Vitaminer "Aevit" - en av de mest populære vitaminkompleksene. Preparatet inneholder oppløselige vitaminer A og E, ansvarlig for helsen til huden, negler, hår, akselerere helbredelsen av sår.

Hvorfor drikke vitaminer "Aevit"? Verktøyet styrker blodkarene, bidrar til å redusere trykk, styrker immunsystemet, forenkler løpet av diabetes.

Komplekset hjelper med ulike hudutslett. Oftalmologer anbefaler å ta "Aevit" for noen øye sykdommer. For forebyggende formål er stoffet ubrukelig. Selges uten resept.

Sammensetning og dosering

Vitaminkomplekset "Aevit" er laget i form av kapsler og skudd

Vitaminer "Aevit" er tilgjengelige i form av kapsler eller injeksjoner.

Sammensetningen av en kapsel inkluderer:

 • 100.000 IE av vitamin A;
 • 0,1 g vitamin E

Sammensetningen av injeksjonen:

 • 0,035 g vitamin A;
 • 0,1 g vitamin E

Vitamin A, eller på annen måte, retinol, er involvert i prosessene for proteinsyntese i kroppen, er det nødvendig for cellevekst og bremser aldringsprosessen. Vitamin E (tokoferol), som er en kraftig antioksidant, virker i forbindelse med den. Det beskytter oksidasjonen av retinol i kroppen.

Av dette følger at med mangel på tokoferol, vil vitamin A ikke bli absorbert i riktig mengde. E-vitamin normaliserer metabolsk funksjon. Det kalles også vitaminet av kvinnelig skjønnhet, fordi det bidrar til å bevare ungdommen.

Varigheten av behandlingsforløpet og doseringen kan bare bestemmes av en lege. Kvinner får vanligvis 1 kapsel per dag, uansett matinntak, for menn, to kapsler.

Indikasjoner for bruk

Vitaminkomplekset vil være nyttig for:

Vitaminer er foreskrevet for en rekke sykdommer og er også mye brukt i kosmetologi.

 • aterosklerose;
 • psoriasis og hudsykdommer;
 • endre tilstanden i fordøyelseskanaler;
 • alkohol og nikotinavhengighet;
 • langvarig stress;
 • smittsomme sykdommer;
 • noen typer dietter;
 • raskt vekttap;
 • levercirrhose.

Avhengig av sykdommen kan kapsler eller injeksjoner foreskrives.

"Aevit" er nyttig for kvinner med menstruasjonsforstyrrelser. Menn må ta stoffet for brudd på gonadene, da vitamin A har en gunstig effekt på fruktbarheten. Når det brukes riktig, vil "Aevit" bidra til å bli kvitt ungdomspornostrener og jenter.

Komplekset av vitaminer og i kosmetikk er mye brukt. Med økt tørrhet i huden, brukes den i form av en gel, med tørrhet og splitte ender av hår, olje presset ut av kapslene påføres dem.

Vitaminer bidrar til å gjøre neglene dine sterke og skinnende. Dette stoffet brukes som en maske for ansiktet. "Aevit" brukes når det er umulig å skaffe tilstrekkelig ernæring.

Hos barn får Aevit-vitaminer hypervitaminose, så til 14 år, anbefaler leger ikke å bruke dette stoffet.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Når doseringen observeres, er det vanligvis ingen bivirkninger, selv om det i noen tilfeller er nødvendig å avstå fra å bruke Aevita. Du kan ikke bruke disse vitaminene til barn under 14 år.

Før du begynner å ta vitaminer, bør du konsultere legen din.

For gravide og ammende mødre foreskrives komplekset utelukkende av den behandlende legen, da en stor dose av vitamin A kan påvirke barnets helse negativt.

Med forsiktighet er legemidlet foreskrevet til personer med sykdommen lever, nyre og skjoldbrusk sykdom. Ikke ta det med prevensjonsmidler.

Overdosering med retinol og tokoferol (vitamin A og E) kan forårsake bivirkninger. Noen vurderinger indikerer utseendet av kløe, utslett. Noen ganger er det døsighet, svimmelhet, hodepine, tørr hud. I unntakstilfeller kan anfall forekomme.

Kontraindikasjoner til bruk av vitaminkompleks "Aevit" er dens intoleranse, myokardinfarkt. Pasienter som lider av sirkulasjonsfeil, bør ikke bruke dette stoffet.

For kroppens normale funksjon er hele settet av vitaminer og sporstoffer avgjørende for en person. Mangel på vitaminer A og E fyller mest effektivt komplekset "Aevit". Dens effektivitet har blitt bevist av mange kliniske studier.

Med lav pris (prisen for 20 kapsler er fra 70 til 100 rubler), har dette stoffet mange fordeler, som vil bidra til å takle et stort antall ulike sykdommer. Imidlertid er stoffet ikke et panacea.

Det er ønskelig å ta det med mangel på vitamin A og E, fordi de for det første forsterker absorpsjonen til hverandre, og for det andre ved bruk av andre legemidler, kan du ta vitaminer som ikke for øyeblikket kreves av kroppen og kan forårsake skade. Medisinen har bivirkninger og kontraindikasjoner, slik at den ikke kan brukes i seg selv under alle omstendigheter.

Aevit for kvinner nytte og skade

Aevit er et multivitaminkompleks, basert på en stor mengde vitamin A og E. De er nødvendige for å berikke kroppen, gjenopprette arbeidsevne og vitalitet. Det finnes en rekke funksjoner som å ta Aevit vitaminer for kvinner.

Vitaminer Aevit kapsler hjelper kroppen til å gjenopprette sin normale metabolisme, bidrar til ernæring av celler med oksygen. Dette har en positiv effekt på tilstanden til hud, negler og hår - de blir sterke, begynner å vokse raskere.

Vanligvis foreskriver legene dette legemidlet til pasientene i tilfeller der de er diagnostisert med mangel på vitamin A og E. Dette skyldes langvarig underernæring, fordøyelsessystemforstyrrelser, nedsatt fordøyelighet av noen mineraler. Dessuten påvirker mangelen på vitaminer A og E negativt menstruasjonssyklusen og muskeldystrofi. Drikk vitaminer Aevit trenger når:

Husk at foreskrivende lege skal foreskrive vitaminer, bare han kan bestemme den mest hensiktsmessige dosen for kroppen din. Hvis du tar for stor dose av Aevita, er risikoen for å utvikle fordøyelsesproblemer høy, hodepine og svimmelhet.

Egenskaper ved bruk av Aevita hos kvinner

Legene har lenge forstått hvorfor kvinner tar Aevit. Svaret her er tydelig: styrke håret og neglene, gjør huden din mykere. Et slikt kompleks av vitaminer påvirker også tilstanden til reproduktive systemet, normaliserer hormonell bakgrunn i mastopati. Ta dette komplekse kvinnelige kan med:

Til tross for frykten kan vitamin Aevit ikke provosere en overdose. Prøv imidlertid ikke å overskride den gjennomsnittlige daglige prisen på stoffet.

Du vil kunne føle de første resultatene av en slik behandling om noen få uker: huden ser frisk ut, myk, neglene sterkere, de begynner å vokse raskere. Hvis du ikke vet hvorfor du tar Aevit, bør den lokale terapeuten fortelle deg om dette.

Aevit for hudens skjønnhet

Aevit er ekstremt nyttig for tilstanden til huden. Det er huden som kan vise hvordan kroppen egentlig fungerer: hvis det er sunt, så er alt fint innvendig, hvis akne er konstant tilstede, har den en attraktiv farge - det betyr at du må endre kosthold og livsstil. På grunn av den langvarige mangelen på vitamin A og E blir ansiktet blekt, og dekselet på det begynner å tørke ut og avskalere. Også denne huden er mest utsatt for dannelsen av akne og rynker. For å gjenopprette attraktiviteten i ansiktet ditt, anbefales det å ta 1 kapsel Aevita hver dag i to uker. Imidlertid kan legen din foreskrive et annet behandlingsregime.

For å forbedre tilstanden til huden, er komplekset tillatt å bruke eksternt. For å gjøre dette må du forberede et veldig enkelt verktøy hjemme. Alt du trenger er å legge til noen dråper vitaminvann til din favoritt ansiktskrem. Deretter bruker du stoffene i vanlig modus for deg.

Innen en måned vil du kunne vurdere hvordan huden din har endret seg: akne og rødhet har forsvunnet, rynker har blitt mindre uttalt. Vitamin Aevit er også utmerket i bekjempelse av tørre lepper og sprekker i dem. Klem innholdet i en kapsel, grundig behandle det berørte området og vent til det er fullstendig absorbert.

Søknad Aevita for skjønnhetshår

Vitaminer Aevit brukes ofte til skjønnhet og styrke i håret. Men hvis du bestemmer deg for å bruke dem til dette formålet, velger du ampuller - det blir enklere å bruke dem. Forbered et vitaminkompleks er ganske enkelt, for dette trenger du burdock og linfrøolje. Bland dem i like store mengder, og legg deretter til 2 ampuller av Aevita. Den resulterende masken må blandes grundig og deretter påføres hårrøttene. Det er best å gjøre dette med masserende bevegelser slik at produktet er jevnt fordelt over hele hodet og har tid til å bli absorbert.

Etter at du har behandlet hele hodet, pakk det inn i et vikle, sett et håndkle oppe. Dette vil påskynde absorpsjonsprosessen og vil ikke tillate deg å ødelegge klær og møbler. I gjennomsnitt bør en slik vitaminmaske holdes i en time, hvorefter det er nødvendig å vaske av med rikelig med vann. Umiddelbart etter påføring vil du legge merke til at håret har blitt mykt og silkeaktig.

Metode for bruk Aevita

Fordelene med vitamin Aevit vises i tilfelle at du tar dem riktig. Kapsler skal tas straks etter måltider med rent vann.

For en gjennomsnittlig person, er behandlingen 1 måned, vitaminer blir tatt en gang om dagen. Imidlertid kan doseringen av legemidlet økes på resept. Hvis det oppstår negative effekter etter bruk av Aevita, er det nødvendig å konsultere lege.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Aevit som et eksternt middel til ansiktets eller hårets skjønnhet, bør kompleksene dine ikke overstige en måned i varighet. Hvis denne regelen ignoreres, oppstår habituation - kroppen slutter å opprettholde sin egen tone, blir avhengig av ekstern påfylling.

Aevit er et billig vitaminkompleks som brukes til å kompensere for mangel på retinol og alfa-tocopherylacetat i kroppen, forebygging av visse sykdommer og forbedring av hår og hud. Til tross for den sikre sammensetningen har stoffet kontraindikasjoner, så før du begynner å ta det, bør du lese instruksjonene som viser hvordan du drikker vitaminer riktig, og i hvilke tilfeller bør du avstå fra å ta medisinen.

Vi kan si at Aevit-vitaminkomplekset er bevist i mange år for å forbedre tilstanden til huden som helhet, som er tilgjengelig for alle som ønsker å opprettholde skjønnheten.

Aevit er et terapeutisk legemiddel som inneholder vitamin A, E. Legemidlet er utviklet for å gjenopprette metabolske prosesser i kroppen, nøytraliserer effektene av negative eksterne faktorer, forbedrer mikrosirkulasjonen i kapillærene og motstanden av vev til oksygenmangel, mens man har en lav pris.

 1. Myke kapsler i et gelatineskall av sfærisk eller rund form - inneholder 100 000 IE av vitamin A, 0,1 g E-vitamin og solsikkefrøolje som en ekstra ingrediens. Tilgjengelig i glassbeholdere med 24 kapsler, eller i blisterpakninger med 10 piller.
 2. Løsningen til injeksjon i ampuller på 1 ml - består av 0,035 retinol, 0,1 g alfa-tokoferol. Emballasje av papp inneholder 10 ampuller, bruksanvisninger.
 3. Ansiktscreme - i tillegg til vitamin A, E, inneholder glyserin, bringebærekstrakt, edelweiss, rosmarin. Flasken inneholder 50 ml av produktet, pakket i papkasse.

Aevit har immunostimulerende og antioksidantegenskaper, akselererer prosessen med regenerering, har en gunstig effekt på visjon, reproduktiv funksjon.

Retinol forbedrer vev metabolisme, øker cellulær og humoristisk immunitet, reduserer sannsynligheten for å utvikle patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, og forynker celler. Vitamin A er involvert i dannelsen av beinvev, det visuelle signalet, en gunstig effekt på funksjonen av lakrimale, svette og talgkirtler. Elementet absorberes i mage-tarmkanalen, deponert i leveren.

E-vitamin, som er en del av komplekset Aevit, hindrer dannelsen av giftige stoffer i kroppen, regulerer metabolske prosesser, forbedrer tilstanden av vev og blodkar, alfa-tokoferol er nødvendig for sterk immunitet. Etter å ha tatt stoffet, kommer elementet inn i fordøyelsessystemet, deponeres i musklene, fettvev, lever, binyrene, testikler, røde blodlegemer.

Vær oppmerksom på! Legemidlet Aevit gir normal dannelse av organene i reproduktive systemet, det er nødvendig for modning av fullverdig sæd og modning av egget.

Indikasjoner for bruk

Aevit inngår i kompleks terapi for behandling av aterosklerose, endarteritt, eliminering av underernæring og oksygenmangel i perifere vev på bakgrunn av diabetes, tromboflebitt.

Hva er nyttig kompleks Aevit:

 • eliminering av effektene av stress, fysisk og mental utmattelse;
 • akselererer gjenopprettingsprosessen etter operasjon eller langvarig sykdom;
 • nyttig for øyne, hud, hår, bein;
 • sliter med asteni, perifer neuropati, myopati;
 • kompenserer for vitamin A-mangel, E.

I høyere doser kreves retinol og tokoferol av kroppen etter fjerning av magen, med alvorlig diaré, kronisk kolestase. Aevit er foreskrevet for obstruktiv gulsot, bukspyttkjertelfibrose, psoriasis, brudd på trofisme og vævsmikrocirkulasjon.

Vitaminkomplekset bør være fullstendig atrofi av optisk nerve, hemeralopati, retinitt pigmentosa, systemisk lupus erythematosus, slanking, i nærvær av narkotisk, alkoholisk, nikotinavhengighet. Legemidlet forbedrer helsen under hypertyreoidisme, patologi i tynntarm, akutte og kroniske smittsomme sykdommer.

Vær oppmerksom på! Aevit inneholder høye doser av vitamin A, E, og kan derfor ikke brukes til profylaktiske formål. Medikamentet er kun beregnet for behandling.

Ta stoffet Aevit bedre komplisert i 2-3 uker for å få maksimal effekt fra resepsjonen. Bruksanvisning

Hvordan ta vitamin Aevit kapsler? Piller skal være full, en gang om dagen, uavhengig av måltidet, svelges umiddelbart og helt, trenger ikke å tygge dem, lenge hold i munnen, du kan drikke vann. Varigheten av behandlingen er 1-1, 5 måneder for endarteritt, mastopati, underernæring av perifert vev, til behandling av andre patologier, det er nok å ta stoffet i 20-30 dager.

Vær oppmerksom på! I alvorlige former av sykdommen, når det er nødvendig å oppnå den maksimale terapeutiske effekten raskt, kan vitaminer tas i 2 kapsler hver 8-12 timer i 14 dager.

Aevit-løsningen må være litt oppvarmet før bruk, den administreres intramuskulært i 1 ampul en gang daglig, behandlingen må fortsette i 20-40 dager. Denne metoden for behandling kan redusere sannsynligheten for allergiske reaksjoner, etter at innføringen av legemidlet raskt går inn i systemisk sirkulasjon. Gjentatte kurs anbefales hver tredje 3-6 måneder.

For pleie av aldrende hud, kan du bruke krem ​​- den skal påføres daglig på tidligere renset hud, med massasjebevegelser, prosedyren kan utføres om morgenen eller kvelden 2 timer før sengetid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Aevit hudpleie

For kvinner, vitaminer Aevit - et uunnværlig verktøy for å opprettholde skjønnhet, sunt hår og hud. For å eliminere dermatologiske mangler, er det nødvendig å drikke preparatet i henhold til standardskjemaet - på en kapsel en gang daglig i 25-30 dager, hvorpå det er mulig å bruke midlet eksternt. Hvis hudtilstanden ikke er veldig problematisk, kan du starte behandlingen umiddelbart med aktuell bruk av medisinering.

Ansiktsfordeler med vitaminer Aevit:

 • akselererer regenerering og metabolske prosesser i vev, normaliserer mikrosirkulasjonen;
 • gir det nødvendige nivået av fuktighet;
 • hindrer reproduksjon av patogene mikroorganismer på huden;
 • Beskytter epidermis mot negative effekter av eksterne faktorer;
 • whitens huden, fjerner pigment flekker, rynker, gir en permanent stramning effekt;
 • normaliserer sebaceous kjertler, smalere porene.

Kosmetologer anbefaler at du bruker Aevit for å eliminere akne, akne, seborrhea, dermatitt, psoriasis, økt tørr hud, vitaminer kan påføres huden rundt øynene, nakke og dekolleté.

For medisinske formål bør jenter bruke vitaminer i ren form - pierce kapselen med en steril nål, påfør preparatet til renset hud før du legger deg og vask om morgenen med kaldt vann. Varigheten av behandlingen er 10-40 dager, merkbare forbedringer observeres 2 uker etter starten av behandlingen. Etter å ha fullført kurset for å opprettholde god hudtilstand, bør legemidlet brukes hver 6-8 dager.

For å forynge og fukte huden må du legge 2-3 dråper Aevita direkte inn i en del av kremet før påføring. Bland blandingen, sett på renset hud før sengetid. Det er ingen tidsbegrensning for slik bruk av stoffet.

Hemmeligheten til Aevitas små kapsler er at den trygt kan brukes ikke bare inne, men også utenfor - på ansiktets, henderens og decolleteområdet. Hvordan bruke Aevit for hår

Vitaminkomplekset er nyttig for kvinner som har problemer med håret - det aktiverer vekst, forhindrer tap, styrker folliklene, gjør tråden skinnende og elastiske.

Hvordan bruke vitaminer Aevit for hår:

 1. Inside - i henhold til standardskjemaet.
 2. Som en anrikning for balsam og sjampo - 3-4 dråper i hver del av produktet for hårpleie.
 3. I sin rene form - bruk kapselens innhold på huden, gni den inn i røttene med massasjebevegelser, la det stå hele natten og vask håret på vanlig måte om morgenen. Prosedyren utføres daglig i løpet av uken, eller hver tredje dag i 1,5 måneder.

Vær oppmerksom på! Ekstern bruk Aevita minimerer forekomsten av bivirkninger og tegn på overdosering. For å unngå allergi må du først utføre en følsomhetstest.

Aevita kapsler - det er også et utmerket og budsjett betyr å ta vare på håret ditt, spesielt om vinteren, når håret lider av temperaturendringer og kald vind. Kontraindikasjoner

I bruksanvisningen for vitaminer Aevit detaljerte relative og absolutte kontraindikasjoner. Legemidlet er strengt forbudt å bruke for personer under 18 år, med individuell intoleranse for stoffets komponenter, hypervitaminose av vitamin A, E, tyrotoksikose, glomerulonephritis, kronisk sirkulasjonsfeil.

Under konstant medisinsk tilsyn bør vitaminer være full for følgende patologier:

 • tilbøyelighet til å danne blodpropper;
 • aterosklerose av koronarbeholdere i avansert form;
 • akutt kronisk nyresykdom;
 • hjerteinfarkt, kardiosklerose, dekompensert hjertesvikt;
 • kolelithiasis, cholecystitis.

Personer som har en historie med levercirrhose, viral hepatitt, pankreatitt i kronisk form, alvorlig nyresvikt, sarcoidose, drikker vitaminer med forsiktighet.

Retinol har en teratogen effekt som vedvarer i 6-12 måneder - i denne perioden kan ikke oppfatning planlegges. Vitaminer Aevit kontraindisert under graviditet, spesielt i første trimester, kan forårsake føtale deformitet. I senere perioder kan stoffet kun tas av medisinske grunner, stoffet er kontraindisert hos lakterende kvinner.

Vær oppmerksom på! Når du spiser mat med høyt innhold av selen, er det nødvendig å redusere dosen av Aevita med en tredjedel eller en halv - dette sporelementet reduserer kroppens behov for vitamin A, E.

Til tross for sin sikkerhet og ufarlige sammensetning, bør ikke legemidlet Aevit tas av gravide kvinner og ammende mødre. Bivirkninger

Hvis de anbefalte dosene blir fulgt, tolereres vitaminene godt av pasienter i alle aldre, negative reaksjoner forekommer oftest når instruksjonene ikke følges, og følsomheten for ingrediensene i legemidlet øker.

Mulige bivirkninger:

 • dyspeptiske lidelser - kvalme, oppkast, diaré;
 • seboré, midlertidig alopecia;
 • cephalalgia;
 • gastralgia;
 • irritabilitet, sløvhet, kronisk tretthet.

Aevit kan forårsake forverring av kronisk pankreatitt, gallesteinsykdom. Noen ganger, mens du tar medisinen, er det en liten feber, magesmerter, nedsatt koordinasjon, smerte i nedre ekstremiteter.

Vær oppmerksom på! En overdose av stoffet Aevit har en tendens til å utvikle vitamin A, E hypervitaminose, noe som kan føre til utvikling av alvorlige patologier.

Aevit er et effektivt kompleks som inneholder nyttige vitaminer for hud, hår, beinvev, det er foreskrevet for å forbedre terapeutisk effekt av medisiner under behandling av mange alvorlige sykdommer. For å unngå overdose, allergier og andre bivirkninger er det nødvendig å følge dosene og administrasjonsreglene som er spesifisert i bruksanvisningen, bare kjøp medisin på apotek.

Aevit, fordelene med dette stoffet, bestående av vitaminer A og E, er bevist av erfaring. Fordelene med vitamin Aevit er ubestridelig, men du må ta det klokt, for ikke å skade din helse og skjønnhet.

Aevit er et vitaminpreparat som er foreskrevet for vitamin mangel (vitaminmangel), så vel som for terapeutiske formål for å bekjempe en rekke sykdommer. Den inneholder vitamin A (retinol) og vitamin E (tokoferol).

Aevit, fordelene som for mennesker er bevist både av erfaring og av forskere, er nødvendig for å opprettholde helse. Tilstrekkelig mengder vitamin A er avgjørende for utmerket visjon. Dens mangel fører til såkalt nattblindhet, det vil si at en person ikke klarer å se tydelig i mørket. I tillegg er retinol viktig for huden. Hver kvinne vet at vitamin A er en av hovedkomponentene i anti-aging kosmetiske produkter. Retinol stimulerer den naturlige produksjonen av kollagen.

E-vitamin er et skjønnhetsvitamin. Denne kraftige antioksidanten bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og miljøets skadelige virkninger. Også, tokoferol normaliserer blodsirkulasjonen og styrker veggene i blodårene.

Fordelene med vitamin Aevit vil bli maksimert i følgende tilfeller:

- raskt vekttap

Mange kvinner er klar over et slikt stoff som Aevit. Fordel og skade er imidlertid kombinert, som i andre legemidler. Ja, det er disse vitaminene som kan betraktes som et legemiddel, siden deres ukontrollerte bruk kan føre til triste konsekvenser. Mottak Aevita inne må forekomme i henhold til instruksjonen (anbefaling fra legen).

Retinol for problematisk, fet hud er nummer én løsning. Svarte flekker, ønske, pustler - alt er innenfor kraften av vitamin A. En kompetent kosmetolog foreskriver alltid dette stoffet sammen med antibakterielle midler (og det er mulig at intravenøs administrering av Aevita er tilgjengelig, men bare fra 14 år). Selv om hyppigere foreskrevet ekstern bruk. Den lokale effekten av komponentene har en gunstig effekt på stoffskiftet i hudcellene, noe som betyr at sammensetningen av talg er normalisert. Aevit fremmer også immunitet.

For problematisk ansiktshud, er følgende applikasjonsmønster mulig: etter rengjøring med skrubbe er det nødvendig å påføre en oljeløsning fra kapselen (for dette må du pierce den) med tappende bevegelser på fingrene. Legemidlet absorberes raskt, så det er ikke nødvendig å fjerne det med serviett etter en tid. Kurset er designet for 15-30 prosedyrer. Deretter må du ta en pause i tre måneder.

Fordelene med Aevita for huden, spesielt hvis den er tørr og / eller med tegn på aldring, er stor. Vitamin A reduserer hudfading, flaking. Den kraftige antioksidant effekten besatt av retinol og tokoferol undertrykker den negative påvirkning av miljøet.

For å redusere ubehag forårsaket av tørr hud, kan du lage denne masken: Etter å ha separert eggeplommen fra proteinet, bland med en teskje honning, olivenolje (eller noe annet) og innholdet i Aevita kapsel. Den resulterende blandingen skal påføres på renset ansikt og nakke, og du bør unngå øyeplass. Etter 15-20 minutter må du vaske med varmt vann uten såpe.

Hvis de første tegnene på aldring vises, kan masken være slik: Bland en spiseskje med gul ler med en stor skje varm melk, eggeplomme og to knuste mynteblader. Til blandingen legges oljen fra en kapsel Aevita. Masken skal holdes på ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter med vann.

For øvrig, hvis du legger innholdet i to eller tre kapsler til et anti-cellulittmiddel (like før bruk), vil resultatet bli fantastisk. Vitaminer aktiverer metabolske prosesser, som huden strammer og blir glatt og elastisk. Men det er viktig å gjennomføre ikke mer enn 15 prosedyrer!

For hår er dette mirakelhjelpet også nødvendig. Ved å legge til noen dråper til en maske kjøpt i butikken eller tilberedt med egne hender, klarer du å forbedre effekten. Hår begynner å vokse raskere og mer sunt.

De viktigste sakene eksperter advarer om, er ikke å overdrive det! Trenger å vite når du skal stoppe. Ellers kan det være vanedannende.

Det finnes mange verktøy som Aevit. Skader og fordeler er selvfølgelig for alle. Men kompetent bruk og kunnskap om egne funksjoner vil bidra til å holde helse, ungdom og skjønnhet.

Ofte, på grunn av mangel på søvn, tung fysisk anstrengelse og strenge dietter, svekkes menneskekroppen. Neglene exfolierer, håret faller ut og hudfarge forsvinner. For å støtte det, anbefales det å ta vitaminkomplekser. Blant sistnevnte skiller Aevit seg ut. Men før du begynner å ta stoffet, må du ta en nærmere titt på bruksanvisningen. Så hvorfor ta det?

Hva er Aevit

Aevit er et kompleks som inneholder to hovedkomponenter: vitamin A og E. En gul kapselpreparat og ampuller til intramuskulære injeksjoner produseres. Sistnevnte er kun tilgjengelig på resept og brukes ikke til å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Kapslene lagres ved en temperatur på ikke over 20 ° C i to år fra fremstillingsdatoen.

Aevita inneholder i en kapsel:

 • 10.000 IE av vitamin A (retinol);
 • 100 mg vitamin E (tokoferol).

Aevit er en gul kapsel som inneholder tokoferol og retinol

For å forstå hva fordelene med stoffet er, er det nødvendig å vurdere hver komponent separat:

 1. Vitamin A: styrker immunforsvaret og forbedrer metabolske prosesser i vev, forhindrer forekomsten av patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, bidrar til å forynge celler og vev, forbedrer synsstyrken, deltar i dannelsen av bein og har en positiv effekt på kjertlene.
 2. E-vitamin: bekjemper frie radikaler i kroppens celler, hjelper til med å normalisere metabolske prosesser, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer en rekke kardiovaskulære sykdommer, støtter reproduktiv funksjon, fungerer som en profylakse for kreftssykdommer og fremmer aktiveringen av immunitet generelt.

Interessant, retinol øker antioksidantegenskapene til vitamin E. Det er derfor komponentene i legemidlet er spesielt effektive sammen.

For hva og hvordan å ta kvinner

Kvinner tar Aevit til flere formål:

 • styrke håret;
 • forbedre hudtilstanden;
 • gjør neglene dine mer holdbare;
 • normalisere hormoner;
 • forbedre tilstanden til reproduktive systemet.

For ansiktshud

På grunn av mangel på vitamin A og E, får huden en tusky farge, små utslett og peeling vises. I dette tilfellet er sannsynligheten for premature rynker høy. Hvis disse problemene oppstår, ta vanligvis en kapsel Aevita daglig i 2 uker.

For å forbedre helsen til huden, kan Aevit legges til kremen eller tas oralt.

I tillegg kan verktøyet brukes eksternt. For å gjøre dette, skal du bare kutte Aevitas ene kapsel og legge den resulterende oljen til din favoritt ansiktskrem. Du får et vitaminrikt middel. Etter noen ukers bruk kan du se hvordan huden har forandret seg til det bedre: kviser har tørket ut, rødhet forsvunnet og fine rynker utjevnet. Du kan bruke denne metoden kontinuerlig.

Aevit kjemper perfekt mot tørr hud på leppene. Kross kapselen og bruk innholdet til problemområdet. Etter at produktet er absorbert, bruk vanlig leppebalsam. Du kan gjøre prosedyren daglig.

For huden rundt øynene

De første tegn på aldring vises vanligvis på huden rundt øynene. En maske med Aevit bidrar til å oppdatere problemområder. Prosedyren utføres i flere faser:

 1. Klar hud fra kosmetikk og akkumulerte urenheter. En vanlig vaskeleg eller mycelvann er ideell for dette.
 2. Pierce Aevitas kapsel med en ren nål.
 3. Slå vitaminolje inn i huden rundt øynene med fingrene på fingrene. Prøv å gjøre dette i løpet av massasjen: Start fra det innvendige hjørnet og følg utvendig, og grip det øvre og nedre øyelokket fullt ut.

Prøv å massere huden rundt øynene så forsiktig som mulig.

 • Fem minutter vil være nok for den første prosedyren. Etter denne tiden, fjern den gjenværende emulsjonen med en tørr bomullspute. Videre kan varigheten av eksponeringen av masken økes. Maksimum er tjue minutter.
 • Ved slutten av prosedyren smøres huden med en krem ​​laget for området rundt øynene.
 • Mask er ønskelig å gjøre om kvelden. Når det gjelder frekvensen - se hvordan huden. Hvis det er for tørt, bør prosedyren utføres så ofte som mulig. Hvis du lager en maske for profylakse, så vil to ganger i uken være nok.
 • Komplementet kan være banan og potetmos, krem ​​og havregryn. Ta to teskjeer for tre kapsler Aevita.

  Bananpuré i tillegg fukter øyelokkhuden

  Video: hudpleie rundt øynene ved hjelp av Aevita

  For hår

  For å styrke håret mer egnet Aevit i form av ampuller, fordi det vil være lettere å bruke stoffet. Ta oljen av burdock og lin som grunnlag. Kombiner komponentene i forholdet 1: 1 og tilsett 2 ampuller Aevita til blandingen. Bland emulsjonen grundig. Påfør produktet på rotsonen og vent til sammensetningen er jevnt fordelt på håret. For å øke hastigheten på denne prosessen, ta en lett hodemassasje.

  Grunnlaget kan også ta ricinusolje, noe som øker veksten betydelig.

  Linfrøolje er bra for hårpleie.

  Etter å ha behandlet håret med sammensetningen, rist hodet med klamfilm. Etter en time skylles av med sterkt vanntrykk. Du trenger ikke å bruke sjampo, siden masken som er igjen på håret, varer i noen flere timer.

  Også for hår vil det være nyttig å bruke Aevit inni. En kapsel per dag vil være tilstrekkelig. Kurs - 4 uker. Deretter må du ta en pause i en måned og om nødvendig å gjenoppta behandlingen.

  For negler

  Den mest effektive måten å bruke Aevita på på negler er en emulsjon av olivenolje og selve preparatet. Ingredienser er tatt i forholdet 1: 1. Det resulterende verktøyet gnides inn i kutikulaen til den er helt absorbert.

  Olivenolje i kombinasjon med Aevit styrker neglene og nærer nagelen

  Det anbefales å utføre prosedyren flere ganger i uken med jevne mellomrom.

  For å styrke neglene, er det nyttig å legge til noen dråper Aevita til en vanlig håndkrem. I tillegg bidrar kapslene innvendig også til å forbedre helsen til platene og kutikula.

  Til andre formål

  Å normalisere hormonet og forbedre tilstanden til reproduktive systemet Aevit tatt i samsvar med anbefalingene fra legen. En er foreskrevet to kapsler per dag, den andre. Husk å konsultere en spesialist i gynekologi, ikke delta i amatør i behandlingen av slike alvorlige lidelser.

  For hva og hvordan å ta menn

  I tillegg til den generelle styrken av kroppen påvirker Aevit menn som følger:

  1. Effekten av Aevita ligner på virkningen av hormoner som er ansvarlige for muskelvekst. Dette brukes ofte av idrettsutøvere. For å oppnå maksimal effekt er det nok å bruke en eller to kapsler av legemidlet per dag.
  2. Legene foreskriver Aevit menn med nedsatt reproduktiv funksjon. Takket være preparatet blir spermatozoa mer aktive, noe som gjør oppfatningen mer sannsynlig.
  3. Aevit anbefaler med økt fysisk anstrengelse. Å ta stoffet akselererer muskelgjenoppretting.

  Trener regelmessig, menn må ta ekstra vitaminer.

  Før du begynner å ta Aevit for å bygge muskler eller forbedre reproduktiv funksjon, bør du konsultere legen din. Men hvis du vil bruke stoffet til å styrke immunforsvaret, bruk deretter en kapsel per dag i en måned. Deretter må du ta en pause i flere uker og gjenta behandlingen.

  Interessant, for menn så vel som for kvinner, er Aevit egnet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Metoder for anvendelse er det samme som for den vakre halvdelen av menneskeheten.

  For hva og hvordan å ta barn

  Barn Aevit er vist i følgende tilfeller:

  1. Beriberi. Denne mangelen på visse stoffer i kroppen, på grunn av hvilken den generelle tilstanden til barnet er betydelig forverret.
  2. Lag i utvikling. Barnets kropp vokser stadig, så han føler behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvis det er mangel på flere elementer på en gang, blir utviklingen redusert. For å unngå dette, må barn regelmessig ta vitaminer, inkludert Aevit.
  3. Tap av synsstyrke. Skolebarn og studenter leser og jobber mye på datamaskinen. I denne forbindelse mister folk i en tidlig alder ofte sin visjon helt eller delvis. Aevit er en god forebygging av slike problemer.
  4. Flott fysisk anstrengelse. For at musklene skal kunne komme seg raskt, er det nødvendig å hele tiden opprettholde balansen mellom vitaminer og mineraler i kroppen. Aevit - en av de viktigste elementene.
  5. Tørt hår, sprø negler og kjedelig hud. Ofte oppstår disse problemene hos barn lastet med studier og ulike seksjoner. Å støtte den unge kroppen vil hjelpe Aevit.

  Det er svært viktig for barn å få de nødvendige vitaminer og sporstoffer, men under 14 år anbefales det ikke å ta Aevit

  Barn Aevit foreskrevet av lege. Opptil 14 år anbefales ikke å ta stoffet. For å oppnå denne alderen, kontakt lege og konsulter om dosering og bivirkninger. Hvis spesialisten anser det nødvendig, vil han utnevne Aevita til barnet.

  Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

  Til tross for fordelaktige egenskaper har stoffet følgende kontraindikasjoner:

  1. Allergi mot vitamin A og E.
  2. Tyreotoksikose.
  3. Glomerulonefritt.
  4. Inflammatoriske prosesser i nyrene (med ekstrem forsiktighet).
  5. Åreforkalkning.
  6. Graviditet og ammingstid (kun med tillatelse fra observatøren).
  7. Alder opp til 14 år.
  8. Cirrhosis, viral heppitis, cholecystitis (utpekt bare av lege).

  I tillegg kan følgende bivirkninger oppstå ved bruk av Aevita:

  • diaré;
  • kvalme;
  • oppkast;
  • kløe;
  • utslett;
  • rødhet;
  • apati;
  • døsighet;
  • smerte i hodet;
  • svimmelhet;
  • kramper.

  For å unngå ubehagelige konsekvenser, sørg for å konsultere legen din før du tar stoffet og følg nøye med den foreskrevne dosen.

  A og E er fettløselige vitaminer. Slike stoffer kan akkumuleres i kroppen, så det gir ingen mening å stadig ta dem. Ellers bidrar du til overdosering, som igjen kan føre til bivirkninger.

  Store produsenter Aevita

  De mest kjente produsentene av Aevita er:

  Aevit produserer mange selskaper, men sammensetningen er nesten alltid den samme.

  Sammensetningen av narkotika er nesten det samme, så stole på doktors mening og prisen. Prøv å ikke kjøpe en glatt billig Aevit, fordi den kanskje ikke er av høy kvalitet.

  Mat rik på vitaminer A og E

  Vitamin A finnes i matvarer av både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Det er nødvendig å ta hensyn til at det ikke er noe fett i grønnsaker, frukt og grønnsaker, takket være at stoffet absorberes bedre. Så ikke glem å legge til krem ​​til gulrotjuice og vegetabilsk olje i en salat.

  Den høyeste konsentrasjonen av vitamin A er observert i følgende matvarer:

  • fiskeolje;
  • kyllingelever;
  • biff leveren;
  • acne;
  • smør;
  • kyllingegg;
  • hard ost;
  • gulrøtter;
  • sorrel;
  • persille;
  • tørket rosehip;
  • paprika;
  • tomater;
  • gresskar;
  • aprikoser,
  • persimmon;
  • Viburnum.

  Å få en overdose av retinol med mat er nesten umulig. I tillegg er vitaminer bedre absorbert fra mat, derfor, hvis mulig, bruk disse matvarene så ofte som mulig.

  Fotogalleri: hvilken mat inneholder vitamin A

  E-vitamin er hovedsakelig funnet i matvarer av vegetabilsk opprinnelse:

  • nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter, valnøtter);
  • tørkede aprikoser;
  • havtorn;
  • hunden steg;
  • hvete;
  • spinat;
  • Viburnum;
  • sorrel;
  • svisker,
  • havremel;
  • bygg grits.

  I tillegg er tokoferol tilstede i produkter av animalsk opprinnelse:

  Som i tilfelle av retinol, er et overskudd av vitamin E med mat vanskelig å oppnå. Hvis menyen er rik på matvarer med høyt innhold av tokoferol, kan du ikke ta det ekstra.

  Fotogalleri: hvordan kompensere for mangel på vitamin E

  Tilbakemelding om fordelene ved søknaden

  Aevit påvirker hele kroppen positivt når den brukes riktig. Men ta bare løsningen hvis du ikke får nok retinol og tokoferol sammen med mat. Husk at stoffet har bivirkninger og kontraindikasjoner. Sørg for å konsultere en spesialist før du starter kurset Aevita.

  Catherine, 21 år gammel. Født i en liten by Chkalovsk. Jeg jobber som forsikringsagent, men i mitt hjerte er en kreativ person. Fra en tidlig alder skrev hun poesi og holdt en dagbok, hvor hun fremstod sine tanker nesten daglig. Jeg har lenge ønsket å begynne å skrive. Ikke skriv om igjen, ikke kopier, men skriv. Og takket være Monica, hadde jeg muligheten, som jeg er veldig takknemlig for denne utgaven. Takk for muligheten til å utvikle seg som en ekte forfatter! Vurder denne artikkelen:

  Hvorfor og hvordan du tar vitaminer Aevit?

  Alle vet hvor fordelaktige vitaminer er for kroppen, og at man alltid bør forsøke å sikre seg fullt ut med disse essensielle komponentene. Dessverre kan ikke alle oppnå et uttømmende inntak av disse stoffene med mat, i tillegg kan mange sykdommer og faktorer fra utsiden negativt påvirke deres fordøyelighet og suverenitet. Det er ikke overraskende at mange foreskriver inntak av spesielle balansert vitaminkomplekser, som kan inneholde både et stort antall komponenter og flere separate, for eksempel vitamin A og E, som i Aevit.

  Innholdet i artikkelen:

  Sammensetning og egenskaper av vitaminer

  Aevit er et vitaminkompleks basert på navnet som det blir klart på grunnlag av hvilke komponenter det er bygget - vitaminer A og E. Disse stoffene tilhører gruppen av fettløselige og har en hel liste over nyttige egenskaper:

  • Retinol, eller vitamin A, spiller en viktig rolle i produksjonen av enzymer for normal funksjon av leveren, sentralnervesystemet, muskel og bindeelementer. Komponenten er viktig for syntese av deoksyribonukleinsyre (DNA), hormoner i seksuelt spektrum, samt for fornyelse av hudvev og deres derivater, nemlig hår og negler. Vitamin er viktig for normal funksjon av netthinnen, samt for riktig utvikling av embryoet i livmoren;
  • Funksjonene av vitamin E i dag er ikke fullt ut forstått. Således er det kjent at komponenten hemmer løpet av reaksjonen av frie radikaler, forhindrer dannelsen av substanser som ødelegger cellemembraner, og normaliserer funksjonen av nervesystemet og muskelelementene. Komponenten har også en positiv effekt på hastigheten på regenerative prosesser.

  Det ble funnet at disse to vitaminkomponentene fungerer best sammen, så dette komplekset er veldig populært og effektivt. Godkjennelse av et slikt kompleks gjør det mulig å normalisere metabolske prosesser, forbedre motstanden mot stressende situasjoner, normalisere produksjonen av enzymer, øke motstanden av vev og organer til oksygenmangel, og generelt forbedre tilstanden til kroppen. I sammensetningen av legemidlet i tillegg til disse to vitaminkomponentene er det bare hjelpestoffer og komponenter som gelatinekapselet er laget av.

  Narkotikautslippsform

  Legemidlene er tilgjengelige i form av kapsler og i form av en væske til injeksjonsterapi. Vanligvis inneholder en kapsel av stoffet 100 000 IE av vitamin A og 0,1 gram vitamin E. Sammensetning for injeksjon (som også brukes til ekstern bruk) i 1 ml består av 0,035 gram vitamin A og 0,1 gram vitamin E. Dosering er ofte standard, uavhengig av om du har Aevit Meligen eller et produkt fra en annen produsent. Kapsler leveres til kunder i ulike emballasjer eller i blister eller i krukker, og sammensetningen for injeksjon er i glassampuller med 10 stk i pappkasser.

  Hva er de fordelaktige vitaminer for kvinner?

  Vitaminkomponenter kan bringe ikke bare vanlige, men også målrettede fordeler. Så vurderte komplekset vil være nyttig i en rekke situasjoner som er relevante bare for det rettferdige kjønn.

  Under graviditet og planlegging

  Fordelene ved et slikt kompleks for fremtidens mors kropp er avhengig av doseringene av produktet tatt, fordi store mengder vitaminer fra sammensetningen akkumuleres i vevet, og øker sannsynligheten for toksiske effekter på den utviklende babyen. Imidlertid anbefaler noen kvinner at de skal bruke verktøyet, spesielt når de planlegger graviditet. Vanligvis er det foreskrevet å stimulere metabolske prosesser og generell kroppsstyrking, da det er nødvendig å forberede seg på økt belastning under svangerskapet (men en viktig nyanse er at stoffet er full, litt tid før den planlagte unnfangelsen, men ikke under den). Under selve graviditeten brukes Aevit ofte som et verktøy for å sette opp arbeidet i sirkulasjonssystemet for å sikre full blodtilførsel til fosteret. Det er imidlertid verdt å merke seg at, med tanke på mulige bivirkninger, er det kun en lege som kan ta en beslutning om slik behandling og sette en bestemt dosering av komplekset.

  Til behandling av mastopati

  Den største fordelen med vitaminkomplekset, som ofte foreskrives i tillegg til stoffene i hovedterapien, er i tilfelle mastopati normalisering av hormonbakgrunnen, fordi brudd i det ofte virker som den primære kilden til sykdommen. Også av stor betydning er komposittens egenskaper for å forhindre giftig skade på celler, spesielt og kjertelvev. Som et hjelpestoff har vitaminkomplekset en positiv effekt på tilstanden til brystkjertelen, noe som øker utbruddet av utvinning og forhindrer utviklingen av noen farlige komplikasjoner.

  Fordelene ved bruk av Aevita for menn

  Resultatet av å ta vitaminkomplekset av menn, er først og fremst å forbedre den reproduktive funksjonen. Hvis for kvinner under graviditetsplanlegging komplekset ikke kan tas hele tiden, så for andre halvdel er det ingen slike restriksjoner. Kvitteringen av en tilstrekkelig mengde vitamin A og E i fremtidens fars kropp er en garanti for sin fullverdige fruktbarhet. Disse komponentene er direkte involvert i utviklingen av mannlige gameter, har en positiv effekt på sædmotilitet og inneholder deres membraner i tone.

  Hva drikker de vitaminer: indikasjoner for bruk

  Betraktede vitaminer, som er de viktigste stoffene, er involvert i mange intraorganisme prosesser, så listen over indikasjoner for deres bruk er ganske omfattende. Dermed er Aevit foreskrevet når ernæringen er begrenset, eller når absorpsjonen av vitaminer i fordøyelsessystemet er svekket, særlig under følgende forhold:

  • diaré;
  • problemer med behandling av fett i fordøyelsessystemet og deres økte eliminering med masser av avføring - steatorrhea;
  • Crohns sykdom;
  • cøliaki
  • levercirrhose;
  • problemer med galdevev patency;
  • gjenvinning av kroppen etter akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
  • feil og ubalansert diett, umettet med tilstrekkelig mengde vitaminelementer;
  • langvarig eksponering for stress;
  • hypertyreose;
  • nikotin, alkohol og narkotikamisbruk;
  • graviditet og amming.

  Vitaminkomplekset brukes også i kosmetikk, siden vitamin A og E regnes som middel til skjønnhet.

  Instruksjoner for bruk i kapsler og ampuller

  Fordelene og skadene til dette komplekset, eller mer presist, hva bruken for en person vil bli til, avhenger av bruken av dens bruk. Så, i intet tilfelle kan ikke overstige anbefalt dose, da dette kan føre til betydelig skade på kroppen. Når du tar komplekset, er det viktig å ta hensyn til tilgjengeligheten av bevis, samt innholdet i disse komponentene av konsumert mat.

  Hvordan ta Aevit voksne

  Legemidlet tas muntlig, uten å tygge eller oppløses, men bare svelger. Det er viktig å vaske produktet ned med nok vann og ta det etter måltider. Varigheten av kurset avhenger av problemets natur og er satt individuelt. Doseringen av vitaminkomplekset for en voksen er en kapsel om gangen. Gjennomsnittlig løpetid er en måned.

  Hvordan drikke kompleks for barn

  Når man studerer sammensetningen av vitaminkomplekset, oppstår spørsmålet utilsiktet - hvordan kan du drikke Aevit barn i barndommen, hvis innholdet av vitaminer overgår behovet for en voksende organisme flere ganger? Doseringen gjør bruk av stoffet for barn umulig, men etter 14 år kan det brukes trygt hvis det er indikasjoner i henhold til anbefalingene for voksne - en kapsel per dag. I noen tilfeller kan legen foreskrive komplekset for barnet, men disse er separate situasjoner (noen ganger er komplekset nødvendig hvis det er en sykdom som øker behovet for disse vitaminelementene).

  Bivirkninger

  I de fleste tilfeller er stoffet godt tolerert av pasienter, spesielt hvis balansen av mottak av vitaminelementer i kroppen. Tabletter kan kun fremkalle bivirkninger i visse situasjoner, og de kan manifestere seg ved nedsatt avføring, oppkast, magesmerter og allergiske reaksjoner. Hvis doseringen ikke observeres, utvikler tilstanden hypervitaminose i lang tid, noe som resulterer i hodepine, søvnforstyrrelser, økt irritabilitet, apati. Konsekvensene vil være for huden på hæler, palmer og hodebunn - dekslene blir tørre, knekker, håret faller ut.

  Kontraindikasjoner til bruk av narkotika

  Kontraindikasjoner for bruk av det betraktede vitaminkomplekset er for det første overfølsomhet overfor bestanddelene i sammensetningen. Du kan heller ikke bruke verktøyet til pasienter med tyrotoksikose, kronisk sirkulasjonsfeil. Spesiell forsiktighet ved opptak krever en historie med hjerteinfarkt og økt risiko for blodpropper.

  Hvordan bruke Aevit eksternt til ansikt, hår og negler

  Egenskapene til vitamin A og E gir oss mulighet til å betrakte dem uunnværlige bestanddeler av skjønnhet. Så sikrer retinol den normale gjennomgangen av prosesser på mobilnivå, beholder fuktighet i huden, forbedrer den cellulære immuniteten, forbedrer de epidermis beskyttende egenskapene, og forbedrer også blodsirkulasjonen i små kar. Vitamin E, som igjen sikrer den riktige vitale aktiviteten til cellene, forbedrer hudens kvalitet, fjerner pigmentflettene og stimulerer vevregenerering. Aevit er spesielt nyttig for huden rundt øynene, fordi den er veldig tynn og raskt gjennomgår aldersrelaterte endringer. Ikke overraskende, disse stoffene brukes ofte til lokal applikasjon for å forbedre hud, hår og negler.

  Så bruk et vitaminkompleks som følger:

  • Fra rynker rundt øynene er det laget en maske med en teskje honning, 5 ml olivenolje og en ampul av vitaminkomplekset. Sammensetningen påføres på problemområdet i en kvart time;
  • med akne og andre hudutslett, kan sammensetningen påføres i ren form, prikket en gang om dagen i en til to uker;
  • vitaminer blir ofte tilsatt til krem ​​for å berike sin sammensetning, og bare brukes til det tiltenkte formål. En servering vil være nok et par dråper av stoffet;
  • hjemme, kan du lage en leppe gel ved å blande kakaosmør, kokosnøtt, shea, et par Aevita hetteglass og tea tree olje;
  • For håret, er løsningen også ofte brukt i sin rene form, ved å bruke innholdet i flere ampuller i hodebunnen og på problemområder, for eksempel på de splitte ender. Tåler en slik maske i flere timer, men det er best å gå om natten, så vask bare med sjampo;
  • Du kan lage en maske for å øke hårveksten - bland vitaminer med juice av pæren (en ampul med per fat skje fersk produkt). Påfør masken til hodebunnen i en tredjedel av en time en gang i uken;
  • For å få fordelene med negler, blandes Aevit med håndkrem, og en gang om dagen gni komposisjonen inn i negleplaten. I sin rene form anbefales prosedyren ikke.

  anmeldelser

  Marina: Så dette stoffet som foreskrevet av en lege som en del av graviditetsplanleggingen, men stoppet med å ta det tre måneder før forsøkene. Ektemannen drakk til et vellykket resultat.

  Zoya: Et godt og enkelt kompleks for å forebygge det, selvfølgelig, du vil ikke drikke, men hvis du merker mangelen på disse komponentene i dietten, gjenoppretter Aevit tilstanden godt.

  Sveta: Hørt om dette stoffet, men tok aldri det. Jeg tror det er farlig å ta en beslutning om å drikke vitaminer, du trenger bare en lege for å foreskrive, ellers kan du bare gjøre deg værre og få nye problemer.

 • Flere Artikler Om Typer Acne