Akne forekommer hos mennesker av begge kjønn og i alle aldre. De skaper ubehag, ødelegger utseendet og forårsaker en haug med komplekser. Heldigvis finnes det et verktøy som bidrar til å raskt håndtere akne. I dag på nettstedet For-Your-Beauty.ru vil vi fortelle om taleren - et billig, men effektivt middel for å håndtere ulike typer akne.

Innhold:

Hva er en talker for akne

Dette verktøyet er utarbeidet av antibiotika og antiseptika. Den fungerer individuelt. Det vil si, for hver type akne lage forskjellige blandinger.

Hvis noen av vennene dine kom opp med en viss oppskrift, betyr dette ikke at det passer deg.

Det resulterende verktøyet tørker og desinfiserer det behandlede området, ødelegger patogene bakterier. Det reduserer talgproduksjonen, noe som gjør porene mindre tilstoppede. Antibiotika dreper bakterier, fremmer bedre healing, hindrer utseende av arr og røde flekker.

effektivitet

Best av alle talker håndterer akneutslett av mild og moderat alvorlighetsgrad. En pimple vil gå raskere hvis du starter behandlingen umiddelbart etter at den vises. Legemidlet er like effektivt på ansikt, bryst, rygg og skuldre.

Uavhengig avtale med teenage akne, men med utseendet av akne i voksen alder, trenger du en omfattende behandling. Vel hjelper fra utslett som skjedde på bakgrunn av menstruasjon.

Det bør forstås at denne løsningen kjemper bare med eksterne manifestasjoner, uten å opptre på årsaken til sykdommen. Derfor, for å bli kvitt akne med det en gang for alle, vil det ikke fungere.

Hvordan få en talkeroppskrift fra en hudlege

For å hjelpe verktøyet for deg, må du få resept fra en hudlege. Spesialisten vil utføre den nødvendige undersøkelsen og finne ut årsaken til akne. Hvis han bestemmer seg for at bruk av stoffet i et bestemt tilfelle er hensiktsmessig, vil det lage en individuell liste over nødvendige ingredienser og proporsjoner.

I noen farmasøytiske institusjoner mot gebyr kan du forberede stoffet på ingredienslisten din. Det vil være billigere å kjøpe alle ingrediensene separat og blande dem selv. Det er enkelt, du trenger bare å respektere de nødvendige proporsjonene.

Apotek uten resept selger ferdige lotioner (Zindol, Propeller, Zenerit).

Farmasøytisk verktøy "Propeller"

Oppskrifter for å lage mos hjemme

Dermatologer skriver ofte følgende oppskrifter:

Med kloramfenikol og salisylsyre

Eliminerer akne og betennelse.

ingredienser:

 • salicylsyre - 40 ml;
 • streptotsid - 2 gr.;
 • kloramfenikol - 5 tab.

Streptocid og kloramfenikol tilsettes til hetteglasset med salisylsyre. Alle komponenter blandes grundig for å oppløse tablettene.

sink

Bekjemper svarte flekker, akne og betennelser.

ingredienser:

 • sinkoksyd - 4 g.
 • salicylsyre - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml.

Med trichopol

Lindrer betennelse og tørker pustler.

ingredienser:

Pill knust og hell alkohol. Midler til å insistere tre dager på et varmt sted. Deretter er stoffet klar til bruk.

aspirin

Det forhindrer veksten av bakterier, tørker og reduserer betennelse.

ingredienser:

 • aspirin - 4 tab.
 • medisinsk alkohol - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml.

Bland alkohol og syre, tilsett de knuste tabletter der, rist opp løsningen grundig.

Med calendula

Forhindrer stagnerende flekker og akne arr, tørker og desinfiserer de betente områdene.

ingredienser:

 • calendula infusjon - 50 ml;
 • aspirin - 5 tab.
 • kloramfenikol - 5 tab.
 • salicylsyre 2% - 30 ml;

Pill knust og oppløst i tinktur. Før bruk, anbefales det å fortynne midlet med vann.

Alkoholen

Tørker og desinfiserer problemområder.

ingredienser:

 • kamferalkohol - 50 ml;
 • medisinsk alkohol - 50 ml;
 • vann - 30 ml;
 • salicylsyre 2% - 20 ml;
 • tjære såpe - 20 gr.

Bland alle ingrediensene, fortynn med vann og rist godt.

Videooppskrift

Bruksordning

Før du bruker noen form for talker, er det nødvendig å gjøre en følsomhetstest. For å gjøre dette, er verktøyet påført på den indre fold i albuen og la i 15 minutter. Hvis det ikke er noen irritasjon, kan stoffet brukes på problemområder.

Først må verktøyet være godt rystet, og først deretter påført med en bomullspute direkte på akne. Forhuden må være forberedt: vask med tjære såpe eller et rensemiddel basert på melkesyre.

Det er ikke tillatt å bruke produktet på hele ansiktet. Alkohol og syrer tørker ut huden, og antibiotika vil forstyrre den normale mikrofloraen. For å unngå bivirkninger påføres midlet en gang daglig, fortrinnsvis om natten. Etter påføring må huden fuktes.

For fremstilling er det ønskelig å velge stoffer med en minimumskonsentrasjon av den aktive substansen, dersom dermatologen ikke har foreskrevet en bestemt dose.

Bruk mosen bør være i forbindelse med et spesielt diett. Det er nødvendig å redusere forbruket av fete og krydret mat betydelig. Det er ønskelig å gi opp røyking og alkohol, fordi dårlige vaner påvirker kvaliteten på huden negativt. Det anbefales også ikke å bruke tonale midler i behandlingsperioden. I tillegg til behandlingen, velg en grunnleggende hudpleie, ikke rør ansiktet om dagen, bytt ofte puter på puten.

Ved bruk av produkter basert på antibiotika, er det nødvendig å ta pauser for å forhindre vanning.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Før bruk må du alltid konsultere en spesialist. På grunn av valget av upassende midler eller feil bruk, kan problemet bare bli verre.

Kontra

 1. graviditet;
 2. Amningstid;
 3. Individuell intoleranse av individuelle komponenter;
 4. Brannskader og andre skader på huden.

Bivirkninger

 1. Tørr hud;
 2. irritasjon;
 3. peeling;
 4. Overtredelse av mikroflora
 5. Kjemiske brannskader;
 6. Økt sebumproduksjon.

anmeldelser

"Kviser har begynt å dukke opp i 14 år fikk ikke dra til sykehuset, om mos med aspirin mor fortalte meg. Jeg bruker til nå, hvis det er nødvendig. Acne går fort, men så nye kommer. Likevel, jeg anbefaler deg å ta kontakt med en hudlege, vil han foreskrive en enkelt resept. "

"I mange år har hun lidd av akne, og til slutt gikk hun til legen." Han foreskrev en talker med kloramfenikol. "Det var sterke utslett, men de passerte innen en uke. Det var ingen bivirkninger. Bare etter akne ble flekkene igjen."

"Etter min arsenal mot akne har en uerstattelig betyr" Wonder-talker. "Jeg ønsker å dele ikke bare husker, men oppskriften. Det er den mest enkel, billig og effektiv av testet av meg. Det er trygt for huden og uten antibiotika kan brukes uten resept fra lege Du vil se resultatet etter 5 dager. Så alle ingrediensene er kjøpt på apoteket og koster en krone. Du betaler ikke mer enn 100 rubler:

 • Sinkpasta - 1 ts;
 • Alkoholoppløsning av salicylsyre (2%) - 40 ml;
 • Alkoholholdig borsyre (3%) - 25 ml.

Bland alle ingrediensene i en tom glassflaske, rist godt. Oppbevares i kjøleskapet. Bruk 2 ganger - i morgen og kveld, på ren hud, vær sikker på å riste før bruk. Påfør kun på problemområder i huden. Jeg har brukt talker hver dag i flere måneder nå, hudtilstanden er utmerket: det er ingen betennelse og akne, porene er rene! Tidligere har hun alltid lidd av akne, de var på pannen, kinnene og haken, de helbredet lenge, og spor forblev etter dem. Jeg anbefaler alle til å prøve dette verktøyet! "

Hvis du allerede har brukt taleren, del din erfaring og tilbakemelding i kommentarene!

Hva er en talker for ansiktet og hvordan å gjøre det

Problem hud er et svært vanlig fenomen, som forårsaker mange vanskeligheter og problemer. For å bekjempe dårlig vær er det en enorm mengde forskjellige midler - disse er både narkotikakomplekser og produkter som tilhører klassen folkemiddagsmidler. Beskrive narkotika for behandling av problemhud, inkludert akne, for ikke å snakke om fortalerne for ansiktet. Dette verktøyet er svært vellykket og populært i behandlingen av lesjoner og irritasjoner på ansiktets hud. En stor fordel med chatterboxene er deres allsidighet, siden sammensetningen av preparatet er valgt individuelt fra hensynet til et bestemt tilfelle.

Fordelene med å bruke masker for hud

Det bør være ganske bemerket at et slikt middel som en talker for ansiktet er et virkelig høyt kvalitetsprodukt, takket være hvilke positive endringer som kan oppnås ved behandling av problemhud. Det brukes til behandling av akne i de tidlige stadiene, akne, akne og andre ubehagelige formasjoner på ansiktets hud.

Komponenten har høye terapeutiske egenskaper på grunn av det faktum at hver sammensetning er produsert i et apotek separat etter en resept foreskrevet av en hudlege for en bestemt sak. Denne spesifisiteten av preparatet av stoffet tillater deg å påvirke nøyaktig de patogene foci som oppstår. I dette tilfellet vil den samme taleren ikke være effektiv for bruk av forskjellige personer.

Slik bruker du verktøyet riktig

Det skal bemerkes at et slikt verktøy som talker ikke brukes i alle tilfeller, for eksempel for komplisert akne, vil produktet ikke være effektivt. Av denne grunn, før sammensetningen bør konsulteres en hudlege. En av forutsetningene for bruk av det beskrevne legemidlet er diett. Den er basert på brøkdel, fem ganger måltider og isolasjon av fete og stekte matvarer fra dietten.

Før du bruker produktet, skal ansiktet tørkes med fuktighetskrem for vasking, eller du bør bruke tjære såpe i stedet. Etter det blir taleren påført huden med et tykt lag med en bomullsskive som er gjennomvåt i den eller et stykke bomullsull. Prosedyren må gjennomføres to ganger om dagen i den perioden som spesialisten utpeker, eller til resultatet blir klart.

Forbereder en talker for akne og hudormer: Dermatologer Oppskrifter

Talker er et legemiddel hvis sammensetning bestemmes av en hudlege, idet man tar hensyn til pasientens individuelle egenskaper og hans problemer. Etter at du har besøkt spesialisten, mottar pasienten resept for å kontakte apoteket, hvor du kan kjøpe alle innkommende produkter. Apoteket samler også stoffet fra de nødvendige ingrediensene, men denne prosedyren kan implementeres selvstendig hjemme.

Nedenfor er noen av de mest effektive komposisjonene av bolter, som er designet av en lege og har høy grad av pålitelighet. Med hensyn til spesifikasjonene og grunnleggende regler for utarbeidelse av produktet, er det mulig å forberede et virkelig høyverdig produkt, på grunn av hvilke inflammatoriske prosesser og utslett i ansiktet ikke lenger vil være et problem.

Oppskrift på kloramfenikol og salisylsyre

Dette stoffet består av fem ingredienser, blant hvilke de viktigste er kloramfenikol og salisylsyre. For å forberede stoffet bør kombinere følgende komponenter:

 • 2 deler kloramfenikol;
 • 2,5 deler svovel;
 • en del salisylsyre;
 • 2,5 deler aspirin;
 • 90% etylalkohol blir tilsatt som løsningsmiddel.

Etter kombinering blandes alle produkter grundig for å oppnå en helt homogen masse. Før du bruker medisinsk sammensetning på problemområder i huden, må den ristes grundig. Blandingen er utmerket for behandling av akne og små inflammatoriske prosesser på ansiktets hud.

Basert på sinkoksid og borsyre

Dette verktøyet (det er også sink talker) er et effektivt stoff for behandling av akne, rensing av dermis i ansiktet fra svarte flekker og død hud. Produktet lar deg også fjerne inflammatorisk prosess og tørre kviser. For forberedelsen trenger du følgende ingredienser i slike proporsjoner:

 • sinkoksyd i et volum på 4 gram ex;
 • to prosent salisylsyre - 50 milliliter;
 • 4 gram erytromycin;
 • 2 prosent borsyre i et volum på 50 ml.

Denne løsningen er perfekt for daglig applikasjon på huden for å behandle betennelse i huden, akne, etc.

Hvordan lage mat med streptotsidom

Dette stoffet er universelt på grunn av dets sammensetning. Det er vellykket brukt til å behandle subkutane kvaler og purulent utslett, modning og ennå ikke manifestert akne, akne, etc. For å forberede blandingen, trenger du følgende komponenter:

 • 50 ml salisylsyre;
 • 7 gram streptocidpulver;
 • 7 gram svovel;
 • 50 milliliter borsalkohol eller kalendeltinktur.

Det er verdt å merke seg at sammensetningen er påført på renset hud - dette bør gjøres ved sengetid. Fem minutter etter behandlingen av problemområdet i ansiktet, påføres det noe beroligende og fuktighetsgivende middel på dermis.

Hvordan lage en talker av sorte prikker hjemme

Svarte prikker er kjent for å være tilstoppede porene i huden på grunn av skitt eller kosmetikk som ikke er fjernet i tide. Som et resultat av denne typen blokkering, begynner betennelse, og deretter begynner akne. For å hindre et slikt utfall, bør det gjennomføres minimal hygiene.

For å kvitte seg med de svarte flekkene i ansiktet ved hjelp av mosen, bør man bruke følgende komponenter for fremstilling: borsyre, calendula, salicylsyre og andre aggressive løsninger. Etter rensingen med syreprat, blir huden jevn og veldig myk, og alt smuss fra porene forsvinner. For å gjøre et slikt produkt hjemme, er det nødvendig å ty til oppskrifter av chatterboxene beskrevet ovenfor.

Hvordan er et effektivt middel for allergi?

Det er veldig viktig å forstå at hvert tilfelle av manifestasjon av en allergisk reaksjon er unik. Av denne grunn bør du konsultere en hudlege før du tar stoffet. Grunnlaget for antiallergiske stoffer kan ligge: vann, oljer (disse snakkene er trygge selv for barn), samt alkoholholdige løsninger. Alt avhenger av hva som kreves fra produktet og hvilke faktorer som har forårsaket en lignende reaksjon i kroppen.
De resterende ingrediensene er kun valgt av en spesialist, da analfabrikken preparert sammensetning for allergier kan føre til forverring og etterfølgende negative konsekvenser.

Oversikt over legemidler som kan kjøpes på apoteket

Nedenfor er en liste over de mest effektive rettsmidler for akne og utslett som kan kjøpes på nesten alle apotek.

Medisin tsindol

Zindol inneholder i sin sammensetning sinkoksyd, som gjør det mulig å behandle utslett av forskjellige slag. Effekter som kan oppnås ved bruk av medisinering, bør omfatte:

 • reduserer alvorlighetsgraden av betennelse i huden;
 • tørking akne;
 • akne terapi;
 • behandling av purulente svulster etc.

Denne komponenten brukes til å behandle en rekke dermatologiske sykdommer, inkludert eksem, trykksår, herpes, dermatitt, etc. Legemidlet påføres lokalt og påfører en løsning på de områder av huden hvor det er nødvendig.

Chatterbox Propeller

Det spesifikke legemidlet er en effektiv metode for behandling av utslett og betennelser på problemhud. Sammensetningen selges i en liten flaske på 25 milliliter. Sammensetningen av denne taleren inkluderer følgende ingredienser:

 • salicylat er et konsentrat av pilvann kombinert med salisylsyre, på grunn av hvilket stoffet har en høy grad av effektivitet i behandlingen av utslett på grunn av mikrobiell eller bakteriell infeksjon;
 • Laktulose er et organisk produkt som forbedrer barrierefunksjonen i huden og forhindrer utbruddet av akne;
 • Zink - har en høytørkende effekt, takler betennelser og utslett av forskjellige slag.

anmeldelser

Karina: Jeg har lidd av akne lenge, til jeg prøvde Zindol, et kvalitetsmedikament som virkelig kan hjelpe.

Maxim: Jeg har lidd av problematisk hud i flere år, men at alt endret seg da jeg prøvde et ansiktsmose. Jeg kjøpte en taler med kloramfenikol og salisylsyre - veldig fornøyd, jeg anbefaler alle.

Kira: Jeg visste at snakkere kunne hjelpe med hudsykdommer, men jeg trodde ikke at manifestasjonene av allergi kunne behandles med dem. Dermatologen ga meg råd, og jeg søker med hell. Med denne kunnskapen ble det mye lettere å leve.

Tumorer for akne - velg en oppskrift for deg selv

Akne, spesielt på ansiktet, kan bli ikke bare estetisk, men også et veldig irriterende hverdagsproblem. Branded medisinsk kosmetikk er dyrt, men det virker ikke alltid bra. Det viser seg at et ubehagelig problem kan garanteres løses med improviserte midler, som dessuten har en svært lav pris. Vi snakker om dokumenterte og effektive talere for akne. Du kan kjøpe dem i ferdig form, men du kan selv gjøre det.

Chatter for akne: gunstige egenskaper og effektivitet

Delikat og veldig ubehagelig, spesielt for unge jenter, emnet er akne. Selv en slik motbydelig plutselig "gjest" kan umiddelbart ødelegge et pent ansikt og humør. Og hvis det er mye akne, og det er umulig å bli kvitt dem ved enhver anstrengelse...

Akne ødelegger ikke bare hud, men også humør

Akne kan være forskjellig både i utseende og etiologi: akne, akne, komedoner, allergisk og annen dermatitt. Og de kan lokaliseres ikke bare i ansiktet, men i hele kroppen. Of course, i hvert tilfelle er det nødvendig å se etter og eliminere den viktigste årsaken til problemer, som ofte er skjult i de interne feil av organismen.

Imidlertid er det en ambulanse som raskt kan løse problemet i det minste for en start i sine eksterne manifestasjoner - talere for akne. De kan foreskrives og utarbeides av en kosmetolog eller apotek direkte. Men det er ikke noe vanskelig å gjøre dette verktøyet selv.

Akne er veldig forskjellig, men noen av dem - problemet

Således vil medisinen for akne til rett tid alltid være til fingertuppene, og det vil bli mye billigere. I tillegg forstår hvordan de enkelte komponentene i denne terapeutiske cocktailen fungerer, kan du velge sammensetningen som vil være mest effektiv for din situasjon.

Billig og effektiv

Vanligvis inneholder sammensetningen av snakkere for akne en kombinasjon av noen få enkle medisiner, som selges i hvert apotek og koster pennies. Hva er disse midlene og hvordan fungerer de?

Chatterbox - enkel og effektiv hjelp for akne

Egenskaper av de enkelte komponentene i akne masker - bord

 • eliminerer overdreven greasiness og fettete glans;
 • bekjemper infeksjon.
 • forsyner forsiktig betennelse;
 • desinfiserer.
 • utviser antimikrobielle egenskaper;
 • fungerer som leder for andre terapeutiske midler.
 • kan forårsake brannskader;
 • Ikke brukt under graviditet, lever og nyresykdom.
 • cauterize;
 • tørker;
 • reduserer fet hud.
 • effektivt lokal antibiotika;
 • raskt undertrykker betennelse.
 • har en antibiotisk effekt;
 • behandler purulente og soppinfeksjoner.
 • aktiv antiseptisk;
 • gode porer.
 • dermatoprotektor;
 • reduserer sekretjonen av talgkirtler;
 • øker mottakelsen av bakterier mot antibiotika.
 • renser porene;
 • desinfiserer.
 • lindrer betennelse;
 • tørker;
 • fungerer bra for akne for å eliminere akne og blemishes.
 • ødelegger subkutane kvaler
 • anti-inflammatorisk effekt.
 • har et bredt spekter av bakteriostatiske egenskaper;
 • bekjemper streptokokker og staph-infeksjoner.
 • antimikrobielle;
 • antiparasittiske;
 • godt undertrykker den enkleste.
 • antiseptisk;
 • et antibiotikum;
 • brukes til kronisk infeksjon og akne.

Selv apotek

Å forberede suspensjoner og tonics for akne hjemme er ikke vanskelig, og alle ingrediensene for snakkere er tilgjengelige og billige. Praktisk anvendelse av disse folk rettsmidler og enkel, men at det var effektivt og førte ikke til problemer, bør du observere noen ufravikelige regler.

Regler for bruk av aknepærer

 1. Før du bruker legemidlet, skal huden rengjøres og avfettes - for dette formål er det best å vaske deg med tjære såpe noen få minutter før prosedyren.
 2. Komponenter av akne masker er ganske aggressive stoffer, som hver kan utløse en allergisk reaksjon. Derfor må du først gjøre en test for følsomhet - ta et slag med det ferdige produktet på albuens indre bøye. Hvis en time ikke ser rødhet og kløe, kan du bruke mosen. Ta en god titt på egenskapene til komponentene i taleren for å gjøre bruken trygg
 3. Oppbevar forberedt rettsmidler for akne bør være i kjøleskapet, og hver gang før bruk en god riste.
 4. Det er nødvendig å unngå å få stoffet på sunn hud: For det første kan du få en brenning, og for det andre vil komponentmidler ødelegge ikke bare det patogene, men også den fordelaktige mikrofloraen på denne måten - bruk punktpratere.
 5. En overdose eller for aktivt gnidning av stoffet i huden kan tørke det ut og til og med skade det - etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem eller baby krem ​​som passer godt til dette formålet og anti-brenningsmiddelet Panthenol.
 6. Å løse problemet med akne er ikke overfladisk, men drastisk er det ikke symptomene som skal behandles, men årsaken - legen vil hjelpe deg med å etablere den. Overgangen til et sunt ernæringssystem vil ikke skade.

oppskrifter

Akne Talker er et generisk navn for blandinger som kan inneholde en rekke ingredienser, både flytende og tørr. Den resulterende suspensjon av slike preparat suspensjoner, underlagt de ovennevnte regler, gir gode resultater for behandling av akne av forskjellig opprinnelse.

Chatter fra akne gir gode resultater

Fra akne

Vel hjelper bare i begynnelsen av akne. Med mer startede situasjoner klarte det ikke helt.

 • Salisylsyre - 3 ss;
 • Borsyre (2 prosent) - 3 ss;
 • Erytromycin og sinkoksid - 4 gram.
 1. Bland begge syrer, tilsett resten av ingrediensene og rist kraftig.
 2. Påfør taleren en gang om dagen om natten, og gnid det intakt i de berørte områdene. Ikke hold lenge.

Fra pustler

Hurtig undertrykker betennelse, tørker og trekker pus ut fra under huden. Calendula, som er en del av, er i stand til å eliminere flekkene som ble igjen fra presset akne.

 • tinktur av calendula alkohol - 2 ss;
 • kokt vann - 2 ss:
 • Levomycetin og Aspirin - 5 tabletter.
Du vil bli overrasket over hvor raskt ansiktet ditt rydder.

 1. Kross tablettene i et fint, jevnt pulver.
 2. Calendula fortynnet i halvparten med vann ved romtemperatur.
 3. Kombiner væske og pulver i en mørk flaske, rist kraftig i et minutt.
 4. Blanding insisterer seg vekk fra varme og lys i minst to dager, og rører fra tid til annen.
 5. Påfør bare punktvis - våt en bomullspinne i en taler og smør acne to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden.

Calendula talker - video

For subkutan akne

Det trenger dypt inn i huden, ødelegger kilder til infeksjon der, lindrer betennelse og tørker.

 • pulver av streptocid og svovel - 1 teskje;
 • alkoholløsninger av borsyre og salisylsyre - 3 ss.
Svovel herder akne, penetrerer dypt inn i huden

 1. Bland pulver og syrer separat.
 2. Kombiner tørre og flytende ingredienser, bland godt.
 3. For ikke å overdrive ansiktets hud, bruk en prikk på de betente områdene en gang om dagen - det er bedre for natten.

Fra smertefull hard rødhet

Behandler stor rød akne (et produkt av bakteriell infeksjon) på ansiktet og i hele kroppen.

 • Trykkhopol tabletter - 4 stk.
 • medisinsk alkohol - 250 ml flaske.
Trichopol som en del av taleren bidrar til å bli kvitt rød hard akne

 1. Malen tabletter til en tilstand av pulver.
 2. Hell forberedt Trichopol i alkohol, rist.
 3. Insister i tre dager på et mørkt sted, og sjekk flasken til og med.
 4. Brennende akne i morgen og kveld.

Fra svarte prikker

 • alkoholer (ammoniakk og kamfer), hydrogenperoksid - 4 ss;
 • salicylsyre og tjære såpe - 20 gram hver;
 • kokt vann - 2 briller.
Såpe tonic med hydrogenperoksid vil eliminere svarte flekker

 1. Tørr tjære såpe gni på den minste riven og hell det resulterende pulveret i en flaske mørkt glass.
 2. Fyll såpeflisene med hydrogenperoksid, kork, insister i en og en halv time og rist godt.
 3. Hell såpeopphenget med kokende vann, rist blandingen, vent på at såpen løses.
 4. Forbered en alkoholblanding i en separat beholder og tilsett salicylsyre.
 5. Koble innholdet i to beholdere.
 6. Den resulterende tonicen lagres i kjøleskapet.
 7. På morgenen og om kvelden kan du snakke taleren inn i steder hvor svarte punkter er konsentrert med en bomullspute.
 8. Etter fem minutter, vask med varmt vann, tørk huden og spred den med en fuktighetsgivende krem.

Teen akne

 • Clindamycin og Aspirin - 4 tabletter;
 • Borisk alkohol og medisinsk - 50 ml.
En magisk flaske med en talker vil redde en tenåring fra et plagsomt problem

 1. Rør opp tabletter i en alkoholblanding.
 2. Bruk en gang om dagen om natten, gni inn i problemområder.
 3. Hvis nødvendig, lyser flekkene som er igjen av akne, ved å erstatte etylalkohol i oppskriften med samme mengde kalendeltinktur.

Fra fet hudutslett

Reduserer sekretjonen av talgkirtler, kjemper mot små utslett.

 • kamferalkohol - 80 milliliter;
 • salicylsyre - 30 ml;
 • Streptocid - 10 tabletter;
 • Levomitsetin - 4 tabletter.
Ved å redusere fettighet i huden, vil taleren tørke og eliminere akne.

 1. Tablettene som er knust til tilstanden av pulver, skal blandes med væsken i mosen.
 2. I en sirkulær bevegelse fuktet med en bomullsplate i chatteren, gni raskt inn i lokaliseringen av utslett.

Fra allergisk dermatitt

Ekstern behandling av allergi symptomer bør kombineres med diagnose og behandling av årsakene. I dette tilfellet vil de eksterne manifestasjonene, inkludert akne, gå bort uten spor og tilbakefall.

 • kamferalkohol og glyserin - 10 ml hver;
 • svovel - 5 gram;
 • melkesyre - 1 gram;
 • kokt vann - 0,5 kopper.
Camphor alkohol forbrenner akne og tørker fet hud

 1. Koble alle komponentene til taleren i en glassbeholder (helst laget av mørkt glass).
 2. Intensivt risting, ta opp suspensjonen til en jevn tilstand.
 3. Insister på mos i kjøleskapet for en dag.
 4. Fukt en bomullspute og smør overflater med allergisk utslett uten gnidning.
 5. Prosedyren utføres to ganger om dagen før vasking.
 6. Etter at chatterboxen er litt absorbert, vask den av med oppvarmet vann.

Fra hormonell kvinnelig utslett

Det fungerer bra for å eliminere akne som oppstår under menstruasjon og nervøsitet.

 • medisinsk alkohol og borsyre - 3 ss;
 • Levomycetin tabletter - 2 stk.
 • svovelpulver - 2,5 gram.
Talker med svovel - frelse fra kvinnelige hormonutbrudd

 1. Bland og bland komponentene godt. Kan brukes umiddelbart.
 2. Gni over natten inn i de betente områdene av renset hud.

En enkel talker for akne - video

Kontra

De fleste ingrediensene i terapispratene er giftige, nesten alle kan provosere allergier og andre bivirkninger. Derfor bør disse verktøyene brukes med forsiktighet, unngå overdose, og gi kontraindikasjoner i hvert tilfelle.

Vær oppmerksom på kontraindikasjoner av akneprat.

Snakk med legen din om muligheten for å bruke taleren i situasjonen din, spesielt for kroniske sykdommer i indre organer. Under graviditet og amming er det bedre å forlate bruken av disse aktive stoffene - de kan skade både kvinner og barn. Kontraindikasjoner er alder opptil sju år.

anmeldelser

Han fortalte apoteket det kjente reseptbeløpet fra akne. I en flaske alkoholoppløsning av kloramfenikol sprinkler 1% streptotsida en pose streptotsida (dette er 2 gram, solgt i ferdige småposer på apoteket). Hell nesten til kanten med calendula tinktur. Tørk ansiktet med en bomullsstykke to ganger om dagen. Denne morgenen prøvde jeg, forstod jeg ennå ikke hva essensen var. Ingen følelser, ingen tingling, ingenting (men huden min er veldig fet), akkurat som en lett tonic.

Gjesten

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4335320/

Jeg ble hjulpet av en talker av calendula tincture + aspirin + levomycetin. Det pleide å være mye akne: betent rødt og hvitt, og internt og overfladisk. Nå er ansiktet perfekt, vel, det vil hoppe ut, det skjer, det er en kvise foran ICP, og det er det)

Catherine

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4335320/

På 1 krukke med calendula (40 ml) 4 tabletter av paracetamol, 4 tabletter av aspirin. Krymp tabletter til et pulver og legg til tinkturen. La det stå for en dag.

Annika

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/4335320/

Her fant jeg en hjemmelaget oppskrift på melke vidual (talkers): en flaske salicylalkohol 2% og en flaske borsyre 3% blandes i en vanlig beholder. Hell i 2 hetteglass. Tilsett svovel salve til en og sink salve til en annen (en halv teskje per 30 ml væske). få en nattprater (gul - svovel) og dag (hvit - sink). Før bruk, rist flasken før stuporen, for å blande væskedelen og sedimentet, og tørk ansiktet med en bomullspute.

Natalia Lukyanchikova

http://irecommend.ru/content/moi-retsept-boltushki-ot-pryshchei-i-chego-ne-nado-delat

Akne (heldigvis - ugh, ugh, ugh) er sjeldne mine gjester, men før og under kritiske dager, skjer det at det blir så drenert at selv om du ikke forlater huset! Jeg kjøpte og blandet: 1% salisylsyre, levomycetin 3%, borsyre. Jeg blandet alt dette sammen i en separat flaske med en dispenser - veldig praktisk))) Jeg gned ansiktet mitt flere ganger om dagen og om natten i en uke. Og her er resultatet!

Etter bruk av talker har akne blitt mye mindre

MINX93

http://irecommend.ru/content/byudzhetnyi-retsept-ot-protivnykh-pryshchei-foto-do-i-posle

Jeg bruker taleren. RECIPE 50 ml salicylsyre (alkoholoppløsning 2%) 10 tab. streptocidbordet 10. kloramfenikol 2 poser med borsyre Tabletter gnidd i pulver, sovne i en glassflaske og hell salisylsyre. Rist godt før bruk.

Under behandlingen reduseres antall lesjoner.

marishka35

http://irecommend.ru/content/pobeda-nad-pryshchikami-bez-lishnei-vozni-mnogoletnii-opyt-retsept-boltushki-darsonval-v-ukh

Ta det på alvor, med maksimalt ansvar for forberedelse og bruk av aknemasker. Dette folkemidlet fungerer veldig effektivt, og din hovedoppgave er å gjøre bruken av den helt trygg. Din skjønnhet er i dine hender!

Snakk om akne - oppskrifter hjemme

Chatter fra akne er en effektiv måte å kurere akne og betennelser, gjenopprette sunn farge og struktur av huden. Sammenlignet med dyre kosmetikk er det et rimelig produkt for alle. Farmasøytiske preparater utvikles individuelt av en hudlege, utnevnt under hensyntagen til hudens egenskaper. Regelmessig bruk lar deg glemme det problematiske, smertefulle utslettet.

Hvor nyttig talker for huden

Avhengig av grunnlaget for suspensjonens sammensetning er - vann, olje og vann-alkohol. Talsmannens navn forklarer prinsippet om søknad. Når de står i flasken, stratifiseres komponentene, væskelaget stiger, og pulverdelen settes ned nedenfor. Forholdet mellom forskjellige sammensetninger, uavhengig av formålet, er det samme, 70% er et flytende vann eller oljebase, 30% er et pulver. Aktivt aktive ingredienser kan være glyserin, vaselin, base vegetabilske oljer, så vel som sink, alkohol, dimexid, aspirin, svovel, urte tinkturer, kloramfenikol og andre farmasøytiske preparater. En av de beste rettsmidler for akne er Gel Basiron.

 1. Hjelper med å rense huden;
 2. Effektiv mot akne;
 3. Den har antiseptisk og bakteriedrepende virkning;
 4. Toner og styrker blodkarene;
 5. Advarer påfølgende utslett;
 6. Forbedrer hudfarge og tekstur.

Medisinske suspensjoner foreskrives av en hudlege, i hvert tilfelle velger legen nøye sammensetningen og proporsjonene av komponentene.

Indikasjoner for bruk:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • komedoner, akne;
 • nedsatt aktivitet av sebaceous kjertler;
 • innsnevring av porene;
 • fjerning av pigmentering og akne merker.

Kontraindikasjoner - Individuell følsomhet overfor komponenter, kutt, brannskader og annen skade på huden. Under svangerskapet er det verdt en forsiktig tilnærming til valg av formuleringer.

Slik bruker du taleren

Å bruke en talker for akne er effektivt bare for enkeltbetennelser, samt mindre utslett på huden. Behandling utføres i et kompleks, en forutsetning er å følge en spesiell diett. En daglig diett i to måneder utelukker fett, salt, søt, krydret mat. Også hele det daglige volumet er delt inn i fem deler. En slik brøkdel gir deg mulighet til å gjenopprette metabolske prosesser.

Ved å bruke aknehjelp anbefales det å overholde enkle regler:

 • Bruk en gang om dagen, den mest optimale tiden er sen kveld;
 • Ansiktet er grundig rengjort av sminke, en gang i uken kan du bruke en varm kompress for damping;
 • rist godt før bruk
 • Påfør væske på en bomullspute, og tørk deretter alle problemområder langs massasjelinjene.
 • unngå å falle på øyelokkene, så vel som nasolabial trekant;
 • etter ti / femten minutter skal fuktes med en krem ​​valgt etter hudtype;
 • Det anbefales ikke å bruke før du går ut, aktive elementer øker hudens følsomhet mot ultrafiolett stråling, og kan forårsake utseendet av pigmentplettene.

Propeller salicylic chatter - stopper raskt betennelse, nøytraliserer patogen mikroflora. Fjerner rødhet, tørker berørte områder, normaliserer talgkjertlene. Det anbefales ikke bare for behandlingen, men også for forebygging av dannelsen av ny akne.

Zindol er en sinkoksidbasert suspensjon som anbefales for behandling av ulike hudsykdommer, inkludert for å bli kvitt akne i ansiktet. Virkningen av stoffet stimulerer regenereringsprosessene, er effektiv mot arr og pigmentering. Det har antimikrobielle og smertestillende egenskaper.

Hvordan lage en talkie med egne hender

Du kan selv snakke med deg ved å kjøpe alle nødvendige komponenter på apoteket. Velger sammensetningen, er det viktig å vurdere typen av epidermis. Takket være effektive oppskrifter, kan du raskt kurere sår, forbedre hudfarge, gjenopprette intracellulære prosesser.

Anti-inflammatorisk

Snakk med levomycetin - en effektiv måte å kvitte seg med akne, komedoner. Rødhet og kløe finner sted, utseendet på nye abscesser er utelukket. Ved vanlig bruk normaliserer sebaceous kjertlene.

komponenter:

 • kloramfenikol tablett;
 • 5 ml salicylsyre;
 • 100 ml borsyre.

Kombiner ingrediensene og sett i en mørk glassflaske. Hver kveld, gni blandingen med en bomullspute. Etter fem minutter, bruk sink salve. Hold et to-ukers kurs, ta en pause, om nødvendig, fortsett behandlingen.

Rød akne

Den effektive reseptbeløpet av en hudlege, vil tillate å kvitte seg med smertefulle sår, og forhindre ytterligere skade på integumentet. Det anbefales å gjenopprette den kuperte strukturen, normaliserer intracellulære prosesser. Det brukes til behandling av hudmider.

komponenter:

 • 5 gr. streptotsida;
 • 5 gr. svovel;
 • 70 ml salicylsyre;
 • 30 ml borsyrealkohol.

For matlaging hjemme i en ren, tørr bolle, kombiner streptocid med svovel, bland og sett i et tomt hetteglass. Deretter inntas salisylsyre og borsalkohol. Rist kraftig før bruk, bare behandle problemområder. Unngå tørrhet vil tillate den påfølgende fuktighetskrem.

For tørr hud

En taler med kamferalkohol hjelper til med å håndtere små utslett, så vel som single acne. Effektive oppskrifter kan brukes til øm, sensitiv hud. Etter første bruk, forbedrer strukturen, kløe og peeling finner sted. Verktøyet bryter ikke med metabolske prosesser, og gjenoppretter raskt normal pH-balanse.

komponenter:

 • 20 gr. streptotsida;
 • 10 gr. kloramfenikol;
 • 70 ml kamferalkohol.

Kross tabletter i pulver og hell i en flaske kamfer. Om kvelden, etter å ha rengjort ansiktet grundig, må du tørke av problemområder. Så vær sikker på å bruke en nærende krem, bruk sinkoksid til akne.

Fra pigmentering

Løser problemet ikke bare akne, men også effektivt mot flekkene igjen etter akne, denne oppskriften på chatterbox med aspirin. Takket være kurset, er hudfarge forbedret, porene er innsnevret, tynne kapillærer styrkes.

komponenter:

 • 10 gr. aspirin;
 • 20 gr. sink salve;
 • 70 gr. borsalkohol.

Krymp aspirin i pulver, bland med sink salve, så rist sammen med borsalkohol. Behandle hver kveld skrelles integument, fordeler stoffet i massasje.

Fra ål og komedoner

Effektive chatterbox oppskrifter fra dermatologer, med dimexidum og doxycyklin, lar deg raskt kvitte seg med punktene, merkbart smale porene. Det anbefales til behandling av purulente populasjoner, ledsaget av kløe og smertefulle opplevelser.

komponenter:

 • 10 ml Dimexidum;
 • 20 gr. doksycyklin;
 • 70 ml destillert vann.

Fyll det preparerte hetteglasset med vann, injiser doxycyklinpulver og dimexidoppløsning. Tørk avhjelpen tre ganger om dagen, ikke mer enn to dager.

Video oppskrift: Hvordan bli kvitt akne og akne folkemedisiner

Fra smertefulle sår

Sammensetningen av antibiotika talkeren håndterer store populasjoner av akne. Raskt nøytraliserer bakterier, har en tørkeeffekt, lindrer smerte og irritasjon. Det kan brukes ikke bare i ansiktet, men også på kroppen, for å behandle halsen og ryggen.

komponenter:

 • 5 kapsler metronidazol;
 • 5 gr. sink oksid;
 • 50 ml tinktur av kalendula.

Kombiner tørre pulver, legg deretter til krukken med calendula. Rengjør ansiktet med tjære såpe, og behandle problemområder. Med rikelig utslett, for bedre penetrasjon av den aktive sammensetningen, er det verdt å dampe integumentet.

Fra svarte prikker

For å forbedre tilstanden til huden, samt å bli kvitt komedoner, anbefales hjemmelaget blanding. Superb cleanses, har en antiseptisk effekt, regulerer sebaceous kjertlene. Med vanlig bruk gjenoppretter en sunn hud, forhindrer utseendet på akne og akne.

komponenter:

 • 2 tabletter av kloramfenikol;
 • 2 tabletter med aktivert karbon;
 • 100 ml destillert vann.

Snu tablettene i pulver, plasser forsiktig med vann og sett ferdig talker i hetteglasset. Insister to dager, så kan du bruke for det tiltenkte formål. Tørk problemområder, spesielt oppmerksom på T-området.

Brukeranmeldelser

Valeria, 23 år gammel

Jeg hørte først om taleren fra en skjønnhetspleie, jeg pleide å tro at akne bare kan behandles med kosmetikk. Hun bestemte seg for å lage hjemme med sink og borsalkohol. For en slik krone er huden ren uten magesår og komedoner.

Som sommeren kommer, vises ål på baksiden. Taleren med aspirin og kamfer-ånd hjalp meg, jeg tørket det godt, og på bare 3 dager gikk alt bort.

Snakk om akne: en oppskrift på matlaging hjemme

Problemene forbundet med starten på akne er kjent for de fleste. Slike utslett kan helbrede, oppblåse, feste, smerte og kløe i lang tid, og de forårsaker også psykisk ubehag når de vises på synlige områder av kroppen.

Til nå er det mange hjemme- og apotekstroger, produsert i ulike former og designet for å bekjempe akne. Til tross for den raske utviklingen av farmakologi, er en av de mest effektive anti-akne rettsmidler fortsatt talkers.

Denne artikkelen diskuterer i detalj metodene for å forberede ulike muligheter for talere og funksjoner i sin applikasjon i praksis.

Når skal jeg bruke Acne Talker?

Bruk av snakkere anbefales i følgende tilfeller:

 • Tilstedeværelsen av små hudskader med akne;
 • Tendensen til akne - i dette tilfellet bidrar verktøyet til å tone opp huden og brukes som et forebyggende tiltak.

Med utseendet på akne eller omfattende utbrudd er taleren ineffektiv, i slike situasjoner er det nødvendig å kontakte en hudlege for å diagnostisere, bestemme årsakene og reseptene for komplisert terapi.

Hvor nyttig talker for huden?

Det finnes mange forskjellige oppskrifter for å lage talkere. Ved hjelp av forskjellige komponenter kan du oppnå de ønskede resultatene avhengig av problemets spesifikasjoner.

Blant de positive egenskapene som verktøyet har, kan vi markere:

 • Eliminering av eksisterende lesjoner og redusering av risikoen for etterfølgende tilbakefall;
 • Moderat tørking av huden;
 • Normalisering av sebaceous kjertler;
 • Gir en tonisk effekt;
 • Vitamin- og mineralernæring, ta hensyn til egenskapene til den valgte sammensetningen;
 • Stimulering av regenerative prosesser i områder med skadet vev;
 • Lokal påvirkning direkte på patogene foci.

Jeg anbefaler ikke mine pasienter å gjøre kosmetisk ansiktsrensing, da effekten av disse prosedyrene er midlertidig. For å gjøre det lettere for dem å fullstendig kvitte seg med ulike typer utslett, inkludert akne og komedoner, anbefaler jeg deg å få en krem ​​for ansiktet.

Dette produktet penetrerer øyeblikkelig huden. Det bidrar til å håndtere direkte årsakene til komendene, og ikke bare med deres eksterne manifestasjon. Kremet har maksimal effektivitet!

Søknadstips

Bruk av snakkere for akne anbefales å utføres i samsvar med listen over regler som er angitt nedenfor:

 • Før prosedyren er det nødvendig å rengjøre de behandlede områdene med høy kvalitet, og i dette tilfellet brukes spesielle alkoholfrie produkter. Det er best å bruke tjære såpe eller hudpleieprodukter med kaseininnhold til slike formål, da de ikke provoserer tørking og peeling;
 • Chatterbox påføres områder med akne med en steril bomullspinne eller en annen finger, men man må for å unngå overdreven gnidning, da dette øker risikoen for tørking av de øvre lag av epidermis, at i fremtiden kan provosere tilbakefall;
 • En talker blir brukt på ansiktet 1 gang per dag, for prosedyren er det bedre å velge kveldstimer;
 • I løpet av prosedyren, bør du unngå å bruke en taler til området rundt øynene og øyelokkene, da det kan føre til ubehagelige konsekvenser;
 • Under behandling av akne ved hjelp av talkers soling og bruk av dekorative kosmetikk er kontraindisert;
 • Under gjennomføringen av kurset anbefales det å observere et næringsmiddelholdig diett, stekt mat og fettfattige matvarer utelukkes fra kostholdet. Mat bør være fraksjonalt, matinntaket utføres 5 ganger om dagen;
 • Taleren lagres i glassbeholdere i ikke mer enn 1 måned. Etter utløpet av den angitte perioden må produktet avhendes. Det er best å holde taleren i kjøleskapet, men ikke i fryseren;
 • Kursets varighet er 1 måned. Det anbefales ikke å bruke taleren i lengre tid, da dette kan provosere tørking og peeling av huden med forstyrrelser av talgkjertlene og forekomsten av akne, samt avhengighet av legemidlet, noe som vil redusere effektiviteten. Ta en pause på 2-3 uker, du kan ta en gjentatt månedlig kurs.

Effektive acne masters oppskrifter

Sammensetningen av taleren er valgt ut fra hvilken type hud og hvilken type utslett som er. Vurder de mest effektive og ofte foreskrevne formuleringene.

Talker med levomitsetinom

Kloramfenikol legges til mange masker for hud, tonics og andre aktuelle produkter designet for å bekjempe akne.

Det gjør at du kan redusere betennelser, effekter på lokale områder, og fremskynde prosessen med å bli kvitt hudutslett.

Snakk med Levomitsetinom og salisylsyre er godt egnet for å bekjempe akne på fet hud.

Oppskriften på matlagingen er som følger:

 • Bland i like store mengder 2% salicylsyre, borsyre og medisinsk alkohol - 50 ml av hver komponent er nok;
 • Legg til blandingen 5 gram knust kloramfenikol, bland godt.
 • Det resulterende produkt helles i en glassbeholder, før hver bruk skal det ristes.

Oppskriften på talere basert på Levomycetin og Metronidazol har en antiseptisk effekt, eliminerer døde hudpartikler og økt fettinnhold, og normaliserer arbeidet med talgkjertlene.

Oppskriften er beskrevet nedenfor:

 • Kross og bland 10 tabletter av kloramfenikol og metronidazol.
 • Fortynn den tørre blandingen med 10 ml borsyre og 40 ml salisylalkohol.
 • Bland grundig og hell i en glassbeholder.

Talkie med salisylsyre

Hvis du ikke kan bruke Levomycetin, kan det utelukkes fra sammensetningen, noe som gjør salicylsyre til hovedkomponenten.

Det finnes ulike måter å lage en slik talker på, en av de effektive oppskrifter er beskrevet i detalj nedenfor:

 • Bland salisylsyre og borsyre, solgt på apotek i 40 ml hetteglass;
 • Den resulterende væske helles tilbake i flaskene i like mengde;
 • En halv teskje av noe sinkbasert salve legges til ett hetteglass, og svovelsalve blir også tilsatt til et annet hetteglass;
 • Behandlingen utføres 2 ganger om dagen: i morgentidene brukes en saltylsyrebasert talker med tilsetning av sinksalve, og om kvelden - et svovelmiddel.

Behandling ved hjelp av en slik talker gjør det mulig å øke hastighetsprosessen av skadet hud, lindre betennelse og eliminere glans.

Talker med streptocid og svovel

Snakk med streptotsidom og grå er effektiv i behandlingen av hudutslett forårsaket av subkutane myter, purulente lesjoner og stor rød akne.

Oppskriften på utarbeidelsen og bruksreglene for verktøyet er beskrevet nedenfor:

 • Bland 7 gram streptocid og svovel og fortynn med 50 ml 2% salisylsyre;
 • Tilsett 50 ml borsyre i blandingen og bland godt sammen.
 • Hudbehandling utføres 1 gang per dag etter tidligere rengjøring;
 • Påfør taleren bør gni inn for å forbedre penetrasjonen av stoffer i lagene av epidermis;
 • Etter 15 minutter etter prosedyren, er det nødvendig å påføre en fuktighetsgivende krem ​​med fuktighetsgivende effekt på de behandlede hudområder;
 • Slike terapi bør fortsette til en markert reduksjon i alvorlighetsgraden av utslett, men med avbrudd i bruk.

Talker med erytromycin og sinkoksid

Oppleser, som er til stede i sammensetningen av erytromycin og sinkoksyd, påskynder helbredelsesprosessen av den skadede hud og effektivt behandler akne som forekommer på bakgrunn av overføring av lange eller hormonelle spenningssvikt.

Det anbefales å bruke produktet av eiere av fet hud, da det bidrar til å rengjøre porene med overflødig fett og normalisere funksjonen av talgkjertlene.

Verktøyet er effektivt bare med moderate hudlidelser.

Oppskriften av dens forberedelse og egenskaper av søknaden er beskrevet nedenfor:

 • 4 gram sinkoksid og erytromycin blandes sammen;
 • Snakk fortynnet med 50 ml borsyre og samme mengde salisylalkohol;
 • Blandingen blandes grundig, den bør brukes lokalt til huden med akne;
 • Behandling anbefales å bli utført kort før sengetid, etter 5-10 minutter etter at du har brukt taleren, må du bruke fuktighetskrem.

Talker med aspirin

Bruk av talkers med aspirin og kloramfenikol anbefales når bakteriell mikroflora injiseres i eksponert akne, siden et slikt middel har en kraftig antiseptisk effekt.

Prosessen med fremstilling og anvendelse er som følger:

 • Noen få tabletter av kloramfenikol og aspirin pund til en tilstand av pulver og blande;
 • Tilsett 50 ml etanol og borsyre;
 • Behandling utføres om kvelden, helst to timer før sengetid;
 • Verktøyet påføres problematiske områder med lette gnidningsbevegelser;
 • Etter prosedyren, pass på at du bruker et fuktighetsgivende hudpleiemiddel for å forhindre at det tørker ut.
 • Det er nødvendig å fortsette å bruke taleren til de akutte betennelsene er eliminert, men ikke mer enn en måned.

Snakk med Trichopol

Bruken av talere med Trichopol og andre preparater basert på metronidazol gjør det mulig å tørke gråtende akne. Verktøyet har forbedret antiinflammatorisk effekt, det kan brukes til å behandle utslett på huden av enhver type.

Oppskrifts- og bruksreglene er beskrevet nedenfor:

 • Hovedkomponenten er tabletter med metronidazol, 4 stykker må poundes til pulvertilstanden;
 • Tørrbase helles 250 ml 90% medisinsk alkohol;
 • Den resulterende blanding må holdes varm og mørk i 3 dager, hvorpå den kan brukes til å behandle akne;
 • Rist beholderen med en mos for å oppløse sedimentet før behandling.
 • Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er 3-4 uker.

Camphor alkohol talker

En annen agent med en god tørkingseffekt er kamferalkollegere; det er mest effektivt i håndtering av rikelig små utslett.

Oppskriften på forberedelses- og bruksregler er gitt nedenfor:

 • I 80 ml kamferalkohol tilsettes pulver oppnådd fra 10 Streptotsid-tabletter og 4 tabletter av Levomycetin;
 • Tilsett 30 ml 2% salisylsyre og bland;
 • Behandling av akne og tilstøtende hudområder anbefales på kvelden;
 • Etter prosedyren må du bruke fuktighetskrem, fordi kamferalkohol og salisylsyre øker hudens tendens til å tørke ut.
 • Det anbefales ikke å bruke moset tilberedt i henhold til denne oppskriften i mer enn 1,5 uker, etter utløpet av denne tiden, mister den dets helbredende egenskaper.

Talker med Clindamycin

Tilsetningen av Clindamycin og aspirin tørker ikke bare huden og forbedrer funksjonen til talgkjertlene, men eliminerer og beskytter også mot bakteriell infeksjon, reduserer alvorlighetsgraden av betennelse.

Snakk forberedt i henhold til denne oppskriften er universell, den kan brukes til å behandle akne på alle typer hud.

Prosessen med å skaffe og bruke midler er beskrevet nedenfor:

 • Aspirin og Clindamycin tas i 4 tabletter og knuses til et pulver;
 • Pulveret fortynnes med 100 ml av oppløsningen oppnådd ved blanding av bor- og etylalkohol i likeverdig volum;
 • I nærvær av pigmentering og andre rester av akne, kan etylalkohol utelukkes fra sammensetningen ved å erstatte den med en alkoholtinktur basert på kalendelen;
 • Behandlingen utføres 1 gang daglig, etter prosedyren må huden fuktes ytterligere.
 • For å bruke taleren skal være å forsvinne ikke bare betent akne, men sporene deres, men det er verdt å huske at varigheten av kurset ikke bør overstige 1 måned.

Calendula talker

Som en del av skuffene for å bekjempe akne, kan du bruke alkoholtinktur av calendula.

Anlegget er rik på antioksidanter og forskjellige naturlige syrer, som har komplekse positive effekter på epidermis, bidrar til næring, hydrering og stimulering av regenerative prosesser.

Et av alternativene for forberedelse og bruk av calendula talker er gitt nedenfor:

 • Alkoholisk tinktur av calendula kan kjøpes på apoteket, det vil være nok 100 ml;
 • Peretol 8 tabletter av kloramfenikol og 10 aspirintabletter, det resulterende pulveret helles i tinkturen;
 • Legg til en halv teskje sinkoksid i pulverform - dette er en hjelpekomponent som er nødvendig for å forbedre effektiviteten til mosa;
 • For å blande alle komponentene forsiktig, må du vedlikeholde innen en dag i kjøleskapet.
 • Behandling av akne og betent hud utføres om kvelden 1 gang daglig, varigheten av behandlingen er ikke mer enn 1 måned.

Frukt talker

Frukt talker er populær på grunn av sin enkle forberedelse, men det er bare effektivt å behandle akne i den første fasen av deres utseende.

Verktøyet vil rense porene, eliminere overflødig fett, redusere pigmentering, lindre betennelse, mate på epidermis og gi den det nødvendige settet med vitaminer.

Oppskriften og søknaden er gitt nedenfor:

 • Bland ferskpresset sitronsaft med vodka i like store mengder, for behandling av ansiktet 2 spiseskjeer av hver komponent er vanligvis tilstrekkelig;
 • Det resulterende produktet brukes til påføring på problemområder og profylaktisk rubbing av huden rundt dem;
 • Prosedyren utføres 1-2 ganger om dagen;
 • Det anbefales å bruke verktøyet med fruktsyrer i maksimalt en måned, hvorpå du bør utholde en pause på flere uker.

Talker med dimexid og doxycyklin

Dette alternativet har en sjelden lukt, den kan ikke brukes i sykdommer i lever og nyrer, noen oftalmologiske sykdommer, under graviditet og amming, i aterosklerose og en tendens til en allergisk reaksjon.

Til tross for dette vil verktøyet ha en kraftig antibakteriell effekt, i tillegg til at dimexid tillater et annet stoff å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, noe som øker effektiviteten ved behandling av subkutan betennelse, utilgjengelig for mange eksterne legemidler.

Oppskriften på matlaging og hovedtrekkene til søknaden er oppført nedenfor:

 • Du må først fortynne løsningen Dimexidum med vann i forholdet 1: 3 til 1: 7, avhengig av graden av fet hud. Konsentrasjon på 1: 3 brukes under det aktive arbeidet i talgkjertlene, bruk dette verktøyet med stor forsiktighet for ikke å forårsake kjemiske forbrenninger;
 • I 250 ml Dimexid-oppløsning, oppnådd fra konsentratet, tilsettes 20 tabletter av Doxycycline, knust til en tilstand av pulver;
 • Komponentene er blandet, beholderen med den oppnådde midlet er plassert i kjøleskap for en dag - det må ristes hver 2-3 timer;
 • Behandlingen utføres 1-2 ganger om dagen avhengig av den valgte konsentrasjonen av Dimexid-løsningen og effekten som er oppnådd;
 • Varighet - ikke mer enn 4 uker.

Kan jeg kjøpe en ferdig talker for akne?

Ferdige talere med forskjellig sammensetning finnes på apotek, den mest populære måten som hittil er en propell basert på salicylsyre og sink. Kostnaden for en 25 ml flaske er 100-120 rubler.

For behandling av akne brukes Zindol-løsning ofte - hvis du holder det lenge i ro, da er det et tap av sink sediment, som kan brukes som en talker, gjennomsnittsprisen på denne er 100 rubler.

Historier av våre lesere!
"Nylig, på sterk råd fra en venn, fikk jeg meg en krem ​​for akne. Det viste oppmerksomhet på at stoffets sammensetning er fullstendig laget av naturlige ingredienser, har ingen kontraindikasjoner, derfor er det helt trygt.

Jeg likte resultatet, lindrer raskt betennelse i ansiktet, akne forsvinner øyeblikkelig, en ekte frelse for meg! Jeg anbefaler alle som har et lignende problem! "

Kontraindikasjoner til bruk av bolter for akne

Hovedkontraindikasjonen for bruk av bolthalsidentifikasjon av komponentene som inngår i sammensetningen.

Før du bruker slike verktøy for å bekjempe akne hos barn, så vel som under graviditet eller amming, er det alltid nødvendig å konsultere en spesialist.

En utvidet liste over kontraindikasjoner har boltushki, som inkluderer Levomycetin eller andre antibiotika.

De anbefales ikke til bruk i følgende tilfeller:

 • Sykdommer i hematopoietisk system;
 • Alvorlig skade på leveren eller nyrene
 • Alder under 12 år;
 • Graviditet og amming.

Bivirkninger av akne masker

I noen tilfeller kan bruk av talere til behandling av akne føre til følgende bivirkninger:

 • Allergisk reaksjon på komponentene i sammensetningen - det kan være ledsaget av alvorlig kløe, brenning, rødhet av de behandlede områdene, lokal ødem;
 • Tørking av huden og sterk flakking.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

anmeldelser

Tilbakemelding om bruk av aknemasker:

konklusjon

Til tross for utseendet på et stort antall forskjellige farmakologiske legemidler til behandling av akne, er talker fortsatt et populært og ettertraktet middel som gjør at du effektivt kan løse problemet.

Før du bruker det, anbefales det å konsultere en hudlege: En kvalifisert spesialist vil hjelpe deg å velge sammensetningen, med tanke på de individuelle egenskapene til situasjonen, noe som vil øke effektiviteten til taleren.

Når du bruker den i prosessen med å behandle akne, er det viktig å følge foreskrevet regime, ellers kan tørrhet fremkalles, noe som vil forverre problemet.

Flere Artikler Om Typer Acne