Ungdom er ikke bare tidspunktet for første kjærlighet og nye følelser, men også en alvorlig kamp mot ungdommens viktigste følgesvenn - akne. De ser over hele kroppen, i ansikt og nakke, blir ikke bare en kosmetisk defekt, men også årsaken til alvorlige psykologiske problemer. Hvordan behandle ungdoms akne hos gutter for å forhindre masseutseende og forhindre dannelse av arr i ansiktet?

De viktigste metodene for å håndtere teenage akne

Hovedårsaken til ungdomsutslett på ansikt og kropp er hypersekretjon av talgkjertlene, utløst av hormonelle forandringer i kroppen. For riktig behandling er det nødvendig å konsultere en lege, siden utnevnelsen av et effektivt middel bare er mulig etter en nøyaktig diagnose.

For behandling av akne i denne alderen er viktig integrert tilnærming, siden bare ett lokalt aktivt stoff med patologi ikke kan takle. Legene insisterer primært på regulering av ernæring - ikke spis for mye fet, stekt eller søt mat, fordi det provoserer økt sekresjon av talg og en lang periode med betennelse, som praktisert av leger.

Med riktig ernæring blir akne hos ungdom redusert i størrelse med rundt tjue prosent, og dette er allerede en betydelig suksess i bekjempelse av patologi. Det vises bruken av store mengder protein, samt en økning i mengden rent vann full til 2-3 liter per dag. Det kan fjerne toksiner fra kroppen, produkter av metabolisme og gi huden et sunt utseende.

Konservativ behandling

I første fase er det nødvendig å behandle teenage akne med konservative metoder. Legemiddelindustrien har utviklet nok medisiner som kan takle utslett på ansikt og kropp. De mest populære stoffene er Baziron og Differin. Disse verktøyene gjør en utmerket jobb med inflammatoriske prosesser, slik at leger anbefaler å bruke dem sammen for å oppnå den beste effekten. Så, stoffet Differin må behandle ansiktet om morgenen, og Bazironom gjør behandling om kvelden.

Baziron - det mest populære stoffet for akne, det er godt tolerert av tenåringer

I tillegg til disse midlene anbefaler leger at bruken av andre terapeutiske midler brukes til problemhud. Skinoren, Zener, Fuziderm, Curiosin, Bactroban, Dalacin, Oxy-5, Zeraklin, Isotretinoin har en god effekt. Disse legemidlene er foreskrevet av legen individuelt, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. De brukes hovedsakelig i nærvær av et purulent fokus. Med signifikant suppuration av huden behandles akne med medisiner som inneholder antibiotika.

Hvis akne oppstår i alvorlig form, foreskriver legene i tillegg antibiotika i pilleform.

Blant aktuelle preparater har salve Levomekol, erytromycin, hyoksyson, Sintomitsin, Clindovit eller Klindomycin en god effekt. Det er nødvendig å bli behandlet med disse stoffene i minst to måneder, daglig bruk av salve til stedet for betennelse. På grunn av sin bakteriostatiske effekt er salver i stand til å ødelegge patogener, redusere utseendet på nye papler og noder. Størrelser av betent akne er signifikant redusert, rødhet og hevelse kommer av.

For å eliminere puffiness og rødhet i nærheten av akne, smøres de med Advantan, Triderm, Akriderm, Prednisolon. Klorhexidin-kluter vil være nyttige, men det må huskes at klorhexidin ikke brukes lenge, fordi det kan tørke ut huden, og patogener blir vant til det ganske raskt.

Hvis en ungdom har bakgrunn i akne, har en virussykdom, i de fleste tilfeller er akne aktivert, og inflammatoriske formasjoner av viral etiologi går sammen med dem. For å påvirke slik akne, kan de smøres med acyclovir eller oxolinisk salve.

De fleste ungdommer er ikke bare bekymret for akne, men deres effekter. Vil akne i ansiktet la ar og groper? For å forhindre dette, etter å ha fjernet den akutte fasen av sykdommen, blir akne smurt med Dexpanthenol, Traumel eller Curiosin. Disse verktøyene vil bidra til å kvitte seg med de stygge effektene av akne, på grunn av bruk av salver og geler i huden, blir blodsirkulasjonen aktivert, den blir jevnere og elastisk.

Kuriozin - et utmerket verktøy for regenerering av huden

Tenåringer i behandling av akne bruker ofte salicylsyre for ofte. Det er mulig å bruke denne løsningen, siden den tørker huden og fjerner det frigjorte fettet fra overflaten. Det er imidlertid bedre å begrense bruken av salicylsyre, fordi den kan overdrive huden for mye, noe som vil føre til enda mer betennelse. Det samme kan sies for scrubs. De renser huden effektivt av overflødig fett, men kan samtidig skade det tynne beskyttende laget av epidermis.

Vitamin A (retinol), som bidrar til regenerering av huden, spiller en viktig rolle i behandlingen av sykdommen. Legene anbefaler pasienter å bruke stoffer som Ayrol, Roaccutane, Isotrex, Lokatsid. En viss mengde retinol finnes i verktøyet Differin. Bruken av disse stoffene hemmer utviklingen og veksten av epitelceller som danner kanalene i talgkjertlene. Som et resultat av denne sebum produseres mye mindre, og dermed reduserer intensiteten av den inflammatoriske prosessen. I fokus av betennelse øker immunmotstanden. Sår hos ungdom, dannet under betennelse, helbrede mye raskere ved bruk av disse stoffene, og huden blir mykere og jevnere.

Aknebehandling er mulig ikke bare ved farmasøytisk produksjon, men også ved tradisjonelle metoder. Ulike dekoksjoner og infusjoner av urter har en god tørkeeffekt. Legene anbefaler at tenårene vasker med vann med tillegg av kamilleinfusjon. Det er også nyttig å gni frisk birkesaft eller infusjon av calendula. I nærvær av stor akne på dem, kan du sette aloe leaf på en fersk kutt.

For eksempel kan vi anbefale flere oppskrifter enn å behandle ansikts acne hos ungdomspatienter:

 • Behandling med calendula tincture er en av de mest effektive rettsmidler for ungdoms akne. For å gjøre dette, trenger du en spiseskje tørkede blomster av planten for å helle to kopper kokende vann og la det brygge i 30 minutter under lokket. Få sterk infusjon, som dreneres fra kaken og tørk huden som er betent. I tillegg til å tørke, kan du gjøre og komprimere - ikke mindre effektiv måte å behandle akne på. Takket være denne behandlingen, kan du gjenopprette den normale funksjonen til talgkjertlene, lindre smerter i inflammasjonsområdet.
 • En gunstig effekt på huden har en maske av furatsillina og en blanding av medisinske planter. For å forberede masken må du blande to like deler av tørr kamille og calendula (en halv spiseskje), hell et glass kokende vann og insister under lokket til det avkjøles helt. Deretter, i en fortsatt varm væske (1 ss. L.), Sett tre knuste furacillintabletter og rør til det er oppløst. Det viser seg tykk blanding, som påføres ansiktet og går over natten. På morgenen, vask forsiktig masken med den gjenværende løsningen av urter tilberedt dagen før.
 • Et utmerket middel for akne er kyllingprotein. Proteinet av ett egg er skilt fra eggeplommen, grundig pisket til et tykt skum og tilsett 1 ss der. l. aloe juice Etter grundig blanding blir produktet påført huden i tretti minutter, skylles deretter med vann ved romtemperatur. Det anbefales å gjøre denne prosedyren to ganger om dagen i åtte uker.
 • Akne behandling kan gjøres med hvitløk. For å gjøre dette, må 4-5 store hvitløksklutter rengjøres, overføres til en hvitløkskasse til en tilstand av vassel og legge den resulterende massen på ansiktet - stedet der akne er konsentrert. Før du bruker hvitløk, anbefales det å smøre huden med olivenolje slik at det ikke er brennende følelse. Det er nødvendig å ligge med hvitløk i omtrent femten minutter, deretter masken fjernes, ansiktet vaskes med kaldt vann og smøres med fuktighetskrem.
 • Utmerket effekt gir gni aloe juice. For å gjøre dette, klipp et tykt blad fra en plante som er minst 4-5 år gammel, legg bladet i kjøleskapet i et par dager, og hugg det og klem juice gjennom gassbind. Den resulterende saften tørker akneformasjonssonen to ganger om dagen.
 • Når du arbeider med akne, kan du bruke en blå leiremaske. Det selges i et apotek. I en spiseskje med blå leire må du legge til en teskje sitronsaft, samme tinktur av calendula og blande til en tilstand av vassel. Det brukes på problemområder i ti minutter, hvoretter de renser huden fra masken og smmer med fuktighetskrem.

Ansiktsrensingsprosedyr gir et utmerket resultat i forhold til den opprinnelige hudtilstanden.

Ekstra måter å kvitte seg med akne

Hvis det ikke er mulig å kvitte seg med akne ved konservative metoder, så anbefaler leger at de kosmetiske prosedyrene som kan kurere denne sykdommen. Slike prosedyrer utføres i kosmetologiklinikken. For å eliminere akne er det flere måter å fjerne dem på:

 • i nærvær av komedoner i hvitt eller svart, vises komekstraksjon. Huden er pre-dampet for å åpne porene, og så fjerner spesialisten manuelt innholdet i porene. Prosedyren er ganske ubehagelig, ansiktets hud i en stund ser smertefull ut, men blir da gjenopprettet. I dag brukes teknikken sjelden;
 • Kjemisk ansiktsskille innebærer behandling av hud med aktive stoffer som stimulerer regenerering. Vanligvis utføres prosedyren etter tidligere fjerning av de største formasjoner. Kemiske peeling må bare gjøres i klinikken, slik at leger kan velge den beste måten å behandle ansiktet på;
 • mekanisk rensing av ansiktet utføres ved hjelp av ulike verktøy, ved hjelp av hvilke innholdet i akne blir ekstrahert utenfor. Prosedyren er også preget av sårhet, men er mer effektiv enn manuell fjerning;
 • Kryoterapi innebærer å behandle huden med lave temperaturer. Med kryoterapi kan minus nå 110 grader, noe som påvirker huden gunstig. Sebum utskillelse minker, og hudporer setter seg betydelig og blir mindre;
 • vakuum fjerning er en fin måte å kvitte seg med urenheter på huden. Ved hjelp av et vakuumapparat opprettes et negativt trykk i røret, noe som bringer sebum til utsiden;
 • Ultralydrengjøring lar deg kjempe med dypliggende akne. Ved hjelp av ultrasoniske bølger inntrengningsdybde som styres av legen, akne kvalitativt fjernet, sporer fra prosedyren forsvinner raskt, og med ytterligere helbredelse betyr at personen blir fort sunt utseende;
 • Laser hudrengjøring er et av de siste oppfinnelsene i dette området. På grunn av deres milde påvirkning, kan leger fjerne akne på noe dybde. Samtidig har tenåringen ingen ar eller brenner fra prosedyren, siden Laserstrålen fungerer bare i problemområdet, uten å trenge inn i sunt vev.

Til slutt kan du gi noen tips om ansiktspleie for ungdom som lider av akne:

 • I tilfelle av akne, er det viktig å forlate alle "varme" vannprosedyrer - utvider fra dampen, huden aktiverer produksjon av talgkirtler.
 • Det er umulig å behandle akne selv - konsultasjon av legen er obligatorisk.
 • Den integrerte behandlingsprosessen er avvisningen av dårlige vaner, herding av kroppen og et balansert kosthold.
 • Situasjonen med acne må holdes under kontroll - i urimelig styrke purulent utslett på kroppen trenger å se en lege, kanskje, infeksjonen kom inn i blodet.
 • I tilfelle av akne, er det obligatorisk å behandle dem med antibakterielle stoffer, samt en forandring av kosmetiske produkter for hudpleie.
 • Teenager som lider av teenage akne, må du endre sengetøy oftere.
 • Ikke avvis de populære behandlingsmetodene. Sammen med den offisielle medisinen gir populær behandling gode resultater i kampen mot problemet.

Å bekjempe ungdomsakne hos gutter lover ikke å være rask. Hormonal bakgrunn kan svinge hos noen ungdom opp til sytten år, og noen med hudproblemer forblir opptil tjue år. Likevel må situasjonen hele tiden å kontrollere: å hindre hud infeksjon på stedet av akne og oppnå lange perioder med remisjon, stadig konsultere spesialister. Bare ved felles innsats kan du overvinne ungdoms akne og holde huden ren og sunn.

Hvordan behandle ungdoms akne hos gutter for å bli kvitt akne for alltid?

Å vite hvordan å behandle ungdoms akne hos gutter er svært viktig, fordi dette angrepet gir mye trøbbel for fremtidige menn. Utsprett vises ofte på ansikt, rygg eller bryst. Når det gjelder å håndtere dem, er en integrert tilnærming viktig. I alvorlige tilfeller trenger du medisinering.

I hvilken alder har gutter akne?

Det første utslett oppstår oftere i 12-13 år. Dette er imidlertid gjennomsnittlige verdier. Akne hos ungdomsgutter kan forekomme både i en tidligere alder og noe senere. Her er alt individuelt og avhenger i stor grad av egenskapene til utviklingen av organismen. I tillegg kan intensiteten av spredning av lesjoner varierer sterkt: noen ungdommer enkelt kviser, mens andre - mange.

Teen akne i gutter - årsaker

Hudutslett er en manifestasjon av globale prosesser som forekommer inne i kroppen. Under påvirkning av kjemiske reaksjoner blir gårdens gutt til en mann. Men kviser i ansiktet av en tenåring - mye modning ikke alle representanter for en sterk halvparten av menneskeheten. Noen mennesker har dette problemet. De fleste ungdommer er kjent med utslett på første hånd.

Akne i et barn kan provoseres av slike faktorer:

 1. Økende nivåer av androgener, som fører til endringer i metabolisme. Under påvirkning av denne faktoren produseres mer subkutant fett. Dessuten endres konsistensen (det blir tykkere). Forbedret sekresjon fører til tilstoppede porer.
 2. Ikke-overholdelse av personlig hygiene. Dette kan inkludere et snev av uvaskede hender til ansiktet eller andre hudområder, bruk av vanlige håndklær og så videre. Alt dette bidrar til det faktum at patogene bakterier kommer inn i tilstoppet pore og provoserer betennelse. Huden rundt ilden blir rød og begynner å svulme, og pus former under den. Resultatet er smertefull akne.
 3. Ubalansert ernæring. Ofte elsker tenåringer å skjemme seg bort med hurtigmat, søtsaker, karbonatiserte drikker og andre skadelige produkter. En slik forpliktelse til junk food har negativ innvirkning på kroppen, inkludert hudtilstanden.
 4. Konsekvensene av medisinering. Oftest oppstår problemet ved langvarig bruk av antibakterielle eller hormonelle legemidler. Slike rusmidler har en sterk belastning på leveren, noe som påvirker tilstanden til huden.
 5. Økt stress forbundet med puberteten, kan forårsake hormonell svikt. Som et resultat danner utslett på huden.
 6. Acne. Dette er resultatet av den aktive virkningen av Demodex hypodermic tick.
 7. Arvelig predisposisjon Hvis en av foreldrene i ungdomsårene opplevde en sterk aktivitet i talgkjertlene, er det sannsynlig at problemet vil oppstå og deres sønn.
 8. Uønskede klimatiske forhold. Kald vind, frost, brennende sol. Alle disse faktorene har en negativ effekt på tilstanden til huden.

Teen Acne Boys Face

Overdreven hygiene kan være årsaken til akne. Ønsker å kvitte seg med utslett, vasker ofte unge menn sine ansikt med såpe og vann eller gnider problemområdet med alkoholkrem flere ganger om dagen. Alle disse manipulasjonene forverrer bare situasjonen. Huden blir for tørr, og for å normalisere balansen, avhenger kroppen mer intensivt blubberen. Som et resultat vil akne i et barns ansikt begynne å øke kvantitativt, og alt dette vil skje ved lynhastighet. I tillegg vil utbruddsområdet ekspandere og ved ekstrudering av utslett.

Teen pimples i gutter på baksiden

I denne alderen er aktiviteten til sebaceous og svettekjertlene aktivert. Oftere opptrer ungdoms akne på baksiden av guttene i strid med reglene for personlig hygiene: Sykdomsfremkallende mikroorganismer begynner å virke intensivt, på grunn av hvilket utslett er dannet. I tillegg bidrar utseendet på utslett til feil valgte klær. Ofte er problemet notert hos de unge mennene som foretrekker å ha på seg undertøy laget av syntetiske materialer.

Når har gutter akne?

Siden disse utslettene er kjent som ungdommer, forsvinner problemet når ungdommen vokser opp. I de fleste tilfeller, nærmere 20 år, er de bekymret mindre og mindre. Men selv her kan situasjonen være forskjellig. I enkelte mennesker observeres utslett på ansikt og kropp på 30, og noen ganger på 40 år. Av denne grunn, når ungdoms akne hos gutter er over, er det vanskelig å forutsi nøyaktig. Det utfordrende problemet er et alarmsignal.

En tenåring har akne på ansiktet - hva skal jeg gjøre?

Å bli fullstendig av utslett på en dag er uvirkelig. Men hvis i fremtiden ungdommen ville være å behandle hud og balansert ernæring, vil dette redusere sannsynligheten for problemer til et minimum. I alvorlige tilfeller bør behandling av akne i ansiktet av ungdom utføres av en kvalifisert tekniker. Han vil ta hensyn til funksjoner i løpet av den inflammatoriske prosessen og den generelle tilstanden i kroppen, og bare da gi sine anbefalinger.

Akne rensing

Alle medisinske prosedyrer bør utføres på et spesialisert kontor av en erfaren hudlege. Kun under slike forhold, vil terapi bli vurdert som den mest sikre og svært effektive. Spesialisten vet nøyaktig hvordan å behandle ungdoms akne hos gutter, og utfører hele prosedyren på høyeste nivå. Hygienisk rensing av huden kan gjøres på følgende måter:

 1. Bruk av vakuum - til dette formål er spesialutstyr brukt. Fjerning av fett og smuss fra porene utføres under trykk.
 2. Ultralydeksponering - under prosedyren styrer legen dypet av penetrasjon av mirakelbølgene, noe som gjør at du kvalitativt kan fjerne akne.
 3. Laserrengjøring - effektiv manipulasjon, noe som gjør det mulig å påvirke det berørte området. En ytterligere fordel ved denne metoden er at under prosedyren er sannsynligheten for å få brannskader utelukket. Som et resultat vil sjarm og arr på huden ikke forbli.

Samtidig er ansiktspleie viktig. Hvordan vaske, så det var ikke akne:

 1. Vann skal ikke være for varmt, fordi ved høye temperaturer sebaceous kjertlene er aktivert. Kald er heller ikke det mest egnede alternativet, da det ikke renser huden. Vask med varmt vann.
 2. Du kan bruke såpe ikke mer enn to ganger i uken. Det er ønskelig at det var tarry.
 3. Etter vask av ansiktet med såpe og vann, skyll med avkok av kamille eller en streng.
 4. Bruk et mykt, rent håndkle for å tørke av. De trenger å bli vått ansikt. Ikke gnid eller strekk huden!
 5. Hvis den unge mannen allerede har begynt å barbere, bør han forsiktig vaske av rester av skum eller gel som brukes.

Hvordan spise med akne?

Før du går på et medisinsk kosthold, må du kontakte en lege. Legen vet hvordan å behandle ungdoms akne hos gutter, og hvordan ernæring påvirker hudtilstanden. I tillegg, før han foreskriver en diett, vil han foreskrive en omfattende undersøkelse til pasienten, slik at han kan utelukke tilstedeværelsen av alvorlige sykdommer i endokrine eller fordøyelsessystemer.

Hvordan bli kvitt akne tenåring:

 1. Minimere forbruket eller eliminere fra diettmat med høy kapasitet av konserveringsmidler, fargestoffer, sukker og salt. Slike komponenter har en negativ innvirkning på interne organer, på grunn av hva de ikke lenger takler for sine funksjoner. Giftstoffer begynner å samle seg i kroppen. En del av funksjonen av fjerning tar huden: Som et resultat er den dekket av akne.
 2. Følg drikkeregimet - drikk minst 1,5-2 liter vann per dag. Bare det bidrar til å rense kroppen av skadelige forbindelser. Vann vil ikke bli erstattet av tonics, te, kaffe, juice og andre brus.
 3. Berik dietten med matvarer som inneholder vitaminer A, C, E og sink. Slike stoffer har en positiv effekt på huden. De er til stede i avokado, lever, sopp, nøtter, belgfrukter, grønne og gule frukter.
 4. Gå inn i kostholdet av matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer. Disse stoffene har antiinflammatoriske og antibakterielle effekter. De finnes i nøtter og sjømat.
 5. For regulering av fordøyelseskanalen er nødvendig for å berike diett av flytende matvarer (supper og buljonger).

Beste Acne behandlinger for tenåringer

I kampen mot utslett er velvalgte kosmetiske og medisinske legemidler til ekstern bruk effektiv. Hvordan behandle akne i ansiktet hos ungdom avhenger av forsømmelsen av problemet. Følgende verktøy kan brukes:

Acne lotion for tenåringer

Hovedformålet med dette verktøyet er en tørkeeffekt. Men kompleks behandling av teenage-akne hos gutter med kremer er ikke mulig. For dette må du koble til og andre stoffer. Behandling av akne på ansiktet hos ungdom kan gjøres med kremer:

 1. Legemidler som inneholder salisylsyre eller borsyre. Oftere, slike løsninger har en lav kostnad, men de har en sterk tørkingseffekt.
 2. Tsindol - dette legemidlet er produsert i form av en suspensjon. Grunnlaget for stoffet er sinkoksid. Dette verktøyet kjemper perfekt mot inflammatorisk prosess, fjerner irritasjon, tørker huden og desinfiserer den.
 3. Calamine - fjerner kløe, tørker ansiktet, skaper en beskyttende film på overflaten.
 4. Eriderm - i sammensetningen av en slik lotion inneholder antibiotikum erytromycin. Dette stoffet har en helbredende og uttalt antimikrobiell effekt.
 5. Zerkalin - i sammensetningen av dette stoffet er et antibiotisk clindamycin. Denne lotionen kan brukes til å ta vare på tørr og normal hud.
 6. Klorhexidin - stoffet har en desinfiserende effekt. Det bør bare brukes på det betente området og et begrenset antall ganger per dag (ikke mer enn 3).

Acne Cream for Teens

Huden til unge menn er svært følsom, så du må bruke spesielle midler for å bekjempe utslett. Krem for akne i ansiktet for tenåringer bør ha antiinflammatorisk, tonisk, antiseptisk og antiallergisk effekt. Mange merker produserer slike produkter. Som praksis viser, er akne hos ungdom betydelig mindre med vanlig bruk av slike kosmetikk

Teen Acne Salve

I motsetning til krem ​​har dette helbredende middel en tettere tekstur, slik at den absorberer lenger. Ofte er salve brukt til å behandle akne på baksiden av en tenåring. Samtidig kan legemidler med antibakteriell, rensing og antiseptisk virkning foreskrives. Her er det et middel for akne for tenåringer foreskrevet oftere:

Akne masker for tenåringer

I kampen mot utslett er disse kosmetikkene også svært effektive. De beste anbefalingene, enn å behandle teenage akne hos gutter, gir bare en erfaren hudlege. Han vil kun gi de verktøyene som er så effektive som mulig. Å fjerne teenage acne vil bidra til å kjøpe disse masker:

Teen piller for akne

Arsenalen til moderne medisiner som brukes til å bekjempe utslett er stor. Hvordan behandle teenage akne i modne gutter, vet legen. Han vil foreskrive et av følgende antibiotika:

Probiotika kan også brukes under behandlingen. Hvordan behandle teenage akne hos gutter med normalisering av mikroflora:

Hvordan kurere akne på ansiktet av en tenåring

Hvordan bli kvitt akne i ungdomsårene

Teenage acne er en universell katastrofe for et barn. Hvordan bli kvitt akne i ansiktet, fordi deres utseende utvikler mange komplekser. Jeg vil ikke se i speilet, spesielt jenter, med venner også, som et resultat - stress. Teen acne gir mange problemer, men å bli kvitt dem er ganske ekte.

Den viktigste årsaken til akne er hormonelle økninger i ungdomsårene, når kroppen begynner å vokse. Kønshormoner androgener forårsaker betennelse i sebaceous kjertler i uforberedt kropp av gutter.

I jenter er denne prosessen forbundet med en økning i blodprogesteron under menstruasjon. Overdreven hormoner påvirker talgkjertlene, og de begynner i sin tur å produsere talg, som tetter porene. Når smuss og støv faller på dem, dannes svarte prikker i komedoner. Når det er smittet med infeksjon, blir comedones betent, rødt, begynner å smerte, hvis du berører dem, vises pus på toppen av den røde hevelsen.

Men hormonell svikt er ikke den eneste årsaken til akne. Akne kan også forårsake:

 • Ubalansert ernæring - for mange matvarer overmettet med kolesterol forbrukes.
 • Sykdommer forbundet med mage-tarmkanalen.
 • Manglende overholdelse av hudhygiene, mangel på renslighet.
 • Feil bruk av kosmetikk. Feil valgte kosmetikk tette porene, på grunn av dette forstyrres metabolske prosesser i huden.
 • Feil hudpleie, hyppig vask fører til tørr hud.
 • Stress, neurose, opplevelser påvirker ikke bare psyken, men forbedrer også arbeidet med binyrene, som begynner å produsere hormoner som påvirker huden.
 • Langt opphold i solen, selv om en moderat brunfarge virker på henne godt.
 • Arvelig predisposisjon. Dermatologiske sykdommer er arvet fra foreldrene.

Teenage akne under puberteten i kroppen er ikke ansett som en spesiell grunn til angst, fordi nesten ingen kan unngå utseende. Etter tjue år går dette problemet av seg selv. I mellomtiden har dette ikke skjedd, du trenger ikke å legge alt til sjanse, du må kjempe med slitne ål.

Hudpleie

Bli kvitt akne hjelper kompetent hudpleie. Mange ungdommer begynner å vaske ofte, og de må bruke såpe og vaskeklut. Som et resultat blir sebaceøs sekresjon mer intens, og huden er enda tørrere. Det påvirker ikke de dype sebaceous kjertlene, fett vaskes bare av ansiktets hud. Det anbefales å vaske ikke mer enn to ganger om dagen. For ikke å skade huden, må du forlate bruk av vaskekluter.

Mange tenåringer bruker antimikrobielt såpe, og tror at dette er bedre. Men såpen eliminerer bakteriene på huden, og har ingen effekt på årsaken til sykdommen selv. Men tilsatt sammensetningen av såpesinfeksjonene kan forårsake allergi og irritasjon. Det er bedre å bruke en mild, nøytral såpe designet for svært sensitiv hud.

Det antas at bruk av kosmetikk for denne sykdommen ikke tillater å bli kvitt akne. Og dette er også fundamentalt galt. Nå er det på salg av lyskremmer av høy kvalitet, som påføres på huden i et tynt lag, ikke forstyrrer svette og samtidig maskerer hudens mangler.

Se opp for lenge i solen. Immunsystemet under virkningen av ultrafiolett slutter å kjempe, prosessen med sebaceous utskillelse blir akselerert, porene i ansiktet blir tilstoppet, som et resultat - et omfattende utslett av akne. Og glem den dårlige vana med å berøre akne med skitne hender for alltid.

Ernæring under eksacerbasjon

I perioden med aktiv akne bør være moderat og riktig spise. For å gjøre dette, er det nødvendig å introdusere mer gjærte melkeprodukter og grønnsaker inn i tenåringens diett. Barnet må begrense seg til å spise fastfood, kjøtt, fett og stekt mat, søtsaker og melprodukter. Men det er ingen restriksjoner på bruken av rå grønnsaker og frukt. I prinsippet bør ingen dietter holdes, bare maten skal være balansert.

Bestem i hvilken form en tenårers sykdom, kan være visuelt, hvis du teller akne i ansiktet. Når det er litt mer enn ti, er dette en mild form som kan behandles hjemme, men hvis det er mye mer, er det nødvendig med en haster med en hudlege. Ved å ordinere tester og undersøkelser vil en spesialist finne ut årsakene til denne sykdommen, foreskrive behandling.

Teenage akne behandles også med antibiotika, foreskriver dem hvis et stort område av huden er påvirket av sår. De kan foreskrives i sammensetningen av salver, kremer og geler for påføring direkte på den berørte huden, eller i form av tabletter eller injeksjoner. Pasienten trenger bare å følge anbefalingene og forskriftene til legen riktig og nøyaktig. Ikke glem at akne ikke kan presse deg selv. Så du bringer infeksjonen, forverrer problemet. Denne prosedyren skal utføres hos legen eller i en spesiell salong.

Du kan bekjempe akne hjemme ved hjelp av medisiner eller ved hjelp av tradisjonelle oppskrifter. Etter å ha besluttet å bruke kosmetiske og medisinske midler, gjør en mini-test for allergier. Sett litt krem ​​av ditt valg på innsiden av underarmen og hør på følelsene: forårsaker det å brenne eller kløe.

Oftest, i et forsøk på å kvitte seg med akne, foretrekker ungdommer stoffbehandling. Farmasøytiske preparater av de mest populære er:

 • Basiron krem ​​- glatter og fukter huden, reduserer antall foci av betennelse på huden;
 • hudorkrem - påført alle tidligere renset ansikt. Det forhindrer utseendet av akne, eliminerer rødhet;
 • Krem klenzit - bør bare brukes til akne. Krem hindrer suppuration og fremmer tørking;
 • Ichthyol salve - behandler ikke bare akne, men bidrar også til å forsvinne hvite flekker og arr.

Folk oppskrifter

Bli kvitt akne kan folk rettsmidler. Det er et stort antall oppskrifter som du bør velge de som passer best for deg.

Insister på urt Hypericum på alkohol i forholdet på 1. 5. Tørk ansiktet med tinktur bare når det er nødvendig. Hypericum lindrer perfekt irritasjon, lindrer fet skinn, akneutbrudd. Du kan også lage et avkok fra det: en spiseskje med tørt gress fylles med et glass kokende vann og legges på brannen i 15 minutter. Da må du spenne alt.

En spiseskje tørket blader og blomster fylles med 1 kopp kokt vann og holdes på brannen i 10 minutter. Avlastet avkok kan brukes til gnidning og komprimering.

Ofte vet jenter og gutter ikke hvordan å bli kvitt akne. Øvelse har vist at selv om teenageakne er et problem for barn, gir et godt ønske og overholdelse av alle resept for behandling alltid et positivt resultat.

Hvordan bli kvitt acne tenåring: det grunnleggende om behandling og omsorg for ansiktet. Bli kvitt akne fra en tenåring. råd til foreldre

Forfatter: Elena Tyugaeva

Foreldre til gymnasieelever står overfor et uunngåelig problem - hvordan bli kvitt akne til en tenåring?

Medisin og tradisjonelle healere oppfunnet mange måter å kvitte seg med akne hos ungdom.

Hudfeil er ikke bare en midlertidig ulempe.

Deres farlige konsekvenser er arr, arr, nervøs sammenbrudd, langvarig depresjon.

Akne hos ungdom: årsaker og typer

Alder fra 12 til 18 år - pubertetenes tid. Kjertlene i en tenåringsorganisme produserer en stor mengde mannlige androgenhormoner. Det stimulerer produksjonen av keratin og sebumprotein. Stå ut gjennom porene, suger seg på dem. Huden rundt oljeproppene er betent.

Dette er den klassiske utviklingen av ungdoms akne. De danner på ansikt, nakke, bryst, skuldre, tilbake. 85% av gutter og jenter lider av akne. Andre årsaker til akne er:

• Arv. Hvis foreldrene lider av hudproblemer, har barn risiko for lignende sykdommer.

• Noen botemidler for kroniske sykdommer. For eksempel forårsaker medisiner for epilepsi, litium, hormonelle stoffer akne.

• Kosmetikk og oljebaserte sminkeporer.

• Ekstrudering av single acne. Det sprer infeksjonen videre.

• Lange ryggsekker, sykkelhjelmer, smale krager. På steder for å klemme akne vises.

• Menstruasjon hos jenter. Frigivelsen av hormoner 6-7 dager før den "kritiske perioden" forårsaker akne.

Akne utgjør ikke en alvorlig helserisiko. De forårsaker moralsk skade, svekker selvtillit. Før du velger en måte å bli kvitt akne tenåring, må du bestemme hvilken type utslett.

• Akne - røde, betente tuberkler med purulent hode. De er dannet i det øvre lag av huden;

• komedoner - små hudporecyster. De ser ut som svarte prikker på huden. Svarthet er ikke skitt, men en samling av bakterier, døde celler og oksidert fett.

• Papules (pustler) - smertefulle, hovne lesjoner. De er betent, da infeksjon har penetrert inn i tilstoppet follikel.

• cyster - dyp, pus-fylt akne.

En person kan ha flere typer akne på samme tid. Hver tenåring er syk på forskjellige måter - fra tid til annen har noen pimples på pannen, den andre lider av en kontinuerlig utslett. I alle fall må du vite metodene for behandling av akne.

Hvordan bli kvitt akne tenåring. hudpleie og medisin

Den første regelen for akne forebygging er å holde huden ren. Akne oppstår på grunn av hormonell bølge. Men de er betent og helbreder ikke lenge når hygienreglene brytes.

Typiske feil tenåringer:

1) Sjeldne eller for ofte vasking. Du må vaske om morgenen og om kvelden, med varmt vann og mild såpe. Det beste alternativet er å kjøpe salicylsyre eller glycerin såpe i apotek.

2) sove med sminke på ansiktet Make-up må fjernes om kvelden.

3) Ikke rengjør huden etter kraftig aktivitet. Gange, sport, diskotek - i disse situasjonene, gjør huden svette, tiltrekker seg støv. Etter at du har kommet hjem, bør du vaske ansiktet, nakken og skuldrene grundig.

4) Klem acne med negler. Det farligste området er midten av ansiktet, fra nesebroen til haken. Folkene kalte henne "dødens trekant", da infeksjonen som innføres her, kan gå til hjernen, bein, øyne. I stedet for ekstrudering, er det nødvendig å smøre moden akne med en bomullspinne med alkoholtinktur av kalendula.

5) Bruk alkohol lotion for å tørke ansiktet. Denne feilen er typisk for gutter. Alkohol tørker selvfølgelig huden. Men jo sterkere huden tørker, jo mer fett slippes ut. Det er bedre å bruke en lotion uten alkohol (for eksempel salicylic) eller urte avkok.

6) Bruk oljebasert kosmetikk. "Voksen" pulver og rødme tette porer, allerede fylt med fett. Kosmetikk bør være vannbasert eller tørt, de bør påføres i et tynt lag.

7) "Forkled" akne tonalkremer. Selv unge menn bruker lignende triks. Make-up akne er mer betent.

Akne hudpleie inkluderer ansiktsmasker og damprengjøring. Masker er laget av kefir eller yoghurt. Det er nødvendig å fukte et gasbind serviet i kefir og sett på ansiktet i 15 minutter. eller bare vaske over natten med yoghurt. Slike prosedyrer utføres daglig.

Ansiktsrensing gjøres av en kosmetolog i et spesialisert kontor. Prosedyren kan utføres hjemme - med respekt for hygienevilkårene. For å gjøre dette, bryg 2 liter kokende vann 2 ss. skjeer av medisinske planter (kamille, salvie, mynte), la brygge i en halv time. Deretter kokes infusjonen for å gjøre mer damp og hell i bassenget. Hodet er dekket med et badehåndkle og ansiktet svinger over bassenget i 15 minutter. En steril klut fra den farmasøytiske emballasjen tørker ansiktet. De fleste av de svarte komedosene fra helbredende paret går ut av seg selv. Klem acne på dampet hud kan ikke. Det er nødvendig å vaske med et varmt avkok av kamille og la ansiktet tørke naturlig.

I alvorlige tilfeller, når akne tar på seg karakteren av kontinuerlig utslett, er det ofte dype smertefulle cyster, bør du konsultere en hudlege. Etter en diagnose vil legen avgjøre hvordan en tenåring skal kvitte seg med akne. De vanligste medisinske behandlingene er:

• Kremer og geler med tertinol, benzoylperoksid;

• antibiotisk salve;

• inntak av antibiotika (erytromycin, clindamycin, doxycyklin, metronidazol, amoksicillin, cephalexin);

I fravær av effekten av konvensjonell behandling, er store dype cyster som forlater arr, isotretinoinbehandling foreskrevet. Ingen medisiner bør ikke tas uten avtale og kontroll av lege.

Hvordan bli kvitt akne tenåring: folkemessige rettsmidler

Det viktigste ved behandling av akne er å balansere pH-nivået i huden og forhindre vekst av bakterier. Et godt hjemmiddel er å vaske med sure væsker. Du kan blande 1 del eple cider eddik med 10 deler kokt vann og påfør en bomullspinne på huden din.

Fersk sitronsaft hjelper med å rense huden. Det påføres direkte på ren hud i noen minutter. Vask saften med kaldt vann.

Honning inneholder enzymer som fungerer som et antimikrobielt middel. Et tynt lag med rå honning påføres ansiktet og går i 5 - 7 minutter. Det fjerner bakterier og smuss fra porene.

Mange organiske oljer er naturlige antibiotika og antiseptika. Hvis du smelter aknehodet lett med tea tree olje eller jojoba olje tre ganger om dagen, går betennelsene raskt og ikke kommer igjen.

Herbalists kjenner mange måter å behandle fet hud med betent comedoner.

• 10 min. lag i et glass vann 2 ss. skjeer med tørre blader av Hypericum. Strain. Kjølt komposisjon vaske ansikt, nakke;

• Hell kokende vann i en keramisk beholder med 1 ss. skje tørre petals av calendula. Etter 20 minutter avløp. Påfør kjølt for å vaske og lotion;

• Påfør om 20 minutter. moset bær av vill jordbær eller viburnum.

Rens oljeaktig hud, desinfiser og hels akne alle sure bær og frukt: eple, tranebær, sitron. Mashed masse er blandet med rå egghvit, smurt ansikt. Prosedyretiden er 20 minutter. Sammensetningen vaskes med varmt vann.

Hvordan bli kvitt akne tenåring diett og livsstil

Naturlig helse rettsmidler bidra til å redusere akne. De mest effektive er:

• Redusere giftstoffer. Hvis kroppen har mye skadelig avfall, kommer leveren og nyrene ikke til å klare seg. Huden tar på seg eliminering av giftstoffer. Akne oppstår. Avvisning av produkter med fargestoffer, konserveringsmidler reduserer mengden av akne. Salt og sukker i store mengder er også giftstoffer.

• Drikkevann. Rent vann vasker bort giftstoffer fra kroppen. Fabrikklemonade og juice, tvert imot, forurenser kroppen.

• Grønnsaker, rå grønnsaker, frukt, fullkorn renser fordøyelsessystemet. Avfall kommer ikke inn i blodet, påvirker ikke huden med akne.

• Vitaminer A, C, E og sink forbedrer utseendet på huden, reduserer utslett av akne. Vitamin A finnes i lever, grønn og gul frukt og grønnsaker; Vitamin C - i bær, sitrusfrukter, salater; E-vitamin - i avokado, vegetabilske oljer, belgfrukter, nøtter, frø. Sink finnes i eggeplommer, fisk, belgfrukter, lever, kjøtt, sopp.

• Omega-3 fettsyrer har antibakterielle og antiinflammatoriske effekter. De kan hentes fra laks og makrell, fiskeolje og valnøtter.

Svært viktig for å bli kvitt akne er riktig livsstil. Gutter og jenter elsker snacking på sjokolade, is og chips. Denne vanen er den første fienden av ren hud. Natt sitter på datamaskinen og TV forårsaker hormonforstyrrelser. Hvis en tenåring vil se bra ut, bør han spise riktig og få nok søvn.

Akne irriterer, erarmer, forårsaker nervøsitet. Foreldrehjelp er en viktig faktor i å løse et ubehagelig problem. Tålmodighet og omsorg hjelp kurere akne i 3 til 4 måneder.

© 2012-2017 "Kvinders mening". Ved kopiering av materialer - referanse til kilden er nødvendig!
Kontaktinformasjon:
Sjefredaktør: Ekaterina Danilova
E-post: [email protected]
Redaksjonelt kontor telefon: +7 (926) 927 28 54
Redaksjonell adresse: st. Sushchevskaya 21
Informasjon om annonsering

Teenage acne i jenter: behandling, årsaker

Ugle kviser er den mest ondsinnede motstanderen av attraktivt utseende. De finner ikke bare mottakelig for endringer hos ungdom, men også voksne. Akne (store akkumulasjoner av alvorlig betennelse) uten rettidig behandling etterlater flekker som ikke heler i lang tid, arr. Det er kjent hvordan slike problemer påvirker fremtidige jenter. Derfor må vi umiddelbart begynne behandling av teenage akne på jentene.

Hvorfor ser de ut?

Utbruddet av menstruasjon forårsaker også ungdomspornografi hos jenter. Behandling i dette tilfellet utføres overfladisk. I tillegg til hovedårsaken - hormonelle overfall og aldersrelatert transformasjon av kroppen - er det en rekke sykdommer som fører til utseendet av akne. Det inkluderer sykdommer i mage-tarmkanalen, leveren, nyrene, hjertet, forstyrrelser i skjoldbrusk og endokrine kjertler, metabolske prosesser. Dårlig ernæring, stress, dårlig hygiene bidrar til spredning av akne. Det er nysgjerrig at ut av 60% av ungdommer fra 13 til 18-20 år, i hvilke de ser ut, er akne vanlig blant jentene.

Eliminering av fettinnhold som årsak

Fet hud er en kilde til betennelse i huden. Oftest er det på hennes akne blir forsømt. Det er nødvendig å ordne omsorg for fet og kombinert hud, for ikke å overdry i jakten på et rent ansikt. Flere ganger i uken må du bruke spesielle kremer, geler for denne typen, en gang i uken - skrubbe rensing porene. Som en støtte, bruk masker av blå eller grønn leire, vask med beroligende og forfriskende infusjoner av urter eller kaldt vann. Kosmetikk bør velges svært nøye, spesielt hvis det er tenåringsakne hos jenter. Behandling, vurderinger som definitivt vil være positive, kombinerer riktig tørking og ernæring. Det er viktig å ikke røre ansiktet med hendene, for ikke å "tette opp" porene dine. Helt å kvitte seg med fettinnhold virker ikke, fordi det mest sannsynlige er dette resultatet av overgangsalder eller arvelighet, du trenger bare den rette omsorg.

Plasseringsområder

Med tørr hud, ofte flakket og sløvt, er akne sjeldne, sjelden kan de oppstå på pannen og haken. Normal hud, fuktig og sunn ute, er heller ikke utsatt for akne, mindre utslett i de samme områdene. Du kan se porene med det blotte øye på den skinnende kombinasjonshuden, der det oppstår økt fettdannelse i pannen og nesen. Alvorlige betennelser, hvoretter arr gjenstår, vises på hele ansiktet, på skulderbladene og i decolleteområdet med fet hud. Teenage akne i jenter på pannen er vanlig. Behandlingen bør være myk, siden pannen på pannen er myk og tynn. For å forhindre spredning over hele ansiktet, er det nødvendig å rengjøre huden et par ganger i uken med en skrubbe (helst hjemmelaget) og daglig fukt og bruk alkoholbaserte produkter til et punkt. Et vanlig problem er teenage acne i jenter på ryggen. Behandlingen kan være dypere. Huden på ryggen er roligere, utslettene på det er som regel rødere og større på grunn av sokker av upassende klær som ikke tillater "puste" og er et avlsmiljø for bakterier. Hver dag må du ta en dusj med såpe og bruke salicylsyre til det berørte området med en vattpinne. Middelene som brukes til ansiktet, er også effektive.

Akne Behandlingsmetoder

Teenage akne hos jenter, hvis behandling skal utføres fra forskjellige sider, ikke gå bort uten en diett. Ideelt sett bør du kontakte en hudlege, som vil finne ut årsaken til akne og den beste måten å eliminere dem på. I tillegg til ekstern hudpleie, er legemidler foreskrevet av munn, hormoner, antibiotika. I de fleste tilfeller kan du begrense riktig ernæring, hjemme og narkotika. Behandlingen er rettet mot å redusere hudens fettighet, rengjøre porene og huden, forhindre utseendet av komedoner (tilstopping "svarte flekker"). Det er nødvendig å nekte kosmetikk for ikke å skade huden enda en gang, fra tilstøtende klær som fremkaller forekomsten av akne på kroppen og fra en rekke produkter.

Kosthold for akne: hva du bør umiddelbart gi opp

Kosthold er den viktigste faktoren som nesten kan eliminere teenage-akne hos jenter. Behandling oppstår dermed ved å redusere mengden fett, "skadelige" enkle karbohydrater, insulin, som påvirker arbeidet i talgkjertlene. Det er nødvendig å berike dietten med mat som inneholder vitamin A: grønne og gule grønnsaker, fisk, lever, frukt, egg. Kategorisk kan du ikke spise søt, fet, stekt, mel. Hvis det ikke er mulig å nekte brød, er det bedre å erstatte den vanlige hvite med svart eller brød. Avslag på te og øyeblikkelig kaffe på grunn av koffein og kjemisk innhold vil forbedre hudens tilstand sterkt. Selvfølgelig, ingen hurtigmat, bearbeidet kjøtt (pølser, pølser) og karbonholdige sukkerholdige drikker, juice fra hyllene til supermarkeder. En jente bør ikke komme inn i dårlige vaner: alkohol og røyking skader ikke bare skjønnhet, men også intern helse. Det er ønskelig å redusere mengden meieriprodukter, spesielt oster, for å bytte til fettfattige arter. Det er for mange restriksjoner for en ung, voksende organisme, derfor er det nødvendig å fylle næring med godbiter: grøt, fisk, fjærfe eller magert kjøtt. En slik diett vil hjelpe ikke bare å bli kvitt akne, men også forbedre tilstanden til kroppen, helbrede seg selv.

Anti-akne medisiner

Det er viktig å huske hvor følsomt og forandre jentas kropp er under puberteten. Før du bruker medisiner inne, må du konsultere lege. Den mest effektive måten å bruke er "Zener", "Skinoren", "Baziron". De er populære og gode anmeldelser i kampen mot akne. Lavpris antiseptiske alternativer: badyaga, "Dimexide", salicylsyre, "Zindol", ichthyol salve. For å eliminere teenage akne hos jenter uten skade, bør behandling med rusmidler kombineres med rensende, fuktighetsgivende og nærende masker for huden. For effektivitet kan du bruke kosttilskudd, brystgær, vitaminer.

Tradisjonell medisin: hjemmelagde masker

Du kan ellers redusere teenage akne hos jenter. Behandling av folkemidlene er hovedsakelig rettet mot tørking av problemhud. Den beste masken for å eliminere akne og post-akne (flekker som forblir etter betennelse): To ts sitron og ett protein blandes og påføres huden i 15-20 minutter. Det kan brukes på den andre dagen, og etter påføring smøres huden med aloe juice. Maske skrubbe: rist et lite stykke husholdnings såpe eller tjære såpe, tilsett vann og en halv teskje salt. Bland forsiktig tørk usunn områder, vask av en halv time med avkok av kamille. Du bør vaske såpe flere ganger i uken for å berolige teenage akne hos jenter. Hjemmebehandling inkluderer ukentlig peeling: rømme og kaffe blandes i en spiseskje. Kan ikke brukes til subkutan akne.

Hva er snakkere? DIY acne behandling

Skriving i søket: "Teenage acne i jenter: behandling, foto", vi bør ikke glemme at ofte tilbyr alternativer som egentlig ikke er verdt prisen. Talkers er hjemmeanaloger av dyre stoffer, deres komponenter er inkludert i populære produkter. Dermatologer anbefaler følgende oppskrift: 5 g kloramfenikol, 5 ml salisylsyre, 50 ml borsyre og samme mengde medisinsk alkohol. Forhindre overdrying og gjelder bare for akne berørte områder! En enkel og effektiv måte å kurere akne på ryggen og redusere mengden i ansiktet: knus 10 tabletter av dipyron, tilsett litt alkohol og et par dråper jod, bland, la stå i to dager. Påfør chatterbox helst om kvelden. Analgin kan erstattes med streptocid, tilsett kamferalkohol.

Forebyggingstips

Forsømmelse av enkle regler reduserer ofte de forventede resultatene. For at behandlingen skal være så effektiv som mulig, er det nødvendig å holde rent. Lær jenta til å vane å skifte puter puter et par ganger i uken, drikk 1,5-2 liter vann om dagen, bruk en personlig håndkle for ansiktet, følg tålmodig instruksjonene for hudpleie som vil bære frukt. I intet tilfelle kan ikke presse akne, berør dem, ta med overflødige bakterier. Det er ikke så lett å innpode i en tenårings jente selvkjerning, men det viktigste er å alltid støtte henne i å streve for å være vakker og sunn.

7 kroppsdeler som ikke bør røres. Tenk på kroppen din som et tempel: du kan bruke det, men det finnes noen hellige steder som ikke kan røres. Studier viser.

13 tegn på at du har den beste mannen Ektemenn er virkelig flotte mennesker. Det er synd at gode ektefeller ikke vokser på trær. Hvis den andre halvdelen gjør disse 13 tingene, kan du med.

Hvorfor er noen babyer født med "engelens kyss"? Engler, som vi alle vet, er snille mot mennesker og deres helse. Hvis barnet ditt har en såkalt engel kyss, så er du ikke.

Våre forfedre sov ikke som vi gjorde. Hva gjør vi galt? Dette er vanskelig å tro, men forskere og mange historikere er tilbøyelige til å tro at den moderne mannen ikke sover i det hele tatt som sine gamle forfedre. I utgangspunktet.

Til tross for alle stereotypier: en jente med en sjelden genetisk lidelse erobringer moteverdenen denne jenta heter Melanie Gajdos, og hun brøt seg inn i moteverdenen raskt, sjokkerende, inspirerende og ødelegge dumme stereotypier.

11 merkelige tegn som indikerer at du er god i sengen Ønsker du også å tro at du bringer glede til din romantiske partner i sengen? I det minste vil du ikke rødme og unnskylde meg.

Flere Artikler Om Typer Acne