Å bruke "Baneocin" fra akne eller ikke, bestemmer en hudlege. Det er et antibiotika som, når det brukes ukontrollabelt og urimelig, kan føre til uønskede konsekvenser. Å ty til hjelp av "Baneocin" i nærvær av akne bør være utelukkende med utslett og sår forårsaket av bakterier, utsatt for den aktive ingrediensen i legemidlet.

Beskrivelse og egenskaper

Det kombinerte farmasøytiske preparatet med antibakteriell aktivitet er beregnet på ekstern terapi. Sammensetningen av de 2 stoffene - bacitracin og neomycin, som forbedrer den terapeutiske effekten av hverandre, gir en kompleks effekt. "Baneocin" er aktiv mot mange patogener og sopp, og virker også i kampen mot smittsomme og inflammatoriske sykdommer i epidermis.

Legemidlet fungerer raskt, og med bruk er det mulig å ikke bekymre deg om at avhengigheten vil utvikle seg, noe som betyr at Baneocins høye effektivitet vil være jevn med langvarig bruk. Maksimal konsentrasjon av hovedstoffene blir observert direkte i applikasjonsområdet, noe som gjør at du raskt kan ødelegge smittsomme stoffer, stoppe inflammatoriske prosesser og gjenopprette huden.

Ved bruk av Baneocin eksternt, blir dets bestanddeler praktisk talt ikke absorbert i den generelle blodstrømmen og trenger ikke inn i dybden av vevstrukturen, noe som betyr at sidens symptomer under terapi er ekstremt sjeldne.

bestemmelsessted

Det anbefales å benytte "Baneocin" -terapi for alle typer bakterielle infeksjoner i huden, inkludert trophic ulcers, bleie dermatitt, eksem og herpes. Legemidlet hjelper med akne og akne og er angitt når du behandler navlen hos nyfødte for å forhindre infeksjon. Pulver og salve "Baneocin" er en utmerket forebygging av inflammatorisk foci hos pasienter som gjennomgår operasjon, men det akselererer også helbredelsen av vevstrukturer etter brannskader.

Funksjoner av terapi

Bruk "Baneotsin" for akne i ansiktet kan være etter godkjenning av en hudlege. For å fjerne akne og betent pimples, anbefales det å bruke salve og pulver til de berørte områdene en gang om dagen, helst ved sengetid. Før prosedyren er det viktig å rense huden med tonic eller vaske med såpe, flekk med et mykt håndkle og behandle problemområdene med et tynt lag med medisinering. Hvis det er mange pustulære lesjoner, er det mulig å bruke "Baneotsin" opptil 3 ganger om dagen. På dagtid må du vaske av rester av medisinen og bruke fuktighetskrem.

Begrensninger og mulige negative effekter

Du kan ikke søke mot akne "Baneotsin" til personer med overfølsomhet overfor komponentene, samt ha omfattende lesjoner av dermis og nedsatt nyrefunksjon. Det er nødvendig å nekte et potent stoff for pasienter med nedsatt nyre- og kardialmuskelaktivitet. Gravide kvinner kan bruke "Baneocin" med tillatelse fra en hudlege, og bare hvis den tiltenkte fordelen til moren er betydelig høyere enn den mulige risikoen for babyen. Det er bedre for kvinner under amming å stoppe amming under behandling av akne og akne med legemidlet "Baneotsin".

Verktøyet har en god toleranse, men i noen tilfeller oppstår bivirkninger i form av flagerende hud.

I de fleste tilfeller, ble stoffet godt tolerert, men av og til, spesielt hos pasienter med overfølsomhet kan utvikle bivirkninger, inkludert kontakteksem, rødhet, kløe, flassing, og dermal lesjoner. Mindre vanlig, behandlingen av "Baneotsinom" masse av akne komponentene kan bli absorbert inn i blodet og deretter manifesterer systemiske ugunstige symptomer, slik at funksjonsfeil av den nervøse, urin og kardiovaskulære systemet.

Hvis bivirkninger oppstår når du bruker "Baneocin", er det svært uønsket å fortsette bruken av antibiotika.

Hva skal du erstatte?

Når en eller annen grunn ikke er bruk av stoffet Baneocin, er det ikke mulig, erstatter leger det med et lignende stoff. Men siden kombinasjonen av bacitracin og neomycin gjør det uunnværlig i strukturgruppen, i stedet for Baneocin, er det valgt en medisin som er analog med den farmakologiske gruppen. Og de mest populære er følgende medisiner:

 • "Fugentin";
 • "Ligenten";
 • "Triasept";
 • "Trofodermin";
 • "Polizhinaks".
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Ferie og lagringsforhold

Du kan kjøpe et antibiotika på apotek uten resept fra en lege. For at stoffet skal beholde dets terapeutiske egenskaper til maksimum før utløpsdatoen, er det nødvendig å gi det optimale lagringsforhold. Og for dette bør pulver og salve lagres i den originale emballasjen ved en lufttemperatur på 25 grader Celsius. Små barn burde ikke ha tilgang til medisinen. Holdbarhet er 2 år, hvorpå antibiotika skal kastes. Forsinket bruk av "Baneotsin" er strengt kontraindisert.

Baneocin (salve, pulver)

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Baneocin er et høyverdig antimikrobielt stoff som har en utpreget antibakteriell effekt. Den presenteres i form av pulver og salve. Direkte indikasjon på bruk av stoffet - behandling av ulike sår og slitasje.
Jeg bruker produktet som en behandling for problematisk hud. Legemidlet viser seg godt hvis hudproblemer skyldes en infeksjon. Du kan behandle dem akne, betennelser, sår. Meget godt medikament lindrer betennelse etter mekanisk rengjøring.
Pekeproblemer jeg behandler med pulver. Salver gjør gode ansiktsmasker. Jeg søker over hele ansiktet mitt og går i 30 minutter. Etter vasking.

Det finnes et antibiotika i Baneocin, men det er angitt selv for barn, jeg tror ikke at det kan være skadelig. Det er ingen kontraindikasjoner, ingen bivirkninger, det er bare en skarp lukt, men ikke ekkel. Først prøvde jeg å bruke den punktvis, men det var mange utslett, inkludert svært små, så jeg spyttet og begynte å smøre på hele overflaten. Ingenting forferdelig skjedde med meg, bortsett fra litt tørr hud. Jeg hadde betent rive akne, salve med dem sortert ut for flere applikasjoner. Og hvis pimpleen brøt gjennom, ble det resulterende såret helbredet over natten. Effekten var tørking og helbredelse. Jeg likte det, bruk salven lett og det begynner raskt å fungere.

Kombinerer to antibiotika, så det kan ikke hjelpe. Hjalp meg også. Subkutan akne opptrer periodisk på nervesystemet, som ikke kan presses ut, og de gjør mye skade. Jeg valgte dette stoffet fordi jeg stoler på produsenten, det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz.
Det er minst to aktive og sterke stoffer i sammensetningen, men de er svakt absorbert i blodet, så det er minst bivirkninger.
Brukte det salve, ikke pulver. Så snart pimple dukket opp, smeder jeg denne salven for natten. Om natten er det maksimalt hjelpemiddel, om morgenen er det en sterk reduksjon i størrelsen. Om morgenen søker jeg igjen og går ut uten toner, jeg bruker den ikke. Og jeg anbefaler til amatører å nekte på det tidspunktet. Etter et par dager går bønden bare bort.

Jeg liker salven mer enn pulveret. Bare ett kurs ble behandlet med pulver, så tålmodighet var ikke nok til å påføre det. Salve er lettere å smøre. Bare et tynt lag på hele overflaten. Hun gir ingen irritasjon i det hele tatt, selv om den er smurt på en åpen pimple. Salven selv er gulaktig og med en liten, men merkelig lukt. Sink, neomycin, lanolin og paraffin. Det er indisert at det er et antibiotika, men allerede kombinert. Derfor, i tillegg til å kombinere noen medikamenter til behandling av akne er ikke nødvendig, er alt som allerede finnes i sammensetningen. Selv om det ofte brukes som hjelpemiddel etter operasjon.
Mulige bivirkninger oppstår bare etter overdreven bruk. Hvis du følger kravene om at salvens toleranse er god.
Til forskjell fra pulver, kan salve påføres på store områder, og ikke bare punktvis. Men så vil det bli mer absorbert i kroppen.
Jeg smurt salve tre ganger om dagen, flere ganger lagde jeg et bandasje for natten for en veldig syk og stor pimple. Brukt i to uker, er instruksjonene stille om timingen, så jeg brukte det til maksimalt for å oppnå resultatet. Overdosering er nesten umulig.
Resultatet var rensing av ansiktet, om enn med en liten tørrhet, men det er lettere å fjerne enn akne. Derfor er jeg glad.

Brukt pulver Baneotsin. Hun visste ikke at hun hadde samme salve og tilbød ikke det på apoteket, selv om det er mer praktisk å bruke det. Men pulveret hjalp meg, så jeg vil ikke klage. Selvfølgelig er det mange indikasjoner på pulveret, fra gulvet i instruksjonsarket, men det er få kontraindikasjoner. Dette sier allerede sin praktiske sikkerhet, du kan bruke barna.
Mitt første mål var å bli kvitt akne. Men den er kun beregnet for de som lider av lokale utbrudd, og er ikke egnet for store berørte områder.
Brukes lokalt, kan du opptil fire ganger om dagen, men det er hvis du har tid. Derfor på hverdager jeg søkte om morgenen og om kvelden, og i helgene brukte jeg også to ganger på dagtid. Men per dag kan du bruke et gjennomsnitt på ikke mer enn 2 gram pulver. Derfor kan applikasjonen være hyppigere, men med et lavere innhold av legemidlet. Selv om jeg tror dette ikke er tilrådelig, vil det bare skape ekstra byråkrati. Helt flere kurs. Hvert kurs er 7 dager lang, men det er en obligatorisk ti-dagers pause mellom dem. Og under gjenbruk blir doseringen halvert. I dette vurderer jeg de største ulemper ved søknad: det er nødvendig å beregne gram.
For disse to kursene hjalp pulvret. Små pimples passerte, pasientene begynte å helbrede mye sterkere. Jeg håper virkelig at problemet ikke kommer tilbake, men hvis det kommer tilbake, så er Baneotsin alltid til stede.

"Baneocin", hovedsakelig brukt til det tiltenkte formål - å desinfisere såret eller slitasje. Men noen ganger forkaster jeg meg selv med ikke-trivielle kosmetiske prosedyrer fra førstehjelpsutstyret. Siden han har minst kontraindikasjoner og nesten ingen bivirkninger, og de kan behandles selv delikat barns hud, så vil det ikke være skadet av en voksenes ansikt. Formelen av stoffet er slik at antibiotika som er inneholdt i det, er praktisk talt ikke absorbert.
Salve smører, for det meste store akne. Fra slik terapi oppløses de raskt og gir ikke lange helbredende sår. Hun lærte å lage rengjøringsmasker fra pulver. Bland det med kokosolje, som myker og beroliger huden. Og jeg legger denne blandingen på ansiktet mitt. Etter 20 minutter, vask godt av, gni med alkoholfri lotion og bruk nattkrem. Vanligvis, for å rense ansiktet, er 2-3 slike prosedyrer nok. Dermatologer anbefaler ikke å bruke lenger, og hvis det ikke hjalp første gang, bør du ta en pause i flere dager før det andre kurset.

For å rense ansiktet på akne bruker jeg bare "Baneotsin" salve, jeg har ikke engang prøvd pulveret, jeg tror ikke det kan holdes på huden, hvis det bare ligger ned. Jeg liker salven - selv den mest røde, betente og smertefulle kvise etter at applikasjonen raskt "deflater", blir blek og fort forsvinner. Selv om jeg vanligvis ikke er i behandling, kan jeg "sitte" i en uke. Salve absolutt ikke klemmer og tørker ikke huden, det ligner vaselin i konsistens, bare uten parfyme. Selv om pimpleen brister, er det ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Tvert imot vil det hjelpe såret å helbrede om noen timer.

Familien min er kjent med Baneocin som et sårhelingspulver. Et godt verktøy, erstatte jod, strålende grønt, peroksid, brenner ikke. Det kan også brukes til akne. Jeg vet at de gjør en maske basert på den, men uten å ha tid til slike prosedyrer, valgte jeg å kjøpe en salve. Røret er mykt, lett presset ut, salven er av middels tykkelse, det lukter ikke. Jeg hekta henne på lillfingeren og smurt den på stor akne. Om morgenen var hun ikke i stand til å gjøre dette, hun brukte salven umiddelbart etter arbeid og før sengetid. Salven ble ikke absorbert, jeg måtte våte ansiktet mitt med et serviett for å fjerne den oljeaktige glansen. Jeg kan ikke si at effekten er litt fortryllende, først var det ikke i det hele tatt, så syntes salven ikke umiddelbart. Akne reagerte på det annerledes, to ga skudd, deretter brøt og tørket, andre begynte å tørke og krympe. Hele prosessen tok 2 uker. Etter akne ble flekker forble, de ble også behandlet med Baneocin. Det påvirker flekkene godt, gjør dem lettere og flush med huden. Et arr igjen fra en pimple, klarte salven også det.
Men handlingen viste seg å være midlertidig, og neste måned klarte acne igjen. Baneotsin har en ekstern effekt. Hvis akne oppstår på grunn av helseproblemer, kan han bare hjelpe for en stund.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Bruk av Baneocin mot akne

I kampen mot akne er folk delt inn i to leire: noen velger tradisjonell medisin, mens andre velger spesialiserte rusmidler, hvorav den ene er baneocin. Dette verktøyet passer for mange, fordi det har minst kontraindikasjoner, men det har den nødvendige effekten på hudens mangler. For å forstå hvordan effektivt acne baneocin fungerer, kan du studere vurderinger av de som allerede har prøvd det, samt sammenligne dets sterke og svake sider.

Narkotikabeskrivelse

Baneocin er et antibiotikum for ekstern bruk, som er designet for å bekjempe akne og akne i ansikt og kropp. Legemidlet er produsert i to former - salve og pulver, det første alternativet er mer vanlig fordi det er praktisk å bruke.

Baneocin inneholder to aktive ingredienser, bacitracin og neomycin, som i virkeligheten forsterker den positive påvirkning av hverandre. Disse stoffene bekjemper akneformende bakterier på proteinnivå. Baneocin trenger gjennom hudcellene inn i blodet og blir deretter utskilt av nyrene. Ved hyppig behandling av store hudområder kan komponentene i produktet samle seg inne i kroppen, men med riktig bruk er opptakbarheten av preparatet av vevet minimal.

En gang på huden begynner baneocin aktivt å bekjempe bakterier, og som et resultat forsvinner inflammasjon gradvis. I tillegg har det en tørkeeffekt, og etter noen få applikasjoner kan du se en nedgang i antall akne eller akne.

Hvordan bruke

Før du bruker produktet, er det nødvendig å konsultere en lege, fordi baneocin er et antibiotikum og kan føre til ubehagelige konsekvenser hvis bruk er kontraindisert. Du må konsultere en hudlege eller en kosmetolog, som ikke bare skal sjekke om noen begrensninger på bruken av produktet, men også foreslå hvordan du bruker det riktig i ditt tilfelle.

Før du bruker stoffet, må du rense huden uten bruk av såpe, som i kombinasjon med den antiseptiske egenskapen til baneocin, kan tørke ut huden for mye. Du kan tørke ansiktet med en rensende lotion eller tonic uten alkohol, og fjern deretter gjenværende fuktighet med et rent håndkle eller serviett. Pulver eller salve skal påføres på de berørte områdene før sengetid, om morgenen må du vaske av restene av midlene med tonic.

Hvis akne er mild, er det få akne og de ligger på avstand fra hverandre, anbefales det å bruke pulver eller salve lokalt for ikke å overdrive sunn hud. Hvis store hudområder påvirkes, påføres baneocin på hele ansiktet med et tynt lag. Om nødvendig, i kombinasjon med stoffet, kan du bruke en fuktighetskrem egnet for din hudtype, for ikke å overdrive den.

Legemidlet bør brukes daglig, varigheten av kurset bestemmes av legen individuelt i hvert tilfelle. Noen 3-4 søknader er nok til å kvitte seg med akne sykdom av mild eller moderat alvorlighetsgrad, andre vil trenge en lengre eksponering. Det bør imidlertid ikke glemmes at det er to sterke antibiotika i sammensetningen av baneocin, så bruken bør ikke vare lenger enn to uker. Hvis det ikke er mulig å bli kvitt hele problemet i løpet av denne tiden, må du ta en pause, og deretter gjenta kurset igjen.

Det bør tas i betraktning at for å fullstendig kvitte seg med ufullkommenhetene i huden, vil ekstern eksponering alene ikke være nok. Til tross for at akne baneocin er ganske effektiv, må den støttes ved å holde på en diett, rationalisere den daglige rutinen, gi opp dårlige vaner etc. Bare i dette tilfellet kan du regne med et varig positivt resultat.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Baneocin er ikke et trygt middel for akne i ansiktet helt for alle, det har sine egne kontraindikasjoner som må vurderes før behandlingsforløpet starter. Legemidlet kan ikke brukes i følgende tilfeller:

 • graviditet;
 • amming periode;
 • individuell intoleranse mot komponentene av stoffet;
 • nyresykdom;
 • kardiovaskulære sykdommer.

Hvis det brukes ukorrekt eller ignorert kontraindikasjoner, kan salve eller pulver av baneocin forårsake bivirkninger. De uttrykkes i hyperemi, tørrhet i huden, allergiske utslett og kløe på det behandlede området av huden. Med overdreven absorpsjon i blodet, kan salve eller pulver av baneocin forårsake uregelmessigheter i arbeidet med kardiovaskulær og urinsystemet.

Hjelper Baneocin salve på ansikts acne?

God dag! Jeg heter Eugene, jeg er 21 år gammel. Fra de første dagene, da jeg hadde alvorlige problemer med akne, ignorert jeg legene. Alt endret seg da en ny student fra USA begynte å studere hos oss. Jeg ble veldig skamfull over å se frem foran en ny fyr i hans dekke. Min mor kunne ikke forstå hvorfor det var så plutselig at jeg bestemte meg for å gå til en spesialisert klinikk for eksamen og begynne en seriøs behandling.

Dermatologen rådet meg til å bruke Baneocin for acne salve, vurderinger som kan bli funnet på Internett for å fjerne enhver tvil før du søker.

Det viste seg at jeg hadde et avansert stadium av utvikling av akne, hvorfra det er umulig å kvitte seg med urte masker eller vanlig Levomekol. Og bare Baneotsin bidro til å komme tilbake til det normale livet. Så få tips om hvordan du bruker og anbefalinger om bruk av dette stoffet.

Hva er baneocin?

Baneocin er et sterkt antimikrobielt middel for utendørs bruk, som består av to gjensidig forsterkende komponenter, antibiotika Neomycin og Bacitracin. Kombinasjonen av de to sterkeste ingrediensene gjør at du kan påvirke og ødelegge ulike typer patogene mikroorganismer, bakterier og sopp, raskt bli kvitt røde kviser.

Personlig rådde en hudlege meg til å bruke Baneocin salve for akne i ansiktet på grunn av smittsomme og inflammatoriske prosesser i epidermis. Akne begynte å forsvinne fordi infeksjonen var forårsaket av mikroorganismer som er utsatt for bestanddelene av salven og dør fra kontakt med dem. Også, legen forsikret meg om at stoffet ikke forårsaker avhengighet, selv med langvarig bruk.

I tillegg kommer salven på de berørte områdene ikke inn i blod eller kroppsvev, så du kan ikke være redd for bivirkninger.

På apotek, er salve solgt i aluminiumsrør på 20 gram hver og når den åpnes, ser den ut som en tykk masse med gulaktig tinge og sterk lukt.

Indikasjoner for bruk salve Baneocin

Før du behandler utslett ved hjelp av Baneocin salve, er det nødvendig å nøye studere instruksjonene som er vedlagt legemidlet. Vær oppmerksom på avsnittet der det blir fortalt om indikasjoner på påføring, da det er mulig å bruke salve ikke bare ved akneutslett, men også i tilfelle:

 • purulente hudformasjoner - karbunkler, kviser, koke;
 • forekomsten av trophic ulcers;
 • Tilstedeværelsen av herpetic infeksjoner;
 • for eksem
 • bleie dermatitt sykdommer.

Salven kan brukes til å helbrede navlestrengen i et spedbarn, for å behandle og fjerne mikrober i de berørte områdene i kroppen - slitasje, riper, åpne sår. Baneocin brukes til å behandle brannsår, eliminere sekundære infeksjoner, og også for å forhindre betennelse etter operasjon.

Legemidlet er egnet for ulike aldersgrupper og brukes i pediatri, gynekologi, kirurgi.

Hvordan bruke salven?

Før du bruker stoffet, er det bedre å konsultere en lege som vil foreskrive en dose basert på diagnosen. Her er de grunnleggende regler for bruk av Baneocin hjemme, som jeg lærte under behandling av akne i ansiktet:

 1. Før du bruker produktet, bør du grundig rengjøre huden med en gel eller ansiktsvask, hvorpå du bør tørke huden tørr med et håndkle.
 2. Påfør salven skal være et tynt lag og kun på områder som påvirkes av akne eller andre formasjoner.
 3. Hvis ansiktet har en liten mengde akne, blir stoffet bare brukt en gang før sengetid.
 4. Med et stort antall formasjoner på huden eller store områder med utslett, bør du bruke salven to eller tre ganger om dagen. Den første påføringen av salven skal utføres om morgenen, sist - om kvelden, og la salven stå i ansiktet hele natten.
 5. På dagtid skal salven brukes i 30 minutter, hvorpå rester skal tørkes med en bomullspute og gni på ansiktet med tonic. Etter prosedyren er det ønskelig å smøre huden med fuktighetskrem.
 6. Spesielt må du følge avstanden mellom salveområdet og øyets skall. I tilfelle kontakt med slimhinner, skyll straks med rikelig med vann.

For jenter er det nyttig å vite at under behandlingen kan du bruke en moderat mengde kosmetikk på ansiktets hud.

Effektiviteten av salven i bekjempelse av akne er bekreftet av vurderinger på forumene jeg besøkte i behandlingsperioden:

 1. Alexandra, 17 år gammel: "Det var veldig vanskelig for meg å gå på skole på grunn av akne i ansiktet mitt. Jeg var veldig komplisert, og situasjonen ble komplisert av klassekameratas hån. Tålmodigheten min er utmattet, og jeg dro til sykehuset. Etter den første undersøkelsen foreskrev legen meg Baneotsin salve. Det var vanskelig å tro at en enkel salve ville redde min posisjon. Men det var det som skjedde. Etter noen uker forsvant akne nesten, og etter en måned kunne jeg lett se på refleksjonen min. "
 2. Dmitry, 23 år gammel: "Jeg prøvde å fjerne noen akne og sannsynligvis skadet huden min, som snart forårsaket mye pus på ansiktet mitt. De har ikke vært lenge. Bare Baneotsin, som ble rådet til meg av en venn, hjalp. Det er enkelt å bruke, og resultatet er allerede på den andre uken i bruk. "

Kontra

Legemidlet er ganske trygt og har ingen bivirkninger, men det anbefales ikke til bruk i følgende tilfeller:

 • med allergier mot stoffets komponenter;
 • i strid med nyrene, gastrointestinale kanaler, vestibulære apparater og sykdommer i synlighetens organer;
 • under graviditet eller i fôringsperioden.

konklusjon

Ikke glem å rengjøre huden før du bruker medisinen for best mulig innvirkning og rask resultat. Hvis du finner ut årsaken til utslett og velger riktig stoff for å behandle huden, vil akne ikke ha en sjanse, og ansiktet ditt vil snart bli sunt og rent. Takk for at du har lest artikkelen!

Hjelper Baneocin for akne?

I kampen for sunn hud er folk delt inn i to leire. Noen foretrekker oppskrifter av tradisjonell medisin. Andre stoler på legemidler, blant annet "Baneocin" for akne i ansiktet er av stabil popularitet.

Verktøyet er produsert av den østerrikske farmasøytiske bekymringen Sandoz GmbH i form av salve og pulver.

Den har et minimum av kontraindikasjoner, har en effektiv effekt på akne, kokker, purulent utslett.

Beskrivelse av stoffet "Baneotsin"

Grunnlaget for stoffet "Baneotsin" - antibiotika bacitracin og neomycin. Deres kombinerte virkning bidrar til å eliminere patogener (stafylokokker, streptokokker, actinomycetes, sopp, Gram-negative bakterier) som utløser betennelse i huden.

"Baneocin" fjerner raskt betennelse i områder av noe område, hvis de er forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for antibiotika i sammensetningen.

Ytterligere komponenter av legemidlet (lanolin og mykt parafin) sørger for komfortabel bruk.

"Baneocin" er beregnet for ekstern bruk, den er produsert i to former:

 • pulver (gulaktig tykk masse) i plast 10 gram gram med dispenser;
 • homogen gulaktig salve med en uttalt lukt, pakket i 20 gram aluminiumsrør.

Pulver eller salve "Baneocin" for akne er påført på skadet hud. En gang i huden bekjemper antibiotika bacitracin og neomycin bakteriene lokalt og overvinne hudens smitte gradvis.

Legemidlet har også en tørkeeffekt, og etter flere bruksområder kan du merke et positivt resultat. Spesielt godt verktøy håndterer akne inflammatorisk natur.

Når det brukes i henhold til instruksjonene, dropper stoffet inn i blodet i minimale doser og utskilles raskt fra kroppen.

Det er ikke nødvendig å frykte habituation, siden bakterier ikke er i stand til å danne resistente stammer til komponentene.

Maksimal konsentrasjon av det aktive stoffet er notert på applikasjonsstedet, som gjør at huden kan returnere en jevn tone og kvitte seg med utslett uten å påvirke sunne områder.

"Baneocin" i behandlingen av hudpatologier

"Baneocin" foreskrevet ved behandling av smittsomme og inflammatoriske sykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for antibiotika neomycin og bacitracin.

Det er trygt, effektivt, har minst kontraindikasjoner, og brukes derfor ofte til behandling av pustler og akne i ansiktet, brystet, ryggen.

"Baneocin" brukes aktivt til behandling av:

 • koker;
 • abscesser,
 • purulent akne;
 • carbuncles;
 • streptoderma;
 • purulente infeksjoner (follikulitt, pyoderma).

Kontra

"Baneocin" aknepulver og salve er trygt for pasienter i alle aldre.

Imidlertid har de en rekke kontraindikasjoner som tar hensyn til før behandlingsforløpet starter. Kontraindikasjoner inkluderer:

 • stort område av pustulære lesjoner (absorpsjon av en stor mengde medikamenter i blodet kan føre til hørselstap)
 • graviditet og amming (komponenter er i stand til å trenge inn i moderkagen, morsmelk);
 • sykdommer i nyrene, blodkarene, hjertet, ekskresjonssystemet;
 • forstyrrelser i det neuromuskulære apparatet, øyepatologi;
 • allergi mot antibiotika, intoleranse mot aminoglykosider.

I tilfelle kontraindikasjoner, vil legen hjelpe deg med å finne analoger. Legemidler som inneholder aktive ingredienser, som i "Baneocin", nr.

Det er imidlertid stoffer med lignende terapeutiske virkning: salven "neomycin", "Gentamycin", "Bonderm" gel "Fuzidin" cream "Fuziderm" og andre.

Hvordan bruke "Baneocin" i kampen mot akne?

Når du bestemmer deg for å smøre "Baneocin" akne, bør du konsultere en hudlege. Dette er et kraftig antibiotikum, ukontrollert og urimelig bruk som fører til uønskede konsekvenser.

Spesialisten vil finne ut om bruk av stoffet er berettiget (utslett og sår skyldes bakterier mot hvilke de aktive komponentene i Baneocin er effektive), om nødvendig, foreskrive et annet stoff.

For å fjerne subkutan og purulent akne, akne, blir stoffet påført de berørte områdene (ansikt, kropp) hjemme. Den grunnleggende søknaden er som følger:

 • før bruk, huden er renset med tonic eller gel, tørket;
 • salve "Baneotsin" legg et tynt lag (som krem) på de berørte områdene;
 • med en liten mengde akne og utslett, brukes stoffet en gang daglig før du går i seng;
 • med et stort antall pustler behandles de berørte områdene helt 2-3 ganger om dagen (alltid om morgenen og før sengetid, etterlater for natten);
 • Når ytterligere hudbehandling utføres på dagtid, blir rester av salven skyllet av etter en halv time, hvorpå de gni ansiktet med tonic og påfør en fuktighetskrem;
 • moderat maskering av akne under behandling er tillatt (pulverlakk, concealer);
 • Unngå kontakt med øynene, da irritasjon er mulig.

Som regel er 2-3 behandlinger nok til å kvitte seg med akne. Legemidlet brukes imidlertid vanligvis i løpet av 2 uker, hvoretter en 3-ukers pause tas.

Legen velger behandlingsregimen individuelt, basert på det kliniske bildet av betennelse. Langsiktig bruk av "Baneocin" (salve eller pulver) kan imidlertid utvikle soppinfeksjoner, noe som ikke er lett å kurere.

Bruk av "Baneocin" i pulverform

"Baneocin" i form av en salve er praktisk å søke, men spørsmålet oppstår ofte: "Hvordan bruke Baneocin med aknepulver?" I beskrivelsen av preparatet av denne form for frigivelse indikeres at den påføres i et tynt lag på problemområder i huden (akne, akne).

I 200 gr. pulveret inneholder 1 gram neomycin, og ikke mer enn 200 gram av legemidlet skal brukes per dag.

Hvis mer enn 20% av huden er skadet, brukes preparatet en gang daglig, ellers 2-3 ganger. Hvis kurset gjentas, reduseres den daglige dosen med halvparten.

Kostnaden av stoffet "Baneotsin"

Prisen på "Baneocin" i form av salve og pulver er lav sammenlignet med preparater av et lignende spekter av handlinger. Han trenger ikke reklame, hvor kostnadene reflekteres i fondets totale verdi.

I gjennomsnitt vil en 20 grams salverør eller en 10 gram flaske pulver koste 280-350 rubler. Legemidlet er utgitt uten resept.

Bivirkninger

"Baneocin" er nesten usynlig på huden, etterlater ikke en fet film og ubehagelige opplevelser når den brukes.

Hvis det brukes på utslett eller de berørte områdene, vil stoffet komme inn i blodet i minimale mengder og vil ikke påvirke arbeidet til nyrene, hjertemuskelen, nervesystemet.

I sjeldne tilfeller observeres overdose på de behandlede områdene irritasjon, kløe, tørr hud. Bruk av stoffet for individuell intoleranse kan føre til eksem.

Hvis du har problemer, bør du slutte å bruke verktøyet, kontakt umiddelbart en hudlege.

En systematisk tilnærming til behandling av akne og akne

Hjelper Acne Baneocin virkelig? Folk som har brukt det under kontroll av en hudlege, er dette spørsmålet ikke i tvil. Men i kampen for sunn hud er en integrert tilnærming.

Det er nødvendig å rette opp dietten: fjern hurtigmat, røyking, brus, søtsaker, gå inn i dietten av meieriprodukter, frokostblandinger, grønnsaker og frukt.

Å fjerne giftstoffer vil tillate riktig drikkemodus (minst 1,5 liter vann per dag).

Parallelt er det tilrådelig å drikke vitamin mineralsk kompleks, bli kvitt dårlige vaner, fokus på sport.

Viktig er hvilemodus, som er nøkkelen til helse. Alt dette, sammen med vanlig rensing, fuktighetsgivende, nærende hud og bruk av "Baneocin" fra akne, vil føre til suksess.

Antibiotikum Baneotsin mot akne

For å behandle akne og akne, er et spesielt legemiddel foreskrevet - Baneocin. Det er et antibiotikum til ekstern bruk, som er tilgjengelig i form av salve og pulver. Den har en mild effekt, så den brukes til og med i pediatri. Hvordan hjelper medisinen til akne og hvordan man søker, finn ut mer.

Sammensetning og handling

Baneocin har en lokal antibakteriell effekt på grunn av den kompetente kombinasjonen av hovedkomponentene:

 • bacitracin (i form av bacitracin sink), hvor konsentrasjonen av hver 1 g av legemidlet er 250 IE;
 • neomycin (i form av neomycinsulfat), hvor konsentrasjonen av hver 1 g av legemidlet er 5000 IE.

Disse to substansene forsterker hverandres handlinger, derfor på proteinnivå bekjemper de aktivt patogene mikroorganismer, hvis vitale aktivitet forårsaker ulike utslett. Så, medisinen er effektiv i bekjempelse av slike problemer:

Skjema for utgivelse

På apotek presenteres antibiotika i form:

 • Salve homogen. Finnes i et aluminiumrør på 20 g av det østrigske firmaet Merck KGaA Co. Produktet har en gulaktig fargetone og uttalt lukt. Dens ekstra komponenter - lanolin, petrolatum. Kostnaden for salve i gjennomsnitt er 350 rubler.
 • Powder. Finnes i en plastkanne med en dispenser på 10 g av det østrigske selskapet Montavit Pharmazeutische Fabrik. Pulveret er en tykk gulaktig homogen masse. Dens ekstrakomponenter er stivelse som inneholder opptil 2% magnesiumoksyd, noe som garanterer en pulverbase. Kostnaden for midler i gjennomsnitt er den samme som for salven - 350 rubler.

Instruksjoner for bruk fra akne

Uavhengig av form for frigjøring, brukes det antibakterielle middelet på samme måte. Å gjennomføre en medisinsk prosedyre er om natten:

  Rens huden din av svette, smuss og fett. For å gjøre dette, er det verdt å vaske og tørke ansiktet med en rensende lotion eller tonic, men det er viktig at rensende kosmetikk ikke inneholder alkohol i sammensetningen. Det er også tillatt å behandle huden med en antiseptisk løsning, og fjern gjenværende fuktighet med et rent håndkle eller serviett. I alle fall, når du vasker, bør du ikke bruke såpe, fordi det i kombinasjon med Baneocin vil tørke ut huden.

Til tross for at Baneotsin har en gulaktig fargetone, er den ikke synlig etter at den er påført huden. I tillegg støtter verktøyet ikke huden, hva er dess ekstra fordel.

For å få størst mulig nytte av bruk av medisinen, er det nødvendig å følge reglene for skikkelig hudpleie i løpet av hele behandlingen. Dette gjelder spesielt for problem og fet hud, da det ofte lider av kviser, noe som lettes av økt produksjon av subkutan fett og blokkering av sebaceous kanaler.

Søknadskurs: Med et lite antall kviser eller individuelle pustler med mild form for betennelse, er Baneocin tilstrekkelig til å brukes en gang om dagen. Hvis det er omfattende utslett, bør hyppigheten av påføring økes: Pulver påføres 2-4 ganger daglig for 1 g, og salve - 2-3 ganger.

Det er nødvendig å søke daglig, og hvis akne har en mild grad av betennelse, kan du bli kvitt dem for 3-4 prosedyrer. Hvis det ikke er mulig å oppnå de ønskede resultatene i løpet av denne tiden, er kontinuerlig bruk av Baneocin tillatt i 2 uker. Om nødvendig kan behandlingen gjentas, men sørg for å holde ut en pause på 2-3 uker.

Bivirkninger

Ved bruk av Baneocin forekommer bivirkninger i sjeldne tilfeller, og som regel manifesteres de av hud og subkutant vev. Disse reaksjonene inkluderer:

 • brennende følelse;
 • kløe;
 • rødhet;
 • tørr hud;
 • utslett;
 • allergisk reaksjon i form av kontaktdermatitt (manifestert i enkelte tilfeller).

Det er verdt å merke seg at med hyppig bruk av Baneocin eller dets anvendelse på store områder av huden, absorberes antibiotika i blodet, og deretter utskilles av nyrene eller akkumuleres i kroppen, noe som kan føre til bivirkninger fra følgende systemer:

 • immune - åpenbare bivirkninger i form av overfølsomhet overfor ulike komponenter, inkludert neomycin;
 • nervøs merket nevromuskulær blokade, samt nederlag av vestibulær nerve;
 • urin-nefrotoksisitet utvikler seg;
 • Høreapparat - Ototoxicitet observeres.

Hvis stoffet ikke misbrukes, er dets absorberbarhet av vevene minimal, derfor kan slike bivirkninger unngås.

Kontra

Du kan ikke bruke Baneocin ved individuell intoleranse av komponentene i sammensetningen, samt for slike indikasjoner som:

 • hjertesykdommer;
 • nyresykdom;
 • øye sykdommer;
 • forstyrrelse av det vestibulære apparatet;
 • hørselstap.

Under graviditet og amming, kan legemidlet kun brukes med godkjenning fra legen.

I dermatologi er Baneocin populær, spesielt det brukes til behandling av purulente betennelser. Antistoffet har et punktslag - det undertrykker den vitale aktiviteten til smittsomme stoffer, ødelegger patogener, reduserer betennelse og gjenoppretter integriteten til huden uten å forlate flekker og arr etter akne. Effekten av bruk av Baneocin blir observert etter 3-4 søknader, men for alvorlige former for utslett brukes det opptil 2 uker.

Hvordan søke baneocin for akne i ansiktet?

Nesten hver person står overfor problemet med problemhud, som manifesterer seg i form av akne og andre inflammatoriske formasjoner på huden. Svært ofte forårsaker en slik feil et stort antall ubehag og reduserer det normale livsforløpet.

I tilfelle av akne, er det nødvendig å utføre en spesiell behandling, som ikke lett maskerer betennelser på epidermis, men eliminerer også årsaken til forekomsten deres. Spesialister foreskriver ofte Baneocin for akne.

Bruken av komplekse stoffer Baneotsin gjør at du raskt kan fjerne ubehagelige symptomer, rense huden til en person. Legemidlet er spesielt utviklet for å ta vare på problemhud og lar deg eliminere de mest komplekse hudfeilene.

Former for utgivelse, sammensetning og beskrivelse

Legemiddelstoffet Baneocin brukes til antibakterielle effekter på huden.

Former for utgivelse:

 • Pulver til ekstern bruk - stoffet har en gul farge og en bestemt lukt. For praktisk bruk i et pulverrør er det en spesiell dispenser. Volumet av en plastkanne er 10 gram;
 • Salve - tykk konsistens for ekstern bruk. Produsert i aluminiumrør, 20 g. Hver farge på krem ​​er lys gul, den kan ha sterk lukt.

Pulveret har følgende aktive ingredienser:

Salven har følgende aktive ingredienser:

Indikasjoner for bruk

Baneotsin anbefales å søke etter en spesiell type diagnose, som gjør det mulig å identifisere årsaken til problemet.

Oftest tilordnet følgende problemer:

 • Betennelser på huden med purulente urenheter;
 • Trophic type sår;
 • Infeksjoner forårsaket av Staph bakterier;
 • Dermatitt av forskjellige slag;
 • Første og andre grad brannsår;
 • For sårheling etter kirurgiske inngrep;
 • Sår med purulente formasjoner;
 • Eksem av varierende alvorlighetsgrad;
 • Komedoner og subkutan akne.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Positive egenskaper av stoffet og dets virkning

Bruk av stoffet Baneocin tillater å oppnå følgende positive egenskaper:

 • Legemidlet har stor innvirkning på huden og bidrar til å eliminere ulike sykdommer i epidermis;
 • Antibiotika som er en del av, er ikke vanedannende og kan brukes i lang tid uten å redusere effektiviteten;
 • De aktive komponentene i Baneocin har ikke dyp penetrasjon, derfor har de praktisk talt ingen egenskap for å forårsake sidesymptomer;
 • Resultatet oppnås svært raskt og fortsetter i lang tid;
 • Legemidlet har evnen til å aktivere de naturlige prosessene for reparasjon av skadede celler og blokkere tilbakefallet.

Legemidlet kan brukes som et punkt, og for store områder til destinasjon. Det påvirker ikke friske celler ved kontakt under behandling.

Fordeler og ulemper ved søknaden

Stoffet for ekstern behandling av akne har følgende positive og negative egenskaper.

 • Stoffet har en tykk konsistens og absorberes raskt, uten å forårsake ubehag.
 • Effekten oppnås etter kort tid;
 • Har et høyt nivå av utvinning av huden;
 • Når det brukes, utgjør ikke merker på klær;
 • Passer for alle hudtyper;
 • Enkel å bruke;
 • Tørker acne;
 • Kan brukes under sminke.
 • Høy pris;
 • Inkluderer antibiotika;
 • Kan forårsake bivirkninger;

Hvordan bruke Baneocin?

Resultatet avhenger av overholdelse av regler for søknad. Avhengig av form for utgivelse, er det instruksjoner for bruk, som gjør det mulig å oppnå høyeste effektnivå ved behandling av akne.

Salve Baneotsin

For behandling av akne ved bruk av salve anbefales Baneotsin å utføre følgende handlinger:

 • Rens huden med vann eller spesielle midler;
 • Påfør et prikkemiddel på hvert betent område;
 • Med et stort antall akne salve påført med et tynt lag, unngå slimhinner;
 • La til helt absorbert og tørt;
 • Salven anbefales å brukes ved sengetid en gang om dagen;
 • Behandlingsforløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, men ikke mindre enn 7 dager;
 • Det anbefales å bruke salven i flere dager etter eliminering av akne.

pulver

For å bruke pulveret anbefales Baneocin å observere følgende instruksjoner:

 • Rengjør ansiktets hud med vann eller et spesielt preparat uten alkohol;
 • Bruk en dispenser, fjern en liten mengde av stoffet på håndflaten og bruk fingerputer til problemområder;
 • Smør lett pulveret inn i huden;
 • Påfør ved sengetid en gang om dagen;
 • Etter påføring blir en film dannet på huden, som må fjernes om morgenen ved hjelp av vasking;
 • Varigheten av akne behandling er opptil 15 dager, hvorpå du bør definitivt ta en pause.

Viktige funksjoner

For å oppnå mer synlige resultater i behandlingen, er det nødvendig å følge følgende viktige trekk:

 • Ikke bruk stoffet i store mengder, det anbefales å følge bruksanvisningen nøye. Ellers kan det oppstå økt tørrhet av epidermis;
 • For sår og inflammatoriske formasjoner som har evnen til å skille ut væske, anbefales det å bruke pulver;
 • Når du bruker pulver til behandling av akne, bør stoffet ikke påføres øynene og munnen.
 • Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å konsultere en dermatolog og gjennomgå en diagnose;
 • I nærvær av lever- og nyresykdommer, bør doseringen reduseres og pasientens trivsel bør overvåkes
 • Ved behandling av akne kan det oppstå peeling som ikke anbefales å fjernes;
 • Før du starter aknebehandling, anbefales det å teste for individuell følsomhet overfor komponentene.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet Baneocin er tillatt å bruke når barn bærer og ammer.

Dosen velges imidlertid individuelt, med tanke på følgende funksjoner:

 • Bruk Baneocin til et punkt bare i stedet for problemlokalisering;
 • Ikke bruk stoffet i første trimester av svangerskapet;
 • Ikke bruk Baneocin i lang tid;
 • Bruk kun i tilfelle av akutt behov, siden de eksisterende antibiotika i stoffet har en tendens til å påvirke fostrets helse negativt.
 • Ved bruk av Baneocin under amming, bør det tas hensyn til at stoffet ikke kommer i kontakt med slimhinner i barnet.

Bruk i barndommen

Bruken av Baneocin i barndommen krever overholdelse av følgende funksjoner:

 • Stoffet brukes fra de første dagene av livet på anbefaling av den behandlende legen.
 • Søknad utføres bare på et bestemt område av kroppen, det er forbudt for store områder;
 • Det anbefales å bruke pulver til behandling av navlestrengen;
 • Ved sykdommer i indre organer er bruken forbudt, så vel som i allergisk dermatitt hos barn.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Kontra

Behandling med Baneocin er kontraindisert for følgende situasjoner:

 • Økt følsomhet av huden til komponentene i verktøyet;
 • Lever og nyresvikt
 • Sløret syn
 • Det bør ikke brukes til store områder hvor akne er plassert;

Bruk av Baneocin i nærvær av kontraindikasjoner kan forårsake sykdomsprogresjon.

Bivirkninger

Stoffet Baneocin er mye brukt til ulike hudsykdommer, inkludert aknebehandling, godt tolerert av kroppen.

I noen situasjoner kan imidlertid følgende bivirkninger oppstå:

Manifestasjonen av slike symptomer krever opphør av behandling og konsultasjon med en spesialist.

overdose

Hvis korrekt søknad ble observert, ble det ikke registrert noen overdose tilfeller.

Økt dosering kan imidlertid føre til funksjonsfeil i nyrene og forringe de naturlige beskyttelsesfunksjonene på hudoverflaten.

interaksjon

Det medisinske stoffet kan bli foreskrevet for behandling med andre legemidler.

Du bør imidlertid følge anbefalingene:

 • Forbudt å bruke med furosemid;
 • Ikke bruk med stoffer med lignende eksponering;
 • Det er forbudt å bruke med anestetika.

Kombinert terapi er valgt av en spesialist individuelt for hvert tilfelle av sykdommen.

Holdbarhet

Baneotsin dispensert i et apotek i det offentlige området. Oppbevar stoffet skal være på et mørkt sted ikke mer enn 2 år for pulver og 3 år for salve.

Etter utløpsdatoen for stoffet kan det forårsake en toksisk effekt på kroppen.

Kostnad for

Kostnaden for salven Baneotsin starter fra 320 rubler. Pulver til ekstern bruk har en gjennomsnittspris på 300 rubler.

Mulige analoger

Om nødvendig kan medisiner foreskrives som har en lignende effekt med Baneocin på kroppen.

Den mest effektive er:

 • Baktroban er en salve som inneholder et antibiotika for behandling av akne og andre hudsykdommer. Det har egenskapen til antibakterielle og helbredende effekter på huden. Kostnaden for 440 rubler;
 • Levomekol - har lignende effekter på huden, vil bidra til å bli kvitt akne. Det er foreskrevet med forsiktighet under graviditet. Det har en rask egenskap for å lindre betennelse, og ødelegge bakteriene som forårsaker purulente formasjoner. Kostnaden for 60 rubler;
 • Lincomycin - et antibiotikum for lokal applikasjon brukes til å eliminere inflammatoriske formasjoner, inkludert akne. Legemidlet er godkjent for bruk i en alder av 1 måned etter avtale av barnelege. Kostnaden for 260 rubler.

Ved bruk av analoger av Baneocin er det nødvendig å studere i detalj de mulige komplikasjonene og bivirkningene i kroppen.

anmeldelser

Anmeldelser om bruk av Baneocin:

Flere Artikler Om Typer Acne