Min ansiktshud er veldig krevende, en liten sol vil varme mer enn det skal ha pigmentflater, så jeg ser etter solkrem. For omtrent et år siden kjøpte jeg FotoderM ansiktscreme. Var glad, i tillegg til den ønskede solkrem-effekten, har kremen en fuktighetsgivende effekt, gjenoppretting. Huden er blitt myk, silkeaktig. Kremet påføres lett, etterlater ikke fete merker.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 3 · Nei 0

lykkelig mary
Tsjekkia

Jeg kjøpte nesten den masochkaen for meg selv ved et uhell, jeg ønsket mer fuktighetsgivende om vinteren, nemlig fuktighetsgivende, fordi om vinteren trenger huden mer enn bare ernæring. Rett ut av nysgjerrighet tok jeg en maske for normal hud, slik at det ikke ville oppstå noe igjen. Jeg likte den første prøven - et standardrør av myk plast med et tett lokk, hvit kremmaske, luktfri, myk til berøring, lett, men tett i tekstur, lett fordelt over huden. I følge instruksjonene må du søke om 20 minutter og fjerne med serviett, jeg gjør det noen ganger, men noen ganger bruker jeg det som nattkrem - i et veldig tynt lag slik at det absorberes. Feeds flott! Og fuktighet, og dette er viktig. Under bruk - 7 måneder. - det var ingen peeling eller kvise.

Når min favoritt servant Avene endte opp med grønn, bare på apoteket var det en handling for denne vasken og pluss Bioderma Sebium Global krem ​​for det som en gave, min glede visste ikke noen grenser))))))) endelig trodde jeg at jeg skulle bli kjent med dette merket! Brukt fløte etter vask. men noe slik han ikke forstod, er ikke fettete, faller glatt i ansiktet, det er ingen følelse av en maske, men at det ikke er noen effekt. Ja, jeg ble ikke litt våt og alt ((((svarte punkter som de egentlig var, han reagerte ikke på betennelseselementer på noen måte. Men servanten fornøyd meg, brukte nesten hele røret, men heldigvis tørker ikke huden din) behagelig aroma, renser nesten for å plage)))) av manglene jeg vil merke at det ikke er ganske økonomisk vannig og ikke vasker kosmetikk vekk fra øynene, men dette er et spørsmål om vane jeg tror))) hvorfor spør du nesten? Likevel gir jeg håndflaten til min elskede Avene, og her den ærverdige andreplassen

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 8 · Nei 0

Anna
Khabarovsk aktivt medlem

Etter å ha prøvd en stor mengde hydrofile oljer for å fjerne sminke, bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve noe annet. Og hun valgte det velkjente rensende vannet Sebium H2O fra Bioderma.

Dette vannet er laget for fet og kombinert hud, hud med akne. Derfor valgte jeg henne.

Med fjerning av sminke kan dette rensevannet takle 5 +! Mascara, øyenskygge, fundament, pulver, eyeliner, blyant - vann forlater ingen av dette. Det er behagelig å rengjøre øynene: det klemmer ikke, cilia forblir på plass. Jeg forsøkte ikke å fjerne henne med vanntett mascara, men jeg tror hun kan takle det! Etter bruk er det ingen følelse av tetthet, en følelse av film på ansiktet. Hvis du ikke kan vaske fullt, kan du bare bruke dette vannet. Jeg har ikke forårsaket noen allergisk reaksjon, rødhet og ubehag. En bomullspute er nok for meg å bli kvitt daglig sminke.

struktur

Vannflasken er plast, uten dispenser, med et tettsittende deksel. Hun ristet flasken på forskjellige måter: den spilder ikke, du kan trygt ta med deg. Lukten er knapt merkbar, hyggelig, ikke kjemisk. Blått vann, hvis du rist flasken, så dannes et lett skum.

Vodicka er et volum på 100 ml, 250 ml og 500 ml. Jeg har 250 ml. Jeg har brukt det i en måned, jeg har ikke brukt til halvparten av volumet. Vann er veldig økonomisk å bruke: nok til 4 måneder sikkert.

Jeg likte sminkefjerneren med Sebium H2O! Komfortabel, rask, praktisk og effektiv. Kjøp den neste flasken uten å tenke.

om kosmetikk Bioderma 24. august 2014

Jeg legger en solid Pyaterochka, da dette kosmetikket for en gang lettet meg av mitt problemhud. Videre bekjentskap med dette produktet - for normal pleie, for hender og kropp - styrker kun vårt sterke vennskap!

Ting uten som livet mitt ikke er så vakkert:

- Grønn vann mycelial vann er en flott ting, voksne og barn i vår familie vet. Jeg bruker det som det siste stadiet av rensing, deretter termisk vann, deretter krem. Eller om morgenen før dagen krem. Teen datter liker - flott resultat.

Rosa kom til meg mindre, bare litt vann, etter min mening.

- Gelen for å vaske grønt nærmet seg, men hvis perioden med utslett har gått, slår det av, strammer huden, gir den til naboen som trenger det, og fortsetter til noe mer gunstig.

- Atoderm-serien - ekte medisinsk kosmetikk! Krem for tørrhet, ledsaget av kløe Atoderm PO Zins gjør bare underverk. Jeg ble utnevnt av en hudlege for å søke blanding med et terapeutisk hormonsalve. Senere på egen hånd.

- Atoderm-serien Dusjgeler og kremer

Jeg prøvde ikke bare disse produktene, de vises på hyllene igjen og igjen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 0

Jeg skulle skrive alt om micellen, men på en eller annen måte fikk jeg ikke en hånd.
Og i dag ønsket noe å huske og sammenligne.
Som vi alle vet, MICELLAR WATER er et relativt nytt, men ganske populært kosmetisk produkt utviklet for meget forsiktig, men samtidig effektivere rensing av enhver hudtype.

Hver hudtype har sine egne egenskaper og problemer, og du bør alltid rengjøre den med høy kvalitet. Og hvordan kan man håndtere det konstante problemet med overdreven sebum av fet hud, den skjønnhet av sensitiv hud, tetthet av tørr hud? Videre for hver type hud, selv om det er en egen tekstil av rensemiddel, men igjen er vi alle forskjellige og foretrekker forskjellig rensing - for eksempel vannfri. Og hva skal du gjøre når du fortsatt vil ha et universelt middel for EYE, LIP og FACE, og ikke minst 3-4 flasker, uten som du ikke kan gjøre?

Og for flere år siden ble alle våre bønner hørt og MICELLAR WATER dukket opp. Av tekstur, ligner dette produktet virkelig rent vann eller klar lotion - tonisk, nesten luktfri. Samtidig har strukturen sine spesielle, mye mindre ladede molekyler enn i vanlige rengjøringsmidler, noe som gir dypere penetrering, rensing og "trekking" av støvpartikler og smuss fra porene og hudoverflaten. Huden er ikke skadet, den er naturlig renset, puster og forberedt til andre kosmetiske aktiviteter. Wow, er det ikke?
Og vekk vi går. Nesten alle merker - og massene, og luksusen, og profesjonelle og apotek - produserer en eller flere typer MICELLAR WATER.
Og oftest i INTERNET vurderinger, kommer jeg over farmasøytiske produkter, og spesielt merket BIODERMA, som har produsert flere typer av dette produktet for forskjellige hudtyper. Jeg prøvde to av dem og nå vil jeg fortelle deg og prøve å sammenligne

1. Micellar-løsning BIODERMA Sebium H20

Indikasjoner for bruk:

For daglig rensing av oljeaktig og blandet hud med en tendens til utseende av akne eller hudrensing under dermatologisk behandling. Egnet for å fjerne sminke.

funksjoner:

Forsiktig og raskt, på grunn av mikroemulsjon av forurensning, renser huden uten å tørke den. Den har en antibakteriell effekt. Normaliserer mengden og kvaliteten på talg, inneholder kompleks Fluidactiv®. Inneholder ikke alkoholer, alkalier og smaker. Ikke forårsaker reaksjonær hyperseborea. Bidrar ikke til dannelsen av komedoner.

Jeg kjøpte dette vannet, da jeg hadde visse problemer med huden min, som jeg virkelig ønsket å løse. Og siden jeg måtte plukke opp hele mitt arsenal igjen, så syntes dette også. Siden da var det nesten ingen tilbakemelding på det, jeg brukte den under sminkefjerner og etter (som tonic). Og dette var min viktigste feil, som i lang tid slått meg bort fra dette produktet som sådan. Hvorfor ?? Ja, alt er enkelt - huden var klebrig, da begynte den å skinne som en pannekake og etter noen dager hadde jeg uventet ACNESS. Jeg brukte ikke denne løsningen på øynene mine - noe annet. Vodichka gjennomsiktig blåaktig og luktfri. Generelt fungerte det ikke med meg med henne - det var bra at jeg kjøpte en liten flaskeprøve. Deretter begynte ganske motsatte vurderinger å vises - noen var glade og fjernet selv øye sminke, mens andre begynte å ha problemer som ligner på meg.
Kanskje, som jeg forstod senere, burde jeg ikke ha brukt denne løsningen etter sminkefjerning - dette er ikke en tonic trods alt. Det ville være nok å rense huden og deretter vaske med vann eller noe annet som er nødvendig. Men som de sier, skjer det.

2. Micellar-løsning BIODERMA Sensibio H20

Kunne ikke overbelaste denne morsomme PROMO tegningen. )))))))))

Indikasjoner for bruk:

Rengjøring sprøtt, tynn, sensitiv hud utsatt for rødhet. Fjern sminke (inkludert vanntett) fra ansikt og øyekontur.

funksjoner:

Sensibio H20 kvalitativt og raskt renser ansiktets hud og kontur av øynene ved mikroemulgering av urenheter og sminke, samtidig som lipidbalansen i det kåte laget i huden opprettholdes. Smerter og fukter huden. Inneholder ikke alkali, alkohol, fenoksyetanol og smaker pH-nøytral.

Jeg kjøpte ikke dette vannet straks, selv om jeg skulle - det kom ikke over til meg i et lite volum, og jeg smilte egentlig ikke på et stort kjøp etter den første ikke helt vellykkede opplevelsen.
Men det viste seg fortsatt å være med meg. Gjennomsiktig hvit vodichka uten lukt. På huden forlot en hyggelig kjølighet som jeg likte. Nå ble jeg "lært" og jeg tok bare min sminke sammen med den, og så vasket ansiktet mitt med mine vanlige produkter. Samtidig ventet jeg til og med å fjerne skyggene, mascara og concealer - det er betrodd øynene til henne. Opplevelsene var hyggelige - ingen tørrhet, kliss eller brennende. Selv komme inn i øynene ikke noe ubehag der. Etter det vasket jeg og glemte for en dag om dette vannet som vanlig. Som en tonic brukte jeg ikke den lenger. Vodicka er godt egnet hvis du trenger å oppdatere huden din uten sminke om dagen og fjerne støv, fett osv. Fra det, men jeg vasker i det minste med vann.
Jeg tror at denne versjonen av MICELLAR-løsningen er bra for mange hudtyper, da det er veldig delikat. Passer perfekt med mascara, leppestift og blyanter - ingen skilsmisse eller sirkler.

Et eget emne - tre forskjellige mengder, som igjen er praktisk. Det er minus også - jeg liker ikke emballasjen, eller heller DEKKNINGEN - Jeg liker ikke disse, men jeg har en "plikt" -flaske hvor jeg heller slike produkter.

Generelt, hvis du sammenligner begge produktene, så viste meg det andre alternativet definitivt det beste. Men som en gjennomgang av de to produktene av merkevaren, setter jeg det bra, fordi kanskje jeg bare brukte det første vannet, eller det var ikke egnet for huden min på den tiden.
Men i alle fall vil det være svært nyttig å prøve et lignende kosmetisk produkt, som med et nøyaktig treff får du en utmerket universell løsning som vil hjelpe ditt lille ansikt mer enn en gang og holde renhet og mykhet.

Anmeldelser av kosmetikk Bioderma

  • 3
  • 5/5
  • 5
  • 5
  • 3/5
  • 15
  • 15
  • 5/5
  • 31
  • 9
  • 5/5
  • 5
  • 0
  • 5/5
  • 17
  • 1
  • 5/5
  • 2
  • 0
  • 5/5
  • 6
  • 1
  • 5/5
  • 14
  • 1
  • 5/5
  • 1
  • 0
  • 3/5
  • 11

side

  • 5
  • 15
  • 1
  • 13

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

Bioderma kosmetikk vurderinger

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av apotek kosmetikk
Bioderma

Inna Nizhny Novgorod | 11/30/2018 |

Krem DS + 40 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Min hud er veldig rar, i en sone er det en glans og peeling samtidig, jeg valgte en krem ​​i lang tid, jeg valgte den fra beskrivelsen fra dem alle. Han forverret bare situasjonen for meg, ansiktet ble enda mer flakket, trekk og klør mer pluss til alt

OLGA KOLOMNA | 11/28/2018 |

Sebium Global Intensive Health Care, 30 ml (Bioderma, Sebium)

Konklusjoner: En utmerket krem ​​for problematisk kombinasjonshud, etter morgenapplikasjon, ingen oljeaktig glans, følelse av tetthet og tørrhet. Jeg vil definitivt ta mer!

Sett Seibium: Global omsorg 30 ml + Rensevann H2O 100 ml + Rengjøringsmousse 45 ml + Såpe 20 gr. (Bioderma, Sebium)

Konklusjoner: Jeg er 18 år gammel, men huden har forverret siden ungdomsårene. Jeg har et fett, med brede porer, med jevne mellomrom ser du en slags rødhet og utslett. Jeg pleide å kjøpe Bioderma Sebium micellar vann og gel. Myceliarca, for eksempel, er nesten 400 rubler per 100 ml, noen få slike flasker en måned er nødvendig. Det kom ut veldig dyrt. Venner på universitetet rådde ikke til å bruke og kjøpe Salitsink. Effekten er den samme, det koster flere ganger mindre. Jeg prøvde lotion, skum, maske og såpe. Alt kom opp, og du kan kjøpe så mye som 4 midler for pengene jeg pleide å bruke, så det vil forbli)))

Akatova Nadezhda Severodvinsk | 11/17/2018 |

Sensibio beroligende maske 75 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Jeg likte masken. Konsistensen av tykk krem ​​påføres jevnt, det er ingen ubehagelige opplevelser, vask alltid av senere enn nødvendig. Etter vask av, synes huden å være i rik krem, men bokstavelig talt om 3-5 minutter forsvinner denne følelsen. Etter masken er huden myk, myk og behagelig å ta på. Jeg er fornøyd med kjøpet!

Farber Maria St. Petersburg | 11/13/2018 |

SOS Spray 50 ml (Bioderma, Atoderm)

Konklusjoner: For tørr hud, i høstperioden - vinteren er ideell. For natten i stedet for krem. Etter påføring er huden litt klebrig, et sted en halv time. Ved konsistens som en emulsjon. Moisturizes og beroliger huden perfekt.

Lozenko Valeria Sevastopol | 11/09/2018 |

Sensibio H2O rensende micellar vann 500 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Jeg har tørr følsom hud som reagerer på alle rødhetene. Etter å ha vært på skjønnhetspleiepersonalet ble jeg oppmerksom på at dette micellarvannet. Etter å ha påført huden hennes ble myk, fjernet hun forsiktig hennes sminke, og etter at huden ikke strammet som vanlig. På bekostning er det veldig økonomisk. Jeg likte det veldig godt. Jeg vil bestille det igjen

Irina Blagoveshchensk | 11/07/2018 |

Sensibio H2O rensende micellar vann, 500 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Det beste mycelvannet fra alt som er på markedet. Jeg tar ikke den første og ikke den siste tiden. Perfekt for sensitiv hud, irriterer ikke eller klemmer øyeslimhinnen, fjerner perfekt sminke. Jeg vasker det alltid etter bruk, og jeg anbefaler alle å gjøre det samme. Økonomisk. Av minusene - la merke til at det kan tørke huden hvis du bruker det hver dag. Sammensetningen er på bildet

H Natalia 03.11.2018 |

Sebium H2O Cleansing Micellar Water 500 ml (Bioderma, Sebium)

Konklusjoner: Renser huden med høy kvalitet, overdriver ikke den. Fjern forsiktig sminke og øyne og lepper uten å klemme. Det krever ikke vask med vann, men før jeg bruker sminke, foretrekker jeg å skylle ansiktet mitt. Lukten er nøytral, forbruket er ganske økonomisk, halv liter emballasje varer omtrent et år med konstant bruk. Dette mycelialvannet er en god sminkefjerner for normal og fet hud.

Pisarenko Nadezhda Moskva (i utkanten av Moskva) | 10/31/2018 |

Sett Seibium: Global omsorg 30 ml + Rensevann H2O 100 ml + Rengjøringsmousse 45 ml + Såpe 20 gr. (Bioderma, Sebium)

Konklusjoner: Jeg så settet, jeg tok det uten å tenke. For meg er dette et superkjøp, vurderer kostnadene og listen over midler som er inkludert i den. Pakken inneholder alle mine favorittverktøy. Jeg har hvert verktøy i fullstørrelsesversjonen, og jeg kjøper den hele tiden. Såpe tørker ikke huden, men renser den godt. Krem justerer perfekt tekstur og lettelse av huden på grunn av syrer. Håndvasket bor i min baderom på 500 ml og for meg er dette fortsatt den beste servant jeg noensinne har prøvd. I tillegg til en mini-versjon av micellar vann, elsket jeg i flere år nå
Flott reise kit som kommer til nytte

Akatova Nadezhda Severodvinsk | 10/30/2018 |

Serum Hydrabio 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Konklusjoner: stort serum! Praktisk flaske, med dispenser, ett trykk er nok for en applikasjon. konsistensen er mer som en gel med en behagelig, ikke påtrengende aroma. Det absorberes ganske raskt, umiddelbart etter påføring - huden er klebrig, når den absorberes - huden er myk og myk.

Svetlana Krasnodar | 10.27.2018 |

Cream Sensibio Forte 40 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Kremet tok den kalde årstiden. Det føles som en tykk krem, med huden min kombinere syntes det ville være tungt. Men kremet viste sig fra den gode siden, beskytter huden mot kulde og vind, blir ikke fett, eller ikke mer enn alle andre kremer, ligger bibikrem på toppen av det normalt. En god krem ​​for den kalde årstiden.

Evgenia Kirov | 10.26.2018 |

Sensibio sett: Micellar vann 100 ml + Cream Light 15 ml (Bioderma, Sensibio)

Konklusjoner: Anstendig sett!
Opprinnelig tiltrukket oppmerksomheten til muligheten til å prøve de kjente produktene fra Bioderma i miniatyrer. Etter å ha fått det ettertraktede settet og prøvd alt den kvelden, innså jeg at jeg ville bestille i store mengder. Denne micellaren er veldig rost av alle venner og med god grunn, fjerner sminke veldig delikat, mens fukter huden i ansiktet. Kremet absorberes veldig bra, etterlater ikke fett, huden er fuktig hele dagen.
Jeg bruker den i to uker hver dag om morgenen og om kvelden forblir nøyaktig halvparten av kremet.
Bare en konklusjon - du kan trygt bestille i maxi størrelser! For min følsomme tørre hud, perfekt! Jeg anbefaler alle!

Anmeldelser av kosmetikk Bioderma

  • 3
  • 5/5
  • 5
  • 5
  • 3/5
  • 15
  • 15
  • 5/5
  • 31
  • 9
  • 5/5
  • 5
  • 0
  • 5/5
  • 17
  • 1
  • 5/5
  • 2
  • 0
  • 5/5
  • 6
  • 1
  • 5/5
  • 14
  • 1
  • 5/5
  • 1
  • 0
  • 3/5
  • 11

side

  • 5
  • 15
  • 1
  • 13

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

Bioderma - anmeldelser

Nylig har jeg lagt merke til at etter vask av huden i ansiktet er for tørr. Etter å ha snakket med en skjønnhetspleie lærte jeg om et nytt ansiktspleieprodukt - micellar vann. Ærlig, jeg har allerede hørt dette navnet, men forstod ikke hvorfor dette vannet trengs, fordi det er toner og skum for vasking og fjerning av sminke. Men etter å ha konsultert med en spesialist, lærte jeg at bruken av micellar vann ikke skader områder av dermis, og samtidig har et svimlende resultat. Jeg ble rådet til å kjøpe Bioderma Sebium N20 på den offisielle nettsiden. Kosmetologen sa at dette er det perfekte alternativet for min kombinasjonshud.

Hva er micellar vann Bioderma

God dag! Jeg heter Angelina, jeg er 35 år gammel. På hvert alderstrinn skiftet huden min, og nå, i en alder av 35 år, ble den kombinert. Jeg vil ikke si at jeg nå har noen spesielle problemer med ansiktet, men ubehag etter vasking var litt forstyrret. Jeg går regelmessig til ansiktsrengjøringen av skjønnhetspleie, og har lenge slutte å vaske såpe.

Jeg kjøper kosmetiske produkter av høy kvalitet, men jeg har ikke hatt micellar vann ennå. Siden jeg respekterer min kosmetologs mening, bestemte jeg meg for å høre på hennes råd. Men før hun kjøpte, brukte hun også internettrådet til å få tilbakemelding fra andre kvinner og se om det var verdt å bruke penger på denne kosmetikken.

Den viktigste effekten av micellar vann er å oppløse sminke og rense ansiktet. I motsetning til analoger har Bioderma en ganske mild effekt uten å skade epitelet. I tillegg til alt dette har vannet en sårheling og antiseptisk effekt. Micellar vann metrer derma med fuktighet under rensing og tørker det ikke som andre midler, dette er den største fordelen. Bioderma er egnet for jenter med hvilken som helst hudtype.

Sammensetning Bioderma Sebium

Som det viste seg, er det mange alternativer i Bioderma rensing linje, men jeg ble rådet til å nøyaktig Sebium H20, som det er utmerket for den kombinerte typen. Å gå til det offisielle nettstedet, jeg leser sammensetningen av løsningen for vasking, for å forstå hva dens verdi.

Jeg vet at det skal være minst alkohol og parfymer som påvirker epitelet negativt.

  • væskeaktiv, som nærer og nærer epitelet;
  • fordelaktig fettsyre mikeller;
  • sinkglukonat, for å redusere betennelse;
  • kobber sulfat;
  • ekstrakt av ginkgo biloba anlegget, som et antiseptisk middel.

Sebium H20 er egnet for regelmessig bruk, designet for å rense oljeaktig, sensitiv, kombinasjonshud. På grunn av sammensetningen er greasigheten på ansiktet redusert og eksisterende akneutslett tørkes.

Produsenten lover det med regelmessig bruk for å forbedre tilstanden, og utslett vil stoppe. I tillegg bruker kosmetologer aktivt micellar vann i deres praksis og gir ganske gode vurderinger.

Anna Sergeyevna, kosmetolog, Tyumen

I prinsippet, på Internett, var jeg i stand til å lese alt som skjønnhetspleieren sa til meg under konsultasjonen. Jeg skjønte at kosmetologer er enstemmig til fordel for bruk av Bioderma Sebium.

Hva sier folk om Sebium N20

Meningen fra fagfolk, selvfølgelig, fornøyd meg, men jeg ønsket å høre de reelle kundeanmeldelser. Det var interessant for meg nøyaktig hvordan man bruker vann, og om det er noen bivirkninger. Det er bra at på skjønnhets- og helsefora fant jeg mange kommentarer på Bioderma. Kvinner noterer de hyggelige følelsene etter påføring, det er ingen tetthet og tørrhet, som skjer etter vask med tonic. Jeg fant ikke en eneste negativ vurdering, og forresten noterte enkelheten i bruk og fraværet av behovet for å bruke rennende vann. Jeg skjønte at det er nok å bruke en micellar løsning til svampen og fjerne sminke fra ansiktet, denne prosessen renser både og samtidig fukter epitelet.

Fra vurderingene som jeg hørte på Internett kom jeg til den konklusjonen at Bioderma har mange fordeler og har praktisk talt ingen feil. Jeg vil gjerne dele med deg fordelene med Cebium micellar vann:

  • fjerner perfekt vanntett sminke;
  • egnet for sminkefjerning rundt øynene;
  • tørker ikke ansiktet;
  • fuktighet og forfriskning;
  • har sårheling og antiseptisk virkning;
  • erstatter en full vask.

Selvfølgelig, slik som Bioderma har sine ulemper, og dette er prisen. Kostnaden for denne kosmetikken er veldig høy, men hvis resultatet virkelig fortjener respekt, er prisen ganske begrunnet.

Hvordan og hvor kjøpte jeg micellar vann Bioderma

Sannsynligvis forstod du allerede at jeg tok avgjørelsen om å kjøpe dette middelet og å glede meg over huden min. Jeg visste at det var nødvendig å bestille på den offisielle nettsiden, for det første gir jeg meg muligheten til å kjøpe et kvalitetsprodukt, og for det andre er prisen mye billigere enn i butikkene. Jeg dro til nettstedet og umiddelbart var jeg fornøyd med prisen, fordi det var 15% rabatt. På nettstedet ble Bioderma presentert i tre versjoner, 100 ml, 250 ml og 500 ml. Jeg valgte 100 ml, fordi jeg ikke visste om dette micellære vannet ville passe meg. Jeg bestilte varene til nærmeste postkontor og ventet på levering.

Søknadsanvisninger og mine inntrykk av Sebium H20

Jeg ventet på levering av bestillingen i omtrent en uke, i hvilken periode jeg så på den offisielle nettsiden for mange flere nye Bioderma-serier som jeg ønsket å prøve. Etter å ha mottatt en melding fra postkontoret om levering av pakken, gikk jeg for det. Micellar vann ble pakket med kvalitet og hadde absolutt ingen skade. Siden jeg bestilte for første gang og ikke våget å ta et stort volum, viste 100 ml hetteglass seg å være ganske miniatyr.

Innsiden ble vedlagt en håndbok som fortalt om hvordan du skal bruke Bioderma Sebium riktig:

  • Påfør en liten mengde løsningen på bomullssvampen;
  • fjern kosmetikk fra hele ansiktet, inkludert øyeområdet;
  • i tilfelle av vanntett sminke, kan gjenbrukes;
  • vask ikke etter bruk;
  • Det anbefales å bruke to ganger om dagen.

Min første bruk var bare om kvelden. Jeg må si at micellar vann klarer seg perfekt med kosmetikk. Følelser er ganske hyggelige: huden er fuktig og ren.

I motsetning til skummet og tonic for vasking, følte jeg ikke tettheten i ansiktet. Mitt inntrykk av Bioderma er ganske positivt. Neste gang bestiller jeg et større beløp for lenge.

Bioderma vurderinger

Girls! som bruker apotek kosmetikk (Vichy (Vichy), Aven (Avene), La Rosh-Pose (La Roche-Posay), Uriage (Uriage), Bioderma (Bioderma), Lierac (Lierac))

Jeg har lenge brukt bioderma sebiumlinjen, jeg liker noe mer, noe mindre, men i det hele tatt er jeg fornøyd.. Jeg vil prøve et fundament. Hvem bruker? Hvordan gjør du? Bruker du først denne grønne krem, som er under dekselet? Takk til alle som skriver)

Girls! Hvem bruker medisinske kosmetikk Aven (Avene), La Roche-Posay (La Roche-Posay), Uriage (Uriage), Bioderma (Bioderma), Lierac (Lierac)), dele anmeldelser! Jeg har en kombinasjonshud (i T-sonen om sommeren er det veldig fet), huden min er interessert i vask, tonic, serum, micellar vann, dag og nattkrem.

Skjønner, jeg kommer til deg for råd. Min hud er følsom, ofte er det problemer i form av kløe, irritasjon og så videre. Legen anbefalte "fukte huden med mykgjørende stoffer (Bioderma, Urige, Avene, La Roche-Posay, Setafil)." Hun hadde ikke sondene (/ Hvem brukte hva, hva likte jeg? Jeg er interessert i midlene hovedsakelig for kroppen, men jeg er glad for å lese vurderingene om midler til ansiktet. Kanskje er det en mulighet til å finne probes for verktøyene? Jeg er redd for at noe ikke vil fungere, men ikke den billigste.

Jenter, hjelp meg å finne ut det, jeg er forvirret i frimerker og kremer. Jeg vil plukke opp apotekspleie for atopisk hud. Jeg har hatt atopisk dermatitt siden barndommen. Først var det armene og beina, så vendte armene og beina, men all skjønnhet dukket opp på ansiktet. Så, med et mirakel, nesten syv år med forlatelse, glemte jeg hva hormonell krem, allergi og andre gleder er. Og nå begynte alt på nytt. Ansikt (tidligere bare området rundt leppene, nå pluss øyelokk), armer, ben. Jeg sliter så mye som mulig. Lokobeyz ripea, emolium, elokom igjen.

Kjære Mommies !! Hva er bedre å kjøpe baby ?? Vi har og tørre føtter etter at badene får ut en rød flekk på alle bena, og alt har allerede gått på rumpa. Kløe som ttt som ikke, baby bryder seg ikke. Hva er bedre å ta Mustela Stelotopia eller Bioderma Atoderm PP bioderma atoderm Po Zinc. kanskje som brukte og virkelig hjulpet. Takk for tilbakemeldingen

Girls. Jeg skryter! Pakke ankommet fra Frankrike, bestilt fra Tatiana, for andre gang! Kvaliteten er utmerket! Prisene er 2 ganger lavere enn i apotekene våre. Nå har jeg en utmerket Bioderma servant og tonic, BB-krem er en mirakel oppfinnelse! PHITO - maske og hårspray, jeg har ikke prøvd, men anmeldelsene er veldig gode))) Avene fuktighetsgivende krem! Vitaminer for min sønn)))) mann sist Vichy sjampo) Generelt er alt for meg selv elsket. Så lite trenger en kvinne å være lykkelig. En kvinne skal også elske seg selv.

Jeg vil dele inntrykkene mine om noen av de midler som gjelder apotekspleie, som jeg nylig har testet aktivt. Om meg: Jeg har en kombinasjonshud, med en litt oljeaktig T-sone, det er svarte flekker på nesen min, og også noen ganger er det små utslett før X dager 1) Avene Hydrance Optimal UV Legere Fuktighetskrem SPF 20

Min hud er veldig følsom, det er nesten ingen rødhet og akne med en gang. Han reagerer hele tiden på kaldt ((((Jeg vil gjerne ha vurderinger om BIODERMA og MIZION.

Kosmetikk og parfymer Rene linjer - kosmetikk for tørr hud. Kjøp olje til linda hårender. Parfyme med lukten av orientalsk blomster. Fransk kosmetikk bio. Et stort utvalg av kosmetikk billig nettbutikk. Spiritus Jordany hvitt gull fra Oriflame. Kosmetikk bioderma vurderinger. Hårfarge mørk sjokoladeskygge. Olay kosmetikk salg online. Kosmetikk og parfyme meninger av kjøpere. Mascara maxfor mesterverk. Toalett vann pil San Laurent ale. Moskva Charlie kjøper parfymer. Gucci misunnelse toalett vann. Coral hårfarge for. Anmeldelser.

Kosmetikk og parfyme Kjøp liten engros nettbutikk elite tiffany parfyme. Kosmetisk utvalg av naturen. Parfymefirma coti. Profesjonell hårfarge 812. Kjøp toalett vann marc jacobs. Yllozure kompakt pulver kompis voile. Anmeldelser powder sur mesure ysl. Åndene til Yves Saint Laurent elle står. Profesjonell Moskva kosmetikk premie. Kosmetikk mormor Agafya. Pensler for å utføre sminke. Kosmetikk bioderma hvor å kjøpe. Super effektiv hårvaksjonsmaske. Oriflaine parfyme å bestille på internett. Barnas solbeskyttende kosmetikk. Kosmetikk ved fransk akademi.

Kosmetikk og Parfyme Kosmetikk for wraps tang. Perfumery Latvia å kjøpe i nettbutikken utmerket kvalitet. Kosmetikk helligmark kjøp i Samara. Danne kosmetikk å kjøpe med levering i nettbutikken billig. Kosmetikk verden luksus hvor du kan kjøpe i Moskva. Katalog garenier hårfarge. Hårfarge loreal excellence creme. Dekorativ kosmetikk til barn. Luksus kosmetikk og parfyme mail. Håndkrem sjøformel vår. Farge kosmetiske kremer. Amerikansk kosmetikk chi. Kosmetikk bioderma vurderinger. Silikonbasert parfyme er hva det er. Kosmetikk Siberian helse.

Kosmetikk og parfyme Kosmetikk konfiskert kjøpe i nettbutikken utmerket kvalitet. Kosmetikk doubl-lash firma movila i St. Petersburg. Kjøp creatif mascara. Kosmetikk Christina laboratorium. Mascara med effekten av teatralske øyevipper. Neglelakk fast spiker Esteban toalett vann å kjøpe. Kosmetisk pil i Saratov. Kosmetisk pil for ung hud. Menns parfyme kenzo 2015. Nytt hårfargestoff fra loreal. Hvor å kjøpe en profesjonell hårfargestoffmatrise. Kosmetikk bobby brun generelt. Estee lauder kosmetikk for ansikt. Gigi kosmetikk.

Baby blogg Jenter, hei til alle... Endelig modnet jeg meg til å skrive en anmeldelse om baby kosmetikk. Jeg husker hvordan jeg studerte vurderinger av ulike barns produkter i dager i løpet av min første graviditet, og nå bestemte jeg meg for å skrive min egen. Mitt valg gikk umiddelbart ned på "apoteket" kosmetikk, men Det var veldig vanskelig å velge blant en rekke firmaer, vurderingene er tvetydige, så jeg bestemte meg for å prøve alt. Jeg begynner å gå gjennom gelene: Mustela og Klorane babe deler førsteplassen.

Kosmetikk og parfyme Hvor å kjøpe bogart toalett vann i St. Petersburg. Perfumery dioressence christian dior. Parfyme katalog nina ricci. Krem beskyttende for hender. Kosmetikk i Tyumen firmaet Mont Blanc. Kosmetikk Siberian crown uten konserveringsmidler. Krem og dekorative kosmetikk laget i Hviterussland. Eau fraiche toalett vann å kjøpe med levering i nettbutikken billig. Eau de toilette dolce gabbana. Kosmetikk hellige land vurderinger. Parfyme Jean Marco Venturi Vouman. Kosmetikk selskap fra Knox Korea. Bambus hår maske å kjøpe. Kosmetikk faberlik i Hviterussland. Lankom kosmetikk kjøpe billig i.

God dag! Jeg vil dele mine inntrykk og meninger om barnas kosmetiske produkter med unge og fremtidige mødre. Jeg håper denne informasjonen vil være nyttig for noen. All den mest nødvendige omsorgen er på kjolen min, for hånden, til venstre for skiftbordet. Disse er: bomullsskiver, termisk vann, micellar vann, bepanten krem, kropps lotion, kroppsolje, bleie kremer, ansikts kremer, bomullspinner, in-box kluter, tørkeservietter i esken, bleier, engangs ble, hår børste, antiseptisk for overflater.

I dag skal jeg snakke om min mastheve - øyevask) i mitt tilfelle, dette er nr. 1 servant for mascara.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Bioderma kosmetikk vurderinger

Bioderma Photoderm AR SPF 50+ solkrem

Bioderma Photoderm AR SPF 50+ Tonet Krem
Dette er min kjærlighet, ta 5-6 ganger. I Bioderma, beskyttelseslinjen fra solen, nemlig tynn, skjør hud i ansiktet med et utvidet kapillærnett og rødhet. I hudsykdommer (rosacea, rosacea-lignende dermatitt). Første gang kjøpt fra en skjønnhetspleie, og deretter på apoteket. Jeg bruker hele året, jeg føler meg veldig komfortabel i den. Den naturlige skyggen justerer visuelt hudavlastningen og maskerer svakhetene. Må ikke matte. Den myke tekstur av krem ​​fuktighet og beroliger huden. Hypoallergenic, inneholder ikke dufter, ikke-komedogene. Det kan være lagdelt, noen ganger absorberer huden bokstavelig talt den, for eksempel, nå i oppvarmingssesongen. Beskyttelse SPF 50 + / UVA 33. Utløpsdato 9 måneder fra åpningsdatoen.
ingredienser:
Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Methylen Bis-Benzotriazolyl Tetrametyl-Butylfenol, Butyl Acid, Ginkgo Biloba Extract, Glycine Soja (Soyabønne) Germ Extract, Tocopheryl Acetate, Apollo, Ectoin, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Propylenglykol, Decyl Glukosid, Ammonium Acrylapplikasjoner, Orythrosykaphychology, Acylthyracy Extract (Ci 77492), titandioxid (Ci 77891), dinatrium Edta, Trilinolein, Bht, jernoksyder (Ci 77491), jernoksyder (Ci 77499), sitronsyre, trilinolenin, triolein, tripalmitin, kapryl / Capric triglyserid;, Metylparaben, propylparaben, etylparaben.
Alvorlige problemer vil ikke gjemme seg.
Pris: ca 1500 rubler.
Testperiode: 3 år
Vurdering: 5+

Pleie fra Givenchy, Clarins, Dr. Hauschka, Bioderma, Ciracle, Tony Moly, Missha, Det er hud, Sea of ​​Spa og Olesya Mustaeva Workshop

Winter. Pleie: Fra behandling til forebygging

Hei jenter! I dag vil jeg fortelle deg, ved hjelp av noen pleieprodukter, at jeg opprettholder den normale tilstanden til ansiktets hud.
De som leser innleggene mine om å slutte, vet hvor ubehagelig jeg måtte forholde seg til tidligere: en plutselig akneutslett med alle de følgene som følger, for behandlingen som jeg måtte bruke mer enn 5 måneder. Fra midten av november 2015 flyttet jeg endelig fra behandlingsstadiet til profylaktiske midler til omsorg for å opprettholde resultatet fra behandling. La meg minne deg om at huden min i naturen er mest problemfri, av en kombinert type, er porene i t-sonen forstørret; hud i området av nasolabialtrikken lider av overdreven følsomhet, utsatt for hyppig dehydrering og peeling av mangel på fuktighet, spesielt (.) rundt leppene.
La oss gå til hoveddelen
Foto:

Produktnavn: Clarins Toning Lotion Med Kamille Toning Kamille Lotion for tørr eller normal hud
Utvidet oppfatning: Endelig var jeg i stand til å forlate drapet på huden "Zerkalin" () til fordel for normale lotioner. Jeg elsker å bruke tonics, aldri gå glipp av dette scenen med å rense ansiktets hud, og derfor beroliger jeg meg selv at jeg fortsatt kan rense huden min og gi den ekstra forsiktighet. Hovedkriteriet for å velge tonic, slik at det ikke har alkohol. Jeg velger hovedsakelig tonics for tørr eller sensitiv hud for å gjenopprette huden etter vask i vårt hardt rennende vann (). Til tross for at jeg har en favoritt blant ansiktslotioner (Gerlen Super Aqua), ser jeg jevnlig etter nye opplevelser)))). Klarans kjøpt med kamille for første gang, før Klarans kjøpte en toffee med et par ganger (hun var fornøyd). Ta vare på Klarans kjærlighet og respekt. Kamille tonic er i en plastflaske med en skruehett, ingen dispenser, men praktisk å bruke. Tonic av gul farge med en klar aroma av farmasøytisk kamille. Jeg distribuerer ved hjelp av en bomullsplate, umiddelbart etter påføring, føles huden avslappet: tørkenes følelse etter vask forsvinner. Det absorberes om sekunder, det etterlater ingen spor, huden er tørr og matt. Etter denne tonicen vil jeg bruke kremet i ca 10 minutter. Jeg var mer enn fornøyd med bruk av Clarence tonic, og jeg hadde ingen problemer med å bruke ansiktet. Jeg bruker det en gang om dagen, først brukte jeg det etter kvelden rensing, nå flyttet jeg det til morgen. Et volum på 200 ml med 2 engangsbruk vil være nok i 2 måneder, i mitt tilfelle tror jeg det vil være nok i opptil 3,5 måneder.
Sammensetning Bilder:

Pris: 1350 -25%
Testperiode: 2,5 måneder
Vurdering: 5
Foto:

Produktnavn: Ducray Keracnyl Purifying Lotion Olje og Imperfection-Prone Skin Cleansing Lotion for fet og problem hud
Utvidet mening: Hvor bra har jeg studert all apotekspleie, men Ducray ble etterlatt scenene. Jeg snublet på Ducray-kosmetikk helt ved et uhell i et apotek under huset der jeg kjøpte Noreva-produkter. Jeg kom hjem, studerte Ducray omsorg for ansiktet mitt, og neste morgen kom jeg for lotion. Jeg ble tiltrukket av tilstedeværelsen av mine favoritt syrer i sammensetningen og selvfølgelig fravær av alkohol.
Tonic er i en plastflaske, dispenseren er ikke, men det skaper ikke vanskeligheter i bruk. Synes klart vann, med en veldig behagelig blomstret duft, hvis noen brukte Chanel Purete Ideale-linjen, så er Ducray Purifying Lotion lik Ppurete Ideale. Sammensetningen av glykolsyre (0,4%) og salisylsyre (0,1%) syre, samt heksehassel ekstrakt. Tonic er designet for å ta vare på fet og problem hud, erklært som en rensing, matting, innsnevring porer. Når du bruker ubehagelige opplevelser i form av en brennende følelse, er det nei, huden kan ikke si at den fukter, men strammer ikke. Absorberer raskt, film, ingen klebrighet. Huden er matt, glatt. Det er matting, men dette er en midlertidig effekt, nemlig 30 minutter. Porene strammer ikke, men gjør dem åpenbart renere (jeg kan dømme det ved porerne på nesen). Generelt, en god arbeidshest, for meg er dette generelt bra for sommeren, fordi etter min mening har tonic en forfriskende effekt. Jeg bruker den en gang om dagen, nå om kvelden. Volum 200 ml. Forbruket ligner Klarans.
Sammensetning Bilder:

Pris: 900 rubler
Testperiode: 2,5 måneder
Vurdering: Jeg tror her 4, fortsatt lovet å begrense porene og matte
Foto:

Produktnavn: Mizon AHA 8% Peeling Serum Serum
Utvidet mening: Dette koreanske serumet har blitt et utmerket alternativ til Skinaren for meg. Jeg trengte et daglig pleieprodukt med en effektiv sur sammensetning for å jevne overflaten av huden, glatt ut akne arr, tørk de sterke pigmentpunktene fra samme hate akne, og rengjør porene generelt. Skinaren-krem klare alt dette godt, men du må være enig i at det ikke er noe spesielt ønske om å bruke det i "vanlig" liv; så jeg fikk Mizon-serumet. I Korea er jeg en fan av relativt nylig, men så langt, alt som har blitt testet, er jeg veldig fornøyd med resultatet av bruken.
Mizon Peeling Serum posisjonerer seg som en salongskille hjemme, på grunn av det høye innholdet av ana syrer i sammensetningen, men samtidig trygt for hjemmebruk. På grunn av det store antallet aktive ingredienser i sammensetningen, kan serumet kalles multifunksjonelt. I tillegg til 8% ana-syrer, som er rettet mot rensing og bleking, er det ricinusolje, panthenol og allantoin - dette er hydrering og beskyttelse; Videre får vi glatt hud ved hjelp av papaya, årtusener og gentianekstrakter; men det er ikke alt! Serum nærer huden, takket være ekstrakter av aloe vera, malurt, arnica og purslane. Vel, ikke klassen!? Men det viktigste er at alt dette er sant! Under bruk av dette serumet har den mest stillestående post-akne nesten forsvunnet fra meg (med videre bruk av serum, vil post-acne helt forsvinne), porene er rene og tomme, huden er jevn og lysende. Serum anbefales å brukes en gang om dagen for natten, i perioden med sterk solaktivitet for å bruke Spf 40; siden jeg bruker serum i løpet av den kalde årstiden og ikke lider av pigmentering fra solen, bruker jeg ikke SPF.
Serumet er i en plastflaske med et volum på 40 ml, med en praktisk dispenser-pipette. Konsistensen er flytende, gjennomsiktig, har en lys aroma, som bare føltes hvis du lukter den, det minner meg om tørket fennikel, jeg tror det er fra et stort antall urter i sammensetningen. Jeg legger på en ert på pannen, kinnene, en hake. Den distribueres enkelt, litt tilpasninger. Etter 2 minutter er det en liten følelse av klebrighet, som forsvinner helt etter 15-20 minutter. Huden etter absorpsjon av serumet er ikke matt, men det er ikke fettete, fuktighetskrevende, det krever ingen krem, men jeg bruker fortsatt 30-45 minutter etter serumet. T-sonen min begynner å skinne etter serum etter 30 minutter.
Til slutt vil jeg si at jeg er vanvittig fornøyd med et slikt oppkjøp, jeg vil gjerne bruke det til sommeren sikkert, men vi får se.
PS! Noen kilder krever en pause mens du bruker serumet. Jeg, for hele tiden med Mizon-serumet, gjorde det ikke. Personlig hadde jeg følgende mening: bruk minst 1 måned. for et stabilt resultat, og deretter ta en hvil minst en uke eller avhengig av tilstanden til huden. Jeg tror at jeg også vil gjøre en liten pause. Selv om emballasjen om pause ikke er skrevet et ord.
Se:

Pris: 1000 rubler
Testperiode: 2,5 måneder
Vurdering: 5
Foto:

Produktnavn: Bioderma Sebium Matting Emulsjon Bioderma Sebium Mat Tonet anti-glansvæske
Utvidet mening: For å kvitte seg med den ubehagelige glansen i t-sonen bestemte jeg meg for å få en matkrem, alltid merket "Ikke komedogenno!". På tidspunktet for å velge en krem, forårsaket bare apotekspleie merkevarer tillit. Langt å velge, bestemte jeg meg for å til slutt ta Bioderma.
Emulsjonen er i et plastrør, volum 40 ml, hvit, veldig lett konsistens, som har en diskret agurksmak. Det er lett påført, absorbert i et sekund, hvorpå huden ser jevnere ut, men det viktigste er matt. Generelt har denne emulsjonen, i tillegg til matteevner, også en fuktighetsgivende effekt... som det står skrevet på esken. Matting og fuktighet det skal ikke mindre enn en dag. Oh, Biodeoma, en løgner. Når det gjelder fuktighetskrem, er det ikke engang nær, min litmusprøve i denne sammenheng var den langvarige nasolabialtrekanten, som etter å ha brukt denne emulsjonen, druknet ut fra tørke, måtte syke separat med en uutslettlig fuktighetsgivende maske hver morgen (i huset var det ikke vanlig fuktighetsgivende krem, alt, så til behandling av akne, deretter for matting eller fettkvart); nesen begynte å skrelle av etter 6 dager. Og nå om det viktigste, og matting er et komplett fiasko. Ansiktet mitt skinnet og skinnet 30 minutter etter påføring av Bioderma Sebium Mat. Jeg måtte passere en matteklut over ansiktet mitt før du gjorde sminke. Det eneste pluss at emulsjonen ikke tette porene.
Kremsammensetningen (informasjon fra den offisielle nettsiden): Aqua, Glycerin, Cyclopentasiloxan, Xylitol, Metylmetakrylatkorspolymer, Isostearylalkohol, Butylenglykolkokoat, Di-C12-13 Alkylmalat, Mannitol, Rhamnose, Fructooligo-søk, Søk, Søk. Glukonat, Pyridoxin HCl, Ginkgo Biloba Blad Utdrag, Sykloheksasiloksan, Polyakrylamid, Silika, C13-14 Isoparaffin, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Natriumhydroksid, Laureth-7, Propylenglykol, Etylcellulose, Glycellulolitral, 3 timer, 3 timer per uke, 8 timer per uke, 3 timer per uke, glykol Dodecyl Gallat, Fenoksyetanol, Klorfenesin, Parfum.
Pris: 1250 rubler
Testperiode: 1,5 måneder
Vurdering: 3-
Foto:

Produktnavn: Sorbet "Energy + Radiance" krem ​​med bringebær ekstrakt Collistar Energy + Brightness Sorbet Cream Med Raspberry Extract
Utvidet mening: Da det ble klart at det var en hvit dag at ingenting var godt ventet fra Bioderma, ble jeg igjen forvirret av søket etter en lys fuktighetskrem, denne gangen uten "Mattifying" prefiks; Jeg vandret inn i Letual, og der for noen produkter -50%, Collistar Energy blant dem. Jeg hørte at dette er en nyhet, Collistar Energy er en bringebærkrem, egnet for alle hudtyper, og det finnes også kremer for en bestemt hudtype fra bærserien (svartbær, jordbær, blåbær).
Emballasje standard plast tuba, munter, crimson farge, volum 50ml, tekstur mega lys, hvit, lik Bioderma Sebium Mat, aroma chymose bringebær, men ikke cloying, men lys, ville jeg selv si hyggelig. Ekstra raskt absorbert, følelse av tetthet / tørrhet etter påføring av krem ​​er ikke, huden er behagelig. Etter absorpsjon er huden jevn, glatt, matt, som med Bioderma Sebium, bortsett fra at effekten av Collistar matting forblir i minst de neste 5 timene. Deretter begynner huden å skinne litt, med en matt klut, jeg må bruke første gang klokka 5-6, og jeg bruker Collistar krem ​​rundt kl 9.
Når det gjelder kremets funksjoner, er det først og fremst en energikocktail for sliten, sløv hud som trenger et frisk pust. Jeg la merke til at etter å ha brukt kremet, ser ansiktets hud ut som noe mer livlig, alt så rosenrødt og friskt. Også i sammensetningen av krem ​​er det et visst superteknologisk oligopeptid 20, som forresten er et kraftig anti-rynkemiddel som aldri gjør vondt. Jeg er veldig, veldig fornøyd med kjøpet, jeg er veldig glad for å bli kjent med merkevaren Collistar, dette er ikke slutten av det, jeg har allerede sett på meg selv for tonic, vask, nattkrem, samt utallige kroppsomsorgsprodukter.
Sammenligning av teksturer av 2x emulsjoner (Bioderm til venstre):

Pris: 1100 rubler -50% Letual
Testperiode: ca. 2 uker
Vurdering: 5
Takk skal du ha for din oppmerksomhet!
Katia

Bioderma

Det franske selskapet Bioderma er en av verdens anerkjente ledere innen kosmetisk industri. Den er basert på farmasøytisk laboratorium og produserer produkter som hjelper til med å håndtere ulike dermatologiske problemer. Hennes medisinske serie hjelper selv i tilfeller der andre hudpleieprodukter ble kapitlet og gikk inn i søpla.

Derfor anbefaler mange erfarne dermatologer sine pasienter å rense, fuktighetsgivende og nærende komplekser Bioderma. Ethvert middel fjerner ikke bare eksterne problemer, men eliminerer også årsaken til utseendet deres. Det er derfor kvinner som bruker denne sminke, merker en varig forbedring i tilstanden til huden deres.

Dermatologisk laboratorium Bioderma bruker kun hypoallergeniske komponenter. På grunn av dette er det populært blant personer med sensitiv og allergisk hud. Og deres ranger, med tanke på vår økologi, vokser med en geometrisk progresjon.

Bioderma - medisinsk kosmetikk

Mellom vanlig kosmetikk og medisinske produkter er en medisinsk kosmetikk, som også finnes i form av: kremer og emulsjoner, balsam og geler, oljer etc. Det er forskjellig fra kosmetikk til husholdningen, fordi det er spesialutviklet medisinsk behandling for problemdekning.

Flere Artikler Om Typer Acne