For å bli kvitt sykdommen, må du først og fremst behandle rommet fra å frata. Tvister er ufølsomme overfor eksterne naturfaktorer. På grunn av dette er det ikke nok å fryse eller tørke vasket vask og klær i solen; Desinfisering av et rom inkluderer våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater ved bruk av antifungale midler, desinfeksjon av sengetøy og klær. Et viktig skritt i behandlingen er personlig hygiene. Dyr kan også bli behandlet hvis de bor i nærheten av en smittet person.

Desinfiseringsformål

Svampens sporer lever i svært lang tid på overflatene som de infiserte områdene har vært i kontakt med. Sengetøy, undertøy, et håndkle, en seng - alt kan forårsake re-infeksjon. Hjem og ting blir en risikofaktor. Desinfisering av en leilighet fra å frata er forebyggende forandring for å hindre tilbakefall. For å rense infeksjonshuset, sanitere møbler, ting - de første betingelsene for å forhindre spredning av sopp og reinfeksjon. Desinfiser rommet skal være umiddelbart, fra begynnelsen av behandlingsforløpet av kroppen. Hovedoppgaven med desinfeksjon er å ødelegge soppene hjemme for trygghet for helse og forebygging av re-invasjon.

Hva holdes?

Ringorm (microsporia) og en annen type infeksjon krever bruk av et spesielt desinfeksjonsmiddel hjemme. Antallet slike "verktøy" mot depriving for desinfeksjon er enormt. Kan brukes alene og kombinert for bedre effekt. Nedenfor er en tabell der behandlingsmidlene presenteres.

Hver metode brukes uavhengig eller kombinert med andre. Behandling av leiligheten kan skje ved bruk av såpe sodavann, mens den betydelige delen av mikrober dør.

Hva skal jeg gjøre?

Hvordan er riktig rengjøring, beskrevet SES i SanPiN. Sanitær- og epidemiologisk tjeneste etablerte reglene og stadiene for rengjøring, når infeksjonen dør. Microsporia er en sykdom hvis patogener ikke dør i kulde. Derfor, bare for å ventilere rommet og vaske ting er det ikke nok. Du kan bli kvitt deprivasjon ved å gjøre følgende:

  Generell rengjøring og sengetøy endres nødvendige tiltak.

utføre riktig rengjøring av leiligheten;

 • rengjør sengen;
 • Hold desinfiserende aktiviteter for alle klærne;
 • Følg regler for personlig hygiene.
 • Hvis et dyr bor i huset, blir de diagnostisert for nærvær av å frata ull og i kroppen og behandles. Romservicering inkluderer våtrengjøring og bruk av antifungale midler. Hvis du ikke lenger kan bruke de "infiserte" husholdningsartikler og klær, og erstatte dem med nye, må du koke det ved en temperatur på minst 90 grader. For større effektivitet kan du ansette spesialtjenester som utfører funksjonen av desinfisering av lokalene i samsvar med hygienegler og forskrifter. Du kan utføre uavhengig arbeid.

  Desinfiserer lokalene fra å frata

  For rengjøring av leiligheten, bruk medisiner som Silvester, Sumersil eller andre antifungale midler som er trygge å bruke. I utgangspunktet en grundig våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater. Neste er rengjøring med antifungale midler. Hvis en kvartslampe er tilgjengelig, lukk rommet, gå ut og slå på enheten. I studier viste det seg effektiviteten. Det er effektivt i ødeleggelsen av microsporia.

  Rent sengetøy

  Sengen settet er erstattet med en ny (ren). Puter, tepper, madrasser leies til spesielle tjenester for desinfeksjon. Brukt sengetøy helles med kokt vann, med tilsetning av vaskesåpe, og kokes i minst 15 minutter. Etter tørking må du stryke klærne. Sporer ødelegges ved høye temperaturer, frost slår dem ikke ihjel. Derfor å henge en våt seng om vinteren eller å sette den i kjøleskap er en ineffektiv prosedyre.

  Desinfeksjon av klær

  Absolutt alle klær desinfiseres, selv de som ikke har direkte kontakt med den berørte huden. For å gjøre dette kan du bruke den nasjonale metoden for å koke klær (det er det samme som for sengetøy). Påfør stoffer basert på sølvioner, som har antifungale egenskaper og er i stand til å ødelegge patogene bakterier.

  Hygieneregler

  Sikkerhetsgrunnlaget for å frata er personlig hygiene. Rengjøring av leiligheten utføres hver uke. Tjære shampoo (såpe til andre områder), som brukes daglig i tilfelle av sykdom, kan bidra til å helbrede helvetesild på hodebunnen. Selen har en lignende egenskap ved en konsentrasjon på 2,5% og over som en del av spesielle preparater. Tingene fra pasienten holdes skilt fra tingene til de andre innbyggerne i leiligheten. Brukes samles i en spesiell pose og ikke blandes med andre folks lin. Vask dem med kloramin. Ved kronisk sykdom blir våt rensing gjort daglig, som det er vask av hodet. Om mulig blir det påført et bandasje på de berørte områdene.

  Desinfiserer leiligheten fra å frata seg hjemme

  Grundig desinfeksjon av å frata en leilighet utføres i tilfelle av en sykdom vi frarøver et familiemedlem. Frata er en smittsom smittsom sykdom som overføres ved kontakt med en syke person.

  Jo større det berørte området av pasientens kropp er, desto mer lavsporer er i rommet. Og for å unngå infeksjon, er det ikke nok å følge reglene for personlig hygiene. Husk å desinfisere hele leiligheten. Riktig utført desinfeksjon beskytter pasienten mot reinfeksjon og friske mennesker mot infeksjon.

  Hva du trenger for desinfeksjon

  For å desinfisere leiligheten må du ha:

  • kvarts krystall;
  • 10% blekemiddel ("hvithet" agent kan brukes);
  • ethvert desinfiserende legemiddel - medisinsk 96% etylalkohol, 5% alkoholoppløsning av jod, 3-4% vandig løsning av klorhexidin, bordeddik;
  • sanitizer Sumersil eller Silvester;
  • Du kan også bruke røykbomber til å desinfisere lokalene til Clinafarm Smoke.

  Midler for vasking "Hvithet" brukes til å håndtere ting fra tekstiler.

  Damp er nødvendig for desinfeksjon av produkter fra stoffer som krever sart håndtering, samt puter, madrasser, tepper, etc. Hvis det ikke er dampbåt, bør desinfeksjon av slike ting bestilles ved rensing.

  Under desinfiseringsaktiviteter bør det tas hensyn til personlig beskyttelse.

  For å gjøre dette må du:

  • bruk gummihansker;
  • gjem håret under en beskyttende hette;
  • Bruk en kjole på toppen av klærne (du kan bruke en medisinsk disponibel);
  • sko i skodeksler.

  Behandling av leiligheten fra å frata dem på egenhånd, tar mye tid. Men bare så forsiktig behandling kan eliminere risikoen for å kontraktere en meslinger.

  Gjennomføring av selv desinfisering

  Desinfeksjon av lokaler utføres i følgende rekkefølge:

  1. Før du starter arbeidet, er det nødvendig å skru på en kvartskrystall i rommet i 15 minutter. På denne tiden i rommet bør ikke være folk. Døren til rommet under kvartsbehandling bør lukkes.
  2. Støvsuging utføres gjennom hele leiligheten. Deretter plasseres posen fra støvsugeren i en separat pose og ødelegges.
  3. Deretter gjennomføres grundig våtrengjøring av lokalene. Pass på å vaske ut gulvene, dørene, dørkarmen, vinduskarmer, vinduskarmer, batterier, luftventiler. Våtrengjøring utføres med en vandig løsning av ett av følgende legemidler - jod, eddik, alkohol, klorhexidin. Avl skal være 1:10. Bruk bare ett stoff! Å blande to eller flere stoffer kan forårsake en uforutsigbar reaksjon!
  4. Deretter skal alle vertikale og horisontale flater behandles med SumerSiL eller Silvester desinfiseringsspray.
  5. Alle ting sengetøy, håndklær, etc. kokes i 15 minutter ved en temperatur på minst 90 o C med tilsetning av "hvithet" -produktet.
  6. Det er bedre å erstatte alle vaskekluter med nye.
  7. Puter, madrasser, alle overflater av polstrede møbler, samt klær som ikke er underkastet fordøyelse, barnas myke leker blir behandlet med klorhexidin-damp.
  8. I stedet for å fordøye og dampe, kan alle ting også fuktes i 3 til 6 timer i en Silvester antibakteriell skylløsning. Konsentrasjonen av oppløsningen øker med 2-3 ganger i forhold til instruksjonene.
  9. For å håndtere ting, madrasser, tepper og puter, kan du kontakte spesialiserte byråer, hvor de vil gjennomgå en fullstendig desinfeksjon.
  10. Alle varer, inkludert retter, barneleker, må du først vaske i varmt vann og desinfiseres med klorhexidinpreparater.
  11. Etter slutten av alle desinfiseringsforanstaltninger, skal alle familiemedlemmer ta en dusj og vaske hodet ved bruk av antifungale midler som anbefales for å frata.

  Forhindre spredning av sykdommen

  I tilfelle et ildsted berøver i en leilighet, i tillegg til desinfeksjonstiltak, bør det tas ekstra sikkerhetstiltak.

  For å beskytte alle familiemedlemmer mot infeksjon, bør følgende tiltak tas:

  1. Begrens kontakten med friske familiemedlemmer. For dette tildeles pasienten et eget rom hvor daglig våtrengjøring med bruk av desinfeksjonsmidler utføres.
  2. Alle personlige eiendeler til pasienten holdes skilt fra tilhørene til de andre familiemedlemmene. Husholdningsartikler som tilhører en smittet person, behandles periodisk med desinfeksjonsmidler.
  3. Sengetøy og håndklær som brukes av pasienten, når vask skal kokes.
  4. Skittne forurensede gjenstander samles i en spesielt valgt veske og vaskes separat fra andre gjenstander med tilsetning av en 1% løsning av kloramin. Ammoniumsulfat kan tilsettes til vannet.
  5. Daglig hold en 15-minutters kvartsbehandling av alle rom og behandle alle overflater med spray for desinfeksjon.

  Etter gjenoppretting av pasienten gjentas alle aktiviteter.

  Desinfiserer fra å frata seg hjemme

  Behandling og desinfisering av en leilighet fra å frata katter og kattunger

  Sporer som frarøver seg lenge, beholder deres levedyktighet, så det er svært viktig å utføre desinfeksjon i leiligheten. Spesiell oppmerksomhet bør tas til stedene hvor katten forblir og dens personlige eiendeler - sengetøy og pleie.

  Alle polstrede møbler, senger (madrass, tepper og puter), tepper og gardiner skal være grundig støvsuget og behandlet med klorhexidindamp (en damper for klær passer), sengetøy og klær som er i åpen tilgang (henger på stolens bakside) skal vaskes med klorholdige betyr. Det antas at tvisten kan elimineres ved å frata deg med klær eller undertøy ved hjelp av en fryser, men dette er ikke slik at fryse klær ikke vil ødelegge frata.

  Pass på å vaske alle rom med vann med tilsetning av klor eller jod. Også for behandling av leiligheten fra å frata katter dress:

  Desinfiserende løsning mot lav i katter og kattunger fremstilles i forholdet 1:10.

  Ikke bland disse desinfeksjonsmidlene i det hele tatt, det vil ikke gi større effekt, velg en av dem.

  Ikke glem å tørke radiatorer, vinduskarmer, vindusrammer, dører, grunnplater og vents. Treflater må desinfiseres spesielt forsiktig, for større pålitelighet kan du male eller lakk dem.

  Hvis du har en kvartslampe, vær sikker på å bruke den, 15-20 minutter vil være ganske nok til å desinfisere rommet fra å frata. Quartzization bør finne sted i et lukket område, en person og dyr bør ikke være i rommet på dette tidspunktet.

  I tillegg til de grunnleggende middelene for desinfeksjon kan brukes og de lite kjente kontrollene "Clinafarm Smoke". De brukes til desinfisering av lokaler fra lav og andre soppinfeksjoner.

  Desinfeksjon må utføres med hansker, og du bør ikke glemme hodeplagget, fordi når du rengjør, fraråder deg tvister på håret ditt.

  En lavkatt bør være karantene i et lite rom, det er tilrådelig å dekke møblene fra dette rommet med en film, og det er bedre å ta ut Gi katten din den riktige behandlingen og en full diett.

  Hvis du planlegger å ha flere kjæledyr, så er det verdt karantene. Etter 1-2 måneder etter utvinning av alle dyr og mennesker, må du passere såing på laven, og først etter det kan du trygt ta nybegynner inn i huset.

  Frata refererer til sykdommer som er lettere å forebygge enn å kurere, så ikke glem å forebygge å frata katter og kattunger.

  Regler for desinfisering av leiligheten og personlig hygiene av pasienten med herpes

  Hvis du finner de første symptomene på sykdommen, bør du umiddelbart kontakte en hudlege og gjennomgå en kvalitetsbehandling ved hjelp av et antifungal terapi. Hvis du ikke treffer passende tiltak i tide, vil sykdommen bli kronisk og vil utvikle seg.

  Sanitær - hygieniske anbefalinger

  En av de viktigste integrerte komponentene i behandlingen for enhver form for berøvelse er desinfisering av pasientens boligkvarter, samt hans personlige hygiene. Dette vil bli diskutert videre.

  Så, behandling av en leilighet med en lav inneholder slike aktiviteter:

   Etter at en grundig våtrengjøring har blitt gjennomført i rommet, er det nødvendig å behandle alle husholdningsflater med antifungale og desinfiserende midler. Dette vil bidra til å unngå reinfeksjon, da det ofte er mulig å finne pasientens hudflak eller frata mikrosporer på møbler. For å gjøre desinfeksjonen helt trygg for alle innbyggere i leiligheten, anbefales det å bruke moderne nye produkter laget med tillegg av organisk sølv. For eksempel, Silvester, Sumersil.

  Desinfeksjon av sengetøy til pasienten med herpes:

   Først må du bytte ut settet med en ny, ren. Neste er desinfiserende tiltak for behandling av puter, tepper, madrass. Linen, som ble brukt, må kokes i 10-15 minutter ved en temperatur på 90 grader. Du kan ikke tro at, fryser undertøy eller sengetøy, du kan drepe svampens sporer. Denne informasjonen er feil.

  I tillegg til leiligheten, i tilfelle deprivasjon, er det nødvendig å desinfisere alle klærne som pasienten har på seg. For å gjøre dette kan du bruke den vanlige metoden til å koke eller, for boliger, bruke antibakterielle (antifungale) desinfeksjonsmidler basert på organisk sølv.

  Når du har fratatt, bør du nøye behandle pasientens badeutstyr - spesielt vaskekluter og håndklær. Enda bedre, erstatt dem med nye.

  Hvis noen kjæledyr bor i leiligheten, er det nødvendig å desinfisere alle de gjenstandene de kommer i kontakt med - de kan være leker, soveplass, ulike gulvmatter. Dyrehår kan også behandles med en antifungal desinfeksjonsmiddelløsning.

  Individuell omsorg

  Når du har herpes, bør du ikke bare utføre daglig rengjøring av leiligheten, men også strengt overholde de grunnleggende enkle regler for personlig hygiene. Så, hvis sentrene for lokalisering av en soppinfeksjon ligger på pasientens hode, må han vaskes daglig med en hvilken som helst sopp (for eksempel tjære såpe).

  Du kan bade med bruk av ulike lotioner og sjampo som inneholder selen (konsentrasjonen skal være minst 2,5%). Dette elementet er uunnværlig for lav - det ødelegger sporer av patogene sopp og bidrar til effektiv gjenoppretting av pasienten.

  Hvis pasienten har en alvorlig form for sykdommen, er det nødvendig å vaske med slike sjampoer daglig. I mild form kan du gjøre to prosedyrer i uken.

  En annen regel: Det er nødvendig å beholde alle personlige eiendeler til pasienten (kosmetikk, kammer, undertøy) fra hverandre. Det er viktig å sikre at forurenset husholdningsartikler ikke faller i hendene på barn.

  Generelle hygieneregler for herpes

  Så, utformingen av desinfeksjonstiltak for lav ser slik ut:

   Først må du beskytte ditt eget miljø mot infeksjon. Pasienten må være utstyrt med et komplett sett med personlige eiendeler som skal lagres på et eget sted. Brukt undertøy og sengetøy fra pasienten kan hentes i en pose som er spesielt tildelt for dette formålet. Vasking av personlige eiendeler til pasienten utføres ved romtemperatur med tilsetning av en 1% løsning av kloramin. Ammoniumsulfat kan tilsettes til vann før desinfeksjon.

  Hvis et barn er syk, er det ikke bare nødvendig å isolere det fra andre familiemedlemmer, men også for å forhindre at barn kommer inn i institusjoner.

   I rommet hvor pasienten bor, kan du daglig utføre våtrengjøring. Etter hendelsen blir alle fargene kokt eller gjennomvåt i en løsning med tilsetning av desinfeksjonsmidler. Hvis den berørte hodebunnen blir påvirket. på den kan du ha et beskyttende bandasje. Det samme gjøres med spikplater. Etter bruk må dressingen brennes.

  Etter at den siste desinfeksjonshendelsen er utført, anbefales alle familiemedlemmer å vaske med antisvampemidler og utføre en fullstendig endring av undertøy og sengetøy.

  Sanering og hygiene tiltak for herpes er en viktig egenskap for vellykket gjenoppretting av pasienten og en nødvendig betingelse for å sikre beskyttelse av familiemedlemmer mot infeksjon.

  Så, pasienten anbefales å vaske med bruk av ulike antifungal lotioner, sjampo, bør bades med tjære såpe.

  Hver dag skal det utføres våtrengjøring av boligen med senere bruk av desinfeksjonsmidler (for eksempel basert på organisk sølv).

  Det er nødvendig å bade pasienten med alvorlige sykdomsformer hver dag, men hvis det mildt beroligende stadium diagnostiseres, er det mulig å vaske flere ganger i uken.

  Det er bedre å minimere kontaktene til en smittet person med sitt miljø (spesielt barn) under behandlingen og gi ham et komplett sett med personlige gjenstander.

  Det må huskes at komplekset av terapeutiske tiltak for å bekjempe deprivasjon også omfatter medisinering foreskrevet av en hudlege.

  Forfatteren av artikkelen er M. V. Kukhtina.

  Relaterte artikler

  Nyttår 19. desember 2009

  Vennligst informer deg om hva som betyr at du mest effektivt og trygt håndterer leiligheten når du frata katten. Vi ble anbefalt på klinikken litt bra, men ikke til salgs i Russland (det er ingen avtale med deg, beklager, så jeg vil ikke gjengi navnet). De sa også at tvister lever i 10 år, og det er nesten umulig å få dem ut av leiligheten, det beste alternativet er å brenne alt. Dette betyr at selv om vi kurere katten (behandlingen var foreskrevet, ser alt ut til å være uten spørsmål), så er det ikke et faktum at hun eller hundene (vi fortsatt har to hunder) ikke vil bli smittet igjen. Er alt dette vasker Nizoral for livet? Vi forventer ikke at det skal være en så forferdelig sykdom, så vi sitter etter legen i fullstendig sjokk. Kan noen komme over, dele inntrykkene dine?

  Igorm 20.12.2009

  Vel, du gjør virkelig noe

  Frata og i folk det skjer - gå til en hudlege og behandle. Og hos dyr er det ikke en sjelden sykdom. Selvfølgelig kan noen spesiell sjeldne former, som Mumba Yumba fra Papua Guinea, være akkurat som katten din.

  Frata er en ekstern sykdom, det kan sees, det er lett å kontrollere, du kan se hva du skal håndtere. Men hvordan behandles dyr med en slags sykdom inni? Og tross alt de behandler, kurere.

  Jeg ville være veldig spent med hensyn til veterinæren hvis han rådet meg til å brenne av alt det gode på grunn av å frata meg og foreskrive et stoff som ikke er til salgs i landet. Jeg tror i vårt land mange salver er produsert fra denne saken.

  Jeg anbefaler deg å stille råd fra legene til forumet, bare du må skrive om posten, på modellen Hvordan stille et spørsmål riktig. Likbez, hvis du vil svare.

  Om leiligheten (det enkleste alternativet): Når du vasker klær, kokker noen ting fortsatt. Vel, koker alt som er mulig fra den som katten lå på - det blir ikke verre. Når du vasker gulvet, legg til vanlig borsyre, poser selges i et apotek - det blir ikke verre. Det er helt trygt og minst loppe hjelper godt verifisert.

  Om Nizoral - og hva hjelper han med å frata? Vel, vask dem en leilighet og vask dem ting - og alle tilfellene

  Og enn å få panikk, finn en gang for å finne ut hva det er for det, og se på Internett for hva det blir behandlet for. Så vidt jeg vet, frata meg, dette er den mest utbredte sykdommen, og den ble behandlet for 100 år siden.

  Innlegget har blitt redigert: 20. desember 2009 - 12:04

  D. r. Mobius 21.12.2009

  Metoder for kontroll og forebygging av visse soppsykdommer som overføres til mennesker fra dyr, hjemme.

  Vel, faktisk har du rett både NVP, - fordi jeg var seriøs om problemet, og igorm, - fordi jeg ble rådet til å vende seg til prøven. Hvordan spør veterinærspørsmålene riktig. Utdanningsprogram.

  Nå i tilfelle: Deprive er et stort problem, og under visse forhold i miljøet kan soppsporer leve for alltid. Sporene til svampen i slekten Aspergilius, for eksempel fra pyopsiden til Cheops, er i samme alder som Faraos eponym, og samtidig med sin forbannelse, da de forårsaket sykdommen aspergilose i arkeologer.

  Og så dine handlinger:

  Isoler dyret, for hele behandlingsperioden i 2 måneder, for ikke å spre infeksjonen. Hvis katten går, prøv å begrense sin frihet, spesielt hvis dyret ikke er vaksinert fra soppen. I så fall må du bruke profylaktisk vaksinasjon, kjæledyret ditt. Dette gjelder spesielt før eksporten av dyret til landet og utlandet. Kjøp (hvis ikke) en støvsuger med engangs støvsekk. Svært vakuum 3-4 ganger om dagen, hver dag i 10 dager, hvor dyret var plassert, sengetøy, hus, hvis det er en aktiv avvisning av overflateepitelet til den berørte svampen etter vaksinasjon av dyret, er det klart at det suger og suger selve dyret. Etter slike tiltak ved bruk av støvsuger, ta den ut, trekk den ut av støvsamleren fra gaten og brenne den, etter at du har satt håret og tett tatt det med et skjerf. Det er også bedre å gjøre dette i en engangsbasert åndedrettsvern, som også må brennes. Bytt støvsamlere først 5 dager, du trenger hver dag, etter det, hver annen dag. Gulv og overflater behandles med en 3% løsning av kloramin, eller ikke fortynnes med Damestas.

  Kok klær i 35-40 minutter. Det faktum at det er umulig å koke, stryke varmt strykejern.

  Forfatter: Veterinær doktor Sarukhanyan Arthur Rubikovich.

  Kathmandu 22 desember 2009

  Hard))) Jeg støvsuget katten min))) dette er noe)

  Desinfiserer Lish

  For å bli kvitt sykdommen, må du først og fremst behandle rommet fra å frata. Tvister er ufølsomme overfor eksterne naturfaktorer. På grunn av dette er det ikke nok å fryse eller tørke vasket vask og klær i solen; Desinfisering av et rom inkluderer våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater ved bruk av antifungale midler, desinfeksjon av sengetøy og klær. Et viktig skritt i behandlingen er personlig hygiene. Dyr kan også bli behandlet hvis de bor i nærheten av en smittet person.

  Desinfiseringsformål

  Svampens sporer lever i svært lang tid på overflatene som de infiserte områdene har vært i kontakt med. Sengetøy, undertøy, et håndkle, en seng - alt kan forårsake re-infeksjon. Hjem og ting blir en risikofaktor. Desinfisering av en leilighet fra å frata er forebyggende forandring for å hindre tilbakefall. For å rense infeksjonshuset, sanitere møbler, ting - de første betingelsene for å forhindre spredning av sopp og reinfeksjon. Desinfiser rommet skal være umiddelbart, fra begynnelsen av behandlingsforløpet av kroppen. Hovedoppgaven med desinfeksjon er å ødelegge soppene hjemme for trygghet for helse og forebygging av re-invasjon.

  Hva holdes?

  Ringorm (microsporia) og en annen type infeksjon krever bruk av et spesielt desinfeksjonsmiddel hjemme. Antallet slike "verktøy" mot depriving for desinfeksjon er enormt. Kan brukes alene og kombinert for bedre effekt. Nedenfor er en tabell der behandlingsmidlene presenteres.

  Hver metode brukes uavhengig eller kombinert med andre. Behandling av leiligheten kan skje ved bruk av såpe sodavann, mens den betydelige delen av mikrober dør.

  Hva skal jeg gjøre?

  Hvordan er riktig rengjøring, beskrevet SES i SanPiN. Sanitær- og epidemiologisk tjeneste etablerte reglene og stadiene for rengjøring, når infeksjonen dør. Microsporia er en sykdom hvis patogener ikke dør i kulde. Derfor, bare for å ventilere rommet og vaske ting er det ikke nok. Du kan bli kvitt deprivasjon ved å gjøre følgende:

   Generell rengjøring og sengetøy endres nødvendige tiltak.

  Å rengjøre leiligheten riktig rengjør sengen; Hold desinfiserende aktiviteter for alle klærne; Følg regler for personlig hygiene.

  Hvis et dyr bor i huset, blir de diagnostisert for nærvær av å frata ull og i kroppen og behandles. Romservicering inkluderer våtrengjøring og bruk av antifungale midler. Hvis du ikke lenger kan bruke de "infiserte" husholdningsartikler og klær, og erstatte dem med nye, må du koke det ved en temperatur på minst 90 grader. For større effektivitet kan du ansette spesialtjenester som utfører funksjonen av desinfisering av lokalene i samsvar med hygienegler og forskrifter. Du kan utføre uavhengig arbeid.

  Desinfiserer lokalene fra å frata

  For rengjøring av leiligheten, bruk medisiner som Silvester, Sumersil eller andre antifungale midler som er trygge å bruke. I utgangspunktet en grundig våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater. Neste er rengjøring med antifungale midler. Hvis en kvartslampe er tilgjengelig, lukk rommet, gå ut og slå på enheten. I studier viste det seg effektiviteten. Det er effektivt i ødeleggelsen av microsporia.

  Rent sengetøy

  Sengen settet er erstattet med en ny (ren). Puter, tepper, madrasser leies til spesielle tjenester for desinfeksjon. Brukt sengetøy helles med kokt vann, med tilsetning av vaskesåpe, og kokes i minst 15 minutter. Etter tørking må du stryke klærne. Sporer ødelegges ved høye temperaturer, frost slår dem ikke ihjel. Derfor å henge en våt seng om vinteren eller å sette den i kjøleskap er en ineffektiv prosedyre.

  Desinfeksjon av klær

  Absolutt alle klær desinfiseres, selv de som ikke har direkte kontakt med den berørte huden. For å gjøre dette kan du bruke den nasjonale metoden for å koke klær (det er det samme som for sengetøy). Påfør stoffer basert på sølvioner, som har antifungale egenskaper og er i stand til å ødelegge patogene bakterier.

  Hygieneregler

  Sikkerhetsgrunnlaget for å frata er personlig hygiene. Rengjøring av leiligheten utføres hver uke. Tjære shampoo (såpe til andre områder), som brukes daglig i tilfelle av sykdom, kan bidra til å helbrede helvetesild på hodebunnen. Selen har en lignende egenskap ved en konsentrasjon på 2,5% og over som en del av spesielle preparater. Tingene fra pasienten holdes skilt fra tingene til de andre innbyggerne i leiligheten. Brukes samles i en spesiell pose og ikke blandes med andre folks lin. Vask dem med kloramin. Ved kronisk sykdom blir våt rensing gjort daglig, som det er vask av hodet. Om mulig blir det påført et bandasje på de berørte områdene.

  Forebygging av infeksjon og desinfeksjon av mikrosporia hjemme

  Microsporia (laven) er en ubehagelig sykdom som påvirker huden. Det manifesterer seg i form av utslett, som preges av deres manifestasjonskarakter og lokaliseringssted. For å unngå en slik sykdom anbefales pasienter å utføre forebygging av mikrosporia.

  Hva du trenger å vite om microsporia

  Grunnlaget for deprivasjon er en autoimmun mekanisme. Og hvis viruset kommer på hudoverflaten, eller på slimhinnen, kan infeksjon ikke unngås. Noen ganger er bare ett argument nok for at sykdommen blir intens. Men selve behandlingen av behandlingen kan i dette tilfellet bli forsinket i et halvt år.

  Både mennesker og dyr kan støte på mikrosporia. Derfor, for å bringe hovedpatogenet i en persons bolig kan et barn eller kjæledyr. Og hvis det er de i huset som har et svekket immunforsvar, så kommer de først og fremst inn i risikosonen for infeksjon.

  Det skal forstås at så snart kroppen blir flekket, frata, blir det rom hvor pasienten befinner seg smittet.

  Det skal bemerkes at de vanlige hygienereglene ikke er i stand til å beskytte en person mot penetrasjon av microsporia i kroppen. Og våtrengjøring vil heller ikke være nok. Licking sporer er preget av økt motstand mot slike ytre forhold. De kan dø under viss fuktighet og temperatur, men bare det ytre miljø. Men innendørs skjer dette ikke. Derfor forblir mikrosporia i leiligheten i lang tid. Sporer beholder sin aktivitet til de blir desinfisert.

  Desinfiseringsformål

  Licking sporer bor på de overflatene som forurensede borgere tidligere har kontaktet. Derfor, hvis en person har vært syk med microsporia, er han fortsatt i fare. Årsaken til reinfeksjon kan være håndklær, undertøy og sengetøy, seng.

  Gitt disse øyeblikkene kan det antas at desinfeksjon av en leilighet kan bidra til å forhindre den etterfølgende gjentakelsen av denne sykdommen. En slik begivenhet vil rense huset til microsporia infeksjon og stoppe spredningen av soppsporer.

  Å desinfisere sine egne boliger skal være umiddelbart, så snart behandlingsforløpet starter. Hovedformålet med en slik begivenhet er ødeleggelsen av soppen, og beskytter dermed leiligheten og forhindrer forekomsten av re-invasjon.

  Hva og når utføres desinfiseringen av microsporia?

  For å redusere risikoen for tilbakevendende ringorm, kan du bruke spesialverktøy som er designet for å utføre desinfeksjon hjemme. Det er en stor mengde slike midler på markedet. For å oppnå det beste resultatet, kan de kombineres med hverandre.

  Følgende metoder for behandling kan gi den beste desinfeksjonseffekten:

  1. Kvarts lampe. Ødelegger øyeblikkelig svampen og alle tvister. Varigheten av denne prosedyren bør være fra 15 til 30 minutter. Når du bruker denne desinfeksjonsmetoden, forlater alle mennesker rommet, og rommet er stengt. Stråling av en slik lampe desinfiserer atmosfæren i rommet og desinfiserer alle overflater i nærheten.
  2. Bruken av hvithet (klorering). Denne metoden er egnet for behandling av tekstiler. Hvithet legges til vannet der ting vaskes, sengetøy og undertøy. Så blir alt vasket igjen på vanlig måte.
  3. Klorheksidin. Det er et kraftig stoff, under påvirkning som alle skadelige og farlige mikroorganismer dør.
  4. Eddik, medisinsk alkohol, jod og essensielle oljer. Fra disse midlene utarbeides en løsning, som legges til vannet og behandlet husholdningsartikler. Denne sammensetningen er egnet for desinfisering av gulv og alle åpne overflater (skap, hyller, grunnplater, vinduskarmer, dørhåndtak). Forholdet mellom vann og selve løsningen skal være 1:10.
  5. Ultrafiolette stråler. Mange patogener dør under påvirkning av ultrafiolett stråling. Derfor, i første halvdel av dagen, hvis vinduene i rommet vender mot solsiden, er det mulig å behandle rommet med ultrafiolette stråler.

  Alle disse desinfiseringsmetodene vil redusere risikoen for re-infeksjon med microsporia. Og for å oppnå det beste resultatet av behandlingen, bør slike metoder kombineres med hverandre.

  Forebygging av infeksjon ved kontakt

  I tillegg til behandlingen av lokalene dine, kan du beskytte deg mot microsporia-infeksjon hvis du følger følgende anbefalinger:

  1. Hvis det er et kjæledyr hjemme, så må han etter hvert gange vaske potene grundig. Når dyret er blitt smittet, må det isoleres fra alle husholdninger, og da må leiligheten desinfiseres.
  2. Det er ikke nødvendig å stryke hjemløse hunder og katter på gaten. Og hvis en slik kontakt likevel oppstår, er det nødvendig å vaske hendene med såpe og vann.
  3. Det anbefales å ta vannprosedyrer ikke mer enn en gang daglig. Ellers vil hudoverflaten svekke lokal immunitet og vil ikke kunne motstå soppinfeksjoner.
  4. For daglig hygiene er det bedre å bruke flytende såpe, da det ikke tørker huden mye.
  5. Etter dusjen må kroppsoverflaten tørkes tørk med et håndkle. Våt hud blir et gunstig miljø for utvikling og spredning av soppsporer.
  6. Du bør ikke ta kontakt med personer som forsømmer reglene for personlig hygiene.
  7. Bør unngå soling med våt hud. Du må først tørke kroppen og på overflaten bruke et spesielt verktøy for soling.

  Desinfeksjon av rommet og sengetøy

  Et stort antall skadelige mikroorganismer kan være skjult i vevstrukturen. Derfor, når det gjelder desinfeksjon, bør du være spesielt oppmerksom på tepper, polstrede møbler, gardiner og sengetøy.

  Polstrede møbler må først støvsuges. Deretter går det med en dampbåt med tilsetning av noe desinfeksjonsmiddel med anti-soppegenskaper. En slik sprøyte desinfiserer effektivt med selv de mest motstandsdyktige mikroorganismer. Lignende handlinger kan utføres med gardiner.

  Sengetøy må fylles med kokende vann, såpe legges til vannet, kokes i 15 minutter, vaskes, tørkes og strykes. Varme vil ødelegge alle soppsporer.

  I tillegg til sengetøy, gardiner og polstrede møbler, bør også klær som kommer i kontakt med de berørte hudområdene desinfiseres. For å gjøre dette må det kokes i vann, til hvilke preparater med sølvioner blir tilsatt. De har en antifungal effekt, som raskt ødelegger patogene bakterier. Også ting og gardiner kan bli gjennomvåt i vann som ammoniumsulfat er tilsatt.

  Hva du kan gjøre selv

  Hvis noen fra det innfødte er syk med microsporia, bør det tas en rekke tiltak. Først må du beskytte resten av husstanden mot mulig infeksjon. Pasienten må gis et eget sett med klær og sengetøy, som deretter brettes inn i en spesielt betegnet pose. Vasking av slike ting bør gjøres ved høyeste temperatur med tilsetning av en 1% løsning av kloramin.

  I rommet der pasienten alltid er tilstede, bør du regelmessig gjøre våtrengjøring, og deretter skal du koke alle brukte filler. Hvis psoriasis påvirker hårets del av hodet, er det viktig å ha på seg en bandasje som brennes etter utvinning. Overholdelse av disse reglene vil bidra til å unngå microsporia-infeksjon, selv om noen i nærheten av deg allerede lider av denne sykdommen.

  Desinfiserer leiligheten fra å frata - behandling av lokalene med blekemiddel, medisinsk alkohol og andre desinfeksjonsmidler

  Uansett hvem i ditt hjem er syk med en eller annen type fratatt, være det et kjæledyr, et familiemedlem, en romkamerat eller en nær person, husk at den er smittsom. Jo flere områder av menneskets eller dyrets kropp er påvirket av sykdommen, de farligere disputene sprer seg over det begrensede rom av boareal. Og selv om du følger alle nødvendige regler for personlig hygiene, kan dette ikke være nok, og derfor må desinfeksjon av leiligheten fra berøvelse eller av huset nødvendigvis utføres.

  For effektiv desinfisering av alle lokaler trenger du et sett med følgende verktøy:

  • Kvarts (en spesiell enhet, ofte brukt i medisinske institusjoner. Du kan få dette enten fra en spesialforretning eller fra venner. Hvis det ikke finnes en eller annen mulighet, gjør du bare en våtrengjøring mer grundig);

  Desinfiserer leiligheten fra å frata - Kvarts

  • hvithet eller blekemiddel;
  • Etyl medisinsk alkohol (noen antiseptisk løsning vil gjøre);
  • eddik;
  • jod;
  • sitrus essensiell olje eller lignende væske oppnådd fra lavendel;
  • løsning av såpe og brus;
  • 3 eller 4 prosent klorhexidin.

  Desinfiserer leiligheten fra å frata - Klorhexidin

  Hvis en eller flere komponenter fra listen ikke er, ikke fortvil, kan du utføre behandlingen av leiligheten fra å frata og uten slike, men påliteligheten kan redusere.

  Desinfiseringsprosedyre

  1. Hvis du har en kvartskrystall i hjemmet ditt, bør du slå den på først. 15 minutter med intensivt arbeid vil være tilstrekkelig.

  Det er verdt å holde kvarts i et helt lukket område, mens det er tilrådelig ikke å være tilstede i det personlig, eller å bruke spesielt beskyttelsesutstyr.

  1. Etter gjennomføringen av prosessen ovenfor, er det nødvendig å vaske alt klær i huset grundig. Til vaskemiddelene må du legge til hvithet.
  2. Absolutt alle overflater av polstrede møbler, inkludert puter, behandler klorhexidin-damp.
  3. Overflaten til gulv, skapmøbler, dører og andre faste overflater må tørkes grundig med en løsning av vann med jod, eddik, essensiell olje, klorhexidin, klor eller alkohol. Forholdet er 1:10. Skyll grundig dørpjær, grunnplater, lufteåpninger og andre vanskelige områder i hjemmet.

  Ikke bland disse stoffene sammen med hverandre i vann. Velg bare en av dem. Kombinere dem i ett fartøy kan føre til irreversible konsekvenser.

  Pålitelig behandling av leiligheten fra å frata, hvis du har alle nødvendige verktøy, forberedelser og kvartsdannere, kan ta mye tid. I alle fall er komplekset av operasjonene beskrevet ovenfor obligatorisk, med mindre du selvfølgelig virkelig kommer til å kvitte seg med soppinfeksjonen og beskytte andre mot dens påvirkning.

  Praktiske tips for å unngå infeksjon

  Alle som, dessverre, på en eller annen måte var påvirket av infeksjonsproblemer med en sopp, bryr seg om hvordan man skal behandle en leilighet fra å frata. Og som du ser, er det ikke så vanskelig å utføre alle de underforståtte operasjonene, selv om det er litt tidkrevende. Uansett, behovet for å behandle hvert rom fra deprivasjon er kanskje ikke, hvis du først beskytter deg selv og kjære fra infeksjon.

  Først av alt, ikke stress for å få panikk. Utseendet til karakteristiske flekker på kroppen din, dyret ditt eller en elsket, kan ikke bety at han har "fanget" en smittsom soppsykdom. Før du behandler leiligheten din fra å frata, ikke klandre meg for en hudlege for å fastslå den eksakte naturen til hudlesjonene. Kanskje behandlingen av lokaler fra berøvelse og slet ikke nødvendig.

  Overholdelse av følgende regler vil bidra til å beskytte mot infeksjon av en eller annen type sopp:

  • Vær oppmerksom på kjæledyret ditt hvis han går på gaten og i stuene. Etter hver gang kjæledyr, vaske hans poter, noen ganger se på hans oppførsel og tilstand.

  Hvis dyret fortsatt er infisert, bør det være midlertidig isolert fra mennesker. Gi ham et lite rom, hvis det er en slik mulighet, gi ham øyeblikkelig behandling (i dette tilfellet kan ikke noe bedre enn å desinfisere leiligheten fra å frata, likevel ikke tenkes).

  • Prøv å ta med barna, om noen, slik at de ikke henger ut med svike dyr og alltid vaske hendene etter å ha kommet fra gaten;
  • bade bare en gang om dagen, og bare med ekte behov - mer. Dette vil bevare kroppens naturlige evne til å motstå infeksjoner;
  • Bruk bare fuktighetsgivende såpe som ikke tørker huden overdrevet;
  • tørk alltid av etter en dusj, ikke bruk for mye tid i våt tilstand - sopp som fuktighet veldig mye. Det er i den underforståtte mengden at det vil være tilstrekkelig for den fullstendige utviklingen av tvisten.
  • ikke kontakt med personer som voldsomt ikke følger grunnleggende hygieneregler;
  • unngå solbrenthet med våt hud, bruk spesielle tanningskrem;
  • Det er bedre å bruke hudpleieprodukter regelmessig enn å behandle rommet for å frata seg for ofte.

  Og til slutt

  Alle burde vite hvordan å rengjøre en leilighet grundig og frata. Nå skal det understrekes at alle de beskrevne operasjonene gjelder desinfisering av leiligheten generelt. Slike rengjøring desinfiserer leiligheter og private hus, ikke bare fra sopporganismer, men også fra bakterier, samt virus, uansett hva du skal behandle for å frata rommet på kjøkkenet, soverommet, stuen etc.

  Quartzing og våtrengjøring med bruk av antiseptiske midler reduserer sannsynligheten for intensiv utvikling av skadelige mikroorganismer, og sikrer dermed helse og velvære til alle innbyggere i samme område.

  Det er derfor nødvendig med en slik prosedyre som desinfeksjon av leiligheten fra berøvelse og andre sykdommer så ofte som mulig. Selvfølgelig er begrepet "ofte" selv situasjonelt, det er lettere å si at eksperter anbefaler å gjøre så grundig rengjøring i boliglokaler minst en gang i måneden.

  Desinfisere leiligheten fra å frata

  Frata er en smittsom sykdom i form av kløende, skjellete flekker eller papiller på huden. Sykdommen overføres ved kontaktmetoden (fra syke dyr eller mennesker), og laven under infeksjon fra dyret er alvorlig.

  Avstå er spredt av mikroskopiske sporer gjennom luften gjennom husholdningsartikler. Alle husholdninger er utsatt for trusselen om infeksjon.

  I leger er denne sykdommen ansett som en av de mest mystiske og kontroversielle.

  Egenskaper av sykdommen

  Oftest forekommer sykdommen hos mennesker med nedsatt immunforsvar, med et ustabilt nervesystem, etter å ha hatt alvorlig stress. Fratage er farlig for barn (barnas immunitet har ennå ikke hatt tid til å bli sterkere for å motstå sykdommen).

  Infeksjon, hvis ikke behandlet, kan bli kronisk. Avviker en skadelig effekt på nervesystemet, og gir pasienten det sterkeste psykologiske ubehag.

  Sykdommen er svært smittsom. Jo flere områder som påvirkes på huden, jo mer smittsomme sykdommen blir. Selv nøye overholdelse av alle hygieneregler garanterer ikke sikkerhet. Denne garantien gir kun høy kvalitet desinfeksjon av leiligheten fra å frata.

  Husbehandling

  Desinfeksjon av lokaler skal utføres i noen form for mangel og mistanke om sykdom (forsiktighet gjør ikke vondt). Behandling inkluderer følgende trinn:

  1. Våtrengjøring av alle overflater i rommet og behandling av dem med antifungale midler.
  2. Fordøyelse av sengetøy og klær til pasienten ved en temperatur på +90 ° C i en halv time (det er bedre å erstatte alle personlige gjenstander med nye).
  3. Obligatorisk behandling av kjæledyr og ting som de er i kontakt med.

  Ikke tro at sopp og sykdomsporer kan dø når de er frosset. Denne informasjonen er feil. Å desinfisere leiligheten etter å ha fratatt den var kvalitativ, betro det til fagfolk.

  Kvalitetssikring

  Uansett om du har rosa laken, rød, hvit, skallete, helvetesild eller ringorm, må leiligheten desinfiseres i alle fall. Hvilke fordeler får du ved å overlate behandlingen til spesialister fra SES?

  ♦ Sikkerhet. Masters bruker høyverdige antifungal preparater basert på sølv. Slike desinfeksjoner garanterer fullstendig sikkerhet for alle beboere og kjæledyr.

  ♦ Kvalitet. Profesjonelle, i tillegg til midler for sanitær behandling av den nye generasjonen, har i sitt arsenalutstyr som har bestått den obligatoriske sertifiseringen og oppfyller alle SanPiN-kravene.

  ♦ Pålitelighet. Å vite alle nyanser av arbeidet som ligger foran, har mer enn én utfordring for å utføre rehabilitering, og herrene kommer raskt til deg, og på kort tid vil de fullstendig desinfisere leiligheten.

  ♦ Garanti. Etter levering av tjenester mottar hver klient en garanti, noe som indikerer en virkelig profesjonell og erfaren tilnærming. Din innkvartering vil være fullt beskyttet mot alle typer virus- og smittsomme sykdommer!

  Desinfisere leiligheten fra å frata

  Frata er en smittsom sykdom. Kommunisere med en person som er hans transportør, er en sunn person truet, da han kan bli smittet.

  Desinfisering av en leilighet fra å frata er en obligatorisk prosedyre. Det vil forhindre infeksjon av resten av familiemedlemmene, samt redusere sannsynligheten for reinfeksjon av pasienten selv, øke gjenopprettingstiden.

  Desinfeksjon er en langvarig prosedyre som ikke tåler hastverk. Du kan utføre det ved å søke hjelp fra spesialister, eller du kan takle din egen innsats.

  Hva er nødvendig for prosedyren

  For effektiviteten av prosedyren til det er nødvendig å riktig forberede. Det må tas vare på å ha alt du trenger for hånden. For desinfeksjon fra å frata i en leilighet, kan du bruke:

  • Blekemiddel (10%). Du kan erstatte den med "Belize".
  • Vanlig bordseddik, alkoholoppløsning av jod (5%) eller medisinsk etylalkohol (96%), klorhexidin - har en desinfiserende effekt.
  • "SumerSiL", "Silvester" - spesielle desinfeksjonsmidler.
  • Røykbomber, designet spesielt for desinfisering av lokaler og ting i den.

  Kvartsbehandleren er svært effektiv på desinfisering av rommet, og hvis det er mulig, må de skaffe seg. Når det gjelder behandling av tekstilinnredning eller klær, vil "Hvithet" hjelpe.

  Hvis det er ting i rommet som må behandles delikat, men det anbefales å behandle dem med en dampbåt. Det kan også brukes til å desinfisere madrasser og puter. I tilfelle hans fravær kan behandlingen av ting utføres i tørrrengjøring.

  Ta vare på at alt du trenger for prosedyren var tilgjengelig, ikke glem om personlig sikkerhet. Tross alt, kan alle former for uriktig bruk skade menneskers helse.

  Prosedyren bør startes i:

  • Gummihansker.
  • Beskyttelsesdeksel, som vil gjemme håret.
  • Kjole.
  • Skoovertrekk.

  utføre desinfeksjon

  Å bestemme seg for å ta til hjelp av spesialutdannede, kompliserer prosedyren for desinfisering av lokalene ikke livet til eierne. Tross alt vil eksperter på kort tid behandle rommet med spesielle midler.

  Når det gjelder den uavhengige oppførelsen av en lignende prosedyre, må du være tålmodig, fordi det er ganske lang, som krever oppmerksomhet.

  I hvilken rekkefølge desinfiseres rommet når det blir fratatt:

  1. Før du fortsetter med desinfeksjon av rommet, er det nødvendig å utføre kvartsbehandling i den. Prosedyrets varighet er 15 minutter, mens rommet ikke skal være folk, og dørene og vinduene skal lukkes.
  2. Gulv, tepper støvsuget. Støvpose umiddelbart etter rengjøring må plasseres i en pose som lukkes tett og bortskaffes.
  3. Utført våtrengjørings desinfeksjonsmiddel løsning. Den kan fremstilles ved å blande jod, alkohol, eddik eller klorhexidin med vann i et forhold på 1:10. Når du klargjør løsningen, må du være forsiktig og i ingen tilfelle ikke blande flere av disse legemidlene samtidig. Klargjør løsningen for å rengjøre gulvet, en dør, de eksisterende ventilasjonshullene grundig.
  4. Overflater behandles med en spray som har en desinfiserende egenskap. SumerSiL eller Silvester vil gjøre.
  5. Sengetøy, undertøy, håndklær, når det er mulig, klær blir fordøyd. Denne prosedyren skal vare minst 15 minutter ved en temperatur på 90 grader. I vannet kan du legge til litt "hvithet".
  6. Ting som ikke kan kokes (puter, madrasser, store myke leker, klær) behandles med klorhexidin-damp.
  7. Ting er gjennomvåt i en Silvester-løsning beregnet for anti-bakteriell skylling. Varigheten av prosedyren bør være minst 3 timer. Konsentrasjonen av oppløsningen bør være 2 ganger større enn den som er angitt i instruksjonene. Denne metoden kan brukes når det ikke er anledning til å dampe ting, og prosedyren for fordøyelsen kan ødelegge dem.
  8. Hvis mulig desinfisere dimensjonale elementer som madrasser, puter og andre hjem er ikke mulig, så vi kan referere til renseri. Der blir de riktig behandlet.
  9. Retter, barneleker, interiørvarer vaskes grundig med varmt vann. Deretter bør ytterligere behandling med klorhexidin eller preparater, der den er tilstede, følge.
  10. Når desinfeksjon fra å frata rommet er ferdig, bør alle som deltok i denne prosedyren ta en dusj og sørg for å vaske håret ved å bruke antifungale midler.

  Det er viktig! Hvis en person ofte står overfor lav, anbefales det å desinfisere minst 1 gang i måneden. Det vil fungere som en utmerket forebyggende prosedyre, samt beskytte resten av familien mot mulig infeksjon.

  Nyttige tips

  Bare desinfeksjon alene er ikke nok til å beskytte deg mot å bli fratatt, spesielt hvis bæreren av denne sykdommen bor i huset. Derfor står du overfor sikkerhetsforanstaltninger som står overfor dette problemet:

  • Ved minimal kontakt med pasienten, hvem skal ha sitt eget rom. Det bør utføres daglig våtrengjøring, hvor bruk av desinfeksjonsmidler er en forutsetning.
  • I intet tilfelle bør ting av en person som er fratatt en transportør holdes med ting av et sunt familiemedlem. Daglig bruk skal periodisk behandles med desinfeksjonsmidler.
  • Håndklær av pasienten, samt undertøy og sengetøy skal kokes fra tid til annen.
  • Klær skadet vasket separat. For å desinfisere den under vask kan ammoniumsulfat eller kloramin (1% løsning) tilsettes til vann.
  • Hver dag skal pasientens rom og alle andre rom i huset være kvarts i 15 minutter.

  Som du kan se, er prosedyren ganske lang, noe som krever overholdelse av massen av småbiter, men dette er den eneste måten å desinfisere rommet og redusere sannsynligheten for infeksjon når huset frarøver

  Advarsel! Hvis denne metoden for desinfeksjon fra lav forekommer for komplisert, og det er tvil om at det vil være mulig å utføre prosedyren uavhengig, kan du kontakte de aktuelle organisasjonene. Kvalifisert personale vil ta det hele for seg selv.

  Flere Artikler Om Typer Acne