Salver fra arr og arr for å klare bare overfladiske hudforandringer. Med dype deformasjoner er estetisk kirurgi uunnværlig. Hvis arrene har dukket opp nylig, vil eksterne regenererende preparater være nyttige. Med deres hjelp er det mulig å eliminere postoperative arr, gjenværende spor av akne, virkningen av overfladiske forbrenninger. Disse stoffene virker lokalt, hindrer spredning av bindevev og forbedrer vevsmetabolisme.

Indikasjoner for bruk av salver

Ikke alle legemidler er universelle, så du bør konsultere en hudlege før du bruker salven. Hvis salven brukes feil, kan hudtilstanden forringes. Generelle indikasjoner på bruk av smøremiddelsalver er:

 • strekkmerker forårsaket av vektøkning eller plutselig vekttap;
 • post-traumatisk sene kontraktur;
 • forebygging av arr etter operasjon;
 • keloid (kolloid) arr;
 • atrofiske og normotrofiske arr
 • hyperpigmentering og postacne;
 • friske hypertrofiske arr.

Oversikt over anti-ar medisiner

Det er tryggere å overlate valget av et terapeutisk middel til en lege, spesielt etter utseende av kirurgiske arr - for appendisitt, brokk osv. Således er retinoisk salve effektiv for akne og etter akne, men i tilfelle av traumatiske arr er det maktesløs. Preparatet "Strattaderm" på grunnlag av silikone klipper med arr og arr, eliminerer strekkmerker, men er dyrt. Og ett rør til behandlingsforløpet er ikke nok.

Vurder listen over etterspurte midler fra arr og arr som er effektive og ikke slå familiebudsjettet.

"Anti-ar" - bidrar til produksjon av kollagen

Gelen reduserer arrdannelse i huden etter sår, brannsår, operasjoner, akne, strekkmerker på kroppen. Mg-basert anti-scar salve forbedrer kollagen syntese og derved endrer strukturen i arret, noe som bidrar til dens forsvunnelse. Legemidlet har ekstra effekter: mykner huden, øker elastisiteten, reduserer rynker i ansiktet og løser arr og strekkmerker.

Påføringsmetode: Påfør en liten mengde gel med masserende bevegelser på problemområder i kroppen 2 ganger om dagen. Minimum løpet av behandlingen er 2 uker.

Kelo-cote - behandling av arr etter operasjon

Gelen ble utgitt av det amerikanske selskapet Advanced Bio-Techologies ved hjelp av en unik teknologi. Hovedformålet er å forebygge og behandle arr etter operasjon. Bekjemper disse typer arr: keloid, hypertrofisk, atrofisk og andre. Det er trygt å bruke, så det er tildelt både voksne og barn.

"Redningsmann" - hjelper fra arr etter brannskader

Ved mottatt husholdningsforbrenning anbefales det å sette redningsmannen et tynt lag på den berørte huden. Salven renser den skadede overflaten, desinfiserer den og fremmer rask helbredelse av såret, og forhindrer utseende av arr. Salvevakt er ikke hormonell, så det er ikke vanedannende.

Også stoffet kan brukes til å behandle solbrenthet. Det lindrer huden, reduserer rødhet og fremmer rask helbredelse.

Kontra

Hovedkontraindikasjonen til bruk av de presenterte legemidlene er individuell intoleranse. Silikonpreparater er hypoallergene, og salver basert på planteekstrakter brukes etter en allergisk test.

Kontraindikasjoner og bivirkninger varierer, avhengig av type stoff. Glukokortikosteroider er forbudt under graviditet og amming. De fjerner patologiske formasjoner godt, men de brukes ikke til barn og i nyresykdommer.

Hvis det er umulig å takle arr med hjelp av eksterne preparater, brukes lidaza injeksjoner. Prosedyrene utføres daglig eller annenhver dag. En prosedyre tar lidazu ampul.

anmeldelser

Anna: Brukt Fermencol gel etter lang akneutslett. På ansiktet ble det fortsatt bukser og cyanose. Hun gjennomførte to kurs i intervaller på en måned. Det er ingen merker på huden.

Victor: Han ble behandlet av en hudlege når han scalded hånden. Brennene hadde helbredet, men arrene forble. Legen sa at jeg startet behandlingen i tide. Et år senere hadde det vært vanskelig å fjerne sporene. Hjalp Kontraktubeks. Jeg smurt ham i en måned.

Olga: Jeg er ikke klar til å betale for medisinske anti-motforanstaltninger, når du kan takle problemet på rimelige måter. Jeg bruker en vodka komprimere med Vishnevsky's salve. Han varmer og helbreder. For mindre feil hjelper.

Arr korrigering

Fase av betennelse og helbredelse

Etappe av arrdannelse

Arrdannelse

Som regel helbrede kun overfladiske hudlelater uten spor. Dyp kutt, brannskader, sprekker og andre sår fører til arrdannelse. Kroppen begynner å gjenopprette integriteten til huden nesten umiddelbart etter de traumatiske effektene. Sårheling består av flere stadier *.

Fase av betennelse og helbredelse

Inflammasjonsstadiet varer 4-5 dager fra det øyeblikket såret dukket opp. På dette stadiet, blødningen stopper, utvikler en inflammatorisk reaksjon og nytt vev begynner å vokse.

Gjenopprettingsstadiet oppstår vanligvis på den første dagen etter skade og varer omtrent en måned. I løpet av denne perioden fortsetter infillområdet å bli fylt med en ny klut, en "ung" arr som har en rød rød farge begynner å danne.

Etappe av arrdannelse

Den starter ved slutten av granuleringsfasen og kan vare om et år. I løpet av denne perioden er sårplassen fullstendig fylt med epitel og bindevev. Antallet av fartøy i arrvevet er kraftig redusert, så arret endrer farge fra rødt til solidt. Ved slutten av helbredelsesperioden dannes et arr på sårstedet. Det er på stadium av arrdannelse at det er tilrådelig å begynne å bruke spesielle midler for å korrigere utseendet - for eksempel Bepantol Silicone Gel.

ØKEN OLJE, KREV OG PANTIN PLUS

Produktbeskrivelse

INSTRUKSJONER Bepanten

Indikasjoner

Beplant salve og krem ​​gjelder:
Som et sårhelende middel;
Nyfødt for å forebygge bleieutslett;
Sykepleiere for brystvortepleie, tørrhet og sprekkdannelse;
Voksne og barn til behandling av ulike skader på huden, nemlig: sår, riper og slitasje. Det er også effektivt i behandling av brannskader av klasse 2 og 3.
Bepanthen er indisert for ulike hudsår, erosjoner og den postoperative perioden.
Bepanten Plus brukes til mulige smittsomme komplikasjoner.

HVORDAN SKAL DU FØRSTE FØRSTE HJELP MED BURNS

SØKNAD

Bepanten eller Bepanten Plus anbefales å brukes 3-5 ganger om dagen. Påfør et tynt lag på det berørte området. Bruksvarigheten avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

KONTRA

Bepantin anbefales ikke til bruk med individuell intoleranse for stoffets komponenter.

ADVERSE EFFEKTER

I sjeldne tilfeller, under behandling med Bepanten, er allergiske reaksjoner mulig.

ANSØKNING OM SKADELIGHET OG BREASTFEEDING

Bruk av Bepanten under graviditet og amming utgjør ikke en trussel mot fosteret eller barnet.

OVERDOSE

Hvis du følger bruksreglene, er overdosering usannsynlig.

OPPBEVARINGSBETINGELSER

Bepanten bør lagres ved en temperatur ikke høyere enn 30 grader Celsius.

Gjennomgang av de beste kremer, geler, salver for arr og kroppssår

Cream for arr og arr - dette verktøyet er beregnet for korreksjon av visse typer kosmetiske feil. Legemidlet har en liste over indikasjoner og kontraindikasjoner som er beskrevet i instruksjonene.

Hvor effektive kremer for arrheling

For å bestemme typen arr, kan du prøve på bildene på nettverket, men det er bedre å gjøre dette ved hjelp av en lege - skjønnhetspleie. Medisinsk vitenskap klassifiserer flere typer arr.

Normotrofisk - i stand til å helbrede seg selvstendig med tiden uten innsats fra utsiden. Kan vises fra et kutt eller en skrap. Den er preget av en lys hudtone i forhold til andre områder. Andre typer arr trenger behandling. Regelmessig bruk av narkotika - hovedbetingelsen for misfarging og utjevning av arret, resultatet vil bli merkbart etter en måned.

keloid

Kelloid (kolloid) arr er en kompleks type huddefekt. De opptrer etter forbrenning og dermis dype skader, preget av økning i bindevev på sunn hud. Keloid har en tendens til å øke ytterligere. Kirurgi for å aksessere arrvev garanterer ikke en arrreduksjon. Dens forekomst skyldes tilstedeværelsen av økt kollagen i den skadede huden, som er forbundet med forstyrrelser i immunsystemet. Slike arr bringer mye ubehag: det strammer huden, klør, brenner, gjør vondt, ser ikke ut estetisk tiltalende, det er en sjanse til å utvikle seg til en ondartet svulst. Behandlingsmetoden velges basert på tilstanden immunitet og arvelighet.

atrofisk

Atrofiske arr - strekkmerker på huden etter en kraftig økning / nedgang i kroppsvekt, vannkopper, akne eller graviditet, vises på magen, brystet, bena. Dette arret er preget av tap av kollagen og følsomhet, har en mørk farge, lettelse over tid og ligger under overflaten av huden. Bruken av anti-arr-geler, kremer, salver er effektiv for første gang etter dannelse av arr, mens den har en mørk farge. Behandlingen er mer vellykket i kombinasjon med hjemmemedisin og hormonell kontroll og pasientens vekt.

hypertrofisk

Hypertrofiske arr - en konsekvens av åpent dypt traume; postoperative arr fra fjerning av blindtarmbetennelse eller vorter, et arr fra keisersnitt. Lignende merker etterlater spor av herpes. De skiller seg ut over overflaten av huden, overflødig kollagen i dem oppløses, aren lyser over tid. Slike arr kan jevne seg ut etter et år - en og en halv etter skaden.

Sårets tilstand vurderes objektivt et år etter dannelsen. Det vil fullføre de metabolske prosessene, kapillærene og karene forsvinner. Fra nå av er det mulig å fortsette med fjerning av defekten på radikale måter. Med en laser vil de fleste legemidler ikke fungere i denne perioden. For å minimere effekten av skaden, er det nødvendig å begynne å forebygge arrdannelse umiddelbart etter at såret har helbredet. Så lenge det har nerveender, blodkar og metabolske prosesser, blir det bevart.

Gjennomgang av de beste helbredende stoffene

Virkningen av arr og arr er rettet mot å bevare fuktighet i stedet for celle og vevregenerering, metabolisme og blodgass. Den vanligste: bepanthen, imoferase, heparin salve, kontraktubex, dermatikk - gel, klirvin og andre. I vurderingen er angitt legemidler av forskjellige priskategorier og land - produsenter. Det antas at et godt verktøy: salve, krem ​​og gel fra arr og arr på hender og ansikter, bør inneholde følgende stoffer: heparin, panthenol, hyaluronsyre, kollagen, elastin, urea, silikon, planteekstrakter. Verktøyet skal være moderat flytende, lett absorbert. Hjelp også med kløe eller hevelse.

Regler og funksjoner i søknaden

Skader hos barn slutter ofte i dannelsen av arr, for deres behandling og forebygging må foreldre huske noen regler. Grunnlaget for støttende terapi er behovet for å vise barnet til legen. I første fase av helbredelse vil han avgjøre behovet for suturering, foreskrive antibakterielle stoffer eller salve som lindrer kløe, velg doseringsform.

I andre etappe vil han foreskrive et middel for å forebygge arrdannelse, avhengig av hvor skadene er. Scarsalve er berettiget når den brukes på kroppen, men gel eller krem ​​er mer egnet for ansiktet. Doseringen og hyppigheten av bruk bestemmes av en spesialist, avhengig av historie, alder, vekt, følsomhet overfor allergiske reaksjoner hos den unge pasienten. Noen medisiner er ikke foreskrevet for behandling av barn, og spesielt babyer, noen bør brukes med forsiktighet. Narkotikas fordel eller skade bestemmes av legen.

Kontra

Mange av de beskrevne midlene er universelle og er tilstede i apotek og hjemme medisin bryst, har vist seg effektiv. Tradisjonell medisin har også et helt arsenal av verktøy for å eliminere arr, men kosmetologer anbefaler å bruke dem som et ekstra middel for medisinering.

Hovedkontraindikasjonen vil være individuell intoleranse mot ingrediensene. Hvis pasienten føler seg kløende, er det en brennende følelse, rødhet, utslett på huden etter bruk av legemidlet, da bør et annet middel velges, eller legemiddelfrigivelsesformen bør endres. Det kan være gel, krem, i form av salve eller balsam. Noen har aldersbegrensninger eller bør ikke brukes under amming, graviditet. Generelle kontraindikasjoner reduseres til:

 • tilstedeværelsen av et ikke-helende eller ufullstendig langvarig sår i arr lokaliseringsområdet;
 • Tilstedeværelsen av purulent betennelse eller nekrotisk vev i området med arr-lesjoner;
 • Tilstedeværelsen av svulsttumorer i behandlingen av arr;
 • samtidig bruk av flere stoffer for å unngå kjemisk interaksjon og provokasjon av bivirkninger;
 • å finne arr på slimhinner eller i nærheten av øynene.

Ved behandling av arr er viktig tidsriktig integrert tilnærming. I noen tilfeller, spesielt hvis arret er på hendene eller på leddets hud, kan legen foreskrive oral piller eller ekstra fysioterapi, noe som vil forkorte rehabiliteringsperioden og øke resultatet.

Legene kalte den mest effektive salven for arr og arr.

Salve fra arr, fra arr skal velges med spesiell forsiktighet. Det er nødvendig å finne ut hvilken salve som er egnet for å fjerne arr i ansiktet, og som er for barns delikat hud, og viktigst, hvilket middel er det mest effektive? Vurderinger viser at mer enn 78% av folk som prøver å bli kvitt arr, vet ikke hvilket stoff de skal velge mot en defekt, men de vil bli kvitt det raskt og rimelig.

Hvordan velge en effektiv salve?

Behandling av arr, hvis de er små og ikke har betydelig patologi, forekommer oftere hjemme enn på sykehuset.

Vanlige kremer, geler eller salver for å fjerne arr. Midler er ikke særlig forskjellige i konsistens, kremer eller geler produseres oftest for salg i kosmetiske butikker, og til en pris er de ganske dyre.

Salver er legemidler som er mye billigere. Samtidig er sannsynligheten for riktig lagring, og dermed kvaliteten på produktene, flere ganger høyere.

Å velge et godt verktøy for helbredelse og fjerning av arr, for det første, må du konsultere lege. Han, avhengig av typen av arr, vil området der defekten ble dannet, de individuelle egenskapene til organismen, velge de mest hensiktsmessige midler.

Vanligvis foreskrive salve, eller flere, med slike funksjoner:

 • regenerering;
 • stoppe betennelse;
 • beskyttelse;
 • bleking, pigmentering reduksjon;
 • fuktighetsgivende.

Også, noen ganger inneholder sammensetningen av salver et substansabsorberende stoff som absorberer alle overskytende, gamle celler i de øvre lagene i huden - dette er en viktig komponent som tillater aktivering av nye epitelceller.

Hvis vi snakker om keloid arr, er legen sannsynlig å foreskrive salver og andre stoffer som inneholder steroidhormoner, som reduserer betennelse og stopper utviklingen av unormale celler.

For helbredelse av arr etter akne på ansiktet er ikke nødvendig å bruke et kraftig verktøy, vanligvis er slike arr ikke dype.

For sensitiv baby hud egnet salve med et minimum antall komponenter, mens de må være hypoallergenic.

Beste valg

Alle har forskjellige metabolske prosesser i kroppen, så det er sikkert umulig å si hvilken salve som vil hjelpe nøyaktig. Noen ganger i løpet av behandlingen er det mulig å sortere ut flere stoffer, men resultatene oppnås ikke.

Det er vanligvis vanskelig å kvitte seg med gamle arr fra dype kutt og brenner, arr etter små kutt, flekker fra akne går nesten alltid ned med et smell.

Følgende rettsmidler gir den vakreste og mest uttalt effekt.

Bepanten

Tysk kvalitet, dømme etter vurderinger, og her, mot arrene, la ikke ned. Prisen er fra 350 r for et rør i 30 mg. Salven fungerer med dexpanthenol (et derivat av vitamin B5), som hjelper huden å gjenopprette, mens kollagenet produseres så mye som den skadede hudbehovet. Bepanten egnet for sensitiv hud, ingen aldersgrense. Så for barn er det også egnet. Påfør to ganger om dagen med masserende bevegelser.

Gepatrombin

Serbisk rusmiddelpris fra 140 til 200 p. Verktøyet utviklet for å øke blodflaten, behandling av åreknuter, takket være allantoin og dexpanthenol, regenererer huden aktivt og myker arrvevet. Heparinnatrium er ansvarlig for ungdommen i huden - det gir elastisitet, frisk fuktighet, løser arret. Påfør to ganger om dagen.

Panthenol-Teva

Tysk stoff, kostnaden er fra 150 til 350 p. Samme dexpanthenol hjelper ikke bare med kutt, brenner, rask healing, men forhindrer også dannelsen av arr, kan også behandle arr. Egnet til å behandle alle typer arr. Egnet salve selv for babyer.

Tips! Det bør brukes 1-2 ganger om dagen.

heparin

En slik medisin har en billig pris (ikke mer enn 100 r), og ikke veldig høy effektivitet. Men for små friske arr passer. Heparin i sammensetningen virker gunstig på epitelceller, akselererer mikrosirkulasjonen av blod i det ønskede området. Legemidlet brukes aktivt av kvinner for å redusere ansiktsrynker. Det hjelper også godt mot atrofisk akne arr. Påfør et tynt lag to ganger om dagen.

sink

Legemidlet er laget i Russland, kostnaden ligger innen 200 p. Zinkoksid er effektivt for å gjenopprette huden, og oftest inneholder salven bortsett fra sink salicylsyre, som virker som en absorberende. Legemidlet kan brukes fra 3 år. Søk om behandling av arr skal være 2 til 3 ganger per dag.

Svovel-salisylsyre

Billig måte for innenlands produksjon, koster fra 28 til 120 p. Salisylsalve i utgangspunktet virker som et stoff for peeling - fjerner alle unødvendige, gamle celler i epidermis, og dermed akselerere produksjonen av nye. Svovelkomponenten av stoffet eliminerer perfekt arr, har en beroligende og absorberende effekt. Den har anti-inflammatorisk og beskyttende effekt. Akne arr etter kyllingpoks vil forsvinne raskt fra huden. Ikke bruk verktøyet hvis du er allergisk mot komponentene.

methyluracyl

Narkotika, kostnad fra 100 til 200 p. Metyluracil, en aktiv ingrediens, er effektiv for helbredende sår, egnet til behandling av arr. Egnet til behandling av arr etter kutt, brenner. Kan ikke brukes i barndommen. Narkotikabehandlingen utføres to ganger om dagen, noe som forårsaker et tynt lag på problemområdet. Hvis arrene er gamle, er det mulig å søke med agenten.

Uansett legen for arr er ikke foreskrevet av legen, må du vite hvordan du skal klargjøre huden for behandling av høy kvalitet - du må dampe arret, rense huden med en skrubbe og deretter bruke medisinen.

Hva hjelper folk, vurderinger

Hvor mange mennesker, så mange meninger. Anmeldelser på innsendte salver er mer eller nøytrale eller positive. Negative, negative følelser i anmeldelsene ble ikke funnet. Alle sier at salven er billig, og hvis de ikke hjelper mye mot arr, da forbedrer huden betydelig.

Lang led av arr etter akne i ansiktet, jeg leste mange vurderinger om dyre kremer, men de hjalp ikke. De ga meg råd til svovelsalisylsalve - det hjalp nesten umiddelbart, huden var merkbart oppdatert, det var ingen arr.

Vår datter hadde et lite arr fra en brenning, for barn er det få rettsmidler for å behandle arr. Vi fant Panthenol-Teva, arret oppnådde en mindre mettet farge, syntes å synke, huden ble ikke så grov.

Jeg hadde et arr på armen fra kuttet, jeg bestemte meg for å fjerne den ved hjelp av Heparin salve, anmeldelser om det var alltid utmerket. Jeg kan ærlig si, Heparin salve er det mest effektive middelet!

Beponder arr arrangerer

Innholds gjennomgang: Sårhelende salve "Bepanten Plus" - Øker vevregenerering + antiseptisk (foto, sammensetning og bruk av...

Bepanten hjelper bare / raskere regenerering av vev, hos barn og unge, som regel rask regenerasjon, og slike bagateller som riper og skrubbsår og ikke kan håndtere, med mindre det er en risiko for infeksjon (i så fall kan du bruke klorheksidin separat).

Testimonial: Bepantin Plus sårhelingsalve - Øker vevregenerering + antiseptisk (foto, sammensetning og bruk etter laser resurfacing av arr)

Denne krem ​​ble foreskrevet til meg av en skjønnhetsekspert honning. senter etter en prosedyre som laser resurfacing av CO2 arr.

Kostnaden for krem ​​er tilfredsstillende, da dette ikke er et russisk produkt. Det er ille at i Russland er apoteket ikke så utviklet, de fleste varer er import.

Holdbarhet - 3 år, etter åpning for hvor lang tid å bruke - ikke spesifisert. Når du kjøper en krem, inne i esken er det bruksanvisninger, selv om all grunnleggende informasjon er plassert på esken.

Dexpanthenol er ansvarlig for sårheling, og klorhexidin virker som et antiseptisk middel (selges separat, koster 10-15 rubler).

Som en del av samme Panthenol - også dexpanthenol.

Lukten er karakteristisk for panthenol, ikke skarp, ikke irriterende. Fargen er hvit, konsistensen til vanlig krem, ikke tett og ikke fettete, absorbert raskt og påført jevnt, forutsatt at du ikke blir i flere lag for å bruke den.

Bepanten hjelper bare / raskere regenerering av vev, hos barn og unge, som regel rask regenerasjon, og slike bagateller som riper og skrubbsår og ikke kan håndtere, med mindre det er en risiko for infeksjon (i så fall kan du bruke klorheksidin separat).

Vi er alle forskjellige, og regenereringen er annerledes, derfor for noen, alt helbringer av seg selv, for noen er det ikke. I det andre tilfellet, ikke denne kremen ikke vondt at det var ingen spor av sårene, men ikke forvent at denne kremen vil spare deg / løse arr og merker fra sømmene, trengte det gjentatt sliping eller fjerning av arr / arr.

Jeg har to arr på beinet mitt, en 2,5 cm lang periode på 8 år, fra glassfragmenter, den andre - 6 cm. 12 år gammel, tøff, litt dyp vevskader. Begge ble ikke syet på en gang. Helbredet, normotroficheskie arr, etter solbrenthet, de skadet ikke synlig.

Etter prosedyren ble jeg umiddelbart behandlet med "sår" med denne fløten. Videre, hjemme, har jeg selv behandlet 2 ganger om dagen. La oss se hvordan helbredelsen fant sted over 2 uker.

Hevelse og rødhet i huden, så vel som en brennende følelse, som etter solbrenthet, er nesten ikke merkbar, har laserpolering ikke påvirket min livsstil. På grunn av rettidig behandling av BEPANTEM og klorhexidin, har infeksjoner og bakterier i sårene ikke ført noen. Den første dagen, nærmere bestemt på den andre (etter prosedyren), ble såret blødning litt.

Gradvis tørker "skorpen" ut og begynner å falle bort, det er ikke nødvendig å velge noe. Etter at arret er "rent", så er det allerede mulig å slutte å bruke krem, den videre helingsprosessen av arret vil ta mye tid (fra 1,5 måneder til 6 måneder, en prosedyre er ikke nok).

BEPANTHEN oppfylte sin funksjon, da han gikk for å leve i førstehjelpsutstyret, vil jeg bruke det lenge, siden det er veldig økonomisk, til tross for sin 30 gram. Noen barnehud fungerer, også etter solbrenthet (mild grad) er ganske nyttig.

"Og det virket meg for fett, redd for at det ville tette alle porene, så bli kvitt akne for å bli kvitt."

Vil bepanten hjelpe overvinne akne?

Legemidlet Bepanthen er plassert av produsenter som et middel for å fjerne tørrhet og liten skade på huden. Noen pasienter bruker imidlertid Bepanthen for akne. Hvor effektivt er stoffet i dette tilfellet, er det verdt det å bruke i denne kvaliteten - en studie av egenskapene og pasientens tilbakemelding gir svaret på dette spørsmålet.

Sammensetningen av stoffet

Legemidlet er produsert av Bayer, et sveitsisk farmakologisk selskap. Den har flere doseringsformer:

Sammensetningen av legemidlet i en hvilken som helst doseringsform inneholder de samme komponentene, kun antall hjelpestoffer som gjør lotionen mer flytende og kremen absorberes lettere.

Bepanten inneholder i sammensetningen:

 • dexpanthenol - er det aktive stoffet;
 • cetylalkohol;
 • frokostblanding;
 • protegin X;
 • lanolin;
 • paraffin myk hvit;
 • flytende paraffin;
 • hvit bivoks;
 • mandel olje;
 • renset vann.

Sammensetningen av stoffet Bepanten plus inneholder også klorhexidinhydroklorid, noe som gir stoffet ytterligere antiseptiske egenskaper.

Farmakologisk aktivitet

Virkningen av stoffet er basert på det faktum at når det injiseres i epitelet av den viktigste aktive ingrediens, som er dexpanthenol, blir den omdannet til pantotensyre. Denne syre spiller en viktig rolle ikke bare i formasjonen, men også i restaureringen av huden. På grunn av dette er stoffet i stand til å normalisere cellulær metabolisme, øke styrken av kollagenfibre, stimulere hudregenerering.

Behandlet i tillegg til dexpanthenol i Bepantin pluss klorhexidinhydroklorid gjør agenten aktiv i kampen mot bakterier antiseptisk. Denne egenskapen tillater bruk av et middel med en utvidet sammensetning av aktive ingredienser for behandling av små sår som kan være infiserte.

Indikasjoner, kontraindikasjoner og bruk

Listen over indikasjoner på bruk av Bepanthen er ganske imponerende på grunn av at stoffet er ganske effektivt og trygt. Den er plassert som et verktøy for å hjelpe til med forekomster av sprekker i brystvorter som oppstår når ammende babyer, for å helbrede brann, og å ta vare på babyens hud. Hvis vi snakker om hvordan du bruker stoffet i kampen mot akne, er det her verdt å starte fra stoffets regenererende egenskaper, så vel som dets antiinflammatoriske egenskaper.

Bepantin viser høy effekt i behandling av akne, etter prosedyren for rensing av ansiktet, i tilfelle smertefulle irritasjoner rundt akne. Dermed er det et verktøy som brukes i kompleks behandling av lesjoner.

Kontraindikasjoner når du bruker stoffet i alle doseringsformer, oppdages ikke, bare en allergisk reaksjon og urtikaria er mulig med individuell intoleranse mot komponentene som utgjør. Dette skyldes at alle komponentene er av naturlig opprinnelse, noe som gjør det mulig å bruke produktet i omsorg for babyer og bruk under amming.

I tillegg til sårheling egenskaper har stoffet en fuktighetsgivende egenskap. Vanligvis er det i behandlingen av akne et slikt problem som overdreven tørking av huden og peeling. Bepanten hjelper deg med å fjerne slike negative eksterne manifestasjoner. For dette anbefales en krem ​​som lett absorberes og eliminerer raskt rødhet og peeling av huden.

Hvis du bruker Bepanthen for akne, må du alltid bruke det på ren hud. Legemidlet brukes punktvis i problemområder av huden. Det har dessuten en kjøleeffekt som hjelper til med å unngå smertefulle opplevelser i nærvær av betent akne.

Pasientanmeldelser

Som noen måter har Bepanten sine fans og motstandere. Gjennomgå vurdering lar deg dømme det for negativt blant dem. Maksimal negativ tilbakemelding er slik at dette verktøyet ikke hjelper med å bli kvitt akne. Men svar fra eksperter på denne kommentaren er at stoffet ikke ble brukt som beregnet - det hjelper behandling av allerede åpne magesår, uten å forhindre fremveksten av nye.

"Jeg vil anbefale Bepantin etter å ha renset ansiktet og peeling, kanskje noen hjelper. Det gjenoppretter huden så raskt at alt presset akne om morgenen ikke var mer betent, rødhet forlot ansiktet. "

"Jeg presset en kvise her, så dårlig at den spredte seg over kinnet mitt. Hun salvede Bepanten, bokstavelig talt om kvelden, ble betennelsen redusert i størrelse og ikke så rød. Jeg pleide å bruke den når jeg matte datteren min for å helbrede brystvorten, det hjalp meg godt, så jeg bestemte meg for å bruke betennelseslindring. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre hvis det ikke var noen Bepanten. "

"Og niesen Bepanten brukte strekkmerker, veldig bra hjulpet etter fødsel. Nå skal datteren min føde, så jeg kjøpte henne allerede, så jeg løper ikke. Bepanthen nå i vår familie har en av de viktigste måtene, hvis du klemmer en kvise, er det bedre å ikke brenne med alkohol eller noe, men å salve Bepanten, helbreder alt raskt. "

"Og det virket meg for fett, redd for at det ville tette alle porene, så bli kvitt akne for å bli kvitt."

"Jeg har allerede prøvd alt for akne, og dette middelet hjalp heller ikke. Det er sant at huden har sluttet å avta, men dette er hele effekten. "

Med fokus på svar fra respondenter kan vi konkludere med at Bepantin, som angitt av produsenten, viser gode resultater i helbredelsen av eksisterende sår, akne, mens sårheling og antiinflammatorisk effekt er ganske mild.

Bepanten vil ikke være i stand til å hjelpe mot oppstart av akne eller i behandling av svarte flekker. Det har et helt annet fokus, som uttrykkes ved fjerning av betennelse og irritasjon, oppstart av regenereringsmekanismen for huden, hjelper i helbredelsen av akne, noe som er akkurat hvordan produktene i denne linjen er plassert av produsenten.

 • stimulerer gjenopprettingsprosessen av den skadede epidermis;
 • komprimerer kollagenfibrer og øker deres styrke;
 • øker frekvensen av metabolske prosesser i cellene i epidermis;
 • fukter huden
 • har anti-inflammatoriske egenskaper;
 • Hvis klorhexidinhydroklorid blir tilsatt til blandingen, desinfiserer Bepanten applikasjonsstedet, engasjerende seg i kampen mot patogener.

Er det mulig å bruke bepanthen for akne

Salve Bepanten mange vet som et utmerket middel for bleieutslett hos nyfødte.

Men det viser seg at dermatologer og kosmetologer også har brukt det i et sett med tiltak for å kvitte seg med akne og spor av akne.

Hjelper dette stoffet til å bekjempe utslett og hvor effektivt er det for slike problemer?

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Bepantin er tilgjengelig i flere forskjellige former:

Deres sammensetning varierer noe i hjelpekomponenter, noe som gir spesifikke egenskaper til den spesifikke frigjøringsformen: viskositet, brukervennlighet og fordeling, absorpsjonshastighet.

Foto: Beplant salve og krem

 • cetyl og stearylalkohol;
 • protegin X;
 • kaliumcetylfosfat;
 • fenoksyetanol;
 • propylenglykol;
 • bivoks;
 • mandel olje;
 • vaselin olje;
 • renset vann.

Men det aktive stoffet i sammensetningen av noen form er dexpanthenol - provitamin B5.

At det er den grunnleggende komponenten som gir stoffet sine grunnleggende egenskaper - sårheling og regenerering.

I krem ​​Bepanten Plus og lotion er inkludert i sammensetningen av klorhexidinhydroklorid, et stoff med antimikrobielle og antiseptiske egenskaper.

De viktigste egenskapene til Bepanthene er forbundet med virkningen av dexpanthenol:

 • stimulerer gjenopprettingsprosessen av den skadede epidermis;
 • komprimerer kollagenfibrer og øker deres styrke;
 • øker frekvensen av metabolske prosesser i cellene i epidermis;
 • fukter huden
 • har anti-inflammatoriske egenskaper;
 • Hvis klorhexidinhydroklorid blir tilsatt til blandingen, desinfiserer Bepanten applikasjonsstedet, engasjerende seg i kampen mot patogener.

Hvordan gjør det

Å komme inn i epidermiscellene, dexpanthenol omdannes raskt til pantotensyre.

 • Det er en del av koenzym A, som er ansvarlig for rask restaurering av skadet hud og effektiv intercellulær metabolisme.
 • Det er takket henne at hudcellene er gjenopprettet og kan fungere normalt.
 • Pantotensyre deltar ikke i systemisk metabolisme og utskilles uendret.

Hvis vi vurderer hvordan Bepanthen virker fra akne, kan vi merke:

 • penetrasjon i de dype lagene i epidermis, til midten av hudbetennelse;
 • ernæring og hydrering av det øvre lag av huden;
 • Forhindre arrvev på stedet for healing akne;
 • rask gjenoppretting av hud skadet etter åpning av kvise og antimikrobiell effekt (dette gjelder skjemaer med klorhexidinhydroklorid i sammensetningen).

Bepanten i noen form for utgivelse er angitt for:

Foto: Baby Skin Care Cream

 • hudpleie babyer. I nyfødtperioden og i en alder av ett år kan babyer oppleve bleieutslett på paven eller bleie dermatitt. Bepanten har gode anmeldelser ikke bare som et stoff som eliminerer disse manifestasjonene, men også som et profylaktisk middel;
 • behandler irritert hud hvor som helst på kroppen. Dette legemidlet kan brukes mot eventuelle irritasjoner, uansett om de er forårsaket av sollys, kjemikalier eller friksjon.
 • brystpleie under amming. Bepanten vil bidra til å unngå sprekker i brystvorten, peeling av huden i dette området, eller takle eksisterende sår;
 • helbredelse av mindre skade på epidermis: brannsår, slitasje, riper, små sår. For dype, omfattende hudskader, brukes stoffet i senere stadier, og fullfører behandlingen med andre legemidler.
 • behandling av mindre sår med risiko for infeksjon i dem (Bepanten Plus og Bepanten lotion). Disse to former av stoffet har en bakteriedrepende egenskap, men med stor infeksjon må behandlingen utføres med andre legemidler;
 • behandling av kronisk skade på huden: sår, sprekker, erosjon;
 • redusere tørrhet og flak på grunn av ulike årsaker;
 • behandler inflammet akne;
 • akselerere gjenoppretting av hud på ansiktet etter kosmetiske prosedyrer: ansiktsrensing, peeling, injeksjonsteknikker.

Bepanten er godkjent for bruk hos både voksne og barn. Selv en nyfødt kan behandle mindre hudproblemer med dette middelet.

Foto: Lotion Form

Et unntak er lotion av denne linjen, som kan brukes til barn fra 3 måneder.

Legemidlet kan brukes under graviditet og under amming. Den har bare en lokal effekt og har ingen effekt på mors kropp eller på dannelsen av fosteret.

Video: "Hvordan bli kvitt akne og sorte prikker"

Kontra

Fra kontraindikasjoner til bruk av Bepanten - bare kroppens overfølsomhet overfor komponentene.

 • Men det skal sies at dexpanthenol sjelden forårsaker negative reaksjoner i kroppen. Dette er et stort pluss av Bepanthen bruk av akne i ansiktet eller andre områder.
 • Det er også umulig å overdose dexpanthenol, så dette stoffet kan betraktes som trygt.

Egenskaper ved behandling

Hvordan søke på Bepanten?

Det brukes vanligvis i et tynt lag på de berørte områdene. Hvis det er flere, men små i størrelse, kan stoffet brukes og peke.

Er det mulig å smøre Bepantenom betydelig område av huden?

Hvis den brukes til terapeutisk og profylaktisk bruk, så er det mulig. Legemidlet er trygt og vil ikke forårsake uønskede effekter.

Er det mulig å fjerne uavhengige hvite kviser på ansiktet? Finn ut her.

Også dets lange bruk er ikke kontraindisert.

Men hvis du bruker formen av klorhexidinhydroklorid, så etter 10 dagers behandling med Bepanten, må du ta en pause minst en uke.

Antimikrobielle egenskaper av legemidlet med lengre påføring vil redusere, og kan også forårsake tap av følsomhet for mikroorganismer til dette stoffet i blandingen.

Bepanten påføres på renset hud.

Hvis det brukes med eksterne midler, bør stoffet først påføres, og først etter fullstendig absorpsjon (minst en halv time) er området dekket med et tynt lag av Bepanten.

Hvordan bruke Bepanten for akne

Bepanthen for akne kan brukes i kombinasjon med andre midler, spesielt hvis de tørker huden og får det til å skrelle.

Dette stoffet vil bidra til å forhindre slike effekter eller redusere intensiteten deres.

 • Bepanten brukes også i nærvær av betent akne og koke. Den antiinflammatoriske effekten er ikke veldig sterk, men medikamentet bidrar til å modne absessen raskere, og når det går gjennom, kan det raskt gjenopprette den skadede epidermis.
 • Dette middelet vil hjelpe deg med akne merker hvis du begynner å bruke det med en gang. Men fra de allerede eksisterende flekker eller arr, er det maktesløs.

Legg også merke til at salven og kremet inneholder komedogene stoffer i sammensetningen, slik at langvarig bruk kan forårsake tilstopping av kanalene i talgkjertlene og føre til utseende av ny akne.

 • Kremet har en lettere tekstur, er lettere å påføre selv på store områder og absorberer raskere. Det er mer økonomisk salve, og akne anbefales å bruke den.
 • Lotionen har en jevnere lysere konsistens, men konsentrasjonen av dexpanthenol i den er halv størrelse, så det er vanligvis ikke brukt mot akne.

Foto: Påfør krem ​​til en godt renset hud.

Beauticians anbefaler dette stoffet etter dyp rensing av ansiktet og andre kosmetiske prosedyrer, hvoretter mikrodammer forblir på huden, eller for å forhindre irritasjon, betennelse og infeksjon.

Gjenopprettingstiden i dette tilfellet er betydelig redusert.

For alle sine fordeler tilhører Bepantin fortsatt gruppen av narkotika, så det er bedre å bruke det etter behov, og for å korrigere normal tørrhet i huden med riktig daglig pleie.

Kostanten til Bepanten kan tilskrives gjennomsnittlig priskategori, så ofte ser folk etter billigere analoger på apotek.

Foto: Bepanthen analoger

De er egentlig. Den aktive komponenten av hvert middel er dexpanthenol i samme dose (5%).

 • Dexpanthenol er en salve, instruksjonene har en direkte indikasjon på at ikke bare mindre hudproblemer kan behandles med det, men også kokker, purulente sår, abscesser;
 • D-panthenol - en salve og krem ​​laget i Kroatia, med samme aktive ingrediens (dexpanthenol 5%) har flere andre hjelpekomponenter som forbedrer de terapeutiske egenskapene til dette legemidlet;
 • Pantoderm - krem, aerosol, emulsjon, alle former er veldig enkel å bruke og lar deg velge alternativet direkte for behandling av hudproblemer;
 • Panthenol - krem, salve, aerosol, den rimeligste og billigste ekvivalenten, som kan kjøpes i nesten ethvert supermarked;
 • Pantecrem er mer forebyggende enn kurativ.

Forskjellen er ikke bare analoger i pris.

Mange av dem har en ikke veldig behagelig lukt, noe som gir lanolin. Hvis du er følsom overfor slike nyanser, er det bedre å gi preferanse til et dyrere stoff, produsenten som ikke lagret på dufter.

Prisen (i rubler) for Bepanten presenteres i tabellen for Moskva apotek i sammenligning med jevnaldrende:

Krem hjelper mye. Som de fleste ammende mødre, fant jeg brystvorten sprekker nesten på den andre dagen av fôring. Apotekeren anbefalte denne krem ​​til meg i et apotek. Brukt kremet etter hver fôring, og innen få dager var sprekkene borte. Da visste jeg ikke at han har en annen bruk. Og for nylig endret vi typen bleier. De ser det samme, men babyen en gang etter å ha våknet opp om morgenen på låret fem røde flekker, som om de gnides. Jeg smurt med babykrem, men på samme dag oppdaget jeg at det var noe som et utslett... og lesjonens område hadde utvidet seg. Begynte å ta badet med kamille. Da bestemte hun seg for å se etter noe på Internett. Ifølge vurderinger anbefalte mange Bepantin. Jeg fikk en hel tube på apoteket. Hun begynte å søke 2 ganger om dagen - forbedringer har allerede dukket opp. Takk til alle som er klare til å dele opplevelsen.

Bepanten - søknad, vurderinger

Generell informasjon

Doseringsform

Bepanten plus kommer i form av en krem.

Farmakologiske egenskaper

Bepanten krem ​​brukes også til forebygging og behandling av tørrhet og sprekker i huden (inkludert bryster under amming).

Det brukes også til å akselerere helbredelse ved skade på huden uten å rive den (for eksempel under lysterapi eller eksponering for ultrafiolett stråling).

Kontra

 • intoleranse mot komponentene i stoffet;
 • for behandling av øre sykdommer;
 • forurensede forurensede sår (kirurgisk inngrep er nødvendig).

Graviditet og amming

Bivirkninger

interaksjon

Ingen tilfeller av interaksjon med andre legemidler er rapportert.

Anbefales ikke til bruk i kombinasjon med andre antiseptika (mulig antagonisme eller tap av aktivitet av stoffet).

Dosering og administrasjon

Krem: Bruk 1-2 ganger om dagen på en ren, tørr hudoverflate og lett massasje.

Salve: Påføres det skadede området av huden 1-2 ganger om dagen.

Brystpleie: brystvorten behandles med salve etter hver fôring.

Barnevakt: Salven brukes med hver bleieforandring.

Påfør 1-5 ganger om dagen på den vaskede overflaten av såret eller på grunn av betennelse.

Behandling av sår kan utføres på åpen måte, eller ved bruk av bandasjer.

Spesielle instruksjoner

Øyekontakt bør unngås. Kontraindisert til resepsjonen inne. Omfattende, forurenset og smittet sår (en leges intervensjon er nødvendig for å iverksette tiltak for å forhindre tetanus). Hvis sårkanten ikke heler eller såret ikke heler i mer enn to uker, så er det i dette tilfellet nødvendig å konsultere lege. Dette er nødvendig selv om såret svulmer dramatisk, og begynner å skade, eller hvis det er hypertermi ledsaget av skade siden mulig utvikling av sepsis.

Lagringsforhold

Holdbarhet - 36 måneder.

Vi har mødre for å beskytte brystvortene, anbefaler det. Nesten hver mor lider av brystvannsprekker, fordi babyen begynner å suge fra fødselen, og melk produseres ikke på den første dagen, bare colostrum, og babyen kan kontinuerlig suge - så sprekker dukker opp. Alle mødre fikk et testrør Bepanten. Jeg la merke til at kremet raskt absorberes av huden, myker og gjenoppretter dens integritet. Plus, det forårsaker ikke allergi i babyen, i motsetning til honning, som slektninger anbefales å sprekke. Og da jeg kjøpte Bepanthens emballasje, leser jeg i vedlegget at hovedkomponenten er dexpanthenol. Etter å ha spurt apoteket på apoteket, lærte jeg at Dexpanthenol salve finnes, og koster flere ganger mindre. Derfor ser jeg ingen grunn til å kjøpe et dyrt importert stoff, når de innenlandske handler på samme måte.

På sykehuset anbefalte legen Bepantin for brystvorte. Og generelt, sa hun, hjelper fra mange problemer. Det hjelper både mor og barn med ulike problemer (bleieutslett, utslett, tørr hud, brannskader, etc.). Da husket jeg denne anbefalingen, og da mine sprekker begynte å vises, kjøpte jeg straks Bepanten salve. Jeg brukte den i flere måneder. Og da tennene begynte å bli kuttet på 8 måneder, min sønn, så hadde jeg stygge sprekker. Det førte problemer med sønnen, han sov ubetydelig, var lunefull. Vi måtte sove sammen, han suget brystet hele natten for å roe seg ned. Hver dag brukte jeg bepanthen, etter hver fôring. Men da begynte den alvorlige kløen i brystkjertlene. Brystvorten var ikke helt helbredet, de ble rødmet hovne og små flekker dukket opp på brystoverflaten. Derfor vær forsiktig, og denne bivirkningen er angitt i merknaden, men jeg var ikke oppmerksom på...

Jeg hørte mye om Bepanthen, som en brystvorte salve. Jeg tror lett, men i tillegg hjelper denne løsningen perfekt mot brannskader for hudregenerering. I mai besøkte jeg en skjønnhetspleie å rydde opp varicose fartøy på beina. Prosedyren ble gjort med en laser - det er ikke overraskende at forbrenninger forblir etter det. Legen rådde til å håndtere enten Bepanten eller Redningsmannen. Jeg kjøpte begge legemidler, og de fungerte bra. Etter brannsår (det var om sommeren), huden klør og som om det er betent, ubehag, oppstår tørrhet. Jeg behandler brannsår med Bepanten - og i noen timer glemmer jeg alt. Før du går ut og om kvelden før sengetid, regelmessig. Huden gjenvunnet over tid. Det er imidlertid og ulemper - ganske fett, men det er i prinsippet tolerabelt. Et annet aluminiumsrør - Jeg holdt salven i vesken min - røret smeltet senere og salven splette nesten ut. Når det gjelder effekten - anbefaler jeg, et utmerket middel for mange problemer.

Krem hjelper mye. Som de fleste ammende mødre, fant jeg brystvorten sprekker nesten på den andre dagen av fôring. Apotekeren anbefalte denne krem ​​til meg i et apotek. Brukt kremet etter hver fôring, og innen få dager var sprekkene borte. Da visste jeg ikke at han har en annen bruk. Og for nylig endret vi typen bleier. De ser det samme, men babyen en gang etter å ha våknet opp om morgenen på låret fem røde flekker, som om de gnides. Jeg smurt med babykrem, men på samme dag oppdaget jeg at det var noe som et utslett... og lesjonens område hadde utvidet seg. Begynte å ta badet med kamille. Da bestemte hun seg for å se etter noe på Internett. Ifølge vurderinger anbefalte mange Bepantin. Jeg fikk en hel tube på apoteket. Hun begynte å søke 2 ganger om dagen - forbedringer har allerede dukket opp. Takk til alle som er klare til å dele opplevelsen.

Jeg var allerede så vant til å bruke Bepanten som jeg ikke lenger vet hva jeg ville gjøre uten han. Første gang jeg fant ut om ham i barselssykehuset, anbefalte sykepleieren å kjøpe et rør med brystvortepleiekrem, siden babyen klarte dem godt, det var blødning og smerte. Som et resultat ble fôring forvandlet til tortur. Men, etter å ha påført krem ​​bare en gang, følte jeg en tydelig forbedring. Kremet kjøler og lindrer dessuten luktfri. Hvor overrasket var jeg da jeg oppdaget neste dag at alle sprekkene ble forsinket. Om kvelden spiste vi allerede godt, og jeg behøvde ikke å holde tilbake smertens skrik.

Senere begynte babyen å se utslag fra diates på armer og ben. Etter 2-3 applikasjoner av krem ​​Bepanten, var det ingen spor av irritasjon. Også flott for å eliminere og forebygge irritasjon. Først da, fra en apotek, lærte jeg at Bepantens salve også blir solgt - effekten er sterkere, derfor bør den brukes med forsiktighet. Men jeg har nok krem ​​med barna - det sparer bare. Jeg nå alle unge mødre som jeg vet, jeg råder ham.

Denne krem ​​ble gitt til meg selv under graviditeten. Begrepet var lite, strekkmerkerne ble forlenget. Kort sagt, hun brukte først på strekkmerker.

Mannen og den eldste sønnen var ofte skinnede hender. Før sengetid, søkte hun dem på utsatte områder, om morgenen ble hele hennes hud restaurert. Født den yngste sønnen. Da han var 5 måneder gammel, bestemte hun seg for å spre Bepantens rumpa - han begynte å spinne, gråte - generelt likte han ikke det. Fjernet bleen, og det ble irritasjonen enda verre! Har vasket av all krem, som et resultat herdet.

Kremet er fortsatt ubrukt, bare nå, med kulde, begynte å bruke fra viklingen av hendene. Sant har han sine ulemper. Det er for fett - når jeg legger det på hendene på mannen min og sønnen, vasker jeg den av hendene mine i lang tid. Lukten er heller ikke den mest behagelige. Men det brukes langsomt, røret varer i flere måneder. Vi har omtrent to år, vi bruker det bare om vinteren - til det er over. Det koster ca 300 rubler - dette er ikke mye for et slikt mirakel. Jeg har også lært av instruksjonene at den bidrar til helbredelse av brannsår, egnet for behandling og forebygging av brystvannspres, samt for forebygging av hudsykdommer.

Da jeg smurt dem med strekkmerker, var det ikke klart om effekten var der eller ikke, men det virker som om det ikke var nok av dem, og de leverte ikke ubehag.

Jeg kjøpte denne krem ​​på anbefaling av en slektning, så det var allerede forberedt på ting jeg samlet inn i barselshospitalet. Og jeg gjorde det riktig, fordi 2 dager etter fødselen ble mine brystvorter blitt så dårlige at en enkel berøring forårsaket smerte. Jeg fant denne krem, smurt det ordentlig - og til min overraskelse, etter 2-3 timer ble det mye lettere.

Det trenger ikke å vaskes av - når barnet er veldig lite, trenger han å mate 2-3 ganger i timen.

Etter 3 måneder, laktasjonen returnerte til normal, brystvortene gjenvunnet, men Bepanten reddet oss hver gang utslett, bleieutslett, etc. dukket opp.

Vi er nå 1 år og 2 måneder gamle, og sist ble vi kvitt irritasjon på kinnet - igjen med samme krem. Det koster anstendig, men ett rør er nok i svært lang tid (det kan være nok i 1-3 år, avhengig av bekostning).

Jeg anbefaler til alle fremtidige og dyktige mødre - absolutt uunnværlig ting.

Jeg ser ofte en annonse for denne salven. Jeg ble rådet av en kjent mor, allerede med et toårig barn. Jeg bestemte meg for å fylle opp for fremtiden, og kjøpte et rør, fordi i henhold til merknaden er denne salve ganske enkelt uunnværlig for mor og barn. Den aktive komponenten i salven - dexpanthenol - har en uttalt helbredende effekt, aktiverer vevregenerering. Men bare i denne salven fant jeg ikke disse egenskapene.

Sykepleiere anbefales å bruke salve på brystvorten. Sprekker dukket opp i meg, det er veldig stort, og salven hjalp dem ikke. Selvfølgelig, etter at de store sprekker helbredes, ble små behandlet med Bepanten. Men han bare myknet huden, ga ikke andre effekter.

Barn, denne salven er vist fra bleieutslett, rødhet, etc. Jeg hadde et smørrør. Men hun virket for feit, for lang tid ikke absorbert i huden. For å bekjempe bleieutslett, bør de tørkes, og denne salve bare myknet huden, og ble til og med lenge på huden som en fettfilm.

Til slutt, uansett hvordan jeg brukte det, ventet jeg ikke på en positiv effekt. Dette er tilfellet når det er bedre å ha flere mer spesifikke legemidler enn en universell. Et halvt rør ligger fortsatt tomgang.

Jeg legger vekt på at jeg skriver om Bepanten salve. Dens aktive ingrediens - dexpanthenol i andre legemidler reddet mer enn en gang.

Jeg er overrasket over at noen ikke likte denne fløten. Hovedkomponenten er dexpanthenol, et effektivt reduksjonsmiddel, ikke-hormonalt, med nesten ingen bivirkninger. Det kurerer ikke allergisk utslett, hvis det ikke eliminerer årsaken til allergien. Og fra hudirritasjoner, blæreutslett, sår og sprekker, mindre brannskader, etc., sparer det raskt.

Jeg ble kjent med denne salven, som mange, fortsatt i barselshospitalet. Men jeg lærte om sine hovedfordeler mye senere, da de begynte å lokke datteren hennes, vokste hun opp, forandret bleiers typer og størrelser - og ikke alltid gunstig, ofte et utslett på ansiktet, irritasjon på paven. Da, etter å ha opplevd billigere midler, kjøpte jeg Bepanten - hjalp bedre enn noen. Da barnet klarte å tippe en kopp varm kaffe og fikk en liten brenning på beinet, brukte salven 3-4 ganger om dagen - alt helbredet veldig raskt, og aller viktigst - salven ga en bedøvelseseffekt. På en eller annen måte tok det lang tid å gå rundt i byen i varmen, og jenta hadde sterk rødhet på skuldrene hennes. Jeg var redd for at det var en solbrenthet, og etter å ha tatt det med kaldt vann, søkte jeg Bepanten, og igjen neste morgen. Rød raskt passert, etterlot ingen spor.

Jeg anbefaler alle, du vil ikke angre.

Jeg kjøpte denne salven før jeg dro til sykehuset, fordi kjærester er allerede mødre med erfaring - vær sikker på å gi råd. Til slutt brukte jeg det før fødselen.

Jeg understreker at jeg kjøpte nøyaktig salven, og ikke Bepanten krem. Salven er mer konsentrert og går i mindre mengder. Kremet, etter min mening, har en meget flytende konsistens.

Først jobbet jeg med myggbittene, irritasjon på kinnene mine, spesielt når jeg hadde en forkjølelse, gnidd jeg nesen med servietter. Mazala Bepantin før sengetid, om morgenen forsvant irritasjonen helt.

Mange foretrekker å teste et stoff først på seg selv og deretter på barn. Derfor er jeg sikker på Bepanthen, og jeg er ikke redd for å ta vare på barnet hennes for henne. Alt annet, jeg har allergiske reaksjoner. Allergisk utslett også behandlet, staten forbedret.

Veldig effektivt og praktisk verktøy, jeg anbefaler til alle!

Hovedårsaken til overdreven arr og dannelsen av en merkbar og lindring arr er nivået av betennelse som er for høyt under gjenopprettingsfasen. Bevaring av fuktighet i den nyopprettede huden fører til en reduksjon i betennelse, og reduserer også dannelsen av kollagen, noe som resulterer i dannelse av mindre merkbare arr.

Bepentol Silicone Gel

Silikagel Bepantol med massasjevals er designet for å fukte og myke huden i araområdet. Gelen har en korrigerende effekt på arret, og forbedrer også utseendet på arret.

Bepentol Silicone Gel

Silikagel Bepantol med massasjevals er designet for å fukte og myke huden i araområdet. Gelen har en korrigerende effekt på arret, og forbedrer også utseendet på arret.

Silikagel Bepantol kan brukes umiddelbart etter fullstendig lukning av hudlesjoner, fra begynnelsen av dannelsen av et ungt arr (fra den tiende dagen etter hudskade, forutsatt at det ikke lenger er noen utladning fra såret).

 • Silikon skaper en okklusiv film på overflaten av huden for å opprettholde fuktighetsbalanse i de øvre lagene i huden.
 • Provitamin B5 gir forbedret hudhydratisering.
 • Massasjevals spesialdesign bidrar til ødeleggelsen av kollagenfibre.

Instruksjoner for bruk av kosmetisk produkt Gel Bepentol®

Silikongel Bepantol® med massasjevals er designet for å fukte og myke huden i araområdet. Silikon Gel Bepantol® har en korrigerende effekt på arret, og forbedrer også utseendet på arret.

 • Konserveringsmidler gratis
 • Duftfri
 • Klinisk testet

Hvorfor er hudpleie viktig selv etter sårlukking?

Med synlig sårlukking slutter helingsprosessen bare på overflaten av huden. På dette tidspunktet begynner den viktigste fasen av sårheling - gjenopprettings- eller arrdannelsesfasen, som kan vare opptil to år. Under gjenopprettingsfasen omorganiseres kollagen i den nylig dannede huden. Ved å beholde for høy mengde kollagen eller fortsettelsen av overdreven produksjon kan det øke prosessen med arrdannelse og føre til dannelse av hypertrofiske arr. Som et resultat oppstår for omfattende eller mer synlig arrdannelse. Moderne studier har identifisert enkle tiltak for å optimalisere utvinningsfasen og dermed redusere risikoen for overdreven arrdannelse.

Hvorfor bruke silikon gel Bepantol® med overdreven arrdannelse?

Hovedårsaken til overdreven arr og dannelsen av en merkbar og lindring arr er nivået av betennelse som er for høyt under gjenopprettingsfasen. Bevaring av fuktighet i den nyopprettede huden fører til en reduksjon i betennelse, og reduserer også dannelsen av kollagen, noe som resulterer i dannelse av mindre merkbare arr.

Silikon Gel Bepantol® ble utviklet under hensyntagen til den nyeste vitenskapelige undersøkelsen om ardannelse og taktikk i ledelsen. Det bidrar til å forbedre utseendet på arret på tre måter:

 • Silikon danner en film som dekker arret, beskytter nyformet hud mot tørking og dermed opprettholder en fuktighetsbalanse.
 • Fuktighetskremer (panthenol) forsterker denne handlingen ved å bevare vann i huden.
 • Massasjevalsen forbedrer mikrosirkulasjonen og ødelegger kollagenfibrene i arrområdet.

Metode for bruk av gel av silikon Bepantol®

1. Sår stengt mindre enn 1 måned siden

Gelen kan bare påføres etter fullstendig lukning av hudlesjoner, fra begynnelsen av dannelsen av et "ungt" arr. * Ta tilstrekkelig mengde gel (avhengig av størrelsen på arret), jevnt på overflaten av arret med et tynt lag og vent noen minutter til gelen er helt tørr. Tørre geler kan etterlate flekker på klærne. For å oppnå maksimal effekt anbefales det å bruke gelen 2 ganger om dagen (om morgenen og om kvelden). Etter vannprosedyrer eller intensiv sportsaktivitet anbefales det å bruke produktet igjen. Gelen skal påføres i minst 2 måneder.

* Fra 10. dag etter hudskade, forutsatt at det ikke lenger er utladning fra såret.

2. Sår stengt for mer enn 1 måned siden

Etter 1 måned etter fullstendig sårlukking, påføres en massasjevals før du påfører gelen, som vist på figuren:

Lett massering av cicatricial og peri-sirkulært område utføres ved å rulle massasjevalsen med et lite trykk. Pre-massering av arret bidrar til ødeleggelsen av kollagenfibre. Etter massering av arr er Bepantol® gel påført.

Spesielle instruksjoner

Gel bør ikke brukes hvis du har intoleranse mot en eller flere komponenter som utgjør gelen. Hvis det oppstår en allergisk reaksjon, bør bruk av stoffet avbrytes og konsulter lege. Ikke bruk på slimhinner eller åpne sår. Ikke bruk på huden i nærheten av øynene. I tilfelle kontakt med øyne, åpne sår eller slimhinner, skyll grundig med vann fra springen. Kun til ekstern bruk. Bruk ikke til barn under 3 år.

Sammensetning (INCI)

Dimetikon, dimetikon-krypolymer, aqua, pentylenglykol, panthenol, bis-lsobutyl PEG / PPG 10/7 dimetikon-kopolymer, dimetikonol, tetranatriumglutamat-diacetat, sitronsyre.

Lagringsforhold

Oppbevares ved en temperatur på 5 til 30 ° C. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

36 måneder fra fremstillingsdato.

produsenten

SE Grentach Productions GmbH, Emile-Barell-Straße 7,

79639 Grenzach-Wyhlen, Tyskland,

for Bayer Consumer Care AG,

4052 Basel, Peter Merian Strasse 84, Sveits.

En organisasjon som er autorisert til å godta forbrukerklager

107113, Russland, Moskva, ul. 3. Rybinsk, huset 18, s. 2.

Tlf.: +7 (495) 231-12-00, faks: +7 (495) 231-12-02. www.bayer.ru

Skjema for utgivelse

Hvis du vil rapportere en bivirkning eller produktkvalitet, må du kontakte en helsepersonell (for eksempel en lege eller apotek) eller kontakte et reguleringsorgan. Appeller kan også sendes til følgende adresse: [email protected]

Bepantol Emulsion, Bepantol Baby, Bepantol Silicone Gel, Bepantol Penka, Bepantol Beroligende Cream, Bepanten Derma (Bepanten Derma) - Kosmetikk.

Kremet har ingen skarp lukt, det lukter panthenol (det er en slik krem), fargen er hvit, konsistensen er ikke flytende og ikke fettete. Etter påføring, etterlater det ikke fettete merker (forutsatt at den er påført i et tynt lag), jeg brukte det til behandling av mine "sår" (etter sliping av overflaten er et åpent sår) uten å bruke dressinger. Etter at krem ​​er fullstendig absorbert / tørket, legg deretter på bukser / jeans (etter laserpolering, bør ikke ultrafiolett lys tillates på såret).

Midler som stimulerer regenerering av Bayer Bepanten Plus - Review

La oss se om arr er effektiv etter laser resurfacing (bilder, sammensetning, instruksjoner)

Denne kremet er ikke ment for behandling av dype sår, det er for små skader på huden, som inkluderer milde slitasje, riper, sprekker og brannsår. Hvis sårene er dype (kniv, skudd, etc.), så er denne kremet ingenting, da må du først fjerne, rense og sy den opp. Men etter, bare operasjon, kan du bruke denne kremet, og som et antiseptisk middel, og for å akselerere helingen av arret, forutsatt at legen vil foreskrive den. Jeg kan ikke si noe om brystvorten, jeg er ikke en ammende mor, og på en gang har de ikke hatt mulighet til å bruke den, la oss snakke om helbredelsen av arr etter laserpussing og forskjellige småbiter (riper osv.)

Bepantin pluss ble tildelt meg av en kosmetolog etter prosedyren for laser resurfacing av arr for å akselerere helbredelsen av vev + som et antiseptisk middel. Ären på kroppen er normotrofiske, 8-12 år gamle ("århundre gamle" i ett ord, ikke "friske"), har ikke blitt polert før.

Mitt vevsregenerering er ikke dårlig, noen slitasje, kutt osv. Nonsens helbreder raskt uten å tiltrekke seg ekstra kremer. For eksperimentets renhet brukte jeg en krem ​​med riper på min sønns kropp (barn klarer ofte å skade noe under spillet), riper helbredet raskt, en skare dannet og deretter helt forsvunnet (som om det ikke var), selv om barna, som unge regenerering er høy.

Kostnaden for krem ​​er ikke lav, jeg kjøpte i nettverket av apoteker Imploziya for 262 rubler. 20 kopecks med rabattkort. Den høye prisen er berettiget av den "utenlandske" produsenten, ikke den russiske. Krem kommer i en pappkasse, inne i den er beskyttet av en membran, all informasjon fra produsenten er angitt på pappkartongen. Inne er det en instruksjon på russisk.

Kremet har ingen skarp lukt, det lukter panthenol (det er en slik krem), fargen er hvit, konsistensen er ikke flytende og ikke fettete. Etter påføring, etterlater det ikke fettete merker (forutsatt at den er påført i et tynt lag), jeg brukte det til behandling av mine "sår" (etter sliping av overflaten er et åpent sår) uten å bruke dressinger. Etter at krem ​​er fullstendig absorbert / tørket, legg deretter på bukser / jeans (etter laserpolering, bør ikke ultrafiolett lys tillates på såret).

Jeg tror at kremet med sin oppgave (sårheling og antiseptisk) klarer meg, men jeg regner med, men teller ikke, selv om laserpolering ikke alltid hjelper med arr, og som du vet, etterlater noen alvorlig skade spor i form av arr eller arr derfor øker BEPANTINE helbredelsen av små hudlidelser, men garanterer ikke fravær av arr og arr.

Brukes i 2 - 2,5 uker før forsvinden av "skorpe", nå bruker jeg også den til den siste prosessen med helbredelse / restaurering av arret.

Billige antiseptika - klorhexidin, "Zelenka", en alkoholholdig løsning av jod, hydrogenperoksid.

Hvis du følger bruksreglene, er overdosering usannsynlig.

ØKEN OLJE, KREV OG PANTIN PLUS

Produktbeskrivelse

INSTRUKSJONER Bepanten

Beplant salve og krem ​​gjelder:

Som et sårhelende middel;

Nyfødt for å forebygge bleieutslett;

Sykepleiere for brystvortepleie, tørrhet og sprekkdannelse;

Voksne og barn til behandling av ulike skader på huden, nemlig: sår, riper og slitasje. Det er også effektivt i behandling av brannskader av klasse 2 og 3.

Bepanthen er indisert for ulike hudsår, erosjoner og den postoperative perioden.

Bepanten Plus brukes til mulige smittsomme komplikasjoner.

HVORDAN SKAL DU FØRSTE FØRSTE HJELP MED BURNS

SØKNAD

Bepanten eller Bepanten Plus anbefales å brukes 3-5 ganger om dagen. Påfør et tynt lag på det berørte området. Bruksvarigheten avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen.

KONTRA

Bepantin anbefales ikke til bruk med individuell intoleranse for stoffets komponenter.

ADVERSE EFFEKTER

I sjeldne tilfeller, under behandling med Bepanten, er allergiske reaksjoner mulig.

ANSØKNING OM SKADELIGHET OG BREASTFEEDING

Bruk av Bepanten under graviditet og amming utgjør ikke en trussel mot fosteret eller barnet.

OVERDOSE

Hvis du følger bruksreglene, er overdosering usannsynlig.

OPPBEVARINGSBETINGELSER

Bepanten bør lagres ved en temperatur ikke høyere enn 30 grader Celsius.

På jobb avbrøt han ved et uhell et stykke kjøtt på beinet hans. Såret ble dekket med en skorpe, men pus ble dannet under den. To ganger om dagen vasket jeg med hydrogenperoksid, smeltet Levomikol med salve og forseglet det med en gips, såret ble strammet for øynene mine, 2-3 millimeter per dag. I en uke ble såret med en diameter på et par centimeter helt strammet.

Beponder arr arrangerer

Profesjonell munnhygiene: fjerning av dental plakett med ultralyd + AirFlow + fluoridasjon av kappa for 2500 rubler

Tula, st. 9. mai, 3

Plasser ingen arr

Hva skal gjøres for å helbrede arret raskere og ikke holde livet?

Såret bør helbrede raskt uten forfall.

Hvis det er arr i ansiktet og andre synlige områder etter kokkerne, og lokale rettsmidler ikke hjelper, hva skal jeg gjøre neste? Og Bepanten krem ​​vil bidra til å øke hastigheten på gjenoppretting av huden etter prosedyren.

Contractubex, men dette er fra et arr, ikke for et åpent sår, for et sår er bepanten

Ja, kontraktubex er et veldig godt verktøy. Sjelden brukt ble aret hvitt og nesten usynlig.

Kontraktubeks Gel er en flott ting å bruke, og det blir lykke!

Men i noen tilfeller, når den patologiske prosessen med arrdannelse begynner, kan arret vokse og bli rødt, danne et hypertrofisk eller keloid arr 1. I apoteket i byen din, finner du Dagens handlinger, Bepanten.

Jod er veldig bra på å hjelpe meg i en uke med å smøre såret og alt har helbredet uten et arr

På nesen, sårsporet ikke helbredet, med hvilken slags salve eller krem ​​kan bidra til bedre eliminering av sporet.

Fortell meg, vær så snill, hva skal du gjøre slik at det ikke er arr etter brannskader. bare peels er borte. Ja, spør på apotekene. Kjøp bepanten plus - krem ​​fra alle sykdommer! Nevøen min grep håndtaket av ovnen, brenningen var veldig sterk, sobbing i 2 dager!

Hvis det er et arr, er det mulig å få en kosmetisk effekt med en laser.

Livredder eller havtornolje

Sår i hvilken form? I form av et arr? Prøv deretter Dermatikk.

Dermatikk kurs! redningsmann og panthenol ikke fra arr, men fra sår!

Du kan smøre solkoseril salve, det tørker godt og såret vil raskt passere og det blir ikke spor.

En gang under et øyenbryn ble det kuttet på en lignende måte, og et arr var der, bare noen år senere ble dette arr nesten umerkelig. men det var ikke noe slikt sted. Men det er annerledes, for tørre arr og litt mer. apoteket vil spørre Panthenol aka bepanten.

For et halvt år siden brente armen min, nå et mørkt arr. Er det mulig å lette arret med noen salve?

Bepanten. Medicine. Før graviditeten og fødselen buzzed vennene mine sammen med vennene mine, Bepantin, så fødte henne, ga meg en liste, og der var i første omgang denne salven.. Nå, etter 6 år, er det et tynt arr.

Kontraktubeks eller Egallohit kan prøve.

Kelo-cote gel, det hjalp meg best! Det var noen arr, kjøpte det (6g) og smurt det aktivt og komprimerte til og med for natten - ingenting var igjen!

Katten riper på nesen. Vil det være et arr?

Sannsynligvis ikke.

Bepanten er aldri et arr. Hverken parfyme eller noen annen salve vil snu arret i huden. Sliping er heller ikke en panacea. Dyrt, smertefullt, og effekten oppfyller definitivt ikke forventningene.

Livredder for å hjelpe veldig bra!

Scar vil sannsynligvis ikke bekymre deg. Men bedre smøre grunnen med fundamentet så bra.

Du fortalte det så detaljert)) Ikke bry deg, og alt går forbi av seg selv, du har ikke tid til å se tilbake)) men peroksid er en god ting) vann det og det er alt)

Jeg var igjen på nesen til minne om katten Mile))) (Mile fordi hun er alltid på skjermen når jeg sitter i Mail.ru)

Mest sannsynlig vil det forbli, siden fordybingen er fortsatt merkbar.

Årsaker til arrdannelse og arrdannelse på ansiktet. Sannsynligvis forblir de mest ubehagelige arrene på ansiktets hud etter akne og kyllingpokke. De er ofte dypt atrofiske, hvis det ikke er nok bindevev dannet under sårets arrdannelse.

Barnet har solbrenthet på ansiktet, noe der huden har skilt av, vil det være arr

Har du brent ham med et forstørrelsesglass, hva ville et arr være?

Kontraktubex sier det hjelper fra arr og arr, men jeg vil ikke argumentere fordi jeg ikke brukte det selv, men hørte det fra mine bekjente. Jeg smakt ut BEPANTINOLJE. Det er en salve, som det er en krem ​​ennå. Ikke et spor igjen.

Nei hvis du kjøper en krem ​​eller skum eller salve panthenol eller bepanten. Aktiv hudgjenvinning.

Det er et skum fra solbrenthet kalt panthenol! ! virkelig trengte med en gang.

Nei, det vil ikke, bare fukte stedet der brenne og alt.

Bepantol gel er ment for behandling av arr og arr med sikte på rask heling, inneholder silikon som danner et beskyttende lag på huden som forhindrer fuktighetstap. Beplant salve brukes til å behandle og forhindre bleieutslett hos babyer.

Ikke snart vil passere (sørg for å fukte.)

Nei, på skuldrene brente blærene, nå bare to store rosa flekker.

Hei alle sammen! Min sønn (10 år gammel) hadde vannkopper og hadde arr på huden. Hvordan kan jeg bli kvitt dem? Takk

Nei, jeg har også ett arr igjen. Bare hvis ved laser.

Vi analyserte tilbakemeldingene fra en stor gruppe pasienter, og det viste seg at noen pasienter roste effekten for at arene og arrene var flate, lette og subtile.

Beeptenenom salve - salven er veldig bra

Nei, jeg har også et par scarts her, ingen merker dem

Du kan prøve å bleke kremen (for ansiktet) som inneholder arbutin og / eller adenosin

Det er en hvittende body lotion for Zamian - men det er mer praktisk å bruke kremer til poenget, Zamian Red granateple vil lette hele kroppen, ikke bare arrene

Hvilken salve hjelper etter vannkopper slik at det ikke er arr?

Jeg hjalp ingen

Legemidlet Bepanthen er plassert av produsenter som et middel for å fjerne tørrhet og liten skade på huden. Noen pasienter bruker imidlertid Bepanthen for akne.

Bepanten og contractubex

Ospins, unntatt grønne ting, behandler ikke noe i øyeblikket deres utseende, og hvis et spor forblir etter sykdommen, så er det et arr, arr eller hva du liker... du kan smøre noe - ingenting vil hjelpe, du kan sannsynligvis noe som en laser polering... men er det så mye igjen og så synlig. Hvis ja, da ikke alle hadde tid til å smøre med strålende grønt.

Det er mulig (nødvendig) å forberede mest (mest) på basis av hvetekimolje eller mandelolje, eller rosehip frøolje, og tilsett essensielle oljer til dem (mandarin eller neroli, LAVANDER, teetre). En slik aromatisert olje bidrar til å redusere arr, gjøre dem mer elastiske, og hvis de blir salvet i tide, vil de forhindre utseende av arr.

Fortell meg det bedre å behandle riper fra neglene på barnets ansikt, slik at det ikke er arr.

Utmerket middel Boro Plus salve. Healer små sår og riper raskt

Vil det være mulig å bruke kontraktubex etter sårheling, slik at det ikke er arr? Sett bedre i retning av preparater basert på Dexpanthenol, Bepanten, Depantol og mange andre.

Kutte negler ofte

Det blir ingen arr. Bare første års solbrenthet kan ikke gå.

Bepanten. Spesielt for barn.

Hva eller hvordan å behandle brennstimulerende sår? Jeg prosesserer hydrogenperoksid..

Brenn og ja purulent! Kontakt lege!

Fordeler med krem ​​Bepanten. Betantin-serien til behandling av akne har mange fordeler. Et bredt spekter av handling. Papillomer. Akne behandling. Arr, strekkmerker, arr.

Behandle som vanlig, perekis, klorhexidin. ingen grunn til å sette salve. Fjern bandasjen uten å bløtgjøre. Som alt vil være rødt, så levomikol - en gang hver 2-3 dager.

Jeg er ikke en lege. Mitt råd fra slike sår er bare en - få iruksol, og du vil bli glad.

De som har født seg med tårer og sprekker! Når var du i stand til å sitte og gå på en menneskelig måte, og ikke som en ugyldig?

Spørsmålet gjenstår - hva skal jeg gjøre med to bulging store arr etter den dypeste fjernelsen av en radio kniv. Fortell meg at dermatikk vil hjelpe meg. Jeg har et lite arr igjen da jeg kuttet leppen min og det var 2 måneder siden.

Jeg hadde 4 ytre sømmer, trimmet, jeg satt normalt etter en uke, jeg gikk med en gang

Jeg kunne ikke sitte i 3 dager, sømene selv hadde løst seg (de ble ikke fjernet). kjæresten sukket uke, så gikk for å skyte. avhengig av hvor mye det eksploderte)))))))))

Gikk umiddelbart normal. og de hadde ikke lov til å sitte, slik at sømmen ikke ville divergere. før utslipp ble stingene fjernet og alt er bra.

Begge ganger fødte jeg tårer (det var 7-8 masker). Jeg satt en måned senere.

Å gå på den andre dagen allerede i barselshospitalet kunne ikke gå til sengs lenger, det var ikke så vondt for den tredje dagen, og jeg vet ikke jeg måtte sitte normalt, halebenet mitt var fortsatt syk! ! og så hvis ikke teller det, så har 2 uker gått! ! Stingene ble fjernet på den tiende dagen!

Opplever at arret ikke forblir. Ranke er allerede 3. dag. Om morgenen salvet med bepanten pluss en helbredende antiseptisk. Datter 8 måneder. Jenter som hadde det? Hvordan skikkelig vare og hvorvidt arr ligger etter det?

Hun gikk normalt som stingene ble fjernet, uken begynte å sitte etter 1,5 etter levering

Jeg hadde interne pauser, så jeg følte ingenting, men blødning plaget meg i omtrent 1,5 uker. verken sitte eller stå (((

Eksterne sømmer gikk straks og satt etter 10 dager når sømene ble fjernet

Det ble lettere å gå når stingene ble fjernet, men hun var i stand til å sitte ned etter 2 uker, og sitte et sted nærmere en måned...

Den første bjørnen - det var umulig å sitte i det hele tatt - strømmen kunne bevege seg normalt etter en måned, og etter den andre etter en uke eller tre var det tre sprekker

Hvordan bli kvitt akne arr i ansiktet. avansert søk, søk av brukere. Jeg ble foreskrevet bepanten og en annen salve bare litt 34 fløy nettopp ut av hodet mitt. hva jeg skal gjøre med mitt sinn vil jeg ikke søke og også jeg trykker på dem og nå etter det er det også arr.

Jeg satt ikke i ti dager etter å ha fjernet stingene, men gikk normalt med en gang, dro til sykehuset langs korridoren, trent.

Den første fødselen var forferdelig i denne forbindelse. etter 10 dager skrev de ut (((((((((og den andre etter 2 timer reiste seg og gikk inn i dusjen) alt er bare bra.

Jeg var i stand til å sitte i en måned normalt... Jeg gikk normalt

Bare pausene var eksterne, gikk straks normalt. Men satt på den femte dagen da masker ble fjernet.

I dag drukket han ut en sigarett på egenhånd, ville det være et arr?

Hvis du legger ut lenge, så ja.

I andre tilfeller, enn tre arr, vil et hvitt spor av ham fortsatt forbli. Sliping arr i hjemmet. I hovedsak er hjemmelaget polering simpelthen: Skruen må videre vaskes og huden behandles med en helbredende salve, panthenol, panthestin, bepanten.

Klipp av hånden din og det blir ikke arr fra en sigarett!)))

Vel, en figen selv? Dette er ikke full! Dette er en klinikk. Slipp denne tingen, og så vil ingenting godt skje.

Jeg tror at arret ikke kan unngås..

Hvilken salve vil bidra til å fjerne riper fra katten?

Støtt cams slik at alt er bra. Og fortell meg hvordan du skal behandle, slik at det ikke er arr. Levomekol, panthenol spray, troxevasin bruker dette. Korrigert bepants på panthenol helt hjerner er ikke på stedet.. Takk!

Og vil ikke fungere hvis du smører all crap.

det vil passere / helbrede / vokse over, etc.

På ansiktet forsvinner kanskje ikke. Over tid blir sporet mindre merkbart, men stripen vil forbli.

De-panthenol hjalp meg..

Dette er individ, hvis du har en økt tendens til å danne arr, vil den forbli så.

Generelt er det lite mer smurt, ta et motrør (hvis jeg husker navnet riktig) eller en annen salve, men det er fra arr.

Etter seks måneder blir arret hvitt og mindre synlig. Pass på å forsiktig massere flere ganger om dagen, så vil det også være mindre merkbar.

Beplant salve - hormonal eller ikke? Mødre spør ofte dette spørsmålet når leger foreskriver en medisin for et barn under en bleie. Ved purulent mastitt. Postoperative arr, masker, arr. Etter kjemisk peeling av ansiktet. Etter epilering.

Contractubex eller bepanthen

Generelt er skrape merkene til en feline veldig dårlig helbredet. Mine hender er riper fra den store kjærligheten til en katt. På den første dagen er det ikke nødvendig å vaske det og pulver det med babypulver (etter behandling med alkohol), og så - som jeg forstår det, bare vent til det går. kanskje tan ville hjelpe? om sommeren i solen - velsignelsen solen er allerede i overflod - eller i solarium?

Fortell meg hva medisin for å behandle "pits" på huden etter vannkopper i et barn?

Bepanten KONDRONOV KuriozinSemin M., 28 år gammel, Moskva Han kjempet i sin ungdom, skadet ansiktet og la et arr på kinnet. Ingenting smurt, ikke før det var.

Etter kyllingpokken? for helbredelse, for desinfeksjon med alkohol eller antiseptisk.

Hvis du har fjernet kokosnøttene, kan du ikke gjøre noe med det, hullet varer i livet.

Gel solkoseryl, aktovegin, krem ​​bepanthen

Ikke håndter noe, spesielt med salver fra arr. Hos barn, regenererer huden og fossa glatter ut hvis det ikke er veldig dype arr fra å skrape sårene

Det var nødvendig å ikke sove dag og natt, slik at barnet ikke ved et uhell ville rive skorpen, selv om du hadde tynne votter for sykdomsperioden, men nå er det for sent.

Som en tatoveringsmester, kan jeg gi råd om bepanten plus, bor plus, d-panthenol, pantestin gel. Som en vanlig person - en livredder, solkoseryl og havtornolje. Havtornolje helbreder helt, brenner, det har blitt prøvd mange ganger - det er ingen arr.

Det er en nydelig salve for Contractubex arr. Jeg ga henne de mest forferdelige strekkmerkene etter levering. Selvfølgelig forsvant de ikke i det hele tatt, men fra de stygge dype arr ble de bare lyse striper. Sann pris biter, ca 600 rubler. for et lite rør. Men ett rør er nok for barnets ansikt

Dimples forblir for livet. Og jeg har. Litt. Og min baby. Jeg legger merke til mange barn. Umiddelbart klart at vannkoppene var syke.

Kom inn i en kamp Hvordan bli kvitt mange blåmerker, slitasje, hovne hender og knuste lepper?

Før bryllupet helbreder

Er det mulig å ta noen tiltak slik at arret ikke er igjen? Dermatolog ved Institutt for dermatologi og kosmetologi Dr. Bogomolets. Informasjon om konsulenten. Bepant lotion eller krem.

Nei om 10 dager vil alt passere seg selv!

Massasje av ømme flekker, med kremer naturlig))

Skraper smøreslag for å helbrede og arr igjen. knust leppe, hmm, jeg vet ikke engang. må passere seg selv.

Guttene slå er ikke bra. Kjøp badyaga salve

Bepanthen anti-arg gel mot arr for bruk i behandling av sår, og arr. Ved siden av Anti-Scar-arveligemi smelter, mykner og fades merkbart allerede dannet arrdannelse.

Hvordan helbrede du en knust leppe raskt.

Bepanten pluss det viktigste er ikke å la såret tørke opp, og da skalet blir igjen, måtte jeg pakke det ut hver dag og smøre det.

= IKKE! SEA-BUCKTHORNOLJE ==. på utsiden. og så selv. spytt er der!

Aktovigin gel, solkoseryl - vil helbrede seg selv.

I nødhallen legger du et par masker.

Glad Lori kan plaske. Og en gang fra innsiden, smør det en eller to ganger med vannblå. Raskt, den blå vil vaske av seg selv og såret vil stramme så raskt.

Jeg konsulterte på apoteket, rådet oss til Bepanten, kjøpte det, smør det, men det virker for meg at dette ikke er til bruk. Generelt, hvor lenge er prosessen med operasjoner og deretter en gjeng med arr på ansiktet. smurt i omtrent et år. nå de som ikke visste, vet ikke engang, fordi. ingen spor igjen.

Velg en: bepanten krem, solkoseryl (gel hvis våt, salve hvis tørr), d-panthenol, kontingube (dyrt, men det bidrar til å danne arr, dvs. slik at sporet ikke forblir

Brent jern. Skorpen på brenningen utilsiktet brakt, nå er alt rødt og sårt. Rådgjøre hvordan man skal behandle?

Bandasje og rør ikke den sterile bandagen

Gel Bepantol fremmer healing av arr, en massasjevals i utformingen av røret ødelegger kollagenfibre, og silikon som en del av produktet forhindrer hudtap av fuktighet.

Først, peroksid, deretter jod, gå grønn maling og gips i noen dager! eller salve med en baby krem ​​og legg en bomullsbelagt bandasje på brenningen!

Vinilin smøre. sårheling onsdag

Panthenol eller bepanthen Salve for brannskader og vanskelig å helbrede sår. Bepantin er dyrere, men det fukter huden. Det er, hvis du har en anstrengt hud på såret ditt, bare den veldig tingen.

Hvor lenge kommer pus ut av et sår?

Vishnevsky salve trekker pus over natten.

Det var ingen arr igjen, selv om flekkene forsvant lenge, eller snarere, de syntes å krympe til de helt forsvant. På den tiden ble hvalspermaceti distribuert mye, og de ble smurt ut med den.

Slik behandling går ikke.. nei nei ihtiolovaya Vishnevsky salve er ikke beregnet for behandling av betente sår, men bare du kan bruke dem i den siste fasen av behandling for hud regenerasjon, bedre bandasje med salve levomekol. Levomekol inneholder et ganske sterkt bredt spektrum antibiotikum, kloramfenikol, som er svært effektivt mot de fleste bakterier, og forårsaker purulent betennelse. Også, før du påfører dressingen, vask såret med 3% peroksid. Men mitt råd til deg er: hvis såret er stort, gå til legen.

Alt avhenger av behandlingen. Det er bedre å umiddelbart overgi til fagfolkene.

Du trenger antibiotika. Støddose. For å eliminere betennelse.

Løs dressing og dryss med saltvann. Raskt kommer ut.

Venstre etter vannkopper arr hvordan bli kvitt? Oksana Kislenkova. Silikon gips, fjerning arr og arr anbefalinger for bruk Natalya Gulina. Bepanten, vurderinger Ekaterina M.

3 timer til 2 uker

Tre dager mer, og bruk deretter en annen salve, den som er foreskrevet av legen!

Det avhenger av hva slags sår, syntomecin eller levomekol du kjøper. Vishnevsky salve gir noen ganger hevelse

Vishnevskys salvepus vil strekke seg og såret vil stramme.

Minst 3-4 dager, maksimalt halvannen uke

Kan hjelpe med salver for arr og arr, fra rynker i ansiktet og rundt øynene? ​​Kommentar. Få effektive stoffer til å behandle denne sykdommen. Bepanten.

Omtrent maksimalt 2 uker minimum 1-2 dager

Prøv bandasje med LINCOMYCIN! Det er i ampuller, men jeg tror du vil klare med kapsler (injeksjoner er gjort i mer alvorlige tilfeller!). Først behandles med peroksyd, og deretter helt over i en sårpulver lincomycin, lincomycin eller foreta en bandasje: en steril bandasje for å anvende Bepanten krem ​​(for fikser), eller hvilken som helst baby krem ​​- i nødstilfeller, blir så pulveret som er linkomycin, og løse gips.

Aloe (agave) for natten trekker. HVIS I DET FØRSTE FØR DET IKKE ER INFEKSJON, ER DET ALLT BRUKT! Rana må vaskes!

Jeg hadde også en venn. Hvem gikk med mange sår og de rotet. Det kom til det punktet at pus akkumulerte under hans sunne hud. Og hele huden ble veldig blek. Kroppen hans ble forgiftet av kadaverøse sår. Han døde. Og nå vet jeg ikke engang hvor han er. Etter hvert forsvant det bare fra mitt liv. Jeg vet ikke om det er i live.

Kinesen reddet hånden ved å sy den til foten i lang tid.

Men arrene etter kviser i ansiktet, er en forferdelig fenomen, fordi deres behandling er mye slozhnee.Na laser-behandlede huden etter inngrepet brukt krem ​​eller panthenol Bepanten.

Å, et sår, jeg har ingen ord

Jeg husker å knekke kneet mitt i barndommen, etter å ha falt hele flyet fra en sykkel. Såret var over kneet i lang tid, festet og passerte ikke, de skyllet såret med kaliumpermanganat og sprinklet det med streptocid. Deretter stoppet festerbenet og scabet var dekket.

Salve Vishnevsky salver et par dager. Bare vær ikke dumt, salget og i det minste en dag å gå så. Og det hjelper godt. Og hvis såret helbreder i lang tid, salver du det med tetracyklin salve (hvis det allerede er ingen pus)

Salve Vishnevsky bedre ichthyolus trekker. Og enda bedre - det er en salve i sibirisk helse, i et grønt rør (navnet er glemt - unde hen eller noe). Det trekker opp koker i 6 til 8 timer.

Liniment syntomycin 10 eller 20% for å hjelpe deg, og antibiotika og trekker veldig kul! prinsippet er det samme som med ichthyol, som stadig skifter under plasteret

Bepanthen Anti-Scar forebygger og synlig reduserer arr og reduserer også kløe og rødhet. Bepanthen Anti-Scar er egnet for behandling av friske arr og eldre. Bepanthen Anti-Scar inneholder silikon.

På jobb avbrøt han ved et uhell et stykke kjøtt på beinet hans. Såret ble dekket med en skorpe, men pus ble dannet under den. To ganger om dagen vasket jeg med hydrogenperoksid, smeltet Levomikol med salve og forseglet det med en gips, såret ble strammet for øynene mine, 2-3 millimeter per dag. I en uke ble såret med en diameter på et par centimeter helt strammet.

Pus fra et sår går til døden

Gå bedre til legen! Hydrogenperoksid er nødvendig.

Med feil behandling kan fester til døden.

Ithiol, dette er opp til suppuration. Og når det er pus, er det nødvendig med levomekol.

Personlig hjalp Ichthyol meg mer enn vipshnevsky salve

Bedre å sette løk eller grillet Borodino brød med salt

Bepanten beregnet for behandling og arrdannelse i sår og andre hudlesjoner og overfladisk slimhinne obolochek.On akselererer epitelialisering av vev, produksjon av nye celler, noe som minimerer arrdannelse og arr.

Jeg forklarer for alle nykommere. Hvis du koke (koke), og deretter gå på apoteket og kjøpe Dimexidum (som lukter av hvitløk: det er vel avslører såret og fra det gradvis kommer purulent kjerne, hvis du har nyheter dag klatrer puss, så i kveld er det nødvendig å se på staten, for eksempel når jeg gjorde, jeg dyttet litt på District koke og jeg både fløy en pinne (det var en kampanje mot kruglyash)) gjelder Dimexidum slik at du tar en spiseskje av narkotika og 3 ss av rent vann, rør og gjelder dynket i en oppløsning av bomullspinne på såret ved 20-3 0 minutter, bør denne prosedyren gjøres 2-3 ganger om dagen og resten av tiden er det nødvendig å kjøpe og gjøre Levomekol dressing, særlig om natten. Hvis du fløy kjerne og dannet en stor, dyp, blødning hull å plassere koke, så er det helt greit, mener at etter 3 dager alt pus ut, men healing vil bli lang og arret vil forbli. På bare dukket opp kviser er bedre å bruke sink salve, Levomekol eller salve Vishnevsky, de er svært effektiv mot akne, hudormer eller kviser))) Jeg ønsker dere alle lykke til, og neste gang ikke å plukke, vær så snill, kviser, og enda verre vilje fordi shramiki Facial forbli.

Brenn fingeren. HJELP! Holdt i kulde i lang tid hjelper ikke.

I kulden var det ikke nødvendig å holde. Hvis jeg var deg, ville jeg ha ringt ambulansen, ellers er det vanskelig

Og hva skal jeg gjøre med et arr etter en brenning? Veldig dårlig brent beinet, i begynnelsen var det en gigantisk boble, men da brøt han blæren fra brenner, de er. Bepanten.

Hvis det er vodka eller alkohol hjemme - legg det til brenn, blir det lettere

Og forkjølingen kan ikke være lang så vel som å vri på alkohol eller smør, kremer er også umulige, bare panthenol og det gel eller skum, og deretter helbredende salve på en dag er mulig. Og hva fikk Oleg selv? Hvis kjemiske preparater løper deretter til sykehuset!

Panthenolbaserte produkter. Men det vil være alt det samme, og hvordan du ville. Smerte reliever.

Mint tannkrem for den første timen. og løp til apoteket. poteter juice er utmerket akselererer overgrowing men dette senere

Fingeren skal fryses i fryseren i en time, kan være lengre. Og det er det! Ingenting vil skade! Er du liten, eller hva? Du kan blåse deg selv på fingeren, og ikke be om råd på Internett!

Flere kviser ble trukket av ansiktet, og nå er jeg redd for at det ikke kommer noen arr igjen. Fortell meg, kan noen takle det? Hva? Og hvis en gang dro av - ikke bekymre deg. salve litt tråd med en krem ​​av slitasje. Jeg vet ikke om du har bepantin i førstehjelpsutstyret, siden du allerede er 10 år gammel.

Ooooh! Allerede 35 minutter plager. Søk etter et øyeblikk av lim eller gummi lim og hell den på fingeren. Nesten umiddelbart lindre smerte og være lettere. Skummelt vil ikke være uansett. Dette er sterkt, jeg ser. Lim så mye plass på fingeren som mulig. Ikke flytt eller bånd fingeren. På rør av lim er det en slik anbefaling. Jeg sjokkerer ikke.

Bare en lege vil hjelpe! her assholes vil ta bort fingeren din. Ingen har en medisinsk utdanning og skriver nonsens som bare blir verre. i den første halvtimen kaldt. så lege eller ambulanse. sår hvis en behandling er revet, hvis våt annen behandling, hvis tørr sår er den tredje behandlingen. såret må puste og det må ikke være infeksjon. generelt trenger en lege - ring en ambulanse

I det kalde saltvannet hjalp brent smerte alltid meg.

Ha ha Lider hvis en ekte mann. Jeg hadde ofte lignende situasjoner og utholdt ingenting, jeg dypet også i vannet. Vel, jeg tenker omtrent 30 minutter! Men enig i at det i teorien er alle blomster, sammenlignet med hard tannpine)))

Arr på vmyu liv og så først umiddelbart etter brenne panthenol det med bedøvelse og deretter gikk til å kle det vasket furatselinom uv've alltid hatt problem hud, medfødt diatese. Under graviditeten ble det enda verre. Hjulpet bepanten.

La det være som det er. Boblen vil briste med tiden, og alt vil helbrede. Som om barndommen ikke var rett))

Fingeren på hunnen er lik, slik at du ikke kan stå smerten.

Har på ham eller et bandasje med urin

Det beste middelet er din egen urin. Samle den midtre delen (igjen, den første delen av toalettet (vasket urinrøret) og deretter i en krukke, restene tilbake i toalettet. Fingeren i en krukke, og jo lenger det vil være der 30 minutter, 1 time eller mer,. Dette er bedre ganske alvorlig. Det blir ingen konsekvenser og helbreder raskere enn noen medisinering.

Selv laserbehandling ikke alltid hjelper med arr, og som du vet, etterlater noen alvorlige skader spor i form av arr eller arr, så Bepanten akselererer helbredelse av små sår hud, men garanterer ikke fravær av arr.

Smøre salve, googling som kan lindre smerten, vel, du kan ikke gjøre noe mer, utholde det (

Ja, du hugger av hans nafig.

Fra brenningen, kjøp i apoteket salve "Solcoseryl", etter 10 minutter bolstiah og brenn brenner raskere. Stor salve. I mellomtiden, såpe finger husholdning. såpe. Det vil fjerne infeksjon og litt for å undertrykke smerten. Tro meg, det var med meg og jeg brukte dette verktøyet.

I magert oljesol

I OLIEN KAN IKKE. i kaldt vann kan og burde være.

HELT I BURNSENTRET.

Bepanten kan ikke takle sterke eller kompliserte sår, særlig dype på skytevåpen, fra kirurgisk nozhachto denne kremen vil spare deg løse arr og merker fra sømmene, er det behov for gjentatt resurfacing og arr excision arr.

Pee på det.

Enhver brenning anses å være farlig og smertefull skade på huden, uavhengig av den grunnen som førte til det - en varm komfyr, strykejern eller åpen ild. Hvis det er på tide, og det er av stor betydning, å raskt gi deg selv eller din nabo med ambulanse, så kan konsekvensene av skaden unngås. Det er også viktig å vite hvilken type salve for brannskader som skal brukes til hudskader. Førstehjelp

Det viktigste ved å gi førstehjelp er å raskt avbryte handlingen som forårsaker brenningen, det være seg en åpen ild, en varm gjenstand eller damp.

Det er viktig å vite at etter å ha fått skader, er det nødvendig å åpne lesjonsstedet umiddelbart, det vil si hvis det er under klær, bør det forsiktig fjernes / kuttes.

Umiddelbart etter dette er det nødvendig å avkjøle hele brennestedet, for eksempel, hold hånden / beinet under rennende vann (bare ikke veldig kaldt) i 10-15 minutter. Takket være dette fjerner du litt smertefulle opplevelser.

Deretter bør du bruke en medisinsk salve, for eksempel "Rescuer" eller "Bepanten."

Tre grunnleggende faser i sårheling

Ved brannskader kan tre hovedfaser spores ganske tydelig: betennelse, regenerering og epitelisering. På ulike stadier av brannhelbredelse er det nødvendig å bruke egnede lokale rettsmidler for behandling.

Et rør av salve FAST AID kalles en sårmelisse. Alle brannskader, små sår, smøres øyeblikkelig og flere ganger om dagen. Rask og effektiv, og helbringer uten arr. Prisen er ca 150 rubler.

Jeg hadde en gang en veldig sterk forbrenning av arresteringen, skummet fra brannstokker hjalp meg mye, "Hva heter jeg ikke, men du kan spørre på apoteket... Det er en balonchik, som ligner en balonchik spray fra sår hals, Skum legger ned et tykt tykt lag og veldig kult sannsynligvis med menthol,, generelt helbredet jeg raskt alt.

Trenger solsikkeolje

Men riper kan passere og det blir ikke arr. Jeg vet ikke hvordan det skjedde at det ble brent med å brenne fett når det lagde mat. rett fontenen det. solrøde flekker. Når det gjelder normer, bør det ikke være noe igjen..

Iskilt vann, hydrogen gjennombrudd, dressing. Her er en liste over mine handlinger i slike tilfeller. En gang i barndommen dro han hendene på å brenne cellofan. Mer smerte ble husket da jeg smurt hånden min med alle slags oljer og poteter. Selv ville ha helbredet raskere, uten dumme hjelp utenfor.

Jeg har også Obzho Leg Left Wound

Hva er du så brent? Generelt hjalp alkohol meg og brente salve

Når jeg brenner, bruker jeg kaldt rømme eller kefir.

Bruk metoden for behandling av brannskader.

Blisterutbrudd. Det er det det er.

Bepanten - forsterket stoff. Det stimulerer regenerering av hud og slimhinner slik at salven kan brukes til å behandle arr og arr som forblir periodisk etter akne.

Det var nødvendig å smøre med vegetabilsk olje

Bare kyss fingeren!

Hell en eggeplomme på fingeren, eller rist en potet (rå) på en fin riper, og tørk en finger og pakk en finger rundt med en bandasje eller at du kan finne en dressing

Kose deg selv. Oppbevares i kulde anbefales ikke, da kroppen får et sjokk (hevelse, hevelse). Du burde vært presset til kroppen din til den når kroppstemperaturen (normaliserer). Nå kan du ikke gjøre noe, gå til apoteket for salver

Jeg, som en tidligere sveising av metallkonstruksjoner. Jeg vil si at metoden skjønt utfordret av leger, men. alltid med brenner, jeg brukte solsikkeolje, smurt en dråpe smør på brennestedet og glemte smerten og helbredet raskt

Bepanthen akne er mest effektive etter fjerning. Det hjelper huden å raskt gjenopprette, sår for å unngå betennelse og infeksjon og helbrede uten spor. Huden helbreder raskt og det er ingen arr på den.

Brennstoffene helbrede svært dårlig dersom hudnekrose i huden oppstår. Fingeren er avskåret for å redde armen fra gangren. Som du ser, er det mest alvorlige problemet umiddelbart å brenne senteret.

Fra enhver brann betyr det alltid med deg - URINE!

minst noen få dråper urin (hvis du nylig gikk litt) men med en gang!

Testet på deg selv, barn, venner - det blir aldri en boble, ingen smerte, ingen konsekvenser.

Og velg nesen din.

Det var nødvendig å holde vannet ikke kaldt, men normalt. Veldig bra rette eplan i apoteket.

Brenn fingeren min denne smerten vil stoppe. Smerte smerte.

Det er lite tid på å fjerne ar i salongen eller i operasjonen, men ikke hver dame har motet til å ligge under kirurgens kniv. Enhver barnslig, Bepanten, panthenol vil gjøre.

Havtorn olje (bare spredt på fingeren) vil hjelpe eller et friskt kyllingegg, du må røre det litt med en gaffel og legge den på fingeren og hold den. Det blir enklere!

Ikke legg noe i noe tilfelle. Ikke hør på noen. Det er umulig å smøre en brenning i de første timene. absolutt! INGENTING. hvis smerten er alvorlig, så gå til legen, bedøv og bruk en steril bandasje. Du kan lage en våt dressing for avkjøling og fukt den med kaldt vann eller hold det i en pose med is. Fest den samme isen til en steril dressing.

Først under kaldt vann i 10-15 minutter, hvis smerten senker litt, smør mintandepastaen !! Det hjalp meg for 2 dager siden, jeg brente miles, og jeg klarte uten leger)))

Så eller allerede i lykken

Panthenol, bedøvelse og en ring til legen tross alt, en alvorlig brenning!

Men jeg ble grundig forberedt, allerede på dette stadiet visste jeg at Bepanten krem ​​ville være min assistent. Takket være dette var det absolutt ingen arr og merker igjen etter hendelsen.

Kapeter, jeg krypet ca 2 km med et hull i magen uten medisinsk hjelp, og du kan ikke bære en liten brenning av fingeren! Hva slags gutter gikk. Snørret.

Eventuelle anti-brennende middel, salvor salve.

Hvordan behandle et sår

Hvordan påføres Bepanten salve. Ar og arr oppstår på grunn av skader på huden. Når vevet vokser sammen, forblir en merkbar arr igjen.

Cream badevakt og bedre grønn maling

Panthenol, det er i butikken, på apoteket

Povidonjodskum

Sigarett eller noe morsomt. Beplant salve.

Bepanten Plus kjøpe nødvendigvis, veldig takknemlig for råd! Riktig tror jeg at såret skal være åpent og det ikke er behov for bandasjeforband. Ingen flekker eller arr fortsatt. Bonus, siden min favoritt duft er lukten av lavendel.

Kjøp en Branolind dressing og hold den til såret. Det hjelper med brannsår og helbreder sår. Vi bruker det bare for brannskader.

Du må først rense såret, og deretter bruke spesiell salve.

Ingenting. Så la deg bli helbredet

Mer enn 3 måneder har gått, det var forferdelige arr, jeg mistenker at de er keloider, lyse rosa i farge og bulging, i form av juletrær som de ble sydd på. Så det er en god ting, jeg bruker det noen ganger, selv om huden er for stram etter en dusj.

Hydrogenperoksid i såret. + lite grønn rundt såret. Ikke bruk salver hvis det ikke er en forbrenning.

Hvordan bli kvitt et arr på ansiktet

Det er en laserkorreksjon og salve

Jenter, jeg fjerner teratomet på 13 uker, det er tre arr på 2-4 cm hver. Hei, jeg vet ikke om Bepanten vil hjelpe med arr, men salven er fantastisk. alt helbreder. og sår og brenner!

Trenger laserpolering. Dette i skjønnhetssalonger gjør. Men jeg forstår ikke, du er en mann, og plutselig en slags arr?

Det er en slik krem ​​Bepanten. Men jeg er med i den forrige høyttaleren. Scars pryder en mann. Jeg ville gjøre alt på plass slik at "arret" ikke helbreder.

Laser korreksjon nødvendig

Salver og geler hjelper ikke, gjør sliping. I skjønnhet er Ultrapulse CO2-laser trend gjort, de sier arr er godt å fjerne. Rehabiliteringsperioden er ikke lang, du trenger ikke engang å overnatte på klinikken. Leger de har opplevd.

Hvis dette øyenbrynet, selv om du reduserer arret, vil det ikke vokse håret mest sannsynlig. Laser fjerne. da vil du smøre bepantin salve. Jeg slettet arret som dette... du hadde ikke engang igjen. Sønn hjalp.

Hjelp meg å be: (

Dype sår må søm!

Slik behandler du utslett, slik at det ikke er arr på kroppen. For å unngå at dette skjer, bør du begynne å bruke salven etter arr etter en viskespenning i tide, for eksempel Bepanten Russia, Melt USA, Germany gel.

1. Heal-hvis du går til apoteket, kjøp Vishnevsky's salve (bare det), og du vil gjøre dressings, som er ca 10 dager (denne salven er bra for disse formålene, men det lukter litt)

2. Eller gå til kirurgen, eller han vil sy opp - eller si det samme jeg fortalte deg ovenfor

Vishnevsky kan ikke være på åpne sår. Salve Levomekol, Levosin

Til kirurgen for å vaske såret, og deretter bandasje med salver Levomekol og Bepanten alternerende 10 dager

Otkolupay sår, vasket med peroksid + klorheksidin 1: 1. Med fingrene dine, zoome inn på mobilbildet, sårkanten og påfør tynne strimler av gips slik at kantene ikke sprer seg og bruk en ren trykkbinding. Running sted, på dette såret overgrover ikke, hvis du gir foten fred, vil den trekke på

Vil ikke sy lenger

Noen bedre arr arrner, noen hjelper en annen salve. Les instruksjonene til salven, hvis det passer, prøv det, men så vidt jeg vet, hadde alle venner og deres barn som hadde hatt kokepokker, ingen arr.

Spildt kokende vann på beinet, behandlet med Panthenol, deretter med havtornsalve. 2 måneder har gått Sporet forble, hvordan å behandle det?

Stien vil forbli for livet. Jeg, for eksempel også på foten i form av små røde prikker, var et spor etter kokende vann. Allerede 10 år.

Hvis det er arr i ansiktet og andre synlige områder etter kokkerne, og lokale rettsmidler ikke hjelper, hva skal jeg gjøre neste? Og Bepanten krem ​​vil bidra til å øke hastigheten på gjenoppretting av huden etter prosedyren.

Sporet vil ikke forsvinne.

Jeg helbreder alltid med Emalan. Veldig rask og effektiv, jeg anbefaler!

Flere Artikler Om Typer Acne