Akne, svarte flekker, komedoner og akne gir oss mye trøbbel. Vi prøver å bli kvitt dem med all vår makt, ved hjelp av ulike kosmetikk og folkemessige oppskrifter. Men når akne forsvinner, er vi ikke glade, fordi spor forblir i deres plass. Å bli kvitt slike arr er svært vanskelig. Akne arr og akne arr kan variere i farge, struktur og størrelse. Det vanskeligste å bringe små groper som ser ut som spor av kyllingpokke. På grunn av disse kosmetiske feilene blir ansiktet smertefullt og forsømt. Skjule problemet ved hjelp av sminke, også er ganske vanskelig, er det nødvendig å bruke et tykt lag med foundation og pudder som gjør bildet unaturlig. I dag skal vi snakke om akne spor - hvordan og hvorfor de ser ut, om det er mulig å bli kvitt dem og hva som skal gjøres for dette.

Hvorfor forblir akne karakterer?

Akne merkene kan være helt forskjellige - rød, lilla, blå, brun og rosa. Hvis huden etter kvise er jevn og du er bare bekymret for den endrede fargen, blir det lett å bli kvitt et slikt spor. Hvis akne på huden dannet en slags et arr i form av en modifisert strukturen i huden - det vil si den konvekse delen, eller vice versa, depresjon, skrive ut et arr er mye vanskeligere. Men hvorfor ser de ut? Hvorfor helmer huden etter betennelse ikke helt? Her er noen årsaker til akne karakterer.

Spor forblir etter dyp akne, når betennelse har påvirket ikke bare øvre, men også nedre lag av epidermis. Etter å ha kokt, holder sporene seg på huden mye lenger.

Hvis akne er dekket av for mye hud, dannes et stort, betent område på ansiktet. Med en slik lesjon er spor fra huden ikke mindre enn en måned.

Hvis vi snakker om purulent akne, helbringer de mye vanskeligere, fordi etter fjerning er et dypt krater igjen på huden.

Det er ofte spor på huden igjen på grunn av det faktum at vi klemmer kvise med hendene og skader et allerede betent hudområde. Noen ganger kan en provisorisk behandling fører til en sårinfeksjon, til de bakterier fra skitne hender kommer inn i kvise, inflammasjon og skade på nærliggende vev øker. Selvfølgelig vil sporene av slik akne helbrede mye lenger.

Sporene kan være på forsiden, hvis spot nylig helbredet under granulering av såret kan være et pigment eller en modifisert struktur. I dette tilfellet vil bare tid hjelpe - i løpet av få uker vil slike spor passere på egenhånd.

Utilstrekkelig mengde vitaminer C, E, A og gruppe B fører til det faktum at regenerative prosesser finner sted i langsom modus. Det vil si at huden har ingen steder å ta ressursene for utvinning.

Når lipidbalansen er forstyrret og sebaceous kjertlene er blokkert, forekommer metabolske prosesser i huden ikke tilstrekkelig intensivt, noe som senker prosessen med reparasjon av vev. Med fet hud, akne markerer helbrede mye lenger.

Med hormonelle endringer i kroppen, regenererer huden også i svært lang tid på grunn av en overflod av androgener.

Noen ganger kan langvarig helbredelse av akne og vev være en konsekvens av hudens individuelle egenskaper. Hvis av natur du har en svært tynn og lyse epidermis, trenger betennelse i de dypere lag, vil noen spor av akne vises mye lenger enn en person med normal hudtype.

Narkotikabehandling av post-akne

I kampen mot akne merker, må du bruke noen effektive metoder. Og det første som kommer til å tenke på mange jenter er å kjøpe et magisk medisin som vil bidra til å bli kvitt disse hatet arrene. Faktisk, farmasøytiske rettsmidler er ganske effektive i bekjempelse av slike feil, vurdere de mest populære og effektive salver og kremer.

 1. Panthenol. Dette er et utmerket verktøy for vevregenerering, som brukes til brannsår, kutt, for å bli kvitt arr. Panthenol stimulerer huden til aktivt å gjenopprette, bidra til å kvitte seg med friske arr. Hvis post-akne er gammelt, er det dessverre ikke trolig Panthenol å hjelpe. Legemidlet Allantoin har en lignende effekt. Verktøyet skal påføres ren hud med et tynt lag 3-4 ganger om dagen.
 2. Bodyaga. Det er et billig, men effektivt middel for arr, blåmerker og cellulitter. Prinsippet for dets tiltak er å øke blodsirkulasjonen i de behandlede områdene. Bodyaga fjerner blått og mørkt merker fra akne.
 3. Salisylsyre og hydrogenperoksid. Kombinasjonen av disse komponentene gir et utmerket resultat. Syret korroderer og fjerner den øvre delen av epidermis, noe som gir effekten av peeling. På grunn av dette forbedres vevregenerering. Og hydrogenperoksid lyser forsiktig pigmentet av epidermis, visuelt gjemmer spor av akne. Bruk sammensetningen til å peke - bare på den berørte huden!
 4. Kontraktubeks. Dette er en av de mest populære og effektive kremer mot arr og arr. Sørg for å dampe huden før du bruker den medisinske sammensetningen. Hvis du bruker den daglig i 2-3 måneder, kan du bli kvitt små spor, store arr blir mye mindre merkbar.
 5. Løk ekstrakt. Apotek selger klar løk ekstrakt - det er faktisk en konsentrert alkohol tinktur av løk. Dette verktøyet hemmer utviklingen av patologiske celler som danner arrvæv. I tillegg beskytter regelmessig bruk av løk ekstrakt huden fra akne igjen.
 6. Heparin salve. Generelt brukes det ofte i kampen mot åreknuter. Salve perfekt penetrerer blodårene, aktiverer blodsirkulasjonen, har en løsnings effekt, helbreder. Derfor er salven også effektiv for å fjerne post-akne.
 7. Retinolacetat. Dette er et konsentrert vitamin A, som kommer inn i huden fra utsiden. Når du legger Retinol hver dag på området av arr og arr, stimulerer du prosessene for fornyelse og reparasjon av huden.

I tillegg er det populære og effektive rettsmidler for akne, noe som også akselererer prosessen med å fjerne merker og arr. Blant dem er Differin, Skinoren-gel, Baziron, etc.

Maskinvare fjerning av akne arr

Hvis arrene er ganske store og dype, vil det være rett og slett umulig å bli kvitt dem ved hjelp av salver. I dette tilfellet vil du hjelpe prosedyren skjønnhetspleie.

 1. Laser polering. Prosedyrsprinsippet er at de "ekstra" bølgende delene av huden bare er avskåret av en laser, huden er dermed justert. Full restaurering av glattheten i epidermis oppnås gjennom mange prosedyrer. Hvis du har hypertrofiske arr som stiger over hovednivået på epidermis, så er effekten på selve arret. Hvis du har en hul på huden, er bare kantene polerte for å gjøre huden mer jevn og jevn. Det samme prinsippet brukes i kampen mot strekkmerker.
 2. Mesotherapy. Denne prosedyren er kun effektiv i kampen mot friske arr. Ved hjelp av små nåler injiseres spesielle vitamin cocktails under huden, noe som stimulerer prosessen med hudregenerering og regenerering.
 3. Peeling. Faktisk er peeling den samme slipingen, men uten hjelp av en laser. Peeling kan være mekanisk når det øvre keratinøse laget av epidermis fjernes med en mekanisk slipebørste. Kjemisk peeling er svært populær når døde vekter erodert av spesielle kosmetiske syrer. Generelt kan peeling gjøres hjemme, etter å ha forberedt en enkel skrubbe. Bland sukker, sitronsaft og smør, bruk på ansikt og massasje i minst 10 minutter. Sitronsyre utfører i dette tilfellet rollen som kjemisk peeling - det spiser forsiktig de døde partiklene bort. Sukkerkrystaller er en mekanisk peeling børste, de fjerner bokstavelig talt alt unødvendig fra overflaten av epidermis. Oljen i masken gir mykning og ernæring.
 4. Mikrostrøm eksponering. I dette tilfellet påvirkes områdene som påvirkes av spor av huden, av lavfrekvente strømmer, noe som forbedrer blodsirkulasjonen i epidermis, stimulerer metabolske og regenerative prosesser.
 5. Støvsuging. Et lite apparat, som ligner en støvsuger, har en punkt-lignende effekt på overflatene av epidermis med spor av post-akne. På grunn av vakuumeffekten på arrene øker blodsirkulasjonen i disse områdene, regenereringsprosesser blir akselerert.

Bare en kompetent og erfaren kosmetolog kan velge enheten og prosedyren som passer for deg. Med en profesjonell tilnærming, kan du bli kvitt spor i bokstavelig talt 5-6 prosedyrer.

Folk rettsmidler for å bekjempe post-akne

Hvis det ikke er tid eller mulighet til å gå til en skjønnhetspleie - ikke fortvil. Du kan bli kvitt spor av post-akne hjemme, men i dette tilfellet må prosedyren gjøres i lang tid, i 2-3 måneder. Men tålmodighet og utholdenhet vil gi resultatet, og arrene med arr vil gradvis forsvinne. Her er noen populære og effektive oppskrifter som vil hjelpe deg med å bli kvitt post-akne.

 1. Sitronsaft, persille og kefir. Denne oppskriften er effektiv hvis akne merkene er mørk lilla, brun eller blå. Persille må knuses i en blender, bland saften med kefir og sitronsaft, påfør prikket på pigmentert hud. Dette er et utmerket blekemiddel.
 2. Melk, rosmarinolje, leire. Blå eller hvit leire skal fortynnes med melk for å oppnå en kremaktig konsistens, tilsett 5-6 dråper rosmarin eterisk olje. Dette er et utmerket antiinflammatorisk middel som vil lindre røde flekker, hudormer og arr.
 3. Kanel og honning. Det er en effektiv sammensetning mot arr og arr. Masken fungerer mye bedre hvis den brukes til frisk skade. Honning bør tas naturlig, blandet med kanel i like store mengder.
 4. Tomat og stivelse. Tomater blandet med stivelse kan brukes mot hulrom på huden og betennelse i epidermis. Påfør slurry punktvis, bare på de berørte delene av huden.
 5. Whitening is. Det er veldig nyttig å forberede blekis til huden, som ikke bare styrker strukturen og fargen, men strammer og toner epidermis. Det er nødvendig å male i en blender agurk og en haug persille, hell et glass kokende vann. La det brygge, og hell deretter i form for frysing, rett med massen. Å tørke ansiktet med forberedt is om morgenen og om kvelden er en utmerket maske for betente områder.
 6. Medisinsk paraffin. Dagens moteindustri tilbyr oss paraffin håndbad - prosedyren gjør huden jevn og fuktig. Men få mennesker vet at kosmetisk medisinsk paraffin perfekt regenererer vev, stimulerer produksjonen av elastin og kollagen. Påfør prikket parafin, smeltet og avkjølt til medium temperatur, til den berørte huden. Etter tre uker med daglig behandling, vil et reelt resultat bli merkbart.

Disse er ikke bare effektive, men også tilgjengelige, samt enkle å lage oppskrifter for å hjelpe deg med å bli kvitt de hatet arrene. Men det er viktig å forstå at konsentrasjonen av stoffer i husholdningsmasker er svært liten, for å få et reelt resultat, bør de brukes regelmessig i minst tre måneder.

Hvordan unngå post-acne dannelse

I kampen mot neste akne og arr, tror vi - og hvordan å unngå det? Den enkleste tingen er å forhindre akne. Men dessverre er det ikke alltid i vår makt. Her er noen tips og råd som hjelper deg med å unngå merker og arr på den delikate huden i ansiktet.

Hvis du har akne eller hudormer, ikke kjør dem. Du kan ikke tilfeldig bruke forskjellige typer rensegeler og tonics. Det er best å gå til en god skjønnhetspleie og identifisere årsaken til problemene. Pekende og målrettede effekter vil bli kvitt akne raskt og uten konsekvenser.

Ikke press ut akne med hendene, spesielt med skitne. Dette er fulle av infeksjon, betennelse i dette tilfellet kan ikke unngås, spor av stor akne forblir lenge.

Se tilstanden i tarmene dine, fordi akne ofte er et brudd på fordøyelseskanalen. Du må spise riktig, for å være fra skadelige, salte, røkt og stekt mat, frø, nøtter, sjetonger. Det er nødvendig å regelmessig drikke sorbenter for å fjerne tarmene fra giftstoffer og giftstoffer, forstoppelse bør ikke tillates.

Rengjør huden fra vegstøv hver dag, ikke glem å fjerne sminke. I ingen tilfelle ikke la porene være tilstoppet - slik begynner betennelsen. Bruk kun engangshåndklær og servietter, slik at ingen skadelige bakterier kan forbli på stoffet, som igjen kan tørke på ansiktet på ren hud.

For alvorlig betennelse, prøv å ikke bruke alkoholbasert kosmetikk. Deres aggressive sammensetning kan føre til forbrenning på sensitiv hud, hvorpå mørke merker og flekker vises.

Ikke utfør mekanisk rengjøring selv, det er bedre å betro det til en profesjonell. Spesielt er det umulig å åpne en umodig pimple. Berør det - hvis det gjør vondt, er det rødt, du bør ikke røre det enda. Vent til et hvitt hode danner på huden, og bare deretter gå til en skjønnhetspleie eller åpne et kvise med spesialverktøy, etter at du har desinfisert alt.

Beskytt huden mot direkte sollys - de betent områder av dermis som påvirkes av ultrafiolett stråling, kan pigmenteres mer enn vanlig.

En gang i uken, gjør et hjem peeling for å fjerne døde hudskalaer, huden skal oppdateres.

Følg disse enkle reglene for å unngå akne og arr i ansiktet ditt.

Dessverre kan en person med problemhud sees langt unna. Og selv om du vokser opp ungdommen, og du klarer å takle betennelse på huden, følger spor av akne med deg lenge. Men hvis du nærmer deg problemet på en omfattende måte, kan du henvende deg til en erfaren kosmetolog, overvåke ernæring, utføre hjemme og profesjonelle prosedyrer, ta behandling, og alt kan korrigeres. Tålmodighet og kompetent tilnærming vil hjelpe deg med å finne en jevn og jevn hud i ansiktet!

Hvordan bli kvitt akne flekker?

Juvenil akne er et ubehagelig fenomen, som langt fra unngås av alle. Vel, hvis de fyller 20 år, forsvinner de, men dette er ikke alltid tilfelle. Ugle spor - resultatet av feil behandling, som blir grunnen til utvikling av komplekser, misnøye med utseendet deres. Dette er imidlertid ikke en setning, fordi det finnes måter å kvitte seg med.

Årsak akne merker

Hvis en tenåring prøver å kvitte seg med en umodig pimple, ved unprofessional handlinger, forårsaker han skade på omgivende hud. Hvis dette ikke bruker desinfeksjonsmetoder, kan du enkelt smitte såret. Det berørte området er fylt med melanin, som under påvirkning av solen forandrer hudfargen. Slik oppstår post acne (akne merker).

Feil behandling av akne kan føre til alvorlige konsekvenser, noe som forårsaker utseendet til enda mer ubehagelige formasjoner:

 • arr eller dimple;
 • keloid vekst av den crimson fargen, som kan øke i størrelse, utvide utover grensene av det skadede området;
 • hypertrofiske formasjoner som har en konveks form, som ikke øker.

Derfor er det viktig å vite - hvordan bli kvitt akne i ansiktet.

Behandlingsteknikker for post-akne

Det er mange alternativer for å eliminere slike problemer, som spor av akne. De mest påviste, pålitelige og sikre metodene er tradisjonell medisin. De brukes, avhengig av problemets kompleksitet:

 • Den mest fornuftige løsningen er å kontakte en hudlege hvis problemene har gått for langt, og konsekvensene har tatt en veldig alvorlig form.
 • Hvis problemene er moderate, vil en profesjonell skjønnhetspleie hjelpe.
 • En liten endring i pigmentering etter fjerning av en liten kvise kan elimineres alene, men med obligatorisk overholdelse av desinfeksjon og rådgivning med lege.

Narkotikabehandling

Medisinske metoder inkluderer bruk av narkotika - retinoider, som er derivater av vitamin A. Deres effekt er evnen til å aktivere prosessene for cellefornyelse, og samtidig opptrer misfarging av den berørte huden.

For mer alvorlige tilfeller vises "Differin", tatt både eksternt og internt. Denne medisinen er foreskrevet utelukkende av den behandlende legen.

Blant kjemikerens rettsmidler har Kontraktubex-krem vist seg bra, det er svært effektivt for å fremme epithelial regenerering. Den inneholder heparin (antiinflammatorisk effekt), allatonin (helbredelse) og løkekstrakt (forhindrer dannelsen av unormale celler). Dette verktøyet gnides hver dag inn i huden til helt absorbert, deretter påføres en bandasje, som fjernes etter 8-10 timer. Prosedyren varer opptil 2 uker.

Preparater med lignende effekt, som også vellykket brukes til hudproblemer:

apotek agenter

Uavhengig avhenger av postacne, hvis det ikke går veldig bra, kan du ved å utføre prosedyrer ved bruk av apotekverktøy:

 • Parafin. Det smeltede parafinfallet påføres direkte til det berørte punktet. Når den fryser, blir den forsiktig fjernet og en nærende krem ​​brukes. Denne metoden er kontraindisert i nærvær av et vaskulært nettverk.
 • Clay og bodyaga blandes i like deler, 5 dråper 3% hydrogenperoksid tilsettes. Blandingen påføres på problemområder i 15 minutter. Du kan forbedre effekten av denne prosedyren ved å bruke en aloe vera mask.
 • Salisylsyre. På grunn av dens dype gjennomtrengning i porene, løser dette stoffet herdede sebaceous plugger. Som et resultat blir porene rengjort, innsnevret, den inflammatoriske prosessen stopper, og sporene av akne forsvinner helt. Det er nødvendig å gjennomføre prosedyren svært nøye, bare bruk syre på det berørte stedet. Hvis det kommer inn i sunne områder, blir epitelet tørket ut og peeling oppstår.

På kosmetikkkontoret

I en spesiell salong foreskriver en kosmetolog en prosedyre som er nødvendig for en tenåring, avhengig av graden av skader på huden:

 • Ansiktsmasker Slike prosedyrer er mye brukt med moderate eller minimal hudlesjoner.
 • Mesotherapy. Det er ledsaget av anvendelse av serum, aktiverende metabolske og gjenopprettingsprosesser på mobilnivå. Sammensetningen av serumet inneholder vitaminer, kollagener, hyaluronsyre, det bidrar til å returnere den normale hudfarge, og de skadede områdene glattes.
 • Microdermabrasion. Ved hjelp av en spesiell enhet i form av en pensel med slitende dyser, blir det øverste lag av huden skrapt av. Denne prosedyren er vanskelig, siden det krever en rehabiliteringsperiode, og det er også ganske smertefullt. Effekten begrenser imidlertid alle vanskeligheter, huden blir glatt, arene forsvinner.
 • Støvsuging. Enheten er en støvsuger som suger opp blandingen av støv og hudsekretjoner akkumulert i porene. Vaskulær mikrosirkulasjon er aktivert, epitelet tar på seg en frisk farge. Hudoverflaten blir jevn og smidig.
 • Microcurrents. Huden er justert på grunn av innkommende nåværende pulser. Sterkere muskler oppstår, blodsirkulasjonen øker, huden gjenoppliver.
 • Peeling. Denne metoden brukes til å kvitte seg med akne og spor av dem. Det utføres i medisinske institusjoner og skjønnhetssalonger.

Kemisk peeling betraktes i 3 varianter: dyp, middels og overfladisk. Prosessen begynner med påføring av toner, etterfulgt av glykolsyre. Etter at epithelets topplag er ødelagt, blir overflaten vasket av med en alkalisk oppløsning.

Ultralyd peeling fjerner døde hudpartikler, plugger som dekker porene, glatter rynker, rynker, akne arr. Under denne peeling oppstår mikromassasje, noe som fremmer rask hudregenerering. Som et resultat forsvinner flekkene fra akne, og huden får et sunt utseende.

 • Laser polering. Denne metoden er den mest effektive blant de andre, fordi den lar deg kvalitativt fjerne spor av akne. Laserstrålen fjerner fuktighet fra hudvevet. Dette øker temperaturen på huden. Resultatet er økt vekst av fibroblaster, kollagen og elastin. Denne metoden krever minst 6, maksimalt 10 økter. Mellom hver prosedyre ca. 2 uker med rehabilitering. Resultatet er en ideell hud som det er umulig å finne spor av akne.

 • Bekjemp mot akne flekker hjemme

  Å håndtere uavhengig med post-acne, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre kosmetiske masker eller medisiner. Du kan lage en blanding av komponenter som alltid er til stede:

  • Sitron-Egg Mask. Du må ta 1 egg hvit, sitronsaft (2 ts). Den påføres i 15 minutter, vaskes med varmt vann. Du kan bruke vitaminkrem.
  • Tomatstivelsesmaske. Tomatmasse blandet med 1 ss. l. stivelse, bland og søk i 5-7 minutter. Prosedyren utføres i løpet av måneden, 2 ganger om dagen.
  • Hvit leire og 2 ts. sitronsaft med litt vann. Gruel er brukt punkt. Etter 10-15 minutter skylles med varmt vann, deretter kaldt.
  • Du kan kvitte seg med røde flekker etter å ha klemmet akne med en maske av blå eller grønn leire, vann og rosmarinolje. Det er nødvendig å gjennomføre prosedyren 2-3 ganger om dagen i 15 dager.
  • Et godt middel for arr består av kanel og honning (1: 1), suge i ca 15 minutter.
  • Agurksaft eller vassle er et utmerket blekemiddel. En lignende effekt kan gi papaya, rå poteter eller avokadoer.

  Buljonger og tinkturer

  Et interessant og like effektivt verktøy er isbiter fra persille eller kamille. Greens er finhakket, fylt med kokende vann, helt i isforms når det er avkjølt og frosset. De resulterende kuber kan tørke ansikt, nakke, skuldre, rygg. Huden er tonet, opplyst, blir friskere og sunnere.

  Hypericum tinktur hjelper også med å eliminere post-akne. For å gjøre dette, ta ca 2 ss. l. tørkede blomster Hypericum, helle alkohol, gå på et mørkt sted, og sjel. Etter 7-10 dager er infusjonen klar til bruk (tørke problemområder).

  Bruk av essensielle oljer

  De mest populære oljene er rosmarin og tea tree. Etter prosedyren for rensing av ansiktet, bruk en dråpe en prikk på stedet etter akne.

  For å bli kvitt arrene, hjelper du med olje avokado, lavendel og tea tree. Ved slike problemer anbefales det å vaske med vann med eplecidereddik (3: 1). Hvis du lager kremer med denne løsningen (bomullstoffet er fuktet og påført i 5-7 minutter), kan du eliminere selv det gamle pigmentet.

  Eliminere eller forhindre?

  Det faktum at du ikke kan fjerne acne selv, ble sagt og sagt mye. Men ikke så lett å motstå og ikke å klemme ut den hatet ål. Dette kan ikke gjøres, spesielt hvis det er umoden. For å bestemme dette stadiet kan være tilstedeværelse av rødhet, smerte, mangel på et hvitt hode. Hvis du forstyrrer huden i denne tilstanden, kan du forårsake alvorlige komplikasjoner i form av dimples, humper, arr eller pigmentflater.

  Selv om kvise er moden, er det ikke anbefalt å fjerne det hjemme. Det er bedre å kontakte en profesjonell skjønnhetspleie. Tross alt, å fjerne fettpluggen i betent tilstand er et veldig risikabelt skritt. Således er det mulig ikke bare å infisere infeksjonen, men også å forstyrre strukturen i huden, konsekvensene av disse er arr og pigmentspor.

  Etter fjerning av pustulær akne fra en kosmetolog, er det tilrådelig å ta C-vitamin slik at sårene blir raskere. Forresten er dette vitamin ønskelig å bruke som profylaktisk mot akneutslett (opptil 1000 mg daglig i 2,5-3 måneder).

  Så snart pimpleet har dukket opp, bør det kauteriseres med alkohol, acetylsalisylsyre eller jod. Dette vil bidra til å stoppe prosessen med betennelse og forhindre vekst av bakterier.

  Som forebyggende tiltak brukes resorberbare gelmidler. For å forhindre uønsket pigmentering, er det bedre å beskytte ansiktet mot eksponering for direkte UV-stråler. Det er tilrådelig å bruke solkrem, ha på seg en hodeplagg med et felt eller visir, det maksimale oppholdet i skyggen.

  Hvis du regelmessig utfører peeling prosedyrer, rengjør ansiktet med bruk av skrubbe, følg hygiene metoder, kan du forhindre utseendet av akne.

  Anbefalinger kosmetolog: hvordan du raskt takler post-akne

  I tillegg til den enkle sannheten - ikke rør ansiktet med skitne hender, bør du lytte til profesjonelt råd, og da vil postakne slutte å være et problem:

  • Før kosmetisk prosedyre må du forberede huden: vask med varmt vann med babysep.
  • Etter prosedyren, bruk en dagkrem på ansiktet.
  • For ikke å provosere utseendet på pigmentplettene, er det forbudt å gå ut i solen etter å ha holdt en maske, som inkluderer juice, masse eller sitrusolje.
  • Med mørk hud påføres ikke blekekrem.
  • Kosmetikk bør ikke ha hydrokinon irriterende for huden.
  • I kremer er overvekt av vitamin C, arbutin, hyaluronsyre og kojinsyre, lakris eller mulberry ekstrakter ønskelig.

  Svar på de hyppigste spørsmålene

  Jeg vil bli kvitt arr, men jeg tviler på hva jeg skal gjøre?
  Hvis arrene er for gamle, vil det bli nødvendig med alvorlige inngrep på nivå av en hudlege hos en medisinsk institusjon. Hvis de har dukket opp nylig, er det håp, men det er nødvendig å følge anbefalingene om pålegg av passende masker og kremer.

  Kan jeg bli kvitt akne spor i 1 dag?
  Svaret er definitivt negativt. I kampen mot akne merker, er tid, tålmodighet og streng overholdelse av alle finesser av prosedyren kreves. Kollagenproduksjon er nødvendig for å gjenopprette skadede hudområder, denne prosessen kan vare i flere måneder. Hvis rødhet liten, kan oppnås forholdsvis hurtig ved å anvende "concoctions" på gelen ca 5 minutter og det må skylle og tørke med et avkok av kamille. For rask healing, kan du bruke hemorroider salven "Aurobin".

  Hvor viktig er slanking?
  Et sunt kosthold vil sikre normal funksjon av alle organer, som vil ha en gunstig effekt på hudtilstanden. For forbedring av epitelet, foruten å spise mat beriket med nødvendige mikroelementer og vitaminer, er det også nødvendig å drikke opptil 2 liter vann om dagen. En tilstrekkelig mengde fuktighet som kommer inn i kroppen, vil bidra til en mer aktiv fornyelse av epitelet, helbredelse av sår og forbedring av hudfarge.

  Hvilke vitaminer er mest gunstige for huden, og i hvilke produkter er de inneholdt?
  Hovedparten er vitamin A, i den største konsentrasjonen finnes det i spinat, brokkoli, gulrøtter. I potet, avokado og tomater - vitamin E. Hvis det er en predisposisjon for akne, er det best å utelukke melprodukter (hvitt brød), fet og stekt, helmelk og redusere sukkerinntak. Gi preferanse til kokt mat og dampet. Spis mer grønnsaker og grønnsaker.

  Hvordan håndtere post-akne (video)?

  Denne videoen beskriver i detalj ulike kosmetiske og folkemessige rettsmidler som effektivt bidrar til å bekjempe aknefargene.

  Hvordan bli kvitt akne karakterer - vi vil starte tidligere, vi vil lykkes raskere! Vi fjerner flekkene og arrene i ansiktet etter akne

  Uansett alder av akne, blir flekkene etter dem de samme, men ikke like forsvinner.

  Hvordan bli kvitt akne merker raskt, bevist folkemessige rettsmidler og effektive prosedyrer.

  Noen var heldigere, noen mindre.

  Det handler nå om hudproblemer, spesielt akne og spor etter dem.

  I ungdomsåret blir problemet med akne sjelden overvunnet, men hvis det forblir der, og etter puberteten, dannes ikke akne, så i de fleste tilfeller vil huden regenerere seg selv. Og det er vanskeligere problemer.

  Når de modnes, mister huden sin evne til å regenerere, og akne i voksen alder etterlater dype arr og blemmer. Hvordan bli kvitt spor av akne, og om det er mulig å oppnå ren hud, la oss se.

  Hvordan bli kvitt akne karakterer avhengig av typen

  Akne forårsaker hovedsakelig hormonelle lidelser, demodikose, sykdommer i mage-tarmkanalen, bakterielle infeksjoner, mangel på vitaminer og svikt i immunsystemet. Uansett hva som forårsaker akne, bli kvitt spor etter dem på samme måte.

  Typer av merker (arr) etter akne:

  • normotrofisk - ingen tetninger, men fartøy er synlige gjennom tynn hud;

  • atrofisk - grunne fordybninger, ikke forskjellig fra hudfarge;

  • Keloid arr - litt hevet på grunn av intensiv dannelse av bindevev i det skadede området slik at tuberkuler dannes;

  • Hypertrofiske arr - de har en tett rosa farge, i form som de ligner på keloider, men vevets natur er ar, og når tiden går, kan de forsvinne alene.

  Folk rettsmidler for å eliminere flekker i ansiktet etter akne

  I noen tilfeller kan behandling av akne og deres effekter utføres hjemme. Det er tilrådelig å gjøre dette hvis det ikke var for mange akne, og det er bare mindre hudfeil.

  Hvordan bli kvitt akne karakterer: enkle folkemessige rettsmidler.

  Salicylsyremaske

  Oppløs en halv teskje salisylsyre i en teskje kokende vann og rør om til det er oppløst. Legg til en halv teskje honning og smør problemområder med et punkt. Hold i 20 minutter, skyll. Lag en maske arr hver dag før du går og legger deg.

  Healing leire fra flekker på ansiktet

  Masken av hvit eller blå leire, blandet på naturlig rød tørrvin, lyser og stimulerer hudfornyelse. Dårlig kvalitet vin, i pakker, med tilsetning av alkohol, vil ikke hjelpe. Trenger et naturlig produkt.

  Utmerket effekt gir en maske med grønt leire på vann med tilsetning av en dråpe rosmarin eterisk olje. Hold masken på problemhuden i 10-15 minutter.

  Forbered en ny maske før hver applikasjon, kan sammensetningen ikke lagres. Påfør hvis prikket, så annenhver dag. Hvis på alle ansikt, så en gang i uka.

  Oljer bli kvitt arr etter akne

  Ekstra jomfruolivenolje og bedre - druefrøolje - et unikt verktøy for massasje. Med daglig massasje med disse oljene kan arr på ansiktet gi gode resultater i regenerering, fuktighetsgivende, nærende hud. Blodsirkulasjonen er forbedret, og huden fornyes raskere.

  Hvordan bli kvitt akne merker med agurk

  Pigmenterte flekker etter akne og andre utslett fjernes ved hjelp av agurk. En maske, tonic eller lotion, med jevnlig bruk, lyser huden og fjerner flekker. En nyttig "bonus" av agurk betyr er innsnevring av porene.

  Persille for lysing og restaurering

  Hak 50 gram persille grønnsaker og tilsett 50 ml kokende vann. Insistere en halv time. I den resulterende infusjonen fuktighet gaze, litt klemme, og påfør på et rent ansikt. Kan holdes til gasset har tørket.

  Effektiv selv å tørke ansiktet med frossen infusjon to ganger om dagen. Persille oppdaterer huden, fjerner flekker, gir tone og gir elastisitet.

  Hvis arr og arr etter akne på huden i mer enn to måneder, og hvis de er store, er folkemedisinene ineffektive. Vi må be om hjelp fra en hudlege. Legen kan ordinere salver og geler av lokal bruk, og fra de gamle arr og arr vil du bare lagre maskinvareprosedyrer.

  Spots i ansiktet etter akne: hvordan bli kvitt ved hjelp av aktuelt apotek

  Etter heling av akne på huden, er det både knapt merkbare merker og dype keloid arr. Legemidler, beskrevet nedenfor, virker ikke egentlig på dype gamle arr, men det kan godt fjernes små og små spor. For å finne riktig produkt, konsulter en hudlege. Han vil fortelle deg hvordan du blir kvitt spor og arr etter akne, og foreskrive en omfattende behandling.

  Prosessen med å kvitte seg med arr varer noen ganger i mange år, spesielt hvis de ikke blir behandlet i tide. Men selv når du fjerner friske arr, ikke forvent umiddelbare resultater!

  Hva er måten, hvordan bli kvitt akne karakterer?

  Skinoren

  Den aktive ingrediensen i krem ​​er azelainsyre, som hemmer melaninsyntese. I kombinasjon med glykolsyre og arbutin håndterer stoffet vellykket spor etter akne.

  Dermatix

  Sammensetningen av "Dermatiks" inneholder silikon, silikon, som lykkes med å behandle gamle arr, myke det berørte området og ødelegge overskytende kollagen.

  Scarguard

  Uvanlig flytende, men ganske behagelig, inneholder salven, i tillegg til forskjellige aktive stoffer, silikon og vitaminer. Påfør salven med en børste, det skaper et beskyttende lag, under hvilket de viktigste stoffene "virker". Takket være denne beskyttelsen er Scarghard-behandlingen mye mer effektiv.

  Sledotsit

  Kremet er basert på virkningen av hyaluronsyre, som fremmer vevregenerering, så vel som på et spesielt bioteknologisk produkt og planteekstrakter. Fungerer for de som leter etter hvordan å bli kvitt akne arr, men det tar lang tid.

  Kontraktubeks

  Gelen virker på basis av heparin med løkekstrakt og allantoin. Den klare seg godt med dype arr etter operasjoner og med dype keloid arr. Sannsynligvis den eneste store ulempen med det, er den høye prisen.

  Salicylisk sinkpasta

  Når flekkene i ansiktet etter akne er slitne, hvordan bli kvitt - smør problemområder med salicyl-sinkpasta. Dette beviste middelet eliminerer blåse og røde flekker etter akne.

  Mange produsenter av "pleie" kosmetikk produserer en spesiell serie produkter basert på salicylsyre. Kombinasjonen inneholder ofte en gel for vask, maske, skrubbe, lotion og krem. Dette for eksempel, Proactiv eller Stopproblem - salicylic kompleks fjerner fett, exfoliates døde partikler, og eliminerer akne merker.

  Retasol

  Midler for mild rensing med grunne arr. Under påvirkning av "Retasol" er det en intens hudavskalling og fornyelse. Hvis du planlegger å bruke verktøyet, må det smøres med fuktighetsgivende "Videstim" for å unngå sprekker på huden.

  Exfoliating krem ​​fra akne flekker

  Regelmessig bruk av skrubber og kremer, exfoliants vil tillate å jevne huden, fjerne rynker, pigment flekker. Men det er mulig å bruke exfoliants med ANA-syrer bare i høst-vinterperioden, opphold i solen mindre og bruk solkrem.

  Hvordan bli kvitt akne arr: medisinsk og salong prosedyrer

  Forskere rundt om i verden er stadig på jakt etter effektive metoder med lav effekt for å fjerne arr fra akne. I dag gir medisin offentlig tilgang til effektive maskinvareprosedyrer. Disse tjenestene er fortsatt dyre, men de fleste av dem, hvis de brukes riktig, har langvarig effekt.

  Kjemisk peeling

  En svak løsning av salicylsyre, melkesyre eller pyruvsyre påføres huden, som har en mild eksfolierende effekt. Samtidig produseres kollagen raskere, huden er justert og tonet.

  Mekanisk peeling

  Vanligvis brukes som mekanisk peeling

  • dermabrasjon - fjerning av det øvre lag av huden med små, raskt roterende børster. Det hjelper virkelig å bli kvitt akne, men dermabrasjon er traumatisk og smertefull;

  • mikrodermabrasjon - eksponering av huden til aluminiumoksid, som fjerner døde hudceller. Mindre traumatisk peeling ved bruk av slipemidler, utført av lege for flere prosedyrer.

  Laser sliping

  Under prosedyren fordamper laserstrålen de skadede hudlagene. Samtidig er fartøyene umiddelbart "forseglet", prosedyren er blodløs. Sesjonen med laserpolering varer omtrent en halv time, det krever anestesi. Vanligvis blir det ønskede resultatet oppnådd i flere prosedyrer med intervaller på en og en halv time.

  arsonvalization

  En fysioterapeutisk metode der en høyfrekvent vekselstrøm av liten størrelse er pulserende, sammen med høy spenning. Darsonvalisering utføres for å kvitte seg med akne arr, bare av en helsearbeider. Vakuumelektroder sprinklet med talkum og ført over problemområdet av huden. Strømmen er slått på først etter at elektroden er installert på ønsket sted. Arr blir fjernet ved hjelp av gnistladning med utslipp av nitrogenoksid og ozon.

  Sesjonen varer opptil 15 minutter, de utføres annenhver dag. Vanligvis trenger du fra 10 til 15 økter for å fjerne arr.

  Etter prosedyren, er en fuktighetskrem nødvendigvis påført, fordi huden har en tendens til å tørke ut.

  Kollageninjeksjoner

  I noen tilfeller kan sporene av akne lindre kollagen i form av injeksjoner. Dessverre er effekten av dette ofte midlertidig, så etter fem eller seks måneder må prosedyren gjentas.

  Z-plasty

  Dette er en fullverdig operasjon, der et arr blir skåret ut. Det hjelper i svært vanskelige tilfeller, er i dag en innovasjon, det er ikke billig. Kan ikke utføres på keloid arr.

  I tillegg til de ovennevnte prosedyrene, brukes mesoterapi, IR-terapi, frysing med flytende nitrogen, termiske masker og komprimerer også for å forbedre hudregenerering og akselerere kollagensyntese. Ikke dårlig også fruktsalong peelings arbeid.

  En ting er viktig: For ikke å søke senere på hvordan å bli kvitt akne arr, ikke presse akne og ikke selvmedisinere med akne og andre typer akne.

  Hvordan bli kvitt akne markerer deg selv

  Akne gjør ikke noen vakrere, men en enda større feil er sporene som er igjen av dem.

  Blå og røde flekker, lyse arr eller groper vises like i øynene.

  Å bli kvitt dem er mye vanskeligere enn akne seg selv. Men det er fortsatt måter å returnere huden til et sunt utseende.

  • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
  • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
  • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
  • Helse til deg og din familie!

  Hvorfor forbli

  Årsakene til post-akne, og slik er det i medisin det aksepteres å ringe sporene etter akne, ikke bare reduseres til en rent fysisk skade på huden.

  Når du knuser en stor pimple, er epidermisens integritet ødelagt. For å gjenopprette naturlig, tar det tid.

  Komplisere denne situasjonen kan være mannen selv, som uten å vente på modning av elementet, begynner å presse det ut eller gjør det uten å observere sterilitet og andre regler.

  Foto: Etter ekstrudering på hudflettene og arrene

  Kosmetologer bekrefter at de største og mest komplekse flekkene og arrene forblir nøyaktig på stedet for den pressede akne. Men selv om pimpleet ikke berører hendene i det hele tatt og behandler det umiddelbart, garanterer det ikke at det mangler merker på huden.

  Hvorfor skjer dette?

  • I stedet for den inflammatoriske prosessen er det alltid et økt nivå av melanin, et hudpigment som gir det en mørkere tone. Følgelig, jo sterkere betennelsen, jo mørkere blir området selv etter at kimen har helbredet.
  • Spor på sensitiv hud er mer sannsynlig å forbli. Dette problemet gjelder ikke bare ansiktets hud. På brystet og på paven forblir også tegn fra akne, hvor mange vil gjerne bli kvitt.
  • Noen menneskers hud er utsatt for keloid arr. På ansiktet kan slike merker forbli på kinnene og på pannen.
  • Kollagen produsert av kroppen er av stor betydning for hudregenerering. Hvis denne prosessen forstyrres, kan hullene forbli på skadestedet (med utilstrekkelig produksjon av kollagen) eller et hypertrofierert arr (med et overskudd).

  Derfor anbefaler kosmetologer og hudlege å konsultere en lege for behandling av sterke utslett og ikke å presse akne alene.

  Hvordan blir det dannet

  Mekanismen for post-acne dannelse er direkte relatert til regenerativ funksjon av huden.

  Huden er et organ som regenererer på egen hånd. Selvfølgelig eksisterer grensene for slike muligheter for organismen.

  Foto: Acne Facial Scars

  Skadesiden fylles først med granulasjonsvev. Det er et bindevev som midlertidig erstatter epidermis eller dypere hudlag, til de gjenoppretter seg helt.

  Bindevevet i senere stadier omdannes til et arr.

  Området hvor arrene ble igjen, har mindre funksjonalitet enn resten av huden.

  Det er mer følsomt for ultrafiolett, det gjenoppretter ikke hårsekkene. Derfor er det viktig å forhindre dannelsen.

  Hvis den inflammatoriske prosessen fant sted uten betydelig skade på huden, blir det vanligvis dannet røde eller blåaktige flekker på stedet. De løser etter hvert seg selv.

  Video: Miracle Cure for akne

  Hvordan bli kvitt akne karakterer

  Selvfølgelig er det ikke nødvendig å vente på at akne merkene skal passere seg selv.

  Hvis post-akne ble dannet i slike områder som ikke er synlige for et nysgjerrige øye (på baksiden, paven, bena), kan du ikke varsle. Men mange mennesker vil raskt fjerne dem.

  Vurder hvordan du kan bli kvitt akne karakterer.

  Hjemme

  Er det mulig å fjerne postacne selv?

  Enhver skjønnhetspleie vil gi et positivt svar. Selvfølgelig vil dette ikke skje umiddelbart, du må være tålmodig med vanlige prosedyrer, men effekten er sikker på å være.

  Videre har huset et stort utvalg av egnede verktøy for dette:

  • selvfremstillede og kjøpte masker;
  • kosmetiske og medisinske preparater, samt folkelige oppskrifter.

  masker

  Før du bruker masker, må du rense huden.

  Hvis ansiktet har arr etter akne, vil eksfolierende masker bidra til å utjevne lettelsen ved å oppdatere huden:

  Foto: En maske med tomatmasse gir hudavlastning

  • et utmerket middel er tomatmasse blandet med stivelse. Hold denne blandingen på ansiktet i 5 minutter daglig;
  • For å legge til en lysende effekt på peeling-effekten, tilsettes fingrått agurk uten skallet til tomatens masse. For det første samles juice av grønnsaker med en bomullsskive og gnides i problemområder med myke massasjebevegelser. Deretter skal resterne av masken påføres på huden og legges ned slik at blandingen ikke glir. Etter en kvart time må du vaske.
  bleking

  Bleking masker kommer fra røde eller blåaktige flekker.

  Foto: godt hvitt hud sitronsaft

  • Sitronsaft har gode anmeldelser. Det brukes som en lotion for ansiktets hud, men det er bedre å klargjøre sammensetningen for masken, bland 2 ts. juice med hvit egg. 15-20 minutter vil være nok for virkningen av denne blandingen.
  • For pinpoint bruk kan sitronsaft blandes med potetstivelse.
  • Agurk har en mild lysende egenskap, i parallell, det fukter huden. Bruk vegetabilsk juice som en lotion, sett tynne sirkler på ansiktet. Men det er bedre å gni kjøttet fint og bruke jevnt på ansiktets hud.
  • Sitronsaft og hjemmelaget melk (eller fettfattig krem) for å ta 1 ts. Legg til 2 ss. l. tørr gjær. Rør og søk umiddelbart på pigmenteringsområder i 10-15 minutter.
  Med leire

  Leire er egnet for å håndtere eventuelle huddefekter.

  Foto: hvit leremaske

  Fra blemmer og arr, er det bedre å basere masker med hvit, grønn og blå leire:

  • 1 ss. l. grønn leire for å oppløse med vann til en praktisk struktur for påføring på huden. Tilsett 5 dråper rosmarinolje. Denne masken holdes i 10 minutter, etterpå bør du fukte huden med en krem.
  • Fortynn blå leire med sitronsaft og påfør ansiktet i 10 minutter. Påføres om natten daglig i løpet av måneden.
  • I 1 ss. l. hvit leire legg til en teskje brus og ½ ts. talkumpulver Fortynn blandingen med hydrogenperoksid (fortynn løsningen for første gang med 3: 1 vann). Påfør ikke mer enn 10 minutter.

  kosmetikk

  Hvordan bli kvitt akne merker i ansiktet ved hjelp av kosmetikk?

  Foto: Når du kjøper midler må du være oppmerksom på sammensetningen

  I tillegg til påskrift på flasken eller krukken, lovende bortskaffelse av effekten av akne, bør du være oppmerksom på sammensetningen.

  De mest effektive komponentene i blemmer og arr på huden:

  • fuktighetsgivende ingredienser. Overdried hud mister evnen til å regenerere tilstrekkelig, slik at komponenter som hyaluronsyre, urea, glyserin, bidrar til å forhindre dette;
  • antioksidanter. Stoffer som nøytraliserer frie radikaler som kan ødelegge friske celler. Disse er vanligvis vitaminer C, E, provitamin A (karoten), lykopen, tanniner, anthocyaniner;
  • stimuleringsmidler utvinning prosesser. Dexpanthenol og allantoin er oftest inkludert i kosmetikk som komponenter som eliminerer bivirkningene av betennelse;
  • proteiner (kollagen og elastin). De viktigste proteiner for å gjenopprette elastisitet og glatthet i huden;
  • Syrer (salicylic, azelaic, frukt) effektivt exfoliate døde celler og bekjempe unødvendig pigmentering;
  • planteekstrakter og essensielle oljer (kamille, calendula, St. John's wort, aloe, tea tree, etc.). Nære, fuktighet, returner den naturlige fargen.

  Hvorfor vises purulent akne i ansiktet mitt? Finn ut her.

  I noen form for kosmetikk kan du finne et middel for effekten av akne:

  • Kamillekrem fra merkevaren Pure Line. Inneholder kamille ekstrakt, kokosnøtt olje, urea. Lindrer betennelse og dens effekter, fukt og jevner det øvre laget av huden;
  • Planeta Organica, ansiktsskrubb med sheasmør og rispulver. Exfoliates det cornified laget av epidermis, returnerer den naturlige fargen;
  • Natura Siberica, beskyttelse og fuktighetsgivende dagkrem. Inneholder Allantoin, Vitamin P, Rhodiola Rosea. Fremmer regenerering av epidermis og beskytter mot skadelige faktorer.

  skrubb

  Scrubs for hud vil bidra til å løse problemet med hvordan du effektivt kan bli kvitt små arr eller dimples.

  Resultatet er basert på raskere hudfornyelse.

  • Salt rensing. Det vil trenge kamferalkohol, fint salt og brus. En bomullspute skal fuktes i kamfer, deretter vekselvis dyppet i salt og brus og påføres et tidligere dampet ansikt med lette sirkulære bevegelser. Etter å ha renset huden på denne måten, vaskes den påførte blanding først med varmt, deretter avkjøles vann, tonisk og fuktighetskrem.

  Foto: havregrynkjøtt fjerner døde hudceller

  • Skrubbe soda og havregryn. Ved 2 ss. l. knuste rullede havre ta 1 ts. brus og litt kanel. Legg til vann og masser huden i ansiktet, spesielt oppmerksom på områder med post-akne. Etter vask, tørk huden med sitronsaft og fuktighet med krem.
  • Baby såpe fin rist og legg til brus. Finger pads fuktet med vann, ta denne blandingen og massere huden.

  Hvis ansiktets hud er betent, kan du ikke bruke en skrubbe.

  Resultatet blir som om ekstrudert - spredning av infeksjon til sunne områder.

  apotek agenter

  Hvordan kan jeg fjerne akne merker med medisiner?

  Dette er vanligvis det enkleste. Apoteket kjøper et ferdigprodukt, som brukes flere ganger om dagen til det området der akne merker vises.

  De mest populære stoffene er:

  Foto: Badyaga-gel lyser stillestående steder.

  • Badyaga gel. Enkel å bruke betyr, selv om du kan bruke bodyaga i pulveret, må det bare fortynnes med vann, som angitt i instruksjonene. Bodyaga akselererer stillestående mørke flekker;
  • Kontraktubeks. Gelen, som inneholder løkekstrakt, allantoin, heparin. Senker dannelsen av cicatricial celler, fungerer som en god forebygging av hypertrofiske arr, hjelper fra blemishes;

  Foto: Contractubex forhindrer dannelsen av keloider

  • Kelofibraze. Gel med urea og heparin. Gjenoppretter vannbalanse og har irriterende egenskaper;
  • Kelo-cote. Silikon gel, som danner en film over hudskaden, under hvilken regenereringsprosessen er aktivt på gang.

  Farmasøytiske preparater er kraftløse fra kronisk arrdannelse. Det er en følelse i søknaden deres bare i begynnelsen av regenereringsprosessen.

  Vitamin E

  E-vitamin har ikke bare antioksidantegenskaper, men stimulerer også utvinningen.

  Foto: Vitamin E fjerner rødhet.

  Det bidrar til å bekjempe rødhet og myker huden.

  Oljeløsningen i kapsler kan kjøpes på apoteket.

  • Kapselen er gjennomboret med en nål, klem løsningen på en finger og forsiktig masser ren hud med den i 5 minutter.
  • Gjenværende olje bør blottet med et papirhåndkle.

  Denne prosedyren utføres hver dag om natten.

  Mer effektivt kombinere vitaminer A og E.

  Det selges under varenavnet Aevit. Påfør den som en oljeoppløsning av vitamin E.

  Eteriske oljer

  Mange essensielle oljer har en lysende effekt.

  Foto: Mange essensielle oljer belyser flekker.

  De hemmer produksjonen av melanin, myker huden og fremmer sin hurtige helbredelse.

  Denne effekten er spesielt uttalt i teetre, sitrus, lavendel, neroli og rosmarinoljer.

  De kan gnides i flekker av akne enkeltvis eller forblande flere typer.

  Men du bør fortsatt forstå at det på 1 dag er umulig å bli kvitt postacne. Det er i alle fall en lang prosess.

  Salon prosedyrer

  Kosmetologi ble også ikke avviket fra dette problemet.

  Fra post-acne gjelder følgende metoder:

  Foto: Mezokokteyl introduksjon under huden

  • Mesoterapi - innføring av terapeutiske cocktailer under huden, som forbedrer metabolske prosesser og stimulerer fornyelsen. Det er effektivt for flekker og grunne arr;
  • mikrostrømmer - adjuverende terapi for flekker etter akne. Forbedrer metabolske prosesser;
  • laser terapi - hjelper til med å håndtere ikke bare med flekker, men også arr. Flere prosedyrer kreves, hvorefter lettelsen er flatet ut;

  Foto: Laserbehandling etter akne

  • median peeling - utføres med bruk av syrer (salicylic, frukt, glykolsyre). Prosedyren er ikke smertefri, etter at det øvre lag av epidermis skreller av, men effekten er basert på dette;
  • dyp peeling - utføres ved hjelp av fenol. Det bidrar til å kvitte seg med ikke bare flekker, men også arr av nesten hvilken grad av kompleksitet. Peeling skader huden, men etter prosedyren opprettes en foryngende effekt, som varer i flere år.

  Folk oppskrifter

  Tradisjonelle oppskrifter vil også bidra til å kvitte seg med flekker.

  Foto: persille kosmetisk is har en bleking effekt.

  • Persille har gode bleking egenskaper. Kosmetisk is er laget av den. For dette blir en haug med greener strømmet med kokende vann og tillatt å infuse. Den avkjølte kjøttkraft helles i form og fryses. På morgenen og om kvelden gni områdene som skal tennes med en isbit.
  • En annen populær oppskrift er honning med kanelpulver. De tas i like store mengder og brukes på flekkene. La i 20 minutter. Denne prosedyren gjøres hver annen dag.

  Foto: Kanel honning lyser flekker

  • Et annet bevist verktøy er paraffin. Et lite stykke smeltet i et vannbad, kjøl litt og legg i form av kaker på stedet fra akne. Du kan fortsatt væske, men ikke lenger brenner paraffin påføres flekkene med en bomullspinne. Resten fjernes etter at applikasjonen har avkjølt helt. Denne prosedyren gjøres to ganger i uken. Du kan legge til noen dråper tea tree olje til smeltet parafin.

  Spørsmål og svar

  Hvordan fjerne friske arr

  Mens arrene er friske, er det enklest å fjerne dem.

  Foto: Du kan bli kvitt arr med eddik

  Til dette formål kan du søke:

  • eple eddik. Det fortynnes med vann 1: 3 og påføres daglig til arret. Deretter smøres huden med en nærende krem. Hvis arret allerede er "med erfaring", blir lotioner laget av epleeddik fortynnet med vann. Hold dem i en halv time, etter at de også bruker en nærende krem;
  • tinktur av hypericum. Det er laget av 2 ss. l. blomster, et halvt glass alkohol. To uker må insistere på et mørkt sted, deretter belastning. De resulterende tinkturørene smørte om morgenen og kvelden. Etter det må du bruke den essensielle oljen av geranium, ingefær, rosmarin, tea tree (valgfritt).

  forebygging

  Ved de første symptomene på akne bør du tenke på hvordan du kan forhindre utseendet på akne merker.

  Disse tipsene vil hjelpe:

  Foto: Når et betent element oppstår, bør det umiddelbart helses.

  • brenn akne umiddelbart. Bruk antiseptika med tørkeegenskaper (salicylsyre, calendula tincture, tea tree olje);

  Foto: For store utslett, er det bedre å umiddelbart konsultere en lege

  • Hvis det er mye akne, kontakt legen din. I disse tilfellene er behandling med bruk av medisinering;

  Foto: Legene anbefaler ikke å klemme komedoner alene.

  • Ikke klem acne deg selv. Det er bedre å regelmessig gå til kosmetologen for å rense huden;

  Foto: Det er ikke nødvendig å legge grunnlaget på den betente huden

  • Ikke glans over kviser med dekorative kosmetikk. Det forverrer bare problemet;
  • hvis, etter at pimpleet er åpnet, har det blitt dannet en skorpe på den, ikke rush for å fjerne den. Hun vil forsvinne selv, etterlater ren hud.

  Ikke alltid i behandling av akne kan unngå utseendet av spor av dem.

  Men hvis du virkelig ikke kunne forhindre problemet, ikke bekymre deg.

  Hvordan bruke tjære såpe fra akne? Finn ut her.

  Slik fjerner du hypodermisk pimple på haken? Les videre.

  Bare velg den rette og ha tålmodighet.

  Flere Artikler Om Typer Acne