Årsakene til akne på ansiktet mye, men dermatologer anser som et primært brudd i tarmene. Når funksjonen til dette organet feiler, begynner de patogene bakteriene å formere seg, frigjøre flere og flere toksiner, noe som fører til skade på immunsystemet og manifestasjonen av akne.

Hvordan å vite at akne er et resultat av tarmproblemer

For å finne ut om tarmproblemer er årsaken til akne, må du først kontakte en gastroenterolog og deretter en hudlege. Legene vil be patienten om å ta flere tester og bli undersøkt:

 1. Analyse for dysbakterier - viser tilstedeværelsen av patogen mikroflora, som fører til utseende av inflammatoriske reaksjoner. På grunnlag er medisiner foreskrevet.
 2. Gastroskopi - lar deg finne ut tilstanden i mageslimhinnen. Hvis det inneholder sår, skade, betennelse, så er det gastritt. Når den aktivt utvikler patogene giftige mikrober, noe som fører til dannelsen av akne.
 3. Generelle og biokjemiske blodprøver - hjelp til å finne ut om pasienten har problemer med bukspyttkjertelen, galleblæren, leveren. Det påvirker også valget av medisiner for behandling av akne, tilstoppede porer, økt utskillelse av talgkjertlene uten behov for rensing.

Hvordan rengjør tarmene slik at det ikke er akne i ansiktet

Det er ulike grunner for dannelsen av akne i ansiktet, hvorav den ene er assosiert med feilfunksjonen i tarmen. Dette forklares veldig enkelt: Når dette indre organet blir tett, begynner de skadelige bakteriene å produsere toksiner som absorberes i kroppen og bryter med immunforsvaret. Dette fører til ulike problemer, inkludert utslett på huden. Nærmere om dette forholdet anbefaler vi å lese i et eget materiale, og i dag vil vi fortelle deg hvordan og hvordan du skal rense magen og tarmen fra akne og hudormer?

Rengjøringsmål

Metoder og stoffer for å rense tarmene fra akne er varierte, slik at alle velger et passende alternativ for seg selv, men målet med alle aktiviteter er det samme: forbedre hudtilstanden og bekjempe hudutslett. Hvis i tilfelle forstyrrelser i tarmens eller andre indre organer, vil du slite med utslett med aktuelle agenter, selv etter at det er forsvunnet, vil det snart vises igjen.

Masker og kremer påvirker epidermis, men den virkelige grunnen ligger dypere, så du må lære å rense kroppen slik at det ikke finnes akne og hudormer. En forstyrrelse i tarmene og magen forårsaker en opphopning av giftstoffer som tetter kroppen. Det er fra dem og trenger å bli kvitt hvis du vil utrydde akne eller akne.

Hva brukes til rengjøring?

Midler for å rense tarmene med akne er ganske mye, men for å få best mulig effekt, er det nødvendig med en integrert tilnærming. I avanserte tilfeller må du til og med gå til klinikken. Blant de viktigste verktøyene og stoffene som er beregnet på å rense tarmene med hudutslett, er det:

 • buktorn-baserte avføringsmidler;
 • ricinusolje;
 • osmotisk avføringsmiddel type;
 • bulk avføringsmiddel.

Det er umulig å finne ut det beste middelet for å rense tarmene og huden, siden hver organisme er individuell, men vurdere flere påvist og mest effektive legemidler.

Hvilke rengjøringsmidler selges i apotek?

For sikker rensing av tarmene, for å unngå akne i ansikt og kropp, er det bedre å bruke sorbenter. Disse stoffene fjerner følgende skadelige stoffer fra tarmene og andre indre organer:

 • bakterielle toksiner;
 • allergener;
 • salter og metaller;
 • metabolske produkter;
 • patogen mikroflora.

Blant de mest populære midler avgir aktivert karbon. Det tas om morgenen før frokost, med 1-2 glass vann. Dosen beregnes ganske enkelt: på en tablett per 10 kg masse. Fortsett rengjøring er tillatt ikke mer enn 10 dager, ellers kan du skade kroppen.

Et annet godt middel for klar hud er Lactofiltrum. Det kan gis til og med til barn over 12 år. Hvordan rense kroppen, slik at det ikke er akne og hudormer, kan en lege fortelle deg. Eksperter anbefaler vanligvis å ta Laktofiltrum 2-3 tabletter tre ganger om dagen. Sorbenten renser det indre organet og normaliserer mikrofloraen. På samme tid må du huske at medisinen har mange bivirkninger, inkludert:

Nå vil vi vurdere hvordan du skal tømme tarmene på egen hånd med sikre og effektive midler til Polyphepan. Dette stoffet, som selges i apotek, er basert på urte ingredienser. Ta det skal være 2-4 tabletter opptil tre ganger daglig før måltider (omtrent en og en halv time). Rengjøringsrommet varer en uke, hvorpå en pause er nødvendig. Legemidlet virker ikke hvis du lider av forstoppelse eller anacid gastritt.

Ytterligere tips

Til de ovennevnte midler for å rense tarmene fra akne ga det beste resultatet, bør du i tillegg følge visse regler. Først av alt, bytt til et sunt kosthold og gi opp harde dietter.

Husk å legge til på menyen grønnsaker, frukt, magert kjøtt og fisk med sjømat. Du må konsumere en tilstrekkelig mengde kostfiber, kalt fiber (den finnes i korn og grønnsaker).

For å opprettholde kroppen under tarmens rensing, må du konsumere nok flerumettet fett, vitamin A og E. Alt dette er til stede i nøtter, vegetabilske oljer, asparges og lever. Gi opp på tidspunktet for rengjøring, og bedre for alltid, fra hvitt brød, chips og kjeks, røkt kjøtt, konditori.

I tillegg anbefaler vi lesemateriell på tarmrensing med ricinusolje eller rensing med enema. De har også en positiv effekt i kampen mot akne og akne på huden.

Piller for intestinal akne: hvilke stoffer som skal velges

Huden reflekterer de interne prosessene, fordi tilstoppingen av kroppen ved slaggene, tarmens sykdommer eller leveren, virker eksternt i form av akne. I tillegg kan plasseringen av akne på ansiktet indikere orgelet hvor man skal lete etter skjulte sykdommer. Lever, mage, tarm og akne på ulike deler av kroppen er nært beslektet. Etter å ha oppdaget et slikt problem, bør man utsette besøket til en kosmetolog og bruk av hjemmemekanismer til han besøker en gastroenterolog og gjennomgår en undersøkelse.

Etter å ha oppdaget et brudd i kroppen, må du drikke drikkeplaster for tarmene fra akne, som er nødvendige for å normalisere mikroflora og rensing. Hvis problemet er funnet i leveren, kan akne også elimineres parallelt med behandlingen av den underliggende sykdommen.

Forholdet til fordøyelseskanalen med utseendet av akne

Når det er problemer med mage-tarmkanalen og akne, anbefales det å gjennomføre noen tester for å studere mikrofloraen og identifisere mulige sykdommer.

Før behandling av akne på grunn av tarmene, er slike studier vist:

Etter undersøkelsen vil det allerede være en klar ide om problemet, og legen vil kunne finne effektive legemidler til behandling og samtidig eliminering av utslett.

Akne og tarm er forbundet med det faktum at mikroorganismer med sykdommen i tarmslimhinnen gir giftige stoffer farlige for hvert organ. De fører til en reduksjon i immunitet og forgiftning av kroppen. Som et resultat avtar den beskyttende funksjonen av huden, blir den utsatt for opportunistisk mikroflora og forskjellige infeksjoner som trenger gjennom mikrotrauma.

Huden mister sin barrierefunksjon, den suppleres med et brudd på sekret av talgkjertlene, noe som ytterligere bidrar til utseendet av akne. Kanalen på kjertelen er blokkert av talg, og dette er en ideell tilstand for patogenes aktivitet. Akkumuleres, de danner et betennelsesfokus, så sammen med blod blir infeksjonen overført til andre hudområder.

Akne kort

Mye tid har vært viet studien av akne, og observasjoner fra dermatologer har vist at plasseringen av akne ikke er tilfeldig. Plasseringen av utseendet til akne gir informasjon i hvilken kropp det er et brudd. Kortet hjelper dermatologen til å veilede personen til riktig spesialist.

Kart over akne på ansiktet:

 • kinn - problemet må søkes i organene i luftveiene, akne oppstår med hyppige forkjølelser og i tilfelle kronisk bronkitt;
 • hake - akne vises på dette stedet på grunn av hyppige mageproblemer;
 • whisky - utslett bevis på dysfunksjon av galleblæren;
 • pannen er nær håret og akne vises mellom øyenbrynene på grunn av problemer med leveren;
 • nese - når utslett skal se etter et problem i lungene og bronkiene.

Behandling av noen sykdom bør være omfattende. Hvis legen forskriver medisiner, bør dette suppleres med en forandring i ernæring, eliminering av uønskede faktorer.

Vær oppmerksom på! De fleste sykdommer i tarmene og leveren er forbundet med ernæring. Etter å ha forandret dette aspektet til det bedre, trenger du ikke lenger å behandle akne med piller, fordi alle forholdene for utseendet deres vil forsvinne.

Gastrointestinal behandling for å eliminere utslett

Til behandling av tarmen brukes legemidler av flere grupper. Gitt at årsaken til akne er oftere dysbakterier og tilstopping av kroppen, må du drikke probiotika eller prebiotika. Intestinale antiseptika kan også administreres for å undertrykke den patogene mikroflora og synbiotika, som er en kombinasjon av prebiotika og tilhørende fordelaktig mikroflora.

I kampen mot akne hjelper disse tabletter til tarmene:

 • Laktobacillus-baserte probiotika - Laktobacterin;
 • på basis av bifidobakterier - Probifor;
 • kombinert probiotika - Linex, Bifiform;
 • prebiotika - Lactusan, Duphalac;
 • synbiotikk - Bifidobak;
 • intestinale antiseptika - Nitroxolin, Enterofuril, Metronidazol.

Behandling av tarmene for å kvitte seg med akne innebærer å ta sorbenter. Dette er stoffer Polysorb, Polyphepan og aktivert karbon. Medisiner bidrar til eliminering av toksiner, som fremkaller gjæring og rotting i tarmene. For å forbedre absorpsjonen av fordelaktige elementer, bør enzymer brukes. Dette er legemidler Festal, Mezim-forte, Panzinorm.

Riktig akupunkturbehandling vil bidra til å løse problemet med akne på grunn av tarmsykdom.

Beste tarmmedikamenter

Det optimale behandlingsregime er valgt ut fra testresultater. Selvmedisinering anbefales ikke, fordi noen preparater for tarmen ikke kan kombineres og de har kontraindikasjoner. De foreslåtte legemidlene for dysbacteriosis hjelper godt i å eliminere akne, men uten å konsultere en lege kan og gjøre mye skade.

Linex

Dette er en kombinert medisin med innholdet av melkesyrebakterier, laktobaciller og bifidobakterier. Det har et lite antall kontraindikasjoner, fordi det ofte brukes til å normalisere mikroflora. Det er kompatibelt med antibiotika, kan brukes i kompleks behandling av tarmsykdommer.

Lactobacterin

Legemidlet kan brukes i form av tabletter, pulver til oppløsning og suppositorier. Det er preget av mangel på allergier og bivirkninger. På grunn av sin sikkerhet, foreskrevet av leger for behandling av gravide og barn.

Atsipol

Kombinert legemiddel som inneholder kefir sopp og acidofile laktobaciller. Det er nyttig å bruke for å forhindre akne i ansiktet, og kjemper effektivt mot dysbakterier hos små barn og voksne.

Probifor

En forbedret versjon av stoffet Bifidumbakterin. Den inneholder bifidobakterier og aktivert karbon. Legemidlet absorberer giftige stoffer og gjenoppretter mikrofloraen.

Tarmrensing

For å eliminere den nest vanligste årsaken til hudproblemer, utføres intestinal rensing av akne. Dette gjøres av enema og tar avføringsmidler for å bli kvitt toksiner og slagger. Det er nødvendig å utføre vanlig tarmrensing. I prosessen med å fungere i kroppen akkumuleres flere kilo masse i løpet av året. De er ikke eliminert, men fordøyer langsomt kroppen, noe som fører til forstyrrelse av arbeidet til mange indre organer. Lever, galleblærer og hud lider mest.

Mekaniske og kjemiske irritasjonsmidler kan brukes til rengjøring. Den første gruppen inneholder saltløsninger for å vaske tarmene, aktivert karbon, stoffet Fortrans. De flytter fekale masser, likeledes bidrar til å behandle forstoppelse og diaré. Kjemiske irritasjoner påvirker kun tyktarmen. Begynn å fungere innen 4-6 timer.

Forberedelser for å rense tarmene fra akne:

 • Fortrans. Laxerende, irriterer veggene i de små og store tarmene. En pakke pulver fortynnes i en liter varmt vann. Du må drikke om morgenen etter en lett matbit. Legemidlet trer i kraft om en og en halv time.
 • Aktivert karbon. Den rimeligste måten å rense tarmene på. Drikker betyr med 1 tablet per 10 kg vekt i en time før måltider.
 • Colla. Det er mange kontraindikasjoner. En pose med penger fortynnes med 200 ml vann. Det tas etter en lett frokost i små sip.

Vær oppmerksom på! For å rengjøre tarmene, gjør du regelmessig klymper. Saltoppløsning, medisinsk buljong eller kokt vann brukes til dette.

Naturlige rensemidler:

Herbal decoctions vil bidra til å rense tarmene.

 • Kombinert urteavkok. For å forberede, bland en skje full av fennikel urt, plantain, linfrø, hell 500 ml vann og kok i 5 minutter. Avkoket er infundert i flere timer, hvorefter det kan bli drukket et glass flere ganger om dagen.
 • Buljong buckthorn og svisker. Bland 200 g svisker og 30 g buktorn, hell i en liter vann og kok i en halv time. Den resulterende avkok er infundert i løpet av dagen, deretter filtrert og tatt i et halvt glass.
 • Hakk av De må konsumeres med en spiseskje før måltider, vaskes med rikelig med rent vann. Resultatene av denne behandlingen kan observeres om noen få uker.

Det er viktig! Intestinal rensing har kontraindikasjoner. Du kan ikke ta avføringsmedikamenter og gjøre enemas for akutt betennelse, høy kroppstemperatur og magesårssykdom.

Lever og hudproblemer

Leveren nøytraliserer giftige stoffer og giftstoffer som kommer inn i kroppen sammen med mat, vann og luft. Når organets funksjon forstyrres, opptrer en situasjon som tarmene. Giftige stoffer akkumuleres i kroppen, hemmer immunitet og forstyrrer funksjonene til alle organer, inkludert huden.

Hepatoprotektorer brukes til å gjenopprette leveren. Disse stoffene beskytter hepatocytter mot eksponering for giftstoffer, gjenoppretter leveransen og strukturen. I strid med sekresjonen av kroppen kan brukes kolagogue-legemidler.

Vær oppmerksom på! Når du trenger å bli kvitt akne på grunn av leversykdom, er det best å bruke urte-hepatoprotektorer.

Recovery medisiner

Effektive rettsmidler for å behandle leveren og eliminere akne:

 • Phosphogliv. Fjerner den inflammatoriske prosessen, gjenoppretter membranen og har en antioksidant effekt.
 • Essentiale. Inneholder vitamin E, brukes i fettlever.
 • Essliver Forte. Inneholder vitaminer fra gruppe B, E, PP. Egnet for forebygging av leversykdom.
Preparater for behandling av leveren.

Ytterligere behandlingstiltak

Det er viktig å utfylle behandlingen av akne på grunn av tarmene med riktig hudpleie. Når det er utprøvd akneutslett, må du midlertidig forlate kosmetikk og skrubbe. Det er best å vaske ansiktet ditt med varmt vann og en beroligende gel.

Vær oppmerksom på! Det er viktig å gjennomgå kostholdet. Bidra til problemene med tarmene og akne vil være søte og fete matvarer, samt matvarer som er rike på enkle karbohydrater.

Det bør tas hensyn til hygiene. Det er bedre å bli kvitt vana med å berøre ansiktet med hendene og klemme akne. Et slikt forsøk på å kvitte seg med utslett vil bare øke betennelsen, og akne vil spre seg.

Utseendet til akne bidrar til røyking, alkohol, overdreven forbruk av kaffe. Når disse faktorene er til stede, er det ikke så lett å kvitte seg med utslett. Og selvfølgelig reflekteres psykiske problemer og stress eksternt. For effektiv behandling er det nødvendig å kombinere eliminering av den underliggende årsaken, skikkelig hudpleie, sunn ernæring og positiv holdning.

Tarmrensende aknepreparater

Tarm og akne

Ifølge resultatene av mange studier ble det avslørt at tarmene og akne har et direkte forhold. Derfor er det ikke nødvendig å anta at utslett i ansiktet utelukkende fremkommer som følge av dermatologiske sykdommer. Akne kan forekomme på huden i tilfelle av tarmsykdommer, for eksempel med langvarig avføring eller dysbiose. I alle fall må pasienten besøke en spesialisert lege og gjennomgå en diagnostisk undersøkelse, i henhold til hvilke resultater en spesiell behandling vil bli foreskrevet.

Problemer med tarmene kan reflektere over ansiktets estetikk i form av priskea, utslett, akne.

Årsaker til hudutslett

Forstyrrelse av mikroflora

Utseendet til akne og inflammerte støt på huden er observert i denne tarmsykdommen som dysbakterier. Denne sykdommen er preget av en ubalanse i tarmmikrofloraen, når antallet av gunstige bakterier i tarmene av ulike årsaker reduseres og den patogene mikrofloraen multipliseres aktivt. Som et resultat absorberes toksiner av bakterier i blodet, spredt over hele kroppen, forårsaker generell forgiftning. Pasienten føler seg vanlig hodepine, står overfor fordøyelsessykdommer og hyppige smittsomme sykdommer. Huden lider også av dysbakterier: dermatitt utvikler, tørrhet og akne oppstår.

Vanskelig avføring

Negativ effekt på huden og forstoppelse. Denne forbindelsen skyldes opphopning av toksiner i kroppen, som på grunn av kronisk forstoppelse ikke går ut, men begynner å samle seg i hudvevet og forårsaker dermatitt i ansiktet. Derfor, hvis dermis er dekket av utslett, og bruken av kosmetiske preparater for akne gir ikke den ønskede effekten, må du være oppmerksom på stolen din. Vanskeligheter med tarmbevegelser forekommer ofte hos personer som leder en stillesittende livsstil eller underernæring, for å bli kvitt hudproblemer, må du revurdere disse to punktene.

Betennelse i galleblæren, mage, tarm eller bukspyttkjertel, sår, leversvikt kan påvirke tilstanden til menneskelig hud.

Andre sykdommer i mage-tarmkanalen

Hudutslett, tørrhet kan oppstå hos kvinner og menn som har disse sykdommene i fordøyelseskanalen:

PishcheVarenie.ru anbefaler RioFlora

RioFlora for å beskytte tarmene

Det probiotiske komplekset RioFlora tilhører probiotika av den nye generasjonen, og har i sin sammensetning spesielt utvalgte bakterier som hemmer veksten av patogene bakterier, hvorav mange fører til tarmforstyrrelser.
BAD. Det er ikke et stoff.

 • kolitt;
 • ulcerative lesjoner i tarmene og magen;
 • gastritt;
 • leversvikt;
 • gastroduodenitis;
 • pankreatitt;
 • kolecystitt.

diagnostikk

Når et problem med mage-tarmkanalen påvirker huden i form av inflammerte støt og akne, må en person gjennomgå en diagnostisk undersøkelse for å identifisere den sanne årsaken til hudproblemer som har oppstått. For å gjøre dette, bør pasienten:

 • Å overlevere analysen for dysbakterier. Ifølge de oppnådde resultatene vil en spesiell behandling bli tildelt, rettet mot normalisering av mikroflora i tarmen.
 • Å gjennomføre en gastroskopi. Denne diagnostiske metoden avslører ulcerative lesjoner i magen, ulike skader og inflammatoriske prosesser.
 • Gi en blodprøve. Resultatene av laboratorietester av blodplasma vil vise sykdommer i leveren, bukspyttkjertelen eller galleblæren.

Løse hudproblemer på grunn av tarmene

Hvorfor, når vi behandler akne eller akne på huden med akne-kosmetikk, forekommer den forventede effekten ikke? Sannsynligvis ligger grunnen ikke i problemene med dermatologi, men i tarmsykdommer. Derfor er det tilrådelig å rengjøre tarmen fra akkumulerte toksiner og patogener.

Intestinal rensing

Ofte er det akne på grunn av problemer med tarmene, så spesialister anbefaler at de rengjøres periodisk. Intestinal rensing av akne kan gjøres i et medisinsk anlegg og hjemme. Hvis denne prosedyren utføres hjemme, bør pasienten være tilstrekkelig oppmerksom på kontraindikasjoner og forholdsregler.

Colon hydroterapi

Intestinal rensing i sykehusets vegger utføres ved hjelp av kolonhydroterapi, noe som betyr å skylle kroppen med vanntrykk. Denne prosedyren er helt smertefri og forårsaker ikke fysisk ubehag. Med hjelp av kolonhydroterapi fjerner den raskt og effektivt oppsamlede toksiner og slagger, og lindrer også kroppen fra parasitter, og senere fra hudutslett.

farmasøytiske preparater

Det er spesielle piller for tarmen av akne, som raskt og lenge renser tarmene av patogene mikroorganismer. Farmasøytiske preparater som tilhører gruppen av adsorpsjonsmidler kan foreskrives av spesialister. De reduserer nivået av kolesterol i kroppen, samt forbedrer utskillelsen av sluttprodukter av metabolisme, som akkumuleres i tarmen og provoserer akne på huden. Følgende medisiner anbefales:

 • "Filtrum-STI." Ta stoffet, avhengig av alder, tre ganger - fire ganger om dagen for ½ - 3 bord.
 • "Karbopekt". Drikk stoffet på bordet 2-3. en time før måltidet 3 p / dag.
 • "Laktrofiltrum". Narkotikabruk på ½ -3 tabell. 3 s. per dag uten referanse til mat.

Folkemidlene

Urteinfusjoner, bruk av kli og i ekstreme tilfeller, enemas, kan komme til hjelp for å bli kvitt akne forårsaket av tarmkreft.

Behandling av akne, som oppstod med tarmsykdom, kan utføres ved hjelp av alternativ medisin. Tradisjonelle healere tilbyr flere metoder for å rense tarmene:

 • Klyster. For prosedyren må du lage en løsning av medisinske urter, som injiseres i tarmen og holder den i 15 minutter. Det er kontraindisert å ofte utføre intestinal rensing med enema, nok 2 ganger i uken.
 • Infusjoner. Forbered rengjøringsekstrakter av urter med avføringsmiddel, og ta dem hele dagen i 2 uker.
 • Hakk av Det anbefales å bruke på 2. st. l. før hvert måltid, drikker ned med et tilstrekkelig volum væske, men ikke mindre enn 0,5 l. Det er strengt kontraindisert å overskride denne doseringen, ellers kan tarmkramper og flatulens oppstå. Varigheten av behandlingen er 3-4 uker.

Kontraindikasjoner til prosedyren

Før du renser tarmene for å bli kvitt akne, bør du først konsultere legen din, da denne prosedyren ikke er vist for alle. Det anbefales ikke å rengjøre tarmene hvis:

 • forverrede kroniske sykdommer;
 • det er vanlig hodepine og tretthet;
 • økt kroppstemperatur;
 • avslørte hemorroider, ulcerøs kolitt, sykdommer i tykktarmen;
 • Nylige operasjoner ble utført.

god ernæring

Når utslett på huden som har oppstått på grunn av feil tarmfunksjon, vil det være riktig å revurdere kostholdet og eliminere mat fra det, noe som er vanskelig å fordøye og absorbere, samt provosere gjæring og råtnering i tarmen. Derfor bør menyen ikke inneholde hermetikk, fettbuljonger og til og med litt råtten frukt og grønnsaker. For å gjøre huden renere, anbefales det å bruke korn rik på fiber, grønnsaker, samt produkter som har antiparasitiske egenskaper, som pinjekjerner, gresskarfrø, linolje. Spis jevnlig grønnsaker og frukt, som beriker huden med den nødvendige dosen vitaminer og forbedrer tarmens arbeid. Det er viktig å drikke rikelig med væsker om dagen, helst 1,5 liter, men det er verdt å vurdere at komposer, ferske juice og te blir spist en halv time før måltider.

Kan akne utvikle seg på grunn av tarmproblemer

Akne kan vises ikke bare hos ungdom, men også hos voksne.

Men hvis det i det første tilfellet utslaget er forårsaket av hormonell aktivitet, så blir den unormale arbeidet i tarmene og leveren ofte i den andre grunnen.

Tallrike studier har vist at akne og tarm har et direkte forhold.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Og for å kvitte seg med slike utslett kan bare én vei - ved å normalisere arbeidet i fordøyelsessystemet.

Årsaker til utslett

dysbacteriosis

Dysbacteriosis er en ubalanse av den gunstige og patogene tarmfloraen.

Fordelaktig intestinal bakterier forårsaker ikke sykdom.

Tvert imot deltar de i viktige vitale prosesser i kroppen. Dette er:

 • mat fordøyelse;
 • alle typer metabolisme;
 • syntese av B-vitaminer, vitamin K, essensielle aminosyrer og andre vitale forbindelser.

Også nyttig tarmflora beskytter kroppen mot patogener.

Hvis antallet av gunstige mikroorganismer av en eller annen grunn reduseres, begynner den patogene flora å formere seg aktivt.

Bakterier forårsaker generell forgiftning, siden giftene som produseres av dem, blir absorbert i blodet og spredt over hele kroppen. Resultatet er vedvarende hodepine, fordøyelsesbesvær, hyppige infeksjoner.

Integumentet lider også av dysbakterier: Peeling ser ut og dermatitt utvikler, akne og akne opptrer.

Foto: forekomsten av akneutslett i ansiktet som følge av forstyrrelse av arbeidet

Samtidig er ekstern behandling av hudproblemer med ulike kosmetiske og medisinske midler ineffektive.

Årsaken til dysbiose kan være:

 • utsatte akutte infeksjoner;
 • funksjonsfeil i fordøyelsessystemet;
 • ubalansert ernæring;
 • konstant stress;
 • ugunstig økologi og bruk av ubehandlet vann;
 • tar potente antibiotika eller langsiktig medisinering;
 • renseprosedyrer for vekttap.

Mange kvinner tar avføringsmidler eller utfører rensende enemas å miste vekt.

Men en slik aggressiv rensing fjerner ikke bare giftstoffer og giftstoffer fra kroppen, men forårsaker også dødsfall av gunstige bakterier.

Derfor bør miste vekt være de mest milde måtene, for eksempel ved hjelp av en vegetabilsk eller frukt diett. Dette er bedre enn å rense kroppen med enemas og potente avføringsmidler som har mange kontraindikasjoner.

Dysbakterier hos små barn kan oppstå på grunn av en vanskelig graviditet hos moren eller hennes usunde kosthold i barne- og ammingsperioden.

Forstoppelse og giftstoffer

Akne på grunn av tarmproblemer vises oftere enn mange tror.

Hvis huden regelmessig er dekket med stygge utslett, og forsiktig omsorg og bruk av kosmetikk fra akne gir kun en kortvarig og uutviklet effekt, kan problemet skyldes opphopning av toksiner i kroppen.

Overskuddet av skadelige stoffer forårsaket av kronisk forstoppelse (kan forekomme mot bakgrunn av dårlig kosthold og stillesittende livsstil) eller mangel på leveren. begynner å bli utskilt gjennom huden.

Huden klare ikke med utskillelsesfunksjonene, giftstoffer akkumuleres i vevet i dermis, noe som forårsaker utslag av utslett.

Forbindelsen av sykdommer med lokalisering av akne i ansiktet

Akne rensing

Akne oppstår i både ungdomsår og voksenliv. Hos pubertets barn er utslett forårsaket av hormonelle forandringer. Hos voksne er tarm og akne ofte uløselig forbundet.

Når organene i mage-tarmkanalen blir forstyrret, kan det forekomme utslett på ansiktet, så vel som andre deler av kroppen. Normalisere hudtilstanden er bare mulig med eliminering av problemer i fordøyelsessystemet.

Hvordan er utslett og tarm?

Akne kan oppstå med ulike problemer med tarmene. De kan være midlertidige, på grunn av virkningen av noen faktorer, samt permanent, har kronisk natur.

dysbacteriosis

Dysbakteriose refererer til tarmens tilstand, hvor bruksnivået avtar og indeksene av patogen mikroflora i tarmen øker. I normal tilstand hjelper mikroorganismer som befolker slimhinner og hulrom:

 • fordøye mat;
 • utføre metabolismen;
 • å lage vitaminer fra gruppe B, K, aminosyrer og andre elementer.

Også floraen er nødvendig for å beskytte organene mot patogene bakterier.

Hvis antallet mikroorganismer som er viktige for tarmen minker, begynner de patogene bakteriene å spre seg kraftig. De fører til generell forgiftning, ettersom produktene i stoffskiftet deres absorberes av sirkulasjonssystemet. Som et resultat føles en person smerte, redusert immunforsvar.

Dysbacteriosis forverrer hudtilstanden

Spesielt sterk dysbakterier påvirker tilstanden til huden. Peeling, akne kan bli observert på ansikt og skuldre, tilbake. Ingen av de midler som er gitt for å bekjempe utslett, kan i dette tilfellet ikke klare.

Dysbakteriose kan oppstå som følge av:

 • infeksjon i kroppen;
 • brudd på funksjonen av fordøyelseskanalen;
 • underernæring;
 • hyppige stressende situasjoner;
 • ugunstige miljøforhold
 • tar antibiotika;
 • permanente enemas for vekttap.

Noen kvinner vil rengjøre tarmene for å miste vekt. Derfor overdriver de det med enemas eller avføringsmidler, noe som fører til dysbiose. Faktisk, sammen med slagg og toksiner, blir gunstige mikroorganismer utskilt.

Dysbakteriose observeres ofte hos spedbarn. Det er forårsaket av abnormaliteter under graviditet, feil mat ernæring i løpet av svangerskapet eller i svangerskapet.

Se også:
Enterosgel ansikt og vurderinger om ham
Folk rettsmidler for akne på ansiktet

Når forstoppelse blir observert, ikke bare ubehagelig fullhet i tarmen. Under akkumulering av toksiner, blir fordeling av toksiner i kroppen observert.

Ved kronisk stagnasjon elimineres ingen skadelige stoffer naturlig. Da må de trenge ut gjennom huden i form av akne. Forstoppelse kan provoseres av:

 • usunt kosthold;
 • lav mobilitet;
 • stillesittende livsstil;
 • fysiologiske egenskaper.

En lignende situasjon observeres hvis en person har en lever.

Forstoppelse kan føre til utslett på ansikt og kropp.

Huden for å takle innkommende skadelige stoffer er ikke i kraft. Derfor er det oppdaget akkumulering av toksiner i hudlaget og forekomsten av akne.

GI patologi

Ved å lokalisere akne, kan du bestemme et organs patologi. Forholdet er i nærvær av utslett og tarmsykdom.

 • Hvis det oppdages utslett i hakeområdet, identifiseres forstyrrelser i urinsystemet.
 • Utslett rundt leppene indikerer brudd på fordøyelseskanalen.
 • Dysfunksjon av kardiovaskulære eller respiratoriske systemer er uttrykt som akne på nesen.
 • Mellom øyenbrynene forekommer akne i brudd på leveren.
 • Frontutslett indikerer funksjonsfeil i tynntarmen.
 • Når patologier av galleblæren utslett vises i templene.
 • Kinnene er berørt i strid med lungene og sykdommene i øvre luftveier.

Akne i ansiktet kan signalere ulike patologier i kroppen.

Et utslett på ansiktet kan indikere en rekke gastrointestinale sykdommer. Blant dem er:

 • gastroduodenitis;
 • gastritt;
 • kolitt;
 • magesår og tarmsår;
 • galleblærens patologi;
 • leverdysfunksjon.

Diagnostiske tiltak

Hvis en person forbinder utslett med dysbiose og forstyrrelser i fordøyelsessystemet, er det nødvendig å kontakte en medisinsk institusjon. Legen må foreskrive en omfattende undersøkelse.

 • For det første utføres en analyse der tarmflora oppdages. Den har kvalitative og kvantitative indikatorer på patogene mikroorganismer og gunstige bakterier, som er mangelfulle.
 • Gastroskopi undersøker overflaten av magehinnene i magen. Under prosedyren kan gastritt, magesår, gastroduodenitt diagnostiseres.
 • Det er viktig å gjennomføre en detaljert blodprøve. Det vil bidra til å identifisere brudd på mange organers arbeid.

Medisinsk behandling

Med utseendet av utslett, som er forårsaket av tarmsykdommer, må du kanskje ta medisiner. Legemidlet er valgt ut fra pasientens tilstand. Totalt er det fire grupper med stoffer som brukes i denne situasjonen:

 • bulk avføringsmidler som gjenoppretter tarmfunksjonen;
 • kjemiske avføringsmidler;
 • medisiner for å pumpe væske inn i tarmen;
 • oljeløsninger.

Sorbenter hjelper til med å fjerne giftstoffer fra kroppen

Medisiner ikke bare raskt, men også i lang tid, tillater å tømme tarmene, og dermed tilstanden til huden.

Legen kan ordinere sorbenter:

Vi anbefaler deg å lese artikkelen: Hvorfor vises akne på ansiktet?

De akselererer fjerning av skadelige stoffer fra kroppen og gjenoppretter mikrofloraen. På dagen, ta tre tabletter en time før måltider.

I diagnosen dysbiose tok medisiner med tørket soppsporer i sammensetningen. De er mikroorganismer som er nødvendige for tarmene. Men noen ganger gir behandlingen ikke resultater. Dette er lagt merke til hvis midlene er akseptert etter rengjøring.

I andre tilfeller foreskrives intestinale piller for akne, noe som akselererer utviklingen av normal flora alene. Medisiner består av metabolske produkter av gunstige bakterier som er nødvendige for restaurering av floraen. Men medisiner kan bidra til utseendet av gassgenererende og putrefaktive mikroorganismer.

Andre patologier i fordøyelsessystemet kan kreve andre virkemidler. De må administreres utelukkende av en lege, idet man tar hensyn til sykdommens form og alvorlighetsgrad, pasientens alder og tilstand. Noen bare nok til å drikke et løp av sorbenter. Andre pasienter trenger alvorlig terapi.

Kosthold er et obligatorisk trinn i behandling av tarm og akne.

I sykdommer i mage-tarmkanalen spiller diett en spesiell rolle. Måltider bør berikes:

Det er viktig å lage et drikkeregime. På dagen må du drikke minst to liter vann.

Trenger å gi opp fete og stekte matvarer, salte og søte retter, brus.

Hvordan rense tarmene?

Mange pasienter anbefales å rengjøre tarmene fra akne. Det kan utføres både hjemme og i et medisinsk anlegg.

Medisinsk hjelp

I medisinske institusjoner kan en pasient bli tilbudt en kolon hydroterapi prosedyre. Det er en dyp tarmskylling med vann. Manipulering utføres på to måter: Undervannsvask og vanning i henhold til Lensky-metoden.

Som et resultat av manipulasjoner kan du:

 • fjern giftstoffer fra kroppen;
 • bli kvitt parasitter;
 • eliminere hudutslett.

For undervannsvasking, brukes en APKP-enhet. Oppvarmet til 37 ° C, blir vann introdusert i tarmen i en mengde på 1,5 liter i flere trinn. En prosedyre på en halv time krever omtrent 30 liter væske. For en fullstendig rensing av kroppen trenger minst seks økter.

Hydro koloskopi utføres av en lege i en medisinsk institusjon.

Ved vanning i Lensky sonden blir introdusert i endetarmen. Den andre enden av den senkes ned i beholderen der vanningsvæsken er lokalisert. Vann som går gjennom tarmene strømmer gjennom et spesielt rør.

Prosedyren utføres i 25 minutter. For gjennomføringen vil det kreve om lag 20 liter vann. Sesjoner gjentas etter to dager. Full rensing utføres i seks til åtte prosedyrer.

Dyprengjøring eliminerer utslett og normaliserer talgkjertlene. Næringsstoffer begynner å bli absorbert bedre i tarmene.

Kli svulmer i kroppen og fjerner alle skadelige stoffer

Hjem rengjøring

Hjemme kan du selvstendig gjennomføre renseprosedyrer. De anses å være mer gunstige i forhold til hydrokolonoterapi. I dette tilfellet vil utslett av slike metoder for å eliminere få en lengre periode.

Noen metoder kan skade helsen. Derfor er det viktig å bruke kun autoriserte rengjøringsmidler. Disse inkluderer:

 • rensende enemas;
 • medisinering avføringsmidler;
 • infusjoner og avkok av urter med avføringsvirkning;
 • kli;
 • oljeløsninger.

Ved bruk av enemas er det nødvendig å introdusere kokt vann ved romtemperatur. Etter at væsken kommer inn i rektumet, er det nødvendig å holde det inne i minst 10 minutter. Det kan rengjøres ikke med vanlig vann, men med urteekstrakt eller en svak manganoppløsning.

Hjemme er det viktig å ikke overdrive det med enemas

Legemidler med avføringsmiddel kan være:

 • voluminøs (øke ekskretjonsfunksjonen);
 • osmotisk (akkumulerer væske i tarmen);
 • kjemisk basert på ekstrakter av buktorn, ricinusolje og sena.

Bruk av sorbenter anbefales også. De fjerner ikke giftstoffer, men fjerner giftstoffer fra kroppen. Blant dem er Enterosgel, aktivert karbon og polysorb regnet som den mest effektive.

Det er verdt å huske at stoffene ikke umiddelbart eliminerer utslett på ansiktet. Men en slik rensing gir et lengre resultat.

Du kan ta urtemedisiner på grunnlag av:

Fra dem er det gjort infusjoner og avkok. Du kan blande planter med svisker, villrose, noe som forbedrer rengjøringseffekten. De trenger å drikke hver dag.

Det er verdt å huske at planter har en rekke kontraindikasjoner. Derfor, med fytoterapi er det verdt å være forsiktig.

Hjemme kan tarmene rengjøres med linolje.

En annen tilgjengelig metode for rensing er bruken av bran - kornskjell, beriket med fiber. Hver dag i en måned må du spise to spiseskjeer av den tørre blandingen, drikkevann, 15 minutter før måltider. Hvis du overskrider doseringen, kan du oppleve en forstyrrelse i fordøyelsessystemet.

Fjern skadelige stoffer fra kroppsrør og linfrøolje. Ved bruk av den første per 1 kg av vekten tas 1 g av stoffet. Litt oppvarmet smør er full i en slurk og vasket ned med sitronsaft.

Linfrøolje før bruk må utarbeides. De hente linfrø med en hastighet på 250 ml per 100 g. Det er nødvendig å tegne sammensetningen i en uke. Det bør tas tre ganger om dagen 60 minutter før måltider.

Hvem er forbudt å rense tarmene?

Til tross for utslett, anbefales noen pasienter ikke visse metoder for rensing av tarmen. Derfor er det viktig å besøke en lege som vil velge det beste alternativet. Rengjøringsprosedyrer utføres ikke med:

 • akutt stadium av kroniske patologier;
 • økt kroppstemperatur;
 • hemorroider;
 • godartede og ondartede svulster i endetarmen;
 • hodepine og svakhet;
 • hjerneslag og hjerteinfarkt i det siste;
 • patologi i tykktarmen;
 • ulcerøs kolitt;
 • utvinning etter operasjon.

Det er viktig å finne ut årsaken til utslett. Hvis akne er forbundet med tarmproblemer, blir rengjøring en fin måte å kvitte seg med problemer med.

Akne og tarm: Regler for å rense tarmene hjemme

Årsakene til akne i ansiktet er ganske mye, men ofte vurderer leger, som en primær, brudd i tarmene. Og en så merkelig forbindelse "akne-tarm" forklarer enkelt og enkelt mikrobiologi. Ved dårlig tarmaktivitet begynner de patogene bakteriene å frigjøre toksiner som er aktivt absorbert. Og så er saken liten - immunsystemet begynner å lide av giftstoffer som kommer inn i kroppen, noe som fører til nedsatt evne til å motstå ytre skadelige effekter.

Hvordan bestemme at "skyldige" av akne er tarmen, hva kan gjøres for å løse problemet, hvordan å forhindre et slikt fenomen i fremtiden? Alle disse spørsmålene kan besvares i dette materialet.

Hva vil fortelle akne om tarmene

Dermed jobber tarmene med forstyrrelser, toksiner er allerede blitt absorbert, immunforsvaret klarte ikke å svinge opp, og resultatet av denne hele handlingen vil være blokkering av talgkjertlene. Kanalene er tilstoppede, sekretert sekresjon av talgkjertlene blir tykkere og forblir i kanalene, smuss og støv tilsettes - disse er ideelle forhold for reproduksjon av patogene mikroorganismer. Det samme skjer med svettekjertlene - under påvirkning av giftstoffer og et svekket immunsystem, er det en forstyrrelse i arbeidet, noe som fører til blokkering av kanalene og utvikling av patogen flora. Den eneste forskjellen er at i det første tilfellet vises den beryktede wen på huden, og den andre - akne.

I henhold til hvor nøyaktig utslett ligger, kan man til og med gjette hvilken spesifikk del av fordøyelsessystemet som fungerer med brudd:

 • pimples and blackheads på haken - funksjonsfeil oppstår gjennom hele fordøyelsessystemet;
 • utslett på pannen - åpenbart er det problemer i arbeidet i magen, bukspyttkjertelen eller galleblæren;
 • øyenbryn acne - det er problemer med intestinal motilitet;
 • utslett på kinnene - for mye ufordøyd mat har akkumulert i tarmen.

Selvfølgelig er det umulig å gjøre diagnoser alene - du må besøke en kosmetolog eller en hudlege som gjennom en grundig undersøkelse av kroppen vil avsløre den sanne årsaken til utseendet av utslett i form av wen og akne i ansiktet. Men hvis det ikke er identifisert noen patologier og årsaken til fenomenet ikke er hormonell svikt, så er det sannsynligvis nødvendig å gjenopprette og stabilisere arbeidet i fordøyelsessystemet generelt og tarmene spesielt.

Hvordan rense tarmene

Sikkert alle guvernør gjetter at hvis årsaken til akne og hudormer i tarmens forstyrret arbeid, må du holde fast i en slags diett. Og få mennesker forstår at selv strenge restriksjoner ikke vil fungere hvis du ikke renser tarmene på forhånd.

Rengjøring av tarmene hjemme

Det er flere metoder for å rense tarmene uten bruk av rusmidler:

 1. klyster. Alt er gjort i henhold til klassisk ordning, vanlig kokt vann, saltløsning (1 spiseskje per liter vann), dekokser av urter (kamille, salvie, streng) kan brukes som væske. Når du går inn i vannet i tarmen, må du holde det der i minst 10 minutter, men hvis dette mislykkes, bør du ikke plage deg selv - bare øke tiden væsken beholdes i tarmen.

Vennligst merk: I intet tilfelle kan du gjøre en enema for å rense tarmene hele tiden! For å få resultatet, er 2 behandlinger per uke nok. Så snart forbedringer i tilstanden til ansiktets hud er synlige, bør prosedyrene stoppes.

 1. Urte infusjoner. De renser tarmene effektivt nok, men trenger ikke å legge enema. Det er nødvendig å bruke inne i dekkene av de medisinske plantene som har avføringsmiddel. For eksempel inkluderer disse fennikel, buckthorn, plantain, hø, linfrø. Hvis du tar avkoket regelmessig i 2 uker, kan du ikke bare rense tarmene, men også kroppen som en helhet fra toksiner.
 2. Kjøttkraft av urter og frukt. For forberedelsen må du ta 50 gram buktorn og 300 gram pommes frites, hell dem med 1, 5 liter vann, koke og lag i 30 minutter. Deretter legges 300 gram rose hofter til oppvasken, og produktet kokes i ytterligere 45 minutter. Den resulterende avkok blir igjen over natten, deretter filtrert og konsumert. Hvis du drikker ½ kopp av en slik avkok hver dag i 14 dager, vil akne forsvinne.
 3. Hakk av. De inneholder mye fiber, så klanen kalles naturlig tarmsvekker. Det er nødvendig før hvert måltid å bruke 2 ss kli, vaskes med rikelig med vann (minst en halv liter). Ikke overskride doseringen - det raskeste resultatet vil ikke være, men flatulens og tarmkolik kan forekomme. Forløpet av å ta kli er 3-4 uker - i løpet av denne tiden blir tarmene rengjort, akne vil forsvinne.

Legemidler for tarmrensing

Det finnes en rekke stoffer som foreskrives av en lege ved å diagnostisere akne og hudormer mot bakgrunnen av tarmproblemer. Alle av dem kan deles inn i 4 hovedgrupper:

 • bulk avføringsmidler som kan forbedre evakueringsegenskapene i tarmen;
 • kjemiske avføringsmidler laget av hø eller buktorn;
 • osmotiske avføringsmidler som bidrar til utslipp av væske i tarmene;
 • ricinusolje.

Det er bemerkelsesverdig at stoffene gir effekten ikke bare rask, men også langvarig - noen metoder for å rense tarmene hjemme er ikke forskjellige.

Sannsynligvis vil spesialisten foreskrive Carbolect, Filtrum-STI, Lactrofilter - disse stoffene tilhører gruppen av adsorbere, forbedre fjerning av metabolske produkter fra tarmene, normalisere mikrofloraen og redusere nivået av kolesterol i kroppen. Det anbefales å ta 2-3 tabletter tre ganger daglig 60 minutter før måltider.

Vennligst merk: overdose av de nevnte legemidlene kan føre til intens magesmerter, vedvarende forstoppelse.

Kontraindikasjoner for tarmrensing

Hvis det er behov for å rense tarmen for å kvitte seg med akne, må du besøke en lege. Mange tviler på lojaliteten til en slik uttalelse - hva kan slike enkle dekokser gjøre fra planter eller kjente avføringsmidler? Og faktisk er det en rekke kontraindikasjoner for tarmrensing:

 • forverring av eventuelle kroniske sykdommer;
 • økt kroppstemperatur, inkludert uforklarlig etiologi;
 • diagnostisert hemorroider;
 • neoplasmer av godartet eller ondartet natur, lokalisert i endetarm;
 • hodepine og generell svakhet av permanent karakter;
 • en historie med hjerneslag eller hjerteinfarkt;
 • noen sykdommer i tykktarmen;
 • ulcerøs kolitt;
 • gjenopprettingstid etter operasjon av en eller annen grunn.

Korreksjon av kraft for akne

Det er viktig at hvis det er utslett på ansiktet på grunn av avføring, må hele dietten vurderes. Selvfølgelig er det ideelt å besøke en dieter, forklare situasjonen for ham og godta anbefalinger og råd. Men faktisk er det nok bare å følge visse regler:

 1. Eliminer hermetikk av noe slag. Disse spesifikke produktene er tilberedt under påvirkning av svært høye temperaturer, og tarmen er vanskelig nok til å takle slik mat - dets ufordelte fragmenter setter seg i tykkelsen av tykktarmen, begynnelsesprosessen og toksiner kommer inn i kroppen.
 2. Ikke kjøp enda litt rotte grønnsaker og frukt. De er allerede helt gjenstand for forfallsprosessen, selv etter varmebehandling, er det mulig å utvikle gjæring og rotting i tarmene.
 3. Hver dag må du spise frokostblandinger og grønnsaker rik på fiber. Slike matvarer er perfekt "smurt" med galle, noe som sikrer lett gjennomføring gjennom tarmene - det er ingen forstoppelser, peristaltikken fungerer perfekt. Alltid på bordet skal være kucus, gulrøtter, rødbeter og kål.
 4. Menyen skal alltid inneholde grønnsaker og frukt. De er rike på vitaminer og mikroelementer, har bare en positiv effekt på tarmfunksjonen, da de inneholder fiber. Ikke bare arbeidet i fordøyelsessystemet vil bli restaurert, men også huden vil få den nødvendige dosen vitaminer.
 5. Sørg for å inkludere i diettprodukter som har antiparasitiske egenskaper. Disse inkluderer granateple, banan, gresskarfrø, røde druer, gresskarolje, pinjekjerner, surkål og linolje. Ofte er det parasittene som har bosatt seg i tarmene som skiller ut giftstoffer i menneskekroppen, så det er regelmessig nødvendig å rense tarmene og fra dem.
 6. Du kan ikke spise supper i en sterk kjøttkraft. Vi snakker om de kjøttbuljongene som er kokt i flere timer på rad - de blir ikke absorbert av tarmene i det hele tatt.
 7. Cook bare for en dag. Ifølge forskningsdata er "gammel" mat svært vanskelig absorbert av tarmen, som ofte fører til forstoppelse.
 8. Trenger å drikke rikelig med væsker. Men vær oppmerksom på at komposter, juice, vann og te bør forbrukes enten 30 minutter før et måltid eller 2 timer etter å ha spist et måltid. Det er helt umulig å vaske ned maten med væske!

Det er veldig viktig å skille forbruket av karbohydrat og protein mat. Mange er vant til å spise grøt for garnityr og en del av goulash, og dette er galt! Faktum er at for fordøyelsen av karbohydrater krever mat et alkalisk medium, og for å fordøye kjøttet vil det trenge et surt miljø. Nå forestill deg hva som skjer i kroppen når både karbohydrater og proteiner kommer inn i magen - syren nøytraliserer alkalien, magen er tvunget til å produsere 20% mer magesaft, det meste av maten har ikke tid til å fordøye, og som et resultat avtar det seg i tynnene i tykktarmen. Legene anbefaler å spise grøt, pasta (karbohydratmat) og spise kjøtt (proteinmat) bare etter 2-3 timer.

Bruken av kjøtt med grønnsaker er også optimal - og hvis eksperter anbefaler å bruke proteinmatvarer i et begrenset antall, legger de ikke noen grenser på å spise grønnsaker og grønnsaker, "smaksatt" med vegetabilsk olje.

Bare en integrert tilnærming til å rense tarmene vil bidra til å bli kvitt akne i ansiktet. Selvfølgelig må du ta vare på huden selv - bruk bare bestemte midler, bruk ulike masker. Men med riktig ernæring og skikkelig rensing av tarmene innen 2-3 måneder, og ingen spor av lesjoner forblir.

Yana Alexandrovna Tsygankova, medisinsk gransker, allmennlege av høyeste kvalifikasjonskategori.

32,418 totalt antall visninger, 13 visninger i dag

Flere Artikler Om Typer Acne