Så, la oss håndtere neste Bioderma-krem fra Sebium-serien, kalt Hydra. Selve navnet selv antyder at kremet er fuktighetsgivende og til og med ultra fuktighetsgivende. Sebium-serien er designet for fet hud med en tendens til akne eller fet hud, men overdreven som følge av medisinsk behandling. Problem hud med komedoner, svarte flekker, betennelser er alt for Sebium serien.

Fordeler og ulemper med Bioderma Sebium Hydra krem

Denne serien vil bidra til å takle problemene i komplekset eller vil være sminkeformikk i din kosmetiske pose. Men ikke alle produktene fra denne serien kan komme opp, ved prøvetaking finner du din perfekte krem. Nå skal vi analysere Bioderma Sebium Hydra-krem i henhold til sammensetningen, finne styrker og svakheter når det brukes, for hvilket formål, til hvem den passer bedre, slik at du kan bestemme dens betydning for deg selv.

Sammensetningen av krem ​​Bioderma Sebium Hydra

Vann - grunnlaget.

Glyserin er et antiseptisk middel i høy konsentrasjon, fuktighet og gjør huden smidig, emulgator.

Mineral olje er en ikke-komedogen naturlig substans som gjør huden strålende, tetter ikke porer, forlater en beskyttende film, hjelper huden å bli mettet med oksygen.

Etylheksylpalmitat (etylheksylpalmitat) - en fettsyre avledet av palmeolje, fukter huden, holder aromaen i totalmassen. Dette stoffet har en høy grad av komedogenicitet, vær forsiktig, den er i begynnelsen av sammensetningen, noe som betyr at konsentrasjonen er ganske høy.

Dipropylenglykol (propylenglykol) er en alkohol avledet fra petroleumsprodukter. Har fuktighetsgivende, bakteriostatiske funksjoner, binder alle stoffer til en emulsjon, er ikke giftig, holder produktet lengre, er ikke farlig hvis det er mindre enn 50% i en krem.

Xylitol - beholder fuktighet i de øvre lagene i huden.

Dimethicone - flytende silikon, beskytter mot miljøets skadelige virkninger, fuktar overdreven hud.

Natriumakrylat Natrium Acryloyldimetylakrylat - hjelper til med å trenge dypere inn i vitaminer, syrer, plantekomponenter, også en forbindelse mellom andre ingredienser.

Mannitol er en helbredende komponent, spesielt god for sår eller brannsår.

Rhamnose - nærer huden på mobilnivå.

Fructooligosaccharides - brukes til å behandle akne.

Laminaria-ekstrakt Gullalger - lindrer betennelse, irritasjon, fuktighet.

Glycyrrhetinsyre er en glatt lakritsyre, et antiinflammatorisk, antiallergent middel, en kraftig antioksidant som hemmer veksten av bakterier på grunn av forstyrrelse av syntesen i cellen.

Allantoin (allantoin) - fremmer rask celleregenerering, fuktighet, mykner huden, lindrer irritasjon og betennelse, forhindrer tilstoppede porer, svarte flekker og komedoner, en sterk antioksidant.

Ceramid 3 - Beskytter huden mot skadelige faktorer, forbedrer hudgennemtrængelighet, naturlig produkt, fuktighet.

Tosperoli acetas - en syntetisk form av vitamin E, fuktighet, nærer, antioksidant.

Isohexadecan er et kjemisk middel som fjerner forurensninger, tørker ikke huden.

kaprilik - klemme fra kokosnøttolje, fukter aktivt uten å forlate følelsen av en fettfilm, ikke komedogen.

Polysorbat 80 er et emulgeringsmiddel, forbedrer glidning og myker huden.

Dinatrium Edta - myker vannmiljøet, men anses å være skadelig for hudens substans.

Cetrimonium Bromide - OBS, betraktes som trygt i rettsmidler som vaskes fra huden. Kraftig antimikrobiell effekt på organismer.

Metylparaben er paraben, er effektiv ved å drepe bakterier i selve krem, tillater ikke veksten av soppen, beholder det opprinnelige utseendet på produktet, er på slutten av listen over ingredienser, og kan ikke skade.

Fragranes - lys duft.

La oss oppsummere sammensetningen av denne fløten: sammensetningen er ikke dårlig, det faktum at det har parabener er ikke en stor sak. Alle parabener kjemper mot spredningen av sopp og bakterier i kremen, og i en så liten mengde er de ikke i stand til å forårsake skade på huden. I tillegg oppnås parabener fra benzosyre, og den finnes i mange planter.

På fjerde plass av sammensetningen er komedogen agent, som kan forårsake blokkering av porene i sensitiv hud. Vær forsiktig og se reaksjonen på vakt.

Hva produsenten lover:

Reduserer rødhet og betennelse, bekjemper peeling og tørrhet, tetthet, komfort, utstråling, god toleranse, ikke-komedisk, hypoallergen.

Hva virkelig:

Fuktar, veldig bra, men hvis huden din er veldig tørket ut som et resultat av aknebehandling. For normal hud er denne krem ​​oljig, etterlater en glans og gjelder den bare om natten i dette tilfellet for intensiv fuktighet. Under sminke krem ​​passer ikke i det hele tatt. Den har en lett tekstur, absorberer raskt, forårsaket ikke nye komedoner, men fjernet ikke de gamle. Peeling skjuler, etter påføring av krem ​​er de ikke synlige. Radiance gir ingen hud, tetthet går straks. Aroma behagelig, umerkelig.

Hvem er egnet krem ​​Bioderma Sebium Hydra

Passer til personer med tørr hud med akne eller tørr hud som følge av behandling. Intensivt fuktighet, produsenten anbefaler å bruke 1-2 ganger om dagen, vil jeg anbefale at med mer eller mindre normal tilstand av huden, gjelder kun for natten regelmessig. Det tar seg av funksjonen av fuktighetsgivende med et slag, men som sminkebase passer det ikke i det hele tatt, det gir en fettete glans i løpet av dagen. Hvis du kjøper denne krem, så bare som assistent i perioder med "tørke". For daglig bruk trenger du noe som Uriage Aqua Precis fuktighetskrem, som absorberes umiddelbart og går bra under sminke.

Hvor mye er Bioderma Sebium Hydra Cream

Kostnaden for denne krem ​​i sammenligning med andre produsenter og lignende egenskaper er svært økonomisk, ca 570-600 rubler for 40 ml. Så han har et sted å være i din kosmetiske pose som et middel til frelse fra tørrhet.

Anmeldelser Bioderma Sebium Hydra Cream

Jeg brukte bare samplere på 5 ml. Først påførte jeg det om ettermiddagen, på toppen brukte jeg også pulver. I prinsippet, ingenting, normalt, hele huden glir under det. Etter det begynte jeg å søke 2-3 ganger i uken for natten, når jeg føler at det er nødvendig å fukte aktivt. Generelt er jeg glad, men jeg tok ikke en hel tube, jeg ser ikke noe presserende behov for dette, selv om prisen ikke er veldig bitt.

Anmelder: Musya

Jeg har prøvd mange kremer og utmattet i apoteket. Til slutt var han den eneste jeg ikke hadde prøvd, og det var håp for ham. Alvorlig tilfelle av akne, tørr på noen steder, fet på steder med store betennelser og komedoner. Jeg personlig liker kremet i struktur, det er som en krem-gel, det absorberes raskt og jeg føler meg så lett etter det. Enda mer, jeg ble forelsket i ham etter at jeg bokstavelig talt en uke senere så resultatet: huden skinner, en sunnere farge, moderat fuktet. Nå er dette min mast heve.

Anmeldt av Maria

Jeg legger den under fundamentet og normalt så. Først etter 1-2 timer vises en fettig glans, og det er fortsatt følelser av tilstedeværelsen av krem ​​når huden røres, dvs. Er det absorbert til slutten? Jeg hadde ingen forverring, fargen på huden endret ikke mye, en behagelig ufarlig konsistens. Et rør på 40 ml ble brukt i 3 måneder omtrent ved daglig 2 enkelt applikasjon.

Cream Hydra Sebium Soin Hydratant Sebium Hydra Bioderma 40 ml

Volum: 40 ml.

Fremstillingsland: Frankrike.

Beskrivelse: Fuktighetskrem er ideell for alle hudtyper og gir ingen allergiske reaksjoner i det hele tatt. Sebium Hydra Moisturizing Cream har en merkbar beroligende og forfriskende effekt, eliminerer lett irritasjon og fukter huden. Et spesialkompleks DAF gjenoppretter hudkomfort og utstråling, senker terskelen for følsomhet og sikrer god toleranse.

Dosering: Sebium Hydra brukes 1-2 ganger daglig til grundig renset ideelt Sebium renset mousse eller Sebium H2O.

Sammensetning: AQUA / vann / EAU, glyserin, paraffinum Liquidum / mineralolje / HUILE MINERALE, etylheksylpalmitat, dipropylenglykol, xylitol, BISPEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, natriumakrylat / NATRIUM-dimetyltaurat KOPOLYMER A, en mansha

Hvordan Bioderma Sebium Hydra påvirker huden

Effektiviteten av kosmetiske produkter for behandling av problemhud avhenger stort sett av produsenten. Praksis viser at i noen tilfeller kan billige stoffer gi gode resultater. Men det er også situasjoner når bare et dyrt verktøy fra en pålitelig utvikler kan lagre fra problemer. Sebium Hydra er et kraftig verktøy for å eliminere defekter av problemhud fra den franske produsenten.

Dette er en krem ​​for ekstern bruk, hovedsakelig ment å fukte problem tørr hud. Det er foreskrevet av profesjonelle kosmetologer og har en sterk effekt på den menneskelige huden.

Hvordan fungerer Sebium Hydra?

Det er kjent at fet hudtype er mer akseptabel for en person enn en tørr. Hvis huden hele tiden er dekket med et overflødig lag av fettete sekresjon, er dette selvsagt dårlig, fordi det er stor sannsynlighet for akne og akne i ansiktet. Men det er verdt å tenke på at i mangel av den nødvendige mengden av fett, mister huden nesten sitt beskyttende lag, noe som medfører farligere konsekvenser.

Sebium acne - et stoff som hjelper deg med å opprettholde hudens fuktighet på et optimalt nivå. Krem forhindrer tørking av huden, og samtidig utløser ikke overdreven aktivering av talgkjertlene. Som et resultat er ansiktet hele tiden dekket med et beskyttende lag, men samtidig ser det ut til å være ganske naturlig, frisk og vakker. Samtidig er muligheten for utseende av ubehagelige neoplasmer på ansiktet nesten fullstendig redusert.

Hvorfor, selv med fet hud, er huden kanskje ikke tilstrekkelig fuktig

Hele problemet ligger i lipidbalansen. Noen ganger går en stor mengde sebaceøse sekreter som utskilles av sebaceous kjertler, ikke ut, men det tråler sebaceous kjertlene. Som et resultat er ansiktet dekket av en ubehagelig fettfilm, som ikke har noen beskyttende funksjoner. Dette resultatet kan føre til:

 • Nervesystemet. Stress og depresjon påvirker hele kroppen. Sebaceous kjertlene er utsatt for disse negative faktorene ikke mindre enn andre organer. I tilfelle en sammenbrudd i nervesystemet, må du selvfølgelig først sette i orden kroppen selv. Men på dette tidspunktet anbefales det å ta ekstra på huden så at situasjonen ikke forverres. Bioderma Sebium Hydra er en fin måte å gjøre dette på uten trussel mot kroppen.
 • Eksterne negative faktorer. Dette inkluderer primært klimatiske forhold. Sterke vind, konstant regn, forurenset luft - alt dette, på en eller annen måte, har dårlig innvirkning på tilstanden til huden din. Spesielt når det gjelder ansiktet, hvor huden hele tiden er åpen og i kontakt med eksterne faktorer. Men det er tilfeller der selv tilsynelatende vanlige faktorer har en dårlig effekt på huden. Dette kan være vanlig sollys. Sebaceous kjertlene reagerer negativt på et stort antall direkte ultrafiolette stråler. Derfor anbefales det å bruke mindre tid i solen eller permanent bruke spesielle beskyttelsesmidler til huden under soling. Cream Sebium Hydra - en av de mest effektive alternativene.
 • Feil ernæring. Utvalget av produkter er svært viktig for god tilstand av huden din. Regelmessig forbruk av fett, søte, salte og krydrede matvarer i store mengder truer forstyrrelsen av sebaceous kjertler. Hvis vi legger til skadelige halvfabrikata her, er det negative resultatet nesten garantert. For å rette opp situasjonen må du gå på en streng diett foreskrevet av en skjønnhetspleie. Samtidig, selvfølgelig, må du nøye ta vare på huden selv for å returnere den til sin normale tilstand. Det bidrar til å lage krem ​​Bioderma Sebium Hydra.

De viktigste fordelene med krem ​​Sebium Hydra

Selvfølgelig har krem ​​sine ulemper. Men nesten alle av dem spiller ingen rolle om produktet er foreskrevet til deg av en profesjonell hudlege. Det er viktig å ikke starte selvmedisinering. Husk at kremet sterkt påvirker huden, og ikke bruk den til voksen alder. Følgende faktorer kan tilskrives de positive aspektene av stoffet:

 • Utviklet av et populært kosmetologfirma fra Frankrike. Bioderma er en av lederne i det moderne kosmetologimarkedet. Nesten alle utviklerverktøy er en av de beste i sin nisje. Dette a priori gjør Sebium Hydra krem ​​et effektivt og populært stoff som du virkelig kan stole på.
 • Allsidighet og kompatibilitet med hvilken som helst hudtype. Som nevnt, oppstår problemer med fuktighet hos mennesker, både med tørt og fettdeksel. Derfor bestemte utviklerne seg for å lage et slikt verktøy som passer til enhver person. Krem kan ikke påvirke talgkjertlene negativt, noe som gjør det også trygt.
 • God følelse etter bruk av krem. Verktøyet oppfrisker huden betydelig, noe som bokstavelig talt føltes. Etter påføring, føler du deg behagelig ansiktet i ansiktet i lang tid.
 • Kampen mot betennelse i dermis. Øvelse viser at akne Bioderma virker ikke verre enn spesialiserte stoffer, selv om verktøyets hovedoppgave er fuktighetsgivende. Krem hjelper deg ikke med å overvinne alvorlige patologier, inkludert demodikose, sår eller furunkulose. Men små utslett forsvinner forsiktig etter noen uker med å bruke kremet.
 • Forbedre de ytre egenskapene til ansiktets hud. Etter første behandling vil du se resultatet. Huden blir moderat mat, mister en ubehagelig glans. Forbedrer hudfarge på grunn av stabilisering av blodsirkulasjonen. Vises friskhet og behagelig glans.

Hvordan bruke Bioderma til problem hud

I sortimentet er det flere produkter som er perfekt kombinert med Sebium Hydra-krem. For eksempel anbefaler kosmetologer å bruke krem ​​i ansiktet to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Men for å oppnå det beste resultatet må du først forberede huden.

For å gjøre dette kan du bruke spesielle rensemidler Sebium Purifying og Sebium H2O. Det første alternativet er å rengjøre dekselet selv. Den andre er for vasking av gel og krem. I dette tilfellet er ansiktet maksimalt fuktet, porene ryddet, og selve huden får de ønskede egenskapene.

Du kan gjøre deg kjent med hele sortimentet av selskapet og beskrivelsen av hvert verktøy ved å se den tilbudte videoen. Forfatteren i løpet av videoanalyser og krem ​​Sebium Hydra:

Franske kosmetiske preparater for ekstern bruk fullt ut rettferdiggjøre sine midler. Sebium Hydra er en av de beste fuktighetskremene på markedet.

Bioderma Sebium Hydra Cream

Oljeskinn utsatt for akne, dehydrert og irritert etter dermatologisk behandling.

Hud fuktig, strålende, sunn. Glatt hudfarge. Det er ingen irritasjon, følelse av tetthet, rødhet.

Bioderma Sebium Hydra fuktighetskrem (Bioderma Sebium Hydra Cream) for fet, kombinasjon, problem hud.

Etter aggressive kosmetiske prosedyrer, dermatologisk behandling ved bruk av tørkepreparater, mister huden fuktighet, dets beskyttende egenskaper reduseres. Som et resultat begynner ansiktet å skrelle, det er ubehag fra tetthet, brennende og kløe.

For å gjenopprette den normale hydrobalansen av dehydrert oljeaktig, kombinasjon, problemhud, skapte Bioderma-spesialister Bioderma Sebium Hydra Cream. Den inneholder den patenterte D.A.F. (Dermatologisk Avansert Formulering), som styrker barrieregenskapene til epidermis. Et annet patentert kompleks - Fluidactiv® - normaliserer kvaliteten på talg, forhindrer tilstoppede porene.

 • glycerin mykner og fukt huden raskt i lang tid;
 • glykyrrhetinisk til-som beroliger og lyser huden, reduserer dens reaktivitet, forhindrer utviklingen av betennelse;
 • Allantoin lindrer irritasjon og rødhet;
 • ceramider forbedrer beskyttelsesfunksjonene i huden;
 • mannitol bidrar til å beholde fuktighet;
 • xylitol stimulerer mekanismen for naturlig hydrering;
 • kelp ekstrakt øker hudfasthet og elastisitet, akselererer cellefornyelse;
 • Ginkgo biloba ekstrakt - en kraftig antioksidant, forbedrer hudfarge;
 • Capril / Capric triglyserider gjenoppretter lipidlaget av epidermis;
 • Dimetikon danner en beskyttende film med en matt effekt.

I vurderinger av Bioderma Sebium Hydra fuktighetsgivende krem ​​er det bemerket at umiddelbart etter påføring blir huden myk og klør ikke, rødheten går bort. Hver dag forbedrer ansiktets utseende - inflammatoriske elementer forsvinner, peeling og post-acne flekker, rynker blir jevnet.

For å få et godt resultat raskere, anbefales det å bruke Sebium Hydra Bioderma krem ​​i kombinasjon med andre Bioderma Sebium produkter. Gratis konsultasjon av våre profesjonelle kosmetologer via telefon eller i en online chat, hjelper til med å plukke dem opp.

Nettbutikken Perfect tilbyr muligheten til å kjøpe Bioderma Sebium Hydra Cream og andre legemidler uten å forlate hjemmet ditt: Legg de utvalgte produktene i kurven, fullfør og send elektronisk bestillingsskjema.

Levering - over Russland og CIS-landene, i hver pakke - hyggelige overraskelser. På siden "Kampanjer" kan du velge en gave til en kjære - et sett med kosmetikk i en spektakulær merkevareemballasje til en god pris!

Face Cream Sebium Soin Hydratant Compensateur 40ml

gave:
Fra 2 sonder per bestilling

100% ekthetsgaranti

Betaling ved mottak av bestilling

Kumulativ rabatt system

Gratis frakt
Moskva og St. Petersburg fra 3500 s. RF fra 4500 s.

Fra produsenten:
Biodermas Sebium Soin Hydratant Compensateur Cream gir intens fuktighet i huden, eliminerer tørrhet, tetthet og irritasjon. Produktet er laget for å ta vare på alle hudtyper, inkludert følsomme. Takket være naturlige ingredienser, forårsaker krem ​​ikke allergi. Den har en beroligende og forfriskende effekt. Gjenoppretter strukturen til skadede celler, eliminerer desquamation og ubehag.

Verktøyet er basert på det patenterte DAF-komplekset, som bidrar til effektiv beskyttelse av huden mot negative ytre påvirkninger. Etter å ha brukt krem, får ansiktet et friskt, fuktig og sunt utseende.

Metode for bruk:
Påfør krem ​​1-2 ganger om dagen på tidligere renset hud.

ingredienser:
AQUA / vann / EAU, glyserin, paraffinum Liquidum / mineralolje / HUILE MINERALE, etylheksylpalmitat, dipropylenglykol, xylitol, BISPEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 DIMETHICONE, natriumakrylat / NATRIUM-dimetyltaurat KOPOLYMER, mannitol, RHAM, NOR

Vi verdsetter vårt rykte og tilbyr deg 100% ekte produkter.

Du kan kjøpe noe produkt i vår nettbutikk og være trygg på kvaliteten. Vi jobber bare med offisielle distributører og pålitelige leverandører.

Vi gir deg 100% garanti for retur eller bytte av alle dine kjøp, uavhengig av årsakene til at de ikke passer deg.

Retur / bytte er mulig innen 14 dager etter kjøpet i tilfelle produktet ikke var i bruk, dets forbruksegenskaper, presentasjon, original fabrikkemballasje, etiketter er bevart.

Bioderma sebium hydra soin hydratant compensator

Bioderma katalog Bioderma Sebium (Sebium) Bioderma Sebium Hydra Fuktighetskrem Sebium Hydra Bioderma

Bioderma Sebium Hydra Cream fuktighetsgivende Sebium Hydra Bioderma

pris:
710 rubler

Bioderma Sebium Hydra Cream fuktighetsgivende Sebium Hydra Bioderma

Oljeskinn, skjør som følge av aggressiv behandling
Soothes og gjenoppretter hudkomfort.

indikasjoner:
Kompenserer fuktighetsgivende og beroligende behandling for skjøre, oljeaktig hud, overdried og / eller irritert som følge av dermatologisk behandling.

handling:
Enhver type hud, inkludert fet hud, må fuktes, da det raskt kan bli overdried og / eller irritert (spesifikk behandling, ekstern aggresjon.). Kremet er spesielt utviklet for å kompensere for ubalansen. Fuktighetsgivende og regenererende ingredienser bekjempe peeling og prikkende opplevelser.
Kraftige beroligende ingredienser reduserer rødhet og beroliger huden.
Patentert DAF-kompleks reduserer hudfølsomhet.
Krem garanterer god portabilitet. Huden er ren, får komfort og stråling.
Ikke komedogenno. Allergivennlig.

søknad:
Påfør 1-2 ganger om dagen på grundig rengjort hud (ideelt med Sebium mousse eller Sebium H2O løsning).

pris:
710 rubler

Bioderma Sebium Hydra Moisturizer er en unik formel for å redusere betennelse i oljeaktig eller irritert hud på grunn av feil behandling.

Hovedhandling: effektiv total rensing og fuktighet i ansiktet, noe som reduserer følsomheten overfor kjemiske virkninger av legemidler.

Kremet inneholder bare naturlige ingredienser av vegetabilsk opprinnelse. Dette stoffet er egnet for enhver hudtype, forårsaker ikke allergier og er helt trygg for helse. Det har ingen bivirkninger.

Bioderma Sebium Hydra Face Cream - Oversikt og omtaler

Dmitry Sidelnikov 17. januar 2016

Bioderma Sebium Hydra er en fransk fuktighetskrem for ansiktet, som sikkert kan tilskrives gruppen farmasøytiske kosmetikk. Det er ment for den oljeaktige typen hud som akne, inkludert akne, ofte opptrer. Kvinner reagerer annerledes på dette produktet, da det ikke passer for alle. Og dette er normalt. For bedre å lære dette verktøyet, for å forstå sin hensikt og å ha minst en generell forståelse av det, foreslår vi at du leser gjennomgang av krem, vurderinger av eierne og se mange videoer om det.

Gjennomgang av fuktighetskrem Bioderma Sebium Hydra

Kremet er produsert i en pappmatte, litt grov, boks, innenfor som er skjult et mykt plastrør med innhold. Det er en beskyttende folie på rørets nese, slik at du ikke kan se på kremets masse før du kjøper den. Volumet av innhold er 40 ml, men det er en mulighet til å kjøpe en probe for testing av produktet, siden produsenten sørget for at kvinner først prøvde denne kremet på seg selv og først etter at de kjøpte den. Derfor skriver mange kvinner i anmeldelser at de stoler på dette produktet, fordi du først kan føle resultatet av en liten sampler.

Kremens aroma er lett, diskret, uten sterke dufter. Etter at produktet er påført ansiktet, forsvinner lukten helt. Produktet absorberes raskt, etter at det ikke er noen effekt av hudtetthet og en følelse av en film på ansiktet. Dette skyldes alt gjennomsnittlig tekstur, som er litt som en væske. Til tross for den litt tykke konsistensen, trenger agentet raskt inn i huden. Kremens tekstur er ganske tett, fargen er hvit, til og med gjennomskinnelig og har en lett, behagelig, diskret aroma. Porer betyr ikke tette.

Kremens sammensetning inneholder slike hudvennlige stoffer som mineralolje og glyserin. Den siste komponenten gir huden skinn. Dette betyr ikke at en slik krem ​​ikke passer til fet hud, fordi nærende kremer aldri er lyse og delikate tekstur. De matter ikke huden. Derfor bør det brukes når du ikke planlegger å forlate huset i nær fremtid. Det termiske vannet fra sammensetningen har en anti-inflammatorisk effekt, som vil bli en gylden finner for tørr og irritert hud, selv om produktet er beregnet på fetttype.

Spesielt relevant er bruken av Sebium Hydra Bioderma etter sur peeling, scrubs, leire masker og andre exfoliating prosedyrer. I slike tilfeller vil verktøyet utføre to viktige oppgaver for huden - det vil fukte det godt og forhindre flakking. Ikke bruk denne kremet daglig - flere ganger i uken vil være nok. Så du vil ikke overbelaste huden. Noen kosmetologer anbefaler denne krem ​​til personer som lider av hyppig akne (dyp, betent og smertefull akne i ansiktet).

Å dømme etter vurderinger fra eierne av dette kosmetiske apoteksproduktet, kan vi si at det er økonomisk på grunn av dets tekstur. For å bruke krem ​​trenger du ganske mye penger, det er godt gnidd på ansiktet og trenger raskt inn i porene i huden. De fleste kvinner har nok krem ​​for to vinterperioder. Hvis det ikke er behov for bruk i løpet av sommeren, må du ikke glemme å lagre det riktig for å lagre gunstige effekter. Det beste stedet å bo betyr på dette tidspunktet er et kjøleskap, siden et slikt produkt anses å være farmasøytisk kosmetikk.

Bioderma Sebium Hydra Cream

 • Indikasjoner for bruk
 • Metode for bruk
 • Lagringsforhold
 • Utgivelsesskjema
 • struktur

Bioderma Sebium Hydra Cream - et middel til å ta vare på fet hudtype. Perfekt for fet, problem hudpleie. Bioderma Sebium Hydra Cream godt fuktighet, mykner og beroliger huden, bidrar også til mild gjenoppretting og beskyttelse av hudceller.
Fuktighetsgivende og regenererende komponenter av Sebium Hydra-krem bekjemper peeling og prikkende opplevelser. De kraftige beroligende ingrediensene i Sebium Hydra krem ​​reduserer rødhet og beroliger irritert hud. Patentert DAF-kompleks reduserer hudfølsomhet. Sebium Hydra garanterer god portabilitet.

Indikasjoner for bruk

Bioderma Sebium Hydra Cream er designet for å ta vare på problematisk, fet hud utsatt for akne, akne.

Metode for bruk

Påfør Sebium Hydra Cream 1-2 ganger om dagen på grundig rengjort hud, helst Sebium Cleansing Mousse eller Sebium H2O.

Lagringsforhold

Hold Bioderma Sebium Hydra Cream utilgjengelig for barn, ved romtemperatur.

Utgivelsesskjema

Bioderma Sebium Hydra Cream er tilgjengelig som krem; rør av 40 ml.

Bioderma (Bioderma) Sebium Hydra Cream fuktighetsgivende for fet følelse. hud 40 ml

Bioderma Sebium Hydra fuktighetskrem 40ml

Gir optimal hydrering, normaliserer lipidbalanse og sebumproduksjon. Berør den mest følsomme og irriterte huden, reduserer følsomhetsgrensen. Myker. Synlig forbedrer hudens utseende.

Indikasjoner for bruk

Olje- og kombinasjonshud med tendens til akne (inflammatorisk og ikke-inflammatorisk). Rødhet, irritasjon. Spesielt designet for ekstremt følsom fet hud. For tenåringer, for voksne.

Anbefalinger for bruk

Påfør grundig renset hud med lette bevegelser. Unngå øyeområde. Påfør 1-2 ganger om dagen.

Aktive komponenter og innovasjoner

Formel basert på kelpekstrakt. Xylitol, fructooligosaccharider, rhamnose, allantoin, glyserin. Allergivennlig. Høy toleranse. Lett, ikke-fettete tekstur med en behagelig aroma.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

 • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
 • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
 • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
 • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
 • 5-10 kg - 100 rubler
 • 10-20 kg - 250 rubler
 • 20-30 kg - 400 rubler
 • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

 • Kontant betaling
  Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
 • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

 • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
 • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
 • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
 • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

Sébium
Hydra

Le soin compensator hydratant og apaisant des peaux fragilisées, déssechées et au irritées par des traitements dermatologiques

 • Peaux à tendance acnéique fragilisées par des traitements désséchants

Visage Adulte Ado

 • Hydratintensjon
 • Limite les sensations de tiraillements
 • Apaise les rougeurs et calme l'épiderme
 • Formula parfumée
 • Hypoallergénique
 • Sans paraben
 • Ikke comédogène
 • Rør 40 ml

Biologisk virkemåte

 • Toutes les peaux, mêmes grasses, doivent être hydratées car elles gir øyeblikkelig innretning av dekkene og aggresjonsforbedringene. Sébium Hydra er spesialisert på kompensasjon biologiquement ces déséquilibres provisoires.
 • Les actifs hydratant (glycérin) et restrukturant (céramide) de Sibium Hydra combatant le fenomenet desquamation et les sensations de tiraillements.
 • Les puissants actifs apaisants (enoxolone, allantoin) påvist av rovdyr og kalorier.
 • Le complexe naturel breveté D.A.F. (Dermatologisk Avanserte Formulering) augmente le seuil de tolérance de la peau.
 • Sébium Hydra introduserer komplekse spenningsposter. Væskeaktivitet er å normalisere biologiquement av kvaliteten på deg som er en del av den generelle utviklingen av pores et al.

Instruksjoner for bruk

Matin et / ou soir - 7 jours / 7

 • Appliquez Sébium Hydra sur votre peau nettoyée avec Sébium Gel moussant ou Sébium H2O.
 • Permet le m aquillage.

Supplerende bryr seg

1 Du nettoie

Sebium gelmoussant

NETTOYANT RETTEN. MOINS DE BRILLANCE, MOINS D'IMPERFECTIONS

Visage Corps Adulte Ado

Le nettoyant purifiant er et enkelt parfaitement les impuretés

Visage Adulte Ado

2 J'entretiens

Sebium gel gommant

Le soin exfoliant rensende for å favorisere ekstreme av boutons og des points noirs

Visage Corps Adulte Ado

3 Je protège du soleil

Photoderm AKN SPF 30

Peaux à tendance acnéique

Le spray dobbel handling: haute photoprotection et préventive des imperfections cutanées

Visage Corps Adulte

Photoderm AKN Mat SPF 30

Peaux à tendance acnéique

Le fluide matifiant dobbelt handling: haute photoprotection et prévention des imperfections cutanées

Ingredienser - Sammensetning

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIKVIDUM / MINERALOLJE / HYGG MINERAL, ETHYLHEXYL PALMATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BUR-20, isoheksadekan, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, glycyrrhetinsyre, tokoferylacetat, polysorbat 80, dinatrium EDTA, allantoin, fruktooligosakkarider, mannitol, propylenglykol, cetrimoniumbromid, CERAMIDER 3, rhamnose, ginkgo biloba blad ekstrakt, dodecyl gallat, Laminaria OCHROLEUCA EXTRACT, parfyme (PARFUM). [BI 217]

Flere Artikler Om Typer Acne