Nesten alle tenåringer opplever hudproblemer. Sjeldne heldige klarer å overleve hormonell restrukturering av kroppen uten utslett på ansiktet, men hva kan resten gjøre. Mange prøver å løse problemet på egenhånd ved å kjøpe dyre annonserte produkter.

Faktisk vil håndtering av kviser bli hjulpet av en talker for akne, som kan tilberedes hjemme fra ingredienser kjøpt på nærmeste apotek. Bare unnlater ikke råd fra en spesialist: før du starter behandling, besøk en hudlege, han vil finne ut årsaken til akne og skrive ut resept.

Instruksjoner for bruk

Den nødvendige talkerkombinasjonen bestemmes av legen. Etter å ha undersøkt pasienten bestemmer han hvilken mengde hver av ingrediensene skal tas, slik at tiltaket i siste instans manifesterer seg så effektivt som mulig.

Det utmerkede resultatet av bruken kommer bare med mild akne, med mellomstore og avanserte former, det er bare meningsløst å håpe på helt ren hud. Før du setter en talker i ansiktet ditt, må du forberede det, det vil beskytte det mot drenering. Dermatologer anbefaler at du rengjør huden mot forurensning med tjære såpe eller annet hygienisk produkt som inneholder melkkasein.

De områdene som er mest berørt av akne, gnides med en talker to ganger om dagen ved bruk av engangs bomullsputer til dette formålet. Huden rundt øynene blir ikke behandlet, fordi det er den tynneste og mest delikate på dette stedet. I tillegg til behandlingen, er løsningen også brukt for å forebygge utbrudd, den toner og fjerner bakterier fra overflaten av huden.

Sammensetning og forholdsregler

Regelmessig bruk av talkere som inneholder alkohol og antibiotika kan føre til tørrhet i huden og utseendet til enda mer akne. Denne trenden har sin forklaring: Sebaceous kjertlene, som prøver å fukte huden, begynner å produsere store mengder fett, og som igjen tetter porene. Som et resultat oppstår gunstige forhold for reproduksjon av mikroorganismer som forårsaker betennelse.

For at den patologiske prosessen ikke gjenopptas med en ny kraft, brukes hudens reseptfrie aknemaske bare over natten, hvorpå huden fuktes med en krem. Det bør ha en lett tekstur og lett å suge inn, dette vil forhindre tilstoppede porene og dannelsen av "svarte prikker".

Hvis følelsen av strammet hud vises umiddelbart etter bruk av taleren, bør fuktighetskremet påføres innen 10 minutter uten å vaske av det terapeutiske legemidlet.

Dermatologi Tips

Utseendet og lukten av stoffet gir ikke pasientens tillit: En uklar væske med en gulaktig tin skal ristes hver gang for å løfte de aktive partiklene fra bunnen. Men det viktigste ligger ikke i de organoleptiske egenskapene til taleren, men i sin effektivitet. Tross alt, så sterkt antiseptisk, anti-inflammatorisk og desinfeksjonsmiddel trenger fortsatt å se. Forresten, prisen på stoffet er tilgjengelig selv til en student som lider av utslett på ansiktet hans.

Regelmessig bruk av taleren, som inkluderer kloramfenikol (et synonym for kloramfenikol), vil bidra til å eliminere overflødig hudfett, gjør det jevnere, renere og sunnere.

Eksperter anbefaler under behandling av akne å holde seg til en bestemt diett og gi opp dårlige vaner (røyking, å drikke alkoholholdige drikker). Kostholdet bør bestå av plante- og meieriprodukter. Godteri, røkt mat, sjokolade, kaffe, samt stekt, fet, salt og krydret mat bør utelukkes for å redusere risikoen for gjentakende betennelse. Væskeinntaket må økes til 2,5 liter per dag, dette vil akselerere eliminering av toksiner fra kroppen og rense huden.

oppskrifter

En skinke tilberedt hjemme er ikke mye forskjellig fra apoteket, men det sparer tid og penger. Din oppmerksomhet er invitert til flere populære oppskrifter.

Snakk av akne med kloramfenikol

 1. alkoholsalicylsyreoppløsning - 5 ml;
 2. Levomycetin tabletter - 5 g;
 3. alkoholholdig borsyre løsning - 50 ml;
 4. etylalkohol 90% - 50 ml.

Kross kloramfenikol-tabletter i pulver og bland med flytende ingredienser. Påfør på fet hud utsatt for akne.

Med dimexidum

 1. Dimexidum - 20 ml;
 2. vann - 50 ml;
 3. tinkturer hlorofillipta 1% - 10 ml.

Kombiner alle ingrediensene i en flaske. Før du bruker mosen, utfør en hudtest for å sikre at det ikke er allergi mot stoffet.

Med trichopol

 1. Trichopol tabletter - 4 stk.
 2. etylalkohol 90% - 250 ml.

Kross tabletter i en mørtel og hell i en flaske alkohol, rist. Du kan bare bruke taleren først etter tre dager, før den er insistert på et varmt sted og rystes med jevne mellomrom.

For å unngå utseendet av bivirkninger av stoffet, bør det ikke brukes for ofte og i lang tid (mer enn en måned). For å gjøre huden ren, uten tuberkler og betennelser, kontakt en hudlege og arbeid på en helhetlig løsning på problemet.

Chatter for akne - en betyr billig, men veldig effektiv

Mange mennesker, som står overfor det hyppige utseendet på akne, lurer på: hva er metodene for å effektivt takle dette problemet.

De er spesielt interessert i metoder og midler som kan brukes hjemme.

Blant effektive kampmidler har taleren for akne vist seg - det er ti ganger bedre enn de velkjente stoffene, og mange pasienter sier at dette legemidlet virker underverk, da det behandler akne og pimply utslag raskt og nøyaktig.

Før du bruker taleren, ta kontakt med en hudlege siden bruk av dette terapeutiske middelet ikke er mulig i alle tilfeller og passer ikke til alle pasienter.

Som regel foreskriver kvalifiserte spesialister en chatterbox, som ifølge deres resept vil bli forberedt direkte på apoteket når du er til stede.

Legen bestemmer sammensetningen av taleren, idet man tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper, så det er mulig at du vil bli foreskrevet en annen kombinasjon av legemidler, men jeg vil gi noen få populære oppskrifter som passer for de fleste.

Prisen på et slikt stoff er imidlertid mye høyere enn de reelle kostnadene ved individuelle komponenter - det er derfor du kan jukse og lage en talker selv.

Så snart pasienten mottar resept etter konsultasjonen, kan han gå til apoteket, kjøpe alle disse medisinene separat og begynne å forberede en talker for akne hjemme.

Slik bruker du taleren

Taleren anbefales ikke til bruk i alle tilfeller, da det med stor form for akne er usannsynlig å gi det ønskede resultatet.

I tillegg til bruk av talkere er det nødvendig å følge et spesielt diett, nemlig å spise små porsjoner mat med redusert kalori fem ganger om dagen.

Du bør også avstå fra krydret, stekt, fet mat, søtsaker og røkt kjøtt.

Behandlingsmetoden er å tørke ansiktets hud med en talker to ganger om dagen i stedet for en kosmetisk tonic. Forresten har verktøyet også egenskapen til å toning huden.

For å bruke produktet mer effektivt, må du vaske med tjære såpe eller spesielle rengjøringsmidler som inneholder melke kasein før du setter på taleren. Disse midlene bidrar til å beskytte huden mot overdreven tørrhet på en pålitelig måte.

Under svangerskapet er noen typer snakkeslag kontraindisert (produkter som inneholder svovel, mentol og etylalkohol), så i dette tilfellet bør du definitivt søke råd fra en spesialist.

Hvis du ikke vil lage mat for en akne selv, prøv Quotlan.

Klenzit C anbefalte seg også bra. I denne artikkelen finner du instruksjoner for bruk og tilbakemelding fra våre lesere.

Acne talker oppskrifter

Følgende er de mest populære oppskrifter for å lage akneprat. Som nevnt, avhenger sammensetningen av arten av utslett og hudens individuelle egenskaper.

 1. Talker med kloramfenikol

Denne blandingen består av kloramfenikol, svovel, borsyre, aspirin i et forhold på 2: 2,5: 1: 2,5 og etylalkohol (90%).

Bland alle komponentene grundig og tørk problemområder med blandingen. Før bruk, er det nødvendig å riste det opp (dermed navnet "chatter").

 1. Snakk av salicylsyre

Svovel er nødvendig - 7 g, streptocid i pulver - 7 g, borsyre - 50 ml, salisylsyre (2%) - 50 ml. Forberedelsen og bruken er lik.

 1. Talker med tilsetning av sink og erytromycin

Ta sinkoksid - 4 g, erytromycin - 4 g, 2% oppløsninger av bor og salicylsyre - 50 ml.

Denne sammensetningen av taleren er utformet for utslett av moderat alvorlighetsgrad, siden erytromycin er et potent antibiotikum av makrolidgruppen. Imidlertid anbefales ikke bruk av blandingen i lang tid, da følsomheten av huden til komponentene gradvis avtar. Samtidig kan antibiotika føre til en reduksjon i hudens naturlige beskyttelsesegenskaper.

 1. Talker med trichopol

Komponenter: Trichopol - 4 tabletter (pund i fint pulver) og etylalkohol - 250 ml. Denne taleren skal infunderes i tre dager, hvorpå den er klar til bruk.

Ulemper med akneprat

Det er jenter som synes å gjøre alt "i henhold til instruksjonene," men de mottar ikke den nødvendige effekten. Dette kan skyldes at etter å ha brukt stoffet, reagerer huden sterkere på kosmetikk, temperaturfall og støv. Det er nødvendig i løpet av behandlingen å begrense effekten av disse faktorene.

Bivirkninger oppstår som følge av irrasjonell bruk av taleren. Noen mennesker som raskt vil bli kvitt akne, gnider verktøyet for ofte, noe som bare forverrer situasjonen, da det tørker huden.

Hjelper tjære tjære såpe? Les anmeldelser og bruksanvisninger.

Jeg vil fortelle deg hvordan en bastard kan være et alternativ til dyre peeling og hudpolering i en skjønnhetssalong.

Anmeldelser av bruk av acne talker

Kjærlighet, 26 år gammel

I mange år prøvde jeg å bli kvitt dette problemet, men alt uten suksess. Noen gang etter behandlingens slutt med ulike lokale legemidler, oppsto akne igjen. Og alt viste seg å være veldig enkelt og viktigst billig!

Boris, 24 år gammel

Jeg pleide å ha en ganske pimply ansiktshud. Det avstødte mange jenter fra meg. Min bestemor kom til redning, og i sin ungdom brukte hun en chatterbox med levomycetinum. Bestemor ble min personlige hudlege og forberedte en blanding for meg. Etter 2 uker har huden blitt mye renere.

Oksana, 22 år gammel

I flere år ble jeg plaget av et utslett på ansiktet mitt. De var tydelig smittsomme i naturen, og som du vet, er det i slike tilfeller kontraindisert scrubs. Forsøkt "Zener". Ærlig, jeg er ikke fornøyd med det. Mens du bruker, mens og det er en effekt. Og en gang ble jeg fortalt å lage mat en talker med erytromycin. Allerede neste morgen tørket akne ut, og etter noen uker var det helt borte!

Og fra meg selv vil jeg legge til: taleren virker virkelig underverk. I ungdomsårene var jeg også bekymret for problemet med akne. Jeg brukte også en talker med chloramphenicol og var fornøyd! Vel, hvis du er redd for at du ikke klarer å forberede det selv (selv om det er veldig enkelt), få ​​det på apoteket. De vil sikkert gi deg dette effektive verktøyet i riktig forhold.

Selvfølgelig er antibiotikumet i chatterbox vanedannende. Du må bruke maksimalt en måned, og deretter ta en pause. Jeg brukte også Ilon salve. Det forårsaker ikke avhengighet, og med betennelse i ansiktet blir det bra. Nå ble akne til tider mindre!

Fortell meg i hvilken form er sink og erytromycin brukt?
Talker med tilsetning av sink og erytromycin
Ta sinkoksid - 4 g, erytromycin - 4 g, 2% oppløsninger av bor og salicylsyre - 50 ml.

Jeg har nylig gjort en talker av salicylsyre, kamferalkohol, kloramfenikol, streptocid, effekten gleder, etter en uke med bruk er resultatet synlig, fordi huden min er fet, tørker løsningen av taleren perfekt, men ikke for å overdrive huden min fordi jeg bruker den 2 ganger om dagen, på huden rengjort med såpe og skrubbe, etter å ha påført taleren, smmer jeg den med en krem. Jeg liker alt, men... det er en ting som irriterer meg, den er bitter og at hendene og leppene ikke vasker noe bitt.

God dag! Jeg har følgende situasjon: Jeg brukte en talker i et år, noen ganger brukte jeg bare kviser, og noen ganger tørket jeg hele mitt ansikt. Nå er jeg fullt klar over min feil, men huden min kan ikke løses, nå er huden veldig fet, det er mest sannsynlig at det er et uttakssyndrom, er det mulig noe å fikse?

Anna, tilsynelatende passer du ikke til en av komponentene i taleren. Selvfølgelig kan du fjerne fettinnholdet ved hjelp av leiremasker eller tjære såpe. Men på denne måten kan du tørke ut huden helt. Jeg vil anbefale fortsatt ventetid og la huden selv regulere prosessen med talgformasjon.

Hjalp ikke:
Zinerit "før og etter" serie med sølv, ulike forberedelser fra messen - (her er noen skilsmisse), sink, ichthyol, svovelsalver; inne i sink, exfoliac noreva acnomega 200 og generelt hele linjeseparasjonen, levomikol, jod, skinoren, calendula og lignende urter (liste over lang tid), skinnorm, tjære såpe.

Litt:
innvendig bryggers gjær, blodtransfusjon, basiron, akneroksid, antibiotika, leire, salicyl.

Det beste:
Skjønnhetspleie og snakkere.

Jeg husker ikke:
azitromycin, trihopol.

Jeg har aldri engang hørt om slike mellomstrålere. Jeg prøvde ulike midler fra supermarkeder, men de hjelper meg litt, og i min alder er det ikke lenger anstendig å gå med kviser i ansiktet mitt.

Ja, bruk antibiotika i seks måneder, det er uakseptabelt! Jeg likte om en uke, det ble bedre, egentlig. Jeg forstår på grunn av antibiotika i sammensetningen.

Jeg brukte også taleren uten noen tilføyelser, som beskrevet her. Effekten var og vedvarende. Men jeg var redd for hudproblemer, så jeg stoppet.

Å, jeg vet ikke hva slags hudproblemer du har antatt, jeg har brukt i et halvt år, ingen kontraindikasjoner, akne og akne forstyrrer meg lenger.

Bruker du en taler i et halvt år? Ingen bryter som en vanlig tonic? Jeg er redd for at du kanskje har tilbaketrekningssyndrom...
Men taleren hjalp meg ikke, folkemusikkene viste seg å være mye mer effektive.

Kanskje, jeg er enig i at folkemetoder er mer effektive enn talker. Videre kan det ikke misbrukes. Ja, og akne vises når noe i kroppen ikke er i orden. Trenger å håndtere problemet fra innsiden.

I puberteten har ungdommer alltid problemer med prischami. Det er ikke noe å bli overrasket over, fordi en slik restrukturering finner sted i kroppen. Det ser ut til at det på deres alder er bedre å bruke medisiner eller minst bevist populære.

Og hva med taleren din, Marina? Hvis det er et antibiotika, er det ikke normalt å bruke en talker i et halvt år!
På en gang brukte hun selv talkeren når betennelsene i en ukjent natur var borte. Det tok ca 2 uker.

Talker skal ikke brukes ofte, fordi det tørker huden, men fra tid til annen er det ganske mulig å bruke det, jeg er hjulpet av en talker med kloramfenikol.

Helt enig med deg. Det synes for meg at for de som har slike problemer, må du først prøve "bestemødre" -metodene. For eksempel, frosset vann med naturlig sitronsaft (en teskje for et glass vann). Tørker også godt og til og med hvitt. Tinktur av eikbark (igjen, i form av isstykker) tørker absolutt bedre chatterbox og ingen avhengighet. For å holde huden myk om morgenen, tørk den med en isterning med eikebark og om kvelden med en isterning med melk). Tro meg, dette vil ikke skade huden din)

I min ungdom torturerte akne meg og nå ble huden av dem blur, med forstørrede porer, Zenirit hjalp meg litt, jeg brukte ikke en mos som en oppskrift som god standardkomponenter for aknebehandling, Zenith kan også brukes til å gjøre det selv billigere. Hvor mye koster det ferdige talkerproduktet?

Mor pleide å kjøpe fra oss på et apotek i reseptbelagte avdelingen - gjør til ordre. Hun var fornøyd med effekten, huden ble renere, nå vil jeg prøve det selv.

En av de beste rettsmidler for akne er chatterbox.

Å snakke om akne er et effektivt og rimelig middel for akne, som er forberedt på apoteket ved resept separat for hver pasient. Strukturen kan omfatte ulike komponenter som bestemmes av legen avhengig av den kliniske situasjonen og egenskapene til den enkelte pasient. Som et resultat får pasienten ikke bare et effektivt stoff, men en individuell tilnærming til behandling av akne.

I hvilke situasjoner kan akne utslett behandling

Akne behandling bør være omfattende og inkluderer flere stoffer. Diskusjon fra apoteket kan være en av komponentene i lokal terapi. Det har en god effekt i lyse og moderate grader av akne. Men det vil ikke være effektivt nok til alvorlige former for akne og en tendens til ardannelse, men i dette tilfellet kan den også brukes i kombinasjon med andre stoffer.

Slik bruker du taleren

Når du først bruker, må du sjekke taleren på et lite hudområde i tilfelle mulige allergiske reaksjoner.

Før bruk skal produktet ristes opp (dermed navnet på taleren) slik at de fine partiklene i løsningen er jevnt fordelt, og preparatet blir homogent i struktur. Etter det må du sette suspensjonen på en bomullsstykke og tørke ut området av utslett. Vasking etter dette i de fleste tilfeller er ikke nødvendig.

Det anbefales å bruke taleren to ganger om dagen på ren og tørket hud. Alkoholbaserte formuleringer brukes best en gang daglig i sengetid. Etter deres bruk bør du definitivt bruke fuktighetskrem, da alkoholløsninger har en sterk tørkeeffekt og kan irritere huden.

De fleste fondene som er tilberedt på apotek, har kort holdbarhet, så det er best å holde dem i kjøleskapet. Nøyaktige anbefalinger om dette emnet vil gi tilstedeværende lege eller apotek apotek.

Under behandling av akne ved hjelp av talere anbefales det å følge en diett:

 • eliminere søtt, mel, røkt, feit, stekt;
 • Spis mer frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på fiber og B-vitaminer;
 • drikke mer vann.

Riktig ernæring er en av de viktigste komponentene i behandlingen av akne.

Hva er komponentene til chatterboxene

En talker for akne er et multikomponent stoff. Det kan inneholde antibakterielle midler, tørkemidler, antiinflammatoriske, fuktighetsgivende ingredienser, de kan være vannbaserte, alkoholbaserte eller oljebaserte, etc. I et ord er det sannsynligvis mange kombinasjoner! Sammensetningen av taleren bestemmes av legen, og velger ingrediensene som er mest effektive i hvert enkelt tilfelle.

Grunnleggende for snakkere

For fremstilling av suspensjoner brukte vann, alkohol og oljebaser.

Alkoholbasen brukes oftest, da den selv har en anti-inflammatorisk og antimikrobiell effekt, men tørker huden. Vannbasen er nøytral, den har ikke aktive egenskaper, men tørker ikke huden, noe som er en fordel. Imidlertid kan penger på vann ikke lagres i mer enn to eller tre dager, siden bakterier kan multiplisere i dem. Derfor, for behandling av akne, er vannbasen praktisk talt ikke brukt. Som olje, fordi det har komedogene egenskaper, det vil si, det kan tette porene og bidra til fremveksten av nye komedoner.

Antibakterielle komponenter

Siden en bakteriell infeksjon alltid er involvert i starten av akne, kan en hudlege inkludere antibiotika i chatteren:

 • kloramfenikol;
 • erytromycin;
 • klindamycin;
 • streptocid;
 • metronidazol;
 • Trichopol et al.

Noen ganger snakkes det bare på grunnlag av et antibakterielt stoff. For å gjøre dette, bland antibiotika med borsyre og salisylsyre eller alkohol. I andre tilfeller blir sink eller svovel tilsatt til blandingen (for eksempel i fet hud).

Dette stoffet lindrer symptomene på betennelse, reduserer sekretet av talgkjertlene, som det tørker og matter huden på. I tillegg gjør preparater med sink lokal immunitet og beskyttende egenskaper av huden.

En av de mest berømte talkers er bare en sammensetning basert på sink-suspensjon "Tsindol." Den selges ferdig, så du trenger ikke vente på at den skal være forberedt, men du kan kjøpe den med en gang. Den inneholder ikke bare sink, men også fuktighetsgivende ingredienser (glyserin) og anti-ekssudative bestanddeler (stivelse og talkum). Derfor er taleren "Tsindol" brukt ikke bare mot akne, men også i sykdommer med fuktige prosesser på huden.

Påfør dette verktøyet flere ganger om dagen og la det tørke. På grunn av den ganske tykke sammensetningen tørker for å danne skorper. Ideelt sett må du ikke røre dem til de selv smuldrer. Men hvis du trenger å gå ut, kan du vaske av verktøyet, men ikke tidligere enn en halv time etter påføring.

For behandling av akne i Zindol, er streptocid ofte tilsatt for å forbedre antibakterielle egenskaper.

Svovel har en uttalt tørkeeffekt, og derfor anbefales ikke agenser med det til tørr og sensitiv hud. Men for eiere av fet eller kombinasjonshud, vil en talker med svovel passe perfekt.

Når akne svovel reduserer betennelse og rødhet, reduserer talgproduksjonen, bidrar til å rense komedoner. Men ved hjelp av en slik talker må vi ikke glemme å fuktige huden grundig, siden det er veldig lett å overdrive det.

Anti-inflammatoriske komponenter

Akne er en betennelsessykdom, derfor må antiinflammatoriske stoffer være involvert i behandlingen. Til dette formål omfatter talkers aspirin (acetylsalisylsyre) eller kalendeltinktur. Fond med dem ikke bare lindre betennelse, men også effektivt redusere fet hud og forhindre dannelsen av nye komedoner.

antiseptiske midler

Dette er en obligatorisk komponent av alle snakkerne. Inkludert i skjemaet:

 • Dimexidum;
 • borsyre;
 • alkohol løsning;
 • calendula tincture;
 • acetylsalisylsyre og andre.

Antiseptika har en utprøvd antimikrobiell og antiinflammatorisk aktivitet. Men de har en alvorlig ulempe - de alle tørr hud. Derfor kan de ikke brukes i lang tid selv med fet hud. Og under bruk er det nødvendig å bruke fuktighetskrem.

Keratolytics

Keratolytika er preparater som fremmer normal hudfornyelse. De normaliserer prosessene for differensiering av nye celler og akselererer desquamation av døde. På grunn av dette er dannelsen av sebaceous plugger og komedoner stoppet, akne oppstår ikke, fargene og avlastningen av huden er utjevnet.

De mest populære komponentene fra denne gruppen er:

 • salicylsyre;
 • melkesyre;
 • resorcinol;
 • bariumsulfid, etc.

Snakkere for akne hjemme

Til tross for at de fleste av komponentene kan kjøpes på apoteket, og Internett er fylt med ferdige oppskrifter, bør du ikke lage matvarer til akne hjemme alene. Hver suspensjon er en komplett medisin. Og hvis det er feil forberedt, lagret eller påført, kan det oppnås en kjemisk forbrenning og andre ubehagelige konsekvenser. Kun leger og farmasøyter kjenner de riktige forholdene mellom ingrediensene, regler for blanding, sliping osv. For å unngå uønskede kjemiske reaksjoner i sammensetningen og komplikasjoner ved senere bruk, bruk bare apotekverktøy!

Begrensninger på bruk av akneprat

Snakkere, som alle medisiner, har egne kontraindikasjoner, men i dette tilfellet er deres antall minimal. Disse inkluderer:

 • graviditet og amming
 • allergiske reaksjoner på noen komponenter.

Allergier må rapporteres til dermatologen i reseptfasen, slik at han kan eliminere de farlige komponentene og erstatte dem med andre.

Fordeler og ulemper ved behandling med bolter

Alle behandlingsmetoder har sine fordeler og ulemper, og deres snakkere er ikke uten dem.

Fordelene med denne terapien:

 • lav pris;
 • høy effektivitet av behandlingen;
 • individuelt utvalgte formuleringer;
 • brukervennlighet.
 • kan utvikle avhengighet;
 • høy risiko for tørr hud;
 • liten holdbarhet for ferdige produkter.

Snakk om akne er et godt billig verktøy, bevist i løpet av årene. Men du må bare bruke den som beskrevet av legen. Bare en hudlege vil kunne bestemme riktig komponent og den beste kombinasjonen. Og bare i apoteket vil forberede suspensjonen i henhold til alle reglene. En slik talker vil definitivt være effektiv og vil bidra til å bli kvitt akne.

Behandling med en talker: resept og anvendelse

Talker lagrer vel tenåringer fra akne i flere tiår. Løsningen er veldig effektiv og rimelig. Dermatologen velger resept for en talker for hver pasient individuelt, avhengig av hudtype og utslagets art. Legemidlet er laget i apotek for å bestille. Men du kan lage mat selv hjemme.

Legemidlet brukes ikke bare til behandling av utslett, men også som et forebyggende tiltak. Det toner og tørker ansiktets hud.

Talker for behandling av teenage akne

For å forbedre tilstanden til fet hud dekket med teenage acne, kan du bruke reseptbelagte medisiner for akne med kloramfenikol. Antibiotikum hemmer reproduksjon av bakterier, forårsaker utseendet av foci av betennelse. Det vil raskt redusere rødhet og undertrykke den inflammatoriske prosessen. Etter påføring av væsken med kloramfenikol blir huden mindre fet.

For å bruke resept for hjemmelagde akneprat, må du kjøpe kloramfenikoltabletter i apotek, en alkoholløsning av borsyre (3%), medisinsk alkohol og en alkoholløsning av salisylsyre (2%). 10 tabletter av kloramfenikol (0,5 g hver) må knuses i en mørtel til et pulver. Til pulveret tilsettes 5 ml salicylsyre, 50 ml medisinsk alkohol og 50 ml borsyre. Ingrediensene blandes grundig og påføres ansiktsproblemer 1 gang om dagen før du går i seng. Innen få dager vil elementene i utslett bli mindre merkbare, og hudfarge vil bli bedre.

Sammensetning for behandling av purulente utslett

Hvis ansiktet har store pustler, er det bedre å bruke reseptbelagte medisiner med tilsetning av streptotsida og svovel. Den samme medisinen vil bidra til å bli kvitt demodikose. Streptocid har en utprøvd antimikrobiell effekt. Det hemmer reproduksjon av mange typer bakterier som provoserer utseendet av sår. Svovel er vellykket brukt til å behandle foci av betennelse forårsaket av den vitaliteten av demodexmitt.

For å forberede stoffet må du kjøpe en alkoholløsning av salisylsyre (2%), streptocid, svovel og en alkoholløsning av borsyre (3%). Hvis en tabletform av streptocid brukes, skal 14 tabletter knuses i en mørtel (0,5 g hver). Ved bruk av pulveret måles 7 g. Svovelpulver (7 g) tilsettes streptocid. Ingrediensene blandes, deretter helles i en blanding av 50 ml salisylsyre og 50 ml borsyre. Væsken må ristes godt før bruk. Chatterbox for demodikose brukes daglig før sengetid. Svovel tørker sterkt huden. Derfor bør personer med tørr hud forsøke å bruke væsken bare på elementene i utslett.

Sammensetning for behandling av hormonutslett

For å bli kvitt kviser, som vises regelmessig før menstruasjon, vil væsken med sinkoksid og erytromycin hjelpe. Sinkoksid tørker forsiktig huden, reduserer sebaceous kjertler og reduserer betennelse. Erytromycin antibiotika er effektivt mot de viktigste årsaksmidlene til akne-propioniske bakterier og epidermale stafylokokker. Dette legemidlet brukes effektivt til å behandle utslett som oppstår som følge av stress. Det brukes i diagnosen mild til moderat akne.

Legemidlet er laget av erytromycin, sinkoksid, alkoholholdige løsninger av borsyre og salisylsyre. 16 tabletter av erytromycin (0,25 g) bør knuses i en mørtel til et pulver. Til grindet erytromycin tilsett 4 g sinkoksidpulver (sinkoksid). Komponentene omrøres, deretter helles i en blanding av 50 ml salisylsyre (2%) og 50 ml borsyre (3%). Væsken rives grundig og brukes daglig før sengetid.

Talker med antiparasitisk virkning

Preparater med trichopolis betraktes som en av de mest pålitelige rettsmidler for demodikose. Den aktive ingrediensen i Trichopolum er metronidazol. Metronidazol har en utprøvd antimikrobiell effekt. Det hemmer vitaliteten av jernmider og reduserer raskt tallene sine, og forhindrer at parasittene skaper foci av betennelse i ansiktet.

For å forberede stoffet må du kjøpe Trichopol og medisinsk alkohol. 2 tabletter av trichopol må knuses i en mørtel til en tilstand av pulver. Pulveret helles i 125 ml medisinsk alkohol og væsken blir ristet godt. Talker strømmet inn i en tallerken med mørkt glass og satt på et sted beskyttet mot solen for å insistere. Hun blir klar i 3 dager.

Medisin med trichopol må behandle hele ansiktet for å minimere antall flått. Verktøyet brukes daglig, men ikke mer enn 1 gang per dag, da metronidazol tørker huden.

For å oppnå en bærekraftig forbedring i hudfarge, må du bruke stoffet i minst 1,5 måneder. En lang løpet av behandlingen skyldes utviklingssyklusen av jernmider. Sammensetningen påvirker ikke eggene og larvalformene av parasitter. Demodex-kvaler blir sårbare for behandling etter 20-30 dager, når de blir voksne. For behandling av alvorlige former for demodikose kan det bli behov for lengre behandling.

Anti-inflammatorisk talker

Hos personer med sensitiv hud, forårsaker propioniske bakterier ofte alvorlig betennelse og rødhet. I slike tilfeller anbefales det å bruke en mos med levomycetin og aspirin. Den antiinflammatoriske effekten av antibiotikumet kloramfenikol forsterkes av aspirin. Acetylsalisylsyre bidrar også til å redusere smerten som er sterk hos personer med delikat hud. Siden stoffet inneholder svovel, kan det brukes til demodikose.

For å forberede verktøyet må du kjøpe en alkoholløsning av borsyre (3%), kloramfenikol, aspirin, svovel og medisinsk alkohol.

2 tabletter av kloramfenikol (0,5 g hver) og 5 aspirintabletter (0,5 hver) blir malt i en mørtel til et pulver. Deretter helles i en blanding av 2,5 g svovelpulver. Ingrediensene blandes, deretter blir 50 ml av en alkoholoppløsning av borsyre (3%) og 50 ml medisinsk alkohol hellet i pulver. Væske blir ristet og brukt daglig før sengetid.

Siden komponentene i produktet har en uttørrende tørkeeffekt, bør personer med sensitiv hud bruke taleren nøye. Det anbefales å bruke verktøyet til elementene i utslettspunktet.

Camphor alkohol talkers

Hvis det forekommer små flere utslett i ansiktet, foreskriver dermatologen en mos med kamfer-ånd og kloramfenikol. Camphoralkohol har antiinflammatorisk, antiseptisk og sårhelende effekt. Det irriterer epidermis og forbedrer blodsirkulasjonen i vevet.

Før du forbereder en talker for akne, må du kjøpe kamferalkohol, streptotsid, alkoholoppløsning av salicylsyre (2%) og kloramfenikol.

Det er nødvendig å knuse 10 streptocid tabletter (0,5 g hver) og 4 tabletter levomycetin (0,5 g hver) i en mørtel. Hvis en pulverform av streptocid brukes, måler du 5 g av stoffet. Det er blandet med knust levomycetin. 80 ml kamferalkohol og 30 ml av en alkoholoppløsning av salisylsyre tilsettes pulveret. Væske rystes og legges på problemsteder daglig før du går til sengs.

Vellykket brukt til behandling av små utslett med kamfer, borsyre og salisylalkohol. Camphoralkohol (40 ml), blandet med 3% alkoholholdig løsning av borsyre (25 ml) og 2% alkoholisk oppløsning av salisylsyre (40 ml). De forberedte midlene brukes en gang daglig før du går i seng.

Anti-inflammatorisk talker for fet hud

Med en sterk betennelse i huden og tilstedeværelsen av flere sår, anbefales det å bruke forbindelsen med clindamycin og aspirin. Antistoffet clindamycin er preget av høy aktivitet mot pyogene bakterier. Det bidrar til å raskt redusere antall patogener, redusere betennelse og eliminere rødhet. Jenta som brukte stoffet med clindamycin, kan skryte av en god hud etter 1-2 uker.

For forberedelse av behovet for å kjøpe aspirin, clindamycin, borsyre og etylalkohol. 4 tabletter av aspirin (0,5 g hver) må knuses til en tilstand av pulver. Krosset aspirin blandes med innholdet av 4 kapsler clindamycin (0,3 g). Deretter tilsettes 50 ml av en alkoholholdig løsning av borsyre (3%) og 50 ml etanol (95%) til blandingen. Væsken må ristes slik at alle komponentene blandes grundig.

Verktøyet påføres de berørte områdene 1 gang om dagen før sengetid. Den kan brukes fra demodikose.

Slik bruker du talker

For å oppnå ønsket resultat må du bare bruke verktøyet på et godt rengjort og tørt ansikt. Ikke sterkt gni medisinen. Til stede i det partikler av medisiner kan forårsake alvorlig irritasjon av epidermis. For punktapplikasjoner er det bedre å bruke bomullslopper. Hvis elementene i utslettene er svært små, kan du behandle dem med tannpirkere, pakke dem med et lite stykke bomull.

Det er tilrådelig å forlate bruken av dekorative kosmetikk for hele behandlingsperioden. Om morgenen må du rense ansiktet og påfør en fuktighetskrem. Men selv mennesker som regelmessig bruker fuktighetskrem kan merke tegn på tørrhet i ansiktet (peeling, følelse av tetthet, økt følsomhet) over tid. I slike tilfeller bør behandlingen stoppes.

Det er umulig å bruke produkter med et antibiotika i lang tid, fordi de sammen med representanter for patogen mikroflora ødelegger nyttige mikroorganismer. Brudd på mikrobiocenosen fører til svekkelse av lokal immunitet.

Før du snakker for akne, må du konsultere en lege. Uavhengig avgjør hvilken type epidermis og utslaget er vanskelig. Utilstrekkelig terapi kan forårsake sykdomsprogresjon. Alvorlige former for pyoderma (pustulære sykdommer) er vanskelige å behandle.

Legen vil bestemme utviklingsstadiet av sykdommen og vurdere tilstanden til huden. Han kan tillate bruk av stoffet mer enn 1 gang om dagen. I dette tilfellet vil behandlingen bli mer effektiv. Selvforøgende antall behandlinger er sterkt motløs.

Under graviditet og amming, kan legemidlet kun brukes etter rådgivning med lege og under hans tilsyn. Det er bedre å utsette behandlingen.

Snakkere for akne - bestefars metode

I sitt liv møter hver person ofte problemet med akne. Dårlig økologi, hormonelle endringer, stress. Problemer i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt og gjør livet vanskelig. Apotek har et stort antall medisiner som bekjemper utslett, men de har alle sine ulemper. Apotek medisiner kan forårsake allergi mot visse komponenter i sammensetningen, ikke komme til en pris, være utilstrekkelig effektiv. I slike tilfeller kommer til hjelp av tradisjonelle midler, bevist ikke av en generasjon - talere.

Hva er en talker?

Talker er en suspensjon basert på medisinsk alkohol, borsyre eller salisylsyre, kamfer eller flytende ammoniakk. Sink, svovel, antibiotika, tinkturer av medisinske urter brukes som ekstra komponenter. Snakkere med svovel er de vanligste. Handlingen av komponentene til taleren er rettet mot å rengjøre, desinfisere og tørke problemområdene på ansiktet.

Hvorfor trenger vi chatter

Når det brukes riktig, er talkers et effektivt middel for å bekjempe de utslettene på ansiktets hud som er av mindre natur.

I alle fall bør du først besøke en hudlege. Legen vil velge den enkelte sammensetningen av taleren og skrive ut en oppskrift for produksjonen.

Helsen til huden vår er avhengig av kostholdet. I kombinasjon med slanking, kan utelukkelse fra kostholdet med fete, salte, røkt, søte, krydrede retter til fordel for gjærte melkretter, grønnsaker, kornkorn med korn, virkelig forbedre ditt utseende, og uten spesielle utgifter.

Nesten alle komponentene i suspensjonen kan kjøpes på apoteket og lage en slik mos selv.

Et øyeblikk. Hva å gjøre hvis ansiktet er dekket med røde flekker, enn de kan fjernes.
En enkel oppskrift på kefir diets pluss bokhvete - minus 7 kg. en uke, les hele http://mamagovorila.com/ukhod-za-soboj/pokhudenie/dieti/dieta-grechnevaya-s-kefirom.html

Oppskrifter og sammensetning av akne masker

 • 1. Talker med levomocitin. Den kan brukes som tonic for hver dag.
  Borsyre - 1 del
  Levomitsetina knuste tabletter - 2 deler
  Svovel og aspirin - 2,5 deler
  Medisinsk alkohol (90%) - 10 ml.
  Alle komponenter må være godt blandet. Denne taler er perfekt problem hud av ungdom.
 • 2. Talker med salisylsyre og streptocid.

  Svovel streptotsid - 7 gr. hver
  Borsyreoppløsning
  2% salisylsyre - 50 ml.
  I tilfelle når huden er tørr nok, må du ta en løsning av 1% salicylsyre. 3. Talker med fruktsyrer

  Vodka - 2 ss
  Sitronsaft - 2 ss
  Komponenter blandes godt, fuktes en bomullspute og tørker ansiktet. Den resulterende lotion lagres i kjøleskapet i en uigennemsiktig beholder og ristes før bruk. Sitronsaft kan erstattes med fersk apple, appelsin, grapefrukt eller annen fruktjuice, prefiltreres gjennom ostekloth. 4. Snakk om calendula acne

  Camphor alkohol - 1 ts.
  Ammoniak - 1 ts
  Calendula tinkturalkohol - 50 ml.
  Den resulterende løsningen må håndtere problemområder. 5. Betacid talker for akne

  Betacid - 1 tablett
  Varmt vann - 1 kopp
  Tørk ansiktet ditt og påfør en fuktighetskrem, da denne taler tørker ansiktet hardt nok. 6. Snakk av akne med borsyre

  Borsyreoppløsning - 25 ml.
  Levomitsetin - 3 knuste tabletter
  Vann, godt kokt - 25 ml.
  En god terapeutisk lotion for fet hud, kan påføres 2 ganger om dagen. 7. Chatterbox med erytromycin

  Sinkoksid - 4 gr.
  Erytromycin - 4 gr.
  2% salisylsyre - 50 ml.
  Borsyreoppløsning - 50 ml.
  Denne lotion er egnet for mer alvorlige tilfeller med inflammatoriske skader på huden. Ikke bruk det i lang tid. Erytromycin er et ganske sterkt antibiotikum, og dets tilstedeværelse i sammensetningen kan føre til en reduksjon i beskyttelsesfunksjonen i huden, og i tillegg reduseres hudens respons til dets terapeutiske effekt over tid.

  Også snakkere med trichopoler brukes, men de er ikke veldig vanlige.

  Du kan kjøpe en ferdig produsent "Zindol" på et apotek, det er utarbeidet på grunnlag av sink, har en desinfiserende, antibakteriell og tørkende effekt. Prisen på denne taleren er lav, i gjennomsnitt 1 cu for flasken.

  Metoden for matlaging av talere fra kviser

  Som regel er de mestere skrevet av dermatologen forberedt på apoteket, men de er ganske enkle å forberede hjemme. Unntak er de tilfellene hvor sammensetningen av talkeren inneholder et stoff som bare utgis på resept.

  Komponentene til taleren er tatt i de foreskrevne forhold, de er godt blandet, den resulterende løsningen plasseres i en uigennemsiktig beholder. Før du søker, må du riste taleren godt. Etter bruk skal beholderen plasseres i kjøleskapet.

  Slik bruker du talkere

  To ganger om dagen må du behandle ansiktets hud med den forberedte løsningen. Det er godt å gjøre dette med en bomullspute. Alle snakkere har i deres sammensetning stoffer som er aggressivt virkende på huden: alkohol, svovel, sink. De tørker huden, ødelegger den naturlige beskyttelsesbarrieren, så etter påføring er det ønskelig å bruke en fuktighetskrem.

  Før du bruker den tilberedte løsningen, er det nødvendig å vaske godt, helst med tjære såpe eller produkter som inneholder melkeprotein. De vil bidra til å beskytte huden mot økt tørrhet.

  Det er best å bruke taleren i to uker, og ta en pause. To uker senere, fortsett bruk. Hvis du bruker lotionen hele tiden, kan du tørke ut huden tørt. I tillegg blir huden vant til komponentene i løsningen og dens effektivitet reduseres.

  Før du bruker behandlingsbehandlingen, må du sørge for at du ikke har en allergisk reaksjon på komponentene.

  For å øke effekten av handlingene til talknappene, under behandling er det bedre å ikke bruke grunnlag og pulver. De kan tette de bare rydde porene.

  Ikke bruk talere basert på svovel, aspirin eller alkohol under graviditet. Doktors konsultasjon vil være den beste løsningen for deg.

  Effekten av bruk av snakkere

  Ikke forvent at taleren vil takle noe problem på ansiktet ditt. Hun tar seg av små problemer med tenåringshud, med individuelle utslett.

  Effekten av bruk av snakkere kan forbedres ved hjelp av følgende teknikker:

  • Korrigering av kostholdet (en betydelig reduksjon eller fullstendig eliminering av røkt produkter, søte, stekte, krydrede, fettretter)
  • Spise grønnsaker, helkornsprodukter, grønnsaker, meieriprodukter
  • Små porsjoner mat (ca. 5 ganger om dagen)
  • Bruk av ansiktsvask, som inneholder melkeprotein eller tjære såpe
  • Vanlig hudpleie (fuktighetskrem, avvisning av grunnlag)

  Nyttige tips. Hjemversjon av kjemisk ansiktsskille med kalsiumklorid.

  Hjemme prosedyre for vekttap - eddik wraps for magen, stram magen selv.

  Hvis du er utsatt for permanent akne, må du konsultere en kompetent hudlege og bestå testene som er tildelt dem. Ofte er forekomsten av akne bare en konsekvens av en mer alvorlig sykdom, og bruk av et eksternt middel alene vil ikke fullstendig løse dine problemer. Men som et effektivt tillegg til det foreskrevne behandlingsforløpet, vil en talker perfekt bidra til å takle utslett i ansiktet ditt.

  I sitt liv møter hver person ofte problemet med akne. Dårlig økologi, hormonelle endringer, stress. Problemer i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt og gjør livet vanskelig. Apotek har et stort antall medisiner som bekjemper utslett, men de har alle sine ulemper. Apotek medisiner kan forårsake allergi mot visse komponenter i sammensetningen, ikke komme til en pris, være utilstrekkelig effektiv. I slike tilfeller kommer til hjelp av tradisjonelle midler, bevist ikke av en generasjon - talere.

  Prater

  Ikke bare tenåringer er utsatt for inflammatoriske hudsykdommer. Denne kategorien av pasienter kjennetegnes ofte av et slikt problem som akne. I dag er omfanget av medisiner for behandling av denne sykdommen for stor. Alle har rett til å velge medisin enten fra kategorien innovativ, eller å stoppe hos gamle og beviste. En av de siste talkerne. Hva er dette legemidlet og hvorfor kalles det det? Hvordan skal det brukes og hva skal være kjent om bruksbegrensninger? Vi lærer i detalj.

  Farmakologisk aktivitet

  Talker kalles en homogen blanding av visse stoffer, som er laget for behandling av hudsykdommer. Det spesifikke navnet på stoffet er basert på det faktum at det må ristes før bruk. Dette er nødvendig slik at komponentene ikke avgjør. Faktisk er talkers forskjellige flytende formuleringer som oftest brukes i behandling av akne.

  I dag er det mange oppskrifter for chatterboxes. Deres hudlege foreskriver i forskjellige varianter, avhengig av type utslett hos en bestemt pasient.

  Behandling med slike flytende preparater vil kun virke når årsaken til hudsykdommen er etablert før bruk. Derfor, i motsetning til andre medisiner for behandling av akne, må det bare utarbeides på resept. Klarpratere er ikke til salgs. Disse er alltid individuelt produserte preparater foreskrevet av en hudlege eller allergiker. Han skriver et resept og kontrollerer effektiviteten til taleren. På apoteket forbereder apotekerne seg samme dag eller det neste.

  For fremstilling av talkers oftest brukte slike legemidler:

  1. Kloramfenikol. Han håndterer ødeleggelsen av bakterier, stopper veksten av bakterier.
  2. Streptocid. Stoffet har en antimikrobiell effekt. Streptocid ødelegger gonokokker, streptokokker, pneumokokker og E. coli.

  Mashen brukes som regel til å behandle mindre utslett eller nylig påbegynt. I tilfeller der akne er i gang, er dette verktøyet usannsynlig å rette opp problemet.

  Instruksjoner for brukssprekere (metode og dosering)

  Behandlingsforløpet og bruk av talkeren på reseptbelagte er alltid foreskrevet av den behandlende legen. Dette er vanligvis en to-times smøring av pasientens hud i løpet av dagen. Snakkere med alkohol og salicylsyre er ikke foreskrevet mer enn to ganger om dagen for å unngå tørking av huden. Med andre komponenter er det mulig å bruke den tre ganger. Det er ikke nødvendig å gni dette legemidlet i huden, bare smør.

  Etter bruk av mos på alkohol må du bruke fuktighetskrem eller babykrem.

  Uavhengig av sammensetningen av taleren, for akneutslett bør behandles på bakgrunn av slanking. Dens hovedkrav er utelukkelse fra menyen med søtt, stekt, krydret, fett, røkt.

  Kontra

  En begrensning i bruken av dette legemidlet er pasientens allergi mot komponentene i mosen. For å unngå dette, må du umiddelbart informere legen om tilbøyelighet til å unnlate å ta en eller annen komponent av medisinen.

  Allergi talker: om produktet, dets bruk og hjemme produksjon

  Behandling av hudallergi kan ta lang tid. På grunn av det faktum at det er vanskelig å oppdage årsaken til lesjoner på epidermis. Antihistaminer kan ikke produsere det ønskede resultatet.

  Spesielt ikke å ty til medisinering hver gang. Det er aktuelle preparater som kan redusere forekomsten av allergi på huden.

  For eksempel er det et veldig effektivt verktøy kalt talker, som kan tilberedes hjemme.

  Hva er taleren

  Dette er et enkelt stoff. Det selges i ferdig form i apotek uten resept, eller det kan gjøres ved å kjøpe de nødvendige komponentene.

  Faktisk er det et vannbasert produkt som tilsatt alkohol eller olje. Suspensjon har allerede fått et godt omdømme på grunn av sin naturlige sammensetning.

  Hjelper med å forbedre tilstanden til menneskelig hud, for å takle symptomene på hudirritasjon. I sammensetningen har taleren difenhydramin og talkum. Sammensetningen kan variere. Dette vil avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen og alvorlighetsgraden av symptomene.

  Suspensjon er ment for patogenetisk og systematisk behandling. For at terapien skal være effektiv, må årsaken som forårsaket den allergiske reaksjonen fjernes.

  Hvordan kan det hjelpe med allergi

  Hvis antihistamin medisiner ikke hjelper, bør en mash tilberedt alene håndtere en allergisk reaksjon på huden. Det anbefales å bruke suspensjonen med følgende symptomer:

  • hvis allergenet begynner å forårsake feber;
  • hornhinnen øynene betent;
  • mange tårer skiller seg ut fra øynene;
  • forskjellige utslett dukket opp på huden, som er ledsaget av kløe, brenner;
  • det var hevelse i lemmerne.

  Disse alarmklokkene indikerer at kroppen begynte å kjempe med allergenet.

  For voksne og barn

  Sammensetningen av talkeren for barn, men så vel som behandlingsforløpet, må avtales med legen. Suspensjon brukes til dermatoser av alle former, bortsett fra de nyeste og mest alvorlige.

  Bruken av suspensjonen varierer avhengig av alder av personen bare i doser og hyppighet av påføring på huden. Dette er fordi det er et helt sikkert middel som er tillatt selv for gravide. Du kan ikke være redd for at medisinen på en eller annen måte skader den ufødte babyen.

  Hvis det ikke forekommer en forventet effekt og reduksjon av allergisymptomer etter en uke, er det nødvendig å straks avbryte bruken av suspensjonen og søke medisinsk hjelp.

  Kontra

  Det var ingen tilfeller da suspensjonen forårsaket skade på menneskers helse og forårsaket en mer alvorlig sykdom av allergi. Det eneste unntaket er individets intoleranse for en person til bestemte komponenter i legemidlet.

  Det er ikke noe kategorisk forbud mot bruk av et terapeutisk middel. Bare her ammende mødre må være forsiktige med at midlet ikke faller inn i babyens munn under amming.

  Apotekets utstedelsesskjema, priser og beskrivelse

  Apoteket selger talkers i flere former for utgivelse - en tynnere og tykkere salve.

  Det er ingen forskjell mellom dem. Bare suspensjonen er mer flytende, og det er ikke så praktisk å bruke på huden, det vil sannsynligvis flyte litt. Så alt vil avhenge av preferanser til personen som må behandles ved hjelp av verktøyet.

  Flytende talker brukes til små utslett, og salve brukes til grove skorper, sår, sår.

  I hvilken som helst form for utløsning normaliserer legemet blodets strømning i kroppen og aktiverer gjenoppretting av huden. I alle fall vil det bare ha en positiv effekt på epidermis.

  Prisen på et medisinsk produkt er svært rimelig fra ca 30 til 100 rubler per 25 ml.

  Sammensetningen av snakkere fra allergi

  For behandling av huden i tilfelle av allergi, brukes en sinkmash. Den har en anti-inflammatorisk og regenererende effekt. Det tørker også sår godt og aktiverer alle prosesser.

  Strukturen inkluderer:

  • destillert vann;
  • pulver;
  • glycerol;
  • sink oksid;
  • hvit leire;
  • stivelse.

  Hvis huden er kløende, anbefaler legene deg å legge til noen ml Dimedrol til taleren - det lindrer kløe, brennende og irritasjon. Det vil bidra til å dumme lesjonsstedet.

  Instruksjoner for bruk

  Bruk av suspensjonen er enkel.

  Bruk av midler for sår hud

  1. Du må vite at det aktive stoffet i taleren har en tendens til å slå seg ned. Derfor må du grundig riste fartøyet før du påfører det på huden.
  2. På huden som er rammet av allergiske utslett, må du bruke en suspensjon. Ikke gni den, men det er bedre å forsiktig smøre overflaten av epidermis.
  3. Selv om du bruker salven, er det heller ikke nødvendig å gni den.
  4. Du bør ikke også bruke komprimerer. Dette gir ingen ekstra effekt.
  5. Det er bedre å vaske av fjæret fra huden bare før du setter på en ny.

  Barn bør ikke brukes mer enn 2 ganger om dagen.

  Koker hjemme

  De som tror at apoteket selger chatterboxes som inneholder unødvendige unødvendige tilsetningsstoffer, kan slik suspensjon være forberedt hjemme.

  Hvis du bestemmer deg for å forberede en talker selv, må du følge alle doser og i tilfelle en merkelig effekt, søk hjelp fra en lege, og det er bedre å stoppe søknaden umiddelbart.

  Så her er oppskriften på chatterbox hjemme:

  1. Trenger å ta destillert vann og 90% etylalkohol. Alt dette er verdt å blande. Dette vil være grunnlaget for fremtidig oppheng, slik at 40 ml hver vil være tilstrekkelig.
  2. Kjøp Anestezin på forhånd og legg det til suspensjonsbasen.
  3. Da trenger du vanlig hvit leire. Du kan kjøpe den hos apotek eller husholdnings kjemikaliebutikk og bland leiret med sinkoksid. 30 g hver. Hvis du ikke kan få sinkoksid, kan du trygt erstatte det med babypulver.
  4. Etter å ha tilsatt alle ingrediensene i en krukke, må du blande dem godt. Chat slik at det ikke er en enkelt klump.
  5. Ved bruk av hjemmet er suspensjonen ikke forskjellig fra apoteket.

  Problemhud som er rammet av allergiske utslett bør ikke være overopphetet eller for kaldt. Inntil det gjenoppretter, er det verdt å beskytte epidermis mot slike aggressive miljøfaktorer.

  Sammensetningen av barnas snakkere kan inkludere andre komponenter. De kan bli foreskrevet av den tilstede allergisten. Han vil ta hensyn til symptomene på babyen og bestemme listen over ingredienser. Et apotek resept for et barn kan lage et spesielt verktøy for en bestemt type allergisk reaksjon.

  Viktige fakta om suspensjon

  Talker hjelper å kvitte seg med de ubehagelige symptomene på allergi, det renser huden og normaliserer alle metabolske prosesser.

  Løsningen består helt av naturlige ingredienser, uten kjemiske tilsetningsstoffer, og ofte er det bare positive vurderinger om rette.

  Det er enkelt å bruke, og viktigst tilgjengelig og prisen. Minimale innsats for å behandle er maksimalt resultat.

  Det er en ulempe med allergi rettsmidler, det er ikke estetisk, men mer estetisk. Taleren er hvit når den tørker, den kan lekke på sengetøy, klær. Blir hvite karakterer. Så rådgiver legen ikke å smøre kroppen og straks gå på jobb.

  Det vanligste spørsmålet blant kvinner er om det er mulig å bruke legemidlet mens du bærer et barn? Legene skal kontrollere at allergi påvirker ufødt barn negativt, så du må lokalisere alle symptomene i tide. I tillegg, under graviditet er mange stoffer forbudt.

  Og suspensjonen er i stand til å undertrykke manifestasjonene og stoppe fremdriften av sykdommen. Det er klart at du ikke skal bruke verktøyet uten resept, men øvelsen sier at suspensjonen ikke har negativ innvirkning på kroppen.

  Det finnes et slikt verktøy som Tsindol - det er helt trygt for gravide kvinner. Det hjelper å bli kvitt akne, allergiske manifestasjoner på huden eller hudormer. Tsindol selges på apotek uten resept fra lege.

  Legene foreskriver Zindol, selv den minste til å håndtere dressing eller irritasjon fra bleier.

  Tsindol er i stand til å oppløse arr, redusere inflammatorisk prosess, gi huden et sunt utseende, normalisere de subkutane prosessene.

  I tillegg til allergiske reaksjoner på huden, kan babyer til og med behandle stomatitt ved å smøre munnhulen med en suspensjon.

  Hvis alle komponenter er valgt riktig, vil effekten bli merkbar nesten neste dag etter påføring av suspensjonen. Imidlertid hjelper talsmannen ikke å lindre helt fra allergier. Hun sliter med konsekvensene, heller.

 • Flere Artikler Om Typer Acne