God dag til alle!

Jeg vil snakke om rensende lotion Galderma "Baziron Control", damn det. Jeg kjøpte dette verktøyet litt mer enn en uke siden i en apotekskjede.
Med vårenes ankomst og solskinnets utseende, begynner min hud noen ganger å forverre i form av akne. Selv om jeg ikke vil argumentere, er årsaken kanskje noe annet.
Før jeg kjøpte brukte jeg veldig lenge på å studere vinduet på apotek med lignende midler fordi jeg ønsket å kjøpe noe som ikke tørker huden og ikke er veldig sterk i aksjon, men samtidig noe nyttig. Generelt ønsket jeg et middel mer forebyggende uten en utpreget terapeutisk effekt.
Baziron-produktlinjen hadde bare forskjellige alternativer for midlene: både sterkere og svakere, beregnet for en annen effektvirkning. Jeg valgte noe som er svakere. Det var lotion "Baziron Control", som dømmes etter beskrivelsen:
- egnet for daglig bruk;
- forårsaker ikke tilstoppede porer
- delikat i aksjon, som det er ment å rense nøyaktig den betente huden;
- fjerner sminke og urenheter.
Flasken kommer i et volum på 200 ml og ser det samme ut.

På baksiden av flasken er det listet opp typen av problemhud, som anbefales å bruke lotion.

Det er en sammensetning som bare inneholder åtte ingredienser.

Som produsent oppført fransk laboratorium.

Selve flasken er i tillegg pakket i en boks med samme lakoniske design som ligner emballasjen for et stoff.

Inkludert med lotion er bruksanvisningen, som også ligner på instruksjonene for noen medisiner.

Fra instruksjonene så jeg at lotionen skulle fukte, myke og ikke irritere huden.
Flasken av lotion i seg selv er komfortabel, utstyrt med en klaffhett som lukkes tett og med et klikk.

Ved første bekjennelse med lotionen ble jeg sterkt overrasket over dens tykke konsistens, siden det er som om ikke engang en lotion, men en slags gel eller emulsjon. Ærlig talt forventet jeg ikke dette. Jeg har alltid trodd at lotion er noe så væske som mulig. Slik ser dette verktøyet ut.

Jeg vet ikke hvor forståelig bildet er, men når du klemmer pengene på hånden, holder det formen, som en gel, og spretter ikke spontant. Fargen er litt hvitaktig. Litt gjennomsiktig. Lukten av lotionen er svak, ikke påtrengende.
Når det gnides, blir verktøyet mer gjennomsiktig og glir lett over huden.

Jeg brukte dette produktet som produsenten anbefaler - med hendene mine ved hjelp av lette sirkulære bevegelser, hvoretter jeg fjernet det med en bomullsstykke. Hver gang jeg vasket ansiktet mitt grundig før du lot på huden. Etter påføring, vasket hun ikke lenger, da dette ikke er nødvendig.

Så, hvilken konklusjon fikk jeg etter omtrent en uke med daglig bruk? Men for hva - for meg var denne lotion ikke bare ubrukelig, men til og med ondsinnet. Etter den første søknaden la jeg merke til følgende faktum. De akne, som jeg trodde ble fading, men sporene av dem fortsatt var tilstede i ansiktet mitt, begynte plutselig å ta på seg et nytt liv rett før øynene mine og umiddelbart etter påføring av Baziron-lotion. Når de følte meg, så de ut til å være levende, selv litt smertefull og tydelig irritert av det som hadde blitt forstyrret. Og i utseende ble de mer rødt. Generelt var jeg i et frank sjokk fra alt som skjer.

Imidlertid fortsatte jeg hardt å bruke dette verktøyet i omtrent en uke, skrive ut hva som skjedde på avhengighet av huden til et nytt verktøy eller noen trivielle tilfeller. Men dessverre, en lignende effekt var tilstede etter hver vasking. Inntil jeg bare sluttet å bruke produktet en dag.

I tillegg vil jeg også merke at lotionen, i motsetning til produsentens løfter, fremdeles tørker huden. Først ser det ut til at huden er veldig fuktig, men denne effekten forsvinner veldig raskt ettersom den absorberes, og gir plass til tetthet.

Når det gjelder rensegenskapene til lotionen, la jeg ikke merke til dem. Etter hver bruk ble bomullsstykket som jeg gned ansiktet mitt helt ren. Selv om det vanligvis (når du bruker andre lotioner) har minst noen tegn på forurensning.

Kanskje det eneste jeg kan si godt om denne lotionen er at huden etter at den puster godt, og det skaper en ekte følelse av at den ikke tetter porene. Men hvor kommer den ovennevnte effekt fra?

Det er verdt å merke seg at å fjerne lotion med en bomullstape er ikke så lett. Det handler om gelkonsistensen. Tross alt, når du påfører det med et tynt lag, tørker det veldig raskt, og bomullsputen forblir nesten tørr. Og hvis du bruker et tykkere lag, har ikke lotionen tid til å tørke, men er dårlig fjernet av platen, siden platen nesten ikke absorberer den og begynner å glide på huden uten å gripe på agenten. Generelt er alt på en måte ikke i henhold til sinnet.

Til slutt vil jeg fremheve de viktigste fordelene og ulempene ved verktøyet. Selv om, hva er fordelene her, i utgangspunktet noen ulemper.

fordeler:
- føler at huden puster.

ulemper:
- irritasjon av eksisterende lesjoner, rødhet;
- dårlig rengjøring, siden bomullsputen er nesten alltid ren;
- følelse av tetthet i huden;
- merkelig gel konsistens;
- ubeleilig fjernet med en bomullsplate, da den er dårlig absorbert;
- mangel på fuktighet.

Personlig var jeg veldig misfornøyd med Baziron Control lotion. Jeg vet ikke engang om han er i stand til å nærme seg noen eller ikke, men basert på min erfaring, vil jeg ikke anbefale denne løsningen.

Tilbakemelding fra "Flexsso" på Galderma Face Lotion Baziron Control Cleansing for Problem Skin

Navn: Flexsso. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 20:35:59

ubrukelig, konsistens, pris

Jeg, som eier av problemhud, bruker og prøver alle slags produkter for problemhud og har brukt kremet fra denne linjen Baziron AS i lang tid, og så så jeg en lotion med et kjent navn på apotek og bestemte meg for å prøve det.

På konsistensen av noe som en lotion virker ikke mer som en gel eller en slags klar slim. Jeg brukte dette verktøyet i omtrent en måned og fant ingen effekt, enn si noen anti-inflammatorisk og beroligende effekt, og lukte ikke. Også, prisen er smertefullt biting og det er ikke verdt pengene. Kanskje akkurat som en rensende lotion, gjør han fortsatt noe som hvordan det virker, men det er veldig dyrt for bare en lotion, det er bedre å kjøpe en vanlig og det blir billigere og sans vil være det samme.

Som et resultat av lotion i mitt tilfelle, ubrukelig og dyrt generelt, penger ned i avløp, anbefaler jeg ikke.

Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC. Nsotz.com

søk

annonse

nsotz.com - Uavhengig gjennomgangsside.

Anmeldelser og kommentarer igjen av besøkende er personlige oppfatninger av sine forfattere.

Hvordan bruke gel Baziron: bruksanvisning

En av de mest spionerte og populære remedier som brukes i behandling av akne, er Baziron AS gel. Handlingsprinsippet og effektiviteten i behandlingen av akne og akne, bruksmåten og mulige forholdsregler - i vår artikkel er all nyttig informasjon.

Også tilgjengelig ekstra midler for hudpleie i form av krem ​​og lotion.

Sammensetning og farmakologiske egenskaper

Virkningen av stoffet er basert på den viktigste aktive substansen - benzoylperoksid. Dens desinfiserende og antimikrobielle egenskaper bidrar til behandling av inflammatoriske prosesser i huden. Det er spesielt effektivt i behandlingen av propionobakterier akne (Propionibacterium acnes), samt epidermale stafylokokker (Staphylococcus epidermidis) - hovedårsakene til disse dermatologiske problemene.

I tillegg reduserer effekten av stoffet utskillelsen av hudkjertler og produksjon av fett. Huden er bedre mettet med oksygen, noe som også bidrar til raskere utvinning. Aktivstoffer trenger ikke inn og har ingen systemisk effekt på vev og organer. Ved inntak blir midlet omdannet til benzosyre og utskilles av nyrene i nesten uendret form.

Indikasjoner for bruk: Akneutslett av ulike lokaliseringer. Du bør ikke foreskrive stoffet alene, det er best å konsultere en hudlege. Gel "Baziron AS" hjelper perfekt med akne av inflammatorisk natur, spesielt effektiviteten er merkbar i store betente områder.

Det beskriver årsakene til akne på haken.

Det er tre typer utslipp av stoffet:

 • Gel "Baziron AS" 2,5 - konsentrasjonen av det aktive stoffet er 2,5% (rør 40 g).
 • Gel "Baziron AS" 5 - Konsentrasjonen av det aktive stoffet 5% (rør 40 g).
 • Gel "Baziron" 10 - Konsentrasjonen av det aktive stoffet 10% (rør 40 g).

Sistnevnte kalles ofte en salve, men dette er ikke helt sant, fordi det ikke finnes en slik type, og det er bare gel.

Ulike konsentrasjoner av den aktive komponenten lar deg velge den mest vellykkede behandlingen. Avhengig av alvorlighetsgraden og det berørte området av hudutslett, kan du bruke stoffer med forskjellig innhold av det aktive stoffet. Det er veldig praktisk og trygt for pasienten.

I tillegg kan du kjøpe følgende midler for å ta vare på betent hud:

 1. Fuktighetsgivende ansiktscreme "Baziron Control" med UV-filter SPF 15 - designet for å beskytte huden (118 ml flaske).
 2. Cleansing lotion "Baziron Control" - egnet for daglig pleie (200 ml flaske).
 3. Gel for vasking av "Baziron Control" - forsiktig og forsiktig renser den betente huden, i tillegg fuktighetsgivende den (120 ml flaske).

Baziron Control-serien er beregnet på forsiktig pleie og ekstra rensing og beskyttelse av skadet hud. I løpet av perioden med aktive utslett blir overflaten av huden mest utsatt for reinfeksjon. For å unngå dette er det ønskelig å bruke spesialverktøy. Det er spesielt viktig å beskytte huden mot solens ultrafiolette stråling, noe som er en fare for den følsomme strukturen og bidrar til videre spredning av infeksjon. Hvis det er umulig å begrense oppholdet ditt på gata, er det bedre å bruke en krem ​​med en filtrerende ultrafiolett sammensetning.

Når det gjelder de andre hudpleieprodukter, gir gelen for vask og lotion ytterligere rensing og brukes godt i komplekset. For å oppnå maksimalt resultat vil det være optimalt å kombinere effektene av rensemidler og terapeutisk gel. Selvfølgelig kan du bruke gel til å vaske andre merker: gel for vasking av dypvirkende Pure Line (flere detaljer her), gel for vasking av Garnier, Tsinovit for vasking.

Hvordan brukes til behandling av utslett

Det er ingen spesiell hemmelighet: gel påføres på tidligere renset hud på steder med de største utbruddene. Det er bedre å bruke betyr to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Konsentrasjonen av den aktive komponenten er best for å la spesialisten skrive ut. Behandlingsperioden er opptil fire uker. For en garantert seier over akne og akne, er det nødvendig å behandle minst tre måneder. I løpet av brukstiden av legemidlet er det nødvendig å ta korte pauser hver annen uke i to eller tre dager.

Legemidlet er nesten ikke vanedannende, noe som betyr at det kan brukes i lang tid, men i alle fall, etter å ha gjennomgått en full behandling, er det nødvendig å re-konsultere en hudlege. Hvis behandlingen ikke gir de forventede fordelene, kan du trenge en full undersøkelse av kroppen og hormonell medisinering eller antibiotika. Et gjentatt kurs er også strengt i henhold til indikasjoner.

I videobeskrivelsen for bruk B aziron:

Funksjoner for bruk for behandling av akne

Det er nødvendig å bruke midler bare på den rene huden fjernet av daglig forurensning og dekorative kosmetikk. Legemidlet er dårlig kombinert med kosmetikk som inneholder alkohol, samtidig bruk kan føre til tørr hud og ytterligere irritasjoner. Unngå kontakt med slimhinner, og ikke bruk på huden rundt øynene. Skyll produktet utilsiktet på slimete overflater, skyll straks med varmt vann.

I nærvær av akneutslett er det umulig å ligge lenge i solen - dette kan føre til en forverring av tilstanden og ytterligere utslett.

Videoen forteller om funksjonene ved bruk av Baziron AU:

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Legemidlet tolereres vanligvis godt av pasienter, i sjeldne tilfeller er allergiske reaksjoner på aktive stoffer mulig. Hvis du opplever noen manifestasjoner av en allergisk reaksjon: peeling og rødhet i huden, kløe og brenning, bør du stoppe eller begrense bruken av stoffet og konsultere en lege. Det er mulig å erstatte stoffet med analoger hvis det er manifestasjoner av allergisk kontaktdermatitt.

Når bør du ikke ta Baziron AU?

 • Perioder med graviditet og amming (i unntakstilfeller).
 • Barns alder opp til 12 år.
 • Overfølsomhet og allergiske reaksjoner på de inneholdte komponentene.

Kostnader, analoger av stoffet og salgsbetingelsene

Legemidler kan kjøpes på apotek uten resept fra en lege, men først er det bedre å konsultere med en hudlege om muligheten for å behandle akne med denne rette. Prisen på narkotika serien "Baziron" ganske betydelig. Den anslåtte kostnaden for narkotika og de nærmeste analogene er gitt i tabellen under. Prisen kan variere avhengig av lokalitet og type apotek.

Den omtrentlige prisen på "Baziron" og dens analoger:

Under merkenavnet "Baziron Control" frigjør lotion (200 ml) rensing. Er det noen gode anmeldelser om ham?

Hva sier folk om denne lotionen? Jeg vil erstatte minst ett av min medisinske behandling og evaluere effekten.

Anmeldelser av lotion "Baziron" kontroversielt. Men det er et mønster: de som bare brukte lotion fra hele serien noterer seg lav effektivitet. Og de som supplerte huden rensing med Baziron fuktighetsgivende krem ​​eller en skrubbe mot svarte flekker føltes bedre: færre kviser, huden ble mattere. Og dette er logisk: midler av noe merke fungerer bedre i systemet. Derfor, hvis du vil prøve Baziron Control-linjen, anbefaler jeg deg å teste 2 eller 3 produkter samtidig.

Baziron kontroll lotion vurderinger

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 10
Registrering: 13.-14. April
Fra: Russland
Bruker-ID: 898609
Omdømme: ennå ikke

For riktig omhu av problemhud anbefales det å bruke profesjonelle kosmetiske linjer som har status som medisinsk kosmetikk og er utformet for å tilfredsstille følgende pasientbehov:

Reduser fet hud og reduser glans;
Fukter huden effektivt;
For å forbedre hudfargen i tilfelle irritasjon, inkludert de som er forbundet med behandling av akne;
Gi pålitelig beskyttelse mot skadelig UV-A og UV-B-stråling;
Fjern effektivt smuss og sminke effektivt
Å være non-comedogenic og nonacnegeneous;
Alle egenskaper må påvises i kliniske tester.
Et slikt verktøy er et utvalg av kosmetikk til pleie av problemhuden Baziron® Control.

Strukturen til kosmetikklinjen Baziron® Control inkluderer:

Baziron® Control Cleansing Lotion
Baziron® Kontrollgel for vasking "Reduserer fet hud"
Baziron® Control beroligende ansiktsvaskgel
Baziron® Kontroll fuktighetsgivende ansiktskrem SPF 15
Baziron® kontroll ansiktsskrubb "mot svarte prikker"
Baziron® Control gjelder:
som en daglig omsorg for akne utsatt hud
i den første fasen av aknebehandling når huden tilpasser seg terapi
i vedlikeholdsfasen av behandlingen - gjennom hele løpet av behandlingen

Baziron Control Cleansing Lotion 200ml GALDERMA LAB.

698

Produktkode: 2075149

Produkttype: Hudrensing

beskrivelse

Videoanmeldelser (3)

Mine nye klær

Rengjøring av lotionbasironkontroll

Galderma Baziron Control // AVANT

Egenskaper (9)

Priser på Yandex.Market

Viser tilbud på prisen på rubler. opp til å gni.

Prissetting (1)

Hvordan kjøpe eller hvor vi er +

"DiscountGID" er en tjeneste for prisjämförelse i butikkene, en cashback-tjeneste og hjelp til å velge varer, gjennom et utvalg av videoanmeldelser, anmeldelser og sammenligning av varer. De fleste butikkene som er representert på nettstedet, leverer til Russland, så det er fordelaktig å bruke online bestillingen på nettstedet til denne butikken (hvis du sender ordre til din region, kan du finne ut på stedet for den valgte butikken). For å kjøpe det valgte produktet må du klikke på "buy" -knappen mot den valgte butikken og fortsette kjøpet på nettstedet til denne butikken. For å få cashback følg de samme trinnene før du registrerer.

Pris fra 698 rubler til 698 rubler i 1 butikker

Cashback service rabatt HYD

Kjøp i nærliggende byer

Kjøp på kreditt

Rentefrie avdrag på opptil 300 000 ₽ i opptil 12 måneder for noe produkt. KIWI Bank (JSC), lisens fra Bank of Russia nr. 2241.

Rentefri periode - opp til 100 dager. Kredittkort problem - gratis

Lånebeløpet er opptil 300 000 rubler. Rentefri periode - opptil 55 dager!

En serie spesialiserte kosmetikk "Baziron Control": vurderinger av hudlege

Torturert akne, og ingen hjelp hjelper? Deretter må du søke hjelp fra Baziron Control-serien. Midler vil ikke bare lindre acne, men vil også ut huden, fjerne komedoner, oppfrisk ansiktet, forhindre forekomst av akne i fremtiden.

Om Galderma

Selskapet siden 1981 produserer dermatologiske preparater. Det er et datterselskap av Nestle og L'Oreal. Det gir sine kunder godartet, forbi alle kliniske tester helbredende kosmetikk. Produkter godkjent av globale dermatologer.

Galderma-produkter gikk inn i det russiske markedet i 2002, hvor de okkupert en sterk nisje midt i det medisinske produktspekteret.

Omfanget av selskapet er enormt. Spesielt er Baziron Control-serien av produkter skilt. Produkter designet for å ta vare på akne utsatt hud. Det har status for å helbrede kosmetikk. Gjenoppretter og vedlikeholder huden etter å ha helbredet akne. Det forhindrer forekomsten av akne i fremtiden. Brukes for å forhindre akne.

Handlingsmidler

"Baziron Control" er en serie helbredende produkter for å bekjempe akne. Bruk midler bør være omfattende. Så virkningen av det første produktet vil forbedre funksjonene til en annen, og resultatet vil overskygge alle forventninger.
Handlingen komponenten av "Baziron Control" er fokusert på:

 • senker fettheten i huden;
 • eliminering av fet skinn;
 • fuktighetsgivende alle lag av huden;
 • forbedring i hudfarge;
 • beskyttelse mot sollys;
 • bli kvitt mørke poeng;
 • grundig rensing av huden.

Healing kosmetikk nekomedonna og neaknegenna. Laget spesielt for personer med problemhud. Den kan brukes både uten hjelp fra andre, og i kombinasjon med andre legemidler til behandling av akne.

Linjen betyr "Baziron Control"

Å ta vare på akne utsatt hud, eksperter anbefaler å bruke ikke ett verktøy, men hele linjen. I dette tilfellet vil effekten av kosmetiske tiltak på epidermis være mer effektiv.

Baziron Control-serien består av følgende verktøy:

 • Gel for vasking "Reduserer fet hud." Den har tre aktive ingredienser - ekstrakter av aloe-løv, hestkastanje og farmasøytisk marigold. Inneholder ikke såpe, lipider og alkohol. Handlingen er fokusert på å forbedre den generelle tilstanden til dermis, dens hydrering. I tillegg har det antiinflammatoriske og antioksidante effekter.
 • Face lotion Aktive elementer er: natriumlaurylsulfat, propylenglykol, stearyl og cetylalkoholer. Produktet tørker ikke huden og forårsaker ikke irritasjon. Den har fuktighetsgivende egenskaper.
 • Beroligende gel for vasking. Sammensetningen inneholder naturlige ingredienser (aloe vera, calendula) og en spesiell hypoallergen formel. Det renser huden perfekt, penetrerer dypt inn i porene. Fukt og mykner.
 • Fuktighetsgivende ansiktskrem. Inneholder Parsol 1789, oktokrylen, cyklometison, disapropyldibat, glyserin. Bløder dermis. Beskytter mot sollys. Støtter hudhydrering i åtte timer.
 • Ansiktsskrubb "Mot de mørke flekkene." Inneholder: sheasmør, risekstrakt, aluminiumpartikler. Fjerner komedoner, dype renser porene, senker fettinnholdet. Den har antimikrobielle, komedolytiske og antiinflammatoriske egenskaper. Det provoserer blodsirkulasjonen, som metter cellene med oksygen og fremmer penetrasjonen av legemidlet inni.

En serie "Baziron Control" brukes til å ta vare på problemhud. Bruk og på første trinn for å helbrede akne, når dermis blir vant til medisinering. Påfør healing kosmetikk i midten av akne terapi for å eliminere bivirkninger i form av rødhet, peeling og irritasjon. Det anbefales som vedlikehold og profylaktisk produkt for hud utsatt for akne.

Baziron Control: søknads sammendrag

Før du bruker helbredende kosmetikk, bør du nøye lese annotasjonen, fordi det er kontraindikasjoner.

Gel for vasking av akne brukes to ganger om dagen. Påfør på fuktig ansiktshud, masser i 1-2 minutter, vask deretter med vann. Konsumere etter lotion "Baziron Control" lotion (vurderinger av brukere bekrefter at det mattes, senker fet hud, smelter porene), som ikke vasker av. Før du bruker etterfølgende midler, må du vente til lotionen er helt absorbert i huden. Neste kommer SPF 15 Moisturizing Face Cream. Passer for alle typer hud. Påfør 2-3 ganger om dagen på perfekt renset hud. Når kombinert med andre farmasøytiske (medisinske) midler skal brukes 40-60 minutter etter påføring av motstanderen.

Ansiktsskrubb bør brukes to ganger i uken. Før du bruker produktet, sørg for at det ikke er noen betennelsesprosesser på ansiktet. Midler gir en jevn bevegelse i ansikt og nakke, unngår øyet, og litt masserer huden, vask av.

Kosmetisk linje bidrar til å fjerne effekten av healing akne. Det renser nøye dermis og øker følsomheten av huden til farmasøytiske midler.

Fordeler med å bruke en kosmetikkstrimmel

Hva utgjør serien "Baziron Control", forklarer nesten allment populariteten til helbredende kosmetikk. Det er designet for å ta vare på akne ansiktshud. Den har følgende fordeler:

 • inneholder naturlige ingredienser;
 • beholder vann inne i cellene, fukter det
 • gjenoppretter fett metabolisme;
 • har antiinflammatorisk, antiseptisk og antimikrobiell virkning;
 • lindrer tørrhet og irritasjon;
 • mykner dermis;
 • Beskytter epidermis mot skadelige effekter av sollys;
 • gjenoppretter huden etter helbredelse;
 • rengjør epidermis nøye
 • hindrer forekomst av akne;
 • forbedrer hudfarge og generelle hudtilstand.

I tillegg er midlene økonomiske, ikke forårsake allergier, er effektive og enkle å bruke. Har mye positiv tilbakemelding fra dermatologer.

Hudpleie i et kompleks med gel "Baziron AS"

Healing acne er ikke begrenset til valg av visse stoffer, men utføres i et kompleks. Et positivt resultat er den felles introduksjonen av Baziron Control-serien av produkter og Baziron AS-gel. Denne kosmetiske hendelsen inneholder tre trinn:

 1. Rensing. Fett eller normal hud bør rengjøres med en gel for vasking "Reduserer fet hud", og tørr og sensitiv - beroligende. Cleansing lotion brukes både etter vask og for fjerning av sminke og fjerning av urenheter fra huden.
 2. Healing. Applicert på huden "Baziron AS" for fet og normal hud i en konsentrasjon på 5%, for tørr hud - 2,5%. Først kan produktet forårsake bivirkninger i form av irritasjon, rødhet og peeling av huden. Gel 94% fjerner patogene bakterier Propionibacterium acnes, som provoserer den inflammatoriske prosessen og forekomsten av akne.
 3. Fukte. Problemhuden, som uansett hva den andre, trenger å bli hydrert og beskyttet mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Derfor bør du bruke SPF 15 fuktighetsgivende ansiktskrem på etterbehandlingstrinnet.

Ikke alle rettsmidler for behandling av akne har en passende effekt. Dette skyldes det faktum at for behandling av akne, må et narkotikaprodukt brukes uten problemer, og bedre, sammen med profesjonell kosmetikk.

Kostnaden for akne

Prispolitikken for særskilte midler "Baziron Control" for akne er omtrent det samme og varierer rundt 500 rubler. Kjøper i et nettapotek koster mer, fordi du må betale mer for levering av produktet.

Hvor å kjøpe?

Kjøp som en serie, og separat tatt produkter kan være på apotek og via nettet. Kjøpe på apoteket er ikke lenger farlig, fordi det er klienten beskyttet mot forfalskning, mye mindre det, i henhold til RF-regjeringens dekret nr. 55 av 01/19/1998, er medisinsk kosmetikk ikke gjenstand for utveksling og retur.

Kundeanmeldelser og dermatologer

Baziron Control-serien (vurderinger fra dermatologer sier at produktene er gode for å bekjempe akne, gjøre huden bedre, helbrede den) forårsaket mye kontrovers. Noen brukere peker på den krydrede effekten av disse midlene. De sier at, i motsetning til "Baziron AU", tørker de ikke huden. Fuktighet i løpet av dagen. Eliminer rødhet og peeling. Gel for vask perfekt renser huden, smalerer litt porene, forhindrer overflødig fett. Mattes, eliminerer fra fettete skinner.

Skrubbe "Baziron Control" fra mørke punkter (omtaler av hudlege sier at det bidrar til å bringe problemhuden i orden og rydder perfekt epidermis, som de gjentatte ganger observerer i sine egne pasienter) lindrer komedoner. Det virker forsiktig og skader ikke huden. Pasienter sier at det ikke føles tilstedeværelse av harde partikler. Men de bemerker at den konstante bruken av skrubbe glatter hudavlastningen. Fjerner peeling og rødhet etter første introduksjon.

Dårlige anmeldelser, selvfølgelig, har også et sted, dette er et naturlig fenomen. De snakker om usynligheten av midler. Mange kaller narkotika vanlige og ikke verdt slike midler. Noen har ikke redusert fettinnholdet i ansiktet, men tvert imot økte og provoserte fremveksten av den nyeste bølgen av akne. Det er lagt merke til at ansiktet etter påføring av en fuktighetskrem er dekket med en klebrig, ugjennomtrengelig film, som forårsaker ønsket om å vaske så raskt som mulig.

Serien "Baziron Control" fortjener absolutt oppmerksomhet. Alle narkotika har bestått kliniske tester og er laget spesielt for å hjelpe folk med å håndtere akne og fullstendig omdanne deres liv.

KONTROLLBASIRON RENGJØRING LOTION 200ML

Kort om produktet

Baziron instruksjoner for bruk

Doseringsform

struktur

vann, cetylalkohol, propylenglykol, natriumlaurylsulfat, stearylalkohol, metylparaben, propylparaben, butylparaben,

beskrivelse

Rydder delikat betent hud, forårsaker ikke blokkering av porene, irriterer ikke og tørker ikke.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

for pleie av fet, problem hud, hud følsom for hygiene produkter, for den delikate huden av barn.

 • Du kan kjøpe Baziron Control Cleansing Lotion 200ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Vi har en lav pris på Baziron Control Cleansing Lotion 200ml i Moskva.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Baziron kontroll rensing lotion 200ml

Lotion sminke remover

Anbefalinger for bruk

Den brukes to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Den påføres i myke sirkulære bevegelser og fjernes deretter med en bomullspute eller klut. Du kan ikke skyll med vann.

Aktive komponenter og innovasjoner

Den inneholder slike aktive ingredienser som natriumlaurylsulfat (fjerner effektivt sminke, urenheter og døde hudceller), propylenglykol, stearyl og cetylalkoholer, som har en fuktighetsgivende effekt.
Verktøyet inneholder ikke i sammensetningen aggressive komponenter som etylalkohol, lipider, såper og irriterer ikke huden, og er også velegnet til bruk hos personer med lysfølsom hud.

Designet for å fjerne sminke og fjerne smuss på ansiktets hud og passer for alle hudtyper.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

 • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
 • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
 • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
 • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
 • 5-10 kg - 100 rubler
 • 10-20 kg - 250 rubler
 • 20-30 kg - 400 rubler
 • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

 • Kontant betaling
  Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
 • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

 • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
 • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
 • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
 • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

Instruksjoner Baziron Control Cleansing Lotion

Farmakologisk gruppe

Aktive ingredienser

Den inneholder slike aktive ingredienser som natriumlaurylsulfat (fjerner effektivt sminke, urenheter og døde hudceller), propylenglykol, stearyl og cetylalkoholer, som har en fuktighetsgivende effekt. Verktøyet inneholder ikke i sammensetningen aggressive komponenter som etylalkohol, lipider, såper og irriterer ikke huden, og er også velegnet til bruk hos personer med lysfølsom hud.

Utgivelsesskjema

Baziron Control rensepulver er tilgjengelig i et 200 ml hetteglass, som sammen med instruksjonsinnlegget er plassert i en pappkasse.

Anbefalinger for bruk

Den brukes to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Den påføres i myke sirkulære bevegelser og fjernes deretter med en bomullspute eller klut. Du kan ikke skyll med vann.

avtale

Face lotion

Kort vitnesbyrd

beskrivelse

Cleansing Lotion er en av produktene som utgjør produktlinjen under det generelle navnet BASIRON CONTROL (Control) hudpleieprodukter for personer med akne fra det sveitsiske selskapet Galderma. Denne serien er et terapeutisk og kosmetisk supplement til legemidlene Baziron AC og Differin, brukes til å behandle akne (acne) og comedonale (svarte prikker) former for akne.

Flere Artikler Om Typer Acne