Det kosmetiske markedet mottar årlig mange produkter med lignende sammensetning og løftene fra produsentene til å gi oss perfekt hud, lange øyenvipper, sensuelle lepper, evig ungdom. Derfor bestemte vi oss for å sjekke løfter for oss selv. Hver måned forteller redaktørene om de 10 beste, etter vår mening, kosmetiske produkter. Som alltid vil vi være rent objektive.

Denne måneden testet vi 10 av de mest populære produktene i året, kalt BB cremer.

Forkortelsen "BB" står for "Blemish Balm, Beauty Balm, Blemish Base" - det vil si et verktøy som maskerer hudfeil. Den berømte "skjønnhetsbalsam" ble oppfunnet av tysk dermatolog kosmetolog Christina Schramemeck. I utgangspunktet var det en regenererende salve som bidro til å gjenopprette huden etter plastikkirurgi og alvorlige estetiske prosedyrer.

BB-salve ble brakt til kosmetiske scenen i Asia. Koreanske makeup artister begynte å bruke den som en concealer, væske, primer, fuktighetsgivende og matte krem. Det første nye produktet fra innlevering av personlige sminkeartister prøvde seg asiatiske stjerner.

Dette mirakelverktøyet har blitt en konstant følgesvenn av moteshow og sosiale arrangementer. BB kremer lansert i masseproduksjon som svar på massefterspørsel, og gir den egenskapene til en beskyttende og fundamentkrem. Sprøytestoffernes popularitet i den østlige delen av Europa var så høy at de bestemte seg for å vedta denne brikken i Vesten.

Nå har alle selvrespektive kosmetiske bekymringer sin egen BB-krem. Et slikt mangfoldig sortiment passer ikke på en hylle i butikken. Vi håper at resultatene av vår test vil hjelpe deg med å velge din favoritt BB-krem - hvis du selvfølgelig ikke har den ennå.

Gosh BB-Cream ble testet for deg av Daria Abakumova, vår Digital Marketing Director

10 beste BB kremer

Krem løfter:

 • fuktighetsgivende,
 • UV beskyttelse (SPF 15),
 • stimulering av kollagen og elastinproduksjon,
 • økt glatthet og elastisitet i huden, reduksjon av rynker,
 • naturlig hudfarge
 • bærekraftig belegg.

Faktisk:

Det virket for meg at jeg valgte en nyanse mørkere enn min hudfarge, og var litt bekymret for at kremet som et resultat ville danne en maske. Men frykten min var forgjeves, kremet var virkelig tilpasset pigmentet i huden min, og takket være den fløyete tekstur, lette jeg lett og distribuerte den.

Dette verktøyet synliggjør tone i ansiktet. Siden jeg er eier av kombinasjonshuden, på kvelden la jeg merke til en hyggelig bonus - mangelen på oljeaktig glans (tidligere i disse timene var det min konstante følgesvenn).

Men noe forvirret meg. For det første inneholder krem ​​ikke parfyme dufter, men det lukter som maling eller gouache. For det andre, i noen deler av ansiktet følte jeg tetthet, tilsynelatende hadde anti-aging stramningskomponenter i kremet en slik effekt. Så neste gang jeg påførte sprøytemidler til en fuktighetskrem, følte huden min flott.

Vurdering: 8 av 10
Prisutgave: 600 rubler

10 beste BB kremer

Blev forsiktig på kosmetologimarkedet, og BB kremer endelig til slutt kvinnens hjerter. Utviklet i Tyskland har dette verktøyet fått videre distribusjon og anerkjennelse i asiatiske land. Så vær ikke overrasket over at i øyeblikket de beste merkene som har etablert utgivelsen av BB-krem, er asiatiske selskaper.

Topp produsenter

 • Missha er en ledende koreansk kosmetisk merkevare der BB-kremlinjen bryter opp alle poster av internasjonal popularitet.
 • Skin 79 er et ikke mindre kjent koreansk selskap som produserer sine produkter (inkludert disse kremer) i henhold til internasjonale CGMP-standarder.
 • EtudeHouse er et sørkoreansk kosmetisk selskap som produserer det beste i naturlig sammensetning av BB-kremer, for det meste rettet mot hudforyngelse.
 • Innisfree er også Korea, produktene i dette selskapet er preget av kraftige anti-bakterielle og antioksidantegenskaper.

Når bør ikke BB-kremer brukes

Det viser seg at du ikke bør bukke under for den massive (men ganske forståelige) lidenskapen til slike produkter, i noen tilfeller anbefaler kosmetologer ikke å bruke kremer av denne typen:

 • Det anbefales ikke å kjøpe BB-krem, hvis du ennå ikke har kjøpt spesialverktøy for å fjerne sminke av et dypt spekter av handling. Uansett hvilket merke kremet tilhører, klør det sikkert porene tett på grunn av silikone som utgjør det. Den beste måten å fjerne den på, betraktes som hydrofil olje.
 • Ikke haster for å kjøpe asiatiske BB kremer, hvis du har mørk hud. Fargepaletten er som regel ikke variert, fordi de tilpasser seg hudtonen. Men få midler kan "drepe" det naturlige mørket.
 • Du bør ikke bruke denne kremet, uansett hvor populær det er, hvis du ikke har noen spesielle problemer med huden. Tross alt er hovedformålet å forklare feil og forhindre utseende.

De beste bb-kremer i 2017-2018 (etter kundens mening og etter prisekspertens vurdering) er i vår vurdering.

BB Cream for Problem Skin

Problem hud trenger spesiell forsiktighet. Det bør tas hensyn til valg av dekorative kosmetikk. I motsetning til grunnlaget legger BB-verktøyet et tynt lag, uten å skape en maskeffekt. Kremet maskerer ikke bare feilene, men utfører ofte en helbredende funksjon. Så hva er BB krem ​​for problem hud å velge? Vurder videre.

egenskaper

Kosmetikere kaller problemhud en som har ulike mangler i form av pigmentplasser, arr, periodisk allergisk og andre utslett, uregelmessigheter og oljeaktig glans. Når du velger en BB-krem for slik hud, bør du være oppmerksom på sin gode dekkevne for å maskere synlige problemer og oppnå en jevn og sunn hudfarge.

Produktet skal også matt overflaten perfekt, slik at glitteren ikke vises på den.

Viktigst av alt, bør rette for problemhud inneholde naturlige ingredienser som har en healing, tørking, nærende effekt. Sørg for å gi preferanse til ikke-komedogene BB-produkter av høy kvalitet for å unngå tilstopping av porer og dannelse av nye komedoner og kviser.

Velg den beste BB-krem vil hjelpe vurderingsprodukter.

Fond rating

Basert på tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og meninger fra kosmetologer, ble BB-serie produkter valgt som er verdig oppmerksomhet i ulike kategorier.

En god BB-krem "The Secret of Excellence" er et varemerke Garnier. De utvilsomt fordelene med dette verktøyet er:

 • Lav pris innen 300 rubler;
 • Krem kan lett bli funnet på hyllen, selv i et supermarked;
 • Tilstedeværelsen av to nyanser i paletten - du kan lett finne ønsket nyanse;
 • Tilstedeværelsen av en solbeskyttelsesfaktor på 15, som tillater bruk av krem ​​om sommeren.

Ifølge produsenten er produktet i stand til å maskere selv betydelig betennelse på huden.

I tillegg til det faktum at kremet har en toning-egenskap, fukt det også huden godt, og gir det stråling.

Finn etter Allergi Girls

Yves Rocher noncomedogenic BB krem ​​"Perfect Skin" vil være, kanskje det beste budsjettet betyr for eiere av allergen hud. Ingrediensene i hvit te helbrede helt sår, tørre pimples. I tillegg til produktet fra Garnier, er denne BB-krem tilgjengelig i to farger. Produktet tynner godt, gjemmer enda store uregelmessigheter, gir huden et strålende og sunt utseende.

I tillegg vil kremet beskytte mot miljøets bivirkninger.

Produktet vil koste deg rundt 700 rubler uten rabatt. Du kan kjøpe det i butikker eller representanter.

Med pulver

Utmerket verktøy "M.Shiny" tilbyr koreansk selskap Missha. Diamant og perlepulver, som er en del av det, matter huden perfekt og gir den en naturlig glød. Lotus ekstrakt hydrerer og nærer cellene, mens antioksidanter beskytter mot smuss og støv. Kremet toner perfekt cellene, fjerner rødhet. Videre gjør en høy beskyttelsesfaktor på 27 det mulig å ikke være redd for den brennende solen.

Det skal bemerkes at dette verktøyet er svært populært blant kvinner i forskjellige land.

Produktet kan kjøpes på den offisielle nettbutikken.

Med høy solbeskyttelsesfaktor

Selskapet Clinique produserer et virkelig revolusjonerende produkt "Anti-Blemish Solutions" for eiere av svært hvit hud. Dens beskyttelsesfaktor er 40, noe som vil gi svært lang beskyttelse mot sollys. De antibakterielle komponentene som er dens del, vil bidra til å kvitte seg med utslett og irritasjon.

Produktet kan kjøpes på merkede kosmetiske butikker.

Magic Tony Moly

Problemhud med spor av postacne trenger en veldig god maskeringseffekt. Det er flott å skjule feil ved å påføre bare ett verktøy i tilfelle at det er Tony Moly "AC Control BB-krem" - mange positive vurderinger fra tilfredse kunder sier.

Komponenter av verktøyet lar deg løse mange problemer:

 • Silisiumdioksyd gir sløvhet og silke, maskerer den oljeaktige glansen og absorberer resultatet av overdreven talgkjertler;
 • Aloe beskytter porene fra penetrering av patogener, lindrer betennelse og peeling, fukter huden og har en sårhelende effekt;
 • E-vitamin, naturlige oljer og antioksidanter nærer cellene, gjør dem elastiske.
 • BB-krem maskerer perfekt imperfections, lyser og bryr seg om ansiktets hud.

Verktøyet kan kjøpes hos Tony Moly butikker eller bestilles online.

Søknad og fjerning metode

BB-krem bør brukes på tørr og ren hud. En liten mengde rette bør fordeles jevnt over overflaten langs massasjelinjene ved å klappe fingrene. Hold produktet i omtrent fem minutter til helt absorbert, så kan du fortsette sminke.

Alt du noensinne ønsket å vite om BB Cream

Hvordan og hvilken BB krem ​​er bedre å velge enn å søke og vaske av: vi snakker om en av skjønnhetsprodukter, hvis navn er skrevet med store bokstaver

Tekst: Makeup.ru Editorial Office 3. april 2017

Innhold:

Hva er BB krem ​​og når det dukket opp?

BB-krem er et universelt middel som samtidig gjemmer hudfeil og bryr seg om det. Denne typen kosmetikk dukket opp ikke så lenge siden, men produserte en ekte skjønnhetsrevolusjon. BB-krem kombinerer egenskapene til tonal- og dagkrem, som utfører både dekorative og pleiefunksjoner: det korrigerer ansiktstonen og gjemmer mindre ufullkommenheter, samt fukter og nærer huden, helbreder mindre betennelser. De viktigste egenskapene til BB-krem:

 • inneholder SPF filtre,
 • maskerer mørke flekker og utmerker hudtonen
 • beroliger huden
 • Noen versjoner inkluderer komponenter som reduserer aldringsprosessen.

Den universelle hybridformelen kan erstatte opptil fem til seks produkter som påføres samtidig, fra primer og concealer til solkrem. Det er ikke overraskende at i dag, for mange jenter, har BB Cream blitt grunnlaget for en grunnleggende kosmetikkpose, som fortjener den klassiske grunnkremet fra den.

Dermatologen Christina Schrammek tilbød sine kunder en krem ​​med en spesiell formel: den kunne brukes til å maskere effekten av en aggressiv ansiktsbehandling (for eksempel peeling), mens kremet også hadde en beroligende og helbredende effekt. Etter 30 år begynte produkter med lignende egenskaper å bli produsert i Korea, og de, i status som "mirakelkrem", fanget raskt det asiatiske markedet.

De viktigste fordelene og funksjonene til BB-krem

Den første "Western" prøven av BB-krem ble vist på hyllene av butikkene i 2011, i dag er BB-kremer i tråd med nesten alle store kosmetiske merker i verden. På salg finner du dusinvis av typer BB-krem, for forskjellige typer og hudtoner, med forskjellige formler og "supernormale evner". Garnier-merkevaren produserer for eksempel en BB-kremrulle for øyet, og noen koreanske merker tilbyr spesielle versjoner av BB-krem for menn. Men settet med de grunnleggende egenskapene til alle BB-kremer er det samme: Verktøyet styrker tonen, skjuler mangler, fukter, beskytter mot UV-eksponering og behandler mindre betennelser.

BB krem ​​ble opprinnelig opprettet som en multi-tasking, selv om koreanske kvinner brukte det hovedsakelig som et tonal rammeverk, vurderer vestlige kolleger for "tung" for deres tynne og sensitive hud. Derfor er de aller fleste BB kremer særegne: de har en lys tekstur, som imidlertid er i stand til å hellere skjule liten rødhet, akne, forstørrede porer og pigment flekker. Dessuten, jo flere lagene du bruker, jo tettere tonen.

BB krem ​​gjør huden matt og glatt, samtidig som den lettere tilpasser seg behovene. Selvfølgelig kan BB-krem ikke helt erstatte fuktighetsgivende eller anti-aging krem, men kan forbedre tilstanden og gjemme feilene.

Hva er forskjellen mellom BB-krem og CC-krem?

Etter BB-kremer oppstod CC-kremer på markedet, forkortelsen til sistnevnte står for Color Corrector, "color correctionor". CC-kremer har samme egenskaper som BB- (de forbedrer både utseendet og "velvære" i huden), men også i tillegg korrigerer misfargingen av huden. CC-krem, som BB-, inneholder SPF-filtre, bryr seg om huden og hjelper til med å håndtere mindre ufullkommenheter. Men det har også en rekke forskjeller:

 • SS-krem er primært rettet mot fargekorrigering: verktøyet bekjemper med mørke sirkler under øynene, bidrar til å skjule rødhet og blek av huden,
 • CC-krem har en lavere overlappende evne sammenlignet med BB-krem, samt en mer delikat tekstur og en pood "finish", som gir råd til sine eiere av fet hud
 • Ofte blir CC-kremer produsert i form av en hvit pleiebalsam, når det påføres huden, aktiveres fargepigmenter i sammensetningen: Denne egenskapen hjelper verktøyet til å bedre tilpasse seg hudtonen til en bestemt person.

Vil du vite mer om SS kremer?

De vanligste typene av BB kremer

Til tross for at BB kremer har lignende egenskaper, er det mulig å dele disse midlene i tre ytterligere grupper etter ulike egenskaper.

Mattifying BB Cream

I utgangspunktet hadde BB kremer produsert i Korea en matt effekt: klimaet i denne leiren er fuktig, så effekten av fuktig hud på sminke er ikke så vanlig her. Men i linjen med BB-kremer fra europeiske produsenter er det de som gir en "strålende" effekt og matte. Det sistnevnte - det mest passende alternativet for fet hud. En av alternativene som vil gi den ønskede effekten - BB Dream Fresh fra Maybelline.

Fuktighetsgivende BB Cream

Alle BB kremer har fuktighetsgivende og omsorgsfull egenskaper, men hvis du har tørr hud, vil du sannsynligvis trenge et produkt med en "sjokk" dose fuktighetsgivende midler. For eksempel har L'Oréal Paris BB-Power Luxury Sheets Shea Butter og NYX Professional Makeup BB Cream inneholder ekstrakter av ginseng, lindbark og hestkastanje.

Koreansk BB Cream

Koreanske midler varierer fra europeiske kolleger på flere måter. For det første, i nyanser av linjene, er det som regel ikke mer enn to representert - og bare for rettferdig hud. For det andre finnes blekingredienser ofte i koreanske BB-kremer. For det tredje har de en rikere tekstur, som er mest hensiktsmessig fjernet, ikke med micellært vann, men med oljebaserte produkter (for eksempel hydrofil olje). For det fjerde, i europeiske versjoner, legger vekt på fuktighet og toning av huden, i stedet for på bleking.

Hvordan velge en BB-krem, avhengig av hudtype?

Til tross for at BB-krem er et universelt middel, og de fleste av dem er utformet for å møte behovene til alle hudtyper, bør nyanser tas i betraktning ved valg: da blir resultatet virkelig perfekt.

For fet og kombinasjonshud

Når du velger en BB-krem for fet hud, følg samme regel som når du kjøper en vanlig ansiktscreme. Først av alt, bør det ha en lys tekstur som ikke vil gjøre sminke tunge, tette porene og provosere utseendet til fet glans. I tillegg bør en slik BB-krem ha matteegenskaper (det er bedre å ikke kjøpe versjonen "for strålende hud") og helst ha et oljefritt merke og planteekstrakter på røret. Ofte er fet hud også svært følsom, og urte ingredienser sikrer at risikoen for irritasjon minimeres. Et passende alternativ er BB-krem Garnier "The Secret of Perfection" i en versjon designet spesielt for fet og kombinasjonshud. Sammensetningen har en naturlig absorberende perlit, som "absorberer" overflødig talg og gir effekten av matt hud.

For problem hud

Lett tekstur er viktig for de som har problemhud, men sammensetningen bør leses nøye: det bør være midler i listen over ingredienser som vil håndtere feil, og ikke bare gjemme dem. For eksempel har BB-krem Dream Pure Fresh fra Maybelline et kompleks av vitaminer A, B og E, samt en liten prosentandel salisylsyre - nok til å gi problemet et avgjørende slag.

For tørr hud

Holdere av tørr hud har råd til en BB-krem med en litt mer tett, men vannaktig tekstur: en tykk krem ​​kan forårsake enda mer tørrhet. Ikke dårlig, hvis sammensetningen vil være hyaluronsyre, glyserin, oljer eller andre komponenter, kjent for deres fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Det kan også være silikonbaserte ingredienser (for eksempel dimetikon) som vil myke huden og fungere som en primer.

For normal hud

Selv om huden din er av "normal" type, kan du fortsatt ha en litt ujevn tone, fine rynker og liten rødhet. Hvis du lider av den første, velger du BB-krem med en mer flytende tekstur, og i det andre tilfellet gir du preferanse til en mer tett tekstur og en strålende, heller enn en kjedelig "finish". Det er heller ikke dårlig om antioksidanter, vitamin C og E er i sammensetningen - de vil absolutt ikke skade. En krem ​​med sterke fuktighetsgivende ingredienser vil også være nyttig for deg, da det vil bidra til å gjøre overflaten jevnere.

For alderen hud

Hvis du allerede har dype nok rynker, se etter anti-ingredienser i sammensetningen: peptider, antioksidanter (vitaminer A, E, C), hyaluronsyre. Og selvfølgelig bør teksten til en slik BB-krem være veldig lett og myk, slik at den ikke tetter opp i rynker. Et godt alternativ for deg er Premium Uv BB Cream fra Helena Rubinstein med et komplett foryngende kompleks i komposisjonen.

Hvordan velge tonen i BB-krem?

Siden de første BB-kremer ble laget i Korea, var de hovedsakelig ment for blek asiatisk hud og tilbød bare lyse nyanser. Amerikanske og europeiske merkevarer utvidet sin palett når de lanserte sine produkter, men fortsatt er rekkevidden av BB-krem nyanser mye lavere enn for konvensjonelle tonalressurser. Som regel produserer ett merke fra en til tre nyanser av BB-krem, og årsaken er dette.

Derfor ser fargen du ser i et rør helt annerledes ut på huden din: den kan bli mørkere, rosa eller gulaktig.

Det er mye enklere å velge en nyanse av BB-krem, enn tonal:

 • hvis du har god hud, velg palestint på paletten,
 • hvis mørk er den mørkeste.

I "nyanser" vil BB-krem forstå seg selv, allerede på huden. Vær oppmerksom på at ofte i linjene med BB-kremer er det en slik nyanse som "naturlig" - hvis du tviler på hvilken farge de presenterte skal velge, er det bedre å stoppe på det. Ellers må du opptre på samme måte som når du kjøper et annet tonalverktøy: prøv det ikke på hendene, men på området under kjeve og nakke. Vær også oppmerksom på verktøyet arbutin i sammensetningen: Hvis det vises i ingredienslisten, vil BB-krem litt lysere huden.

Perfekt valgt BB-krem, som ethvert tonalverktøy, skal blande seg med huden - som i bildeeksemplene fra vårt galleri:

Slik bruker du og bruker BB-krem riktig?

Før du bestemmer deg for å kjøpe BB-krem, tenk nøyaktig hvordan du vil bruke den. Faktisk er BB-krem en tonet fuktighetskrem som ikke kan takle alvorlige hudfeil og garantere en virkelig tett dekning. Hvis huden din trenger en mer intens tone, gi preferanse til klassisk concealer, og BB-krem kan brukes i stedet for en base som gir lett hudpleie. Så du passerer scenen "fuktighetskrem - primer - concealer", og du kan gå direkte til bruken av det vanlige fundamentet.

BB krem ​​skal påføres fra sentrum til periferien med fingrene, svampen eller penselen. Og ta hensyn til flere regler:

 • Hvis du bruker BB-krem med en børste, vil resultatet vare lenger. I tillegg er børsten praktisk å trene områdene under øynene og rundt nesen.
 • Gi preferanse til svamp hvis du har fet hud: påføring av fingrene kan legge til enda mer oljeaktig glans på huden din, og med en børste er det ganske vanskelig å bruke en tone jevnt på fet hud.
 • Når den påføres med fingrene, blir krem ​​forvarmet, på grunn av hvilken den fordeles jevnt og absorberes raskere. Forresten brukes BB-krem av flertallet av jentene med fingrene.
 • Hvis du bruker produktet med fingrene, kan du ringe en liten mengde BB-krem (dråper størrelsen på en ert er tilstrekkelig) og legg fem poeng på ansiktet: i midten av pannen, på nesen, på venstre og høyre kinn på haken. Skygge betyr til den helt fusjonerer med huden.
 • Begynn å skygge legemidlet fra pannen og til hvert kinn. Etter det, gå til nesen og haken, og gå igjen på kinnene med lette klappbevegelser. Om nødvendig, bruk en prikk på de små kviser.
 • BB krem ​​skal påføres på renset hud. Hvis du har en veldig tørr hud som trenger ekstra fuktighetskrem, spred den vanlige fuktighetskrem over ansiktet ditt og vent til det er fullstendig absorbert slik at BB-krem vil vare sist så lenge som mulig. Det er mest hensiktsmessig å fjerne BB krem ​​med hydrofil olje, men hvis du har fet hud, bruk micellar vann.

Bruk BB-krem kan være nøyaktig det samme som det vanlige fundamentet. Bruk en av måtene vi snakker om i videoen vår:

10 beste BB kremer: vår vurdering

Hvilken BB-krem er bedre? Svaret på spørsmålet vil avhenge av hvilke parametere som er avgjørende for deg. Vi valgte topp 10 BB kremer for alle anledninger.

Det amerikanske merkevaren produserer to versjoner av BB-krem, og begge har blitt bestselgere for lenge siden. Midler tilhører kategorien "åtte i ett", det vil si umiddelbart løse åtte problemer av huden. Dream Fresh er en tørr eller normal hudversjon som garanterer en sunn glød, mens Dream Pure løser de viktigste problemene med fet hud. I sammensetningen av dette verktøyet er salisylsyre: komponenten strammer porene, reduserer rødhet og gir en matt effekt.

BB Cream "Luxury Power" gir hudfarge og holder seg aktivt på det, som det foreskrives som eksempel på BB-krem. "Track record" sikkert imponerer: shea smør nærer huden, SPF20 filteret beskytter mot UV-stråler, vitamin C øker kollagen produksjon. Tilgjengelig i en enkelt, universell for alle, skygge.

En av de beste alternativene for aldrende hud: Kampen mot tegn på aldring i denne løsningen kommer først. Sammensetningen inneholder ekstrakter av mynte, plomme og jasmin, som forhindrer oksidasjon, så vel som den naturlige komponenten raffermin, som forbedrer hudens elastisitet, og et spesielt kompleks som bidrar til å beholde fuktighet i huden. Vær oppmerksom på at krem ​​ikke anbefales til bruk i området rundt øynene.

Brand Garnier var en av de første som introduserte BB-krem til russiske jenter, i dag har de den mest komplette samlingen av BB-produkter. I linjen - versjoner for normal, fet, blandet, problem og alder hud, samt en unik BB-rulle for området rundt øynene. Hvert verktøy er presentert i to eller tre nyanser. Hva krem ​​er riktig for deg, det er veldig enkelt å finne ut: det er en spesiell test på merkevarens nettsted som vil hjelpe deg med å bestemme.

Verktøyet har en delikat gjennomsiktig tekstur, som ligger jevnt og ikke forårsaker irritasjon. Alvorlige feil vil ikke gjemme (for denne BB-krem og er ikke ment), men det vil gi huden et sunt, strålende utseende og perfekt tone. I tillegg har verktøyet en solbeskyttelsesfaktor SPF15 og forhindrer fotografering av huden.

Verktøyet justerer hudtonen perfekt, fuktighet og næring, og sikrer en sunn hudfarge. Og fortsatt - dekorerer en kosmetikkpose: i en stund nå blir denne BB-krem sluppet i kompakt svart pakning med effektive gulldetaljer.

Verktøyet har flere sjeldne dyder. Først presenteres den i fem nyanser samtidig - og dette er en absolutt rekord. For det andre inneholder den høyeste grad av beskyttelse fra solen SPF50. For det tredje inneholder den ikke parabener, silikoner, mineraloljer og dufter - men den inneholder vitamin C. Og til slutt er den egnet for sensitiv hud og garanterer en endring i tilstanden til huden til det bedre etter 4 ukers vanlig bruk.

Et annet verdig alternativ for sensitiv hud. Denne fuktighetsgivende pleiekremet med en mild, ikke-fettete tekstur inneholder mineralmikropigment som sikrer hudens naturlige og sunne utstråling, og også fuktiggjør, beroliger og beskytter sensitiv hud.

Ideell for eiere av fet hud: Som en del av dette verktøyet har det ingen oljer. Av de fordelaktige ingrediensene er ekstrakter av ginseng, lindbark, hestkastanje, gjær og hveteproteiner. Teksturens struktur faller på huden med et lett lag, som samtidig maskerer ufullkommenheter uten effekt av en maske.

Denne krem, i tillegg til det grunnleggende settet, løser en rekke spesifikke problemer: Den er laget for hud med grå eller ujevn tone. Sammensetningen har mineralpigmenter, termisk vann og den aktive ingrediens combucha, som bekjemper hudens sløvhet, noe som gir den en naturlig glød. Du kan velge en av to nyanser.

Bruker du BB krem? Fortell oss om ditt favorittverktøy i kommentarene.

Hurray, din LIKE inspirerte redaktøren for nye artikler!

BB krem ​​for fet hud

Problemhuden krever et spesielt forhold til seg selv, det vil si skikkelig omsorg, ellers begynner det å skinne forræderisk eller enda verre - for å dekke med akne. Mange eiere av denne typen hud vil bekrefte hvor vanskelig det er å oppnå et godt utseende: uten tonal rammeverk, forstørrede porer og fettete glans er synlige, og kremet tetter opp samme porer, noe som fører til utseendet av betennelse, det vil si rødhet eller akne. Og hvis dette bare gjelder dekorative kosmetikk! Pleie, nødvendig for hydrering og ernæring, øker ofte til tider fettinnholdet og dermed uønsket glans. Men du vil ha en matt fløyelsaktig hud med jevn skygge!

En løsning ble funnet: spesialutviklet BB kremer for fet hud ta vare på det, fuktighet, ikke "tette" porene, mens kvelden tonen og gjemmer mangler. Flere og flere kvinner forlater den vanlige "tonalnikov" helt eller alternativt dem med bruk av eksplosiver, slik det fremgår av mange vurderinger på tematiske fora.

De første BB-kremer dukket opp i Korea, så du kan ofte høre at de beste av dem fortsatt er laget der. Uten å forringe fordelene ved koreansk kosmetikk, er det verdt å merke seg at huden på asiatiske og europeiske kvinner er annerledes, derfor kan ideell fra synspunktet av de første midlene skuffe det andre. Dette gjelder også BB: de passer ofte ikke innbyggerne i europeiske land med nyanser: for lys, med sub-ren tone, og derfor synlig på ansiktets hud. Nå er BB i tråd med mange produsenter fra luksus til massemarked med et annet antall nyanser, slik at du kan velge riktig krem ​​i henhold til alle kriterier, selv om huden er veldig lunefull. I dette tilfellet varierer prisen på problemet fra 300 til flere tusen rubler.

Funksjoner av BB kremer for fet hud

Kremer for fet hud, som regel, har en lettere tekstur enn for kombinasjon og tørr, slik at porene ikke tette og akne ikke vises. Baksiden av denne funksjonen er lavmatteregenskaper, derfor brukes de vanligvis sammen med pulver, og det vil bli nødvendig mer enn en gang i løpet av dagen. Men i sammensetningen av slike BB kremer inneholder ofte sink, silisium, jernoksyd som reduserer aktiviteten til talgkjertlene, det vil si redusere risikoen for akne og glans.

Som en del av problem hudkrem, er det vanligvis lite eller ingen oljer og fett (oljefri), vannbasen gir den ønskede lysstyrken på tekstur. Ofte er det antiinflammatoriske komponenter for å bekjempe rødhet, akne. Dette gjelder spesielt for unge jenter som har en tendens til å danne akne, noe som øker deres ustabile hormoner. Sammensetningen av BB for moden hud er beriket med anti-aging og ernæringsmessige komponenter.

De fleste BBs inneholder SPF i varierende grad for solbeskyttelse. Sommerkrem er bedre for å velge med en høy faktor, 20-30, og for vinteren 10-15 er nok. Man tror at mye ikke er nok, men i dette tilfellet er det ikke slik: om vinteren i vårt land er solen ikke mye, og UV-stråler stimulerer syntesen av vitamin D, noe som er svært viktig for organismen som helhet i huden, derfor bøyes med beskyttelse ikke verdt det.

Noen produsenter av BB kremer lover ikke bare fullstendig omsorg og "nyanse", men også effekten av glans, som oppnås ved hjelp av et spesielt lysreflekterende pigment. Slike midler gir ansiktet et friskt utseende og skjuler rynker godt.

Velge BB Cream for Problem Skin

Så du har problemhud, og du trenger den beste BB-krem, men dette er ikke det eneste valgkriteriet. Det er nødvendig å lage en komplett liste over forventninger for å velge det perfekte produktet.

 • Alderen bestemmer hudens behov, derfor er det viktig for riktig utvalg av eksplosiver. Det er universelle midler, andre er laget for en bestemt alder, noe som gjenspeiles i deres sammensetning. Som BB-kremer kan BB være fokusert på hydrering, ernæring eller anti-alder effekter.
 • BB krem ​​har en SESONALITET, det vil si det er bedre å ha forskjellige midler for kulde og varme. "Summer" BB er veldig lett, vektløs, samtidig godt fuktighetsgivende, med forbedrede matteregenskaper og beskyttelse mot solen. "Vinter" betyr mer tett, hvis huden er fet, i kaldt vær, kan du bruke BB-krem for kombinasjonshud.
 • Spesielt forsiktig er det verdt å velge en krem ​​for sensitiv hud, hvor allergiske reaksjoner og irritasjoner enkelt opptrer. I dette tilfellet er det viktig at kosmetikkene er HYPOALLERGENIC.
 • Hue BB, som alle tonale midler, bør være så nært som mulig for fargen på personen. Huden kan være mørk eller lys, med en gul eller rosa subton, alt dette må vurderes. Selv om BB kremer har evne til å tilpasse seg hudtonen, er det lettere å velge en nyanse enn en vanlig "tonalnik", men selv den høyeste kvalitet mørke skyggekrem kan ikke nærme seg den bleke aristokratiske huden.
 • BB fra forskjellige produsenter er forskjellig i TEXTUR: I dette nummeret har alle sine egne preferanser. Tette kremer er vanskeligere å påføre og spesielle hydrofile produkter kan være nødvendig for å fjerne dem, men de ligger jevnt på huden og bedre gjemmer feilene.

Slik søker du BB-krem

BB krem ​​må brukes nødvendigvis til renset hud, det vil først vaske ansiktet med gel eller skum, tørk deretter ansiktet med tonic eller lotion og først etter det tar opp krem. Dette er spesielt viktig for fet hud, da fettet som akkumuleres i porene vil forstyrre arbeidet med de aktive stoffene som finnes i EXPLOSIVES og provoserer det raske utseendet av uønsket oljeaktig glans. Hvis denne metoden har en følelse av tørrhet eller tetthet, kan du bruke dagen fuktighetskrem eller blande eksplosiver med den.

Påfør kremet forsiktig, i en liten mengde - så huden vil se så naturlig ut som mulig. Vi klemmer en liten ert ut av røret og distribuerer den dråpevis på pannen, nesespissen, haken og kinnene, slik at alle får omtrent samme dose. Du kan kjøre sprengstoff på flere måter: med fingrene, svampen eller penselen. Hver metode har sine egne fordeler og ulemper: Det er lettere å kontrollere prosessen med fingrene, men svampen absorberer overflødig krem, og reduserer sannsynligheten for glans, så det er bedre å bruke den for fet hud. Vurdere gjennom vurderinger, er det mer praktisk å bruke væskeformet tonalmiddel med en børste, og med en svamp og fingre - tykk.

For å gjøre laget mer jevnt og parallelt med å fukte huden, anbefales det å fukte svampen i termisk vann. Bevegelsen gjøres best fra nesen til periferien langs massasjelinjer.

Hvordan kombinere BB krem ​​med andre kosmetikk

BB Cream gir daglig pleie og naturlig sminke, men ikke i alle tilfeller er det nok. Noen ganger krever huden ekstra midler for et feilfritt utseende. For eksempel, for å forbedre fuktighetsgivende effekten, kan du blande sprengstoff med dagkrem i proporsjoner på 1: 2 - konsistensen er lettere, og toning-effekten er enda mer naturlig. Lag en sminke mer "tett" vil hjelpe en dråpe tonal betyr. For å gi et ansiktsglans, kan du legge til en liten highlighter / bronzer til cc eller bare sette den på toppen. Hvis det ikke er noen rødme på hånden, bland leppestift og BB-krem på baksiden av børsten og slå kinnbenet inn i huden.

Å dømme etter de mange vurderingene, riktig valgt BB-krem, kan virkelig løse alle problemene med fet hud og gi det et sunt utseende. Du kan bruke den som hudpleie eller som sminkebase - produktet er så allsidig at hver kvinne skal bli bedre kjent med ham.

Alt om koreansk BB-kremer: Hva er forskjellen mellom BB-krem og CC-krem, hvordan du velger bb-krem og hvordan du bruker den (oppdatert 2018)

Hei alle sammen! BB krem ​​- den mest populære sminke de siste årene. Og i dagens artikkel vil vi dele med deg all kunnskap om koreanske tonalressurser som vi har samlet i løpet av årene med å jobbe med ledende koreanske merker. I denne artikkelen lærer du hvordan bb og cc-krem er forskjellig fra hverandre, hvordan du velger bb ansiktskrem, og selvfølgelig, hvilket middel kan med rette bli kalt "den beste bb-krem"! Fighting!

Hva er BB-krem, og når syntes det?

I utgangspunktet begynte BB-kremens historie i Tyskland tilbake i 1968. Dermatologen Christina Shrammek brukte "forfederen" av den moderne BB: det kan brukes til å maskere virkningene av kirurgi eller harde peeling. Samtidig hadde kremet i motsetning til lignende maskeringsmidler på den tiden en beroligende og sårhelende effekt som var så nødvendig for pasienter. Etter 30 år ble formelen forbedret og supplert av koreanske forskere, og BB-krem gikk inn i det internasjonale markedet. Den første Bibiki introduserte merket SKIN79. Og på kortest mulig tid ble nyheten en hit, som raskt begynte å fange opp publikums oppmerksomhet. Nå ikke en, men 10 koreanske merker produserer BB-kremer, og bak dem både europeiske og amerikanske... Og likevel er det koreanske produsenter som fortsatt holder håndflaten, og produserer de beste BB-kremer som har mange fordeler over andre.

BB-krem er nå en "universell soldat", som både er en leser og en reaper, og en gutta på en fyr. Bibik skjuler godt hudfeil, som rynker, kviser, rødhet, gjør huden ren, frisk og uthvilet. Enhver BB-krem, uavhengig av merkevareprodusenten, kombinerer egenskapene til tonal- og dagkrem, som utfører både dekorative og pleiefunksjoner: det korrigerer ansiktstonen og gjemmer mindre ufullkommenheter, samt fukter og nærer huden, helbreder små betennelser og ufullkommenhet.

De viktigste fordelene og funksjonene til BB-krem

Siden utgivelsen av den første BB-krem i 2011 har 10 år ikke engang gått ennå, men i dag er det vanskelig å finne en BB-krem som ennå ikke er oppfunnet. BB kremer er representert av ledende europeiske, amerikanske og koreanske merker, BB kremer finnes i prisklassen fra 300 og opptil 3000 rubler per agent (eller enda høyere). BB kremer er i tråd med nesten alle store kosmetiske merker i verden. Tusenvis av typer BB kremer for enhver smak og farge: BB kremer for forskjellige hudtoner, BB kremer for menns hud, BB kremer for sensitiv, fet og kombinasjonshud, anti-aging Bibiki... Selv i deres tekstur og utseende er de ikke veldig forskjellige fra hverandre : Men settet av grunnleggende egenskaper til alle BB-kremer er det samme: verktøynivået toner, skjuler mangler, masker arr og arr, skjuler flekker av akne, pigmentering og fregner. BB kremer kan deles inn i typer i henhold til mål:

BB kremmatte er et godt alternativ for fet og kombinert hud. Frost BB kremer bidrar til å kontrollere sebaceous kjertler, eliminere ufullkommenhet og forhindre utseendet på fet hud.

Satin BB krem ​​- belyser huden forsiktig, fyller den med fuktighet, og gir effekten av godt preparert og uthvilt hud, glatt og fløyelsaktig. Ideell hvis du ikke begge er i ærefrykt av matt skinn og vil gi det et naturlig utseende.

Glatt BB-krem - for å skape den berømte koreanske "chock-chok" -effekten, når huden bokstavelig talt lyser, og ser frisk ut og hviler. Den glatte overflaten er langt fra å være hyggelig for alle jenter, siden for mange er det forbundet med den oljede glansen av huden.

Hva er forskjellen mellom BB-krem og andre tonale ressurser?

Først av alt, er BB krem ​​kjent for sin effektive formel. Prosentandelen av fargepigmentet i det er lavt - fra 10% til 30%, mens det for vanlige tonale midler varierer fra 70% til 90%. Men når alt kommer til alt, sikrer en slik mengde fargepigment at porene er tilstoppede, og sminken selv vil se unaturlig ut og minne deg på gips. Fra 90% til 70% (minimum) prosent i BB-krem - omsorgsfulle ingredienser som vil ta vare på huden din, og forbedre tilstanden. Koreanske produsenter er sikre på at ufullkommenhet i huden skal behandles i stedet for skjult!

De vanligste typene av BB kremer

Bibiki kan skiller seg ikke bare etter typen av deres finish, men også av de mest populære komponentene og deres funksjonalitet:

Snail BB Cream

Bibiki på grunnlag av sneglemucin kan sikkert betraktes som en av de mest populære. Sneglemucin har en helbredende effekt, hjelper til med å fremskynde prosessen med hudregenerering, fyller den med fuktighet og samtidig nærer, eliminerer ulike mangler og forhindrer forekomst av kviser. Mizon's BB kremer basert på slim slim har blitt spesielt kjent. For eksempel gjemmer Mizon Snail Repair Blemish Balm - dens tette belegg perfekt feil, mens du helbreder huden. Men andre koreanske produsenter er ikke langt bak: Scinic Snail Matrix BB-krem er også bra, og han kommer bokstavelig talt på hælene av Farm Stay Visible Difference Snail BB Cream. Det som er spesielt fint er at BB-krem med sneglemucin kan brukes på både ung og gammel hud - i begge tilfeller tilpasser den seg til sine problemer. Alder jevn, ungdommelig - kur akne og akne.

Fuktighetsgivende BB Cream

Alle selvrespektive koreanske merkene skaper Bibiki med en fuktighetsgivende effekt som vil beskytte huden mot dehydrering. I deres sammensetning finner du kollagen, hyaluronsyre eller den fuktighetsgivende faktoren NMF. Fra vårt produktsortiment, for eksempel, Mizon Watermax fuktighet BB Cream og Holika Holika Holipop BB Cream Moist, men å finne en koreansk Bibik som ikke fukter huden din litt er vanskelig nok. Tross alt vet alle koreanerne at det er fuktig hud = ung hud

Anti-aging BB Cream

Anti-aging Bibiki begynte å virke relativt nylig, da produktet i utgangspunktet var plassert som et verktøy for ung hud. Men begynte gradvis å virke og bibiki for fading hud. Den første ble kjent med merket Missha - Missha M Signatur rynkefyll opp BB krem ​​og Missha M Signatur Real Complete B.B Cream 45 ml. Begge BB kremer inneholder en stor mengde anti-aging komponenter, og til tross for "biting" prisen, er de i stor etterspørsel, for de virkelig takler en slik oppgave som lett løfting av huden og utjevning av små rynker. Men for å vaske av slike BB kremer på grunn av den tette tekstur er vanskeligere - ikke glem om hydrofil olje, ellers kan de tette porene. I anti-aging BB finner du peptider, sneglemucin i kombinasjon med EGF, peptider, ekstrakt av svelgenes nest eller niacinamid med adenosin - fordi de også forhindrer utseendet av aldersrelatert pigmentering.

Hvordan velge BB krem ​​avhengig av hudtype?

Koreanske produsenter når du velger BB-krem, samt når du velger vanlig krem, anbefales å ta hensyn til sammensetningen, og selvfølgelig, hvilken type hud de har.

For fet og kombinasjonshud

Hovedoppgaven når du velger en BIBIK for denne typen hud er at den ikke tetter porene, er ikke komedogen og har en matt finish - tross alt, eiere av denne typen hud ofte lider av utseendet av fet skinn på ansiktet. Det er best å velge et produkt merket med oljefrie og planteekstrakter i sammensetningen. BB kremer er også gode for å begrense porene - for eksempel The Saem Saemmul Perfect Pore BB. Sammensetningen av disse bibikovene bør være absorberende komponenter.

For problem hud

Velg produkter som vil behandle huden og samtidig ikke gi for stor dekning. Viktige komponenter for denne typen hud er sneglemucin, heksehasselekstrakt, birkesap, aloe vera-ekstrakt. Fra vårt produktsortiment er disse Lioele Dollish Veil Vita BB og Saem Saemmul A Clean BB.

Det beste alternativet ville være et produkt med litt mer flytende tekstur enn konvensjonelle BB kremer - dette vil ikke understreke desquamation. Og selvfølgelig bør sammensetningen være hyaluronsyre, kollagen, planteekstrakter, termisk vann. Det er ikke vanskelig å finne en blant koreanske midler - det viktigste er at du føler deg komfortabel med å bruke det!

For normal hud

Selvfølgelig eierne av normal hud - i vår alder en slags myte, og hvis du eksisterer, skriv til oss i kommentarene, vær så snill! Likevel kan eiere av normal hud ha råd til å velge BB-krem med en lett tekstur med matt eller satin-finish og fuktighetsgivende ingredienser. Det er heller ikke dårlig om antioksidanter, vitamin C og E er i sammensetningen - de vil absolutt ikke skade. En krem ​​med sterke fuktighetsgivende ingredienser vil også være nyttig for deg, da det vil bidra til å gjøre overflaten jevnere.

På dette med typen hud kan du avslutte, og gå til en av de mest kjente og vanlige spørsmålene.

Hva er forskjellen mellom BB-krem og CC-krem?

CC Cream er et produkt som ble utviklet etter BB-krem, og så langt har det ikke vært så populært. Hvorfor? Poenget er i tekstur av produktet og dets maskeringsevne. I SS-krem er en jevnere lysere, oljefri formel, og den inneholder nesten ingen fargerig pigment. Men det inneholder en stor mengde omsorgsfulle stoffer, enda mer enn BB-kremer. Men tekstur av produktet tillater ikke å skjule alvorlige og til og med halv alvorlige hudfeil. Det gir perfekt hudton, sliter med sin ujevne tone, rødhet, fukter huden helt og fyller den med fuktighet. Men du vet at et slikt lysprodukt er egnet for huden uten ulemper. Derfor, hvis du er den samme mytiske eieren av normal hud uten kviser, akne, fregner og utprøvde rynker, så vær så snill å velge CC-krem. Selv om SS-kremet forresten er bra for sommeren også - når huden ikke trenger et tett lag av BB-krem.

Forkortelsen CC selv står for Color Control Cream, en krem ​​for å korrigere hudfarge. Faktisk justerer SS-kremet perfekt hudtonen, og tilpasser seg til og med godt. Derfor er CC kremer oftest produsert i en skygge - hvit, og denne hviteste tilpasser seg til huden når den påføres huden. For å få effekten av en "maske" når du bruker CC-krem til huden, er det nesten umulig (vel, bortsett fra at hvis du er en mulatto av naturen), så kan BB kremer, hvis du overdriver det med nummeret sitt, skape en slik effekt. Taler om nyanser: BB-kremer er oftest tilgjengelige i to farger: lys beige og naturlig beige, men mange merker, for eksempel Misha, utvide fargepaletten, og blant dem kan du finne veldig lett bibiki for Snowflakes (13 tone), og for eiere av svært mørk hud - 23 og 26 tone.

Både BB og SS kremer inneholder solbeskyttelsesfaktorer i deres sammensetning, og hjelper huden i ansiktet til å motstå de skadelige effektene av ultrafiolette stråler. Så, ethvert produkt du velger, vil være en pålitelig hjelper fra hudfotografering. Tross alt vet koreanerne hvor farlig solens stråler er. Forresten inneholder mange koreanske BBs lette ingredienser som må vurderes når man velger et produkt.

Oppsummering av en liten oppsummering av første del av vår artikkel: Koreansk BB kremer er en veldig kul ting! Å velge et middel på riktig måte, kan du skjule hudfeil og behandle det samtidig. Og i sommervarmen vil lys SS krem ​​bli frelsen, spesielt hvis huden har praktisk talt ingen feil. En BB-krem vil være en god hjelper om våren eller høsten, og spesielt om vinteren, når vår hud trenger pålitelig beskyttelse mot temperaturendringer, vind og kulde.

I den andre delen av artikkelen finner du de 10 beste BB-kremer som vi vil anbefale å bruke:

Vi går til vår vurdering av topp 10 BB-kremer, som vi vil anbefale å bruke:

10. plass: Missha M Signatur rynke fyll opp BB krem

Og åpner vår liste over BB krem ​​for alder og fading hud merkevare Missha. Verktøyet gjemmer perfekt hudfeil, uten å tette porene og ikke understreke rynker, ikke ruller ned i brettene av huden. Samtidig gir utmerket holdbarhet av produktet og den rike sammensetningen huden en god følelse hele dagen lang!

Fordeler: Uvanlig tolags tekstur, faller lett på huden, skjuler aldersrelaterte feil

Cons: høy pris

Pris 2090 rubler

9. plass: Mizon Watermax Moisture BB Cream

100% fuktighetsgivende av huden din med denne BB-krem er gitt selv på de varmeste sommerdagen! Denne bb ansiktskrem er spesielt utviklet for tørr og dehydrert hud, utsatt for peeling og irritasjon. Aktive fuktighetsgivende ingredienser i krem ​​vil hjelpe huden din til å føle seg komfortabel og holde seg smidig og jevn gjennom dagen.

Fordeler: Utmerket fuktighetsgivende sammensetning, god maskeringsevne, rimelig pris med stort volum

Ulemper: Oljeskinn kan dukke opp på huden, tekstur er for tykk, vanskelig å skygge

Pris 890 rubler

8. plass: Lioele Dollish Veil Vita BB

Åttende plass vi ga til denne kjekke mannen i et oppdatert format, selv om han definitivt fortjener mer! Lett tekstur, utmerket evne til å tilpasse seg hudtonen, vitaminsammensetningen og et utvalg av to nyanser gjør denne BB-krem til stor hjelp for sommeren. Bibiks dekkraft er ikke veldig høy, så det er verdt å velge for de som ikke har alvorlige feil på huden.

Fordeler: Lett tekstur, utmerket sammensetning, matt finish, godt egnet til sommer

Cons: vil ikke skjule alvorlige hudfeil, lite volum

Pris 1115 rubler

Hvis du ikke er eier av snøhvit hud, og ser etter et verktøy for hver dag som ikke er gul, blek og rosa hud - dette er det! Spesielt vil produktet bli verdsatt av eiere av tørr hud. Denne Bibik tetter ikke porene, utfordrer ikke betennelse, gir ikke en fettete glans til ansiktet. Sminken ser frisk, naturlig og lys ut, med en liten glans av huden.

Fordeler: Tett belegg, gode maskeringsegenskaper, faller ikke inn i porene

Cons: ikke alle vil like skyggen med en gråaktig nyanse, ikke veldig bra for fet hud, høy pris

Pris 2580 rubler

Snail BB krem ​​for tørr, skadet og fading hud. Det bidrar til å regulere sebaceous kjertler, øker helingsprosessen av alle typer ufullkommenhet, glatter rynker. Et ganske tett belegg gir pålitelig maskering av kviser, arr, arr, fregner og alder flekker. Dette er en god bb krem ​​for problem hud!

Fordeler: Rik funksjonalitet, perfekt masker rødhet og ufullkommenhet, ideell til bruk om vinteren, rimelig pris

Ulemper: Ikke veldig godt tilpasset hudtonen, kan forårsake utseendet av fet hud i T-sonen i løpet av dagen

Pris 690 rubler

Utmerket fuktighetsgivende med en elegant dekning og utrolig slitestyrke - hva mer kan du forvente av en god BB-krem? Ikke rart dette kjekke - den gyldne middelverdien av vår vurdering. Som en del av BIBIKs merkevarepatenterte kompleks, som bidrar til å regulere sebaceous kjertlene og holde huden mat hele dagen.

Fordeler: Utmerket sammensetning med anti-aging-komponenter, gir effekten av lysglans på huden, tilpasser seg perfekt hudtonen, et stort utvalg av nyanser, 7 gratis sammensetning

Cons: kan understreke peeling, ganske høy pris

Pris 1750 rubler

Denne sneglkremet fra Mizon er ekstremt bra! Det er multifunksjonelt, det behandler huden, og tegnene på hudvising danner dyktig, og ungdommen i huden forlenger, og helbredelsesprosessen av huden akselererer. Utmerket verktøy til en rimelig pris.

Fordeler: Rik funksjonalitet, utmerket sammensetning basert på sneglemucin, perfekt passer på huden, tetter ikke porene, beskytter mot miljøpåvirkning

Ulemper: Utgitt i bare en nyanse som ikke passer til normal eller mørk hud, men er perfekt for Snow White og eiere av hud uten flak, da dette verktøyet kan understreke dem

Pris 890 rubler

Åpne topp tre av disse bibiki fra Holiki, som er de mest kjøpte på vårt nettsted. Flere nyanser, gode maskeringsevner, god nok funksjonalitet og kompakt emballasje - alt dette er perfekt for de som nettopp har begynt å bli kjent med koreanske kosmetikk.

Fordeler: Et utvalg av flere nyanser, rimelig pris, gode maskeringsevner

Cons: dårlig holdbarhet, comedogenic, så det må vaskes av med hydrofil olje veldig nøye

Pris 550 rubler

Mens du leser denne artikkelen, i verden kjøpte du om hundrevis av disse vakre, røde flacons! Denne magiske BB-krem har vært den mest populære BB-krem i flere år nå. Den tette tekstur og gode maskeringsegenskaper gjør det til et uunnværlig verktøy for problemhud.

Fordeler: Tett belegg, utmerket maskeringsevne, utmerket sammensetning, høyt solbeskyttelsesfilter, mange nyanser fra produsenten for den letteste og mørke huden.

Cons: På grunn av for tett tekstur er ikke egnet for bruk i varmen, kan det understreke peeling

Pris 1585 rubler

Første plass: SKIN79 Super Plus Beblesh Balm (Hot Pink) SPF30 / PA ++ 40gr
Vi ga ikke førsteplassen til Bibika fra Missha bare fordi vi er kjent med denne kjekke SKIN79! Tett tekstur, universell subton, utmerket funksjonalitet av verktøyet og matt finish gjør dette produktet som leder av vår vurdering. Vi anbefaler absolutt å bruke det, og det faktum at merkevaren stadig frigiver denne Bibik i forskjellige formater og pakker gir deg muligheten til å prøve verktøyet i et kompakt tubaformat, og til og med i et puteformat.

Fordeler: Tett belegg med gode maskeringsevner, sammensetning rettet mot å opprettholde ungdom og skjønnhet i huden, praktisk format for å velge, matt finish

Cons: ganske høy pris sammenlignet med andre BB kremer fra vår liste

Pris 1730 rubler

I tillegg til disse Bibikov er nettstedet vårt fullt av andre alternativer, ikke mindre bra og interessante. Når du kjøper bb-krem, bli ledet av kundeanmeldelser, ratingfonde eller, om mulig, kom og test BB-kremer i vår butikk!

De fleste BB kremer produsenter anbefaler å bruke hender klappbevegelser, forvarme verktøyet på baksiden av hånden. Hvis teksturens struktur er for flytende, kan du bruke spesielle børster eller svamper. I alle fall, når man søker og skygger betyr det bedre å følge regelen: "mindre er bedre enn mer", siden BB kremer kan tette porene hvis du overdriver det med mengden. Flush Bibiki-produsenter anbefaler hydrofil olje - dette verktøyet hjelper porene til å rengjøres og vaskes av enhver BB-krem 100%!

Vi håper denne artikkelen vil hjelpe deg med valget! Og hvilken BB krem ​​er din favoritt?

Flere Artikler Om Typer Acne