13. februar 2017, 8:32 Ekspert artikkel: Daria Dmitrievna Blinova 0 6,745

Et effektivt stoff "Benzylbenzoat" brukes til demodikose, da det har evnen til å ødelegge parasitter, lus og flått. Demodikose er hovedindikasjonen for bruk av dette legemidlet. Denne hudsykdommen er preget av utslett på ansikt, rygg og andre deler av kroppen og er forårsaket av en myte av slekten Demodex. Ved behandling av benzylbenzoat er det ekstremt viktig å være forsiktig, bruk av medisinen bør utføres strengt etter de offisielle instruksjonene og bare etter å ha konsultert en spesialisert lege.

Sammensetning, utgivelsesformer og egenskaper

Det medisinske preparatet er laget i 2 former:

 • Emulsjonen, som er en masse av homogen konsistens av hvit farge og med en liten spesifikk aroma. Tilgjengelig i flasker eller flasker på 50, 100 eller 200 g. Sammensetningen av emulsjonen, beregnet for overflateavsetning, inneholder den aktive komponenten benzylbenzoat og ytterligere komponenter - vasket, destillert vann og emulsjonsvoks.
 • Salven er en homogen masse med en hvit farge og en særegen aroma, plassert i aluminiumrør eller krukker. Komponentene i benzylbenzoat salven er E330 kosttilskudd og oktadekansyre, vaskesåpe og fenylmetylbenzoat.
Legemidlet dreper larver og voksne av flått, men virker ikke på eggene.

Den aktuelle medisinen har antiparasitisk effekt og er beregnet på ekstern behandling av hudintegritene. Demonstrer mest aktivitet i forhold til flått og luer. Når man bruker benzylbenzoat, blir det observert en bakteriostatisk effekt, noe som betyr en midlertidig undertrykkelse av mikroorganismernes evne til å formere seg i menneskekroppen.

Handlingsmekanisme

De behandler demodekose med benzylbenzoat, siden den aktive komponenten, når den trenger inn i midten av patogenet, begynner å samle seg i det og forstyrrer funksjonen av alle krysssystemer. Som et resultat tar tippen lammelse og han dør. Imidlertid bør man huske på at "benzylbenzoat" bare virker på larver og voksne, men effekten strekker seg ikke til eggene, og derfor, for å forebygge, etter en tid gjenoppretter de kroppen fra ubudne gjester.

Dosering og administrasjon

"Benzylbenzoat" -salve fra demodikose

Påfør "Benzylbenzoat" salve for demodikose med streng overholdelse av anbefalingene for dens anvendelse:

 • Påfør 35 g salve på ansiktet og gni det inn i huden, omgå øyet.
 • Behandle de berørte områdene av kroppen etter vannbehandling.
 • Det anbefales å bruke salven på kvelden før sengetid, slik at du ikke trenger å vaske hendene.
 • Re-behandling utføres etter 4 dager.
 • På den femte dagen vasker du grundig med såpe og bytter sengetøy.
 • Kursets varighet er fra 7 til 10 dager.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Emulsjon fra sykdom

For behandling av demodicose kan benzylbenzoat brukes i form av en emulsjonsvæske. Behandle huden om kvelden dagen før du legger deg og etter å vaske dem grundig under dusjen. Emulsjonen gni inn i huden på ekstremiteter, ansikt og torso. Etter at du har lagt medisinen på kroppen, anbefales det å bruke avtagbare undertøy og rene klær. For de neste 48-72 timene blir det tatt en pause, men på dette tidspunktet er det ikke nødvendig å vaske, for ikke å vaske den benyttede benzylbenzoatvæsken fra de berørte områdene. På den fjerde dagen med behandling med demodikose, gjenta behandlingen rettet mot ødeleggelsen av Demodex-myten, og på den femte dagen blir benzylbenzoatet helt vasket av kroppen under rennende vann.

Kontra

"Benzylbenzoat" er ikke foreskrevet fra demodikose hos unge pasienter under 3 år. Antiparasitisk medisin er kontraindisert hos kvinner som har babyer og mødre som driver amming. Den absolutte kontraindikasjonen er den individuelle intoleransen av komponentene av "benzylbenzoat"

Bivirkninger

Generelt er det farmasøytiske preparatet "Benzylbenzoat" som brukes til demodikose, godt tolerert, men i noen tilfeller kan slike negative fenomen oppstå:

 • tørr hud;
 • kløe og brenning av huden ved første påføring;
 • derma rødhet;
 • allergisk utslett.
Hvis du opplever bivirkninger, må du stoppe behandlingen og konsultere lege.

Hvis en stor mengde benzylbenzoat påføres huden, antas det at kontaktdermatitt kan oppstå og symptomer på overdose oppstår, som manifesterer seg i form av kramper og bevissthetstap. Imidlertid er det i dag ingen tilfeller av overdose, men dette utelukker ikke muligheten for forekomsten. Hvis bivirkningene ikke avtar, men tvert imot, øker, er det nødvendig å forlate bruken av "benzylbenzoat" ved behandling av demodikose og informere legen om det for å finne en annen antiparasittisk medisin. For å forhindre forekomsten av mulige "bivirkninger", bør du ikke bruke "Benzylbenzoat" med andre legemidler som er rettet mot å ødelegge flått og luer.

Fordeler og ulemper ved behandling

Fordelene med "Benzylbenzoat" er:

 • høy effektivitet;
 • rask handling;
 • relativt billig pris;
 • tilgjengelighet;
 • over-the-counter salg fra apotek;
 • Minste kontraindikasjoner og bivirkninger.

Ulempene med "benzylbenzoat" inkluderer:

 • Manglende evne til å bruke små barn, gravide og ammende
 • toksisitet;
 • Tilstedeværelsen av strenge bruksregler.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Spesielle instruksjoner

Påfør stoffet Benzylbenzoat bør ikke bare bærer av infeksjonen, men alle familiemedlemmer som bor hos pasienten. Slike tiltak vil unngå ny infeksjon. Etter å ha behandlet områder av kroppen med demodikose, er det sannsynlig at kløe vil være til stede. Dette symptomet er imidlertid ikke en indikasjon på et gjentatt kurs, men regnes som en reaksjon av kroppen til et dødt kryss.

Etter behandlingen med benzylbenzoat krever pasienten tilsyn av en lege i de neste 2 ukene. Sengetøy, sengetøy, håndklær som brukes av pasienten skal behandles. For dette kokes ting med pulveret i 10 minutter, og ytterklærne strykes på et varmt jern på begge sider. Hvis en ting ikke er underlagt behandling ved høye temperaturer, bør den henges ut for noen dager på gaten. Polstrede møbler behandles med spesielle desinfeksjonsmidler, alle leker vaskes med såpe og kokt vann, og sko er utelukket fra bruk i 5 dager.

Sikkerhets forholdsregler

Ved bruk av benzylbenzoat er det viktig å unngå penetrering i øynene, munnen og bihulene. Hvis medisinen kommer inn i disse kroppsdelene, vaskes de grundig med vann, munnen skylles med en oppløsning av natron, og hvis medisinen er inne, bør du ta "aktivert kull" og konsultere en lege. Etter behandling med "Benzylbenzoat" er det umulig å ikke vaske kroppen, men hvis du måtte vaske hendene, blir medisinen påført igjen. Det anbefales ikke å bruke kortikosteroider under behandling med benzibenzoat, da de kan endre det kliniske bildet av løpet av demodikose og maske sykdommen ved midlertidig lindring av symptomer.

Benzylbenzoatsalve for demodikose

Hos mennesker kan du finne et stort antall forskjellige mikroorganismer, inkludert subkutane myter av slekten Demodex. Disse mikroorganismer er betingelsesmessig patogene, og når deres antall i kroppen ikke overskrider de etablerte normer, forårsaker de ikke noen personskade, men når tallene blir for store, utvikler demadekose.

Svært ofte foreskriver legene benzylbenzoat for ansiktsdemodikose, som det viktigste stoffet for behandling.

Hva er demadekoz

Sykdommens årsaksmiddel er en subkutan myte av slekten Demodex. Dessuten kalles sykdommen aknejern. Behandlingen av denne sykdommen er ganske lang prosess, så det er bedre å diagnostisere det i de tidlige stadiene og begynne å behandle tid.

Karakteristiske tegn på sykdommen er:

 1. Utslett.
 2. Acne.
 3. Acne.
 4. Kløe.
 5. Rødhet.
 6. Hevelse i øyelokkene.
 7. Tap av øyenvipper og øyenbryn.

Det er ikke nødvendig at alle tegnene vises umiddelbart og alt sammen, for å få den riktige diagnosen, tar hudpleieeren en hud som skraver av ansiktet og sender den til analyse.

Hvis en subkutan mite er funnet i skrapingen, foreskrives en kompleks behandling av legen, som inkluderer ikke bare bruk av eksterne preparater, for eksempel salver, men også inntak av medisiner, samt diett og personlig hygiene, avslag på dekorative kosmetikk, besøk til solarium, bassenger og badstuer.

Ofte foreskriver eksperter bruken av benzylbenzoatsalve for demadekoz, og til tross for at det er veldig billig, varierer prisen i apotek i byen fra 20 til 50 rubler, det er veldig effektivt.

I alle fall er demadekoz en sykdom som ikke bør få lov til å drive, uten behandling, vil parasitten ikke forlate vertenes organisme, noe som kan forårsake alvorlig skade ikke bare for menneskets hud, men også for hele organismen.

Behandling av sykdommen med salver

Med positive tester for tilstedeværelsen av subkutane flått av demodeksarten i menneskekroppen, foreskriver legen alltid bruken av salver. De generelle regler for behandling av sykdommer med legemidler av denne form for frigjøring er at de påføres huden fra 1 til 5 ganger daglig, og varigheten av behandlingen varer som regel fra en uke til en måned.

Etter behandling sender spesialisten den behandlede pasienten til gjenanalyse, og hvis parasitten ikke blir funnet, var den vellykket. Den mest effektive anses som et stoff som benzylbenzoat salve fra demodikose i ansiktet.

Hjelp også å kvitte seg med sykdommen:

Enhver av de ovennevnte preparatene inneholder aktive stoffer som er rettet mot å ødelegge parasitter, fjerne betennelse og rødhet i huden.

Sinksalve er foreskrevet av leger som et mildt middel, noe som er viktig for gravide og ammende kvinner og små barn. Den består av sinkoksid og petrolatum. Legemidlet påføres ansiktets hud minst 4-5 ganger om dagen, det tørker tørt og lindrer rødhet og kløe.

Svovelsalve er svært effektiv i kampen mot parasitter, i tillegg kan behandlingsforløpet være relativt kort, bare en uke. Dens viktigste aktive ingrediens er svovel. Legemidlet har antiparasittiske og antimikrobielle egenskaper. Legen foreskriver bruken av stoffet fra 2 til 3 ganger om dagen.

Iktyolsalve har antiinflammatoriske, antiseptiske og smertestillende egenskaper. Hennes bruk i medisin er svært vanlig innen nevralgi, dermatologi, hun blir behandlet for brannsår og sykdommer i leddene. Når deamekoza brukes på ansiktets hud minst 2-3 ganger om dagen.

Yaz salve er allment kjent og brukes ofte i veterinærmedisin, men det er også godkjent for bruk hos mennesker. Den inneholder mange komponenter, så allergiske reaksjoner er mulige som en bivirkning. Behandlingsforløpet varer vanligvis fra 10 til 14 dager, det påføres huden 1 til 2 ganger om dagen. Dette stoffet er også preget av en bestemt lukt og noen problemer med å vaske den.

Apit salve er kjent for sine antimikrobielle, anti-inflammatoriske og bedøvelsesegenskaper. Også bra fordi det ikke har noen bivirkninger.

Trichopolum salve er forbudt for bruk av gravide og ammende kvinner, samt barn under seks år. Dette legemidlet er kun foreskrevet av en spesialist.

Også positive vurderinger av benzibenzoat salve fra demadekoz, som er et billig og effektivt stoff.

Ovennevnte verktøy er de mest populære og effektive i kampen mot sykdommen. Når akne er nødvendig lokal terapi, er varigheten og doseringen foreskrevet av den behandlende legen.

Bruk av benzylbenzoat for aknejern

En salve eller emulsjon av benzylbenzoat med demadekose er kun foreskrevet av en spesialist. Benzylbenzoat har blitt brukt til å behandle sykdommen i svært lang tid, og har etablert seg på den positive siden, og til tross for det store spekteret av nyere stoffer for de-dedekose, foretrekker mange dermatologer å behandle sykdommen med dem.

Verktøyet har den sterkeste antiparasitiske effekten og ødelegger nesten subkutane kvaler, men stoffene som er inkludert i sammensetningen er noe ødeleggende for menneskelig hud. Derfor foreskriver dermatologene det sammen med andre legemidler som er rettet mot å gjenopprette hudimmunitet.

Dessuten bør pasienten nøye lese instruksjonene for bruk av benzibenzoat salve for demadekose alene for å lære om andre bivirkninger. De viktigste bivirkningene ved bruk er forekomsten av allergiske reaksjoner, kløe, brennende og tørrhet. Verktøyet er forbudt å bruke til gravide og ammende kvinner, pasienter som har sår og pustler i ansiktet.

Behandlingens varighet og mengden av bruk av legemidlet må diskuteres med legen din, med fokus på resultatene av skraptester.

Gode ​​vurderinger salve benzylbenzoat fra demadekoz mottatt på grunn av at innen 10-40 minutter dreper parasittene, irriterende mann.

Men du bør vite at du ikke bør bruke verktøyet tankeløst, og ikke overholde ordningen utpekt av en spesialist, for ikke å oppnå den motsatte effekten.

I dag er demadekose en sykdom som reagerer godt på terapi med rettidig og ordentlig foreskrevet behandling. Derfor, etter å ha funnet tegn på sykdommen i seg selv, er det nødvendig å gjøre en avtale med en hudlege så snart som mulig.

Testimonials fra personer som bruker benzylbenzoat salve til demodikose

Jeg har lidd av sykdommen i mange år, og da jeg gikk på en avtale med en kompetent lege som anbefalte bensylbenzoat, ble jeg kvitt parasitter i løpet av en uke. Jeg så ikke noen bivirkninger fra bruken i ansiktet mitt. (Andrey, Chelyabinsk)

Sykdommen ga meg mye ubehag og komplekser, men takket være benzylbenzoat, ble jeg kvitt mine subkutane kvaler ganske raskt. Nå er ansiktets hud rent og friskt uten tegn på akne eller hudormer. (Julia, Kerch)

Benzylbenzoat fra demodikose: indikasjoner og bivirkninger

Legemidlet Benzylbenzoat fra demodikose blir ofte brukt, siden et stort antall mikroorganismer lever på kroppen av mennesker som fremkaller alvorlige sykdommer. Demodex pincers - årsaken til sykdommen. I 90% av tilfellene har ikke flått negativ innvirkning på kroppen, men hvis aktiviteten har økt, må behandlingen være obligatorisk.

Vanligvis er pasienten foreskrevet et sett med verktøy som ikke bare eliminerer flått, men også normaliserer immunforsvaret. På grunn av benzylbenzoat er det mulig å fjerne symptomene på sykdommen for å hindre at det kommer tilbake.

Generell informasjon

Det andre navnet på legemidlet er benzosyrefenylmetylester. Det er en hvit salve med en bestemt lukt. Den aktive komponenten av midlet er benzylbenzoat, som er 0,25 g pr. 1 g av blandingen. Blant hjelpestoffene kan du skille mellom:

 • propylenglykol;
 • renset vann;
 • cetylpyridiniumklorid;
 • cetostearylalkohol.

Farmasøytiske selskaper produserer medisiner i forskjellige former: salver (10, 20, 25%) og emulsjoner (10%).

Benzylbenzoat salve har en acaricidal effekt på Demodex-myter, så vel som på kvaler som provoserer scabies. Legemidlet har et høyt aktivitetsnivå mot lus. Benzylbenzoat med demodikose er effektivt på grunn av dets bakteriostatiske egenskaper.

Bruk rette for rosa akne på huden, scabies, lus eller pedikulose, herdet lav, demodikose. Andre indikasjoner for bruk: fet seboré, sykdommer som er komplisert av sekundære infeksjoner av bakteriell natur.

Du kan kjøpe medisin uten resept. En salve eller emulsjon skal lagres på et sted med moderat fuktighetsnivå, beskyttet mot direkte sollys, ved en temperatur på 20 ° C. Holdbarhet - 2 år. Etter utløpsdatoen er bruken av midler uakseptabel.

Bruk av

Legemidlet i form av en salve er beregnet for lokal bruk. Under utviklingen av sykdommen, føles personen kløe, brennende av huden, irritasjon, rødhet på hudoverflaten blir observert. For ansiktet bør stoffet brukes forsiktig, fordi det er ganske aggressivt. Fra midlene til mikroorganismer dør i 7-32 minutter. Når salve kommer inn i parasitter, oppstår en rask opphopning av stoffet, noe som bidrar til en konsekvent ødeleggelse av alle flått.

Salve og emulsjon er laget på basis av et potent konserverende cetylpyridiniumklorid. Du kan starte behandlingen bare etter å ha besøkt en lege som vil foreskrive et middel. Det er viktig å huske den høye følsomheten i huden på ansiktet.

Gni salven ved lett berøring. Alle bevegelser utføres i en sirkel. Prosedyrene utføres til symptomene på sykdommen forsvinner helt. Men emulsjonen påføres om kvelden eller etter lunsj. Før terapeutisk manipulasjon må du vaske ansiktet ditt. For å gjøre dette, bruk varmt vann og såpe.

Før påføring av hetteglasset ristes, blir legemidlet påført i liten mengde bare på de berørte områdene av huden. Neste dag må ansiktet vaskes med vann.

Under behandling med benzylbenzoat salve er det forbudt å avbryte kurset, siden sannsynligheten for tilbakefall er høy. Etter samråd med legen, er det i de fleste tilfeller indisert komplisert terapi. Komplekset inneholder slike verktøy:

 1. Vitaminer.
 2. Immunomodulator.
 3. Midler med fuktighetsgivende egenskaper.
 4. Akaricid medisinering.

Det kan ta ca 6-12 uker å fullføre en kur.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Salve er forbudt å gni inn i huden, dersom pasienten har individuell intoleranse overfor en eller flere aktive ingredienser. Under graviditet og under amming, bør du konsultere legen din. For de fleste pasienter er bivirkningen kontraindisert. Du kan ikke behandle demodikose salve hvis pasienten er barn (opptil 6 år). Legemidlet brukes ikke dersom det er pustulære formasjoner og sår på pasientens hud.

Bivirkninger er ekstremt sjeldne med lokal bruk. Sannsynligheten for deres forekomst øker ved bruk av stoffet. Pasienten kan føle en brennende følelse, men forsvinner i seg selv uten spesielle effekter, så du bør ikke slutte å bruke medisinen. Hvis en person har svært sensitiv hud, er det fare for lokale reaksjoner: det kan være tørrhet i de øvre lagene i epidermis, rødhet, kløende følelse umiddelbart etter behandling av de berørte områdene.

Utseendet til allergiske reaksjoner er ikke utelukket. Når uavhengig bivirkning av bivirkninger ikke observeres, er det nødvendig å slutte å ta medisinen, kontakt en medisinsk institusjon for kvalifisert hjelp. Ofte utløses utseendet på en allergisk reaksjon i kroppen (urticaria, utslett, rødhet) ved å ignorere instruksjonene til medisinen. Det er umulig å øke doseringen, for å endre det selvstendig, for å bryte varigheten av terapeutisk kurs. Behandlingen retter kun den behandlende legen.

Oral administrasjon av mage-tarmkanalen forekommer ved oral administrering. I dette tilfellet er det nødvendig å skylle magen, ta absorberende stoffer. Siden lokal bruk av stoffet ikke truer absorpsjonen av komponentene av benzylbenzoat i pasientens blod, er det ikke tilfeller av overdose.

anbefalinger

Ta en varm dusj før den første prosedyren er nødvendig. Dette vil bidra til å fjerne flått fra huden og myke det øvre laget av epidermis, takket være hvilke medisinske komponenter som trengs mye bedre. Etter vasking av hendene, sørg for å påføre salven igjen, ellers blir det ikke oppnådd et positivt resultat. I løpet av behandlingen må pasienten desinfisere sengetøy, sengetøy, klær og hatter.

Legemidlet bør ikke falle i øynene, slimete overflater. Ellers skylles grundig med vann eller natronoppløsning (1% konsentrasjon). Hvis irritasjon av øyens slimhinne er nødvendig for bruk av et antimikrobielt middel. For eksempel kan du tørke et øye med Albucids løsning (30%). Hvis øyet begynte å skade, må du bruke løsningen av Novocain (2%). Hvis medikamentet er ved et uhell i munnen, skal det skylles med vann eller varm oppløsning, som er tilberedt på basis av natron.

Hvis flere personer som er diagnostisert med denne sykdommen, bor i samme leilighet eller hus, bør de starte behandlingen samtidig. Etter å ha fullført terapeutisk kurs, må pasienten være under oppsyn av en lege i 2 uker. Med komplikasjoner øker tiden. Purulente lesjoner av epidermis og eksem elimineres med benzylbenzoat.

Tilleggsinformasjon

Hvordan benzoat interagerer med andre legemidler er ikke nøyaktig definert. Men dette legemidlet kan ikke påføres huden, hvis det samtidig er behandling med andre legemidler til ekstern bruk.

Hvis kortikosteroider brukes systemisk, er det stor sandsynlighet for å redusere alvorlighetsgraden eller helt eliminere noen av symptomene som holder invasjonen. For eksempel kan følelsen av en kløe, en hyperemi forsvinne. På grunn av dette, på tidspunktet for behandlingen med benzylbenzoat, bør du nekte å ta slike medisiner.

Noen ganger blir koagulasjonsforsinkelsen, den bakteriostatiske virkningen av stoffet, provosert. Dette skyldes cetylpyridiniumklorid, som er i stand til å drepe mikrober. Komponenten reagerer med såpe, noe som provoserer tap av noen egenskaper av stoffet.

En analog av dette verktøyet er stoffet Spregal eller svovelsalve. Prisen på emulsjonen er litt høyere, men også akseptabel. Ulempen med stoffet er manglende evne til å takle eggene i flått.

Hver pasient bør huske at selv med de mest effektive midler som er tilgjengelige, er det nødvendig å begynne å bekjempe sykdommen fra de aller første dagene etter symptomstart. Tidlig terapi, medisinsk tilsyn - nøkkelen til suksess.

Fordeler med benzylbenzoat salve til behandling av demodikose

Kløe, rødhet i huden, akne - alle disse tegnene kan indikere infeksjon med subkutan mite Demodex. Sykdommen krever langvarig behandling, en av de effektive rettsmidler er benzylbenzoat salve for demodikose.

Med riktig bruk kan verktøyet raskt eliminere de viktigste manifestasjoner av dermatologisk patologi.

Hvordan fungerer benzylbenzoat med demodikose?

Benzylbenzoat er et antimikrobielt, antiparasittisk middel av et bredt spekter av virkemidler for ekstern bruk, det hjelper med ulike dermatologiske problemer med smittsom opprinnelse, stoffet har mye positiv tilbakemelding fra pasienter, det anbefales ofte av leger for demodikose, lus.

Aktive antibakterielle komponenter av legemidlet hemmer veksten av patogene mikroorganismer - de trenger inn i parasittenes eksoskelett, akkumuleres i vevet. Demodex dør innen en halv time etter påføring av stoffet, de overlevende individene mister sin evne til å reprodusere.

Skjema for utgivelse

Benzylbenzoat fremstilles i flere former, som varierer i konsentrasjonen av den aktive substansen - benzosyrefenylmetylester. Som ytterligere ingredienser inneholder medisinen renset vann, fettfraksjoner, alkoholer, propylenglykol, cetylpyridiniumklorid.

 1. Emulsjonen er en hvit masse med ensartet konsistens, uten en uttalt lukt, konsentrasjonen av den aktive substansen er 10, 20%, den markedsføres i 50-200 ml mørke glassbeholdere.
 2. Salve er en homogen substans av hvit farge med en liten karakteristisk lukt, den inneholder 10, 20% av hovedbestanddelen produsert i banker på 25 og 75 g, aluminiumsrør på 25-50 g.

Den gjennomsnittlige kostnaden for en salve er 20-40 rubler. Avhengig av produsenten, volum, konsentrasjon av det aktive stoffet, koster emulsjonen 135-140 rubler.

Hvordan påføre emulsjon?

Benzylbenzoat i noen form skal påføres på ren, tørr hud, prosedyren utføres ved sengetid, emulsjonen kan påføres to ganger om dagen. I form av en salve kan agenten brukes til å behandle barn over 3 år, i form av en emulsjon, over 5 år gammel.

Emulsjonsprogrammeringsregler:

 1. Smør de berørte områdene - start med hender og bearbeid deretter stammen, bena.
 2. Bruk rent undertøy.
 3. Verktøyet kan ikke vaskes i 2 dager, og deretter gjenbehandles.
 4. Etter bruk av medisinen kan du vaske hendene etter 3 timer, du må behandle dem med benzylbenzoat etter hver vask.
 5. Etter 5 dager, ta en dusj, vask av hele emulsjonen med en nøytral eller husholdnings såpe.

Instruksjoner for bruk salve

Salve Benzylbenzoat skal påføres på de berørte områdene med et tynt lag, forsiktig gni inn i huden. Prosedyren for å gjøre ved sengetid, vask ikke medisinen i 5 dager. Etter det, bytt sengetøy, koke det, stryke på begge sider, behandle møbler og madrasser med spesielle desinfeksjonsmidler.

Når du behandler demodikose i ansiktet, er det nødvendig å bruke bensylbenzoat salve fem ganger daglig, hold ikke mer enn en halv time etter fjerning, fukt huden med en krem.

Hvordan smøre bensylbenzoat med de berørte områdene? Behandlingsvarighet med salve - 5-10 dager, bruk av emulsjon anbefales i 2 uker. Eksterne agenter anbefales å brukes sammen med immunmodulatorer, vitaminkomplekser, antiparasitiske preparater for oral administrering.

Benzylbenzoat for øyelokkdemodikose

Behandling av demodikose av øyelokkene hos mennesker, bli kvitt parasitten

Vår og sommer er favorittperioder i året når en slik sykdom fremstår som demodekoz alder. Å vite tiltakene for å forhindre sykdommen, kan unngå å komme tilbake.

Demodecosis er en sykdom som påvirker huden. Det er forårsaket av parasittmite av slekten Demodex. som bor i hårsekkene, i kjertlene i øyelokk og hud.

Tippen kan ikke ses med det blotte øye, det har mikroskopiske dimensjoner. Myten spiser hovedsakelig på sekreter som sebaceous kjertler utsöndrer.

Flått forårsaket av sykdommer formere seg bare når de er i en levende organisme.

Deres maksimale aktivitet skjer ved en temperatur på henholdsvis +30 - +40 С, i varme perioder av året, med varm romtemperatur eller vannprosedyrer (bad, bad, badstuer).

I lang tid kan mider bebo vaselin, vegetabilsk olje og kosmetikk.

Omgående dø i tjære, karbolsyre, eter og kreosol. Medisinsk alkohol og salicylsyreoppløsning dreper parasittene om noen få minutter.

årsaker til

Mite som forårsaker øyelokkdemodikose kan være til stede hos 60% av den voksne befolkningen, men ikke alle årsaken til selve sykdommen.

Hvis en kryss er på øyenvippene, så er dette sitt normale nummer, mer enn tre er allerede en sykdomsfremkallende mengde.

I lang tid kan flåttene sameksistere med sin eier. Deres negative påvirkning kan balansere styrken av immunitet, men med påvirkning av noen faktorer, blir denne balansen forstyrret og sykdommen oppstår.

Eksterne faktorer for utviklingen av sykdommen er:

 • høye temperaturforhold
 • ugunstige forhold
 • sol eksponering;
 • graviditet;
 • bærbare operasjoner på øyeeballet.

  Interne faktorer i utviklingen av sykdommen:

 • gastrointestinale sykdommer;
 • leversykdom;
 • redusert immunitet;
 • metabolske forstyrrelser;
 • forstyrrelser i det nervøse, hormonelle og vaskulære systemet.

  symptomer

  Sykdommen påvirker øynens slimhinne. forårsaker rødhet og tørrhet. Langsom inflammatorisk prosess er preget av akkumulering av slimete, gulaktige sekreter i nærheten av øynene. Ofte påvirker øyelokkets hud, sjeldnere - øynene og øyelokkene.

  De viktigste symptomene som pasientene behandler er:

  Økt kløe kan oppstå når du besøker badstuen, solarium eller under påvirkning av sollys. Ofte lider folk med lav immunitet av demodekose i øyelokkene. kroniske gastrointestinale sykdommer, metabolske sykdommer.

  Lange å se på TV fører til tretthet i øyemuskulaturen, og det er derfor øyebadet gjør vondt.

  For tegn på retinal detachment, se denne artikkelen.

  Infeksjonsmetoder

  Du kan få demodecosis av øyelokkene fra begge kjæledyr og dårlig bearbeidet sengetøy i tog, hoteller og så videre. Bruk av andre menneskers kosmetikk kan også føre til infeksjon.

  Eventuelle eksisterende symptomer på denne sykdommen bør umiddelbart kontrolleres av en hudlege. Han vil gjennomføre den nødvendige undersøkelsen og, med en bekreftet diagnose, vil foreskrive nødvendig medisinsk behandling.

  Behandling demodekoza øyne

  Å bli kvitt hud parasitter er en ganske vanskelig og langvarig prosess. som kan ta opptil seks måneder eller mer. Behandlingsskjemaet består av metoder for gradvis ødeleggelse av parasitter og eliminering av inflammatorisk prosess i øyelokkene.

  I medisinsk praksis blir pasienten ofte sendt til resepsjonen og til andre spesialister (endokrinolog, gynekolog, gastroenterolog), siden demodecosis av øyelokkene kan ledsages av andre lidelser i kroppen.

  I tillegg er det nødvendig å bestemme nivået av glukose i blodet.

  Narkotikabehandling for flått er å ta følgende stoffer:

  Du kan behandle øyelokkgrenser med metronidazol eller pilokarpin. De lammer muskelaktiviteten i flått.

  Nøkkelen til vellykket behandling er fullstendig avhending av smittsomme sykdommer, seborrhea og andre relaterte sykdommer.

  Det er umulig å bli kvitt demodikose selv. Symptomene kan reduseres eller elimineres, men over tid kan sykdommen få seg til å føle seg.

  Selv etter et vellykket behandlingsresultat, er det mulighet for gjentatt selvinfeksjon. For å unngå et slikt resultat bør du følge noen enkle anbefalinger:

 • Når det er mulig, endrer du putevar ofte;
 • etter å vaske sengetøyet, stryke det på begge sider;
 • ikke ta fremmede og ikke gi sine kosmetikk;
 • bruke kosmetikk med dispensere;
 • Vask eller vask ofte de produktene som kommer i kontakt med ansiktet.

  Det er veldig viktig at det ikke oppdages å teste deg hvis det oppdages et kryss. spesielt rusmidler som inneholder hormoner eller er antibiotika. Problemet kan ikke elimineres på denne måten, men forverre det helt.

  Folkemidlene

  Det er mange populære metoder for behandling av øyelokkdemodikose og øyevipper. De vanligste er:

  Avkjøling av malurt

  Ved 1 liter varmt vann er tatt 2 ss. l. knust malurt. Kok og simer i noen minutter. Tiden for infusjonen er 2-3 timer. Kjøttkraft er full seks ganger daglig, selv om natten i henhold til ordningen:

  Slike bruk av malurt gjør det mulig å kvitte seg med krysset, samt gjenopprette tarmfunksjonen. Hvis kjøttkraft er veldig bitter i smak, kan du legge til 1 ts. honning. Dette verktøyet er ikke egnet for langtidslagring, det må være forberedt hver dag.

  komprimerer

  Daglig bruk aloe-kompresser på de betente øyelokkene.

  For å fjerne rødhet av århundret, kan du bruke tinktur av eikebark. For å gjøre dette trenger du 1 ts. bark og 1 ss. vann. Ta ingrediensene til koking og kok i ca 5 minutter.

  For kompresser trenger en ren bandasje. Varigheten av prosedyren er en halv time, og en forandring av bandasjer skjer hvert 10. minutt.

  tinkturer

  Calendula tinktur viste seg godt i kampen mot kryss. For å gjøre dette, bruk en bomullspinne for å påføre tinktur på øyenvippens vekstsone.

  Alkoholholdige forbindelser med salisylsyre vil lindre kløe. Ikke la dem slå øynens slimhinne.

  For å rengjøre kroppen trenger denne infusjonen: 1 ss. l. Bjørkbladene helles 250 ml kokende vann. Infisert i en halv time, og deretter filtrert. Ta 1 ss. l. 3 ganger om dagen.

  I denne artikkelen kan du finne ut. hvorfor bare operasjonen vil hjelpe med retinal detachment.

  massasje

  Metodene for behandling av demodikose hjemme inkluderer øyelokkmassasje.

  Før du bruker komprimering eller tinktur, anbefales det å massere øyelokkene i ca. 10 minutter. Bevegelsene begynner fra hud til øyenvipper, de glatte bevegelsene.

  Disse bevegelsene bidrar til bortskaffelse av hårsekkene fra krysset når ytterligere prosedyrer ødelegger det.

  anbefalinger

  Forverring av sykdommen kan forekomme i den varme sesongen. For å unngå det eller for å minimere er det nødvendig om høsten og våren å spise plantemat. for å minimere forbruket av raffinerte produkter.

  Når du er i kontakt med solen, bruk solbeskyttelseskrem.

  Folk behandling av demodicosis århundre er representert av et stort antall måter å kvitte seg med. Men både selve sykdommen og enkelte behandlinger (inkludert medisiner) kan føre til allergiske manifestasjoner.

  Derfor er det bedre å konsultere en hudlege før behandling.

  Benzylbenzoat med demodikose

  Legg igjen en kommentar 3,834

  Et effektivt stoff "Benzylbenzoat" brukes til demodikose, da det har evnen til å ødelegge parasitter, lus og flått. Demodikose er hovedindikasjonen for bruk av dette legemidlet. Denne hudsykdommen er preget av utslett på ansikt, rygg og andre deler av kroppen og er forårsaket av en myte av slekten Demodex. Ved behandling av benzylbenzoat er det ekstremt viktig å være forsiktig, bruk av medisinen bør utføres strengt etter de offisielle instruksjonene og bare etter å ha konsultert en spesialisert lege.

  Sammensetning, utgivelsesformer og egenskaper

  Det medisinske preparatet er laget i 2 former:

 • Emulsjonen, som er en masse av homogen konsistens av hvit farge og med en liten spesifikk aroma. Tilgjengelig i flasker eller flasker på 50, 100 eller 200 g. Sammensetningen av emulsjonen, beregnet for overflateavsetning, inneholder den aktive komponenten benzylbenzoat og ytterligere komponenter - vasket, destillert vann og emulsjonsvoks.
 • Salven er en homogen masse med en hvit farge og en særegen aroma, plassert i aluminiumrør eller krukker. Komponentene i benzylbenzoat salven er E330 kosttilskudd og oktadekansyre, vaskesåpe og fenylmetylbenzoat.

  Legemidlet dreper larver og voksne av flått, men virker ikke på eggene.

  Den aktuelle medisinen har antiparasitisk effekt og er beregnet på ekstern behandling av hudintegritene. Demonstrer mest aktivitet i forhold til flått og luer. Når man bruker benzylbenzoat, blir det observert en bakteriostatisk effekt, noe som betyr en midlertidig undertrykkelse av mikroorganismernes evne til å formere seg i menneskekroppen.

  Handlingsmekanisme

  De behandler demodekose med benzylbenzoat, siden den aktive komponenten, når den trenger inn i midten av patogenet, begynner å samle seg i det og forstyrrer funksjonen av alle krysssystemer. Som et resultat tar tippen lammelse og han dør. Imidlertid bør man huske på at "benzylbenzoat" bare virker på larver og voksne, men effekten strekker seg ikke til eggene, og derfor, for å forebygge, etter en tid gjenoppretter de kroppen fra ubudne gjester.

  Dosering og administrasjon

  "Benzylbenzoat" -salve fra demodikose

  Påfør "Benzylbenzoat" salve for demodikose med streng overholdelse av anbefalingene for dens anvendelse:

  • Påfør 35 g salve på ansiktet og gni det inn i huden, omgå øyet.
  • Behandle de berørte områdene av kroppen etter vannbehandling.
  • Det anbefales å bruke salven på kvelden før sengetid, slik at du ikke trenger å vaske hendene.
  • Re-behandling utføres etter 4 dager.
  • På den femte dagen vasker du grundig med såpe og bytter sengetøy.
  • Kursets varighet er fra 7 til 10 dager.

  Emulsjon fra sykdom

  Døden av flått oppstår på 7-32 minutter. etter bruk av emulsjonen.

  For behandling av demodicose kan benzylbenzoat brukes i form av en emulsjonsvæske. Behandle huden om kvelden dagen før du legger deg og etter å vaske dem grundig under dusjen. Emulsjonen gni inn i huden på ekstremiteter, ansikt og torso. Etter at du har lagt medisinen på kroppen, anbefales det å bruke avtagbare undertøy og rene klær. For de neste 48-72 timene blir det tatt en pause, men på dette tidspunktet er det ikke nødvendig å vaske, for ikke å vaske den benyttede benzylbenzoatvæsken fra de berørte områdene. På den fjerde dagen med behandling med demodikose, gjenta behandlingen rettet mot ødeleggelsen av Demodex-myten, og på den femte dagen blir benzylbenzoatet helt vasket av kroppen under rennende vann.

  Kontra

  "Benzylbenzoat" er ikke foreskrevet fra demodikose hos unge pasienter under 3 år. Antiparasitisk medisin er kontraindisert hos kvinner som har babyer og mødre som driver amming. Den absolutte kontraindikasjonen er den individuelle intoleransen av komponentene av "benzylbenzoat"

  Bivirkninger

  Generelt er det farmasøytiske preparatet "Benzylbenzoat" som brukes til demodikose, godt tolerert, men i noen tilfeller kan slike negative fenomen oppstå:

 • tørr hud;
 • kløe og brenning av huden ved første påføring;
 • derma rødhet;
 • allergisk utslett.

  Hvis du opplever bivirkninger, må du stoppe behandlingen og konsultere lege.

  Hvis en stor mengde benzylbenzoat påføres huden, antas det at kontaktdermatitt kan oppstå og symptomer på overdose oppstår, som manifesterer seg i form av kramper og bevissthetstap. Imidlertid er det i dag ingen tilfeller av overdose, men dette utelukker ikke muligheten for forekomsten. Hvis bivirkningene ikke avtar, men tvert imot, øker, er det nødvendig å forlate bruken av "benzylbenzoat" ved behandling av demodikose og informere legen om det for å finne en annen antiparasittisk medisin. For å forhindre forekomsten av mulige "bivirkninger", bør du ikke bruke "Benzylbenzoat" med andre legemidler som er rettet mot å ødelegge flått og luer.

  Fordeler og ulemper ved behandling

  Fordelene med "Benzylbenzoat" er:

 • høy effektivitet;
 • rask handling;
 • relativt billig pris;
 • tilgjengelighet;
 • over-the-counter salg fra apotek;
 • Minste kontraindikasjoner og bivirkninger.

  Ulempene med "benzylbenzoat" inkluderer:

 • Manglende evne til å bruke små barn, gravide og ammende
 • toksisitet;
 • Tilstedeværelsen av strenge bruksregler.

  Spesielle instruksjoner

  For å redusere risikoen for reinfeksjon, bør alle familiemedlemmer gjennomgå profylakse.

  Påfør stoffet Benzylbenzoat bør ikke bare bærer av infeksjonen, men alle familiemedlemmer som bor hos pasienten. Slike tiltak vil unngå ny infeksjon. Etter å ha behandlet områder av kroppen med demodikose, er det sannsynlig at kløe vil være til stede. Dette symptomet er imidlertid ikke en indikasjon på et gjentatt kurs, men regnes som en reaksjon av kroppen til et dødt kryss.

  Etter behandlingen med benzylbenzoat krever pasienten tilsyn av en lege i de neste 2 ukene. Sengetøy, sengetøy, håndklær som brukes av pasienten skal behandles. For å gjøre dette blir kokt med pulveret i 10 minutter, og ytterklærne strykes på et varmt jern på begge sider. Hvis en ting ikke er underlagt behandling ved høye temperaturer, bør den henges ut for noen dager på gaten. Polstrede møbler behandles med spesielle desinfeksjonsmidler, alle leker vaskes med såpe og kokt vann, og sko er utelukket fra bruk i 5 dager.

  Sikkerhets forholdsregler

  Ved bruk av benzylbenzoat er det viktig å unngå penetrering i øynene, munnen og bihulene. Hvis medisinen kommer inn i disse kroppsdelene, vaskes de grundig med vann, munnen skylles med en oppløsning av natron, og hvis medisinen er inne, bør du ta "aktivert kull" og konsultere en lege. Etter behandling med "Benzylbenzoat" er det umulig å ikke vaske kroppen, men hvis du måtte vaske hendene, blir medisinen påført igjen. Det anbefales ikke å bruke kortikosteroider under behandling med benzibenzoat, da de kan endre det kliniske bildet av løpet av demodikose og maske sykdommen ved midlertidig lindring av symptomer.

  Bruk av benzylbenzoat salve til demodikose

  Demodecosis er en sykdom hvor huden påvirkes av den mikroskopiske myten Demodex. Parasitten lever i talgkjertlene, hårsekkene. Ofte er det øyelokk, ansiktshud, nasolabial trekant, ekstern hørbar kanal.

  Hvordan går benzylbenzoat i demodikose

  Doseringsformen av benzylbenzoat er preget av en uttalt drapseffekt. Legemidlet virker mot et stort antall flått, men oftest brukes det mot to typer:

  I kontakt med legemidlet dør tippen innen 7-34 minutter. Legemidlet gjennom toppdekselet kommer inn og samler seg i legemet av insektet, og forårsaker dets død. Voksne individer og larver dør. På egg har stoffet ikke en dødelig effekt.

  Den største fordelen med salven er at den ikke absorberes i blodet og derfor ikke påvirker kroppen.

  Sammenlignet med andre legemidler, forårsaker benzylbenzoat med demodikose ikke betydelige eksacerbasjoner. Men det var øyeblikk da pasientene hadde utslett over hele kroppen.

  Generelt viser et hudparasittbremsemiddel høy ytelse med riktig bruk.

  Frigivelsesform (salve, emulsjon)

  Preparatet for ekstern bruk er tilgjengelig i form av salve 10%, 20% og emulsjon 20%.

  Også produsert krem ​​25% i rør av 40, 48 g.

  Emulsjonen er en homogen, hvit masse, med en liten, spesifikk lukt. Finnes i flasker eller flasker på 50-100-200 ml. Den viktigste virkningsfulle substansen av emulsjonen er benzylbenzoat. Et ekstra stoff er vaskesåpe, emulsjonsvoks og renset vann.

  Salven er også en homogen, hvit substans, med en liten, spesifikk lukt. Oppbevares i banker eller rør på 25 g. Salven inneholder hovedkomponent benzylbenzoat og en vannemulsjonsbase.

  Hvordan påføre emulsjon

  Emulsjonen påføres eksternt. Voksne utnevne 20% rette, barn under 5 år -10%.

  Legemiddeladministrasjonsregler:

 • Den første behandlingen utføres om kvelden før sengetid. Først må du vaske huden godt under dusjen. Begynn å smøre stedene på armene, deretter torso, ben, fingre og såler. Deretter bærer du friske klær. De neste to dagene blir behandlingen ikke utført. I dette tilfellet vaskes ikke det terapeutiske fluidum av. På den fjerde dagen gjenta manipulasjonen. Undertøy er kledd bare rent.
 • Etter behandling vasker hånden ikke i 3 timer. Væsken blir deretter påført etter hver håndvask. Hvis agenten vaskes på andre deler av kroppen, påføres den igjen. På den femte dagen er alt medisin vasket vekk fra kroppen ved hjelp av flytende såpe.
 • Hvis det er komplikasjoner av sykdommen (saute, purulent hudlesjoner, dermatitt), behandles de også med medisin. Etter avslutningen av behandlingen av den viktigste sykdommen fortsetter behandlingen av komplikasjonene.

  Fra demodikose blir benzylbenzoatemulsjon påført ettermiddagen etter at ansiktet er vasket med såpe og vann.

  Etter behandling, ytterligere 2 uker, kan pasienten oppleve kløe, men dette betyr ikke at han er syk. Insektuttaket er fortsatt bevart på kroppen og forsvinner helt bare i løpet av denne tiden.

  Sengetøy og personlige varer må kokes og strykes på begge sider. Ting som ikke kan underkastes varmebehandling, henger ut på gaten som skal luftes i 3 dager. Barneleker, sko og andre varer er utelukket fra bruk. De er plassert i en pose og tett lukket. Der tippene dør og dør.

  Møbler og madrasser desinfiseres med en spesiell spray.

  Hvordan bruke salve

  Hvordan bruke bensylbenzoat salve? Generelle regler:

 • Barn fra 3 år foreskrevet svært nøye. Gni salven inn i ansiktet og hodet, forsiktig slik at produktet ikke kommer i øynene. For voksne bruker 20% salve, for barn - 10%.
 • Voksne bør behandles umiddelbart etter et hygienisk bad eller dusj. Alle soner behandles, unntatt ansikt og hodebunn. En enkelt dose salve, som brukes umiddelbart, er 35-40 g.
 • Siden behandlingen foregår om kvelden, kan hendene ikke fuktes med vann til morgenen.
 • Re-prosessering utført på den fjerde dagen. På den femte dagen er alt godt vasket av under dusjen og skifte sengetøy.

  For behandling av demodikose med benzylbenzoat gnides salven med et tynt lag i lette sirkulære bevegelser, inn i ansiktets hud før du legger deg til sengs. Behandling med salve bruker 7-10 dager, emulsjon 2-3 uker. Varigheten av behandlingen avhenger av hvor raskt huden ryddes, hovedsymptomene forsvinner.

  Ved behandling av demodikose gis det benyttede benzylbenzoatkremet lett inn i huden flere ganger om dagen, og beskytter mot øyekontakt.

  Til tross for at stoffet ikke trenger inn i blodet, anbefales det ikke å foreskrive det under svangerskap og amming. Også benzylbenzoat er ikke brukt:

 • med pustulære hudlesjoner;
 • barn under 3 år;
 • hvis du er allergisk mot basen stoffet eller andre ingredienser.

  Ofte, hvis dette verktøyet ikke hjelper eller allerede kjører en form for sykdommen, foreskriver legene antibiotika for demodikose.

  Preparater for demodikose

  Problemet med visuell appell bekymrer kvinner og menn i alle aldre. Kosmetiske hudfeil kan forårsake nervøse og psykiske lidelser. Et utslett på ansiktet, som kan være manifestasjoner av demodikose, forårsaker lukning og lavt selvtillit.

  I denne sykdommen påvirkes huden av nasolabiale folder, hake og øyelokk. På bakgrunn av rødhet forekommer papiller, pustler og peeling. Det største ønske pasienter med denne sykdommen er å bli kurert så snart som mulig. Mange vil være interessert i å vite hvilke virkemidler for demodikose som finnes og hvor effektive de er.

  Demodecosis behandling

  Alle midler fra demodikose (akaricider) har en retning - ødeleggelsen av Demodex flått. Det er mulig å påvirke flåttene systematisk, ta medisiner fra demodikose inni, og påføres eksternt på den berørte huden.

  Preparater for demodikose

  Trichopolum tabletter (aktiv ingrediens metronidazol) har antibakteriell og antiprotozoan virkning. Dette er de eneste legemidlene som, når de inntas, påvirker flått. Trichopolum for demodikose eller metronidazol for demodikose bør bare foreskrives av en lege. Dosen og varigheten av administrasjonen bestemmes individuelt, med tanke på alvorlighetsgraden av huden manifestasjoner av demodikose.

  Bivirkninger av metronidazol tabletter for demodikose:

 • kvalme, oppkast, mangel på appetitt, forstoppelse eller diaré, magesmerter;
 • reduksjon i antall blodplater og leukocytter i blodet;
 • irritabilitet, søvnforstyrrelser, svimmelhet, depresjon, hodepine;
 • hudutslett, kløe.

  Når det gjelder Metronidazol (Trichopolum), foreskrevet for demodikose, bør det sies at for at huden skal ha en tilstrekkelig konsentrasjon av stoffet, bør den tas i stor dose, og dette påvirker leverfunksjonen.

  Det antas at Metronidazol (Trichopolum) for demodikose ikke er veldig effektiv. Dette forklares av det faktum at mite i mange år med å bruke disse stoffene har utviklet motstand. Derfor tror mange forfattere at for å oppnå effekten, er det nok å bare bruke eksterne midler.

  Lokal (aktuell) behandling av demodikose

  Fra midlene som brukes eksternt, er det kjent: benzylbenzoat, metrogylgel, ichthyol, tjære og svovelsalve, sinkpasta, spregal, azelainsyre. Veterinære preparater anbefales ofte: salve "Yam" og amitrazin. Disse antiparasitiske midler inneholder stoffer som forårsaker lammelse av mykets muskler og dets død. Med hensyn til parasittens utviklingssyklus foreskrives salve fra demodikose i 4-6 uker.

  Benzylbenzoat med demodikose

  Benzylbenzoat er et tradisjonelt middel som brukes i demodikose. Legemidlet er tilgjengelig i form av salve og emulsjon. Det må huskes at dette er et aggressivt middel for huden, og det kan være bivirkninger ved bruk: irritasjon, brennende. For å redusere hudirritasjon fortynnes emulsjonen med vann 1: 1, og babykrem blir tilsatt til salven.

  For demodikose bør benzylbenzoat påføres med et tynt lag på renset hud og la natten over. Om morgenen vask med varmt vann og såpe. Legemidlet påføres de berørte områdene, men det blir lagt merke til at effektiviteten av behandlingen øker dersom salven påføres hele ansiktet og nakken. Varigheten av behandlingen bestemmes individuelt, med tanke på dynamikken i hudrensing.

  Svovelsalve for demodikose

  Svovel tilhører de effektive akaricider og har lenge vært brukt i hudsykdommer. Svovelsalve har en paralytisk effekt på tippen - den er immobilisert og dør. Sulfider, som dannes ved samhandling med huden, har en helbredende effekt og gjenoppretter skader på huden.

  Før du bruker svovelsalve, vask med varmt vann. Om natten smøres ansiktet, eller bare de berørte områdene med salve, forsiktig gni den. Skyll ikke i 24 timer. Svovelsalve for demodikose er den sikreste og sjelden forårsaker tørr hud. For å øke den akaricide effekten, kan svovelsalve blandes med bjørktjære i et 1: 1-forhold.

  Yam-salve fra demodikose

  Dette er et bakteriedrepende legemiddel. Sammensetningen inkluderer: salisylsyre, 10% svovel, 10% sinkoksid, tjære, lanolin, terpentin. Komponenter i salven har akaricid aktivitet, som tillater bruk av Yam fra demodikose.

  Dette er et veterinærmedisin, men folk kan bruke Yam-salve fra demodikose, hvor vurderinger er mest positive. Dermatologer legger merke til effektiviteten til salven og anbefaler bruk. Ulempen i søknaden bør betraktes som tilstedeværelsen av en skarp ubehagelig lukt og vanskeligheter med å vaske av salven, siden den har en tykk konsistens. I denne forbindelse er salven bedre å vaske av med en vattpinne med alkohol. Det er også merket tørrhet i huden, rødhet og peeling.

  Ulempen med mange salver for demodikose er deres lavtrengende evne i de dypere lagene i huden. Gjennom dekket av mider er det umulig for store molekyler å passere gjennom. Av denne grunn er demodikose salve foreskrevet for langvarig bruk.

  Permetrinsalve for demodikose

  Sammensetningen av permetrin salve inkluderer syntetiske stoffer - pyretroider, som har en minimumsstørrelse av molekyler.

  Fordeler med permetrinsalve:

 • Har dyp penetrasjon, trenger gjennom parasittens skall og forårsaker død. Etter behandling blir kvinner, hanner, larver og egg av flått ødelagt.
 • Pyretroid og malotoksisk, ikke akkumuleres i kroppen. Salve i anbefalte doser har ingen generell effekt på kroppen og forårsaker ikke allergiske reaksjoner.
 • Det er ingen lokal irriterende effekt.

  For best resultat bør permetrinsalve for demodikose brukes riktig. Det blir påført huden etter vask med varmt vann om kvelden, for på denne tiden stiger tippens aktivitet.

  Permetrinsalve for demodikose er mer effektiv enn svovelsalve for demodikose. Men ser etter svaret på spørsmålet om permetrinsalven er effektiv for demodikose. - vurderinger kan du finne motstridende.

  Permetrin salve for demodikose отзывы:

  "... nesten alle acne borte"

  "... Jeg kom opp med salve, etter 2 uker var effekten synlig"

  "Det hjalp litt, men jeg følte meg ikke mye effekt"

  "... på permetrinsalven var forverring - det ble enda verre"

  Selvfølgelig er effekten av behandlingen individuell og avhenger av graden av hudlesjon og omfanget av prosessen, derfor er det vanskelig å fokusere på vurderinger av bruk av permetrinsalve for demodikose.

  Hovedproblemet med mange stoffer fra demodikose er deres toksisitet. Derfor, bruk noen salve for demodikose, følg nøye instruksjonene og anbefalingene fra legen - ikke overskride hyppigheten av påføring av stoffet på huden. I noen tilfeller krever behandling av denne sykdommen flere kurs, hver gang du skifter midler.

  En god effekt kommer fra en kombinasjon av eksterne midler: akaricidmiddel (oppført ovenfor, spegal, medifoks), et preparat som inneholder svovel (demotengel, svovelsalve), en keratolytisk med seboregulator (hudoren gel) og metronidazolholdige preparater (metrogilgel). Pass på også en sunn livsstil og riktig ernæring.

  Krem fra demodikose

  Nylig har moderne midler dukket opp: en krem ​​til demodikose "Manting" (laget i Kina). Den består av naturlige ingredienser som er skadelige for krysset. Urteekstrakter, vitaminer, aminosyrer har en gunstig effekt på huden, øker hudimmuniteten, gjenoppretter den etter demodikose. I tillegg til fløteprodukter fra demodikose inneholder "MANTING" såpe, lotion og flytende såpe. XinFumanling krem ​​fra demodekoza inneholder metronidazol og helbredende urter i Kina.

  Kjent for effektiviteten av en ny utvikling - linjen DemodexComplex, som inkluderer krem ​​"Xinsheng", som ødelegger subkutan parasitt, såpe, sjampo, tonic fra demodikose.

  Offisiell og tradisjonell medisin for behandling av demodikose i ansikt, øyelokk og hodebunn

  Hvordan behandle demodikose

  Hvordan kurere demodikose: grunnleggende prinsipper for terapi

  Acne. faktisk er en poliologisk sykdom, det vil si at den har mange årsaker. Derfor kan denne patologien ikke botes bare ved å kvitte seg med parasitten. Tross alt, gitt den utbredte forekomsten av subkutane kvaler av demodex-slekten, er det nesten umulig å beskytte seg mot re-infeksjon.

  Så det første prinsippet om behandling for demodikose er kompleksiteten av behandlingen. Det er nødvendig å eliminere alle faktorer som er predisponerende for utviklingen av sykdommen. Så lokale rettsmidler rettet mot å drepe tippen bør kombineres med behandling av comorbiditeter (behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen, korreksjon av endokrine lidelser, etc.).

  I tillegg, for å bli kvitt manifestasjonene av demodikose permanent, bør du følge et spesielt diett, lede en sunn livsstil og velge riktig kosmetikk.

  Som i tilfelle av annen patologi er det nødvendig med en individuell tilnærming til behandling av demodikose. Ved utnevnelse av narkotika rettet mot ødeleggelse av kryss-parasitt bør du vurdere alle indikasjoner og kontraindikasjoner, nemlig:

 • Demodecosis lokalisering (ansikt, hodebunn, øyne, kropp);
 • stadium av prosessen (i de senere stadier av utviklingen av demodikose, kan det være nødvendig med kirurgi for å eliminere den kosmetiske feilen);
 • Tilstedeværelsen av samtidige sykdommer;
 • generell tilstand av kroppen.

  Som klinisk erfaring viser, er behandling av demodikose ofte en lang prosess. Derfor bør du være tålmodig og ta tid for vedlikeholdsterapi, samt tiltak som er rettet mot å normalisere arbeidet i immunsystemet og kroppens generelle helse.

  Kosthold for demodikose i ansiktet, øyelokkene og øynene

  Kosthold for demodikose er først og fremst å utelukke fra dietten en hel liste over matvarer som forårsaker blodgennemstrømning i ansiktet, for eksempel:

 • alkohol;
 • krydret retter;
 • varme og karbonatiserte drinker.

  I tillegg legger forbudet "tung" mat - stekt, røkt mat, samt produkter som inneholder for mye fett, salt eller sukker.

  Demodecosis forekommer ofte på bakgrunn av allergier. derfor, som det er tilfelle med vanlig akne. Legene anbefaler å gi opp produkter som er utsatt for å forårsake allergiske reaksjoner (sjokolade, kakao, sitrus).

  For moderne medisin er forbindelsen mellom demodikose og lidelser i organene i mage-tarmkanalen åpenbar. Derfor, i kampen mot huden vil manifestasjoner av demodikose hjelpe en diett som hjelper til med å normalisere tarmens arbeid.

  Du trenger riktig diett, så spiser bedre samtidig, i små porsjoner (4-5 ganger om dagen). Fokus på fermenterte melkeprodukter (kefir, yoghurt, cottage cheese) og naturlig plantefiber (fullkornsbrød, frokostblandinger (bokhvete, havremel), gulrøtter, kål, epler.

  Kosmetikk for demodikose

  Når eksacerbating demodicosis bør forlate sminke. som fremmer reproduksjon av patogene myter.

  Faktum er at kosmetikk selv er den perfekte mat for parasitter. I tillegg tetter de minste kosmetikkkornene porene i huden og bidrar dermed til forverring av sykdommer i sebaceous kjertlene.

  En annen svært betydelig "minus" av dekorative kosmetikk (inkludert dyre) er evnen til å forårsake allergiske reaksjoner. Faktum er at demodikose som regel går hånd i hånd med hudallergier, og det er bedre, i hvert fall midlertidig, å kvitte seg med ekstra stress.

  Etter hvert som prosessen går ned, kan du gjenoppta bruken av dekorative kosmetikk, men det bør velges svært nøye, styrt av anbefalte dermatologers anbefalinger. snarere enn reklame agenter bedrifter.

  Behandling av demodikose i ansiktet

  Spray Spregal

  Spregal refererer til de nyeste midler som brukes til lokal behandling av ansiktsdemodikose. Dette legemidlet er utviklet som en aerosol for behandling av scabies.

  Imidlertid er scabies-myten og mider av slekten Demodex like følsomme overfor dette legemidlet. Kliniske studier har vist at stoffet Spregal tolereres godt av pasienter og fører til forbedring i 70-87% av tilfellene.

  Spregal er beregnet for sprøyting, men i tilfelle av demodikose er det nødvendig å vanne en bomullspinne med preparatet (det er strengt forbudt å sprøyte preparatet på ansiktet, som er angitt i instruksjonene).

  Bomullspinne fuktet med Spregal, tørk ansiktet 1-3 ganger om dagen, og forsøke å gni stoffet inn i huden. Behandlingsforløpet er 7-15 dager.

  Svovelsalve: Bruk for demodikose

  Svovelsalve er et tidsbestemt akaricidalt (tippbåret) middel. I tillegg har stoffet en antimikrobiell effekt, så det hjelper i kampen mot sekundær infeksjon og bidrar til rask heling av huden.

  Siden flått er overveiende aktive om natten, blir stoffet gnidd inn i huden sent på kvelden. I dette tilfellet påføres svovelsalve på huden på problemområder som vaskes med varmt vann.

  Varigheten av behandlingen bestemmes av den behandlende legen. Som regel er stoffet godt tolerert og forårsaker ikke bivirkninger.

  Permetrinsalve

  Permetrin salve er et eksternt antiparasittisk middel. Det har en negativ effekt (forårsaker nerveparese) på de fleste flått og insekter.

  Den aktive ingrediensen i salven er permetrin. lav toksisitet for varmblodige dyr og mennesker. Fra overflaten av huden absorberes ikke mer enn 2% permetrin, som brytes ned og raskt elimineres fra kroppen.

  Det antas at fordelen med permetrin salve over andre anti-krysspreparater er at den trengs spesielt godt gjennom det beskyttende skallet av flått og er like giftig for voksne, larver og egg.

  Permetrin salve til demodikose blir brukt en gang om dagen (på kvelden) på huden som tidligere er vasket med varmt vann. Varigheten av behandlingen bestemmes av en hudlege.

  Benzylbenzoat - ansiktssalve for demodikose

  Benzylbenzoat er et ganske effektivt middel mot flått og insekter (det brukes med hell i behandling av pedikulose), men det har en ganske alvorlig ulempe - det påvirker ikke parasittegg.

  For demodikose, bruk benzylbenzoatkrem, som gnides inn i de berørte områdene av huden 3-5 ganger om dagen. Varigheten av kurset bestemmes av hastigheten på den positive dynamikken (kløen senker. Lindring av inflammatorisk reaksjon, hudrensing).

  Kremet skal bare brukes til intakt hud, slik at tilsetning av en pustulær infeksjon ved papulus-pustulær stadium av demodikose er en kontraindikasjon for utnevnelsen av benzylbenzoat.

  Yam salve for ansikt demodecosis

  Yam salve er et antiseptisk (desinfiserende) stoff, effektivt mot et bredt spekter av parasitter og mikroorganismer. I tillegg har salven en utprøvd antiinflammatorisk, astringent og helbredende effekt.

  Universitet av handling på grunn av kompleks sammensetning av stoffet. Spesielt inneholder salven slike komponenter som:

 • salicylsyre (en nær slektning til det velkjente aspirinet);
 • desinfisering og helbredelse av sinkoksid;
 • killer midd og andre parasitter svovel og tjære;
 • universell antiseptisk karbolsyre;
 • terpentin, fremme rask helbredelse, etc.

  Før bruk blir salven blandet, siden kompleksblandingen fremmer separeringen av bestanddelene av medikamentet under langvarig lagring.

  Legemidlet påføres den berørte huden og griper 3-4 cm frisk hud. Yam salve brukes to ganger om dagen. Samtidig skal det være begrenset å finne stoffet på huden. Første - 15 minutter, deretter øk gradvis kontakten til salven med huden i 5-10 minutter om dagen.

  Som regel begynner effekten av stoffet å vises etter 7-10 dager. Men en lengre kurs er nødvendig for full gjenoppretting. Legemidlet er ganske giftig og kan absorberes i blodet, forårsake uønskede bivirkninger (hodepine. Generell ulempe). Derfor bør behandlingen utføres under medisinsk tilsyn.

  Salve Yam har en ganske skarp ubehagelig lukt, som vedvarer lenge etter bruk. En annen ubehagelig egenskap av stoffet er en irriterende effekt på huden. I de tilfellene hvor bruk av salve forårsaker irritasjon eller allergiske reaksjoner, bør du forlate denne typen behandling for demodikose.

  Birk tjære (tjære såpe) for demodikose

  Birk tjære er mye brukt i vitenskapelig og tradisjonell medisin som et middel for behandling av mange hudsykdommer. Dette stoffet har en rekke fordelaktige effekter, for eksempel:

 • antiparasittiske;
 • antiseptisk (desinfeksjon);
 • podsushivayuschee;
 • anti-inflammatorisk.

  Således kan tjære såpe med hell brukes til demodikose, spesielt ved papulær-pustulær stadium av utvikling av prosessen, når ansiktet begynner å bli dekket med akne.

  Imidlertid bør det bemerkes at effektiviteten av bjørk tjære er betydelig dårligere enn andre legemidler som brukes i demodikose. Derfor er det bedre å bruke den til kompleks behandling, som en av hjelpemidler.

  Metoden for påføring av tjære såpe er veldig enkel: du må såpe ansiktet med såpe og vente to eller tre minutter, og skyll deretter huden med vann.

  Trichopolum tabletter (metronidazol)

  Trichopolum (metronidazol) er et bredspektret antimikrobielt middel. Det har ingen direkte effekt på flått av slekten Demodex, men det har likevel blitt brukt til behandling av demodikose i lang tid.

  Faktum er at i utviklingen av denne sykdommen, spesielt i sin andre papulær-pustulære fase, aktiverer mikrober aktivering en viktig rolle, som begynner å formere raskt i de berørte sebaceous kjertlene, forårsaker betennelse og suppurasjon. Resultatet vi ser i form av utseendet til konglomerater av betent lilla akne.

  For behandling av demodikose anbefaler dermatologer å kombinere ekstern og intern bruk av stoffet. Det er nødvendig å gjennomgå et behandlingsforløp med tabletter (10 dager, en tablett to ganger daglig med måltider) i kombinasjon med ekstern bruk av metronidazolgel, som påføres den vaskede huden på de berørte områdene i ansiktet to ganger om dagen (morgen og kveld).

  Slike behandlinger er kontraindisert:

  1. Pasienter med alvorlig skade på lever og nyrer (stoffet dekomponerer i leveren og utskilles av nyrene, slik at overdosering er mulig med utilstrekkelig funksjon av disse organene);

  2. Med en tendens til leukopeni (minst en gang i livet ble det registrert en reduksjon i antall leukocytter i blodet);

  3. Gravide kvinner og ammende mødre;

  4. Hvis det er en alvorlig patologi i sentralnervesystemet (epilepsi, etc.);

  5. I tilfelle av individuell overfølsomhet overfor stoffet.

  Det skal huskes at metronidazol forårsaker intoleranse mot etylalkohol (brukt ved behandling av alkoholisme), for å unngå problemer i perioden med å ta stoffet, er det nødvendig å forlate bruken av alkohol (selv i små doser).

  I tillegg virker metronidazol ikke bra med noen stoffer. Så hvis du tar medisiner. Sørg for å varsle legen din.

  Hjelp, jeg har en kryssdemodikose. Det er nødvendig å behandle ansiktets hud. Er det mulig å bruke streptocid i demodikose?

  Streptocid er et stoff fra gruppen av antimikrobielle kjemoterapeutiske midler - sulfonamider, som er helt hjelpeløse mot flått av slekten Demodex.

  Selvfølgelig kan streptocid brukes i papulus-pustulært stadium av utviklingen av prosessen for å bekjempe sekundær infeksjon. Faktum er imidlertid at streptocid er et av de eldste antimikrobielle midlene, så mange mikroorganismer har allerede fått en slags immunitet mot den. Derfor, selv på dette stadiet av sykdommen, vil bruk av metronidazoltabletter (Trichopol) inni være mye mer effektiv i kombinasjon med ekstern bruk av Metrogil gel.

  Det bør også bemerkes at gnidningen av pulveret oppnådd fra streptocid-tabletter kan skade vondt betent hud. Av denne grunn blir det brukt ekstern bruk med demodikose, geler, salver og kremer, i stedet for pulverformige preparater.

  Er det mulig å kurere demodikose ved bruk av medisiner for dyr, slik som aversectin salve?

  Aversektisk salve er vellykket brukt i veterinærmedisin for behandling av hudsykdommer forårsaket av parasittmider. Den aktive ingrediensen av stoffet forårsaker nervelammelse og død av de forårsakende agensene for demodikose, som påvirker både voksne og larver.

  Som erfaringen viser, kan mange stoffer som brukes i dyr brukes av mennesker. Imidlertid bør man huske på at menneskelig hud er mer delikat og følsom, så det er nødvendig å teste for følsomhet overfor stoffet, etter at man tidligere har smurt en liten del av den berørte huden.

  I tilfeller der aversectin salve gir en ubehagelig følelse (kløe, brennende) eller hevelse oppstår på huden. irritasjon og utslett, kan stoffet ikke brukes.

  Behandlingsregime for ansiktsdemodikose: Aversectin salve og krem ​​til demodikose DEC

  Noen dermatologer anbefaler bruk av aversectin salve til behandling av demodikose hos mennesker med korte kurser på 5 dager. I dette tilfellet brukes stoffet på den berørte huden en gang om dagen (om natten).

  Etter hvert slikt kurs bør du ta en pause i to dager, hvor de kjemper med demodikose ved hjelp av DEC-krememulsjon.

  Dette preparatet er en blanding av antiseptika (dioksidin, dekametoksin og etonium), beriget med vitamin A. Sistnevnte er i stand til å stimulere regenerative prosesser, og akselererer helbredelsen av skadede vev.

  Cream DEC brukes på de skadede områdene to ganger om dagen (morgen og kveld).

  Et fullstendig behandlingsprogram for demodikose inkluderer fem slike syv-dagers kurs. Laboratoriekontroll av Demodex-myt eliminering utføres to uker etter behandlingens slutt.

  Jeg har demodikose, hva skal jeg gjøre? Brukt en spesiell såpe - hjelper ikke. Jeg vil prøve Apit salve fra demodikose, kan jeg bruke den i en person?

  Antidemodeotisk effekt av salven Apit er assosiert med svoveldrepende myter. Dette legemidlet er beregnet på dyr, så det er dårlig tilpasset menneskelig hud.

  Dermatologer foreskriver ikke Apit salve til sine pasienter, siden det er et stoff som er svovellig, som er beregnet på mennesker.

  Svovelsalve er faktisk mer effektiv i forhold til kvalene i slekten Demodex enn Apit salve. Det er imidlertid best å ikke medisinere, men å konsultere legen din. siden effektiv behandling av demodikose innebærer en rekke tiltak (diett, eliminering av tilknyttede sykdommer, etc.).

  Behandling av hodebunn: effektiv behandling

  Sjampo "Demodex"

  Demodex Shampoo fra Demodex er produsert av det velkjente nordamerikanske firmaet Hovant. Sammensetningen av dette terapeutiske og profylaktiske legemidlet omfatter et bredt spekter av aktive substanser som bidrar til eliminering av tippen, inflammasjonsprosessen avtar, restaurering av normal tilstand av huden og hårvekst.

  Spesielt inneholder sjampoen:

 • medisinsk svovel (ødelegger modne individer, larver og miteegg);
 • sinkoksid (lindrer betennelse);
 • tea tree olje (dreper bakterier og myker huden);
 • eukalyptus ekstrakt (renser hudoverflaten);
 • ekstrakt av celandine (fremmer helbredelse av de berørte områdene i hodebunnen);
 • bøkekstrakt (normaliserer metabolske prosesser i cellene i huden og hårsekkene);
 • vitamin-mineralsk kompleks (stimulerer hårvekst).

  I demodecose i hodebunnen, bør Demodex Shampoo brukes daglig over natten. Legemidlet bør brukes på vått rent hår med masserende bevegelser, og vaske av etter 3-5 minutter.

  Behandlingsforløpet er 2-4 uker.

  Narkotika for demodikose linje Kompleks demodikose. Sjampo "Demodex Complex" og Xinsheng Cream (Demodex Complex) for ansikts- og hodebunns demodecosis

  I dag er narkotika mot demodikose, skapt på grunnlag av gamle kinesiske herbalists oppskrifter, blitt svært populære.

  Så for eksempel bruker mange pasienter med demodikose i ansiktet og hodebunnen en kombinasjon av "Demodex Complex" sjampo og Xinsheng krem ​​(Demodex Complex).

  Metoden for bruk av sjampo - daglig standard (stoffet påføres på vått hår, gni lett inn i hodebunnen og absorberes innen 3 minutter). Produsenter anbefaler å bruke med samme navn sjampo balsam.

  Cream Xinsheng (Demodex Complex) påføres de berørte områdene i ansiktets hud daglig (over natten).

  En alvorlig ulempe med disse midlene er mangelen på en liste over ingredienser. Man kan bare tro på produsentens ord, som hevder at hans produkter inneholder bare naturlige ingredienser som har fantastiske helbredingsmuligheter.

  Behandling av øyelokkdemodikose hjemme

  Hvordan behandle demodecosis århundre

  Behandling av øyelokkdemodikose utføres først etter laboratoriebekreftelse av sykdoms parasitære natur. Umiddelbart bør det bemerkes at demodikose-tallet, eller som det kalles i den vitenskapelige litteraturen, demodektisk blepharitt - en sykdom utsatt for vedvarende kronisk kurs. Så du bør umiddelbart stille inn en lang periode med terapi.

  Først av alt er det nødvendig å identifisere og eliminere faktorene som bidrar til utviklingen av øyelokkdemodikose og øyevipper. Faktum er at i de fleste pasienter fortsetter demodektisk blepharitt i isolasjon uten hudfare på ansiktet. Imidlertid klager mange pasienter med rosa akne på ansiktet ikke på tilstanden til øyelokkene og øynene.

  Så den raske gjengivelsen av flått av slekten Demodex kan være forbundet med noen sammenhengende sykdommer i sykeorganet. slik som:

 • Ikke-korrigerende øyebrytningsforstyrrelser (nærsynthet, hyperopi, astigmatisme);
 • kronisk konjunktivitt assosiert med eksponering for uønskede faktorer i det eksterne mikromiljøet på jobben eller hjemme (røyk, gass, barn, støv, etc.);
 • kronisk allergisk konjunktivitt.

  Som klinisk erfaring viser, er det ofte ofte kompetent valg av korrigerende linser og / eller overføring til arbeid uten yrkesfare, slik at du kan kvitte deg med kronisk blefaritt så snart som mulig.

  I tillegg til å eliminere alle faktorene som utløser sykdommen, inkludert de som bidrar til utviklingen av demodekose generelt (behandling av gastrointestinale sykdommer, stabilisering av glukose nivåer i diabetes mellitus, hormonell korreksjon, etc.), blir pasienter vist forsterkende tiltak, inkludert vitaminbehandling, normalisering av immunsystemet, etc.

  Lokal behandling består av følgende aktiviteter:

 • øyelokkmargin og øyenvippehygiene;
 • ødeleggelse av parasittiske flått
 • øyelokkmassasje for å normalisere aktiviteten til de berørte meibomkjertlene;
 • behandling og / eller forebygging av sekundær bakteriell infeksjon.

  Øyelid demodikose og øyenvipper hos mennesker: Behandlingen starter med hygieniske prosedyrer

  Lokal behandling av demodektisk blefaritt bør begynne med en prosedyre for rensing av øyelokkene og øyevipper fra produktene av vital aktivitet av kvaler, vekter av døde epitel, rester av slim osv.

  Faktum er at med demodektisk blepharitt er øyelokkets kanter dekket med skorpe, og ciliene trer ikke inn på riktig sted med karakteristiske muffer og uten forbehandling.

  I tillegg forverrer forurensning forårsaket av Demodex-myten dysfunksjonen av de meibomiske kjertlene. og påvirker tilstanden til øyevipper og øyelokk hud negativt.

  Prosedyren for rengjøring av øyelokk og øyevipper med demodikose begynner med å vaske ansiktets hud med tjære såpe, som kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Hvis birk tjære såpe tørker huden din for mye, og det er ingen demodektiske utbrudd på ansiktet ditt, kan du erstatte såpen med calendula ekstrakt.

  Deretter renses øyene på øyelokkene med en blanding av 70% etylalkohol og eter. Denne blandingen er laget i et apotek i forholdet 1: 1 (1 del alkohol til 1 del eter).

  I tillegg, for å rense øyelokkene og øyevipper, kan du bruke alkoholtinkturer av calendula og eukalyptus. I tilfelle økt hudfølsomhet, anbefaler øyelegologer blefarosolon, en helbredende løsning som inneholder kamilleekstrakter. heksehasel og grønn te. I tillegg er hemodez (løsning av polyvinylpyrrolidon), som har sorptions- og avgiftningsegenskaper, en del av dette legemidlet.

  På veien, for hygieniske prosedyrer, er det praktisk å bruke spesielle engangs blepharosalphages, bestående av et mykt, ikke-vevet materiale impregnert med blefarosil og kalendula ekstrakt.

  Først tørk øvre øyelokk (det er mer praktisk å utføre denne prosedyren med lukket øye), og deretter det nedre øyelokket (her tvert imot vil det være mer hensiktsmessig å åpne øynene).

  For å unngå å blinke mens du gni det nedre øyelokket, prøv å holde øynene åpne, noe å trekke øyelokket med fingeren på ytre (temporal) vinkelen av øyet.

  Det er svært viktig å frigjøre tilgangen til de aktive stoffene i legemidler til røntgen på øyevipper, for dette er det nødvendig å rengjøre øyevippene godt. Det er veldig praktisk å bruke tannpirk eller en spesielt spisset kamp.

  Selvfølgelig, en slik "rengjøring" bør gjøres svært nøye, og den skarpe enden av en tannpirke eller kamp bør pakkes med et tynt lag med bomullsull.

  Midler fra demodikose århundre

  Ikke alle verktøy som brukes til behandling av ansiktsdemodikose, kan brukes til behandling av demodektisk blefaritt. Dette skyldes særegenheter av den anatomiske posisjonen og øyelokkens histologiske struktur, som for eksempel:

 • nærhet av øynene med en sårbar konjunktivslimhinne;
 • mykhet i øyelokkhuden, som bidrar til utviklingen av irritasjon og allergiske reaksjoner når det kommer i kontakt med aggressive midler av legemidler beregnet for ekstern bruk;
 • faren for absorpsjon av et stort antall giftige virkestoffer antidemodekoznyh narkotika i den generelle sirkulasjonen.

  For behandling av demodektisk blefaritt i dag, brukes spesielle "anti-eye" antidemodektiske legemidler, som for eksempel:

 • Blefarogel 2;
 • Demalan;
 • Zinkittiol salve;
 • Oftalmisk metronidazol gel (1 eller 2%).

  I tillegg for å forebygge utvikling av sekundær infeksjon og spredning av inflammatorisk prosess til øyets konjunktiv, foreskrives øyedråper som regel i gruppen av kjemoterapeutiske antimikrobielle preparater med et bredt spekter av aktivitet (20% albucidløsning) eller antiseptisk (Vitabact, Okomistin, etc.) i løpet av 7- 10 dager.

  Svovel med demodikose århundre: Blefarogel-2

  Svovel er et av de aktive ingrediensene i stoffet Blefarogel-2 (denne komponenten skiller dette stoffet fra stoffet Blefarogel-1).

  Den viktigste effekten av svovelpreparater i demodikose er ødeleggelsen av parasittmider. I tillegg bidrar svovelforbindelser til gradvis rensing av kanalene til meibomiske kjertler fra trafikkork og normalisering av deres aktiviteter.

  I tillegg til svovelholdige stoffer inneholder Blefarogel-2 hyaluronsyre og aloe-ekstrakt. som fremmer rask helbredelse av skadet hud og øker lokal immunitet.

  Massasje århundre med demodikose

  Century massasje for demodikose utføres i forbindelse med gnidning av antidemodecosis medisiner som Blefarogel-2 eller Demalan.

  Dette er en enkel prosedyre. Etter at du har rengjort kantene på øyelokkene og øyevippene, må du kombinere begge øyelokkene og forsiktig gni stoffet.

  Disse manipulasjonene må gjentas to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden).

  Behandling med metronidazol: øyegel og tabletter

  I tillegg til demodikose i ansiktshuden hjelper behandling med metronidazol ofte med demodektisk blefaritt.

  Ved øyelokkdemodikose foreskrives en spesiell øyegel som inneholder 1 eller 2% metronidazol. Men smøre kanter på øyelokkene, bør du prøve å unngå kontakt med gelen på øyets konjunktiv.

  Behandlingsforløpet med gel er 4-6 uker med en tre- eller firefold behandling av øyelokkene per dag. Ekstern behandling suppleres med inntak av metronidazol tabletter i munn (en tablett på 0,25 g to ganger daglig med måltider) i 10 dager.

  Behandling av demodikose og antiallergiske stoffer. Hvordan kurere demodekoz århundre uten konsekvenser

  Demodectic blepharitis er preget av tilstedeværelsen av en allergisk komponent på grunn av irritasjon av immunsystemet ved hjelp av tick genkomponenter. Derfor må legene ofte foreskrive antiallergiske dråper fra gruppen antihistaminmedikamenter (Lecrolin, etc.) eller kombinasjonsmedikamenter som inneholder steroidhormoner og antimikrobielle stoffer (Sofradex, Dexon og andre).

  Øyedråper fra gruppen av steroide antiinflammatoriske stoffer (dexametason, etc.) anbefales ikke sterkt å bruke, siden de fremmer reproduksjon av flått og vedlegg av en sekundær bakteriell infeksjon.

  Øyedodekose: Modern behandling

  Menneskedemodikose skyldes oftest tilsetning av en sekundær infeksjon og overgang av en infeksjons-inflammatorisk prosess fra øyelokkmarginene til slimhinnet i øyets bindekinne med utvikling av en patologi som kronisk blefarokonjunktivitt.

  Med en lang løpetid av demodektisk blepharitt er det mulig med patologisk fortykning av øyelokkene, noe som resulterer i at tårefunksjonen forstyrres med utbruddet av tørrøysyndrom.

  I tillegg bidrar demodektisk myt til tap av øyevipper, og som et resultat av patologiske endringer i strukturen av øyelokkene, kan det være et brudd på veksten ved skade på bindehinden og hornhinnen.

  Behandling av øyedemodikose er derfor i følgende aktiviteter:

  1. Behandling av øyelokkdemodikose og øyenvipper

  2. Bekjempe sekundær bakteriell infeksjon med øyedråper som inneholder antibiotika eller antiseptika;

  3. Avhjelp av "tørr øye" syndrom (bruk av "kunstig tåre" dråper);

  4. Korrigering av unormal vekst av øyevipper.

  Er antibiotika brukt til demodikose?

  Antibiotika påvirker ikke flåttene av slekten Demodex, så det er ikke rasjonelt å bruke dem til å behandle demodekose selv.

  Imidlertid spiller sekundær infeksjon i utviklingen av papulær-pustulær utslett (rosacea) en viktig rolle. Bakterier begynner å formere seg raskt i sebaceous kjertler, og forstyrre sekret av sebum.

  En infeksiøs-inflammatorisk prosess utvikler seg i fremtiden, som vi ser som rødhet og til og med suppuration av smeltet konglomerat av talgkjertlene. På dette stadiet av prosessen anbefales reseptbelagte antibakterielle midler, inkludert antibiotika.

  Som regel foreskrives bredspektret antibiotika ved en gjennomsnittlig terapeutisk dose. For eksempel tetracyklin 3 ganger daglig, 500 mg 30 minutter før måltider, i løpet av uken. Dermed reduseres dosen til støtte.

  Varigheten av behandlingen bestemmes av den tilstede dermatologen.

  Folkemidlene for demodikose

  Moderne medisin og behandling av folkemidlene

  I dag kan du finne et stort antall oppskrifter for behandling av demodikose folkemidlene. Det bør bemerkes at mange medisiner av folkemessige herbalists er vellykket brukt i offisiell medisin.

  Så leger er som regel ikke imot tradisjonell medisin som sådan, men mot selvbehandling, som faktisk kan forårsake alvorlig helsefare.

  Demodecosis kan herdes med folkemidlene hvis følgende betingelser er oppfylt:

  1. Laboratoriediagnosen av demodikose og en generell undersøkelse av legemet bør utføres på forhånd, noe som gjør det mulig å identifisere comorbiditeter som provoserte unrestrained multiplikasjon av flått av slekten Demodex.

  2. Behandling av folkemidlene, samt behandling med legemidler av offisiell medisin, bør gjennomføres omfattende. Det er, mot bakgrunnen av overholdelse av riktig daglig diett, diett, avvisning av dårlige vaner og prosedyrer.

  3. Før du bruker dette eller det som betyr tradisjonell medisin, bør du konsultere legen din.

  Anabasis som et effektivt folkemiddel for demodikose. Pasientanmeldelser

  Leafless Anabasis er en busk ca 50 cm høy, vokser på Krim, Sentral-Asia og Kaukasus, så vel som i den europeiske delen av Russland (nær Don og Volga-flodene).

  Det antas at anabasinalkaloid inneholdt i planten har flått, antifungal og bakteriedrepende virkning. Som alle alkaloider er anabazin i stand til å trenge inn dypt inn i vevet, og gir dermed ingen mulighet for flått og patogene bakterier for å overleve.

  Med demodikose brukes anabasis eksternt i form av en alkoholtinktur, som bør smøres på de berørte områdene i kroppen to ganger om dagen (om morgenen og om kvelden).

  I tillegg brukes anabasis urtedekoksjon i form av lotioner på ansiktet.

  Anmeldelser i nettverket indikerer at mange pasienter nærmet seg denne metoden for behandling.

  Folkebehandling: celandine fra demodikose

  Felles overalt som et gressgress, har celandine lenge vært brukt i folkemedisin som hudrensemiddel.

  For behandling av demodikose er det nyttig å bruke juice av celandine, smøre dem med rosacea på ansiktet. For å gjøre dette, plukk bare planten og forsiktig fest den flytende stammen til det berørte området.

  Men man bør være forsiktig, fordi celandine tilhører giftige planter. Unngå kontakt med juice og slimhinner.

  I tillegg kan celandine forårsake irritasjon eller "brenne" huden hos pasienter med overfølsomhet. Så først er det bedre å sjekke reaksjonen av huden på saften av planten, børste den med håndleddet.

  Te-tre: Legemidler til demodikose (såpe, sjampo, krem)

  I dag er det publikasjoner av studier som viser at den er skadelig for te-treolje på mider av slekten Demodex.

  Det bør bemerkes at essensielle oljer har lenge vært vant til å ta vare på fet, akne-utsatt hud.

  Faktum er at tea tree olje har et bredt spekter av handlinger, stoffene i det ødelegger bakterier, hjelper med å rense kanalene i talgkjertlene og normaliserer deres aktivitet, lindrer de ubehagelige symptomene på betennelse (kløe, smerte, rødhet), smale porer og tørke huden.

  For demodikose anbefales shampo, såper og kremer som inneholder teoljeolje.

  Malurt med demodikose

  Malurt brukes i kompleks behandling av demodikose i form av avkok, som tas oralt for generell rensing av kroppen og eksternt for kremer på den berørte huden.

  I tillegg kan du bruke alkoholtinktur av malurt til behandling av rosacea.

  Når du analyserer vurderinger online, kan det bemerkes at mange pasienter er veldig skeptiske til dette stoffet. I mellomtiden har malurt en bakteriedrepende, rensende, immunostimulerende og tonic effekt.

  Selvfølgelig kan man ikke forvente effekten av monoterapi på polyni, men det samme kan sies om noe annet stoff.

  Behandlingen av demodikose varer som regel måneder eller år. Derfor bør legemidlene endres fra tid til annen for å unngå avhengighet og bivirkninger på huden.

  Konsekvenser av demodikose

  Uten behandling fører ansiktsdemodikose til alvorlige konsekvenser som krever kirurgi for å korrigere en kosmetisk defekt. Dette gjelder først og fremst slike patologier som hypertrofiske vekst i nesegionen (rhinofyma), hake (gnatophyma), ører (otophima), samt pincushion-fortykning av huden på pannen og kinnene.

  Skader på øyelokkene med demodikose krever langvarig behandling, ellers kan alvorlige okulære komplikasjoner utvikle seg, og truer fullstendig synskort.

  Demodecosis hos barn: symptomer og behandling

  Demodecosis hos barn er ekstremt sjelden. Men allerede i barndommen, og spesielt i ungdomsårene, kan slike forstyrrende symptomer på fremtidig patologi bli lagt merke til, for eksempel rødhet av den sentrale delen av ansiktet under fysisk og / eller emosjonell anstrengelse og utseendet på enkelte utbrudd som ligner rosacea hos voksne.

  Det er mulig å mistenke demodikose hos barn med tilbakevendende øyesykdommer. fortsetter med betennelse i kjertlene i øyelokket (blepharitis, blepharoconjunctivitis, chalazion).

  Laboratoriediagnose av sykdommen er ikke avhengig av pasientens alder.

  Som hos voksne er demodikose hos barn oftest på grunn av tilstedeværelse av forsømte assosierte sykdommer (patologi i mage-tarmkanalen, allergiske sykdommer, diabetes mellitus). Derfor, hvis du mistenker en Demodex-myt, vær sikker på å gå gjennom en fullstendig undersøkelse av kroppen.

  Når man behandler demodikose hos barn, bør man huske på at enkelte antidemodekotiske legemidler kun kan brukes til voksne. Så det er best å ikke selvmiljøere, men søk råd fra en pediatrisk dermatolog.

  Hvordan bli kvitt demodikose for alltid? Hva slags forebygging er nødvendig for å forhindre forverring av sykdommen?

  Forebygging av forverring av demodikose er å eliminere alle faktorer som bidrar til utviklingen av sykdommen.

  1. Det er nødvendig å overvåke helsen din og gjennomføre rettidig behandling av patologier i mage-tarmkanalen, korrigering av hormonell bakgrunn, etc.

  2. Riktig ernæring.

  3. Avslag på alkohol, røyking. spiser krydret mat og varme drikker (inkludert te og kaffe).

  4. Unngå prosedyrer som bidrar til utvikling av demodikose (bad, badstue, strandstøtte og langvarig eksponering mot solen).

  5. Fritidsaktiviteter som styrker kroppen generelt og immunforsvaret spesielt (å gå i frisk luft, kroppsopplæring, spa-behandling).

  6. Forsiktig utvalg av kosmetikk.

  7. Hygiene i ansikt og kropp.

  Demodecosis: årsaker, symptomer, diagnose, behandling og forebygging - video

  Hvorfor du ikke kan knuse akne med demodikose - video

  Demodecosis av ansiktet, øyelokkene og øynene i en person - gjennomgang av behandlingen (medisiner for demodikose, behandlingsmetoder og behandlingsvarighet i henhold til pasientene). Materialet er hentet forum "Hvem helbredet demodicosis", "Hvordan behandle demodicosis hos mennesker" og andre lignende kilder i nettverket

  På Internett kan du finne et stort antall pasientanmeldelser om de ulike metodene for behandling av demodikose. Analyse av bevis på personer som har hatt denne sykdommen førte til følgende konklusjoner:

  1. I dag er demodikose en ganske vanlig sykdom.

  2. Det er ingen enkelt oppskrift for raskt og pålitelig helbredelse av denne patologien.

  3. Demodecosis refererer til sykdommer hvis behandling krever spesiell utholdenhet (noen pasienter tok år for å bli kvitt denne ekstremt ubehagelige sykdommen).

  4. Unngå selvmedisinering. I den virtuelle verden er det mange uansvarlige mennesker som annonserer analfabeter med behandlingsmetoder. Så hvis du er interessert i denne eller den metoden for behandling av demodikose, kontakt legen din.

  Før du bruker, bør du konsultere en spesialist.

 • Flere Artikler Om Typer Acne