Nesten alle tenåringer opplever hudproblemer. Sjeldne heldige klarer å overleve hormonell restrukturering av kroppen uten utslett på ansiktet, men hva kan resten gjøre. Mange prøver å løse problemet på egenhånd ved å kjøpe dyre annonserte produkter.

Faktisk vil håndtering av kviser bli hjulpet av en talker for akne, som kan tilberedes hjemme fra ingredienser kjøpt på nærmeste apotek. Bare unnlater ikke råd fra en spesialist: før du starter behandling, besøk en hudlege, han vil finne ut årsaken til akne og skrive ut resept.

Instruksjoner for bruk

Den nødvendige talkerkombinasjonen bestemmes av legen. Etter å ha undersøkt pasienten bestemmer han hvilken mengde hver av ingrediensene skal tas, slik at tiltaket i siste instans manifesterer seg så effektivt som mulig.

Det utmerkede resultatet av bruken kommer bare med mild akne, med mellomstore og avanserte former, det er bare meningsløst å håpe på helt ren hud. Før du setter en talker i ansiktet ditt, må du forberede det, det vil beskytte det mot drenering. Dermatologer anbefaler at du rengjør huden mot forurensning med tjære såpe eller annet hygienisk produkt som inneholder melkkasein.

De områdene som er mest berørt av akne, gnides med en talker to ganger om dagen ved bruk av engangs bomullsputer til dette formålet. Huden rundt øynene blir ikke behandlet, fordi det er den tynneste og mest delikate på dette stedet. I tillegg til behandlingen, er løsningen også brukt for å forebygge utbrudd, den toner og fjerner bakterier fra overflaten av huden.

Sammensetning og forholdsregler

Regelmessig bruk av talkere som inneholder alkohol og antibiotika kan føre til tørrhet i huden og utseendet til enda mer akne. Denne trenden har sin forklaring: Sebaceous kjertlene, som prøver å fukte huden, begynner å produsere store mengder fett, og som igjen tetter porene. Som et resultat oppstår gunstige forhold for reproduksjon av mikroorganismer som forårsaker betennelse.

For at den patologiske prosessen ikke gjenopptas med en ny kraft, brukes hudens reseptfrie aknemaske bare over natten, hvorpå huden fuktes med en krem. Det bør ha en lett tekstur og lett å suge inn, dette vil forhindre tilstoppede porene og dannelsen av "svarte prikker".

Hvis følelsen av strammet hud vises umiddelbart etter bruk av taleren, bør fuktighetskremet påføres innen 10 minutter uten å vaske av det terapeutiske legemidlet.

Dermatologi Tips

Utseendet og lukten av stoffet gir ikke pasientens tillit: En uklar væske med en gulaktig tin skal ristes hver gang for å løfte de aktive partiklene fra bunnen. Men det viktigste ligger ikke i de organoleptiske egenskapene til taleren, men i sin effektivitet. Tross alt, så sterkt antiseptisk, anti-inflammatorisk og desinfeksjonsmiddel trenger fortsatt å se. Forresten, prisen på stoffet er tilgjengelig selv til en student som lider av utslett på ansiktet hans.

Regelmessig bruk av taleren, som inkluderer kloramfenikol (et synonym for kloramfenikol), vil bidra til å eliminere overflødig hudfett, gjør det jevnere, renere og sunnere.

Eksperter anbefaler under behandling av akne å holde seg til en bestemt diett og gi opp dårlige vaner (røyking, å drikke alkoholholdige drikker). Kostholdet bør bestå av plante- og meieriprodukter. Godteri, røkt mat, sjokolade, kaffe, samt stekt, fet, salt og krydret mat bør utelukkes for å redusere risikoen for gjentakende betennelse. Væskeinntaket må økes til 2,5 liter per dag, dette vil akselerere eliminering av toksiner fra kroppen og rense huden.

oppskrifter

En skinke tilberedt hjemme er ikke mye forskjellig fra apoteket, men det sparer tid og penger. Din oppmerksomhet er invitert til flere populære oppskrifter.

Snakk av akne med kloramfenikol

 1. alkoholsalicylsyreoppløsning - 5 ml;
 2. Levomycetin tabletter - 5 g;
 3. alkoholholdig borsyre løsning - 50 ml;
 4. etylalkohol 90% - 50 ml.

Kross kloramfenikol-tabletter i pulver og bland med flytende ingredienser. Påfør på fet hud utsatt for akne.

Med dimexidum

 1. Dimexidum - 20 ml;
 2. vann - 50 ml;
 3. tinkturer hlorofillipta 1% - 10 ml.

Kombiner alle ingrediensene i en flaske. Før du bruker mosen, utfør en hudtest for å sikre at det ikke er allergi mot stoffet.

Med trichopol

 1. Trichopol tabletter - 4 stk.
 2. etylalkohol 90% - 250 ml.

Kross tabletter i en mørtel og hell i en flaske alkohol, rist. Du kan bare bruke taleren først etter tre dager, før den er insistert på et varmt sted og rystes med jevne mellomrom.

For å unngå utseendet av bivirkninger av stoffet, bør det ikke brukes for ofte og i lang tid (mer enn en måned). For å gjøre huden ren, uten tuberkler og betennelser, kontakt en hudlege og arbeid på en helhetlig løsning på problemet.

Chatter fra akne - hvordan å gjøre hjemme

Innholdet i artikkelen:

 1. Hva er det
 2. struktur
 3. Funksjoner for bruk
 4. Hvordan lage hjemme: 9 oppskrifter
 5. Styrker og svakheter

Minst en gang i livet hadde alle å takle et så ubehagelig problem som akne i ansiktet. Hyppig opphold i stressende situasjoner, hormonforstyrrelser, ungdomsår, usunt kosthold og leve i forhold til dårlig økologi - alle disse faktorene påvirker tilstanden og skjønnheten i huden negativt.

Selvfølgelig er det vanskelig å forutsi nøyaktig når akne vil vises på ansiktet ditt, derfor er det umulig å forberede på forhånd for dette ubehagelige øyeblikket. I dag på apotekets hyller finner du et stort antall forskjellige terapeutiske midler for å ta vare på problemhud, men de hjelper ikke alltid med å løse problemet.

Noen stoffer har en høy pris og kan provosere en sterk allergisk reaksjon. I dette tilfellet er et av de mest effektive og påviste verktøyene taleren, som er lett å gjøre deg hjemme.

Snakk om akne: hva er det?

Talker er en flytende form av stoffet, som er beregnet til utendørs bruk. Det kan være et annet grunnlag for agenten - antiseptisk (for eksempel medisinsk eller ammoniakk, borsyre eller salisylsyre), ekstra hjelpekomponenter som forbedrer tørkeeffekten av stoffer (antibiotika, ekstrakter fra urter, sink, svovel).

Talkerens hovedoppgave er effektiv rensing av huden fra overflødig fett, mens desinfeksjon og tørking av problemområder utføres, og utslett elimineres. Men før du kjøper et ferdigprodukt på apotek eller forbereder det, må du først konsultere en spesialist.

Det er dermatologen som etter å ha undersøkt pasienten, må hente ingrediensene til forberedelse av legemidlet, ta hensyn til de enkelte karakteristika, så reseptet skrives ut og en talker er forberedt for en bestemt person.

Det er verdt å vurdere det faktum at noen talker foreskrevet av en lege er et kraftig desinfeksjonsmiddel som gjør at du raskt kan bli kvitt akne. Imidlertid er kun manifestasjonen av problemet eliminert, og ikke årsaken som fremkalte formasjonen. Følgelig, hvis løsningen hjalp med å bli kvitt akne en gang, kan utslettet snart vises igjen.

Det er derfor viktig å avgjøre årsaken til akne på ansiktet så nøyaktig som mulig. For eksempel, hvis dette er et problem med overgangsalder, må du finne riktig hudpleie. Hyppig eksponering for stressende situasjoner og misbruk av fete og krydrede matvarer kan også forårsake et slikt problem. Derfor må vi ikke bare ordentlig ta vare på ansiktets hud, men også prøve å lede en sunn livsstil.

Chatter for akne: sammensetning

Chatter fra akne er ganske kraftig verktøy, da det legger til aggressive ingredienser. Når du bruker taleren, må du huske på at det kan ha tørkeeffekt på huden. Som regel inneholder den sink, alkohol, antibiotika og salicylsyre. Det er derfor, for ikke å skade din egen helse, må du bruke mosen riktig.

Funksjoner ved å bruke en talker for akne

For å fullstendig bli kvitt akne og ikke skade din egen helse, bør du følge noen enkle regler når du bruker en talker:

  Før bruk må du riste hetteglasset flere ganger med produktet, slik at alle komponenter er jevnt fordelt.

Ved søknad om første gang, utfør en ytterligere følsomhetsprøve - en liten mengde av produktet påføres albuens indre bøyning. Hvis det ikke vises noen rødhet, prikking, utslett eller andre ubehagelige opplevelser i noen minutter, kan du sette en mos på problemområdene.

Verktøyet må påføres flere ganger om dagen, prikket, direkte på problemdelene.

En grundig rensing av huden utføres først, da det er nødvendig å fjerne rester av kosmetikk, sebum og støv.

Etter å ha glemt produktet, må huden fuktes ytterligere, fordi taleren tørker dermis sterkt.

Det ferdige produktet skal oppbevares på et kjølig sted i en tett lukket beholder.

Under bruk, unngå kontakt med slimhinnene, du kan ikke håndtere sunn hud.

 • Det anbefales ikke å gni produktet mer enn tre ganger om dagen, ellers risikerer du å tørke ut huden sterkt.

 • Hvordan lage hjemme en talker for akne: 9 oppskrifter

  Det er ikke alltid mulig å konsultere med en erfaren kosmetolog, men alle ingrediensene for å lage en talker er kommersielt tilgjengelige og kan kjøpes på et hvilket som helst apotek.

  Oppskrift på chatterbox basert på kloramfenikol

   Ta Levomitsetina pulver (2 ss. L). For å gjøre dette, ta 5 tabletter av stoffet og slip for å oppnå et homogent pulver.

  Borsyre (1 spiseskje), knust Aspirin tabletter (2,5 ss), svovel (2 ss) og medisinsk alkohol 90% (70 ml.) Vil nødvendig.

  Forbered alle ingrediensene på forhånd - ved å male tabletter, sørg for at pulveret er homogent.

  Alle tørre ingredienser blandes og fortynnes med alkohol - grundig blandet.

 • Resultatet skal være en tykk pasta med ensartet konsistens, som er punktert på problemområdene.

 • Det er et annet alternativ for å lage chabushka basert på kloramfenikol:
  1. Du må ta 4 tabletter av kloramfenikol og 10 tabletter Streptocid - knust for å oppnå et pulver.

   Camphoralkohol (80 ml) og salisylsyre (30 ml) tilsettes.

   Alle komponenter er grundig blandet.

  2. Før bruk skal sammensetningen ristes.

  Disse valgmulighetene vil hjelpe raskt å fjerne tenåringsutslett og tørr akne, som ble dannet som følge av overdreven sebumproduksjon.

  Chatter fra utslett

  Dette verktøyet anbefales å bruke for å bekjempe utslett, hvis utseende er knyttet til overføring av sterkt nervøsitet eller endringer i hormonnivået, som kan oppstå hos kvinner under menstruasjon.

   Tar svovelpulver (2,5 g) og kloramfenikol (2 tabletter).

  Først knuses for å oppnå pulvertabletter og blandes alle tørre ingrediensene.

  3 ss tilsettes l. medisinsk alkohol og borsyre.

 • Alle komponenter er blandet igjen og produktet er fullstendig klar til bruk - det er påtrykt prikket direkte på problemområdene.

 • Salicylic talker gjør det selv

  Det er nødvendig å umiddelbart lage to suspensjoner som brukes om morgenen og kvelden. Grunnlaget for dette verktøyet er sink salve og salisylalkohol:

  1. Tar 0,5 ts. Salisylalkohol og sink salve.
  2. Alle komponenter er blandet og produktet er klart for bruk.
  3. Det anbefales å sette en liten talker om kvelden før du går til sengs, etter at du har renset huden fra resterende kosmetikk og støv.

  For morgenbruk blander 0,5 ts. Svovelsalve og borsyre.

  Talker på grunnlag av Camphor olje for akne

   Denne acne suspensjonen er basert på flytende ammoniakk (1 ts), calendula tincture (50 ml) og kamferalkohol (1 ts).

  Alle komponenter er blandet og sammensetningen er fullstendig klar til bruk.

 • Før bruk rives produktet på en bomullspinne eller bomullspinne som brukes til å tørke problemområder to ganger om dagen.

 • Chatterbox på grunnlag av Betadine

  Borsyre talker

   25 mg borsyre blandes med 25 ml kokt vann som tidligere er avkjølt til romtemperatur.

  3 knuste tabletter av kloramfenikol administreres.

 • Dette er en av de mest effektive og effektive rettsmidler for akne, som bør brukes to ganger om dagen.

 • Sitron talker hjemme

   For å forberede dette enkle og effektive middelet i kampen mot akne, må du ta vodka (2 ss.) Og samme mengde frisk sitronsaft.

  Komponentene blandes, og den resulterende sammensetning blir påført på problemområder.

 • Hvis du ikke kan bruke sitronsaft, kan den erstattes med vanlig hjemmelaget eplecidereddike. Det anbefales ikke å bruke butikkproduktet, da det inneholder stoffer som kan gi alvorlig skade på huden.

 • Talker på grunnlag av Trichopol

   Ta 4 tabletter av Trikhopol og knuses for å oppnå et pulver, deretter tilsettes alkohol (250 ml) og alle komponenter blandes.

  Sammensetningen helles i en glassbeholder laget av mørkt glass og igjen i tre dager.

  Hver dag må sammensetningen ristes slik at komponentene er jevnt fordelt.

  Det ferdige produktet kan oppbevares på et kjølig sted med et tett lukket lokket.

 • Etter å ha behandlet huden med en talker, må det brukes en fuktighetskrem.

 • Chlorophilip talker oppskrift

   Det er nødvendig å ta tinkturen Chlorophilipta 1%, vann og Dimexide i forholdet 2: 5: 1.

  Alle komponenter er godt blandet.

  Det ferdige produktet brukes om kvelden en gang daglig, før sammensetningen må bli omrørt.

 • Etter at væsken er absorbert, påføres en nærende eller babykrem til huden (produktet må være egnet for en bestemt type hud).

 • Et annet middel kan gjøres på grunnlag av Dimexid. Doxycyklin er tatt (20 tabletter) og knust til et pulver. Dimexid (50 ml) og mineralvann (50 ml) tilsettes.

  Før du bruker noen midler, utføres en foreløpig sensitivitetstest for å unngå irritasjon og ikke forverre situasjonen.

  Fordeler og ulemper ved å snakke for akne

  Alle snakkere er effektive fordi de har mulighet til raskt å tørke ut utslett. Dette verktøyet har ikke bare positive, men også negative sider. Blant fordelene er effektiviteten til taleren, dessuten, den har en lav kostnad, og alle komponenter kan enkelt kjøpes på et hvilket som helst apotek.

  Hvis en talker ikke passer, kan du lage en annen. Fordelene med denne acne behandling er:

  • minimumskostnad;
  • tilgjengelighet, da alle komponenter er enkle å få på apoteket;
  • enkel forberedelse;
  • høy effektivitet.

  Imidlertid er det i dag ganske enkelt en stor mengde av mange oppskrifter for å lage talebeskrivelser for å bekjempe akne, så det blir ekstremt vanskelig å finne det perfekte middelet. Det er nødvendig å velge en talker strengt i en individuell rekkefølge, tatt hensyn til arten av utslett og hudegenskaper. Praktisk sett i sammensetningen av hver talker er aktive stoffer som sterkt tørker huden - for eksempel syrer, alkohol, antibiotika. Disse komponentene bidrar til å kvitte seg med utslett, men kan forårsake utseendet av negative bivirkninger.

  Ulempene med å bruke akneprat er:

  • sammensetningen er veldig tørr hud;
  • det er sannsynlighet for en sterk allergisk reaksjon;
  • Før bruk må du konsultere en hudlege.

  Bruken av talker i kampen mot akne gir en relativt kort periode for å kvitte seg med utslett. Men for at dette virkemidlet kun skal skje, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse av en spesialist.

  For detaljer om hvordan du gjør en talker for akne, se videoen nedenfor:

  En av de beste rettsmidler for akne er chatterbox.

  Å snakke om akne er et effektivt og rimelig middel for akne, som er forberedt på apoteket ved resept separat for hver pasient. Strukturen kan omfatte ulike komponenter som bestemmes av legen avhengig av den kliniske situasjonen og egenskapene til den enkelte pasient. Som et resultat får pasienten ikke bare et effektivt stoff, men en individuell tilnærming til behandling av akne.

  I hvilke situasjoner kan akne utslett behandling

  Akne behandling bør være omfattende og inkluderer flere stoffer. Diskusjon fra apoteket kan være en av komponentene i lokal terapi. Det har en god effekt i lyse og moderate grader av akne. Men det vil ikke være effektivt nok til alvorlige former for akne og en tendens til ardannelse, men i dette tilfellet kan den også brukes i kombinasjon med andre stoffer.

  Slik bruker du taleren

  Når du først bruker, må du sjekke taleren på et lite hudområde i tilfelle mulige allergiske reaksjoner.

  Før bruk skal produktet ristes opp (dermed navnet på taleren) slik at de fine partiklene i løsningen er jevnt fordelt, og preparatet blir homogent i struktur. Etter det må du sette suspensjonen på en bomullsstykke og tørke ut området av utslett. Vasking etter dette i de fleste tilfeller er ikke nødvendig.

  Det anbefales å bruke taleren to ganger om dagen på ren og tørket hud. Alkoholbaserte formuleringer brukes best en gang daglig i sengetid. Etter deres bruk bør du definitivt bruke fuktighetskrem, da alkoholløsninger har en sterk tørkeeffekt og kan irritere huden.

  De fleste fondene som er tilberedt på apotek, har kort holdbarhet, så det er best å holde dem i kjøleskapet. Nøyaktige anbefalinger om dette emnet vil gi tilstedeværende lege eller apotek apotek.

  Under behandling av akne ved hjelp av talere anbefales det å følge en diett:

  • eliminere søtt, mel, røkt, feit, stekt;
  • Spis mer frisk frukt og grønnsaker, samt mat rik på fiber og B-vitaminer;
  • drikke mer vann.

  Riktig ernæring er en av de viktigste komponentene i behandlingen av akne.

  Hva er komponentene til chatterboxene

  En talker for akne er et multikomponent stoff. Det kan inneholde antibakterielle midler, tørkemidler, antiinflammatoriske, fuktighetsgivende ingredienser, de kan være vannbaserte, alkoholbaserte eller oljebaserte, etc. I et ord er det sannsynligvis mange kombinasjoner! Sammensetningen av taleren bestemmes av legen, og velger ingrediensene som er mest effektive i hvert enkelt tilfelle.

  Grunnleggende for snakkere

  For fremstilling av suspensjoner brukte vann, alkohol og oljebaser.

  Alkoholbasen brukes oftest, da den selv har en anti-inflammatorisk og antimikrobiell effekt, men tørker huden. Vannbasen er nøytral, den har ikke aktive egenskaper, men tørker ikke huden, noe som er en fordel. Imidlertid kan penger på vann ikke lagres i mer enn to eller tre dager, siden bakterier kan multiplisere i dem. Derfor, for behandling av akne, er vannbasen praktisk talt ikke brukt. Som olje, fordi det har komedogene egenskaper, det vil si, det kan tette porene og bidra til fremveksten av nye komedoner.

  Antibakterielle komponenter

  Siden en bakteriell infeksjon alltid er involvert i starten av akne, kan en hudlege inkludere antibiotika i chatteren:

  • kloramfenikol;
  • erytromycin;
  • klindamycin;
  • streptocid;
  • metronidazol;
  • Trichopol et al.

  Noen ganger snakkes det bare på grunnlag av et antibakterielt stoff. For å gjøre dette, bland antibiotika med borsyre og salisylsyre eller alkohol. I andre tilfeller blir sink eller svovel tilsatt til blandingen (for eksempel i fet hud).

  Dette stoffet lindrer symptomene på betennelse, reduserer sekretet av talgkjertlene, som det tørker og matter huden på. I tillegg gjør preparater med sink lokal immunitet og beskyttende egenskaper av huden.

  En av de mest berømte talkers er bare en sammensetning basert på sink-suspensjon "Tsindol." Den selges ferdig, så du trenger ikke vente på at den skal være forberedt, men du kan kjøpe den med en gang. Den inneholder ikke bare sink, men også fuktighetsgivende ingredienser (glyserin) og anti-ekssudative bestanddeler (stivelse og talkum). Derfor er taleren "Tsindol" brukt ikke bare mot akne, men også i sykdommer med fuktige prosesser på huden.

  Påfør dette verktøyet flere ganger om dagen og la det tørke. På grunn av den ganske tykke sammensetningen tørker for å danne skorper. Ideelt sett må du ikke røre dem til de selv smuldrer. Men hvis du trenger å gå ut, kan du vaske av verktøyet, men ikke tidligere enn en halv time etter påføring.

  For behandling av akne i Zindol, er streptocid ofte tilsatt for å forbedre antibakterielle egenskaper.

  Svovel har en uttalt tørkeeffekt, og derfor anbefales ikke agenser med det til tørr og sensitiv hud. Men for eiere av fet eller kombinasjonshud, vil en talker med svovel passe perfekt.

  Når akne svovel reduserer betennelse og rødhet, reduserer talgproduksjonen, bidrar til å rense komedoner. Men ved hjelp av en slik talker må vi ikke glemme å fuktige huden grundig, siden det er veldig lett å overdrive det.

  Anti-inflammatoriske komponenter

  Akne er en betennelsessykdom, derfor må antiinflammatoriske stoffer være involvert i behandlingen. Til dette formål omfatter talkers aspirin (acetylsalisylsyre) eller kalendeltinktur. Fond med dem ikke bare lindre betennelse, men også effektivt redusere fet hud og forhindre dannelsen av nye komedoner.

  antiseptiske midler

  Dette er en obligatorisk komponent av alle snakkerne. Inkludert i skjemaet:

  • Dimexidum;
  • borsyre;
  • alkohol løsning;
  • calendula tincture;
  • acetylsalisylsyre og andre.

  Antiseptika har en utprøvd antimikrobiell og antiinflammatorisk aktivitet. Men de har en alvorlig ulempe - de alle tørr hud. Derfor kan de ikke brukes i lang tid selv med fet hud. Og under bruk er det nødvendig å bruke fuktighetskrem.

  Keratolytics

  Keratolytika er preparater som fremmer normal hudfornyelse. De normaliserer prosessene for differensiering av nye celler og akselererer desquamation av døde. På grunn av dette er dannelsen av sebaceous plugger og komedoner stoppet, akne oppstår ikke, fargene og avlastningen av huden er utjevnet.

  De mest populære komponentene fra denne gruppen er:

  • salicylsyre;
  • melkesyre;
  • resorcinol;
  • bariumsulfid, etc.

  Snakkere for akne hjemme

  Til tross for at de fleste av komponentene kan kjøpes på apoteket, og Internett er fylt med ferdige oppskrifter, bør du ikke lage matvarer til akne hjemme alene. Hver suspensjon er en komplett medisin. Og hvis det er feil forberedt, lagret eller påført, kan det oppnås en kjemisk forbrenning og andre ubehagelige konsekvenser. Kun leger og farmasøyter kjenner de riktige forholdene mellom ingrediensene, regler for blanding, sliping osv. For å unngå uønskede kjemiske reaksjoner i sammensetningen og komplikasjoner ved senere bruk, bruk bare apotekverktøy!

  Begrensninger på bruk av akneprat

  Snakkere, som alle medisiner, har egne kontraindikasjoner, men i dette tilfellet er deres antall minimal. Disse inkluderer:

  • graviditet og amming
  • allergiske reaksjoner på noen komponenter.

  Allergier må rapporteres til dermatologen i reseptfasen, slik at han kan eliminere de farlige komponentene og erstatte dem med andre.

  Fordeler og ulemper ved behandling med bolter

  Alle behandlingsmetoder har sine fordeler og ulemper, og deres snakkere er ikke uten dem.

  Fordelene med denne terapien:

  • lav pris;
  • høy effektivitet av behandlingen;
  • individuelt utvalgte formuleringer;
  • brukervennlighet.
  • kan utvikle avhengighet;
  • høy risiko for tørr hud;
  • liten holdbarhet for ferdige produkter.

  Snakk om akne er et godt billig verktøy, bevist i løpet av årene. Men du må bare bruke den som beskrevet av legen. Bare en hudlege vil kunne bestemme riktig komponent og den beste kombinasjonen. Og bare i apoteket vil forberede suspensjonen i henhold til alle reglene. En slik talker vil definitivt være effektiv og vil bidra til å bli kvitt akne.

  Snakkere for akne - bestefars metode

  I sitt liv møter hver person ofte problemet med akne. Dårlig økologi, hormonelle endringer, stress. Problemer i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt og gjør livet vanskelig. Apotek har et stort antall medisiner som bekjemper utslett, men de har alle sine ulemper. Apotek medisiner kan forårsake allergi mot visse komponenter i sammensetningen, ikke komme til en pris, være utilstrekkelig effektiv. I slike tilfeller kommer til hjelp av tradisjonelle midler, bevist ikke av en generasjon - talere.

  Hva er en talker?

  Talker er en suspensjon basert på medisinsk alkohol, borsyre eller salisylsyre, kamfer eller flytende ammoniakk. Sink, svovel, antibiotika, tinkturer av medisinske urter brukes som ekstra komponenter. Snakkere med svovel er de vanligste. Handlingen av komponentene til taleren er rettet mot å rengjøre, desinfisere og tørke problemområdene på ansiktet.

  Hvorfor trenger vi chatter

  Når det brukes riktig, er talkers et effektivt middel for å bekjempe de utslettene på ansiktets hud som er av mindre natur.

  I alle fall bør du først besøke en hudlege. Legen vil velge den enkelte sammensetningen av taleren og skrive ut en oppskrift for produksjonen.

  Helsen til huden vår er avhengig av kostholdet. I kombinasjon med slanking, kan utelukkelse fra kostholdet med fete, salte, røkt, søte, krydrede retter til fordel for gjærte melkretter, grønnsaker, kornkorn med korn, virkelig forbedre ditt utseende, og uten spesielle utgifter.

  Nesten alle komponentene i suspensjonen kan kjøpes på apoteket og lage en slik mos selv.

  Et øyeblikk. Hva å gjøre hvis ansiktet er dekket med røde flekker, enn de kan fjernes.
  En enkel oppskrift på kefir diets pluss bokhvete - minus 7 kg. en uke, les hele http://mamagovorila.com/ukhod-za-soboj/pokhudenie/dieti/dieta-grechnevaya-s-kefirom.html

  Oppskrifter og sammensetning av akne masker

 • 1. Talker med levomocitin. Den kan brukes som tonic for hver dag.
  Borsyre - 1 del
  Levomitsetina knuste tabletter - 2 deler
  Svovel og aspirin - 2,5 deler
  Medisinsk alkohol (90%) - 10 ml.
  Alle komponenter må være godt blandet. Denne taler er perfekt problem hud av ungdom.
 • 2. Talker med salisylsyre og streptocid.

  Svovel streptotsid - 7 gr. hver
  Borsyreoppløsning
  2% salisylsyre - 50 ml.
  I tilfelle når huden er tørr nok, må du ta en løsning av 1% salicylsyre. 3. Talker med fruktsyrer

  Vodka - 2 ss
  Sitronsaft - 2 ss
  Komponenter blandes godt, fuktes en bomullspute og tørker ansiktet. Den resulterende lotion lagres i kjøleskapet i en uigennemsiktig beholder og ristes før bruk. Sitronsaft kan erstattes med fersk apple, appelsin, grapefrukt eller annen fruktjuice, prefiltreres gjennom ostekloth. 4. Snakk om calendula acne

  Camphor alkohol - 1 ts.
  Ammoniak - 1 ts
  Calendula tinkturalkohol - 50 ml.
  Den resulterende løsningen må håndtere problemområder. 5. Betacid talker for akne

  Betacid - 1 tablett
  Varmt vann - 1 kopp
  Tørk ansiktet ditt og påfør en fuktighetskrem, da denne taler tørker ansiktet hardt nok. 6. Snakk av akne med borsyre

  Borsyreoppløsning - 25 ml.
  Levomitsetin - 3 knuste tabletter
  Vann, godt kokt - 25 ml.
  En god terapeutisk lotion for fet hud, kan påføres 2 ganger om dagen. 7. Chatterbox med erytromycin

  Sinkoksid - 4 gr.
  Erytromycin - 4 gr.
  2% salisylsyre - 50 ml.
  Borsyreoppløsning - 50 ml.
  Denne lotion er egnet for mer alvorlige tilfeller med inflammatoriske skader på huden. Ikke bruk det i lang tid. Erytromycin er et ganske sterkt antibiotikum, og dets tilstedeværelse i sammensetningen kan føre til en reduksjon i beskyttelsesfunksjonen i huden, og i tillegg reduseres hudens respons til dets terapeutiske effekt over tid.

  Også snakkere med trichopoler brukes, men de er ikke veldig vanlige.

  Du kan kjøpe en ferdig produsent "Zindol" på et apotek, det er utarbeidet på grunnlag av sink, har en desinfiserende, antibakteriell og tørkende effekt. Prisen på denne taleren er lav, i gjennomsnitt 1 cu for flasken.

  Metoden for matlaging av talere fra kviser

  Som regel er de mestere skrevet av dermatologen forberedt på apoteket, men de er ganske enkle å forberede hjemme. Unntak er de tilfellene hvor sammensetningen av talkeren inneholder et stoff som bare utgis på resept.

  Komponentene til taleren er tatt i de foreskrevne forhold, de er godt blandet, den resulterende løsningen plasseres i en uigennemsiktig beholder. Før du søker, må du riste taleren godt. Etter bruk skal beholderen plasseres i kjøleskapet.

  Slik bruker du talkere

  To ganger om dagen må du behandle ansiktets hud med den forberedte løsningen. Det er godt å gjøre dette med en bomullspute. Alle snakkere har i deres sammensetning stoffer som er aggressivt virkende på huden: alkohol, svovel, sink. De tørker huden, ødelegger den naturlige beskyttelsesbarrieren, så etter påføring er det ønskelig å bruke en fuktighetskrem.

  Før du bruker den tilberedte løsningen, er det nødvendig å vaske godt, helst med tjære såpe eller produkter som inneholder melkeprotein. De vil bidra til å beskytte huden mot økt tørrhet.

  Det er best å bruke taleren i to uker, og ta en pause. To uker senere, fortsett bruk. Hvis du bruker lotionen hele tiden, kan du tørke ut huden tørt. I tillegg blir huden vant til komponentene i løsningen og dens effektivitet reduseres.

  Før du bruker behandlingsbehandlingen, må du sørge for at du ikke har en allergisk reaksjon på komponentene.

  For å øke effekten av handlingene til talknappene, under behandling er det bedre å ikke bruke grunnlag og pulver. De kan tette de bare rydde porene.

  Ikke bruk talere basert på svovel, aspirin eller alkohol under graviditet. Doktors konsultasjon vil være den beste løsningen for deg.

  Effekten av bruk av snakkere

  Ikke forvent at taleren vil takle noe problem på ansiktet ditt. Hun tar seg av små problemer med tenåringshud, med individuelle utslett.

  Effekten av bruk av snakkere kan forbedres ved hjelp av følgende teknikker:

  • Korrigering av kostholdet (en betydelig reduksjon eller fullstendig eliminering av røkt produkter, søte, stekte, krydrede, fettretter)
  • Spise grønnsaker, helkornsprodukter, grønnsaker, meieriprodukter
  • Små porsjoner mat (ca. 5 ganger om dagen)
  • Bruk av ansiktsvask, som inneholder melkeprotein eller tjære såpe
  • Vanlig hudpleie (fuktighetskrem, avvisning av grunnlag)

  Nyttige tips. Hjemversjon av kjemisk ansiktsskille med kalsiumklorid.

  Hjemme prosedyre for vekttap - eddik wraps for magen, stram magen selv.

  Hvis du er utsatt for permanent akne, må du konsultere en kompetent hudlege og bestå testene som er tildelt dem. Ofte er forekomsten av akne bare en konsekvens av en mer alvorlig sykdom, og bruk av et eksternt middel alene vil ikke fullstendig løse dine problemer. Men som et effektivt tillegg til det foreskrevne behandlingsforløpet, vil en talker perfekt bidra til å takle utslett i ansiktet ditt.

  I sitt liv møter hver person ofte problemet med akne. Dårlig økologi, hormonelle endringer, stress. Problemer i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt og gjør livet vanskelig. Apotek har et stort antall medisiner som bekjemper utslett, men de har alle sine ulemper. Apotek medisiner kan forårsake allergi mot visse komponenter i sammensetningen, ikke komme til en pris, være utilstrekkelig effektiv. I slike tilfeller kommer til hjelp av tradisjonelle midler, bevist ikke av en generasjon - talere.

  Talker for ansiktet av akne: oppskrifter

  Et av de mest effektive verktøyene i kampen mot akne, som kan tilberedes hjemme eller kjøpes ferdig på apoteket, er et lokalt stoff som kalles talker. Dens komponenter er valgt av hudlege etter å ha undersøkt og returnert de nødvendige bakteriekulturer til pasienten. Snakker om akne inneholder vanligvis antibiotika, som er den viktigste aktive ingrediensen mot patogener som forårsaker betennelse i dermis.

  Hva er en talker

  Som regel inneholder taleren for ansiktet av akne flere aktive stoffer som forbedrer den medisinske effekten av hverandre. Sammensetningen av midlene inneholder vanligvis en av følgende antibakterielle komponenter:

  • kloramfenikol;
  • doksycyklin;
  • erytromycin.

  Som et ekstra stoff i taleren for akne kan det være:

  • dimexide;
  • salicylalkohol;
  • borisk løsning;
  • kamferalkohol;
  • tinktur av calendula;
  • aspirin; streptocid;
  • svovel;
  • metronidazol.

  Komponenter er valgt ut fra resultatene av bakteriell såing, som gjør at du kan identifisere bakterier som provoserer akne.

  Terapeutisk effekt på akne

  Hovedmålene med legemidlet er:

  • inhibering av bakteriell vekst;
  • nedsatt aktivitet av sebaceous kjertler;
  • rensing av dermis fra sebum;
  • fjerning av irritasjon og rødhet;
  • eliminering av inflammatorisk prosess.

  Tumorer fra akne fra dermatologer bidrar i de fleste tilfeller til raskt og effektivt å eliminere utslett som oppsto mot bakgrunnen av en økning i populasjonen av patogene bakterier i dermis.

  Kontraindikasjoner til bruk

  Før du snakker for akne eller kjøper den i en ferdig form på apoteket, bør du gjøre deg fortrolig med listen over kontraindikasjoner, hvis viktigste er:

  • soppinfeksjoner av beskyttende deksler;
  • psoriasis, eksem og andre hudsykdommer;
  • utslett av allergisk natur
  • individuell intoleranse av komponentene.

  Siden stoffet oftest inneholder et av de potente antibiotika, er bruken av dette forbudt for kvinner under graviditet og amming. For personer med tørr hudtype, er bruk av produktet også kontraindisert.

  Mulige negative reaksjoner

  Legemidlet i tillegg til den terapeutiske effekten kan ha bivirkninger ved langvarig bruk. En av de bivirkningene som kan oppstå er økt tørhet av integumentet. I tillegg truer langtidsbehandling utviklingen av bakteriell motstand mot antibiotika, noe som gjør bruken av legemidlet ikke bare ineffektivt, men kan også føre til økning i antall akne.

  Verktøyet kan forårsake allergiske reaksjoner som er forbundet med intoleranse mot en komponent. I dette tilfellet anbefales det å kontakte en hudlege som velger en annen oppskrift.

  Før du bruker stoffet, er det obligatorisk å teste for identifisering av en allergisk reaksjon.

  De beste oppskriftene for akne chatterboxes

  Det finnes et stort antall metoder for fremstilling av terapeutiske løsninger. Hjemmelaget acne talker er oftest forberedt på grunnlag av komponentene beskrevet ovenfor. Følgende beskriver de mest populære og effektive oppskrifter for å lage hjemmemekanismer.

  Med kloramfenikol

  Den veletablerte anti-acne talkeren, hvis oppskrift er beskrevet nedenfor, inneholder følgende aktive ingredienser:

  • kloramfenikol;
  • streptocid;
  • salisylalkohol.

  Levomycetin-tabletter inneholder et kraftig antibiotikum kjent som kloramfenikol. Den har en bred antibakteriell effekt og bidrar til forstyrrelsen av metabolske prosesser i mikrobielle celler, som forhindrer videre reproduksjon.

  Streptocid er et sulfat, som har antibakteriell aktivitet mot patogene mikroorganismer som forårsaker betennelse i huden. Samtidig er det en ganske aggressiv komponent, som kan forårsake overdreven peeling av de beskyttende dekslene. Med følsom og tørr type dermis blir den ikke brukt.

  Salisylsyre har antiinflammatorisk, eksfolierende og regenererende effekt. I tillegg bidrar det til å fjerne overflødig talg og normalisere arbeidet til kjertlene som er ansvarlig for å produsere denne hemmeligheten. Denne terapeutiske komponenten kan erstatte farmasøytisk krem ​​for flekker etter akne, da den har en lysende effekt.

  På en flaske salicylsyre (40 ml) ta et par pulverisert streptocid-tabletter og halvparten av kloramfenikol-preparatet som er tilberedt på lignende måte. Grundig blandede komponenter kan brukes som beregnet umiddelbart etter forberedelsen.

  Legemidlet er brukt utelukkende på de betente områdene, og unngår et sunt område av huden. Det anbefales å bruke midler om kvelden etter vask.

  Resept med kloramfenikol og salicylsyre har en kraftig effekt mot akne, men den kan ikke brukes i mer enn 10 dager.

  Det finnes en annen metode for fremstilling av kloramfenikolbaserte produkter. I tillegg til antibiotika brukes aspirin og calendula tinktur også. Medikamentløsning med calendula gir deg mulighet til å øke beskyttelsesfunksjonen til epidermis, noe som bidrar til å forhindre fremveksten av nye utslett.

  På en flaske alkoholoppløsning med et volum på 40 ml vil trenge tre tabletter av acetylsalisylsyre og kloramfenikol. Faste komponenter er pre-malt i pulver, og deretter ristet med tinktur.

  Bruksperioden er den samme som for det ovenfor beskrevne legemidlet.

  Følgende talker for akne er også svært effektiv, oppskriften hjemme er utarbeidet på grunnlag av:

  • kloramfenikol;
  • streptotsida;
  • kamferalkohol.

  På et hetteglass med en alkoholholdig oppløsning med et volum på 40 ml, ta halvparten av streptocid-tablettene og et par kloramfenikol-tabletter. Knust til en pulverform av stoffet blandes med kamferalkohol.

  Metoden og varigheten av bruken av alle ovennevnte midler er lik. Legemidlet brukes direkte på akne etter kvelden vaskeprosedyre. Hele kurset er 10 dager, så behandlingen kan gjentas om nødvendig etter 1,5-2 uker.

  Hjem rettsmidler med aspirin

  Hjemmelaget acne talker kan også tilberedes uten å legge til antibiotika. Produkter med acetylsalisylsyre har ikke mindre effektive mot akne. Aspirin hjelper:

  • tørk de betente områdene;
  • fjerne overflødig talg;
  • redusere rødhet.

  Legemidlet er kombinert med salicylsyre eller borsyre. En flaske på 40 ml av en av løsningene vil kreve et par aspirintabletter. Verktøyet skal brukes om morgenen og om kvelden i to uker.

  Rosacea-lider er forbudt å bruke denne legemiddeloppløsningen.

  Doxycyclin talker

  Når intoleranse mot kloramfenikol, er legemidlet erstattet med et annet antibiotika. Oftest er de doxycyklin. For fremstilling av verktøy trenger du antibiotikakapsler i en mengde på 5 stykker og en løsning av Dimexide. Sistnevnte har antiinflammatoriske og smertestillende effekter. På grunn av disse egenskapene er bruken indikert for betent og smertefull akne.

  En flaske med en 50 ml løsning blandes med preåpnede antibiotika kapsler og de aktive ingrediensene fortynnes med 50 ml vann til injeksjon. Den resulterende blandingen tørker ansiktet om morgenen og kvelden. Behandlingsforløpet varierer fra 5 til 10 dager, avhengig av utbredelsen av utslett.

  Oppskrifter med erytromycin og sink

  For fremstilling av medisiner for ekstern bruk, trenger du følgende aktive ingredienser:

  • erytromycinpulver 4g;
  • salicylsyrehetteglass 40 ml;
  • hetteglass med borsyre 40 ml;
  • sinkoksidpulver.

  Legemidlet med sink og erytromycin bidrar til å raskt undertrykke veksten av bakterier som forårsaker akne, redusere betennelse og starte prosessen med celleregenerering.

  For behandling av akne gjør de også en terapeutisk lotion basert på:

  • sinkoksyd 5 g;
  • Trichopol 5 tabletter;
  • Calendula tincture 40 ml.

  De blandede komponentene distribueres direkte til de betente områdene om morgenen og kvelden.

  Dette stoffet er spesielt effektivt for demodikose, som det er omfattende akneutbrudd. Den viktigste terapeutiske komponenten metronidazol har en skadelig effekt på demodeks, noe som forklarer dens terapeutiske effekt i en gitt dermatologisk sykdom.

  Svovelbasert oppskrift

  Å snakke med svovel fra akne bidrar til å eliminere økt aktivitet av sebaceous kjertlene, redusere antall lesjoner og starte en raskere prosess med regenerering av hudceller påvirket av inflammatorisk prosess. Bruk komponenten i form av pulver, som selges i apotekskjeder. Å forberede behovskomponentene i følgende proporsjoner:

  • svovelpulver 5 g;
  • salicylsyre 40 ml;
  • streptocidpulver 2 g;
  • Borisk alkohol 40 ml.

  Etter blanding utløses den resulterende løsningen kun problemområder. Før hver bruk må den medisinske lotionen ristes.

  En annen måte å gjøre en talker på for akne er å ha:

  • aspirin 3 tabletter;
  • svovelpulver 3 g;
  • Borsalkohol 40 ml.

  Denne terapeutiske lotionen hjelper til med å fjerne fettete skinn, dyprør porene og fjern rødhet fra ansiktet og andre behandlede områder av kroppen som er rammet av akne. Ofte er det foreskrevet for akne på bakgrunn av demodikose.

  Farmasøytiske klare løsninger

  Apoteket selger følgende effektive produkter chatter i ferdig form:

  • Vidal melk;
  • Tsindol;
  • Boltushka.

  Vidal melk - en dermatologs oppskrift, som inneholder slike aktive ingredienser som kamferalkohol, borsyre og salisylsyre, glyserin, svovel. Ofte brukes til akne på bakgrunn av demodikose.

  Tsindol - apotekssalker med sinkakne, som har en antiseptisk og tørkende effekt. Effektiv også i allergiske utslett. Du kan bruke gravide kvinner i behandling av akne.

  Boltushka - en del av en rekke terapeutiske produkter produsert av Propeller. Hovedbestanddelene er sink og salisylsyre. Suspensjon brukes av en lokal metode på problemområder.

  Blant de farmasøytiske midler kan også utmerkes medikament Zener, som er et pulver for fremstilling av talkere. De aktive ingrediensene i suspensjonen er erytromycin og sinkoksid.

  Forholdsregler og spesielle instruksjoner

  Før du bruker medisinske lotioner, tilberedt hjemme eller kjøpt på apotek, må du prøve å teste for en allergisk reaksjon. En liten mengde av stoffet påføres på innsiden av albuen, og går i femten minutter. I fravær av rødhet og irritasjon, er behandlingsløsningen brukt til det tiltenkte formål.

  I løpet av behandlingsperioden skal du sørge for forsiktig hudpleie ved hjelp av spesielle midler for vasking og rensing.

  Talker for akne: vurderinger behandlet

  Om taleren fra akne hjelper, er det mulig å lære, etter å ha lest svar fra de behandlede. De fleste hevder at et slikt stoff har en høy terapeutisk effekt og lar deg kvitte seg med den inflammatoriske prosessen på huden raskt nok.

  Taisiya:

  En talker med doxycyklin hjalp meg med å bli kvitt akne i løpet av en uke. Sannt, utslaget dukket opp igjen etter noen uker, men jeg begynte å bruke legemidlet igjen, og igjen forsvant de praktisk talt.

  Irina:

  Jeg var allergisk mot chatterbox med chloramphenicol, og huden min begynte å skrelle av. Jeg bestemte meg for ikke å eksperimentere med hjemmelagde oppskrifter og kjøpte Zenerit på apoteket. Han fjernet ikke ålene helt, men han bidro til å redusere antallet og alvorlighetsgraden.

  Lisa:

  Jeg har fet hud, så stadig pimples dukker opp her og der. Dermatologen rådet deg til å prøve en talker med erytromycin og sink. Brukt oppheng i et par uker. Huden har mistet sin glans og fullstendig renset. Nå bruker jeg dette verktøyet om nødvendig.

  En taler for akne fra en hudlege: hvordan å gjøre hjemme

  Acne, enten det er full-papular utdanning eller komedoner (svarte prikker) er et problem, ikke bare estetisk, men også av en fysiologisk art. De forverrer hudtilstanden, bidrar til dannelsen av arr (postacne), representerer flere infeksjonsfokus. For behandling av akne er det mange stoffer. Blant de mest effektive av dem er talkeren - selvfremstillet eller apotek verktøy for lokal bruk. Sammensetningen av taleren for akne kan variere, men de generelle prinsippene for fremstilling og bruk forblir uendret.

  Hva slags medisin er en talker?

  Talker - en klassisk doseringsform, som kom fra alternativ medisin. I hovedsak er det en suspensjon basert på alkohol, borsyre eller salisylsyre, tinkturer av medisinske planter. Svovel, antibiotika, sink og andre midler som er egnet for lokal bruk, kan fungere som det aktive stoffet. Avhengig av komponentene kan produktet ha en hvit, grå, brun farge og en annen lukt (alkohol, svovel, medisin).

  Virkningen av stoffet avhenger av den aktive ingrediens som brukes. Fond som inkluderer svovel brukes til å behandle hudsykdommer; antibiotika og antimikrobielle midler er egnet for behandling av akne; sink er et tørke- og helbredende middel. Det skal huskes at snakkerne bare har en svak overflatehandling. Derfor er det umulig å bruke dem som et middel til monoterapi for alvorlige hudsykdommer.

  Hvordan virker det?

  Den farmakologiske effekten av taleren avhenger av hvilken type aktiv ingrediens det ble tilsatt. Effektiviteten til den vurderte doseringsform er begrenset til området for dets anvendelse. Legemidlet har ingen systemisk effekt. I hjertet av taleren er dets evne til å trenge inn i overflatelagene i huden. Hvis stoffet brukes som et middel mot akne, virker kloramfenikol eller et annet antimikrobielt stoff i det direkte på de berørte områdene. I dette tilfellet dør den patogene mikrofloraen, tørker og regenererer huden.

  Til notatet: bruk av taleren er ineffektiv med akne forårsaket av hormonforstyrrelser. Det kan eliminere akne, men nye vil snart vises i deres sted. Doseringsformen kan brukes i kombinasjon med generell terapi, men som et selvstendig middel er dets bruk urimelig.

  Hvilke hudproblemer løser akne hudhodet?

  Til tross for "talende" navn, er acne talker ikke bare brukt til å behandle akne.

  Behandling med dette stoffet tillater deg å oppnå slike effekter som:

  • tørking av huden;
  • redusert sebumsekresjon;
  • reduksjon av betennelse;
  • regenerering av hudoverflaten;
  • generell healing og styrking effekt.

  Basert på det foregående, er det tillatt å konkludere med at røren er blitt brukt med hell med økt sekresjon av talgkjertlene, kroniske inflammatoriske seter (inkludert gråtende), overdreven hudens fuktighet og dens generelle tilstand av forfall.

  Det er verdt å merke seg at preparater i form av en suspensjon er noen ganger brukt til å behandle koker. Denne terapien er relevant for et enkelt fokus. Imidlertid krever systemisk furunkulose komplisert behandling. Talker, selv opprettet med tillegg av kraftige antibiotika, er ikke egnet for dette. Enkeltkokter behandles ved vanlig bruk av legemidlet til infeksjonsfokus.

  Fordeler og ulemper med talere

  Både hjemme og apotek talker for akne har sine positive og negative egenskaper.

  De positive egenskapene til chatterboxene inkluderer:

  1. Lav kostnad - narkotika som er en del av hjemmelagde suspensjoner for behandling av akne, er billige. Vanligvis overstiger kostnaden for den ferdige doseringsformen ikke 50-100 rubler.
  2. Enkel forberedelse - de fleste chatterbars er utarbeidet innen få minutter og krever ikke spesiell kunnskap.
  3. Enkel bruk - om hvordan du bruker taleren av akne, vet nesten alle. Verktøyet påføres på de berørte områdene, etter å ha vasket dem med såpe.
  4. Effektivitet ved overfladisk fokus på betennelse - suspensjoner er gode for å eliminere akne og overfladiske inflammatoriske sykdommer, hvis de er lokale.
  5. Polykomponent - det er mulig å inkludere flere aktive ingredienser i preparatet samtidig, hvis disse stoffene er kompatible med hverandre.

  De negative egenskapene til taleren inkluderer:

  1. Umuligheten av langvarig lagring - "snakk" -type suspensjoner blir raskt ubrukelig. Klassiske komposisjoner lagres ikke mer enn 1 dag. Selv i et apotek blir de laget like før de blir gitt til kjøperen.
  2. Kort dybde av handlingen - snakkere kan ikke trenge inn i huden. Derfor, med dype lesjoner, er de ubrukelige. Men det samme gjelder for de fleste salver. Bulk infeksjonelle prosesser krever systemisk antibiotikabehandling.
  3. Behovet for langvarig bruk - gjennomsnittlig behandling med en talker er 2 uker med to ganger daglig behandling av de berørte områdene. Dette er ganske vanskelig. Mange moderne salver kan kurere akne raskere.
  4. Risikoen for gjensidig reaksjon av medikamenter - med feil valg av komponentene i legemidlet, er gjensidig nøytralisering eller reaksjon med syntese av toksiske forbindelser mulig.
  5. Tørr hud - alkoholbaserte formuleringer fordampes raskt fra overflaten av huden, slik at den tørker ut. Ved hyppige behandlinger kan tørrhet bli overdreven, noe som fører til flaking av epidermis og en følelse av ansiktsstramhet.

  "Ulemper" snakkere virker hovedsakelig i deres feilaktige forberedelse og bruk. Riktig forberedt forberedelse, brukt strengt i henhold til indikasjoner, er i stand til å lindre en person fra akne og andre hudsykdommer relativt raskt og trygt.

  Acne talker oppskrifter. Koker hjemme

  Både i folkemusikk og i offisiell medisin er det mange oppskrifter for å blande chatterboxes. For dette kan forskjellige stoffer og preparater brukes, ofte uforenlige med hverandre. Derfor, for å forberede multi-komponent medisiner bør være i strengt samsvar med reseptbelagte av en hudlege. Nem enklere ting med komponentblandinger, oppskriftene er oppført nedenfor.

  Snakk om akne, en oppskrift på kloramfenikol

  Kloramfenikol (kloramfenikol) er et bakteriostatisk antimikrobielt middel beregnet primært for parenteral administrering og oral administrasjon. De antibakterielle egenskapene til stoffet er også manifestert når de brukes lokalt, noe som gjør det mulig å produsere effektive talkere på grunnlag av dette.

  For å forberede denne doseringsformen trenger du:

  • 50 ml 96% alkohol;
  • 5 gram preformert kloramfenikol;
  • 50 ml borsyre og salisylsyre.

  Tablettene knuses grundig til et pulver og helles deretter i en ren, tørr beholder. Det bør også helles alkohol og syre. Etter dette blandes blandingen slik at de fine partikler av legemidlet var i suspensjon. Ansiktsbehandling utføres to ganger om dagen i to uker. Det anbefales ikke å avbryte kurset før den tildelte tiden, siden de resterende bakteriene gir resistens mot kloramfenikol. I fremtiden vil taleren slutte å handle.

  Til notatet: Det er mest hensiktsmessig å male tabletter ved hjelp av to skjeer. Plasser den nødvendige mengden medisin i en skje, den er dekket med yttersiden av en annen enhet, trykk ned og pund inn i et pulver i en sirkelbevegelse.

  Chatterbox acne calendula

  Calendula er en medisinsk plante med mange helbredende egenskaper. I dermatologi er den mest etterspurte blomstens evne til å desinfisere, tørke og avfukte huden. Til dette formål brukes en mos basert på avkok av anlegget.

  For forberedelsen er nødvendig:

  • spiseskje knust og tørket blomster;
  • et glass kokende vann.

  Blomster helle kokende vann, insistere i en time, og deretter filtrere gjennom gasbind. Verktøyet kan brukes i dette skjemaet, eller forberede en mos fra den. I sistnevnte tilfelle blandes infusjonen med etylalkohol i forholdet 1: 1. Ansiktsbehandling utføres 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2 uker. Langere bruk av alkoholformuleringer kan forårsake tørr hud.

  Svovelpisker for akne

  Svovel er et stoff som deltar i dannelsen av en tertiær proteinstruktur og har tørke, antibakterielle og cauterizing egenskaper. Som en del av salver og talkere brukes den til å behandle en dermatologisk patologi.

  For å forberede taleren trenger du:

  • 7 gram svovelpulver;
  • 50 ml borsyre;
  • 50 ml salisylsyre.

  Suspensjonens komponenter blandes grundig og påføres huden 1 gang daglig. Det anbefales ikke å bruke verktøyet i mer enn 1 uke på rad og mer enn 1-2 ganger om dagen. For mye svovel på huden kan forårsake brannskader. Svovelsuspensjoner brukes ikke under graviditet og økt tørrhet i huden.

  Snakk om akne med Dimexidum

  Dimexid - antiinflammatorisk og antiseptisk til ekstern bruk. Tilgjengelig i gelform og i flytende form. For fremstilling av talkere brukte flytende Dimexide, som blandes med vann og stoffet "Chlorophyllipt" i forholdet henholdsvis 2: 5: 1. Det resulterende produktet bør påføres huden kort før søvnen, og når den tørker, behandle huden med fuktighetskrem. Behandlingsforløpet er 1-2 uker, hyppigheten av påføring er 1 gang per dag.

  For å forbedre effektiviteten til taleren, kan du legge til 2 knuste tabletter av levomycetin eller 4 gram erytromycin. Dette bør kun gjøres hvis opprinnelig oppskrift ikke virker. Du bør ikke legge til antibiotika med mindre det er absolutt nødvendig.

  Snakk av akne med sink og erytromycin

  For behandling av akne kan brukes og kombinert formuleringer. En av dem er en sink-erytromycin-mos. Zink tørker og glatter huden, reduserer produksjonen av talg. Erytromycin er et antibiotikum. Følgelig er handlingen rettet mot ødeleggelsen av mikroflora og forårsaker suppuration.

  For å forberede talkere ta:

  • 50 ml borsyre og 50 ml salisylsyre;
  • 4 gram sinkoksyd;
  • 4 gram antibiotika.

  Tablettene males i pulver, blandes og helles i en blanding av kosmetiske syrer. Preparatet blandes og påføres 2-3 ganger daglig på huden i minst 10 dager. Ved hjelp av denne oppskriften kan noen ganger også subkutan akne herdes.

  Talker med trichopol

  Trichopol er et antimikrobielt og antiprotozoal middel som er tilstede i injiserbar og tablettform. Legemidlet har et bredt spekter av handling, som nesten helt dekker listen over bakterier som forårsaker akne.

  For forberedelse av snakkere bruk:

  • Salisylalkohol - 50 ml;
  • Trichopol (metronidazol) - 4 tabletter.

  Legemidlet knuses som beskrevet ovenfor, tilsatt til alkohol og blandes grundig. For å øke effekten, kan du legge 3-4 knuste levomycetin-tabletter eller streptocid til den resulterende suspensjonen. Bruk talkeren til å være 2 ganger daglig i 1-2 uker. Betydelig forleng eller forkort kurset unødvendig, bør ikke være.

  Objektive snakkere er ikke det beste middelet for akne i dag. Utviklet mange mer effektive og mer praktiske å bruke narkotika. Men om nødvendig kan klassiske hjemmelagde suspensjoner brukes til å behandle akne og andre hudsykdommer.

 • Flere Artikler Om Typer Acne