Grundig rengjøring av huden regelmessig - den eneste måten å bli kvitt akne og denne effekten har kullbambus. Partiklene eliminerer poreforurensning og effektivt bekjempe selv dype, svarte prikker.

Tone det øverste laget av dermis. Huden fornyes mer effektivt, den er utstyrt med full oksygenmetning. På grunn av dette blir tonen og lettelsen av huden mer uniform, små rynker og ufullkommenheter forsvinner.

Kan penetrere dypt inn i huden av dermis og binde fuktighet. Huden blir godt preparert - irritasjoner og andre feil forsvinner. Skadede områder heler raskere ettersom hastigheten på cellefornyelse er akselerert

Kontrollerer overdreven sekresjon av talg og toner huden. Eliminerer forstørrede porer og stopper utviklingen av skadelige mikroorganismer. Huden blir stram og får et sunt utseende.

Den svarte masken fra svarte prikker har en dyp effekt på huden, og returnerer til det et rent, velpleiet utseende, utjevner tonen og forhindrer ny forurensning. Visuelt om produktets fordelaktige egenskaper og hvordan man bruker det - i den presenterte videoen.

Opplev den kraftige effekten av masken, hvor effektiviteten er anerkjent over hele verden.

Fullstendig løser problemet med svarte punkter

Glatter hudens lindring og tone, noe som gir den elastisitet

Eliminerer irritasjon og hudutslett

Eliminerer irritasjon og hudutslett

Bekjemper tegn på aldrende hud, utjevning av rynker

Black Mask er et produkt som gjør det mulig å oppnå fullstendig rensing av huden på kort tid. Hvis tidligere for å håndtere svarte flekker og akne var det nødvendig å arm med et helt sett verktøy, nå kan denne masken erstatte de fleste av dem.

Effektiviteten av dette produktet for ansiktet har blitt bevist på scenen av kliniske forsøk og deretter bekreftet av menn og kvinner fra hele verden.

 • I 90% av tilfellene, for de som brukte en maske for første gang, var resultatet allerede merkbart umiddelbart.
 • I 84% av pasientene ble det observert en signifikant forbedring i huden etter to ukers bruk.
 • 93% av deltakerne ble fullstendig fjernet av svarte flekker og utslett ved ferdigstillelse av en månedlig behandlingsmåte.

Svart ansiktsmaske fra svarte prikker "Black Mask"

Å ha et rent ansikt med matt og elastisk hud uten regelmessige besøk til dyre skjønnhetssalonger er ekte. Det viktigste er å regelmessig rense porene i ansiktet, som er fylt med smuss, keratiniserte celler og talg. Overskuddet av disse "komponentene" fører til dannelse av svarte flekker og pimples, men vi vet hvordan de skal håndtere dem effektivt.

Vi tilbyr deg å kjøpe en svart maske for dyp rensing av ansiktet, hvor effektiviteten er verdsatt av hele verden. Den fikk sin spesifikke farge på grunn av tilstedeværelsen av bambuskull i sammensetningen - det er dette som gjør det mulig å bekjempe mot forurensing av huden. Kombinasjonen av hvetekim, grapefrukt og provitamin B5 lar deg aktivere regenerative prosesser i huden for å oppnå mat og elastisitet. Regelmessig bruk av masken i kombinasjon med daglig pleie vil tillate deg å glemme problem, irritert hud dekket med komedoner og hudormer.

Nyttige egenskaper og fordeler med "Black Mask"

 • sammensetning beriket med potente naturlige ingredienser;
 • effekten av å påføre masken er merkbar etter første bruk;
 • Rengjør grundig og øker hastigheten på prosessen med hudregenerering.
 • gir ut tone og returnerer sunn hudfarge, bidrar til å jevne ut fine rynker;
 • prisen på produktet er korrelert med effekten som det tillater å oppnå;
 • Det er lov til å bruke i alle aldre.

Masken er designet for bruk hjemme og krever ikke forhåndsforhandling med en skjønnhetspleie. Innen en måned med terapi, bruk produktet regelmessig - opptil tre ganger i uken for å oppnå det angitte resultatet, og for å opprettholde effekten, kan den brukes en gang hver syv eller fjorten dager. Med konstant bruk, vil du føle deg selv sin langvarige effekt - porene vil merkbart smale, huden vil skaffe seg en matt, jevn tone, og den oljede glansen vil gå bort.

Svart ansiktsmaske Svart maske

Black Mask Black Mask fra svarte prikker er et effektivt verktøy som er aktivt i popularitet og har mottatt tusenvis av positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder over hele verden. Finn ut hva som er inkludert i sammensetningen, hvordan du bruker og hvor du skal kjøpe et 100% kvalitetsprodukt fra produsenten, og ikke en billig, ubrukelig falsk.

Svart maske - rask flukt fra akne, akne og akne

Black Mask dots Black Mask er en unik kombinasjon av naturlige ingredienser som lar deg bokstavelig talt rense huden din mot smuss, kviser og hatfulle svarte prikker i noen få applikasjoner eller, som de kalles dermatologer, komedoner, er favorittsteder for lokalisering vingene i nesen, pannen kinn og hake.

Gå til leverandørens nettsted

Problem hud er såkalt for en grunn: Dette er på grunn av tilbøyelighet til det vanlige utseendet på akne og svarte flekker, som er ekstremt vanskelig å klare på egen hånd. Favorittmetoden for å håndtere dem klemmer seg, men leger anbefaler ikke å bruke det i praksis, for ikke å provosere utseendet til nye formasjoner eller utviklingen av alvorlige komplikasjoner.

Derfor kommer Black Mask-masken til redning, som i de fleste tilfeller tillater at du fjerner nesten alle komedoner i ett program. Regelmessig bruk av dette produktet til ansiktet i løpet av måneden fører til en fullstendig rensing av huden, noe som øker dens fuktighet, elastisitet, stopper aldringsprosessen og utseendet av rynker.

Formet innen en halv time etter at du har brukt Black Mask, blir filmen enkelt fjernet, og dråper hele innholdet i de blokkerte porene. Det trekker skitt selv fra vanskelige områder, som vinger og neseklosser. Som et resultat blir huden ren, glatt, fløyelsaktig.

Black Mask Reviews

Black Mask Black Mask film, takket være sine gode egenskaper, har tjent mange gode anmeldelser fra ekte kjøpere. Vi presenterer bare noen få av dem.

Jeg leste vurderinger om den svarte ansiktsmasken fra de svarte prikkene i lang tid. Jeg samlet bokstavelig talt bit for bit fra hele Internett, og til slutt kom til den konklusjonen at det var verdt et forsøk, siden det verste resultatet var mangelen på et resultat. Jeg bestilte to rør på en gang, så jeg hadde nok til hele kurset, men jeg nærmet meg den første prosedyren med stor skepsis. Faktum er at siden min barndom min nese og øyenbryn er tungt fulle av komedoner eller, som folk kaller dem, sorte prikker. Jeg søkte svart maske som den burde være, i fet lag og gikk i en halv time, redd for å se på meg selv i speilet. I begynnelsen begynte huden å brenne litt, men den ble tolerert, etter hvert ble ubehagene erstattet av en tetthet som forblir til slutten av prosedyren.

Den mest interessante tingen begynte da jeg begynte å ta bilder, det vil si å rive Black Mask bort fra ansiktet mitt. Dette skjedde ganske enkelt, komposisjonen ble avskallet i hele stykker, hvorom et mirakel, mange hvite kolonner - svarte prikker - holdt fast sammen. Effekten slo meg så at jeg fortsatte å bruke legemidlet en måned tre ganger i uken. På slutten av dette kurset ble huden min helt ren, fløyelsaktig og det virker til og med litt yngre.

Oksana, 32 år gammel, Samara

Med begynnelsen av puberteten var ansiktet tykt dekket av akne av forskjellig natur, prøvde jeg alt jeg kunne: ulike kosmetiske prosedyrer, tjære såpe, folkemidlene og alt viste seg å være ineffektivt eller koste for mye, slik at jeg hadde råd til å rense huden min helt. En venn rådet meg til Black Mask. Jeg leste vurderinger fra ekte kjøpere, fant den offisielle nettsiden til selskapet og bestilte det første prøverøret. Jeg merket ikke noe ubehag under bruken av produktet, jeg anser det for å være den eneste mangelen for lenge en prosedyre.

Men effekten overrasket meg. Jeg må si at jeg ikke hadde forventet noe spesielt fra ham, men sammen med Black Mask sorte filmflettene kom en viss mengde sorte prikker ut av porene, men ikke alle av dem. Når det gjelder akne, hvis de ikke ble strakt av filmen umiddelbart, så ble masken gradvis mindre merkbar og snart bestått helt. Nå kjøper jeg regelmessig dette verktøyet via Internett, og det har aldri mislyktes.

Alexey, 19 år gammel, Moskva

Pris og hvor å kjøpe Black Mask

Det er tryggere å kjøpe Black Mask på det offisielle nettstedet. Når du bestiller et produkt fra en autorisert forhandler av et kosmetikkfirma, er du garantert å motta et kvalitetsprodukt som vil fjerne maksimalt antall komedoner.

Kjøp en svart ansiktsmaske kan være på apoteket. Et kvalitetsprodukt mottatt fra produsenten vil ha en pris som ikke er lavere enn på Black Masks offisielle nettside, og gitt behovet for å betale leie og andre utgifter knyttet til offlinehandel, vil kostnaden bli litt høyere enn prisen i nettbutikken.

En annen fordel ved å kjøpe en svartmaskefilmmaske fra svarte flekker på nettet er at det er 100% tilgjengelig på lager i den nødvendige mengden og fraværet av behovet for å bruke tid på å søke etter penger gjennom mange apotek i Moskva, St. Petersburg og andre byer.

Gå til leverandørens nettsted

Alt du trenger å gjøre er å bestille det på nettsiden og vent på meldingen om kvitteringen av pakken til det postkontoret du angav. Pass på at nettstedet regelmessig har kampanjer som lar deg bestille en svart maske 2 eller flere ganger billigere enn den opprinnelige prisen.

Hvordan bruker du en svart maske?

Hvordan bruke den svarte masken Svart maske avhenger av hudtype. For fet hud blir den påført ansiktet to ganger i uken, og for tørr hud - en gang. Positive endringer kan vurderes umiddelbart etter første bruk av verktøyet.

Men for å oppnå et uttalt varig resultat, bør du bruke en svart maske riktig i minst 3-4 uker. Den svarte masken er ganske enkel å bruke og består av tre påfølgende trinn:

 1. Påfør et tykt lag med svarte prikker maske på problemområder eller på hele ansiktet som har blitt dampet og rengjort fra sminke og gipsstøv. Verktøyet brukes ikke på områder med tynn hud: området rundt øynene og leppene. Du bør også unngå å få svart maske på øyenbrynene og hårlinjen, fordi når den er fjernet, vil limte hår også bli trukket ut, noe som kan forvrene øyenbrynslinjen.
 2. Venter, der du kan gjøre dine daglige aktiviteter mens de aktive komponentene i Black Mask penetrerer inn i de dype lagene i huden og har en positiv effekt som er karakteristisk for dem.
 3. Fjern den dannede filmen med en jevn bevegelse. Hvis noen av de enkelte elementene forblir på overflaten av huden, bør du bruke varmt vann og såpe for å fjerne den svarte masken.

Advarsel! Ikke bruk svart maske på skadet hud.

Etter denne tidsperioden fjernes den dannede filmen, resterene vaskes av med varmt vann og såpe, utseendet og tilstanden til huden blir evaluert. Hvis det ikke forekommer utslett, rødhet eller kløe, kan verktøyet påføres ansiktet uten frykt, uten frykt for utvikling av uønskede fenomener.

Hvor mye å holde en svart maske på ansiktet ditt?

Svart maske skal stå i minst 25 minutter. I løpet av denne tiden vil den tørke ut og bli en tett film. Du bør ikke vaske masken før, fordi den vil redusere effektiviteten betydelig.

Når kan et middel hjelpe?

Hovedindikasjonen for bruk av svart maske er ansiktshuden, hvor akne, svarte flekker og akne opptrer jevnlig.

medium:

 • effektivt lindrer betennelse
 • eliminerer forurensning;
 • forbedrer hudens utseende, og gjør den også myk og fløyelsaktig.

Den svarte masken har en rekke positive egenskaper, som ikke bare er vist ved testene, men mange vurderinger og historier fra kunder.

Masken er forskjellig:

 • 100% naturlig sammensetning
 • Tilstedeværelsen av et stort antall vitaminer, hvis styrke økes med 8 ganger;
 • garanterer fravær av bivirkninger (når de brukes riktig);
 • Enkel å fjerne filmen fra ansiktet.

Mask Black Mask passerte dermatologisk kontroll og mange kliniske studier, hvor resultatene bekrefter dets sikkerhet og effektivitet. Med sin hjelp hjemme, kan du overvinne de fleste problemene som uunngåelig oppstår i nærvær av problemhud. Det er effektivt mot akne, er i stand til å lindre akne og forbedrer hudforholdet betydelig.

Sammensetning og egenskaper av påvirkning av komponenter på huden

Sammensetningen av Black Mask inkluderer bare naturlige ingredienser:

 1. Bambus trekull. Fremmer dyp rensing av huden på grunn av å trekke av smuss og alle slags fremmede stoffer fra porene. Det hjelper å takle svarte flekker og overdreven sebumsekresjon.
 2. Provitamin B5. Dette er en av de viktigste vitaminene, slik at du ikke bare kan normalisere nervesystemet, men også for å opprettholde huden i god stand. Når den påføres ansiktet som en del av en svart maskefilm, penetreres den dypt inn i huden og bidrar til å øke elastisiteten, eliminere betennelse og irritasjon.
 3. Hvete kim olje. Stoffer som inngår i sammensetningen, forbedrer blodsirkulasjonen, myker, tone opp, fremmer restaurering og stramming av huden, utjevner rynker. Takket være dem blir huden myk, glatt, fløyelsaktig og elastisitet.
 4. Grapefruktolje Det normaliserer arbeidet med mange talgkirtler, strammer porene og til og med pusser huden. Mens filmen er på ansiktet, trenger den raskt inn i huden og forbedrer dreneringsfunksjonen, og unngår dermed utseendet på sorte prikker.

I tillegg til de aktive aktive ingrediensene inneholder Black Mask komponenter som gir den viskositet og filmdannende evne:

 • Polyvinylalkohol - filmformer, hvor den tørkede masken lett fjernes og renser huden fra døde partikler og urenheter.
 • Vegetabilsk glyserin, som bidrar til å forbedre penetrasjonen av aktive ingredienser i huden og bevare produktets kosmetiske egenskaper i lang tid.
 • Propylenglykol har gode fuktighetsgivende egenskaper.
 • Squalane Olive er en helt naturlig substans avledet av olivenolje. Det blir en god kilde til essensielle fettsyrer for huden, som motstår uønsket for tidlig aldring, reduserer fuktighetsnivået og forbedrer hudpusten. Ekstraksjon av olivenolje absorberes raskt, slik at den ikke etterlater seg en fett følelse.
 • Panthenol er et effektivt sårheling, fuktighetsgivende middel, mye brukt selv i barnas kosmetikk.
 • Kollagen er en uunnværlig del av huden, som er nødvendig for å opprettholde sin tone og ungdom.
 • Vann er grunnlaget for noe kosmetisk.

En slik unik sammensetning av verktøyet gir bredden av dens anvendelse og høy effekt i kampen mot akne, akne og andre hudfeil.

Svart maske

Den svarte masken masken fra svarte flekker er et unikt middel for feil i 2018. Personen er det første som samtaleren ser, og derfor ser mange mennesker så nøye på seg selv. Spesielt sant for jenter og kvinner. Uregelmessigheter, betennelse i form av kviser og poeng - ødelegge stemningen og lavere selvtillit. Hvis du har lignende problemer i ansiktet ditt, kan det hende du har tenkt på å besøke en lege. Han vil tilby et dyrt behandlingssystem og mange stoffer som er designet for å opprettholde hudens normale tilstand. Det er imidlertid en tilgjengelig metode for å håndtere svarte prikker - Black Mask.
Innholdet i artikkelen:

De mørke flekkene i ansiktet er komedoner, de er dannet ved lukking av hullene i hårsekkene, de har kåte celler og hudfett. Det finnes 2000 + produkter på markedet som lover å gi riktig rensing effekt. Mask-skrubbe Black Mask forlot alle masker langt bak - vanlig bruk vil bidra til å glemme problemet en gang for alle. Se på vurderinger på forumene og effekten før og etter.

Black Mask emballasje

Sammensetningen av masken Black Mask

Produktets sammensetning omfatter mange komponenter for huddekselet:

Hvordan skille originalen fra en falsk

Ingenting. De originale maskerne (fra USA) leveres ikke til Russland, Ukraina, Hviterussland på grunn av den høye kjøpesummen. Hvis vi snakker om kinesisk-laget masker, så er det blant dem verktøy som fungerer. Hovedtegnene til en falsk er en enkeltfarget pose uten noen elementer, et mistenkelig pulver er noen ganger hvitt.

Vitaminer og sammensetning med naturlig grunnlag gir ansiktet et sunt utseende. Regenereringsmidler virker på betente områder. Naturlig kollagen - gelatin av naturlig opprinnelse, vil gi en jevn tekstur!

Typer av utgivelse

Masken er produsert i 2 typer - i pulver eller i form av krem. 80% av masker i CIS hentes fra Kina, og ikke fra den opprinnelige distributøren i USA. Derfor er 8 av 10 masker et pulver som må fortynnes med vann uavhengig.

Svart maske for ansiktet: instruksjoner

Enhver ansiktsmaske vil bare gi den forventede effekten dersom den brukes nøyaktig. Det samme om masker laget hjemme. Hvis ansiktet på svart maske påføres tørr hud, etter herding, kan det forårsake smerte, stramme den. Fjern verktøyet vil være et problem, da du kan skade den delikate huden. Det er også en kategori av mennesker som ikke vil bruke tid på testverktøyene, for eksempel for forekomst av allergener for deres hudtype. Som et resultat får den svarte masken negative vurderinger. Du bør ikke uforsiktig behandle helsen din, kosmetikkproduktet vil bare fungere hvis instruksjonene følges. Se alltid instruksjonene!

Bruk:

  1. Fjern forsiktig forsiktig med væske, flush ansikt. Sammensetningen kan påføres om morgenen eller kvelden, og viktigst, gjør det på renset hud.
  2. Klem ut en liten del av produktet fra røret og bruk sammensetningen til problemområder med utslett. Ofte er det nesen, pannen og haken. For å gjøre masken mer effektiv, kan du dampe huden, suge bomullspinne i varmt vann og påføre dem på ansiktet. Også egnet tonic for din hudtype.
  3. Neste, vent 15-20 minutter til sammensetningen er tørr, men ikke blåse en hårføner for å øke hastigheten på prosessen. Det er ikke nødvendig å bruke sammensetningen til området rundt øynene eller på leppene.
  1. Etter tørking av filmen, fjern den, forsiktig hekta med fingrene, er den svarte masken Black Mask fjernet veldig enkelt. Hvis filmene forblir på ansiktet - vask med kaldt vann.
  2. Etter fjerning av sammensetningen, påfør huden en nærende krem.

Kontra

Produktet er egnet for alle hudtyper. I de fleste tilfeller bringer det ønskede resultatet, som de sier vurderinger. For å unngå negative indikasjoner, anbefaler vi at du holder en liten tekst før du bruker kremet. Påfør en liten mengde produkt på hånden, vent 15-25 minutter. Hvis det ikke er rødhet eller kløe i løpet av denne tiden, kan masken påføres ansiktet.
Påfør forsiktig under graviditet og amming - hvis du tror at du ikke kan gjøre det uten en måte - besøk en lege for konsultasjon.

Fordel og skade

 • Behandlingsforløpet er 3-4 uker, avhengig av tilstanden til huden. Ikke bruk den i mer enn denne perioden, ta en pause og etter en måned kan du gjenta kurset. Bruk verktøyet regelmessig for å opprettholde effekten.
 • Black Mask kan brukes flere ganger i uken. Den nøyaktige mengden avhenger av hudtype: fet - 2-3 ganger om 7 dager; tørr - en gang i 6-7 dager. Det er ønskelig å gjøre prosedyren om morgenen eller kvelden.
 • Vask med varmt vann før påføring. Under sin handling blir porene bredere, og det er lettere for maskepartiklene å nå problemområdene. "Kald" vask gjøres best etter at du har fjernet filmen, vann vil tone huden og renset porene.
 • Masken er påført med et tykt lag, men området rundt øynene. Den øvre delen av leppen er bedre å ikke røre, filmen kan rive ut små hår, noe som vil forårsake bittere følelser.
 • Eksponeringsperioden for det aktive stoffet er ca. 20-25 minutter. I løpet av denne tiden tørker sammensetningen ut, og de naturlige elementene virker. Filmen er lett fjernet: pry den av og fjern den forsiktig fra ansiktet, det vil være svarte prikker på baksiden av den frosne masken.

Hvor å kjøpe Black Mask

I dag har markedet et stort antall svarte masker. Ikke alle er i stand til å gi den ønskede effekten. Kjøp Black Mask for ansiktet i kinesiske nettbutikker. Men uavhengig av overkommelig pris, vil slike midler ikke gi noen effekt i beste fall, og i verste fall vil de forårsake allergi og irritasjon. Derfor er det verdt å kjøpe en original maske - stedet for den offisielle distributøren. Produkt laget i USA - en garanti for kvalitet! Det er mulig at det vil være en enkel og billig løsning på det problemet du har slitt med i mange år!

verdighet

Verktøyet basert på naturlige partikler har en masse nyttige egenskaper:

 • renser porene av svarte flekker, bidrar til å eliminere akne og andre utslett;
 • helbreder hudfargen, gir den et vakkert og sunt utseende;
 • reduserer rynker, normaliserer cellulær metabolisme;
 • stabiliserer talgkjertlene;
 • beriker huden med næringsstoffer, vitaminer, mineraler;
 • lindrer betennelse, beroliger huden;
 • aktiverer produksjon av et stoff som kollagen, eliminerer de første tegn på aldring;
 • Beskytter huden mot de negative effektene av kulde, sollys og andre faktorer.

Hver kvinne kan kjøpe en svart maske fra svarte flekker i dag, og et unikt verktøy kan gi omfattende ansiktspleie. Den resulterende effekten kan sammenlignes med dyre kosmetiske prosedyrer. Du trenger ikke å bruke en imponerende mengde - Black Mask skaper magi når som helst uten ekstra utgifter! Prisen på en svart maske er demokratisk - alle kan kjøpe den!

Meninger av kosmetologer

Kosmetologer noterer seg en rekke funksjoner som gjør det beste i sitt slag:

 • trygg, helt naturlig sammensetning som ikke forårsaker allergi (det kan være tilfeller av individuell intoleranse mot noen komponent);
 • Resultatet er merkbart etter første søknad;
 • gir terapeutisk og profylaktisk virkning;
 • testet av mange studier og godkjent av dermatologer;
 • Pris for svart maske - 990 rubler;
 • Egnet for kvinner og menn!

Analoger i apotek

Black Mask fra svarte punkter har ingen analoger, det er en av de mest populære måtene. Det er aktivt å håndtere problemer på overflaten av ansiktet i dette formålet er det nok å bruke anbefalingene og anvende sammensetningen riktig. Dette vil gi det ønskede resultatet, hvorfra du vil bli glad! Men du kan også finne lignende produkter som fokuserer på det samme resultatet.

På apotek er masken ikke til salgs. Men i USA på Amazon-siden - kan du finne interessante kolleger, vist i tabellen nedenfor.

Anmeldelser av masken "Black Mask" fra svarte flekker og akne hjemme

Ren, vakker hud uten defekter, svarte flekker, utslett, rødhet og akne har blitt et uoppnåelig ideal for mange. For de fleste, og i både ung og moden alder, har ansiktshuden visse problemer som er vanskelig å bli kvitt hjemme, og tilstedeværelsen av svarte flekker og akne er de vanligste. Disse problemene strekker seg som regel fra ungdomsårene, da hormonell forandring av kroppen og utilstrekkelig omsorg for ansiktet var årsaken til den første akne og utslett.

De fleste reagerer på samme måte: de klemmer ål, prøver å få umiddelbar forbedring, men resultatet er nøyaktig det motsatte. Innholdet i porene sammen med bakteriene kommer til de friske cellene, og den inflammatoriske prosessen sprer seg med en ny kraft. Porene blir tilstoppet, antall akne og akne øker bare, det er stygge arr og ujevnhet på overflaten.

I mellomtiden kan du forandre dette uanvendelige scenariet, slik at huden din får full forsiktighet og kvalitetsrensing av ansiktet. I motsetning til popular tro, trenger dette ikke et helt arsenal av kosmetikk, vanligvis dyrt. Nok og et enkelt produkt, men opererer i et kompleks, som er ganske rimelig pris. Dette verktøyet eksisterer - Black Mask Black Mask prikker med innholdet av kull for fet hud, og nå vil det ikke være vanskelig å kjøpe eller bestille det.

Hva er denne masken?

Dette er en super effektiv maske med aktivert karbon, en nyhet på markedet for produkter designet for å bekjempe problematisk, inkludert fet hud og ansiktsrensing hjemme. Kjøp det er fornuftig for alle som har problemer i form av akne og betennelser, spesielt siden prisen tillater det. Den naturlige sammensetningen og den vellykkede kombinasjonen av komponenter med aktivert karbon gjør masken til en ekte nødvendighet for alle som ønsker å si farvel for akne og utslett, og bokstavelig talt finne et nytt ansikt.

Black Mask er tilgjengelig i et sort mykt rør, hvor det er praktisk å få produktet i mengden som er nødvendig for engangsbruk. Tallrike vurderinger tyder på at produktet har en behagelig, litt grov tekstur og middels tetthet, lett fordelt over hudoverflaten. Svart maske tilhører klassen masker-filmer, herding etter påføring og fjernet i en bevegelse. Metoden for fjerning og sammensetningen rettet mot rensing gjør det mulig å se resultatet umiddelbart etter påføring: Glatt, jevn hud med betydelig redusert mengde betennelse og rensede porer på stedet for akne og sorte prikker.

Spesielt er resultatet etter å påføre masken med kull merkbar på nesen: Som regel er det de fleste av de sorte prikkene. Med hver bruk av rengjøring hjemme, er resultatet merkbart: porene blir lettere og med tiden blir de helt renset, huden blir jevnere og mer elastisk, den ser frisk ut og hviler. Denne komplekse effekten oppnås gjennom en kombinasjon av naturlige ingredienser i maskenes sammensetning.

Aktive ingredienser i sammensetningen

 1. Bambus trekull er et naturlig absorberende stoff som spiller rollen som en naturlig pore renere. På grunn av det høye innholdet i kullmaske borrelås fjerner overflødig talg på fet hud, renser porene, og over tid regulerer funksjonen av sebumsekresjon. Det penetrerer porer og kviser og virker allerede inne, eliminerer alle spor av overdreven produksjon av talgkirtler.
 2. Grapefruktolje - utfører flere funksjoner samtidig: bleking, beroligende og antibakteriell. Bidrar til utjevning av tonen i ansiktet, smalker de forstørrede porene, forhindrer irritasjoner og forekomsten av akne, huden ser jevnere ut, overflaten er mer jevn og jevn. Det fungerer best i kombinasjon med regenererende komponenter.
 3. Hvetespirer gjør fine rynker mindre merkbare, forbedrer hudens elastisitet, gir det et sunt utseende, har en fuktighetsgivende og foryngende effekt, eliminer de første tegn på aldring, noe som ikke gjør vondt i ung alder.
 4. Provitamin B5 (panthenol) - beroliger, fremmer celleregenerasjon og rask helbredelse av sår. Reduserer betennelse fra akne, med vanlig bruk gjør usynlige arr og uregelmessigheter i post-akne. Enkelt sagt, det bringer utseendet til huden til perfeksjon, noe som gjør det jevnere og glattere.
 5. Kollagen er et fuktighetsholdende middel som beholder vann i dermis. Gjennom årene blir det naturlige kollagenet i kroppen mindre og mindre, og uten fôring fra utsiden blir huden sløv og kjedelig. Kollagen rik hud ser mer elastisk, mettet med fuktighet, strålende. En viktig komponent som gir huden et perfekt utseende.
 6. Squalane oliven er en annen vannholdende komponent av naturlig opprinnelse. Den er laget av oliven av oliventrærens frukt, hjelper huden å holde ungdommen og skjønnheten lengre. Det forbedrer cellulær respirasjon, takket være at huden får mer ernæring, som et resultat, det ser bedre ut og viser ikke lenger tegn på aldring.

Alle disse komponentene gir en omfattende maskeffekt. Vitaminkompleks av naturlige stoffer gir huden et mer sunt utseende, forbedrer hudens overflate. Regenererende komponenter gjenoppretter allerede skadet og betent vev, og sliter med synlige mangler. Naturkollagen i sammensetningen av masken er en naturlig gelatin, som ikke bare forbedrer hudens utseende, men er også ansvarlig for tekstur og frysing av produktet på ansiktet.

I tillegg inneholder maskefilmen fra svarte prikker også en rekke komponenter som er utformet for å gjøre bruken av masken så behagelig som mulig. Med dem bringer prosessen med å bruke glede i alle stadier, fra å åpne pakken for å fjerne masken fra ansiktet:

 1. Glyserin er en aktiv fuktighetskrem som fungerer like bra på både tørr og fet hud. Det opprettholder fuktighet, forårsaker ikke allergiske reaksjoner, er egnet til bruk for personer med sensitiv hud.
 2. Polyvinylalkohol er en komponent som er nødvendig for å tørke masken. Den fordampes etter at produktet er påført ansiktet, og tørker ikke huden i prosessen
 3. Propylenglykol er et trygt stoff som virker som et løsningsmiddel i et kosmetisk produkt for bedre tekstur.
 4. Parfyme gir en behagelig aroma - myk, kosmetisk, ikke irriterende.

Hvordan svart maske fungerer

Først og fremst er det en maske mot svarte prikker, men den rike sammensetningen og nøye utvalgte komponenter tyder på at verktøyet fungerer på flere fronter samtidig. Masken gir en trippel effekt, som blir merkbar etter første bruk av produktet. Hvis vi snakker om kurset og regelmessig bruk, kan vi stole på en betydelig forbedring av hudens generelle tilstand når det gjelder parametere som hydrering, elastisitet, glatthet, toneuniformitet.

fukting

Vitaminkompleks og slike komponenter av naturlig opprinnelse som hvetekim, kollagen, squalan, fukter huden på mobilnivå, og glycerin beholder fuktighet inne. Som et resultat ser selv tørr hud etter påføring av masken seg mye sunnere og nærende. På grunn av finkornet tekstur av masken, blir peeling fjernet, det er en myk, ikke-traumatisk skrubbing.

foryngelse

Etter bruk av masken blir fine rynker merkbart redusert. Dette er delvis et resultat av fuktighet - den elastiske huden, mettet med fuktighet, "presser ut" bretter, og rynker blir glatt, huden blir jevnere. Panthenol i sammensetningen av verktøyet virker også for jevnhet, over tid eliminere støt og spor av arr. Som et resultat ser ansiktet yngre ut, har en sunnere tone og naturlig glød. Grapefruktolje i sammensetningen viser litt, gjør pigmentering og fregner mindre synlige.

rensing

Det viktigste som den gelatinøse masken fra svarte flekker ble oppfunnet var rensing og innsnevring av porene, eliminering av svarte flekker, utslett og akne på ansiktet. Spesielt effekten av masken er merkbar på nesen, der det er de fleste av de svarte prikkene - hver gang de blir mer umerkelig. Gradvis innsnevring blir porene nesten usynlige, som følge av at personen blir glatt og ikke trenger et stort antall kosmetikk for å rette feil.

Bambuskull penetrerer dypt inn i porene og renser det, betennelser elimineres og tørkes på grunn av panthenol og alkohol i sammensetningen. Kanten på porene er strammet, huden absorberes av fuktighetsgivende ingredienser, grunne folder blir jevnet, turgor og elastisitet økes.

Huden får et sunt utseende og en jevn tekstur, ujevnheter avtar, og etter-akne arr blir mindre synlig. Dette er en generell effekt av masken, og for å oppnå det må du fullføre minst ett forsiktighetsløp, regelmessig ved hjelp av et verktøy.

Slik bruker du den svarte masken

 1. Vask ditt ansikt grundig, ryd huden din av urenheter og sminke. Masken kan påføres både om morgenen og om kvelden på slutten av arbeidsdagen, det viktigste - på ren, renset hud.
 2. Klem forsiktig masken ut av pakken og raskt på huden, spre den over ansiktet i et tykt lag.
 3. Spesiell oppmerksomhet bør tas på problemområder med utslett og forurenset porer. For at masken skal fungere bedre, kan du forhåndsbehandle en tonic som passer til hudtype, men dette er ikke nødvendig: verktøyet vil fungere i alle fall.
 4. Vent til masken tørker på ansiktet naturlig. Du trenger ikke å prøve å øke prosessen med en hårføner eller vifte. Det er også verdt å merke seg at masken for fjerning av sorte prikker ikke påføres leppene og området rundt øynene - det er for tynn hud.
 5. Etter fullstendig tørking må du forsiktig fjerne masken fra ansiktet og pry kanten med en negl. Verktøyet fjernes enkelt, bokstavelig talt i en bevegelse, og hvis deler av produktet forblir på ansiktet, er det nok bare å vaske med kaldt vann. Etter fjerning av masken kan du bruke en krem ​​som passer til din hudtype.

Maskinkurset varer en måned. For en synlig effekt og forbedre tilstanden til huden, anbefales det å lage en maske 3 ganger i uken.

Den eneste kontraindikasjonen er graviditet og personlig intoleranse mot noen komponent. Sunn, glatt, jevn hud uten svarte flekker og utslett - dette er mulig med Black Mask rengjøring!

Slik bruker du svart maske ansiktsmaske (med priser og anmeldelser)

Elena Polyakova lege | Visninger 1.740

Utslett i ansiktet ødelegger utseendet, tvinger bruken av maskerende kosmetikk, som veier huden og skaper effekten av en maske på ansiktet. Hvis røde betennelser må behandles, kan du kvitte seg med svarte flekker ved hjelp av hjemmebruk og profesjonelle løsninger. Et av disse verktøyene var den svarte masken, som erobret Internett med sin fantastiske effekt. Hvorvidt verktøyet er effektivt og hvem svart maske passer fra svarte prikker, skal sorteres ut.

Fakta og tall

Komedoner påvirkes like mye av både menn og kvinner. Statistikk sier at svarte punkter opptrer i 53% av representanter for sterkere kjønn, andelen av de svake er 47%. Ofte, mange mennesker foretrekker å kvitte seg med svarte flekker i ansiktet hjemme - bare klemme dem ut. Slike tiltak er fulle av farlige konsekvenser: i beste fall kan grimme arr eller arr være i verste fall - det er stor risiko for å introdusere en farlig infeksjon med alle de følgende konsekvensene, til og med døden.

Svart maske fra svarte flekker hjelper 93% av pasientene til å takle et problemperson. Slike figurer er den offisielle produsenten av den svarte masken. Det påstås at allerede 90% av menneskene vil merke effekten etter første bruk, og 84% av brukerne vil få en signifikant forbedring på 2 uker.

Sammensetning og egenskaper

Sammensetningen varierer avhengig av produsenten. Hovedkomponenten er bambus trekull, som gir kosmetikk en svart farge og behandler utslett. Sammensetningen inneholder forskjellige oljer og vitaminer som forbedrer tekstur og tone i huden.

Egenskaper av svart maske fra blackhead akne:

 • Renser svarte flekker - åpne komedoner og forurenset porer.
 • Utvikler hudtone, mattes og glatter lettelsen.
 • Reduserer sværheten av porene, gjør dem elastiske og motstandsdyktige mot forurensning.
 • Behandler andre hudutslett (lette inflammatoriske elementer).
 • Det glatter rynker og bekjemper de første tegn på aldring.

Bambus trekull er hovedkomponenten i masken.

Hvem vil ha nytte og fordeler

Bruk verktøyet kan folk med fet og tørr problem hud. Holdere av normal hud med små porer kan også prøve den svarte masken, fordi det er et hudpleieprodukt. Gitt miljøforurensningen, er en god maske for rensing av porene nødvendig for alle å unngå hudproblemer, for å forhindre dannelse av akne og svarte flekker.

Den største fordelen med svarte kosmetikk for ansiktet kan identifiseres sin prevalens og mange vurderinger på nettverket. En person kan bli kjent med de virkelige resultatene og tipsene om hvordan man bruker og bestemmer seg for å bestille en svart maske, basert på sin egen forståelse av prinsippet om sitt arbeid og effektivitet, i stedet for uforståelige reklame løfter.

Masken er universell og tillatt for bruk av personer med hvilken som helst hudtype og hvilken som helst alder.

Grunner til å velge svart maske:

 • Verktøyet gir resultatet, fordi den viskøse tekstur av masken fjerner det øverste laget av keratiniserte celler, som har effekten av lys overflate peeling.
 • Mange brukere vurderte kosmetikk og er enige om effektiviteten.
 • Det er universelt og godkjent for bruk av personer med hvilken som helst hudtype og hvilken som helst alder.
 • I tillegg til rensing og helbredende effekt, har den svarte masken en nærende effekt og glatter fine linjer.

Handlingsmekanisme

Virkemekanismen til den svarte masken er veldig enkel. Den består av følgende trinn:

 • På grunn av den viskøse tekstur, engasjerer den seg med overflaten av huden og penetrerer dype porer, myker innholdet. Etter hvert som tørkingen fortsetter, holder den fete hemmeligheten og komedonene seg fast til masken og kommer ut når filmen sakte fjernes fra ansiktet.
 • Oljer og vitaminer i sammensetningen forbedrer hudtekstur, regulerer sebaceous kjertler.
 • God regelmessig rensing forhindrer alvorlig poreforurensning og dannelse av svarte flekker.

Kontra

Masken er universell og passer nesten alle sammen. Det er bare 2 kontraindikasjoner å bruke - det er en allergi og alvorlig akne. For å utelukke en allergisk reaksjon på kosmetikk, bør du prøve det: På et begrenset område av huden, helst på innsiden av håndleddet, påfør en liten mengde maske og vurder etter 20-30 minutter reaksjonen. Hvis kløe og rødhet er fraværende, er kosmetikk trygt og vil ikke forårsake allergier.

Når det gjelder akne, med løpende form, når utslettene spres over hele ansiktet og representeres av flere inflammatoriske papiller, pustler og noder, kan uavhengig bruk av kosmetikk skade pasienten. Du bør kontakte din hudlege og få individuelle terapeutiske avtaler.

Bruk av bøte

Mange produsenter tilbyr å kjøpe en svart maske, hver av dem er ledsaget av instruksjoner for bruk. Faktum er at forskjellige selskaper produserer produktet i forskjellige former: noen i pulver for oppløsning i vann, og noen i viskøs form samtidig. For eksempel er den populære Do Beauty Black masken umiddelbart klar for bruk. En svart hodemaske presenteres i form av et pulver som fortynnes i en viskøs, homogen væske med vann (oftest 1: 2).

Grunnleggende bruksvilkår:

 • Påfør et tynt lag, ellers vil det være svært vanskelig å fjerne det fra ansiktet.
 • Maskens eksponeringstid er 15-20 minutter, det vil si til den er helt tørr.
 • Påfør produktet til øyet og øyebrynene kan ikke, ellers kan du skade tynn hud i periorbitalområdet og forbli uten øyenbryn.
 • Brukeren må være forberedt på at antennene kan rives sammen med den svarte masken, men for mange er dette en fordel i stedet for en ulempe.

Du kan bruke den svarte masken ikke mer enn 3 ganger i uken for eiere av fet hud og en gang i uken for de med tørr hud. Etter en måned med bruk, bør brukeren merke maksimal effekt av legemidlet - forsvinner av svarte prikker. For å opprettholde resultatet, bør du bruke en maske 1 gang på 7-14 dager for å forhindre alvorlig ansiktsforurensning, og dermed eliminere sannsynligheten for akneutvikling i fremtiden.

Hvis filmen ikke er helt fjernet, kan restene vaskes av med varmt vann. Midler godt fjernet fra ansiktet.

Effektivitet og resultater

Svart maske har fått sin popularitet, ikke bare takket være aktiv reklame, men også effektiviteten. Resultatet vil ikke vare lenge før det kommer - etter en måned med bruk blir porene renere og allerede er hoveddelen av komedoner eliminert. Øyeblikkelige resultater, som vist i mange videoer, er det ikke verdt å vente på, men selv etter første bruk vil resultatet bli.

Selvfølgelig vil effektiviteten til midlene for hver person variere på grunn av det faktum at elastisiteten og porebredden er forskjellig for alle. I tillegg er den dype komedo-svarte masken så enkel å rengjøre. Og det siste - verktøyet bidrar til å rense porene og redusere svarte flekker, men hvis utslett, inkludert komedoner, ser ut av interne grunner, vil ingen maske fullstendig avlaste dem.

Kostnad og hvor å kjøpe

Du kan kjøpe en maske på Internett - mange nettsteder som selger kosmetikk eller kinesiske oppfinnelser, tilbyr å kjøpe den. I tillegg nølte ikke firmaer som Oriflame og Vitex og oppfunnet deres svarte maske fra svarte prikker. På det uoffisielle nettstedet og andre produsenter varierer kostnaden for produktet og beløper seg til 20-40 rubler per applikasjon. Produsenten Oriflame-masken koster ca 300 rubler.

Prisen på den amerikanske svarte masken på den offisielle nettsiden er 900-1000 rubler. Ikke alle brukere er klare til å gi den typen penger til et verktøy som ikke alle brukere var overbevist om sin effektivitet, fordi Internett ikke bare er fylt med video om verktøyets fantastiske egenskaper, men også med vurderinger av fullstendig feil.

Sannsynligvis bør du prøve denne masken, bare gjør den selv, kjøp den på det offisielle eller uoffisielle stedet - dette er alles beslutning.

Svart maske - svart maske for akne, hudormer, svarte prikker

Hei venner! Jeg presenterer deg en anmeldelse av det anerkjente kosmetiske produktet - Black Mask ansiktsbehandling for akne, hudormer og sorte prikker.

I dag annonseres dette verktøyet overalt, så jeg er sikker på at du også hørte om det. Den svarte masken virket for meg et veldig interessant produkt, så jeg skyndte meg å finne ekte vurderinger, og prøv det personlig, jeg bestilte emballasjen til verktøyet på Internett.

Dette kjøpet ble provosert, ikke bare ledig nysgjerrighet. Faktisk er jeg eier av fet og problem hud som er utsatt for betennelse og utseendet på svarte flekker, så jeg håpet at en populær maske kunne hjelpe meg. Til slutt var jeg veldig fornøyd med effekten av Black Mask på huden min og resultatet jeg mottok etter å ha brukt det. Nå vil jeg fortelle deg detaljert om sammensetningen, mulighetene og måtene for å bruke dette produktet, samt dele mine inntrykk om det.

Min anmeldelse av svarte masker Black Black masker

Utgiv form og emballasje

Masken er solgt i svart emballasje. Emballasjedesign er laget i minimalistisk stil.

Alt design består av en svart bakgrunn der all nødvendig informasjon brukes i hvit skrift. Slike emballasjer ser veldig originale og stilige ut. Når det gjelder selve masken, er det en viskøs og tykk masse mørkegrå med en ganske skarp urte lukt. Massen av produktet som finnes i røret - 40 gram.

Sammensetningen av den svarte masken

En av hovedkomponentene i masken, som produktet skylder sin uvanlige svarte farge, er aktivert bambuskull. Dette stoffet har den unike egenskapen til å trenge inn i porene og absorbere smuss og overflødig sebum.

Andre komponenter i masken er:

 • Provitamin B5, som i kroppen er ansvarlig for helsen og utseendet på huden, helbreder mindre skader, tørker betennelse, fukter cellene og jevner rynker.
 • Hvetekimolje, som er rik på vitaminer, mineraler og fordelaktige syrer, perfekt myker og nærer huden, fremmer celleregenerering, forbedrer blodmikrocirkulasjonen, holder vevet ungt.
 • Olivenolje, som er et lagerhus av fettsyrer, beskytter huden mot å tørke ut og forbedrer tilførsel av celler med oksygen;
 • Grapefrukt peel ekstrakt, som toner huden og lyser pigment flekker, og bidrar også til innsnevring av porene;
 • Kollagen, ansvarlig for ungdom og hud elastisitet.
 • Masken inneholder også trygge tilleggskomponenter: vann, vegetabilsk glyserin, filmform, løsningsmiddel, parfyme.

Alle stoffer som brukes i fremstillingen av produktet er bevist og helt ufarlig. På grunn av denne sammensetningen er den svarte masken egnet for nesten alle, uten å irritere selv den følsomme huden av allergier. Under graviditeten kan masken påføres etter å ha konsultert en lege.

effekt

Den unike Black Mask fungerer på flere måter:

 • Først renser huden huden ekstremt effektivt. Produktet som påføres huden, når det er tørt, danner en tett film som suger ut porene, toksinene, sebumet, og det kan ingen tvil om dette fordi alle disse skadelige stoffene som er ekstrahert fra huden, kan ses på baksiden av masken, etter at hvordan det blir fjernet fra ansiktet. Som et resultat av slik rensing blir huden fjernet av stygge sorte prikker, risikoen for betennelse og akne blir drastisk redusert, og ansiktet får et friskt og vakkert utseende uten en oljeaktig glans.
 • For det andre gir masken omfattende omsorg for ansiktets hud, fordi vitaminer, mineraler, næringsstoffer og vann trer gjennom de rensede porene. Som et resultat blir huden mer øm, myk og elastisk, rynker blir glatt, og ansiktet ser yngre ut.
 • For det tredje bidrar verktøyet til innsnevring av porene, noe som betyr at etter påføring av masken blir de mindre forurenset, vil risikoen for betennelse og utseendet på nye svarte flekker og akne reduseres.

Hvordan bruke svart akne maske, akne, betennelse

Bruksanvisning ser slik ut:

 1. Rens huden i ansiktet.
 2. Påfør masken på huden. Samtidig er det mulig å behandle hele ansiktet eller individuelle problemområder der det er akne og andre utslett. Ved bruk betyr det å unngå følsomme områder rundt øynene og leppene, samt steder dekket av hår.
 3. La produktet stå i ansiktet i 25 minutter. Når det tørker, vil masken bli mørkere og bli en tett elastisk film som tar bort huden og unødvendige stoffer og gir nyttig.
 4. Etter den angitte tiden, fjern masken fra ansiktet. For å gjøre dette, plukk opp kanten av den tørkede filmen og sakte skille den fra huden. Rester av masken skal vaskes av med vann.

Prosedyrens regler:

 • Før du bruker produktet, anbefales det å dampe huden godt. Dette vil bidra til avsløring av porene og gjøre prosessen med rensing mer effektiv.
 • Du bør unngå å få masken på øyenbrynene og hodebunnen, da fjerning av midler i dette tilfellet vil bli ledsaget av smerte.
 • Det er best å vaske av masken med vann ved romtemperatur, fordi for kald eller varm væske påvirker porene og reduserer effektiviteten av prosedyren.
 • Når du har fjernet masken fra ansiktet, anbefales det å bruke en lett fuktighetskrem til huden. Du bør ikke bruke tette og tykke kosmetikk, da de kan tette de rydde porene.
 • Det anbefales ikke å gå ut i en time etter prosedyren, da de åpne porene er svært følsomme for ytre påvirkninger og er utsatt for rask forurensning.
 • Til tross for at risikoen for en allergisk reaksjon av huden til den svarte masken er svært lav, anbefales det å forprøve legemidlet på krøllen på albuen.

Hyppigheten av påføring av masken: To ganger i uken for fet hud, en gang i uken - for tørr. Anbefalt kursvarighet er tre til fire uker.

Min erfaring med Black Mask

Jeg likte denne masochkaen. Det er veldig enkelt å bruke: du trenger bare å påføre en viskøs masse på huden, vent til den tørker, og fjern den dannede filmen fra ansiktet. Da jeg først utførte prosedyren, og så på den andre siden av filmen, som var knyttet til huden, var jeg sjokkert: overflaten var dekket med villi av stoffer fjernet fra porene.

Hvor mye dritt, det viser seg, var i huden min! Jeg la også merke til følgende endringer: de betente pimples ble lyst og tørket opp, huden ble mykere, friskere og mer ugjennomsiktig, ansiktet fikk en hyggelig nyanse.

I tre uker brukte jeg den svarte masken regelmessig. Med hver ny prosedyre ble mindre fett og smuss igjen på filmen, noe som betyr at produktet ikke bare renser porene godt, men beskytter også dem mot påfølgende tette.

I tillegg har maskeringen gitt meg følgende positive resultater: Aktiviteten til talgkjertlene normalisert, akne og akne var nesten helt borte, huden ble mer elastisk og ungdommelig. Black Mask gir en kumulativ effekt, så nå trenger jeg ikke å bruke det ofte.

Etter å ha fullført et intensivt kurs, bruker jeg dette middel flere ganger i måneden for profylakse. Masken forbrukes veldig sparsomt, så røret vil vare meg lenge.

Således, hvis du har noen hudproblemer, anbefaler jeg sterkt å prøve Black Mask. Dette produktet bidrar til å bli kvitt mange problemer, og samtidig er det helt trygt for helse.

fordeler:

 • Meget effektive naturlige ingredienser;
 • Enkel applikasjon;
 • Utmerket renser porene;
 • Hjelper med å bli kvitt akne og akne
 • Omsorg for huden;
 • Garanterer langsiktig resultat;
 • Sparsomt fortært;
 • Det har ingen kontraindikasjoner og bivirkninger.

Takk for din oppmerksomhet! Vær sunn, vakker og ikke glem å ta vare på deg selv! Og for å kjøpe Black Mask naturlig svart maske billig og i en bevist butikk, kan du bruke knappene nedenfor. Venter på tilbakemelding!

Flere Artikler Om Typer Acne