Kan ikke skrive der, hva er bedre å velge? UNDER KODET AV MULTI OPTIONS

1. Feeding. Et barn fra fødsel til denne dagen ammet. Startet lokke med Kachachka og falt ned. Nå igjen, bare GW. Stoppet pouring når jeg byttet til en diett fra en smal liste av produkter: -Nake -Greek -Rice -Pekalkål -Brokkoli -En løk -Dissane -Pepper søt (Russisk lys) -Separat olje -Blarte te -Sugara -Salter 2. Fjernet D3 3. Hudpleie: - Badevann 35-36 grader, fortrinnsvis dechlorert (sedimenterende vann i 1-2 timer) - Ikke bruk vaskekluter når du bader - Etter.

Bioderma atoderm po zinc

Designet for konstitusjonell tørr og veldig tørr hud, irritert og fortynnet områder. Det er indikert for hud med atopisk dermatitt hos barn og voksne i akutt stadium.

Metode for bruk:

Anbefales til daglig bruk. Påfør en eller to ganger om dagen til renset hud. I perioder med forverring kan den brukes samtidig med dermatologisk behandling (inkludert lokal kortikosteroidbehandling). Det kan brukes på hudområder med skadet stratum corneum og gråt.

effekt:

Biotoderm Cream Atoderm PO har en antibakteriell effekt, fjerner raskt rødhet, har en fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden og styrker beskyttelsesbarrieren på huden. Etter at eksacerbasjonen er fjernet, anbefales det å bytte til bruk av Atoderm PP-krem som vedlikeholdsbehandling ettersom hudtilstanden forbedres.

ingredienser:

Vann (Aqua), Glyserin, Mineralolje (Paraffinum Liquidum), Etylheksylpalmitat, Bis-Peg / Ppg-16/16 Peg / Ppg-16/16 Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Capryl / Capric Triglycerid, Polysorbat 80, Dinatrium Edta, Sitronsyre, Klorfenesin, Triclosan.

Krem Bioderma Atoderm PO Zink Crme (Ultra-Soothing Cream) - han selv er maktløs med blodtrykk (atopisk dermatitt). men dette er en god "fuktighetsgivende" for huden under kompleks behandling! Og også, Bioderma Atoderm PO Zinc VS. Lokobeyz Repea

HELL i et barn er det vi har kjempet lenge. hvis det allerede er fremskritt i søket etter årsaker og behandling, og de begynte relativt raskt, så post-symptomene ikke så lett gi opp. og huden er fortsatt grov, spesielt på beina, som sandpapir. men huden på hodet ble selvfølgelig brakt til et helt annet nivå - "himmel og jord" i forhold til hva det var før.

Behandling, selvfølgelig, bruker vi i komplekset. dette er ikke å si at bare en salve jobbet. eller bare noen dråper.

Men det er en veldig lang og langvarig prosess.

Mest effektivt med manifestasjoner takler mormors salve, som var "all under kraft" - og tørr, og ikke gi mock og ikke overdriver samtidig.

Men slik at kroppen ikke blir brukt, bestemte vi oss for å ta pauser, som om, å skifte salven med noen fuktighetsgivende midler.

** Du forstår at noen, selv den mest effektive medisinen uten synlige bivirkninger i en måned. et halvt år Resepsjonsåret, i beste fall, vil miste effektiviteten. eller, enda verre, det vil begynne å forårsake skade, snu seg med en annen side (langt fra å vende mot pasienten).

Og vi ville ikke tillate dette.

Etter å ha lyttet til vår teori, la barnelege til en krem ​​av typen "Eylatum" (vi tok emulsjonen til dette selskapet for babyen), men senere, etter å ha lest anmeldelsene, var det allerede ikke noe spesielt ønske om å kjøpe denne krem.

Bioderma rådde apoteket i avdelingen som spesialiserer seg i denne typen produkter. (mens jeg bestemte meg for hvilken krem ​​å kjøpe, om kvelden bestemde bestemoren min "bestemme" og tok med denne røret)))).

Bioderma Atoderm PO Zink Creme Cream - Ultra-Soothing Cream:

Firmaet "apotek", er kjent ikke bare i Frankrike, men også i utlandet

Pris - 200-220 UAH. (i dagens dollar rate, for så mye omtrent og kjøpt)

I følge instruksjonene er den ment for irritert hud i perioden med forverring av atopisk dermatitt, det vil si for behandling av manifestasjoner.

Sammensetning, selvsagt. ikke wow.

 • Vann (Aqua), Mineral Oil (Paraf- Finum Liquidum), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Myreth-3 Myristate, Dimethicone, Steareth-21, Beta-sitosterol, sink gluconate, pirokton Olamine, Tocopheryl Acetate, mannitol, xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, cetylalkohol, stearinsyre, trietanolamin, akrylater / C10-30 alkylakrylat-krysspolymer, dinatrium EDTA, Carbomer, caprylsyre / caprinsyre triglycerid fenoksyetanol.

Men på en eller annen måte virker det, og det gjør ingen skade. Og bra.

Cream veldig lys tekstur, minner om dagkrem for ansiktet.

Han er som en "nærende", men med en så lett tekstur, som en sommerlotion. Etter det er det ingen overveldende følelse av "nagging";)

For de som har lidd av blodtrykk i lang tid, tror jeg at du hele tiden kan bruke den til ansiktet.

Selv om den skriver "ingen smak", er smaken fortsatt der.

Lett, knapt merkbar, som en svak sur smak på en kjøttaktig bakgrunn.

Om noen slags frostvæske i kjøleskapet. Jeg begynner å snuse, og nesen min er wincing. Men lukten er nesten uhørbar, snuset babyen - nei, det lukter ikke.

Kremet er litt beroligende, men den lovede "lindring fra kløe" er ikke lagt merke til - barnet klør som tidligere, hvis du bare bruker Bioderma. Men i kombinasjon med andre midler fjerner disse forverringene og kløe også.

Men i det minste brenner det ikke;) Du kan se fra barnet at krem ​​ikke forårsaker ubehag (babyer holder ikke tilbake sine følelser;))

Når det gjelder fuktighetsgivende - kremet er veldig "literat" i denne forbindelse.

Det blir straks "absorbert" inn i huden (dette er mer sannsynlig distribusjon og dannelse av en beskyttende film, siden det med en slik sammensetning er svært vanskelig å skrive ordet "ernæring" og "absorberbarhet" her.) Det er ingen følelse av fetthet, klistrethet.

Samtidig blir kremet ikke våt (de som har opplevd blodtrykk vet hva problemet er), en inhalasjon av lymfekremen og krem ​​er ikke skapt på huden, og sårene slutter å lekke. Jeg tror dette ikke bare er Zinks fortjeneste, men i dette henseende har han heller ikke "sitte med brettede armer"

** Dessuten, da vi begynte å bruke Bioderma, ble huden nesten ikke våt - vi tok dette angrepet på andre måter.

For ikke å si at kremet beskytter mot ytterligere tørking - jeg merket ikke noen kumulativ effekt, men hvis kremet påføres kontinuerlig, fornyes, så blir det.

Selvfølgelig vil jeg fra krem ​​mer "fuktighetsgivende", men så langt er den gyldne midten ikke funnet. eller godt absorbert, men huden krever ofte tilskudd. eller det nærer forholdsvis bedre, men samtidig er det fett, og det er resterende klebrighet på huden.

Atoderm PO Zink

Bioderma

Logg inn for å registrere deg for å lagre samlinger.

Produktoversikt

Full ingrediensliste

Rask produkt notater

Hva er raske produktnotater?

Hvis det er et produkt som kan brukes fra hudpleie-entusiaster. Det er en personlig opplevelse. etc.

Bare fordi et produkt ikke betyr at det er et dårlig produkt! For mer informasjon, vennligst klikk her.

Fantastisk, jeg forstår!

Paraben-Free

Bioderma Atoderm PO Zink er fri for SkinCarisma-flagget Paraben

Forstå Parabener

Parabener er en stor gruppe konservative som brukes til å forhindre bakterier som vokser i kosmetiske formuleringer. Det er mye kontrovers med å finne svulster og brystvev. Men på grunn av funnene fra disse studiene. Det er mye støtte for å unngå parabener. Hvis du gjør det, støtter vi deg helt! Hvis du er bekymret for paraben-parabener, så er du bekymret for parabener. Hvis du ikke har en av de lengste sikkerhetsregistrene som konserveringsmidler!

Hvilke ingredienser er klassifisert som paraben?

Hvis du ikke har følgende parabener:

 • Natriumisobutylparaben
 • Natriumetylparaben
 • Natriumbutylparaben
 • propylparaben
 • Isopropylparaben
 • Isobutylparaben
 • Natriumpropylparaben
 • butylparaben
 • ethylparaben
 • Natriummetylparaben
 • Methylparaben
Sulfate-Free

Bioderma Atoderm PO Zink er fri for SkinCarisma-flaggede sulfater

Forstå Sulfater

Sulfater er en stor gruppe ingredienser. Det hjelper deg å bli kvitt det. Det er imidlertid mulig å vaske huden med den. Hvis du leter etter hud, er det ikke noe problem.

Hvilke ingredienser er klassifisert som sulfater?

Vi har tatt sulfatene som anses å være mer sterke for vår sulfatfri status. Det har ikke følgende sulfater:

 • TEA-dodecylbenzensulfonat
 • Ammoniumlaurethsulfat
 • Natrium Lauryl Sulfat
 • Peg-15-kokamin
 • Natrium Laureth Sulfat
 • Sodium Cocoyl Sarcosinate
 • Natrium C14-16-olefinsulfonat
 • Dioctyl Sodium Sulfosuccinate
 • Ammonium-xylensulfonat
 • Ammoniumlaurylsulfat
 • Natrium-xylensulfonat
 • Natriummyrethsulfat
 • Sodium Lauryl Sulfoacetate
Alkoholfri

Bioderma Atoderm PO Zink er fri for SkinCarisma-flaggede alkoholer

Forstå enkle alkoholer

Alkohol ingredienser er mye brukt. For det meste er alkohol ikke problematisk i det hele tatt. Det kan imidlertid fordampe veldig raskt. Hudirritasjoner. Det er et hudpleieprodukt. Det kan imidlertid være gunstig. Alkoholfritt ikon.

Hvilke ingredienser er klassifisert som alkohol?

Følgende alkohol ingredienser inkluderer:

 • SD Alkohol
 • Alkohol denat
 • Isopropylalkohol
 • alkohol
Silikon-Free

Bioderma Atoderm PO Zinc inneholder et SkinCarisma-flagget silikon

Forstå silikoner

Hvis du noen gang har brukt en hudpleie sminke eller skjønnhetsprodukt, er det tempoært at det inneholdt en silikon. Det har blitt funnet at huden har blitt bøyd rundt huden.

Av samme grunner blir de populært brukt, de blir også ofte unngått. Hvis du ikke klarer å puste Som et resultat, kosmetiske selskaper unngår dem, og i økende grad kosmetiske selskaper unngår dem også.

Hvis du har hatt en dårlig opplevelse, er de problematiske, og du vil se etter et kryss på Silikonfri etiketten.

Ansvarsfraskrivelse

Det er mulig å kvitte seg med etiketten.

Disse inkluderer: Apex

Merk: Dette inkluderer ikke silikon klassen av ingredienser.

EU Allergen-Free

Bioderma Atoderm PO Zink er fri for SkinCarisma-flaggede Allergens

Forstå de identifiserte kontaktallergene

Det har blitt fastslått at det har blitt fastslått at det har blitt anerkjent som en klinisk og internasjonal tilnærming til forbrukerbeskyttelse (SCCS). Hvis du vil få 0,001% for produkter, må du merkes.

Hvis du leter etter huden du leter etter

For mer informasjon om EUs Vitenskapskomite for forbrukssikkerhet, besøk deres offisielle nettside.

Ansvarsfraskrivelse

Hvis du er mistenksom, vil du bli flagget. Valget er ikke å avsløre det.

Du må ha din egen medisinsk rådgivning. For din spesielle sak, vennligst kontakt din medisinske profesjon som en hudlege, lege, apotek eller helsepersonell for mer informasjon.

Svampacne (Malassezia) Safe

Bioderma Atoderm PO Zinc inneholder et SkinCarisma-flagget potensielt Fungal-Acne-fôringsbestanddel

Forståelse Svampacne (Pityrosporum Folliculitis / Malassezia Folliculitis)

Svampacne Pityrosporum Follikulitt / Malassezia folliculitt, eller det er bare en betingelse at det er generelt akseptert. I motsetning til de fleste dyrkede arter av akne, er det Svampacne (dermed navnet!). Det er visse klasser Svampacne, som fettsyrer, oljer, estere, polysorbater og fermenterte ingredienser.

For mer informasjon om Fungal Acne, besøk Simple Skin Care Science (f.c) - # 3 i vår anbefalingsguide!

Vennligst les: Fungal Acne (Malassezia) Etikett

Hvis du har gjort det mulig, kan du ikke få det.

I tillegg kan det ikke være nødvendig å gjøre det.

Det kan brukes til å identifisere problematiske produkter. Det er ikke nødvendig å forutsi om det er en soppacne eller ikke. Det kommer til lys.

Vennligst send oss ​​en e-post på [email protected]

Ansvarsfraskrivelse

Det er meget sannsynlig at det har vært tilfelle.

Fungal-Safe etiketten utgjør ikke medisinsk rådgivning. For din spesielle sak, vennligst kontakt din medisinske profesjon som en hudlege, lege, apotek eller helsepersonell for mer informasjon.

Bioderma (Bioderma) Atoderm Cream RO Zink 100 ml

Prisen på Bioderma (Bioderma) Atoderm RO Cream Zink 100 ml, angitt i apoteket, kan avvike fra prisen i apoteket vårt.

Det er kontraindikasjoner, du må konsultere lege

Jeg er en fortrinnsrett kategori av borgere eller orden for slektninger som er en fortrinnsrett kategori av borgere Art. 2 av Federal Law of the Russian Federation av 9. januar 1997 N 5-FZ "Til sikring av sosiale garantier til helter av sosialistisk arbeidskraft og fullkavalerne av Arbeidsherredømmets orden" (som endret 2. juli 2013) og artikkel 1.1 i Russlands lov av 15. januar 1993 N 4301-1 På statusen til Sovjetunionens Heroes, Heroes of the Russian Federation og fulle herrer av Herlighetens orden "

Bioderma Atoderm Cream RO sink 100 ml

Beskrivelse: Biotoderm Cream Atoderm PO Zink er ment for konsistens tørr irritert og skjøre hud. Smerter, lindrer irritasjon, helbreder, fukter og gjenoppretter huden i ansiktet og kroppen (voksne, barn og nyfødte). Advarer og beroliger manifestasjonen av ekstrem tørrhet, ledsaget av irritasjon og kløe.

indikasjoner: Atopisk dermatitt, tørr og meget tørr hud i perioder med eksacerbasjoner.

Metode for bruk: Uavhengig 2 ganger om dagen på renset (ideelt ved hjelp av Atoderm mousse eller Atoderm såpe) hud i begynnelsen av forverringen; etter løpet av lokale glukokortikosteroider; lokalt for å suge soner eller 1 time i døgnet parallelt med bestemte dermatologiske preparater i perioder med alvorlige eksacerbasjoner. Inneholder ikke dufter.

BIOODERM ATODERM PO ZINC

GRATIS
LEVERING

med veranda over 70 lv.

BIOODERM ATODERM PO ZINC

Rik på hidratiraschi, pochistvaschi aktivitet sstavki, Atoderm PO sink gi Brzo useschane for komfort chuvstvitelnata atopisk hud av tid på pristp, podsilva kozhnata bariera og ogranichava razprostranenieto på mikroorganismer og drazneschi middel Koito prichinyavat vloshavaneto på sstoyanieto på kozhata. Tezi dermatologicheskie aktive konkurranser, beroligende tease, srazheba (pinched, opane) og namalyava zachervyavanto. Kozhata e hydratirana og roet ned, fra tid til annen en meka og elastichna. Patentert naturlig er et kompleks av D.A.F. * povisava prague for dosering av dori på den nai-reaktive huden og garanterer toleranse utmerket. Lessen for Nanasians og Popiva Brzo. For ansikt og vekt. Voks opp, Detsa, bebet.

Begynn på:

 • 1 eller 2 dager
 • Bytt huden med en forrenset hud og et spor med Atoderm Intensive Gel moussant eller Atoderm Crème Lavante.

Sstav:

 • AQUA / VANN / EAU
 • MINERALOLJE (PARAFFINUMLIKVIDUM)
 • GLYCERIN
 • CETEARYL ISONONANOATE
 • GLYCERYL STEARATE
 • PEG-100 STEARATE
 • MYRETH-3 MYRISTATE
 • DIMETHICONE
 • Steareth-21
 • MANNITOL
 • xylitol
 • rhamnose
 • fructooligosaccharides
 • LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT
 • Beta-sitosterol
 • TOCOPHERYL ACETATE
 • ZINC GLUCONATE
 • PIROCTONE OLAMINE
 • CETYL ALCOHOL
 • PENTYLENE GLYCOL
 • PALMITINSYRE
 • STEARSYRE
 • AKRYLATER / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER
 • karbomer
 • CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE
 • DISODIUM EDTA
 • trietanolamin
 • Phenoxyethanol

Krem Bioderma Atoderm PO sink - Legen sa: Ikke tortur barnet!

verdighet

mangler

detaljer

Vårt barn er fem år gammel. Vi er allergiske fra fødselen, og vi har lenge slitt med atopisk dermatitt. De erstattet den fjerde allergisten og andre dermatologen. Bare den første hudlege anbefalte oss å kjøpe Bioderma Atoderm PO sinkfølsomt hudkrem til en datter. Hun sa at han ikke er hormonell, og det vil definitivt hjelpe oss.

Som alltid trodde jeg legen, men etter fem år med kommunikasjon med leger tviler jeg allerede på at vanlige spesialister forblir i vårt land.

Etter opptaket løp de umiddelbart til apoteket, da legen klarte at internettapotek i Ukraina er forbudt ved lov, noe som kan være billigere der, men det er en risiko for at de vil slippe en falsk.
Det første sjokk for meg var prisen på denne fløten. For den uheldig hundre milliliter spurte om mer enn to hundre hryvnia! Hun stod og trodde at det ikke var synd for slike penger, om det bare ville hjelpe og kjøpte det.

På baksiden av kremet er alt på et språk som jeg ikke forstår. Det eneste jeg kunne forstå at kremen inneholder sink, som vil bekjempe dermatitt.
Kremet selv er hvit, tekstur er lys, jeg vil selv si luftig. Sprer seg ikke. Økonomisk utgift. Brukt om lag to måneder, til legen forbød. Fortsatt i flasken som er igjen. Jeg stole på meg selv.
Emballasjen er pålitelig, lokket på røret lukkes tett, ingenting har brutt seg i to og en halv måned.

Etter å ha brukt flekkene på dermatitt, rødmet datteren min øyeblikkelig, hun begynte å kamme dem enda mer. Det var en kløe og en brennende følelse. Selvfølgelig passerte de om noen få minutter, men huden forblir rød til slutten av dagen. Synlig, visuell, kremforbedringer ga oss ikke. Jeg ringte legen, klargjort om disse reaksjonene - vi ble fortalt at de sier at det skulle være slik, vi vil ikke forandre noe. To måneder gikk, ble alt igjen på samme sted, og vi bestemte oss for å vende oss til en ny lege.

Hun var sjokkert, sa straks å slutte å smøre denne krem ​​at det ikke skulle være en slik effekt, og at denne kremet ikke passer oss.
Tilordnet oss en undersøkelse for å identifisere årsaken til allergier, som vi nå går gjennom.
Og selve Biodermaen kaller jeg på meg selv. Å si at jeg er glad med kremen kan ikke. Lukt ubehagelig, jeg kan ikke engang si hva luktkrem. Men jeg liker tydeligvis ikke det. I første omgang er krem ​​påført godt, det er så luftig og behagelig, det absorberes veldig raskt, og deretter begynner følelsen av tetthet, og hendene forblir klissete i ytterligere ti minutter etter påføring.
Hvorfor betale så store penger er uklart.
Jeg anbefaler ikke å kjøpe denne kremet til folk med tørr og normal hud, men igjen bestemmer du. Det var bare min personlige mening.

BIODERM ATOderm RO OZINK CREAM 100 ml.

Produkt ikke tilgjengelig.

Bioderma Atoderm PO Zinkkrem 100

Eksem krem

INDIKASJONER: Intensiv beroligende for å rengjøre og erstatte ansiktet og vekten av huden, mye tørr, sensitiv og atopisk hud. Bruk stien fra dermokorticoiden.

Kommer opp for alder, baby, bebet.

Uten smak.

Hipoalergenen.

Uten parabeni.

EGENSKAPER: Rik på rengjøringsmidler, Atoderm PO Zink er begrenset til mikroorganismer og rettsmidler som koito gjør at du kan bruke på lær. Atoderm PO Zinc bashis namalyava zaschervyavaneto. Thanksgiving for effekten av å ikke fortelle hidratiraschI agenter, Atoderm PO Zinc booster bariate på huden. Uten aroma har D.A.F-komplekset blitt patentert (en dermatologisk formel er valgt), Atoderm PO Zinc øker pragam for ponosimost på huden og garanterer en optimal toleranse. Kozhata e hydratirana og roet ned, fra tid til annen en meka og elastichna. Slå av toleransen. Lessen for Nanasians og Popiva Brzo.

TILLEGG: Påfør en eller to dager en dag med skinn til en bedre finish enn å rengjøre et produkt fra en serie.

Ako izsushavaneto prodlzhava, konsultert henne med stoffet.

Setter i AQUA, BETA [BI 477]

Emballasje: 100 ml.

Produsent: BIODERMA LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE, Frankrike.

Bioderma atoderm po zinc

Premasťujúci, upokojujúci a zvlhčujúci krém na podráždenú, suchú pokožku.
Napomáha obnovovať narušenú kožnú bariéru.

Spôsob použitia

Krém aplikujte 1-2 krát dette po dôkladnom očistení a jemnom osušení na celý povrch ošetrovanej kože.

Pre sledovanie dostupnosti je nutné byť prihlásený.
Prosím zadajte heslo a prihláste sa.

Send e-post til adressen du har registrert deg.
Prosím zadajte heslo a prihláste sa.

(Heslo Vám bolo v minulosti zaslané e-post, ak ho niente náis, kliknite na Zabudol som heslo)

Prihláste sa newslettra en získajte prompten informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Bioderma Atoderm

Beskrivelse og instruksjoner til "Bioderma Atoderm"

Sammensetning og form for utgivelse: Atoderm Bioderma-produkter produseres i form av krem, såpe, gel, dusjgel, rensingsmousser, melk, krem.

Bioterm Atoderm krem ​​inneholder følgende komponenter: glyserin, vann, mineralolje, mannitol, fructooligosaccharides, xylitol, kelp ekstrakt, rhamnose, boldo ekstrakt, EDTA, zantoksiluma ekstrakt.

Kremet er i stand til å fukte og beskytte sensitiv og tørr hud i kropp og ansikt. Atoderm krem ​​styrker hudstrukturen, forhindrer påvirkning av ytre skadelige effekter.

På grunn av tilstedeværelsen av fuktighetsegenskaper, kan krem ​​beholde vann i de øvre lagene i huden. Kremet har antioksidantegenskaper.

Indikasjoner for bruk:

Bioderma Atoderm krem ​​brukes til å ta vare på sensitiv og tørr hud i kropp og ansikt.

Krem er påført kroppen og ansiktet to ganger eller en gang om dagen på tidligere renset hud. Huden kan stå litt fuktig før kremet påføres. Det er optimalt hvis du bruker såpe av samme serie før du bruker kremet.

Allergivennlig. Egnet for nyfødte, voksne.

Flere Artikler Om Typer Acne