Galvanisering - Påvirkningen på kroppen av en konstant elektrisk strøm med lav styrke (opptil 50 mA) og lav spenning (30-80 V).
Man bør huske på at menneskelig vev inneholder opptil 65% vann og ledere av en strøm av den andre typen - elektrolytter. Vevets elektriske ledningsevne er forskjellig. Strømmen går ikke gjennom neglene, håret, kåt lag med tørr hud. I menneskelig hud passerer strømmen gjennom kanalen av svette og talgkirtler. På grunn av den forskjellige elektriske ledningsevnen til kroppsvevene, forplanter den elektriske strømmen i vevene ikke rett og slett, men langs den minste motstandsstien: gjennom de intercellulære rom, lymfatiske og blodkar. Et spesifikt trekk ved likestrøm er retningsbevegelsen av positive eller negativt ladede ioner som finnes i komplekse løsninger av vev i menneskekroppen. Direkte under elektrodene forekommer fenomener polarisasjon, elektrodiffusjon, elektroosmos, samt fenomenet elektrolyse. Spesifikke lokale reaksjoner uttrykkes i følelsen av prikking og brenning under elektrodene, utseendet av hudhyperemi, irritasjon av følsomme nerveender, sammentrekning av muskler under elektroder under kortvarig tilkobling av og av strømmen.

iontoforese

Iontophoresis er en metode for administrering av forskjellige medisinske, kosmetiske eller kosmoceutiske preparater ved hjelp av en elektrisk strøm.
Den kombinerte effekten av den galvaniske strømmen og det injiserte legemidlet fører til en økning i den terapeutiske effekten av prosedyren. Medisinske og kosmetiske produkter for iontoforese er polariserte, representerer en elektrolyttløsning hvor ioner danner ladede hydrofile komplekser. Passeringen av elektrisk strøm gjennom en slik løsning forårsaker bevegelsen av ioner til de motsatte polene. Penetrerer inn i epidermis og de øvre lagene av dermis, akkumulerer ionene av det injiserte stoffet, skaper et huddepot, hvor de kommer inn i blodet og lymfekarrene. Innføringsperioden for stoffer fra huddepotet er fra 2 til 30 dager. Lokal akkumulering av medisinske og kosmetiske produkter gjør det mulig å skape signifikante konsentrasjoner i støtingssonen. I kosmetikk er ampullerte løsninger av elastin, kollagen, urtepreparater mye brukt. De bærer ikke en avgift og har ikke mobilitet i et elektrisk felt og følgelig ikke introdusert ved hjelp av direkte eller pulserende strøm. Medisinske stoffer som introduseres i ionform, uten urenheter, som et resultat av elektroforese, gir ikke bivirkninger som kan oppstå med andre administrasjonsmetoder. Ved iontoforese trer 5-10% av stoffet som brukes i prosedyren inn i vevet. Legemiddelstoffet injiseres fra en pol som svarer til ladningen av dets molekyler eller ioner.

Desincrustation

Desinfeksjon er en metode for galvanisering med en alkalisk løsning som brukes til å rense ansiktets hud.
Dette er introduksjonen av alkaliske løsninger fra den negative polen, ofte brukt 1-3% natriumbikarbonatløsning. Løsningen påføres ansiktets hud, og elektrodens skyvebevegelser behandles ansikt og nakke i 5-7 minutter. Desinfisering blir oftere utsatt for fet hud: panne, nese, hake for å myke fettplugger (saponification of comedones). Elektrisk støt stimulerer huden og fjerner talgkirtler fra porene, øker vaskulær permeabilitet og forårsaker cellehydrering. En 3-5% løsning av natriumklorid kan brukes som et desintegreringsmiddel. Indikasjoner: fet hud, tilstedeværelse av komedoner

Prosedyrsprosedyre:

En spesiell maske impregnert med disincrustation påføres ansiktets hud og behandles med en negativt ladet elektrode. Den positive elektroden er plassert i klientens hånd. For å gjenopprette pH i huden på slutten av prosedyren, er det nødvendig å endre polariteten til elektrodene og behandle ansiktet igjen innen 1-2 minutter. Hvis nødvendig, fullfør prosedyren med en ernæringsmessig maske. Varigheten av prosedyren er i gjennomsnitt 5-6 minutter, med sensitiv hud 4-5 minutter. Prosedyrene utføres 1 gang om 2 uker. Et kurs på 4-6 prosedyrer, en gjentatt kurs utføres om nødvendig i 2-3 måneder. Metoden er godt kombinert med slambehandling, thalassoterapi. Ved bruk av konvensjonell galvanisering brukes kokt vann eller saltvann. Ved ionophorese av medisinske og kosmetiske produkter, brukes teknikken som ved de-incrustation, men innføringen er laget av elektroden spesifisert i produsentens instruksjoner. Intensiteten av strømmen bestemmes hovedsakelig av pasientens følelser (sterk prikken, prikkende). Du må sørge for at det er god hudkontakt med passiv elektroden. Varigheten av prosedyren på 5-10 minutter. Totalt antall prosedyrer (kurs) fra 6 til 20.

Iontophoresis: fordeler og essens av prosedyren

Moderne kosmetikk har gjort store fremskritt i å løse en rekke kosmetiske problemer. Det er mange injeksjons- og maskinvaremetoder og teknikker som kan gjøre huden vår ung, sunn og velpleiet. En av disse metodene er iontoforese. Iontophoresis er en kombinert handling av en lavstrøm galvanisk strøm og ioniserte kosmetiske preparater, som gjør det mulig å oppnå de mest varierte resultatene. Denne prosedyren anbefales å eliminere aldersrelaterte hudfeil og tegn på dens gravitasjons aldring. Iontophorese brukes også til å rense huden og forbedre sine elastiske egenskaper.

Hva er kjernen i prosedyren?

Kjernen i prosedyren er å bruke en kosmetisk enhet som produserer hudbehandling og foryngelse ved bruk av lavspenningsstrøm. Prosedyren er som følger:

 1. Forhuden renses av døde vekter (for bedre sirkulasjon av strøm), og deretter behandles med et spesielt preparat, avhengig av hvilket problem du trenger å løse. For eksempel kan det være et stoff for behandling av akne, eller en løftemaske for ansiktsløfting, eller et stoff som fjerner overskytende talg.
 2. Prosedyren for iontoforese utføres direkte av spesielle sensorer med dyser, gjennom hvilke elektriske impulser sendes til huden. Elektriske impulser simulerer blodsirkulasjonen og øker penetreringsevnen til kosmetiske preparater.
 3. På slutten av prosedyren behandles huden med en spesiell isotonisk lotion, som gir en tonisk effekt.
 4. Som et resultat trengs nyttige ingredienser fra masker, kremer og seromer inn i dermis, hvor de begynner å aktivere prosessene for fornyelse og regenerering av celler og vev.

Prosedyren er ikke smertefull, men i løpet av det kan pasienten føle en liten prikkende og brennende følelse, noe som ikke forårsaker ubehag og som du raskt blir vant til. I seg selv varer prosessen med iontoforese kvart i en time, men med resten av manipulasjonene - ca 30-40 minutter. Iontophoresis utføres med kurs fra 10-15 økter med korte intervaller. Effekten av en prosedyre varer opptil 20 dager. Av denne grunn er det nødvendig med et kurs på flere økter.

Underarter av iontoforese

Det er to underarter av iontoforese:

Disincrustation er en type iontophorese, som utføres for å rense ansiktet. Prosedyren utføres som følger: En 3% løsning av alkaliske salter påføres huden sammen med en negativ elektrode som trer inn i sebaceous kanaler og renser dem for overskudd av sebum, hudpropper og bidrar til forbedring av hudegenskaper.

Som navnet antyder, utføres cryoionophoresis-prosedyren ved å bruke effektene av lave temperaturer på huden. Kosmetiske preparater for cryoionophorese blir avkjølt til negative temperaturer og injisert i huden. På grunn av de lave temperaturer oppstår innsnevring av blodkarene og den lokale effekten av legemidlet er forbedret.

Iontopesis kosmetikk

For fremgangsmåten for iontoforese er det et behov for en rekke ioniserte midler, som under virkningen av negativ eller positiv elektrisk strøm innføres i huden. Og det er en dypere penetrasjon enn med den tradisjonelle bruken av krem.

De ioniserte ingrediensene i rommedikamenter trer gjennom kanalen til talgkjertlene, hvoretter de blir avsatt i hudvevet. Videre, med blod og lymf, trer de aktive stoffene inn i de nærliggende vevene, og har en gunstig effekt på dem.

Indikasjoner for prosedyren

Iontophorese anbefales for følgende dermatologiske problemer:

 • akne, comedo, akne;
 • Tilstedeværelsen av fine og dype rynker;
 • hevelse og mørke sirkler under øynene;
 • tørr og skitten hud;
 • gravitasjons aldring av huden;
 • Tilstedeværelse av alder flekker.

Med hjelp av nåværende impulser åpnes porene i huden og sebaceousproppene rengjøres fra overflødig fett. Et fullt kurs av iontoforese kan erstatte manuell massasje, forbedre blodsirkulasjonen i huden, eliminere små rynker, og gjøre større mindre uttalt.

Effekten av elektrisk strøm sammen med fuktighetsgivende stoffer kan gjenopprette lipidbalansen i epidermis, redusere mengden rødhet og peeling. På samme måte virker en elektrisk strøm i kombinasjon med blekpreparater, som under sin påvirkning ødelegger melaninceller og letter huden.

Kontraindikasjoner til prosedyren

Ionforeseprosedyren utføres ikke ved følgende forhold:

 • graviditet og amming
 • Tilstedeværelsen i kroppen av en pacemaker;
 • tilstedeværelsen av metallproteser;
 • tilstedeværelsen av gulltråder;
 • sykdommer i det kardiovaskulære systemet;
 • sykdommer forbundet med nedsatt koagulasjon av huden;
 • akutte og kroniske sykdommer i akutt stadium;
 • onkologiske og autoimmune sykdommer;
 • smittsomme sykdommer;
 • skader på ansiktet eller i det tiltenkte behandlingsområdet;
 • individuell intoleranse mot prosedyrer basert på elektrisk strøm.

Fordeler med metoden

Hovedfordelen ved denne metoden er at ved hjelp av iontoforese kan de aktive stoffene fra kremer trenge inn i de dypere lagene i huden. Oftest er de nyttige komponentene i kosmetiske preparater ikke i stand til å trenge inn i de dypere lagene i huden, men forblir bare på overflaten. I denne forstand er den elektriske strømmen en god leder, som bidrar til å penetrere de nødvendige stoffene til der prosessene for fornyelse og gjenvinning finner sted. I tillegg forstyrrer iontophorese, i motsetning til injeksjon, ikke huden, ikke smitter vev, ikke brudd på dets integritet, og forlater ikke blåmerker, ømmer eller irritasjoner.

Ulemper ved metoden

Denne metoden har mindre kontraindikasjoner.

Først, etter fremgangsmåten, bør alle anbefalinger for implementering av metoden følges nøye.

For det andre er det nødvendig å bruke bare kosmetikk av høy kvalitet som er egnet for iontoforese (som er egnet til ionisering). Det er også nødvendig å bruke doseringsdeler av kosmetikk. Siden et flammer av hud med ioniserende stoffer vil forårsake irritasjon.

Moderne høyteknologiske galvaniske strøminnretninger brukes til denne metoden.

Galvanisering i kosmetologi: hovedtyper, indikasjoner og kontraindikasjoner

Hva er galvanisering i kosmetikk? Dette er bruken av direkte elektrisk strøm (liten strøm og lav spenning) til terapeutiske formål. Galvanisering i medisin har blitt brukt i mange år, nå går det jevnt inn i kosmetikkområdet, der det allerede har fått bred anerkjennelse.

Video - Elektroplating hjemme

Hva er et galvanisert ansikt

Ansikt galvanisering hva er det? Galvanisering, ellers dezincrustation, er en ny tjeneste fra skjønnhetssalonger. Denne prosedyren gjør at du kan rense de dype lagene i huden. Elektrisk strøm påvirker det akkumulerte i porene med smuss og overflødig fett, løser dem og skyver ut. Når du går ut på overflaten av hudglasset i kontakt med det som tidligere ble påført på huden, med et spesielt verktøy og blir til såpe.

Galvanisering av ansiktet i effektiviteten kan sammenlignes med manuell rengjøring, med en viktig fordel - under denne prosedyren er det ingen følelse av ubehag og smerte selv i en pasient med svært lav følsomhetsgrense. Smerten av galvanisering i kosmetologi er forklart ved bruk av en strøm med lav effekt.

Galvanisk strøm

Galvaniske strømmer i kosmetologi, penetrerer inn i hudcellene, utløser kjemiske og fysiske regenereringsprosesser, som har en gunstig effekt: de aktiverer lokal metabolisme, stimulerer produksjon av hormoner, fremmer utvidelse av blodkar og forbedrer hudpermeabiliteten i forhold til terapeutiske løsninger anvendt på den. Dette fører til forbedret ytelse av talgkjertlene, huden i ansiktet blir sunt.

Typer av galvanisering

Til dags dato brukes galvanisk strøm i kosmetikk for to typer prosedyrer: de-incrustation og iontoforese.

Hovedindikasjonen for deincrustation er en dyp rensing av huden. Denne prosedyren involverer ikke bruk av noen terapeutiske midler og utføres med hjelp av nåværende og en spesiell alkalisk løsning. Det påførte stoffet som påvirkes av galvanisk strøm i de dypere lagene av hud og talgkjertler, blir til såpe. En slik innvirkning bidrar til å fjerne pluggen i porene i huden, redusere betennelse og akselerere regenerering. For å utføre deincrustation, anvendes natriumkarbonat og natriumkloridløsninger. Hovedindikasjonene for denne prosedyren er fet hud, forstørrede porer, akne og akne.

Denne prosedyren innebærer bruk av nåværende og spesielle terapeutiske legemidler. Anvendte kosmetikk under påvirkning av galvanisk strøm blir ladet og trenge inn i epidermis som en spesiell løsning. Gjennom bruk av elektrisk strøm trer de aktive stoffene inn i blodbanen og er utstyrt med egen økt aktivitet.

For prosedyren kan skjønnhetsmedisinen velge et terapeutisk legemiddel, avhengig av hudens egenskaper og tilstedeværelsen av individuelle kontraindikasjoner av pasienten. Alle typer vitaminer, planteekstrakter og syrer brukes ofte.

vitnesbyrd

Eksperter anbefaler å gjøre galvanisk rengjøring, når bruk av spesielle rengjøringsmidler ikke bidrar til å rense huden på urenheter.

 • ufullkommen hud;
 • Tilstedeværelsen av akne og komedoner;
 • melasma;
 • tidlig aldring av huden;
 • seborrhea;
 • pigmentering.

Kontra

Til tross for det faktum at galvanisering i kosmetikk refererer til en minimalt invasiv og sikker type prosedyrer, er det for mange implementasjoner mange begrensninger. Hovedkontraindikasjonen for galvanisering av ansiktet er bruk av en pacemaker av pasienten. I dette tilfellet kan effektene av strømmen få alvorlige konsekvenser.

Prosedyren utføres ikke i følgende tilfeller:

 • Tilstedeværelse av skade (sår, slitasje) i områdene av nåværende eksponering;
 • dermatitt;
 • eksem;
 • herpes;
 • purulente betennelser;
 • feber,
 • rosacea;
 • vitiligo;
 • Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer under eksacerbasjonen;
 • tuberkulose;
 • epilepsi;
 • sirkulasjonsforstyrrelser;
 • Tilstedeværelsen av metallimplantater eller gulltråder i ansiktet;
 • onkologi;
 • hjertesykdom;
 • nevroser;
 • hypertensjon;
 • allergi mot injiserte stoffer;
 • graviditet.

Gravide kvinner er kontraindisert i denne prosedyren på grunn av hormonell justering av kroppen i denne perioden og økt risiko for en negativ effekt av strømmen på det ufødte barns helse.

Hovedfaser

På forberedende stadium er det nødvendig å konsultere en spesialist, som består i å undersøke tilstanden til huden, identifisere skade og sykdommer (hvis noen).

 1. huden vaskes med vanlige hygieniske midler (melk eller gel);
 2. en spesiell alkalisk løsning påføres huden;
 3. Spesialisten kontrollerer enheten og justerer den: justerer polariteten og intensiteten til strømmen (på nivå 0);
 4. galvanisk strøm er slått på;
 5. skjønnhetspleieren begynner å drive elektroden langs huden i haken området, advarsel pasienten om en mulig prikkende følelse, varme og metallisk smak i munnen;
 6. intensiteten av strømmen øker gradvis og fortsetter å påvirke elektroden på haken;
 7. glatte bevegelser begynner å håndtere hele ansiktet forsiktig, beveger elektroden strengt langs massasjelinjene;
 8. Spesiell oppmerksomhet er lagt på overleppen, haken og nasolabialfoldene;
 9. Under rengjøring av nakken er effekten av strøm på skjoldbruskkjertelen regionen ekskludert;
 10. etter omtrent tjue minutter, såpe former i ansiktet, som lett vaskes av;
 11. Polariteten til elektroden endres til positiv;
 12. Ansiktshuden blir opparbeidet for å gjenopprette surhet;
 13. nåværende intensitet reduseres gradvis til null;
 14. alle rester fjernes fra huden;
 15. Overlappende spesiell regenererende maske og fuktighetskrem;
 16. Prosedyren krever ikke bruk av lokalbedøvelse, da det ikke gir noen smerte.

Varigheten av iontoforese prosedyren varierer fra 15 minutter til en halv time, disincrustation - opptil 10 minutter, avhengig av tilstanden av huden og forekomsten av patologier.

Postoperativ periode

For en rask gjenoppretting av huden etter galvanisering anbefaler skjønnhetspersonell:

 • Ikke bruk kosmetikk for en dag etter prosedyren;
 • i løpet av uken for å beskytte huden mot eksponering for sollys og eventuelle kjemiske og mekaniske effekter;
 • i 2 uker ikke å gå til badstuen, svømmebassenget, stranden, og ikke å bruke for aggressive midler for vasking;
 • for rask gjenoppretting av huden bør regelmessig brukes regenererende masker av leire;
 • bruk intensiv fuktighetskrem daglig.

For større effektivitet anbefaler eksperter å gjennomføre ansiktsgalvanisering med et kurs som inkluderer 5 økter med et intervall på 3 uker. Etter et fullt kurs for å opprettholde huden i god stand, må du gjenta prosedyren 1 gang per måned.

Mulige komplikasjoner

I noen tilfeller kan kosmetisk galvanoterapi være ledsaget av ubehagelige fenomener:

 • overdreven tørrhet i huden, ledsaget av kløe og skalering;
 • langvarig følelse av metallisk smak i munnen;
 • hevelse i ansiktet;
 • allergier;
 • for lang rødhet av huden;
 • dermatitt;
 • overdreven sekresjon av fett.

Årsaken til dette kan være: analfabeterjustering av enheten eller fullstendig ignorering av eksisterende kontraindikasjoner.

anmeldelser

Elektroplatering i kosmetologiprøven har for det meste positiv. Vi gir noen av dem.

Marina, 30 år gammel - "Jeg har en kombinert hudtype og forstørrede porer. Jeg ble rådet til å prøve galvaniske strømmer i ansiktet. Jeg likte enkelheten i prosedyren. Dette er en utmerket måte for de med skrøbelige fartøyer og mer aggressive metoder er ikke egnet for dem. "

Varvara, 27 år gammel - "Elektroplerende kosmetikk passer meg perfekt med huden min. Jeg oppnådde ikke dette resultatet med noe kosmetisk. Ansiktet mitt ble fullstendig ryddet i bare 4 økter, og best av alt, forsvant den fettete glansen. På så kort tid oppnås en fantastisk effekt. "

Desincrustation

Bruken av elektrisk strøm er oppkalt etter den italienske legen og fysikeren Luigi Galvani. Den første praktiske applikasjonen var i form av elektrolyse eller hårfjerning i slutten av 1800-tallet. Siden da har dets primære bruk vært et ikke-invasivt middel for lokal penetrering av legemidler til terapeutiske formål. Lavt nivå av galvanisk strøm har blitt brukt av hudpleie spesialister de siste 50 årene.

Disincrustation - hva er det

En enhet med galvanisk strøm bruker to polariteter - positiv og negativ strøm. De fleste enheter har en separat elektrode for hver. En elektrode holdes av personen som mottar behandlingen, mens den andre er manøvrert rundt huden av spesialisten som utfører behandlingen. Dette skaper en enkel ordning. Strømmen, avhengig av polariteten og surheten eller alkaliteten av produktet, forårsaker en kjemisk reaksjon når en elektrode påføres.

Galvanisk strøm brukes til å skape 2 signifikante reaksjoner i estetikk: kjemisk (disincrustation) og ionisk (iontoforese).

Den galvaniske maskinen konverterer vekselstrømmen som mottas fra strømnettet til likestrøm. Da får elektronene strømme kontinuerlig i en retning.

Å lage en avspenningsrespons som kan justeres for å øke de spesifikke nerveender i epidermis er vanlig, og det er ganske normalt når maskinen slipper en metallisk smak i munnen.

Algoritme for deincrustation

Beauticians bruker deincrustation for å lette dyp pore rengjøring. Under denne prosessen brukes galvanisk strøm for å lage en kjemisk reaksjon som emulgerer eller fortynner talg. Denne behandlingen er nyttig for fet og aknehud, fordi den hjelper myke og slappe av "rusk" i follikkelen før ekstraksjon.

For å utføre deincrustation, plasseres en elektronegativ alkalibasert sammensetning på hudoverflaten. Denne løsningen bidrar til å myke sebum og follikler for dyp pore rengjøring. Under prosessen har klienten en positiv elektrode, en positiv polaritet i hånden.

Kosmetologen bruker en negativ elektrode, montert på negativ polaritet, for å behandle ansiktets hud. Dette skaper en kjemisk reaksjon som gjør sebum eller hud til såpe - en prosess kjent som forsåpning.

Såpen er laget av fett og alkalier (natriumhydroksyd). Når en elektrisk strøm samhandler med salter (natriumklorid) på huden, oppretter det et kjemisk stoff kjent som natriumhydroksyd eller alkalier, mens de myker dem.

Algoritme for iontoforese

Ioner er atomer eller molekyler som bærer en elektrisk ladning. Strømmen strømmer gjennom ledende løsninger av positive og negative polariteter. Denne prosessen er kjent som ionisering, separering av et stoff i ioner.

Prosessen med ionpenetrasjon har to former:

 • kataphorese: refererer til infusjon av et positivt produkt;
 • anaphorese: refererer til infusjon av et embryonalt produkt.

Teoretisk er iontophorese basert på de universelle tiltrekningsloven. For eksempel tiltrekker negativ positiv og omvendt. I likhet med den magnetiske responsen skaper iontoforese en utveksling av negative og positive ioner eller ladninger.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for prosedyren

Eksperter sier at galvanisk rensing av ansiktet vil være effektivt i nærvær av problematisk eller fet hud i tilfellet når ingen andre metoder og kosmetiske midler ikke hjelper. Prosedyren rengjør effektivt porene av fett og smuss.

Hovedindikasjonene for prosedyren er pigmentformasjoner som forblir etter inflammatoriske sykdommer i huden, seboré, melasma, for tidlig fotografering, i begynnelsen av aldersrelaterte endringer av huden, akne og komedoner.

Denne prosedyren har kontraindikasjoner. En av de farligste er installasjonen av en pacemaker i pasientens kropp.

Elektrisk strøm kan skade driften av enheten, noe som vil medføre alvorlige og muligens dødelige konsekvenser. Også prosedyren er kontraindisert i nærvær av:

 • onkologiske sykdommer;
 • neurotiske tilstander;
 • hjertesvikt, hypertensjon;
 • blødningsforstyrrelser;
 • rosacea;
 • molluscum contagiosum;
 • dermatitt;
 • akutte purulente inflammatoriske prosesser;
 • kutt, slitasje;
 • tørr og sensitiv hud.

Prosedyren er også forbudt i tilfelle av graviditet, overfølsomhet overfor en elektrisk strøm eller til elektrolytter som brukes.

Det er forbudt å utføre deincrustation under graviditet. Dette forklares av tilstedeværelsen av en ustabil hormonell bakgrunn i en kvinne, som i sin tur kunne påvirke utviklingen av fosteret i kontakt med galvanisk strøm. Det anbefales heller ikke å utføre denne typen ansiktsrensing i menstruasjonssyklusen og en uke før forventet menstruasjonstart.

Effektivitet og fordeler ved prosedyren

Galvanophoresis utfører dyp pore rensing, som frigir huden fra fettete plugger. Huden puster og er mettet med oksygen, metabolske prosesser blir akselerert, hudtilstanden forbedrer seg betydelig.

Dezincrustation hjelper til med å fjerne akne, svarte flekker, hudormer fra hudoverflaten og gjenopprette sebaceous kjertlene. Som et resultat av prosedyren, er huden myk, fuktig, avslappet, noe som gjør det mulig å rengjøre høy kvalitet.

I prosessen med å utføre prosedyren på forsmussende hud, observeres en økning i elastisitet, små rynker glattes, og konturene i ansiktet forbedres. Prosedyren er helt trygg, forutsatt at det ikke foreligger kontraindikasjoner.

Blant de viktigste fordelene ved prosedyren, er en ideell kombinasjon med andre kosmetologiske prosedyrer, en rimelig pris og en ekstra løfteeffekt verdt å merke seg. Prosedyren har ingen bivirkninger, krever ikke forberedende prosedyrer, er helt smertefri og renser huden grundig.

Varigheten av prosedyren er fra 5 til 15 minutter. Etter deincrustation er en spesiell fuktighetskrem påført ansiktet.

APHRODITE Skjønnhetssalong Irina Panova

Bevarelse av skjønnhet og ungdom profesjonelt

Hva er disincrustation

Disincrustation er en måte å effektivt rense huden på urenheter og høyt fettinnhold, brukt i kosmetologi.

Dezincrustation kan brukes ikke bare på fet, men også på sensitiv og tynn hud, utsatt for eventuelle effekter.

Spesialiserte profesjonelle gelløsninger brukes i de-inkrustingsprosedyren. De inneholder ekstrakt av aloe vera, ioner av mikroelementer som er nødvendige for kroppen.

Regelmessig dekonstruksjon bidrar til å akselerere utvinningen av epidermale celler, eliminere akne, forbedre farge og øke hudens elastisitet. Galvaniske strømmer, under prosedyren for de-incrustation, sørger for aktivering av blodsirkulasjon, blodstrømning til overflatelagene i huden, lymfatisk drenering, forbedring av metabolske prosesser i cellene, normalisering av funksjonene til de eksterne sekretkjertlene, rengjør porene.

For å myke stratum corneum og som en lett peeling for å fjerne kåt skala fra det øvre laget av epidermis, brukes en enzympektinmaske eller gel.

Denne prosedyren brukes som hoved hudpleie, så vel som for:

- fet og kombinert hud

Disincrustation er en metode av høy kvalitet, dyp, rensende huden. Prosedyren for deincrustation er fra 10 til 20 minutter. Avhengig av hudtype gjentas rensesessene på 7-10 dager. Å fikse resultatet kan bruke konstant bruk av ansiktsmasker.

Disincrustation utføres som en separat prosedyre, samt forberedelse til andre kosmetologiske prosedyrer, for eksempel iontophorese, fonophorese, mikrostrømbehandling eller kosmetologisk ansiktspleie.

Galvanisk rengjøring er vellykket kombinert med mange typer kosmetiske prosedyrer som vil bidra til å holde huden frisk og du er attraktiv.

Disincrustation, i motsetning til andre typer rengjøring:

- dypere renser huden uten hevelse og rødhet;

- skaper ikke ubehag når det utføres, da det er smertefritt;

- returnerer den naturlige hudfarge

- med jevne mellomrom lindrer det akne, kviser og svarte flekker

- gjør huden mindre fet

- gjør det mulig å oppnå større effekt i kombinasjon med andre prosedyrer

- forbedrer blodsirkulasjonen

Disse tipsene vil hjelpe deg med å styrke og konsolidere effekten av de-incrustation prosedyren:

- bruk kosmetiske preparater laget spesielt for hudpleie etter galvanisk rengjøring.

- Hvis det ikke er mulig å oppnå ønsket resultat etter rengjøring, kan det oppstå et helseproblem. I dette tilfellet bør du konsultere legen din og ikke misbruke søte, fete, røkt og krydret mat, da dette bidrar til fremveksten og forverringen av akne.

- For å unngå tilstopping av porene må du ikke misbruke sminke.

Også under dekonstruksjonen er det en rekke kontraindikasjoner:

- økt følsomhet for nåværende;

- Metallkroner på tennene;

- staver og plater i området galvanisk strøm;

- sykdommer i skjoldbruskkjertelen

- Forsterkning med gulltråd.

Du kan gjøre deg kjent med prisene på Disincrustation-prosedyren på siden av kosmetologens tjenester.

For en gratis konsultasjon og avtale vennligst ring meg på 8 916 616 16 73.

Record Navigasjon

Legg til en kommentar Avbryt svar

Du kan legge til visittkortet til kontaktene dine på telefonen eller nettbrettet ditt ved å lese QR-koden eller laste ned visittkortfilen ved å klikke på bildet med QR-koden.

Ansiktsdesinfeksjon: Din vei til skjønnhet

Blant prosedyrene for å rense problemhuden, utmerker ansiktsfjerning: du kan se en video av prosessen på nettverket. Teknikken utviklet i Frankrike er basert på effekten av elektrisk strøm kombinert med anvendelse av vannløselige stoffer. Som et resultat forsvinner rynkene, huden blir renere og huden er sunnere. Men hva du trenger å vite før du skynder deg på salongen?

Desinfeksjon i kosmetologi: detaljene i prosessen

Prosedyren for deincrustation, som også kalles galvanisk rengjøring, eliminerer trafikkork og normaliserer arbeidet med talgkjertlene. Den har følgende fordeler:

 1. Du vil glemme problemer med en kjedelig hudfarge, og de oppstår faktisk i de fleste urbane beboere. Det er nok å bruke 10 minutter under apparatet slik at cellene får det nødvendige oksygen.
 2. Den galvaniske virkningen gir tilbake den tapte elastisiteten i huden. Svak utslippstrøm, som behandles ansikt, stimulerer dannelsen av nye celler. Resultatet er et yngre utseende.
 3. Alderrelaterte endringer ledsages av utseendet av mimic rynker. Men under galvanisk rengjøring virker gjeldende muskler, og får dem til å slappe av. Som et resultat blir foldene på ansiktet glatt.
 4. Metoden der disincrustation utføres, innebærer også ødeleggelse av toksiner. Huden blir sunn, og akneproblemer er en ting fra fortiden.

Disincrustation (et annet navn - galvanoterapi) eliminerer ikke manifestasjonene, men forårsaker problemene som oppstår. Dette betyr at effekten vil fortsette i lang tid, og vil ikke forsvinne etter noen dager.

Hva er handlingsprinsippet

For å gjøre rensing ved hjelp av deincrustation, kosmetologer bruker egenskapene til alkaliske syrer. Kombinere med fettsyrer som utgjør sebaceousproppene, blir de forseglet, noe som gjør det mulig å fjerne komedoner. Prosessen er som følger:

 1. Desinfeksjonsmiddel løses på ansiktet. Deretter blir huden utsatt for støt ved hjelp av et spesielt apparat. Som et resultat bryter det aktive stoffet ned i alkaliske ioner og syrer. På grunn av elektroforese trengs de dypt inn i hudlagene.
 2. Reagerer med fettsyrer, ionene hydrolyseres: kosmetologen er igjen for å skylle dem av ansiktet med vann.

Som et resultat blir du ikke bare kvitt forurensning, men får også en enkel ansiktsløftning. Tross alt stimulerer galvanisk strøm sirkulasjonen av blod og lymf, noe som får integumentet til tone.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Desinfeksjon har funnet anvendelse i kosmetologi, fordi teknikken er utviklet for å bekjempe følgende problemer:

 • akne og utslett
 • forekomsten av arr (post-akne og overfladisk arr);
 • første aldersendringer;
 • tap av hudtone, sagging;
 • mørke sirkler under øynene;
 • ujevn hud;
 • overdreven aktivitet av sebaceous kjertler;
 • tette porene.

Ikke alle kan rense huden ved hjelp av de-incrustation, siden prosedyren har kontraindikasjoner. Disse inkluderer følgende:

 • Tilstedeværelsen av betennelse eller sår i ansiktet;
 • rosacea;
 • herpesinfeksjon;
 • onkologiske sykdommer;
 • blødningsforstyrrelser;
 • individuell intoleranse mot komponentene som er inkludert i gelen for de-incrustation;
 • nylig lidd et hjerteinfarkt;
 • epilepsi;
 • Tilstedeværelsen av inflammatoriske og purulente prosesser;
 • Hudsensitivitetsforstyrrelser;
 • bronkial astma;
 • Tilstedeværelsen av pacemakere eller pins i beinene;
 • siste kjemiske peeling.

Det er uønsket å utføre prosedyren en uke før de kritiske dagene og i løpet av denne perioden. Når det gjelder graviditet, har effekten av strøm på fosteret ikke blitt undersøkt av etiske årsaker. For å unngå komplikasjoner, anbefaler leger det å finne et alternativ.

Sammenligning med andre metoder

Ifølge vurderinger av pasienter som har prøvd galvanisk rensing, skiller den seg fra andre prosedyrer av følgende:

 • smertefri i forhold til midtre eller dype peeling;
 • fraværet av ødem eller rødhet som følge av alternativ rensing;
 • dyp penetrasjon av komponenter i hudlagene.

Siden plussene suppleres med en rimelig pris, ikke-traumer og fravær av en gjenopprettingsperiode, øker populariteten til de-incrustation.

Disincrustation: når peeling er maktesløs

Som mange prosedyrer brukes rengjøring i kombinasjon med andre typer behandling. Hvis du klager på forekomsten av akne, må du først opprette årsaken. Når det består av et hormonalt nivå, er det ubrukelig å starte hudbehandling. Derfor vil en spesialist løse hovedproblemet, og bare deretter utføre en galvanisk rengjøring for å eliminere effektene.

På de påfølgende stadiene er disinfestation ofte foreskrevet i kombinasjon med peeling. Tross alt, under prosedyren, blir lipidene i sebum forseglet: Enkelt sagt er pluggene i det minste delvis oppløst. Men umiddelbart etter prosedyren kan ikke peeling gjøres, så planen skal utvikles av en spesialist. Dessuten kompletterer deincrustation manuell rengjøring og forbedrer resultatene av laser eksfoliering, slik at virkningen blir kompleks.

Men det finnes typer peeling, som er en kontraindikasjon for galvanisering. Disse inkluderer kjemiske prosedyrer: i kombinasjon med bruk av elektrisk strøm, vil effekten bli for aggressiv.

Kosmetologer understreker at det er viktig å riktig kombinere deincrustation med andre tiltak:

 • før prosedyren, kan du gjøre en blesazh og behandle innholdet i aktive ampuller;
 • etter tillatt massasje, maskering, mekanisk pore rensing, darsonvalisering;
 • peeling, tanning beds, massasje, mekanisk rensing, myostimulering, bruk av fettete masker er forbudt før desinfisering;
 • etter rensing er det umulig å utføre mikrokurrent terapi, for å lage syre peeling.

Prosedyren er ofte kombinert med ultralydsskalering, fordi forsåpning av sebum muliggjør fjerning av trafikkork.

Fordeler og ulemper ved fremgangsmåten

Riktig utført disincrustation vil glede seg over følgende fordeler:

 1. Den største fordelen er evnen til å mette vævet med oksygen. American dermatolog Jeffrey Ann Hall understreker at etter å ha blitt galvanisert, blir rengjøringsprodukter blitt mer effektive.
 2. Siden skjønnhetspleieren vil kunne gi aktive stoffer til de dype lagene i integumentet, vil deres effektivitet øke. Hall notater: "Når produktet er påført på overflaten av huden, er det ingen tvil om ytelse." Ved galvanisk rengjøring oppstår ikke slike vanskeligheter.
 3. Ifølge vurderinger ser kundene fremgang etter 1. prosedyre. For dramatiske forbedringer kreves et kurs på 8-10 rensing med et intervall på 3 dager.
 4. Prosedyren har ikke sesongmessighet, så du vil gjøre det når som helst på året.

Men vi må ikke glemme de ulempene som andre typer rensing ikke har:

 1. Prosessen er effektiv hvis det ikke er uttalt feil. I nærvær av tette comedoner for å fjerne dem, vil det ikke lykkes.
 2. Etter de-crusting, er det mulig med en lett brennende følelse. Det vil passere uten ytterligere tiltak.
 3. I prosessen er det fare for skade på nerven i ansiktet, så kontakt skjønnhetssalongen med et pålitelig rykte.

Du vil ta den endelige avgjørelsen om disinfestation er riktig for deg etter å ha konsultert en profesjonell. Han vil spørre deg om aktuelle klager og tidligere sykdommer, vurdere tilstanden til huden og fortelle deg om oppnåelige resultater.

Gjennomføre deincrustation

Hvordan gjøre disincrustation? Når du går til salongen, vil legen undersøke huden og avgjøre om metoden passer for deg. Fordelene ved opsjonen inkluderer det faktum at rengjøring ikke krever spesiell forberedelse: du trenger bare å ankomme på den fastsatte dagen.

Hvordan går det med galvanisk rengjøring

Prosessen foregår i flere faser:

 1. Fra ansiktet fjerne smuss, sminke, sebum. Til dette formål må du bruke vanlig tonic eller skum.
 2. Ansiktet gnides med tonic for fet eller problem hud.
 3. For å forbedre resultatene utfører kosmetologen kald hydrogenering. Denne prosedyren erstattet den vanlige dampingen: ytelsen suppleres med fravær av bivirkninger. Som et resultat blir epidermis løsnet.
 4. I en hånd klemmer klienten elektroden. Deretter bruker legen en spesiell løsning på ansiktet.
 5. Enheten er slått på, og skjønnhetseksperten utfører et maskinvarevedlegg på klientens hake. På dette stadiet kan det oppstå en følelse av varme i det behandlede området og en metallisk smak i munnen.
 6. Strømens intensitet øker gradvis. Hvis klienten har ubehag, svekker legen påvirkningskraften.
 7. Under påvirkning av negative påføringer på huden oppstår en alkalisk reaksjon, porene ekspanderer, og mikrosirkulasjonen øker. Den epidermis under påvirkning av katoden blir løs, noe som letter fjerning av trafikkork. Elektrisk strøm påvirker kjertelens funksjon, som begynner å produsere en hemmelighet. I løpet av de-crusting, vil dette være gunstig, siden tettheten av comedones vil falle på grunn av tilstrømning av sjeldne fett.
 8. Kosmetologen, som beveger seg langs massasjelinjer, behandler hele ansiktet. Når det går til halsdefekter, påvirker det ikke huden over skjoldbruskkjertelen.
 9. 7 minutter etter starten av prosedyren dannes et lett såpeskum på ansiktet. Det vaskes av med vann. Renseprosessen tar 2 minutter.
 10. For å gjenopprette integritets surhet blir polariteten til apparatets hode endret til positiv. Legen behandler ansiktet igjen, gradvis svekker styrken av dagens. Som et resultat er porene smale, tettheten av epidermis gjenopprettes. Redusert og økt følsomhet i de foregående trinnene. Prosessen med å behandle den positive elektroden tar opptil 10 minutter.

Til slutt dermatologen lager en regenererende maske, bruker kremet og forklarer reglene for videre pleie.

Før du starter prosedyren, fjern alle metallobjekter: øredobber, ringer.

Rehabiliteringstid: egenskaper av omsorg

Siden å bli kvitt forurensning krever flere økter, ta vare på riktig omsorg under pauser. For å gjenopprette dekslene, gjør skjønnhetssjefen anbefalinger basert på deres type.

For fet og kombinasjonshud

Med økt aktivitet av sebaceous kjertler, holder seg til følgende skjema:

 1. Om morgenen og kvelden skal du rense med en gel for fet hud. Fullfør handlingen ved å bruke tonics.
 2. For å redusere betennelse, bruk Demots gel. Når det absorberes, behandle ansiktet med en fuktighetskrem. Bruk betyr en gang om dagen, om morgenen.
 3. Om kvelden skal kvinner som har hud utsatt for betennelse, bruke pektin gel. Hvis det er post-akne, erstatt produktet med tonic.
 4. For å sikre huden dyp rensing, 2 ganger i uka, lag en pektinmaske. Påfør det på ansiktet, dekselet med film og la det virke i 15 minutter.

Følg instruksjonene og klargjør huden for neste fase av kurset.

For normal og tørr hud

For normale eller tørre forhold er følgende retningslinjer nyttige:

 1. For rensing, bruk geler, og bruk deretter tonic. Se etter produkter med hyaluronsyre og elastin. Velprøvde produkter med kollagenhydrolysat og aloe vera-ekstrakt.
 2. Serum er foreskrevet avhengig av tilstanden til huden. For moden hud er produktet fra Geltek egnet: "Intensiv foryngelse" vil bidra til å redusere rynker. Hvis ansiktsformen trenger korreksjon, må du også bruke Active Lifting. Unge kvinner som konfronteres med de første manifestasjoner av alder, vil finne Miorelax nyttig.
 3. På kveldene, bruk gel for moden hud fra Geltek. Eierne av sensitive deksler passer til skjemaet 1, men resten vil like skjemaet 2.
 4. Dyp rensing med pektinmaske utføres hver uke. Tillegg med Aqua Pleasure.

Pleie komplementere applikasjonen av gel for huden rundt øynene, som passer for eiere av enhver type integument.

Når løpet er over, velg de aktuelle pleieprodukter med legen din. Følg følgende regler:

Legemidlet er lett å bruke, og viktigst, at dets handling du vil se umiddelbart.

 1. Ikke bruk kosmetikk i 12 timer etter prosedyren.
 2. Besøk til badstuen, stranden eller badet er forbudt i 3 dager.
 3. Prøv å ikke være i direkte sollys. Bruk en krem ​​med UV-beskyttelse.
 4. Kast aggressive rengjøringsprodukter.

Hvis du har spørsmål om ansikts deincrustation, se videoen der skjønnhetspleieren vil fortelle deg om alle trinnene:

Kostnaden for løpet av deincrustation

På Internett vil du se tilbud i forskjellige priskategorier, men i gjennomsnitt koster prisen mellom $ 10-20. Husk at et engangsbesøk på salongen ikke er nok, og det vil ta 8-10 besøk for å eliminere problemene helt.

Ikke glem ekstra kostnader forbundet med kjøp av pleieprodukter. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en linje fra "Geltek", er prisen på 1 posisjon 535-1,287 rubler. Kostnaden vil øke dersom du bestemmer deg for å ikke kjøpe 30 g av midlene, men å gaffel ut for en 100 grams flaske.

Før og etter bilder

For å evaluere resultatene av deincrustation, ta en titt på bildene tatt før og etter prosedyren.

Er det mulig å gjøre galvanisk rengjøring hjemme: TOP-5-enheter?

Emnet hjemme prosedyrer blir ofte hevet på internettfora. Hvis du vil spare på å besøke salongen, til din disposisjon enheter fra kosmetiske merker.

 1. Desinfeksjon hjemme er vellykket gjort ved hjelp av et instrument fra det japanske selskapet La Mente. Aurora Ceutical G7-enheten lar deg kombinere effekten av ultralyd, elektriske strømmer og UV-stråling.
 2. Galvanic Beauty SPA m77 er utviklet av den franske produsenten Gezanne ITC. Ved hjelp av galvanisk strøm vil du lage iontophorese - gi de dype lagene i huden med aktive stoffer.
 3. Ionic-Ultrasonic m360-enheten er utgitt av merket Gezatone. Siden 1992 har han spesialisert seg på kosmetisk utstyr. Utviklerne kombinerer effekten av galvanisk strøm med mikromassasje, lysterapi og vibrerende massasje. Enheten er egnet for personer med alle typer hud.
 4. En annen utvikling av det velkjente merkevaren, Beauty Iris m708, kombinerer 3 funksjoner. Du kan bruke galvaniske strømmer for rengjøring, mikrostrømmer for drenering og Lotti-strømmer for å glatte huden din. Hvis du klager over aldersrelaterte endringer, forekomsten av svarte prikker, mangel på tone, så kan problemer løses. Produsenter lover at med regelmessig bruk av enheten vil du øke den naturlige produksjonen av kollagen med 30%.
 5. Gezatone har sluppet Beauty Lifting-modellen. Det lar deg oppføre negative og positive ioner, så du får grunnleggende galvanoterapi.

Når du velger et alternativ for rengjøring av hjemmet, ikke glem at effektiviteten blir lavere enn når du besøker salongen. Utviklere satser på sikkerhet for forbrukeren, som påvirker intensiteten av handlingen. Også, du kan ikke finne et pleieprogram, som en profesjonell, og ta hensyn til egenskapene til integumentet. Når du utfører rengjøring i hytta, vil du også bli tilbudt ytterligere prosedyrer som forbedrer ytelsen.

Mulige komplikasjoner

Til tross for sikkerheten i prosessen er det i noen tilfeller komplikasjoner mulig. Tross alt må skjønnhetseksperten sørge for at klienten ikke har økt følsomhet på huden på forhånd. Tester er gjort på haken, nakken, pannen og kinnene. Hvis denne regelen forsømmes, er det mulig å klage på alvorlig ubehag under porerensing.

I prosessen med deincrustation stiller legen også spørsmål om dine følelser. Selv om følelsen av lys tinning vil være normen, når du beveger deg til en utbredt brennende følelse, blir slagkraften redusert. Etter prosedyren er det også mulig lett rødhet, forårsaket av vevstimulering. Det vil passere om noen timer, så det er ikke nødvendig med ytterligere tiltak.

Blant de mulige komplikasjonene er følgende:

 • hevelse;
 • tørrhet og flaking;
 • økt aktivitet av sebaceous kjertler (oppstår hvis disincrustation utføres for ofte);
 • allergier.

Forekomsten av problemer er knyttet til feil i enhetens innstillinger, brudd på teknologi eller feil etterbehandling. For å unngå dem, ta kontakt med showroomene med et pålitelig rykte.

Kundeanmeldelser

Nylig har jeg prøvd en ny type prosedyre for ansiktsdesinfeksjon. Legen sa at vi dør rent porene gjennom effekten av elektriske strømmer. Jeg likte resultatene, og jeg bestemte meg for å inkludere denne rengjøringen regelmessig i min omsorg. Det passer godt til min aknefylte, fet hud: Etter 8 økter så jeg at ansiktet mitt hadde blitt renere. Men kosmetologen advarte at misbruk av deincrustation er umulig, ellers tørker jeg huden min.

Galvanisk rengjøring rådde min skjønnhetspleie. Hun inkluderte den i omfattende omsorg, fordi huden min er problematisk og fet, og i tillegg med brast blodkar. Jeg kom allerede i 2 økter, og generelt var jeg fornøyd.

 1. De la meg på en sofa, ga en tavla laget av jern i hånden min, og begynte å kjøre ansiktet mitt med apparatets hode. Jeg følte en prikkende følelse, men jeg hadde en stygg metallisk smak i munnen min. Så gjorde de meg en ultralydsrengjøring og satt på noen masker (som følge av at prisen på økten økte til 2000 rubler).
 2. Ansiktet ble tørrere, den stygge, fete glansen forsvant.

Jeg fikk kun en merkbar effekt i kombinasjon med bruk av medisinske preparater. Resultatet er fornøyd, men prisen treffer prisen! På Internett leser jeg at disincrustation økter er billige, men de blir utført sammen med ultralydrengjøring. Og så må du kjøpe omsorgsprodukter, og prisene er opprørende. Men resultatet, etter min mening, er verdt det!

Utsikt kosmetologer

Eksperter bekrefter at dezincrustation gjør det mulig å kvitte seg med smuss i porene. Men de understreker at de må være tålmodige: opptil 5-6 prosedyrer vil du ikke se effekten. Effektiviteten avhenger også av hvilken enhet som brukes og typen av klientens hud. Ifølge meninger på profesjonelle fora, med myke og porøse dekker, er det mulig å helt rense åpne komedoner.

konklusjon

Selv om disincrustation vil forbedre tilstanden til integumentet, må du forberede på forhånd for hele løpetidet. Etter den første økten kan det virke som at intensiteten av effekten var liten. Men praksis viser at etter å ha fullført kurset, er kundene fornøyd med jevn hud uten svarte prikker, så vær tålmodig.

Desincrustation (galvanoterapi) - ansiktsrengjøring med små strømmer

Nesten to tredjedeler av prosedyrene som tilbys av skjønnhetssalonger er ulike typer ansiktsrensing, designet for å eliminere estetiske problemer og tegn på aldrende hud. En av de mest populære tjenestene av denne typen er dezincrustation (galvanoterapi).

Hva er disincrustation

Dezincrustation er en maskinvaremetode for rengjøring, som er basert på effekten av svake direkte strømmer på hudlagene. Galvanisk terapi kan brukes som en uavhengig prosedyre, men oftest inngår det i komplekse programmer og kombinert med vakuum peeling og peeling.

Hvordan renser huden? Permanente pulser med lav frekvens åpner porene og forbereder huden for å ta i en spesiell arbeidsløsning. Elektrisk strøm i galvanoterapi virker som en effektiv leder av rensende sammensetning, ødelegger akkumulering av talg, kornet partikler og bakterier og akselererer hastigheten av deres naturlige utløsning til overflaten av huden fra kanalene og porene.

Den lave strømmen av den elektriske strømmen og den svake kraften av en konstant puls gjør prosedyren helt smertefri. Sessioner holdes uten ubehag, men deres effektivitet er svært merkbar.

Operasjonsprinsipp

Galvanisk terapi har en kompleks, uttalt effekt på huden:

 1. Under virkningen av permanente elektriske impulser åpner porene, det øvre laget av huden løsnes og prosessene med naturlig regenerering blir lansert i den. Prosedyren har en langvarig foryngende effekt: epitelet fornyes i flere uker, vevene som behandles med elektroplettering, komprimeres, og lettelsen er merkbart flatet.
 2. Disincrustant på huden (alkalisk løsning eller spesielle geler produsert for profesjonelle prosedyrer) under virkningen av konstante elektriske impulser, brytes ned i enkle stoffer og frigjør aktive ioner. Den sistnevnte reagerer med akkumulering av talg i porer og kanaler, ødelegger dem, konverterer dem til såpe og bringer dem til overflaten.

Kombinasjonen av handlinger av dezincristin og galvanisk strøm myker sebaceous plugger og andre forekomster i porene og kanalene, forbedrer metabolske prosesser i cellene i det øvre laget av huden, normaliserer blodstrømmen og kapillærpermeabiliteten. Generelt, etter prosedyren er det en allsidig positiv trend:

 • porene rengjøres og innsnevres;
 • komedoner forsvinner gradvis;
 • utskillelse av talgkjertler reduseres;
 • huden er naturlig fuktet, den blir fast og elastisk;
 • hudfarge glatter ut;
 • reduserer lysstyrken av arr etter akne;
 • flatt lettelse.

Derfor er galvanoterapi, hovedformålet med å rense huden, utløser naturlige foryngelsesprosesser i den. En slik kompleks effekt av prosedyren gjør det svært populært blant kvinner i alle aldre.

vitnesbyrd

Indikasjonene for nedbrytning bestemmes av listen over effektene av prosedyren. Galvanisk terapi anbefales for:

 • Tilstedeværelse av komedoner på ansiktet;
 • dilaterte porer;
 • ikke-inflammatorisk akne;
 • økt sekresjon av talgkjertlene.

Også deincrustation vil være effektiv i nærvær av små arr og pigment flekker etter inflammatoriske prosesser på huden.

Kontra

Siden prosedyren er basert på effekten av elektrisk strøm på huden, har implementeringen flere begrensninger. Galvanoterapi har følgende liste over kontraindikasjoner:

 • onkologiske sykdommer;
 • inflammatoriske prosesser;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • kardiovaskulære patologier og tilstedeværelsen av en pacemaker;
 • implantater;
 • rosacea;
 • hudskade på ansiktet;
 • individuell intoleranse av prosedyrer med galvanisk strøm.

Hvis en av de nevnte patologiske forholdene er tilstede, er det nødvendig å nekte å gjennomføre galvanoterapi og velge en annen måte å rense og forynge huden på, ellers vil effekten av elektrisk strøm øke alvorlighetsgraden av symptomer og akselerere sykdommens dynamikk.

Midlertidig må prosedyren bli utsatt under graviditet og amming, siden virkningen av elektroplateringsimpulser kan provosere livmorens tone, samt føre til forstyrrelser i produksjonen av brystmelk.

Fordeler og ulemper ved prosedyren

Populariteten og etterspørselen etter galvanoterapi skyldes en liten liste over mangler, som fordelaktig er dekket av en ganske omfattende liste over fordeler:

1. Disincrustation, sammenlignet med mest populære maskinvare teknikker, har en relativt lav pris.

2. Galvanisk terapi utføres av konstante strømninger med lav frekvens og svak kraft, noe som gjør prosedyren helt smertefri.

3. I motsetning til mange maskinvareprosedyrer, der elektriske impulser brukes, er desinfeksjon ikke traumatisk - etter det er det som regel ingen ødem, brannsår, arr.

4. Den ikke-invasive prosedyren bestemmer fraværet av rehabiliteringsperiode. Du trenger ikke å podgadvaty gjennomføre galvanoterapi i helger eller helligdager, - ingen spor (hvis det er riktig utført) etter at økten på ansiktet ditt ikke vil.

Disincrustation har så mild effekt på stoffet at det kan utføres på sensitiv hud - dette er en av de betydelige fordelene ved maskinvareprosedyren.

Av minusene er det mulig å merke seg lav effektivitet ved galvanoterapi i forhold til andre, mer radikale maskinvareteknikker, basert på effekten av strømmer på hudlagene. Men disse "påstandene" er hovedsakelig relatert til foryngelsesfaktoren, og disinfestation håndterer oppgaven med å rense huden perfekt.

En annen ulempe med prosedyren, relatert til all maskinvaremanipulering ved bruk av elektrisk strøm, er forbundet med utilstrekkelig kunnskap om konsekvensene av slike forstyrrelser i prosessene som forekommer i kroppen vår. Til nå er det ingen statistikk som gjenspeiler den langsiktige effekten av galvanoterapi på hud, vev og systemer.

Funksjoner av prosedyren

Dezincrustation kan utføres i flere moduser, intensiteten av elektriske impulser bestemmes av kosmetologen på grunnlag av alvorlighetsgraden av dine problemer, samt typen av hud. Effekten av galvanisk terapi blir merkbar etter første økt. I løpet av prosedyrene kan du glemme hudproblemer i lang tid.

Desinfeksjon av huden i ansikt og nakke

Galvanisk rengjøring foregår i flere faser:

 1. Rensing. For å forbedre flytningen av arbeidsforbindelsen i huden, blir kosmetiske produkter, døde hudpartikler og fettfilmer fjernet fra overflaten med sminkefjerner.
 2. Dezincrustant søknad. Virkende blanding kan påføres direkte på overflaten av huden i ansiktet og halsen eller vev, som vil slå rundt elektroden. Den andre metoden er å foretrekke, siden det blir lettere for skjønnhetspleiepersonen å kontrollere resten.
 3. Virkningen av arbeidselektroden. To elektroder avgår fra galvaniseringsenheten. En av dem pasienten holder i hånden, og den andre skjønnhetspleieren utfører prosedyren. Ved å bevege seg langs massasjelinjer og problemområder preparerer den negativt ladede lederen huden for å ta de-criscrust.
 4. Lukke porer. Etter ferdigstillelse av prosedyren endrer skjønnhetspleieren polariteten til arbeidselektroden for en positiv ladning og beveger den over problemområdene og derved lukker porene.
 5. Beroligende manipulasjoner. Etter galvanoterapi utføres et ansikt og en décolleté-massasje, masker eller fuktighetsgivende midler påføres.

Generelt tar elektrodens arbeid ca. 15 minutter, og hele galvanoterapien varer omtrent en halv time. For å forbedre og etterfølgende konsolidere den positive dynamikken, bestemmer kosmetologen den optimale kursvarigheten og prosedyrens frekvens. Som regel anbefales det å gjøre 5-10 økter en gang i uka, hvis det er uttalt estetiske problemer, kan spesialisten anbefale deg å gjenta deincrustation hver 2-3 måneder for å unngå tilbakefall.

Lær mer om funksjonene i galvanisk rengjøring og visuelt se hvordan prosedyren utføres i forholdene i hytta, kan du fra følgende video:

Gel for disincrustation

Elektroder som sender galvaniske pulser inn i huden er bare ledere, effektiviteten av prosedyren bestemmes av arbeidssammensetningene, som frembringer den nødvendige fysioterapeutiske virkning. Oftest brukes som tørkemiddel:

 • 5% natriumkloridoppløsning;
 • 1% natriumbikarbonatoppløsning;
 • 2% natriumsalicylatløsning.

Disse enkle og rimelige løsningene er imidlertid svært effektive, bryter ned i aktive ioner som ødelegger fettoppsamlinger i porene og kanalene.

Det er også spesialiserte polariserende alkaliske løsninger, produsert spesielt for prosedyren for disincrustation i form av praktiske geler. Disse forbindelsene påføres jevnt på huden og spres ikke, noe som øker effektiviteten av innføringen av aktive elementer i hudstrukturen.

Industrielle galvaniserende geler inneholder i deres sammensetning ioner av magnesium og kalium, noe som forbedrer den positive dynamikken som oppnås under økten. Aloe ekstrakt, inkludert i antall ingredienser av mange produsenter, er designet for å fukte huden og slukke betennelsesprosesser. Polyvinylpyrrolidon, som er en effektiv sorbent, er en annen viktig komponent av profesjonelle dezincrustants. Det forbinder partikler med ødelagt forurensning og bidrar til evakuering av høy kvalitet fra porene og kanalene.

Bivirkninger og komplikasjoner

Galvanisk rengjøring er en mildt fungerende prosedyre som etter det som regel ikke er noen bivirkninger og komplikasjoner. Men i noen tilfeller kan det forekomme:

 • nye inflammatoriske elementer (på grunn av ufullstendig åpning av porene etter den første prosedyren);
 • hodepine og svakhet etter økten;
 • tørrhet i huden (hvis spesialisten "overopphetet" elektrodene eller ikke brukte fuktighetsgivende midler etter prosedyren);
 • liten rødhet.

Under økten føler noen pasienter en smak av metall i munnen og en liten prikken av huden i områder som er i kontakt med arbeidselektroden.

Ansiktsdesinfeksjon er en etterspurt prosedyre for å rense huden, kombinere billig kostnad, optimal effektivitet og fravær av ubehag under økten og etter rehabiliteringsperioden etter den. Det er mulig å styrke den positive dynamikken i galvanoterapi ved å kombinere den med andre teknikker som gjør at du kan opprettholde et sunt utseende og estetikk i huden.

Flere Artikler Om Typer Acne