Furunculosis er en dermatologisk sykdom, ledsaget av dannelse av sår på huden.

Sykdommen påvirker de dype lagene i huden, og forårsakes hovedsakelig av stafylokokkinfeksjon. Det faktum at fokuset i den patologiske prosessen ligger ganske dypt, gir grunn til å si at etter lider av furunkulose kan arr oppstå på lokaliseringsstedet for de pustulære formasjonene.

Furunkulose kan forårsake flere betennelser i huden. Det er utsatt for hyppige tilbakefall, og kan forekomme i flere år. Sykdommen er ikke bare ubehagelig - det er veldig farlig, så det er årsakene til at manifestasjonen og behandlingsmetodene skal være kjent for alle.

Årsaker til furunkulose

Den forårsakende agensen av furunkulose og den eneste grunnen til dens utvikling er tilstedeværelsen av stammer av Staphylococcus aureus på menneskelig hud. Hos friske mennesker er disse mikroorganismer også tilstede, men utgjør kun en del av den kondisjonelt patogene mikrofloraen. Dette betyr at stafylokokker er under påvirkning av visse faktorer i stand til å gå videre til et massivt angrep som forårsaker utvikling av ulike sykdommer. En av disse er furunkulose.

For å gi opphav til sykdommen, er det nødvendig å skape gunstige forhold for stafylokokker. Disse er ofte mekaniske skader på huden: slitasje, riper, sprekker, kutt osv. Men det er umulig å utelukke effekter og andre faktorer som bidrar til utviklingen av furunkulose:

 • forgiftning;
 • scuffing på overflaten av epidermis;
 • hypotermi;
 • kroniske patologier;
 • forsømmer hygienevilkårene;
 • fedme;
 • diabetes;
 • alvorlig forgiftning av kroppen
 • mangel på vitaminer og mineraler;
 • bruk av visse grupper av legemidler.

Hyppige årsaker til furunkulose blir alvorlig stress, psyko-emosjonelle lidelser, svak immunitet, ikke i stand til å motstå angrep av patogener.

Utviklingsstadier og former for manifestasjon

Utviklingen av furunkulose skjer i 3 faser:

 1. Den første fasen er preget av dannelse av infiltrasjon. Huden rundt fokuset på betennelse rødmer, tykner og blir edematøs. Når berørt, er ømheten notert. Hårfollikelet er sett i midten av neoplasma.
 2. 3-4 dager etter dannelsen av infiltrasjon kommer nekrosestadiet. En stang begynner å danne seg rundt håret, inni som er pus og dødt vev. På overflaten av huden er det en rund abscess av hvit eller gulaktig farge. Over det er en tynn membran, som er utsatt for spontan åpning. Som et resultat oppstår uttrykket "chirya". Samtidig er det en nedgang i smerte og trykk i den delen av kroppen som påvirkes av kjelen. Hyperemi forsvinner gradvis, puffiness reduseres betydelig. I dette tilfellet snakker om "gjennombrudd chirya."
 3. Fase av helbredelse. På dette stadiet regenereres vevet i området av den skadede delen av kroppen. Hvis furuncle hadde imponerende dimensjoner, er det ganske mulig at etter å ha åpnet det, vil en person ha arr eller arr.

I gjennomsnitt går sykdommen gjennom alle 3 faser innen 10 dager.

Oftest kan kokes lokaliseres i området:

 • ansikter (nese, kinn, panne, ørebånd);
 • nakke (bak og sider);
 • underarmer;
 • alen,
 • lår;
 • baken;
 • mindre ofte - knær og skinner.

Ansiktet er det vanligste stedet for magesår. Koker som befinner seg over overleppen, i nesen og hørselsgangen er ganske smertefullt.

Klinisk bilde

I sonen der infeksjonen har skjedd, vises en liten abscess som omgir hårsekkelen. Etter noen dager fanger den patologiske prosessen hele follikkelen helt. Den kegleformede form av chirya er bestemt i utseende, innenfor hvilken det er purulent innhold. Neoplasmen når 3-4 cm i diameter, men hvis den ikke behandles, kan den øke.

Et inflammet (hovent og hyperemisk) hudområde vises rundt absessen. Når du berører det, er det en følelse av smerte, hvis kilde, ifølge sensasjonene, er inne i pustulær kapsel. Kombinasjonen av kjelen skjer 7-10 dager etter dannelsen, ledsaget av pus og utløp av stangen. Huden på den skadede overflaten gradvis cicatrizes.

Hvis kokeplassen har blitt ansikt eller nakke, inkluderer de ovennevnte symptomene økt kroppstemperatur og tegn på beruselse av kroppen. Muskelsmerter og kulderystelser kan oppstå. Ved alvorlig furunkulose forstyrres mimicry, pasienten lider av alvorlig hodepine.

Furunculosis på ansiktet - foto

Utseendet til furunkulose i ansiktet ved begynnelsen og sen utviklingsstadiet kan ses på bildet nedenfor:

diagnostikk

Furunkulose er ikke særlig vanskelig å diagnostisere. Til å begynne med utføres en grundig historie og en visuell undersøkelse av sårdannede hudområder. Basert på dataene som er innhentet, gjør legen en innledende konklusjon om sykdommens art.

Dersom det er tvil om riktigheten av diagnose, pasienten en ytterligere prosedyre kan tilordnes - bakteriell seeding å bestemme patologi av organismen. Under prosedyren oppsamles en liten mengde pustulært innhold for videre laboratorietesting.

En blodprøve er nødvendig, og immunologiske tester er utført. Hvis disse aktivitetene ikke gir et komplett bilde av sykdommen, utføres en detaljert instrumentell undersøkelse av pasienten. Men legene tar sjelden til slike diagnosemetoder.

komplikasjoner

Den viktigste komplikasjonen ved furunkulose er forekomsten av kosmetiske defekter forårsaket av arrdannelse. Dannelsen av sår er spesielt farlig hos mennesker med generell uttømming av kroppen. I slike pasienter er sykdommen ofte komplisert ved dannelse av en abscess (abscess) eller cellulitt (purulent fusjon) av huden og subkutant vev.

En stor fare er dannelsen av koke i overleppen. Herfra kan infeksjonen spre seg til hjernen med lymfe og venøs blodgass. Det kan også føre til utvikling av sepsis.

Venøs infeksjon forårsaker forekomst av tromboflebitt. Fra blodkarene trenger Staphylococcus gjennom dura materens bihuler, noe som fører til en alvorlig sykdom - basal meningitt. Det preges av dannelsen av ødem på ansiktet. Under palpasjon er det en fortykning av venene, pasienten kan klage på smerten.

Pasienten kan stige til en temperatur på 40 ° C og høyere, det er muskelstivhet. Pasienten klager over hodepine og sløret syn, han kan oppleve forvirring.

Hvis abscessene dannes på nakken eller skulderen, kan lymfadenitt utvikle - purulent betennelse i livmorhalsk lymfeknuter. Ved penetrering av Staphylococcus aureus i blodet, kan sår vises på de indre organene - leveren, nyrene, etc.

Komplikasjoner av koker kan forekomme i bakgrunnen:

 • forsøker å klemme eller punktere en furuncle;
 • barbering skade;
 • Feil behandling med bare lokale preparater (salver, geler, komprimerer).

Til ulike komplikasjoner av furunkulose fører sår, lokalisert på nesen eller i regionen av nasolabial trekant.

Hvordan behandle furunkulose?

For å gjennomgå en undersøkelse med videre utvikling av et behandlingsregime, er det nødvendig å konsultere en hudlege. Hvis absessen er nødvendig for å åpne, får pasienten en henvisning til en kirurg.

På behandlingstidspunktet er det nødvendig å begrense hygieniske prosedyrer og manipulasjoner som kan skade skallet av en umodentlig abscess. Du kan ta varme bad (men ikke varme, da de kan akselerere den patologiske prosessen), eller du kan tørke den berørte huden lett med antibakterielle midler. Det er nødvendig å omhyggelig behandle epidermis rundt abss for å forhindre spredning av infeksjon.

 • klemme absessen;
 • bruk av våt oppvarming komprimerer og lotioner;
 • masserer huden i området med purulente lesjoner.

Slike tiltak vil føre til forverring av situasjonen og nederlaget av andre vev.

diett

Når furunkulose nødvendig mat beriket med proteiner, inkludert de av animalsk opprinnelse. Av stor betydning og vegetabilsk fiber. Fra menyen er det bedre å ekskludere søtsaker og fett.

For utmattede pasienter utvikles en annen meny som nødvendigvis inkluderer:

 • frokostblanding med tilsetning av smør;
 • kylling bouillon;
 • damp fisk patties;
 • bakt frukt og grønnsaker, kjøtt;
 • gjærte melkprodukter.

Du må spise så mange bær, grønnsaker og frukt. Samtidig bør mengden konsumert allergifremkallende produkter, salt og krydder reduseres.

Lokal terapi

Hvis det bare er en koker, så uten risiko for gjentakelse, kan det bare behandles med topiske preparater. Terapi utføres hjemme i samsvar med noen få enkle regler.

 1. Barber håret rundt kjelen, prøv å ikke skade ham, men i hvert fall ikke å barbere absessen!
 2. Overflaten på neoplasma blir behandlet med kaliumpermanganat, deretter ichthyol. Det siste verktøyet brukes som en komprimering, som er pakket på toppen med et bandasje eller gasbind. Ichthyol brukes om morgenen og om kvelden. Før gjenbruk av salven skal rester av det forrige produktet fjernes med en bomullsull dyppet i varmt vann. Deretter behandles infiltratet med en alkoholoppløsning av salisylsyre eller borsyre.
 3. Hvis abscessen nettopp har begynt å danne, kan jod eller en brilliant grønn løsning brukes for å forhindre videre utvikling.
 4. For å forhindre ytterligere dannelse av en purulent kjerne, kan kjelen behandles med salisylsyre.
 5. Etter å ha åpnet absessen, bør stedet for dets plassering behandles med furatsilin hypertonisk løsning. Nyttig og vasker hulrommet til det resulterende såret med det antiseptiske legemidlet Chlorhexidin. Behandlinger bruker to ganger om dagen.
 6. Etter fullstendig rensing av såret fra pus, bruk applikasjoner eller dressinger med Vishnevsky's salve, Levomekol, liniment av Sintomycin, Erytromycin, etc. Forbindinger skal gjøres hver 2. dag, og sirkulære dressinger anbefales ikke. Kantene på de dyppede klutene festes forsiktig til sunn hud med tape.

Når koker på ansiktet på pasienten, må man følge sengestøtten og prøve å snakke så lite som mulig, for ikke å spenne musklene. Noen ganger kan det være nødvendig sykehusinnleggelse av pasienten på sykehuset.

Antibiotika for furunkulose

Behandling av flere kokoser utføres ved bruk av antibiotika. Preparater velges av legen individuelt for hver pasient, idet man tar hensyn til dataene som er oppnådd med antibiogrammet på sensitiviteten til stafylokokker til bestemte farmasøytiske midler. Ofte ty til bruk av systemiske (tablett) legemidler, mindre ofte - injeksjoner (intramuskulær eller intravenøs).

Generelt brukes bredspektret medisiner:

 1. Flemoksin eller Amoksiklav relatert til penisillin-serien.
 2. Cefalexin eller Ceftriaxon - fra cefalosporiner.
 3. Sumamed eller Clarithromycin - fra gruppen av makrolider.
 4. Lincomycin - fra linkozamidov, etc.

Behandlingsforløpet varer vanligvis 10 dager, men kan forkortes eller forlenges (sjelden) utelukkende av den behandlende legen.

Immunterapi og vitaminer

Maksimal effekt av antibiotikabehandling kan kun oppnås hvis det er parallell immunterapi og bruk av vitaminer. For å stimulere immunforsvaret er det tilrådelig å bruke:

 • multivitaminkomplekser som inneholder mineraler (sink, selen);
 • preparater basert på vitamin C og A;
 • vitaminkomplekser basert på gruppe B-vitaminer (spesielt når kroppen er utarmet og vedvarende fysisk eller emosjonell overstyring);
 • autohemoterapi (blodtransfusjoner);
 • stafylokokker-vaksine.

For å forbedre immunforsvaret er det viktig å organisere dietten ordentlig, gi kroppen riktig hvile og unngå unormaliteter i mage-tarmkanalen. Om nødvendig kan medisiner som normaliserer og støtter intestinal mikroflora foreskrives av en lege. Dette er spesielt viktig når du tar antibiotika.

Folkemidlene

Med en enkeltkoker kan behandling utføres ved hjelp av folkemidlene. Mange av dem kan brukes parallelt med de foreskrevne medisinske legemidlene. Nedenfor er de mest effektive oppskrifter for alternativ medisin for å bekjempe furunkulose.

 1. Bivoks i en andel på 100 g blandet med svovelgran, de nedre delene av løk og vegetabilsk olje. Den siste ingrediensen må først kokes, og legg deretter bare til voks og svovel. Etter en halv time, legg løkene i kokende masse, hvorpå den skal kokes i en time, fjern regelmessig skummet som dannes på overflaten av blandingen med en skje. Den avkjølte medisinen helles i bankene, og når den tykner, smmer de den berørte huden flere ganger om dagen.
 2. Klipp et blad av aloe og legg masse til å koke. Det er mulig å bruke grus tilberedt fra denne planten.
 3. Tørk såpe og bland med litt vann. Fukt en blanding av steril gaze eller bandasje, og fest til sårene. Det er nødvendig å bytte applikasjoner 4 ganger om dagen.
 4. Bland eggeplomme med 15 ml honning og en liten mengde mel. Legg litt vann og lage en kake, som da må påføres kokene.
 5. Smør de berørte områdene med avkok av horsetail eller eikbark.

Kirurgisk pleie

Med økningen av kjelen og nederlaget av friske vev av ham, utføres en kirurgisk obduksjon. Operasjonen utføres under lokalbedøvelse. Under manipulasjonen åpnes absessen, innholdet blir fjernet sammen med stammen og hårfollikel.

Etter prosedyren påføres det en steril dressing på det behandlede området. Det er nødvendig å bytte det daglig, smøre hudområdet som har gjennomgått inngrep, med antiseptiske løsninger eller salver.

Sårhelingstiden varer fra 1 til 4 uker. Alt avhenger av hvilken størrelse såret hadde.

Noen ganger ved åpningen av absessen krever innføring av et dreneringsrør, gjennom hvilket pus vil bli tømt. Denne prosedyren bidrar til å forhindre re-suppuration.

Nylig er behandlingen av furunkulose utført ved hjelp av en laser. Denne terapien er smertefri og svært effektiv. Dessuten er det praktisk talt ingen arr igjen på behandlingsstedet.

forebygging

Du kan forhindre utvikling av furunkulose ved å følge disse enkle reglene:

 • hold kroppen ren og bruk bare individuelle håndklær og hygieneprodukter;
 • behandle skadet hud med antiseptiske midler;
 • unngå å klemme på akne og andre hudskader;
 • nøye overvåke dietten, med et minimum bruk mel, søt, stekt;
 • gi full fysisk aktivitet for å stimulere kroppens forsvar.

Sterk immunitet kan takle smittsomme prosesser og forhindre deres progresjon. Men hvis kullene likevel har dukket opp, er det nødvendig å umiddelbart konsultere en lege for diagnose.

Hva er furunkulose, årsaker og behandling

Furunkulose er en vanlig hudbetennelsessykdom der flere koker kan utvikle seg. Ifølge statistikken okkuperer dyp pyoderma, som forekommer av typen kull eller karbunn, en av de ledende stedene i strukturen av purulent-inflammatoriske sykdommer i den maksillofaciale regionen.

Enkeltkokter påvirker oftest området av nasolabial trekant og kinn. Men med utviklingen av furunkulose kan flere inflammatoriske infiltrater lokaliseres på ansikt, rygg, nakke, rumpa, lår, ben, etc.

Furunkulosen i ansiktet er preget av et alvorlig kurs, utvikling av utbredt ødem, alvorlig smerte og høy risiko for komplikasjoner. Med utviklingen av koker på områder av kroppen med et utpreget lag av subkutant fett (rumpe, buk), kan kokets størrelse nå valnøtt. I mangel av rettidig behandling kan slik furunkulose bli komplisert ved utvikling av cellulitt, sepsis, etc.

Behandlingen av furunkulose er valgt individuelt for hver pasient og avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden hans, antall koker, lokalisering og risiko for komplikasjoner, samt tilstedeværelse av sykdom som kompliserer sykdomsforløpet (diabetes, polycystisk ovariesyndrom, hypersekresjon av androgener, immundefekt etc. ).

Kode furunkulose ICD10 - L02 (en gruppe av abscesser av huden, furunkler og karbonmer).

Hva er furunkulose?

Furunkulose kalles purulent-nekrotisk inflammatorisk prosess som påvirker hårsekk og nær follikulært vev.

Koker med koke er ikke sammenflyttende og avgrenset av hverandre. Imidlertid kan furunkulose i ansiktet bli ledsaget av utvikling av alvorlig ødem, på grunn av hvilken den inflammatoriske prosessen visuelt virker sammenflytende.

Behandling av kule nasolabial trekant skal utføres på et kirurgisk sykehus.

Det bør forstås at behandlingen av furunkulose avhenger av mange faktorer, inkludert utviklingsstadiet av koker (derfor vil noen kokes åpnes kirurgisk, andre vil bli behandlet ved å bruke bandasjer og lotioner med antibiotika eller ichthyol salve, etc.).

På grunn av det faktum at det koker med furunkulose, vises ikke samtidig, og selve sykdommen fortsetter ofte i kronisk tilbakevendende form. Ved undersøkelse av en pasient kan et motley klinisk bilde oppdages (fersk kokes i forskjellige stadier og gamle arr).

Kronisk furunkulose er mest vanlig hos pasienter med dekompensert diabetes, fedme eller ulike immunfeiligheter.

Furunkulose hos barn før puberteten er ekstremt sjelden. I de fleste tilfeller er en viktig provoserende faktor som bidrar til utviklingen av betennelse i hårsekkene en endring i sammensetningen av talg og en økning i produksjonen mot bakgrunnen av hormonell ubalanse (en økning i sekresjonen av kjønnshormoner).

Det er ingen kliniske forskjeller i symptomer på furunkulose hos voksne og barn.

Furunkulose - årsaker

Hovedårsaken til utviklingen av furunkulose er stafylokokker aureus (gylden). I sjeldne tilfeller kan furunkulose skyldes betinget patogene mikroorganismer - hvite stafylokokker.

De viktigste risikofaktorene for furunkulose er:

 • diabetes mellitus (ifølge statistikk er kronisk furunkulose registrert hos omtrent 20 prosent av pasientene med diabetes mellitus);
 • polycystisk ovariesyndrom;
 • androgen hypersekresjon;
 • metabolsk syndrom, fedme;
 • ulike immundefekter
 • alvorlig somatisk patologi (gastrointestinal sykdom, kardiovaskulær system);
 • akutte og kroniske stafylokokker infeksjoner;
 • acne;
 • rosacea;
 • psoriasis;
 • dermatitt;
 • eksem;
 • pruritisk dermatose (scabies, lus);
 • manglende overholdelse av personlig hygiene
 • feil hudpleie
 • det konstante utseendet av irritasjon når du barberer;
 • lever eller arbeider i forhold med høy luftfuktighet
 • sykdommer i nervesystemet;
 • konstant stress og overarbeid;
 • depressive lidelser;
 • langvarig forgiftning;
 • utarming, mangel på vitaminer eller protein;
 • hyppig hudkontaminering med industrielle oljer, kalk, kullstøv osv.
 • konstant hypotermi eller overoppheting av kroppen;
 • forsøk på selvbehandling av en enkelkoker, etc.

Sykdomsklassifisering

Av antallet berørte follikler isoleres en enkeltkoker og flere (furunkulose).

Ved lokalisering kan furunkulose være:

 • lokalisert (i denne form for furunkulose er alle furunkler lokalisert på huden av ett område - ansikt, bakder, bakre del, underliv, etc.);
 • fraværende (koker spredt over hele kroppen).

Favoritt lokalisering av utbrudd med furunkulose er ansiktet:

Sjelden påvirker huden på pannen og den fremre overflaten av nakken. På huden på baksiden av nakken ligger furunklene ganske ofte.

I tillegg til ansiktets hud ligger furunkulose ofte på underarmene, baksiden av hendene, lumbale og glutealområder og lårene.

Nye utslett kan vises over flere måneder eller år.

Patologisk anatomi av betennelse i furunkulose

Sykdommen manifesteres av utseendet i hårets follikler, sebaceous kjertel og den omkringliggende follikel nær follikulære vev ved begynnelsen av purulent-inflammatoriske prosesser, og deretter nekrotisk vevskader.

Den største akkumuleringen av stafylokokker observeres nettopp i midten av de purulent-nekrotiske massene.

En bred aksel av neutrofile, lymfocyttceller og makrofager (sone med purulent betennelse) er merket rundt den nekrotiske stangen (svart prikk på toppen av kjelen).

Rundt den inflammatoriske infiltrerte markerte hyperemi og ødem på grunn av den inflammatoriske ekspansjonen av små blodkar.

Utviklingsstadier av kuler

Stadiene for utviklingen av purulent betennelse med furunkulose er ikke forskjellig fra utviklingsstadiene av vanlig furuncle. Men siden kyllinger oftest vises i rekkefølge, kan utslett være på forskjellige stadier av utvikling, og følgelig vil det bli behandlet annerledes.

Koker med kokter går gjennom tre stadier av utvikling.

Ved første fase (infiltrering) er dannelsen av begrenset rødhet og hevelse notert. Sårhet på stedet for betennelse er ikke uttalt. Det kan være en følelse av tetthet i huden, kløe, prikking.

I den andre fasen (abscessdannelse) begynner prosessen med suppuration av det inflammatoriske infiltratet med dannelsen av en abscess og en nekrotisk stang av kjelen.

Videre begynner prosessen med purulent fusjon av vev i løpet av få dager.

Etter slutten av abscessdannelsen utføres kirurgisk behandling. Også en spontan åpning av absessen med utslipp av pus, blod og nekrotiske stenger er mulig.

I tredje trinn (oppløsning), de resulterende erosjonene helbrede med dannelsen av arr.

Furunkulose - Symptomer

Hovedsymptomet på furunkulose er utseendet på flere koker. Inflammatorisk infiltrasjon har et karakteristisk utseende. I midten av pustlene (purulent betennelse) er en svart (nekrotisk) kjerne. Pustelen selv ligger på den edematøse huden og er omgitt av en kant av inflammatorisk hyperemi.

Koker sterkt smertefullt. Alvorlighetsgraden av ødem rundt dem avhenger av plasseringen av kjelen. Den mest uttalt hevelse er merket med furunkulose i ansiktet og kjønnsorganene.

Når kokes i nasolabial triangel er det stor risiko for komplikasjoner. Symptomer på utvikling av komplikasjoner vil være fremveksten av raskt økende ødem, ømhet og stivhet i venene på palpasjon, utseendet på symptomer på alvorlig forgiftning, feber og utseendet av en skarlet hudtone på ansiktet.

Diagnose av furunkulose

Diagnosen er laget på grunnlag av spesifikke kliniske symptomer på sykdommen (utseendet på flere kokoser).

I blodprøver med furunkulose er det en økning i ESR, så vel som utseendet av leukocytose med et skifte til venstre.

Furunkulose behandling

Behandlingen av sykdommen skal foreskrives av en hudlege eller kirurg. I tillegg, hvis pasienten har sykdommer som forverrer den inflammatoriske prosessen (diabetes mellitus, immundefekt, etc.), er behandling av en egnet spesialist (endokrinolog, immunolog, etc.) indikert.

Det anbefales også å følge en diett med begrensning av bruken av alkoholholdige drikkevarer, fett, stekt og krydret mat, mel, søtsaker, etc.

Bruken av fiber, grønnsaker, frukt, urter, nøtter, bær, kokt fisk, kalkun, etc. bør økes.

I tillegg kan multivitaminpreparater som inneholder vitaminer i gruppe B, A, E og C foreskrives. Administrasjonen av svovel og sinkpreparater er også effektiv.

Behandling av koker med antibiotika utføres i alle stadier av dannelsen av koker. De valgte stoffene for furunkulose vil være:

 • tetracykliner (doxycyklin),
 • penisilliner (amoksicillin, amoksicillin + klavulansyre),
 • makrolider (azitromycin, erytromycin, josamycin, etc.).

For å lindre smerte og redusere alvorlighetsgraden av ødem, brukes ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler:

Som lokal behandling vises behandling av koker og huden rundt dem med p-m av etylalkohol, salisylsyre, p-jod.

På infiltreringsstadiet kan man bruke fysioterapi metoder for behandling (UV, UHF).

Det er forbudt å klemme kokene. Også, ikke prøv å åpne kjelen.

Dressing med ichthyol salve for furunculosis kan brukes til å akselerere åpningen av kokene. For å øke hastigheten på oppløsningen av abscess-scenen, kan dressinger med hypertonisk p-ohm (for å trekke nekrotiske stenger inn i en bandasje) eller antibiotika brukes.

På oppløsningsstadiet anbefales det å påføre dressinger med syntomycin eller Vishnevsky salve.

Hvordan kurere furunkulose for alltid - behandling av kokos folkemidlene

Her er effektive folkemidlene for behandling av furunkulose hos menn og kvinner, tilbakemelding fra leserne av avisen "Vestnik ZOZH" om bruken av dem. Disse hjemmelagde oppskriftene har hjulpet voksne og barn til permanent å kvitte seg med det konstante utslettet av koker, kokker, bygg. Anmeldelser gjenopprettet tatt fra avisen "Bulletin of the Healthy".

Hvordan håndtere furunkulose - lege råd.
Fra et intervju med G. I. Sukolin, doktor i medisinske vitenskap, lederforsker ved Sentralforskningsinstituttet for hud- og karsykdommer i Russlands helsedepartement

Hva er furunkulose.
Furunkulose er en hel gruppe akutte og kroniske betennelser som skyldes stafylokokker. Koket utvikler seg som følge av en purulent-nekrotisk prosess i hårsekkene i huden og omgivende vev. Først dannes en hevelse, en rødaktig nyanse, og deretter forsterker en bankende smerte. Hevelsen gradvis "modner", og blir til et tuberkul med en festeringspiss. Da bryter kokkens hode, pusen er grønnhvitt i fargen med døde vev og kjernen av kjelen.
Prosessen med modningskoker tar 10-15 dager. Hvis kokene virker igjen og igjen, hvis det er mange av dem, snakker vi om furunkulose.

Årsaker til furunkulose
Furunkulose utvikler seg på bakgrunn av redusert immunitet. Årsaken til furuncles kan være:
1. Små skader
2. Ikke-overholdelse av hygiene
3. Økt aktivitet av svette og sebaceous kjertler.
4. Overoppheting og overkjøling.
5. Overarbeid og nerveoverbelastning
6. Dårlig lever- og nyrefunksjon, hvor hudens ekskretjonsfunksjoner antas.
7. Feil ernæring, mangel på vitamin.
8. Medisinering
9. Allergier mot visse stoffer.

Oftere blir folk syk med furunkulose:
1. Overført alvorlige smittsomme sykdommer
2. Det har kroniske sykdommer som lider av metabolske forstyrrelser (kolitt, gastritt, nephritis, anemi).
3. Å ha et forhøyet blodsukkernivå.

Lokalisering av koker.
Koking kan vises på hvilken som helst del av huden hvor håret er til stede.
Svært oppstår sår på nakken, på brystkjertlene, nedre rygg og skinker. Spesielt smertefullt koiler rundt nesen, ørene, på haken.
Hvis stafylokokker ikke påvirkes hårfollikler og svettekjertler, utvikler sykdommen hydradenitt, eller "tikudder", som ofte er lokalisert i tykkelsen av armhulenes hud, mindre ofte i lysken, perineum. "Suchy Uter" behandles på samme måte som furunkulose.
Hvis en persons immunitet har mistet et slag med stafylokokker, kan pasienten samtidig utvikle furunkulose og hydradenitt og bygg på øyelokkene.

Hvordan kurere furunkulose medisiner.

Det er lett å behandle furunkulose: det er nok å smøre furuncle med antibakterielle (tetracyklin og erytromycin) eller antiinflammatoriske (ichthyol) salver, og ta antibiotika inni.
Men hvis du savner tiden, kan du trenge kirurgi.
Etter åpning blir kokene smurt med fukarcin, hydrogenperoksid, rosa oppløsning med kaliumpermanganat til helbredelse.
Hvis furunkulose ikke passerer, anbefaler medisinen at du kontrollerer blodet ditt for sukker og utfører en generell immunologisk undersøkelse.
Noen ganger foreskriver en lege en boil-out-transfusjon av en vene fra koker (5 tommer).
Når furunkulose ikke kan: klemme, pierce, kutte toppen av furuncle, søk varmekompresser, vask i badekaret eller i dusjen.

Akutt og kronisk furunkulose.
Med akutt furunkulose oppstår kokos nesten samtidig, ledsaget av generell ubehag, feber.
Ved kronisk furunkulose, kokes utslett på pasienten i flere måneder, som et resultat av en generell reduksjon i immunitet.
For å styrke immunforsvaret og øke helsenivået, er det tilrådelig å drikke urteekstrakter fra en blanding av calendula, kamille, horsetail, plantain, salvie, rot av elecampane.
Du kan ta terapeutiske bad med sjø (eller enkelt) salt med en hastighet på 50 g per 10 liter.
Det er veldig viktig å følge en diett, som begrenser forbruket av søtt, mel og krydret, og øker andelen frukt og grønnsaker i kostholdet.

Behandling av furunkulose hjemme er rask.

Oftest brukes følgende folkemidlene i hjemmebehandling av koker, noe som bidrar til å bli kvitt sykdommen raskt:
1. Bakt løk blandet med revet såpe (2: 1) i form av en gips, som er festet med et bandasje.
2. Komprimer med rå revet poteter.
3. Salve på basis av vaselin (25 g) og tinktur av kalendula blomster (5 g)
4. Aloe pulp - kok på og skift 2-3 ganger om dagen.
5. Topp birk bark film.
6. Gul film av furu bark.
7. Pine juice.
8. Kokt burdock etterlater seg i melk
9. Scalded plantain leaves
10. Sterkt tygget og godt saltet rugbrød.
For behandling av furunkulose blir alle disse midler påført furuncle.

Midler fra koker for oral administrasjon:
1. 7-8-dagers infusjon av te sopp - tre ganger et glass tre ganger om dagen.
2. En avkok av burdock frø (for 300 ml vann - 15 frø, koke i 20 minutter, insisterer en halv time, drikk i 1 gang).
3. Decoction of Manchu violet.
(Oppskrift fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2005, nr. 22, s. 6-7)

Behandling av furunkulose med blodrensing.
Raskt behandling av furunkulose hjemme involverer rensing av blod ved folkemetoder. En av de mest populære måtene er bruken av hvete gress.
For å fullstendig rense blodet slik at forskjellige koker, akne og byg ikke vises, er det nødvendig å grave for hvetegrasrøtter. Skyll røttene, kok. Drikk 0,5-1 kopp hvetegress 3 ganger om dagen. 500 ml vann for å ta på en håndfull røtter. Avkoket er ikke bitt og veldig nyttig. Det renser ikke bare blodet, men løser også nyrestein, saltinnhold i leddene. (Oppskrift fra avisen "Bulletin of healthy lifestyles" 2011, nr. 13, s. 26)

Tilbakemelding om behandling av wheatgrass hjemme.
En avkok av hvetegrassrødder klarte å kurere furunkulose hos en mann som ikke reagerte på behandling på sykehuset. Han drakk en avkok av røttene 3 ganger om dagen i 1 måned, så tok en pause i en måned og drakk igjen. Han tilbrakte 3 kurs med wheatgrass, hvoretter mannen ble kvitt furunkulose en gang for alle. (Husk fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2005, nr. 19, s. 24)

Svovel bidro til å kurere furunkulose for alltid.
Hvis koker ikke går gjennom i lang tid, vil svovel hjelpe. Skriv ut en resept for renset medisinsk svovelpulver fra legen din. Ta svovel om morgenen på tom mage, sprut pulveret på et stykke brød, så vel som før sengetid. Trenger å ta 20 pulver. En mann med svovel var i stand til å kvitte seg med uhelbredelig furunkulose. (Folkoppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2009, nr. 3, s. 30).

Mannen stod konstant på kroppen som ble kokt - byg på øynene, 20 kokte umiddelbart hoppet under armen. Ingen metoder hjalp, inkludert blodtransfusjoner. Svovel hjalp. Han kjøpte 20 pulver. Tok 1 svovelpulver om morgenen og 1 pudder om kvelden, sprinkling på brød. Deretter kjøpte han ytterligere 20 stykker, men hadde ikke tid til å fullføre svovelet, da bygen sluttet å dukke opp, og kokene til mannen gikk en gang for alle. (Husk fra avisen "Vestnik ZOZH" 2004, nr. 18, s. 24).

Hvordan kurere furunculosis tansy.
Hvis koker, kokker, kokker, bygg, herpes ofte vises på huden, vil skinnet hjelpe. Det er nødvendig å tygge en halv ert med tørket skum etter et måltid og drikk det med vann. Så gjør 3 ganger om dagen. Huden blir rengjort om noen dager, men det er ønskelig å gjennomføre et fullstendig behandlingsprogram med tansy - 21 dager.
Tansy renser blodet, gjenoppretter immunitet, bidrar til å kvitte seg med koker i mange år. (Hjemmetode fra avisen "Vestnik med sunn livsstil" 2013, nr. 23, s. 30)

Hvordan å bli kvitt kylling med hestesorrel.
Mannen ble plaget i mange år ved å koke og koke på hans kropp og ansikt. En mann forsøkte å behandle furunkulose ved hjelp av forskjellige metoder, både på sykehuset og med folkemidlene. Men alt hjalp bare en stund. På råd fra en lokal herbalist gravd han ut hestesorrelens røtter tidlig på våren, vasket, malt og tørket. Brewing 2 ss. l. på 1 liter kokende vann. Jeg drakk 1 glass om morgenen og kvelden på tom mage. Totalt ble mannen behandlet i 2 dager, drakk 4 kopper kjøttsurrel, helt glemt sårene. Hans bekjente ble behandlet med samme folkemetode, hestesorrel hjalp alle. (Husk fra avisen "Vestnik ZOZH" 2012, nr. 7, s. 8)

Behandling av furunkulose hjemme med tjære.
For å bli kvitt kylling permanent drikker de melk med tjære - 1 gang om morgenen på tom mage. I 50 gram varm melk tilsett 1 dråpe bjørktjære, er denne dosen full i 1 uke. Neste uke økes tjærdosen med 1 dråpe. Og så går det opp til 10 dråper. Så hvil 2 uker. Og igjen, behandling med tjære i 10 uker - fra en dråpe til 10 dråper. Fullt kurs - 6 måneder, dvs. 2 samtaler. (Folkebehandling fra avisen "Vestnik ZOZH" 2002, nr. 21, s. 23)

Hvordan kurere furunkulose gjær.
Når furunculosis er nyttig å drikke flytende øl gjær - 1 ss. l. 3 ganger daglig 30 minutter før måltider. (Folkemetode fra avisen "Vestnik HLS" 2010, nr. 8, s. 33, 2011, nr. 21, s. 31)

En mann ved hjelp av brygger gjær klarte å bli kvitt furunkulose. Før det behandlet han sykdommen med legemidler som legene foreskrev, gjorde blodtransfusjoner. Dette varte i flere år, til kameraten rådet meg til å drikke brygger gjær. Drikke gjær fra furunculosis bør være en gang om dagen i morgen denne ordningen:
1. dag - 1 ss. l.
2. dag - 2 ss. l.
...
9. dag - 9. århundre l.
10. dag - 10. århundre l.
11. dag - 9. århundre l.
...
19. dag - 1 ss. l.

Mannen begynte å bli behandlet med ølgjær i henhold til denne ordningen. Men opptil 19 dager nådde ikke. Til tross for dette oppstod mannens kokker aldri igjen, 40 år har gått siden da. (Husk fra avisen "Vestnik ZOZH" 2011, nr. 7, s. 32)

Behandling av furunkulose folkemidlene. Legens råd.
Jenta hoppet kokter under øyet og over øyenbryn. Da kom kokene på brystet, skuldrene, ryggen, armene. Jenta var på sykehuset, hvor hun fikk flere antibiotika, men det var ingen forbedring. Pasienten vendte seg om til avisen "Vestnik ZOZH" med en forespørsel om å helbrede furunkulose.
Legen har besvart henne gjennom avisen. Vitenskap Century I. Loshakova.
Furunkulose skyldes pyogene bakterier, hovedsakelig Staphylococcus aureus. Ikke i noe tilfelle kan ikke klemme kokene.
Narkotikabehandling av furunkulose er rettet mot å sikre at absessen modner og bryter raskere. Her er noen folkemessige rettsmidler som mange leger bruker til å behandle sine pasienter i tillegg til den offisielle behandlingen:
1. Bakt løk. Påfør det til koking, bytt bandasjen hver 3. time. Vanligvis åpner absessen om 1-2 dager, pus kommer ut og såret helbreder.
2. Ristede rå poteter. Påfør en komprimering med poteter på sårene. Hold i 2 timer.
3. Fremskynder kjøringsprosessen og smørens komprimering, som kan kjøpes på apoteket. Det er nødvendig å fukte gasbind i denne oljen, fest på sårpunktet, på toppen av plastfolien og fest med en bandasje. Komprimering kan stå over natten. (Husk fra avisen "Vestnik ZOZH" 2010, nr. 12, s. 19)

Drikk fra furunkulose.
Kvinnen lider av furunkulose lenge, var på sykehuset, gjorde blodtransfusjoner, men alt var ubrukelig - hun kunne ikke kvitte seg med kroppen på kroppen. En venn foreslo en populær oppskrift med honning og vodka, takket være hvilken furunkulose som ble kurert.
I en halvliter krukke helle 100 gram vodka og 100 gram honning, bland godt. Hell 1 kopp kokt melk inn i denne blandingen. Drikk blandingen i små sip, varmt.
Denne prosedyren utføres hver dag før sengetid. Og på kokker gjelder en komprimering av bakt løk og revet husholdnings såpe (1: 1), deksel med film og lim med en gips. Furunkulose hos en kvinne var helt. (Husk fra avisen "Vestnik ZOZH" 2006, nr. 5, s. 29).

Behandling av furunkulose hos hjemmebygging (burdock).
Burdock rot er i stand til å rense blodet, dessuten inneholder det inulin, som fremmer riktig metabolisme, slik at burdock root har hjulpet mange mennesker til å kurere kokes for alltid. 1 ss. l. Burdock root brygg 1 kopp kokende vann, lag i 5 minutter, insister 30 minutter. Drikk denne delen hele dagen i 3 delte doser. Behandlingsforløpet er 1 måned (Hjemmebehandling fra avisen "Vestnik ZOZH" 2001, nr. 1, s. 11).

Kukfrø hjelper også. De som stadig lider av koker, bygg og en gren av en yver skal forberede grøtfrø på høsten, de er svarte. For å kurere furunkulose må du spise 12 burdock frø om morgenen på tom mage, tygges grundig. (Den populære metoden fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2004, nr. 16, s. 23).

Et 9 år gammelt barn hadde kokt på ansiktet og kroppen. En nabo leser i HLS en enkel, populær oppskrift om burdock frø behandling. Gutten tygget 12 frø, og sykdommen er borte. (Populær metode fra avisen "Vestnik for sunn livsstil" 2006, nr. 21, s. 32).

Kvinnen bestemte seg også for å behandle mannen sin for furunkulose med kullfrø. Hun ble gitt denne populære oppskriften: 3 ganger om dagen, 10 frø hver. Frø tar 3 dager. Det er for hele behandlingen du trenger 90 burdock frø. Hun skjønte ikke og ga mannen sin 90 frø på en gang. Mannen klaget da over svimmelhet. Etter å ha lest oppskriften så kvinnen sin feil, men det var for sent å bytte. Drikk mannen med melk fra kua for å redusere effektene av en overdose. Og om morgenen brøt alle kokene på en manns kropp gjennom. (Oppskrift fra avisen "Vestnik of the HLS" 2008, nr. 22, s. 30).
En annen kvinne behandlet furunkulose hos mannen sin med en mer støtdosering av burdock: hun banet burdock frøene inn i pulver. Om morgenen på tom mage tok pasienten 1 teskjef. Kurs 5 dager. Så klarte mannen å kurere furunkulose, som plaget ham i mange år. (Folkehjelp fra avisen "Vestnik HLS" 2009, nr. 15, s. 32).

Tenåringen hadde en furuncle i nesen. Hans tante fant en populær oppskrift med burdock frø. Hun samlet 90 frø, la ut 9 poser med 10 stk hver, og pasienten tok 1 pose med burdockfrø 3 ganger daglig i 3 dager 15-20 minutter før måltider. Nasale passasjer smurt med kamferolje - dette er også en oppskrift på sunn livsstil. Svulsten sov, kokes og ikke modnes, tørkes opp. (Oppskrift fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2013, nr. 8, s. 23).

Frisk burdock rot brukes eksternt.
Om morgenen på tom mage, kutt av et stykke frisk burdockrot og tygge godt, slik at hele massen blir fuktet med sulten spytt. Fest denne massen til en dag til koker. (Oppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2003, nr. 12, s. 16).
Burdock blader kan også brukes eksternt: krøllete blader legges på undersiden til kjelen. (Folkehjelp fra avisen "Vestnik ZOZH" 2011, nr. 10, s. 28).

Hvordan behandle furunkulose med morgenboller (calendula).
Calendula blomster (marigolds) - et naturlig antibiotika. Derfor, når furunculosis for blodrensing fra stafylokokker, drikker infusjon av blomster av marigold.
I tillegg gjør du en salve av kalendula til ekstern bruk: tørre blomster insisterer på alkohol, og denne tinkturen blandes med petroleumjell. Du kan gjøre det enklere: pund 5 tørre calendula blomster i et pulver, bland med 25 g vaseline og smør kokes. (Hjemmetode fra avisen "Vestnik HLS" 2001, nr. 18, s. 19-20, 2005, nr. 23, s. 21).

Hvordan bli kvitt koker med spiker og kobbertråd.
Ta en jernspiker 10-20 cm, pakk den med ledning av rent rødt kobber med en diameter på 1 mm. Vinding er ikke helt, og at mellom spolene var synlig mellomrom. Frigjør den produserte enheten i en halv liters plastflaske, hell det med drikkevann. Reaksjonen, kjent som elektrocorrosjon, vil begynne. Om dagen vil vannet få fargen på te, det vil flyte flak av jernoksid. Den helbredende drikken er klar! Den skal være full daglig, minst 1 gang om dagen, på en gang for å drikke fra 1/2 til hele glasset. En overdose av jern og kobber kan ikke være redd - det er mindre kobber enn maksimalt tillatt noma 1000 ganger. Og jern er giftfri, den anbefalte terapeutiske dosen av jern er 2-5 g per dag, i løsningen er det mye mindre.
Behandlingsforløpet med et jernholdig medikament er lengre 1-2 måneder, jernet absorberes bedre i nærvær av askorbinsyre, slik at du kan legge til sitron og en skje med sort currant til løsningen. Eller ta en vitamin C-tablett.
Denne drikken øker immuniteten og hemoglobin, samt behandler alle hudsykdommer som akne, koker, trofasår og ikke-helbredende sår.
I noen mennesker kan jern føre til forstoppelse, og i noen mennesker er det jernintoleranse - de kan bli syke. Da må mottaket av dette legemidlet fra boils stoppes. (Folkemetode fra avisen "Vestnik ZOZH" 2002, nr. 17, s. 11)

Hvordan kurere raskt furunkulose hjemme. Rødjuice.
Ungdommen hadde veldig sterk furunkulose. Blodtransfusjon og gjærdrikke hjalp bare en stund. Nok en gang kom en koker ut i lysken, så under armen. En eldre lege rådet til å drikke 1/2 kopp rødbete juice 3 ganger om dagen. Hvis det er veldig ekkel, så minst 1 ss. l. 3 ganger om dagen. Bedre 30 minutter før måltider. Men du kan når som helst. Drikk til huden er fri for koke. Gutten ble vannet i 2 uker. Abscessene er borte for alltid - koker ikke lenger. (Oppskrift fra avisen "Vestnik of the Healthy Life Style" 2004, nr. 14, s. 25)

Hvordan ble du permanent kvitt med en bue.
Det hele begynte med det faktum at et trehårt furuncle vokste rundt en mans hals. Kirurger kuttet det, undertrykt, satt noe, måtte gå til dressinger hver dag. Som et resultat, kurert.
Etter en stund kokte mannen igjen kokene, men allerede over hele kroppen. Gjennom årene ble de mindre, men de var mer og mer. Så mye slik at en manns koker oppstod selv i nesen. Når pasienten kom til klinikken, ble legen skremt og sendt ham umiddelbart til beredskapsrommet på sykehuset. Der, hver 6. time, ble antibiotika injisert, til slutt herdet igjen, men ikke for lenge. Igjen på sykehuset, injeksjonssalve, blodtransfusjon. På denne tiden kom en artikkel fra noen tysk professor i bladet Around the World over en manns øyne. Det ble skrevet der at furunkulose ikke er en hudsykdom, men en blodsykdom. Det er ikke nok substans i blodet, som er fullt av rå løk, det vil si at en person må noen ganger spise rå løk. Etter å ha lest dette, spiste mannen umiddelbart et løkhodet, gjorde ikke syltetøy i noe, drømte ikke og gikk til sengs.
Om morgenen så jeg på kokene mine, og de ble rødt til grått og redusert merkbart. Etter 3-4 dager hadde de hodene deres poppet, og etter noen dager ble kroppen helt renset av koke. Mannen har spist hver dag siden da, og i 40 år har det heller ikke kokt eller kokes noen gang på kroppen. (Folkemetode fra avisen "Vestnik HLS" 2006, nr. 16, s. 10)

Raskt behandling av furunkulose hjemme med løvblad.
Hvis kokker har spratt opp over ansiktet og kroppen, vil et slikt folkemidlet hjelpe: 40 laurbærblade brygger med 2 liter kokende vann, for å insistere, innpakket. Drikk 100 ml før måltider. Kroppen ryddes raskt fra koke. (Folkebehandling fra avisen "Vestnik HLS" 2006, nr. 17, s. 32)

Furunkulose hos barn - behandling med cyrcasonbad
Barnet gikk til første klasse og ble forkjølet. Små koker brølte kroppen slik at han hadde på seg klær med smerte og kom daglig fra skolen med tårer. Foreldre ble rådet til å bade barnet i kirkazon buljong. Gutten tok et bad i 20 minutter, pakket inn i et ark og gikk til sengs. Gjorde bare 2-3 bad og koker på kroppen som om de er tørket opp og forsvunnet. Det er all behandling. (Oppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2006, nr. 23, s. 2-3).

Folk behandling av koker snøkoker.
Når viburnum blomstrer, er det nødvendig å kutte kvistene så tykk som en blyant. Tørk kvister i skyggen og finhakk. Hell et fullt glass viburnumkorn i en emaljepanne og hell over to kopper kokende vann. Hold på brannen i 10 minutter, og dekk deretter med varmt, insister. Stamme, fylt opp med kokt vann til volumet på to briller. Drikk avkok av viburnum på tom mage om morgenen for en halv kopp 4 dager.
Denne oppskriften ble brukt av en mann som hadde kokt hver vår og fallet om halsen. Han led sterkt fra disse kokene, smurt dem med foreskrevne salver, gjorde blodtransfusjoner, men ingenting bidro til å fjerne kokosene før han ble informert om denne oppskriften. Etter behandling av furunkulose med avkok av viburnumgrener, hadde mannen aldri en pimple. (Folkelig oppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2006, nr. 11, s. 32)

Hvordan ble du kvitt kokker og løvetannrøtter.
En mann som lider av koker i mange år. Boils kravlet ut på kroppen og i ansiktet en etter en. Tre ganger en mann fikk blodtransfusjon, foreskrev ulike salver, gjærpiller, men kunne ikke fjerne kjelen. Hjalp til med å bli kvitt drikke fra røtter av en løvetann og burdock. Hestene må vaskes og hakkes. 1 ss. l. løvetannrøtter og 2 ss. l. Burdock røtter kok i 1 liter vann i 15 minutter. Insister 1 time. Drikk 1 glass 3 ganger om dagen i 20-25 minutter før måltider. Hver dag lagrer du et nytt avkok av røttene. Behandlingsforløpet er 1 uke. Deretter 3 dager å hvile og tilbringe et annet kurs.
For å konsolidere resultatene for det neste året brukte mannen 2 flere kurs. Så, med hjelp av burdock og løvetann, klarte å bli kvitt furunkulose for alltid. (Hjemmelaget oppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2009, nr. 16, s. 31)

Hjemmebehandling av furunkulose hos et barn med Echinacea. Gjennomgang.
Et barn på 12 år, ble hele kroppen avkjølt. Behandlet jenta med bakt løk. Løk trakk ut pus, men i stedet for en abscess, hoppet en annen straks ut. I tillegg ble en abscess dannet under neglen, og legen foreslo å fjerne neglen. Besluttet å øke immuniteten forsøk å gi barnet ehnatseyu. Om kvelden ga de 1 kapsel, og om morgenen fant de ut at absessen under neglen var halvt oppløst. Etter 2 dager gikk alt bort. Og kullene på kroppen vises bare, neste dag oppløses de. Etter å ha drukket echinacea i 14 dager, var det mulig å helt fjerne alle koker. Og senere leser jentemor at echinacea øker fagocytose, som et resultat av hvilken pus raskt løser. Derfor kan Echinacea behandle alle purulente sykdommer. (Hjemmemedisin fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2010, nr. 21, s. 8)

Raskt behandling av kokos med avl - i 2 dager. Gjennomgang.
Kvinnen hadde et stort furuncle på magen hennes. Hun ble rådet til å drikke en infusjon av tistel. De sa at etter en 2-dagers behandling med thunderbolt vil kokene aldri være i deres liv. Brewing bør være 1 ss. l. Bunker med topp for 1 kopp kokende vann. Drikk denne delen om gangen om morgenen. Gjør det samme om kvelden og neste morgen. Bare 3 ganger.
Pasienten jobbet da i støperiet. Mange av arbeiderne fra kulde og gjørme kokte seg. Og alle klarte å raskt og effektivt kurere med dette enkle folkemidlet.
Sårtistel - tornete busk, avlange blader, lang rot, lilla blomster. (Folk oppskrift fra avisen "Vestnik HLS" 2011, nr. 2, s. 32)

Hvordan behandle uhelbredelig furunkulose av folkemidlene.

Kvinnens fingertopp ble av, en gul strikke dukket opp, hun svulmet opp, en abscess dukket opp. Det eneste hun ikke festet til koker - ingenting hjalp. Fingeren ble blå og svulmet. Jeg måtte gå til legen. Kirurgen kutter kjelen og rengjør den. I flere dager ble det lettere, men snart ble hele høyre side av kvinnens kropp, spesielt magen, dekket med mange kokter og et ikke-helbredende sår dannet i underlivet. Pasientens lidelse var ufattelig - en furuncle på kroppen ville bryte, og 3 andre hoppet umiddelbart opp. Behandling av furunkulose varer i 1 år: blodtransfusjoner, antibiotika, men legene bare shrugged.
Datteren tok pasienten til helbredet, hun sa at det var et dykk i parasitten, det var nødvendig å tåle og vente på at den skulle komme ut, men det var ikke lenger styrke: vekten falt, konstant diaré og uutholdelig smerte. Da bestemte hun seg for å vende seg til Clara Doronina, overskriften i avisen med sunn livsstil og herbalist, fordi hun var personlig kjent med henne.
Helbrederen brakte en syke krukke med leeches, en pose med ismos mos, enskerslagertjære (kan erstattes med bjørk), svovel og chaga.
Umiddelbart for hver furuncle satt helbrederen på en leech og på såret i underlivet tre på en gang. Foreslått behandling av koker:
1. Klokka 6 om morgenen: Rengjøring av tungen, vasking av nesopharynx med saltoppløsning med tilsetning av 8 dråper jod,? en skje med svovel for å drikke 100 ml varm melk.
2. Ved 18:15: Drikk 170 ml Islandsmoseinfusjon. Det er nødvendig å lage mat om kvelden på følgende måte: Lag en håndfull mose med 500 ml kokende melk, insister natten.
3. En halv time etter å ha spist 1/3 kopp tjæreoppløsning. Kok det slik: 1 ss. l. kondensert melk, 1 ss. l. smør, 1 ts. honning rist varmt vann, rør godt. Legg til 6 dråper tar. Ta 3 ganger om dagen for 1/3 kopp i form av varme, oppvarming i et vannbad. I den første uken legg til 6 dråper tjære, i den andre - 7, i 3. - 8, så nå 10 dråper. På 10 dråper, hold på i 4 uker, så begynn å senke dosen hver uke, med 1 dråpe, og oppnå 6 dråper. Så løft igjen. I henhold til denne ordningen, fortsett behandlingen av furunkulose i 6 måneder uten pause.
4. Før middag: svovel, infusjon av mos, tjæreoppløsning. Etter lunsj - infusjon chaga
5. Før middag: infusjon av mos, tjæreoppløsning. Etter middag - infusjon chaga.
Infusjonen av chagi fremstilles som følger: 150 g chagi helles med 1,5 liter varmt vann (60 grader). Insister dagen. Deretter gnis den mykede chagaen på en revet, dyppet i samme vann og infunderes for en annen dag. Deretter filtreres, klemmes, helles i flasker. I et glass kjølig vann tilsett 1 ss. l. infusjonen chaga.
Det er nødvendig å behandle furunkulose i henhold til denne ordningen i 6 måneder. Men etter 2 måneder følte pasienten en betydelig lettelse: såret i magen var forlenget, furuncles, hvis de dukket opp, forsvant deretter raskt. Stolen ble forbedret, kaldt svette og trykkstøt passert. (Populær metode fra avisen "Vestnik of the Healthy Living" 2001, nr. 21, s. 6-7).

Flere Artikler Om Typer Acne