Virkningen av badyi er som følger:

Jeg kjøpte gelen på apoteket for 66 rubler. Før det brukte jeg Kontraktubex-gelen til å fjerne røde flekker, men det er mye dårligere enn badagi både i pris og kvalitet.

Jeg brukte en badyuga på ansiktets hud daglig, før sengetid, og la den stå i ca 10 minutter. Så vasket jeg det med vann og satte krem ​​på ansiktet mitt. Badyaga, veldig tørr hud, så uten bruk av ansiktskrem kan ikke gjøre. Jeg likte ikke lukten av bady, men hva jeg skal gjøre, siden det har en positiv effekt, nektet jeg det ikke.

Jeg vet at ikke alle er fornøyd med bruk av Balyaga Forte-gelen, men jeg likte det, huden min ble renset av stillestående flekker.

Badyaga - Hva er nyttig ferskvannssvamp for menneskers helse?

Hva er badyaga, hvorfor dette verktøyet er så populært i medisin og kosmetologi, hvordan det brukes og hvilke verktøy som er basert på badyagi, se nedenfor..

Ferskvannssvamp badyaga - nyttige egenskaper og oppskrifter til bruk

Hva er badyaga?

Badyaga ferskvann - en av de primitive representanter for dyreverdenen.

Det refererer til silisiumsvamper som bor i kolonier i ferskvann i grunne dyper.

Kolonier bosetter seg på undervannsobjekter, bergarter og kan vokse en meter eller mer i diameter eller i lengde. Lev i opptil 2 år.

Svampe har en porøs struktur, lett malt i en pulver gulgrå eller grønn i fargen med en bestemt skarp lukt.

Badyagi er utarbeidet bare om sommeren, på høsten dør koloniene bort, og lar knopper fra hvilke nye representanter opptrer på våren.

Svamper blir fjernet fra deres habitater og utført skylling under rennende vann, dermed fjernet av smuss og gjenstander fra tredjepart.

Tørk badyagu i den åpne solen, som er plassert tynnere lag.

De viktigste aktive komponentene badyagi

I badyag er:

 1. Badyaga inkorporerer en stor mengde silisiumdioksyd. Den har en gunstig effekt på huden, frigjør den fra døde celler, tar en aktiv rolle i regenerering av integumentaryepitelet, og hjelper celler til å produsere kollagen, noe som gir hudens elastisitet, og dette fremmer foryngelse.
 2. Proteinkomponent sponginin motstår betennelse og beskytter mot utseendet av akne lesjoner.
 3. Også det er kalsiumsalter, fosfater, karbonater og organisk materiale.

Hva er bra badyaga for helse?

Badyaga har lenge vært brukt til medisinske og kosmetiske formål.

Hva kan svampe:

 1. Badyagi masker, scrubs og geler er mye brukt i kosmetologi. Det har en gunstig effekt på hudens metabolske prosesser, på grunn av eksfolierende effekt, gjør huden jevn og glatt. absorberer mørke flekker som vedvarer lenge på huden etter akne.
 2. Fartøy som ligger nær overflaten under påvirkning av badyagi er irritert og utvides, blodstrømmen øker, noe som fremmer sårheling, resorbsjon av arr, røde flekker fra akne og akne.
 3. Slike masker fra pigmentflettene er effektive, fregner lyser og forsvinner med tiden, det vil si at huden er renset, porene åpne, metabolske prosesser øker.
 4. Huden er mettet med oksygen som fremkaller regenerative fenomener i den.
 5. Bruises, blødninger, hematomer blir også kurert med en badyaga.
 6. Sponginin har antispasmodisk, antiinflammatorisk, bakteriedrepende virkning.
 7. Salve fra Badyagi kurerer neuralgi, myalgi, leddgikt og polyarthritis. Denne salven for gikt, revmatisme, isjias har bevist seg godt. Hos pasienter med bruk av forbedring i tilstanden.

Hvordan behandle badaga - oppskrifter til bruk

De viktigste oppskriftene for behandling med badagi vil bli vurdert videre:

 • Beinbehandling på storåen

For å forbedre tilstanden må du lage en salve fra badyagi pulver, motorolje, sennep (bare ta en teskje). Tilsett terpentin til denne blandingen i mengden av to spiseskjeer.

Alt er godt blandet. Før du bruker føttene til damp, bruk salve på beinene og varm, med ullsokker.

Behandling utføres hver annen dag 7 ganger, ta en pause i en halv måned og fortsett behandlingen.

 • For å redusere økt fettighet i huden

For fet hud blir svamp pulver fortynnet med kokt eller mineralvann til konsistensen av tykk krem.

Påfør ansiktet i 25-30 minutter. Denne masken renser porene godt, reduserer mengden av sebum som utskilles, stabiliserer talgkjertlene.

Hvis huden er over følsom, må vannet byttes ut med vegetabilsk olje.

 • Whitening ansiktsmaske fra badyagi

For å belyse huden, fjern alder flekker, fregner lage en maske av pulver badyagi og hvit eller svart leire.

Bland komponentene i like store mengder og tilsett ganske mye vann eller hydrogenperoksid.

Den resulterende massen skal være ganske tykk og ikke drenere fra ansiktet. Påfør på problemområdene i huden, hold opp i opptil en halv time, skyll deretter med varmt vann.

 • Mask fra blåmerker og strekkmerker fra en badyagi

Ferskvannssvamp hjelper deg med å bli kvitt strekkmerker, mikroskader. For å gjøre dette blandes pulveret av bodyagi med hydrogenperoksid med en massefraksjon på 3%. Blandingen skal være tykk.

Påfør en bomullspinne og hold ikke mer enn 20 minutter. Kanskje det vil være en følelse av piercing, så vask masken av tidlig eller våt den med peroksid.

Den samme masken pålegger og blåmerker. Hvis blæren under øyepulveret blandes med vann. Blandingen påføres på de blåste stedene til den er helt tørr, helst hver dag, til blå og puffiness går bort.

 • Rensende ansiktsmaske fra Badyagi

For å utføre dyp rensing av ansiktet, er det nødvendig å blande tørr gjær, badyagi pulver og krem ​​i like mengder.

Fettkrem bør velges avhengig av hudtype: tørrere huden, desto feitere skal kremet brukes. Påfør blandingen på ansiktet og skyll av etter 15 minutter. Huden blir ren, delikat og rosa.

 • Badyaga fra ål

Tørrpulverisert badyagu blandet med en 2% løsning av borsyre. Å opprettholde på ansiktet til en brennende følelse. Denne masken bidrar til å bli kvitt akne.

 • Badyaga fra rynker

Gruel-blanding, der det er badyaga, hindrer rynker. En teskje gel er blandet med en teskje honning, hvis det ikke er noen allergi mot komponentene, gjelder i 15 minutter og skyll.

Før du bruker maskerne, må du rengjøre ansiktet. Du trenger ikke å påkalle under øynene.

 • Badyaga fra ledsmerter

For behandling av ledd er svamppulver blandet med solsikkeolje. Påfør på skadede ledd og isoler. Prosedyren utføres best om natten.

Funksjoner for bruk og kontraindikasjoner

Badyagu kan brukes i de perioder da solen er minst aktiv, fra november til april.

Etter bruk av gel eller pulver badyagi når du går ut på ansiktet for å bruke solkrem med høyt beskyttelsesnivå.

Før bruk, er det nødvendig å kontrollere om rettsmidler fra badyga forårsaker allergiske reaksjoner, følsom hud kan gi en rask manifestasjon.

Det er forbudt å bruke slike rettsmidler for uttalt vaskulær mesh på ansiktet når hårveksten observeres, etter mislykkede salongprosedyrer, for pustulære hudsykdommer, for irritasjoner, betennelser, peeling.

Ikke anbefalt for bruk i nervesykdommer, med autoimmune sykdommer.

Bruk gaver av naturen til helsen din.

Hva er badyaga?

Badyaga - ferskvannssvamp som lever på steiner og snags i vann. Kosmetisk badyag - pulveret av grågrønn farge med en bestemt lukt.

Badyagpulver er oppnådd ved tørking av ferskvannssvamp og sliping av pulveret.

Bruken av dette verktøyet i kosmetikk på grunn av sammensetningen av svampebadyagi. Deres skjelett består av sammenflettet silikongåler, som, når de påføres på huden, forårsaker mekanisk irritasjon og effektivt fjerner det øverste laget av huden.

Således er badyaga et effektivt eksfolieringsmiddel.

Kiselnåler, som påvirker huden, utvider blodårene og kapillærene, og dermed forbedrer blodsirkulasjonen i overflatelaget av huden. Effekten av disse nålene på huden provoserer frigjøringen av de biologisk aktive komponentene i huden (histamin, kinin), som et resultat av hvilken cellegenerasjonsprosessen forbedrer, fremskynde sårheling skjer, arr og hematomer løses raskere.

I tillegg reduserer virkningen av silikakjerner lokal smerte, slik at badyagu brukes til reparasjon av vev etter operasjon.

Spesielt effektiv er bruk av badyag for fading hudpleie. Bruken av badyagi renser huden dypt, polerer den, glatter små ansiktsrynker, aktiverer "pusten" av huden. Badyag glatter huden, og gir elastisitet og elastisitet.

Påfør badyagu i kosmetikk og fjern pigmentplater, akne og svarte flekker. Det bidrar til å redusere aktiviteten til sebaceous kjertler av inflammatoriske prosesser i huden. For å fjerne alder flekker, blir det fortynnede badyaguy gnidd med fingrene på problemområdene i huden. Hender skal beskyttes med gummihansker.

Kontraindikasjoner for bruk av badyagi:

- hypertrichose;

- organisk hjertesykdom

- utvidede overfladiske fartøy

- hudsykdommer (som eksem)

- Tørr, tynn hud.

Selv i fravær av kontraindikasjoner, husk - bruk av badyagi hjemme krever oppmerksomhet og økt forsiktighet.

Bruk av badyagi i ansiktet kan forårsake irritasjon av slimhinnene i øynene, nesen, munnen. Derfor er det kontraindisert å bruke badyagu på området rundt øynene. Samtidig blir badyi på huden ofte ledsaget av en følelse av varme eller brenning, og er preget av lokal rødhet i huden (midlertidig).

Etter prosedyrene med bruk av badyi, anbefales det å holde seg hjemme i flere timer og ikke gå ut.

Irriterende Badyaga pulver

Superfood rette, 100 poeng av 10 + mange bilder

Hilsener til alle som så i min anmeldelse! I dag vil jeg dele med deg min erfaring i å håndtere hudproblemer og fortelle deg hvordan en bastard fra akne, flekker og andre "fasiliteter" hjelper meg.

Min hud er min ulykke: til tross for at perioden med intens sprinkling av akne er langt borte, er det fortsatt mange problemer! De viktigste er: forstørrede porer og endeløse svarte prikker. Vel, det periodiske utseendet av kviser har ikke blitt avbrutt.......

Umiddelbart var det forferdelig å ta tørt pulver fra bodyguiden og bestemte seg for å begynne med bady balsam, men etter å ha smurt hele røret skjønte jeg at det var ineffektivt og da bestemte jeg meg for å bruke det tunge artilleriet som et tørt pulver......

Før jeg starter prosedyren, anser jeg det nødvendig å vise huden min "før" (et forferdelig syn, ikke å se nervøs og gravid, ikke å se)

For å forberede "masken" bruker jeg tørt badyagipulver, hydrogenperoksid og salisylsyre.

Min oppskrift maskerer fra badyagi: bland alt "av øye", slik at proporsjonene du må beregne også, "for øyet"

Lukten av det hele, jeg forteller deg... vel, tydelig ikke veldig.... Jeg følte med denne grøten på ansiktet mitt følte salt ansjos, ærlig! Og hvis det er betennelser eller sår på huden, vil de brenne og kløe veldig mye. Og ja, Ikke legg masken på huden rundt øynene.

Jeg gikk slik "komprimere" fra ansjos i ansiktet i ca 5 minutter, til alt dette begynte å tørke ut litt. Så løp hun på badet - våt ansiktet hennes og begynte å gni så mye som hun kunne stå smerten. Jo sterkere og mer tredje - jo mer huden vil svette, så telle din styrke som du er klar for de forferdelige konsekvensene. Jeg har en ferie og jeg bestemte meg for at mange... jo mer - jo bedre. Så igjen gned jeg til grensen (før lovløshet), og så vasket jeg bare ansiktet mitt med vann og fuktet det med et rent håndkle. (Ikke gni, men bare bli våt! Ansiktet er ikke søtt uansett.... Og håndkleet skal være rent, det er ikke nødvendig med bakterier for slik irritert hud. Men det er bedre å bruke engangspapirhåndklær).

Hvis du ærlig gni ansiktet ditt - det vil sikkert bli rødt. På grunn av hans tålmodighet og nådd ut til rosa. Umiddelbart, etter vask, så huden så ut som noe sånt....

Huden fikk øyeblikkelig meg til å forstå at hun likte det, og det oppstod øyeblikkelig små små hylker som til slutt ville gjøre meg så lykkelig, at jeg ikke ville finne det nok

Etter 3 timer intensiverte rødmen og det virket som om jeg hadde blitt dyppet i en brann. Og hvis du berører ansiktet - det ser ut til at jeg ligger med ansiktet ned på pinnsvinet fordi det pricks veldig, veldig hardt! Jeg vil få ansiktet mitt i fryseren og ikke gå ut i en uke!

Nå gleder vi oss helt over all vår vanlige hudpleie i 2-3 dager, og generelt er det bedre å glemme at du hadde et ansikt (så mye som mulig til tross for at det stikker fryktelig ved letteste berøring). Ikke rør ansiktet med skitne hender og ikke gni det med noen kremer til den første peeling vises, og det er tilrådelig å ikke gå utenfor - det er ingenting å skremme folk, Halloween har lenge gått.

Etter et par dager, når huden din har begynt å klatre, er det ønskelig å ha overskyet vær utenfor vinduet, og du kan komme ut på gaten. Og ja, det vil være veldig nyttig å ha en slags krem ​​med stor SPF-beskyttelse, for vår hud er fortsatt en "kreppel" og i det minste solskinnet risikerer du å få pigmentflekker.

Personlig, på min andre dag begynte ansiktet mitt å skrelle litt, men den virkelige moro begynte på den tredje dagen, og videre, takk Gud, begynte å avta. I toppetoppen (3. dag), ble huden ikke bare peeling, men noen steder var det bare å klappe (nervøs og gravid ser ikke ut). Og jeg ble helt "bleknet" i 5 dager og for klarhet vedlegger jeg flere bilder av perioden med smelting av ansiktet - nyt (Dismayed).

Vel, for den logiske slutten av vurderingen tror jeg at jeg skal legge til et bilde av huden etter den endelige beroligelsen av huden, når alt som skal ha avskallet, har allerede gått av og huden har blitt litt oppfrisket så mye som jeg har satt inn og dette var prinsipielt mulig.

Effekten av hudfornyelse er utvilsomt, du selv har sett det dømme etter bildet der jeg skru opp (skjul hud som en ekte viper). Selvfølgelig vil et mirakel ikke skje i 1 gang, men en liten forbedring er allerede der: huden ble jevnere og jevnere, og betennelsen og kviser, om ikke helt borte, da redusert betydelig.

I de neste 2-3 månedene planlegger jeg å bli en nådeløs sadist og gjøre en annen prosedyre i 3-4 uker, og da blir effekten enda bedre.

Takk for oppmerksomheten til min anmeldelse! Hvis du har noen spørsmål - spør i kommentarene eller personlige meldingene, vil jeg definitivt svare! Og vi ber om ikke å legge igjen linker til dine kommentarer i mine kommentarer!

fjern post-acne flekker eller hvis øyenbrynene ikke vokser)) (bilde av huden før og etter)

Jeg vil begynne, som alltid med forhistorie) - Jeg tror dette er viktig! Men du kan gjerne hoppe over;)

Første gang jeg hørte om dette verktøyet for et år siden på kvinners forum, men av en eller annen grunn var kommentarene til artikkelen ekstremt sjokkert - alle skrev at de ikke forstod hvordan forfatteren kunne bruke en slik nukleær blanding i ansiktet! Men hvordan ansiktet hennes bryr seg ikke! Og etter å ha lest alt dette, bestemte jeg meg for en viss grunn at bastarden virkelig er noe kraftig fra utslipp av gurgling til parafin))

Men jeg prøvde det selv.

-1. c. Ske av dryagi tørr pulver;

-2-3.st. skjeer med varmt vann - moderat varmt;

-rør og gni inn i huden. Hender for å beskytte hansker!

Gni en bomullspute inn i huden, spesielt oppmerksom på problemområder og Ikke bruk på huden rundt øynene!

Jeg gniddet i 10 minutter og vasket av, men det viste seg at huden min ikke var nok - det var ingen rødhet, og derfor var blodstrømmen så viktig i denne prosedyren. Derfor gjentok jeg alt på samme dag, bare denne gangen forlot bodyguarden å tørke i ca. 15 minutter, og så gni den forsiktig med fingrene, vask den med vann.

1 dag Ansiktet er rødt, når det rører det, skal det være så! Kolitt er ubehagelig, men du kan sove på en pute.

2 dager.: Rødheten har gått, rødmen er blitt rød, huden er veldig stramt! - Jeg forsto hvordan jeg ser på 20 år)) Jeg bruker ikke kremer i prinsippet! - Jeg la huden puste fritt og kjede!

Dag 3: Synes å begynne å peeling av... noe ikke forståelig... Ingen tinning. Jeg berører huden helt smertefritt.

4 dag: Begynn å skrelle av sterkt.

På den femte tiende dagen, reduserte peeling, til slutt til 9-10th dagen det helt forsvant.

"Før" - på bildet ser du røde flekker - det er ikke betennelser eller akne, disse er akne flekker, de har ikke gått lenge i løpet av 5 måneder...

"Etter" - bildet ble tatt den femte dagen etter badyagi. - Plettene ble blekere. Mer enn ett hjemmemedisin hjalp meg ikke så mye... Det er små flekker som helt har gått.

Men små rynker på pannen ble ikke fjernet, porene smalte ikke - det var en midlertidig effekt på grunn av sterk tørking og stramming av huden. I prinsippet ble det ikke renere og skinnende. - Hvorfor merker jeg dette ?! - For det første lover prosedyrene med badagi å lindre deg av disse problemene for 1 søknad) - Som jeg var overbevist om, er verktøyet utmerket, men ikke fabelaktig!

Bilder fra venstre er etter! gjort i dagslys, så det mest nøyaktige er fraværet eller tilstedeværelsen av rødhet - dette er allerede for deg å vurdere)

2. HVIS DU GROVER ØYEBROG.

Sikkert for mange som lenge har korrigert formen på øyenbrynene, vet de problemet med tynning og dårlig vekst, spesielt i enden - nærmere templene, jeg. E. Jeg skynde meg å dra nytte av det.

Jeg gned en badyuga etter samme oppskrift (se ovenfor) 2 ganger (jeg vil og mer. Men for nå - 2) i 4 dager, henholdsvis... Jeg gniddet også ca 10 minutter....

Resultatet er fantastisk, jeg kan ennå ikke skryte av Brezhnevs tykke øyenbryn. Etter 2 behandlinger oppstod hår der de ikke kunne begynne å vokse - det er ikke mange 4-3 ting, men hvis du anser at i 2 år med å bruke oljer, hjalp bare badyagaen det er en suksess!)

Når dusting øyenbryn kan se mye pistol! som heller ikke var.......

DETTE ER VIKTIGT! vær sikker på å lese:

Badyaga, dette er en billig, men fortsatt veldig sterk peeling! Derfor faller hudreaksjonen på den sammen med andre salongskiller.

-Hvis du hadde en god (dyp) prosedyre, så om morgenen kan du våkne opp med hovne oppsvulmede øyelokk. Det skjer ikke ofte, men jeg hadde et par ganger. Dette er normalt.

-Ikke hør på de som sier at du ikke kan vaske i flere dager. At det er feil å fortelle deg noen skjønnhetspleie. Han fortalte meg nøyaktig. Trenger å vaske! Dette er veldig viktig! - På den første dagen vil huden din sprekke. Hvis det ikke er rengjort, vil et nytt lag av hud som ikke har god beskyttelse, ikke bli dekket med ny akne.

-Og det siste - her har jeg selv gjort denne feilen. For som hun ble sterkt skjørt av en skjønnhetspleie.

Fukt huden etter peeling er nødvendig. Men kremet skal være spesielt. Enhver peeling dehydrerer huden veldig godt. Nå bruker jeg D. - Panthenol. Det er nødvendig å påføre et tynt lag, som dagkrem. Det forbedrer regenerering, helbredelse og svært fuktiggjør huden. Kanskje dette 3 poenget er det viktigste!

Billig og sterk hjemskrubbe. Flott anmeldelse + mange bilder! (hud FØR, i prosess og etterpå)

På en gang vil jeg si at bildet før og etter ble gjort med en forskjell på 4 dager. Det er hvor mye tid som gikk fra starten av prosedyren til sluttresultatet. Begge bildene ble tatt i samme modus, i dagslys. Naturligvis, uten photoshop og eventuelle korreksjoner.
Jeg liker resultatet. Porene blir mindre synlige, huden jevnet, frisket. Nøyaktig hva jeg søkte etter.

Jeg gjentar at badyaga er et billig og kraftig verktøy for peeling hjemme. For eksempel kjøpte jeg 1 pose med pulver for bare 7 rubler. Det er nok for et kurs av prosedyrer (4-5). Selv om jeg ikke råder noen til å gjennomføre prosedyrer på rad - er det for termonukleært. En kvalitetsprosedyre er nok for et godt resultat.

Handling: Badyaga forårsaker sterk hudavskalling, det gamle hudlaget er avskallet, og med det hele pigmentet flekker, post-akne og støt i huden. Også porene er innsnevret, huden blir mer elastisk, rosenrød. Liker etter salong peeling.

Det er ikke nødvendig å skrive flaky hud i feil av en badyagi. Uten denne peeling seg, ville det ikke være noen effekt. Og etter peeling er peeling nødvendig.

Påføring: Badyagi pulver blandet med 3% hydrogenperoksid for å danne en tykk vell, gjelder huden jevnt og unngår området rundt øynene. Gni fingrene inn i huden i sirkulære bevegelser med fingrene.

Styrken og intensiteten til den etterfølgende peeling avhenger av hvor mye du gni huden din med en badaga. Hvis du er redd, gni den bare litt. Hvis du ikke gni, vil ikke peeling være i det hele tatt. Jeg jobber vanligvis hardt og lenge for å bli kvitt for 1 prosedyre. Huden er veldig rød, kløende, peeling er intens i flere dager (2-3), hvoretter en frisk, glatt, monokromatisk hud vises.

Det er viktig at når du gni huden med en blære og før du begynner å peeling, ikke å bruke noen kremer eller hudpleieprodukter, men bare for å tørke huden med salisylalkohol. Ikke vask vann. Det er 2 dager et sted. Dette er etter min mening det vanskeligste og ubehagelige i denne prosedyren. Men etter at salongen peeling må du følge reglene, så alt er identisk. Mengden av peeling av huden vil også avhenge av tellingen av gnidning med salisylsyre. Jo oftere å tørke - jo sterkere peeling. 2-5 torking per dag er nok for en god effekt. Jeg advarer deg om at når du gni huden med alkohol, kan det være en brennende følelse.

Etter peeling, når huden allerede kommer, må du bruke solkrem med en beskyttelse på 20 eller høyere. Og det er bedre å ikke gå ut. Ikke solbat! Huden blir lysfølsom, og hvis du soler, vil hele bli dekket med flekker.

Jeg legger også merke til det faktum at man i hvert fall ikke kan hjelpe seg med å exfoliere huden etter en dårlig peeling, eller på noen måte hjelpe det, og dermed akselerere prosessen. Slike handlinger kan i stor grad forverre situasjonen. Og ansiktet vil helbrede lenge!

Jeg anbefaler å gjøre prosedyren bare før helgen (for eksempel på fredag ​​kveld) siden ansiktet vil bli veldig rødt neste dag, vil du ikke forlate huset med en slik person. Og så begynner det å skrelle av.

Ja, jeg glemte nesten, på den fjerde dagen, laget jeg et ganske varmt bad og satt i det hele tiden, vasker ansiktet mitt med varmt vann. Dermed ble all flakket myk myk og med en lett gnidning med fingrene kommet rett, stor, slik shearshekami. Jeg gnidd fingrene mine til perfekt glatthet (da jeg innså at ansiktet mitt var veldig dampet). Ut av badet med en ny, jevn, rosa hud!

FOTO №1 skinn før og etter.

FOTO nummer 2 viser tydelig rødhet i ansiktet umiddelbart etter peeling. Neste dag er ansiktet det samme rødt! (fargene i bildet er ikke forvrengt, huden er veldig veldig rød).
Derfor anbefaler jeg ikke deg å planlegge noe for de kommende dagene, men bare for å stille dem stille hjemme.
En dag senere får huden allerede sin normale farge, men peeling begynner. Jeg gjentar, graden av peeling avhenger av hvor mye du gnidd huden med en dårlig nål og hvor mange ganger om dagen du gnidd det med salisylalkohol.

FOTO №3 viser tydelig hvor mye huden skiller seg ut en dag etter peeling.

FOTO №4-№9 ingredienser og matlaging badyagi.

FOTO №10 foto badyagi på ansiktet.

denne oppdagelsen! oppskrift sikker maske på grunnlag av pulver badyagi

Etter så mange anmeldelser om dekorative kosmetikk ønsket jeg å snakke om omsorg. I dag vil jeg dele, eller heller vil jeg legge til min favoritt hjemmelagde maske med badyagi pulver.
Jeg har allerede skrevet et stort svar på behandlingen av problemhud, spesielt om "badyaga-forte" -gelen. Men likevel var jeg litt skuffet over denne gelen. For det første, ikke veldig bra komposisjon; For det andre er badyaga mye mindre konsentrert der (som selvfølgelig er tryggere), men resultatet manifesterer seg etter mye lengre tid.
Jeg kjøpte en badyuga i pulver (solgt i et apotek for 8 rubler)), lese anmeldelser - og var redd! Det viser seg at dette er en farlig ting! Men, etter å ha lest mer detaljert, skjønte jeg det Farlig biddag i kombinasjon med hydrogenperoksid, Når denne blandingen påføres, blir ansiktet peeling, og derfor blir huden fra hele ansiktet dekket i 3 dager. Selvfølgelig er dette veldig effektivt, men det er svært få personer som kan sitte hjemme i 3 dager, så jeg bestemte meg for å lage en sikrere maske, men med samme gode effekt.
Denne masken er ikke fra akne flekker.. Men etter en applikasjon allerede, vil du utvilsomt merke:
1). Porene er rene. All smuss kommer til overflaten, etter masken med en bomullspinne og salisylsyre, kan du gå litt over ansiktet uten å forårsake en stor mekanisk handling på ansiktet.
2). Porene er innsnevring. I virkeligheten blir deres størrelse mindre og ansiktet deres er nesten usynlig.
3). Komplekse forbedrer seg. Etter første søknad vil du ikke finne den, ansiktet vil bare være rødt, men ikke som en tomat). Dette kan ses etter flere behandlinger.
4). Mindre fettete på ansiktet. Dette er selvsagt et midlertidig resultat, men det er.
Så, oppskriften på denne masken er veldig enkel: alle ingrediensene i 1 bilde
ta
2 ts. leire (noen, for problem hud er bedre - grønn og svart)
1 ts. badyagi
2 dråper ef. m av te og 3-5 dråper salicylsyre
lite hydrogenperoksid
Ta tekstur av masken til tykk krem ​​med kokt vann.
Vi blander alt grundig, påfør det til et renset ansikt (og enda bedre etter dampinnånding med 2 dråper tea tree olje) og hold i 15-20 minutter.
Etter masken kan jeg ikke motstå, og jeg bruker en lys krem, men huden er tett nok.
Er viktig! Det kan være allergier mot bady. Hvis, etter gelen, du ikke hadde en badyaga forte-, vil 99% heller ikke være her. Hvis du ikke har brukt badyagu-forte, er det bedre å teste dette pulveret et sted på armen.
Og en annen advarsel! Hvis ansiktet har store inflammatoriske prosesser - kan masken ikke påføres. Badyag - en sterk lokal irriterende substans og kan forverre situasjonen. Hvis du har problemer, bruk masken bedre fra mine første anmeldelser (link øverst)
Generelt var det på en så enkel måte at jeg sikret badyagu, men jeg beriket min favorittmaske. Og en ekstra pluss - besparelser. Selv om kostnaden for badyagu var latterlig (ca 80 rubler per gel), men nå har de falt 10 ganger, og resultatet er bedre, og sammensetningen er naturlig. P-å-e-o-m-i-n-d-y-te!
P. med. Det er bra at på anbefalingen er det så mange gode anmeldelser om skjønnhet: hvordan du gjør huden din, håret, neglene sunne med hjemmemedisiner. Anmeldelser om badaga Jeg var veldig fornøyd. Takk til Julia-Teddy, Any11, Ann fra Paradise og andre jenter for detaljerte anmeldelser!

Vær vakker og ha et godt humør =)

Peeling badaga, eller hvordan du forvrenger din person. Foto SCARS.

Jeg begynner med hvordan jeg kom til dette livet. Min hud er kombinert. VAR. Det var bare problemer med T-sonen. Fettete, forstørrede porer, svarte flekker. Og etter to graviditeter oppstod pigmentflekker. Jeg ønsket å si farvel til dem og få en jevn hudfarge. Plettene var merkbare, men de var uten klare konturer, og som om de passerte inn i hovedfargen til den samlede tonen i ansiktet.

Begynte å rive gjennom Internett, hvordan bli kvitt dem. Vandret her, les anmeldelser om peeling badagoy med bilder før, og elegante bilder etter. Lyser opp.

Det var vinter, nærmere begynnelsen av våren. Ran for "Magisk" pulver, drømmer om den perfekte huden, som jeg vil ha, AFTER.

Nabadilo alt i henhold til instruksjonene, sett på ansiktet, massasje i 10 sekunder og igjen i 5 minutter. Vasket bort.

Neste dag var hele ansiktet rødt, hovent, fordelene med huset var suprastin, begynte å ta det bare i tilfelle!

Det var skummelt, oh hvor skummelt jenter! Ansikt som kokt kreft! Soothed seg selv. Tross alt Jeg hadde alt på samme måte som jentene i bildet i anmeldelsene. De ble hvert trinn tatt opp på kameraet. Rødhet, hevelse ble gradvis redusert, ansiktet strammet, så begynte å klatre.

Igjen roer jeg meg selv. Alt går i henhold til planen, dag til dag. Jeg skiller meg ikke av ansiktet selv, men jeg prøvde ikke å puste i det hele tatt, og mest av alt ønsket jeg å returnere den dagen da denne dumme tanken kom inn i hodet mitt.

Skal av! Og det jeg ser. Jeg var som en dalmatisk! Det var brune flekker på det hvite ansiktet, som ikke lenger var uskarpe! Og denne spotting fanger øyeblikkelig øyet! Det oppstod et lyspunkt på begge kinnene, som stod ut skarpt mot hele ansiktet. Og på andre steder oppstod det lyse "skilsmisse"! Hvordan gråte jeg da! Og igjen begynte hun å roe seg selv. Alt blir da like og vil være som før. Og hvor feil var jeg! Disse stedene var SCARS. De slår ikke ut. De skiller seg ut mer fra solen! Selv om det ble smurt med solkrem. FOTO OVERFØLER IKKE SOM DET LEKSER IN REAL. IKKE GJORT. MEN tro du kan se. Jeg hadde komedoner, ikke passerer akne, rynker i ansiktet nær øreområdet! Jeg har aldri lidd av akne. Huden var ikke jevn over hele ansiktet, ligner på appelsinskallet. Forstørrede porer overalt. Utvidede fartøy dukket opp på begge kinnene.

Badyaga fra flekker etter akne

Hvorfor vises flekker etter akne?

Disse er akne arr, de vises i tre tilfeller:

 1. Under påvirkning av melanin etter betennelse. Røde stagnerende flekker oppstår ofte etter en lang betennelse som påvirker de dype lagene i huden. Defekter forblir ikke for alltid, men mye tid må passere for deres fullstendig forsvinning.
 2. Blå flekker - det mest ubehagelige fenomenet på huden. De oppstår etter klemming av akne. Risikoen for deres forekomst øker dersom en infeksjon kommer inn i epidermisvævet, begynner inflammasjon og pigmentering av huden.
 3. Feil eller utilstrekkelig ansiktspleie er en annen årsak til blemishes. Hvis det oppstår hvite kviser som ikke er behandlet på noen måte, og huden ikke rengjøres regelmessig, vil de røde flekker forbli etter forsvinningen.

Uansett årsak til flekkene etter akne, forårsaker de ikke mindre ubehag enn selve betennelsen. Du kan vente til de passerer seg, men den beste måten er å handle og bruke effektive midler i kampen for perfekt hud. En av de mest effektive betyr anerkjent Bodyaga 911.

Sammensetningen av produktet Badyaga 911

I tillegg til tørket badyag, kan produktet inkludere vann, hestkastanjekstrakt, salt av polymer sulfonsyre, kamilleekstrakt, arnicaolje, teetre, mynte, enebær.

Badyaga selv består av flere elementer som har en positiv effekt på huden:

 • Silisium - grunnlaget for naturlige rettsmidler. Dette stoffet øker hudens elastisitet, bidrar til å kvitte seg med døde celler, aktiverer metabolske prosesser i epidermis.
 • Spongin er et naturlig protein som har en absorberbar, anti-inflammatorisk og smertestillende effekt.
 • Mikroskopiske nåler er en del av badyagi. De forbedrer blodsirkulasjonen og akselererer prosessen med å forsvinne flekker, arr og hematomer.

På grunn av en så rik sammensetning, er badyaga mye brukt i tradisjonell medisin og kosmetologi. Verktøyet exfoliates døde celler, glatter rynker, renser og lyser huden, helbreder mikroskader og skader.

Metode for bruk av gelen

Gelen kan bare påføres på en renset hud med et tynt lag i 20 minutter. Hvis det ikke oppstår en sterk brennende følelse, vaskes produktet etter en tid med varmt vann. Før prosedyren, husk at etter det kan du ikke gå ut i 3 timer. Maks antall bruksområder - 3 ganger i uken. Etter badyi kan du bruke en nærende krem ​​på huden.

Effektiviteten av gel Badyaga 911

Gelen har en rensende og absorberende effekt, med regelmessig bruk forhindrer forekomsten av akne og akne, bidrar til forsvunnelse av kongestiv og pigmentflekker etter akne, forbedrer hudtilstanden, dets elastisitet, aktiverer blodsirkulasjonen.

Før du påfører gelen på huden, test den på albuens skur for å eliminere individuell intoleranse og en allergisk reaksjon.

De som brukte badagi i form av gel og pulver hevder at det andre verktøyet er mer effektivt og aggressivt. Gelen har en sparsom effekt, men er ikke i stand til å kvitte seg med flekker etter akne, spesielt gamle.

Bruk av bady i pulver

En påvist måte å kvitte seg med akneflekker er en blanding av badyagipulver og hydrogenperoksid. For å forberede en slik maske, må du blande produktene i forholdet 1 del av badyagi til 4 deler av peroksidet. Først må du rengjøre huden med tonic, deretter bruke den resulterende agenten med et tynt lag, vent 10 minutter til blandingen tørker ut, gni den inn i huden til det oppstår en liten rødhet, skyll deretter med varmt vann. Mens du bruker badyagi, kan det oppstå en liten brennende følelse på de behandlede områdene, dette er en normal hudreaksjon, prosedyren kan fortsette. Denne masken kan gjøres ikke mer enn 1 gang om 7 dager, etter at prosedyren i alle fall ikke gjelder for hudens andre kosmetikk.

I kampen mot akneflekker hjelper et middel av badyagi og borsyre, en maske med badagia, ris og havremel.

Badyaga pulver + vann

I kokt varmt vann, tilsett pulveret, rør til en homogen masse. Påfør straks huden på renset, slik at massen ikke har tid til å kjøle seg ned. Vent 15 minutter og skyll av. Badyagu med vann kan ikke brukes mer enn 3 ganger i uka.

Badyaga + gelbadyaga

Til matlaging, oppløs 1 ts. badyi pulver i varmt vann for å gjøre en blanding like i tekstur til rømme, og tilsett deretter 1 ts. gel, bland alt grundig og la masken stå i 10-15 minutter, fjern deretter med en bomullspinne eller klut, vask med varmt vann.

anmeldelser

Badyaga har lenge blitt populært blant mennesker som lider av akne og deres effekter. De fleste av anmeldelsene om dette legemidlet er positive, det rette effektivt lindrer hudfargene. Men ikke alle som bruker en badagia snakker på samme måte om effekten av en agent på huden. Noen føler ikke noe ubehag, andre, tvert imot, føler en sterk brennende følelse. Mye avhenger av typen hud og dens egenskaper. Før du bruker badyi, forberede deg for at rødmen av huden kan ta flere dager.

Nesten alle som brukte badyagu, ble kvitt gamle flekker fra akne, forbedret også tilstanden til huden som helhet. Men verktøyet har en ulempe som ikke har en direkte effekt på huden - det er en ubehagelig lukt. Men for å få den perfekte huden, kan en bestemt lukt tolereres.

Badyaga

Skjema for utgivelse

Patientanmeldelser om badagi

På en dag slo pannen hennes så mye på sofaen at det i løpet av et par minutter kom en stor klump og en ganske stor blåmerke ut, og etter at moren min fortalte om dette stoffet, lo hun på navnet og gikk til apoteket. Og jeg ble sjokkert av hans handling: Bokstavelig talt på kort tid, gikk forbruket forbi, neste dag eksisterte det ikke i det hele tatt. Jeg har ganske sensitiv hud, og ikke alle kosmetiske kremer er egnede, men ingen akne og rødhet kom ut av dette stoffet, lukten er ikke hyggelig nok, men du kan bære den på grunn av det miraklet som skjer etter påføring.

Badyag meg og badevakt og kosmetikk! Vi har alltid det i førstehjelpsutstyret, siden jeg fyller blåmerker hele tiden, er det ikke for ingenting at mannen kaller meg "Katastrofe". Den klare sin direkte oppgave perfekt, blåser raskt forsvinne, noe som er spesielt viktig om sommeren. Jeg har aldri prøvd det som en ansiktsmaske, kanskje det hjelper noen. Men for å akselerere veksten av øyenbrynene, er dette en ting! Jeg bruker den i 10 minutter annenhver dag, og vasker den av med rent vann. Siden kanten er min tynn og sjelden, ble badyaga min frelse. Brovki begynte å vokse der de ble tynnet ut av ungdom og dumhet og vokste ikke i mange år. Så tingen er definitivt nyttig hvis du bruker den forsiktig og i moderasjon!

Så jeg gikk på skøyter i januar. Et hundre år sto ikke på dem. Fell for hundre ganger. Alle knær og albuer var i forferdelige blåmerker. Kontor, skjørt over kneet, gjennomsiktige tights. Bare en vei ut - badyaga. Hvis to helger blir brukt hver 2. time, så i mandags reduseres blåmerker, og viktigst, de mister sin blendende skjønnhet og er nesten usynlige under strømpebukser. Jeg la ikke merke til noe spesielt stygg lukt. Normal lukt.

Anvendt badyagu som maske for ansiktet. Resultatet gir et godt: forverker hudfarge, renser huden, strammer porene, fjerner alder flekker og spor etter akne. Rødhet og prikking av huden etter prosedyren er resultatet av en effektiv peeling. Resultatet i ansiktet etter første søknad. Billig, naturlig metode for å bringe en person i orden, erstatter salongprosedyrer.

På gaten vår, is. Jeg dro til butikken og falt, en stor blåmerke på armen min og knærne mine er alle blå. Apoteket rådet meg til å kjøpe Badyagu-salve, jeg var veldig fornøyd med resultatet, blåser begynte å passere raskere. Påfør salven er lett, lukten når gniddet ikke er veldig hyggelig, men for helsens skyld, og du kan lide. Trekk fra at "Badyagu" kan brukes i kosmetologi, lindrer hevelse og rynker, alt dette takket være helbredelsesegenskapene til salvens sammensetning. Jeg leser selvfølgelig om kontraindikasjoner, men jeg har ikke dem for dette produktet.

Kona begynte å forberede seg aktivt på strandsesongen. Hun begynte å vende bøylen med pigger på innsiden, deretter i lumbalområdet og magen dannet hematomer av mørk lilla farge. Gikk til apoteket, anbefales å ta en badyagu. Pris hyggelig overrasket. Det synlige resultatet dukket opp på dag 3 i bruk, begynte hematomer å "blomstre", etter 6 dager begynte de å falme.

I vårt daglige liv får vi blåmerker, men om sommeren er det på en eller annen måte ikke veldig vakkert å gå med blåaktige flekker, eller lider av varmen, som dekker setene med klær. Derfor, etter å ha kontaktet apoteket, anbefalte apoteket "Badyagu" til meg, det øker prosessen betydelig, og det gleder seg. Dette stoffet er naturlig, noe som er viktig for helse. Under bruk, det irriterer ikke huden, selv den følsomme, det eneste er ikke en veldig behagelig lukt, men for resultatets skyld er det mulig å lide. Prispolitikken er ganske akseptabel.

Mannen er aktivt involvert i sport (rocking, boksing). Ofte kommer etter treningsstudioet med blåmerker og blåmerker. Og jobber på kontoret og går med blåmerker til å arbeide, henholdsvis, kan ikke. Vi er reddet av badagi. I løpet av årene av bruk har stoffet vist seg å være en pålitelig redeemer fra hudfeil som følge av dens fysiske skade. Selvfølgelig hjelper det ikke umiddelbart. Effekten er merkbar på den tredje dagen. Den er lett påført, forårsaker ikke ubehag, strammer ikke huden (ifølge mannen hennes). Det er relativt billig. Blant manglene kan jeg merke en veldig ubehagelig lukt. Om natten er det bedre å ikke bruke, det lukter veldig sterkt

Jeg brukte badyagu i 2 retninger: 1) Jeg behandlet blåmerker (huden min er følsom og litt blåmerke kommer ut og ganske stor). Så smurt jeg mine blåmerker om kveldene. Resultatet: selvfølgelig forlot de ikke på en dag. Men forsvant fortsatt raskere enn uten det. 2) Behandlet røde flekker etter akne (etter akne er så straffet). Badyaga forbedrer blodsirkulasjonen og akselererer hudfornyelse. Resultatet, som i første tilfelle, er, men ikke fort.

Maske fra en badyaga for ansiktet. Bilder før og etter, samt alle funksjonene i applikasjonen

Mange kvinner spør seg: Hvilken type maske skal brukes på ansiktet, slik at huden ser ut som modellene i reklame? Og ikke alle finner svaret på dette spørsmålet, fordi de bruker kilo tonale ressurser, og dermed bare forverret hudtilstanden. Og få mennesker vet at en helt annen hudproblemer kan løses av en badyaga!

Dette verktøyet er universelt og passer for problem, og for følsomt, og for tørt, og for fet og fading hud. Det viktigste - å velge riktig maske som vil løse hudproblemer.

Hva er badyaga og hva er det for?

Badyaga er en type svamp, som er nøye malt. På en konsistens ligner det pulveret som har karakteristisk grønn farge. Dette pulveret har helt unike egenskaper: behandler hudsykdommer, fukter tørr hud, tørker fet, lyser fregner og arr og fjerner selv strekkmerker og cellulitter! Denne helbredende effekten er forårsaket av det faktum at badyaga ved kontakt med huden forårsaker en irriterende effekt, og derved forårsaker blodstrømmen til de deler av huden hvor legemet påføres.

Badyaga gjenoppretter huden fra innsiden. Penetrerer inn i cellene i epidermis, det akselererer regenerering. Derfor er masker med badagia utmerket for å behandle hud med akne og akne, samt for foryngende hud, for å gi det et sunt og friskt utseende.

Vi anbefaler å lese: Lip tatovering - permanent sminke. Bilde før og etter

Hvem er vist og kontraindisert badyaga?

Badyag - et universelt middel som løser en rekke forskjellige problemer. Du blir vist badyaga hvis:

 • Du har hudproblemer i form av hudormer, akne, akne og sporadisk hudutslett;
 • Din hud ser ut bleknet: de er grå, tørre, tynne, flakete;
 • Du har etterligning, overfladiske eller dype rynker som du vil glatte ut;
 • Din hud er veldig fet, den er preget av forstørrede porer og glans, som ikke kan fjernes av noe;
 • Du har strekkmerker på kroppen din, cellulitt, din hud er preget av en svak tone;
 • Du har en ikke-allergisk utslett på kroppen din som du vil bli kvitt;
 • Du vil lette din pigmentering flekker, fregner, akne merker, arr.

Som du kan se, løser badyaga en rekke problemer ikke bare i ansiktet, men i hele kroppen. Men hva er kontraindikasjonene for badyagi?

Badyagu kan ikke brukes hvis:

 • Du har mye purulent akne;
 • Hudutslett forårsaket av allergiske eller akutte smittsomme sykdommer;
 • Du har svake fartøy som brister lett som svar på irritasjon.

Viktige regler om bruk av bady

Badyag har en utmerket antibakteriell, antimikrobiell, helbredende, smertestillende effekt. Den kan brukes både som en del av masker, og uavhengig. Det er imidlertid viktige regler:

 • Ikke bruk badyaga eller masker, som inkluderer badyaga, i perioden med forverring av hudsykdom;
 • Når du legger en badyu i ansiktet ditt, må du sørge for at det ikke faller på området rundt øynene, ellers vil det være sterkt ønske og irritasjon, fordi huden er veldig tynn;
 • Påfør forsiktig produktet i nesen og leppene - det er umulig å hindre badyag i luftveiene eller i magen, som det er saltvann for å forårsake alvorlig irritasjon;
 • Masker med badagi virker på huden på samme måte som å besøke en kosmetologs kontor - porene åpne, ansiktet blir rødt. I denne tilstanden anbefales det ikke å bruke tonale verktøy og bare fuktighetskremer, da de vil tette så godt renset porene.
 • Etter en dypvirkende maske er det bedre å ikke gå ut i minst tre timer, slik at støv eller gipsfett ikke kommer inn i åpne porer - dette kan forårsake enda flere hudproblemer enn før de brukte masken.
 • Før du bruker masken på hele ansiktet, anbefales det å sjekke om du er allergisk mot badyaguen. For å gjøre dette, legg litt penger på børsten og la det gå i 20-30 minutter. Hvis det er en veldig sterk brennende følelse samtidig, skyll den straks av. Men hvis det er en liten prikkling, betyr det at alt er i orden, siden badyaga består av små nåler som pricke huden;
 • Ikke bruk masker med badagi i sterk varme, da produktet tørker huden og gjør det litt mykere på grunn av dets dype rensegenskaper. På fortynnet hud under virkningen av en aggressiv sol, kan pigmentspots forekomme.

Lysende hud med badyagi

Vi anbefaler å lese: Tint for lepper

For lette hudtone, brukes alder flekker, blåmerker, akne arr, badyaga-forte krem. Dette er en gråaktig blanding, som har en mer mild effekt enn pulveret. Badyagu-forte kan brukes uavhengig av huden i 20-30 minutter, eller brukes som en del av masker. Gelen kan blandes med leire for å oppnå en kremaktig konsistens og påføres ansiktet i 20-30 minutter. Du kan også bruke en gel med avkok av kamille. For å gjøre dette brygger 100 gram tørr kamille med kokende vann og la det brygge i omtrent en time. Bland avkoket med badagi slik at blandingen ble formet som en krem. Hvis du ved et uhell legger mye kamille, vil kefir bidra til å følge den korsformede konsistensen. Påfør denne masken på huden i 30-40 minutter. Dette er en av de beste oppskriftene for å lette huden og bli kvitt aldersplassene.

Badyagi masker for ål

Badyagi pulver har en dypere effekt, og tørker og tømmer også døde hudceller. Derfor er badyagi pulver brukt til å lage masker for akne, akne, svarte flekker, seborrhea oljeaktig, akne og andre hudsykdommer. Bodyagi pulvermasker har en utmerket tørkeeffekt, slik at de ikke kan gjøres for personer med tørr, tynn, sensitiv hud.

Det er mange oppskrifter maskerer pulver badyagi. Veldig kjent maske med hydrogenperoksid. For utarbeidelsen fortynn pulveret med peroksid i en konsentrasjon på 3%, bland godt. Denne masken kan stå på huden i ikke mer enn 20 minutter og ikke mer enn to ganger i uken. Det bør bemerkes at en slik maske fungerer som en kosmetologs rom og løser de mest alvorlige hudproblemer, men man bør ikke bli overrasket om huden etterpå vil bli rød, flakket. Dette er hvordan prosessen med å forny hudceller til ny, frisk, frisk, oppstår.

Også, for å fjerne akne, kan du bare bruke en maske peeling gel Badyaga. Bare bruk gelen på huden i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann. Denne masken er veldig enkel å bruke, men gir et utmerket resultat.

Badyi masker for fet hud

Badyaga har en veldig god tonic effekt på fet hud. Dette er et utmerket verktøy for å bringe huden i tone og rense den fra for mye fett. Den berømte masken for fet hud med en blære er utarbeidet fra badyagipulver og en løsning av borsyre, som fremstilles i en mengde på 10 gram av en 3% løsning per kopp vann. Badyag blir tilsatt til blandingen av boronsyre, alt er tørket til en jevn konsistens og påført ansiktet. Denne masken behandler perfekt oljeaktig seboré, og strammer også porene.

Også gode resultater for fet hud gir en maske av badyagi pulver og badyag-forte gel. Denne masken har en veldig sterk effekt og kan hjelpe absolutt enhver hud. For å forberede masken, bland pulveret og gelen i et slikt forhold slik at konsistensen av rømme oppnås. Det er ikke tilrådelig å forlate en slik maske på ansiktet i mer enn 15 minutter - ellers er det fare for tørr hud.

Anti-aldring maske fra badyagi

Vi anbefaler å lese: Lip augmentation med hyaluronsyre: før og etter, foto

Badyaga bekjemper ikke bare hudutslett, men har også en utmerket løfteeffekt, bekjemper rynker og de første tegnene på hudens aldring. Denne effekten er forårsaket av at bastarden får blod til å strømme til huden, på grunn av hvilke rynker er redusert og ansiktet blir ung og egnet. For å forberede en rynke maske, ta badyagi pulveret og bland det med kefir til en jevn konsistens er dannet. Påfør denne blandingen på ansiktet skal være et tett lag, la i 30 minutter. Selv etter første bruk gir denne masken et utmerket resultat, men hvis du gjør det to ganger i uken i en måned, blir resultatet fantastisk!

Også en god anti-aging effekt gir en maske av badyagi og gjær. Det gjenoppretter godt huden, gir huden et uthvilt utseende, glatter rynker. For å forberede denne masken, må du helle kremet med gjær og la den brygge, bland deretter gjærblandingen med badagia, la den stå på ansiktet i en halv time. Denne masken krever regelmessig bruk - det er tilrådelig å gjøre det tre ganger i uken for å opprettholde og opprettholde resultatet.

Om ubehagelige konsekvenser

Badyaga er et helt universelt middel som er veldig billig, men det hjelper huden perfekt å løse alle sine problemer. På grunn av den dype effekten av badyaga kan det imidlertid forårsake ubehagelige konsekvenser: For følsom hud - forbrenning, for tørr hud - peeling, for hud med tynne kapillærer - rødhet og enda større vaskulær sekresjon. Derfor bør du ikke prøve på en badyagu, hvis huden din er ganske tynn og sensitiv, for å tolerere en så sterk effekt godt.

I hvilke tilfeller kan man si at du er allergisk mot en bastard:

 • Etter påføring av masken føler du sterk prikkende, brennende, noe som er umulig å tåle. Selvfølgelig forårsaker badyaga en brennende følelse, men hvis den er for sterk, bør du straks fjerne masken og ta antiallergiske midler;
 • Etter at du har vasket av masken, fant du ut at huden bryter ut bokstavelig talt. Selvfølgelig er det en viss regenerering av celler etter en maske med en badag og er regnet som normalt, men hvis huden slår for mye, har masken tørket den. Dette kan forårsakes både av allergi og ved å forlate masken på ansiktet for lenge.
 • Etter at du har vasket av masken, er huden veldig rød, og denne røde forsvinner ikke innen tre timer. I en slik situasjon bør du definitivt drikke et antihistamin og smøre ansiktet med en feit krem.

For å unngå ubehagelige konsekvenser, er det best å teste bade på en mindre følsom hud enn ansiktshuden - for eksempel på håndleddet, håndleddet. Påfør badyuga i ren form og la den stå i 20 minutter. Hvis det ikke var ubehag, rødhet, peeling, så er produktet egnet for deg og det er ingen allergi for det.

Flere Artikler Om Typer Acne