Helt glatt hud finnes ikke. Det er bundet til å ha nålehull som er "ansvarlig" for termisk regulering av kroppen, frigjør svette og bløtgjøre den øvre lag av dermis, produsere talg. Det beskytter kroppen mot negative påvirkninger innvendig og utvendig.

Hvis syntesen av sebaceøsekresjon øker - disse hullene utvides, og det oppstår en kosmetisk defekt:

 • Overflødig sebum og desquamated epithel akkumuleres i munnen;
 • De er gjennomvåt med støv spredt i luften;
 • ål og komedoner dannes;
 • gunstige betingelser er opprettet for reproduksjon av patogene og betinget patogene mikroorganismer;
 • Den inflammatoriske prosessen begynner.

Ansiktet lider av utvidelse av porene - oftest i nesen, haken og pannen.

Hvordan fjerne store porer i ansiktet og returnere det til appell?

Årsakene til utvidelsen av porene

Problemet med estetisk ufullkommenhet kan håndteres raskere med en integrert tilnærming.

Og for dette er det nødvendig ikke bare å ta vare på ansiktet, men også å forsøke å eliminere årsakene som førte til utseendet til en kosmetisk defekt.

 1. Genetiske faktorer - i dette tilfellet er det nødvendig å begrense seg bare til ansiktspleie, hvis du har arvet fet eller kombinert hudtyper fra foreldrene dine - du kan bare tilpasse deg;
 2. Hormonal ubalanse eller hormonforstyrrelser - Kosmetiske inngrep utfyller kostholdet. I noen tilfeller må du kanskje konsultere en spesialist;
 3. Feil diett og som en konsekvens, et brudd på tarmmetabolismen - må tilpasse dietten.
 4. Metabolske sykdommer - uten besøk til legen kan ikke takle;
 5. Dysfunksjon i immun- og nervesystemet - igjen trenger hjelp fra leger;
 6. Misbruk av dårlige vaner - da må du bestemme hva som er dyrere - sigaretter og alkohol eller utseende. Hvordan ikke å ta vare på deg selv, noen år etter at du begynner å røyke eller regelmessig bruke alkoholholdige drikkevarer, vil alt bli "skrevet" på ansiktet.

Også på endringen i kvaliteten på ansiktets hud påvirker:

 • feil omsorg;
 • overdreven soleksponering
 • uhyggelig utvalg av kosmetikk.

Med de nyeste faktorene som forårsaker utvidelse av porene, kan du klare seg selv hjemme.

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet selv

Hudpleie hjemme bør omfatte følgende aktiviteter:

 1. Det er nødvendig å utføre vanlig full ansiktsrensing. Bare vask litt, du må velge et middel for vasking - bedre såpeskum, beriket med rensende ingredienser. Før du legger på huden, betyr det at du trenger å skumme. Deretter vaskes først med kaldt vann og deretter kaldt - slik at de forstørrede porene smelter. Påfør fuktighetskrem;
 2. Eksfoliering bidrar til å kvitte seg med smuss som akkumuleres i de forstørrede porene. Midler for skrubbe eller peeling skal brukes minst en gang i uken. Eksfoliering fjerner ikke bare døde hudceller, men øker også mikrocirkulasjonen av blod i de øvre lagene av dermis;

Før prosedyren må du fjerne håret og dampe huden. Deretter fuktes det med varmt vann og påføres for peeling eller gni med en skrubbe langs massasjelinjer med en svamp.

Hjem peeling med salicylsyre, natron, kroppsolje og hydrogenperoksid virker mest effektivt.

Slipende partikler i scrubs kan være malt skaller av mandler, havregryn, eggeskall.

 1. Hjemmelagde ansiktsmasker med komponenter som har tilspenningsegenskaper.
 2. Fukte. Det er nødvendig å velge middel for lysstruktur, ikke tilstopping av porene og ikke å utvide dem. Hvis du ikke kan lage en egnet hjemmelaget kosmetikk, kan du prøve industriell kosmetikk. Forhold bør gis til mineraler.

Oppskrifter hjemme rettsmidler, eliminerer forstørrede porene

 1. Honning er blandet med ris eller havremel - i 1/2 prosent, bringes til en homogen tilstand i et vannbad, tilsett 2 dråper enebær eller mynte til en spiseskje av blandingen. Masken smaler perfekt forstørrede porer og nærer huden;
 2. Hjem peeling - mashed surkål eller agurker fra fatet påføres ansiktet;
 3. En annen oppskrift på hjemme peeling - 2 ss sitronsaft blandet med en teskje med natron og pisket protein;
 4. Aldersmaske. Smør proteinet og bring til en puree-lignende tilstand med havremel, bygg eller rugmel;
 5. Tomatmaske - gjør det veldig enkelt. Bland tomatpølse med en liten mengde usøtet yoghurt;
 6. Rask handling maske. Bland det piskede proteinet med appelsinjuice. Deretter må ansiktet gni med frosne isterninger. For frysing er det bedre å bruke infusjoner av urter som har anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaper.

Hjemmelagde masker kan gjøres i 14 og 70 år, uansett alder.

Hvordan fjerne forstørrede porer på ansiktet i hytta

Kosmetiske prosedyrer som hjelper deg med å kvitte seg med forstørrede porer.

 1. Mesoterapeutiske cocktailer. Masker er laget av fosfatidylkolin, aminosyrer, hyaluronsyre og melkesyre, vitaminer og mineraltilskudd;
 2. Plazmolifting. Vanlig peeling i salongforhold;
 3. Iontophorese, påvirkning av strømmer - Darsonval prosedyrer, ultrafonophorese;
 4. Disincrustation - forstørrede porer renses ved hjelp av elektroterapi effekter - for eksempel elektroforese - og alkaliske midler for peeling;
 5. Microdermabrasion - salong polering;
 6. Laserprosedyrer - laser termolyse eller laser resurfacing. Laseren påvirker problemområdene, det øvre laget av dermis fordamper. Det bidrar til å stramme huden, smale store porer, fjerne fine rynker.

Laserpolering har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter, fjerner gamle arr fra akne.

Hjem og salong prosedyrer for å eliminere forstørrede porer kan gjøres ikke for alle og ikke alltid.

Med dermatologiske sykdommer av smittsom natur, forverring av den generelle tilstanden, forverring av herpes og den purulente naturen av akne. Ikke gå til skjønnhetssalonger under graviditet, forverring av kroniske sykdommer og med en tendens til å danne keloider.

Hvordan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet

Hudfunksjoner som termoregulering og utskillelse utføres gjennom huden porene som åpner tubulatene i svette og talgkirtler. Gjennom dem er utgivelsen av svette og fett, fuktighetsgivende og mykner huden, beskyttelse mot uttørking og eksterne negative faktorer. Som et resultat av overdreven produksjon av sekresjon av talgkjertlene, ekspanderer porene. Det forekommer hovedsakelig i pannen, nesen og haken, mindre ofte i kinnområdet.

Forstørrede porer på ansiktet er ikke bare en kosmetisk defekt. De akkumulerer gradvis keratinisert epitel, skitt, fett, som tetter hårsekkens munn og forårsaker dannelse av komedoner og hudormer. Dermed skapes gunstige betingelser for bakteriens vitale aktivitet, noe som fører til dannelse av tette inflammatoriske infiltrater, pustler, abscesser, kokinger og andre inflammatoriske prosesser.

Årsaker til forstørrede porene

De oppstår under puberteten og forblir ofte for livet. Med alderen blir munnen av ekskretjonskanaler blitt bredere og mer synlige. Å vite årsakene til dannelsen i mange tilfeller bidrar til å forstå hvordan man kan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet.

Mange faktorer bidrar til utvidelsen av porene:

 1. Type hud - oftere hos personer med fett eller kombinert type.
 2. Arvelig predisposisjon
 3. Ubalanse av hormoner under pubertet, overgangsalder, eller som følge av dysfunksjon av endokrine kjertler - skjoldbruskkjertel, kjønnskirtler, hypotalamus.
 4. Feil diett, inkludert mat med høy karbohydrater, animalsk fett, krydder.
 5. Metabolske sykdommer.
 6. Sykdommer eller forstyrrelser i fordøyelsessystemet.
 7. Forstyrrelser i nervesystemet og immunsystemet.
 8. Feil livsstil, røyking, drikking av alkohol.
 9. Overdreven eksponering for sollys, ultrafiolette stråler i en solseng, dehydrering av huden. Alt dette bidrar til akselerasjonen av epitel dør av, dysfunksjon av talgkjertlene, forringer kollagenproduksjonen av fibroblaster, som i mange henseender påvirker tilstanden til åpningene av utstrømningskanaler.
 10. Feil omsorg for ansiktets hud, overdreven bruk av kosmetikk eller bruk av kosmetiske produkter av lav kvalitet, spesielt fundament og pulver, tilstopping av porene.

Hvordan ser problemet ut?

Behandlingsmetoder

Før du bestemmer deg for hvordan du fjerner de forstørrede porene i ansiktet, er det nødvendig å ta tiltak for å eliminere de bidragende faktorene - begrense inntaket av matvarer høyt i karbohydrater og animalsk fett, krydder og krydder. Det er nødvendig å forlate bruken av alkoholholdige drikker, justere riktig arbeidsform og hvile, normalisere funksjonen i fordøyelseskanalen, begrense eksponeringen for direkte sollys, velg riktig kosmetikk av høy kvalitet, etc.

Rensing og peeling med forstørrede porer

Riktig ansiktspleie innebærer vasking med kaldt vann, og nekter å bruke såpe som bryter mot syrebasen i huden. I stedet bør du bruke spesialverktøy som er designet for å rense ansiktet.

Disse inkluderer skins, lotions, scrubs. Sistnevnte inneholder små granulater som hjelper til med å fjerne cellene i det hørrede epitelet, rens porene av forurensning, forbedrer blodsirkulasjonen. Skrubbingen skal imidlertid ikke brukes mer enn 1-2 ganger i uken, da dette vil skade huden og øke sekretjonen til talgkjertlene. I tillegg er det nødvendig å velge en skrubb, som er designet spesielt for hud med utvidede porer.

Rensing kan utføres ved å bruke sur peeling. For disse formål er det verktøy som inneholder fruktsyrer (salicylsyre og glykolsyre) som forsiktig påvirker de øvre hudlagene. Effektiv er peeling ved hjelp av stoffer som inkluderer glykolsyre og enzymer, eller enzymer (trypsin, bromelain, papains). Med en mer uttalt porøsitet kan det være nødvendig å rense med retinolisk eller trikloreddiksyre, som renser porene godt og til og med ut huden.

Les om regler for hjemme peeling ved å klikke på linken.

Nødvendig fuktighetsgivende

I tillegg til rensing anbefales det å bruke produkter som hjelper til med å fukte huden og smale porene. Gels, lotions, kosmetiske serums og en melk, masker fra kosmetisk leire, bekymrer seg for dem. Bruken av tonikum som inneholder vitaminer "A" og "E", aminosyrer og antioksidanter, et ekstrakt av tang, Dødehavet mineraler, komponenter fra ekstrakter av medisinske planter og frukt er nyttig. Sammensetningen av noen tonics inkluderer glykolsyre og salisylsyre, glykasil, sink, kobber.

Mange av dem kan tilberedes hjemme fra decoctions og tinkturer av knopper av furu og bjørk, calendula, persimmon, sitron, appelsin, aloe, krydder, hagtorn, rosmarin, mandel, lindblomster med tilsetning av honning, etc. fuktighetsgivende og nærende beskyttelsesdagkrem.

Behandling av forstørrede porer på ansiktet utføres også ved slike kosmetiske metoder som:

 • plasma løfting (innføring av ditt eget plasma) i kombinasjon med vanlig peeling;
 • injeksjon mesoterapi, essensen av dette ligger i bruk av mesoterapeutiske cocktailer basert på hyaluronsyre, fosfatidylcholin, vitamin- og aminosyrekomplekser, homøopatiske komponenter, samt deres kombinasjoner;
 • ikke-invasiv mesoterapi, som kan utføres uavhengig av bruk av hjemmeapparater for iontoforese, fonophorese, Darsonval strøm, mikrostrøm og ultralyd terapi;
 • Kryoterapi i form av kryomassasjeprosedyr med flytende nitrogen. Denne teknikken bidrar til å redusere sekretet av talgkjertlene, forbedre blodsirkulasjonen og øke stoffskiftet.
 • disincrustation, som er en dyp pore rensing ved hjelp av elektroforese og alkali-holdige produkter; Denne teknikken fremmer saponifisering av fett og det er lett å fjerne fra hudoverflaten.

Mer aggressive teknikker brukes til alvorlig ansikts porøsitet, spesielt hvis det finnes andre kosmetiske feil - fine rynker, arr, uregelmessigheter, pigment flekker. Disse metodene inkluderer:

 1. Microdermabrasion, eller mikrogrinding ved hjelp av en spesiell børste, mikrokrystaller, diamantdyser.
 2. Dot (fraksjonal) laser termolyse, som et resultat av hvilket et overflatehudlag er fjernet og fornyet ved hjelp av en laserstråle med samme bølgelengde, og strålene i et annet spektrum, som virker på et dypere lag, bidrar til reduksjon av kollagenfibre. Dermed oppstår hudstramming og reduksjon av porediameter. Prosedyren har også antibakterielle og antiinflammatoriske effekter og regnes som den mest effektive.
 3. Ikke dårlig viste seg å være laser peeling, som anbefales til lokal bruk hos pasienter i ung alder i fravær av hudutslett.

Ikke bruk bare en kosmetikk for kosmetikk for å skjule defekten, da de bidrar til forverring av huden. Forstørrede porer krever langvarig og vedvarende påføring av ikke en enkelt metode, men en kompleks effekt, inkludert eliminering av predisponerende faktorer, bruk av kosmetiske preparater og hjemmekovert og infusjoner, elektriske apparater til hjemmebruk og teknikker for maskinvareeksponering i skjønnhetssalonger.

Artikkelen er ikke veiledende i valg av behandlingsmetoder, men inneholder bare innledende opplysninger om mulighetene for å eliminere mangelen på forstørrede porer. Råd fra en erfaren kosmetolog kan hjelpe til med målrettet behandling.

Hvordan håndtere forstørrede porer i ansiktet

De fleste jenter og kvinner ser etter deres utseende, prøver å se sitt beste ut. Omsorg omfatter mange stadier, med hygiene og slutter med sminke og klær.

Men selv å oppnå et perfekt resultat i alle aspekter av utseendet, er det umulig å føle seg veldig vakkert hvis det er problemer med huden. Tale handler ikke nødvendigvis om noen svært merkbare feil, for eksempel akne eller alder flekker.

De forstørrede porene, som er så vanlige hos kvinner i alle aldre, kan ødelegge det samlede bildet. Men det er verdt å merke seg at dette problemet ikke omgår menn.

Forstørrede porer på ansiktet: årsaker

I normal tilstand har porene en liten diameter, som kun er synlig ved nærmere inspeksjon. Dette er nok til å fjerne talg og for å beskytte porene mot inngrep av ekstern forurensning. Sunn hud er jevn og ren nettopp på grunn av god regulering.

Med forstørrede porer blir huden svimmel og visuelt løs, overflaten slutter å være glatt. Partiklene er godt synlige, smusset sitter fast i dem, sebum er mer uttalt.

Alt dette gir en gunstig grunn for utseendet av komedoner og akne, samt ulike akne. I tillegg estetisk ser denne huden ikke veldig fin ut, den blir gråaktig, skinner, har en ujevn struktur.

Forstørrede porer er ganske vanlige. Hva er årsaken til dette problemet:

 • hormonell svikt eller et hopp: mange kvinner finner noen hudproblemer i øyeblikkene av omfordeling av hormoner i kroppen som forekommer, for eksempel under graviditet, overgangsalder, under pubertet eller før menstruasjon;
 • krenkelse av regimet og usunt kosthold: porer er en slags kanal for fjerning av skadelige stoffer fra kroppen sammen med hudsekresjon; eventuelle forstyrrelser påvirker alle systemer, inkludert kjertlene; i strid med regimet og overhodet i mat av svært skarpe, fete eller sukkerholdige matvarer, øker volumet av talg, slik at porene utvides;
 • Bruk av lavkvalitets eller upassende hudpleieprodukter: En ekstern effekt på huden er veldig viktig, med feil utvalgte kosmetikk, begynner huden å oppføre seg ikke typisk, blant annet, porene ekspanderer, og forskjellige urenheter kommer inn i dem, blander med hemmelig, form ål og sorte prikker;
 • Dekorative kosmetikk av lav kvalitet: Tonalkremer og pulver forårsaker ofte forverring av huden, da de dekker det, lukker porene; Spesielt skadelig kan være vannbestandige produkter som er sterkere enn andre, lukker hudens tilgang til oksygenutveksling;
 • problemer med mage-tarmkanalen, som også påvirker hele kroppen;
 • svekket metabolisme;
 • Tørker huden i solen, samt bruk av alkoholkrem og andre kosmetikk som påvirker pH-balansen;
 • fet hud, som kan skyldes arvelige faktorer;
 • dårlige vaner: effekten av alkohol og røyking påvirker alle kroppens systemer, som, som prøver å bli kvitt giftstoffer, skiller seg over alle mulige metoder for å trekke seg tilbake.

Hvordan lage bølget hår, beskrevet i publiseringen av nettstedet vårt.

Om ansiktsmassasje for rynkerinformasjon finnes i denne artikkelen.

Her leser du hvordan du kan bli kvitt arr.

Hva å gjøre med forstørrede porer i ansiktet

Som et hvilket som helst problem i kroppen krever forstørrede porene en første bestemmelse av årsaken. Bare ved å fjerne årsaken til denne feilen, kan du gjøre huden jevn og godt preparert. Hvis daglig behandling og ernæring er i orden, og det er ingen dårlige vaner, er det bedre å gå til endokrinologen med en gang.

Hvis en person har dårlige vaner, ustabil dagbehandling, samt mat, med overvekt av fett og karbohydrater, er det verdt å revurdere dette. Måltider bør være diversifisert, spis mindre stekt og salt, ikke lene seg på søtsaker. Grønnsaker, fiber, grov fiber og naturlige produkter vil bidra til å forbedre kroppens arbeid og bidra til forbedring av hudtilstanden.

Vær spesielt oppmerksom på deres kosmetikk og kremer. Kanskje de må endres, og ikke nødvendigvis på grunn av brukstidspunktet.

Kanskje disse verktøyene bare ikke passer til hudtype. Det er også viktig å fjerne kosmetiske produkter fra huden i ansiktet i tide, slik at den får fullstendig hvile. Rensing bør inkludere alle nødvendige prosedyrer, hvorpå huden skal fuktes.

For fete typer er utvalgte spesialverktøy. Det er umulig å overdrive huden, da dette også kan føre til problemer med porene og fjerning av talg.

Derfor er hudrensing gjort med spesielle milde kremer, tonics, ansiktsvask. For å fjerne hudpartikler brukes fruktskall, så vel som myke scrubs og gommazhi.

Behandling av forstørrede porer på ansiktet i salongen

I skjønnhetssalonger og i kosmetologikontorer tilbyr kontorer nå mange tjenester for å forbedre utseendet på ansiktshuden. Disse er forskjellige skiller, rensing og maskinvare prosedyrer. For å begrense porene og returnere huden til sin tidligere renhet og glatthet, bruk følgende kosmetiske teknikker:

 • kjemisk peeling er den mest uskadelige prosedyre, som fører til rensing og innsnevring av porene, på grunn av effekten på dem av fruktsyrene som brukes i preparatene;
 • plasmaløfting - en prosedyre som brukes i forbindelse med pilling, som består av injeksjoner av eget plasma
 • injeksjon mesoterapi - injeksjoner med blandinger av ulike komponenter, slik som hyaluronsyre, fosfatidylkolin, forskjellige vitaminer og aminosyrer i forskjellige kombinasjoner og doseringer, som bestemmes individuelt;
 • Mesoterapi (ikke-invasiv) - En maskinvareprosedyre ved bruk av ionophorese, ultraphones, Darsonval strømmer, mikrostrømmer og ultralyd (kan også utføres selvstendig dersom disse enhetene er tilgjengelige);
 • Kryoterapi - Kryomassasje ved hjelp av flytende nitrogen, reduserer sekretjonen av talgkjertlene, forbedrer blodsirkulasjonen og metabolske prosesser;
 • disincrustation utført av elektroforese og alkaliske midler, saponify og fjerne fett, rensing porene;
 • microdryphing av huden eller microdermabrasion, utført av enheten med en fylling i form av en liten børste og diamantdyser, brukes til sterk porøsitet og arr;
 • laser termolyse er en punktprosedyre som utføres av laserstråler av forskjellige lengder: en lengde fjerner døde celler fra hudoverflaten, mens den andre virker på kollagen, strammer koden og dermed innsnevrer porene; laser termolyse har en trekk, rensing og antibakteriell effekt;
 • laser pilling - brukes hovedsakelig hos unge pasienter, men bare hvis det ikke er akne, akne og lignende utslett.

Folk rettsmidler for forstørrede porer i ansiktet

Ikke alle har råd til salongprosedyrer. Til tross for sin høye effektivitet og ubiquity, er dette verktøyet fortsatt ikke tilgjengelig for mange mennesker på grunn av kostnadene. For å opprettholde skjønnheten i huden, kan du gjøre med et veldig lite arsenal av verktøy.

Her er noen tips for å begrense porene eller tjene som forebygging av dette problemet:

 • kontrasterende vask med vekslende varmt og kaldt vann;
 • vaske med isstykker; Som grunnlag kan du bruke urtedekk, frukt, bær og grønnsaksjuice, grønn te;
 • Scrubs og gommazhi for å fjerne døde celler, forurensning og forbedre blodsirkulasjonen, bidrar også til å begrense porene litt, men ikke bruk dem oftere 1-2 ganger i uken;
 • vaske med urte og blomsterdekk og infusjoner;
 • legger til kremen av essensielle oljer (i henhold til instruksjonene), for eksempel fennikel, spidskommen, fennikel, ceder, gran, furu og andre;
 • hjemmelagde masker med en smalende effekt, sammensetningen som du kan snakke mer om.

Hjemmelagde masker for å smale forstørrede porene

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet med hjemmelagde masker? Det er mange forskjellige ansiktsmasker som strammer porene. Nesten alle av dem har en liten tilspenningsvirkning på grunn av deres komponenter. Tenk på noen av dem.

 1. Basert på egghvite. Denne masken strammer huden og har en antibakteriell effekt. Du må slå en spiseskje stivelse, ett protein og 1-2 dråper tea tree olje. Påfør på ren hud, hold i 10-15 minutter, skyll med varmt vann.
 2. Clay. Kosmetisk leire blandes med vann til en kremaktig konsistens. En dråpe smørholdig vitamin E tilsettes, påføres ansiktet, holdes til tørr og skylles grundig med varmt vann.
 3. Havregryn. En spiseskje med havregryn helle 2 ss melk, legg til litt honning. Hold på ansiktet i 10 minutter, skyll deretter, masserer huden. Denne masken fungerer som en myk peeling.
 4. Juice noen bær eller frukt. Påfør ansiktet, hold i 5-7 minutter, vask deretter av og påfør en nærende krem.

Hvordan bli kvitt forstørrede porer på ansiktet av en mann

Med forstørrede porer på det mannlige ansiktet er det verdt å kjempe på samme måte som beskrevet ovenfor. Det er ingen spesielle forskjeller.

Det er viktig å overvåke ernæring, og om mulig gi opp dårlige vaner. Ikke nøl med å vaske med urter, juice, is, ansiktsmasker, så vil problemet forsvinne mye raskere. Ved barbering er det viktig å bruke sparsomme midler, samt å forlate alkoholkrem.

Noen ord om alternative metoder

Hvordan ellers kan du håndtere utvidede porer i ansiktet?

Du bør ikke bruke for dette noen ekstreme stoffer, komposisjoner og enheter. Å oppfinne noe nytt er allerede ganske vanskelig, så det er bedre å velge en metode fra de som allerede eksisterer.

Og litt mer informasjon om forstørrede porer - i neste video.

Forstørrede porer på ansiktet: hva du skal gjøre, hvordan du fjerner?

Forstørrede porer bekymrer ofte eierne av den kombinerte og fet hud typen. Mindre vanlig hos personer med tørr hud.

Krever omfattende omsorg og grundig rensing, ellers kan det oppstå betennelse. Kosmetiske prosedyrer bidrar til å redusere synligheten til porene og til og med helt eliminere denne ulempen.

Årsaker til

Forstørrede porer vises på pannen, nesen og haken.

Den vanligste årsaken til utseendet er overdreven sebaceous kjertel aktivitet.

Derfor vises forstørrede porer ofte under puberteten og utvikler seg til akne.

Utilstrekkelig rensing og dekorative og omsorgsfulle kosmetikk av dårlig kvalitet kan føre til dannelsen. Dehydrering gir samme effekt.

Det er også en genetisk predisposisjon for forstørrede porer.

Salonbehandling

Meget forstørrede porer på ansiktet: hva skal jeg gjøre? Kosmetologer tilbyr en rekke prosedyrer for å løse dette problemet. Måten å håndtere utvidede porer er valgt individuelt, basert på hudens egenskaper og årsakene.

Injeksjonsteknikker

Injeksjoner tyder på subkutan introduksjon av spesielle preparater i de dype lagene i epidermis:

 1. Biorevitalisering - injeksjoner av midler som inneholder hyaluronsyre. Prosedyren er foreskrevet hvis utseendet på forstørrede porer på grunn av aldersrelaterte endringer og tap av hudelasticitet. Injiseringer fremmer produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer hudtonen og foryngelsen. Prosedyren er beregnet for kvinner eldre enn 30 år.
 2. Mesoterapi - skjønnhetscocktailer, eller skjønnhetsinjeksjoner. Subkutan administrering av cocktailer fra vitaminer, aminosyrer og andre fordelaktige stoffer. Grunnlaget er hyaluronsyre. Mesoterapi, som biorevitalisering, bidrar til forbedring av hudens elastisitet og tone. Det bidrar også til å takle fet hud, tørrhet og akne. Du kan begynne å gjøre fra 18 år hvis hyaluronsyre utelukkes fra sammensetningen.
 3. Ikke-injeksjons mesoterapi involverer innføring av cocktailer ved hjelp av fysioterapeutiske anordninger.

Maskinvare teknikker

Hudbehandling utføres ved hjelp av en rekke enheter. Prosedyrene varierer i henhold til administreringsmetoden, varigheten av resultatet og gjenopprettingstiden. Noen teknikker er tilpasset hjemmepleie:

 1. Lokal darsonvalisering er elektroterapi teknologi, som består i å utsette huden for lavfrekvente nåværende pulser. Prosedyren forbedrer hudens elastisitet, regulerer talgkjertlene, forhindrer utseendet på rynker og reduserer betennelse. Darsonval stimulerer metabolske prosesser, lokal blodsirkulasjon og desinfeksjon, noe som bidrar til rask utseende av resultatet.
 2. Laser resurfacing er en prosedyre rettet mot å fjerne døde hudceller og korrigere defekter med en laser. Det påvirker de dype lagene i epidermisene. Snarere traumatisk metode for behandling av forstørrede porer. Hudreparasjon tar omtrent 1-2 uker. Effekten fortsetter i flere år.
 3. Microdermabrasion - mekanisk peeling med slipemidler. Prosedyren innebærer fjerning av overflaten av huden, slik at effekten er kort. Dermabrasion gir dypere rensing. Microdermabrasion kan utføres hjemme ved hjelp av spesielle preparater.
 4. Ultralyd ansiktsrensing er en metode for dyp rensing av hudoverflaten og porene. Under prosedyren fjernes keratiniserte hudceller, akne, komedoner og overskytende sebum.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Hvordan hjelpe huden hjemme?

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet hjemme? Du kan løse problemet med forstørrede porer uten hjelp fra en skjønnhetspleie. Det er produkter for hudpleie hjemme. Det er viktig å vite at huden ikke bare krever dyp rensing, men også ekstra forsiktighet.

Daglig vask, grundig fjerning av sminke, peeling hver uke er et nødvendig minimum. Renset porene må strammes for å hindre at smuss og støv kommer inn. Dette vil hjelpe spesielle tonics, lotions, kremer, emulsjoner og serum.

Folkemidlene

Tradisjonelt er avkok av farmasøytiske kamilleblomster og limeblomst brukt til å bekjempe forstørrede porer.

Ingredienser kan kjøpes på et apotek.

Brygger urter i kokende vann og avkjøles til en varm tilstand. Tørk huden med buljong om morgenen og kvelden. Midler til oppbevaring i kjøleskapet ikke mer enn tre dager.

Effekten blir bedre hvis du også legger til limejuice eller halv sitron og en teskje honning. Du kan også lage kosmetisk is og bruke den på samme måte. I dette tilfellet vises det synlige resultatet umiddelbart.

Mer enkel i forberedelse betyr sitronvann. Kryd sitronen med kokende vann og la det gå i en time. Påfør to ganger om dagen. Ikke egnet for sensitiv og irritert hud.

På hvordan å bli kvitt komedoner i ansiktet, kan du lære av vår artikkel.

Salver og kremer

Krem og salver vil ikke være i stand til å fullt ut takle dette problemet. Imidlertid vil de bidra til innsnevring av porene og opprettholde resultatet av bruk av masker.

Ideell krem ​​for hud med forstørrede porer bør ha en lett tekstur, absorberes raskt og gir ikke en følelse av fett og klebrig film.

Eteriske oljer har en positiv effekt på huden:

Salicyl-, melkesyre- og glykolsyre finnes også i sammensetningen av midler som er ment å begrense porene.

Imidlertid er kremer som inneholder syrer kun egnet for midlertidig bruk. Også, de er ikke anbefalt å bruke i den varme sesongen.

Mask Oppskrifter

Masker anses som den mest effektive måten å håndtere utvidede porer hjemme. De mest populære leiremasker. De fjerner urenheter og normaliserer talgkjertlene.

 1. Den svarte leiremasken med aktivert karbon dyp renser porene og smaler dem, reduserer antall svarte prikker. En spiseskje av leire blandet med to knuste kulltabletter og hell vann. Påfør huden med et tykt lag og la det stå i 15-20 minutter.
 2. Den hvite leiremasken med sitronsaft begrenser porene og har en liten bleking effekt. Sitronskiver helle kokende vann og insisterer til vannet har avkjølt. Bland 2 ss sitronvann med en spiseskje leire. Påfør huden og la den stå i 15 minutter.
 3. Den blå leiremasken med havregryn renser huden, tørker ut utslett, strammer porene og gir ut huden. Hell en spiseskje med hakket havregryn med varmt vann og insister til hevelse. Løs opp en spiseskje med leire med vann og bland med havremel. Påfør blandingen på ansiktet og la den tørke helt.
til innhold ↑

Kontraindikasjoner og hyppighet av bruk

Leirmasker påføres 1-2 ganger i uken.

Kan brukes på hele ansiktet eller bare på pannen, nesen og haken.

Masker laget av leire er sjelden egnet for eiere av tørr og sensitiv hud på grunn av tørkeeffekten.

Blå leire er egnet for alle hudtyper, men den skal også brukes med forsiktighet.

effektivitet

Omfattende og regelmessig omsorg bidrar til å redusere porene, men i hvert tilfelle er det nødvendig med en individuell tilnærming. Raske resultater kan kun oppnås på et tidlig stadium. Det vil ta lang tid å ordne sterkt dilaterte og tilstoppede porene.

Riktig pleie og passende hudpleie er de viktigste betingelsene for en vellykket oppløsning av problemet. Du bør søke hjelp fra en skjønnhetspleie dersom selvbehov ikke gir resultater eller at tilstanden i huden forverres.

Du kan finne ut hvordan du blir kvitt forstørrede porer på ansiktet fra videoen:

Hvordan bli kvitt forstørrede porer i ansiktet

Det er fire typer hud: tørr, kombinasjon, normal og fet. Eierne av fet hud er litt heldige - de trenger ikke å bekymre seg for ytterligere fuktighet i ansiktet. Denne typen er mindre utsatt for aldring, rynker vises mye senere enn blant eiere av tørr eller normal hud. Om vinteren beskytter sebum ansiktet mot uønskede effekter av lave temperaturer, kald vind.

Imidlertid fremkaller overdreven sekresjon av fett spredning av bakterier. Konsekvensen av dette er svarte flekker, akne, betennelse. For fet hud preget av forstørrede porer og uttalt glans. Hvordan kan du eliminere de negative egenskapene til fet hud og smale porer i ansiktet? La oss svare på disse spørsmålene i detalj.

Først av alt bør du håndtere årsaken til dette problemet. Overdreven mengde sebum utvider porene, smuss og støv kommer inn i dem. Over tid forurenser forurensningen, sorte prikker danner på huden, kalt komedoner. Dette miljøet er gunstig for reproduksjon av bakterier som forårsaker akne. For å forhindre utseendet på sorte prikker, er det nødvendig så snart som mulig å begynne å utføre et sett med kosmetiske prosedyrer for å begrense porene og redusere sebaceous utskillelser.

Det er veldig viktig å utføre prosedyrene ikke bare regelmessig, men også moderat. Det er ikke nødvendig å hele tiden rense huden med aggressiv kosmetikk, for å overdrive den med alkoholholdige lotioner. Slike handlinger vil medføre dårligere konsekvenser over tid.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

- Arvelig predisposisjon Alle kosmetiske prosedyrer kan bare begrense slike porene i kort tid, og riktig daglig behandling vil bidra til ikke å forverre situasjonen.

- Hormonale lidelser. For det første bør årsaken elimineres, og konsultasjon av endokrinologen er nødvendig.

- Seksuell identitet. Hos menn er porene på ansiktet bredere enn hos kvinner.

- Pubertal alder, fet problem hud.

- Virkningen av uønskede miljøfaktorer, feil kosthold og dårlige vaner.

- Feil hudpleie og bruk av lav kvalitet eller ikke egnet for hud sminke.

Behandling av forstørrede porer i ansiktet

For å lykkes med å håndtere utvidede porer, må du følge følgende regler:

1. Du må prøve å spise riktig, begrense forbruket av søte og fede matvarer, næringsmiddel.

2. Det vil være nyttig å holde seg til daglig behandling, gå til sengs samtidig, unngå stress og overarbeid.

3. Besøk regelmessig kosmetologen, gjør en dyp rensing av ansiktet med profesjonelle metoder.

4. Utfør regelmessig kosmetiske prosedyrer for å begrense porene hjemme.

Sunn livsstil og ernæring

Mange vet om fordelene med riktig ernæring for helse, men svært få mennesker holder seg til et slikt regime. Behandling av problemhud bør begynne med en gjennomgang av dietten. Det er nødvendig å eliminere eller i det minste begrense forbruket av fete, stekte matvarer, søtsaker, næringsmidler, matvarer som inneholder store mengder tilsetningsstoffer.

Preferanse i mat bør gis til frokostblandinger, grønnsaker, meieriprodukter, magert kjøtt, frukt. Spis regelmessig, ikke overspising og ikke tillater faste. Mange jenter hud blir fet når de spiser mye søt (kaker, kaker).

Forbedre generelle helse og bli kvitt hudproblemer kan, hvis du ikke tillater stress og overarbeid. Det er nødvendig å hvile mer, å gå inn for sport, å gå i frisk luft, for å lede en aktiv livsstil. Styrker nervesystemet kan, har mestret noen åndelige praksis, for eksempel yoga, meditasjon. Det er nyttig å gjøre pusteøvelser og lett gymnastikk.

Profesjonell kosmetologi prosedyrer for å begrense porene

Hjem hudpleie for effektivere tiltak bør suppleres med regelmessige besøk til skjønnhetsekspert. Bare en profesjonell kan gjøre et dypt ansikt som renser riktig, det bør inkludere manuell ansiktsrensing og ultralydsskalering. Deretter må skjønnhetssektoren pålegge porosuzhivayuschuyu maske og krem.

I tillegg er det fysioterapiprosedyrer som bidrar til å forbedre tilstanden og utseendet til fet hud, gjenopprette normal syrebasebalanse. Disse inkluderer: kryoterapi, elektroforese, darsonvalisering, galvanisering, ultralydsbehandling og noen andre kosmetologiske tiltak.

Darsonvaliseringsprosedyre tørker huden og smalker forstørrede porer. På grunn av sin helbredende effekt, bidrar det til å behandle akne. Det utføres på en tørr maske. Metoden er basert på effekten av høyfrekvent vekselstrøm. Ved langvarig bruk kan det forårsake forbrenning i huden.

Bruken av galvanisering forbedrer renseprosessen på grunn av lokal stimulering av blodsirkulasjon. Metoden er basert på virkningen av likestrøm. Det kan ikke brukes hvis huden har sår og skade.

Det påskynder helingsprosessen, dreper bakterier og strammer porene ved mikrobølge terapi. Den er basert på virkningen av et elektromagnetisk felt.

Kryoterapi tørker og helbreder huden. Prosedyren innebærer behandling av hudområder med flytende nitrogen. Den har en behagelig kjøling og beroligende hudeffekt.

Kjemisk peeling - fornyer huden, strammer porene og fjerner oljeaktig glans. Utført i kosmetologikontoret, en kvalifisert kosmetolog.

Microdermabrasion (mekanisk peeling) - strammer porene, renser og glatter huden, fjerner fine rynker.

Smale porer hjemme

Du kan bli kvitt utvidede porer hjemme, uten hjelp av eksperter. Den største effekten kan oppnås hvis du gjennomfører kosmetiske prosedyrer regelmessig. Uten grunnleggende daglig pleie vil innsnevring av porene ikke fungere selv i de dyreste skjønnhetssalongene.

For å kvitte seg med forstørrede porer i ansiktet, må du rengjøre ansiktet to ganger om dagen med en spesiell gel for vasking, helst med fruktsyrer. Etter det skal huden behandles med tonic for fet hud. Sammensetninger basert på salicylsyre, agurk eller sitronsaft har en utmerket effekt av å redusere porene. Du kan kjøpe dette kosmetikk i en hvilken som helst butikk eller apotek, helst etter rådgivning med en skjønnhetspleie.

Fet hud trenger ikke ekstra intens fuktighet, men ernæring er også nødvendig. Dagkremet bør derfor ha en lett tekstur, en matt effekt og være passende for kvinnens alder. Nattkrem skal være næringsrik, men designet spesielt for fet hud. Bør være mer forsiktig når det gjelder valg av tonale midler og BB-kremer, da dette kosmetikket kløver de forstørrede porene og provoserer dannelsen av enda flere huddefekter. Maskeringsmiddelet må være ikke-gummiaktig og fri for silikoner. Om nødvendig kan du bruke lokale korrigerende midler.

Kursene bør bruke serum med en porosuzhivayuschim effekt en gang daglig i 1-2 uker.

En eller to ganger i uken er det nødvendig å bruke husholdnings kjemikalier peeling eller skrubber og masker for å begrense porene. Skrubbe er bedre å bruke med syntetiske ingredienser, de skader ikke huden. Skrubbeelementer av naturlig opprinnelse er knuste fruktben. De kan skade huden, provosere betennelse. Masker du kan kjøpe ferdige eller lage dem selv.

Fordelen med selvfremstillede kosmetikk er garantert produkt friskhet og naturlig sammensetning. Konsistensen av hele blandingen skal være tykk nok slik at den ikke sprer seg i ansiktet og ikke tørker. Sammensetningen bør fremstilles i glass eller keramisk tallerken. Masker brukes til rent ansikt, la i 15-20 minutter. Deretter vaskes de av med varmt vann og en piggerkrem påføres. Bruk av masker gjør at du raskt kan kvitte seg med forstørrede porer og forhindre utseendet av utslett. De er mest effektive etter dyp rensing av huden med skrubb, syre eller enzymer.

Oppskrifter masker for å begrense porene hjemme

Leirebaserte poremasker

1. Masker på grunnlag av kosmetisk leire

For forberedelse bruk blå, hvit, svart, grønn leire. Du kan kjøpe den på apoteket. Dette verktøyet renser, strammer huden, strammer porene. Masker påføres i et tett lag på renset hud. Det er noen enkle oppskrifter:

- Leir skal helles med varmt vann, blandes grundig til en tykk konsistens, jevnt spredt over ansiktet og la det stå i 15-20 minutter til det er helt tørt. Skyll deretter av den.

- bland leire likt med vann og solsikkeolje, legg til litt honning. Du kan berike sammensetningen med noen få dråper av en hvilken som helst naturlig essensiell olje.

- kombinere leire med aloe juice, grønn te og vann. Denne sammensetningen rydder rent porene, trekker ut smuss fra dem. Det reduserer også fettutslipp, fjerner glans, oppfrisker huden, reduserer betennelse og rødhet.

2. Porosuzhivayuschie masker på grunnlag av havremel

Disse rettsmidler bidrar til å kurere akne og utslett, eliminere rødhet og blemmer av problematisk hud og smale porer. Masker basert på havregryn er veldig myke og opptrer ikke aggressivt på huden, så du kan bruke dem uten skade 2 ganger i uken. Å gjøre en slik kosmetikk er enkelt:

- Bland 1 ss pre-steamed flak med samme mengde rømme. Legg til en liten mengde sitronsaft. Denne sammensetningen renser ansiktet godt, strammer porene.

- Kombiner de bankede egghvittene med to teskjeer havregryn. Legg til agurk-pickle. Større effekt kan oppnås ved å tilsette en skje av brus eller en aspirintablett til blandingen.

3. Masker for å begrense porene på grunnlag av egg

Dette er et svært effektivt verktøy tilgjengelig for alle kvinner. Grunnlaget for slike midler - hvite hvitt pisket opp til en tett masse, derfor kalles slike masker også skumrende. Disse forbindelsene bør ikke brukes for ofte, optimal bruk av dem 2-3 ganger i måneden. Det er mange muligheter for å lage en skummaske:

- Bland de piskede hvittene med bakken på plantainet. Den resulterende grønne massen smaler porene godt.

- I hvit hvit, legg til sitronsaft. Også i masken kan du inkludere en liten mengde alun, du kan kjøpe disse salter på apoteket. Dette verktøyet fungerer bra selv på veldig fet hud.

- havremel og pisket proteinblanding for å oppnå en tykk gruel.

- Kombiner et slått egg med aloe juice og en liten mengde dampet havremel. Denne masken vil bidra til å fjerne overflødig sebum, krympe porene og fjerne urenheter.

- bland frisk frukt eller bær juice med protein. Det er best å bruke naturlig juice av currants, sitron, viburnum, kirsebær. Frukt- og bærsyre renser rent porene av urenheter, og protein smaler dem, og forhindrer forekomsten av akne.

- Kombiner egghvide, pisket med tilsetning av et klype salt og finmalt rå potet.

4. Tomatbaserte masker

Tomater er veldig gode for helse, de er rike på vitaminer og næringsstoffer. Masker fra tomater bidrar til å normalisere fet hud, fjerne rødhet, betennelse. Også dette verktøyet stimulerer helingsprosessen av små sår. Påfør masker fra tomat i 15-20 minutter, rengjør med varmt vann. Bruk de fordelaktige egenskapene til tomater som følger:

- kutt rene tomater i sirkler, spred over ansiktet, unntatt området rundt øynene. Toppmaske kan dekkes med gasbind. Et slikt verktøy er det enkleste og samtidig veldig effektivt.

- Skal tomater, hogg med en rive eller passere en sikt. Inkluder i sammensetningen av en liten stivelse eller finhakket potet, litt olivenolje. Rør ingrediensene til en homogen tykk vell.

5. Honning masker for å begrense porene

Vel hjelp til å begrense porer og redusere oiliness av hudmaskene basert på naturlig honning. Du kan forberede dem på følgende måter:

- kombinere to dessertskjeer med gjær med flytende honning, legg til grønn te, aloe juice eller et vanlig ansikt tonic.

- 4 ss honning fortynnet i samme mengde rømme eller yoghurt. For å øke effekten er det nyttig å legge til litt sitronsyre.

- slip 1 spiseskje mandler i en kaffekvern, legg til varm urteavkok, som inkluderer 2 ss lindblomster, furuskudd, elderbær og kamilleblomster. Deretter legger du til 1 teskje honning og mel. Påfør masken i ansiktet ditt og la det stå i 30 minutter.

For å forbedre tilstanden og utseendet til fet hud, smale porer, bli kvitt akne og redusere glans, må du regelmessig overvåke tilstanden til ansiktets hud. Det er nødvendig å kombinere profesjonelle kosmetologiprosedyrer og riktig daglig hjemmebehandling. Det er viktig å følge et sunt kosthold, opprettholde en aktiv livsstil. Alle disse anbefalingene vil bidra til å kvitte seg med forstørrede porer og redusere fet hud.

Hvordan fjerne forstørrede porer i ansiktet hjemme

Sunn hud uten kosmetiske feil - drømmen til hver kvinne. Huden har mange funksjoner, bidrar til å bevare kroppens helse. Dessverre bidrar miljømessige forhold til organsvikt, og problemer i form av forstørrede porer, rynker, akne og akne innrømmer selv sunne mennesker. For å takle dem, er det viktig å vite hvordan å bli kvitt forstørrede porer i ansiktet. Du kan gjøre dette hjemme eller ta til hjelp av spesialister-kosmetologer. Denne artikkelen inneholder nyttige tips, en beskrivelse av merkede produkter og kosmetiske prosedyrer, folkemessige oppskrifter som kan eliminere den kosmetiske feilen.

Årsaker til forstørrede porer i ansiktet

Huden til en person er en av de viktigste organene, som okkuperer det største området i kroppen. Han er ansvarlig for å puste, metning av små kapillærer med oksygen. Termoregulering, beskyttelse mot skade, ultrafiolett stråling, mikrober, akkumulering av hormoner, deltakelse i vann-salt metabolisme, utskillelse er de viktigste funksjonene i menneskelig hud. Vår deksel har også reseptorfunksjon, fordi konsentrasjonen av nerveender på den er den største i kroppen.

Vær oppmerksom! Dermatologer sier at porene er lungene i dekselet.

Den minste skade eller feil bruk av denne kroppen kan forårsake ikke bare estetisk ulempe, men også bli en inngangsport for infeksjon.

Sebaceous kjertlene fylle porene med en spesiell hemmelig sebum. Det beskytter mot de negative effektene av det ytre miljøet, myker og fukter. Under ugunstige miljøforhold slutter sebum å være et forsvar. På grunn av dette øker stomata og døde celler akkumuleres i dem, forurensning, overflødig fett. Dette fører til blokkering av follikler, fører til utvikling av akne, inflammatoriske prosesser. Innvendige bakterier aktiveres, dette næringsstoffet bidrar til sin aktive vekst. Som et resultat dannes akne, pustler og akne på overflaten av problemområdet.

Den primære kosmetiske feilen oppstår i ungdomsårene. Økningen i produksjonen av kjønnshormoner fører til mange feil i alle kroppssystemer. Økt sekresjon av talg utvider munn av ekskretjonskanalen. Når hormonene "avtar", lukker munnene seg ikke, er det viktig å hjelpe dem.

Advarsel! Hvis forsiktighetsforanstaltninger ikke tas i tide, vil munnene forbli utvidet, og med alderen blir overflaten av ansiktet ujevnt. Gjennom dem trenger toksiner, frie radikaler og andre skadelige stoffer lett inn i kroppen.

Hva er årsaken til økt sekresjon av talg, som forårsaker stomi ekspansjon? Følgende faktorer favoriserer henne:

 1. Overdreven sebumsekresjon er vanlig hos personer med fet hud. Her spiller arvelighet en stor rolle.
 2. Hormonale feil på grunn av funksjonsfeil i endokrine kjertler. De er forårsaket av hormonelle overfall under pubertet, graviditet og overgangsalder, så vel som sykdommer i det endokrine systemet.
 3. Metabolske sykdommer.
 4. Usunn livsstil, inkludert røyking og alkoholforbruk, usunt kosthold.
 5. Forstyrrelse av mage-tarmkanalen, immun- og nervesystemet.
 6. Overdreven påvirkning av ultrafiolett stråling, forårsaker dehydreringsprosessen den akselererte døden av epitelceller, reduserer produksjonen av kollagen.
 7. Bruk av kosmetikk av lav kvalitet, spesielt den daglige applikasjonen av pulver og fundament. Disse kosmetiske produktene bidrar til blokkering.

Det er viktig! Les omhyggelig de omtalte faktorene. Deres fullstendige eller delvise eliminering vil hjelpe til i kampen mot problemet.

Sunn livsstil og ernæring

En annen stor Hippokrates sa uttrykket som alle leger tar som utgangspunkt - "du er det du spiser". Denne uttalelsen gjenspeiler virkningen av forbrukte produkter på menneskers helse. De gjelder for det beskrevne problemet.

Overdreven fascinasjon med fete, stekte, salte og krydrede mat får kroppen til å oppleve stress. Mage-tarmkanalen bruker mye ressurser på fordøyelsen, og ekskresjonssystemet prøver å aktivt fjerne rester av skadelig mat. I dette tilfellet er det ikke bare nyrene og leveren som påvirkes, huden er også negativt påvirket av feil diett. Gjennom cellemembranene i dette organet slippes skadelige stoffer inn i miljøet. For å fremme overflødig salt og frie radikaler til "utgangen", øker membranen sekresjonen av talg.

Samme regel gjelder bruk av alkoholholdige drikkevarer og røyking. For å bli kvitt nedbrytingsprodukter av skadelige stoffer, blir stomata tvunget til å utvides. Kreftfremkallende stoffer i tobakkrøyk bidrar til ødeleggelse av kollagen. Kullmonoksyd reduserer ledningsevnen til karene. Inntaket av skadelige stoffer fra en røykt sigarett fra utsiden forårsaker tørrhet og irritasjon i ansiktet.

Vær oppmerksom! Hver røkt sigarett reduserer kapillær ledningsevne med 1,5 timer. På grunn av dette, blir respirasjon av huden forstyrret, bløhet og for tidlig aldring vises.

Vil du bli kvitt utvidede porer? Vi må revurdere livsstilen. Eliminer søppelmat fra kostholdet, ikke bruk alkoholholdige drikker og slutte å røyke.

Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Vitaminer og antioksidanter inneholdt i dem bidrar til restaurering av elastisitet, styrke veggene i blodårene, forbedre cellulær immunitet. Bytt kaffe med grønn te, grønnsaksjuice, smoothies. Drikk mer ren filtrert og mineralvann. Disse drikkene bidrar til foryngelse og hydrering av huden, eliminering av toksiner.

Det er viktig å overvåke riktig drift av mage-tarmkanalen. Effekten av tarmmikrofloraen på hudhelsen har vært vitenskapelig bevist. Drikk meieriprodukter for å kolonisere tarmens nyttige flora.

Profesjonell kosmetologi prosedyrer for å begrense porene

Et kosmetisk besøk vil bidra til å overvinne en kosmetisk defekt. En kompetent spesialist vil diagnostisere og anbefale en egnet behandlingsmetode, basert på kroppens egenskaper.

Moderne kosmetologi teknologier representerer et bredt spekter av prosedyrer. Følgende metoder er mest effektive i bekjempelse av kosmetiske defekter av epidermis:

 • plasma løfting;
 • mesotherapy;
 • mekanisk peeling;
 • kjemisk peeling;
 • microdermabrasion;
 • bildeforyngelse;
 • kryoterapi massasje;
 • Desincrustation.

Husk! Salonprosedyrer har kontraindikasjoner. Hvis du er i tvil om effektiviteten av teknikken eller muligheten for bivirkninger, er det bedre å nekte behandling.

Og nå la oss ta en nærmere titt på hva de oppførte metodene er.

Plasmolifting er den nyeste prosedyren basert på innføring av en persons eget plasma. Metoden refererer til invasiv, siden det er en injeksjon laget på grunnlag av blodplasma, kollagen og elastin. Plasmolifting er basert på aktivering av dermas egne ressurser, økning av cellulær immunitet, regenerativ kapasitet og forbedring av metabolske prosesser. Samtidig blir resultatet merkbart ikke umiddelbart etter prosedyren, men etter 2 uker. Mikroinjeksjoner vises ikke bare for å bekjempe det beskrevne problemet. De vil lett gjenopprette elastisitet, eliminere pigmentering, til og med lettelse av ansiktet. Allergiske reaksjoner, samt risikoen for avvisning, er helt utelukket.

Etter plasma-løft etableres syntesen av hyaluronsyre og kollagen. På grunn av gjenopptakelse av metabolisme oppstår hydrering naturlig. Blant minusene av plasmaløfting er det høy kostnad og smerte ved injeksjoner.

Mesoterapi er delt inn injiserbar og ikke-invasiv. Den første metoden er basert på innføring av mikrodoser av legemidler som forbedrer tilstanden til huden. Slike rusmidler kalles "cocktails", består av ett eller flere biologisk aktive stoffer.

Vær oppmerksom! Kosmetologen velger typen stoff, avhengig av tilstanden til dermis. Den hyppigst brukte hyaluronsyre, antioksidanter, aminosyrer, vitaminer og planteekstrakter.

Mesoterapi gir et raskt resultat, men krever et behandlingsforløp. Det har en rekke kontraindikasjoner, smertefulle og dyre. Men effekten fortsetter i lang tid.

Ikke-invasiv mesoterapi er basert på bruk av legemidler direkte til problemområdet, etterfulgt av virkningen av enheter som øker permeabiliteten av cellemembraner. Disse kan være ultralyd, mikrostrøm og iontophorese enheter. Den ikke-invasive metoden er dårligere enn dens andre effektivitet, siden enheten ikke tillater stoffet å trenge inn i de dype lagene i epidermisene. Kurset består av 5 prosedyrer som varer 20-30 minutter.

Mekanisk peeling er basert på å påføre peeling preparater med en spesiell enhet. En del leverer stoffet under trykk, og den andre straks "kutter av" døde celler. En mer forsiktig metode er basert på enheten med en poleringsbørste som behandles med overflaten av ansiktet. Det fjerner døde celler, stimulerer utviklingen av nye, forbedrer mikrosirkulasjonen av blodkar.

I hovedsak er en polering av overflaten av ansiktet. Det holdes i flere økter og krever korreksjon bare etter et år.

Advarsel! Mekanisk peeling er en svært smertefull prosess. Hvis du har lav smertegrense, bruk mer godartede metoder eller ta til lokalbedøvelse.

Kjemisk peeling utføres ved å bruke forskjellige stoffer til problemområdet. Avhengig av intensiteten av virkningen er delt inn i tre grader av rensing. Frukt syrer brukes til mild peeling, trikloreddiksyre for medium peels, og fenolderivater for dype peeling. Disse stoffene oppløser keratiniserte celler og fører til desquamation.

For å overvinne mangelen under vurdering, brukes en mild rengjøring. Bare noen få kurs med intervaller på 1 uke gir deg et friskt utseende. Dybere penetrasjon kan avlaste seg fra sterk pigmentering, men forårsaker faktisk en kjemisk brenning, i helbredelsesprosessen hvor det øvre laget av epidermis skreller av. Arrangementet utføres raskt, men krever helbredelse innen 4-15 dager.

Microdermabrasion er også en type peeling. Til produksjon brukes en slipende diamanthode som renser døde hudceller. Spesialisten velger graden av slitasje av hodet, avhengig av ønsket resultat. Microdermabrasion forårsaker ikke ubehag, forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

Vær oppmerksom! Microdermabrasion anses som en mild måte, siden rødheten forsvinner om få timer. Men resultatet varer fra 8 måneder til ett år, hvoretter en korreksjon kreves.

Photorejuvenation er en type laser korreksjon. Virkningen av en lysstråle av en viss lengde utløser produksjonen av kollagen og elastin i dermis dype lag. Effekten er merkbar etter en økt, hele kurset vil kreve 3-7 økter med en to-ukers pause. Under økten føles pasienten en svak prikkende følelse; umiddelbart etter avslutning kan du bruke kjent kosmetikk.

Kryomassasje består i å anvende flytende nitrogen ved å bruke en pinne med en bomullsapplikator til overflaten av ansiktet. Tegning utføres på massasjelinjer. Det gir en rask effekt, da stomata under påvirkning av kald refleks er innsnevret. Praktisk smertefri teknikk krever 12-15 økter hver tredje dag.

Disincrustation er basert på forsåpning av fett under påvirkning av en elektrisk strøm med lav styrke. Et serviett fuktet med en spesiell alkalisk løsning er plassert på pasientens ansikt. Etter det blir overflaten i løpet av få minutter behandlet av katoden til fettoppløsningsapparatet. Deretter reverseres elektrodene, og en anode påføres som lukker stomata. Helt smertefri metode.

Advarsel! Det er en streng kontraindikasjon for deincrustation - tilstedeværelsen av en pacemaker. Også, metoden gjelder ikke i nærvær av tannkroner laget av gull eller platina.

Uansett salongteknikk du velger, bør du vite at den beste tiden å tilbringe det er vinter. Virkningen av ultrafiolett fører til rask tap av resultater.

Utvidet pore hudpleie

For at huden skal skinne, er det viktig å organisere riktig omsorg for det. Den er basert på 3 faser:

 • rensing;
 • innsnevring;
 • fuktighetsgivende.

Det er nødvendig å se en ujevn overflate som er spottet med porøse kratere under et mikroskop en gang, og du vil umiddelbart forstå at rensing er grunnlaget for omsorg. Inne i et slikt krater er et viskøst stoff av en mørk nyanse, bestående av talg, skitt og partikler av dekorative kosmetikk.

Det er nødvendig å treffe tiltak for å rydde opp så grimme produkter. Til dette formål benyttes geler, masker, peeling og scrubs. De kan kjøpes på kosmetikkbutikker eller lage deg selv. Disse produktene exfolierer forsiktig stratum corneum og fjern overskytende talg. Vasking med såpe for sensitiv hud er bedre å erstatte med en spesiell tonic eller melk. Skrubbe fjerner forsiktig laget av døde celler, men du bør ikke bli båret med dette produktet. Det påføres på massasjelinjer i 1 minutt, og deretter skylles av med varmt vann. nok til å skrubbe 1-2 ganger i uken.

Vær oppmerksom! Hyppigere bruk av rensemidler vil ha motsatt effekt - sebumsekretjonen vil øke.

Den andre fasen av omsorg - innsnevring av porene. Etter rengjøring er det viktig å "lukke" tilgangen til skadelige stoffer i tide. Til disse formål, brukte tonics. Det er bedre hvis de består av naturlige ingredienser. Tonic basert på rosevann eller planteekstrakter (maisblomst, aloe, tea tree, calendula, linden) fremmer lukking av stomata, øker mykhet og silke.
Et alternativ til å kjøpe tonic vil være vegetabilske avkok eller agurkjuice. Velge avkok, sørg for at du ikke har en allergisk reaksjon.

Den siste fasen - fuktighetsgivende. Fuktighetskrem og geler vil bidra til å balansere fuktighetsbalansen. Det er viktig å spore fraværet av for mye fettinnhold i kremet. Det beste alternativet hvis sammensetningen inneholder antioksidanter, vitaminer, planteekstrakter. Tilstedeværelsen av solbeskyttelsesfaktor beskytter ansiktet mot uttørking av solen.

Innsnevring av porene i ansiktet hjemme

Hvis en eller annen grunn utsetter turen til skjønnhetsseksjonen hele tiden, bør du ikke nøle med å løse problemet. Hjemme er det ganske mulig å bruke analoger av kosmetiske prosedyrer eller spesialverktøy. Vegetative kompresser vil hjelpe, vask med avkok av urter. I denne delen av artikkelen vil vi se på populære merkevarer for å eliminere en feil, samt prøvde og sanne populære metoder for å håndtere et problem.

Husk! Det er nødvendig å starte påføringsinnretningen først etter rengjøring av huden. På den endelige fasen av omsorg, vær sikker på å bruke en fuktighetskrem.

Brand fond for å bekjempe utvidede porer

Produsenter av kosmetikk produserer en rekke smalt målrettede stoffer som raskt kan eliminere hudens porøsitet. Vi foreslår at du skal utforske flere populære merker for å håndtere problemet hjemme.

Den POREfessional maskeringsbalsammen fra Benefit. Det lille røret er fylt med en lett strukturert balsam. Passer til applikasjon på ren hud eller på toppen av dekorative kosmetikk. Balsammen har en beige fargetone, men når den påføres blir gjennomsiktig, er tekstur gel. Absorbsjon raskt, oljeskinn og effekten av filmen er fraværende. Den tjener utelukkende til rask maskering av problemet, det har ingen helbredende egenskaper. Hvis du er nødt til å komme til en viktig begivenhet, vil den bringe en "ordre" på ansiktet ditt perfekt, selv ut tonen, gi en jevn og sunn glød.

Porene ikke mer gel for å smale porene fra dr.brandt. Blant hovedingrediensene i sammensetningen av denne fantastiske middel inkluderer te-treolje og lin ekstrakt. Gelen har en lett tekstur, er malt i en lys beige fargetone. Det tjener til å eliminere skinne, matting, regulering av talgproduksjon, stomata-lukking og tonejustering.

Kvinnene bemerket at gelen har en behagelig aroma, absorberer øyeblikkelig og fullstendig takler de lovede funksjonene. Matteffekten varer til kveldstid. Praktisk format på et lite rør gjør at du kan passe den inn i en reise kosmetisk veske.

Tips! Dr.brandt-linjen inneholder også en rensemaske og gel, anti-aging matting lotion. Effekten er helt i samsvar med beskrivelsen av produsenten.

Masken i den aktive renhetsmasken fra Comfort-sone består av grønn leire, grønnsakskomponenter og propolis. Bidrar til fjerning av giftstoffer, rengjøring og normalisering av talgkjertlene. Kundene noterer seg en god tørkingseffekt, fjerning av oljeaktig glans, en hyggelig menthol-aroma. Det forbrukes veldig økonomisk, det kan bare brukes på problemområder.

Eisenberg Masque-purifiseringsmasken er laget på grunn av leire, har en bleking effekt, renser og myker huden, gir tone, lukker stomata. Enkel applikasjon, ingen tetthet, fløyelsaktig, ingen kosmetiske feil - de viktigste fordelene ved Masque-rensemiddelet.

Anti-inflammatorisk tonic refining Spesielt fra Vyon er designet spesielt for fet hud utsatt for betennelse. Ved vanlig bruk gjør antibakterielle komponenter en utmerket jobb. Renser og gir tone, har en behagelig aroma.

Intensiv rensing konsentrere Reducteur porer fra Biotherme. Konsentratet er egnet for kombinasjon og fet hud. Soothes, løser problemet, mattes. Den har en klebrig tekstur, men etter noen minutter blir den helt absorbert, noe som gjør overflaten tørr. Selv med nøye vurdering, er porøsiteten betydelig redusert. Fordelene med forbrukere bragte en interessant fruktsmak og en svært økonomisk utgift.

Instant Instant Mattifying Correction Corrector, Pore raffinering løsninger fra Clinique tjener bare til å maskere problemet. Men klarer oppdraget med 100%. Utjevning av tone, det totale fraværet av porøsitet, oppnås den matte effekten på grunn av de optiske diffusorer som utgjør korrektoren.

Vær oppmerksom! Som angitt av produsenten, varer effekten bare 4 timer. Etter denne tiden trenger du en ny del av korrektoren, men en liten kostnad vil tillate lenge å nyte et luksuriøst utseende.

Garniers "Clean Skin" Exfoliating Scrub with Coal inneholder en av de mest effektive komponentene for å bekjempe inflammatoriske prosesser - salicylsyre. Små kullkuler fjerner stratum corneum forsiktig. Skrubbe vil ikke tillate overdreven sekresjon av talg, reduserer porøsiteten betydelig. Forbrukerne sier at stykker kull er egnet i størrelse for myk peeling. Skrubb når du bruker to ganger i uken, vil raskt få ansiktet tilbake til normalt. For midler kjennetegnet av en følelse av tetthet. Duften av mynte og urter fornøyelig oppdateres, beroliger irritasjon.

Fra farmasøytiske preparater gode anmeldelser samlet salisylsyre (løsning), Apilak, hydrogenperoksid, Differin krem, Baziron salve. Utrolig populær og svart maske-skrubbe basert på kollagen, til og med verdsatt stjernene i show-virksomheten sin effektivitet.

Vi kjemper med forstørrede porer med isbiter

Du kan erstatte den moderne kryomassasjen ved hjelp av isbiter. Til disse formål, bruk mineralvann uten gass, avkok av helbredende urter, frossen frukt eller grønnsaksjuice.

Kontakt med overflaten av ansiktet er minimal. Hvis iskuben blir utført langs massasjelinjer, lukkes stomata raskt, og deretter vil innholdet åpne og skille ut, og øke strømmen av blod og oksygen til epidermis.

Tips! Hvis du bruker frosset juice eller avkok av urter, tørk ikke ansiktet, la væsken suge.

Komprimerer og urte avkok for å beskytte helsen til epidermis

Komprimerer basert på urte dekokser, grønn te, rosehip infusjon er i stand til å lukke stomata raskt, men for dette må du bruke dem riktig. Forbered noen avkok, for eksempel kamille. Dip et stykke rent bomullstoff i en varm løsning, gjelde ansiktet. Bare ikke brenne deg selv! Hold i 3 minutter og fukt i kald oppløsning. Gjenta 2 ganger, ikke tørk ansiktet ditt. Denne metoden vil dampe ut og åpne munnen, og deretter lukke dem raskt.

Det er nyttig etter vask å vaske med mineralvann eller infusjon av bjørkeknopper. De brygges i henhold til instruksjonene som er angitt på pakken. Som råmateriale kan du bruke avkok av burdock, lavendel, kamille, calendula, timian, mynte. Velg en komponent som du ikke har en allergisk reaksjon på.

Hvordan bli kvitt utvidede porer på en dag, for alltid

Så du vil dele med feilen for alltid, eller i det minste glemme det for en dag. Annonsører bør imidlertid ikke falle for agn, et universelt middel eller prosedyren er ennå ikke oppfunnet. Selv de mest populære kosmetiske prosedyrene og profesjonelle kosmetikk kan ikke så raskt løse problemet. Du kan bare gjøre en innsats for å eliminere den og følge en rekke forebyggende tiltak.

Vær oppmerksom! Ikke alle tilfeller av økt porøsitet kan fullstendig herdes. Tilstedeværelsen av spesifikke sykdommer (autoimmun) vil ikke eliminere problemet helt.

Forhindre utseendet av forstørrede porer

For å forhindre utseendet på en feil, er det noen nyttige tips:

 • Ansiktet skrubbe regelmessig;
 • Pass på å bruke fuktighetskrem;
 • vask kun med kaldt vann;
 • plukk opp myke rengjøringsmidler;
 • sunn mat og unngår dårlige vaner vil vende tilbake til ditt lille ansikt et sunt, strålende utseende;
 • Unngå turer til solarium, spesielt etter kosmetiske prosedyrer;
 • pass opp for langvarig eksponering for sollys;
 • overvåke helsen til hele kroppen;
 • Bruk kun høy kvalitet dekorative kosmetikk.

Hjemmelagde masker fra forstørrede porer, oppskrifter

Masker gir hurtige resultater i stomata-innsnevring. De brukes 1-2 ganger i uken, forårsaker 15-20 minutter. Skyll forsiktig med rent vann etter bruk. Det er ikke nødvendig å bruke de kjøpte masker, de folkeoppskrifter som følger med nedenfor, håndterer problemet effektivt.

Frukt og grønnsaker masker

Nesten enhver frukt og grønnsaker er egnet for å begrense stomata, men det er å foretrekke å velge produkter med høyt innhold av tanniner. De eliminerer ikke bare gradvis problemet, men lindrer også irritert hud, nærer, kompenserer for mangel på vitaminer.

Myke frukter, grønnsaker og bær anbefales å bli knust til en tilstand av potetmos, forsiktig på ansiktet og dekselet med gasbind. Faste produkter ruller i kjøttkvern eller gni. Som råvarer vil nærme seg:

 • tomater, agurk, poteter;
 • appelsinmasse, eple, banan;
 • jordbær, kiwi, fersken;
 • granateple, kirsebær plomme, kvede.

Advarsel! Hvis du føler deg ubehag eller brennende følelse, må du straks vaske det med vann. Ikke ta komponenter som du er allergisk overfor.

Til de beskrevne komponentene er det akseptert å legge til hvithvite, havremel. Disse ingrediensene bidrar til å stramme huden og holde stomata lukket i lang tid.

For å lage en oransje maske trenger du 1 frukt og 1 egghvite. Kryss av pulpen i oransje ved hjelp av en tolkushka eller kjøttkvern. Til oppslemmingen legg til egg pisket i skum. Legg forsiktigt på ansiktet, og dekk med gasbind. Etter 15 minutter, fjern rester og skyll med varmt vann. Ingenting komplisert! Andre masker basert på frukt, grønnsaker og bær er tilberedt på samme måte.

Leirebaserte masker bidrar til å rense, matte og redusere porøsiteten raskt. Strukturen av leire lar deg absorbere avfallsprodukter fra celler.

Leire blandes med mineralvann, forsyner forsiktig væske. Du bør få en konsistens med tykk krem. Leireblandingen påføres i 15 minutter og vaskes deretter av.

Det er flere tillegg til denne grunnleggende oppskriften:

 • en teskje glycerin, fennikel olje eller peppermynte (bare et par dråper);
 • en teskje sitronsaft, 2 dråper tea tree olje (lavendel, oransje, bergamot, grapefrukt);
 • eggeplomme;
 • melk, whey;
 • protein.

Tips! I stedet for mineralvann, kan du ta en urteinfusjon eller brygget grønn te uten dufter.

Gelatin er rik på naturlig kollagen. Det trenger dypt inn i lagene av epidermis, trekker ut det akkumulerte smusset, kompenserer for kollagenmangel, strammer ansiktskonturen, fjerner sorte prikker.

Det er viktig ikke bare å ordne gelatinebasen riktig, men også å bruke den. Det brukes langs massasjelinjene. Legg ned og la det tørke. Fjern behovet etter å ha returnert gelatin til sin opprinnelige tilstand. For å gjøre dette, hold ansiktet over en beholder med varmt vann eller deksel med et varmt håndkle. Deretter vaskes med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Sett et spiseskje gelatin i et glass vann. Vent på opptaket av væsken. Oppløs geléet i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, fortsett til applikasjonen. Til dette grunnlaget kan du legge til sitron, appelsin, agurkjuice eller bruke melk i stedet for vann. Innføringen av pisket protein, smeltet honning, to tabletter av knust aktivert karbon, en spiseskje glyserin, forbedrer effektiviteten av produktet.

Havregrynsmaske

For å rengjøre, stram konturen og mettet dermis med næringsstoffer kan havremelmaske. Å forberede grunnleggende vil trenge havremel. De er grundig malt i en kjøkkenprosessor til en tilstand av mel. Fortynn med vann eller melk til en tykk slurry.

Tips! Det er mulig å berike et grunnlag med sitronsaft, brus, kefir, vitaminer, introduksjon av fruktpuré.

Etter grundig blanding, bruk med en vattpinne. Det bør vente på tørking og skyll deretter med varmt vann.

Forbered en avkok fra samlingen av urte råvarer - lind, kamille, elderbær, furuskudd. To spiseskjeer av råvarer, hell et glass kokende vann, la i 15 minutter, belastning. Kryss mandelene, du trenger en spiseskje av ingrediensen. Løs opp mandelmel med varm urtekok, legg til en teskje havregryn og 5 g honning. Sug verktøyet på ansiktet i en halv time, vask med kaldt vann.

 • kalkblomst - 1 spiseskje;
 • et halvt glass kokende vann.

Brew råvarer og sett på en liten brann. Fordamp til tilstanden "kondensert melk". Hold den varme basen i 15 minutter, fjern den med en bomullspute og vask.

Egnet for fading derma. Utarbeidet på grunnlag av oppvarmet melk, havsalt, potetstivelse og honning. Alle komponenter er tatt i like store mengder, blandet til en pasty-tilstand. Legg ut massen i lag, suge i 25 minutter.

Svartbrødsmaske

Ta 100 gram svartbrød av høy kvalitet. Fjern skorpen, hell et glass kokende vann over det. Etter avkjøling til en behagelig temperatur, mash og sett krummen i 15 minutter.

Vær oppmerksom! En slik komponent som egghvite kan trygt legges til enhver oppskrift eller brukes uavhengig av hverandre. Skum tåler tørking.

anmeldelser

Flere vurderinger av personer som har prøvd ulike måter å eliminere porøsitet.

Natalia oppdaget gelen Pores No More fra dr.brandt. Kvinnen har en liten grad av porøsitet og bruker stadig gelen til å lukke stomata. Hun bemerket den lette tekstur og gode resultater.

Victoria lærte sin bestemor å bruke pisket protein med en dråpe sitronsaft for å rengjøre dermis. Selv som en tenåring opplevde jenta konstant ulempen med en overflod av akne og akne. Stabil bruk av egghvide førte raskt dermis tilbake til normal.

Catherine prøvde mange muligheter til å skjule en meget stor porøsitet i nesområdet. Kvinnen bestemte seg for å bli hos konsultatøren. Spesialisten anbefalte henne å bruke den nyeste teknikken - plasmalifting. Nå anbefaler Natalia alle vennene sine til å bruke denne metoden for behandling.

Forstørrede porer på ansiktet kan forvride bildet ditt, men nå vet du hvordan du kan bli kvitt dem. Det gjenstår bare å velge et verktøy for sjelen og lommeboken og gjenvinne tilliten. Ikke glem å opprettholde en sunn livsstil og skinn med skjønnhet!

Flere Artikler Om Typer Acne