Innhold [skjul]

Atoderm krem ​​er et kosmetisk produkt av en kjent produsent Bioderma, som er beregnet på omsorg for svekket atopisk hud. Den har en beroligende effekt, bidrar til å eliminere ubehag og har anti-inflammatoriske egenskaper. Produktet kan brukes til daglig pleie eller til å gi en forebyggende effekt i perioden med forverring av hudsykdommer.

Spesielle funksjoner

Atoderm krem ​​er et effektivt pleieprodukt som har en sterk fuktighetsgivende effekt på dehydrert hud. Den kan brukes til ansikt og kropp.

Dette produktet har mange fordelaktige egenskaper og har positive egenskaper:

 • Den har en intens fuktighetsgivende effekt, bidrar til å takle overdreven tørrhet på dekselet;
 • Effektiv i ulike hudsykdommer, inkludert atopisk dermatitt;
 • Den har en beroligende effekt, bidrar til å eliminere irritasjon og rødhet.
 • Eliminerer kløe, brennende og andre ubehagssymptomer som oppstår under ulike sykdommer og tørrhet i epidermis;
 • Kan brukes til barn og voksne til daglig eller sporadisk bruk;
 • Inneholder et kompleks av sikre og effektive ingredienser som har en aktiv innvirkning på problemene med tørr hud;
 • Den har en beskyttende og forebyggende effekt, bidrar til å nøytralisere effekten av ulike irriterende stoffer.
 • Den er preget av en delikat tekstur, godt påført og distribuert;
 • Det tolereres godt av irritert og sensitiv hud.
 • Styrker beskyttelsesbarrieren til epidermis.

struktur

Formuleringen består av aktive fuktighetsgivende og beroligende stoffer:

 1. Glyserin er en intens fuktighetskrem som hjelper til med å fylle dekselet med fuktighet og forhindrer fordampning. Glyserin lager en film på overflaten av epidermis som beskytter mot fordampning og virkningen av negative miljøfaktorer.
 2. Mineral olje har en nærende og myknerende effekt, eliminerer tørrhet og tetthet. Denne komponenten bidrar til å bekjempe peeling karakteristisk for tørre epidermis.
 3. Laminaria ekstrakt er et ekstrakt fra alger. Denne komponenten bidrar til å forbedre de metabolske prosessene til cellene i epidermis og fylle dem med nødvendige elementer. I tillegg har det antiinflammatoriske effekter og normaliserer lipidproduksjonen.
 4. E-vitamin er en komponent som har en regenererende og helbredende effekt. Det bidrar til å forhindre tegn på aldring. I tillegg normaliserer dette stoffet vann-lipidbalansen, metter huden med nødvendige fettstoffer og eliminerer tørrheten.

konklusjon

Atoderm Bioderma krem ​​er et utmerket pleiemiddel som hjelper til med å fukte tørr hud og eliminere ubehag symptomene som oppstår i en rekke sykdommer. Dens sammensetning inneholder trygge aktive stoffer som forsiktig påvirker følsom dekselet. Dette produktet kan brukes til barn.

Instruksjoner for bruk

Bruk Atoderm krem ​​i henhold til bruksanvisningen:

 1. Påfør produktet bare til renset hud. Vi anbefaler at du bruker myke rengjøringsmidler for vasking, for eksempel produkter fra Atoderm-serien.
 2. Påfør et tynt lag av agenten, fordel jevnt fordelt i henhold til søknadsreglene.
 3. For en bedre fuktighetsgivende effekt, bør produktet påføres på litt fuktig hud.
 4. Produsenten anbefaler å bruke agent to ganger om dagen.

Slik bruker du Bioderma Atoderm crème riktig

For å forhindre akne eller hudormer på huden din, må du nøye ta vare på huden din. Spesielt hvis du i naturen har problemer med tørr hud. Sannsynligheten for neoplasmer i dette tilfellet er svært høy. I arsenalet må du ha et stort antall kosmetikk av høyeste kvalitet. Bioderma Atoderm crème er en av de beste og mest effektive alternativene.

Hovedformålet med Bioderma Atoderm crème

Kremet er unikt ved at det ikke bare er ment for ansiktspleie, men også for hele kroppen. Du kan bruke den på noen deler av huden strengt i henhold til de angitte instruksjonene, og få et godt resultat. Husk at verktøyet ikke hjelper deg med å eliminere akne forbundet med overdreven aktivitet av sebaceous glands.

Krem, tvert imot, fuktighetsgivende. Det er hovedsakelig ment for behandling av akne, men for forebygging. Du kan forhindre dannelsen av formasjoner, hvis du regelmessig fukter tørr hud med denne kremmen. Kontakt legen din hvis du ikke er sikker på at rette er riktig for deg. En konsultasjon fra en kvalifisert kosmetolog vil være nok.

Hvordan bruke Bioderma Atoderm

For å oppnå best mulig effekt må huden først rengjøres grundig. Spesielt hvis du bruker kosmetikk. Bruk melk eller såpe fra firmaet Bioderma for å fjerne alle overskytende stoffer fra huden og gi krem ​​full tilgang til epidermis.

Atoderm Bioderma har den mest fordelaktige effekten på dekselet, prøv å bruke det daglig. Hvis huden er for tørr, gjelder de første ukene stoffet for å dekke to ganger om dagen - om morgenen, rett etter søvn og om kvelden, før du legger deg til sengs. Kombiner kremet med andre produkter fra denne produsenten for å få best mulig effekt. I tillegg til krem, i oppstillingen finner du:

 • Bioderma Atoderm såpe er et effektivt middel for å rense huden fra fett, støv, kosmetikk og døde hudceller i epidermis.
 • Bioderma Atoderm dusjgel - et middel til å ta vare på hele kroppen mens du bader. Det trenger inn i de dype lagene i huden og renser porene effektivt til neste rensing av dekselet.
 • Bioderma Atoderm rensemousse - et verktøy designet for dyp rensing veldig tørr hud. Hele linjen er forskjellig fra lignende produkter på markedet ved at den ikke har absolutt ingen smaker og andre aggressive kjemikalier. Dette gjør at du kan bruke noen Bioderm-produkter fra Atoderm-serien bokstavelig talt i alle aldre.
 • Bioderma Atoderm RO Zink er et stoff beregnet primært ikke bare for hudpleie, men for behandling av spesifikke patologier. I dette tilfellet atopisk dermatitt. Fordelen er at stoffet kan og skal brukes ikke bare i de tidlige stadiene av sykdomsutviklingen, men også under en alvorlig forverring.
 • Bioderma Atoderm Melk for huden - vil du finne et middel til å daglig fukte huden og styrke det beskyttende lipidlaget? Deretter er melk fra Bioderma laget spesielt for deg. Som standardkrem kan dette verktøyet brukes daglig. Det første formålet er å ta vare på dekselet og forhindre utseendet på noen patologier.

Spesifikke produkter fra Bioderma Atoderm linje:

 • Atoderm bioderma lip stick - folk med problematisk tørr hud vet at selv leppene kan lide på grunn av dårlig dermis funksjon. Stangen i dette firmaet vil hjelpe deg til å opprettholde og fukte leppens hud, slik at de ikke blir dekket av sprekker, ikke blek, og så videre. Sannsynligheten for herpes i dette tilfellet er for eksempel minimert.
 • Bioderma Atoderm håndkrem - føler du hvordan huden på hendene slites av? Topplaget er stadig peeling, hendene kløe og briste. Bioderma krem ​​er den beste måten å eliminere alle problemer så raskt som mulig. Det er bare nødvendig å regelmessig behandle huden med dette verktøyet. Hendene vil være myke, behagelige å ta på. I tillegg er huden beskyttet mot effekten av negative eksterne faktorer.

Utvalget av Atoderm-produkter fra Bioderma er svært bredt. Den inneholder både profylaktiske midler og terapeutiske stoffer. Mange alternativer er unike på sin egen måte. For eksempel, Bioderma Atoderm PO Zink Crème. Helt liknende verktøy på markedet er praktisk talt fraværende. Å velge produktene i dette firmaet, tar deg grundig vare på huden på hele kroppen.

Hovedfunksjonen til Bioderma Atoderm crème

Menneskeskinn er i utgangspunktet dekket med et naturlig beskyttelseslag. Det er overveiende en blanding av keratiniserte epidermale celler med hudfett. Hovedoppgaven med Bioderma Atoderm crème er å styrke dette laget og forbedre lipidbalansen på huden. Med hennes krem-copes.

Men selvfølgelig er det høykvalitetsanaloger på narkotikamarkedet. Det er heller produktene som skaper en sunn konkurranse for Bioderma. Se listen over kvalitetsprodukter i denne videoen:

Vil du raskt rydde opp tørr problem hud? Deretter må du bruke Bioderma Atoderm crème.

Bioderma Atoderm

Bioderma Atoderm: instruksjoner for bruk og omtaler

Latinnavn: Bioderma Atoderm

Aktiv ingrediens: aktive naturlige næringsstoffer og beskyttende stoffer

Produsent: Laboratorium Bioderma (Frankrike)

Aktualisering av beskrivelsen og bildet: 11/27/2018

Priser på apotek: fra 350 rubler.

Bioterma Atoderm - linje med medisinsk kosmetikk for tørr hudpleie.

Frigi form og sammensetning

Bioderma Atoderm-linjen inkluderer følgende terapeutiske kosmetikk:

 • Atoderm for rensing av tørr hud: Såpe (150 g), dusjgel (100 eller 200 ml i et rør, 500 eller 1000 ml i en flaske med en pumpe), PP rensegelmousse (200 ml i et rør, 500 eller 1000 ml i en flaske med en pumpe);
 • Atomerm for tørr hudpleie: Krem (500 ml i en flaske med pumpe), PP-krem (200 ml i et rør), PO Zink-krem (100 ml i et rør), melk til huden (200 ml i et rør) ;
 • Atoderm - ekstra forsiktighet: pinne for lepper (4 g), håndkrem (50 ml per rør).

I Atoderm såpen inneholder: mannitol (Mannitol), xylitol (xylitol), ramnose (Rhamnose), natrium-palmitat (Sodium Håndformet), palme natrium kernelat (Sodium Palm Kernelate), glyserin (glyserin), sorbitol (Sorbitol), palmekjernesyre (Palm Kernel syre), cyklometikon (cyklometikon), sinksaltet av pyrrolidon-karboksylsyre (sink PCA), agurk juice ekstrakt [Cucumis Sativus (agurk) Frukt ekstrakt] fructooligosacaridos (fruktooligosakkarider), propylenglykol (propylen glykol), natriumklorid (natriumklorid), palme kernelat kalium (kalium Palm Kernelate), kalium-palmitat (kalium hånd~~POS=TRUNC), pentanatrium pentenat (pentanatriumpentetat), tetranatrium etidronat (Tetrasodium Etidronate), vann (Aqua).

I Atoderm dusj gel inneholdt: natriumlauretsulfat (natriumlauretsulfat) cocamidopropylbetaine (Kokamidopropylbetain), natrium-lauroylsarcosinat (Sodium lauroylsarcosinat), metylpropandiol (metylpropandiol), glycerol, mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, kobbersulfat (kobber sulfat ) kokoglyukozid (Cocoglucoside), glyseryloleat (glyseryloleat), natriumklorid, dinatrium EDTA (dinatrium EDTA), kapriloil glycin (Capryloyl glycin), sitronsyre (sitronsyre), natriumhydroksyd (natronlut), smaksmiddel, vann.

PP Atoderm Rensegel mousse inneholder: niacinamid (Niacinamid), natriumlauretsulfat, sinksulfat (sink sulfat), kobbersulfat, xylitol, rhamnose, mannitol, lauryl-glukosid (Lauryl Glucoside), PEG-200 hydrogenert glyceryl-palmitat (PEG-200 hydrogenert glyceryl Håndformet), dinatrium-EDTA, PEG-7 glyserylkokoat (Peg-7 glyserylkokoat), fruktooligosakkarider, natriumklorid, sitronsyre, natriumhydroksyd, vann.

I Atoderm krem ​​inneholder: tare ekstrakt (Laminaria Ochroleuca Utdrag), tverrbundet isononanoate (Cetearyl Isononanoate), glycerylstearat (Glyserylstearat), PEG-100 stearat (PEG-100 stearat), Miret-3-myristat (Myreth-3 Myristate), cyklometikon, stearet-21 (steareth-21), tokoferolacetat (tokoferylacetat), mannitol, xylitol, rhamnose, fruktooligosakkarider, trietanolamin (trietanolamin), cetylalkohol (cetylalkohol), stearinsyre (stearinsyre), akrylat / C10-30 alkyl- akrylat-polymer (akrylater / C10-30 alkylakrylat-polymer), EDTA-dinatrium, karbomer (karbomer), kapryl / kaprinsyre triglycerider (caprylsyre / caprinsyre-triglycerid), fenoksyetanol (Phenoxyethan ol), metylparaben (Methylparaben), butylparaben (butylparaben), propylparaben (Propylparaben), etylparaben (Ethylparaben), glycerol, mineralolje (flytende paraffin) [Mineralolje (Paraffinum Liquidum)], vann.

I Atoderm PP krem ​​inneholder: tokoferolacetat (tokoferylacetat), glycerol, etylheksyl (etylheksylpalmitat), bis-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimetikon (Bis-PEG / PPG-16/16 Peg / Ppg-16/16 dimethicus polysorbat 80), dinatrium-EDTA, sitronsyre, klorfenesin (klorfenesin), triklosan (triclosan), mineralolje (flytende paraffin), vann.

Kremen Atoderm PO sink inneholdt: sinkglukonat (sinkglukonat), mineralolje (flytende paraffin), glyserin, glycerylstearat, tverrbundet isononanoate (Cetearyl Isononanoate), PEG-100 stearat, Miret-3-myristat, dimetikon, stearat-21, beta-sitosterol (beta-sitosterol), pirokton olamin (pirokton olamin), tokoferolacetat, mannitol, xylitol, fruktooligosakkarider, rhamnose, tare ekstrakt, stearinsyre, caprylsyre / caprin triglycerider, akrylat / C10-30 alkyl-akrylat-polymer, fenoksyetanol, cetyl alkohol, trietanolamin, karbomer, dinatrium edt, vann.

I Atoderm melk for hud inneholder følgende: melkesyre (melkesyre), cyklometikon, mineralolje (flytende paraffin), sorbitanstearat (sorbitanstearat), cetarylalkohol (cetearylalkohol), polysorbat 60 (polysorbat 60), fenyltrimetikon (fenyltrimetikon), tare ekstrakt, cetylalkohol, tokoferolacetat, mannitol, frukto-oligosakkarider, xylitol, rhamnose, natriumlauretsulfat, natriumsulfat cetearylalkohol, kapryl / kaprinsyre triglycerider, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, glycerol, vann.

I Atoderm Stick leppe innbefatter: et ekstrakt av Laminaria, ramnose, oktyldodekanol (oktyldodekanol), mineralolje (flytende paraffin), råolje, avokadoolje [Persea Gratissima (Avocado) Olje unsaponifiables], cetearylalkohol, ceteareth-12 (Ceteareth-12), ceteareth -20, dimetikon, stearinsyre, xylitol, xantangummi (xantangummi), mannitol, frukto-oligosakkarider, glycerylstearat, akrylat / C10-30 alkyl-akrylat-polymer, natriumhydroksyd (natronlut), fenoksyetanol, butylparaben, propylparaben, metylparaben, etylparaben, Capryl / Capric Triglycerides, Edta Dinatrium, Glyc Rin, vann.

I Atoderm håndkrem inneholder glyserol, oktyldodekanol, flytende parafin (mineralolje), cetearylalkohol, glycerylstearat, ceteareth-12, dimetikon, stearinsyre, mannitol, xylitol, rhamnose, frukto-tare ekstrakt, en akrylat / C10-30 alkyl- akrylat-polymer, xantangummi, kaliumsorbat (kaliumsorbat), kapryl / kaprinsyre triglycerider, dinatrium EDTA, natrium- hydroksid, salisylsyre (salicylsyre), fenoksyetanol, klorfenesin, smaken, vann.

Farmakologiske egenskaper

 • såpe: beregnet til daglig hudrensing, bidrar til å gjenopprette den naturlige lipidbalansen i stratum corneum. Inneholder ingen alkalier, dens formel er basert på svake overflateaktive stoffer. Innholdet av stoffer med en oljeaktig, beroligende og myknings effekt eliminerer følelsen av tetthet som er karakteristisk for tørr hud. Den opprettholder syrebasebalansen i huden og beskytter den mot dehydrering. Innholdet av sinkioner i såpen har en antimikrobiell effekt, som hindrer reproduksjon av mikroorganismer på hudoverflaten og tilbakefall av tørrhet.
 • Dusj gel: Rikke skum, fuktighet, lindrer, myker og beskytter huden. Reduserer tetthet. Hypoallergenic, inneholder ikke såpe og fargestoffer. Ikke forårsaker forstyrrelser i hudens fysiologiske surhet;
 • rensende gelmousse: inneholder niacinamid (vitamin PP) og antibakterielle komponenter, som hindrer veksten av mikroorganismer på overflaten av huden, forårsaker problemet med gjentakende tørr hud. Når atopisk eksem bidrar til å øke varigheten av ettergivelsesperioden. Inneholder ikke konserveringsmidler og smaker;
 • krem: hindrer fordampning av fuktighet, fuktighetsegenskaper av komponentene i krem ​​kan beholde vann i de øvre lagene av epidermis. Det bidrar til å styrke strukturen i barrierelaget, og forhindrer negative effekter på huden av ytre irritasjonsmidler. Rikelig fuktighetsgivende gir huden mykhet og elastisitet. Nøytraliserer potensielle allergener og frie radikaler;
 • PO sinkkrem: har en fuktighetsgivende og beroligende effekt, bidrar til å styrke beskyttende hudbarriere. Den har en antibakteriell effekt, fjerner raskt inflammatorisk rødhet av huden;
 • PP-krem: En unik og nyskapende formel av krem ​​stimulerer de naturlige regenerative prosessene i hudbarrieren. Vitamin PP, en del av krem, forsterker lipidsyntese i hudceller, bidrar til å gjenopprette intercellulære forbindelser. Den lyse tekstur av krem ​​gjør at du raskt og dypt kan trenge inn i huden, og gjenoppretter et komfortabelt hydratnivå. Inneholder ikke urea og smaker;
 • Melk for huden: gir langvarig hydrering, ikke-fettete myk konsistens i melken gjør huden myk og glatt. Fravær i smakenes sammensetning tillater bruk av det til voksne, barn og babyer;
 • leppestift: leppestifttekst tilpasset følsom og atopisk leppehud mykner og beskytter dem mot skadelige effekter av eksterne faktorer. Smaken som brukes er hypoallergenisk;
 • Håndkrem: En rik næringsstekstur av krem ​​forårsaker en reduksjon i tørrhet og irritasjon, inkludert i sprekker, peeling eller annen hudskade. Bidrar til restaurering av huden, gir en følelse av komfort.

Indikasjoner for bruk

Bruk av terapeutisk kosmetikkprodukt linje Bioderma Atoderm er indisert for pasienter med tørr, reaktiv, flakket, irritert hud i kroppen. En serie av rensing, inkludert såpe, dusjgel, rensemousse, designet for daglig trygt og forsiktig rensing av huden. Atoderm Dusj Bioderma Gel anbefales for behandling av atopisk dermatitt hos voksne og barn.

Ifølge bruksanvisningen er Bioderma Atoderm krem ​​og kroppsmelk angitt for fuktighet og beskyttelse av følsomt ansikt og kropps hud, inkludert etter fotokjemoterapi.

Atoderm Bioderma PP-krem brukes til å behandle og gjenopprette tørr og meget tørr reaktiv hud.

Bruk av Atoderm PO-krem med sink er indisert for voksne og barn med forverring av atopisk dermatitt, behandling av irritert og tynt område av konstitusjonelt tørr eller meget tørr hud.

Applikasjon Atoderm leppestift er indikert for daglig pleie av tørr eller veldig tørr reaktiv hud på leppene for å gjenopprette den. I tillegg med atopisk cheilitt og andre hudsykdommer, som en grunnleggende omsorg.

Bioderma Atoderm håndkrem er indikert for håndpleie i tilfelle tørr og irritert tilstand, inkludert som grunnleggende omsorg for hudpatologier som kontakt og atopisk dermatitt, eksem.

Kontra

Bruk av Atoderm Bioderma-linjen er kontraindisert ved overfølsomhet overfor kosmetiske komponenter.

Bioderma Atoderm, bruksanvisning: metode og dosering

 • såpe: kan brukes til å rense ansiktets og kroppens hud. Skum i håndflatene, bruk skummet på det fugtige hudområdet og masser huden forsiktig. Vask av skummet med vann, tørk huden forsiktig med et håndkle. Mangfoldet av prosedyrer - 1-2 ganger om dagen;
 • dusjgel, rensende PP mousse: voksne og barn - påfør gel eller mousse på fuktig hud i kroppen og skum med lett masserende bevegelser. Skyll med varmt vann og tørk forsiktig, unngå mekanisk irritasjon av huden. Prosedyren anbefales å bli utført daglig, med flere ganger 1-2 ganger om dagen.

Kosmetikk Bioderma Atoderm Cream, Atoderm PP Cream, Atoderm PO Zn og melk til huden påføres huden umiddelbart etter mild rensing, 1-2 ganger om dagen.

Når det brukes til litt fuktig hud, blir den fuktighetsgivende effekten av Atoderm Cream and Milk forbedret.

Bioterm Atoderm PP krem ​​kan kombineres med bruk av eksterne kortikosteroider.

Under perioder med forverring av dermatologiske patologier kan Atoderm PO sink brukes samtidig med lokal kortikosteroidbehandling. Det kan påføres fuktig, med stratum corneumens integritet.

Lip Stick Bioderma Atoderm brukes som leppestift - ved å søke på rene lepper etter behov.

Håndkrem påføres på den tidligere rensede huden i hendene, helst etter hver kontakt med vann.

Bivirkninger

Pasienter med individuell intoleranse over komponentene i legemidlet kan utvikle overfølsomhetsreaksjoner.

overdose

Symptomer på overdosering har ikke blitt fastslått.

Spesielle instruksjoner

Bruken av medisinsk kosmetikk Bioderma Atoderm i den komplekse behandlingen av atopisk dermatitt gjør det mulig å redusere mengden av kortikosteroidmedikamenter, gjenopprette barrierefunksjonen i huden, forlenge perioden av remisjon.

Ved utilsiktet inntak av kosmetikk i øynene, skyll med rikelig med vann.

Drug interaksjon

Medisinsk kosmetikk linje Bioderma Atoderm er ikke stoffer.

Samtidig bruk med lokale kortikosteroider er vist.

analoger

Analyser av Bioderma Atoderm er: Atoderm mousse Intensiv, Atoderm dusjolje, Atoderm leppebalsam, Pure Line ansiktscreme Intensiv nærende, Boro Plus, Ayurveda Nourishing balsam for tørrhudet hud, Oriflame Nærende krem ​​for tørre hender.

Vilkår for lagring

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Oppbevares ved romtemperatur, beskyttet mot direkte sollys.

Utløpsdato - se på pakken.

Salgsbetingelser for apotek

Selges uten resept.

Anmeldelser av Bioderma Atoderm

Anmeldelser av Bioderma Atoderm er positive. Brukere noterer en hyggelig tekstur, ingen lukt, gode kremegenskaper. Bruken av Atoderm Bioderma gel med atopisk dermatitt gjør huden myk og elastisk. Den naturlige sammensetningen, effektiviteten til kosmetiske produkter, muligheten for bruk når huden har en tendens til allergi, er notert.

Prisen på Bioderma Atoderm i apotek

Prisen på Atoderm Bioderma for en pakke som inneholder 150 g såpe, kan være fra 723 rubler, et rør (50 ml) med å gjenopprette håndkrem - fra 529 rubler.

BIODERMA Atoderm Atoderm
Tørr hudpleie

Tørr hud er preget av redusert sebumdannelse og mangel på fuktighet, slik at lipider er dårlig fordelt over hudoverflaten. Det ubeskyttede fete hornhinneskiktet på huden taper lett fuktighet, som ledsages av peeling, med tilstedeværelse av små feil, kløe og noen ganger kløe.

To hovedtyper av tørr hud utmerker seg: Konstitusjonell tørr hud og oppkjøpt tørr hud.

Konstitusjonell kondisjonert tørr hud er forbundet med genetiske og fysiologiske egenskaper. Ofte forekommer det hos barn 2-6 år, når det er en fysiologisk nedgang i funksjonen av talgkjertlene. Tørr hud på hender, ben, ansikt, rygg, forekommer ofte hos kvinner med tynn, hvit hud med lignende funksjoner kan spores og familiemedlemmer. I tillegg kan tørr hud være et tegn på aldrende hud.

Oppkjøpt tørr hud dannes under påvirkning av ulike eksterne faktorer på den. Disse faktorene inkluderer: UV-indusert hudskade (sol eksponering); meteorologiske faktorer (høy temperatur, vind, lav luftfuktighet); irrasjonell hudpleie ved bruk av anioniske vaskemidler, alkoholer; spesifikk dermatologisk behandling.

ATODERM GENTLE SHOWER GEL Dusj Gel 200 ml

ATODERM GENTLE SHOWER GEL Dusj Gel 500ml

ATODERM Intensive Gel Moussant Ochist.muss for tørr hud utsatt for atopisk dermatitt 200 ml

ATODERM Intensive Gel Moussant Ochist.muss for tørr hud utsatt for atopisk dermatitt 500 ml

ATODERM Lips Fuktighetsgivende Stick Ctik for å gjenopprette skadede dehydrerte lepper 4g

ATODERM PP Balm
Anti-tilbakefall, ultra-nærende balm for tørr atopisk hud 200 ml

ATODERM SOS Spray Spray for tørr, atopisk hud med antipruritisk virkning 50 ml

ATODERM SOS Spray Spray for tørr, atopisk hud med antipruritisk virkning 200 ml

For tørr, reaktiv, flammende, irritert hud.

ATODERM ATODERM Lip Balm Regenerating Lip Balm mot sprekker og tørrhet 15 ml

Gjenoppretter beskyttelsesbarrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonen til huden, og etterlater en umerkelig og usynlig film på overflaten. Intensivt nærer og fukter huden, forhindrer dens dehydrering.

Indikasjoner: For hudpleie av voksne, barn og nyfødte.
- med intens kronisk eller tilbakevendende tørrhet
- atopisk dermatitt i perioder mellom eksacerbasjoner
- tørr og veldig tørr hud for permanent pleie

søknad:
Påfør 1-2 ganger om dagen på ren og tørr hud.

ingredienser:
fytosteroler reps, fytosteroler karitt eller sebaceous tre, petroleum gelé, glyserin, vitamin E.
Inneholder ikke dufter.

Produsert i Frankrike.

Gjenoppretter beskyttelsesbarrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonen til huden, og etterlater en umerkelig og usynlig film på overflaten. Intensivt nærer og fukter huden, forhindrer dens dehydrering.

Indikasjoner: For hudpleie av voksne, barn og nyfødte.
- med intens kronisk eller tilbakevendende tørrhet
- atopisk dermatitt i perioder mellom eksacerbasjoner
- tørr og veldig tørr hud for permanent pleie

Påføring: Påfør 1-2 ganger om dagen på ren og tørr hud.

ingredienser:
fytosteroler reps, fytosteroler karitt eller sebaceous tre, petroleum gelé, glyserin, vitamin E.
Duftfri

Produsert i Frankrike.

Gjenoppretter beskyttelsesbarrieren og forbedrer beskyttelsesfunksjonen til huden, og etterlater en umerkelig og usynlig film på overflaten. Intensivt nærer og fukter huden, forhindrer dens dehydrering.

Indikasjoner: For hudpleie av voksne, barn og nyfødte.
- med intens kronisk eller tilbakevendende tørrhet
- atopisk dermatitt i perioder mellom eksacerbasjoner
- tørr og veldig tørr hud for permanent pleie

Påfør Atoderm krem ​​en eller to ganger om dagen på renset hud (optimal ved bruk av Atoderm såpe) og tørk forsiktig.

Den fuktighetsgivende effekten av Atoderm krem ​​er forbedret når den påføres på litt fuktig hud.

ingredienser:
Fytosteroler reps, fytosteroler karitt eller sebaceous tre, petroleum gelé, glyserin, vitamin E.
Inneholder ikke dufter.

Produsert i Frankrike.

ATODERM GENTLE SHOWER GEL Dusj Gel 200 ml

Ideell for rensing av tørr og sensitiv hud. Passer til kropps- og ansiktshud. Inneholder ikke alkali. Det eksklusive DAF dermatologiske patentet forbedrer hudmotstanden mot ekstern aggresjon. Takket være fuktighetsgivende ingredienser, myker og beskytter det epidermis. Beroligende ingredienser eliminerer følelsen av tetthet og ubehag. Fysiologisk pH opprettholder hudbalanse. Gelen har en behagelig aroma.

Allergivennlig. Inneholder ikke fargestoffer.

Metode for bruk:
Påfør Atoderm Dusj Gel i lette bevegelser på fuktig hud til et skum oppnås.

Vask av med varmt vann.

Tørk forsiktig for å unngå hudirritasjon.

ingredienser:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, cocobetain, Sodium lauroylsarcosinat, glyserin, metylpropandiol, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, kobber sulfat, Cocoglucoside, glyseryloleat, natriumklorid, Disodium EDTA, Capryloyl Glysin, sitronsyre, natriumhydroksid, Parfum.

Produsert i Frankrike.

ATODERM GENTLE SHOWER GEL Dusj Gel 500ml

Ideell for rensing av tørr og sensitiv hud. Passer til kropps- og ansiktshud. Inneholder ikke alkali. Det eksklusive DAF dermatologiske patentet forbedrer hudmotstanden mot ekstern aggresjon. Takket være fuktighetsgivende ingredienser, myker og beskytter det epidermis. Beroligende ingredienser eliminerer følelsen av tetthet og ubehag. Fysiologisk pH opprettholder hudbalanse. Gelen har en behagelig aroma.

Allergivennlig. Inneholder ikke fargestoffer.

Metode for bruk:
Påfør Atoderm Dusj Gel i lette bevegelser på fuktig hud til et skum oppnås.

Vask av med varmt vann.

Tørk forsiktig for å unngå hudirritasjon.

ingredienser:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, cocobetain, Sodium lauroylsarcosinat, glyserin, metylpropandiol, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, kobber sulfat, Cocoglucoside, glyseryloleat, natriumklorid, Disodium EDTA, Capryloyl Glysin, sitronsyre, natriumhydroksid, Parfum.

Produsert i Frankrike.

Atoderm Bioderma Intensive Care er designet for
daglig pleie av svært følsom, tørr, atopisk hud, behandling av atopisk dermatitt hos voksne og barn (til og med nyfødte).
Kremet inneholder aktive beroligende ingredienser. Etter søknaden vil ønsket om å kamme huden forsvinne, det blir mykere og mer elastisk, uten røde flekker og peeling.
En sunn hudbarriere gir beskyttelse mot Staphylococcus aureus og allergener.

Aktive ingredienser: Lipigenium-omstruktureringsmidler, bio-lipider, ceramid NP.
Lipigenium restructurants - et kompleks av fettsyrer dør fuktighet og mykner huden, akselererer cellefornyelse;
Bio-lipider aktiverer syntesen av lipider og proteiner, gjenoppretter hudbarrieren;
Ceramide NP forbedrer beskyttelsesfunksjonen i huden, reduserer følsomheten for virkningen av uønskede eksterne faktorer.

Hvordan bruke: Påfør kremet på problemområdene med forsiktig strøkbevegelser.
Kan brukes under og etter behandling av atopisk dermatitt med dermokortikoid.

Lagringsforhold: ved romtemperatur.

Produsert i Frankrike.

ATODERM Intensive Gel Moussant Ochist.muss for tørr hud utsatt for atopisk dermatitt 200 ml

Sikker rengjøring av tørr hud. Det er indikert for bruk i atopisk dermatitt. Denne gelen vil bidra til å kvitte seg med ubehagelige opplevelser, fylle mangel på fuktighet og myke huden. Påføring Atoderm PP Rensegel for daglig anvendelse vil redusere smerteterskel, lindre ubehag som følge av den komplekse DAF, dermatologisk patenterte midler.

fordeler:
Gelen inneholder ikke såpekomponenter.
Sammensetningen innbefatter fett for å gjenopprette lipidbalansen i overflatelaget av huden. Vitamin PP vil påskynde stoffskiftet, ernæring av huden, har en antioksidant effekt. Gelen vaskes lett, velrensende epidermis.

søknad:
Påfør Atoderm gel med lette massasjebevegelser på fuktig hud (problemområder) til skum oppnås.
Vask av med varmt vann.
Tørk forsiktig (uten gnidning), unngå mekanisk skade på huden.

funksjoner:
- På grunn av tilstedeværelsen av fuktighetsgivende ingredienser Atoderm gel mykner og beskytter huden.
- Smerter huden, reduserer følelsen av tetthet.
- Inneholder ikke såpe. Krenker ikke hudens fysiologiske pH.
- Profusely skum.
- Allergivennlig. Lett og fullstendig vasket av.
- Kan brukes til både voksne og barn.

ATODERM Intensive Gel Moussant Ochist.muss for tørr hud utsatt for atopisk dermatitt 500 ml

Sikker rengjøring av tørr hud. Det er indikert for bruk i atopisk dermatitt. Denne gelen vil bidra til å kvitte seg med ubehagelige opplevelser, fylle mangel på fuktighet og myke huden. Påføring Atoderm PP Rensegel for daglig anvendelse vil redusere smerteterskel, lindre ubehag som følge av den komplekse DAF, dermatologisk patenterte midler.

fordeler:
Gelen inneholder ikke såpekomponenter.
Sammensetningen innbefatter fett for å gjenopprette lipidbalansen i overflatelaget av huden. Vitamin PP vil påskynde stoffskiftet, ernæring av huden, har en antioksidant effekt. Gelen vaskes lett, velrensende epidermis.

søknad:
Påfør Atoderm gel med lette massasjebevegelser på fuktig hud (problemområder) til skum oppnås.
Vask av med varmt vann.
Tørk forsiktig (uten gnidning), unngå mekanisk skade på huden.

funksjoner:
- På grunn av tilstedeværelsen av fuktighetsgivende ingredienser Atoderm gel mykner og beskytter huden.
- Smerter huden, reduserer følelsen av tetthet.
- Inneholder ikke såpe. Krenker ikke hudens fysiologiske pH.
- Profusely skum.
- Allergivennlig. Lett og fullstendig vasket av.
- Kan brukes til både voksne og barn.

ATODERM Lips Fuktighetsgivende Stick Ctik for å gjenopprette skadede dehydrerte lepper 4g

For pleie og restaurering av tørre og svært tørre reaktive hud på leppene. Det anbefales som en grunnleggende omsorg for hudsykdommer (atopisk cheilitt).

funksjoner:
De aktive ingrediensene myker huden på leppene.
Det beskytter leppene mot virkningen av eksterne faktorer (hovedsakelig meteorologiske).
Strukturen på staven er tilpasset den følsomme og atopiske huden på leppene.

Inneholder hypoallergen aroma (bringebær).

Metode for bruk:
Påfør på rene lepper som en leppestift så ofte som nødvendig.

ATODERM PP Balm
Anti-tilbakefall, ultra-nærende balm for tørr atopisk hud 200 ml

Mykgjørende balsam Atoderm PP med en motstridende effekt forhindrer forekomsten av kronisk tilbakevendende tørrhet (tørr, skjør, reaktiv hud).

handling:
Det patenterte komplekse Ecodefansin regulerer hudens økosystem og opprettholder balansen mellom saprofytisk mikroflora som er nødvendig for å beskytte epidermis. Huden er naturlig beskyttet mot ytre aggressivitet. Balsam eliminerer raskt irritasjon på grunn av sin kraftige beroligende ingredienser. Vitamin PP og fuktighetsgivende ingredienser stimulerer syntesen av lipider, uunnværlig for å gjenopprette hudbarrieren.
Det patenterte DAF-komplekset senker følsomhetsgrensen for reaktiv hud. Verktøyet sikrer utmerket portabilitet og gir komfort.

søknad:
Påfør 1-2 ganger om dagen på renset hud, helst med Atoderm mousse eller Atoderm overnaturlig såpe.

Produsert i Frankrike.

ATODERM SOS Spray Spray for tørr, atopisk hud med antipruritisk virkning 50 ml

Intensiv behandling Atoderm Bioderma er utviklet for daglig pleie av svært følsom, tørr, atopisk hud, behandling av atopisk dermatitt hos voksne og barn (til og med nyfødte).
Bioderma Atoderm SOS Spray eliminerer kløe (uansett årsak til kløe) innen 60 sekunder etter påføring og opprettholder en følelse av komfort i 6 timer.
På grunn av den ultralette tekstur og fin spray, er produktet godt fordelt over huden, umiddelbart beroliger og oppdaterer det.
Vedlikehold og mykgjørende komponenter blokkerer ikke bare kløe, men gir langvarig hydrering og intensiv beskyttelse av epidermis.
PH i SOS Spray Bioderma Atoderm tilsvarer hudens fysiologiske pH (5-5,5).
Verktøyet er klinisk testet og tolerert godt av voksne og barn fra de første dagene av livet.

Aktive ingredienser:
Hudavlastning og Enoxolon-kompleks blokkerer strømmen av biologiske prosesser som forårsaker kløe, beroliger huden;
patenterte komplekse hudbarriere terapi undertrykker reproduksjon av patogen mikroflora, øker kløe;
vitamin PP og emolent har lipid-reduserende egenskaper, styrke epidermis beskyttende funksjoner;
patentert naturlig kompleks D.A.F. reduserer følsomheten i huden.

uten alkohol
ingen farger
uten dufter
parabenfri
hypoallergene
nekomedogenno

Metode for bruk:
Spray på ren hud av ansikt og / eller kropp fra en avstand på 20 cm.
Tillat å tørke. Bruk så mange ganger som nødvendig.
Egnet til bruk på spedbarn med unntak av for tidlig babyer.

Bioderma Atoderm Krem med pomp

Fukt og beskytt tørr og sensitiv hud i ansikt og kropp.
Kan brukes til hudpleie etter PUVA-terapi.

Huden blir hydrert, mer motstandsdyktig mot aggresjon, den vender tilbake til mykhet og elastisitet.

Atoderm krem ​​styrker hudbarriere strukturen, forhindrer de negative effektene av ytre irritasjonsmidler. På grunn av de hydrerende egenskapene beholder det vann i de øvre lagene av epidermis og forhindrer dens fordampning. Fuktet hud gjenvinner mykhet og elastisitet. Nøytraliserer frie radikaler (pro-inflammatoriske midler) og potensielle allergener. Optimal portabilitet. Inneholder ikke dufter.

Påfør Atoderm krem ​​en eller to ganger om dagen på renset hud (optimal ved bruk av Atoderm såpe) og tørk forsiktig.
Tips: Den fuktighetsgivende effekten av Atoderm krem ​​er forbedret når den påføres på litt fuktig hud.

Bioderma Atoderm Cream with Pump - Anmeldelser

anmeldelser

AQUA / WATERBAND AKRYLAT-polymer, kaprylyl glykol, cetylalkohol, dinatrium EDTA, palmitinsyre, stearinsyre, xylitol,, rhamnose, natriumhydroksyd, natriumdehydroacetat, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, niacinamid, glukose, fruktooligosakkarider, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, Laminaria OCHROLEUCA ekstrakt.

Perfekt satt for skjønnhet av hud og hår som gave til bestillingen din i mengden 9900 rubler. Pakken inneholder 5 sonder.

Produkter med stor rabatt, rabattert på grunn av skadet emballasje eller utløpsdato.

Vi setter probes i hver ordre slik at du alltid kan prøve noe nytt. Antallet prøver avhenger av størrelsen på bestillingen og antall stillinger i den.

I hver bestilling legger vi katalogene og brosjyrene til favorittmerkene dine.

Bioderma atoderm creme

I den kalde årstiden er menneskelig hud utsatt for tørrhet og er tydelig utsatt for negative trender: peeling og dannelse av små sprekker. Derfor er det viktig å organisere de rette forholdene - god ernæring og effektiv omsorg i denne perioden av året. På det moderne markedet er det en stor mengde av de mest varierte terapeutiske og profylaktiske kosmetikkene, noe som gir maksimal effekt og oppfyller disse kravene. Det fremtredende franske kosmetologilaboratoriet tilbyr en spesiell produktlinje - Bioderma Atoderm, designet for å behandle disse typer hud. I denne serien av rusmidler er alt gitt for å sikre de aktuelle forholdene som er nevnt ovenfor. Hvis du har latt etter produkter for tørr hudpleie i lang tid, vil denne kosmetikken være en utmerket løsning på problemet. Du kan trygt kjøpe Bioderma Atoderm og teste det i praksis, siden alle legemidler er beregnet på stort forbruk.

Hvordan virker narkotika?

Avhengig av opprinnelsen og utviklingen av abnormiteter, kan symptomene og arten av de patologiske problemene være forskjellige. Hos kvinner og jenter kan symptomene nevnt ovenfor noen ganger observeres, men røttene har helt forskjellige røtter - genetiske abnormiteter og resultatet av overmetning med ultrafiolett lys (for eksempel lange perioder med soling eller soling). Basert på den forskjellige typen av utviklet avvik, er komplekset av Atoderm Bioderma preparater, som er anbefalt for bruk, bestemt.

Hovedvirkningen er økt ernæring (kompenserer for mangel på fuktighet) og stimulering av talgdannelse i åpenbart tørr hud. Imidlertid er det en rekke spesifikke legemidler som brukes individuelt og kan behandle noen patologiske abnormiteter i et kompleks. Derfor bør du konsultere våre ledere eller legen din før du kjøper Atoderm Bioderma-legemidler.

Kosmetikk Bioderma-serien Atoderm (Bioderma Atoderm) - frelse for tørr hud

Det franske selskapet Bioderma spesialiserer seg på produksjon av medisinsk kosmetikk.

Hver av de elleve seriene bidrar til å takle et bestemt problem: tørr eller fet hud, overdreven følsomhet, akne eller alder flekker, samt aldersrelaterte endringer.

Generell informasjon

En av de mest populære er Atoderm-linjen - preparater for tørr hud påvirket av atopisk dermatitt.

Kosmetikk koster narkotikabehandling, forsterker effekten av narkotika og dietter. Mange medisinske stoffer er egne utviklinger av laboratoriet Bioderma.

Alle kosmetikk er nesten uten dufter, konserveringsmidler og dufter - dette gir en "farmasøytisk lukt", men det bidrar til god toleranse og fravær av bivirkninger.

Emballasje av kremer, geler for sjel og andre Atoderm-produkter fra Bioderm kan variere fra små rør fra 75 ml til prøve eller nødbehandling til solide hetteglass med pumpe i 500-1000 ml.

Årsaker til tørrhet og egenskaper ved pleie

Huden kan bli tørr på grunn av arvelige sykdommer eller på grunn av de negative effektene av eksterne faktorer: sol, vind, høy temperatur og feil omsorg.

Den forstyrrede balansen av fett fører til at det øvre laget av epidermis tørker, huden flager, klør, rødmer og synes å være stramt.

Bioderma Atoderm (Bioderma Atoderm) bidrar til å gjenopprette den naturlige fettbalansen og gjenopprette hudens elastisitet, renslighet og sunt utseende.

Med forsiktighet kan kosmetikk brukes til nyfødte.

Hovedproduktene i denne linjen (egenskaper, sammensetning, vurderinger)

Preparater Bioderma kan deles inn i tre grupper: rensing, grunnleggende omsorg og ekstra forsiktighet.

Verktøy for rengjøring

Før du bruker kremprodukter, balsam eller masker, må kroppen og ansiktet rengjøres grundig. For dette formål tilbyr selskapet såpe, dusjgel, rensemousse, samt en rensekrem som inneholder plantekompleks DAF®, noe som reduserer hudirritasjon. Med spesiell følsomhet er det bedre å bruke Bioderma Atoderm (Bioderma Ftoderm Huile de douche) spesialolje for dusjen.

Alle midler er skummet i hendene, påført ansiktet og kroppen med myke massebevegelser, og deretter skylles av med vann. Etter det må du forsiktig kaste kroppen med et håndkle, og unngå mekanisk skade.

Non-collar såpe er laget for mild daglig rengjøring av tørrskallete deksler som er utsatt for allergiske reaksjoner.

Såpe er anbefalt for folk i alle aldre, inkludert små barn som lider av atopisk dermatitt.

Fra kundeanmeldelser:

 • "Såpe har erstattet de fleste kroppspleieprodukter: Jeg bruker det som en såpe, som en balsam og... som en barbering! Det er veldig økonomisk, en stor del av 150 g reduserer nesten ikke! "
 • "Det gjennomsiktige gule stykket er luktfritt, det er godt vasket og ikke limt. Og viktigst av alt - barnets hud helt renset, peeling og røde flekker forsvant! "

Dusj gel

Gel (Bioderma Atoderm gel douche) som et sterkere verktøy er indikert for atopisk dermatitt. Det er mykere og enklere å bruke enn såpe. Hypoallergen sammensetning uten fargestoffer beregnet for daglig bruk.

Brukere merker at gelen "lukter godt, ikke bry og passer for hele familien", og merker også at "holdbarheten til gelen er bare 6 måneder - det vil si at den inneholder et minimum av konserveringsmidler."

Rengjøringsmousse

Moussen er hovedsakelig beregnet for pasienter med atopisk dermatitt og atopisk eksem. Vitamin PP inneholdt i moussen forbedrer barrierefunksjonene i huden, og fraværet av konserveringsmidler og smaker minimerer allergiske reaksjoner.

Mousse kan brukes i stedet for såpe eller dusjgel, samt sminkefjerner. Som en ulempe kaller kjøpere ineffektivitet: mousse, i motsetning til en gel, er ganske flytende, så forbruket er mye høyere.

For spesielt delikat hud anbefales Bioderma Atoderm dusjolje. Det myker ikke bare, men skaper også en beskyttende barriere som hindrer penetrering av bakterier.

Grunnleggende omsorg

Bioderma Atoderm-linjen tilbyr tre typer nærende fuktighetsgivende kremer, samt forebyggende (Bioderma Atoderm Preventive), som forhindrer utvikling av atopi, kroppsmelk og beroligende balsam for intensiv pleie.

Nærende krem

Designet for å fukte tørr og sensitiv hud av ansiktet og kroppen Bioderma Atoderm creme, samt å beskytte og nærme den. Spesielt effektiv etter traumatiske terapeutiske prosedyrer, for eksempel PUVA-terapi.

 • "Ideell om høsten og vinteren: Beskytter mot vind og kulde, gjør ikke ansiktet tørt og avskall."
 • "Den største fordelen er at den kan brukes fra fødselen, men først må du konsultere en barnelege. Det hjalp oss selv når du kjører atopisk dermatitt! "

Hvis du er interessert i hvordan foryngelse prosedyren med Dysport injeksjoner, hvor han kolyat og hva som kan være komplikasjoner etter injeksjoner, kan du lære om det her.

Hvordan er prosedyren for biorevitalisering med Restylane Vital, hva du kan forvente av dette verktøyet og hvilken tilbakemelding pasientene går etter injeksjoner av ungdom - les alt her.

Krem balsam PP

Den inneholder vitamin PP, forbedrer de naturlige beskyttelsesfunksjonene til epidermis og bidrar til å syntetisere fett og ceramider. I tillegg til ernæring og hydrering, fremmer det helbredelse av huden etter ekstern bruk av kortikosteroidmedikamenter.

Inneholder ikke urea og smaker. Veldig lett, raskt og dypt absorbert. Frigi form Bioderma Atoderm PP Balsam (Bioderma Atoderm PP Baume) - 200 ml rør.

Brukere gjør regenererende masker med krem, og bruker det også på høsten og vinteren. "Ansiktet mitt skinner bare! Ingen tørrhet og flak! "

Desperate moms bruker en krem ​​til små barn: "Resultatet var synlig etter 2 dager, på stedet av de kammerte slitene på bena var det en fantastisk jevn baby hud. I perioden med eksacerbasjoner ble de brukt i et kompleks med en gel, i løpet av 3-4 dager kom alt tilbake til det normale. "

PO Zinkkrem

Narkotika med sink har en sterk bakteriedrepende effekt, så det anbefales å bruke det samtidig med narkotika, som kortikosteroider.

Bioderma Atoderm PO zink creme påføres på irritert, tynnet område, det er effektivt for behandling av døde eller gråtete områder. Reduserer kløe, forhindrer riper, lindrer og fuktes. Kan brukes selv under graviditet.

"Etter flere dager med bruk, ble huden roet ned, ble mye mykere, rødheten forsvant," sier brukerne. "Kremet er litt fet, men absorberes fullt etter fem minutter." "Barnet mitt har tørr og irritert hud, noen ganger blir den også våt. Legen rådde denne krem. Etter det beroliger huden, det blir mindre, det blir mykt og rent. "

En betydelig ulempe ved Bioderma Atoderm PO sink er prisen. Derfor anbefales det å bruke det i perioder med eksacerbasjon, og når tilstanden forbedrer, bytt til Atoderm PP balsam.

Balsam Intensive Baume (Intensive Baume)

Den aktive antipruritiske dermatologiske komponenten av PEA gir nesten øyeblikkelig fjerning av irritasjon, kløe og rødhet, myker og beroliger huden. Ved vanlig bruk reduseres følsomheten for eksterne faktorer.

Selskapets egen utvikling, Lipigenium og Skin Barier Therapy-kompleksene, gjenoppretter fettbalansen og beskyttelsesbarrieren til epidermis, forhindrer reproduksjon av patogene bakterier og forekomsten av allergener.

 • "Barnets hud har blitt sløv og irritabel på grunn av den for tørre luften i leiligheten siden begynnelsen av varmesesongen. Balm Atoderm håndterer helt fuktighetsproblemet! "

Kroppsmelk

Det anbefales for myk, delikat hud som er følsom for tørrhet. I motsetning til kremer har melken en myk, ikke-fett konsistens, den passer perfekt under sminke, etterlater ingen rester.

Effekten er langvarig hydrering, elastisitet, glatthet og en følelse av komfort. Vil hjelpe både voksne og barn.

Pigment flekker vil hjelpe deg å bli kvitt en utmerket krem ​​- Ahromin. Men for å unngå unødvendige konsekvenser, vær sikker på å konsultere en hudlege.

Her kan du finne ut hva kjøpere og skjønnhetsterapeuter sier om Nano Botox ansiktscreme.

Ekstra forsiktighet

Lip Stick

Lepper trenger nøye omsorg hele året. Fuktighetsgivende, ernæring, tilførsel av vitaminer, mykgjøring, beskyttelse mot vind, sol og kulde - alt dette vil gi Bioterma Atoderm-stavar til leppene. Det brukes også i hudsykdommer, spesielt i atopisk cheilitt.

Påfør etter behov. Den hypoallergeniske bringebær duften lukter godt og minner om sommeren. Lippestaven er en av de mest populære linjedråbene. Brukere er glade med denne "magic wand":

 • "Det er flott i varmt eller blåsende vær, når fettete leppestifter og balsam oppretter en stygg, pustende film på leppene du vil slette heller!"
 • "Balsam er veldig økonomisk, det er nok å lip-brush en gang. Litt søt, bringebær, uten kjemisk duft, veldig forsiktig og ser ut til å smelte på leppene! "
 • "Andre balsam måtte smøres hundre ganger om dagen, og denne gjør underverk. Den myker og glatter ut den delikate overflaten av leppene, helser raskt sprekker og stikker og gir ingen ubehagelig glans. "

Men i ekstrem forkjølelse, gjør dette milde middelet, produsert i varmt fransk, ikke redd, det er bedre å bruke spesiell beskyttende leppestift.

Håndkrem

Kremet er ikke for ingenting kalt "restaurering": det fjerner følelsen av tetthet, fuktighet, revitalisering og næring. Laminaria ekstrakt bidrar til å raskt kurere sprekker og betennelser.

Dette er en av de mest populære stoffene:

 • "Kremet er veldig økonomisk, absorberer raskt, og danner en nesten ubeskrivelig beskyttende film. For meg er det virkelige frelse etter høsting: arbeidshansker ubehagelig, men hvis så smøre hendene, huden fuktig og raskt roer ned ".
 • "Denne krem ​​reddet hendene mine fra en katastrofe! Jeg klarte å komme inn i resten av reagenset og brente hendene mine. Kremet stoppet ikke bare ødeleggelsen, men fjernet smerten på steder der topplaget allerede er tårer. Etter en stund ble hendene bedre enn de var før ulykken! "

I tillegg til de beskrevne preparatene, tilbyr Bioderma også andre midler for behandling og behandling av problemfri hud. Ja, disse stoffene er ikke billige, men for det første er deres forbruk ganske økonomisk, og for det andre mange problemer som ikke har råd til billige midler, løser Atoderm raskt, effektivt og lenge. Ikke rart, Bioderma regnes som et av de ledende selskapene som produserer medisinsk kosmetikk.

Flere Artikler Om Typer Acne