Menneskekroppen er skapt slik at han selv må kjempe med sine sykdommer og sykdommer, men siden han mangler styrken til å gjøre det, må vi hjelpe ham. Når du renser kroppen og oppdaterer metabolismen, med stabilisering og utvikling av immunitet, hjelper det seg selv.

Det beste medisin er det som selve naturen har skapt. En av disse uvurderlige skatter, som ligger i dypet av Moder Jord, er blå og hvit leire, som skjedde mer enn fem hundre millioner år siden, og er produktet av bearbeiding av naturen av primitive planter - hestesorter, bregner, marine organismer. Jo eldre leirebeltene er, desto lysere er kaolinittenes farge. Leire av høyeste kvalitet ligger i en stor dybde, på et nivå på 30-60 meter fra jordoverflaten og er et "levende stoff av jorden". Den hviteblå fargen tilsvarer 39 elementer i det periodiske tabellen, innholdet er i intervallet (104); Dette er sjeldne gjenstander. Men mest av alt i silikagel - omtrent 50%. Silisium er et av de vanligste elementene på jorden, uten som det ikke ville være noe liv på vår planet, det er en del av alle planter og levende organismer. Forholdet av silika i humant blod er ca. 1: 100 000. Hvis den avtar, begynner personen å "føle været", den generelle fysiske tilstanden forverres.

Mangel på silisium i kroppen kan føre til rask aldring, til sykdommer som leddgikt, aterosklerose og det verste for kreft. En konklusjon antyder seg: det er nødvendig å fylle kroppen i tide med en tilførsel av silika. Og så
her er leire rett og slett uerstattelig.

Det beste resultatet er kombinasjonen av disse to metodene. Leire, som en komponent av jordens energi, er i ferd med å bli dannet mettet med alle andre naturlige energier - Brann, Vann, Vind, Metall. Naturligvis er det selv i sin struktur er et derivat av Jorden og bærer i seg selv sin styrke. Det er denne kombinasjonen av naturens energier som gir leire sitt tilsynelatende store helbredelsespotensial. Clay mottar disse energiske mulighetene i øyeblikket da det dannes, og samler lang tid informasjon om jordens beskyttelsesfelt, mens det har ventet på bruk i tusenvis av år.

I kosmetikk har leiremasker en tørkeeffekt, de virker på huden, så vel som massasje. Rengjør, gjenoppretter og oppdaterer det øvre laget av huden - epidermis, forfrisker huden, gir det glatt og elastisitet. Leire har antiinflammatorisk, beroligende og antiseptisk effekt, med hudens tilbøyelighet til dannelsen av akne, pustler og etterbearbeiding stafylokremitter hos menn. Du kan forbedre effektiviteten av masken ved å fortynne leiren ikke med vann, men med avkok av urter som passer til din hudtype. Hvis du har en leire eller lera maske på ansiktet, ikke snakk, ikke le - i et ord, ingen ansiktsuttrykk. Leirmasker påføres på ansikt og nakke i 15-20 minutter. Leirmasker trenger å sile gjennom en melksikt, restene av slipe og re-sikt.

søknad

Den eksterne bruken av leire er hovedsakelig basert på det faktum at den har gode varmefastholdende egenskaper. Ekstern applikasjon av leire gir et svært raskt resultat. Praktisk sett er det ingen medisinsk produkt med samme effektivitet. Fyll leiret med rent, rent vann slik at det er helt dekket (bruk en emalje, tre eller bakt leirefartøy). La stå i flere timer for å få fuktighet fra leiren, knuste harde klumper med hendene eller med en spatel (skje). Metallverktøy kan ikke brukes: det kan påvirke den forberedte massen negativt. Massen av sammensetningen skal være homogen, uten klumper, som ligner en kremaktig tilstand. I denne tilstanden er leiren klar til bruk. Et skip med leire må holdes i solen oftere og litt lenger ute, slik at leir igjen kan ta på seg solenergi. Etter behov bør løsningen være litt fortynnet med vann: la massen være ønsket konsistens, alltid klar til bruk. Så det kan lagres i en plastpose i ubegrenset tid. For ekstern bruk, brukes leire hovedsakelig i lotioner og applikasjoner. Umiddelbart etter søknaden har pasienten en veldig hyggelig følelse. Dette forklares av det faktum at leire har en gunstig effekt på et sårt sted, og dets stråling og solmagnetisme gir liv og styrke, renser svekkede eller syke celler, forny organer med nye og sterke celler. Da absorberer leire døde celler sammen med smuss og slagg som forlater kroppen. Fortsett prosedyren til fullstendig kur. Du bør aldri gjøre applikasjoner på bryst og mage under og umiddelbart etter et måltid. Du må vente 1-1.5 timer. Alle andre deler av kroppen kan brukes når som helst. Glyna skal alltid brukes i kald form, uten oppvarming, fordi applikasjonen må gjøres på et betent og derfor varmt sted. Når det er vanskelig å pålegge en applikasjon (øyne, ører etc.), du kan gjøre omslag. For å gjøre dette må du ta en halvflytende leire masse, våt lerretet i det slik at det er godt gjennomvåt, legg stoffet på den syke delen av kroppen og dekk den med et ulleteppe. Kluten impregnert med leiremasse bør byttes oftere. Slike prosedyrer kan også brukes når det er nødvendig å eksponere den store overflaten av huden til leiren.

Eksternt program (søknad). Leir hell en liten mengde vann og rør til medium kremaktig en-
hjemland. Den resulterende massen med et lag på 1-2 mm påføres den syke delen av kroppen og skaper isolasjon (for eksempel en komprimering) ikke
mer enn 2-3 timer. Hvis ønskelig, for å forbedre effekten, er det mulig å tilsette eplecider eddikurin, naturlige oljer (kamfer,
oliven og andre.). Påfør daglig (om nødvendig - 2-3 prosedyrer per dag), kurset - 10-15 dager. Antall applikasjoner avhenger av
spesifikke lag og tilstand av pasienten. Flere applikasjoner kan gjøres, en etter en, dag og natt. Ikke vær opprørt hvis
Påføring vil forårsake smerte, hevelse (det er ingen effektiv behandling uten forverring). Fortsett prosedyren til fullstendig gjenoppretting.

Alt om fordelene med hvit og blå leire

Nå, i økende grad, lei av de nyeste kjemiske utviklingen, foretrekker folk å gå tilbake til de gamle beviste oppskrifter. Dette gjelder også for leire. Hvitblå leire brukes i kosmetologi og til medisinske formål.
I kosmetikk brukes leire som grunnlag for ulike masker. Ulike typer leire er designet for å bekjempe ulike kosmetiske problemer. Spesielt er blå og hvit leire best egnet til å løse problemene med fet hud. Denne leire trekker overflødig fett, absorberer skadelige stoffer som finnes i overflatelagene i huden, og er derfor spesielt effektivt for å bekjempe dermatologiske sykdommer som fet seboré, akne, furunkulose. Vanlige masker med hvitblå leire hjelper til med å løse problemet med forstørrede porer og få en bleking effekt. Ansiktshuden blir fløyelsaktig, ren og en liten stramming av det ovale ansiktet utføres.

De bemerkelsesverdige egenskapene til hvit og blå kambjansk leire for å absorbere ulike giftstoffer er mye brukt til medisinske formål. Fra denne leiren får du helbredende salver, pastaer, komprimerer. Videre kan blå og hvit leire tas oralt. Siden innskuddene er på en dybde på ca 60 meter, er denne leiren helt steril.
Når det brukes eksternt, hjelper blå-hvitt leire i behandlingen av sykdommer som eksem, dermatitt, abscesser og purulente abscesser. Det akselererer helbredelsen av brudd og dislokasjoner. Den utprøvde antibakterielle effekten gjør det ikke bare mulig å lindre smertefulle opplevelser, for eksempel dermatitt, men også for å fullstendig kvitte seg med denne sykdommen. For ekstern behandling er det nok å påføre leire fortynnet med vann med et lag på 2 - 3 mm og la det stå i 2 - 3 timer. Kambrianske lerapplikasjoner hjelper ikke bare med hudsykdommer. Dens bruk har bevist seg i behandlingen av sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren, otitis, hodepine av uklare symptomer. Ved behandling av indre sykdommer, brukes blå-hvit leire flere ganger om dagen, lokalt i det berørte organets område. Komprimering fra leire blir alltid kaldt.

Den absorberende effekten av hvitblå leire brukes aktivt når det brukes leire inni. For å gjøre dette, er leirepulver fortynnet i vann og full. Clay trekker slagg og giftstoffer fra kroppen og fjerner dem i en bundet form. I tillegg inneholder leire en enorm mengde sporstoffer og mineraler, og i den mest hensiktsmessige formen for assimilering av menneskekroppen. I den blå og hvite leire er silisiuminnholdet spesielt høyt. Mangelen på silisium fører til tidlig aldring av indre organer, rask slitasje på leddene, økt skjøthet i blodkarene. Derfor har bruk av leire inne en tonisk og foryngende effekt, renser og styrker kroppen som en helhet.

Selv om leger som praktiserer behandlingen av blåhvite leire, takler de mest komplekse sykdommene, inkludert kreft, er det ikke nødvendig å selvmedisinere. Ta kontakt med legen din før du tar en avgjørelse om bruken av hvittblå kambriansk leire.

Hva er blå leire og hvordan man bruker det

Hei, kjære lesere!

Naturen, skaper mannen, tok seg av sin skjønnhet og helse, og gav de omliggende gjenstandene helbredende kraft. Naturmedisiner er urter, trær, blomster. Men selv jorden som mannen går på, er i stand til å helbrede og skjenke skjønnhet!

Blå leire er en multifunksjonell og universell substans. Det regnes som det mest effektive og nyttige. Den rike sammensetningen av dette stoffet tillater bruk i medisin. Det unike blåpulveret kan til og med komme i kontakt med onkologi! Han er veldig populær i kosmetikk.

Hva har blå leire i det? Hva er dens bruk? Og hvordan du skal bruke legemidlet som er investert i hendene på mannen, Mother Nature?

Generelle egenskaper ved blå leire

Hun har mer enn 500 millioner år. Og hun gikk gjennom alle de store sivilisasjonene. Tross alt var bruken av blå leire kjent i oldtiden. Og i tsaristisk Russland var det verdt sin vekt i gull.

Real blå leire kan overraske de som kommer over det for første gang. Den har en gråblåaktig tint. Hvis du møter rik, blå leire, vet du at den inneholder ekstra komponenter og alger.

Sten bidrar til å bekjempe sykdommer i leddene, hudpatologier (psoriasis, dermatitt, eksem). Det lar deg stoppe angrepene av allergi, forgiftning, lindrer purulent betennelse.

I tillegg er det et fantastisk naturlig filter. I gamle tider var det vant til å rense vann. Blå leire kan absorbere alle de skadelige komponentene. Og takler denne oppgaven, ikke verre enn industrielle filtre.

Blå leirekomposisjon

Dette stoffet er rik på mineralsalter og mikroelementer. Den fikk sin uvanlige farge på grunn av innføringen av sølvioner, som er kjent som et naturlig antibiotikum. Men dette er ikke den eneste "juvelen" som blå leire inneholder.

Sammensetningen av rasen er veldig variert og rik:

 • jern, forbedrer blodsirkulasjonen i vevet;
 • magnesium, hindrer veksten av ondartede svulster;
 • kalium, kalsium, gir elastisitet til huden;
 • silisium, dilaterer blodkar og gir hudens elastisitet;
 • nitrogen og sink, kjente anti-inflammatoriske ingredienser;
 • kobber, danner i elastinets vev.

Egenskaper av blå leire

En slik rik sammensetning gjør blå leire til et av de mest populære verktøyene i kosmetikk og medisin.

Tross alt er hun i stand til:

 • ødelegge bakterier (stoffet fungerer som et utmerket antiseptisk middel);
 • redusere betennelse
 • nøytralisere og fjerne giftstoffer;
 • nærer cellene med mineraler;
 • øke kroppens forsvar;
 • stimulere helbredelsen av brudd, sår;
 • har en positiv effekt på metabolske prosesser;
 • forbedre hudtekstur;
 • rengjør stoffet.

Spesielle egenskaper

Hva er forskjellen mellom blå leire og dens "brødre"? Sølvioner inneholder kun dette stoffet, som gir det kraftige antiseptiske egenskaper.

Etter påføring av leire på huden, er det en svak brennende følelse. En slik innvirkning bidrar til effektivt å bekjempe cellulitt, strekkmerker. Det hjelper å takle akne, lindrer håravfall.

Fordelen med blå leire er at den kan kjempe med sykdommer i ryggraden, leddene, musklene. Det brukes til å behandle lungene, bronkiene, blæren, nyrene.

Det vil hjelpe kvinner med å håndtere gynekologiske problemer. Og, selvfølgelig, vil bli en pålitelig talsmann for onkologi.

Blå lerapplikasjon

Hver kvinne vil se seg som en fantastisk skjønnhet. For at slike drømmer skal bli virkelighet, er det nødvendig å jobbe på kroppen din, huden og ikke glemme helsen.

Blå leire vil være en uvurderlig hjelper på vei til skjønnhet. Forresten vil slik omsorg kreve betydelig mindre økonomiske kostnader enn fasjonable kosmetikk eller prosedyrer.

La oss se på hvilke problemer, både eksterne og interne, du kan stole på hjelp av en fjellhelter.

Behandlingsmål

I tradisjonell og tradisjonell medisin er egenskapene til rasen verdsatt. Det er mye brukt for behandling av ulike sykdommer:

 1. Maligne og godartede svulster. Det er fastslått at forskjellige lotioner og inntak av stoffet inne gir gode resultater. Antitumor-effekten er angivelig relatert til innholdet i et sjeldent radioaktivt element - radium.
 2. Akutte og kroniske patologier av ledd, ryggrad, muskler, sener, ledbånd.

De gode egenskapene til blå leire i slike patologier er fullstendig bekreftet av offisiell medisin.

I tillegg er det etterspurt i behandlingen av:

 • kvinnelige sykdommer;
 • polypper, adenoider, ørebetennelser;
 • diabetes;
 • lymfeknuter betennelser og seler;
 • øye sykdommer;
 • diaré, abdominal distensjon, ulcerative patologier;
 • skrumplever, gulsott;
 • astma;
 • aterosklerose;
 • svekket metabolisme.

Hjemmebruk blå leire

For å nyte den magiske effekten av blå leire, må du bruke den riktig.

I utgangspunktet må du sørge for å lære kontraindikasjoner og regler for bruk av legemidlet. Blå leire har en utpreget terapeutisk effekt, som, hvis den brukes feil, kan føre til skade på hud og helse.

Vilkår for bruk

Viktige anbefalinger for riktig bruk:

 1. Varm pulveret før bruk. For dette blir det (i åpen form) plassert i solen i 2-3 dager.
 2. Til fremstilling av verktøy som brukes utelukkende av ikke-metalliske retter.
 3. Leire kan fortynnes med noen komponenter: vann, oljer, juice. Men det er viktig å huske at væsker skal være litt varme. Under påvirkning av varme miljøer mister stoffet sin helbredende kraft.
 4. Avhengig av oppskriften, kan ingrediensene og deres mengde variere. Men det er en "gylden" regel for utarbeidelse av eventuelle eksterne leireprodukter. Konsistensen av den fremstilte sammensetningen bør likne tykk rømme. Ellers sprer verktøyet rett og slett over huden.
 5. Det anbefales å rengjøre huden før søknadsprosedyren. Du kan bruke noen antiseptika, med unntak av kosmetikk som inneholder alkohol. Tross alt, ler og så tørker huden.
 6. Det anbefales å bruke ansiktsmasker i 15-20 minutter. For hår - 30-40. Innpakningsprosessen kan vare - 30-50 minutter.
 7. Hvis masken påføres ansiktet, så under prosedyren, bør du ikke smile eller snakke. Frossen forbindelse kan sprekke. Og det vil skade huden i form av microcracks.
 8. For å fjerne masken, er det nødvendig å fukte dekslene litt med vann. Deretter vaskes sammensetningen fra huden med forsiktig håndbevegelser. Ikke bruk servietter. De er i stand til å forlate de minste mikrosporene.
 9. Clay "trekker" alle de skadelige komponentene på overflaten av huden. Derfor, etter prosedyren, bør du nøye rengjøre huden med såpe. Da dekkes fuktet med kokos eller olivenolje.
 10. Prosedyrer anbefales å gjentas etter 3 dager. I en dag bør du ikke lage en maske med leire og bruke den til å rense huden.

Etter å ha gjennomgått reglene for bruk av en unik komponent, vil vi se på noen effektive oppskrifter som vil gjøre enhver ung dame skinne med skjønnhet.

Søknad i kosmetikk

Hva er nyttig blå leire i kosmetologi? Det lar deg løse mange problemer. Den brukes til kroppsforming, hårforbedring. Det gir ømhet og elastisitet til huden.

Veldig nyttig rock for kroppsforming. På grunnlag dannes effektive masker, skrubber. Blå leireinnpakningsprosedyrer er populære.

Stoffet er i stand til å bli kvitt cellulitt, eliminere subkutan fett, gi huden en naturlig nyanse, eliminere puffiness, kvitte seg med strekkmerker, arr, arr.

Ikke mindre verdifull rase for tenner. Det vil eliminere blødende tannkjøtt, bli kvitt tartar.

Blå leire for ansikt

Da jeg først prøvde å lage en blå leire ansiktsmaske, skjønte jeg at jeg ikke ville dele med det. Siden da fortsetter jeg å gjøre vanlige kosmetiske prosedyrer for ansikt, kropp og hår.

Det er lett å kjøpe kosmetisk blå leire - i de fleste apotek og supermarkeder er det på salg og koster ganske mye. Det er hyggelig og enkelt å bruke det hjemme, og resultatet av bruken er ikke dårligere enn dyre salongprosedyrer.

Med tanke på egenskapene til blå leire for ansiktet, er det nødvendig å understreke slike effekter:

 • eliminerer tretthet og tegn på mangel på søvn;
 • glatter rynker;
 • normaliserer funksjonen av talgkjertlene;
 • smalker forstørrede porene;
 • kjemper for andre haken;
 • lindrer huden fra akne, utslett, svarte flekker;
 • gjenoppretter elastisitet, mykhet, elastisitet;
 • whitens huden, fjerner fregner, alder flekker;
 • forbedrer ansiktets skygge;
 • eliminerer arr.

Ansiktsmasker

For riktig bruk av egenskapene til blå leire for ansiktet, er det viktig å bestemme hvilken type hud. For tørr hud anbefales det å legge til fuktighetskrem i masken.

Midler for tørr hud

Masker, som inneholder blå leire, tillater fuktighet, nærer vev, strammer integumentet. De glatter jevn fine rynker.

For slike formål gjelder følgende oppskrifter:

 1. Blå leire kan brukes i ren form. Pulveret må fortynnes med vann for å oppnå ikke-flytende slurry. Verktøyet påføres i 15-20 minutter.
 2. Fjellstoffet (1 ss. L.) Fortynnes med vann og forsvinner forsiktig. Krem er introdusert i blandingen (1 spiseskje).
 3. Olivenoljeolje (1 ss.) Kombinerer med kyllingegulv. I en slik sammensetning injiseres blå leire. Tørk forsiktig med produktet.
 4. I olivenolje (1 ts.) Injiser fersk agurkesaft (1 ts.). Til væsken legg til fjellpulver (1 ss.). Gni forsiktig og påføres huden.

Masker for problem og fet hud

I dette tilfellet brukes følgende egenskaper av blå leire til ansiktet: rensing, eliminering av betennelse, eliminering av fet skinn, innsnevring av porene.

Slike oppskrifter er effektive:

 1. Havremel eller rismel (1 ss. L.) Blandes med blå leire (1 ss. L.). Blandingen fortynnes med vann. Denne masken renser huden perfekt.
 2. For akne, vil følgende rettsmiddel hjelpe. Stenen (1 ts) kombineres med varm melk (1 ss.). Sammensetningen av den introduserte tea tree oljen - 2 dråper.
 3. Hovedkomponenten er fortynnet med mineralvann (det kan være enkelt). Aloe juice er lagt til produktet (1 teskje). Denne masken har en utmerket tørkeeffekt.

Videooppskrift

Whitening masker

Over, da det ble vurdert, enn blå leire var nyttig, ble det bemerket at stoffet er i stand til å avlaste pigmentflettene, lette integrene, eliminere fregner. Vurder hvilke oppskrifter som vil tillate å oppnå slike resultater.

Slike bleking masker er ganske effektive:

 1. For alle typer hud kan dette verktøyet brukes. Blå leire (1 ss. L.) Fortynnes med kefir. Varigheten av prosedyren er 15 minutter.
 2. For unge damer med fet hud og akne, er dette middelet egnet. Sitronsaft (1 h. L.) Blandes med vodka (1. spiseskje). Lagt til blått pulver.

Foryngende ansiktsmaske med blå leire

 • 1 ss. skje av leire pulver;
 • 1 ss. skje kelp;
 • varmt vann.

Laminaria selges også i nesten alle apotek, koster dobbelt så mye som leire og er tørket alger som er malt eller malt i pulver.

De må først bli gjennomvåt i varmt vann i 20-30 minutter slik at de svulmer. Ved 1 ss. skjealger ta 3 ss. skjeer med vann.

Sørg for at vanntemperaturen ikke er høyere enn 60 grader, ellers reduseres de nyttige egenskapene til alger betydelig på grunn av ødeleggelsen av komplekse peptidbindinger under påvirkning av kokende vann.

Fortyn leirepulveret med vann i forholdet 1: 1, rør og tilsett preparatene til blandingen. Bring til homogenitet, bruk på ansiktet. Hold ikke mer enn 30 minutter.

Løpet av 10 prosedyrer utført annenhver dag vil returnere huden din ungdommelig, friskt utseende, stram det og merkbart forbedre ansiktsformen.

Sammensetningen som gir stråling og ungdom til ansiktets hud

 • 1 ss. skje av leire pulver;
 • 2 ss. skjeer av salvebuljong, basilikum, solbærblad eller havtornbær.

Alle disse komponentene har en kraftig antioksidant effekt, de gir næring til huden, gir den tonen, elastisitet, fremmer regenerering og gjenoppretting av kollagenfibre. Blandingen renser huden godt, lindrer betennelse og gjenoppretter sunn hudfarge.

For masken blir det på forhånd avkokt: 1 teskje tørkede og hakkede urter helles over 100 g vann, får lov til å koke i ikke mer enn 10 minutter. Den resulterende kjøttkraft blir etterlatt i minst 20 minutter for å tillate det å infusjonere.

Bland den nødvendige mengden leirepulver med kokt kjøttkraft, påfør ansiktet i 20-30 minutter. Vask av uten såpe. Det er nyttig å gjøre et kurs på 6-8 prosedyrer for å forbedre og konsolidere kosmetisk effekt.

Hvordan smale porene på huden med leire

 • 1 ss. skje av blå leire;
 • 100 ml ikke-karbonert mineralvann.

Bland ingrediensene i de nødvendige mengder og hell inn i formen for å lage is. Vi fjerner i fryseren for å fryse.

Vi tørker ansiktet 2-3 ganger om dagen med isbiter av leirevann - det perfekt toner, oppdaterer, forbedrer hudfarge og strammer porene.

Mask, erstatter rengjøring av en skjønnhetspleie

 • 1. c. skje av leire pulver;
 • 1 ts badyagi pulver;
 • varmt vann.

Alle komponenter blandes, settes på ansiktet i 20 minutter, vaskes av med varmt rennende vann.

En slik sammensetning renser huden dypt, effektivt bekjemper ulike typer hudfeil: irritasjon, akne, akne, post-akne, svarte flekker, lim etc. Ikke bruk denne blandingen i nærvær av riper eller sår på huden.

Til tross for den utmerkede effekten, bruk ikke denne masken, spesielt for tørr og tynn hud. Ukentlig søknad er nok til å bringe huden i orden, og for å opprettholde effekten oppnådd.

Det er mange andre kosmetiske sammensetninger og oppskrifter med blå leire for ansiktet. Ikke vær redd for å eksperimentere - leire for huden vil ikke bringe skade.

Blue Clay Face Scrub

For å forberede en leirekrubb hjemme, ta en tykk leireblanding fortynnet med vann, og tilsett eventuelle skrubbepartikler til det:

 • Brukt kaffe for mild effekt;
 • finmalt kaffe;
 • fint salt, bedre hav;
 • jordet partikler av skallet av frukt eller nøtter - aprikos, mandel, drue, etc.

Toning oppskrifter for ansikt med blå leire

For å forberede tonic eller tonic isbiter til ansiktet, gjør leirevann.

Leirvann er fremstilt fra 1 kopp renset vann med tilsetning av 1 spiseskje leirepulver. Lagt til, rørt - tonic er klar. Dette leirevannet brukes ofte til vasking. Den er egnet til bruk innen 3 dager fra forberedelsestidspunktet.

Vi kan hælde dette vannet i isform og fryse dem. Bruk 1 terning til å rense og tone opp ansiktets og décolletéens hud. Tilgjengeligheten av leireisbiter er mye lengre.

Blå leire for hår

Blå leire oftere enn andre typer farget leire brukes til hårpleie, da det regnes som det mest effektive og nyttige. Den har en unik sammensetning av mineraler og sporstoffer, som gir krøllene når de påføres.

Oxider av silisium, aluminium, forbindelser av jern, litium, kalium, mangan, natrium, kobber - alt dette skaper en ideell og unik cocktail for å helbrede håret og hodebunnen.

Hvis du bruker leiremasker regelmessig, kan du:

 • takle skallethet og forhindre håravfall
 • eliminere kløe, irritasjon og flaking av hodebunnen;
 • bli kvitt flass;
 • akselerere veksten av håret akselen;
 • eliminere sprøhet og minimere tippeseksjonen;
 • styrke hårsekkene;
 • rengjør håret fra smuss og overflødig fett;
 • gi skinnende utseende og sunn glans til strengene;
 • øke volumet av hår;
 • gjør det enkelt å kamme trådene;
 • normalisere svekket, tørket eller skadet krøller;
 • nøytralisere den aggressive påvirkning av miljøet på håret.

Lera behandlinger er like nyttig for alle hårtyper. De er vellykket brukt av både menn og kvinner. Graviditet og amming er ikke noe unntak.

Ikke bruk leiremasker og skyll bare ved allergi mot leirekomponenter (som sjelden skjer) eller i smittsomme sykdommer i hodebunnen.

Eksem, betennelse, riper eller slitasje er ikke kontraindikasjoner for bruk av leireblanding i hodebunnen. Tvert imot vil leiremassen ha en helbredende helbredende effekt i disse tilfellene.

For å gjøre en maske riktig må du være oppmerksom på følgende punkter:

 • Ikke bland ingrediensene i en metallskål eller en metallskje, da noen av sporelementene fra sammensetningen av leire vil reagere med metallet. For å forberede en lerblanding, bruk glass, tre, keramikk eller porselen gjenstander.
 • Ikke fyll leiret med kokende vann - slik ødelegges de fordelaktige organiske og proteinstoffene i sammensetningen. Bruk varmt vann, tidligere avgjort eller renset. Ta heller ikke karbonert eller klorert for å unngå unødvendige kjemiske reaksjoner. Det er bedre å myke hardt vann ved å legge til natron (1 teskje per liter vann).
 • Bruk leireblandingen umiddelbart etter tilberedning. Blandingen tilberedt i går eller for noen dager siden, vil ikke være gunstig. Årsaken ligger i et stort sett av kjemiske forbindelser, mineralsalter og sporstoffer i sammensetningen av leireblandingen. I den oppgjorte blandingen blir den delt inn i separate fraksjoner, krystalliserer og danner et bunnfall. Slike endringer i strukturen av leire medfører tap av de fleste av dets nyttige kosmetiske egenskaper.
 • Før prosedyren må du ikke vaske håret - lerblandingen vil uavhengig rengjøre trådene.

Hår masker

Bruken av blå leire for hår er uvurderlig. Masker med denne komponenten brukes til å bryte, kjedelig, skadet hår.

Vilkår for bruk er enkle:

 1. Etter påføring av masken er hodet bundet med polyetylen eller en spesiell hette er satt på. Sett inn et håndkle.
 2. Etter 30-40 minutter, vaske håret med noen sjampo.

Følgende masker gir krøller med skjønnhet og naturlig glans:

 1. Eggeplomme må piskes. Oliven eller ferskenolje (1 ts.) Og honning (1 ts.) Innføres i den. Blå leire fortynnes med den fremstilte blanding. Produktet er egnet for sprø og tørre krøller.
 2. Fet hår passer denne oppskriften. Stenen (1 ss. L.) er kombinert med en liten mengde vann. Deretter injiseres epleeddik i blandingen (1. L.). Dette verktøyet påføres på hodet i 20-25 minutter.
 3. Eliminer hårtap på følgende måte. Løk juice (1 ts.), Flytende honning (1 ts.) Og sitronsaft (1 ts.) Er blandet. Fjellkomponenten er introdusert. Det må innføres nøye til den ønskede konsistensen er dannet. Legg en maske på hestens hår i 30 minutter.

For tørt hår passer følgende oppskrift:

 • 3 bord. skjeer av leire;
 • 3 ss kefir, yoghurt, myse eller yoghurt.

I leirepulveret, tilsett en av disse melkesyreprodukter, rør til en homogen masse, som er lik tykkelse til rømme. Påfør deretter, hold i 20-30 minutter, skyll.

For den raskeste økningen i lengden på strenger, så vel som for skallethet, bland følgende komponenter:

 • 3 bord. skjeer av leirepulver,
 • en halv kopp varm rød pepper eller tørr sennepspulver;
 • 3 bord. skjeer med burdock olje.

Når du holder denne blandingen på hodet ditt, bli styrt av dine egne følelser: Hvis du sterkt "baker" - ikke tolerer, fjern dusjenhetten. Rød pepper og sennep gir masken en oppvarmingsegenskap. Oppvarmer huden, stimulerer de metabolske prosesser i hodebunnen, irriterer nerveender som sender impulser til hårsekkene, oppvåkning "sover".

Denne masken, når den brukes ukentlig, vil bidra til å gjenopprette tykkelsen av håret med skallethet, stoppe deres ytterligere "tap", og betydelig akselerere veksten av hårakselen.

For flass bruk en blanding av leire med ikke-karbonert mineralvann, påført håret som en maske:

 • 3 ss leirepulver;
 • 3 bord. skjeer av mineralvann.

Flass brukes også på følgende måte: Etter hver sjampo skylles med jordvann. Lervannskoking er enkel:

Etter skylling, pakk de våte trådene i et håndkle uten å tørke dem. Så gå i 10 minutter og skyll deretter med rent vann fra springen.

Innpakningsprosedyrer

De som vil rette kroppsform, forbedre hudtilstanden, bli kvitt cellulitt, strekkmerker, vil bruke følgende oppskrifter:

 1. Blå leire (100 g) fortynnes med varmt vann. I blandingen tilsettes essensiell olje av oransje (3 dråper) og kanel (3 ss). Rør omhyggelig og gjelder for problemområdene under filmen. Varigheten av prosedyren er 30-50 minutter. Det anbefales å ty til denne pakken tre ganger i uken. I alt 14 prosedyrer kreves.
 2. Laminariapulver (0,5 ss.) Er kombinert med leire (0,5 ss.). Denne sammensetningen fortynnes med vann. Produktet skal infunderes i 20 minutter. Deretter tilsettes sitronolje (0,5 ts) til blandingen. Wrap varighet bør ikke overstige 40 minutter. Det vil ta minst 10 prosedyrer.
 3. Også populært er bruk av blå leire som en kroppsfolie for vekttap. For å gjøre dette, fortynn 100 g blåpulver i vann til konsistensen av tykk krem, og tilsett 1 ts. Kanel, noen dråper ingefær eterisk olje. Pre-problem områder av kroppen blir rengjort av døde hudpartikler ved hjelp av en skrubbe.

Terapeutisk bruk av blå leire

Fordelene med blå leire er estimert av offisiell medisin. Komponenten brukes i mange fysioterapi rom, i sanatorium behandling. Den brukes hovedsakelig til behandling av sykdommer i ryggraden og leddene.

For kvinner som bestemmer seg for å forbedre helsen hjemme, vil følgende oppskrifter hjelpe.

Felles behandling

For behandling av ledd anbefales det å kjøpe et høykvalitets, renset produkt. Det er best å kjøpe leire på apoteket.

Helbredende bad

For plager av ryggsmerter, nytte av vannprosedyren:

 1. I varmt vann må du legge til tidligere fortynnet blå leire. Forholdet mellom komponentene er: 5-6 liter vann - 2 ss. l. pulver.
 2. Ta et bad i ca 15 minutter.
 3. Etter prosedyren må du skylle kroppen og gå i seng. Det er best å holde denne hendelsen om natten.

Effektive kompresser

Med felles patologier, vil følgende rettsmiddel være frelse:

 1. Sten er fortynnet med vann for å danne en tykk pasta.
 2. Et slikt verktøy bør bryte et par timer.
 3. Deretter blir blandingen oppvarmet til en temperatur på 40-45 ° C på vannbadet.
 4. Sammensetningen er spredt på en gasbind og vikle en sår felles. Fest bandasjebånd og isolert.
 5. Komprimer vent til fullstendig avkjøling av leiren, ca 30-40 minutter.

Slike kompresser kan redusere de negative symptomene på leddgikt, artrose. De vil bringe lindring fra revmatisme og en rekke andre sykdommer.

Kamp med korn og hælsporer

Utmerket hjelp til å takle disse patologiene i badet:

 1. Leirpulver fortynnes i vann, i proporsjoner: 1 liter væske til 3 liter. l. rase.
 2. Føtter lavere inn i bekkenet. Varigheten av prosedyren er 15-20 minutter.

Når hælen sporer, anbefales det å bytte mottak av skuffer med kompresser. Denne terapien kan ta omtrent 10 dager.

Behandling av hudsykdommer

Folk som lider av nevrodermatitt, eksem, furunkulose, trenger du å vite fordelene med blå leire. Den kjemper perfekt mot ulike negative effekter på huden.

Bruk fjellproduktet i form av lotioner:

 1. Hovedkomponenten er fortynnet med vann for å danne en tykk gruel.
 2. Det resulterende verktøyet påføres på gasbind eller bomullstoff.
 3. Denne lotionen er påført på det berørte området og dekket med et serviett.
 4. Etter 1 time fjernes verktøyet. Huden vaskes med vann (helst kokt).

friksjon

Rubbing med leire vil lindre fra noen dermatologiske sykdommer, gikt, symptomer på revmatisme og radikulitt. I 100 ml vann fortynnet 1 ss. l. Pulver og i denne løsningen fuktes en bomullspinne, som tørker sårpunktet. Slipe å gjøre hver dag i 10-15 dager.

søknader

For å gjøre søknaden, må du oppløse pulveret (50-70 g) i en liten mengde vann på en slik måte at den gjør en kake. Dens tykkelse må være minst 1 cm.

Leirkake legges på en våt klut (vanligvis for dette formål, blir gasbind tatt) og påført problemområdet. På denne måten kan du bli kvitt betennelse hvor som helst på kroppen. Pulver trekker effektivt pus fra innsiden av såret.

massasje

Blå leire, hvis bruk er berettiget i kampen mot cellulitter, brukes også til massasje. For å gjøre dette, ta 50 g pulver, 1 eggeplomme, 1 ss. krem, noen dråper essensiell olje (appelsin, sitron, rosmarin) og bland til en homogen konsistens. Denne blandingen brukes i stedet for konvensjonell petroleumjell eller olivenolje.

Kurset i denne massasjen - 10 behandlinger. Etter det kan du se med det blotte øye hvordan huden ble strammet, "appelsinskallet" ble redusert, fine rynker utjevnet.

Søknad inne

Bruken av leire inni er en utmerket terapi for mange plager:

 • magesår;
 • gulsott;
 • diaré, oppblåsthet;
 • astma;
 • levercirrhose;
 • pulmonal tuberkulose;
 • anemi,
 • lammelse;
 • aterosklerose;
 • svekket metabolisme;
 • gall og urolithiasis;
 • epilepsi.

Universell medisin fremstilles som følger:

 1. Blå leire (20 g) fortynnes med varmt vann (50 ml).
 2. Bruk infusjonen i 15-20 minutter før måltider.
 3. Det anbefalte behandlingsforløpet er 1-2 uker. Etter det må du ta en pause i 10 dager. Gjenta deretter behandlingen, som nå varer 1 uke.

Hvis det er problemer med tannkjøtt eller tenner, trenger du 1 ts. blå leire i munnen din og la pulveret blandes med spytt, så svelg. Uten vann er dette problematisk, så du må drikke i små sip.

Avbryt behandlingsforløpet, som varer 21 dager, ikke verdt det. Hvis du må gå, er det bedre å blande pulveret med en liten mengde vann på forhånd og lage hasselnøttdimensjonerte baller av det. De kan svelges uten å tygge.

Den beste tiden for mottak er morgen, 20-30 minutter før frokost. Hvis det er mer akseptabelt å gjøre dette om kvelden, bør tidsintervallet mellom måltider og lercocktailen være minst en time.

Forstoppelse er en bivirkning. Ofte observeres de i de første dagene ved bruk av blå leire. I dette tilfellet må metoden for inntak av pulveret innvendig byttes - drikk rikelig med jord vann med lavt innhold hele dagen.

Total inntak av blå leire inni kan vare i flere måneder til laboratorietester bekrefter at det ikke er noen helseproblemer. Men etter hver 21-dagers kurs må du ta en pause i en periode på 7 dager.

Hvis du begynner å drikke blå leire med overvekt, vil du snart merke et tap på flere kilo. Dette skyldes pulverets gode evne til å rense tarmene, og bringe alt som "stikker" til veggene gjennom livet.

Kontra

Som et middel har blå leire noen begrensninger.

Kontraindikasjoner å bruke:

 • Ikke bruk leire på betent hud og gjelder ikke for åpne sår;
 • Innpakningsprosedyrer er forbudt i tilfelle av åreknuter.
 • for sykdommer i skjoldbruskkjertelen og noen andre sykdommer i det endokrine systemet, bør man ikke bruke leire inni.

Og vær sikker på å teste for følsomhet for dette stoffet for å unngå allergiske reaksjoner.

Blå leire er en ekte kilde til skjønnhet og helse. Denne komponenten er alltid klar til å hjelpe deg. Men ikke glem å strengt følge reglene for bruk. I dette tilfellet vil din skjønnhet bli polert og skinne som en diamant, noe som får de beundrende blikkene til en sterk halv og god misunnelse av vennene dine.

Clay Belo Blue

Curative egenskaper av den hvite-blå fjellet Krim leire

Vårt firma har vært på markedet i mer enn et kvart århundre. Vi tilbyr deg en naturlig healing produkter, laget av naturen selv uten syntetiske eller alkohol tilsetningsstoffer. Det er derfor bruken er ganske utbredt innen kosmetikkområdet. Dette er et hvitt-blå fjell Krim leire.
Vi tilbyr deg å prøve deg selv hele kraften i naturen, som inkluderer komponenter som kalsium, glimmer, kaolinitt og kvarts.

Hva er hvitt og blått fjellkrim leire

Hva er den hviteblå leire Krim vet på forhånd. Derfor, i skianleggene og i skjønnhetssalongene på halvøya, bruker eksperter det ganske aktivt. Dette er motivert av det faktum at blå og hvit leire har unike terapeutiske egenskaper. Det er uunnværlig i hud-, hår- og neglepleie prosedyrer.
Kroppen vår trenger stadig vitamintilførsel. Og den blå og hvite leire inneholder bare de svært nødvendige mineraler og salter, som vi mangler så mye. Disse er jern, fosfat, silika og magnesium, kalsium og kalium, radium nitrogen og mange andre.

Slik bruker du hvit og blå fjelllera

Med tanke på det faktum at den blå og hvite leire inneholder alle nødvendige sporelementer for menneskelig hud, er den veldig populær i form av masker for ansikt, kropp og hår. Det er i stand til å helbrede sår, desinfisere, bleke og rense. Dessuten, på grunn av sammensetningen, blir blodsirkulasjon og mobilutveksling aktivert.
Den blå leire masken vil bidra til å bli kvitt uønskede rynker, cellulitter og postpartum strekkmerker. Men det viktigste er at dette legemidlet også har en anti-stress-effekt. Ja, dette er ikke overraskende, etter at prosedyrene forbedrer tilstanden av helse betydelig, og dermed kommer stemningen tilbake til normal.
Dessuten bruker Simferopol blå leire og i tradisjonell medisin som et universalmiddel for mange plager.

Egenskaper av blå og hvit leire

Unikhet av den hviteblå leire ligger i det faktum at den passer helt til alle pasienter, uansett hvilken diagnose legen har etablert. Det kalles til og med en psykisk og en healer i en person, fordi leire påvirker både humør og velvære og utseende. Og det er tilgjengelig for alle.
For tiden brukes blå og hvit leire aktivt i metoder for behandling av onkologiske sykdommer, ved hjelp av ulike lotioner på et sykt organ, og til og med i form av intern bruk. Og i følge resultater fra en rekke studier overgår effekten alle forventninger. Hvitblå leire har en kraftig antitumor effekt, som er like effektiv i kampen mot ondartede og godartede formasjoner.
Medisinske forskere forbinder dette med innholdet av radium i komponenten. Og han, som vi vet, er et radioaktivt element, som i dette tilfellet kommer inn i menneskekroppen i den eksakte mengden som er nødvendig for å bekjempe et slikt skadelig angrep.

Således, hvis du trenger hvit eller blå leire for personlige eller kommersielle formål, vil Simferopol gi en mulighet til å kjøpe den på svært gunstige vilkår i vår organisasjon.

Leir hvit og blå. Dens helbredende effekt på menneskekroppen

HELSEPRODUKTER AV KLAY

Det beste medisin er det som selve naturen har skapt. En av slike uvurderlige skatter er kambriansk blå leire, som skjedde for mer enn fem hundre millioner år siden, og er et produkt av naturlig foredling av primitive planter - hestesorter, bregner, marine mikroorganismer.

Jo eldre leirebeltene er, desto lysere er kaolinittenes farge. Høyeste kvalitet leire ligger på en god dybde, på et nivå på 30-60m fra jordens overflate, og er et "levende stoff av jorden". Den hvitblå fargen tilsvarer 39 elementer i det periodiske bordet, disse er sjeldne elementer. Men mest av alt i silikagel - omtrent 50%. Silisium er et av de vanligste elementene på jorden, uten som det ikke ville være noe liv på vår planet, det er en del av alle planter og levende organismer. Forholdet av silika i humant blod er ca. 1: 100 000. Hvis den avtar, begynner personen å "føle været", den generelle fysiske tilstanden forverres.

Mangelen på silisium i kroppen kan føre til rask aldring, til slike sykdommer: leddgikt, aterosklerose og det verste - til kreft. Menneskekroppen er skapt slik at han selv må kjempe med sine sykdommer og sykdommer, men siden han mangler styrken til å gjøre det, må vi hjelpe ham. Når du renser kroppen og oppdaterer metabolismen, med stabilisering til utvikling av immunitet - helbreder han seg selv. En konklusjon antyder seg: det er nødvendig å fylle kroppen i tide med en tilførsel av silika. Og her er kambjansk leire rett og slett ikke utskiftbar.

EKSTERN ANVENDELSE AV KLAY

Ekstern applikasjon av leire gir et svært raskt resultat. Nesten ingen stoff, lik effekten hennes.
Hell leiren med rent, rent vann slik at det er helt dekket (bruk et emaljert, tre eller brent leirefartøy). La stå i flere timer for å få fuktighet fra leiren, knuste harde klumper med hendene eller med en spatel (skje). Metallverktøy kan ikke brukes: det kan påvirke den forberedte massen negativt. Massen av sammensetningen skal være homogen, uten klumper, som ligner en kremaktig tilstand. I denne tilstanden er leiren klar til bruk. Et skip med leire må holdes i solen oftere og litt lenger ute, slik at leir igjen kan ta på seg solenergi. Etter behov bør løsningen være litt fortynnet med vann: la massen være ønsket konsistens, alltid klar til bruk. Så det kan lagres i en plastpose i ubegrenset tid.
For utendørs bruk leire brukes hovedsakelig i lotioner og applikasjoner. Umiddelbart etter søknaden har pasienten en veldig hyggelig følelse. Dette forklares av det faktum at leire har en fruktbar effekt på sårpunktet, og dets stråling og solmagnetisme gir liv og styrke, renser svekkede eller syke celler, forny organene med nye og sterke celler. Da absorberer leire døde celler sammen med smuss og slagg som forlater kroppen.
Leire kan brukes til behandling av akutte og kroniske sykdommer, sår, brannskader, sår, brudd, etc., i alle aldre og uten frykt, siden det ikke forårsaker skade.
På svulster, sår med kokker, steder påvirket av eksem og andre hudsykdommer, bør leire påføres direkte på det berørte området, uten serviett, uten frykt for smitte, siden leire har uttalt antibakterielle egenskaper.
Hvis et sår, en svulst eller en annen sykdom er herdet ved hjelp av leire, kan du være sikker på at kroppen er fullstendig renset og at sykdommen ikke kommer igjen.

For å kurere mange sykdommer (kreft, svulster, åreknuter, magesår i magesekken eller tarmene etc.), bør 4-5 applikasjoner påføres den berørte delen av kroppen i løpet av dagen. For sykdommer i lungene, mage, lever, nyreapplikasjoner gjøres lokalt på den berørte delen av kroppen.

Leire er også et utmerket verktøy for beroligende smerter - hode, øyne, ører, i alle tilfeller av nervesykdommer, som applikasjoner skal påføres på baksiden av hodet, cerebellum, panne og templer. Så ofte som mulig, bør applikasjoner gjøres på halebenet (bunnen av ryggraden). Med fortykkelse, hevelse, svulster, noder er det ikke noe bedre middel enn leire, som skal brukes kontinuerlig.
Applikasjoner kan gjøres direkte på sårpunktet eller gjennom et tynt bomullst stoff (gasbind i 2-3 lag).
Fjellleire er så sterk at det for å oppnå ønsket effekt er nok å påføre det med et lag på 1-2 millimeter tykt. Da skal leiret være dekket med tynn polyetylen (for å unngå tørking) og isolere med en myk klut (kompresjonsprinsipp).
Disse prosedyrene gjøres med tidsintervaller. Vanligvis bør lerapplikasjon stå på sårpunktet i 2-3 timer. Hvis det tjener til å trekke av giftstoffer og skadelige væsker, bør det holdes stramt til sårestedet i 1,5 timer.

Antall applikasjoner avhenger av det spesifikke tilfellet og pasientens tilstand. Som regel er 2-3 søknader per dag tilstrekkelig, men du kan gjøre mer, en etter en, dag og natt. Du trenger ikke å være opprørt hvis applikasjonen forårsaker smerte eller hevelse. Vi må fortsette å gjøre dem til fullstendig kur. Noen ganger tar det noen dager, men i vanskelige tilfeller kan behandlingen vare i flere måneder. Etter fullstendig gjenoppretting av søknaden må du fortsette å bruke litt mer tid for å gi styrke til det syke organet. Du bør aldri gjøre applikasjoner på bryst og mage under og umiddelbart etter et måltid. Du må vente 1-1.5 timer. Alle andre deler av kroppen kan brukes når som helst. Du kan gjøre 2 eller 3 applikasjoner samtidig på ulike deler av kroppen.

Leire skal alltid brukes kun i kald form, ikke oppvarming, fordi applikasjonen må gjøres på et betent, og derfor varmt sted.
Når det er vanskelig å pålegge en applikasjon (øyne, ører, etc.), kan du gjøre omslag. For å gjøre dette må du ta en halvflytende leire masse, våt lerretet i det slik at det er godt gjennomvåt, legg stoffet på den syke delen av kroppen og dekk den med et ulleteppe. Kluten som er impregnert med leiremasse, blir ofte erstattet.
Slike prosedyrer kan også brukes når det er nødvendig å utsette den store overflaten av huden til leire.
Søknader og tamponger bør ikke holdes på kroppen i mer enn 2-2,5 timer og en halv.
Gjenbruk av leire er uønsket.

Indikasjoner for ekstern bruk av leire

(Doktor Kiselev (Russland), Jean-Valet (Frankrike), Ivan Yotov (Bulgaria); Varna - Praktisk del.

 1. Abscesses, carbuncles, chiry - applikasjoner (3-4 mm) i 1 time 4 6 ganger om dagen.
 2. Abscesser i munnen - Ansikter i ansiktet (1,5-2 mm) og myk leire i munnen, ikke svelg spytt. Bytt fliser etter 2 timer.
 3. Akne - søk applikasjonen 3 ganger i uken i 30 minutter, skyll med varmt vann.
 4. Nervesykdommer - tic, kramper, spasmer, chorea lammelse - applikasjoner på baksiden av hodet, ryggraden og underlivet i 2-3 timer. Masser ryggraden.
 5. Sår hals, laryngitt - applikasjoner på nakken i 2-3 timer, skyll munnen og halsen med leirevann.
 6. Sykdommer i tennene og tannkjøttet - Bland leire med tannkrem (80 og 20%) i saltvann, skyll munnen din i 2-3 minutter, 6-8 ganger om dagen.
 7. Bronkial astma - applikasjoner på brystet og tilbake 1-2 ganger i 2 timer, leire inni.
 8. Forbrenning - søknad (3-4 mm) på gasbind for å gjelde for brannskader, bytt etter 2 timer døgnet, til en ny hud dannes. Deretter 3-4 pakker per dag i 2 timer. For alvorlige forbrenninger er leire alene ikke nok.
 9. Hjertesykdom - en komprimering på lervann med overgangen til applikasjoner i 1-2 timer, 3-4 ganger om dagen.
 10. Sunstroke - applikasjoner på pannen, baksiden av hodet, hodet i 1 time flere ganger om dagen.
 11. For alvorlig forstoppelse - applikasjon på magen døgnet rundt i 2 timer. Mottak av leirevann uten sediment inni.
 12. Contusions - applikasjoner på lesionsstedet 2-3 ganger om dagen i 2 timer, om natten - en komprimering med jordvann.
 13. Dermatose - drikke leirevann og avkok av urter, spred kroppen med leiregrøt, skyll med kaldt vann om 2-3 timer.
 14. Reumatiske smerter - applikasjoner 2-3 ganger om dagen i 2 -3 timer (helst 3 timer).
 15. Generell svakhet (anemi, neurastheni, rickets, lymfatiske lidelser) - 1 inntak av leire. Behandlingsforløpet er 10-20 dager.
 16. Sykdommer i leveren, galleblæren (betennelse, svulst) i 2 timer 6-10 dager en gang om dagen og om natten.
 17. Chyri, akne på nesen eller i nesen - myk leire i neseborene i 1-2 timer.
 18. Sykdommer i strupehodet - søk på nakken i 2 timer 2-3 ganger om dagen.
 19. Sykdommer i beina - Åre og andre kar i bena bør smøres med våt leire i 2-2,5 timer en gang om dagen, skylles med kaldt vann.
 20. Lumbago - søknader i 2 timer.
 21. Utslipp fra livmor eller skjede - dusj med leirevann sammen med andre behandlinger og leire tamponger.
 22. Migrene - applikasjoner 2 ganger om dagen i 2 timer, varme bad med leire til føttene.
 23. Neurose - drikke leire vann 24 dager med pauser; applikasjoner på halsen 2-3 ganger om dagen i 1 time.
 24. Sår - applikasjoner 2-3 ganger om dagen i 1-2 timer, komprimerer med leirevann.
 25. Ørebetennelse - applikasjoner 2-3 ganger daglig i 1-2 timer.
 26. Infiserte, gangrenøse sår - applikasjoner i 1 time, med smerte ofte endres - 6-7 ganger om dagen.
 27. Pleurisy - applikasjoner på brystet og tilbake 2-3 ganger om dagen i 2 timer.
 28. Sykdom i prostata - applikasjon til perineum 1-2 ganger om dagen i 2-3 timer.
 29. Nyresykdommer (nephritis, sand, steiner, albuminuri) - applikasjoner 2-3 ganger om dagen i 2 timer.
 30. Bihulebetennelse - applikasjoner på ansiktet og templene 2 ganger om dagen.
 31. Tumorer - generell behandling, et biologisk sterkt kosthold og med samtykke fra den behandlende lege (0,5 mm) for svulsten 1 gang daglig i 1-2 timer, etter en uke 2-3 ganger per dag. I sanatoriet "Vorzel" (pgt. Vorzel, Kiev-regionen), under ledelse av I. Yotov, ble brystkreft i stadium III helbredet.
 32. Magesår - applikasjoner i 2 timer flere ganger om dagen over navlen 2 timer etter å ha spist.

Intern bruk av klut

For alle sykdommer anbefales det sterkt anbefalt bruk av leire.
Leirpulver eller mye oppløses i ønsket mengde vann. Drikk deretter alle sipene, men ikke i en gulp. Hvis noen lerpulver forblir nederst på glasset, kan du legge til mer vann til det og drikke det.
De som foretrekker å ta pulveret i tørr form, drikkevann, kan råde å helle leirepulveret i munnen og drikke det med en liten mengde vann. Dette vil styrke tennene og forbedre fordøyelsen.

Bruken av leire inne har en gunstig effekt når det gjelder å fjerne giftstoffer og toksiner. Hvis inntak av leire ved begynnelsen av behandlingen fører til forstoppelse, så er dette et sikkert tegn på en sykdom i mage-tarmkanalen. Det er umulig å kaste tarmene med leire. I tilfelle av forstoppelse (og de fleste pasienter lider av forstoppelse), er det viktig å lage enemas, inkludert fra gjørme.

anbefalinger

Hvis en person mener at han har en syk og veldig tett mage-tarmkanal, må du justere mengden leire tatt, avhengig av kroppens behov.

For ett kurs - 1 kg leirepulver

1 år: 1-2 ss. l. leirepulver til 3 liter vann, lukk nylondekselet. Deretter, skje av og til, la det brygge i 12-24 timer. Drikk vann i små doser (0,5-1 l) i løpet av dagen, til arbeidet i mage-tarmkanalen og avføringen er stabilisert. Bunnfallet dreneres og brukes til andre formål. Da må du begynne å drikke uklart, rystet vann (suspensjon). Etter det, leirepulver 0,5 tsk 3 ganger daglig i 1-2 uker.

2. og 3. kurs: en hel teskje 3 ganger om dagen.

Det er best å ta leire i en hvilken som helst tilstand om morgenen på tom mage, om kvelden - før sengetid og om dagen, en halv time før måltider eller 1,5-2 timer etter måltider. Behandling ved å innta leire kan noen ganger vare i flere måneder eller til og med et år. Men det er fortsatt tilrådelig å regelmessig ta pauser for ikke å bruke magen til det. For eksempel, for 21. dag, ta leire, og ta en pause i
9 dager. Hver person må måle varigheten av behandlingsforløpet med sin tilstand og behov.
Noen ganger, i begynnelsen av behandlingen, kan det virke som sykdommen har forverret, og du begynte å føle deg verre. Men det er ingen behandling uten forverring - dette er kjent for alle. Hvis sykdommen har forverret, betyr det at leire tiltrekker seg giftene i selve sykdommen, fjerner dem fra kroppen og fremmer helbredelse. I slike tilfeller bør du prøve å fjerne smerte syndrom leire applikasjoner på det problem-smertefulle stedet.
Mens du tar ler innvendig, er det uønsket å ta andre medisiner og gi injeksjoner: det er ikke noe poeng i å ta leire for å kvitte seg med giftstoffer og samtidig gi deg selv nye, medisinske giftstoffer!
Så ofte som mulig, bør leiret bli utsatt for solen: la den bli samlet av solstråling.
Leire er radioaktiv fordi den er fylt med solenergi. Den består av så mange mineraler som kroppen vår trenger, og dessuten har den en fantastisk evne til å eliminere våre plager. Passerer gjennom hele tarmkanalen - fra munnen gjennom magen til tarmene - gir leire styrke og liv til hele organismen. Radioaktive leirepartikler stimulerer slimhinnene i mage og tarm og dermed aktiverer fordøyelsessystemet. Clay fornyer alle svekkede celler, gir kroppens sporstoffer og mineraler (kalsium, jern, magnesium, kalium, silika, etc.) i den mest fordøyelige form. Clay gir nettopp de mineralsalter som vi mangler, og leverer dem i doser som passer best til kroppen vår. I tillegg absorberer den alle giftstoffer, giftstoffer, putrefaktive gasser, overflødig syre og fjerner dem fra kroppen, og renser den helt. Som nevnt, gir leiren kroppen med mineraler. Dette er vitenskapelig bevist: Analysen av menneskelige avføring, som tok leire, avslørte mangel på mineralstoffer i leire. Dette tyder tydelig på at disse stoffene har blitt absorbert av kroppen. Denne omstendigheten er viktig, siden mineralstoffer er avgjørende. De brukes av kroppen i dannelsen av nye vev, bein, tenner, blod og er derfor nødvendig i vekstperioden, noe som betyr at barn ikke skal frata muligheten til å drikke jordvann.

Alle anemiske, som har lymfatiske sykdommer, som lider av mangel på mineralske stoffer, bør alltid drikke jordens vann.
Gikt, aterosklerose, diabetes, sykdommer i huden, blod, lever, galleblæren, nyre og mange andre bør behandles ved å innta leire.
Mange helse systemer anbefaler en rekke måter å rengjøre kroppen av akkumulerte toksiner og virkningen av stagnasjon: du kan drikke grønnsaksjuice, rense leveren og tarmen ved hjelp av yoga-metoder, men dette krever mye tid og spesiell bruk av krefter. I moderne forhold kan den beste måten å rense kroppen betraktes som rensing med leire. Det gir ingen ytterligere vanskeligheter, gir forsiktig, nesten uten krise tilstand for å fjerne giftstoffer og giftstoffer fra kroppen.
For å sikre sterilisering av enhver drikke, legg bare litt leire til den. I tilfelle en epidemi bør leire brukes som et bakteriedrepende middel.
Leiren som brukes inni er ren og naturlig, og smusset er ikke i leire, men i pasientens kropp.

Betydningen av leirebehandling overskrider det fysiske konseptet selv, da leire også har en sterk effekt på en persons sjel og ånd, den renser den moralsk og åndelig. Leir fyller vår aura med de krefter som er iboende av det av naturen selv - med solenergiens, vann, vind, jord. Denne kombinasjonen av energier leire pålegger ikke oss, men gir dem for utdelt bruk av kroppen. Og kroppen, av nødvendighet, samler seg selv den nødvendige mengden energi av noe slag. Dette er grunnlaget for en så myk, men samtidig merkbar effekt av leire.

"DIRECT IN THE PRINCE": PRAKTISK ANVENDELSE AV KLAY IN COSMETOLOGY

Leire har blitt brukt i kosmetikk siden uendelig tid. Leirens evne til å rense huden, opprettholde sin friskhet og elastisitet ble brukt i tiden til det gamle babylonske rike. I kosmetikk, som i medisin, ble egenskapene til leire for å skyve slagg og toksiner ut av kroppen verdsatt, og dermed renset kroppens celler, forlenget liv og ungdom.
Tørrfading hud "like" modelleringsmaske laget av leire med tilsetning av to eller tre dråper rose, myrra, muskat, jasmin eller lind eterisk olje. Leire har ikke bare bemerkelsesverdige tilspenningsegenskaper. Den er rik på silisium, jern, magnesium og andre sporstoffer, som har en gunstig effekt på hudens struktur.
Masker laget av leire har en tørkeeffekt, de virker på huden og i massasje. Det øverste laget av hud, epidermis, rengjøres, restaureres og fornyes, huden blir forfrisket, den blir glatt og elastisk.
Leire har antiinflammatorisk, beroligende og antiseptisk effekt med hudens tendens til å danne akne, pustler, samt barbering stafylokermitter hos menn.
Du kan forbedre effektiviteten av masken ved å fortynne leiren ikke med vann, men med avkok av urter som passer til din hudtype.
Hvis du har en leire eller lera maske på ansiktet, ikke snakk, ikke le - i et ord, ingen ansiktsuttrykk.
Leirmasker påføres på ansikt og nakke i 15-20 minutter.
Leirmasker trenger å sile gjennom en melksikt, restene av slipe og re-sikt.

MASK №1 (for akne)

Løs opp leire med vann til en kremaktig tilstand. Påfør masken på ansiktet og vent til den tørker helt. Vask av med varmt vann. Hvis huden har begynt å tørke, kan du skifte med en maske for tørr hud.

MASK №2 (for tørr hud)

Løs opp leire med frisk rømme eller krem ​​med litt tilsatt vann. Påfør masken på ansiktet og vent til den er helt tørr.

MASK №3

2 ss. skje leirepulver fortynnet med vann til tilstanden av vassel og tilsett 2 ss. skjeer med rismel. Påfør blandingen på ansiktet før den er helt tørr, skyll med varmt vann.

MASK №4

I stedet for rismel i leire, legg til en spiseskje talkum. Masken har en tørkeeffekt, det anbefales til behandling av akne.

MASK №5

I mangel av en allergisk reaksjon på aromatiske oljer kan du legge til noen dråper fersken, rosa eller olivenolje til leire, lage et dampbad for grov, porøs, fet hud, og påfør deretter en maske på ansiktet ditt, la det tørke. Vask av med varmt vann.
Tilsett havremelflakene til leiren, ½ ts. honning, 4 dråper sitronsaft, dampet i et vannbad, legg varm form på ansiktet med gasbind i 10-15 minutter.
Sitronsaft, olivenolje, persille zaparivat på vann og fortynn leire med dette vannet.

NUTRITIONAL MASK

Applesauce, 2 ss. l. leire, 8 dråper sitronsaft for å dampe opp i et vannbad. Påfør ansiktet til det er helt tørt.

Skjønnhet MASK

Skjønnhetsmaske (leire med oliven, roseolje, honning, sitronsaft, glycerin, agurkjuice, tomater, druer) oppdaterer ansiktet, fjerner akne, nærer huden, glatter rynker.

BESKYTTELSESSTRUKTUR FOR HÅND

41,5 g petroleums gelé, 41,5 g leire, 17 g paraffin.

FORSYNING FOR RENGJØRET FOT

Leire i like mengder med borsyre og talkum.

HAIR MASK

Ved hjelp av flytende leire, kan du normalisere sebaceous kjertlene i hodebunnen.
Gni leiret inn i hårets røtter (det kan påføres hele lengden), "varme opp" med et håndkle og vask av med varmt vann i 30-60 minutter. Bruk sjampo etter at dette ikke er nødvendig!

CLAY OG SOL BATHS

Myk slam peeling er hva kroppen din trenger.
Før du bruker soling, påfør et tynt lag av leire masse til hele kroppen i 15-30 minutter.
Prosedyren må utføres flere ganger. Under varmt solskinn reduserer det kroppstemperaturen, forhindrer solbrenthet og termisk sjokk.
Tan setter inn jevnt, huden blir smidig og mindre tilbøyelig til å peeling.
Ved solbrenthet, bruk et tynt lag mykt leire til de brente områdene i 15-20 minutter. Denne prosedyren vil lindre smerte og forhindre hudfjerning.

Anbefaling.

SJUKDER AV STØTTE MOTOR APPARATET

Polyarthritis: traumatisk, smittsom, dystrophic, reumatisk - applikasjon på leddene. Eksponeringstiden er 2 timer 1-2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 10-15 dager.
Det er mulig å lage bad for små ledd i 20 minutter 1-2 ganger om dagen. Kombiner med å ta leiret inn i 2-3 ganger om dagen. Kurset gjentas 2-3 ganger med et intervall på 2 uker.

Osteokondrose, spondyloarthrose, kontrakturer i leddene, ankyloserende spondylitt, osteomyelitt - påføring på det berørte området. Tid 2 timer
1 - 2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Kombinere med bruk av leire inne 2-3 ganger om dagen. Gjenta kurset 2-3 ganger med et intervall på 2 uker.
Leddgikt, bursitt, tendovaginitt - påføring på det berørte området. Tid - 2 timer, 1-2 ganger om dagen. Kurset er 7-10 dager.

Perifert periarthritis - applikasjon på skulderleddet og cervicothoracic ryggraden 1-2 ganger om dagen i 2 timer. Kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig kurset etter 2 uker.

Bruises, sprains, myositis - applikasjon til det berørte området i 1-2 timer 2-3 ganger om dagen. Kurset er 5-7 dager.

Brudd fra beinene - Påføring av frakturområdet etter fjerning av gipset. Tid - 2 timer, 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Ved behandling av: brudd uten fiksering med gips - leireansøk fra de første dagene 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjentatt kurs etter 2 uker.

Kirurgiske sykdommer

Abscess, furuncle, carbuncle, infiltrate, felon, tromboflebitt, lymphangitt, mastitt, hydradenitt, sår og biter påføres det berørte området. Tid 1-2 timer 3-4 ganger om dagen. Kurset er 5-15 dager.

Hemorroider - tar leire 2-3 ganger om dagen, mikroclysters 1 gang om dagen (om natten). Påføring av leire på anusområdet 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager.

DIGESTIVE SJUKDER

Gastritt, kolitt, enteritt - Inntak av leire inne i henhold til anbefalingene fra første kurs (myk innføring i kroppen).
Peptic ulcer og 12 duodenal sår - tar leire innover på anbefalingene fra første kurset (myk innføring i kroppen).
Kursene holdes for å forebygge vår og høst.

Lever og galleblære (cholecystitis, cholelithiasis, cholangitis, hepatitt, levercirrhose) - applikasjon til leverområdet (t ° 40 ° C) 1-2 ganger om dagen. tid
2 timer, kurset - 10-15 dager. Gjenta om nødvendig etter 2 uker. Kombiner med å ta leire inni.
Matforgiftning - inntak av
1 ts. 5-7 ganger om dagen. Kurs - 1-3 dager. Enema rensing på leirevann - 1 gang.

Tarmdysbiose - jordvann inne i 1 ss. 3 ganger om dagen.

ÅNDEDRETTSYTTER

Lungebetennelse, pleurisy, bronkitt - applikasjon til området av betennelse. Tid - 2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 7-10 dager.

Acetonemia (forekomst av aceton i urinen) - inntak av leire med 1 ts. på 1 ss. vann 3 ganger om dagen (for barn ½ ts. 3 ganger om dagen). Kurset er 3-5 dager. Clay enemas - 1 gang per dag.

Bronkial astma - applikasjon på området av lungens røtter (interscapular space). Tid - 2 timer, 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Kombiner med å ta leire 2-3 ganger om dagen. Gjenta kurset 2-3 ganger med et intervall på 2 uker. Rengjørende klær på vann med tilsetning av leire: 1 l. vann + 1 ss. skje av leire.

SJUKDER AV ØREN, SIN OG NOSE

Binyrebetennelse akutt - søknad til regionen av brystbrekninger. Tid - 1 time 2-3 ganger om dagen. Kurset er 5-7 dager. I en kronisk prosess, det samme, men 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager.

Sår hals - søknad til mandelområdet. Tid - 1-2 timer 2-3 ganger om dagen. Kurset er 6-7 dager. Gurgling med vann på leire (1 ts. For 1 ss vann) 5-7 ganger om dagen.

Kronisk tonsillitt - søknad på mandel 1-2 ganger om dagen i 1 time. Kurset er 7-10 dager. Gurgle med leire i vannet 3-5 ganger om dagen.

Otitt er akutt - applikasjon til øreområdet. Tid - 1 time 2-3 ganger om dagen. Kurset er 3-5 dager, med en kronisk prosess - opptil 15 dager.

GYNEKOLOGISKE SJUKDER

Behandlingskurs begynner etter menstruasjonens slutt.

Adnexitt, akutt endometritis - applikasjon til bekkenområdet i 2 timer 2-3 ganger om dagen. Kurset er 7-12 dager. Kan kombineres med leire tamponger i skjeden. I en kronisk prosess, det samme, men søknaden 1 gang per dag. Kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig etter 2 uker.

Cervikal erosjon, endokervisitt, polypper, vaginitt - tamponger, douching (3-4 ts. For 1 l vann) 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager.

Infertilitet, ovarie dysfunksjon - applikasjon til bekkenområdet. Tid - 2 timer
1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager (2-3 kurs).

Mastopati - applikasjon på brystområdet. Tid 1,5 - 2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta kurset etter 2 uker.

Fibromyom - tamponger i skjeden, douching 1-2 ganger om dagen; applikasjoner til bekkenet 1-2 ganger om dagen; kombinere med bruk av leire inni.

Urologiske sykdommer

Prostatitt, adenom - applikasjon til bekken og perineal regionen. Tid - 2 timer 1-2 ganger om dagen. Kombinere med mikrokryssere 1 gang per dag. Kurset er 10-15 dager. Gjenta kurset etter 2 uker.

Orchitis, epidimitt - bruk på det berørte området i 2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager.
Nyresykdom (nephritis, pyelonefritis, nyre steinsykdom) - påføring på nyrene i 2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Kombiner med å ta leire inni. Gjenta kurset etter 2 uker.

Blærens betennelse, polypper - applikasjon på blæren (underlivet) 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager.

SJUKDER AV NERVOUS SYSTEMET

Neurastheni, søvnløshet, depresjon, hysteri, epilepsi, tics, sklerose, seksuell svakhet - leirebad hver annen dag. Tid - 20-30 minutter. Kurset er 10-15 prosedyrer. Gjenta om nødvendig kurset etter 2 uker. Mottak av leire inni.

Radikulitt, ischalgi, intervertebral brokk, tilstand etter operasjon på intervertebrale plater - applikasjon på ryggraden og langs smerten. 1-2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig kurset etter 2 uker.

Nevrolitt, neuralgi - søknad i løpet av smerte i 2 timer. 1-2 ganger om dagen. Kurset er 5-7 dager.

Sykdommer av materiell veksling og endokrine system

Gikt - søknad til det berørte området 2-3 ganger om dagen i 2 timer. Kurset er 10-15 dager. Gjenta kurset etter 2 uker.

Diabetes mellitus (angiopati) - leirmasker på underdelene i 1-2 timer 2-3 ganger om dagen eller bad i 30 minutter 2-3 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig kurset etter 2 uker.
Goiter er endemisk (sykdommer i skjoldbruskkjertelen) - påføring på skjoldbruskkjertelområdet i 1-2 timer 1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta kurset etter 2 uker.

SJUKDER AV KARDIOVASKULAR SYSTEM

Obliterating sykdommer - applikasjon eller leire masker i løpet av syke fartøy 2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig kurset etter 2 uker. Å søke i henhold til anbefaling fra legen.

Varicose sykdommer - leire masker på det vaskulære lesjon området i 30 minutter
1-2 ganger om dagen. Kurset er 10-15 dager. Gjenta etter 2 uker (du kan øke varigheten av masken).

Koronar hjertesykdom - applikasjon på hjerteområdet og venstre skulderblad, venstre skulder, underarm og hånd fra 30 minutter til 1,5 timer. Kurset er 1-2 uker.

Kardiosklerose - Bruk på venstre underarm, venstre scapula, på hjertet, børst i 1-2 timer. Kurset er 1-2 uker. Etter å ha sjekket om nødvendig, gjenta.

Hypertensjon - påføring av nakkeområdet, baksiden av hode, panne og templer, på nyrene fra 30 minutter til 1,5 timer.

Hudsykdommer

All kløende dermatitt, akne, psoriasis - leiremasker, oral administrasjon, applikasjon til leveren, rensende enemas.
Exudative diathesis - bad hver annen dag. Kurs - 5-7 prosedyrer.
Baldness, seborrhea, flass - leire masker i hodebunnen annenhver dag i 30 minutter, skyll deretter med vann uten såpe. Kurset er 10-15 dager.

Felles bad:

- lekkonsentrasjon per bad - 150-200 g;

- badtemperatur - 34-37 ° C;

- varighet (start fra 10-15 minutter og ta 30 minutter) - annenhver dag. Kurset er 10-15 prosedyrer.

Den endelige fasen - skyll med varmt vann, hvil 40 minutter.

bad:

- konsentrasjon - 40-50 g pr. 1 liter vann:

- Varighet 20 minutter. Kurset er 10-15 prosedyrer daglig, 1-3 ganger.

Skylling, enemas, douching:

- konsentrasjon - 40-50 g (3-4 spiseskjeer pr. 1 liter vann);

- temperatur - 34-37 ° C Kurset - 10-15 prosedyrer, daglig - 1-3 ganger.

tamponger:

- Tykk kremaktig leireform, sett i en bandasje, fest med en tråd med en forlengelse;

- temperatur 34-37 ° C Kurs 10-15 prosedyrer.

Resepsjon inne:

- Smectite er et leirepreparat.

Kurs som varer 21 dager. Gjentatte kurs ved behov med pauser mellom kurs på 9 dager.

søknad:

Leir hell litt vann og rør til medium kremaktig homogen tilstand. Påfør den oppnådde massen med et lag på 1-2 mm til den syke delen av kroppen og skape termisk isolasjon (for eksempel kompress) i 2-3 timer, ikke mer. Hvis ønskelig, for å forbedre handlingen, er det mulig å tilsette eplecider eddikurin, naturlige oljer (kamfer, oliven, etc.).
Påfør daglig (om nødvendig -2-3 prosedyrer per dag), kurset er 10-15 dager. Gjenta om nødvendig prosedyren til fullstendig gjenoppretting.

Vannrensing

For drikkevann er det ryddet av skadelige urenheter (plantevernmidler, radionuklider, tungmetaller, etc.). I 10 liter vann rørt 1-2 ss. skjeer av leire. På en dag dreneres 8 l renset og helbredende vann, og 2 liter med et utfelling helles. Slike vann er nyttig å ta hele tiden.

Fjerning av bakrus.
Leire som absorberende er 12 ganger sterkere enn aktivert karbon. Derfor fjerner og neutraliserer fuseloljen. Det anbefales å ta det før og etter å ha drukket alkohol, og også om morgenen. Doser: 1-2 teskjeer etter behov. Pulveret kan tas i suspensjon og tørke med vann.

Flere Artikler Om Typer Acne