Chatter fra akne er en effektiv måte å kurere akne og betennelser, gjenopprette sunn farge og struktur av huden. Sammenlignet med dyre kosmetikk er det et rimelig produkt for alle. Farmasøytiske preparater utvikles individuelt av en hudlege, utnevnt under hensyntagen til hudens egenskaper. Regelmessig bruk lar deg glemme det problematiske, smertefulle utslettet.

Hvor nyttig talker for huden

Avhengig av grunnlaget for suspensjonens sammensetning er - vann, olje og vann-alkohol. Talsmannens navn forklarer prinsippet om søknad. Når de står i flasken, stratifiseres komponentene, væskelaget stiger, og pulverdelen settes ned nedenfor. Forholdet mellom forskjellige sammensetninger, uavhengig av formålet, er det samme, 70% er et flytende vann eller oljebase, 30% er et pulver. Aktivt aktive ingredienser kan være glyserin, vaselin, base vegetabilske oljer, så vel som sink, alkohol, dimexid, aspirin, svovel, urte tinkturer, kloramfenikol og andre farmasøytiske preparater. En av de beste rettsmidler for akne er Gel Basiron.

 1. Hjelper med å rense huden;
 2. Effektiv mot akne;
 3. Den har antiseptisk og bakteriedrepende virkning;
 4. Toner og styrker blodkarene;
 5. Advarer påfølgende utslett;
 6. Forbedrer hudfarge og tekstur.

Medisinske suspensjoner foreskrives av en hudlege, i hvert tilfelle velger legen nøye sammensetningen og proporsjonene av komponentene.

Indikasjoner for bruk:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • komedoner, akne;
 • nedsatt aktivitet av sebaceous kjertler;
 • innsnevring av porene;
 • fjerning av pigmentering og akne merker.

Kontraindikasjoner - Individuell følsomhet overfor komponenter, kutt, brannskader og annen skade på huden. Under svangerskapet er det verdt en forsiktig tilnærming til valg av formuleringer.

Slik bruker du taleren

Å bruke en talker for akne er effektivt bare for enkeltbetennelser, samt mindre utslett på huden. Behandling utføres i et kompleks, en forutsetning er å følge en spesiell diett. En daglig diett i to måneder utelukker fett, salt, søt, krydret mat. Også hele det daglige volumet er delt inn i fem deler. En slik brøkdel gir deg mulighet til å gjenopprette metabolske prosesser.

Ved å bruke aknehjelp anbefales det å overholde enkle regler:

 • Bruk en gang om dagen, den mest optimale tiden er sen kveld;
 • Ansiktet er grundig rengjort av sminke, en gang i uken kan du bruke en varm kompress for damping;
 • rist godt før bruk
 • Påfør væske på en bomullspute, og tørk deretter alle problemområder langs massasjelinjene.
 • unngå å falle på øyelokkene, så vel som nasolabial trekant;
 • etter ti / femten minutter skal fuktes med en krem ​​valgt etter hudtype;
 • Det anbefales ikke å bruke før du går ut, aktive elementer øker hudens følsomhet mot ultrafiolett stråling, og kan forårsake utseendet av pigmentplettene.

Propeller salicylic chatter - stopper raskt betennelse, nøytraliserer patogen mikroflora. Fjerner rødhet, tørker berørte områder, normaliserer talgkjertlene. Det anbefales ikke bare for behandlingen, men også for forebygging av dannelsen av ny akne.

Zindol er en sinkoksidbasert suspensjon som anbefales for behandling av ulike hudsykdommer, inkludert for å bli kvitt akne i ansiktet. Virkningen av stoffet stimulerer regenereringsprosessene, er effektiv mot arr og pigmentering. Det har antimikrobielle og smertestillende egenskaper.

Hvordan lage en talkie med egne hender

Du kan selv snakke med deg ved å kjøpe alle nødvendige komponenter på apoteket. Velger sammensetningen, er det viktig å vurdere typen av epidermis. Takket være effektive oppskrifter, kan du raskt kurere sår, forbedre hudfarge, gjenopprette intracellulære prosesser.

Anti-inflammatorisk

Snakk med levomycetin - en effektiv måte å kvitte seg med akne, komedoner. Rødhet og kløe finner sted, utseendet på nye abscesser er utelukket. Ved vanlig bruk normaliserer sebaceous kjertlene.

komponenter:

 • kloramfenikol tablett;
 • 5 ml salicylsyre;
 • 100 ml borsyre.

Kombiner ingrediensene og sett i en mørk glassflaske. Hver kveld, gni blandingen med en bomullspute. Etter fem minutter, bruk sink salve. Hold et to-ukers kurs, ta en pause, om nødvendig, fortsett behandlingen.

Rød akne

Den effektive reseptbeløpet av en hudlege, vil tillate å kvitte seg med smertefulle sår, og forhindre ytterligere skade på integumentet. Det anbefales å gjenopprette den kuperte strukturen, normaliserer intracellulære prosesser. Det brukes til behandling av hudmider.

komponenter:

 • 5 gr. streptotsida;
 • 5 gr. svovel;
 • 70 ml salicylsyre;
 • 30 ml borsyrealkohol.

For matlaging hjemme i en ren, tørr bolle, kombiner streptocid med svovel, bland og sett i et tomt hetteglass. Deretter inntas salisylsyre og borsalkohol. Rist kraftig før bruk, bare behandle problemområder. Unngå tørrhet vil tillate den påfølgende fuktighetskrem.

For tørr hud

En taler med kamferalkohol hjelper til med å håndtere små utslett, så vel som single acne. Effektive oppskrifter kan brukes til øm, sensitiv hud. Etter første bruk, forbedrer strukturen, kløe og peeling finner sted. Verktøyet bryter ikke med metabolske prosesser, og gjenoppretter raskt normal pH-balanse.

komponenter:

 • 20 gr. streptotsida;
 • 10 gr. kloramfenikol;
 • 70 ml kamferalkohol.

Kross tabletter i pulver og hell i en flaske kamfer. Om kvelden, etter å ha rengjort ansiktet grundig, må du tørke av problemområder. Så vær sikker på å bruke en nærende krem, bruk sinkoksid til akne.

Fra pigmentering

Løser problemet ikke bare akne, men også effektivt mot flekkene igjen etter akne, denne oppskriften på chatterbox med aspirin. Takket være kurset, er hudfarge forbedret, porene er innsnevret, tynne kapillærer styrkes.

komponenter:

 • 10 gr. aspirin;
 • 20 gr. sink salve;
 • 70 gr. borsalkohol.

Krymp aspirin i pulver, bland med sink salve, så rist sammen med borsalkohol. Behandle hver kveld skrelles integument, fordeler stoffet i massasje.

Fra ål og komedoner

Effektive chatterbox oppskrifter fra dermatologer, med dimexidum og doxycyklin, lar deg raskt kvitte seg med punktene, merkbart smale porene. Det anbefales til behandling av purulente populasjoner, ledsaget av kløe og smertefulle opplevelser.

komponenter:

 • 10 ml Dimexidum;
 • 20 gr. doksycyklin;
 • 70 ml destillert vann.

Fyll det preparerte hetteglasset med vann, injiser doxycyklinpulver og dimexidoppløsning. Tørk avhjelpen tre ganger om dagen, ikke mer enn to dager.

Video oppskrift: Hvordan bli kvitt akne og akne folkemedisiner

Fra smertefulle sår

Sammensetningen av antibiotika talkeren håndterer store populasjoner av akne. Raskt nøytraliserer bakterier, har en tørkeeffekt, lindrer smerte og irritasjon. Det kan brukes ikke bare i ansiktet, men også på kroppen, for å behandle halsen og ryggen.

komponenter:

 • 5 kapsler metronidazol;
 • 5 gr. sink oksid;
 • 50 ml tinktur av kalendula.

Kombiner tørre pulver, legg deretter til krukken med calendula. Rengjør ansiktet med tjære såpe, og behandle problemområder. Med rikelig utslett, for bedre penetrasjon av den aktive sammensetningen, er det verdt å dampe integumentet.

Fra svarte prikker

For å forbedre tilstanden til huden, samt å bli kvitt komedoner, anbefales hjemmelaget blanding. Superb cleanses, har en antiseptisk effekt, regulerer sebaceous kjertlene. Med vanlig bruk gjenoppretter en sunn hud, forhindrer utseendet på akne og akne.

komponenter:

 • 2 tabletter av kloramfenikol;
 • 2 tabletter med aktivert karbon;
 • 100 ml destillert vann.

Snu tablettene i pulver, plasser forsiktig med vann og sett ferdig talker i hetteglasset. Insister to dager, så kan du bruke for det tiltenkte formål. Tørk problemområder, spesielt oppmerksom på T-området.

Brukeranmeldelser

Valeria, 23 år gammel

Jeg hørte først om taleren fra en skjønnhetspleie, jeg pleide å tro at akne bare kan behandles med kosmetikk. Hun bestemte seg for å lage hjemme med sink og borsalkohol. For en slik krone er huden ren uten magesår og komedoner.

Som sommeren kommer, vises ål på baksiden. Taleren med aspirin og kamfer-ånd hjalp meg, jeg tørket det godt, og på bare 3 dager gikk alt bort.

Talker for akne: Dermatologist oppskrifter, effektivitet, kontraindikasjoner og vurderinger

Akne forekommer hos mennesker av begge kjønn og i alle aldre. De skaper ubehag, ødelegger utseendet og forårsaker en haug med komplekser. Heldigvis finnes det et verktøy som bidrar til å raskt håndtere akne. I dag på nettstedet For-Your-Beauty.ru vil vi fortelle om taleren - et billig, men effektivt middel for å håndtere ulike typer akne.

Innhold:

Hva er en talker for akne

Dette verktøyet er utarbeidet av antibiotika og antiseptika. Den fungerer individuelt. Det vil si, for hver type akne lage forskjellige blandinger.

Hvis noen av vennene dine kom opp med en viss oppskrift, betyr dette ikke at det passer deg.

Det resulterende verktøyet tørker og desinfiserer det behandlede området, ødelegger patogene bakterier. Det reduserer talgproduksjonen, noe som gjør porene mindre tilstoppede. Antibiotika dreper bakterier, fremmer bedre healing, hindrer utseende av arr og røde flekker.

effektivitet

Best av alle talker håndterer akneutslett av mild og moderat alvorlighetsgrad. En pimple vil gå raskere hvis du starter behandlingen umiddelbart etter at den vises. Legemidlet er like effektivt på ansikt, bryst, rygg og skuldre.

Uavhengig avtale med teenage akne, men med utseendet av akne i voksen alder, trenger du en omfattende behandling. Vel hjelper fra utslett som skjedde på bakgrunn av menstruasjon.

Det bør forstås at denne løsningen kjemper bare med eksterne manifestasjoner, uten å opptre på årsaken til sykdommen. Derfor, for å bli kvitt akne med det en gang for alle, vil det ikke fungere.

Hvordan få en talkeroppskrift fra en hudlege

For å hjelpe verktøyet for deg, må du få resept fra en hudlege. Spesialisten vil utføre den nødvendige undersøkelsen og finne ut årsaken til akne. Hvis han bestemmer seg for at bruk av stoffet i et bestemt tilfelle er hensiktsmessig, vil det lage en individuell liste over nødvendige ingredienser og proporsjoner.

I noen farmasøytiske institusjoner mot gebyr kan du forberede stoffet på ingredienslisten din. Det vil være billigere å kjøpe alle ingrediensene separat og blande dem selv. Det er enkelt, du trenger bare å respektere de nødvendige proporsjonene.

Apotek uten resept selger ferdige lotioner (Zindol, Propeller, Zenerit).

Farmasøytisk verktøy "Propeller"

Oppskrifter for å lage mos hjemme

Dermatologer skriver ofte følgende oppskrifter:

Med kloramfenikol og salisylsyre

Eliminerer akne og betennelse.

ingredienser:

 • salicylsyre - 40 ml;
 • streptotsid - 2 gr.;
 • kloramfenikol - 5 tab.

Streptocid og kloramfenikol tilsettes til hetteglasset med salisylsyre. Alle komponenter blandes grundig for å oppløse tablettene.

sink

Bekjemper svarte flekker, akne og betennelser.

ingredienser:

 • sinkoksyd - 4 g.
 • salicylsyre - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml.

Med trichopol

Lindrer betennelse og tørker pustler.

ingredienser:

Pill knust og hell alkohol. Midler til å insistere tre dager på et varmt sted. Deretter er stoffet klar til bruk.

aspirin

Det forhindrer veksten av bakterier, tørker og reduserer betennelse.

ingredienser:

 • aspirin - 4 tab.
 • medisinsk alkohol - 50 ml;
 • borsyre - 50 ml.

Bland alkohol og syre, tilsett de knuste tabletter der, rist opp løsningen grundig.

Med calendula

Forhindrer stagnerende flekker og akne arr, tørker og desinfiserer de betente områdene.

ingredienser:

 • calendula infusjon - 50 ml;
 • aspirin - 5 tab.
 • kloramfenikol - 5 tab.
 • salicylsyre 2% - 30 ml;

Pill knust og oppløst i tinktur. Før bruk, anbefales det å fortynne midlet med vann.

Alkoholen

Tørker og desinfiserer problemområder.

ingredienser:

 • kamferalkohol - 50 ml;
 • medisinsk alkohol - 50 ml;
 • vann - 30 ml;
 • salicylsyre 2% - 20 ml;
 • tjære såpe - 20 gr.

Bland alle ingrediensene, fortynn med vann og rist godt.

Videooppskrift

Bruksordning

Før du bruker noen form for talker, er det nødvendig å gjøre en følsomhetstest. For å gjøre dette, er verktøyet påført på den indre fold i albuen og la i 15 minutter. Hvis det ikke er noen irritasjon, kan stoffet brukes på problemområder.

Først må verktøyet være godt rystet, og først deretter påført med en bomullspute direkte på akne. Forhuden må være forberedt: vask med tjære såpe eller et rensemiddel basert på melkesyre.

Det er ikke tillatt å bruke produktet på hele ansiktet. Alkohol og syrer tørker ut huden, og antibiotika vil forstyrre den normale mikrofloraen. For å unngå bivirkninger påføres midlet en gang daglig, fortrinnsvis om natten. Etter påføring må huden fuktes.

For fremstilling er det ønskelig å velge stoffer med en minimumskonsentrasjon av den aktive substansen, dersom dermatologen ikke har foreskrevet en bestemt dose.

Bruk mosen bør være i forbindelse med et spesielt diett. Det er nødvendig å redusere forbruket av fete og krydret mat betydelig. Det er ønskelig å gi opp røyking og alkohol, fordi dårlige vaner påvirker kvaliteten på huden negativt. Det anbefales også ikke å bruke tonale midler i behandlingsperioden. I tillegg til behandlingen, velg en grunnleggende hudpleie, ikke rør ansiktet om dagen, bytt ofte puter på puten.

Ved bruk av produkter basert på antibiotika, er det nødvendig å ta pauser for å forhindre vanning.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Før bruk må du alltid konsultere en spesialist. På grunn av valget av upassende midler eller feil bruk, kan problemet bare bli verre.

Kontra

 1. graviditet;
 2. Amningstid;
 3. Individuell intoleranse av individuelle komponenter;
 4. Brannskader og andre skader på huden.

Bivirkninger

 1. Tørr hud;
 2. irritasjon;
 3. peeling;
 4. Overtredelse av mikroflora
 5. Kjemiske brannskader;
 6. Økt sebumproduksjon.

anmeldelser

"Kviser har begynt å dukke opp i 14 år fikk ikke dra til sykehuset, om mos med aspirin mor fortalte meg. Jeg bruker til nå, hvis det er nødvendig. Acne går fort, men så nye kommer. Likevel, jeg anbefaler deg å ta kontakt med en hudlege, vil han foreskrive en enkelt resept. "

"I mange år har hun lidd av akne, og til slutt gikk hun til legen." Han foreskrev en talker med kloramfenikol. "Det var sterke utslett, men de passerte innen en uke. Det var ingen bivirkninger. Bare etter akne ble flekkene igjen."

"Etter min arsenal mot akne har en uerstattelig betyr" Wonder-talker. "Jeg ønsker å dele ikke bare husker, men oppskriften. Det er den mest enkel, billig og effektiv av testet av meg. Det er trygt for huden og uten antibiotika kan brukes uten resept fra lege Du vil se resultatet etter 5 dager. Så alle ingrediensene er kjøpt på apoteket og koster en krone. Du betaler ikke mer enn 100 rubler:

 • Sinkpasta - 1 ts;
 • Alkoholoppløsning av salicylsyre (2%) - 40 ml;
 • Alkoholholdig borsyre (3%) - 25 ml.

Bland alle ingrediensene i en tom glassflaske, rist godt. Oppbevares i kjøleskapet. Bruk 2 ganger - i morgen og kveld, på ren hud, vær sikker på å riste før bruk. Påfør kun på problemområder i huden. Jeg har brukt talker hver dag i flere måneder nå, hudtilstanden er utmerket: det er ingen betennelse og akne, porene er rene! Tidligere har hun alltid lidd av akne, de var på pannen, kinnene og haken, de helbredet lenge, og spor forblev etter dem. Jeg anbefaler alle til å prøve dette verktøyet! "

Hvis du allerede har brukt taleren, del din erfaring og tilbakemelding i kommentarene!

Talker rette for akne av alle tider og folk, den beste oppskriften

Hei alle sammen! Endelig tok Toki å skrive en artikkel som definitivt vil tilfredsstille deg, i hvert fall jeg håper virkelig på det :). Tross alt har dette verktøyet tillatt meg å redde meg fra de mange månedene av akneangrep, alle detaljene i behandlingen nedenfor.

Talker i min ydmyke mening - det beste middelet for akne av alle tider og folk! Høyt tittel, ja? Men faktisk er det, hvis vi sammenligner effektivitet og pris, så her er det rett og slett ikke like!

Ordene er lovende og ekstremt spennende, så i denne artikkelen vil jeg prøve å sette alt på hyllene, og også dele min engrosbruk, ha mer enn nok erfaring, hvem du trenger, fangst :)

Grunnleggende

Hva er en talker, snakker i vanlig språk, er blandede stoffer, som i sin tur danner synergi (derved blir deres effektivitet forbedret).

I stort sett vet alle zinerit også, chatterbox, bare navnet er annerledes :), og prisen på dette stoffet du vet, hvilken og talker koster en krone.

Moderne markedsføring står ikke stille, absolutt alt takket være kompetent annonsering, kan selge ti ganger dyrere. Vel, jeg, din ydmyke tjener, vil fortelle deg om "hemmelige" og billige metoder for å kvitte deg med akne :)

Jeg tror nok "vann", la oss gå videre til detaljene. Måter å forberede talkers kan komme opp med masse, blande ulike syrer og antibiotika. Jeg vil fortelle om taleren med kloramfenikol, etter min mening er den den mest effektive og enkle.

talker for akne dermatologist oppskrift

For å kunne snakke med kloramfenikol trenger du:

 • Salisylsyre 1% - en 40 ml. en krukke.
 • 5 tabletter av kloramfenikol.
 • en to gram pakke streptocid.

Alle komponentene blandes i en krukke salicylsyre, vent til kloramfenikolplastene myker og utfeller. Det er alt, forberedelsen av medisinen er over.

Før bruk, rist flasken, dypp en bomullspinne og bruk på problemhuden til akne forsvinner.

Bruk en gang for natten, for om morgenen vaske av, forresten, hvis produktet kommer på leppene, så vil du føle en bitter ettersmak.

For følsom hud er det viktigste ikke å overdrive, du bør ikke bruke det for ofte. Bruk først en prikk, og hvis det ikke er sterk tørrhet og peeling, kan du søke på hele ansiktet.

Vær oppmerksom, da antibiotika er en del, kan det være en avhengighet. For å unngå dette, bruk prinsippet om periodisering, det vil si i 2-3 dager bruker du 2-3 dager til å hvile fra behandlingen. Dermed vil effektiviteten ikke reduseres!

Hvis huden tørker ut sterkt, bør du redusere hyppigheten av påføring, og ikke glemme fuktighetskrem.

Noen ord på hastigheten på behandlingen

All misunnelse av alvorlighetsgraden av sykdommen. Hvis akne er liten og det ikke er purulent, vil det passere veldig fort. Vel, et stort antall purulent akne behandles a priori lenger, men igjen vil resultatet definitivt være.

Ikke glem, akne behandling bør være komplisert, det betyr at løse et problem med eksterne manifestasjoner, bør du ikke glemme eventuelle interne avvik.

Hvis ungdom er "høyt" på dette emnet, trenger de ikke spesielt det, siden akne oppstår på grunn av et overskudd av testosteron, når "testen" vender tilbake til normal, ser ikke akne ut. Det for voksne bør være oppmerksom på kostholdet ditt og helsen til det endokrine systemet. Akne i voksen alder vises bare ikke, for å forstå dette, les om akne kartet.

Hvordan gjør det

Salisylsyre tørker godt, reduserer fet hud, fjerner rødhet, penetrerer dypt inn i porene, renser dem fra innsiden, og behandler dermed akne som allerede har dukket opp og forhindrer utseendet til nye.

Levomycetin er et bredspektret antibiotikum som kjemper veldig godt mot bakterier. Som det er kjent, er de multipliserte bakteriene akne, men levomycetin tillater dem ikke å formere seg, det dreper dem lurfullt :)

Streptocid, også et antibiotika, er nødvendig for å utvide virkningsfaktoren av kloramfenikol. Det er også en oppfatning at streptocid bidrar til en bedre helbredelse av arr.

Den helbredende egenskapen manifesteres fordi antibiotika tillater såret å helbrede trygt ved raskt å drepe bakterier.

På grunn av den komplekse handlingen, blir denne snakkeren et svært effektivt middel for akne. Se for deg selv, fjerner overflødig kroppsfett, dreper bakterier, fremmer rask helbredelse, vel, er det ikke en mirakelkure. )

Andre chatterbox oppskrifter:

De bruker også en mos med calendula tinktur, tilsett 3 tabletter av levomycetin og 3 aspirin. Alt dette blandes i en flaske og påføres ansiktet. Jeg har ikke prøvd denne taleren, jeg er ganske fornøyd med det første alternativet :)

Chatterbox for acne Anmeldelser

Min anmeldelse:

Dette er akkurat det verktøyet som hjalp meg. Det var unødvendig å si at det var andre medisiner som viste god effekt, men det var nettopp i taleren at både den attraktive prisen og det raske resultatet kom sammen. Jeg likte det!

Jeg brukte også salicylsyre solo, men med antibiotika er det mye mer effektivt, og resultatet vises raskere! De akne, som var på ansiktet mitt, var borte i en uke, selvfølgelig var spor igjen, men det er en annen historie.

Når det gjelder prisen, vil alle tre komponentene ta ca 60-70 rubler. Som du kan se prisen er veldig lav!

Andre vurderinger:

konklusjon

Dette verktøyet har mange fordeler:

 1. tørker acne.
 2. lindrer betennelse.
 3. renser porene.
 4. dreper bakterier.
 5. lav pris

Den største ulempen er overdrying av huden, det er lett å bekjempe det, du bør ikke være flittig i å påføre det, og bruke fuktighetskrem regelmessig.

Jeg tror taleren med rette tar den fra de ledende stedene i kampen mot akne. Jeg anbefaler alle å prøve, og sørg for å dele din mening i kommentarene. Vi ses snart i de nye notatene!

En taler for akne fra en hudlege: hvordan å gjøre hjemme

Acne, enten det er full-papular utdanning eller komedoner (svarte prikker) er et problem, ikke bare estetisk, men også av en fysiologisk art. De forverrer hudtilstanden, bidrar til dannelsen av arr (postacne), representerer flere infeksjonsfokus. For behandling av akne er det mange stoffer. Blant de mest effektive av dem er talkeren - selvfremstillet eller apotek verktøy for lokal bruk. Sammensetningen av taleren for akne kan variere, men de generelle prinsippene for fremstilling og bruk forblir uendret.

Hva slags medisin er en talker?

Talker - en klassisk doseringsform, som kom fra alternativ medisin. I hovedsak er det en suspensjon basert på alkohol, borsyre eller salisylsyre, tinkturer av medisinske planter. Svovel, antibiotika, sink og andre midler som er egnet for lokal bruk, kan fungere som det aktive stoffet. Avhengig av komponentene kan produktet ha en hvit, grå, brun farge og en annen lukt (alkohol, svovel, medisin).

Virkningen av stoffet avhenger av den aktive ingrediens som brukes. Fond som inkluderer svovel brukes til å behandle hudsykdommer; antibiotika og antimikrobielle midler er egnet for behandling av akne; sink er et tørke- og helbredende middel. Det skal huskes at snakkerne bare har en svak overflatehandling. Derfor er det umulig å bruke dem som et middel til monoterapi for alvorlige hudsykdommer.

Hvordan virker det?

Den farmakologiske effekten av taleren avhenger av hvilken type aktiv ingrediens det ble tilsatt. Effektiviteten til den vurderte doseringsform er begrenset til området for dets anvendelse. Legemidlet har ingen systemisk effekt. I hjertet av taleren er dets evne til å trenge inn i overflatelagene i huden. Hvis stoffet brukes som et middel mot akne, virker kloramfenikol eller et annet antimikrobielt stoff i det direkte på de berørte områdene. I dette tilfellet dør den patogene mikrofloraen, tørker og regenererer huden.

Til notatet: bruk av taleren er ineffektiv med akne forårsaket av hormonforstyrrelser. Det kan eliminere akne, men nye vil snart vises i deres sted. Doseringsformen kan brukes i kombinasjon med generell terapi, men som et selvstendig middel er dets bruk urimelig.

Hvilke hudproblemer løser akne hudhodet?

Til tross for "talende" navn, er acne talker ikke bare brukt til å behandle akne.

Behandling med dette stoffet tillater deg å oppnå slike effekter som:

 • tørking av huden;
 • redusert sebumsekresjon;
 • reduksjon av betennelse;
 • regenerering av hudoverflaten;
 • generell healing og styrking effekt.

Basert på det foregående, er det tillatt å konkludere med at røren er blitt brukt med hell med økt sekresjon av talgkjertlene, kroniske inflammatoriske seter (inkludert gråtende), overdreven hudens fuktighet og dens generelle tilstand av forfall.

Det er verdt å merke seg at preparater i form av en suspensjon er noen ganger brukt til å behandle koker. Denne terapien er relevant for et enkelt fokus. Imidlertid krever systemisk furunkulose komplisert behandling. Talker, selv opprettet med tillegg av kraftige antibiotika, er ikke egnet for dette. Enkeltkokter behandles ved vanlig bruk av legemidlet til infeksjonsfokus.

Fordeler og ulemper med talere

Både hjemme og apotek talker for akne har sine positive og negative egenskaper.

De positive egenskapene til chatterboxene inkluderer:

 1. Lav kostnad - narkotika som er en del av hjemmelagde suspensjoner for behandling av akne, er billige. Vanligvis overstiger kostnaden for den ferdige doseringsformen ikke 50-100 rubler.
 2. Enkel forberedelse - de fleste chatterbars er utarbeidet innen få minutter og krever ikke spesiell kunnskap.
 3. Enkel bruk - om hvordan du bruker taleren av akne, vet nesten alle. Verktøyet påføres på de berørte områdene, etter å ha vasket dem med såpe.
 4. Effektivitet ved overfladisk fokus på betennelse - suspensjoner er gode for å eliminere akne og overfladiske inflammatoriske sykdommer, hvis de er lokale.
 5. Polykomponent - det er mulig å inkludere flere aktive ingredienser i preparatet samtidig, hvis disse stoffene er kompatible med hverandre.

De negative egenskapene til taleren inkluderer:

 1. Umuligheten av langvarig lagring - "snakk" -type suspensjoner blir raskt ubrukelig. Klassiske komposisjoner lagres ikke mer enn 1 dag. Selv i et apotek blir de laget like før de blir gitt til kjøperen.
 2. Kort dybde av handlingen - snakkere kan ikke trenge inn i huden. Derfor, med dype lesjoner, er de ubrukelige. Men det samme gjelder for de fleste salver. Bulk infeksjonelle prosesser krever systemisk antibiotikabehandling.
 3. Behovet for langvarig bruk - gjennomsnittlig behandling med en talker er 2 uker med to ganger daglig behandling av de berørte områdene. Dette er ganske vanskelig. Mange moderne salver kan kurere akne raskere.
 4. Risikoen for gjensidig reaksjon av medikamenter - med feil valg av komponentene i legemidlet, er gjensidig nøytralisering eller reaksjon med syntese av toksiske forbindelser mulig.
 5. Tørr hud - alkoholbaserte formuleringer fordampes raskt fra overflaten av huden, slik at den tørker ut. Ved hyppige behandlinger kan tørrhet bli overdreven, noe som fører til flaking av epidermis og en følelse av ansiktsstramhet.

"Ulemper" snakkere virker hovedsakelig i deres feilaktige forberedelse og bruk. Riktig forberedt forberedelse, brukt strengt i henhold til indikasjoner, er i stand til å lindre en person fra akne og andre hudsykdommer relativt raskt og trygt.

Acne talker oppskrifter. Koker hjemme

Både i folkemusikk og i offisiell medisin er det mange oppskrifter for å blande chatterboxes. For dette kan forskjellige stoffer og preparater brukes, ofte uforenlige med hverandre. Derfor, for å forberede multi-komponent medisiner bør være i strengt samsvar med reseptbelagte av en hudlege. Nem enklere ting med komponentblandinger, oppskriftene er oppført nedenfor.

Snakk om akne, en oppskrift på kloramfenikol

Kloramfenikol (kloramfenikol) er et bakteriostatisk antimikrobielt middel beregnet primært for parenteral administrering og oral administrasjon. De antibakterielle egenskapene til stoffet er også manifestert når de brukes lokalt, noe som gjør det mulig å produsere effektive talkere på grunnlag av dette.

For å forberede denne doseringsformen trenger du:

 • 50 ml 96% alkohol;
 • 5 gram preformert kloramfenikol;
 • 50 ml borsyre og salisylsyre.

Tablettene knuses grundig til et pulver og helles deretter i en ren, tørr beholder. Det bør også helles alkohol og syre. Etter dette blandes blandingen slik at de fine partikler av legemidlet var i suspensjon. Ansiktsbehandling utføres to ganger om dagen i to uker. Det anbefales ikke å avbryte kurset før den tildelte tiden, siden de resterende bakteriene gir resistens mot kloramfenikol. I fremtiden vil taleren slutte å handle.

Til notatet: Det er mest hensiktsmessig å male tabletter ved hjelp av to skjeer. Plasser den nødvendige mengden medisin i en skje, den er dekket med yttersiden av en annen enhet, trykk ned og pund inn i et pulver i en sirkelbevegelse.

Chatterbox acne calendula

Calendula er en medisinsk plante med mange helbredende egenskaper. I dermatologi er den mest etterspurte blomstens evne til å desinfisere, tørke og avfukte huden. Til dette formål brukes en mos basert på avkok av anlegget.

For forberedelsen er nødvendig:

 • spiseskje knust og tørket blomster;
 • et glass kokende vann.

Blomster helle kokende vann, insistere i en time, og deretter filtrere gjennom gasbind. Verktøyet kan brukes i dette skjemaet, eller forberede en mos fra den. I sistnevnte tilfelle blandes infusjonen med etylalkohol i forholdet 1: 1. Ansiktsbehandling utføres 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 2 uker. Langere bruk av alkoholformuleringer kan forårsake tørr hud.

Svovelpisker for akne

Svovel er et stoff som deltar i dannelsen av en tertiær proteinstruktur og har tørke, antibakterielle og cauterizing egenskaper. Som en del av salver og talkere brukes den til å behandle en dermatologisk patologi.

For å forberede taleren trenger du:

 • 7 gram svovelpulver;
 • 50 ml borsyre;
 • 50 ml salisylsyre.

Suspensjonens komponenter blandes grundig og påføres huden 1 gang daglig. Det anbefales ikke å bruke verktøyet i mer enn 1 uke på rad og mer enn 1-2 ganger om dagen. For mye svovel på huden kan forårsake brannskader. Svovelsuspensjoner brukes ikke under graviditet og økt tørrhet i huden.

Snakk om akne med Dimexidum

Dimexid - antiinflammatorisk og antiseptisk til ekstern bruk. Tilgjengelig i gelform og i flytende form. For fremstilling av talkere brukte flytende Dimexide, som blandes med vann og stoffet "Chlorophyllipt" i forholdet henholdsvis 2: 5: 1. Det resulterende produktet bør påføres huden kort før søvnen, og når den tørker, behandle huden med fuktighetskrem. Behandlingsforløpet er 1-2 uker, hyppigheten av påføring er 1 gang per dag.

For å forbedre effektiviteten til taleren, kan du legge til 2 knuste tabletter av levomycetin eller 4 gram erytromycin. Dette bør kun gjøres hvis opprinnelig oppskrift ikke virker. Du bør ikke legge til antibiotika med mindre det er absolutt nødvendig.

Snakk av akne med sink og erytromycin

For behandling av akne kan brukes og kombinert formuleringer. En av dem er en sink-erytromycin-mos. Zink tørker og glatter huden, reduserer produksjonen av talg. Erytromycin er et antibiotikum. Følgelig er handlingen rettet mot ødeleggelsen av mikroflora og forårsaker suppuration.

For å forberede talkere ta:

 • 50 ml borsyre og 50 ml salisylsyre;
 • 4 gram sinkoksyd;
 • 4 gram antibiotika.

Tablettene males i pulver, blandes og helles i en blanding av kosmetiske syrer. Preparatet blandes og påføres 2-3 ganger daglig på huden i minst 10 dager. Ved hjelp av denne oppskriften kan noen ganger også subkutan akne herdes.

Talker med trichopol

Trichopol er et antimikrobielt og antiprotozoal middel som er tilstede i injiserbar og tablettform. Legemidlet har et bredt spekter av handling, som nesten helt dekker listen over bakterier som forårsaker akne.

For forberedelse av snakkere bruk:

 • Salisylalkohol - 50 ml;
 • Trichopol (metronidazol) - 4 tabletter.

Legemidlet knuses som beskrevet ovenfor, tilsatt til alkohol og blandes grundig. For å øke effekten, kan du legge 3-4 knuste levomycetin-tabletter eller streptocid til den resulterende suspensjonen. Bruk talkeren til å være 2 ganger daglig i 1-2 uker. Betydelig forleng eller forkort kurset unødvendig, bør ikke være.

Objektive snakkere er ikke det beste middelet for akne i dag. Utviklet mange mer effektive og mer praktiske å bruke narkotika. Men om nødvendig kan klassiske hjemmelagde suspensjoner brukes til å behandle akne og andre hudsykdommer.

Talker for ansiktet av akne: oppskrifter

Et av de mest effektive verktøyene i kampen mot akne, som kan tilberedes hjemme eller kjøpes ferdig på apoteket, er et lokalt stoff som kalles talker. Dens komponenter er valgt av hudlege etter å ha undersøkt og returnert de nødvendige bakteriekulturer til pasienten. Snakker om akne inneholder vanligvis antibiotika, som er den viktigste aktive ingrediensen mot patogener som forårsaker betennelse i dermis.

Hva er en talker

Som regel inneholder taleren for ansiktet av akne flere aktive stoffer som forbedrer den medisinske effekten av hverandre. Sammensetningen av midlene inneholder vanligvis en av følgende antibakterielle komponenter:

 • kloramfenikol;
 • doksycyklin;
 • erytromycin.

Som et ekstra stoff i taleren for akne kan det være:

 • dimexide;
 • salicylalkohol;
 • borisk løsning;
 • kamferalkohol;
 • tinktur av calendula;
 • aspirin; streptocid;
 • svovel;
 • metronidazol.

Komponenter er valgt ut fra resultatene av bakteriell såing, som gjør at du kan identifisere bakterier som provoserer akne.

Terapeutisk effekt på akne

Hovedmålene med legemidlet er:

 • inhibering av bakteriell vekst;
 • nedsatt aktivitet av sebaceous kjertler;
 • rensing av dermis fra sebum;
 • fjerning av irritasjon og rødhet;
 • eliminering av inflammatorisk prosess.

Tumorer fra akne fra dermatologer bidrar i de fleste tilfeller til raskt og effektivt å eliminere utslett som oppsto mot bakgrunnen av en økning i populasjonen av patogene bakterier i dermis.

Kontraindikasjoner til bruk

Før du snakker for akne eller kjøper den i en ferdig form på apoteket, bør du gjøre deg fortrolig med listen over kontraindikasjoner, hvis viktigste er:

 • soppinfeksjoner av beskyttende deksler;
 • psoriasis, eksem og andre hudsykdommer;
 • utslett av allergisk natur
 • individuell intoleranse av komponentene.

Siden stoffet oftest inneholder et av de potente antibiotika, er bruken av dette forbudt for kvinner under graviditet og amming. For personer med tørr hudtype, er bruk av produktet også kontraindisert.

Mulige negative reaksjoner

Legemidlet i tillegg til den terapeutiske effekten kan ha bivirkninger ved langvarig bruk. En av de bivirkningene som kan oppstå er økt tørhet av integumentet. I tillegg truer langtidsbehandling utviklingen av bakteriell motstand mot antibiotika, noe som gjør bruken av legemidlet ikke bare ineffektivt, men kan også føre til økning i antall akne.

Verktøyet kan forårsake allergiske reaksjoner som er forbundet med intoleranse mot en komponent. I dette tilfellet anbefales det å kontakte en hudlege som velger en annen oppskrift.

Før du bruker stoffet, er det obligatorisk å teste for identifisering av en allergisk reaksjon.

De beste oppskriftene for akne chatterboxes

Det finnes et stort antall metoder for fremstilling av terapeutiske løsninger. Hjemmelaget acne talker er oftest forberedt på grunnlag av komponentene beskrevet ovenfor. Følgende beskriver de mest populære og effektive oppskrifter for å lage hjemmemekanismer.

Med kloramfenikol

Den veletablerte anti-acne talkeren, hvis oppskrift er beskrevet nedenfor, inneholder følgende aktive ingredienser:

 • kloramfenikol;
 • streptocid;
 • salisylalkohol.

Levomycetin-tabletter inneholder et kraftig antibiotikum kjent som kloramfenikol. Den har en bred antibakteriell effekt og bidrar til forstyrrelsen av metabolske prosesser i mikrobielle celler, som forhindrer videre reproduksjon.

Streptocid er et sulfat, som har antibakteriell aktivitet mot patogene mikroorganismer som forårsaker betennelse i huden. Samtidig er det en ganske aggressiv komponent, som kan forårsake overdreven peeling av de beskyttende dekslene. Med følsom og tørr type dermis blir den ikke brukt.

Salisylsyre har antiinflammatorisk, eksfolierende og regenererende effekt. I tillegg bidrar det til å fjerne overflødig talg og normalisere arbeidet til kjertlene som er ansvarlig for å produsere denne hemmeligheten. Denne terapeutiske komponenten kan erstatte farmasøytisk krem ​​for flekker etter akne, da den har en lysende effekt.

På en flaske salicylsyre (40 ml) ta et par pulverisert streptocid-tabletter og halvparten av kloramfenikol-preparatet som er tilberedt på lignende måte. Grundig blandede komponenter kan brukes som beregnet umiddelbart etter forberedelsen.

Legemidlet er brukt utelukkende på de betente områdene, og unngår et sunt område av huden. Det anbefales å bruke midler om kvelden etter vask.

Resept med kloramfenikol og salicylsyre har en kraftig effekt mot akne, men den kan ikke brukes i mer enn 10 dager.

Det finnes en annen metode for fremstilling av kloramfenikolbaserte produkter. I tillegg til antibiotika brukes aspirin og calendula tinktur også. Medikamentløsning med calendula gir deg mulighet til å øke beskyttelsesfunksjonen til epidermis, noe som bidrar til å forhindre fremveksten av nye utslett.

På en flaske alkoholoppløsning med et volum på 40 ml vil trenge tre tabletter av acetylsalisylsyre og kloramfenikol. Faste komponenter er pre-malt i pulver, og deretter ristet med tinktur.

Bruksperioden er den samme som for det ovenfor beskrevne legemidlet.

Følgende talker for akne er også svært effektiv, oppskriften hjemme er utarbeidet på grunnlag av:

 • kloramfenikol;
 • streptotsida;
 • kamferalkohol.

På et hetteglass med en alkoholholdig oppløsning med et volum på 40 ml, ta halvparten av streptocid-tablettene og et par kloramfenikol-tabletter. Knust til en pulverform av stoffet blandes med kamferalkohol.

Metoden og varigheten av bruken av alle ovennevnte midler er lik. Legemidlet brukes direkte på akne etter kvelden vaskeprosedyre. Hele kurset er 10 dager, så behandlingen kan gjentas om nødvendig etter 1,5-2 uker.

Hjem rettsmidler med aspirin

Hjemmelaget acne talker kan også tilberedes uten å legge til antibiotika. Produkter med acetylsalisylsyre har ikke mindre effektive mot akne. Aspirin hjelper:

 • tørk de betente områdene;
 • fjerne overflødig talg;
 • redusere rødhet.

Legemidlet er kombinert med salicylsyre eller borsyre. En flaske på 40 ml av en av løsningene vil kreve et par aspirintabletter. Verktøyet skal brukes om morgenen og om kvelden i to uker.

Rosacea-lider er forbudt å bruke denne legemiddeloppløsningen.

Doxycyclin talker

Når intoleranse mot kloramfenikol, er legemidlet erstattet med et annet antibiotika. Oftest er de doxycyklin. For fremstilling av verktøy trenger du antibiotikakapsler i en mengde på 5 stykker og en løsning av Dimexide. Sistnevnte har antiinflammatoriske og smertestillende effekter. På grunn av disse egenskapene er bruken indikert for betent og smertefull akne.

En flaske med en 50 ml løsning blandes med preåpnede antibiotika kapsler og de aktive ingrediensene fortynnes med 50 ml vann til injeksjon. Den resulterende blandingen tørker ansiktet om morgenen og kvelden. Behandlingsforløpet varierer fra 5 til 10 dager, avhengig av utbredelsen av utslett.

Oppskrifter med erytromycin og sink

For fremstilling av medisiner for ekstern bruk, trenger du følgende aktive ingredienser:

 • erytromycinpulver 4g;
 • salicylsyrehetteglass 40 ml;
 • hetteglass med borsyre 40 ml;
 • sinkoksidpulver.

Legemidlet med sink og erytromycin bidrar til å raskt undertrykke veksten av bakterier som forårsaker akne, redusere betennelse og starte prosessen med celleregenerering.

For behandling av akne gjør de også en terapeutisk lotion basert på:

 • sinkoksyd 5 g;
 • Trichopol 5 tabletter;
 • Calendula tincture 40 ml.

De blandede komponentene distribueres direkte til de betente områdene om morgenen og kvelden.

Dette stoffet er spesielt effektivt for demodikose, som det er omfattende akneutbrudd. Den viktigste terapeutiske komponenten metronidazol har en skadelig effekt på demodeks, noe som forklarer dens terapeutiske effekt i en gitt dermatologisk sykdom.

Svovelbasert oppskrift

Å snakke med svovel fra akne bidrar til å eliminere økt aktivitet av sebaceous kjertlene, redusere antall lesjoner og starte en raskere prosess med regenerering av hudceller påvirket av inflammatorisk prosess. Bruk komponenten i form av pulver, som selges i apotekskjeder. Å forberede behovskomponentene i følgende proporsjoner:

 • svovelpulver 5 g;
 • salicylsyre 40 ml;
 • streptocidpulver 2 g;
 • Borisk alkohol 40 ml.

Etter blanding utløses den resulterende løsningen kun problemområder. Før hver bruk må den medisinske lotionen ristes.

En annen måte å gjøre en talker på for akne er å ha:

 • aspirin 3 tabletter;
 • svovelpulver 3 g;
 • Borsalkohol 40 ml.

Denne terapeutiske lotionen hjelper til med å fjerne fettete skinn, dyprør porene og fjern rødhet fra ansiktet og andre behandlede områder av kroppen som er rammet av akne. Ofte er det foreskrevet for akne på bakgrunn av demodikose.

Farmasøytiske klare løsninger

Apoteket selger følgende effektive produkter chatter i ferdig form:

 • Vidal melk;
 • Tsindol;
 • Boltushka.

Vidal melk - en dermatologs oppskrift, som inneholder slike aktive ingredienser som kamferalkohol, borsyre og salisylsyre, glyserin, svovel. Ofte brukes til akne på bakgrunn av demodikose.

Tsindol - apotekssalker med sinkakne, som har en antiseptisk og tørkende effekt. Effektiv også i allergiske utslett. Du kan bruke gravide kvinner i behandling av akne.

Boltushka - en del av en rekke terapeutiske produkter produsert av Propeller. Hovedbestanddelene er sink og salisylsyre. Suspensjon brukes av en lokal metode på problemområder.

Blant de farmasøytiske midler kan også utmerkes medikament Zener, som er et pulver for fremstilling av talkere. De aktive ingrediensene i suspensjonen er erytromycin og sinkoksid.

Forholdsregler og spesielle instruksjoner

Før du bruker medisinske lotioner, tilberedt hjemme eller kjøpt på apotek, må du prøve å teste for en allergisk reaksjon. En liten mengde av stoffet påføres på innsiden av albuen, og går i femten minutter. I fravær av rødhet og irritasjon, er behandlingsløsningen brukt til det tiltenkte formål.

I løpet av behandlingsperioden skal du sørge for forsiktig hudpleie ved hjelp av spesielle midler for vasking og rensing.

Talker for akne: vurderinger behandlet

Om taleren fra akne hjelper, er det mulig å lære, etter å ha lest svar fra de behandlede. De fleste hevder at et slikt stoff har en høy terapeutisk effekt og lar deg kvitte seg med den inflammatoriske prosessen på huden raskt nok.

Taisiya:

En talker med doxycyklin hjalp meg med å bli kvitt akne i løpet av en uke. Sannt, utslaget dukket opp igjen etter noen uker, men jeg begynte å bruke legemidlet igjen, og igjen forsvant de praktisk talt.

Irina:

Jeg var allergisk mot chatterbox med chloramphenicol, og huden min begynte å skrelle av. Jeg bestemte meg for ikke å eksperimentere med hjemmelagde oppskrifter og kjøpte Zenerit på apoteket. Han fjernet ikke ålene helt, men han bidro til å redusere antallet og alvorlighetsgraden.

Lisa:

Jeg har fet hud, så stadig pimples dukker opp her og der. Dermatologen rådet deg til å prøve en talker med erytromycin og sink. Brukt oppheng i et par uker. Huden har mistet sin glans og fullstendig renset. Nå bruker jeg dette verktøyet om nødvendig.

Flere Artikler Om Typer Acne