Celestoderm-B med garamycin - et dermatologisk legemiddel. Virkestoffer - betametasonvalerat og gentamicinsulfat. Stoff av hvit farge, i emballasje i form av en tuba.

Celestoderm-B med garamycin er et komplekst terapeutisk middel som virker bakteriedrepende. Gentamicin, som er et bredspektret antibiotika, er aktivt mot mange gram-negative og gram-positive mikroorganismer, betametason har antipruritiske, antiinflammatoriske, anti-ekssudative og anti-allergiske effekter.

Kremet brukes til å behandle dermatoser komplisert av sekundær infeksjon: kontaktdermatitt, atopisk, mono-lignende og barndomseksem, sol, intertriginous, stråling, exfoliativ dermatitt, neurodermatitt, senil og anogenitalt kløe, dermatitt i underekstremiteter med utilstrekkelig blodsirkulasjon.

Dosering og bruk: Påfør et tynt lag krem ​​på de berørte områdene en eller to ganger om dagen, helst om morgenen og om kvelden. I mer alvorlige tilfeller kan stoffet brukes hyppigere.

Som en bivirkning er reaksjoner forårsaket av betametason mulig - hypopigmentering, brennende, allergisk dermatitt, perioral dermatitt. Gentamicin kan forårsake kløe og erytem.

Celestoderm-B med garamycin er kontraindisert ved individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

Under graviditet, amming, kan legemidlet bare brukes dersom den tiltenkte fordel for moren overskrider risikoen for fosteret. Hvis en kvinne bruker krem ​​under amming, på denne tiden, amming bør avbrytes, siden det er uklart om legemiddelkomponentene utskilles i morsmelk.

Ikke brukt i oftalmologi.
Påføring av krem ​​bør stoppes hvis behandling har ført til utseende av en sopp- og bakteriell mikroflora, resistent mot stoffet. I dette tilfellet er egnet behandling foreskrevet.

Barn er foreskrevet et middel med stor omhu under oppsyn av en lege, siden systemiske bivirkninger forårsaket av betametason kan forekomme.

Ved overdosering med langvarig bruk i store doser kan symptomer på hyperkortis forekomme, i så fall er symptomatisk behandling og gradvis tilbaketrekking av legemidlet foreskrevet.

Anmeldelser om "Celestoderm-B med garamycin (krem)" fra leger og pasienter:

Denne medisinen har reddet et liv (jeg sier uten overdrivelse!) Til vår elskede katt, selv om den er solgt til mennesker, og ikke i et veterinær apotek. Jeg vet bare ikke hva vi ville gjøre uten denne mirakuløse salven. Bare uten det hadde katten vår ikke vært i verden lenge.

Rafa ble syk om åtte år siden. Han begynte plutselig å tappe potene i hull, blodet spylte ut av padsene, og etterlot blodmerkene overalt. Han så veldig dårlig ut: uten tilsynelatende grunn begynte håret å falle tungt, han ble nervøs og sjenert, og han spiste nesten ingenting. Vi på alle mulige måter forsinket besøket til veterinæren, fordi Rafa er en arvelig innendørs katt, frykt for gaten i blodet hans, så å si. I tillegg var det vinter og vi var redd for å få en kald.

Da de samlet seg på veterinærklinikken, var det allerede synd å se på katten! Men veterinæren viste seg å være en veldig oppriktig og kunnskapsrik person. I et øyeblikk så han på oss lenge og sympatisk, som om han veide sin beslutning. Sannsynligvis følte jeg at mest av alt jeg var redd for å høre den forferdelige setningen. Da sa han at dette er en stift, vi skal behandle. Jeg tildelte kattinjeksjonene og denne fantastiske salven. Vi ga bare en injeksjon, men Tselestoderm-V med Garamicin ble gnidd i potene om morgenen og kvelden. Først gni jeg inn, så setter vi i 15-20 minutter, venter til den blir absorbert, så slipp den og han licker pote.

Katten gikk straks på mend! Selvfølgelig er stafylokokker en stygg ting, det går ikke ut av kroppen for godt og med jevne mellomrom får det seg selv følt. Så snart jeg merker at Rafa igjen gnager på potene, bruker vi igjen Celestoderm-B med Garamycin - sårene heler om en dag eller to. Videre er effekten av behandlingen svært stabil.

Nå er Rafael 12 år gammel, han er praktisk sunn. Av disse, åtte år, sparer den denne salven. Eller krem. Apoteket selger både det og et annet - nesten ingen forskjell mellom dem. Kremet er mer flytende og mindre fett, har en svak nøytral lukt. Salven er fatter, varer lenger, helt luktfri - mer egnet for en katt.

Det er ingen bivirkninger fra denne medisinen, til tross for at jeg smør ganske mye på potene hans, og han leter det til en god del. Det er ikke billig medisin, men livet til kjæledyret vårt er mye dyrere.

TSELODODERM-IN med GARAMYCIN

Krem til ekstern bruk av hvit farge, myk konsistens, homogen, inneholder ikke utenlandske inneslutninger.

Hjelpestoffer: hvit paraffin mild, cetostearylalkohol, flytende paraffin, makrogol cetostearat, fosforsyre, natriumdihydrogenfosfatdihydrat, klorkresol, natriumhydroksyd eller fosforsyre (for å oppnå ønsket pH-nivå), renset vann.

15 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.
30 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.

Salve for ekstern bruk av hvit farge, en myk konsistens, uniform, inneholder ikke utenlandske inneslutninger.

Hjelpestoffer: flytende paraffin, hvit paraffin myk.

15 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.
30 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.

Betametasonvalerat - kortikosteroider - har antiinflammatorisk og antiallergisk effekt, hemmer frigjøring av cytokiner og inflammatoriske mediatorer, reduserer metabolismen av arakidonsyre, induserer dannelsen av lipokortiner med antiedematøs aktivitet, reduserer vaskulær permeabilitet.

Gentamicin, et bredspektret antibiotika, når det brukes topisk, er effektivt mot de fleste vanlige patogener. Antallet personer som er utsatt for gentamicin er følsomme for streptokokker og Klebsiella pneumoniae.

Lokal behandling av hudsykdom som er mottagelig for GCS-terapi, i nærvær av en sekundær infeksjon forårsaket av mikroorganismer som er mottagelige for gentamicin, eller hvis en slik infeksjon er mistenkt:

- eksem (atonisk, barn, myntlignende);

- anogenitalt og senil kløe.

Salven brukes til hudlesjoner på bakgrunn av eksem eller psoriasis, og kremen - for sykdommer av fuktig eller fet hud.

- Overfølsomhet overfor noen av komponentene i stoffet;

hud tuberkulose, hud manifestasjoner av syfilis, kylling pox, herpes simplex, sopphudsykdommer;

- vaksinasjonsperiode og hud etter vaksinasjonsreaksjoner;

- graviditet (langvarig behandling av store hudområder)

- Barns alder - opptil 6 måneder.

Med forsiktighet: graviditet (i fravær av kriterier for kontraindikasjoner), spesielt i første trimester; langvarig behandling av omfattende hudområder, spesielt hos barn, eller i nærvær av hudpresninger eller bruk av okklusive dressinger;

Utad. Påfør et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig - om morgenen og om kvelden.

Hyppigheten av bruk, bortsett fra anbefalt, kan bestemmes av legen, med fokus på alvorlighetsgraden av sykdommen. I milde tilfeller er bruken av 1 gang / dag vanligvis tilstrekkelig, med mer alvorlige lesjoner kan kreve hyppigere bruk.

Lokale reaksjoner: irritasjon av huden (pruritus, erytem), svie, tørrhet, follikulitt, hypertrikose, ugrevidnye utbrudd, hypopigmentering, perioralnyi dermatitt, allergisk kontakteksem. Ved bruk av okklusive dressinger: hudmaksering, sekundær infeksjon, hudatrofi, strekkmerker, stikkende varme.

For langtidsbehandling, eller påføres på en stor overflate: kan utvikle systemiske bivirkninger som er typiske for kortikosteroider: vektøkning, osteoporose, hypertensjon, ødem, sårdannelse i mage-tarmslimhinnen, eksaserbasjon av latent infeksjon brennpunkter, hyperglykemi, agitasjon, søvnløshet, menstruasjonsforstyrrelser.

Hos barn som får lokale kortikosteroider, kan oppleve følgende bivirkninger: undertrykkelse av hypothalamus-hypofyse-binyre-akse, Cushings syndrom, veksthemming, retardert vektøkning, øket intrakranialt trykk. Symptomer på inhibering av binyrebarkfunksjon hos barn inkluderer reduksjon i plasmakortisolnivåer og mangel på respons på stimulering av ACTH. Økt intrakranielt trykk manifesteres ved bøyning av fontanel, hodepine, bilateral hevelse av optisk nervehodet.

Symptomer. Overdreven eller langvarig bruk av lokale kortikosteroider kan forårsake inhibering av hypofyse-binyrens funksjon, noe som kan føre til utvikling av sekundær insuffisiens av binyrene og utseendet av hyperkortismer, inkludert Cushings syndrom.

En enkelt overdose av gemtamycin er ikke ledsaget av noen symptomer. Langvarig bruk i doser som overstiger anbefalt, kan føre til en betydelig økning i ufølsom flora, inkludert sopp, i lesjonen.

Behandling. Tilsvarende symptomatisk behandling er indikert. De akutte symptomene på hyperkortisolisme er vanligvis reversible. Om nødvendig vises korreksjonen av elektrolyttbalanse. Ved kroniske toksiske effekter anbefales det gradvis eliminering av GCS. Ved ukontrollert vekst av mikroorganismer bør en passende antibakteriell eller antifungal behandling velges.

I fravær av effekten av behandling innen 2 uker, anbefales det å kontakte legen din for videre diagnose og behandling.

Hvis bruk av stoffet markert irritasjon eller overfølsomhet, bør behandlingen stoppes og pasienten bør velge en annen behandling.

Eventuelle bivirkninger av systemiske kortikosteroider, inkludert undertrykkelse av binyrebarkens funksjon, kan også observeres ved bruk av lokale kortikosteroider, spesielt hos barn. Systemisk absorpsjon av lokale kortikosteroider kan øke ved langvarig bruk, behandling av store områder av kroppen eller bruk av okklusive dressinger, spesielt hos barn.

Systemisk absorpsjon av gentamicin når det påføres lokalt, kan øke hvis det brukes på store områder av huden, spesielt ved langvarig behandling eller i nærvær av hudpres. I slike tilfeller er det mulig å utvikle bivirkninger som er karakteristiske for gentamicin ved systemisk bruk, spesielt hos barn.

Ved lokal bruk av antibiotika blir det sjelden observert vekst av ufølsom mikroflora, inkludert sopp. I dette tilfellet må behandlingen stoppes og egnet behandling foreskrevet.

Celestoderm-B med Garamicin er kun angitt for ekstern bruk og er ikke beregnet for bruk i oftalmologi.

Pediatrisk bruk

Celestoderm-B med Garamicin kan brukes til å behandle barn fra 6 måneder.

Barn kan være mer utsatt for virkningen av lokale kortikosteroider. forårsaker depresjon av hypothalamus-hypofysen-adrenal systemet enn eldre pasienter. Dette skyldes høyere absorpsjon av stoffet hos barn på grunn av den større verdien av forholdet mellom overflateareal og kroppsvekt.

På grunn av det faktum at sikkerheten ved bruk av lokale kortikosteroider hos gravide ikke er fastslått, er reseptbelagte legemidler av denne klassen under graviditet bare berettiget dersom fordelene til moren klart overskrider den mulige skade på fosteret. GCS skal ikke brukes under graviditet i lang tid eller i store doser.

Siden det ennå ikke er blitt fastslått om GCS, når den påføres topisk og systematisk absorbert, kan trenge inn i morsmelk, bør det fattes beslutning om å avbryte amming eller avbryte legemidlet, vurderer hvor viktig det er for moren.

Oppbevares utilgjengelig for barn, ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Kremens holdbarhet - 3 år, salve - 5 år.

Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Celestoderm-B med garamycin

Ekaterina Ruchkina 28. januar 2015

Beskrivelse og instruksjoner av stoffet Celestoderm-B med garamycin

Celestoderm-B med garamycin er et eksternt middel med antiinflammatorisk virkning og evnen til å bekjempe infeksjon. I sammensetningen er tilstede: betametason (som i sammensetningen av den vanlige Celestoderm-B) og gentamicin.

 1. Den første komponenten av stoffet er et glukokortikosteroid, det vil si et syntetisk hormonelt middel. Hovedaktiviteten til slike stoffer er rettet mot fjerning av fenomenene allergier og betennelser.
 2. Den andre komponenten av Celestoderm-B med garamycin er et antibiotikum. Dens handling er rettet mot mikroorganismer, som oftest forårsaker lesjoner av epitelvevet. For eksempel er det Staphylococcus aureus, Streptococcus, Proteus, Escherichia coli og andre.

Dermed løser behandling med dette legemidlet to problemer samtidig: lindrer både allergisk betennelse og vedhengende infeksjon.

Celestoderm-B med garamycin brukes til:

 • eksem;
 • Dermatitt - kontakt, sol, seborrheic og andre;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • Bleieutslett;
 • Senil kløe;

Celestoderm-B frigjøres med garamycin i form av salve og krem. Den første form er egnet for bruk med økt tørrhet i huden, dannelsen av tette plakker, for eksempel med psoriasis, eksem. Kremet brukes til å påføres fuktig hud. Instruksjoner av stoffet Celestoderm-B med garamycin rapporterer at det som regel brukes to ganger om dagen. Men du bør strebe for å redusere hyppigheten av bruk av slike legemidler. Selv om du noen ganger må bruke medisin og oftere - ordningen bestemmes av legen.

Celestoderm-B med garamicin er kontraindisert i:

 • Svampe, virale hudlesjoner;
 • Tuberkulose eller syfilis integumentarvev;
 • Hudlesjoner forårsaket av vaksinasjon;
 • amming;
 • Behandling av barn i første halvår;

- med forsiktighet når -

 • Graviditet, spesielt ved begynnelsen, når det behandles store hudområder;
 • Behandling av barn, spesielt med store lesjoner, med langvarig bruk, i nærvær av dype hudlidelser;

Bivirkninger og overdosering av Celestoderm-B med Garamycin

Hovedfaren ved bruk av dette og lignende legemidler er den uønskede effekten av glukokortikosteroidkomponenten. Det kan påvirke total helse ved å forstyrre metabolisme og hormonell regulering. Det er derfor du bør alltid forsøke å minimere bruken av Celestoderm-B med garamycin, velg den minste effektive dosen av medisinering.

Tvert imot, med for hyppig, langvarig bruk, anvendt på store områder av huden - symptomer som:

 • Vektøkning;
 • Økt benfraghet (osteoporose);
 • Trykkøkning;
 • Feil i menstruasjonssyklusen og så videre.

Spesielt høy risiko for behandling av barn.

Lokale reaksjoner på Celestoderm B med garamycin kan være:

 • Nedsatt hudstruktur;
 • Kløe, brennende, peeling;
 • Allergi og så videre.

Celestoderm-B Anmeldelser med Garamicin Anmeldelser

Hvis du vurderer anmeldelser av Celestoderm-B med garamycin, viser det seg at for mange er dette stoffet svært effektivt:

- Eksem lider lenge. Nylig har det også blitt en infeksjon for å bli med (vel, huden er ikke lenger i stand til å takle beskyttelse mot bakterier). Noen ganger må du lage injeksjoner. Og resten av tiden - bare Celestoderm-B med garamycin hjelper. Jeg forstår godt at hormoner og antibiotika ikke er den beste avtalen. Men å "utholde" eksem er ikke realistisk.

- Jeg fikk mange forskjellige diagnoser - fra psoriasis til nevrodermatitt. Hittil er ikke legene enige med hverandre. Og jeg fortsetter å bruke Celestoderm-B med garamicin. Fra det tørker utslett ut, flak og passerer.

Andre mottar ikke betydelig lettelse fra dette stoffet:

- Da jeg først brukte eksem på Celestoderm-B med garamicin, trodde jeg det var en mirakelheling. Men sykdommen går ikke overhodet. Følgende tider er ikke så bra hjelper. Og tanker om farene med narkotika ødelegger helt humøret.

- Jeg ble foreskrevet Celestoderm-B med garamycin. Jeg trodde at det endelig ville være mindre å klø. Men det ble bare verre!

Generelt blir folk med allergiske og inflammatoriske hudsykdommer tvunget til ikke bare å stole på doktors meninger, men også selvstendig å studere problemet. Som et resultat blir det klart at slike patologier kan overvinnes eller i det minste begrenses av et sett med tiltak.

Og bruken av hormonelle salver - bare det mest ekstreme tiltaket i tilfelle av forverring. Resten av tiden er verdt å bruke på å styrke hele kroppen, fjerne aggressive midler (allergener, toksiner).

Anmeldelser av Celestoderm B Cream med Garamicin

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Denne krem ​​ble rådet til meg av en hudlege da jeg for en eller annen grunn hadde dermatitt i haken området for noen år siden.

Celestoderm B med garamicin er et hormonelt stoff med et antibiotikum. Fjerner rødhet og andre inflammatoriske prosesser. Mine dermatitt symptomer forsvinner om et par timer. Og hvis du smør regelmessig, kan du glemme problemet i flere måneder. Dessverre er mange dermatitt kroniske og det er veldig vanskelig å kvitte seg med det helt. Overeat søtt eller saltstekt, freaked out - og alt kommer tilbake. I slike tilfeller er han min frelser.

Det anbefales ikke å bruke hele tiden. Hormonale legemidler er for det meste vanedannende. Selv om de er bedre enn andre, sliter de med allergiske reaksjoner, dermatitt, eksem. Tilstedeværelsen av antibiotika i stoffet forbedrer videre effekten på det betente området.

En annen av mine problemer er en allergi mot insektbitt. En myggbit bidrar for eksempel til en veldig sterk rødhet, varer omtrent en uke og klør mye. I disse tilfellene gjør Celestoderm også en utmerket jobb.

Anmeldelser av stoffet Celestoderm-in

Indikasjoner for bruk

Diskusjonsmedisin Celestoderm-in registrerer moms

bare celestoderm B hjalp oss

Eksem. Jeg fikk det samme under den første graviditeten. Det er forverringer. Dette var første gang på nesten alle fingre, noen ganger i flere måneder var det ikke i det hele tatt, nå bare på den ene siden av pekefingeren. Behandlet også med hormonelle salver. Celestoderm, belosalik. Ikke i noe tilfelle ikke komme i kontakt med kjemi, alt arbeidet rundt huset med hansker, i kaldsesongen er det nødvendig å bruke hansker-votter. Jeg etablerte dette fra min egen erfaring, hvorfra forverringer kan være. Selv sjøen hjelper ikke.

I stedet for elokom, smeder jeg med celestoderm, jeg raser også med babykrem. Det kan være fra 6 måneder. Det hjelper mye.

Jeg hadde det også. Jeg prøvde også en haug med salver. "Akriderm-GK" bidro bra til bobler av fuktighet (nemlig GK, fordi det bare er akriderm der). Så snart det begynte å klø og små bobler dukket opp, smurt jeg straks dem og dette bidro til å forhindre videreutvikling i bokstavelig 1-2 dager. Celestoderm - søppel. Jod hjelper ikke i det hele tatt (som rådde slik søppel?). Men fukortsin (rosa ting, som grønne ting) - lindrer kløe og tørker - dette er hvis hendene blir veldig våte. V.

Jeg hadde en hånd allergi for noen måneder siden, celestoderm hjalp meg også

Men guddatteren min hjalp dessverre ikke denne fløten. Hjalp Celestoderm

Åh, vi har det samme marerittet. Og det andre året er i september. Jeg vet ikke hva som finnes for gift på dette tidspunktet i disse insekter. Calamine, fenistil og fukortsin med strålende grønn, som bare ikke prøvde. Det hjelper ikke. Jeg måtte smøre hormonet + antibiotika (Celestoderm B med garamycin). Hjalp dette året raskt. Tidligere ble denne salven ikke umiddelbart begynt å bli brukt, og en infeksjon ble lagt til disse bittene, tilsynelatende, selv om det skjedde i huden. En lege sa at det var streptoderma. Men egentlig nasa biter.

Celestoderm B, det hjelper meg

Velkommen! I barndommen, i en alder av 4 år, var det akkurat det samme eksemet som nå. Og da gikk moren rundt med en gjeng med leger, og ingenting fra det de skrev ut hjalp ikke. Fra impotens kjørte hun meg til bestemoren min som snakket med eksem. Siden da har eksem ikke plaget meg. For omtrent 3 år siden la jeg merke til at etter vasking av oppvasken med vaskemiddel, vises rødhet og kløe på hendene mine. De hjalp alminnelig lotion på alkohol. Og i oktober ble jeg gravid, dette er min første graviditet.

Vi har de samme kinnene. Jeg hjalp oss celestoderm i en natt. Og fra hva du har det?

Jeg har 4 uker og har fortsatt en vill allergi. Men det meste på ansiktet. Som om de legger glassull på den. Jeg drikker Enteros i en uke, men i tillegg til å redusere toksikoen ser jeg ingen annen effekt. Bepanten hjelper ikke. Hans vanlige celestoderm kan ikke - hormonell. I går foreskrev en allergiker dråper av fenistil og krem ​​lokobeyz ripea. Den første ble fortalt å være full for gravide, og for den andre jeg tviler på at annonsørene gir ut hefter til dem, og prisen er ikke liten. Selvfølgelig vil jeg prøve, som allerede er fra.

Celestoderm hjelper meg mest. Men jeg smør dem som en siste utvei, når det er helt f * pa, vi er på HB, og det er kontraindisert i HB. Han gir meg en kløebrønn. En annen salve Belodem, kan det være gravid med forsiktighet, men det er svakere Det er fortsatt viktig å ikke våte hender, vaske oftere, jo lengre vil det zazhivat.Seychas.

Jeg hadde dette. Det begynte i en alder av 17 år og i flere år ble jeg plaget. Hvis den kalde årstiden og ansiktet ble blåst av vinden, så var alt ansiktet rødt, nesten dekket med skorpe. Da jeg dro til dermatologen for første gang, ble jeg fortalt at det var en matallergi. Det var nødvendig å eliminere alle allergener, men resultatet var ikke (((jeg fortsatt foreskrevet salver slik Tselestoderma, men de hadde bare en midlertidig effekt. Den beste måten å hjelpe Bioderma Atoderm krem ​​som jeg har en annen lege rådet. Etter ham.

dårlig Vovochka..tut tselestoderm sovetuyut- ikke om sine barn, men jeg er på en forferdelig allergi-all ansikt i voldyaryah av utgåtte kremer er hjalp raskt - deretter blandet med halvparten av barna og smurt med krem. og også niesen på 5 år - fra allergi hjalp ikke, men langt fra så mye som du hadde - også celestoderm hjulpet.

Medisiner> Celestoderm B med garamicin (krem)

Celestoderm-B med garamycin - et dermatologisk legemiddel. Virkestoffer - betametasonvalerat og gentamicinsulfat. Stoff av hvit farge, i emballasje i form av en tuba.

Celestoderm-B med garamycin er et komplekst terapeutisk middel som virker bakteriedrepende. Gentamicin, som er et bredspektret antibiotika, er aktivt mot mange gram-negative og gram-positive mikroorganismer, betametason har antipruritiske, antiinflammatoriske, anti-ekssudative og anti-allergiske effekter.

Kremet brukes til å behandle dermatoser komplisert av sekundær infeksjon: kontaktdermatitt, atopisk, mono-lignende og barndomseksem, sol, intertriginous, stråling, exfoliativ dermatitt, neurodermatitt, senil og anogenitalt kløe, dermatitt i underekstremiteter med utilstrekkelig blodsirkulasjon.

Dosering og bruk: Påfør et tynt lag krem ​​på de berørte områdene en eller to ganger om dagen, helst om morgenen og om kvelden. I mer alvorlige tilfeller kan stoffet brukes hyppigere.

Som en bivirkning er reaksjoner forårsaket av betametason mulig - hypopigmentering, brennende, allergisk dermatitt, perioral dermatitt. Gentamicin kan forårsake kløe og erytem.

Celestoderm-B med garamycin er kontraindisert ved individuell intoleranse mot komponentene i produktet.

Under graviditet, amming, kan legemidlet bare brukes dersom den tiltenkte fordel for moren overskrider risikoen for fosteret. Hvis en kvinne bruker krem ​​under amming, på denne tiden, amming bør avbrytes, siden det er uklart om legemiddelkomponentene utskilles i morsmelk.

Ikke brukt i oftalmologi.
Påføring av krem ​​bør stoppes hvis behandling har ført til utseende av en sopp- og bakteriell mikroflora, resistent mot stoffet. I dette tilfellet er egnet behandling foreskrevet.

Barn er foreskrevet et middel med stor omhu under oppsyn av en lege, siden systemiske bivirkninger forårsaket av betametason kan forekomme.

Ved overdosering med langvarig bruk i store doser kan symptomer på hyperkortis forekomme, i så fall er symptomatisk behandling og gradvis tilbaketrekking av legemidlet foreskrevet.

Anmeldelser om "Celestoderm-B med garamycin (krem)" fra leger og pasienter:

Denne medisinen har reddet et liv (jeg sier uten overdrivelse!) Til vår elskede katt, selv om den er solgt til mennesker, og ikke i et veterinær apotek. Jeg vet bare ikke hva vi ville gjøre uten denne mirakuløse salven. Bare uten det hadde katten vår ikke vært i verden lenge.

Rafa ble syk om åtte år siden. Han begynte plutselig å tappe potene i hull, blodet spylte ut av padsene, og etterlot blodmerkene overalt. Han så veldig dårlig ut: uten tilsynelatende grunn begynte håret å falle tungt, han ble nervøs og sjenert, og han spiste nesten ingenting. Vi på alle mulige måter forsinket besøket til veterinæren, fordi Rafa er en arvelig innendørs katt, frykt for gaten i blodet hans, så å si. I tillegg var det vinter og vi var redd for å få en kald.

Da de samlet seg på veterinærklinikken, var det allerede synd å se på katten! Men veterinæren viste seg å være en veldig oppriktig og kunnskapsrik person. I et øyeblikk så han på oss lenge og sympatisk, som om han veide sin beslutning. Sannsynligvis følte jeg at mest av alt jeg var redd for å høre den forferdelige setningen. Da sa han at dette er en stift, vi skal behandle. Jeg tildelte kattinjeksjonene og denne fantastiske salven. Vi ga bare en injeksjon, men Tselestoderm-V med Garamicin ble gnidd i potene om morgenen og kvelden. Først gni jeg inn, så setter vi i 15-20 minutter, venter til den blir absorbert, så slipp den og han licker pote.

Katten gikk straks på mend! Selvfølgelig er stafylokokker en stygg ting, det går ikke ut av kroppen for godt og med jevne mellomrom får det seg selv følt. Så snart jeg merker at Rafa igjen gnager på potene, bruker vi igjen Celestoderm-B med Garamycin - sårene heler om en dag eller to. Videre er effekten av behandlingen svært stabil.

Nå er Rafael 12 år gammel, han er praktisk sunn. Av disse, åtte år, sparer den denne salven. Eller krem. Apoteket selger både det og et annet - nesten ingen forskjell mellom dem. Kremet er mer flytende og mindre fett, har en svak nøytral lukt. Salven er fatter, varer lenger, helt luktfri - mer egnet for en katt.

Det er ingen bivirkninger fra denne medisinen, til tross for at jeg smør ganske mye på potene hans, og han leter det til en god del. Det er ikke billig medisin, men livet til kjæledyret vårt er mye dyrere.

Celestoderm B med Garamicin: instruksjoner for bruk, anmeldelser og priser

Celestoderm-B med garamycin er et eksternt middel med antiinflammatorisk virkning og evnen til å bekjempe infeksjon. I sammensetningen er tilstede: betametason (som i sammensetningen av den vanlige Celestoderm-B) og gentamicin.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver Celestoderm-B, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reelle vurderinger av personer som allerede har benyttet Celestoderm-B med garamycin, finnes i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Hvit homogen salve myk konsistens, uten synlige inneslutninger. 15 eller 30 gram salve i et aluminiumrør, 1 rør i en eske.

 • Aktive ingredienser: betametason, gentamycin; 1 g krem ​​inneholder betametasonvalerat tilsvarende betametason 1 mg og gentamicinsulfat tilsvarende gentamicin 1 mg.

Klinisk farmakologisk gruppe: Et stoff med antibakterielle og antiinflammatoriske effekter for ekstern bruk.

Indikasjoner for bruk

De viktigste sykdommene som Celestoderm B er foreskrevet med garamycin er:

 1. Eksem, komplisert av sekundær infeksjon.
 2. Kontakt dermatitt.
 3. Eksem.
 4. Dermatitt forårsaket av sirkulasjonsfeil.
 5. Gamle kløe.
 6. Dermatitt er solrik.
 7. Strålingsdermatitt.
 8. Kløe på huden av uspesifisert opprinnelse.
 9. Psoriasis.
 10. Blære utslett hos barn eldre enn 6 måneder.

Farmakologisk aktivitet

Celestoderm-B med Garamicin kombinerer langvarig anti-inflammatorisk, antipruritisk og vasokonstriktiv effekt av betametasonvalerat med et bredt spekter av antibakteriell virkning av gentamicinsulfat. Aktiv mot Staphylococcus aureus (meticillin-sensitive stammer) og gram-negative bakterier: Aerobacter aerogenes, Escherichia coli, Proteus vulgaris, etc.

Instruksjoner for bruk

I henhold til bruksanvisningen brukes Celestoderm B med garamycin eksternt. Påfør et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig - om morgenen og om kvelden.

Hyppigheten av bruk, bortsett fra anbefalt, kan bestemmes av legen, med fokus på alvorlighetsgraden av sykdommen. I milde tilfeller er bruken av 1 gang / dag vanligvis tilstrekkelig, med mer alvorlige lesjoner kan kreve hyppigere bruk.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Hvordan raskt normalisere blodtrykket etter 40 år? Oppskriften er enkel, skriv den ned.

Trøtt av hemorroider? Det er en måte! Det kan herdes hjemme om noen dager, du trenger.

Om tilstedeværelsen av ormer sier en duft fra munnen! Drikk vann med en dråpe en gang om dagen.

Kontra

Celestoderm-B med garamicin er kontraindisert i:

 1. amming;
 2. Tuberkulose eller syfilis integumentarvev;
 3. Svampe, virale hudlesjoner;
 4. Hudlesjoner forårsaket av vaksinasjon;
 5. Behandling av barn i første halvår;

Med forsiktighet når:

 1. Behandling av barn, spesielt med store lesjoner, med langvarig bruk, i nærvær av dype hudlidelser;
 2. Graviditet, spesielt i begynnelsen, når du behandler store hudområder.

Bivirkninger

Ved bruk av glukokortikosteroider med lokal virkning ble følgende bivirkninger registrert: irritasjon, tørrhet og forbrenning av huden på applikasjonsstedet, hypertrichose, follikulitt, hypopigmentering, akne-lignende utslett, allergisk dermatitt, nøytral dermatitt, hudmaksering, hudatrofi, sekundær infeksjon, streptocea.

For langtidsbehandling, eller påføres på en stor overflate: kan utvikle systemiske bivirkninger som er typiske for kortikosteroider: vektøkning, osteoporose, hypertensjon, ødem, sårdannelse i mage-tarmslimhinnen, eksaserbasjon av latent infeksjon brennpunkter, hyperglykemi, agitasjon, søvnløshet, menstruasjonsforstyrrelser.

Analoger av Celestoderm

Strukturelle analoger av det aktive stoffet:

 • Akriderm;
 • Beloderm;
 • Betazon;
 • betametason;
 • Betametason Natriumfosfat;
 • Betametasonvalerat;
 • Betametasondipropionat;
 • Betliben;
 • Betnoveyt;
 • diprospan;
 • Kuterid;
 • Flosteron;
 • Celestoderm B med garamycin;
 • Tseleston.

Oppmerksomhet: bruk av analoger bør avtales med behandlende lege.

Gjennomsnittlig pris på Celestoderm-B med GARAMYCIN i apotek (Moskva) er 367 rubler.

Celestoderm ® -B med garamycin ®: vurderinger

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

TSELODODERM-IN med GARAMYCIN

TSELODODERM-V med GARAMYCIN - utgivelsesform, sammensetning og emballasje

Krem til ekstern bruk av hvit farge, myk konsistens, homogen, inneholder ikke utenlandske inneslutninger.

[PRING] hvit paraffin mild, cetostearylalkohol, flytende parafin, makrogol cetostearat, fosforsyre, natriumdihydrogenfosfatdihydrat, klorkresol, natriumhydroksyd eller fosforsyre (for å opprette ønsket pH-nivå), renset vann.

15 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.
30 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.

Salve for ekstern bruk av hvit farge, en myk konsistens, uniform, inneholder ikke utenlandske inneslutninger.

[PRING] flytende paraffin, hvit paraffin myk.

15 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.
30 g - aluminiumsrør (1) - pappkasser.

Farmakologisk aktivitet

Betametasonvalerat - kortikosteroider - har antiinflammatorisk og antiallergisk effekt, hemmer frigjøring av cytokiner og inflammatoriske mediatorer, reduserer metabolismen av arakidonsyre, induserer dannelsen av lipokortiner med antiedematøs aktivitet, reduserer vaskulær permeabilitet.

Gentamicin, et bredspektret antibiotika, når det brukes topisk, er effektivt mot de fleste vanlige patogener. Antallet personer som er utsatt for gentamicin er følsomme for streptokokker og Klebsiella pneumoniae.

Dosering av stoffet Celestoderm-B med GARAMYCIN

Utad. Påfør et tynt lag på den berørte huden 2 ganger daglig - om morgenen og om kvelden.

Hyppigheten av bruk, bortsett fra anbefalt, kan bestemmes av legen, med fokus på alvorlighetsgraden av sykdommen. I milde tilfeller er bruken av 1 gang / dag vanligvis tilstrekkelig, med mer alvorlige lesjoner kan kreve hyppigere bruk.

Bruk av Celestoderm-B med garamitt under graviditet

På grunn av det faktum at sikkerheten ved bruk av lokale kortikosteroider hos gravide ikke er fastslått, er reseptbelagte legemidler av denne klassen under graviditet bare berettiget dersom fordelene til moren klart overskrider den mulige skade på fosteret. GCS skal ikke brukes under graviditet i lang tid eller i store doser.

Siden det ennå ikke er blitt fastslått om GCS, når den påføres topisk og systematisk absorbert, kan trenge inn i morsmelk, bør det fattes beslutning om å avbryte amming eller avbryte legemidlet, vurderer hvor viktig det er for moren.

Bruk i barndommen

Celestoderm-B med Garamicin kan brukes til å behandle barn fra 6 måneder. Barn kan være mer utsatt for virkningen av lokale kortikosteroider. forårsaker depresjon av hypothalamus-hypofysen-adrenal systemet enn eldre pasienter. Dette skyldes høyere absorpsjon av stoffet hos barn på grunn av den større verdien av forholdet mellom overflateareal og kroppsvekt.

TSHELODODERM-V med GARAMYCIN - bivirkninger

Lokale reaksjoner: irritasjon av huden (pruritus, erytem), svie, tørrhet, follikulitt, hypertrikose, ugrevidnye utbrudd, hypopigmentering, perioralnyi dermatitt, allergisk kontakteksem. Ved bruk av okklusive dressinger: hudmaksering, sekundær infeksjon, hudatrofi, strekkmerker, stikkende varme.

For langtidsbehandling, eller påføres på en stor overflate: kan utvikle systemiske bivirkninger som er typiske for kortikosteroider: vektøkning, osteoporose, hypertensjon, ødem, sårdannelse i mage-tarmslimhinnen, eksaserbasjon av latent infeksjon brennpunkter, hyperglykemi, agitasjon, søvnløshet, menstruasjonsforstyrrelser.

Hos barn som får lokale kortikosteroider, kan oppleve følgende bivirkninger: undertrykkelse av hypothalamus-hypofyse-binyre-akse, Cushings syndrom, veksthemming, retardert vektøkning, øket intrakranialt trykk. Symptomer på inhibering av binyrebarkfunksjon hos barn inkluderer reduksjon i plasmakortisolnivåer og mangel på respons på stimulering av ACTH. Økt intrakranielt trykk manifesteres ved bøyning av fontanel, hodepine, bilateral hevelse av optisk nervehodet.

Vilkår og betingelser for lagring av legemidlet TSELOSTODERM-B med GARAMYCIN

Oppbevares utilgjengelig for barn, ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Kremens holdbarhet - 3 år, salve - 5 år.

Ikke bruk stoffet etter utløpsdatoen.

Indikasjoner for bruk av celestoderm-b med garamicin

Lokal behandling av hudsykdom som er mottagelig for GCS-terapi, i nærvær av en sekundær infeksjon forårsaket av mikroorganismer som er mottagelige for gentamicin, eller hvis en slik infeksjon er mistenkt:

- eksem (atonisk, barn, myntlignende);

- anogenitalt og senil kløe.

Salven brukes til hudlesjoner på bakgrunn av eksem eller psoriasis, og kremen - for sykdommer av fuktig eller fet hud.

Spesielle instruksjoner når du tar Celestoderm-B med garamicin

I fravær av effekten av behandling innen 2 uker, anbefales det å kontakte legen din for videre diagnose og behandling.

Hvis bruk av stoffet markert irritasjon eller overfølsomhet, bør behandlingen stoppes og pasienten bør velge en annen behandling.

Eventuelle bivirkninger av systemiske kortikosteroider, inkludert undertrykkelse av binyrebarkens funksjon, kan også observeres ved bruk av lokale kortikosteroider, spesielt hos barn. Systemisk absorpsjon av lokale kortikosteroider kan øke ved langvarig bruk, behandling av store områder av kroppen eller bruk av okklusive dressinger, spesielt hos barn.

Systemisk absorpsjon av gentamicin når det påføres lokalt, kan øke hvis det brukes på store områder av huden, spesielt ved langvarig behandling eller i nærvær av hudpres. I slike tilfeller er det mulig å utvikle bivirkninger som er karakteristiske for gentamicin ved systemisk bruk, spesielt hos barn.

Ved lokal bruk av antibiotika blir det sjelden observert vekst av ufølsom mikroflora, inkludert sopp. I dette tilfellet må behandlingen stoppes og egnet behandling foreskrevet.

Celestoderm-B med Garamicin er kun angitt for ekstern bruk og er ikke beregnet for bruk i oftalmologi.

Pediatrisk bruk

Celestoderm-B med Garamicin kan brukes til å behandle barn fra 6 måneder.

Barn kan være mer utsatt for virkningen av lokale kortikosteroider. forårsaker depresjon av hypothalamus-hypofysen-adrenal systemet enn eldre pasienter. Dette skyldes høyere absorpsjon av stoffet hos barn på grunn av den større verdien av forholdet mellom overflateareal og kroppsvekt.

Celestoderm /

CELESTODERM V ®
krem, salve

betametasonvalerat 0,1%
Glukokortikosteroidpreparat til bruk i dermatologi

 • Svært pålitelige kliniske resultater i behandlingen av steroidfølsomme dermatoser
 • God toleranse og følsomhet hos pasienter

struktur
1 g av en krem ​​eller salve tselestoderm B inneholder betametasonvalerat i en mengde ekvivalent til 1 mg av betametason. Mikrodispersjon glukokortikosteroid i mager, luktfri, uten å etterlate flekker på klærne, lett å skylle og kosmetisk behagelig salve eller krem ​​base, gir hudpenetrering og en rask virkning.

Farmakologiske egenskaper
Krem / salve TSELOSTODERM B har en lokal anti-inflammatorisk, anti-allergisk og antipruritisk effekt.

Indikasjoner for bruk
Krem / salve tselestoderm B benyttes for å redusere inflammatoriske manifestasjoner av dermatoser som er følsomme for behandling med glukokortikosteroider, så som eksem (atopisk, barn, nummular), kontakt dermatitt, seborreisk dermatitt, atopisk dermatitt, solar dermatitt, eksfoliativ dermatitt, stråling dermatitt, intertriginøs dermatitt, psoriasis, anogenitalt og senil kløe.

Celestoderm B kan brukes til å behandle voksne, så vel som barn fra 6 måneder.

Dosering og administrasjon
Krem / salve celestoder b påføres i et tynt lag til de berørte områdene 1-3 ganger om dagen, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. I de fleste tilfeller, for å oppnå effekten er nok søknad 1-2 ganger om dagen.

Bivirkninger
Ved anvendelsen av topiske kortikosteroider kan forekomme: brennende følelse, tørrhet, irritasjon, follikulitt, Hypertrikose, aknepodobnye utbrudd, hypo-, rundt munnen dermatitt, allergisk kontaktdermatitt, bløtgjøring av huden, sekundær infeksjon, hudatrofi, striae, Miliaria.

Kontra
Krem / salve celestoderm er kontraindisert hos pasienter med overfølsomhet overfor noen av komponentene.

advarsler
Hvis hudirritasjon eller tegn på overfølsomhet er observert i forbindelse med bruk av Celestoderm B, skal behandlingen stoppes og pasienten skal gis adekvat terapi. Hvis en infeksjon er tilstede, bør henholdsvis antifungale eller antibakterielle midler administreres. Hvis den ønskede effekten ikke oppstår raskt, bør bruken av kortikosteroider seponeres til tegn på infeksjon er eliminert.
Eventuelle bivirkninger som oppstår ved anvendelse av systemiske kortikosteroider inkludert adrenokortikal undertrykkelse kan også forekomme når den lokale anvendelse, spesielt hos barn.
Systemisk absorpsjon av kortikosteroider påføres topisk til å være høyere når det brukes i en lang tid, for behandling av store flater på legemet, eller ved bruk av okklusjon, og også for barn.
Krem / salve TSELOSTODERM B er ikke beregnet for bruk i oftalmologi.

Søknad i pediatrisk praksis
Ved tilsetting av glukokortikoider topisk i barn oftere enn voksne, er det tegn på depresjon av hypothalamus-hypofyse-binyre-akse på grunn av flere barn forhold på kroppsoverflateareal i forhold til vekt.
Adrenal suppresjon, Cushings syndrom, veksthemming, dårlig vektøkning, ble øket intrakranialt trykk rapportert i barn som får topikale kortikosteroider. Manifestasjoner av adrenalundertrykkelse hos barn: Korte kortisolnivåer i lav plasma og mangel på respons på ACTH-stimulering. Økt intrakranielt trykk manifestert svulmende fontanelle, hodepine, bilateral papilledema.

Bruk under graviditet og amming
Sikkerheten ved bruk av lokale glukokortikosteroider hos gravide har ikke blitt fastslått. Utnevnelse av denne gruppen av rusmidler under graviditet er bare berettiget dersom den potensielle fordelen oppveier den potensielle risikoen for fosteret.

overdose
Overdreven eller langvarig bruk av lokaliserte kortikosteroider kan forårsake undertrykkelse av hypofyse-adrenalfunksjonen, noe som fører til sekundær binyrebarksvikt. Det er også mulig manifestasjon av hyperkortisolisme, inkludert Cushings sykdom.

behandling
Tilsvarende symptomatisk behandling er indikert. Akutte hyperkortikoide symptomer er vanligvis reversible. Hvis nødvendig, utfør korreksjonen av elektrolyttbalanse. Ved kroniske toksiske effekter anbefales en gradvis uttak av kortikosteroid.

Flere Artikler Om Typer Acne