13. februar 2017, 8:32 Ekspert artikkel: Daria Dmitrievna Blinova 0 6,745

Et effektivt stoff "Benzylbenzoat" brukes til demodikose, da det har evnen til å ødelegge parasitter, lus og flått. Demodikose er hovedindikasjonen for bruk av dette legemidlet. Denne hudsykdommen er preget av utslett på ansikt, rygg og andre deler av kroppen og er forårsaket av en myte av slekten Demodex. Ved behandling av benzylbenzoat er det ekstremt viktig å være forsiktig, bruk av medisinen bør utføres strengt etter de offisielle instruksjonene og bare etter å ha konsultert en spesialisert lege.

Sammensetning, utgivelsesformer og egenskaper

Det medisinske preparatet er laget i 2 former:

 • Emulsjonen, som er en masse av homogen konsistens av hvit farge og med en liten spesifikk aroma. Tilgjengelig i flasker eller flasker på 50, 100 eller 200 g. Sammensetningen av emulsjonen, beregnet for overflateavsetning, inneholder den aktive komponenten benzylbenzoat og ytterligere komponenter - vasket, destillert vann og emulsjonsvoks.
 • Salven er en homogen masse med en hvit farge og en særegen aroma, plassert i aluminiumrør eller krukker. Komponentene i benzylbenzoat salven er E330 kosttilskudd og oktadekansyre, vaskesåpe og fenylmetylbenzoat.
Legemidlet dreper larver og voksne av flått, men virker ikke på eggene.

Den aktuelle medisinen har antiparasitisk effekt og er beregnet på ekstern behandling av hudintegritene. Demonstrer mest aktivitet i forhold til flått og luer. Når man bruker benzylbenzoat, blir det observert en bakteriostatisk effekt, noe som betyr en midlertidig undertrykkelse av mikroorganismernes evne til å formere seg i menneskekroppen.

Handlingsmekanisme

De behandler demodekose med benzylbenzoat, siden den aktive komponenten, når den trenger inn i midten av patogenet, begynner å samle seg i det og forstyrrer funksjonen av alle krysssystemer. Som et resultat tar tippen lammelse og han dør. Imidlertid bør man huske på at "benzylbenzoat" bare virker på larver og voksne, men effekten strekker seg ikke til eggene, og derfor, for å forebygge, etter en tid gjenoppretter de kroppen fra ubudne gjester.

Dosering og administrasjon

"Benzylbenzoat" -salve fra demodikose

Påfør "Benzylbenzoat" salve for demodikose med streng overholdelse av anbefalingene for dens anvendelse:

 • Påfør 35 g salve på ansiktet og gni det inn i huden, omgå øyet.
 • Behandle de berørte områdene av kroppen etter vannbehandling.
 • Det anbefales å bruke salven på kvelden før sengetid, slik at du ikke trenger å vaske hendene.
 • Re-behandling utføres etter 4 dager.
 • På den femte dagen vasker du grundig med såpe og bytter sengetøy.
 • Kursets varighet er fra 7 til 10 dager.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Emulsjon fra sykdom

For behandling av demodicose kan benzylbenzoat brukes i form av en emulsjonsvæske. Behandle huden om kvelden dagen før du legger deg og etter å vaske dem grundig under dusjen. Emulsjonen gni inn i huden på ekstremiteter, ansikt og torso. Etter at du har lagt medisinen på kroppen, anbefales det å bruke avtagbare undertøy og rene klær. For de neste 48-72 timene blir det tatt en pause, men på dette tidspunktet er det ikke nødvendig å vaske, for ikke å vaske den benyttede benzylbenzoatvæsken fra de berørte områdene. På den fjerde dagen med behandling med demodikose, gjenta behandlingen rettet mot ødeleggelsen av Demodex-myten, og på den femte dagen blir benzylbenzoatet helt vasket av kroppen under rennende vann.

Kontra

"Benzylbenzoat" er ikke foreskrevet fra demodikose hos unge pasienter under 3 år. Antiparasitisk medisin er kontraindisert hos kvinner som har babyer og mødre som driver amming. Den absolutte kontraindikasjonen er den individuelle intoleransen av komponentene av "benzylbenzoat"

Bivirkninger

Generelt er det farmasøytiske preparatet "Benzylbenzoat" som brukes til demodikose, godt tolerert, men i noen tilfeller kan slike negative fenomen oppstå:

 • tørr hud;
 • kløe og brenning av huden ved første påføring;
 • derma rødhet;
 • allergisk utslett.
Hvis du opplever bivirkninger, må du stoppe behandlingen og konsultere lege.

Hvis en stor mengde benzylbenzoat påføres huden, antas det at kontaktdermatitt kan oppstå og symptomer på overdose oppstår, som manifesterer seg i form av kramper og bevissthetstap. Imidlertid er det i dag ingen tilfeller av overdose, men dette utelukker ikke muligheten for forekomsten. Hvis bivirkningene ikke avtar, men tvert imot, øker, er det nødvendig å forlate bruken av "benzylbenzoat" ved behandling av demodikose og informere legen om det for å finne en annen antiparasittisk medisin. For å forhindre forekomsten av mulige "bivirkninger", bør du ikke bruke "Benzylbenzoat" med andre legemidler som er rettet mot å ødelegge flått og luer.

Fordeler og ulemper ved behandling

Fordelene med "Benzylbenzoat" er:

 • høy effektivitet;
 • rask handling;
 • relativt billig pris;
 • tilgjengelighet;
 • over-the-counter salg fra apotek;
 • Minste kontraindikasjoner og bivirkninger.

Ulempene med "benzylbenzoat" inkluderer:

 • Manglende evne til å bruke små barn, gravide og ammende
 • toksisitet;
 • Tilstedeværelsen av strenge bruksregler.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Spesielle instruksjoner

Påfør stoffet Benzylbenzoat bør ikke bare bærer av infeksjonen, men alle familiemedlemmer som bor hos pasienten. Slike tiltak vil unngå ny infeksjon. Etter å ha behandlet områder av kroppen med demodikose, er det sannsynlig at kløe vil være til stede. Dette symptomet er imidlertid ikke en indikasjon på et gjentatt kurs, men regnes som en reaksjon av kroppen til et dødt kryss.

Etter behandlingen med benzylbenzoat krever pasienten tilsyn av en lege i de neste 2 ukene. Sengetøy, sengetøy, håndklær som brukes av pasienten skal behandles. For å gjøre dette blir kokt med pulveret i 10 minutter, og ytterklærne strykes på et varmt jern på begge sider. Hvis en ting ikke er underlagt behandling ved høye temperaturer, bør den henges ut for noen dager på gaten. Polstrede møbler behandles med spesielle desinfeksjonsmidler, alle leker vaskes med såpe og kokt vann, og sko er utelukket fra bruk i 5 dager.

Sikkerhets forholdsregler

Ved bruk av benzylbenzoat er det viktig å unngå penetrering i øynene, munnen og bihulene. Hvis medisinen kommer inn i disse kroppsdelene, vaskes de grundig med vann, munnen skylles med en oppløsning av natron, og hvis medisinen er inne, bør du ta "aktivert kull" og konsultere en lege. Etter behandling med "Benzylbenzoat" er det umulig å ikke vaske kroppen, men hvis du måtte vaske hendene, blir medisinen påført igjen. Det anbefales ikke å bruke kortikosteroider under behandling med benzibenzoat, da de kan endre det kliniske bildet av løpet av demodikose og maske sykdommen ved midlertidig lindring av symptomer.

Benzylbenzoat fra demodikose

Informasjon om hvordan du bruker agent Benzylbenzoat til ansiktsdemodikose: dets sammensetning, virkning og effektivitet, instruksjoner for påføring på skadet hud, mulige bivirkninger og kontraindikasjoner, pasientomtaler.

Demodecosis og dens terapi

Demodecosis refererer til parasittiske sykdommer i huden hos mennesker, som er preget av et kronisk kurs og hyppige tilbakefall. Med nederlaget av epidermis i ansiktet med demodeksmider, er det ubehagelige kliniske tegn (rødhet, akne, sår) som reflekterer over utseendet.

Demodexes bosette seg i sebaceous kjertler i det øvre laget av epidermis, forårsaker betennelse og utseendet av betennelse og akne. Ifølge eksperter er det deres aktivitet som forårsaker små abscesser, som er diagnostisert som akne.

Utviklingen og reproduksjonen av flått er påvirket av hormonelle ubalanser i menneskekroppen og lav immunitet, noen ytre påvirkninger (vær, solbrun, etc.).

Behandling av demodikose, som kun er mulig med nøyaktig diagnostisering og påvisning av subkutane parasitter, er en lang og ubehagelig prosess. For å behandle demodikose med benzylbenzoat er meget effektiv. Det anbefales imidlertid å bruke legemidlet kun i kombinasjon med andre medisinske preparater, som skal foreskrives av en hudlege etter diagnose: Demodikose.

Beskrivelse og sammensetning

Benzylbenzoat er et stoff beregnet på behandling av scabies og lus. Den har antiparasitisk virkning, som trer inn i kroppen av flått og lus gjennom chitinous cover. Det aktive stoffet forårsaker lammelse i flått, som, som det akkumuleres, fører til deres død. De aktive komponentene trenger ikke inn i blodet, de har bare en lokal effekt på voksne parasitter og eggene deres.

Ved behandling av demodikose anbefales det å bruke benzylbenzoat i form av:

 • salve 20% - tilgjengelig i rør på 25 og 30 g, kostnaden er ca 20-40 rubler;
 • emulsjon 20% - homogen væskemasse av hvit farge, har en bestemt lukt, er pakket i flasker på 50, 100 og 200 ml - prisen ligger i størrelsesorden 30-140 rubler.

Benzylbenzoat selges uten resept.

Hovedkomponentene i legemidlet:

 • Den aktive ingrediens er benzosyre fenylmetylalkohol (10 eller 25%);
 • ekstrakt - natriumhydroksid, karbopol, nipazol og polysorbat;
 • cetylpyridiniumklorid - har en bakteriostatisk effekt og er et antimikrobielt konserveringsmiddel.

Legemidlet har ikke evne til å akkumulere i den menneskelige epidermis, men går direkte inn i flåttet. Den positive effekten av benzylbenzoat på demodikose blir merkbar etter 7 dagers bruk - antall pustler på overflaten minker kraftig, den inflammatoriske prosessen stopper.

Regler for anvendelse

Instruksjoner for bruk benzylbenzoat salve:

 • prosedyren bør utføres flere ganger om dagen: når du bruker krem ​​- 3-5 ganger, emulsjoner - to ganger om dagen;
 • Rengjør huden med såpevann eller antibakteriell såpe;
 • tørk overflaten, bløt med en myk klut;
 • Påfør salven på ansiktet i problemområder og la det gå i 30 minutter. Når du bruker emulsjonen, må den ristes opp på forhånd.
 • Skyll deretter av med vann;
 • Påfør en lett fuktighetskrem.

Når du bruker salven for demodikose, bør du bruke punktmetoden - de berørte områdene blir nøye behandlet og prøver ikke å falle på de friske områdene av epidermis. Det anbefales ikke å legge produktet i kosmetiske masker eller bruke det til komprimerer.

Ofte, umiddelbart etter påføring av krem, er det ubehagelige opplevelser og kløe, som skyldes hudens respons på parasittene som er tilstede i tykkelsen og produktene av vital aktivitet. For å redusere kløe, kan legen foreskrive antihistaminer, samt salver med kortikosteroider, som er gode for å lindre ubehagelige symptomer.

Under de første øktene kan utseendet og tilstanden til huden forverres: Betennelse og antall abscesser øker. Dette skyldes det faktum at benzylbenzoat salve er i stand til å trekke pus fra det øvre laget av epidermis ut. Etter noen dager begynner hudtilstanden å bli bedre, og mengden utslett reduseres.

Behandlingsforløpet varierer fra 7-10 til 21 dager, men varigheten avhenger av mange individuelle faktorer: graden av utvinning av epidermis etter skade, tilstedeværelse av inflammasjonsfokus, intensitet av kløe etc.

Etter å ha fullført kurset, anbefales det å gjenta analysen for tilstedeværelsen av demodekser i det subkutane laget. Om nødvendig bør prosedyren med benzylbenzoat gjentas en måned etter 1. kurs.

Ved bruk av salve med benzylbenzoat, bør det tas hensyn til at stoffet ikke kommer i øynene. I løpet av behandlingsperioden for demodikose er det nødvendig å endre sengetøy, ikke å bruke kosmetiske produkter som tidligere har blitt infisert med demodekser. Det anbefales å vaske klær og undertøy i varmt vann og stryke det.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

Krem- eller ansiktssalve med benzylbenzoat er kontraindisert i:

 • kvinner i perioden med å bære et barn og hans fôring;
 • personer med individuell følsomhet overfor salvets komponenter;
 • barn opptil 3 år.

Det anbefales ikke å forlate benzylbenzoat på huden i mer enn en halv time, da det kan forårsake allergiske reaksjoner, alvorlig tørrhet i huden og kløe.

Bivirkninger kan manifestere seg som kløende, brennende følelser, irritasjoner og allergiske reaksjoner.

Anbefalinger fra spesialister og pasienter

Anbefalinger fra leger og pasienter som brukte benzylbenzoat til demodikose:

 • i løpet av terapien bør man holde seg til en diett diett (ikke spis stekt, krydret og salt, røkt);
 • ikke drikk alkohol;
 • Bruk bare engangspapirhåndklær under behandling for å unngå reinfeksjon;
 • pute på pute for å skifte daglig;
 • Du kan ikke sole deg, ta et bad eller gå til badstuen, fordi oppvarmingsprosedyrer kan forverre hudens tilstand;
 • Det anbefales å vaske med tjære såpe eller tørke overflaten med klorhexidin (tonic kan ikke være);
 • kaste bort alle kosmetikkene som ble brukt tidligere, børster og sminkeprodukter, fordi de blir bærere av infeksjonen;
 • Du kan ikke bruke fettkrem, som kan bli et næringsmedium for flått.

Søknadsanmeldelser

Som det fremgår av de mange vurderingene av benzylbenzoat, fungerer salven ganske effektivt i kombinasjon med andre medisiner foreskrevet av en hudlege for behandling av demodikose.

Jeg behandlet kviser i ansiktet i ca 6 måneder, jeg dro til flere hudlege, men bare den siste kunne gi meg den riktige diagnosen - demodikose. Behandlingsprosessen tok nesten et halvt år. Jeg smurt salve med benzylbenzoat hver kveld i 2 uker. Parallelt drukket jeg et kurs av Trihopol. Under prosedyren, de første 5 minuttene er det en ubehagelig brennende følelse, og den slipper ut. De første positive endringene dukket opp bare på syvende dagen: rødheten sank, stoppet med å skrape. Anvendelse av salven måtte utføres i flere kurs, siden demodeksene periodisk dukket opp igjen. Og bare seks måneder senere begynte ansiktet å se rent og rent.

Det ble behandlet med benzylbenzoat salve på 20%, men legen anbefalte at jeg fortynner den i forholdet 1: 1 eller 1: 2 med vann for å redusere konsentrasjonen og smøre den over natten. I de første dagene var det en sterk forverring - ansiktet var sprinklet med abscesser fryktelig. Men forbedringen begynte senere. Nå har 2 uker gått - antall kviser markert redusert. Samtidig brukes andre midler (svovelsalve og Rosamet), den sistnevnte myker og fukter huden.

Fordeler med benzylbenzoat salve til behandling av demodikose

Kløe, rødhet i huden, akne - alle disse tegnene kan indikere infeksjon med subkutan mite Demodex. Sykdommen krever langvarig behandling, en av de effektive rettsmidler er benzylbenzoat salve for demodikose.

Med riktig bruk kan verktøyet raskt eliminere de viktigste manifestasjoner av dermatologisk patologi.

Hvordan fungerer benzylbenzoat med demodikose?

Benzylbenzoat er et antimikrobielt, antiparasittisk middel av et bredt spekter av virkemidler for ekstern bruk, det hjelper med ulike dermatologiske problemer med smittsom opprinnelse, stoffet har mye positiv tilbakemelding fra pasienter, det anbefales ofte av leger for demodikose, lus.

Aktive antibakterielle komponenter av legemidlet hemmer veksten av patogene mikroorganismer - de trenger inn i parasittenes eksoskelett, akkumuleres i vevet. Demodex dør innen en halv time etter påføring av stoffet, de overlevende individene mister sin evne til å reprodusere.

Skjema for utgivelse

Benzylbenzoat fremstilles i flere former, som varierer i konsentrasjonen av den aktive substansen - benzosyrefenylmetylester. Som ytterligere ingredienser inneholder medisinen renset vann, fettfraksjoner, alkoholer, propylenglykol, cetylpyridiniumklorid.

 1. Emulsjonen er en hvit masse med ensartet konsistens, uten en uttalt lukt, konsentrasjonen av den aktive substansen er 10, 20%, den markedsføres i 50-200 ml mørke glassbeholdere.
 2. Salve er en homogen substans av hvit farge med en liten karakteristisk lukt, den inneholder 10, 20% av hovedbestanddelen produsert i banker på 25 og 75 g, aluminiumsrør på 25-50 g.

Den gjennomsnittlige kostnaden for en salve er 20-40 rubler. Avhengig av produsenten, volum, konsentrasjon av det aktive stoffet, koster emulsjonen 135-140 rubler.

Hvordan påføre emulsjon?

Benzylbenzoat i noen form skal påføres på ren, tørr hud, prosedyren utføres ved sengetid, emulsjonen kan påføres to ganger om dagen. I form av en salve kan agenten brukes til å behandle barn over 3 år, i form av en emulsjon, over 5 år gammel.

Emulsjonsprogrammeringsregler:

 1. Smør de berørte områdene - start med hender og bearbeid deretter stammen, bena.
 2. Bruk rent undertøy.
 3. Verktøyet kan ikke vaskes i 2 dager, og deretter gjenbehandles.
 4. Etter bruk av medisinen kan du vaske hendene etter 3 timer, du må behandle dem med benzylbenzoat etter hver vask.
 5. Etter 5 dager, ta en dusj, vask av hele emulsjonen med en nøytral eller husholdnings såpe.

Instruksjoner for bruk salve

Salve Benzylbenzoat skal påføres på de berørte områdene med et tynt lag, forsiktig gni inn i huden. Prosedyren for å gjøre ved sengetid, vask ikke medisinen i 5 dager. Etter det, bytt sengetøy, koke det, stryke på begge sider, behandle møbler og madrasser med spesielle desinfeksjonsmidler.

Når du behandler demodikose i ansiktet, er det nødvendig å bruke bensylbenzoat salve fem ganger daglig, hold ikke mer enn en halv time etter fjerning, fukt huden med en krem.

Hvordan smøre bensylbenzoat med de berørte områdene? Behandlingsvarighet med salve - 5-10 dager, bruk av emulsjon anbefales i 2 uker. Eksterne agenter anbefales å brukes sammen med immunmodulatorer, vitaminkomplekser, antiparasitiske preparater for oral administrering.

Bruk av benzylbenzoat til ansiktsdemodikose

Menneskekroppen i sin normale tilstand er bebodd av en rekke forskjellige bakterier, parasitter og mikroorganismer. En av dem kan levere mange slags problemer. En slik parasitt er Demodex-myt, som ligger i 90% av menneskene på huden av hele kroppen. Agenter basert på benzylbenzoat håndterer effektivt den aggressive manifestasjonen av demodikosis tick. Den mest populære behandlingen med salver og emulsjoner. Benzylbenzoat med demodikose anses som et utmerket middel uten grunn - dette stoffet klare effektivt med lus, flått og andre lignende parasitter som lever på overflaten av menneskekroppen.

Sammensetningen av legemidlet og frigjøringsformen

Legemiddelbenzylbenzoatet er tilgjengelig i to former. Det er umulig å isolere en mer eller mindre effektiv form, fordi de ikke er forskjellige i sammensetning og effekter på parasitter. Men hver pasient kan velge en mer praktisk form for behandling:

 1. Legemidlet i form av salve er mer praktisk å bruke til påføring på huden. Det er en blanding av ensartet konsistens av lysfarge, med en karakteristisk lukt. Det aktive stoffet inneholder benzylbenzoat, komponent E330, oktadekansyre, benzoesyreester og såpepartikler.
 2. Legemidlet i form av en emulsjon er mindre populært, men brukes også av pasienter med demodikose. Det er en homogen substans, også lys i fargen med en karakteristisk lukt. Dette verktøyet er beregnet på ekstern bruk og består av følgende komponenter: Aktiv ingrediens benzylbenzoat, husholdningsrenser, renset vann og voks. Tilgjengelig i 50, 100 og 200 gram.

Den viktigste effekten av benzylbenzoat i ansiktshudsykdom er dets evne til å akkumulere i tykktarmens kropp, og dermed forhindre det i å multiplisere, og stoffet er i stand til å fullstendig undertrykke hele parasittenes vitale aktivitet. Brukt rusmiddel med langvarig bruk akkumuleres i huden, noe som gjør leveforholdene til parasittene ugunstige. Etter opphopning av benzylbenzoat i kroppen, oppstår lammelse i krysset av demodikose og det dør.

Vær oppmerksom på! Bruk dette verktøyet, som andre antiparasittiske, det er bedre med periodicitet.

Etter en enkelt bruk av benzylbenzoat med ansiktsdemodikose, kan bare voksne individer og larver ødelegge det, uten å ha noen effekt på eggene som ligger ved krysset.
Etter bruk av produktet virker den som søker en brennende følelse, rødhet i det behandlede området av huden. Parasitten dør etter kontakt med salven i 40 minutter. Bruke verktøyet etter en viss periode er garantert fullstendig ødeleggelse av demodexmitt.

Metoder for bruk av ulike former for medisinering

Salvebenzylbenzoat kan bare foreskrives av lege, basert på sykdommens kompleksitet og kroppens personlighet. Legemidlet bør brukes i streng rekkefølge, ikke avvikende fra behandlingsforløpet. Varigheten av behandlingen kan ta opptil tre måneder, avhengig av graden av forsømmelse av sykdommen. Legen din kan tilpasse varigheten til salven, foreskrive ekstra midler og fysioterapi.
Hvordan søke verktøyet i ulike former? Instruksjoner for bruk er gitt nedenfor i sammendrag.

Salvebehandling

For hver bruk av benzylbenzoat salve fra demodikose trenger du ca 35 gram salve. Verktøyet skal være forsiktig, lysmassasjebevegelser påføres den skadede huden i ansiktet. Ved påføring må du beskytte huden under øynene, da stoffet har en ganske aggressiv effekt og kan forårsake irritasjon av slimhinnen. Kremet påføres utelukkende på ren hud etter grundig vask med vanlig såpe. Fremgangsmåten for påføring av salven utføres fortrinnsvis om kvelden. Hyppigheten av bruk - en gang hver tredje dag. Innen tre dager etter bruk av salven, anbefales det ikke å berøre ansiktet og ikke behandle det med rensemidler, for ikke å bruke kosmetikk. Det anbefales å vaske huden grundig før den tredje applikasjonen, og det er også tilrådelig å bytte sengetøy, vask godt.

Emulsjonsbehandling

Benzylbenzoat i form av en emulsjon kan også brukes til behandling av demodikose. Det bør brukes om kvelden etter å ha tatt en dusj, ryddig og lett bevegelser. Etter bruk av stoffet, anbefales det å bytte klær og sengetøy for å rense stoffet fra parasitter på det og forhindre gjeninfeksjon. Deretter bør du ta en pause i tre dager, hvoretter du bør bruke verktøyet på nytt. Og etter fem dager er det nødvendig å vaske stoffet, helst med såpe.

Vær oppmerksom på! En tidlig utvinning oppnås med kompleks behandling, valgt sammen med den tilstede dermatologen.

Forholdsregler før bruk av medisinen

Som nevnt tidligere har midlene en ganske aggressiv effekt. Og det skal ikke brukes til behandling av demodikose hos små barn som ikke har blitt tre år gamle. Og det er heller ikke anbefalt at verktøyet brukes til gravide og ammende kvinner for å hindre en negativ effekt på barnets vekst og utvikling.
Noen grupper som brukte dette verktøyet, ble identifisert individuell intoleranse mot visse stoffer som er en del av salven eller emulsjonen av benzylbenzoat.

Dermatologer anbefaler å bruke benzylbenzoat salve fra demodikose til alle familiemedlemmer som bor hos pasienten. Denne prosedyren er garant for full curability.
Du bør ikke stoppe behandlingen hvis du opplever alvorlig kløe eller en brennende følelse på huden, dette anses å være en god akseptabel tilstand under prosedyren for destruksjon av demodex-krysset - for å unnslippe virkningen av stoffer, viser mikroorganismen økt aktivitet.
Bruk av benzylbenzoat bør følges nøye etter instruksjonene og kun behandles under veiledning av en lege. I tilfelle feil fra legen, vil andre rettsmidler bli foreskrevet for behandling av demodikose.

Benzylbenzoat med ansiktsdemodikose

En vanlig årsak til utslett på ansiktet er skader på huden av en parasitt - tippen til Demodex-familien. Problemet er at mange skylder sykdommen på underernæring, hormonelle lidelser og allergier. Og behandling bør begynne målrettet. Ikke alle rusmidler mot akne kan håndtere parasitten. Benzylbenzoat viser gode resultater i ansiktsdemodekose.

Funksjoner av den patologiske prosessen

Normalt er et stort antall mikroorganismer som anses som betinget patogene, bebodd i kroppen. Dette inkluderer tippen til Demodex-familien. Mens kroppens forsvar virker i full kraft, får ikke parasitten seg til å føle seg. Men så snart immuniteten minker, begynner fibrene å formere seg raskt. I risikogruppen faller i utgangspunktet svake mennesker som måtte utholde smittsomme sykdommer. Mangel på søvn, dårlig kosthold, konstant følelsesmessig stress - alt dette kan også føre til utvikling av demodikose.

Ofte begynner pasientene på egen hånd - bruk antibakterielle salver, antiseptika. Noen ganger kan tilstanden til huden midlertidig forbedres, men de ubehagelige symptomene kommer tilbake med tiden. Hvis du ikke starter riktig terapi med en gang, er det en risiko for å utvikle en kronisk form av sykdommen. Samtidig vil det bli nødvendig med en lengre og dyrere behandling.

Det første du må gjøre når utslett ser ut i ansiktet ditt, er å konsultere en kvalifisert hudlege. Etter en rekke studier vil legen foreskrive riktig behandling. Hvis du kan identifisere at jeg måtte håndtere demodikose, er bensylbenzoat ofte foreskrevet.

Grunnleggende informasjon om stoffet

Benzylbenzot er et stoff som tilhører gruppen av anti-pedikulose medisiner. Legemidlet er tilgjengelig i form av en salve, samt en emulsjon. Den aktive ingrediensen er et stoff med samme navn - benzylbenzoat. I tillegg inneholder sammensetningen av emulsjonen renset vann, vaskesåpe, emulsjonsvoks. Salven inkluderer også elementer av makrogol, stearinsyre.

Benzylbenzoat er kun beregnet for ekstern bruk. Instruksjonen indikerer at hovedkomponenten påvirker scabies-mite, lus og parasitter av slekten Demodex negativt.

Legemidlet bidrar til både voksne og larves død. Legemidlet begynner å handle nesten umiddelbart. Innen en halv time dør de første flåttene.

De individer som klarte å overleve, kan ikke fullt ut reproducere. Midler viser virkelig høy effektivitet.

Benzylbenzoat absorberes kun i de øvre lagene av epidermis, trenger ikke inn i den systemiske sirkulasjonen.

Narkotikabruk regler

Doseringen avhenger av patologens form og bestemmes av en spesialist. Matter pasientens alder, samt kroppens individuelle egenskaper. I tilfelle av omfattende skade, bør emulsjon eller salve påføres hele ansiktet i en sirkelbevegelse. I dette tilfellet er det umulig å påvirke epidermis grovt. Huden forblir svekket, irritasjon kan lett bli forårsaket. Pas på at stoffet ikke kommer inn i nesen, munnen og øynene. Benzylbenzoat kan forårsake alvorlige forbrenninger i slimhinnene. Hvis produktet kommer inn i øynene, er det nødvendig å vaske grundig med varmt vann.

Når demodikose på ansiktets hud kan brukes som en salve og en emulsjon. Begge disse skjemaene viser høy effekt ved behandling av sykdom. Imidlertid viser vurderinger at emulsjonen er mer praktisk å bruke. Det absorberes lett og gir ikke en fettete glans på huden.

Påfør stoffet bør være en gang om dagen på et forrenset ansikt. Å dampe ut huden anbefales ikke. Eksperter anbefaler å bruke benzylbenzoat ved sengetid, etter hygieneprosedyrer. Så hovedstoffet vil påvirke huden gjennom hele natten. På morgenen må du vaske rester av medisinen. I løpet av behandlingsperioden for demodikose bør du ikke bruke dekorative kosmetikk.

I tilfelle pasienten rett og slett ba om hjelp og utslettet bare oppsto lokalt, bør legemidlet brukes punktvis. Bruk det på hele ansiktet er ikke nødvendig.

Behandlingsforløpet er individuelt og avhenger av alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen. Behandling kan vare fra en og en halv til tre måneder. Terapi bør fortsette i flere uker etter at ubehagelige symptomer forsvinner. Så det vil være mulig å forhindre degenerering av sykdommen i kronisk form.

Litt om det ubehagelige

Som alle andre medisiner, har Benzyl Benzoate salve for demodikose sine egne kontraindikasjoner og bivirkninger. Legemidlet anses som relativt trygt og kan brukes i pediatrisk behandling. Men for kvinner under graviditet og amming, er det helt umulig å bruke stoffet.

Forsiktighet anbefales å behandle medisin for personer med allergi. En av kontraindikasjonene er individuell intoleranse. Før den første applikasjonen anbefales det å bruke en liten mengde av produktet (emulsjon eller salve) på innsiden av håndleddet, for å observere reaksjonen av huden. Hvis det ikke er noen irritasjon etter 10 minutter, kan medisinen påføres ansiktet.

Ikke egnet for for følsom hud. Det er verdt å huske at benzylbenzoat påvirker epidermis ganske aggressivt. Hvis du har brukt en følelse av alvorlig tetthet, en brennende følelse etter at du har brukt medisinen på huden, bør du slutte å bruke den. Hvis det er moderat ubehag, bør du konsultere legen din. Det er mulig at huden reagerer på medisinen på en slik måte og kan tilpasse seg snart.

Spesielle instruksjoner

Folk som bor sammen med pasienter som er rammet av demodikose, er det fornuftig å komme til en dermatolog for profylaktisk undersøkelse. Det er mulig at du også må behandles med benzylbenzoat. Du bør ikke vente til nederlaget går inn i den aktive fasen. Grundig behandling bør også være gjenstand for gjenstander som er i kontakt med pasienten.

Hvis kløe vedvarer på huden, er det ikke nødvendig å gjenta kurset. Dermed reagerer huden på det døde krysset og dets metabolske produkter. Etter behandlingens slutt vil spesialisten foreskrive ytterligere tester for å bestemme tilstanden til epidermis.

Hva skal du erstatte?

Med hjelp av legemidler foreskrevet av lege, er det ikke alltid mulig å oppnå ønsket resultat. Vi må lete etter andre stoffer for å løse problemet. Analog betyr at benzylbenzoat på det aktive stoffet ikke eksisterer. Men i salget finner du mange stoffer som er spesielt utviklet for å bekjempe demodikose. Ganske gode resultater viser stoffer fra Stop Demodex-serien. Disse er forskjellige kremer, emulsjoner og spray som kan finnes i nesten alle apotek. En spesiell øye gel og såpe er også tilgjengelig.

Når utslett vises på ansiktet, viser lotion god effekt. Sammensetningen av medikamentet innbefatter både naturlige og syntetiske komponenter. Legemidlet påvirker skadet hud i et kompleks - hemmer reproduksjon av parasitter, reduserer betennelse, akselererer regenerering av den skadede epidermis. Stopp Demodex-produkter kan være en verdig erstatning for benzylbenzoat. Men det er umulig å begynne behandling uten forutgående konsultasjon med en hudlege.

Benzylbenzoat med demodikose - Demodikose

Narkotikabeskrivelse

Hva er benzylbenzoatemulsjon?

Det er en masse narkotika mot scabies og pediculosis, blant dem er dyreprodukter dominerende. Emulsjon Benzylbenzoat er et populært antiparasitisk middel som brukes eksternt og har en gunstig pris.

Den aktive komponenten Benzylbenzoat ødelegger effektivt scabies, dreper lus. Emulsjonen i pakninger på 50, 100, 200 g ser ut som en hvit, homogen masse med en liten spesifikk lukt.

Salven varierer fra emulsjonen med konsistens, den selges i et 25 grams rør. Preparatene i form av salve og emulsjon er OTC, men sterke. Det vil si at de kan kjøpes uten resept, men det er fortsatt ønskelig å bruke som foreskrevet av lege og strengt i henhold til instruksjonene.

Kjent analog av stoffet Benzylbenzoat - Scabicar. Hvis det første alternativet ikke passer deg, bruker du det andre alternativet.

Sammensetning av benzylbenzoat

Det aktive stoffet Benzylbenzoat er inneholdt i 100 g av emulsjonen, den inneholder bare 20 g. I tillegg tilfører produsentene renset vann. Som en del av en liten emulsjonsvoks, og det er også en vaskekapasitet på 72%.

Emulsjonsegenskaper

Legemidlet "Benzylbenzoat" er et antiparasittisk legemiddel, informasjon om dette er gitt i de offisielle instruksjonene, som er vedlagt ved kjøp.

I en annen artikkel på nettstedet diskuterte vi omgangslusepåpen.

Sykdommens årsaksmiddel er en subkutan myte av slekten Demodex. Dessuten kalles sykdommen aknejern. Behandlingen av denne sykdommen er ganske lang prosess, så det er bedre å diagnostisere det i de tidlige stadiene og begynne å behandle tid.

Karakteristiske tegn på sykdommen er:

 1. Utslett.
 2. Acne.
 3. Acne.
 4. Kløe.
 5. Rødhet.
 6. Hevelse i øyelokkene.
 7. Tap av øyenvipper og øyenbryn.

Det er ikke nødvendig at alle tegnene vises umiddelbart og alt sammen, for å få den riktige diagnosen, tar hudpleieeren en hud som skraver av ansiktet og sender den til analyse.

Hvis en subkutan mite er funnet i skrapingen, foreskrives en kompleks behandling av legen, som inkluderer ikke bare bruk av eksterne preparater, for eksempel salver, men også inntak av medisiner, samt diett og personlig hygiene, avslag på dekorative kosmetikk, besøk til solarium, bassenger og badstuer.

Ofte foreskriver eksperter bruken av benzylbenzoatsalve for demadekoz, og til tross for at det er veldig billig, varierer prisen i apotek i byen fra 20 til 50 rubler, det er veldig effektivt.

I alle fall er demadekoz en sykdom som ikke bør få lov til å drive, uten behandling, vil parasitten ikke forlate vertenes organisme, noe som kan forårsake alvorlig skade ikke bare for menneskets hud, men også for hele organismen.

Handlingsmekanisme

Legemidlet Benzylbenzoat har en utbredt akaricid effekt. Legemidlet er aktivt mot en rekke ticks. Benzylbenzoat brukes vanligvis til å drepe to typer myter:

 • scabby kløe (Sarcoptes Scabiei);
 • flått av slekten Demodex.

I tillegg er stoffet brukt til

Under graviditet og amming

Hittil har det ikke blitt utført studier på bruken av benzylbenzoat under svangerskapet, og derfor anbefales ikke legemidlet for gravide.

Det anbefales heller ikke å bruke benzylbenzoat direkte under

Verktøyet er kontraindisert for gravide, så vel som mødre som praktiserer amming.

Review Analysis

De fleste leger anbefaler det som et effektivt middel for scabies. Eksperter advarer imidlertid om kompleksiteten i behandlingen av en slik sykdom som scabies.

Dette skyldes det faktum at for effektiv behandling er det nødvendig å behandle alt sengetøy og klær. I noen tilfeller ga benzylbenzoat bare en midlertidig gjenoppretting; etter en stund gjenopptok scabies sympotomi.

Ifølge eksperter skyldes dette at stoffet ikke kan ødelegge eggets egg. Derfor, for fullstendig og endelig ødeleggelse av flått, er det nødvendig å følge alle instruksjoner og anbefalinger fra den behandlende legen.

Ifølge det overveldende flertallet av vurderinger fra leger og pasienter er benzylbenzoat ineffektivt ved behandling av flerfarget lav; stoffet fjerner kun symptomene på sykdommen midlertidig.

Det overveldende flertallet av pasientene som ble behandlet med benzylbenzoat, følte seg ganske sterk forbrenning når de brukte salven (spesielt i de første dagene av kurset), og passerte etter 5-10 minutter.

Ifølge vurderinger er benzylbenzoat ganske effektivt i behandlingen av hode- og lyskespedulasjon. Til tross for dette, anbefaler de fleste leger ikke bruken av denne sykdommen.

Legemidlet viste størst effekt i behandlingen av akne og demodeks. Analyse av anmeldelser viste at benzylbenzoat eliminerer akne i nesten 100% av tilfellene.

Imidlertid bemerket pasientene, i tillegg til å brenne, også en sterk uttørking av huden etter påføring av legemidlet. Ved behandling av Demodex brukes stoffet vanligvis punktvis, men i noen tilfeller observeres en høyere effektivitet når man påfører stoffet til store hudområder.

I motsetning til mange tik- og luseprodukter, forårsaker benzylbenzoat ikke betydelige eksacerbasjoner. Imidlertid hadde pasienter i noen tilfeller utslett over hele kroppen etter bruk av legemidlet.

Søknad om behandling av akne

Fordelene med "Benzylbenzoat" er:

 • høy effektivitet;
 • rask handling;
 • relativt billig pris;
 • tilgjengelighet;
 • over-the-counter salg fra apotek;
 • Minste kontraindikasjoner og bivirkninger.

Ulempene med "benzylbenzoat" inkluderer:

 • Manglende evne til å bruke små barn, gravide og ammende
 • toksisitet;
 • Tilstedeværelsen av strenge bruksregler.

Benzylenzoat i form av en krem ​​i behandling av akne anbefales av den beryktede Elena Malysheva. Det er bevist at stoffet ikke er vanedannende hos pasienter. Ikke ødelegge huden selv med langvarig bruk.

Som et resultat av forskning på frivillige viste det seg at selv de vanskeligste akneutslettene kan korrigere på bare 2 måneder. Patogene mikroorganismer som forårsaker dannelsen av akne, etter at fondene begynner å dø nesten umiddelbart.

Før du bruker verktøyet, er det viktig å konsultere en hudlege. Selvbehandling er ikke akseptabelt, hovedsakelig fordi hele prosessen med å eliminere akne må være under kontroll av en spesialist.

Med positive tester for tilstedeværelsen av subkutane flått av demodeksarten i menneskekroppen, foreskriver legen alltid bruken av salver. De generelle regler for behandling av sykdommer med legemidler av denne form for frigjøring er at de påføres huden fra 1 til 5 ganger daglig, og varigheten av behandlingen varer som regel fra en uke til en måned.

Etter behandling sender spesialisten den behandlede pasienten til gjenanalyse, og hvis parasitten ikke blir funnet, var den vellykket. Den mest effektive anses som et stoff som benzylbenzoat salve fra demodikose i ansiktet.

Hjelp også å kvitte seg med sykdommen:

 1. Sink salve.
 2. Svovelsalve.
 3. Ichthyol salve.
 4. Salve Yam.
 5. Salve apit.
 6. Trichopolum salve.

Enhver av de ovennevnte preparatene inneholder aktive stoffer som er rettet mot å ødelegge parasitter, fjerne betennelse og rødhet i huden.

Sinksalve er foreskrevet av leger som et mildt middel, noe som er viktig for gravide og ammende kvinner og små barn. Den består av sinkoksid og petrolatum. Legemidlet påføres ansiktets hud minst 4-5 ganger om dagen, det tørker tørt og lindrer rødhet og kløe.

Svovelsalve er svært effektiv i kampen mot parasitter, i tillegg kan behandlingsforløpet være relativt kort, bare en uke. Dens viktigste aktive ingrediens er svovel. Legemidlet har antiparasittiske og antimikrobielle egenskaper. Legen foreskriver bruken av stoffet fra 2 til 3 ganger om dagen.

Iktyolsalve har antiinflammatoriske, antiseptiske og smertestillende egenskaper. Hennes bruk i medisin er svært vanlig innen nevralgi, dermatologi, hun blir behandlet for brannsår og sykdommer i leddene. Når deamekoza brukes på ansiktets hud minst 2-3 ganger om dagen.

Yaz salve er allment kjent og brukes ofte i veterinærmedisin, men det er også godkjent for bruk hos mennesker. Den inneholder mange komponenter, så allergiske reaksjoner er mulige som en bivirkning. Behandlingsforløpet varer vanligvis fra 10 til 14 dager, det påføres huden 1 til 2 ganger om dagen. Dette stoffet er også preget av en bestemt lukt og noen problemer med å vaske den.

Apit salve er kjent for sine antimikrobielle, anti-inflammatoriske og bedøvelsesegenskaper. Også bra fordi det ikke har noen bivirkninger.

Trichopolum salve er forbudt for bruk av gravide og ammende kvinner, samt barn under seks år. Dette legemidlet er kun foreskrevet av en spesialist.

Også positive vurderinger av benzibenzoat salve fra demadekoz, som er et billig og effektivt stoff.

Ovennevnte verktøy er de mest populære og effektive i kampen mot sykdommen. Når akne er nødvendig lokal terapi, er varigheten og doseringen foreskrevet av den behandlende legen.

Hvordan bli kvitt parasitter i menneskekroppen med medisin?

Hver dag blir antall mennesker smittet med ormer stadig mer. Den raske tempoet i livet, mat på farten, fast ansettelse er årsakene til forsømmelse av personlig hygiene.

Hvordan bli kvitt parasitter i menneskekroppen med piller, hvilke av dem er de mest effektive og ikke skader helse, du må håndtere det i detalj.

Hvordan bli kvitt parasitter i menneskekroppen med piller?

Apotek tellere er fylt med ulike antiparasittiske stoffer, men før du kjøper dem, må du se en lege og bestå enkle tester. Resultatene vil bidra til å etablere utseendet til helminth, som ligger i menneskekroppen. Dette er nødvendig for å bli tildelt det nødvendige stoffet, hvis handling er rettet spesifikt mot denne arten.

Sammensetningen og egenskapene til verktøyet

Salvebenzylbenzoat kan bare foreskrives av lege, basert på sykdommens kompleksitet og kroppens personlighet. Legemidlet bør brukes i streng rekkefølge, ikke avvikende fra behandlingsforløpet.

Varigheten av behandlingen kan ta opptil tre måneder, avhengig av graden av forsømmelse av sykdommen. Legen din kan tilpasse varigheten til salven, foreskrive ekstra midler og fysioterapi.

Hvordan søke verktøyet i ulike former? Instruksjoner for bruk er gitt nedenfor i sammendrag.

Salvebehandling

For hver bruk av benzylbenzoat salve fra demodikose trenger du ca 35 gram salve. Verktøyet skal være forsiktig, lysmassasjebevegelser påføres den skadede huden i ansiktet.

Ved påføring må du beskytte huden under øynene, da stoffet har en ganske aggressiv effekt og kan forårsake irritasjon av slimhinnen. Kremet påføres utelukkende på ren hud etter grundig vask med vanlig såpe.

Fremgangsmåten for påføring av salven utføres fortrinnsvis om kvelden. Hyppigheten av bruk - en gang hver tredje dag.

Innen tre dager etter bruk av salven, anbefales det ikke å berøre ansiktet og ikke behandle det med rensemidler, for ikke å bruke kosmetikk. Det anbefales å vaske huden grundig før den tredje applikasjonen, og det er også tilrådelig å bytte sengetøy, vask godt.

Emulsjonsbehandling

Benzylbenzoat i form av en emulsjon kan også brukes til behandling av demodikose. Det bør brukes om kvelden etter å ha tatt en dusj, ryddig og lett bevegelser.

Etter bruk av stoffet, anbefales det å bytte klær og sengetøy for å rense stoffet fra parasitter på det og forhindre gjeninfeksjon. Deretter bør du ta en pause i tre dager, hvoretter du bør bruke verktøyet på nytt.

Og etter fem dager er det nødvendig å vaske stoffet, helst med såpe.

Vær oppmerksom på! En tidlig utvinning oppnås med kompleks behandling, valgt sammen med den tilstede dermatologen.

Som nevnt tidligere har midlene en ganske aggressiv effekt. Og det skal ikke brukes til behandling av demodikose hos små barn som ikke har blitt tre år gamle.

Og det er heller ikke anbefalt at verktøyet brukes til gravide og ammende kvinner for å hindre en negativ effekt på barnets vekst og utvikling. Noen grupper som brukte dette verktøyet, ble identifisert individuell intoleranse mot visse stoffer som er en del av salven eller emulsjonen av benzylbenzoat.

Dermatologer anbefaler å bruke benzylbenzoat salve fra demodikose til alle familiemedlemmer som bor hos pasienten. Denne prosedyren er garant for full curability.

Du bør ikke stoppe behandlingen hvis du opplever alvorlig kløe eller en brennende følelse på huden, dette anses å være en god akseptabel tilstand under prosedyren for destruksjon av demodex-krysset - for å unnslippe virkningen av stoffer, viser mikroorganismen økt aktivitet.

Bruk av benzylbenzoat bør følges nøye etter instruksjonene og kun behandles under veiledning av en lege. I tilfelle feil fra legen, vil andre rettsmidler bli foreskrevet for behandling av demodikose.

 • salve for lokal bruk av 10%;
 • salve for aktuell bruk av 20%;
 • emulsjon for ekstern bruk av 10%.

Benzylbenzoat tilhører gruppen av akaricide medisiner. Ofte er flak, rødhet og kløe på huden resultatet av en subkutan myte.

Skabb er en av de mest smittsomme sykdommene. Det overføres nesten umiddelbart, i den minste kontakt med en syke person. Det overføres gjennom husholdningsartikler og personlig hygiene.

Mite scabies multipliserer under de øvre lagene av huden, legger egg. Du kan bestemme sykdommen ved tilstedeværelse av parrede passasjer, det vil si mikroskopisk akne.

Symptomene på sykdommen er uutholdelig kløe, noe som forverres om kvelden og om natten. Hvis du utsetter huden for sterk riper, kan det hende at purulent utslett dannes. Legene anbefaler å bruke salve på alle deler av kroppen.

Ifølge instruksjonene bør benzylbenzoat salve til scabies brukes om kvelden når aktiviteten til scabies-myter er notert. Bokstavelig talt fra de første minuttene etter påføring av stoffet, vil mytene begynne å dø. Innen 30 minutter, maksimal effekt av verktøyets aktive komponenter.

I henhold til instruksjonene anbefales det ikke å fortsette behandlingen i mer enn 4 dager. Før du bruker salven, må du grundig vaske, bytte sengetøy og bytte til en ren.

På den andre dagen etter påføring av midler på kroppen. Legene anbefaler å ta en dusj igjen. På den fjerde behandlingsdagen blir salven eller emulsjonen gjenbrukt.

Ikke bruk stoffet på kroppen til dels. Ticks smitte alle nye områder bokstavelig talt hvert sekund. Hvis du ikke behandler hele huden, kan du savne sentrene for reproduksjon av parasitter. Behandling i dette tilfellet vil være forgjeves.

Det bør bemerkes at kløe og ubehag vil fortsette etter at tippene dør. Slike er spesifisiteten i løpet av scabies. Helt og til slutt blir medisinen vasket av huden på den femte dagen.

Effektiv benzylbenzoat salve og instruksjoner for bruk

Før du bruker salven på huden, anbefales det å ta en dusj eller et bad. Dette vil hjelpe ikke bare å vaske av krysset, men også myke de øvre lagene i huden. Hva er svært viktig for effektiv penetrasjon av de aktive komponentene av benzylbenzoat i de nedre lagene av epidermis.

Hvis du trenger å vaske hendene med vann, er det viktig å bruke produktet på nytt. Ikke gå glipp av en enkelt, til og med et lite område, det er viktig for effektiv behandling.

Det er obligatorisk å desinfisere sengetøy, hatter, sengetøy tilbehør. I barnehagen er det viktig å underkaste denne prosedyren for alle myke leker.

Skabb og pedikulose spres umiddelbart. Derfor, når det behandles et familiemedlem, er det nødvendig med profylaktisk bruk av salve eller emulsjon av benzylbenzoat av resten.

Legemidlet er giftig og viktig i tilfelle kontakt med slimhinner eller øyne, behandle dem umiddelbart med natron. I forhold til vann fortynnet med en prosent.

Med utviklingen av smerte i øynene er det best å bruke novokain 2 prosent. Inntrengingen av stoffer inn i mage-tarmkanalen krever umiddelbar behandling i en medisinsk institusjon.

Preparatet i henhold til instruksjonen må settes med et tynt lag. Etter ca. tre til fire timer anbefales det at du bytter undertøy. I særlig avanserte tilfeller er gjentatt bruk av benzylbenzoat etter 1-1,5 timer indikert.

Eksperter foreskriver bruk av midler fra 3 til 10 dager. Hver to dager er det viktig å ta en dusj. Overdosering kan forårsake forverring av helsen, og forårsake en rekke bivirkninger. Derfor må du i løpet av behandlingen holde seg til legenes forskrifter.

søknad

Instruksjoner for bruk av dette verktøyet anbefaler å bruke sammensetningen i en sirkulær bevegelse, forsiktig nok, uten å presse hardt på huden og ikke strekke det. Hud svekket av demodikose er mer utsatt for mikrotraumas enn sunn hud.

Øyekontakt bør strengt unngås, da dette kan skade slimhinnen. Hvis kremet fortsatt kommer inn i øynene dine, må du skylle dem med vann.

Det er også bedre å kontakte en optiker.

Kremet påføres en gang om dagen, helst om kvelden. Jevnt fordelt i et tynt lag over renset hud. Det er bedre å ikke dampe det på forhånd, da dette vil øke alvorlighetsgraden av bivirkninger. På morgenen må du vaske.

Hvis pasienten bruker en emulsjon fra demodikose, kan den påføres på samme måte som en krem. Det er imidlertid viktig å riste det grundig før bruk.

Avhengig av graden og arten av lesjonen, foreskriver legen at den skal brukes til et punkt eller til hele området med konsentrasjon av lesjoner. Også, noen ganger kan en spesialist anbefale å bruke agenten to ganger om dagen.

Behandling av demodikose med benzylbenzoat varer i tre måneder. Minimumsvarigheten av behandlingen er en og en halv måned. Det er brukt på fullstendig forsvinning av symptomer og litt tid etter det. Det er viktig ikke å forstyrre kurset, fordi verktøyet har et kumulativt handlingsprinsipp.

Benzylbenzoat salve brukes topisk. I behandlingen

Før du bruker salven, må du ta en dusj med såpe og varmt vann, vask deretter såpe og tørk av til huden er helt tørr.

"Benzylbenzoat" -salve fra demodikose

Påfør "Benzylbenzoat" salve for demodikose med streng overholdelse av anbefalingene for dens anvendelse:

 • Påfør 35 g salve på ansiktet og gni det inn i huden, omgå øyet.
 • Behandle de berørte områdene av kroppen etter vannbehandling.
 • Det anbefales å bruke salven på kvelden før sengetid, slik at du ikke trenger å vaske hendene.
 • Re-behandling utføres etter 4 dager.
 • På den femte dagen vasker du grundig med såpe og bytter sengetøy.
 • Kursets varighet er fra 7 til 10 dager.

Emulsjon fra sykdom

For behandling av demodicose kan benzylbenzoat brukes i form av en emulsjonsvæske. Behandle huden om kvelden dagen før du legger deg og etter å vaske dem grundig under dusjen.

Emulsjonen gni inn i huden på ekstremiteter, ansikt og torso. Etter at du har lagt medisinen på kroppen, anbefales det å bruke avtagbare undertøy og rene klær.

For de neste 48-72 timene blir det tatt en pause, men på dette tidspunktet er det ikke nødvendig å vaske, for ikke å vaske den benyttede benzylbenzoatvæsken fra de berørte områdene. På den fjerde dagen med behandling med demodikose, gjenta behandlingen rettet mot ødeleggelsen av Demodex-myten, og på den femte dagen blir benzylbenzoatet helt vasket av kroppen under rennende vann.

Benzylbenzoat-emulsjonsapplikasjoner:

 • scabies - reproduksjon av scabies kvaler under huden, smittsom sykdom fra gruppen av acariasis;
 • demodikose - akariasykdom på bakgrunn av infeksjon med betinget patogene myter av slekten Demodex;
 • rød akne - det andre navnet på rosacea, kronisk lesjon av ansiktets hud med akne med perioder med remisjon og forverring;
 • pityriasis versicolor;
 • hode lus - en sykdom av typen entomosis, infeksjon av hode lus i hodebunnen, kan også fange øyenbryn, bart og skjegg;
 • pubic lice - reproduksjon av pubic lice;
 • fet seboré er en sykdom i hodebunnen og hårskader på grunn av forstyrrelsen av sebaceous kjertler.

Benzylbenzoatemulsjon mot lus

For å kurere pedikulose, bør du smøre hårbunnen med en emulsjon. Ved påføring kan du enkelt gni stoffet inn i huden og suge håret.

Deretter må du dekke masken, ha på seg et tøfler. Eksponeringstid - 30 minutter.

Skylling gjøres med varmt vann, så det er anbefalt å skylle hodet med skyll med 5% eddik. Etter økten, vask håret med sjampo eller såpe.

For å kamme likene av lus og nitter vil kreves forsiktig kamme med en kam med tette tenner. For å vurdere effektiviteten av prosedyren, å inspisere en dag etter prosedyren.

For å konsolidere den terapeutiske virkningen eller i avanserte tilfeller må masken gjentas.

Emulsjonen påføres eksternt til huden. Det er viktig å pre-shake væsken. Vanligvis brukt på kroppen fra topp til bunn. Hvis hudproblemer i et barn under 5 år, er det nødvendig å fortynne emulsjonen med vann. For å beskytte mot tilbakeslag, utføres profylaktisk behandling av personer som har vært i kontakt med ham, sammen med behandling av pasienten.

Hvordan bruker du? Før bruk må du rengjøre huden med varmt vann ved hjelp av antibakteriell såpe.

Huden får tørke, hvorpå et tynt lag av salve påføres problemområder.

Etter 30 minutter vaskes produktet og en fuktighetskrem påføres huden.

Under aldringen av stoffet på huden er ødeleggelsen av subkutane kvaler.

Emulsjonen bør påføres prikkede på de berørte områdene, og unngår kontakt med sunn hud. I de første dagene av behandlingen, kan tilstanden på huden forverres - antall akne og betennelse øker.

Dette skyldes muligheten for at benzylbenzoat trekker seg ut. Etter noen dager vil tilstanden bli betydelig, og utslett vil forsvinne. Ved påføring er det nødvendig å beskytte øynene mot mulig kontakt med terapeutisk sammensetning.

Som med behandling av scabies, med Demodecosis, er det nødvendig å bytte sengetøy, forlate de tidligere brukte kosmetikkene, som kan smittes med en myte og vaske klær ved høye temperaturer.

Etter behandlingsforløpet er det nødvendig å reanalysere antall flått i huden. Om nødvendig kan behandling med benzylbenzoat gjentas, men gjør det strengt under overholdelse av en spesialist.

Legemidlet er ikke lagt til masken og gjør ikke komprimering på grunnlag.

Du kan finne ut hvordan du bruker Levomekol for akne i ansiktet fra vår artikkel.

Artikkelen presenterte regler for bruk av "Benzylbenzoat" i ulike sykdommer, men før du bruker noen form for dette legemidlet, er det viktig å gjøre deg kjent med instruksjonene som er vedlagt den.

Funksjoner for bruk hos barn

Dette legemidlet kan brukes til å behandle de tilsvarende sykdommene hos barn, men de følgende reglene bør holdes i tankene:

 1. Salven kan brukes til å behandle barn eldre enn 3 år.
 2. Emulsjonen kan brukes til å behandle barn over 5 år.
 3. Emulsjon før bruk skal fortynnes med samme mengde vann som tidligere blir kokt.
 4. Før du bruker noen form for benzylbenzoat til behandling av barn, er det først nødvendig å koordinere oppførselen av slike prosedyrer med en barnelege.

Spesielle anbefalinger

Behandling av demodikose med benzylbenzoat bør være riktig, det er bedre at det foregår under tilsyn av en spesialist. Før du bruker dette legemidlet, må du lese nøye bruksanvisningen.

Ved bruk av dette middelet for behandling av demodikose i ansiktet, anbefales det å observere følgende anbefalinger:

 1. Først trenger du en god, ren hud. For å gjøre dette kan den vaskes med varmt vann ved hjelp av toalettsåpe;
 2. Huden må tørkes godt eller tørkes med et håndkle;
 3. Salve anbefales å behandle problemområder med lesjoner;
 4. Påfør et tynt lag av agent;
 5. La produktet på ansiktet være 30 minutter;
 6. Etter en halv time blir alt vasket av med varmt vann;
 7. Til slutt blir ansiktshuden smurt med en krem ​​med fuktighetskonstruksjon.

Over hele perioden som salven er igjen på ansiktet, er det en aktiv ødeleggelse av de forårsakende agensene til lesjonen. Salven anbefales å brukes 5 ganger om dagen. Søknadsfeltet er fra 5 til 10 dager.

Emulsjonen må påføres punktert på områder med lesjoner. I så fall, vær sikker på å unngå kontakt med penger på sunn hud. I løpet av de første dagene kan tilstanden forverres - antall utslett kan øke på hudoverflaten.

Dette skyldes at de aktive komponentene i stoffet trekker pus ut. I løpet av 2-3 dager vil tilstanden bli mye, alt utslett vil helt forsvinne. Emulsjonen påføres 2 ganger om dagen, bruksforløpet er fra 5 til 10 dager.

Hvordan fungerer benzylbenzoat? Legemidlet absorberes av lus og kvaler, og ødelegger dem fra innsiden ved å påvirke nervesystemet av parasitter. Formel, sammensetning: medisinsk benzylbenzoat (10% eller 20-25%). Tilgjengelig uten resept, har en bestemt lukt. Hvordan du bruker og hvordan du bruker benzylbenzoat, les videre.

Ved demodikose: salve eller krem ​​20% påføres med et tynt lag på de berørte områdene, tre timer før søvn etter grundig rensing av huden. Behandlingsforløpet med benzylbenzoat - 7-10 dager, det kan gjentas en gang i måneden til fullstendig gjenoppretting. Behandling av symptomene på scabies med benzylbenzoat utføres på samme måte.

Metode for påføring av emulsjonen / oppløsningen av benzylbenzoat for demodikose: påført over natten etter vask på de berørte områder. Behandlingsforløpet er 2-3 uker.

Instruksjoner for bruk av benzylbenzoat for lus (for pedikulose): Påfør salven jevnt over overflaten av hodebunnen, og sett den i en bomulls håndkle og la den stå i 30-50 minutter. Skyll grundig med vann.

allergi

Fortell legen din dersom du noen gang har hatt en uvanlig eller allergisk reaksjon på benzylbenzoat eller andre legemidler. Rapporter også andre typer allergier mot mat, fargestoffer, konserveringsmidler, etc.

Benzylbenzoatemulsjon, bruksanvisning

Emulsjonen påføres eksternt. Ved scabies er en voksen emulsjon på 20% foreskrevet; barn under 5 år skal få en emulsjon på 10%.

På den første behandlingsdagen skal behandlingen utføres om kvelden før du går i seng, etter at huden ble grundig vasket i dusjen. Innledningsvis må emulsjonen gni inn i huden på hendene, deretter inn i huden på kroppen, bena, inkludert tærne og på sålene.

Etter at huden har blitt behandlet, bør bare rene klær og undertøy brukes. Det er nødvendig å ta en pause i behandlingen på den andre og tredje dagen, mens rester av emulsjonen fra huden ikke vasker av. På den fjerde dagen av behandlingsforløpet, ble prosedyren som ble utført på den første dagen gjentatt og sengetøyet skulle endres igjen.

Etter behandling kan du ikke vaske hendene i tre timer, da hendene må behandles med emulsjon etter hver vask. Hvis emulsjonen måtte vaskes fra andre deler av legemet, er det nødvendig å gjenta behandlingen. På den femte dagen må du helt vaske av emulsjonen.

Komplikasjoner av scabies (eksem, dermatitt, pyoderma, etc.) bør behandles samtidig med behandling av scabies. Etter avslutningen bør behandlingen av komplikasjoner fortsette.

Benzylbenzoat salve, bruksanvisning

Bruk av narkotika i form av salve eksternt til barn fra tre år er svært nøye. Rubbing betyr i ansiktet og hodet i huden, og du må sørge for at medisinen ikke faller inn i øynene. Behandling av barn bruker 10% salve, voksne - 20%.

Voksne pasienter må bruke medisinen umiddelbart etter å ha tatt en dusj eller bading, mens du behandler huden på hele kroppen, bortsett fra ansikt og hodebunn. På samme tid for en gnidning 30-40 g salve.

Det er nødvendig å behandle huden om kvelden, hendene skal ikke vaskes til morgenen. Gjenta bruk av salve skal være på den fjerde dagen.

På den femte bør man gjennomføre grundige hygieniske prosedyrer og endre sengetøy.

Når du bruker lusesalve i hodebunnen og håret, bør håret være skjult under bomullstoff.

Når du behandler pubic pediculosis, gni agent inn i huden av pubis, inguinal fold og lår på innsiden.

Behandling med pedikulose er nødvendig på første, tredje og syvende dagene. På den åttende dagen, vask grundig med såpe og hår, skyll med eddiksyre (3% løsning).

Hvis det er et slikt behov, gjentas behandlingen av huden.

Det er nødvendig å forsiktig bruke salven til områder med delikat hud.

Benzylbenzoat fra Demodex

Bruken av demodex-midler gir et behandlingsforløp på 7-10 dager hvis en salve blir brukt, og 2-3 uker hvis en emulsjon brukes. Verktøyet skal påføres lesjonsstedet med et tynt lag før sengetid.

Benzylbenzoat for akne

Akne behandling brukes hvis akne er forårsaket av parasittiske hudinfeksjoner. Behandlingen utføres som beskrevet ovenfor.

Kontra

Benzylbenzoat med demodikose anses som et relativt trygt middel med høy effektivitet. Det er imidlertid forbudt å bruke det på visse pasientkategorier.

 • intoleranse mot benzylbenzoat eller andre komponenter i legemidlet;
 • graviditet;
 • amming periode;
 • alder opptil 3 år;
 • skader på huden, inkl. pustulær hudpatologi.

"Benzylbenzoat" er ikke foreskrevet fra demodikose hos unge pasienter under 3 år. Antiparasitisk medisin er kontraindisert hos kvinner som har babyer og mødre som driver amming. Den absolutte kontraindikasjonen er den individuelle intoleransen av komponentene av "benzylbenzoat"

Preparater basert på benzylbenzoat er kontraindisert i følgende sykdommer og tilstander:

 • pus dannelse på huden;
 • Enhver graviditetstid og hele ammingsperioden (om nødvendig, under behandling er HB ikke utført);
 • individuell overfølsomhet overfor benzylbenzoat - kroppen tåler ikke kontakt med det aktive stoffet og reagerer negativt;
 • Barn under 3 år.

På dagen skal salven brukes opptil fem ganger per dag utelukkende på de berørte områdene.

Hyppigheten av påføring av emulsjonen - 2 ganger om dagen.

Det maksimale behandlingsmåte for demodekose med benzylbenzoat er 10 dager, den optimale er 5 dager.

Ikke la benzylbenzoat på huden i mer enn 30 minutter - dette kan forårsake dermatitt og allergiske reaksjoner.

 • under graviditet og amming
 • med overfølsomhet overfor stoffet.

Før du begynner å bruke benzylbenzoat fra demodikose, bør du nøye undersøke mulige kontraindikasjoner. Det anbefales ikke å bruke dette verktøyet i nærvær av følgende tilstander:

 • i nærvær av allergier;
 • hvis det er økt sensitivitet for komponentene;
 • periode med å bære et barn;
 • amming.

Hvis det er en hud med overfølsomhet, kan det etter at det blir brukt salve forekomme rødhet, alvorlig irritasjon, kløe og tørrhet.

Påfør Benzyl Benzoate salve anbefales å bruke bare strengt i henhold til instruksjonene. Først må du undersøkes, pass de nødvendige tester. Det beste som legen foreskrev dette verktøyet, vil han kunne foreskrive riktig søknad og kontrollere behandlingsprosessen.

Flere Artikler Om Typer Acne