Huden i ansiktet, ryddet av svarte flekker og betennelser, uten rødhet og rynker, elastisk og myk til berøring - et konsept som mange ønsker å legemliggjøre. En av de viktigste komponentene er daglig pleie, støttet av bruk av masker flere ganger i uken, spesielt i det aktive stadiet. Den nyeste innovasjonen her var den svarte masken - et effektivt verktøy som effektivt bekjemper forurensning av porene, gir ut tonen og lettelsen, utjevner fine rynker. Å få dette produktet til ansiktet ditt i arsenalet betyr endelig å innse drømmen om ren, sunn hud.

Komponenten er ansvarlig for produktets uvanlige farge og dens evne til å dype porene dypt. Den kjemper mot alle typer forurensning: fra støvavsetninger og døde hudceller til effekten av overdreven talgkirtler.

Stimulerer hudregenerasjon og har en anti-inflammatorisk effekt. Det lindrer rødhet, beroliger huden, fremmer elastisitet og retur av naturlig hudtone.

Ansvarlig for ernæring og fuktighetsmetning av huden. Bidra også til helbredelse og utjevning av rynker og dermed korrigere hudtekstur. Ved vanlig eksponering blir huden myk, glatt og elastisk.

Regulerer sebaceous kjertlene, bidrar til å redusere porene og dermed forhindrer deres forurensning og dannelse av svarte flekker. Det bidrar også til å forbedre hudfargen og gjenopprette celler i dermis dype lag.

Hvilken effekt vil en svart maske ha på huden din?

Sammensetningen av "Black Mask" er fylt med naturlige ingredienser som har sterk effekt og viser deres effektivitet etter den første ukens bruk. Produktet renser ikke bare perfekt på grunn av bambus hjørnet, men har også en regenererende, fuktighetsgivende, modelleringseffekt.

Mens kull drar smuss fra porene, penetrerer så dypt som mulig, akselererer provitamin B-5 prosessen med rehabilitering av huden, gjør den elastisk og elastisk og gir også beskyttelse mot aggressive miljøpåvirkninger. Kombinasjonen av hvete og grapefrukt er ansvarlig for ernæring og modellering. Blodsirkulasjonen øker, huden er mettet med nyttige sporstoffer, noe som fører til utjevning av hudton og lindring. Under virkningen av disse komponentene blir fine rynker og groper jevnet, produksjonen av kollagen er forbedret, huden blir myk, glatt til berøring.

Svart maske fra svarte flekker - en assistent i kampen for en ren og sunn hud

Ren og jevn hud er ikke bare en garanti for ekstern attraktivitet, men også en av indikatorene for helse. Stress, ubalansert ernæring, dårlig økologi, feil omsorg... Innflytelsen av alle disse faktorene fører til at tilstanden til huden vår forlater mye å være ønsket.

Dessverre er de fleste av midlene som presenteres på apotek eller på hyllene til en kosmetikkbutikk enten ineffektive eller prisen er veldig høy. Om å besøke skjønnhetspleie og ikke snakke! Ikke bare er dette arrangementet ikke overkommelig for alle, så sjansene for å komme til profesjonelle på deres felt er ubetydelige.

Men i dag i spørsmålet om bekjempelse av ufullkommenhet i ansiktet har det vært et klart gjennombrudd. Nå kan du oppnå fullstendig ren og sunn hud uten å forlate hjemmet ditt. Møt den svarte ansiktsmasken "Black Mask" - hovedpersonen i dagens artikkel. Her kan du lære å sette en svart maske på ansiktet ditt, hvor mye å beholde det, og hvilken effekt oppnås etter bruk av den.

Bestill en svart maske på den offisielle nettsiden:

Prinsippet om den svarte masken

Black Mask er en innovasjon av østlig kosmetikk, som inkluderer en rekke naturlige ingredienser. Deres komplementære handling tar sikte på å eliminere en rekke dermatologiske problemer. Så med hjelp av en kullmaske er det mulig å eliminere slike problemer som akne, svarte flekker, komedoner. I tillegg sikrer produsenten at på grunn av den vanlige bruken av dette produktet, kan du ikke bare eliminere alle de ovennevnte problemene, men også redusere alvorlighetsgraden av post-akne og pigmentering, bli kvitt overdreven produksjon av talg, forbedre hudfarge og stram dens oval. Hvis du tror på produsentens løfter, vil bare 28 dager skille huden din fra den totale forandringen!

I sin kjerne er Black Mask en maskefilm. Det er takket være dette skjemaet at det er mulig å kombinere terapeutisk effekt av ingrediensene, gjennomtrengende dypt inn i epidermis, med mekanisk fjerning av urenheter fra porene. Det unike ved dette produktet ligger i det faktum at, til tross for de kraftige rensegenskapene, kan en svart maske av akne, hudormer og alder flekker brukes uten spesialkontroll. Det handler om sammensetningen av produktet, som bare inneholder organiske ingredienser. De er helt sikre selv for sensitiv hud.

Hvilke problemer vil bidra til å løse den svarte masken fra de svarte punktene

Det er kjent at tilstoppede porene, akne, akne er først og fremst resultatet av utilstrekkelig rensing. Ved hjelp av en svart maske fra svarte prikker, kan du eliminere de fleste manifestasjoner som inngår i definisjonen av "problem hud". Spesielt hjelper det:

Effektivt rens porene av ulike urenheter, sebum, henfallsprodukter, og derfor akne, hatfulle svarte flekker og akne;

Reduser sebumproduksjonen;

Reduser alvorlighetsgraden av post-akne, jevn hudtekstur;

Stram det ovale ansiktet;

Eliminer puffiness, puffiness;

Forbedre cellemetabolismen;

Tørk sporene av tretthet fra ansiktet;

Forbedre hudfarge.

Sammensetningen av produktet fra den svarte prikken Black Mask

Den svarte masken inneholder bare naturlige og hudvennlige ingredienser, og det komplekse samspillet forklarer slik en gunstig effekt på hudtilstanden.

Fin bambus trekull

Dette er den viktigste aktive ingrediensen, hvis bruk for rengjøring av ansiktet er svært vanlig. Det fungerer som en kraftig adsorbent som bokstavelig talt trekker ut alle urenheter og nedbrytningsprodukter fra porene, lyser huden og nøytraliserer overskudd av talgproduksjon.

Grapefrukt ekstrakt

Ingrediens som har et bakteriedrepende, rensende, anti-edematøst, overflateaktivt middel, bleking, regenererende effekt på huden.

Hvete kim olje

Olje mykner og jevner huden, nærer den med vitaminer, beskytter mot virkningen av frie radikaler, renser forsiktig og beroliger huden.

Squalane Olive

Squalen hjelper til å myke linjer med rynker, nærer hudceller, gjenoppretter turgor, opprettholder et optimalt nivå av hudfuktighet på grunn av innholdet av fettsyrer. Det skaper en beskyttende barriere på huden, og øker evnen til å motstå den negative påvirkning av det ytre miljøet.

kollagen

Komponenten gir deg mulighet til å styrke ansiktets konturer, gjenopprette tapt turgor, skape forhold for å opprettholde et tilstrekkelig fuktighetsnivå.

Vegetabilsk glyserin

Glyserin forbedrer penetreringsevnen til komponentene i produktet for ansiktet til den svarte masken, bekjemper dehydrering av huden.

panthenol

Komponent fuktighet, helbredelse og regenerering.

Still spørsmål om produktet på den offisielle nettsiden:

Fordelene ved kinesiske masker Black Mask

Black Mask er et helt universelt produkt. Den kan brukes av kvinner og menn i alle aldre. Det er uerstattelig for ungdom, hvis hudtilstand ofte lider på grunn av globale hormonelle endringer som er iboende i puberteten.

Produktet preges av en naturlig sammensetning, fri for parabener, silikoner og andre syntetiske komponenter.

Ingen kontraindikasjoner. På grunn av produktets organiske sammensetning, kan den individuelle relative intoleranse for en hvilken som helst komponent være den eneste relative restriksjon for dens bruk.

Langvarig effekt på hudproblemer. Den svarte masken fra svarte prikker hjelper ikke bare med å rense huden på urenheter, men har også en helbredende effekt, og dermed forhindre tilbakelevering av problemer etter kurset.

Garantert resultat i optimal tid. Produsenten anbefaler å ta kurs fra 14 til 28 dager. Retningslinjen her er: jo flere problemer, jo lengre behandling.

Enkel å bruke.

Ulemper med svart maske

Den svarte prikkmasken har ingen begrensninger for bruk. Den eneste mulige kontraindikasjonen er intoleranse mot komponentene som utgjør. Den vanligste reaksjonen skjer på grapefruktkstrakt. I tilfelle en allergisk reaksjon er selvfølgelig den videre bruk av produktet upraktisk.

Før du bruker produktet til ønsket formål, må du først gjennomføre en enkel test for bærbarhet. Nemlig: Du må sette på håndleddet eller den indre overflaten av albuen en liten del av produktet og vente omtrent en halv time. Hvis det etter denne tiden ikke oppdages en negativ reaksjon (kløe, brennende, rødhet), kan du trygt bruke den til å rense ansiktet ditt.

Hvordan bruker du en svart maske?

Et logisk spørsmål som oppstår i tankene til hver kunde: hvordan bruker du masken riktig? For å få det mest uttalt resultat, bør masken påføres, etter produsentens råd. De finnes på den offisielle nettsiden. For enkelhets skyld er bruksanvisningen også inkludert i hver pakke.

Gå til den offisielle nettsiden for å finne ut om prisen på produktet:

Hvordan forberede man seg på prosedyren?

Det første du må begynne med, er å forberede huden riktig (ta forsiktig av sminke og gni ansiktet med tonic).

Neste trinn: Du må dampe huden riktig. Dette vil maksimere åpningen av porene, det vil si å skape forholdene for enkel utvinning av forurensninger. Mange ignorerer denne anbefalingen og begynner umiddelbart å søke. Dette er en stor feil og tillater ikke å få det ønskede resultatet.

Hvordan lage en maske?

For å lage en maske trenger du bare å åpne posen med produktet og fortynne det med vann. Det er nødvendig å dele pulver i forholdet 1: 2, omrøring til uniformitet. Mask, laget av en pakke, er det mulig å dekke hele ansiktet. For rensing av enkelte soner (nese, panne, hake) av dette beløpet kan være for mye, så ta halvparten.

Hvordan søke verktøyet?

Hvordan bruke den resulterende massen på ansiktet? Påfør en svart maske skal være den samme som å bruke andre filmmasker. Fordel den nødvendige mengden av fortynnet masse jevnt, med fingre eller en spesiell børste, over hele ansiktet eller i områder som krever maksimal rensing. Området rundt øynene og leppene bør ikke påvirkes. Ensartet anvendelse kan spille en avgjørende rolle, siden en fullstendig prosedyre kun kan utføres hvis massen tørker jevnt.

Hvor lenge skal jeg holde en maske på ansiktet mitt?

For maksimal effekt, trenger du ca 20-25 minutter. I løpet av denne tiden penetrerer de aktive komponentene porene så dypt som mulig, slik at du kan oppnå det ønskede resultatet - for å takle de hatet svarte prikkene og andre ufullkommenhetene. Den svarte massen selv tørker opp på denne tiden, noe som betyr at det mest avgjørende øyeblikket nærmer seg.

Hvordan fjerne den svarte masken?

Fjerning av filmen er kanskje enda viktigere stadium av prosedyren enn alle tidligere, fordi i det øyeblikket er huden din fri for urenheter. For å fjerne masken fra ansiktet, skal du være i retning fra bunnen av, og hekle den forsiktig langs kantene. Bevegelsen skal være glatt, synkron, det vil tillate å få et bedre resultat, og derfor en renere hud. Resterne av den tørkede massen kan lett fjernes fra ansiktet og vanner dem med vanlig vann.

Etter prosedyren vil du se hvordan denne masken fungerer. På den fjernede filmen er det lett å legge merke til det blotte øye, innholdet i porene ekstraheres med hjelp. På nettet finner du et stort antall anmeldelser og til og med fotografiske materialer, takket være det du tydelig kan se hvor effektiv masken er med bambus trekull.

Hvor mange prosedyrer trenger du?

Den beste behandlingen med Black Mask er 28 dager. I løpet av denne tiden er det mulig å oppnå maksimal porrengjøring. I tillegg tillater slik langvarig bruk ikke bare å eliminere forurensningen med mekaniske midler, men tillater også komponentene å gi den maksimale terapeutiske effekten på mobilnivå. Alt dette bidrar til å forhindre gjenopptakelse av problemer i fremtiden.

Som du kan se, er metoden for å bruke Black Mask overraskende enkel. For å oppnå den beste effekten, følg bare disse enkle regler. Du kan se en video av hvordan dette verktøyet fungerer på huden.

Anmeldelser av bambus trekullmasken

Reelle vurderinger - det mest pålitelige referansepunktet blant en stor mengde informasjon om et bestemt produkt.

Svart maske er produktet som allerede har etablert seg som et pålitelig, effektivt og trygt verktøy. Med det kan du glemme de mange problemene med huden. De fleste av de som har gjennomført et fullstendig kurs på 28 prosedyrer, skriver at en rensende ansiktsmaske hjalp dem ikke bare for å fullstendig kvitte seg med hatefulle akne og svarte flekker, men hadde også en gunstig effekt på hudens hudfarge, konturer og generelle tilstand. Som en ekstra bonus, kaller de også lightening av pigment flekker, utjevne hudtekstur og eliminere irritasjoner.

Ikke uten kostnad, selvsagt, uten negativitet. Noen ganger er det mulig å finne informasjon om at masken ikke renser porene godt nok, eller for eksempel at en person har en allergisk reaksjon etter bruk av produktet. Etter at du har lest en mer detaljert beskrivelse av hvordan disse menneskene brukte Black Mask-masken, skjønner du at de enten brøt bruksreglene (for eksempel ignorert behovet for å fordamme huden), eller det var økt følsomhet for komponentene i produktet.

I de fleste tilfeller noterer forbrukerne en høyere kvalitet og effektivitet i den kinesiske "Black Mask" sammenlignet med motparter fra andre produsenter.

Hvor å kjøpe? Og hvor mye vil masken fra de svarte punktene?

I dag er det ingen annen måte å beskytte seg mot fra å kjøpe en falsk, hvordan å kjøpe produkter gjennom distributørens offisielle nettside. I dette tilfellet kan du ikke tvile på dens autentisitet eller høye kvalitetsstandarder. Å kjøpe en maske fra svarte punkter fra andre nettsteder er en risikabel beslutning. Ved å bruke forfalskede produkter får du ikke bare høy rensing av huden, men forverrer også dine problemer.

For mer informasjon, vennligst kontakt den offisielle nettsiden leder:

I dag er prisen på en svart maske fra svarte punkter som følger:

 • Hvis du bor i Moskva, St. Petersburg eller i andre byer i Russland, vil produktet koste deg 990 rubler;
 • For kjøpere fra Republikken Hviterussland vil prisen bli 32 nasjonale rubler;
 • for innbyggere i Ukraina - 438 hryvnia;
 • for borgere i Kasakhstan - for 5422 tenge.

Kjøpere som bestiller en maske på den offisielle nettsiden, mottar ikke bare en kvalitetsgaranti, men også rask levering til enhver by i Russland og CIS-landene på gunstige vilkår. I store byer (Moskva og St. Petersburg og andre) kan varer leveres med budtjeneste. Betaling kan gjøres direkte på tidspunktet for bestillingen, så vel som etter mottak - kontant ved levering eller direkte til kureren.

Svart maske

Den svarte masken masken fra svarte flekker er et unikt middel for feil i 2018. Personen er det første som samtaleren ser, og derfor ser mange mennesker så nøye på seg selv. Spesielt sant for jenter og kvinner. Uregelmessigheter, betennelse i form av kviser og poeng - ødelegge stemningen og lavere selvtillit. Hvis du har lignende problemer i ansiktet ditt, kan det hende du har tenkt på å besøke en lege. Han vil tilby et dyrt behandlingssystem og mange stoffer som er designet for å opprettholde hudens normale tilstand. Det er imidlertid en tilgjengelig metode for å håndtere svarte prikker - Black Mask.
Innholdet i artikkelen:

De mørke flekkene i ansiktet er komedoner, de er dannet ved lukking av hullene i hårsekkene, de har kåte celler og hudfett. Det finnes 2000 + produkter på markedet som lover å gi riktig rensing effekt. Mask-skrubbe Black Mask forlot alle masker langt bak - vanlig bruk vil bidra til å glemme problemet en gang for alle. Se på vurderinger på forumene og effekten før og etter.

Black Mask emballasje

Sammensetningen av masken Black Mask

Produktets sammensetning omfatter mange komponenter for huddekselet:

Hvordan skille originalen fra en falsk

Ingenting. De originale maskerne (fra USA) leveres ikke til Russland, Ukraina, Hviterussland på grunn av den høye kjøpesummen. Hvis vi snakker om kinesisk-laget masker, så er det blant dem verktøy som fungerer. Hovedtegnene til en falsk er en enkeltfarget pose uten noen elementer, et mistenkelig pulver er noen ganger hvitt.

Vitaminer og sammensetning med naturlig grunnlag gir ansiktet et sunt utseende. Regenereringsmidler virker på betente områder. Naturlig kollagen - gelatin av naturlig opprinnelse, vil gi en jevn tekstur!

Typer av utgivelse

Masken er produsert i 2 typer - i pulver eller i form av krem. 80% av masker i CIS hentes fra Kina, og ikke fra den opprinnelige distributøren i USA. Derfor er 8 av 10 masker et pulver som må fortynnes med vann uavhengig.

Svart maske for ansiktet: instruksjoner

Enhver ansiktsmaske vil bare gi den forventede effekten dersom den brukes nøyaktig. Det samme om masker laget hjemme. Hvis ansiktet på svart maske påføres tørr hud, etter herding, kan det forårsake smerte, stramme den. Fjern verktøyet vil være et problem, da du kan skade den delikate huden. Det er også en kategori av mennesker som ikke vil bruke tid på testverktøyene, for eksempel for forekomst av allergener for deres hudtype. Som et resultat får den svarte masken negative vurderinger. Du bør ikke uforsiktig behandle helsen din, kosmetikkproduktet vil bare fungere hvis instruksjonene følges. Se alltid instruksjonene!

Bruk:

  1. Fjern forsiktig forsiktig med væske, flush ansikt. Sammensetningen kan påføres om morgenen eller kvelden, og viktigst, gjør det på renset hud.
  2. Klem ut en liten del av produktet fra røret og bruk sammensetningen til problemområder med utslett. Ofte er det nesen, pannen og haken. For å gjøre masken mer effektiv, kan du dampe huden, suge bomullspinne i varmt vann og påføre dem på ansiktet. Også egnet tonic for din hudtype.
  3. Neste, vent 15-20 minutter til sammensetningen er tørr, men ikke blåse en hårføner for å øke hastigheten på prosessen. Det er ikke nødvendig å bruke sammensetningen til området rundt øynene eller på leppene.
  1. Etter tørking av filmen, fjern den, forsiktig hekta med fingrene, er den svarte masken Black Mask fjernet veldig enkelt. Hvis filmene forblir på ansiktet - vask med kaldt vann.
  2. Etter fjerning av sammensetningen, påfør huden en nærende krem.

Kontra

Produktet er egnet for alle hudtyper. I de fleste tilfeller bringer det ønskede resultatet, som de sier vurderinger. For å unngå negative indikasjoner, anbefaler vi at du holder en liten tekst før du bruker kremet. Påfør en liten mengde produkt på hånden, vent 15-25 minutter. Hvis det ikke er rødhet eller kløe i løpet av denne tiden, kan masken påføres ansiktet.
Påfør forsiktig under graviditet og amming - hvis du tror at du ikke kan gjøre det uten en måte - besøk en lege for konsultasjon.

Fordel og skade

 • Behandlingsforløpet er 3-4 uker, avhengig av tilstanden til huden. Ikke bruk den i mer enn denne perioden, ta en pause og etter en måned kan du gjenta kurset. Bruk verktøyet regelmessig for å opprettholde effekten.
 • Black Mask kan brukes flere ganger i uken. Den nøyaktige mengden avhenger av hudtype: fet - 2-3 ganger om 7 dager; tørr - en gang i 6-7 dager. Det er ønskelig å gjøre prosedyren om morgenen eller kvelden.
 • Vask med varmt vann før påføring. Under sin handling blir porene bredere, og det er lettere for maskepartiklene å nå problemområdene. "Kald" vask gjøres best etter at du har fjernet filmen, vann vil tone huden og renset porene.
 • Masken er påført med et tykt lag, men området rundt øynene. Den øvre delen av leppen er bedre å ikke røre, filmen kan rive ut små hår, noe som vil forårsake bittere følelser.
 • Eksponeringsperioden for det aktive stoffet er ca. 20-25 minutter. I løpet av denne tiden tørker sammensetningen ut, og de naturlige elementene virker. Filmen er lett fjernet: pry den av og fjern den forsiktig fra ansiktet, det vil være svarte prikker på baksiden av den frosne masken.

Hvor å kjøpe Black Mask

I dag har markedet et stort antall svarte masker. Ikke alle er i stand til å gi den ønskede effekten. Kjøp Black Mask for ansiktet i kinesiske nettbutikker. Men uavhengig av overkommelig pris, vil slike midler ikke gi noen effekt i beste fall, og i verste fall vil de forårsake allergi og irritasjon. Derfor er det verdt å kjøpe en original maske - stedet for den offisielle distributøren. Produkt laget i USA - en garanti for kvalitet! Det er mulig at det vil være en enkel og billig løsning på det problemet du har slitt med i mange år!

verdighet

Verktøyet basert på naturlige partikler har en masse nyttige egenskaper:

 • renser porene av svarte flekker, bidrar til å eliminere akne og andre utslett;
 • helbreder hudfargen, gir den et vakkert og sunt utseende;
 • reduserer rynker, normaliserer cellulær metabolisme;
 • stabiliserer talgkjertlene;
 • beriker huden med næringsstoffer, vitaminer, mineraler;
 • lindrer betennelse, beroliger huden;
 • aktiverer produksjon av et stoff som kollagen, eliminerer de første tegn på aldring;
 • Beskytter huden mot de negative effektene av kulde, sollys og andre faktorer.

Hver kvinne kan kjøpe en svart maske fra svarte flekker i dag, og et unikt verktøy kan gi omfattende ansiktspleie. Den resulterende effekten kan sammenlignes med dyre kosmetiske prosedyrer. Du trenger ikke å bruke en imponerende mengde - Black Mask skaper magi når som helst uten ekstra utgifter! Prisen på en svart maske er demokratisk - alle kan kjøpe den!

Meninger av kosmetologer

Kosmetologer noterer seg en rekke funksjoner som gjør det beste i sitt slag:

 • trygg, helt naturlig sammensetning som ikke forårsaker allergi (det kan være tilfeller av individuell intoleranse mot noen komponent);
 • Resultatet er merkbart etter første søknad;
 • gir terapeutisk og profylaktisk virkning;
 • testet av mange studier og godkjent av dermatologer;
 • Pris for svart maske - 990 rubler;
 • Egnet for kvinner og menn!

Analoger i apotek

Black Mask fra svarte punkter har ingen analoger, det er en av de mest populære måtene. Det er aktivt å håndtere problemer på overflaten av ansiktet i dette formålet er det nok å bruke anbefalingene og anvende sammensetningen riktig. Dette vil gi det ønskede resultatet, hvorfra du vil bli glad! Men du kan også finne lignende produkter som fokuserer på det samme resultatet.

På apotek er masken ikke til salgs. Men i USA på Amazon-siden - kan du finne interessante kolleger, vist i tabellen nedenfor.

Mask "Black Mask" fra de svarte prikkene på ansiktet

Er du fortsatt plaget av problemet med svarte flekker på ansiktet ditt, akne, akne og utslett? La oss først se på årsakene til deres utdanning. Årsakene kan faktisk være flere. Vi lister de viktigste.

Årsaker til svarte flekker på ansiktet:

 • Ikke riktig hudpleie;
 • Mangel på konstant, daglig, riktig ansiktshygiene;
 • Virkningen av det ytre miljøet (støv, smuss, gasser, forurenset luft, etc.);
 • Ikke riktig ernæring og problemer i fordøyelsessystemet;
 • Problemer i hormonell bakgrunn.

Svarte prikker i ansiktet (comedones) forekommer langt ikke bare hos personer med fet hud, men forekommer også ofte hos personer med tørr og kombinert hud, når smuss og støv samler seg på det, spesielt viktig for folk som bor i store byer og megalopoliser..

Uansett årsakene, du kan ikke forlate uovervåket hud uten oppmerksomhet!

Derfor har produsenten Helen Gold gitt et innovativt kosmetologisk produkt, en organisk maske maske "Black Mask" mot akne, svarte flekker, akne, utslett og andre typer ansiktshudforurensning.

Ansiktsmasker og andre produkter fra de svarte flekkene i ansiktet har lenge dukket opp på markedet av kosmetiske preparater, men ikke alle er like effektive og har en naturlig, trygg, organisk sammensetning som Black Mask. Ved å bruke det, kan du ikke bekymre deg for at ufullkommenhetene i huden vil komme igjen etter en stund. Kombinasjonen av de naturlige komponentene i "Black Mask" har en rekke effektive egenskaper.

Egenskaper og funksjoner av masken "Black Mask"

 • Dengrenser de subkutane hudlagene og porene;
 • Det gjør ansiktet rent, beskytter det mot ulike urenheter;
 • Effektivt bekjemper akne, akne og betennelser i ansiktet;
 • Eliminerer svarte prikker på ansiktet;
 • Det constricts de rensede porene i ansiktet, forhindrer ytterligere forekomst av forurensning i dem;
 • Fuktar og nærer huden med naturlige, fordelaktige ingredienser;
 • Det forbedrer den generelle fargetonen i ansiktet;
 • Smerter og helbreder renset hud;
 • Gjør huden smidig, myk og myk;
 • Gjenoppretter riktig sebaceous kjertler;
 • Strammer huden og glatter fine rynker
 • Det toner huden og forbedrer cellulære, metabolske prosesser;
 • Eliminerer rødhet og irritasjon;
 • Fjerner giftstoffer og slagger;
 • Forbedrer blodsirkulasjonen i hudcellene;
 • Leder huden i tone.

Mange skjønnhetssalonger bruker masken "Black Mask" (Black Mask), som en egen prosedyre for rensing og generell forbedring av ansiktets hud. Denne prosedyren alene er mye dyrere enn hvis du kjøpte Black Mask og brukte den selv hjemme.

I dag er "Black Mask - Fresh Face by Helen Gold" anbefalt av de fleste hudlege og kosmetologer for å bekjempe hudfeil, da dette produktet er et profesjonelt, høy kvalitet og svært effektivt kosmetisk produkt som enkelt kan brukes hjemme uten å måtte besøke dyre skjønnhetssalonger.

Dette produktet har et sertifikat for kvalitet og samsvar. Maskefilmen besto alle nødvendige tester, der det bekreftet kvaliteten og bruken av bruken. Mer enn 90% av individene bekreftet sin høye effektivitet, etter de første dagene i bruk. La oss vurdere produktets sammensetning.

Sammensetningen av den organiske masken "Black Mask":

 • Grapefruktolje (essensielt) - Metter huden med vitaminer B2, P, C, provitamin A, organiske syrer, kalsium, kalium og andre vitaminer. Calms and tones. Gir antibakteriell effekt. Det normaliserer talgkjertlene. Gunstiggjør lette og rensing av huden, fjerner slagg og giftstoffer;
 • Hvetespirer - Forbedre blodsirkulasjonen og til og med ut fargetonen i ansiktet. Gjør huden jevnere, glattere og mer motstandsdyktige. Matte huden med vitaminer;
 • Provitamin B5 (panthenol) - Smerter og fukter huden. Fremmer helbredelse av sår og kutt. Aktiverer fornyelse av kollagen og elastin celler. Eliminerer irritasjon og betennelse;
 • Bambus trekull "svart diamant" - renser huden veldig forsiktig. Den har antimikrobielle egenskaper, fjerner giftstoffer, fjerner forurensning og skadelige stoffer. Det trenger dypt inn i porene og akne, aktivt opptrer på dem fra innsiden;
 • Kollagen og Elastin - To proteiner som skaper hudens elastisitet og får deg til å se yngre ut. Hold vann i dermis. Huden blir mettet med fuktighet, strålende, sunn;
 • Squalane (oliven) - Bidrar til forbedret hudpusting. Motvirker for tidlig aldring, skaper en bakteriedrepende effekt. Skaper en beskyttende film som hindrer fuktighetstap. Dette er en organisk komponent av olivenolje.

Kombinasjonen av alle disse naturlige komponentene som utgjør masken skaper en effektiv og gunstig effekt på ansiktets hud. Ved hjelp av en maske kan du se det synlige resultatet hjemme, etter første bruk: rene porer, antall betennelser reduseres betydelig, huden blir mer elastisk, jevn og glatt. Gi huden din med fullstendig pleie og kvalitetsrensing.

Det anbefales å bruke "Black Mask" -masken to ganger i uken hvis du har problematisk, fet hud i ansiktet, med akne, utslett og store mengder svarte flekker. For tørr hud med et lite antall svarte flekker og for forebygging, er det nok å bruke den svarte masken en gang i uken.

For å se maksimal effekt av verktøyet i sin helhet, må du fullføre et fullt kurs, hvis varighet er en måned. Din hud vil se frisk og uthvilet.

Sunn, glatt, jevn hud uten svarte flekker og akne er den minste prestasjonen som Black Mask kan gi deg!

Black Masks Super Effective Acne Acne Mask: Hvordan bruke, hva er sammensetningen og er det kontraindikasjoner?

Alle mennesker vil se perfekt ut. Et rent ansikt er et tegn på en persons gode helse som han bryr seg om seg selv. Derfor prøver folk å holde det i form og bli kvitt ulike utslett og mangler. Et flott verktøy for dette ville være den svarte masken.

For fet hud eller fet hud i kombinasjon med huden, er det ingenting igjen, bortsett fra å bruke dette middelet, som vil lindre deg fra ubehagelige svarte punkter.

beskrivelse

Svarte prikker er åpne komedoner som følge av tilstopping av munnstykkene til hårsekkene med sebum sammen med døde celler. Den eneste effektive måten å kvitte seg med er å rengjøre huden med penetrasjon dypt inn i porene.

Masker av film utseende er til stede på markedet i lang tid, men ikke alle av dem kan skryte av spesiell effektivitet. Black Mask har imidlertid etablert seg som et verktøy som har en betydelig innvirkning på tilstanden til huden. Det hjelper å bli kvitt akne og svarte flekker.

En av hovedtrekkene i dette verktøyet er brukervennlighet, hastighet og absolutt naturlighet - det er ikke en enkelt syntetisk komponent i sammensetningen.

Produsenten oppgav følgende liste over handlinger:

 • oppdaterer huden og gir det et uthvilt utseende;
 • stoffstramming;
 • normaliserer mengden fett som produseres, og på grunn av dette slutter overflaten av ansiktet å skinne og blir matt;
 • hvis du bruker den riktig og jevnlig, kan du bli kvitt puffiness;
 • forbedrer blodsirkulasjonen;
 • forbedrer cellemetabolisme betydelig, og derved reduserer aldringsprosessen;
 • bidrar til å kvitte seg med svarte flekker og ubehagelig akne;
 • beroliger og lindrer rødhet
 • toner opp;
 • når du løper inflammatoriske prosesser, blokerer akne i en kort periode tørket og forsvinner, etter en kort periode;
 • forbedrer ansiktsformen;
 • gir beskyttelse mot skadelige effekter av eksterne faktorer;
 • leverer dermis med gunstige stoffer og mineraler;
 • forbedrer kollagenproduksjonen.

Bildet viser resultatet av å bruke en organisk maske mot akne (før og etter):

Legemidlet er anbefalt for personer som lider av de vanligste hudproblemer:

 • økt fettinnhold med en tendens til utslett;
 • ujevn tekstur;
 • Tilstedeværelsen av ål og komedoner;
 • usunn, kjedelig hudfarge;
 • tidligere aldring
 • Tilstedeværelse av rødhet og betennelse;
 • tretthet og hevelse i ansiktet;
 • irritasjon.

Kontra

Med tanke på den naturlige sammensetningen av det kosmetiske preparatet er det praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk. I alle fall bør du sjekke deg selv for fravær av allergiske reaksjoner på maskinkomponentene.

En god måte å teste allergi på er å påføre en liten mengde av forbindelsen på innsiden av albuen. Hvis det ikke er flekker, hevelse og rødhet i løpet av dagen, kan produktet brukes uten frykt.

struktur

Nå, da vi fant ut omfanget av masken, la oss se på komposisjonen. Ifølge informasjonen som produsenten har gitt, inneholder den stoffer som er beriket med nyttige mikroelementer, vitaminer og biologisk aktive komponenter.

 1. Bambus trekull. Nærværet av denne komponenten bidrar til dybderensing. Det trenger gjennom porene og trekker ut alle smuss og skadelige stoffer. Effektiv i kampen mot økt spytt.
 2. Utdrag av hvetekim. Øker vevens evne til å regenerere. Det nærer, renser og har antioksidant og antiinflammatoriske effekter. Normaliserer blodsirkulasjonen.
 3. Grapefrukt peel olje. Fremmer også regenerering. Lyser og renser dermis.
 4. Panthenol. Fukt og jevner overflaten. Hjelper til å helbrede mikroskraper raskere.
 5. Kollagen. Former en film og bidrar til å beholde fuktighet.
 6. Olive Squalane. Utarbeidet av olivenolje. Motstår tidlig aldring, reduserer fuktighetstap. Den har en høy gjennomtrengende evne.
 7. Vegetabilsk glyserin. Fremmer bedre penetrering av vann inn i epitelet.

Instruksjoner for bruk

Bruksprosedyren er ikke komplisert, og du kan håndtere det selv. For å oppnå maksimal effektivitet har vi utviklet vår egen algoritme.

Stoffet frigjøres som et pulver, derfor må det først blandes med varmt vann eller melk i forholdet 1: 2.

 1. For å begynne, bruk sammensetningen til T-sonen (pannen, nesen og haken). Hvis du liker effekten, gjelder neste gang på hele overflaten av ansiktet, om nødvendig. Påføring av hår, lepper og øyenbryn på rotområdet bør unngås.
 2. Hold bør være 20 minutter. Vent lenger, gir ingen mening. Først vil det bli vanskeligere å fjerne. Og for det andre vil det ikke gi en ekstra effekt.
 3. Hvis det i 20 minutter tørket ut mer enn du hadde planlagt, så fukt det med varmt vann.
 4. Fjern masken sakte, begynner med haken.
 5. Påfør et tykt lag av nærende krem.

Den oppgitte algoritmen for handlinger gjelder for Pilaten Black Mask-masken, instruksjonene for lignende produkter fra andre produsenter kan avvike noe.

Det anbefales å bruke to ganger i uken for høyt fett og utslett. For tørr hud vil være tilstrekkelig og en gang.

Det fulde løpet av søknaden er en måned.

Vel, bestemte du deg for å prøve? Endelig! På den første bestillingen gir vi deg 50% rabatt!

Hvis du har akne, vil Black Mask være en utmerket måte å kvitte seg med. Dens sammensetning av naturlige ingredienser har den ønskede positive effekten. Det vil også være et godt forebyggende stoff.

SVART MASKE

SVART MASK FRA SVART PUNKTER OG LUNG PÅ FACE

Svart maske - ingen svarte flekker på ansiktet

Hudproblemer kan oppstå i alle aldre. Vanligvis er de forbundet med utilstrekkelig omsorg, mangel på ekstra rensing eller ulike forstyrrelser i kroppen.

Innhold:

En av de vanligste problemene er akne. De skyldes tilstopping av porene med sebum og videre penetrasjon av bakterier. Ofte er prosessen ledsaget av betennelse, smerte og pus. Slike feil i huden kan helt ødelegge ansiktets utseende, og de er vanskelig å skjule ved hjelp av kosmetikk.

Svarte prikker er også en svært ubehagelig defekt. De oppstår med ekspansjon og tilstopping av porer, opphopning av smuss i dem. Ulike scrubs og rensemidler er ikke alltid svært effektive og kan takle dette problemet. Du trenger et påvist og pålitelig verktøy som er godt bevist.

Det finnes mange masker for selvforberedelse, men bruken av slike formuleringer har flere ulemper. Den største ulempen er at det er vanskelig å beregne mengden av ingrediensene riktig. I tillegg må det tilbringe en viss tid og krefter.

Men en alternativ løsning oppstod også, nå er en svart maske i form av en film på salg. Den har mange fordeler over uavhengig forberedelse av sammensetningen:

 • Du trenger ikke å bruke ekstra tid. Masken er helt klar til videre bruk.
 • Påvist og svært effektive komponenter brukes, de gir det ønskede resultatet.
 • Masken uten problemer på ansiktet, tar denne prosessen mindre enn et minutt.
 • I fremtiden kan filmen også enkelt fjernes. Det skader ikke epidermis og vinner betydelig mot bakgrunnen til ulike skrubber.

Masken hjelper ikke bare å kvitte seg med svarte flekker og akne, men har også en positiv effekt på hudens generelle tilstand. Næringsstoffer forbedrer farge, tillater å bli kvitt tørrhet og peeling.

Mange jenter som brukte masken, bemerket effektiviteten i forhold til de første aldersrelaterte endringene. Ved påføring blir fine rynker glatt og helt forsvunnet. Dyp blir mindre uttalt og redusert i størrelse.

SVART MASK SAMMENSETNING

Grunnlaget for effektiviteten til en svart maske er en unik sammensetning. Nøye valgt hovedkomponentene, de er ideelt kombinert med hverandre og utfyller de viktige egenskapene.

Sammensetningen er helt naturlig, dette faktum vil være en av fordelene. Ved fremstilling av en svart maske brukes ikke syntetiske stoffer. Det er helt trygt å bruke, har ingen kontraindikasjoner og forårsaker ikke bivirkninger.

HVA ER INKLUDERT I SVART MASK?

Provitamin B5 - det fukter huden, har en helbredende og jevnende effekt. Under påvirkning av denne komponenten blir alle skadede områder raskt gjenopprettet etter åpningen av akne, redusert rynkets alvorlighetsgrad.

Grapefruktolje - brukes til å normalisere arbeidet i talgkirtler og smale porer. Det bidrar til å kjempe med sorte prikker og forhindrer deres utseende i fremtiden.

Masken er laget av bambus aktivert karbon. Det har en rensende effekt og fjerner smusspartikler. I tillegg normaliserer sebaceous kjertlene for å forhindre dannelsen av akne.

Hvetespirer er svært næringsrike og metter huden med viktige stoffer.

En nøye utformet formel lar deg raskt oppnå ønsket effekt. Black Mask vinner på bakgrunn av mange andre metoder og komposisjoner for hjemmelaget mat, det vil bidra til å bli kvitt ulike huddefekter.

HVORDAN DU BRUKER DEN SVART MASKEN?

Bruken av en svart ansiktsmaske vil ikke forårsake flere problemer, det er nok å følge instruksjonene som følger med:

 1. Sammensetningen skal påføres huden med et tilstrekkelig tykt lag og jevnt fordelt over ansiktet.
 2. Nå må du vente i 25 minutter. På dette tidspunktet trer de aktive stoffene inn i huden og påvirker det. Masken tørker ut og blir ganske elastisk.
 3. Hold kanten av filmen og trekk den forsiktig av ansiktet med en jevn bevegelse. Vask av rester med varmt vann.
 4. Prosedyren anbefales å gjentas tre ganger i uken. Bare med vanlig bruk kan du oppnå de beste resultatene.

VIDEO INSTRUKSJONER FOR ANVENDELSE SVART MASK

Hvis du stadig bruker en svart maske, vil den gi en mild rensing av huden. Den generelle tilstanden vil bli betydelig forbedret og små aldersendringer vil forsvinne. Mange jenter har allerede verdsatt alle fordelene ved dette unike verktøyet.

HVORDAN PROBLEMER ER BEKAKTIG FOR SVART MASK

 • Acne.
 • Svarte prikker.
 • Løsningen hjelper perfekt mot akne.

Nøkkel fordeler

Hvorfor du bør kjøpe Black Mask for hudpleie:

Masken bruker en forbedret formel av sporstoffer og vitaminer. De har en målrettet effekt på huden.

Helt naturlig sammensetning, introduserer den ikke syntetiske komponenter.

Den har en uttalt effekt og har en rimelig pris.

Resultatet er garantert.

Sammensetningen har ingen kontraindikasjoner og bivirkninger, den kan brukes av alle jenter.

Provitamin B5 blir tilsatt produktet. Det er svært effektivt i bekjempelse av hudfeil.

Hvordan bestiller du?

Du kan kjøpe en svart maske på vår portal. Hele prosedyren består av flere faser:

 1. Du fyller ut et spesialskjema og sender et søknad.
 2. En leder kontakter deg. Han utfører en bestillingsbekreftelse, klargjør noen data.
 3. Levering av varer til kunden. Prosessen tar minimum tid, alt avhenger av regionen.

Alltid kjøpe Black Mask bare på den offisielle portalen, pass opp for fakes og les nøye gjennom anmeldelser av mennesker og leger! Vår side inneholder bare originale produkter, og du vil være trygg på sin høye kvalitet. Kunder tilbys attraktive priser for en svart maske, du kan kjøpe varer på gunstige vilkår!

Svart maske maske for akne og akne

Black Mask er et verktøy som effektivt kan kvitte seg med hudproblemer. Svarte punkter, hudormer, porer, irritasjon og oljeaktig glans Black Mask vil forlate alt dette i fortiden. Masken forårsaker ikke allergier og påvirker effektivt de dype lagene i huden på grunn av sin unike sammensetning. I tillegg er dette verktøyet i stand til å erstatte turen til skjønnhetspleieren, det er lett å bruke hjemme, uten å ha spesifikke ferdigheter.

Hvilke komponenter er inkludert i masken

Black Mask Black Mask ble utviklet av forskere, den har bestått kliniske studier og har følgende ingredienser:

 • Grapefrukt Peel Oil;
 • Bambus trekull;
 • Hvete kim ekstrakt;
 • Panthenol og kollagen;
 • Spesielt ekstrakt fra olivenolje;
 • Vegetabilsk glyserin.

Som en del av produktet er bare urte ingredienser inkludert, de hjelper til med å gjenopprette huden og til og med overflaten av ansiktet, metning det med nyttige sporstoffer og aminosyrer.

Grapefruktolje inneholder en stor mengde vitamin C, det hvitrer huden og stimulerer sine beskyttende funksjoner, og akselererer regenereringsprosessen.

Bambus trekull påvirker huden forsiktig. Det trenger inn i de dype lagene og fremmer rensing. Denne komponenten skyver ut smuss og sebum, renser porene og gjør at huden blir mettet med oksygen. Kull fjerner sorte prikker mens det ikke forårsaker skade på huden.

Panthenol og kollagen de gjenoppretter huden, helbreder sår og glatter ut sin ujevnhet. Kollagen anses som en naturlig komponent i huden, den strammer konturen av ansiktet og gjør konturene mer nøyaktige. Redusere kollagennivåer fører til sagging, skitten hud.

Wheatgrass Extract påvirker rynker. Denne ingrediensen forbedrer mikrosirkulasjonen, starter prosessen med cellegenerering, regnes som en kraftig antioksidant og hemmer aldringsprosessen av huden.

Ekstrakter fra olivenolje eller squalane Tillater ikke at huden tørker, beskytter overflaten mot miljøets skadelige virkninger. Senker aldringsprosessen av celler, forbedrer blodstrømmen til vevet, metter integumentet med næringsstoffer og oksygen. Stimulerer metabolske prosesser i kroppen.

glyserol grønnsak fuktgjør huden, det trenger inn i de dype lagene og normaliserer vekselsutvekslingen av vev. Glyserin optimaliserer også effekten av alle komponenter i Black Mask kosmetikkproduktet fra svarte prikker.]

Hvordan bruker du en maske?

Ganske enkelt må du vaske ansiktet ditt med varmt vann og påfør et rensemiddel for å tørke huden. Svart maske kan brukes punktvis, og legger den på problemområdene i ansiktet. Også verktøyet kan brukes på hele overflaten av huden, unngår de mest delikate stedene rundt øynene og området der håret vokser.

 1. Først må du forberede en maske, Black Mask for ansiktet har en pulversammensetning. Det fortynnes med varmt, kokt vann eller melk.
 2. Etter at produktet er klart, anbefales det å bruke det på ansiktets hud og vente litt. Masken tørker i 20 minutter.
 3. Etter at produktet tørker, er det nødvendig å koble den dannede filmen med fingrene og sakte trekke den av.
 4. Etter prosedyren skal ansiktet vaskes med termisk vann, fjerne rester av et kosmetisk produkt fra hudoverflaten.

Verktøyet er veldig enkelt å bruke, det effektivt renser hudflaten fra fett og smuss. For jenter med fet hud anbefales det å bruke en maske to ganger i uken. Eiere av tørr hud vil være nok til å utføre en lignende prosedyre hver 7 dager.

Svart maske for akne påvirker de dype lagene i huden, det renser huden, gjenoppretter vevet og lar deg kvitte seg med en stor mengde sebum, som tetter porene.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Black Mask har en unik sammensetning, og derfor har dette produktet ingen kontraindikasjoner. Den kan brukes av kvinner og menn i alle aldre. Produktet skal kun brukes med forsiktighet til personer som er allergiske mot sitrusfrukter, fordi grapefruktolje er en del av produktet.

Indikasjoner for bruk av svarte masker kan være som følger:

 • Akne på ansiktets hud;
 • Spor av tretthet på ansiktet;
 • Utseendet til svarte flekker på pannen, nesen og haken;
 • Røde flekker på huden;
 • Irritert og tørr hud i ansiktet;
 • Fet skinn.

Det er nødvendig å bruke produktet med forsiktighet, hvis det er åpne sår i ansiktet eller annen alvorlig hudskade, anbefales det ikke å bruke produktet til disse stedene. Dyp rensing av huden er merkbar etter den første prosedyren, hvis du stadig utfører manipulasjoner, så innen en måned kan du oppnå gode resultater. Den mest effektive prosedyren med vanlig gjentakelse.

Fordeler på andre måter

Du kan bruke den svarte masken selv, bare påfør masken på ansiktet, og ta av med filmen ved å plukke den opp med fingrene.

Anbefales for kvinner i alle aldre, masken er sammenlignbar i effektivitet med peeling. Det fjerner død hud, nærer og fukter overflaten av ansiktet. I tillegg er kostnaden for dette verktøyet lite. Du kan spare på kosmetiske prosedyrer, hvis du erstatter turen til salongen ved hjelp av Black Mask hjemme.

Masken glatter huden, det gjør de forstørrede porene mindre, gjør det mulig å kvitte seg med eksterne feil og forbedre utseendet.

Sammenlignet med andre måter, har Black Mask en rekke ubestridelige fordeler:

 1. Det er ingen kontraindikasjoner;
 2. Kompleks effekt på huden;
 3. eliminerer eksterne feil;
 4. Forbedrer utseendet og tilstanden til huden;
 5. Går inn i dype lag av huden og renser forsiktig;
 6. Ingen skade.

Black Mask ble utviklet i Kina, det er ikke mulig å kjøpe produktet i et apotek. Du kan bestille produktet på produsentens offisielle nettside. Masken koster 990 rubler. Levering av produktet er gjort via post, pakken kan betales kontant ved levering. Varene sendes ikke på forskuddsbetaling, det krever ingen ekstra finansielle investeringer.

Ansiktsmaske Svart maske - frelse fra sorte prikker

Mange har et slikt problem som "sorte prikker" på ansiktene sine. Men ikke mange vet at i dag har et revolusjonerende verktøy dukket opp som kan redde deg fra irriterende akne på ansiktet ditt i løpet av kort tid.

For å gjøre dette trenger du litt økonomisk investering og litt tålmodighet. Hva er dette miraklet som kan komme til hjelp? Dette er den svarte masken. Det er denne typen maske som vil hjelpe deg å glemme de svarte flekkene, rydde ansiktet ditt, returnere ham ungdom, og du vil ha tillit og et godt liv.

Komposisjon Black Mask

Denne masken inneholder følgende komponenter:

 • vann
 • Glyserin er et naturlig produkt av vegetabilsk opprinnelse, som fremmer penetrasjon av fuktighet i de dypeste lagene i huden. Det har ingen skadelige effekter på kropp og hud. Brukes i mange preparater og forårsaker ikke allergiske reaksjoner.
 • Polyvinylalkohol er en komponent som bidrar til å skape den såkalte "filmen". Kort etter påføring tørker masken ut og derved renser huden og frigjør den fra døde partikler. En slik komponent har rensende og beskyttende funksjoner. Skaper ikke skadelige effekter på epidermis, kun individuell intoleranse er mulig.
 • Hydrogenated wheat germ oil - hjelper til med å lette vevregenerering, fukter, myker, renser, helbringer og produserer antioksidanter og antiinflammatoriske effekter. Det fremmer også blodsirkulasjonen og forbedrer kvaliteten på huden betydelig.
 • Panthenol - har en healing, utjevning og fuktighetsgivende effekt. Den brukes i mange preparater beregnet på pleie av epidermis og hår. Har ingen skadelige egenskaper, kun individuell intoleranse er mulig.
 • Squalen er en naturlig ingrediens laget av olivenolje og har en beskyttende funksjon. Det forhindrer fuktighetstap fordi det er en kilde til fettsyrer for huden. Normaliserer også hudpusten og forhindrer tidlig aldring.
 • Kollagen er en ingrediens som danner en film og beholder fuktighet i huden. Komponenten er helt sikker og effektiv når den brukes i henhold til instruksjonene. Individuell intoleranse er mulig.
 • Citrusskallekstrakt er et produkt av planteopprinnelse som reduserer porene og støtter hudfornyelsesprosesser. Det kan være farlig under graviditet, så vel som med individuell intoleranse mot sitrusplanter og allergier mot dem.
 • Bambus trekullspulver er en ingrediens av naturlig opprinnelse. Det hjelper å rense ansiktet. Det trenger ganske dypt inn i porene i huden, frigjør dem fra skadelige stoffer og virker effektivt mot talgkjertlene og komedonene. Helt sikkert for epidermis og hår.
 • Parfymer.

Mask applikasjon

Masken er beregnet til bruk når det oppdages svarte flekker, som er åpne komedoner, som dannes når sebum og hornceller blokkeres av hårsekkene.

Mask kalles "svart" for sin spesifikke farge, som dannes på grunn av at den er laget på grunnlag av trekull.

Hvorfor vises hudproblemer?

Hovedårsakene til hudproblemer er:

 • hormonforstyrrelser;
 • stress,
 • graviditet;
 • arvelighet;
 • dysbiose, tarmsykdom;
 • narkotika- eller alkoholmisbruk
 • røyking,
 • dårlig økologi;
 • Tilstedeværelsen av parasitter i kroppen;
 • søvnforstyrrelser;
 • endring av tidssone eller klima;
 • utilstrekkelig eller feil omsorg.

Hvordan fungerer den svarte masken

De enkelte komponentene som utgjør masken påvirker huden på denne måten:

 • Hvetespirer - regenerere, stram, tone opp og glatte rynker. De gir også glatt lettelse, gjør huden myk, glatt, elastisk og fløyelsaktig.
 • Bambus trekull - danner rent huden i ansiktet av skadelige stoffer og smuss.
 • Grapefruktolje - smalere og hvite porer, normaliserer talgkjertlene, forhindrer utseendet på "svarte flekker" ved å forbedre dreneringsfunksjonene.
 • Provitamin B5 - helbreder, fukter, myker og glatter huden. Gir det også elastisitet, beroliger, lindrer betennelse og irritasjon.

Instruksjoner for bruk

Black Mask bør brukes en gang i uken med tørr hud, og to ganger med oljeaktig. Den kan brukes både om morgenen og om kvelden. Utførelsen av masken er utformet i omtrent en måned.

Sekvensen av handlinger når du bruker en maske er som følger:

 1. vask ansiktet, rengjør huden din fra sminke og urenheter;
 2. Påfør den nødvendige mengden av masken på huden med et tykt lag (spesielt oppmerksom på problemområder), unngå kontakt med øyne, hårete områder og lepper.
 3. Etter tørking av masken (ca. 25 minutter), fjern den forsiktig og vask av rester av varmt vann.

Black Mask Reviews

Vladislav Ivanchenko, Lubny, 24 år gammel.
Bare nylig kjøpt en slik maske. Produsert 4 søknadsøkter, svarte prikker ikke helt forsvunnet, men det er selvsagt en effekt. Jeg håper at denne masken snart vil bidra til å fjerne de svarte punktene.

Oksana Romanova, Zhytomyr, 31 år gammel.
Jeg bestilte masken for en måned. Og jeg sier, jeg er overrasket. Ingen av masker eller rettsmidler mot punktene hjalp ikke så mye som Black Mask. Jeg håper, snart vil ansiktet mitt være rent, og min manns kjærlighet er like sterk som i tidligere år. Ta, du vil ikke angre.

Daria Fedoryuhina, Odessa, 39 år gammel.
Jeg har ikke bestilt masken ennå, men min venn har brukt det lenge og anbefaler det. Han sier at det er mye dyrere, fordi det gir et utmerket resultat.

Anton Maksimenko, Brovary, 45 år gammel.
Jeg tenkte lenge på hva jeg skulle gi min kone til Valentinsdag, og jeg kjøpte også denne masken i tillegg til parfyme og blomster. Hør, ektemenn, jeg har ikke sett en så glad vertinne lenge. Masken hjalp på alle 100%, det var et utmerket ansiktsrengjøring, og de "svarte prikkene" - dette er ikke vårt problem.

Victoria Haiduk, Melitopol, 27 år gammel.
Jeg har lenge ønsket å kvitte seg med sorte prikker, bare ingenting hjalp. Tok denne masken. Ikke for å si at alt gikk etter 3 søknader, men det er skift. Jeg forventet selvsagt en raskere effekt, men det viktigste er at over tid skal svarte prikker i ansiktet glemmes, som en dårlig drøm.

Det er viktig at "svart masken", i motsetning til andre lignende stoffer, virkelig gir resultatet, og bidrar til å fjerne de svarte prikkene helt fra ansiktet, og effekten av applikasjonen er synlig etter flere bruksmåter. Derfor, hvis du virkelig vil fjerne ansiktet ditt, få nøyaktig svart maske.

Flere Artikler Om Typer Acne