Voksne og barn står ofte overfor dermatologiske sykdommer.

Eksem, bleieutslett, allergisk irritasjon, kontakt med kjemikalier og insektbitt skaper stress for huden og fører til inflammatoriske prosesser. I ungdomsårene, selv med sunn menneskelig kropps hud, kan akne være et problem som undergraver selvtillit.

Av denne grunn bør det alltid være noen antiseptiske midler i hjemmets førstehjelpsutstyr for å behandle tørre og gråtende utslett, for eksempel skytten Tsindol. Astringent og tørking egenskaper av stoffet tillater deg å raskt bli kvitt pustulær utslett og ungdommelig akne.

Cindol: sammensetning og farmakologiske egenskaper

Zindol er en sinkoksyd-suspensjon. På grunn av den ikke-ensartede konsistensen kalles det en mos.

Legemidlet ser ut som en flytende blanding, som etter sedimentering tykner og blir til en salve. Zindol salve har ikke en egen form. Når hetteglasset blir omrørt, får væsken en hvit eller gråaktig nyanse - de aktive substansene stiger fra bunnen. Derfor er det nødvendig å riste hetteglasset flere ganger før du setter taleren på pinnen.

Etter hudbehandling danner Zindol albuminater og denaturerer andre proteinforbindelser. Denne egenskapen gir en soling og tørking effekt, absorpsjon av skadelige stoffer og lindring av den inflammatoriske prosessen. Evnen til å denaturere proteiner gjør taleren til et uunnværlig middel for gråt og ekssudasjon, alvorlig betennelse og irritasjon av dermis.

Et lag av albuminater danner en beskyttende barriere på huden som beskytter såroverflaten mot invaderende patogene mikrober og infeksjoner og skaper en spesiell mikromiljø som fremmer regenerering av epidermis. Dermed får den syke huden beskyttelse mot irritanter som kommer fra utsiden.

Et viktig trekk ved Cindol talker er å redusere og beskytte epidermisene fra de negative effektene av urin og svette på sengetøy, eksem og bleie dermatitt. Tanning eiendommen av stoffet akselererer behandlingen av eksem og regulerer spredning av hudpartikler, eliminerer peeling.

Vurder detaljert sammensetning av suspensjonen:

Farmakologiske egenskaper av Tsindol tillater å rangere det som et dermatotropisk legemiddel, fordi det helbringer dermis og reduserer alvorlighetsgraden av symptomene på patologiske prosesser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for behandling med Zindol

Hovedindikasjonene for bruk av suspensjonslærere kaller følgende tilstander:

 • Streptoderma.
 • Kutt og riper.
 • Stikkende varme
 • The bedsores
 • Bleieutslag.
 • Herpetic utslett.
 • Trophic ulcers.
 • Akutt stadium av eksem.
 • Termoburns, inkludert sol.
 • Dermatitt - bleie, kontakt, allergisk.

Det er bare en kontraindikasjon for bruk av et universelt terapeutisk middel - overfølsomhet overfor komponentene.

Fra bivirkninger i behandlingsperioden med en talker kan milde allergiske reaksjoner oppstå - testimonials fra pasienter til Tsindol vitner om dette. De er uttrykt av kløe, utslett og rødhet i det behandlede området. Dette indikerer individuell intoleranse mot suspensjonskomponentene og krever at medisinen blir stanset. For fremtiden bør en person huske at sinkoksidmedisiner ikke passer for ham.

Analogt talker Zindol har ikke. Dens synonymer er stoffer med sinkoksid - pasta og sink salve, liniment av sinkoksid, Diaderm krem ​​og salve Desitin. Alle rusmidler er inkludert i gruppen eksterne midler.

Hvordan du bruker Zindol: detaljert bruksanvisning

Suspensjon avlaster perfekt betennelse og helbreder liten akne. Hun reduserer akne i størrelse og forhindrer at nye elementer dannes. Det er nødvendig å bruke Zindol-mosen fra akne ved å bruke stoffet med en bomullspinne eller en tampong på en prikket måte, det vil si på en bestemt pimple.

Behandle antiseptisk ansikt, nakke, skuldre, bryst og dekolleté. Når produktet tørker og skreller, vaskes det av med varmt vann.

Kvinner kan søke et problem på problemområdet før sengetid, og vaske det av om morgenen. Om natten vil taleren maksimere sine nyttige egenskaper. Men for tørr hud er dette alternativet ikke egnet, siden suspensjonen kan øke tørrheten og forårsake peeling. Hvis hudtype er normal eller fet, vil stoffet demonstrere høy effekt og eliminere utslett etter flere bruksområder.

Zindol kan behandle ikke bare akne, men lindrer også irritasjon etter barbering av beina, bikiniområdet og underarmene. Til dette formål blir taleren også påført om natten, og om morgenen - vasket av. Produktet vil berolige irritert vev og forhindre dannelse av kviser og pustler.

Med dermatitt blir de syke hudområdene pre-rengjort og tørket, deretter påføres et tynt lag av Zindol. Midler holder på deksler flere timer, vask deretter av. I avanserte tilfeller med flere inflammatoriske purulente utslett, anbefales det å tørke huden med suspensjonen flere ganger om dagen. Som dermis forbedrer, blir behandlingsfrekvensen redusert til 1-2 per dag.

For barn

Suspensjon Zindol er så trygg for delikat hud at bruksanvisningen tillater det å brukes til behandling av nyfødte. Det er umulig å sette midler på barnets ansikt da det medfører peeling.

Hvordan behandle bleedermatitt og chili hos barn med Zindol:

 • I morgen må du vaske babyen med en svak løsning av kaliumpermanganat.
 • Tørk kroppen med et mykt håndkle og smør med en talker alle utslett og gråtende foci.
 • Ikke kle babyen for en stund, slik at preparatet tørker til luft.
 • På dagtid må du gjenta behandlingen, for eksempel når barnet trenger å bytte bleier og bleier, eller hvis krummen svetter tungt.
 • Om kvelden før sengetid, kjøp en nyfødt i blek rosa mangan vann.

Ved å følge denne behandlingsregimet, vil foreldre kunne kurere bleedermatitt hos en nyfødt om noen dager med Zindol alene.

Gravide og ammende kvinner

Under graviditet hos kvinner, på bakgrunn av hormonelle svingninger, kan små kviser og betent papiller starte opp på kroppen. I varmt vær kan fremtidige mødre oppleve stikkende varme, og uriktig mat provoserer noen ganger deres allergier. Cindol løser alle problemene som er oppført under graviditet og eliminerer kløe og eksem.

Behandling av huden med en taler vil hjelpe gravide og ammende mødre bli kvitt kviser og rødhet, fjern peeling og gjør dermis jevn. Også stoffet kan brukes til å helbrede riper, sår, kutt og områder som er bitt av insekter.

For å behandle sår og brente overflater, er det berørte området dekket med et bandasje gjennomvåt i Zindol. Etter behov forbindingstiltak.

Hvor mye er stoffet

Suspensjon Tsindol gjelder ikke for dyre stoffer - en flaske mos blir solgt til en pris på 70 - 110 rubler for et volum på 125 ml. Kostnaden kan variere noe avhengig av apotekets geografiske beliggenhet og prispolitikken, siden stoffet er tilberedt av visse stoffer.

Resept fra legen når du kjøper er ikke nødvendig. I Ukraina, koster en flaske med Zindol 150 hryvnia (minimum - 75). I Hviterussland er taleren ikke til salgs, siden den ikke er registrert av lokale helsemyndigheter.

Suspensjonen er lagret for lenge, så når du kjøper bør du være oppmerksom på holdbarheten. Hjemme skal taleren være på et mørkt sted borte fra kilder til varme og sollys. Den optimale oppbevaringstemperaturen er opptil +30 grader.

anmeldelser

På grunn av sin høye effektivitet til lave kostnader, samler Zindol talker mye positiv tilbakemelding. Suspensjon tørker vanlig akne og kyllingkopputslett hos barn, beroliger huden etter barbering og gir ikke flekker på kroppen, flekker ikke klær og sengetøy. Ved behandling av vannkopper fjernet stoffet virale elementer uten arrdannende vev, selv på de stedene hvor barnet hadde dype sår.

Tsindol mottok negative vurderinger for ikke å hjelpe noen mennesker med å få akne og ungdoms akne. Men på samme tid forverret antiseptisk ikke tilstanden til huden, noe som indikerer at den er uskadelig. Generelt holder taleren et godt omdømme og forblir et populært verktøy for behandling av akne, prikkende varme og bleieutslett.

Instruksjoner for bruk Zindola fra akne og sår

Tsindol - et av de vanligste og allsidige stoffene for å bekjempe utslett på huden. Det regnes som det mest effektive utendørsmedikamentet, på grunn av sin sinkoksidbase. Med tanke på at stoffet brukes til å behandle et stort antall hudsykdommer, kan metodene for bruk av Zindol variere, avhengig av det spesifikke tilfellet.

Oppgaven av sinkoksid er å berolige irritert hud og sette i orden alle relaterte prosesser. Derfor brukes Cindol ikke bare for å behandle mange patologier, inkludert for eksempel dermatitt og eksem, men også for behandling av sår, riper, slitasje, trykksår og så videre.

I hvilken form produseres og selges Zindol

Folk hører ofte ordet "talker". Denne termen refererer til et spesielt middel for akne, som har blitt brukt i flere tiår av forskjellige generasjoner. Tsindol - dette er taleren. Legemidlet er en suspensjon med en bestemt konsistens.

Noen ganger kalles det en salve, men i dette skjemaet har Zindol aldri blitt produsert. På grunn av denne reservasjonen er det ofte forvirring blant pasienter og leger. Faktum er at salver basert på sinkoksid eksisterer, men har helt forskjellige navn. Blant dem er Desitin, som er nær Tsindol i effektivitet, men det er fortsatt helt forskjellig fra dette stoffet.

For enkel bruk, gjør enkelte mennesker selv den såkalte salven fra Zindol. For å gjøre dette, må du bare forlate flasken med suspensjon i flere dager for å danne et bunnfall i bunnen. Deretter dreneres væsken, og selve utfellingen brukes som en salve, for eksempel ved behandling av koke.

Sammensetning av Zindol

Hovedkomponenten av stoffet er sinkoksid. Ifølge standarden for 0,1 l av midler står for 12,5 gram oksid. Alle andre stoffer er hjelpestoffer. Sammensetningen omfatter også destillert vann, medisinsk alkohol, stivelse og talkum. Samlet gir komponentene ønsket konsistens og forbedrer den positive effekten av sinkoksid på huden. I utgangspunktet er Cindol solgt i tradisjonelle mørkede medisinske flasker på 125 milligram.

Hvordan Tsindol påvirker huden

For å forstå handlingsprinsippet av stoffet anbefaler vi at du gjør deg kjent med strukturen i menneskets hud. Først og fremst reduserer virkemidlet aktiviteten av patologien til huden som har kommet inn i kroppen. Dette skyldes det faktum at Zindol, gitt egenskapene til sammensetningen, a priori, kun har en positiv effekt på huden. Blant de viktigste effektene av stoffet er å fremheve:

 • Tørker huden.
 • Antiseptisk effekt.
 • Adsorberende effekt.
 • Anti-inflammatorisk prosess.
 • Bindende elementer.

I kombinasjon med stoffene på den menneskelige huden danner Zindol albuminatsalter, og demper samtidig ytelsen til andre salter. På grunn av dette er det en reduksjon i aktiviteten til den utviklende patologien. Porene blir gradvis ryddet, og sebaceous kjertlene gjenoppretter den optimale rytmen av arbeidet.

Således forsvinner akne jevnt, men det er verdt å forstå at det i fremtiden kan kreve ekstra behandling med andre stoffer. Alt avhenger av den spesifikke typen patologi som førte til utseendet av hudutslett.

Ikke mindre bra hjelper talker for allergi. Selvfølgelig må reaksjonsårsaken elimineres så snart som mulig, ellers vil konsekvensene komme igjen. Men den største forverringen Tsindol bidrar til å "glatte ut". Det er mulig at du med dette stoffet ikke føler de viktigste symptomene på en allergisk reaksjon. Men bare hvis det kommer til brudd på lagene i huden.

Zindols beskyttende funksjon

Proteinene, denaturert på grunn av albuminater, blir ikke bare brettet, men også raskt brakt til overflaten av huden, og danner dermed et slags beskyttende lag. Gjennom det kan infeksjoner ikke trenge inn i den berørte huden. Denne funksjonen er svært viktig, gitt at immunitet på dette tidspunktet kan svekkes.

Barrieren forhindrer også alle eksterne faktorer som kan påvirke huden negativt. Det er derfor mange leger foretrekker Tsindola, når de møter et valg mellom flere stoffer. Ikke alle verktøyene kan ikke bare ordne de nødvendige prosessene, men også danne et spesielt beskyttende lag.

Blant fordelene er det også verdt å markere det faktum at Zindol myker den berørte huden. Det er veldig nyttig og effektivt i å håndtere et slikt problem som for eksempel eksem. En slik funksjon anses også å være beskyttende.

Tsindol. Instruksjoner for bruk

Standard instruksjoner for behandling av vanlig akne

 1. Før du bruker stoffet, må du forberede den berørte huden. Uansett hvilken type patologi og utslett, skal huden skylles grundig med rent, varmt vann. Deretter må du tørke det våte området. For å fremskynde prosessen, er det lov å bare våt det med et håndkle for å absorbere hoveddelen av fuktigheten, hvorpå du må la huden tørke i seg selv. For å gjøre dette er det nok å ikke gjøre noe i 15-20 minutter.
 1. Sinkoksid utsettes hvis flasken forblir i vannet og i samme posisjon i 15 minutter, så før du bruker suspensjonen i en standardvideo, må innholdet ristes grundig.
 2. Når blandingen har blitt en homogen masse, kan Zindol påføres huden. Ikke gni verktøyet rundt omkretsen av huden. Det er nok bare å dekke de berørte områdene av kroppen med et tynt lag.
 3. Hvis det berørte området er lite, kan du enkelt spre et utslett med Zindol ved hjelp av en bomullspinne. Hvis du trenger å dekke et stort hudområde, anbefales det å bruke en bomullsstykke.
 4. Massen vil tørke på huden i løpet av noen få minutter, men den må stå i minst 2-3 timer. I løpet av denne tiden vil sinkoksid virke på den berørte huden.
 5. Etter det kan suspensjonen enkelt vaskes med vanlig varmt vann.

Behandlingsforløpet er individuelt for hver pasient. I gjennomsnitt, for fullstendig utvinning, i henhold til instruksjonene til Zindol, må du behandle huden fra 4 til 6 ganger om dagen. Den spesifikke varigheten av behandlingsforløpet finnes imidlertid ikke. Alt avhenger av hvert tilfelle. Noen ganger tar det flere dager for å gjenopprette huden helt. Hvis et stort område ble rammet, vil det mest sannsynlig ta minst en måned.

Instruksjoner for behandling av alvorlige patologier som påvirker et stort hudområde

 1. Akupressur av Zindol på individuelle kviser vil ikke ha noen effekt i dette tilfellet. For å bli kvitt problemet må du bruke en fullverdig maske for huden. Den mest praktiske måten å bruke den på før sengetid.
 2. Bruk en bomullspinne, bruk opphenget over hele det berørte området. Prøv å ikke gå glipp av en enkelt betennelse, da du kan forlate brannen for å utvikle og skade huden.
 3. Innen 5-10 minutter, vil masken tørke til ønsket nivå, avhengig av det bestemte området.
 4. Deretter må du dekke den behandlede huden med et bandasje.
 5. Om morgenen blir masken bare vasket av. Prosedyren gjentas daglig før sengetid.

I dette tilfellet, mest sannsynlig, vil kurset ta fra en til to måneder. Men alt avhenger av hva som spesielt forårsaket hudlesjoner og utseendet av betennelse.

Instruksjoner for behandling av sår og brannskader

 1. Ta et stykke gassbind og fukt det i suspensjon.
 2. Hold deg til såret og spol tilbake kompresjonen med et bandasje.
 3. Du bør ha en slags dressing gjennomvåt i Zindol.
 4. Det er nødvendig å bytte midler regelmessig. Frekvensen avhenger av egenskapene ved behandling av sår og brannsår, samt området av den berørte huden.

Vurder at du må endre ikke bare dressingen selv, men også en komprimering. Hver gang et nytt stykke gasbind er re-fuktet i Zindole. På grunn av dette helbreder hudlelene mye raskere, og etterlater færre arr.

Instruksjoner sinkprat for behandling av mindre riper og solbrenthet

 1. Hvis graden av hudlesjon er lav, anbefales det ikke å overdrive det med mengden av stoffet. For en god effekt er et tynt lag nok. Hvis vi snakker om riper, kan de behandles, som vanlig akne - med en bomullspinne.
 2. I denne formen blir de behandlede sårene over natten.
 3. Om nødvendig kan du dekke huden med et stykke gassbind.

Mindre riper, sår og brannskader passerer lettere om 1-2 dager. Huden forblir minimal spor som forsvinner innen en uke.

Instruksjoner for bruk Zindol for gravide kvinner og barn

Cindol under graviditet

For mange kvinner er dette stoffet en ekte livredder i den "interessante posisjonen". I denne perioden har flertallet av problemer med hud - dermatitt, eksem, vanlig akne, konstant kløe. Tsindol gjør det enkelt å håndtere disse problemene. Takket være sin enkle sammensetning og allsidige komponenter kan taleren brukes selv under graviditet, noe som er uvanlig for de fleste legemidler. Instruksjonene i dette tilfellet er helt i samsvar med alle listede.

Hvis du har hudproblemer under graviditeten, ikke rush å fly til apoteket for en flaske Zindol. Kanskje årsaken til disse problemene ligger i helt forskjellige prosesser. Først av alt, kontakt alltid legen din. Bare han vil være i stand til å gi deg individuelle trygge råd om hvordan du skal håndtere eventuelle problemer. Hvis legen har bekreftet muligheten for å bruke taleren, følg nøye alle instruksjonene.

Hvordan søke Zindol for akne hos nyfødte

I de første månedene av livet opplever barn utholdende hudproblemer. Det kan være stikkende varme hos babyer, miles, urticaria, det vanlige barnet utslett... I dette tilfellet er Tsindol igjen en stor hjelper. Det eneste spørsmålet er hvordan du skal bruke verktøyet.

Umiddelbart er det verdt å markere den største fordelen - stoffet har absolutt ingen negativ effekt på barnas hud. Sammensetningen bidrar til det faktum at selv en sensitiv og umoden kropp lett opplever fysisk kontakt med dette legemidlet.

Uavhengig av målene, anbefales behandling av nyfødte med Zindol i henhold til følgende instruksjon:

 • Fortynn kaliumpermanganat i vann (til en rosa fargetone) og bade barnet i det.
 • Tørk babyens hud forsiktig med myke håndklær og la den tørke i noen minutter.
 • Behandle utslett forsiktig med en bomullspinne eller -plate. Hvis du vil lage en maske, må du kontrollere at lagtykkelsen var minimal. Verktøyet skal tørke av seg selv, så barnet trenger ytterligere noen få minutter til å forlate i denne formen.
 • Det anbefales ikke å bruke bleier under suspensjonsbehandlingen. Siden prosedyren må repeteres flere ganger. Fest en baby. Så snart han begynner å svette og fikse sitt behov, kjøper han og bruker produktet igjen. Dermed, i løpet av dagen må du bruke Zindol på huden, minst 3-4 ganger. Varigheten av behandlingen avhenger igjen av hvilke resultater taleren viser.

Hvordan bruke Zindol til behandling av unge og eldre barn

Tsindol brukes i dette tilfellet oftest til behandling av:

 • Kjør, skrape, brenner, slitasje.
 • Utslett, vannkopper, diateser og så videre.

Instruksjonen i dette tilfellet er noe forskjellig fra alle tidligere alternativer. Behandlingen foregår i en bestemt rekkefølge:

 1. Uansett Zindols oppgave, må huden fortsatt skylles grundig først. Dette er et obligatorisk krav til dette stoffet. Hvis du trenger å behandle utslett fra kyllingpokker, kan du bare tørke den berørte huden med et varmt, fuktig håndkle.
 2. Suspensjonen påføres huden i et tynt lag og forblir på kroppen i flere timer. Etter det må Tsindol vaske av og tørke huden med et rent håndkle. Avhengig av hva du behandler, kan du bruke baby krem ​​til huden.

Det er bemerkelsesverdig at Zindol også bidrar til å lindre barnet fra ubehag med insektbitt, kammetakn og så videre. Du må bare utføre prosedyren for de ovennevnte instruksjonene.

Pris Zindol

Til tross for stoffets allsidighet og effektivitet har den en svært lav pris. En flaske Tsindola vil koste deg bare 120 rubler. Kostnaden kan variere med 10 rubler, avhengig av region.

Med alle fordelene ved et verktøy, ser folk ofte etter analoger av Zindolu. Årsaken er tydeligvis ikke i høy pris. I de fleste tilfeller bruker brukerne ikke bare konsistensen av stoffet. En suspensjon, for eksempel, er ikke alltid egnet for behandling av nyfødte eller småbarns hud. Selvfølgelig er det i dette tilfellet mer hensiktsmessig å bruke salve.

Blant verdige analoger kan identifiseres samme Desitin. Faktisk har salven samme egenskaper og har omtrent samme effekt. Selvfølgelig vil suspensjonen i noen tilfeller fungere mye bedre, men alt avhenger av den spesifikke situasjonen.

Et annet alternativ er vanlig sink salve. Sammensetningen omfatter bare det ovennevnte sinkoksid, som har hovedvirkningen, samt et hjelpestoff - paraffin. Takket være ham har verktøyet konsistens av salve.

Bivirkninger av Zindol

Den eneste bivirkningen som dette stoffet kan forårsake er en allergisk reaksjon på applikasjonsstedet. Huden blir litt rød, kløe oppstår, en midlertidig liten utslett er mulig. Dette kan bare skyldes at du har intoleranse mot hovedkomponenten - sinkoksid.

I dette tilfellet er det presserende å slutte å bruke dette stoffet og forlate alle eksterne agenter som inneholder sinkoksid i fremtiden.

Hvis kroppen din normalt oppfatter dette stoffet, og du har brukt Zindol på riktig måte for akne, kan det ikke oppstå problemer.

En alternativ måte å bruke Zindol på for akne

Hvis du raskt trenger å fjerne pimples, som plutselig dukket opp i huden i små mengder, trenger du ikke å gjennomgå et fullt behandlingsforløp for patologi, og bruker suspensjonen til huden 6 ganger daglig i en måned. Hvis utslett er lite og det er få kviser, er det nok bare å bruke Zindol på huden en gang, etter å ha rengjort det grundig og la det tørke. Det kan bare vaskes av når det begynner å skrelle seg selv.

Som regel skjer dette innen 4-5 timer. Det vil være mer praktisk å bruke agenten til ønsket område før du sover. Like før sengetid, la det tørke på huden din. Ellers kan du bare tørke hele suspensjonen på sengen.

Lagringsforhold og holdbarhet for Zindol

Både i åpen og forseglet form lagres legemidlet i svært kort tid. Derfor vær forsiktig med tiden for å kjøpe Zindol. Produsenter angir alltid utløpsdatoen på emballasjen. Det er ikke tilrådelig å holde verktøyet åpent, selv om holdbarheten tillater det. Dosen beregnes spesielt for å bruke verktøyet i kort tid.

Godkjent lagertemperatur på stoffet - opp til 30 grader Celsius. Samtidig er direkte sollys og åpen varme utelukket. Du kan få stoffet på et apotek uten resept fra legen.

Tsindol. Reelle forbrukervurderinger

Et stort antall tekstanmeldelser og bilder har blitt publisert på Internett, hvor ektheten nesten ingen kan bekrefte.

Nedenfor kan du se en detaljert video gjennomgang, som tydelig viser resultatet av stoffet. Det er bemerkelsesverdig at hvert år øker verktøyets popularitet bare. Til tross for at det dukket opp på markedet i lang tid. Inkluder videoen akkurat nå:

Og her er det et stort utvalg av billige hudpleieprodukter som du kan kjøpe på et apotek. Selvfølgelig er Zindol suspensjon tilstede blant dem:

På det moderne markedet er det et stort utvalg av rettsmidler for akne. Disse er vanlige piller, geler, salver og til og med spray. I de dyre reklamefilmene på fjernsynet vises et utrolig resultat av slike stoffer, men dessverre er den uhyrlige kostnaden for dem skyldes nettopp de høye kostnadene ved annonsering.

Tsindol - en av de billigste midlene, som, når de brukes riktig i henhold til instruksjonene, gir resultatet ikke verre. I tillegg er verktøyet helt trygt og egnet for alle. Det eneste kravet er fraværet av sinkoksidallergi.

Snakk Zindol: bruksanvisning

Zindol - narkotika til utendørs bruk, opprettet på grunnlag av sinkoksid. Når den brukes på problemområder i huden, har den en utpreget antiseptisk, antiinflammatorisk, tørking og astringent effekt, eliminerer irritasjon og kløe, fremmer rask regenerering av skadede vev. Zindol har et bredt spekter av applikasjoner innen dermatologi. Det brukes til behandling av dermatitt, eksem, brannskader, trykksår, blæreutslett og andre hudsykdommer hos pasienter i alle aldre.

Doseringsform av stoffet, dets aktive ingrediens og hjelpestoffer

Zindol fremstilles i form av en suspensjon (talker) til ekstern bruk, helles i en 100 ml og 125 ml mørk glassbeholder. Den aktive ingrediensen i legemidlet er sinkoksid. Konsentrasjonen i 100 ml av legemidlet er 12,5 ml. I tillegg til den aktive komponenten inneholder preparatet etanol 70%, stivelse, talkum, glyserol og renset vann. De listede komponentene presenteres i et legemiddel i form av hjelpestoffer.

Chatter Zindol-sammensetningen er helt trygg for menneskekroppen. Komponentene som er tilstede i den, virker bare på overflaten av huden uten å trenge inn i den systemiske sirkulasjonen og uten å påvirke pasientens helse. På grunn av denne suspensjonen er aktivt brukt i kampen mot dermatologiske plager, ikke bare hos voksne, men også hos barn i alle aldre (inkludert nyfødte).

Den aktive komponenten av zindol sinkoksid tilhører kategorien dermatotrope stoffer. Når den påføres eksternt, har den en gunstig effekt på overflaten av dermis, reduserer intensiteten av de patologiske prosessene i dem. Virkningen av stoffet skyldes evnen til å produsere albuminater - proteinforbindelser som har en merkbar mykning, tørking, antiinflammatorisk og absorberende effekt på huden. I tillegg til de ovennevnte egenskapene skaper Zindol talker en film på overflaten av huden som beskytter dem mot infeksjon og fremskynder helingsprosessen av irritasjonene og skader som er tilstede på dem.

Indikasjoner og kontraindikasjoner av stoffet

Klargjøring Tsindol bruksanvisning anbefaler bruk i behandlingen av:

 • eksem;
 • dermatitt av enhver etiologi;
 • trykksår;
 • bleieutslett;
 • stikkende varme;
 • termiske brannsår;
 • pyoderma streptokokker;
 • trophic ulcers;
 • herpes utslett
 • riper, kutt og sår.

Suspensjon Tsindol har praktisk talt ingen kontraindikasjoner å bruke. Det eneste tilfellet der bruken av stoffet bør avvises, er individets intoleranse av stoffene i sammensetningen.

Cindol under graviditet er ikke kontraindisert, men bruken i denne perioden skal utføres bare som foreskrevet av lege. Under amming er bruk av suspensjon for behandling av dermatologiske sykdommer mulig uten begrensninger. Hvis sykepleiemoren trenger å behandle brystkjertelen med en talker, bør hun grundig skyll den medisinske løsningen fra brystvorten og huden som ligger i umiddelbar nærhet av hver baby.

Bruk av Zindol til nyfødte er ikke forbudt. Barn 1 års levetid, er legemidlet ofte foreskrevet for å eliminere blødning, blæreutslett og manifestasjoner av bleie dermatitt. Hyppigheten av bruk av stoffet hos barn er etablert av en barnelege eller dermatolog.

Funksjoner av stoffet

Før du begynner behandling med Zindol, bør en person konsultere en spesialist, siden bruken av dette legemidlet kan variere avhengig av diagnosen. Før du bruker produktet, bør området som berøres av den patologiske prosessen vaskes med såpe og varmt rennende vann, og deretter forsiktig bløt med et mykt håndkle. Suspensjon skal rystes kraftig før det påføres huden, og sikrer at komponentene er jevnt fordelt i flasken. Når medisinen oppnår en jevn konsistens, blir den påført med en bomullspinne eller -plate med et jevnt tynt lag på problemområdene av dermis. Etter 4-6 timer vaskes produktet og prosedyren blir gjentatt på nytt. Frekvensen og varigheten av taleren er avhengig av diagnosen og bestemmes av den behandlende legen.

Ved alvorlige betennelsesprosesser på huden anbefales Zindol å bli kombinert med dressinger. For å gjøre dette påføres taleren på overflaten av huden og, etter at den tørker, dekker det behandlede området med et stykke rent gasbind eller bomullstoff. Forbindelsen skal festes med gips og stå over natten.

For brannskader og sår blir talkermedisin påført de berørte områdene i kroppen i form av kompresser. For å gjøre dette, er impregnert sterile stykker gasbind med den medisinske løsningen, hvorpå de er festet på problemområder med tape. Når kompressoren er tørr, anbefales det å bytte den med en ny.

For stikkende varme, blæreutslett og bleedermatitt hos små barn, bør Zindol brukes etter bading eller bytting av bleie.

Ved bruk av suspensjonen må pasienten observere vitnesbyrdet fra den behandlende legen, ellers vil det ikke være mulig å oppnå rask gjenoppretting. Når du bruker stoffet på huden, er det nødvendig å sørge for at det ikke vises i pasientens øyne eller munn. For å unngå å snakke om mat, bør prosedyren for behandling av dermis utføres vekk fra mat og drikke. Etter ferdigstillelse av arbeidet med suspensjonen, skal personen vaske hendene grundig med såpe.

Bivirkninger, overdosering og narkotikainteraksjoner

Hos pasienter som overholder vitnesbyrd om bruk av Zindol, er bivirkninger fra terapi ekstremt sjeldne. Vanligvis er de forbundet med individuell intoleranse mot sinkoksid og manifesterer seg som hyperemi, kløe og irritasjon av kroppsdeler behandlet med en mos. Når symptomene beskrives, skal pasienten nekte ytterligere behandling med agenten og søke hjelp fra lege.

Data om overdosering med Zindol-suspensjon til ekstern bruk er ikke tilgjengelig. Hvis du ved et uhell tar stoffet inne i pasienten, kan det oppstå klager på kvalme, oppkast, smerte i epigastrium. For å stoppe manifestasjonene av overdose, blir magen vasket, og deretter er symptomatisk behandling foreskrevet.

Doseringsinteraksjon av Zindol med andre grupper av legemidler har ikke blitt funnet til dato. Takket være denne suspensjonen kan brukes i kombinasjon med medisinering.

Har Tsindol motparter i det russiske farmasøytiske markedet? Eksperter svarer på dette spørsmålet bekreftende, fordi narkotika til ekstern bruk, hvis hovedkomponent er sink, i moderne apotek kan du se mye. Zinksalve, Desitin, Diaderm, Zinkoksid-liniment, etc. betraktes som legemidler som er analoger av Zindol. De oppførte preparatene har de samme indikasjonene som suspensjonen, men de anbefales ikke å erstatte behandlingen de foreskriver av seg selv.

Få salve fra snakkere

Om nødvendig kan suspensjonen fås salve Zindol, innholdet av sinkoksid, som vil være mye høyere enn i oppløsning. For å gjøre dette må medisinflasken stå oppreist i en halv time før bruk. Etter at et tykt bunnfall dannes i bunnen av beholderen, bør væsken forsiktig dreneres fra medisinen. I flasken forblir kremaktig masse, som er et konsentrert sinkoksid. For enkel bruk, anbefales det å blande med baby krem ​​og gni inn i problemområder av huden.

Bruk av stoffet i dette skjemaet anbefales for sterke inflammatoriske prosesser på huden. Ved mindre problemer anbefales det ikke å bruke Zindol krem, da en høy konsentrasjon av sinkoksid kan forårsake uforutsigbare bivirkninger hos en pasient.

Salve talker Zindol er designet for reseptbelagte salg i apotek. Oppbevar det ved en temperatur ikke over + 25 ° C på et tørt sted utilgjengelig for barn. Det er nødvendig å lagre suspensjon 2 år fra produksjonstidspunktet. Etter utløpsdatoen må legemidlet blandes med vann og helles i kloakken, og kast flasken av den sammen med husholdningsavfall.

Tsindol (talker): instruksjoner for bruk for akne, for vannkopper

Tsindol (populært chatterbox) er et middel som brukes til akne, for vannkopper og andre hudproblemer. Instruksjoner for bruk vil bli diskutert nedenfor.

Hver av oss ønsker å bevare babyens hud, tynn, hvit-rosa og elastisk. Men, i tillegg til at huden gjennom årene gjennomgår aldersrelaterte forandringer, er det hver dag utsatt for skadevirkningen av både organismen, hvis det oppstår indre organer, og eksterne faktorer som varme, frost etc.

Alle av oss, i en eller annen grad, er utsatt for ulike ubehagelige manifestasjoner på huden, som dermatitt, sår, akne, brannskader osv. Og det er ikke alltid nært at rette er egnet for å hjelpe, og noen ganger kan vi ikke engang forestille oss noe som betyr at det kan hjelpe i dette tilfellet.

En av de velkjente og velprøvde løsningene for å bekjempe disse manifestasjonene på huden er Tsindol-suspensjonen for ekstern bruk. I lang tid har dette verktøyet vært mye og ikke uten suksess brukt av våre foreldre, og i folk har blitt kalt "talker" - fordi du må riste det godt før du bruker det.

Nedenfor vil vi snakke om egenskapene til dette stoffet mer detaljert, vi vil finne ut hvilke indikasjoner Zindol anbefales til, bruksanvisningen for bruk vil også bli vurdert i detalj.

struktur

Zindol er en heterogen masse, i form av en klar væske og utfelt (til risting) hvitt utfelling.

Sammensetningen av Zindol inneholder bare naturlige stoffer, som tillater bruken selv under graviditet, laktasjon og behandling av hudinfeksjoner hos nyfødte og barn.

 • Zinkoksid er en aktiv aktiv ingrediens med helbredende, helbredende egenskaper. Den antiseptiske egenskapen til sinkoksid er forårsaket av denaturering av proteinet i stoffets sammensetning. Sink oksid er den beste reflektor av UVA og UVB og er en viktig ingrediens i solkrem lotioner, calamine lotions, blek kremer, baby pulver, akne kremer og mye mer.
 • Talc er en integrert del av stoffet, har en utmerket adsorberende egenskap, fjerner overflødig fuktighet.
 • Potetstivelse - nærer huden med næringsstoffer og vitaminer, forbedrer tonen sin.
 • Glycerin - hjelper til med å regulere hudfuktighet.
 • Etanol - har en tørkeeffekt.
 • Renset vann - et hjelpestoff som nærer huden.

pakking

Zindol er produsert i brune glassflasker på 125 g hver, forseglet med en plastpropp og vridd over korken med en gjenget hette.

Flasken er plassert i en pappkasse, hvor bruksanvisningen også er plassert.

Om nødvendig kan suspensjonen brukes som en salve.

For å forberede salven fra Zindol, trenger du bare å åpne hetteglassets hette og la den stå åpen til et hvitt bunnfall dannes nederst, og forsiktig drenere alt vannet. Noen denne bruksmetoden kan virke mer praktisk og effektiv, det er verdt å merke seg at de nyttige egenskapene ved fremstilling av salver ikke går tapt.

søknad

Zindol er et universelt middel for behandling av hudsykdommer, egnet for sensitiv og delikat hud, inkludert barn. Tsindol har også en tørkeegenskap som gunstig påvirker helbredelsen av sår, og danner også en beskyttende film som beskytter såret mot forurensning.

Den brukes til tørr, problem, kombinasjon og sensitiv hudtype. Tsindol har vist seg å være et effektivt middel for slike manifestasjoner på huden som

Nyttige egenskaper

Effektiviteten til Zindol skyldes i stor grad å gi et ganske bredt spekter av terapeutiske egenskaper, for eksempel: tørking, astringent, anti-edematøs og anti-inflammatorisk virkning, på grunn av sinkoksidet som er en del av preparatet.

Også tilstede i sammensetningen av sink har en blekende effekt, noe som tyder på muligheten for at stoffet behandler mild eller moderat form av kongestiv og pigmentflater, samt arr etter akne.

Ved egenskapene er tsindol et dermatoprotektiv middel, har en positiv effekt på huden, og reduserer intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i den.

På grunn av stoffets evne til å denaturere proteiner, reduserer det frigjøringen av væsker og bidrar til å redusere hudirritasjon og betennelse. Det har en terapeutisk effekt på akutt form for allergiske prosesser (unntatt kronisk form).

Det beskyttende laget som er dannet etter påføring av preparatet, er i mange henseender likt i struktur til hudvev og dermis, beskytter den skadede huden mot infeksjon, og skaper også et gunstig miljø for helingsprosesser.

Glycerolmolekylene til Zindol som er en del av den, støtter perfekt den gunstige vandige sammensetningen av huden, og den virker i begge retninger. Hvis huden er tørr, tiltrekker de seg fuktighet fra luften, hvis luftfuktigheten tvert imot er lavt, de bidrar til utskillelsen av fuktighet fra kroppen for å unngå å tørke ut huden.

Den brukes som et babypulver. Bruksanvisningene, som du finner nedenfor, beskriver i hvilke tilfeller og hvordan du bruker Zindol.

Hvordan søke

Standard bruk av Zindol:

 • rist før bruk
 • Før bruk, test stoffet for individuell intoleranse, bruk på den indre bøyningen av albuen og vent 10-15 minutter;
 • swab, legg stoffet på den betente huden;
 • før gjenbruk for å fjerne rester av stoffet.

Vurder nyansene av stoffet, avhengig av problemet.

Akne og akne Cindole

Akne og akne. I hver persons liv kommer en periode når ansiktet er dekket med akne. Årsakene til akne kan være mange, dårlig ernæring, infeksjon, feil hudpleie. Derfor er det rettferdig å si at først og fremst må du se etter hovedårsaken til sykdommen. Når det gjelder den allerede eksisterende akne, vil Zindol, på grunn av sin beroligende effekt, først og fremst hjelpe med å fjerne rødhet, redusere irritasjon og kløe, og betydelig tørke pimple, noe som reduserer størrelsen betydelig.

Den aktive ingrediensen av stivelse inneholdt i Zindol forbedrer funksjonen til kjertlene som er ansvarlig for produksjonen av sebaceøsekresjonen, hvorav overskytende fremkaller betennelse og regulerer sekresjonen når ansiktets oljeaktige glitter påvirkes. Suspensjon har en positiv effekt på arbeidet med kollagenfibre, og hindrer de skadelige effektene av kosmetikk og det forurensede miljøet. Med en blekningsegenskap bidrar stoffet til resorpsjonen av pigmentflater igjen etter akne, hjelper i kampen mot svarte flekker.

Instruksjoner for bruk

Vurder hvordan du bruker Acne Zindol:

 1. Før du bruker produktet, skyll ansiktets hud grundig med varmt vann, og i tilfelle av høy fet hud vil det være bra å rengjøre det med kosmetisk lotion.
 2. Klargjør huden for behandling, avhengig av omfanget av utslett, på huden en prikk eller over overflaten av ansiktet med et tynt lag og la det tørke.
 3. Hold bør være noen timer, du kan gå over natten. Skyll deretter med varmt vann.
 4. Påfør 2-3 ganger om dagen. Hvis du ønsker det, kan du påføre en fuktighetsgivende kosmetisk krem ​​etter skylling.

Chindol i chicken pox

Cindol hos barn med vannkopper er spesielt effektiv i begynnelsen av sykdommen. Tsindol kan brukes til barn som er en måned gammel. Med vannkopper kan stoffet redusere betennelse og kløe, forhindre infeksjoner, bakterier og andre komplikasjoner. også tsindol kan redusere arr.

Påfør Zindol med vannkopper kan være en standard måte, som beskrevet ovenfor. Hvis du har sterkt tørket på huden, bør du påføre et barns fuktighetskrem.

når dermatitt

Dermatitt er en betennelsesprosess som påvirker pasientens hud når den kommer i kontakt med ulike irriterende stoffer. Årsakene til utviklingen av sykdommen kan være fysisk,

kjemiske, matfaktorer. De primære manifestasjoner av dermatitt er: kløe, betennelse, tørr hud. Instruks for bruk anbefaler Zindol for behandling av disse symptomene.

I perioden med behandling av dermatitt brukes Zindol til å gjenopprette hudområder som er dårligere på grunn av sykdommens virkninger, samt et middel til grunnleggende omsorg, selv uten forverring av sykdommen. Karbohydrater inneholdt i produktet spiller en stor rolle i transport av næringsstoffer til de berørte områdene, og gir en støttende effekt og bidrar til normal aktivitet av epidermis.

Instruksjoner for bruk

Påfør Zindol med dermatitt bør være som følger:

 1. Hudområder med tegn på betennelse bør vaskes med varmt vann og såpe, uten gnidning, flekk med et håndkle og la det tørke helt i luft.
 2. Forhåndsskakning av flasken med stoffet, påført med en bomullspinne, punkt (i tilfelle liten infeksjon), eller (hvis en stor del av huden påvirkes) med en vattpinne over hele overflaten av huden, i et tynt lag.
 3. La preparatet lufttørke og la stå i flere timer, skyll deretter med varmt vann. Gjenta prosedyren 4-6 ganger om dagen.
 4. Behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og de individuelle egenskapene til kroppens respons på stoffet.

Cindol i bleieutslett

Blær utslett er en ganske vanlig sykdom hos både barn og voksne. Spesielt fører overdreven diaphorese, kombinert med friksjon av huden med hverandre, som steder der rynker dannes eller friksjon av huden i benene i bena, til bleieutslett.

Den konstante tilstedeværelsen av svette sekreter, gni inn i huden, danner irritasjon. Blæreutslett er preget av: kløe, rødhet, erosiv manifestasjoner.

På grunn av sammensetningen, som gjør det mulig å regulere utslipp av fuktighet fra kroppen, vil tsindol hjelpe til med å balansere utskillelsen av vann, noe som vil stoppe ytterligere betennelse.

På grunn av dets mikrolementer er Tsindol mettet med skadede stoffer med nyttige stoffer, noe som vil bidra til å kompensere for ødeleggelsens effekter og vil bidra til økningen av regenerering av nye celler.

søknad

Tsindol i bleieutslett skal brukes som følger:

 1. Vask den berørte huden grundig med varmt vann og såpe.
 2. La huden tørke helt og påfør stoffet til de berørte områdene i kroppen, i et tynt lag og la det lufttørke. La i dette skjemaet i 2-3 timer. Gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.
 3. Behandlingsforløpet avhenger av de individuelle egenskapene og reaksjonen av legemidlet på kroppen.

for brannskader

Brannsår er en av de vanligste traumer i folks daglige liv. Behandling av milde brannsår er mulig hjemme, uten å gå til legen og på sykehusinnleggelse. Zindol gjør en god jobb med å behandle slike forbrenninger. Har evnen til å lindre irritasjon, det vil synlig redusere den brennende følelsen.

På grunn av sin antioksidant effekt og muligheten til å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, vil det bidra til å beskytte hudceller mot tap og øke sin evne til å reprodusere nye celler, dette er et svært viktig punkt i behandlingen av brannskader.

Zindol har evnen til å reflektere, sprede og absorbere ultrafiolett stråling, takket være hvilken det kan legges til forskjellige kremer for å få et middel for solbrenthet.

Hvordan søke Zindol:

 • I tilfelle sol eller brennstoff, kutt, riper, er Zindol påført med et tynt lag på hele det berørte hudområdet.
 • Om nødvendig kan en gasbind dressing påføres over den behandlede overflaten.

Bruk under graviditet og amming

Problemhud under graviditet kan ofte plage fremtidige mødre. Disse metodene for behandling av utslett, som brukes i normal levetid, kan være kontraindisert i graviditeten, på grunn av deres sammensetning og aggressiv virkning, er det bedre å glemme dem under graviditeten.

I denne forbindelse er tsindol et absolutt trygt middel, siden det består av bare naturlige stoffer, etter å ha brukt stoffet på huden, absorberes bare en liten del i blodet, og fjernes på kort tid fra kroppen naturlig uten å påvirke fostrets utvikling.

Den eneste faktoren for å stoppe bruken av legemidlet kan være en mulig allergisk reaksjon på en av komponentene i legemidlet, så du bør ta en test før bruk, ta en liten suspensjon på innsiden av albuen og vent 10-15 minutter.

Under graviditet brukes Zindol til:

søknad

Tsindol under graviditet og amming brukes som følger:

 1. Skyll huden med varmt vann.
 2. La huden tørke helt.
 3. Påfør stoffet punktvis, eller helt på problemområdet med et tynt lag i 2-3 timer.
 4. Påfør 1-3 ganger om dagen.

Tsindol for nyfødte og barn

Hver mor bør vite at barns hudpleie er et av de viktige kriteriene for sunn vekst og utvikling av babyen. Å ignorere denne regelen vil true helsen til det nyfødte. Hvis problemet likevel oppsto, og du merket rødhet eller irritasjon på barnets hud, må du alltid ha et førstehjelpssett, og det er igjen verdt å merke seg at det må være barnslig, giftfri, noe som kan forårsake mer skade for barnet..

Unnlatelse av å følge hygieneregler er fulle av triste konsekvenser, for eksempel:

 • bleie dermatitt;
 • bleieutslett;
 • brannsår og sår;
 • som forebyggende tiltak.

Blant disse verktøyene kan noteres suspensjon Zindol, med sin naturlige sammensetning og effektiv i disse sykdomsvirkningen. Massen av bevis indikerer det

Zindol representerer minst fare i sammenligning med andre godkjente beskyttelsespreparater for barnets hud. Suspensjon absorberer overflødig fuktighet, og forhindrer dermed irritasjon av sensitiv baby hud, beskytter den mot bleieutslett og kanel, deodoriserer perfekt, absorberer ubehagelig lukt. Det vil fjerne rødhet og redusere irritasjon i huden, og gir forsiktig omsorg for babyens hud. For den største effekten av stoffbehandling, bør du følge metoden for anvendelse som beskrevet nedenfor.

Søknad om nyfødte avhengig av problemet

Bleieutslag

Et av de mest sårbare organene i nyfødte er hud. I barndommen er den fortsatt tynn, lett kuttet og mer mottakelig for penetrasjon av ulike infeksjoner, og blodkarene er kjent for å ligge nær overflaten. I tillegg, når overopphetet, fordampes fuktighet intensivt, noe som i sin tur kan føre til uttørking og andre alvorlige problemer. Hud bleie utslett er en av dem.

Blæreutslett er en inflammatorisk prosess som utvikler seg som et resultat av en irriterende og langvarig fuktighetsgivende effekt av det ytre miljøet eller svette, samt friksjon av hudens kontaktflater.

Fremgangsmåte for bruk av Zindol for bleieutslett:

 1. Forbered huden til behandling, rengjør og tørk huden overflaten grundig.
 2. Bruk en bomullspinne, bruk stoffet på den berørte huden.
 3. Påfør et tynt lag på overflaten av huden og la den tørke, vask deretter med varmt vann.
 4. Med en synlig forbedring i tilstanden til huden, reduserer du gradvis antall applikasjoner.

Bleie dermatitt

Blære dermatitt er en periodisk forekommende betennelse i huden, utløst av eksponering av eksterne faktorer til babyens hud, som bleier, bleier, etc.

Bruk av Zindol i bleie dermatitt er generelt den samme som i bleieutslett.

 1. Bathe barnet i varmt vann (med en svak løsning av kaliumpermanganat)
 2. Tørk babyens kropp
 3. Behandle huden med medisin og la den tørke i friluft.
 4. På kvelden, kjøp et barn

Brannsår og sår

Brann er en av de ganske vanlige skader blant barn, på grunn av deres nysgjerrighet, eksperimenterer de med brann og brennbare stoffer, brennende poppelflukt, blåser opp nyttårs brannknekker og brennende, bengalsk lys. Et middel for å bistå med forbrenninger, så vel som ved behandling av sår og slitasje, har vist seg å være Zindol-suspensjon.

Prinsippet om dets effekt på brannskader bestemmes ved å fjerne rødhet og brenning, samt skape et gunstig miljø som beskytter huden mot den negative påvirkning av det ytre miljø. Sporelementene i suspensjonen bidrar til å forbedre metabolske prosesser, forbedrer penetrasjonen av oksygen i cellene, som produktivt påvirker rask helbredelse av sår og brannsår.

 • Behandling av brannskader og sår gjøres ved å påføre et bandasje som er behandlet med stoffet på det skadede området av huden.
 • Om nødvendig bør bandasjen oppdateres i henhold til behandlingsforløpet.

Forebygging av bleieutslett og dermatitt

Først av alt er det verdt å huske at det er mange forebyggende tiltak for å forhindre dermatitt. Det er viktig å vite at i et miljø der en person befinner seg, må du opprette en hypoallegrisk atmosfære. Det er nødvendig å ta vare på riktig ernæring, unntatt matallergener. Pass på å overholde generelle hygieniske og hygieniske normer og regler. Eliminere stress, samt ta vare på den generelle tilstanden av helse, da sykdommen i indre organer kan påvirke huden direkte.

Tsindol brukes til å forhindre ovennevnte manifestasjoner på et barns hud, da det fjerner overflødig fuktighet, forhindrer utseende av bleieutslett og gir tørrhet, spesielt i varmt vær. For profylaktiske formål påføres tsindol på hudområdene som er i kontakt med vasken.

Behandling av hudsykdommer hos nyfødte bør utføres under nært tilsyn av foreldre og under tilsyn av behandlende lege.

Kontra

Individuell intoleranse eller allergi mot stoffets komponenter.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller er kløe mulig. Ved kontakt med øynene, skyll straks med rennende vann. Før bruk, test for individuell intoleranse over komponentene i suspensjonen, bruk en liten mengde medikamentet på innsiden av albuebukken og vent i 15 minutter.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarhet 3 år. Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.

Pris Zindol

I tillegg til alle de ovenfor beskrevne medisinske egenskapene til Zindol ble han også kjent for sin lave pris og tilgjengelighet. På apoteket kan det kjøpes for 80-120 rubler, og til tross for at en flaske er nok for to, i tre måneder.

analoger

Tsindol kan erstattes av slike analoger:

 • Salicyl-sinkpasta - har en mer aggressiv sammensetning, som inkluderer: salisylsyre, hvetestivelse. Det er restriksjoner på bruk av stoffet under amming. Den gjennomsnittlige prisen i Russland for 250g er 80-100 rubler
 • Salve Desitin er et aktivt stoff i sammensetningen, som i cyndole, sinkoksid, men adskiller seg i hjelpestoffer. Allergiske reaksjoner registreres oftere enn fra Zindol. Omtrentlig pris for 57g fra 260 rubler.
 • Liniment Diaderm - et geléaktig stoff, etter påføring, kan etterlate en fettete glans. Sammensetningen inneholder sinkoksid. Tørkeffekten er mindre uttalt enn med Zindol. Prisen på 75 g av stoffet er ca 120 rubler.

anmeldelser

Zindol har de mest positive vurderingene på søknaden. Vurder noen få reelle vurderinger av stoffet.

Kristina, 18 år gammel

I omtrent et år begynte akne og akne å plage meg. Jeg prøvde ulike måter at jeg annonserer på TV, men i tillegg til den kortsiktige effekten fikk jeg ikke noe. Mamma anbefalte Zindol til meg hele tiden. Og så bestemte jeg meg endelig for å prøve det.
Jeg forventer ikke en slik effekt fra en krone. Betennelse og akne forsvant helt etter to uker, jeg kunne ikke tro på mine øyne. For meg har Cindol for akne vist seg å være et veldig effektivt middel. Likte ikke lukten av alkohol når den ble påført.

Barnet fikk vannkopper. Blant annet anbefalte legen dette stoffet og sa at Tsindol med vannkopper unngår mange av hudproblemene hos barnet. Bruksanvisning er nøye studert - jeg er bekymret for barnets helse. Det viste seg at stoffet kan brukes til barn.
Jeg kan ikke si hvor mye han hjalp med huden, fordi vannkopper gjorde vondt for første gang, men jeg så mye flere problemer med andre barn. I vårt land var sykdommen relativt rolig.

Zindol for akne ble rådet av min bestemor. Jeg var skeptisk til hennes råd, men bestemte seg for å prøve det, siden prisen ikke bidro. Bruksanvisningene snakket om et minimum av bivirkninger, anmeldelsene på Internett var også positive, det var enda mer tilbøyelig til meg å eksperimentere.
Effekten er veldig pen - etter en uke var det ikke en eneste akne i ansiktet, jeg la merke til en svak blekende effekt. Nå skal jeg bruke dette verktøyet hele tiden.

konklusjon

I dag, med all sin effektivitet, brukervennlighet og tilgjengelighet, er Zindol også et av de sikreste stoffene. Dens sammensetning er utformet for å behandle et bredt spekter av hudproblemer. Alle som har hudproblemer som beskrevet ovenfor, kan dra nytte av bruken av suspensjonen. Fremtidige moms og unge finner i dette preparatet effektivt, og viktigst trygt for seg selv og i tilfelle av fremtidige mødre, barn, anti-utslett på bakgrunn av hormonelle endringer i kroppen. Har vist seg å være et stoff og som et effektivt middel for solbrenthet og termiske forbrenninger, blæreutslett og dermatitt, både hos barn og voksne.

Zindol er ideelt når det legges til hjemmelagde solkrem, takket være UVA og UVB beskyttelse av sinkoksid i suspensjonen. Dens beroligende og astringerende egenskaper gjør den til en ideell ingrediens for anti-akne kremer. Før du bruker instruksjonen, bør du nøye undersøke. Tsindol oppfyller alle kravene og kravene til de europeiske kosmetiske regelverket.

Flere Artikler Om Typer Acne