Etter å ha lest anmeldelser på ansiktskrem Bepanten, konkluderer mange - her er det et paradis for alle problemer! Men er alt så fantastisk som det ser ut ved første øyekast? La oss forstå funksjonene i verktøyet, dets former, regler for bruk.

Bepanthen er effektiv mot akne

Mange mamma brukte Bepantens salve, sliter bleieutslett hos nyfødte babyer. Legene anbefaler også å bruke dette verktøyet i kampen mot sprekker i brystvorten under fôring. Men det er helt uventet - kosmetologer adopterte også Bayer-produkter.

Hva trenger du å vite om verktøyet som bidrar til å takle slike feil i utseende som akne, irritasjon, peeling, røde flekker? Tross alt kan disse problemene oppstå med forskjellige hudtyper.

Først merker vi at dette produktet er tilgjengelig i forskjellige farmakologiske former:

 • salve;
 • krem;
 • fuktighetskrem;
 • krem bepanten pluss.

De adskiller seg fra hverandre ved tilstedeværelsen av forskjellige hjelpekomponenter:

 • cetyl, stearylalkohol;
 • protegin X;
 • kaliumcetylfosfat;
 • propylenglykol;
 • fenoksyetanol;
 • bivoks;
 • mandel- og vaselinoljer;
 • strukturert vann.

Det avhenger av konsistensen, graden av fettinnhold, brukervennlighet, absorpsjonshastigheten.

Den aktive komponenten av noen form for middel er dexpanthenol. Dette er en representant for B-vitaminene, nemlig provitamin B5. Det fukter og regenererer huden godt, har sårheling egenskaper.

Bepanten plus lotion og krem ​​inneholder klorhexidinhydroklorid. Dette stoffet har en antiseptisk og antimikrobiell effekt.

Effektiviteten av produktene er basert på kvaliteter av dexpanthenol, nemlig:

 • stimulering av gjenopprettingsprosesser av skadede områder av epidermis;
 • komprimering av kollagenfibre, økning av styrke, gjenoppbygging av strukturen;
 • akselerasjon av utvekslingsreaksjoner i epidermis og dermis på mobilnivå;
 • bekjempe inflammatoriske prosesser;
 • i nærvær av klorhexidin - desinfisering av overflaten, eliminering av sykdomsmidler.

I tillegg panthenol fukter huden godt. Og hjelpekomponenter bidrar til å beholde fuktighet inne i cellene, og forhindrer det i å fordampe.

Vær særlig oppmerksom! Bepanten i noen form (ifølge produsentene) forårsaker ikke bivirkninger, allergiske reaksjoner. Han har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Imidlertid kan individuell intoleranse forekomme på noen av fondens komponenter. Derfor, før du bruker det, er det bedre å utføre en følsomhetstest.

Anbefalinger for bruk

Bepantin - et stoff som selges i et apotek (over the counter). Derfor har det et klart utvalg indikasjoner for bruk:

 • Hudpleie for babyer opptil et år. Den brukes som behandling for bleie dermatitt, bleieutslett. Legene anbefaler imidlertid at mamma bruker produktet som et forebyggende tiltak mot disse dermatologiske problemene;
 • eliminering av irritasjon hvor som helst på huden, uavhengig av årsaken. Disse kan være solbrenthet, kjemiske forbrenninger, slitasje, andre faktorer;
 • behandling og forebygging av sprekker, irritasjoner, skalering, brystvorte sår under amming;
 • gjenopprette integriteten til huden (sår, slitasje, riper, kutt, sprekker). Hvis dette er et mindre, nytt problem, må du umiddelbart bruke produktet. Hvis skaden er dyp, opptar et stort område - bare i sluttstadiet, etter bruk av andre spesifikke legemidler.
 • Hvis det er fare for infeksjon i mindre sår og annen skade på huden, bruk lotion og krem ​​Bepanten plus, som en del der det er klorhexidinhydroklorid;
 • i kompleks behandling av kroniske hudproblemer: erosjon, sprekker, sår;
 • i nærvær av overdreven tørrhet, peeling, sprekking av epidermalvev;
 • behandling av akne, betent og eksponert.

Kosmetologer anbefaler å bruke Bepantin krem ​​etter traumatiske prosedyrer (rengjøring, dyp peeling og andre) for raskt å gjenopprette epidermis.

Advarsel! Alle produkter anbefales til bruk i alle aldre. Imidlertid er lotion tillatt for barn bare fra 3 måneder.

Salve, krem ​​er påført med et tynt lag til området irritert hud to ganger om dagen. Hvis dette er en lokal skade (akne, brenne), kan du gjøre søknaden (punkt). Om natten er det bedre å bruke salven, da den har en tettere konsistens og en større konsentrasjon av aktive stoffer. En bedre dagskrem. Det gir ikke en klebrig film, det absorberes raskt.

Kosmetikere Bepanten krem ​​pluss:

Både i terapeutiske og profylaktiske formål, dekker store områder med krem. Det fukter huden godt, gjenoppretter det øvre laget. Du kan bruke verktøyet så lenge du ønsker, til ønsket resultat oppnås. Habituation forekommer ikke.

Imidlertid utføres behandling med klorhexidinprodukter (lotion, Bepanten plus krem) i løpet av 10 dager med en pause på minst en uke. Med lengre bruk av antibakterielle egenskaper reduseres, siden mikrobiell flora mister følsomhet overfor den aktive komponenten.

Hvis du bruker andre lokale preparater for behandling av hudproblemer, bør de absorberes helt før du bruker Bepanten. Det anbefales å behandle overflaten med en krem ​​bare om en halv time, ikke tidligere.

Bepanthen er bruk av akne

For å danne en mening om effektiviteten til et bestemt verktøy, må du sjekke det på deg selv. Du kan imidlertid også bruke opplevelsen av kjærester.

"Etter kjemisk peeling ble huden på ansiktet, som en nozdachka, tørr, hard, skalete. Ingen fett krem ​​hjalp ikke med å eliminere denne ubehagelige følelsen, fikse utseendet. Cream Bepanten bidro til å gjenopprette ansiktet, gjorde det mykt, mildt, fuktet "

Marina, 28 år gammel, Murmansk

"Jeg har tørr hud fra tidlig ungdom. Men akne er vanlig. Det som bare ikke gjorde. Beautician anbefales å prøve Bepanten salve for å eliminere akne. Og for å bli kvitt tørrhet - krem. Jeg har brukt det allerede i et halvt år, resultatet er utmerket;

Tatyana, 42 år gammel, Tolyatti

"Etter vask, selv de mest milde, er det røde flekker på ansiktet. Nylig, selv den dyreste fuktighetskrem ikke hjelpe bli kvitt dem og overdreven tørrhet. Bepanten ble frelseren

Olga, 35 år gammel, Samara

"Jenter, hvis du har fet hud, så vil Bepanten's salve ikke virke for behandling av akne. Krem - kun på det betente området, svært begrenset tid. Så snart den overlever, stopp umiddelbart med å bruke. Ellers vil akne klatre, som smaksatt "

Victoria, 39 år, Omsk

"Fett kremer hjalp meg ikke å bli kvitt tørr ansikt. Og det var dekket med røde flekker, peeling øyer, selv sprekker dukket opp periodisk. Bepantin - bare verktøyet som klarer seg godt med problemene med overdreven tørr hud "

Anastasia, 30 år gammel, Okhansk

"Jeg forteller i rekkefølge. Min hud er ikke veldig tørr, men fuktigheten er lav. Men i en alder av 30 merket hun at ansiktsrensing var nødvendig, siden svarte flekker dukket opp, oppstod akne på enkelte steder. Beautician anbefales kjemisk peeling. Ifølge vennernes historier visste hun at prosedyren var litt ubehagelig, men etter at ansiktet hennes hadde fått et "porselen utseende". Det var ingen grense for min forferdelse da jeg etter ti dager ikke så det lovede resultatet, og til og med omvendt. Huden er blitt veldig tørr, med røde flekker, vanskelig å ta på. Vanlig krem ​​bidro ikke til å takle disse problemene. Gikk tilbake til salongen, hvor jeg ble informert Bepanten. Hvorfor var det umulig å si at du bare må smøre bare han? To dager senere følte jeg og så en kvalitativ endring. På to uker forsvant alle spor av "tortur". "

Oksana, 32, Nizhnevartovsk

"Min kommunikasjon med Bepanten krem ​​begynte fra barnets fødselstidspunkt. Vi behandlet bleie dermatitt med et sjeldent middel på den tiden, som vi fikk med store vanskeligheter. Jeg utilsiktet smurt ansiktet mitt med dem - jeg forvekslet bare rørene. Og siden huden min er tørr, krever grundig fuktighetskrem, om morgenen ble jeg veldig overrasket over min forvandling. Den vanlige krem ​​for natten ble fullstendig absorbert, selv før jeg vasker, følte jeg tetthet, kinnene mine peeling. Umiddelbart - alt er bra. Da jeg skjønte hva som hjalp meg, begynte jeg å bruke det regelmessig. Og jeg gjør det til i dag. "

Valentina, 45, Novgorod

"Med min oljeholdige hudtype, proviserer tømmerporer porene, fremveksten av ny akne. Om morgenen er det en fettfilm på ansiktet som bare ruller inn i klumper. Svarte flekker dukket opp, som ikke var der før. Kanskje han passer for noen, men absolutt ikke for fet hud utsatt for akne. "

Lyudmila, 41 år gammel, Ryazan

"Jeg har brukt Bepanten i lang tid. Jeg behandler de betente områdene med lotion og kviser som har blitt utsatt, jeg smør med salve for natten slik at sårene blir bedre strammet. Og på ettermiddagen legger jeg på kremet. For meg er det veldig effektivt. Jeg legger til og med sminke på den, bare i 30-40 minutter, når den er godt absorbert. Ansikt fuktig, myk. Akne heler raskere, etter dem er det ingen spor "

Elena, 37 år gammel, Tomsk

"Jeg kan ikke si at Bepanten krem ​​hjelper mot akne, siden jeg ikke har dem. Men fra tørrhet i huden - et veldig godt verktøy. Og vi bruker det med hele familien, det vil si den kvinnelige halvdelen. Jeg, datteren min og halvårs barnebarn - alle er glade "

Bepanten /

struktur
1 g salve eller krem ​​inneholder
aktiv ingrediens: dexpanthenol - 50 mg.

Farmakologisk aktivitet
Bepantin er et stoff for ekstern bruk som forbedrer trofisme og vevregenerering.

Dexpanthenol, en aktiv legemiddelsubstans Bepanten, i hudceller raskt omdannet til pantotensyre, som er en komponent av koenzym A, og spiller en viktig rolle i dannelsen og i helingen av skadet hud; stimulerer hudregenerering, normaliserer cellulær metabolisme.

vitnesbyrd
- i strid med integriteten til huden: helbredelse av brannskader (inkludert sol), mindre hudskader (slitasje, kutt, sprekker);
- forebygging og behandling av tørr hud, inkl. og som et resultat dermatitt av forskjellig opprinnelse, samt daglig pleie av hudområder som er mest utsatt for eksterne faktorer (ansikt, hender);
- for brystpleie under laktasjon (sprekker og rødhet i brystvorten i brystkirtlen);
- til omsorg for spedbarn og babyer (bleieutslett, bleie dermatitt).

Kontra
Overfølsomhet overfor stoffet.

Metode for bruk
Salve og krem ​​Bepanten påføres den skadede eller betente huden 1-2 ganger om dagen.

Brystpleie hos ammende mødre: Påføres brystvortene etter hver fôring.

Barnevakt: Påføres hver bleiebytte (bleie)

Bivirkninger
I svært sjeldne tilfeller blir allergiske hudreaksjoner observert.

Lagringsforhold
Oppbevares utilgjengelig for barn ved temperaturer ikke over 25 ° C.

Begrenset krem ​​til behandling av tørr og irritert hud fra Bayer

tilbakekalling

Hei søte jenter!

I dag vil jeg fortelle deg om Bayer's Bepanten krem. Denne krem ​​er min tryllestavn hele året. Fra høst til vår, bruker jeg denne krem ​​som den beste kampen mot chapped og tørr hud på hendene.

Mine penner tåler absolutt ikke kaldt vær, det er verdt selv om et par minutter å fjerne hansker og på gata. om kvelden er huden irritert, tørr og grov. Før sengetid legger jeg en liten mengde krem ​​på hendene mine og om morgenen blir huden mye bedre, det er ingen irritasjon og rødhet og huden er nesten jevn. Med svært sterk irritasjon av huden skjer ikke magi over natten, og om et par dager vil håndtakene virkelig komme tilbake til det normale.

Kremet er i et metallrør, halsen er forseglet. Det er en pinne på plastdekselet for å pierce filmen.

Lukten av krem ​​er knapt merkbar, hvis bare hånden blir brakt nær nesen. Kremet er lett, ikke fettete, påføres veldig lett og absorberes umiddelbart, uten å forlate en fettfilm på huden. På den ene siden har jeg nok krem ​​størrelsen på en ert.

Som jeg allerede skrev over, klarer jeg ikke uten denne fantastiske krem ​​både om sommeren og på turer til sjøen. Bepantin krem ​​er utmerket for solbrenthet. Hvis huden min plutselig blir rød etter solbrenthet, så bruk en krem ​​etter en dusj på røde områder: ansikt, nakke eller skuldre. Jeg smør det ikke på hele kroppen, fordi rørets volum er liten og med slik ekstravaganse vil kremet ikke vare lenge. Etter påføring forsvinner følelsen av tetthet og brennende følelse umiddelbart. Du vil si at med samme suksess kan brukes og betyr etter soling? Det er mulig, men Bepanten er mer effektiv. Etter noen tid kan du søke og krem ​​etter solbrenthet.

Bepantin krem ​​er også godt kjent for unge mommier, fordi det er tillatt å bli brukt på den delikate huden av babyer fra de første dagene av livet.

Vel, som alle fordelene med krem ​​som er beskrevet. Kremet har en liten ulempe - dette er volumet, men jeg vil ikke senke estimatet for det selvfølgelig.)))

Takk skal du ha for å lese, bare for meg på "deg".

Bepanten for ansiktsvurderinger

Vi vil debunk den galne ideen fra Internett om løftende effekten av krem, ikke beregnet for disse formålene.

De uforutsigbare kvinnene i Balzac-alderen, på jakt etter ungdoms eliksir, går til ekstremer: de kjøper "magiske" kremer til halvparten av kongedømmet, og deretter bytter de seg til folkemetoder som Cleopatra brukte (unntatt asp som siste middel for alderdom).

Her er jeg, surfer på Internett, ved et uhell oppdaget et helt forum av jenter som diskuterer den foryngende effekten av den ukonvensjonelle bruken av Bepanten krem. Med all min omhyggelighet gikk jeg på jakt etter sannhet.

Sammensetning og egenskaper

Den viktigste aktive ingrediensen er provitamin B5, hvis terapeutiske egenskaper er rettet mot regenerering og restaurering av hudceller.

Lanolin i krem ​​hjelper til med å fukte huden og bevare fuktighet.

Og det er alt! De resterende ingrediensene er mykgjørende og konserveringsmidler.

Jenter, du kan ikke skyve en fotball i damens lommebok, fordi den ganske enkelt ikke passer der!

Derfor er det som en del av en god ansiktscreme alltid ordet "hydrolysat", der ved spesiell behandling av komponentene, blir molekylene redusert til størrelser som allerede kan "seppe" inn i de dypere lagene av huden.

Vis meg ordet "hydrolysat" på Bepanten krem!

Hvilke problemer løser?

Krem løser kun medisinske problemer, som det er ment for:

 • hudskade og irritasjon;
 • brannsår av noe opprinnelse;
 • kutt, sprekker i huden;
 • bleieutslett hos barn;
 • betennelse og hyperemi i huden (for eksempel etter tatovering).

Jenter, hvor kommer rynke reduksjon fra? Igjen ser vi på kremenes sammensetning - vel, det er ingenting der som påvirker rynker! Verken kollagenhydrolysat eller elastin, heller ikke hyaluronsyre.

Med samme suksess kan du smøre rømme - resultatet er det samme, men mye bedre og billigere.

Og hvordan kan ungdoms akne bli kurert av Bepanten? Huden er fet, og er dessuten dekket med en film av fløte, noe som resulterer i at akneblomstrer med "full farge", nye akne og svarte flekker (comedoner) fra tilstoppede porer vises hver dag.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Vel, jeg har allerede bestemt meg på vitnesbyrdet: for det jeg var "født", kom jeg til nytte for det. Legemidlet ble uttalt som et middel.

 • for helbredende sår
 • å redusere strekkmerker etter graviditet nettopp ved å øke regenereringen av overflatelaget av huden.
 • vil redde et forsiktig baby ektemann fra bleie dermatitt
 • og fukte tørr hud i ansiktet, eller hva du trenger for å fukte - knust hæl eller skuldre brent i sommersolen.

Selv om jeg, etter å ha tatt på den sørlige søndag, helt ærlig, vil jeg sikkert brenne, jeg vil sette på den vanlige fede 30% rømme.

Kontraindikasjoner er de samme for alle - individuell intoleranse...

Og hvordan vet jeg om jeg har denne intoleransen eller ikke? Her vil du bli smurt, tenk at du vil våkne opp skjønnheten. Og om morgenen våknet jeg opp - Quasimodo, full av akne og akne.

Bivirkninger og mulige konsekvenser

Ja, stoffets sammensetning er erklært som allergivenlig, du kan bruke barn fra 0 år.

Men på en eller annen måte skummelt lille baby smurt med "kjemi", ville jeg ikke. Hvem vet? Kanskje dette er det aller beste alternativet 1: 1000, som vil forårsake allergier? Videre advarer produsenten om "eksepsjonelle" tilfeller.

Jenter, og hvis allergien ikke er på paven, men på ansiktet? Faktisk, i hvert fall, er dette meget provitamin B5 oppnådd ved kjemisk syntese, derfor er reaksjonen av en individuel organisme uforutsigbar.

Her har du konsekvensene - hvis ikke heldig, så lenge og tediously og kostbart, behandler vi et bortskjemt ansikt. Som du vet, varer hudproblemer lenger.

effektivitet

Vel, det er billigere analoger av denne kremet med samme aktive ingrediens. I dette tilfellet er penny-komponentene, og hele kostnaden, betaling av det annonserte merket, som sendes til oss på alle TV-programmer.

Selvfølgelig må du selge noe, og ikke så mye krem ​​og etterspørsel. Alle disse brannskader, sprekker, bleieutslett er ikke så hyppige: vel 1-2 ganger i året - ett rør er nok i lang tid.

Så det kom til salgsdirektørens kreative leder for å kaste inn massene ideen om at kremen har en løftende effekt. Vel, da opptjent "word of mouth" radio...

Effektiviteten av stoffet er ikke avhengig av kostnadene. Det aktive stoffet er det samme, men prisene. Se for deg selv:

Bepanten

◊ Krem til ekstern bruk 5% fra hvit til hvit med en gulaktig nyanse av farge, myk, elastisk, homogen, matt, med en liten spesifikk lukt.

Hjelpestoffer: D, L-pantolakton - 5 mg, fenoksyetanol - 5 mg, kaliumcetylfosfat (amphizol K) - 12,7 mg, cetylalkohol - 24 mg, stearylalkohol - 16 mg, lanolin - 13 mg, isopropylmyristat - 35 mg, propylenglykol - 15 mg, renset vann - opp til 1000 mg.

3,5 g - aluminiumsrør med en polyetylentuit (1) - papppakker.
30 g - aluminiumsrør med polyetylentuit (1) - kartongpakker.
100 g - aluminiumsrør med polyetylenutløp (1) - papppakker.

Dexpanthenol absorberes raskt av huden (absorberes raskt) og blir til pantotensyre.

Tilknyttet plasmaproteiner (hovedsakelig albumin og β-globulin).

Pantotensyre metaboliseres ikke i kroppen og utskilles uendret.

- brudd på hudens integritet: helbredelse av brannskader (inkludert sol), mindre hudskader (slitasje, kutt, sprekker etc.);

- forebygging og behandling av tørr hud, inkl. og som følge av dermatitt av forskjellig opprinnelse;

- daglig pleie av hudområder som er mest utsatt for eksterne faktorer (ansikt, hender);

- brystpleie under amming (sprekker og rødhet i brystvortenes brystvorter);

- omsorg for spedbarn og babyer (bleieutslett, bleie dermatitt).

Påfør eksternt. Kremet påføres med et tynt lag på den berørte overflaten og gnides lett. Påfør 1-2 ganger per dag.

Brystpleie hos ammende mødre: Kremet påføres brystvorten etter hver fôring.

Barnevakt: Krem brukes med hver bytte av bleen (bleie).

Hittil er det ikke rapportert om tilfeller av overdose.

Det foreligger ingen data om narkotikainteraksjoner.

Legemidlet bør oppbevares utilgjengelig for barn ved en temperatur på ikke over 25 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Omtaler om Bepantin ansiktscreme - kan jeg bruke mot akne?

Etter å ha lest anmeldelser på ansiktskrem Bepanten, konkluderer mange - her er det et paradis for alle problemer! Men er alt så fantastisk som det ser ut ved første øyekast? La oss forstå funksjonene i verktøyet, dets former, regler for bruk.

Bepanthen er effektiv mot akne

Mange mamma brukte Bepantens salve, sliter bleieutslett hos nyfødte babyer. Legene anbefaler også å bruke dette verktøyet i kampen mot sprekker i brystvorten under fôring. Men det er helt uventet - kosmetologer adopterte også Bayer-produkter.

Hva trenger du å vite om verktøyet som bidrar til å takle slike feil i utseende som akne, irritasjon, peeling, røde flekker? Tross alt kan disse problemene oppstå med forskjellige hudtyper.

Først merker vi at dette produktet er tilgjengelig i forskjellige farmakologiske former:

 • salve;
 • krem;
 • fuktighetskrem;
 • krem bepanten pluss.

De adskiller seg fra hverandre ved tilstedeværelsen av forskjellige hjelpekomponenter:

 • cetyl, stearylalkohol;
 • protegin X;
 • kaliumcetylfosfat;
 • propylenglykol;
 • fenoksyetanol;
 • bivoks;
 • mandel- og vaselinoljer;
 • strukturert vann.

Det avhenger av konsistensen, graden av fettinnhold, brukervennlighet, absorpsjonshastigheten.

Den aktive komponenten av noen form for middel er dexpanthenol. Dette er en representant for B-vitaminene, nemlig provitamin B5. Det fukter og regenererer huden godt, har sårheling egenskaper.

Bepanten plus lotion og krem ​​inneholder klorhexidinhydroklorid. Dette stoffet har en antiseptisk og antimikrobiell effekt.

Effektiviteten av produktene er basert på kvaliteter av dexpanthenol, nemlig:

 • stimulering av gjenopprettingsprosesser av skadede områder av epidermis;
 • komprimering av kollagenfibre, økning av styrke, gjenoppbygging av strukturen;
 • akselerasjon av utvekslingsreaksjoner i epidermis og dermis på mobilnivå;
 • bekjempe inflammatoriske prosesser;
 • i nærvær av klorhexidin - desinfisering av overflaten, eliminering av sykdomsmidler.

I tillegg panthenol fukter huden godt. Og hjelpekomponenter bidrar til å beholde fuktighet inne i cellene, og forhindrer det i å fordampe.

Vær særlig oppmerksom! Bepanten i noen form (ifølge produsentene) forårsaker ikke bivirkninger, allergiske reaksjoner. Han har praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Imidlertid kan individuell intoleranse forekomme på noen av fondens komponenter. Derfor, før du bruker det, er det bedre å utføre en følsomhetstest.

Anbefalinger for bruk

Bepantin - et stoff som selges i et apotek (over the counter). Derfor har det et klart utvalg indikasjoner for bruk:

 • Hudpleie for babyer opptil et år. Den brukes som behandling for bleie dermatitt, bleieutslett. Legene anbefaler imidlertid at mamma bruker produktet som et forebyggende tiltak mot disse dermatologiske problemene;
 • eliminering av irritasjon hvor som helst på huden, uavhengig av årsaken. Disse kan være solbrenthet, kjemiske forbrenninger, slitasje, andre faktorer;
 • behandling og forebygging av sprekker, irritasjoner, skalering, brystvorte sår under amming;
 • gjenopprette integriteten til huden (sår, slitasje, riper, kutt, sprekker). Hvis dette er et mindre, nytt problem, må du umiddelbart bruke produktet. Hvis skaden er dyp, opptar et stort område - bare i sluttstadiet, etter bruk av andre spesifikke legemidler.
 • Hvis det er fare for infeksjon i mindre sår og annen skade på huden, bruk lotion og krem ​​Bepanten plus, som en del der det er klorhexidinhydroklorid;
 • i kompleks behandling av kroniske hudproblemer: erosjon, sprekker, sår;
 • i nærvær av overdreven tørrhet, peeling, sprekking av epidermalvev;
 • behandling av akne, betent og eksponert.

Kosmetologer anbefaler å bruke Bepantin krem ​​etter traumatiske prosedyrer (rengjøring, dyp peeling og andre) for raskt å gjenopprette epidermis.

Advarsel! Alle produkter anbefales til bruk i alle aldre. Imidlertid er lotion tillatt for barn bare fra 3 måneder.

Salve, krem ​​er påført med et tynt lag til området irritert hud to ganger om dagen. Hvis dette er en lokal skade (akne, brenne), kan du gjøre søknaden (punkt). Om natten er det bedre å bruke salven, da den har en tettere konsistens og en større konsentrasjon av aktive stoffer. En bedre dagskrem. Det gir ikke en klebrig film, det absorberes raskt.

Kosmetikere Bepanten krem ​​pluss:

Både i terapeutiske og profylaktiske formål, dekker store områder med krem. Det fukter huden godt, gjenoppretter det øvre laget. Du kan bruke verktøyet så lenge du ønsker, til ønsket resultat oppnås. Habituation forekommer ikke.

Imidlertid utføres behandling med klorhexidinprodukter (lotion, Bepanten plus krem) i løpet av 10 dager med en pause på minst en uke. Med lengre bruk av antibakterielle egenskaper reduseres, siden mikrobiell flora mister følsomhet overfor den aktive komponenten.

Hvis du bruker andre lokale preparater for behandling av hudproblemer, bør de absorberes helt før du bruker Bepanten. Det anbefales å behandle overflaten med en krem ​​bare om en halv time, ikke tidligere.

Bepanthen er bruk av akne

For å danne en mening om effektiviteten til et bestemt verktøy, må du sjekke det på deg selv. Du kan imidlertid også bruke opplevelsen av kjærester.

"Etter kjemisk peeling ble huden på ansiktet, som en nozdachka, tørr, hard, skalete. Ingen fett krem ​​hjalp ikke med å eliminere denne ubehagelige følelsen, fikse utseendet. Cream Bepanten bidro til å gjenopprette ansiktet, gjorde det mykt, mildt, fuktet "

Marina, 28 år gammel, Murmansk

"Jeg har tørr hud fra tidlig ungdom. Men akne er vanlig. Det som bare ikke gjorde. Beautician anbefales å prøve Bepanten salve for å eliminere akne. Og for å bli kvitt tørrhet - krem. Jeg har brukt det allerede i et halvt år, resultatet er utmerket;

Tatyana, 42 år gammel, Tolyatti

"Etter vask, selv de mest milde, er det røde flekker på ansiktet. Nylig, selv den dyreste fuktighetskrem ikke hjelpe bli kvitt dem og overdreven tørrhet. Bepanten ble frelseren

Olga, 35 år gammel, Samara

"Jenter, hvis du har fet hud, så vil Bepanten's salve ikke virke for behandling av akne. Krem - kun på det betente området, svært begrenset tid. Så snart den overlever, stopp umiddelbart med å bruke. Ellers vil akne klatre, som smaksatt "

Victoria, 39 år, Omsk

"Fett kremer hjalp meg ikke å bli kvitt tørr ansikt. Og det var dekket med røde flekker, peeling øyer, selv sprekker dukket opp periodisk. Bepantin - bare verktøyet som klarer seg godt med problemene med overdreven tørr hud "

Anastasia, 30 år gammel, Okhansk

"Jeg forteller i rekkefølge. Min hud er ikke veldig tørr, men fuktigheten er lav. Men i en alder av 30 merket hun at ansiktsrensing var nødvendig, siden svarte flekker dukket opp, oppstod akne på enkelte steder. Beautician anbefales kjemisk peeling. Ifølge vennernes historier visste hun at prosedyren var litt ubehagelig, men etter at ansiktet hennes hadde fått et "porselen utseende". Det var ingen grense for min forferdelse da jeg etter ti dager ikke så det lovede resultatet, og til og med omvendt. Huden er blitt veldig tørr, med røde flekker, vanskelig å ta på. Vanlig krem ​​bidro ikke til å takle disse problemene. Gikk tilbake til salongen, hvor jeg ble informert Bepanten. Hvorfor var det umulig å si at du bare må smøre bare han? To dager senere følte jeg og så en kvalitativ endring. På to uker forsvant alle spor av "tortur". "

Oksana, 32, Nizhnevartovsk

"Min kommunikasjon med Bepanten krem ​​begynte fra barnets fødselstidspunkt. Vi behandlet bleie dermatitt med et sjeldent middel på den tiden, som vi fikk med store vanskeligheter. Jeg utilsiktet smurt ansiktet mitt med dem - jeg forvekslet bare rørene. Og siden huden min er tørr, krever grundig fuktighetskrem, om morgenen ble jeg veldig overrasket over min forvandling. Den vanlige krem ​​for natten ble fullstendig absorbert, selv før jeg vasker, følte jeg tetthet, kinnene mine peeling. Umiddelbart - alt er bra. Da jeg skjønte hva som hjalp meg, begynte jeg å bruke det regelmessig. Og jeg gjør det til i dag. "

Valentina, 45, Novgorod

"Med min oljeholdige hudtype, proviserer tømmerporer porene, fremveksten av ny akne. Om morgenen er det en fettfilm på ansiktet som bare ruller inn i klumper. Svarte flekker dukket opp, som ikke var der før. Kanskje han passer for noen, men absolutt ikke for fet hud utsatt for akne. "

Lyudmila, 41 år gammel, Ryazan

"Jeg har brukt Bepanten i lang tid. Jeg behandler de betente områdene med lotion og kviser som har blitt utsatt, jeg smør med salve for natten slik at sårene blir bedre strammet. Og på ettermiddagen legger jeg på kremet. For meg er det veldig effektivt. Jeg legger til og med sminke på den, bare i 30-40 minutter, når den er godt absorbert. Ansikt fuktig, myk. Akne heler raskere, etter dem er det ingen spor "

Elena, 37 år gammel, Tomsk

"Jeg kan ikke si at Bepanten krem ​​hjelper mot akne, siden jeg ikke har dem. Men fra tørrhet i huden - et veldig godt verktøy. Og vi bruker det med hele familien, det vil si den kvinnelige halvdelen. Jeg, datteren min og halvårs barnebarn - alle er glade "

Bepantin Anmeldelser

Frigivelsesform: Krem, salve

Analoger Bepanten

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 378 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 76 rubler. Analog billigere med 341 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 303 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 165 rubler. Analog billigere med 252 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 190 rubler. Analog billigere med 227 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 205 rubler. Analog billigere med 212 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 216 rubler. Analog billigere med 201 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog billigere med 158 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 276 rubler. Analog billigere med 141 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 285 rubler. Analog billigere med 132 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 309 rubler. Analog billigere med 108 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog billigere med 102 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 364 rubler. Analog billigere med 53 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 394 rubler. Analog billigere med 23 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 482 rubler. Analog dyrere på 65 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 514 rubler. Analog er dyrere på 97 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 585 rubler. Analog dyrere med 168 rubler

Instruksjoner for bruk til Bepanten

Registreringsnummer:

Internasjonalt ikke-proprietært navn:

Doseringsform:

ingredienser:

1 g krem ​​inneholder:
aktiv ingrediens: dexpanthenol - 50 mg;
hjelpestoffer: DL-pantolakton, fenoksyetanol, amphizol K, cetylalkohol, stearylalkohol, lanolin, isopropylmyristat, propylenglykol, renset vann

Beskrivelse: myk, elastisk, homogen matkrem fra hvitt til blek gulaktig hvit farge med en liten spesiell lukt.

Farmakoterapeutisk gruppe:

vevregenerasjonsstimulator.

ATX [D03AX03]

FARMAKOLOGISKE EGENSKAPER
Dexpanthenol i hudceller blir raskt til pantothensyre, som spiller en viktig rolle i både dannelse og helbredelse av skadet hud. Raskt absorbert.

INDIKASJONER FOR BRUK
Behandling av lette slitasje, solbrenthet, trykkpunkter, rødhet, irritert hud. Forebygging og behandling av tørrhet og sprekkdannelse av huden (inkludert brystkirtler hos ammende mødre), inkludert daglig pleie av hudområder som er mest utsatt for eksterne faktorer (for eksempel hender, albuer).

KONTRA
Overfølsomhet overfor stoffet.

ADMINISTRASJONSMÅTE OG DOSER
Utad. Kremet påføres med et tynt lag 1-2 ganger om dagen på tidligere renset, tørr hud og lett gnidd.

ADVERSE EFFEKTER:
Allergiske reaksjoner (urticaria, kløe).

FREKVENS OG PERIODEN FOR FREMFØRING
Kremet kan brukes under graviditet og under amming.

DRUG INTERAKSJON
Tilfeller av interaksjon med andre legemidler er ukjente.

UTGIVELSESFORM
Krem 5% i aluminiumrør på 3,5 g, 30 g eller 100 g, sammen med bruksanvisning i en eske.

SHELF LIFE
3 år. Legemidlet bør ikke brukes etter utløpsdatoen (EXP) som er angitt på pakken.

OPPBEVARINGSBETINGELSER
Ved temperaturer under 25 ° C, utilgjengelig for barn.

VILKÅR FOR FERIE FRA DRUGSTORENE
Over disken.

Produsenten:
"Bayer Consumer Ker AG" (Sveits), produsert av "SE Grenzach Productions GmbH", Tyskland
Den juridiske adressen til produsenten: GP Grenzah Productions GmbH GmbH, Emile-Barell-Strasse 1 D-79630 Grenzach-Wielen / Baden, Tyskland.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på:
107113 Moskva, 3. Rybinskaya ul., D. 18, s. 2.

Anmeldelser av Bepanten

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Sterkt anbefalt en venn av dette stoffet. Og alt fordi jeg dro til sykehuset. I påvente av en så viktig begivenhet som fødsel av et barn, lager jeg opp med alt som er nødvendig. Bepantin, ifølge hennes venn, var nødvendig for å helbrede krakket og bitt av babyens tannløse munn, de uheldige delene av kroppen min. Moms vil forstå hva jeg mener.

Men jeg var heldig. Ingen sprakk noe for meg, ingenting sprakk av hyppig fôring, og røret med salve ble liggende i førstehjelpsutstyret og ventet på sin tid. Hans tid er kommet veldig snart. Infancy dukket bleieutslett, svette, irritasjon. Jeg husket umiddelbart denne salven. Om kvelden brukte hun det på skadet hud. Om morgenen var det ingen spor av bleieutslett! All rødhet forsvant som en hånd. Nå holder jeg alltid stoffet hjemme.

Jeg ble ikke rørt av problemet med sprekker, som jeg allerede skrev over. Men jeg kan dele opplevelsen av venner som verktøyet har hjulpet. Salve raskt helbreder huden, for mange av mine venner, unge mødre ble det bare en frelse. Derfor, for jenter som skal til en så god institusjon som et barnehospital, anbefaler jeg at du tar det med deg.

Bepanten er et av de fantastiske verktøyene som burde være i alle førstehjelpsutstyr.

Først kjøpte den på råd fra en lege fra sykehuset, i tilfelle knuste brystvorter, selv om de ikke var det. Da ble denne kremet vellykket brukt til å eliminere bleieutslett, noen akne hos både barn og voksne. På grunn av den aktive ingrediensen - panthenol, håndterer denne krem ​​med brannsår, både sol og husholdning.

Samtidig er selve kremens tekstur veldig hyggelig - det er ikke fettete, godt absorbert, forlater ikke en fettfilm. Du kan bruke til barn fra fødselen.

Og til og med med en baby i familien, selv om kremet ble brukt regelmessig, viste det seg å være veldig økonomisk. Vi har nok standardrør i nesten et år. Det eneste negative - det er verdt det et mirakelverktøy er ikke veldig billig. For 5 år siden koster et rør på rundt 250 rubler. Nå, sannsynligvis, enda dyrere.

Om dette stoffet lærte jeg meg. tatoveringskunstner Etter å ha tatt på tatoveringen sa han at den raskeste, mykeste og enkleste måten ville helbrede med Bepanten.
Slik viste han seg i huset mitt. Ja, ja, alt helbredet raskt, uten skorper. Etter det brukte jeg det til å raskt helbrede øyenbrynens tatovering. Forresten, den samme effekten. Healer forsiktig og raskt.

Vel, etter å ha studert sine mange gode egenskaper, begynte jeg å bruke den nesten overalt. Først av alt, fra frost til et forvitret ansikt, lepper, hender - det virker bare bra. Peeling og rødhet går bort over natten. Bløder rødt hud etter barbering og epilering.

Det eneste som egentlig ikke likte - for fet og tett tekstur. Det er vanskelig å søke over et stort område. Tungt absorbert. Og resten - et mirakelmedisin!

Da min sønn var veldig liten, måtte vi bruke denne kremet og sette den under bleien. Vi ble rådet av vår lokale barnelege når jeg klaget til henne at jeg ikke kunne takle de forferdelige utslettene som allerede hadde dannet sår på barnets hud.

Bare en dag med bruk av krem ​​fra irritasjonen var ikke engang et spor. Kremet så effektivt og nøye helbredet bleieutslett at selv de resulterende sårene ikke forårsaket ubehag når de ble påført. Kremet absorberes raskt, og gir ingen fettete flekker på stoffbleier og glidebrytere.

Den eneste ulempen med krem ​​er prisen. Krem koster ca 50 hryvnia for et ganske lite rør, men helsen til barnet er ikke noe å spare på.

Krem til ekstern bruk, 5%. Jeg møtte ham litt over en måned siden. Veldig glad at jeg kjøpte dette verktøyet. Til tross for at mange klager over den høye prisen på stoffet, bestemte jeg meg fortsatt for å bruke den. Og til min lykke, mistet jeg ikke. Prisen er berettiget.

I barnehospitalet bar min baby de første dagene "sterkt". Det var ingen melk, bare colostrum, og hun manglet selvfølgelig dette. Jeg absorberte så mye at sprekker dannet på brystvorten, og hver gang jeg søkte på brystet, var jeg veldig smertefull, jeg pleide, jeg led, gritting tennene mine. Men så kom Bepanten til redning. Jeg brukte den hver gang etter fôring (syv til åtte ganger om dagen). Prinsippet om bruk er enkelt - smør lett brystvorten og la et tynt, jevnt lag. Et stort pluss er at det ikke trenger å bli vasket av hver gang før fôring, siden det er helt ufarlig for barnet og har ingen smak. Når det brukes på sår, stikker det ikke i det hele tatt. Kremet har en mykningseffekt, men på grunn av fettstrukturen absorberes i lang tid.

Neste dag begynte smerten å gå bort, og etter tre eller fire dager forsvant den helt, og så langt har jeg ikke kommet tilbake til dette problemet! Verktøyet slutter ikke å tilfredsstille meg nå. Hjelper med å kjempe med baby bleieutslett. Bleier etterlater irritasjon på huden, men det klarer også dette. Det hjelper også med allergi og tinnitus. Så krem ​​er alltid til stede.

Forresten, dette er et fantastisk, universelt, effektivt middel og bare en uunnværlig ting i førstehjelpsutstyret til noen mamma. Og ikke bare! Jeg legger 5 stjerner, helt fint.

Flere Artikler Om Typer Acne