Dermatologer foreskriver ofte "Trichopol" for akne til sine pasienter. Dette er et antibakterielt og antimikrobielt middel, som brukes i sykdommer som har blitt provosert av de enkleste mikroorganismer. Hvorfor er dette stoffet effektivt for å bekjempe akne, da det tas oralt og brukes eksternt, bør du vurdere neste.

Sammensetningen og effekten av stoffet

Den viktigste aktive komponenten i sammensetningen av legemidlet "Trihopol" - metronidazol. Det er en kjemisk forbindelse som aktiveres og ødelegger anaerobe og aerobic bakterier. Dette skyldes det faktum at dette stoffet ødelegger DNA fra en patogen mikroorganisme, noe som fører til dens uunngåelige død. Derfor er bruken av medikamentet effektiv ved inflammatorisk akne forårsaket av mikroberaktiviteten.

Metronidazol, sammen med resten av de aktive komponentene i produktet, inntas, etter oral administrasjon, er jevnt fordelt i kroppen, som opptrer i leveren, cerebrospinalvæsken og hjernen. Maksimal effekt av stoffet er allerede etter en og en halv time fra mottakstidspunktet, og tidspunktet for eliminering er i gjennomsnitt ca. 7 timer.

Hvordan ta "Trichopol" for akne i ansiktet?

En spesialist foreskriver en medisinering diett, avhengig av hva akne er provosert. Vurder de mulige alternativene.

Nr. 1: Akne - resultatet av demodikose

Demodisose er en hudsykdom som utløses av små subkutane kvaler som kalles demodekser. De lever på huden av nesten hver person, uten å forårsake noen sykdommer under normale forhold. Hvis de blir brutt, ticks multipliserer massivt og forårsaker akne. For eksempel skjer dette når en hormonell ubalanse, mot bakgrunnen som endrer sammensetningen av talg. Dette bevirker i sin tur betennelse i huden, hvor utslett forekommer, etter hvert som det blir crusting.

Hvis normale forhold brytes, blir det vanligvis en infeksjon som forverrer problemene, derfor er akne også suppurativ. På ansiktet av sykdommen ser ut som en vanlig akneutslett. Men å bli kvitt slike akne vil ikke hjelpe antibakterielle stoffer. Derfor, for å kurere demodikose og fjerne akne, skriver dermatologer Trihopol.

Behandlingsforløpet: Drikk 1 tablett to ganger om dagen i 10 dager. For aktuell bruk foreskrives en gel med metronidazol i 10 dager, som også påføres to ganger om dagen.

№2: Akne - resultatene av sykdommer i fordøyelseskanalen

Tilstanden av huden avhenger av arbeidet i mage-tarmkanalen. Så, hvis det oppstår feil i mage-tarmkanalen, påvirker det straks de betente pimples på huden. For å fastslå nøyaktig hva årsaken til utslett, refererer kosmetologer pasienten til terapeuten eller en gastroenterolog for undersøkelse.

Behandlingsforløp: Drikk 1 tablett to ganger om dagen. Resepsjonens varighet - ikke mer enn 10 dager.

# 3: Akne - resultatet av ungdomsårene

Ungdom er preget av hormonforstyrrelser som fremkaller en økt produksjon av talgkirtler, noe som fører til utseendet av teenageakne. En annen vanlig årsak er tapet av beskyttende funksjoner i huden, noe som forårsaker aktiviteten til anaerobe mikroorganismer, noe som resulterer i utslett av purulent akne.

Behandlingsforløpet: Det er utelukkende individuelt sett, og både dosen av legemidlet og behandlingsvarigheten.

Mulige bivirkninger

Når du tar stoffet inne i følgende bivirkninger er mulige:

 • På delen av fordøyelsessystemet: smerte under xiphoid-prosessen, forstoppelse, diaré, tørr munn, stomatitt. Noen ganger, når du tar et stoff, føler en person en metallisk smak i munnen, bakdysfunksjon eller pankreatitt utvikler seg.
 • Fra siden av sentralnervesystemet: hodepine med nedsatt koordinasjon, stress og depresjon, søvnproblemer eller konstant søvnighet. I ekstremt sjeldne tilfeller, etter å ha tatt stoffet, forekommer hallusinasjoner eller skjelving av ekstremiteter.
 • På den delen av genitourinary systemet: urininkontinens, smerte i kjønnsområdet, cystitis. Slike bivirkninger kan bare oppstå ved langvarig bruk av legemidlet.
 • Allergiske reaksjoner: utslett på huden, kløe. Lignende tegn på en allergisk reaksjon forekommer bare i 3% tilfeller under behandling med Trichopol.

Så, hvis det er noen bivirkninger, må du umiddelbart slutte å ta stoffet og besøke legen din.

Overdose "Trichopolom"

Fakta om overdosering kan opprettes dersom følgende symptomer oppstår etter at du har tatt stoffet:

 • føler seg kvalm
 • oppkast;
 • svimmelhet;
 • kramper.

Hvis det er slike tegn, må du fjerne stoffet fra kroppen. For å gjøre dette må du rense tarmen. I dette tilfelle er 1 liter varmt vann eller aktivert karbon full. Du kan ikke selv gjøre noe, fordi du bare kan forverre tilstanden. Så, du må konsultere en lege og handle på hans instruksjoner.

Ekstern bruk av "Trikhopol"

Hvis du tar stoffet inne, kan det kun forskrives av en lege, kan det brukes eksternt uten anbefaling fra eksperter. Så, for å bekjempe inflammatorisk akne hjemme, kan du bruke masker og snakkere med "Trichopol", oppskrifter som presenteres nedenfor.

ansiktsmaske

Ser etter følgende ingredienser:

 • Trichopol - 2 tabletter.
 • Hydrogenperoksid 3% - 40 ml.
 • Babypudder - 0,5 ts.
 • Borsyrepulver - 0,5 ts.

Masken blir forberedt i etapper:

 • Tabletter "Trykkhopol" knust til et pulver.
 • "Trichopol" blandes med pulver og borsyre på en separat plate.
 • Den resulterende massen er fylt med hydrogenperoksid for å oppnå en tykk konsistens. Masken er klar.

Påføring: Masken påføres på akneflaske, igjen for å tørke helt og fjernes for hånd. Skyll ikke av! Påfør verktøyet anbefales en gang hver 2 dager til fullstendig forsvinning av akne.

Chatterbox nummer 1

I denne oppskriften, i tillegg til "Trikhopol", må du bruke tabletter "Levomycetin". Det er et antimikrobielt middel som er effektivt mot mange mikroorganismer. Les mer om hvordan du bruker "Levomitsetina" i kampen mot akne her.

Ser etter følgende ingredienser:

 • 4 tabletter av Trykkhopol.
 • 4 tabletter av kloramfenikol.
 • Salisylsyre 1% - 40 ml.

Forbereder taleren som følger:

 • Tablettene knuses til pulver.
 • Det resulterende pulveret helles i en flaske alkohol.
 • Flasken rystes grundig og forlates i 20 minutter. Verktøyet er klart.

Søknad: Påfør rettsmidler til betent akne to ganger om dagen. Ved hver applikasjon av løsningen rystes flasken grundig. Hvis huden er følsom, påføres den tilberedte løsningen punktvis. I dette tilfellet trenger du også å fukte huden, fordi alkoholen i sammensetningen av taleren vil tørke den. Varigheten av behandlingen er 14 dager.

Chatterbox nummer 2

Mumie er en bjelkebalsam som brukes aktivt i kampen mot akne og brukes i denne oppskriften. Også nødvendig er stoffet "Streptocid", som har en antibakteriell effekt.

Ser etter følgende ingredienser:

 • Vodka (alkohol) - 100 ml.
 • Trichopol - 6 tabletter.
 • Mumiyo - 6 tabletter.
 • Streptocid - 6 tabletter.

Forbereder en talker i henhold til instruksjonene:

 • Alle tabletter knuses og settes sammen, får et pulver.
 • Hell vodka i flasken og legg til pulveret.
 • Rist flasken og la den stå i 2-3 timer.

Påføring: Påfør produktet på ansiktet 1 gang daglig etter å ha omrørt flasken grundig. Påfør ca. 2 uker.

Hvis snakkeren eller masken er halvt i øyet, må du skylle slimete med kaldt vann!

Kontra

Legemidlet kan ikke brukes i kampen mot inflammatorisk akne i følgende tilfeller:

 • i første trimester av svangerskapet (i andre og tredje trimesteren kan legen foreskrive et legemiddel dersom det ikke er fare for abort);
 • amming;
 • personlig intoleranse mot stoffet;
 • forstyrrelser i nervesystemet, som epilepsi;
 • historie med nyresvikt
 • lavt antall hvite blodlegemer;
 • barn opp til 6 år.

Video gjennomgang

Trichopolum er en av de mest rimelige produktene som effektivt kan brukes mot inflammatorisk akne. Hvordan søke det, vil jenta fortelle i følgende video, basert på sin egen erfaring:

Oppskrifter snakker med trichopol acne

Bruk av Trikhopol for å bekjempe akne var en tilfeldig oppdagelse av kosmetologer, fordi stoffet vanligvis ble foreskrevet av leger for å behandle kjønnsområdet. På grunn av dets antibakterielle og antiprotozoale egenskaper har den imidlertid funnet bred anvendelse i omsorg for fet hud utsatt for akne.

Hjelper Trichopol fra akne, hvorfra utslett stoffet sparer, hvordan man bruker det til kosmetiske formål? Alle disse spørsmålene vil bli dekket i vår artikkel.

Hvilke hudproblemer løser Trihopol

Den antiprotozoale effekten av stoffet ligger i den aktive virkningen av komponentene på de enkleste organismer. Disse er Trichomonas, Giardia, Demodex-myt, etc.

Også stoffet kan undertrykke vital aktivitet av patogene mikrober. Et bredt spekter av rusmiddelhandlinger gjør at du kan behandle en rekke sykdommer.

Tenk på typer utslett og deres egenskaper:

 1. akne assosiert med lesjoner av det subkutane lag med et kryss. Demodex kan leve på dekslene til enhver sunn person uten skade. For reproduksjon av parasitten og den påfølgende inflammatoriske prosessen er det gunstige forhold for det. Hos ungdom kan svingninger i hormonnivåer, som fører til endringer i sebumsammensetning, være en utløsende faktor. Demodecosis observeres i form av inflammerte lesjoner, som gradvis blir dekket av skorper.
 2. Utfall, som utgjøres av patologier i mage-tarmkanalen med et kronisk kurs, kan behandles med Acne Trichopol. Legemidlet er foreskrevet for magesår og giardiasis, som er ledsaget av utslett på kroppen. For behandlingsperioden er det 10 dager med bruk av stoffet to ganger om dagen, 1 tablett.
 3. Juvenil akne er et aldersrelatert problem som ikke har noe å gjøre med en skadelig tick eller patologiene i fordøyelsessystemet. Men i dette tilfellet anbefaler kosmetologer å drikke Trichopol. Det renser huden på pustler, som dukket opp på grunn av aktivering av bakterier som er følsomme for stoffets komponenter. Akne vulgaris kurerer ikke.

Kontraindikasjoner for å ta stoffet er individuell intoleranse mot dets komponenter, leukopeni, leversvikt, graviditet i 1. trimester, laktasjon og sykdommer i nervesystemet. Beregning av doser av legemidlet og innstilling av behandlingsvarighet skal utføres av en spesialist.

Metoder for fremstilling av anti-aknepratere med trihopol

For å eliminere manifestasjoner av akne forårsaket av patogener, hjemme, kan du forberede og bruke den såkalte mosen. Tradisjonelle healere tilbyr å prøve tre oppskrifter.

1. For å forberede den første typen medisin trenger du 1 flaske salisylalkohol og 4 tabletter Trihopol og Levomycetin hver. Etter at tabletter er knust til et pulveraktig utseende, blir de hellet i en krukke med alkohol og ristet grundig.

Det er veldig enkelt å bruke denne løsningen med Trichopol for akne i ansiktet - huden gnides med en bomullspute fuktet med en mos. Manipulering utføres om morgenen og kvelden i 1 - 2 uker.

2. For å lage en talker i henhold til 2. oppskrift, må du fylle opp på slike ingredienser:

Alkohol er tatt i mengden 100 ml, medikamenter - 6 tabletter hver.

Snakk med Trichopol fra akne er utarbeidet ved å oppløse pulverisert tabletter i vodka. Verktøyet påføres bare punktert 1 gang per dag og helst før sengetid.

3. Ingredienser til 3. bolleoppskrift er 4 tabletter Trihopol, pulverisert og en kvart liter vodka / medisinsk alkohol. Etter blanding av komponentene fjernes beholderen med den resulterende oppløsning i 3 dager infusjon.

Siden ånden snakker tørker huden, bruk den slik:

 1. inflammerte lesjoner gnides bare med en bomullspinne på kvelden;
 2. morgenvask, som vanlig;
 3. behandlet hud fuktighetskrem.

Denne typen behandling utføres i 21 dager, så blir en pause holdt i en 3-ukers periode. Kurset gjentas til fullstendig forsvunnelse av akne.

Video: Ansiktsmaske med trikhopol.

Bivirkninger av Trichopol i intern bruk kan uttrykkes som et brudd på funksjonen til ethvert kroppssystem. Forstå at i stedet for å bruke stoffet har en negativ påvirkning kan skyldes endring i fargene på urinen. Alvorlighetsgraden av bivirkninger reduserer kosttilskudd.

Hva sier folk som har opplevd Trihopols handling

17-årige Oksana fra Trihopol fra akne forlot slike vurderinger. "Jeg opplevde problemet med utslett, utsatt for betennelse, som tenåring. Siden jeg ikke hadde penger for dyre rusmidler, bestemte jeg meg for å bruke tilgjengelige midler.

På bruk av Trikhopol lærte jeg fra kvinnemagasinet. I en av artiklene ble det gitt en oppskrift på utførelsen som måtte kreves for å kombinere 2 knuste tabletter, en fjerdedel av en teskje borsyre, ½ ts. babypulver og 3% hydrogenperoksid. Peroksider må injiseres så mye at ingrediensene er en kremaktig masse.

Med henne smurte jeg problemområdene og ventet på fullstendig tørking av produktet. Selvfølgelig klemte det, men denne ubehagelige følelsen er ønskelig å tåle. Du kan ikke vaske av masken - den er forsiktig skrapt med negler. Jeg gjorde prosedyren annenhver dag i 2 uker. Så problemet ble løst. "

En ung mann som ønsket å være anonym, delte sin erfaring med å bli kvitt akne. "Ikke vite hvordan du tar Trichopol fra akne, jeg fulgte tydeligvis instruksjonene. Det var skrevet i det at tar piller bør oppstå i løpet av uken, 2 stykker om dagen med mat. Først merket jeg ikke noen positive endringer, men etter ca 5 dager begynte pimples å forsvinne, og nye viste seg ikke.

Mens jeg drikker pillene, følte jeg bivirkningene av kvalme, svakhet og hyppig vannlating. Men en uke gikk, og ansiktet mitt ble helt ryddet. Nå støtter jeg tilstanden til ansiktets hud ved å vaske med tjære såpe. "

Acne Spoon Tongue Kylling Oppskrift

Akne, akne, akne - nesten hver person en eller annen måte møttes med et lignende problem. Noen klarte å raskt bli kvitt dem, og noen sliter lenge og har liten effekt.

Et slikt problem kan i stor grad redusere kvaliteten på en persons liv - mangel på selvtillit, uforstyrret personliv, komplekser med alle følgeskader - alt dette kan være en konsekvens av utseendet av akne. Snakk av akne med kloramfenikol har vist seg å være svært effektiv ved behandling av slike utslett.

Hva er det

Det er mange forskjellige rettsmidler for akne - både dyrt og publisert, og populært, gått ned fra generasjon til generasjon. En desperat person er klar til å prøve noe.

Et veldig godt verktøy bør være effektivt og rimelig. En slik oppgave virker umulig, men det er fortsatt en vei ut. Snakkende pimples kan raskt bli kvitt ungdoms akne og akne.

Preparatene ble laget og vellykket brukt i lang tid. De er forberedt med tillegg av helt forskjellige komponenter.

Fordelene ved snakkene er:

 • Sammensetningen inneholder stoffer som selges i apotek. De har vanligvis en billig pris.
 • Komponentene er helt forskjellige, slik at de kan velges og varieres basert på hudens individualitet.

Video: Hvordan kurere et utslett?

Hvordan lage mat

Hovedkomponenten i taleren er alltid et aktivt stoff - det være seg et antibiotika, en antiseptisk eller en antibakteriell substans.

Også tilstedeværelsen av noen syre eller alkohol, som vil oppløse det aktive medikamentet. For eksempel, kamfer eller medisinsk alkohol, salisylsyre eller borsyre.

En antibiotikabasert løsning er et ekstremt populært middel. Nesten et antibiotika, både i tabletter og pulverform, vil nærme seg.

Disse kan være erytromycin, kloramfenikol, streptocid eller baneocin. Denne komponenten er i stand til å blokkere reproduksjonen av skadelige bakterier, ødelegge dem og dermed effektivt kurere akne.

Den eneste ulempen ved antibiotika kan kalles tilpasningsevne av mikroorganismer til dem. I denne forbindelse bør bruken av slike talere ikke være permanent.

Antiseptisk som en aktiv ingrediens lindrer prosessen med forfall inne og på overflaten av huden, tørker acne.

Ved fremstilling av talkere kan brukes som en eller flere antiseptika, samt blande dem med antibakterielle midler. I den antiseptiske komponentens rolle velger du vanligvis svovel, sink, cindol.

Antibakterielle stoffer som er en del av masker, med sikte på å undertrykke utviklingen av skadelige mikroorganismer. Slike komponenter inkluderer metrogyl, trichopolum eller vanlig aspirin.

Fordelen med slike stoffer over antibiotika er at de ikke provoserer avhengighet, men dette eliminerer ikke effektivt akne.

Acne Spoon Tongue Kylling Oppskrift

Levometsitin refererer til antibiotika. Sammensetningen inneholder den aktive ingrediensen - kloramfenikol. Levomecytin i lang tid og vellykket brukt i behandling av akne bakteriell og smittsom natur.

Behandling med en chatterbox med levomocitin er en ganske alvorlig prosedyre, du må fullføre et fullstendig behandlingsforløp (som med behandling med andre antibiotika).

Terapi er som regel 10 dager. Dette stoffet har, i tillegg til antibakterielle, tørkeegenskaper, så vel som effektivt rengjør og desinfiserer huden. Levomycetin selges i apotek i form av tabletter, alkoholoppløsning og salve.

For å forberede slike talkere trenger du:

 • levometsitin - 5 g;
 • borsyre - 50 ml;
 • salicylsyre 2% - 50 ml;
 • medisinsk alkohol - 50 ml.

En annen oppskrift med levomocitin:

 • 10 tabletter av levomocitin;
 • 10 - metronidazol;
 • 10 ml borsyre;
 • 40 ml salisylalkohol.

Forberedelse begynner med det faktum at pillen må være tonet før dannelsen av et fint pulver. Deretter kombineres alle ingrediensene i en krukke og blandes grundig.

Det påføres ved å påføre en bomullspute til de mest berørte områdene av huden. Det anbefales ikke å bruke mer enn en gang om dagen.

Før du bruker taleren, må huden være forberedt: rengjort med tonic fra sminkeavfall og støv. Du kan ikke bruke sammensetningen under dekorative kosmetikk, så bruken av sammensetningen blir best utsatt om kvelden.

Etter å ha brukt taleren, må du vaske ansiktet ditt med varmt vann og påfør krem ​​- enten fuktighetsgivende eller nærende - avhengig av hudtype.

Noen av disse snakkene er svært effektive - det dreper bakterier, eliminerer det økte fettinnholdet i huden (mens du tørker akne), renser huden fra døde partikler.

Med calendula

ingredienser:

 • calendula tincture - 40 ml;
 • aspirin - 4;
 • levometsitin - 4.

Kross alle preparater i tabletter til dannelse av fint pulver og hell i en flaske kalendula. Løsningen anbefales å bruke i form av tonic. Hvis du merker alvorlig tørrhet i huden, kan dette verktøyet fortynnes med vann 1: 1

Vannaktig akne på fingrene. Les mer her.

Med streptocid

ingredienser:

 • 4 tonn streptocid;
 • 1 ts svovel;
 • 3 ss. borsyrealkohol;
 • 3 ss salicylsyre 2%.

Sammensetningen påføres med en bomullspute, uten å falle inn i området rundt øynene. Deretter må du grundig fukte huden ved hjelp av spesielle kremer.

Tjære såpe eller såpe på kasein er en god måte å rense huden før slik manipulasjon og beskytte den mot overdreven fortrenking.

Denne taleren er nyttig i behandlingen av enkelt akne eller mindre utslett. Hvis akne har en løpende form, vil denne sammensetningen ikke være effektiv.

Med aspirin

ingredienser:

 • 10 g aspirin;
 • 20 g sink salve;
 • 70 g borsyrealkohol.

Pounded aspirin blandes først med en sink salve til glatt, og deretter omrøres denne sammensetningen med borealkohol.

Påføringen av løsningen utføres en gang daglig. Før prosedyren er det nødvendig å utføre den vanlige rensingen av ansiktets hud.

Med trichopol

ingredienser:

 • 4 t. Trichopol;
 • 4t. levometsitina;
 • 1 flaske salisylalkohol.

Tablettene, bundet i fint pulver, blir introdusert i salicylalkohol og ristet grundig.

Smør huden med en bomullsstykke på vanlig måte. Denne sammensetningen påføres to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 1-2 uker.

Denne taleren er uunnværlig mot akne forårsaket av subkutane kvaler. Du kan bruke sammensetningen i behandling av utslett assosiert med patologiske prosesser i mage-tarmkanalen.

I tilfelle av ungdoms akne, er det bedre å kombinere behandling med en talker med intern inntak av Trichopol tabletter.

Mulige komplikasjoner

Før du bruker noen form for talker, er det tilrådelig å konsultere en spesialist. Ved behandling av noen form for akne på en mulig måte, bør den primære rollen spilles av eliminering av selve årsaken til forekomsten deres.

Snakkere med forskjellige komponenter vil ikke være effektive når de prøver å kurere akne, hvis utseende er forbundet med hormonelle lidelser, sykdommer i indre organer og allergier.

Absolutte kontraindikasjoner for bruk av snakkere er graviditet, amming, individuell intoleranse overfor noen komponent, barn under 12 år.

De viktigste komplikasjonene etter bruk av bolt kan kalles:

 • økt tørrhet i huden
 • peeling og irritasjon av huden;
 • rødhet.
Typisk er slike manifestasjoner forbundet med for hyppig bruk av sammensetningene, sterk gnidning i huden, manglende observasjon av de riktige proporsjoner.

Hvordan bruke

Talker med alle komponenter du trenger å bruke riktig.

Søknad er gjort etter rengjøring av huden fra kosmetikk og gassdamp. Bruken av terapeutiske midler til dekorative kosmetikk og spesielt for grunnlegging er ikke bare uønsket, men til og med farlig.

Søknad utføres med lette massasjebevegelser til problemområder i ansiktets hud. Det er umulig å dekke huden rundt øynene med agenten - det er for ømt for eksponering for slike komponenter.

Tidspunktet for å forlate taleren i ansiktet bør ikke overstige 5-7 minutter, dette kan bidra til sterk tørking av huden. Hvis utslett av akne er mindre, er det mulig å fastslå bruken av forbindelser med en bomullspinne.

Etter prosedyren, må du vaske av ansiktet av rester av medisinen med varmt vann. Påføre en kvelden fuktighetskrem eller nærende krem ​​- den siste fasen av prosedyren.

Farmasøytisk sammensetning

Denne taleren er et balansert kompleks av aktive ingredienser. Du kan bestille på apoteket utarbeidelsen av en individuell oppskrift. Kjøperen trenger bare resept foreskrevet av en hudlege.

Et slikt tiltak er fullt berettiget - sammensetningen vil bli forberedt under hensyntagen til alle pasientens personlige egenskaper, samt kontraindikasjoner.

I tillegg til denne fordelen er det en rekke andre: steriliteten til retter som brukes, nøyaktigheten av teknologi og proporsjoner, letthet (kjøpt og kan brukes).

vitnesbyrd

Hovedindikasjoner:

 • Teen akne.
 • Akne utslett av noen opprinnelse.
 • Svarte prikker.
 • Overdreven fet hud.
 • Hudutslett av opprinnelse.
 • Ikke for store sår.

Kontra

Mulige kontraindikasjoner:

 • Graviditet og amming.
 • Store eller festering sår.
 • Følsom hud.
 • Intoleranse mot noen av komponentene.
 • Slimhinner og skjebne ved siden av dem.
 • Herpes og utslett assosiert med det.

Bivirkninger

Liste over bivirkninger:

 • Følsomhet av huden til ytre faktorer og pigmentering.
 • Enda mer alvorlig akne eller ingen forventet fordel.
 • Kjemisk brann i huden.
 • Rødhet, kløe og hudirritasjon.
 • Allergi.
 • Overdreven tørr hud, peeling og følelse av tetthet.

Hjelper det

Ifølge eksperter kan dette verktøyet preges av den positive siden. Legene anbefaler imidlertid ikke å øve selvbehandling - dette kan bare forverre situasjonen. Før du bruker verktøyet, er det best å konsultere en hudlege.

Pasienter anbefaler disse forbindelsene som et raskt og effektivt effektivt middel for akne. Videre er den terapeutiske effekten reell i de fleste tilfeller og praktisk talt med noen form for akne og hudutslett.

Hvis du bruker verktøyet nøye og observerer behandlingens kompleksitet, er sjansene for å bli kvitt dette problemet svært høye.

Snakk om akne: en oppskrift på matlaging hjemme

Problemene forbundet med starten på akne er kjent for de fleste. Slike utslett kan helbrede, oppblåse, feste, smerte og kløe i lang tid, og de forårsaker også psykisk ubehag når de vises på synlige områder av kroppen.

Til nå er det mange hjemme- og apotekstroger, produsert i ulike former og designet for å bekjempe akne. Til tross for den raske utviklingen av farmakologi, er en av de mest effektive anti-akne rettsmidler fortsatt talkers.

Denne artikkelen diskuterer i detalj metodene for å forberede ulike muligheter for talere og funksjoner i sin applikasjon i praksis.

Når skal jeg bruke Acne Talker?

Bruk av snakkere anbefales i følgende tilfeller:

 • Tilstedeværelsen av små hudskader med akne;
 • Tendensen til akne - i dette tilfellet bidrar verktøyet til å tone opp huden og brukes som et forebyggende tiltak.

Med utseendet på akne eller omfattende utbrudd er taleren ineffektiv, i slike situasjoner er det nødvendig å kontakte en hudlege for å diagnostisere, bestemme årsakene og reseptene for komplisert terapi.

Hvor nyttig talker for huden?

Det finnes mange forskjellige oppskrifter for å lage talkere. Ved hjelp av forskjellige komponenter kan du oppnå de ønskede resultatene avhengig av problemets spesifikasjoner.

Blant de positive egenskapene som verktøyet har, kan vi markere:

 • Eliminering av eksisterende lesjoner og redusering av risikoen for etterfølgende tilbakefall;
 • Moderat tørking av huden;
 • Normalisering av sebaceous kjertler;
 • Gir en tonisk effekt;
 • Vitamin- og mineralernæring, ta hensyn til egenskapene til den valgte sammensetningen;
 • Stimulering av regenerative prosesser i områder med skadet vev;
 • Lokal påvirkning direkte på patogene foci.

Jeg anbefaler ikke mine pasienter å gjøre kosmetisk ansiktsrensing, da effekten av disse prosedyrene er midlertidig. For å gjøre det lettere for dem å fullstendig kvitte seg med ulike typer utslett, inkludert akne og komedoner, anbefaler jeg deg å få en krem ​​for ansiktet.

Dette produktet penetrerer øyeblikkelig huden. Det bidrar til å håndtere direkte årsakene til komendene, og ikke bare med deres eksterne manifestasjon. Kremet har maksimal effektivitet!

Søknadstips

Bruk av snakkere for akne anbefales å utføres i samsvar med listen over regler som er angitt nedenfor:

 • Før prosedyren er det nødvendig å rengjøre de behandlede områdene med høy kvalitet, og i dette tilfellet brukes spesielle alkoholfrie produkter. Det er best å bruke tjære såpe eller hudpleieprodukter med kaseininnhold til slike formål, da de ikke provoserer tørking og peeling;
 • Taleren brukes på acne-steder med en steril bomullspinne eller -fingre, men overdreven gnidning bør unngås, da dette øker risikoen for at de øvre lagene i epidermis tørker ut, noe som ytterligere kan provosere tilbakefall.
 • En talker blir brukt på ansiktet 1 gang per dag, for prosedyren er det bedre å velge kveldstimer;
 • I løpet av prosedyren, bør du unngå å bruke en taler til området rundt øynene og øyelokkene, da det kan føre til ubehagelige konsekvenser;
 • Under behandling av akne ved hjelp av talkers soling og bruk av dekorative kosmetikk er kontraindisert;
 • Under gjennomføringen av kurset anbefales det å observere et næringsmiddelholdig diett, stekt mat og fettfattige matvarer utelukkes fra kostholdet. Mat bør være fraksjonalt, matinntaket utføres 5 ganger om dagen;
 • Taleren lagres i glassbeholdere i ikke mer enn 1 måned. Etter utløpet av den angitte perioden må produktet avhendes. Det er best å holde taleren i kjøleskapet, men ikke i fryseren;
 • Kursets varighet er 1 måned. Det anbefales ikke å bruke taleren i lengre tid, da dette kan provosere tørking og peeling av huden med forstyrrelser av talgkjertlene og forekomsten av akne, samt avhengighet av legemidlet, noe som vil redusere effektiviteten. Ta en pause på 2-3 uker, du kan ta en gjentatt månedlig kurs.

Effektive acne masters oppskrifter

Sammensetningen av taleren er valgt ut fra hvilken type hud og hvilken type utslett som er. Vurder de mest effektive og ofte foreskrevne formuleringene.

Talker med levomitsetinom

Kloramfenikol legges til mange masker for hud, tonics og andre aktuelle produkter designet for å bekjempe akne.

Det gjør at du kan redusere betennelser, effekter på lokale områder, og fremskynde prosessen med å bli kvitt hudutslett.

Snakk med Levomitsetinom og salisylsyre er godt egnet for å bekjempe akne på fet hud.

Oppskriften på matlagingen er som følger:

 • Bland i like store mengder 2% salicylsyre, borsyre og medisinsk alkohol - 50 ml av hver komponent er nok;
 • Legg til blandingen 5 gram knust kloramfenikol, bland godt.
 • Det resulterende produkt helles i en glassbeholder, før hver bruk skal det ristes.

Oppskriften på talere basert på Levomycetin og Metronidazol har en antiseptisk effekt, eliminerer døde hudpartikler og økt fettinnhold, og normaliserer arbeidet med talgkjertlene.

Oppskriften er beskrevet nedenfor:

 • Kross og bland 10 tabletter av kloramfenikol og metronidazol.
 • Fortynn den tørre blandingen med 10 ml borsyre og 40 ml salisylalkohol.
 • Bland grundig og hell i en glassbeholder.

Talkie med salisylsyre

Hvis du ikke kan bruke Levomycetin, kan det utelukkes fra sammensetningen, noe som gjør salicylsyre til hovedkomponenten.

Det finnes ulike måter å lage en slik talker på, en av de effektive oppskrifter er beskrevet i detalj nedenfor:

 • Bland salisylsyre og borsyre, solgt på apotek i 40 ml hetteglass;
 • Den resulterende væske helles tilbake i flaskene i like mengde;
 • En halv teskje av noe sinkbasert salve legges til ett hetteglass, og svovelsalve blir også tilsatt til et annet hetteglass;
 • Behandlingen utføres 2 ganger om dagen: i morgentidene brukes en saltylsyrebasert talker med tilsetning av sinksalve, og om kvelden - et svovelmiddel.

Behandling ved hjelp av en slik talker gjør det mulig å øke hastighetsprosessen av skadet hud, lindre betennelse og eliminere glans.

Talker med streptocid og svovel

Snakk med streptotsidom og grå er effektiv i behandlingen av hudutslett forårsaket av subkutane myter, purulente lesjoner og stor rød akne.

Oppskriften på utarbeidelsen og bruksreglene for verktøyet er beskrevet nedenfor:

 • Bland 7 gram streptocid og svovel og fortynn med 50 ml 2% salisylsyre;
 • Tilsett 50 ml borsyre i blandingen og bland godt sammen.
 • Hudbehandling utføres 1 gang per dag etter tidligere rengjøring;
 • Påfør taleren bør gni inn for å forbedre penetrasjonen av stoffer i lagene av epidermis;
 • Etter 15 minutter etter prosedyren, er det nødvendig å påføre en fuktighetsgivende krem ​​med fuktighetsgivende effekt på de behandlede hudområder;
 • Slike terapi bør fortsette til en markert reduksjon i alvorlighetsgraden av utslett, men med avbrudd i bruk.

Talker med erytromycin og sinkoksid

Talkeren, som inneholder erytromycin og sinkoksid, fremskynder helingsprosessen av skadede hudområder og effektivt bekjemper akne som oppstår på bakgrunn av varig langvarig stress eller hormonfeil.

Det anbefales å bruke produktet av eiere av fet hud, da det bidrar til å rengjøre porene med overflødig fett og normalisere funksjonen av talgkjertlene.

Verktøyet er effektivt bare med moderate hudlidelser.

Oppskriften av dens forberedelse og egenskaper av søknaden er beskrevet nedenfor:

 • 4 gram sinkoksid og erytromycin blandes sammen;
 • Snakk fortynnet med 50 ml borsyre og samme mengde salisylalkohol;
 • Blandingen blandes grundig, den bør brukes lokalt til huden med akne;
 • Behandling anbefales å bli utført kort før sengetid, etter 5-10 minutter etter at du har brukt taleren, må du bruke fuktighetskrem.

Talker med aspirin

Bruk av talkers med aspirin og kloramfenikol anbefales når bakteriell mikroflora injiseres i eksponert akne, siden et slikt middel har en kraftig antiseptisk effekt.

Prosessen med fremstilling og anvendelse er som følger:

 • Noen få tabletter av kloramfenikol og aspirin pund til en tilstand av pulver og blande;
 • Tilsett 50 ml etanol og borsyre;
 • Behandling utføres om kvelden, helst to timer før sengetid;
 • Verktøyet påføres problematiske områder med lette gnidningsbevegelser;
 • Etter prosedyren, pass på at du bruker et fuktighetsgivende hudpleiemiddel for å forhindre at det tørker ut.
 • Det er nødvendig å fortsette å bruke taleren til de akutte betennelsene er eliminert, men ikke mer enn en måned.

Snakk med Trichopol

Bruken av talere med Trichopol og andre preparater basert på metronidazol gjør det mulig å tørke gråtende akne. Verktøyet har forbedret antiinflammatorisk effekt, det kan brukes til å behandle utslett på huden av enhver type.

Oppskrifts- og bruksreglene er beskrevet nedenfor:

 • Hovedkomponenten er tabletter med metronidazol, 4 stykker må poundes til pulvertilstanden;
 • Tørrbase helles 250 ml 90% medisinsk alkohol;
 • Den resulterende blanding må holdes varm og mørk i 3 dager, hvorpå den kan brukes til å behandle akne;
 • Rist beholderen med en mos for å oppløse sedimentet før behandling.
 • Gjennomsnittlig varighet av behandlingen er 3-4 uker.

Camphor alkohol talker

En annen agent med en god tørkingseffekt er kamferalkollegere; det er mest effektivt i håndtering av rikelig små utslett.

Oppskriften på forberedelses- og bruksregler er gitt nedenfor:

 • I 80 ml kamferalkohol tilsettes pulver oppnådd fra 10 Streptotsid-tabletter og 4 tabletter av Levomycetin;
 • Tilsett 30 ml 2% salisylsyre og bland;
 • Behandling av akne og tilstøtende hudområder anbefales på kvelden;
 • Etter prosedyren må du bruke fuktighetskrem, fordi kamferalkohol og salisylsyre øker hudens tendens til å tørke ut.
 • Det anbefales ikke å bruke moset tilberedt i henhold til denne oppskriften i mer enn 1,5 uker, etter utløpet av denne tiden, mister den dets helbredende egenskaper.

Talker med Clindamycin

Tilsetningen av Clindamycin og aspirin tørker ikke bare huden og forbedrer funksjonen til talgkjertlene, men eliminerer og beskytter også mot bakteriell infeksjon, reduserer alvorlighetsgraden av betennelse.

Snakk forberedt i henhold til denne oppskriften er universell, den kan brukes til å behandle akne på alle typer hud.

Prosessen med å skaffe og bruke midler er beskrevet nedenfor:

 • Aspirin og Clindamycin tas i 4 tabletter og knuses til et pulver;
 • Pulveret fortynnes med 100 ml av oppløsningen oppnådd ved blanding av bor- og etylalkohol i likeverdig volum;
 • Hvis det er pigmentering og andre rester av akne, kan etylalkohol utelukkes fra sammensetningen ved å erstatte det med en calendula-basert alkoholtinktur;
 • Behandlingen utføres 1 gang daglig, etter prosedyren må huden fuktes ytterligere.
 • For å bruke taleren skal være å forsvinne ikke bare betent akne, men sporene deres, men det er verdt å huske at varigheten av kurset ikke bør overstige 1 måned.

Calendula talker

Som en del av skuffene for å bekjempe akne, kan du bruke alkoholtinktur av calendula.

Anlegget er rik på antioksidanter og forskjellige naturlige syrer, som har komplekse positive effekter på epidermis, bidrar til næring, hydrering og stimulering av regenerative prosesser.

Et av alternativene for forberedelse og bruk av calendula talker er gitt nedenfor:

 • Alkoholisk tinktur av calendula kan kjøpes på apoteket, det vil være nok 100 ml;
 • Peretol 8 tabletter av kloramfenikol og 10 aspirintabletter, det resulterende pulveret helles i tinkturen;
 • Legg til en halv teskje sinkoksid i pulverform - dette er en hjelpekomponent som er nødvendig for å forbedre effektiviteten til mosa;
 • For å blande alle komponentene forsiktig, må du vedlikeholde innen en dag i kjøleskapet.
 • Behandling av akne og betent hud utføres om kvelden 1 gang daglig, varigheten av behandlingen er ikke mer enn 1 måned.

Frukt talker

Frukt talker er populær på grunn av sin enkle forberedelse, men det er bare effektivt å behandle akne i den første fasen av deres utseende.

Verktøyet vil rense porene, eliminere overflødig fett, redusere pigmentering, lindre betennelse, mate på epidermis og gi den det nødvendige settet med vitaminer.

Oppskriften og søknaden er gitt nedenfor:

 • Bland ferskpresset sitronsaft med vodka i like store mengder, for behandling av ansiktet 2 spiseskjeer av hver komponent er vanligvis tilstrekkelig;
 • Det resulterende produktet brukes til påføring på problemområder og profylaktisk rubbing av huden rundt dem;
 • Prosedyren utføres 1-2 ganger om dagen;
 • Det anbefales å bruke verktøyet med fruktsyrer i maksimalt en måned, hvorpå du bør utholde en pause på flere uker.

Talker med dimexid og doxycyklin

Dette alternativet har en sjelden lukt, den kan ikke brukes i sykdommer i lever og nyrer, noen oftalmologiske sykdommer, under graviditet og amming, i aterosklerose og en tendens til en allergisk reaksjon.

Til tross for dette vil verktøyet ha en kraftig antibakteriell effekt, i tillegg til at dimexid tillater et annet stoff å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, noe som øker effektiviteten ved behandling av subkutan betennelse, utilgjengelig for mange eksterne legemidler.

Oppskriften på matlaging og hovedtrekkene til søknaden er oppført nedenfor:

 • Du må først fortynne løsningen Dimexidum med vann i forholdet 1: 3 til 1: 7, avhengig av graden av fet hud. Konsentrasjon på 1: 3 brukes under det aktive arbeidet i talgkjertlene, bruk dette verktøyet med stor forsiktighet for ikke å forårsake kjemiske forbrenninger;
 • I 250 ml Dimexid-oppløsning, oppnådd fra konsentratet, tilsettes 20 tabletter av Doxycycline, knust til en tilstand av pulver;
 • Komponentene er blandet, beholderen med den oppnådde midlet er plassert i kjøleskap for en dag - det må ristes hver 2-3 timer;
 • Behandlingen utføres 1-2 ganger om dagen avhengig av den valgte konsentrasjonen av Dimexid-løsningen og effekten som er oppnådd;
 • Varighet - ikke mer enn 4 uker.

Kan jeg kjøpe en ferdig talker for akne?

Ferdige talere med forskjellig sammensetning finnes på apotek, den mest populære måten som hittil er en propell basert på salicylsyre og sink. Kostnaden for en 25 ml flaske er 100-120 rubler.

For behandling av akne brukes Zindol-løsning ofte - hvis du holder det lenge i ro, da er det et tap av sink sediment, som kan brukes som en talker, gjennomsnittsprisen på denne er 100 rubler.

Historier av våre lesere!
"Nylig, på sterk råd fra en venn, fikk jeg meg en krem ​​for akne. Det viste oppmerksomhet på at stoffets sammensetning er fullstendig laget av naturlige ingredienser, har ingen kontraindikasjoner, derfor er det helt trygt.

Jeg likte resultatet, lindrer raskt betennelse i ansiktet, akne forsvinner øyeblikkelig, en ekte frelse for meg! Jeg anbefaler alle som har et lignende problem! "

Kontraindikasjoner til bruk av bolter for akne

Hovedkontraindikasjonen for bruk av bolthalsidentifikasjon av komponentene som inngår i sammensetningen.

Før du bruker slike verktøy for å bekjempe akne hos barn, så vel som under graviditet eller amming, er det alltid nødvendig å konsultere en spesialist.

En utvidet liste over kontraindikasjoner har boltushki, som inkluderer Levomycetin eller andre antibiotika.

De anbefales ikke til bruk i følgende tilfeller:

 • Sykdommer i hematopoietisk system;
 • Alvorlig skade på leveren eller nyrene
 • Alder under 12 år;
 • Graviditet og amming.

Bivirkninger av akne masker

I noen tilfeller kan bruk av talere til behandling av akne føre til følgende bivirkninger:

 • Allergisk reaksjon på komponentene i sammensetningen - det kan være ledsaget av alvorlig kløe, brenning, rødhet av de behandlede områdene, lokal ødem;
 • Tørking av huden og sterk flakking.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

anmeldelser

Tilbakemelding om bruk av aknemasker:

konklusjon

Til tross for utseendet på et stort antall forskjellige farmakologiske legemidler til behandling av akne, er talker fortsatt et populært og ettertraktet middel som gjør at du effektivt kan løse problemet.

Før du bruker det, anbefales det å konsultere en hudlege: En kvalifisert spesialist vil hjelpe deg å velge sammensetningen, med tanke på de individuelle egenskapene til situasjonen, noe som vil øke effektiviteten til taleren.

Når du bruker den i prosessen med å behandle akne, er det viktig å følge foreskrevet regime, ellers kan tørrhet fremkalles, noe som vil forverre problemet.

Chatterbox for akne

I de fleste tilfeller gjelder i kampen mot utslett dyre annonserte medisiner. Men talker for akne gir noen ganger bedre terapeutisk effekt enn ferdige apotekverktøy, sier kosmetikk. Den består av flere medisinske stoffer som avviker i handling. Som et resultat er en slik løsning i stand til å lindre betennelse, desinfisere huden, fjerne kløen og forbedre regenerering av epidermale celler.

Hva er en talker?

Dette er en svært effektiv suspensjon av akne i ansiktet og i hele kroppen, som består av ulike aktive ingredienser. Ingrediensene i løsningen interagerer med hverandre, som et resultat av hvilken deres terapeutiske effekt er forbedret. Talker bidrar til å fjerne den inflammatoriske prosessen, ødelegger patogene bakterier på epidermallaget, tørker ut utslett og eliminerer arr og blemmer etter akne. Vanligvis er terapeutisk lotion laget med svovel, sink, "Aspirin", "Streptotsid" basert på salisylalkohol eller borsyre. Verktøyet er utarbeidet på apotek ved resept av en hudlege, som velger de nødvendige komponentene for å eliminere lesjoner på huden. Talker for problem hud kan gjøres hjemme etter å ha fått råd fra en kosmetolog.

Før du bruker taleren under graviditeten, må du konsultere en hudlege fordi svovel og noen antibiotika kan påvirke fostrets utvikling negativt.

effektivitet

Apotek talker for akne eller tilberedt hjemme bidrar til å ødelegge bakteriene som forårsaker akne lesjoner, som det nødvendigvis inkluderer knuste antibiotika tabletter. Dette kan være streptocid eller metronidazol. På grunn av borsyre eller salisylsyre vil løsningen også lindre betennelse og desinfisere huden. Sink- eller svovelsalve inkludert i suspensjonssuspensjonen tørker utslett og ødelegger parasittmitt som forårsaker sykdomsdodekosen. Urte ingredienser: calendula, kamille eller salvie myke og berolige inflammet epidermis.

Dermatolog-godkjente mash-up oppskrifter

Sammensetning med sink

Utarbeidelsen av talkere innebærer nødvendigvis et antibakterielt stoff som vil bidra til å ødelegge patogene mikroorganismer som forårsaker akne. 2 tabletter av antibiotikumet "Erytromycin" eller "Metronidazol" blir malt i pulver, 4 g sinkoksid og 50 ml borsyre og salisylsyre tilsettes. Dette verktøyet anbefales å bruke mot akne hos ungdom under puberteten, så vel som talker kan brukes til utslett forårsaket av nervøs overbelastning og stress. Løsningen reduserer betennelse og desinfiserer det epidermale laget. I de fleste tilfeller er det foreskrevet til eiere av fet hud, siden suspensjonen reduserer talgproduksjonen.

Med "Dimeksidom"

Oppskriften på talkers for acne består av 2 komponenter blandet i like store mengder, disse er "Dimexide" og "Chlorophilipt". Men før du legger til "Dimexidum", fortynnes det med vann i forholdet 2: 5. Det forberedte verktøyet blir ristet og påført med en bomullspinne til de skadede områdene av epidermis. Legene anbefaler at du tester for allergier før du bruker denne blandingen. For å gjøre dette, er huden på albuen smurt med en liten mengde medisiner og holdes for en dag. Hvis det er rødhet, kløe eller brennende, så er en slik sammensetning kontraindisert.

Svovelsuspensjon

Salisylsyre og borsyre - 30 ml hver, "Steptrotsid" og svovel tatt i 5 g er alle en del av taleren for akne. Alle ingrediensene blandes i en ren beholder og ristes godt. Den ferdige medisinen på den berørte huden påføres bare punkt, da talkeren med salicylsyre tørker epidermis. Virkningen av denne blandingen, med sikte på å eliminere pustulær utslett. I tillegg til svoveltalker forbedrer stoffskiftet i epidermis og utgjør den nodulære overflaten av huden.

Med "Levomitsetinom"

Denne medisinen hjelper effektivt mot akne og subkutane komones på ryggen og ansiktet. Snakk av akne med "Levomitsetinom" lindrer betennelse, dreper bakterier og normaliserer sebaceous kjertlene. En antibiotisk tablett knuses til en tilstand av pulver, 100 ml borsyre og 5 ml salisylsyre tilsettes. Alle komponenter må blandes og lagres i beholdere med mørkt glass. Løsningen er fuktet med en bomullspute og den problematiske huden blir tørket, og etter bruk av stoffet brukes sink salve. Snakk med "Levomitsetinom" søkt i 2 uker, og om nødvendig, gjenta behandlingen etter en ukesferie.

Med "Trichopol"

Den forberedte medisinen ødelegger bakteriene som forårsaker akne, tørker pimples og lindrer betennelse. For å forberede en talker med "Trihopol" for akne, knuses 4 antibiotika tabletter og 1 glass alkohol tilsettes. Påkjen blandingen for en dag på et mørkt sted, og forbered deretter preparatet med et smøremiddel på de berørte områdene av huden.

Andre blandinger

Midler av Chernyavsky

Det er den beste suspensjonen for rask eliminering av akne og flekker etter det. For å gjøre taleren må du male 3 tabletter Metronidazol, tilsett 1 hetteglass med Dioxidin, 80 ml salicylalkohol, 1 spiseskje Dimexidum og 100 ml kokt vann. Alle ingrediensene er blandet og lagret i et mørkt, kjølig sted. Smør øm hud 2 ganger om dagen i en måned. "Dioxidin" for akne bidrar til å fjerne pusakkumulering.

Akne og pigmentering

Lag en taler med 1 knust tabletter "Aspirin", 20 g sink salve og 30 ml borsalkohol. Komponentene blandes og den resulterende medisinen tørker den betente huden. "Aspirin" bidrar til å forbedre fargen på det epidermale laget og lindrer pigmentflettene, mens sink og borsalkohol fra akne lindrer betennelse og strammer porene. Denne blandingen påføres huden en gang om dagen om natten.

Med calendula

For å gjøre medisinen, trenger du calendula tinktur, som fortynnes i like mengder med destillert vann, deretter knuses 5 kapsler Aspirin og Levomycetin i pulver. Komponenter blandes og insisterer 3 dager. Snakker om akne med calendula reduserer betennelse og desinfiserer epidermis.

For tørr hud

Denne taleren anbefales å søke fra akne på ryggen og ansiktet. Ta kloramfenikolalkohol - 20 ml, 10 g streptocid, kamferalkohol - 30 ml. Medisinske stoffer blandes og oppbevares på et kjølig sted. Smør det epidermale laget 1 gang om dagen om natten, og etter påføring om morgenen, påfør en fuktighetskrem til huden, og akne salve på akne.

I tilfelle av mange sår, bør den lille taleren brukes i kombinasjon med andre farmasøytiske preparater mot akne.

Fordeler og ulemper

Tabellen nedenfor viser fordelene og ulempene ved bruk av aknemasker:

Flere Artikler Om Typer Acne