Hos personer med fet hud og økt sebaceøs utskillelse, blir komedoner ofte dannet - fettete plugger, hvor toppene blir svarte på grunn av blanding av smuss, støv, sminkepartikler og eksfolierte epidermier. Vanligvis oppstår det sorte prikker på nesen - det er umulig å kvitte seg med dem for alltid, men regelmessig rensing og innsnevring av porene vil bidra til å redusere utseendet, huden vil se frisk ut og huden vil bli bedre. Prosedyrene bør utføres daglig, så periodiske besøk til skjønnhetsekspert vil gi en kortsiktig effekt. Og nå, la oss se hvordan å kvitte seg med svarte prikker på nesen hjemme? Prøv et omfattende program ved hjelp av tilgjengelige verktøy.

Hudrensing

Damp ut ansiktet

Den viktigste metoden for å håndtere komedoner er ansiktsrensing. Bare vanlig fjerning tillater dem å takle mengden, gjør huden jevn, hudfarge sunn, estetisk tiltalende. Den enkleste måten å presse på sorte prikker er at du kan gjøre det hjemme, vurderer alle regler for desinfeksjon. Men ansiktet bør være forberedt før det - dampende slik at porene blir forstørrede og smøreproppene kommer av lett, uten innsats, etter lyspressing. De viktigste dampprosedyrene:

 • Dampbad - koker vann i en liten gryte, legg til en skje med urteblanding (kamille, salvie, St. John's wort), en dråpe eukalyptus essensiell olje, tea tree eller sitron. Bøy over en kasserolle, dekk hodet med et tykt håndkle og pust varm luft i 15 minutter.
 • "Hot" masker - du vil trenge ferdige formuleringer som har en dampende effekt. Disse kan være industrielle masker med blå leire, "hot" scrubs, spesielle dampstrimler.
 • Besøkende bad, badstuer, bruk av varme komprimerer. Under hygieneprosedyrer under påvirkning av damp og vann åpnes porene - effekten tilsvarer virkningen av et dampbad for ansiktet. Kombiner bad, besøk et bad og utføre kosmetiske prosedyrer - fordelen vil være todelt. Som en komprimering, bruk en varm avkok av kamille - klem gasset foldet flere ganger i det, legg det på ansiktet ditt. Bytt kompressen etter at den har kjølt seg ned.

Klem ut riktig

Etter at porene har utvidet seg, fortsett til ekstrudering av svarte flekker - vask hendene dine, pakk fingertuppene dine med en steril gassduk, fukt dem i en løsning av hydrogenperoksid eller i en spesiell antiseptisk lotion. Fjern kun de ålene som gir seg bra - trykk fingrene på begge sider av den svarte prikken. Hvis noen komedoner ikke kunne bli presset ut første gang, så la dem være - For mye ål kan føre til dannelse av betent akne og arr. Tørk behandlet hud med en løsning av salicylsyre, tonic for fet hud eller et stramningsekstrakt. Etter rengjøring må du ikke bruke sminke, la ansiktet hvile.

Patch - alternativ til damping

Et alternativ til damprengjøring er et rengjøringsgips - det skal limes på ryggen og vingene på nesen, tåle tiden som er angitt av instruksjonene og brått fjernet. Slike striper kan fremstilles uavhengig - bland gelatin og varm melk grundig, sett sammensetningen i 10 minutter i mikrobølgeovnen. Påfør den varme oppsvulmede massen på nesen, vent på at masken er helt herdet og fjern den gelatinøse filmen sammen med svarte korker som sitter fast på den. Også for hjemmebruk er utformet apparater med virkning av vakuum - en spesiell dyse skaper et negativt trykk, på grunn av hvilke pluggene blir trukket ut av porene.

Det anbefales å utføre rengjøring med etterfølgende klemme en gang i en til to uker - hyppigere damping kan føre til utvidelse av porene og forverre situasjonen. Damprengjøring kan kombineres med andre metoder for å bli kvitt komedoner.

Lightening måte å kvitte seg med sorte prikker

Spesielle prosedyrer vil bidra til å rengjøre porene og gjøre toppen av sebaceous pluggene lyse. Hell i en liten kopp en såpeoppløsning av vanlig baby såpe, uten dufter eller fargestoffer. Tilsett en halv teskje fint salt og brus til det. Damp en bomullspute til denne blandingen, klem lett og gå over huden - i myke sirkulære bevegelser uten å presse. Etter 3 minutter skyll ansiktet med kaldt vann.

Svarte prikker kan misfarges og gjøre dem mindre merkbare med sitronsaft - fortynn det med vann i like deler, tørk ansiktet en gang om dagen. I stedet for juice kan du bruke en flytende løsning av askorbinsyre. Hydrogenperoksidoppløsning bør kun brukes hvis huden din er veldig fet - sammensetningen er veldig tørr. Ta pauser i to til tre uker for ikke å forstyrre vannbalansen i huden.

Rengjør ansiktsmasker

I intervaller mellom ansiktsrensing, gjør enkle masker som holder huden ren, nærer og fukter den.

Komposisjoner for rensing:

 • Havregryn - Løs opp de knuste flakene med varm melk til en tykk slurry, bruk på nesen, la i noen minutter. Fjern masken med vann.
 • Leire - Løs opp pulverformet masse med vann, smør nesen med den, hold den til helt tørr, og rengjør den med en myk, fuktig, porøs svamp.
 • Honning - væskesammensetning spredt over nesen, utfør klappbevegelser med fingertippene til da, til hendene ser tette hvite klumper. Vask med varmt vann.
 • Rice - på kvelden, damp opp en skje med ris, drenne vannet om morgenen, og smør vingene på nesen og tilbake med den resulterende massen. Etter 15 minutter kan du vaske.
 • Koriander og gurkemeie juice - like deler av væsker blande, bruk sammensetningen for daglige gnidningsområder med klumper av sorte prikker.

Lysemasker

 • Kefir eller yoghurt kan brukes i stedet for såpeskum om morgenen, samt en maske. Smør nesen, vent til kefir tørker, vask deretter masken av.
 • Rømme og salt - to spiseskjeer rømme blandet med en skje med grovt salt. Tørk nesen to ganger i uken.
 • Aloe og sitron: slå sammen egg hvit, to skjeer sitronsaft og aloe juice. Del massen i to deler - smør nesen med sammensetningen, og etter tørking, påfør et andre lag.
 • Tomat - bland en saftig tomat, legg massen på huden. Vask av etter 5 minutter.
 • Poteter - i 10 minutter, hold en rå potet revet på en fin riper på ansiktet ditt.

Bruk masker separat eller etter dampingsprosedyrer - dampet hud er mer utsatt for eventuelle effekter. Etter en prosedyre, bør du smøre ansiktet med en desinfiserende løsning.

Strammingsprosedyrer

For å redusere porene, for å stramme dem og forhindre mulig infeksjon, bør du bruke spesielle formuleringer. Etter rensing kan huden bli behandlet med pisket hvit hvitt, som når den tørkes, danner en tynn film, eller med et stykke gressis. Forbered en desinfiserende lotion av agurkjuice og vodka (2: 1), bruk den til å periodisk rense huden hele dagen. Som et antiseptisk middel er en blanding av calendula tinktur og mineralvann (en spiseskje per kopp) egnet.

Husk at svarte prikker på nesen kan skyldes ikke bare feil omsorg, men også resultatet av hormonelle problemer, mislykket utvalgte kosmetikk.

Hvordan og hvordan å fjerne svarte prikker på nesen: effektive midler, folkemetoder

Svarte prikker på nesen - fatale blokkeringer, som, når de oksyderes av luft, blir svarte og blir synlige på huden. Ofte er utseendet på svarte flekker forbundet med fet hud eller aldersrelaterte endringer i ungdomsårene. Men overflødig fett kan skyldes mangel på fuktighet. Det er viktig å regelmessig overvåke tilstanden til huden, for å utføre hensiktsmessige prosedyrer for ikke å utløse poreforurensning.

Årsaker til

For å effektivt håndtere svarte prikker i ansikt og nese, er det nødvendig å forstå årsakene til forekomsten deres. Den viktigste faktoren som bidrar til utseendet deres er forurensningen av hudporene (sebaceous ducts). Takket være dem puster huden og når de blir tette, blir prosessen mer komplisert.

Den mest fremtredende sebum er på nesen, pannen, haken. Disse stedene er forurenset raskere enn andre.

Årsaker til svarte flekker på nesen:

 • Dårlig eller uregelmessig hudpleie. I fravær av hudrensing om kvelden fra smuss og om morgenen før du bruker kosmetikk, tetter sebaceous kanaler seg.
 • Ubalansert ernæring og mattørr. Fett og søtt mat, kaffe og alkohol bidrar til dannelsen av blokkeringer i porene.
 • Problemer i fordøyelseskanalen fører til forstyrrelse av metabolske prosesser, og som et resultat - utseendet av hudbetennelse.
 • Kosmetikk av upassende kvalitet som forstyrrer den naturlige balansen av epidermis.
 • Hormonale forandringer i kroppen som påvirker tilstanden til huden.

Sykdomsbehandlingsmetoder

Svarte prikker er ikke en setning, med riktig tilnærming kan du effektivt takle dem. Først og fremst skal årsaken til utseendet utelukkes.

Hvis du følger sekvensen i handlingene, kan du oppnå resultatet:

 • balanse diett;
 • rengjør huden regelmessig med kvalitetsprodukter;
 • overvåke helse, gå til en spesialist ved de første alarmerende symptomene;
 • gi opp sigaretter og alkohol.

Les instruksjonene for bruk av akne cindol på vår nettside.

På denne adressen lærer du interessant informasjon om hvordan du fjerner rødhet fra akne.

medisiner

I de fleste tilfeller anbefales det å bruke produkter som inneholder salicylsyre i kampen mot svarte flekker.

 • Klerasil - det ble oppfunnet i USA for over 50 år siden. Ved vanlig bruk vil resultatet bli merkbart etter 4-5 dager. Legemidlet renser de øvre lagene i huden, fornyer det og dreper den patogene mikrofloraen. Fremmer helbredelse av sår.
 • Scrub Garnier - et delikat verktøy som reduserer aktiviteten til talgkjertlene, beskytter huden mot utseende av komedoner. Tonic fra denne serien brukes også mot svarte prikker. I tillegg til salisylsyre inneholder den sink. Med regelmessig bruk av middelregulert sebumproduksjon, smal porene.

Andre effektive rettsmidler for svarte flekker:

 • Skinoren - aktiv bestanddel azelainsyre. Legemidlet bremser prosessen med celledeling, hemmer bakterier som forårsaker utslett.
 • Zener - består av antibiotisk erytromycin og sink. Virkes effektivt mot betennelser, mikrober, komedoner.
 • Baziron er det aktive stoffet benzoylperoksid, som på huden omdannes til benzosyre. Legemidlet inaktiverer bakterier, løser døde hudceller.
 • Differin med syntetisk vitamin A (adapalen). Det regulerer dannelsen av sorte prikker, forhindrer at de kommer igjen.

Strimler og flekker

I dag er spesielle striper og flekker svært vanlige for å fjerne hindringer på nesen. De sitter fast på problemområdet, og deretter slått av. Effektiviteten av disse midlene på grunn av tilstedeværelsen av absorbenter - kull og leire. I tillegg inneholder de astringerende, antibakterielle, matte komponenter. For å lette frigjøring av sebum fra blokkeringer, kan ansiktet for-dampes.

Berømte strip produsenter:

I kombinasjon med de oppførte produktene kan du bruke kosmetikk som inneholder frukt eller AHA-syrer. De løser komedoner, renser porene. (Vi har en egen artikkel om komedoner).

Bruken av syrer er mer foretrukket før skrubber og peeling med slipemidler. I nærvær av akne bør svarte prikker fjernes mer forsiktig. Scrubs kan skade huden og forårsake ekstra betennelse. (Les mer om akne i denne artikkelen).

Hva forårsaker strekkmerker på kroppen og hvordan du fjerner dem? Vi har svarene!

På behandling av gåsebud på menneskekroppen, finn ut på denne siden.

Under lenken http://vseokozhe.com/bolezni/natoptyshi/na-nogah.html er det skrevet en interessant artikkel om behandling av natopier hjemme.

Folk rettsmidler og oppskrifter

Hvis kosmetiske preparater ikke er egnet for huden, er alternativer produkter tilberedt hjemmefra fra naturlige ingredienser. Effektive oppskriftsverktøy og masker for å kvitte seg med svarte flekker i hjemmet:

 • Bake-soda renser huden fra døde celler. Bland soda (3 deler) med vann (1 del). 3 minutter med denne pastaen for å vaske ansiktet. La igjen 1 minutt på overflaten av huden, vask deretter med kaldt vann.
 • Grind havregryn, fortynn dem med melk ved romtemperatur. En blanding av smøre nesen, sett i 10-15 minutter. Vask av med vann.
  Fortynn sitronsaft med vann (1: 1). Spred områdene der de svarte punktene vises. Etter 15 minutter skylles. Du kan legge til honning hvis du ikke er allergisk. I stedet for sitronsaft, kan du ta eple cider eddik. Dette verktøyet har også en bleking effekt.
 • 4 dråper lavendel essensiell olje tilsett 0,5 kopper sitronsaft, 100 g havregryn, 1 ts smør, 1 ts salt. Mask fra svarte prikker på hele ansiktet. Når den tørker, kan du skylle.
 • Slå 3 ekorn, legg til 5-6 dråper sitronsaft. Spred over ansiktet i 15 minutter, skyll deretter.
 • En rensende effekt har en blanding av sandeltrepulver, glycerin, rosenvann, sitronsaft. Påfør på nesen, etter tørking, vask.
 • Bland 1 teskje gurkemeie med saft av korianderblader. Påfør på svarte flekker før sengetid. Om morgenen rens huden med varmt vann.

Moderne kosmetikk

Den mest effektive og populære måten å bekjempe akne i skjønnhetssalonger er, er mekanisk ansiktsrensing. Dette klemmer av svarte punkter av skjønnhetseksperten i samsvar med alle nødvendige tiltak. Samtidig er infeksjonsrisikoen minimal. Prosedyren er ganske smertefull. Regelmessigheten til en slik rengjøring 1 gang i 6-8 uker. (For akne, les denne adressen).

Andre måter å rengjøre sorte prikker på:

 • Vakuum - sorte prikker blir fjernet med en spesiell enhet. Et rør påføres komedien der, når det er utsatt for lavt trykk, trekkes blokkeringen inn, og fjerner den fettete kanalen.
 • Kjemisk - en maske med fruktsyrer brukes på problemområder. Det fremmer utvidelsen av porene, og løser innholdet av komedoner.
 • Ultralyd - ødeleggelsen av svarte prikker skjer under påvirkning av ultralyd.

Nyttige anbefalinger

Hvis det er en tendens til dannelsen av sorte prikker, må du følge visse regler:

 • Mat bør være sunt, sørg for å inkludere i kostholdet av grønnsaker, frisk frukt. Å ekskludere fett, tung mat.
 • For å balansere nivået av hormoner, er det nødvendig å trene minst en gang i uken i 20-30 minutter.
 • Ikke vask ansiktet med såpe ofte (nok 2 ganger om dagen). Den beste rensingen - kokt og mineralvann.
 • Du kan ikke selvstendig presse ut comedones, huden kan rødme, akne, arr vil vises.
 • Unngå kontakt med hår, spesielt i varmt vær. De samler støv og smuss, som overføres til ansiktet.
 • For ikke å forstyrre vannbalansen bør hudflaten behandles med milde kosmetiske produkter.
 • Minst 2 liter vann skal være full i døgnet.
 • Ikke overbelast kroppen. Konstant stress og mangel på søvn kan forårsake hudutslett og de svarte punktene som følger med dem.
 • Hver dag, før du legger deg til sengs, rengjør huden med et passende kosmetisk produkt, uten å gi sminke eller smuss på ansiktet.

Fra følgende video kan du finne ut om et billig, men effektivt middel for svarte prikker på nesen:

Liker denne artikkelen? Abonner på oppdateringer på nettstedet via RSS, eller hold deg innstilt på Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus eller Twitter.

Abonner på oppdateringer via e-post:

Fortell vennene dine!

Hvordan og hvordan å fjerne svarte prikker på nesen: effektive midler, folkemetoder: 2 kommentarer

Jeg ble rådet til å bruke differensial og metrogil, sannsynligvis den første normaliserer talgkjertlene, og den andre - syrebalansen i huden. så langt ser jeg bare at akne har gått ned, og de sorte prikkene sitter på steder...

Jeg har også hørt at metrogil løser dette problemet, men tydeligvis bør det brukes i lang tid. Og jeg vil bli kvitt disse punktene raskt.

Chesnachki.ru

Hilsen til deg, kjære lesere på bloggen min.

Du har små svarte prikker på nesen og haken som nekter å falme. På en annen måte kalles de også komedoner. De er forårsaket av blokkering av hårsekkene av sebum, miljøvern og mikrober. Personlig har jeg allerede klart å bli kvitt dem.

Hvordan fjerne de svarte prikkene på nesen hjemme i 1 dag, vi snakker med deg i dag. Jeg har fem effektive oppskrifter, sikkert, du vil finne for deg akkurat det som passer best for deg.

Hvordan fjerne sorte prikker på nesen?

Den enkleste, tidstestede måten å kvitte seg med svarte flekker på nesen, er varm damp. Kanskje noen ikke vet, men damp kan være kaldt. Å dampe ansiktet er den raskeste måten å rense ansiktet mot komedoner på.

For dette trenger du en vannkanne (1 liter), i vannet kan du legge kamillegress, svinger. Hele blandingen skal kokes, og deretter fjernes den fra varmen, hold ansiktet over den varme dampen i 5-10 minutter.

Vær forsiktig så du ikke berører potten med vann, det kan være en brenning. Etter bearbeiding kan du lett trykke fingrene på punkter med akkumulering av svarte prikker, og de kommer raskt ut. Den endelige prosedyren er å skylle ansiktet ditt med varmt vann og et mildt rengjøringsmiddel.

Eggmaske

Egghvide bidrar til å stramme eksisterende porer, hindre dannelsen av svarte flekker, samt håndtere eksisterende komedoner. Honning er et naturlig antibakterielt middel, og sitron har astringente egenskaper.

Du trenger en egghvite, en teskje honning og en fjerdedel av en teskje sitronsaft. Alt dette er verdt å blande. Masken består av to trinn. For det første er det verdt å dampe ansiktet, som jeg fortalte ovenfor.

Deretter bør du sette en eggmaske på ansiktet ditt. Det er verdt å vaske av etter full tørking i ansiktet (ca. 20 minutter). Når du tørker, strammer huden sterkt, snakk ikke og le. Deretter vasker du det av med varmt vann, og skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann for å lukke porene.

Baking Soda Scrub

Baking soda er en naturlig exfoliator, så det klare raskt med svarte prikker på nesen. Exfoliators er stoffer som bidrar til å exfoliere huden og fjerne keratiniserte lag. Også, soda fjerner godt fett som akkumuleres i follikler.

For skrubbe, ta en teskje brus, tre teskjeer vann og en halv teskje sitronsaft. Alle godt blandet. Deretter bruker du skrubbe i ansiktet med fingrene i sirkulære bevegelser, masser litt og skyll med varmt vann. På slutten av prosedyren, bruk din favoritt fuktighetskrem.

Økologisk honning

Med ordet, jeg mener naturlig honning, uten bruk av sukker, sirup og alle slags triks.

I seg selv har honning antiseptiske og antibakterielle egenskaper, så vel som strukturen av honning er klebrig, slik at det klemmer alt skitt fra ansiktet og fjerner alle de svarte prikkene på nesen og haken.

Du søker om en spiseskje honning til det vasket ansiktet og raskt (til honningen har varmet opp og begynte å spre seg i ansiktet), begynner du å lage lyspotter med fingrene.

Kanskje du en gang gjorde honningmassasje, så prinsippet er det samme. Du klapper på huden og fjerner dermed alle giftstoffer, toksiner, sebum og alt annet.

Prosedyren varer ikke mer enn fem minutter. Deretter vasker du alt av med varmt vann og tørker tørt. Bivirkningen av denne prosedyren er glatt, strålende, frisk hud i ansiktet.

Svart maske - svart prikkmaske

Det er alt veldig enkelt. Kjøp en maske, bruk på ansiktet, i henhold til instruksjonene. Og du får nesen og haken ryddet av sorte prikker som et resultat. Resultatet er fantastisk.

Jeg trodde det ikke, men etter å ha sett videoen ville jeg bare virkelig kjøpe noe. Se på videoen, du vil også bli imponert.

Så vi lærte med deg hvordan du kan kvitte deg med svarte prikker på nesen hjemme. Det er veldig enkelt, velg en teknikk for din smak.

Hvis du likte artikkelen, anbefaler du det til vennene dine på sosiale nettverk, og ikke glem å abonnere på bloggoppdateringer.

Vi ses snart.

10 tegn på mulig graviditet

Hei kjære lesere av bloggen min! Som du allerede forstod fra tittelen på artikkelen, snakker vi om graviditet. Siden jeg gikk gjennom dette to ganger, vil jeg dele med deg de viktigste tegnene på at du kan forstå at du er gravid.

Hvordan ta barn på en bursdagsfest - 6 kule spill for alle aldre

God dag, kjære! Hvis du har et barn, var den mest gledelige dagen i livet ditt bursdag. Men over tid blir det en ansvarlig begivenhet for foreldre når babyens venner kommer til huset ditt.

Pengestyring begynner i barndommen: leksjoner i økonomisk læring for et barn

God ettermiddag, mødre og fedre, bestemødre og bestefedre! Har du noen gang tenkt på barnets holdning til penger? Dessverre, i våre skoler lærer de ikke hvordan man skal håndtere økonomi, men mangelen på grunnleggende ferdigheter på dette området av livet kan alvorlig skade en karriere og til og med personlig lykke. Finansundervisning

Denne bloggen er lest av 10875 mamma, farvel
lek med barna sine.

Hvordan fjerne de svarte prikkene på nesen hjemme

Vår og sommer temperaturer er oppmuntrende ikke bare til verden rundt oss, men også til mennesker. De med akne-utsatt hud opplevde hvor raskt porene deres begynte å bli skitne, spesielt på nesen. Lær hvordan du fjerner sorte prikker på nesen.

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen: masker

De svarte flekkene på huden er ingenting annet enn komedoner. Nesten ingen som ikke vet hva det er.

Eiere av kombinasjon og fet hud er mest utsatt for rask forurensing av ansikts T-sonen, spesielt nesen.

Svarte prikker er nesten umulig å skjule med dekorative midler, så du må fjerne dem.

Alternativer for å kvitte seg med sorte prikker er mange. La oss dvele på dem som bare implementerer selvstendig ved hjelp av tradisjonell medisin.

Den svarte prikkmasken er den mest effektive og raskvirkende metoden.

Her er oppskriftene du burde prøve:

 • Glycerin-sandeltømblanding.

Bland 2 ss. l. sandeltrepulver, 1 ss. l. glycerin oppvarmet på dampbadet med 1/2 ss. l. sitronsaft, 1 ss. l. rosevann (du kan erstatte kamilledekok). Det bør gjøre en tykk vassel.

Påfør den på nesen og la den tørke helt. Deretter rulle forsiktig og vask av resterne med kaldt vann.

 • Apple honning maske.

Kryss i en blender eller rist et halvt eple, legg til 1 ts. kjære, bland alt i mush, legg til 1 ss. l. sitronsaft og bruk blandingen på nesen. Etter 10-15 minutter skylles.

 • Havregryn og kamille avkok.

Bland 2 ss. l. malt på en kaffekvern havregryn med 1 ss. l. avkok av kamille (et glass blomster i 100 ml kokt vann, fyll i 20 minutter) og bland blandingen på nesen.

La masken stå i 20 minutter og skyll med varmt vann.

 • Havremel og brus.

Grind 2 ss. l. havregryn i en blender eller kaffekvern. Fortynn 4 ss. l. brus i 1 ss. l. vann og bland med kornblanding.

Påfør blandingen på problemområdet. Soak masken i 20 minutter og vask den av.

 • Proteinblanding.

Pisk protein av ett egg, legg til 1 ss. l. sukker og sitronsaft.

Påfør blandingen på nesen, smør litt på problemområdene. La det tørke helt og vask deretter.

Disse rensemasker vil hjelpe i tilfelle når det kommer til grunne tilstopping av porene, og ganske enkelt å snakke - til overflateforurensning.

Hvis komedoner er store, bør andre tiltak tas.

Hvordan fjerne de svarte prikkene på nesen til en tenåring hjemme

Hvordan fjerne svarte prikker er det vanligste spørsmålet blant tenåringer.

Under puberteten, kroppen omorganiserer, hormoner endres, som et resultat, sebum sekresjon øker, og akne vises.

Svarte prikker er små hudfeil som skyldes forurensning og tilstoppede porer.

Her er trinnene du bør ta for å kvitte seg med problemet:

 1. Bland 1 ss. l. sitronsaft med 1 ss. l. vann. Fukt en bomullspute i løsningen og legg den på nesen din. Etter 10 minutter tørker du nesen med en bomullspute dyppet i sitronvann. Vask med varmt vann etter prosedyren.
 2. Grind bladene av fenegreek i en blender og hell 1 ss. l. vann. Påfør gruel til nesen. Etter 15 minutter skylles av blandingen.
 3. Skjær potetene i tynne plater. Sett dem i kjøleskapet. Når de avkjøler, men ikke fryser, fjern og tørk de svarte prikkene på nesen. Dermed kan du bruke alle grønnsaker som er til stede.
 4. Bland 1 ss. l. kosmetisk leire med 1 ss. l. sandeltrepulver og 1 ss. l. rosevann. Påfør blandingen i 5 minutter på nesen, der det er svarte prikker. Etter tørking skyll med varmt vann.
 5. Dypp fingrene i vannet, dypp i brus og tørk de svarte flekkene på nesen med den. Deretter vasker og behandles huden med et antiseptisk eller terninger med avkok av urter.
 6. Bland 1 ss. l. salt, honning, sitronsaft, yoghurt og tørk problemområdet med denne blandingen. Vask ansiktet ditt

Slike verktøy kan bare brukes hvis det ikke er noen inflammatoriske prosesser.

Hjemme, når du trenger å sette deg selv i orden, bruk folk rettsmidler. De vil effektivt avlaste et slikt kosmetologisk problem som svarte prikker på nesen.

Legg spesielle masker og skrubber til daglig pleie for å myke og lett fjerne smuss på nesen.

Hvordan raskt bli kvitt svarte prikker på nesen hjemme

Svarte prikker på nesen gir mye ubehag, da de er på det mest fremtredende stedet. De kan bekjempes på ulike måter og metoder. De mest effektive måtene å løse dette problemet er foreslått nedenfor i artikkelen.

Ofte opptrer svarte prikker (comedoner) hos de fleste ungdommer, men de forekommer også hos voksne. Problemet med sorte prikker bekymrer også mange menn. Denne artikkelen vil avsløre informasjon om årsakene til dette problemet og hjelpe deg med å finne ut hvordan du kan bli kvitt sorte prikker på nesen hjemme raskt.

Navigasjon på side:

Hvorfor vises sorte prikker på nesen (hovedårsaker)

En slik tilsynelatende ubetydelig kosmetisk defekt som svarte prikker forårsaker ikke bare stor skade på helsen til ansiktets hud, men gir også jenter usikkerhet, samt muligheten for komplekser på grunn av deres utseende. Svarte prikker kalles tilstoppede porer, som over tid kan forvandle seg til akne. Prikker vises ikke bare på nesens vinger, men også rundt og under nesen. Du kan vise punkter på nesen ikke bare ved hjelp av spesielle profesjonelle partisjoner for fjerning av sorte prikker, men også ved hjelp av hjemmemekanismer. De mest kjente årsakene til punktene på nesen er foreslått i tabellen under.

- Gir riktig hudpleie.

- Bestem type ansiktshud og kjøp riktig kosmetikk.

- Bytt stoffet med et mindre konsentrert legemiddel.

- Eliminer sukker og stekt mat fra kostholdet ditt;

- Bytt høy-carb matvarer med protein mat.

- slutte å røyke og drikke kaffe

- Start en sunn livsstil og gå på treningsstudioet.

- På treningsstudioet tørker du ansiktet med fuktige hypoallergeniske kluter;

- Gi opp sminke når du besøker treningsstudioet;

- Fjern alltid sminke før sengetid.

En rask måte å fjerne nesen fra svarte flekker på 1 dag

 1. Ekstrudering - er den enkleste måten, som anbefales på kosmetologikontoret. Muligheten for ekstrudering hjemme er mulig, men før prosedyren må du gjøre deg kjent med implementeringsmetoden;
 2. Salon prosedyrer som lar deg glemme poeng i 1 dag. En av ulempene ved slike prosedyrer er rødhet i huden;
 3. Blant hjemmeaktiviteter vil scrubs og masker være effektive, noe som begrenser og samtidig renser porene.

Hvordan klemme de svarte prikkene på nesen hjemme

For å unngå uønskede konsekvenser av ekstruderingspunkter, er det nødvendig å gjøre deg kjent på forhånd med noen anbefalinger fra prosedyren:

 • Det er tilrådelig å holde oppbevaringen ren og å vaske hendene godt.
 • Før prosedyren anbefales det å dampe ansiktet godt;
 • Etter ekstruderingsprosessen må du ikke bruke kosmetikk for en dag.
 1. Desinfiser apparater og lag alle hudpleieprodukter;
 2. Frigjør huden fra kosmetikk;
 3. Forsiktig damp ansiktet ditt;
 4. Sett hansker på hendene og sanitiser dem med alkohol;
 5. Fortsett med ekstruderingsprosedyren ved hjelp av en spesiell spatel eller pinne;
 6. På slutten av prosedyren, må du begrense porene på nesen med kaldt vann eller lotion.

Hvordan dampe nese og fjerne svarte prikker for alltid

For å unngå hudskader er det nødvendig å dampe ansiktshuden godt før ekstruderingsprosessen. Dette kan gjøres ved hjelp av flere effektive metoder, som er oppført i tabellen under.

Grunnleggende nese damping teknikker

5 beste rettsmidler for svarte prikker på nesen

Folkemidlene

Fjern punkter i ansiktet kan bruke flere forskjellige folkemidlene. En av fordelene ved folkemidlene er deres naturlige sammensetning. De to beste oppskriftene mot svarte prikker er foreslått i tabellen nedenfor.

· 3 ss. skjeer av havremel.

· 2 ts sukker eller salt

Kosmetiske produkter

Hvis det ikke er tid for utarbeidelse av folkemidlene, kan du kjøpe litt kosmetikk på apoteket, hvorav de beste er listet opp nedenfor:

 1. Garnier Clean Skin 3in1, som i hovedsak spiller rollen som en gel, maske og skrubbe samtidig. Egnet for fet hud. Det lover et godt resultat etter en 7-dagers løpetid. Midler fjerner vel rødhet av huden på grunn av den hvite leire i sammensetningen;
 2. Lotion "DeepCleansingLotion" merkevare "Clean Klar, som er produsert i Frankrike. Produktet passer for alle typer hud. Det hjelper ikke bare å fjerne de svarte prikkene, men også å rense huden fra fettet på nesen. Takket være alkoholen i blandingen tørker produktet huden godt;
 3. Svart maske for ansiktet (The BLACK MASK) varemerket "KayPro", som passer for alle hudtyper. Det er nødvendig å bruke masken i 25-30 minutter, og fjern deretter filmen forsiktig ut av ansiktet.

20 effektive måter å fjerne de svarte prikkene på nesen

Dette spørsmålet er ganske omfattende, og hver spesialist hevder at det er hans alternativ som er mest effektivt, men vi vil fortelle deg om de 20 beste måtene som brukere har gitt råd til i spesialiserte fora basert på deres erfaring.

brus

For å bli kvitt problemet med svarte prikker, vil vanlig brus hjelpe, som er i hvilket som helst kjøkken, og er også et ganske billig verktøy. Du kan lage en skrubbe fra brus. For å gjøre det, må du blande 2 skjeer brus med en teskje vaskegel.

Hvis du liker tøffere slipemidler, kan du legge til havsalt.

Salt (sjø)

En av hovedårsakene til svarte flekker er overdreven smuss, som falt inn i porene på nesen. For å bli kvitt dem må du rengjøre porene. Denne tiden vil hjelpe havsalt, som selges i en vanlig kosmetisk butikk.

En av de mest berømte scrubs er en skrubbe av flytende baby såpe og havsalt, for forberedelse som du trenger 1 teskje av hver ingrediens.

tannkrem

For å fjerne punkter på nesen, er det bedre å kjøpe tannkrem uten mentol i sammensetningen, da denne ingrediensen kan føre til inflammet hud. Som en ekstra forsiktighet kan du ta pasta med sunne urter.

For å fjerne de svarte flekkene, må du klemme litt lim på børsten fra røret, og tørk deretter nesen med forsiktig og sakte bevegelse.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid lyser ikke bare, men renser også huden. Verktøyet har antiseptiske egenskaper. Peroksid er tilsatt til mange kosmetikk og tørker huden godt. Det bør brukes på nesen umiddelbart etter hudvasking.

Svart maske

Den berømte svarte masken koker deg selv. For forberedelsen trenger du: 3-4 tabletter med aktivert karbon, 5 gram gelatin, en skje med vann, en glassbeholder. Pounded tabletter blandet med gelatin og vann, og deretter sette den resulterende vasselen i mikrobølgeovnen i en tredjedel av et minutt.

salve

For å fjerne sorte prikker er det nok oppkjøp av forskjellige salver, som til tross for deres lave pris, utfører sin funksjon godt.

krem

For å fjerne svarte flekker på nesen, kan du bruke forskjellige kremer, som ikke bare fjerner komedoner, men også rene porer.

Aktivert karbon

Aktivert karbon er en billig, men effektiv metode for å håndtere svarte prikker. Det legges ofte ikke bare til mange folkemaskere, men er også en del av den populære svarte masken.

For å forberede en slik maske er det nødvendig å male 3 kulltabler, og tilsett deretter det resulterende pulveret til en teskje ferdiglagd gelatineblanding.

gelatin

Gelatin kan bidra til å kvitte seg med sorte prikker. På basis av gelatin kan du lage en maske hjemme. For å lage den må du smelte 3-4 gram gelatin i 20 gram vann og varme det i et vannbad. Det resulterende verktøyet å avkjøles, og etter påføring å forlate i 15-20 minutter.

Snart, etter dannelsen av en film på huden, er det nødvendig å forsiktig fjerne masken. Sammen med masken kommer all smuss fra porene.

skrubb

Fjern punkter i ansiktet vil hjelpe skrubbe, noe som er ganske mulig å lage mat på kjøkkenet. De kan fjerne både små og store og dype svarte prikker. Skrubbeoppskriften skal inneholde slipende ingredienser. Det kan være salt, malt kaffe og havremel.

Lim (normalt og spesielt)

For å håndtere svarte flekker i en hvilken som helst butikk, kan du kjøpe spesielle patcher (de kan også kalles strimler eller flekker). Nese gips skal fuktes i varmt vann og umiddelbart påføres huden. Etter 20-30 minutter, når gipset tørker, må gipset fjernes fra huden.

På grunn av antibakterielle stoffer er huden ikke betent, og rødheten er ubetydelig. Effektiv mot svarte flekker er propellflett. De er klassiske (vanlige) og spesielle. De inneholder aktivert karbon og grønn te. Kullbrønnen fjerner smuss fra porene, og grønn te fjerner hudirritasjon.

sitron

For å bli kvitt sorte prikker kan du bruke en vanlig sitron. Det gir ikke bare skjønnheten, lyser pigmentflettene, men tørker også huden og er en naturlig lotion. Sitron er vanligvis lagt til forskjellige masker sammen med honning eller glyserin.

Den mest effektive sitronen med hjemmelaget kefir, da deres kjemiske reaksjon påvirker svarte prikker negativt.

Tsindolom

Zindol består av sinkoksid, som brukes ikke bare til å fjerne akne, men bidrar også til å fjerne komedoner. En mer kjent analog av produktet er sink salve. Tsindol tørker litt på huden og skaper et tynt beskyttende lag på det, noe som ikke tillater smuss og fett å samle seg i porene.

honning

Honning er lagt til mange kosmetikk. I tillegg er honningmassasje veldig populær nå, som har en gunstig effekt på kroppens tilstand. Mange kosmetologer anser honning som et naturlig antiseptisk middel, fordi det fjerner irritasjon godt og fjerner betennelse.

For å lage et budsjett honningsmaske må du blande kyllingegghvite og 2 ss honning. Masken skal holdes på ansiktet, helst ca 25 minutter.

Salisylsyre

Salisylsyre er et billig stoff mot poeng. I tillegg lyser pigmentene godt og forsyner forsiktig gamle hudceller.

"Det bør tas hensyn til konsentrasjonen av salicylsyreoppløsning: det anbefales ikke for ansiktets hud å få en løsning større enn 5%, siden huden på ansiktet er svært følsom."

Leire (svart)

Svart leire er en leder blant andre typer leire, da det renser porene godt og nærer huden med magnesium og jern, og det smelter også porerne perfekt. Lera brukes både i ren form og med andre næringsstoffer. Et utmerket supplement er calendula tincture, som avlaster rødhet og betennelse i comedo.

Video instruksjoner for rengjøring av nesen

For å kvitte seg med sorte prikker, er det tilrådelig å gjøre deg kjent med anbefalingene fra erfarne fagpersoner, hvis tips finnes i videoen nedenfor.

Anmeldelser fra erfarne dermatologer

 1. Ikke klem de svarte flekkene med skitne hender, da du kan få infeksjon og betennelse vil begynne;
 2. For personer med kombinert type ansiktshud, behøves det bare en maske med svarte flekker på haken og nesen.
 3. For å unngå utseendet på svarte flekker må du minimere bruken av fundamentet, da det tetter opp alt skitt. Pass på at sengetid må fjerne sminke.

Svar på dine 8 beste spørsmål om fjerning av hudormer på nesen

Nå er det klart at svarte prikker på nesen kan opptre i en tidlig alder. For å kvitte seg med slike problemer som komedoner, kan du bruke forskjellige masker, skrubber, salver og andre midler som enkelt og raskt kan tilberedes hjemme.

Hvordan bli kvitt sorte prikker på nesen? Fjern raskt og smertefritt

Kosmetiske ulemper som akne, hudormer og sorte prikker forårsaker mye ubehag og uleilighet. Utseendet på disse feilene skyldes ulike faktorer. Spesielt ofte er kvinner og jenter bekymret for komedoner, som er små tuberkler med mørke midtpartier. De kan oppstå på ulike deler av ansiktet, men i de fleste tilfeller akkumuleres de på nesen, pannen og haken.

Komedoner forstyrrer ikke noen person på noen måte, de utgjør ikke en trussel mot liv og helse, ikke indikerer utviklingen av noen patologisk prosess, men gir estetisk ubehag. Du kan bli kvitt sorte prikker hjemme. Hvis du ignorerer dette problemet, vil huden se uklart og stygg, over tid kan dette føre til betennelse, akne og akne.

Årsaker til

Svarte prikker på nesen eller komedonene på nesen er talgkirtler der døde celler, støv, smuss, rester av kosmetikk og andre forurensninger samler seg. For å unngå et problem, bør du grundig og regelmessig rengjøre overflaten av huden. Hovedårsakene til mangler:

 • feil og utilstrekkelig hygiene;
 • bruk av kosmetikk av lav kvalitet;
 • hormonelle lidelser (under pubertet, under graviditet);
 • sebaceous kjertel dysfunksjon;
 • ubalansert ernæring;
 • lav fysisk aktivitet;
 • tar hormonelle stoffer;
 • økt blodsukkernivå;
 • genetisk predisposisjon;
 • hyppig stress, depresjon.

Det er viktig å forstå at for å eliminere kosmetiske feil må du først fjerne de faktorene som utløser deres forekomst. For å løse problemet med komedoner i hjemmet, bruker de ulike kjøpsmetoder og improvisert.

Hvis det forekommer svarte prikker i nesen ofte og i store mengder, og hjemmelagde masker, scrubs og andre midler ikke hjelper, bør du kontakte din hudlege eller kosmetolog. En spesialist vil bidra til å løse problemet raskt og effektivt. Hytta kan tilby dyp rensing av huden. Dette er en nyttig prosedyre som anbefales minst en gang hver annen måned. Det er rettet mot å fjerne smuss og rense porene. Teknologien til å gjennomføre er så enkel at den kan brukes hjemme, hvis du følger visse regler og anbefalinger.

 • Først bør overflaten av huden tilberedes: Påfør en rensekrem, og gni deretter med lotion som inneholder den essensielle oljen av teetre.
 • Steam ansikt over damp. For å gjøre dette, bruk avkok av medisinske planter, legg til noen dråper forskjellige essensielle oljer.
 • Nå begynner vi å slette svarte punkter. Vi pakker fingrene med et bandasje, klemmer forsiktig ut store formasjoner eller bruker et kosmetisk instrument (Uno's skje, kosmetisk løkke), og tørk deretter ansiktet med en bomullspinne dyppet i hydrogenperoksid.
 • Etter noen minutter skyll ansiktet med et antiseptisk stoff og tørk det med en beroligende lotion.

Etter en slik prosedyre blir huden merkbart renere og friskere, porene er innsnevret, ansiktet tar et godt preparert, sunt utseende. Men dette er ikke den eneste måten å fjerne de svarte prikkene på ansikt og nese. Det er mange forbindelser som kan brukes hjemme for å løse ulike kosmetiske problemer, inkludert komedoner.

Beste hjem rettsmidler

Hvis det oppstår svarte prikker på nesen, er det ikke nødvendig å kontakte en skjønnhetspleie for å raskt bli kvitt dem. Positive anmeldelser av kvinner og jenter drar om hjemme masker og skrubber, kjøpte kosmetikk (striper, lotions, masker, filmer). Dermatologer gir jentene nyttige tips som du ikke bare kan fjerne komedier hjemme, men også hindre at de kommer igjen.

1. Bruken av fete, stekte matvarer bidrar til forstyrrelsen av sebaceous kjertler, som igjen fører til tilstopping av porene med subkutant fett. Kosttilskudd er en effektiv måte å eliminere komedoner på.

2. Hvis du har forstørrede porer og svarte prikker vises på nesen, haken, pannen og kinnene, bruker du ikke ofte sminke.

3. For vask må du finne de midlene som passer best for din hudtype. Vannprosedyrer tar minst to ganger om dagen. Ikke bruk såpe eller alkoholbaserte lotioner.

Slike enkle anbefalinger vil bidra til å rense huden, smale porer, fjerne kosmetiske ufullkommenheter. I tillegg kan du bruke effektive hjemmeskruer og masker, som er forberedt raskt og enkelt, ikke dårligere enn dyre kosmetiske produkter.

Fjern døde celler, overflødig kroppsfett, rester av kosmetikk kan bruke en effektiv hjemme skrubbe laget av sitronsaft og kanelpulver. Sitron tørker ikke huden, men normaliserer funksjonen av talgkjertlene, reduserer betennelse, eliminerer fet skinn. Pulveret har en rensende, eksfolierende effekt. For å lage en skrubbe, bør du klemme saften ut av en sitron, legge til en teskje kanelpulver i beholderen, bland, ta ansiktet ditt med masserende bevegelser og vask deretter med varmt vann.

Havsalt tørker godt, fjerner fettete skinner, har en skadelig effekt på patogene mikroorganismer som akkumulerer og forminerer på overflaten av huden. Til matlaging, i tillegg til salt, bruker de også honning, fordi den har gode antiinflammatoriske egenskaper. I en spiseskje med tykk honning, rør en visp av sjøsalt til en jevn konsistens er dannet, bruk denne blandingen på huden, masser den med forsiktig bevegelse og skyll.

Natriumbikarbonat eller natron er i arsenalen til hver vertinne. Den brukes ikke bare til forretningsformål, men også til kosmetiske formål. Skrubbe vil bidra til å fjerne de svarte flekkene på nesen, rense huden og redusere betennelse. For å få et effektivt hjem rette, trenger du bare å blande bruset med vann. Denne blandingen påføres på renset hud, masseres, vaskes av.

Svarte prikkmasker

For å raskt løse problemet med hvordan du blir kvitt svarte prikker på nesen, kan du bruke forskjellige masker. Det er noen generelle regler for bruk av dem hjemme. For å oppnå det mest positive resultatet må du først dampe huden. Dette vil gjøre det mulig for porene å åpne seg, og for comedones å fritt gå utendørs. Steam skuffer er veldig hjelpsomme. Det anbefales å ta for forberedelse ikke bare vann, men også avkok av medisinske planter, for eksempel kamille, calendula. Således er det mulig ikke bare å åpne porene, men også å fjerne betennelse og berolige huden.

1. Gelatinemasken renser ikke bare dypt, men strammer også forstørrede porene. Hvis du bruker dette verktøyet minst en gang i uken, vil du kunne opprettholde et friskt, sunt utseende. For forberedelsen trenger du gelatinpulver, melk og knuste aktiverte trekullstabletter i like store mengder. Bland ingrediensene, sett i mikrobølgeovnen i 15 minutter, rør. Påfør en liten kald blanding på nesen med en pensel, hold i 20 minutter, fjern maskefilmen med forsiktig bevegelse.

2. Eggmaske - med det kan du ikke bare grundig rengjøre, men også lette huden, fjerne pigmentering. For å gjøre det, ta egghvide, slå med en gaffel, tilsett litt sukker og sitronsaft, bland. Den ferdige massen påføres ansiktet i flere lag. Etter 20 minutter trenger du bare å vaske med varmt vann.

3. Havregrynsmasken mottok også mye positiv tilbakemelding fra kvinner og jenter. Det er lett å forberede, hjelper med å bli kvitt ulike mangler i huden. Grillet havregryn i en kaffekvern, kjeks, legg til sitronsaft og olivenolje, bland. Verktøyet bør bare påføres huden, legger særlig vekt på området på nesen, massasje litt og skyll av etter 20 minutter.

Oppskrifter for masker, scrubs og andre produkter som kan tilberedes hjemme er ikke bare tilgjengelige, men også effektive og trygge. Dette er et flott alternativ til dyre kosmetiske produkter. Det viktigste er å lære å forberede og bruke dem riktig.

Svarte prikkede striper

En rask måte å fjerne nese fra komedoner - striper fra svarte prikker. Det moderne markedet tilbyr mange effektive metoder for å bekjempe hudfeil, blant annet de såkalte patches eller applikatorer. De passer godt til nesen, kan fjerne forurensning fra vanskelig å nå steder. For å bli kvitt problemet med sorte prikker, er det nok å bruke strimlene en gang i to uker. Du kan kjøpe dem på nettet, et apotek eller en spesialforretning.

 • "Propeller" selges i pakker med seks. Sammensetningen av lappene inneholder D-panthenol, slik at stripene ikke bare renser huden dypt, men også akselererer regenereringsprosessene, lindrer betennelse.
 • "Cettua" på grunnlag av naturlige ekstrakter fjerner fett og smuss fra porene, og bidrar til deres innsnevring.
 • "LAF" er designet for dyp rensing av nesens hud, laget i et slikt skjema som å fjerne smuss selv i vanskelige områder.
 • L'Etoile Bon Voyage inneholder komponenter som forhindrer reakkumulering av bakterier, fett og smuss i porene, har antiseptiske egenskaper.
 • "Via Beauty" - strimler for nesen, hvis handling ikke er begrenset bare til fjerning av komedoner. De inneholder aktive ingredienser som akselererer regenereringsprosesser.
 • Faberlic Universal Ultra Clean Green Series.
 • Koreansk - TONY MOLY "Egg Pore Nose Pack", TONY MOLY "Homeless Strawberry Seeds 3-trinns nesepakke", The Face Shop "Volcanic Clay Black Head Charcoal Nose Strip".

For å oppnå maksimal effekt fra bruk av spesielle flekker for å rengjøre huden på nesen, kan du lære hvordan du søker dem riktig. Hver pakke må inneholde en manuell, som viser alle nyanser. Fordelen med stripene er at de ofte inneholder ekstrakter av medisinske planter og essensielle oljer, noe som bidrar til fjerning av betennelse, intensiv regenerering, lyn og forbedring av ansiktets hudutseende.

Ritty.ru

Kvinner online magasin for flotte damer

Hvordan fjerne svarte prikker på nesen: rensende masker

 • skjønnhet
- 03/04/2016 01/15/2017 3 6635


Fet hud, akne og svarte prikker på nesen og ansiktet - ødelegge livet til ikke bare ungdommer, men også voksne. Disse problemene finnes hos både menn og kvinner. I dag vil vår artikkel snakke om komedoner.

Comedones - akne i ansiktet og kroppen i begynnelsen, den karakteristiske forskjellen ligger i sin form. Komedoner er åpne og lukkede.

Lukket comedo - tilstoppet tid, akkumulert fett kan ikke gå utenfor, danner en karakteristisk tuberkel. Noen eksperter anser ikke disse formasjonene akne. Imidlertid leverer de ubehag til unge gutter og jenter. Om hvordan å bli kvitt lukket comedo-snakk neste gang.

I dag snakker samtalen om åpne komedoner, folk kaller dem "svarte prikker". I dette tilfellet er det på tide å åpne, men på grunn av støv og smuss ble toppen svart.

Det mest populære stedet hvor svarte prikker kan vises er nesen. Men faktisk er det ikke. Panne, rygg, kinn - på nesten hvilken som helst del av kroppen. Men en ting er når denne delen av kroppen er dekket av klær, og du kan leve uten ubehag, en annen når du ser det på ansiktet og alt. Noen ganger kan du misunne ungdommen i Japan, som bærer en maske, ikke fordi de er redd for å bli smittet og bli syk, men som et tilbehør som gjemmer akne.

Men i vårt land vil dette trikset ikke fungere, akkurat som sløret, som lenge har blitt brukt av damer, elegant gjemmer hudfeil.

Jeg vil fortelle deg hvordan du fjerner de svarte prikkene på nesen og på ansiktet, og det vil ikke være nødvendig med maske eller slør.

Fjern de svarte prikkene på nesen og ansiktet for alltid vil ikke fungere. Men hvis du regelmessig tar vare på huden din, kan den generelle tilstanden bli mye bedre.

For å rengjøre og begrense porene er disse to oppgaver som du må gjøre hver dag. Du kan også regelmessig besøke en skjønnhetspleie, men hjemmeomsorg er svært viktig, og uten det blir resultatet kortvarig. Tenk på noen hjemmelagde oppskrifter for å kvitte seg med svarte prikker på nesen.

Svarte prikker på nesen - klar

Reningsprosessen omfatter to: forberedelse og fjerning (ekstrudering). Forbered huden må være sikker på at ellers i andre fase kan alvorlig skade huden og helsen.

Den enkleste måten å forberede huden på prosedyren er å dampe ansiktet.

Steaming bidrar til utvidelsen av porene, og det akkumulerte fettet med minimal innsats vil komme ut av blokkene, og det er enkelt å fjerne de svarte prikkene på nesen. Hvilke prosedyrer av damping vil du velge, avhenger bare av deg og dine evner. Her er noen eksempler:

 • Dampbad. Det kan gjøres noen, hovedkomponentene: pannen, varmt vann og sengeteppe. Lene over gryten, dekk hodet med et teppe og pust i 10 minutter. Du kan legge til forskjellige urter og essensielle oljer til vannet. Fra urter egnet: kamille, salvie og St. John's wort. Eteriske oljer - eucalyptus, tea tree og sitron. Et slikt bad vil ikke bare forberede huden din, men kan også hjelpe til med visse sykdommer i øvre luftveier.
 • Hot masker. Dette er en industriell produksjon, og du kan ikke selv gjøre det. Sammensetningene av disse masker inneholder en dampende effekt. For eksempel i apotek og butikker kan du kjøpe ferdige blå leire masker, "hot" scrubs og strips med en spesiell dampende effekt.
 • Varme komprimerer. Selv om den har et slikt navn, skal det brukes med forsiktighet etter avkjøling. Brygger kamille. Komprimering kan gjøres av bomullsstoff. Dyp i kjøttkraft og klem. Når du går på bad, badstue eller bad, gjelder denne komprimeringen til ansiktet ditt. Takket være damp og vann, begynner fete porer å åpne.

Etter forberedelsesfasen kan du gå videre til neste, men det er også noen nyanser her. Likevel er dette ansiktet ikke verdt risikoen, og derfor må du klemme de svarte prikkene på nesen og ansiktet riktig.

Hender skal alltid vaskes før noen kosmetisk prosedyre. Når du fjerner sorte prikker på nesen, bruk medisinske hansker og steriliser hender, for det er det nok å dyppe i en løsning av hydrogenperoksid eller andre lignende midler. Velg en komedo og trykk med fingrene fra begge sider av den. For et dampet ansikt, er denne metoden meget godt egnet. Kvise skal umiddelbart gi vekk og alt det fete innholdet kommer ut av det. Gjør denne manipulasjonen med hver svart prikk. Hvis noe ikke gir inn og trykket ikke virker, gå og ikke rør. For mye press vil skade huden, og arr og hudormer kan oppstå. Etter å ha fjernet de svarte flekkene på nesen, må du behandle huden. For å gjøre dette, egnede verktøy som salicylsyre, noe tonic for problem hud og du kan hente et ekstrakt med en stramningseffekt. Alle prosedyrer gjøres best om kvelden, slik at huden kan slappe av for å få en naturlig farge, og du trenger ikke bruke kosmetikk.

Kosmetikkmarkedet tilbyr mange forskjellige muligheter for å fjerne huden fra comedo, og et av disse produktene er et rensepasta. Det vil unngå bading og manuell fjerning av hver svart prikk på nesen. Instruksjoner for bruk vedlagt, men det virker på prinsippet om voksstrimler: lim, vente, skarpt ujevn. Å lage en slik patch hjemme og bli kvitt de sorte prikkene på nesen er veldig enkelt. Forbered en blanding av gelatin og varm melk. Plasser beholderen i mikrobølgeovnen i 8 minutter eller mer, avhengig av strømmen. Når massen svulmer, bruk den på nesen. Vent nå til masken tørker, du kan trygt fjerne med alle komedoner som har sittende fast på det.

Du kan kjøpe en enhet med vakuumeffekt, som kan brukes hjemme. Negativt trykk på huden, som skaper en spesiell dyse, lar deg trekke alt fettete fettet fra porene.

Rengjøring av svarte prikker på nesen og ansiktet ved hjelp av damping og klemming anbefales ikke mer enn en gang i uken, men det er bedre å vente to. Hvis du gjør det oftere, vil porene kunne øke i størrelse og situasjonen vil vende fra en positiv til en beklagelig.

Svarte prikker på nesen - lyser

Hvordan fjerne svarte flekker på nesen, hvis den ikke er betent? Kan lette dem. Forbered en såpeoppløsning i en liten beholder. Såpe, bruk den vanligste, det er bedre å ta barnet, det inneholder ikke dufter og fargestoffer. Tilsett salt og brus til denne løsningen. Salt bør være bra i mengden av en halv skje, bruk så mye brus. Våt en bomullspute i den forberedte løsningen, fjern overflødig vann fra platen, og behandle problemområder uten å presse på huden. Etter prosedyren skyll ansiktet ditt med en behagelig romtemperatur med vann.

Du kan også bruke sitronsaft for å bekjempe komedoner. Hvis det ikke er juice, ta en flytende løsning av askorbinsyre. Det viktigste å blande med vann i samme proporsjoner. Denne løsningen er nok til å tørke ansiktet en gang i essensen.

Hvis huden på ansiktet er veldig fet, kan du tørke den en gang hver annen uke, og helst en gang hver tredje uke med hydrogenperoksidoppløsning. Under prosedyren oftere blir vannbalansen i huden forstyrret.

Rengjør ansiktet jevnlig, og ta vare på huden din under pauser. For dette kan det hende du trenger praktiske oppskrifter av enkle masker, de hjelper ikke bare med næring av huden, men også fuktighet og holde rent:

 • Mask av havremel. Kryss kornblanding og tilsett varm melk for å lage en blanding av tykk grøt. Spred denne masken over ansiktet ditt og vent noen minutter. Vask av med varmt vann.
 • Leremaske Eventuelt leirepulver som selges på apotek, fortynnes med vann og påføres ansiktet. Vent til det er tørt. Fukt den porøse svampen med vann og rengjør ansiktsmasken.
 • Honning maske. Du vil trenge sparsom honning, bruke den på nesen, og deretter trykke med fingrene, masser problemområdet. Når hvite pellets dannes på håndflatene, kan du fullføre prosedyren og vaske, men ikke med varmt vann.
 • Rismask. Forbered deg på natten gjennomvåt i vann ris i mengden 1 spiseskje. På morgenen, hell ut vannet og fordel slammet på ansiktet, vask det om 10 minutter.
 • En løsning av korianderjuice og gurkemeie, kokt i like deler, egnet til daglig bruk i problemområder.

Lightening Mask Oppskrifter:

 • Såpe skum for vasking erstatte kefir eller yoghurt. Kefir-produktet er egnet som en maske, spre problemområdene i nesen og la tiden tørke, skyll deretter.
 • Tørk problemområder med en blanding fremstilt av rømme og grovt marint salt salt i forholdet 2: 1.
 • Maske fra aloe, hvit og sitron. Forbered en egghvite og to teskjeer sitron og aloe juice. Del masken i to deler. Først, bruk en del, da den tørker, kan du sette resten på toppen.
 • Tomatmaske. Vri fersk tomat i vassdrag og spre den over ansiktet ditt. Varigheten av prosedyren er ikke mer enn 5 minutter. Skyll med varmt vann.
 • Mask fra friske poteter. Grind de revet poteter ved å velge de minste cellene. Spred masken på ansiktet ditt og vent 10 minutter. Vask av med vann.

Jeg vil gjerne merke at vannkvalitet spiller en ubetydelig rolle. Flaske, kokt eller mineralvann - velg alternativet for vasking. Godta hvorfor huden i ansiktet skal ta vann fra springen, hvis du ikke drikker dette vannet selv.

Bruk alle masker som er beskrevet ovenfor, når du har dampet ansiktet, på denne tiden er huden følsom overfor alle komponenter. Eller maskerer separat fra andre prosedyrer. På slutten tørk du alltid ansiktet med et desinfiseringsmiddel.

Svarte prikker på nesen - porer

Klarte å fjerne huden fra åpen komedie, men hvordan å forhindre et nytt utseende? Her er det nødvendig å utføre prosedyrer som vil redusere porene, dvs. de er strammet og dermed forhindrer et mulig nytt utseende eller infeksjon etter prosedyrene for rensing av ansiktet. Vurder noen nyttige tips om hvordan du begrenser porene og renser huden din:

 • pisket hvit hvitt når det påføres huden, vil skape en tynn film;
 • tørk ansiktet med et isstykke som er laget av bryggede urter (kamille, celandine);
 • rengjør huden om dagen med et desinfiserende lotion laget av agurk og vodka juice i forholdet 2 til 1;
 • spiseskjeer av tinktur av calendula i et glass mineralvann, og det er en utmerket antiseptisk.

Kjære lesere, jeg vil gjerne si, eliminere konsekvensene, du kan ikke legge merke til årsakene. Hvis de foreslåtte alternativene ikke hjelper deg, kontakt legen din, fordi noen merkelige manifestasjoner på huden antyder at noe er galt inne i kroppen.

Flere Artikler Om Typer Acne