Serien er kjent som et svært effektivt antiinflammatorisk, sårhelende, beroligende, antiallergisk middel. Det er mye brukt til å behandle dermatologiske problemer som akne, eksem, seboré, psoriasis og allergiske utslett. Dette er et trygt naturlig middel som ikke forårsaker bivirkninger. Blomster og decoctions fra serien behandler diateser, koke og purulent akne, ikke bare i ansiktet, men gjennom hele kroppen. Planten påvirker forsiktig huden, tørker opp betennelser, forhindrer dem i å spre seg, eliminerer kløe og irritasjon. Derfor anbefales bad med tilsetning av urteavkok for behandling av sinkholes og bleieutslett selv hos nyfødte.

Fordelene med serien

For problematisk ansiktshud, er en suksess bare en finne. Regelmessig å bruke avkok, masker, lotioner, lotioner på grunnlag av en serie, kan du permanent bli kvitt oljeaktig glans på pannen, svarte flekker på nesen og haken, betent akne og purulente pimples. Pimples, svarte flekker, samt andre hudutslett i ansiktet og kroppen kan kureres ved å bruke infusjoner, avkrok fra innsiden. De har et vanndrivende, koleretisk, beroligende, anti-inflammatorisk effekt på kroppen, fjerner toksiner, gjenoppretter metabolske prosesser, normaliserer arbeidet i fordøyelsessystemet, urin og andre systemer. Som et resultat er kroppen renset for giftstoffer og giftstoffer, betennelse elimineres, og huden blir ren, strålende.

En positiv effekt har en rekke forkjølelser. Urtete vil bidra til å lindre tilstanden, redusere kroppstemperaturen, eliminere smerte i halsen. Te fremmer svette, fjerner giftstoffer, nøytraliserer virkningen av virus og lindrer betennelse.

Indikasjoner for bruk

Serien bidrar til helbredelse av sår og arr, fjerning av inflammatoriske prosesser, allergiske manifestasjoner. Området for applikasjonen er svært bredt, det bidrar til å kurere:

 • akne, akne, akne på ansiktet;
 • akne, kviser på kroppen;
 • skrubbsår;
 • allergier;
 • diatese;
 • seborrhea;
 • eksem;
 • sår og sår på huden;
 • leversykdom;
 • forstyrrelse av fordøyelsessystemet;
 • hoste;
 • katarralsykdommer;
 • sykdommer i genitourinary system;
 • hjertesykdom;
 • høyt blodtrykk.

Hva inngår i komposisjonen?

Fordelene av serien på grunn av sin kjemiske sammensetning. Bladene og stilkene av planten inneholder:

 • Vitaminer A og C - har antioksidantegenskaper, sikrer normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens regenererende evne, styrker blodkarene, forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser, forbedrer hudtilstanden;
 • phytoncides hjelper sårene å helbrede raskere, eliminere purulente manifestasjoner og irritasjoner;
 • flavonoider er nyttige for kroppens generelle tilstand, tone opp, aktivere gjæring, øke motstanden mot eksterne faktorer;
 • essensielle oljer har en gunstig effekt på alle kroppssystemer;
 • mineraler er nødvendige for normal drift av alle organer og systemer;
 • coumarins bidra til å eliminere betennelse, kløe, irritasjon, lindre kramper, har antibakterielle, smertestillende og beroligende effekter;
 • slimhinner, innhylling, fremme helbredelse av skadede vev og lindre betennelse;
 • bitterhet normaliserer metabolske prosesser, dreper bakterier, reduserer betennelse;
 • tanniner desinfiserer, lindrer betennelse.

Hvordan bli kvitt akne?

For behandling av akne og akne hjemme, er strengen brukt som et middel for ekstern bruk og avkok for oral administrasjon. Midler fra serien bidrar til å fjerne giftstoffer, bakterier og andre skadelige stoffer fra kroppen. Reduksjon av forgiftning gjør det mulig å styrke immunforsvaret, øke beskyttelsesreaksjonen og metabolske funksjoner i kroppen, øke regenereringsevnen. Etter å ha brukt en rekke utslett på huden tørker opp, irritasjon, akne og svarte flekker forsvinner.

Infusjon for intern bruk

For å klargjøre et middel for intern bruk trenger du en spiseskje tørt gress, blandet med et glass vann, i ti minutter, hold vannbadet. Kjøttkraft tatt tre ganger om dagen, et hundre gram om gangen. Regelmessig bruk av denne infusjonen gir huden et vakkert og godt preparert utseende, og hvis bruken av toget kombineres med ekstern bruk, vil effekten være veldig sterk.

Broth for utendørs bruk

Ekstern bruk inkluderer bruk av masker, komprimerer, lotioner og lotioner. God hjelp fra akne på ansiktet komprimerer. Ved avkjøling av toget blir en gasbind bandasje fuktet, hvor spor for øynene er laget på forhånd. Fuktet bandasje påføres på renset ansikt i ti minutter. Etter at kompressoren ikke er fjernet, trenger ikke å vaske, må verktøyet tørke på egenhånd. En løsning av serien utfører også vasking eller tørking. Slike vanlige prosedyrer bidrar til rask helbredelse av sår, lindrer betennelse, forhindrer utseende av nye kviser og hudormer. For å gjøre avkok, trenger du en spiseskje gress, hell et glass kokende vann over det, koke i noen minutter, la det brygge i en halv time, avløp. Ved hjelp av denne buljongen lage kremer. Fuktet i en varm løsning bomullsputer påført til de betente stedene i ti til femten minutter. Til problemområdene kan du feste gresset som avkokingen er laget av. Herbompressen holdes i minst femten minutter, og ansiktet gnides med kjølt kjøttkraft.

bad

For å få akne, kan akne på kroppen regelmessig ta bad med en streng. Avkok for badekaret blir gjort mer konsentrert - ti liter vann må tas hundre gram urter, koke og la den brygge. Bath må tas i tjue minutter. Slike vannbehandlinger eliminerer utslett, kløe og irritasjon av huden.

Gni isbiter

Masker fra serien

Flere oppskrifter for effektive masker basert på serien:

 1. Avkjenningen av toget er blandet med grønn leire til en grøtaktig tilstand. Produktet påføres huden i tjue minutter, skylles deretter med varmt vann.
 2. Friske blader av planten er blandet i halv med cottage cheese. Den resulterende massen påføres i femten minutter til problemområdene. Masken nærer huden, oppdaterer, fuktighet, reduserer betennelse.
 3. Til en halv skje med honning, legg til en full skje sitronsaft og samme mengde oljeserie. Masken påføres i femten minutter og vaskes av med kaldt vann.
 4. Ta en teskje honning, avkok av toget, bland med egghvide, slå, sett i femten minutter, skyll med varmt vann.

Kontra

Ekstern bruk av toget er kontraindisert bare hvis du er overfølsom. I dette tilfellet er allergiske reaksjoner mulig. Intern bruk er kontraindisert for gravide, barn under tre år, samt for lavt blodtrykk.

anmeldelser

Serien eliminerer svarte flekker, akne, allergier, bidrar til å kurere mange hudsykdommer. Dette fremgår av vurderinger av personer som bruker serien:

"Jeg har akne på ansiktet mitt siden ungdomsårene. I flere år prøvde jeg mange verktøy, som omfattet narkotika og populære metoder. Det var liten effekt, jeg visste ikke hva og hvordan å fjerne akne. Suksessen hjalp. Om morgenen og kvelden, hver dag i flere måneder, gnidd jeg ansiktet mitt med isbiter fra avkok av toget. Resultatet er et rent ansikt. "

"Jeg har lenge opplevd et kompleks av akne på ryggen min. Det gjorde det vanskelig å ha åpne T-skjorter, så utslettene var rikelig. I bladet leses om helbredelsesegenskapene til serien. Bad med tilsetning av urtedekok bidro virkelig til å takle problemet. "

Slå gress fra akne

Det har lenge vært vanlig å bade babyer i en serie. Denne urten beskytter huden mot stikkende varme og ulike former for irritasjon. Etter "helbredelsesbadet" forsvinner alle små kviser. Utslett på huden hos voksne behandles også av en streng.

Slike gress vokser på ødemarkene og i utkanten av grønnsakshagen, i fuktige områder.

Takket være vitaminene "B" og "C" inneholder de essensielle oljene, tanniner, det å eliminere irritasjon fra huden, derfor er toget betraktet som en av de beste rettsmidler i kampen mot akne.

En allergisk reaksjon på en slik plante er ekstremt sjelden.

Acne behandling serien

Det finnes ikke et slikt organ i en person som han på en eller annen måte ikke ville hjelpe.

Dekoksjoner og infusjoner fra en slik plante brukes både eksternt til å behandle alvorlige hudproblemer (seborrhea, nevrodermatitt, scrofula, eksem, allergisk utslett) og internt.

Serien er svært effektiv i behandling av ulike pustulære sykdommer: akne, furunkulose og akne. For å gjøre dette, finhakkede blader av treartede togdekselproblemer.

Men grusgraven blir satt på en slangebitt.

Samle eksklusivt små store blader og plantetopper med ublåste blomsterknopper.

Oppskrift bouillon serien for intern bruk

Reduksjon av forgiftning har en gunstig effekt på immunsystemet, øker beskyttelsesfunksjonen til vev og alle organer. Ikke bli unntak og hud.

For å forberede en helbredende buljong, vil det være behov for tørkede blomster og skudd. Det er nødvendig å fylle to spiseskjeer i en rekkefølge med to briller med kokende vann.

Som et resultat får du en løsning som inneholder medisinske stoffer i ønsket konsentrasjon. Wrapped ned med et lommetørkle i en bolle med buljong, bør du insistere det på et varmt sted i ca 4 timer.

"Kunnskapsrike mennesker" anbefaler å ta 1-2 store skjeer med ferdig avkok tre ganger om dagen.

Rent og mykt, glatt og fløyelsaktig hud vil være en belønning for pasient og langvarig behandling.

Ekstern bruk av medisinske planter

Urten brukes, og som et middel for bad, hvis pasienten vil bli kvitt utslett, ikke bare på ansiktet, men på hele kroppen.

For å forebygge akneutslett, forbereder de en infusjon fra et tog og tørker ansiktet med det to ganger om dagen. Avkoket er gjort på samme måte som produktet for intern bruk, men bare litt rikere (i stedet for to skjeer med urter, tre skjeer helles med kokende vann).

Du kan brygge 2 ss tørr rekkefølge med 250 ml vann. Det er nødvendig å bringe blandingen til koking, fjern den fra varme og avkjøl den til romtemperatur. Deretter bør buljongen dreneres, og det myke gresset legger på ansiktet i 20 minutter. Masken fjernes med en bomullspinne fuktet i buljong.

Hvis du har på ansiktet ditt noen store akne, må du håndtere dem ved hjelp av kremer. Det anbefales å bruke dem "varmt".

Veldig effektiv frossen avkok, som tørkes ansikt flere ganger om dagen. Slike medisinske is forhindrer ikke bare utseendet på utslett, men forbedrer også hudtonen, og forynker dermed og trekker den opp.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Serien, som andre medisinske planter, har kontraindikasjoner og bivirkninger:

 • Ukontrollert bruk av narkotika på grunnlag av et tog kan forårsake negative effekter;
 • bruk av dette verktøyet er ikke anbefalt for barn under 3 år og gravide kvinner;
 • langvarig bruk av komprimerer, avkok, drikker og lotioner fra serien kan forårsake slike bivirkninger som generell svakhet i kroppen, rask tretthet, nervøs sammenbrudd, irritabilitet, trykkreduksjon.

effektivitet

Det er veldig vanskelig å snakke om hvor effektiv serien er i kampen mot akne, siden det eliminerer bare de utadvendte manifestasjonene av fremtredenene, og hovedårsaken til slike utbrudd forblir intakt.

Derfor, før du bruker et slikt stoff, anbefales det å gå til legen og finne ut hovedårsaken til utslett.

Ikke glem at behandlingen av utslett bør være omfattende og inkluderer ikke bare midler til ekstern bruk, men også et spesielt kosthold, vitaminkurs og faste dager.

Mumie har ingen uttalt bivirkninger.

anmeldelser

Noen skriver om fordelene med å ta et bad med en streng. For å gjøre dette, legger de ganske enkelt til badinfusjonsserien, oppskriften som du finner ovenfor. Takket være slike bad er tilstanden til huden betydelig forbedret, rødhet og kløe forsvinner, pustler tørker opp.

I tillegg er det mange positive tilbakemeldinger fra unge foreldre som gir barna sine te på rad. En slik urteinfusjon hjelper bemerkelsesverdig i kampen mot diatese og seboré. Badebarn i en serie vil bli kvitt alle små kviser og dermatitt, inkludert blepkviser.

Det er mulig å snakke om linjen i svært lang tid, og å snakke positivt. Populariteten til denne urt er forklart veldig enkelt: rimelig, billig og effektiv.

Men i behandlingen av akne anbefales dette stoffet å bli tatt eksternt. Utvilsomt, slike stoffer for ekstern eksponering, som inneholder en serie, en stor mengde, fordi folk ofte ikke helbreder årsaken, men konsekvensen av sykdommen.

Du må huske at sekvensen hjelper til med behandling av akne, men de kommer tilbake så lett som de ser ut. Prøv derfor å finne tiden og besøke en spesialist slik at han kan gjøre en riktig diagnose og foreskrive en omfattende behandling for å eliminere årsakene til akne og ekstern maskering av hudbetennelser.

En serie ansikts acne

En slik enkel plante, som en serie, har lenge vært brukt som et utmerket middel for å eliminere irritasjon fra huden. Og det hjelper, fra barndom som infusjon for badekar, og fortsetter deretter å bli brukt av voksne som lider av utslett. Dette middelet kan samles av deg selv (det vokser der det er fuktig, ofte i ledige partier eller langs kantene av grønnsakshager) eller kjøpe det på apoteket.

egenskaper

Serien har blitt brukt i mange år takket være den innflytelsen den har på huden, nemlig:

 • Bekjempe betennelser. Gress hjelper til effektivt å eliminere utslett og slukke utseendet i heden av forekomsten.
 • Power. På blomstringstidspunktet inneholder serien vitaminer, essensielle oljer, tanniner og coumariner.
 • Beskyttende. Takket være de fordelaktige stoffene, hjelper strengen huden til å motstå de skadelige effektene av miljøet.
 • Eliminering av fet skinn. Planten normaliserer også sebaceous kjertlene.
 • Når det tas inn, har det en rensende effekt. Fremmer fjerning av skadelige stoffer gjennom svette, urin og galle.

Som du kunne se, samlet denne enkle planten mange nyttige egenskaper for hele organismen generelt og hud spesielt.

oppskrifter

I kampen mot akne vil du hjelpe deg med en rekke verktøy basert på serien. Og takket være det faktum at du vil lage dem selv hjemme, vil kostnaden bli ekstremt liten, men resultatet vil ta det. For ansiktet, bruk avkok, lotioner og is, men for å rense kroppen må du ta bad med tilsetning av infusjon.

avkok

For å forberede dette alternativet, ta et glass vann, plasser væsken i en un-emaljert kasserolle og koker den, tilsett deretter tre spiseskjeer av strengen og la den lage mat i ti minutter. Fjern nå fra varme og la avkjøle og deretter spenne gjennom en sik eller ostekloth.

Det resulterende avkoket anbefales å bruke som en lotion for ansiktet fra tre til fem ganger om dagen, og det er bare å fuke overflaten av dermis med en bomullsstykke. Deretter må du bruke en fuktighetskrem for å unngå å tørke ut. Bruk ferdigproduktet kan ikke være mer enn tre dager, og lagres i kjøleskapet.

infusjon

Ta et glass kokende vann og fyll dem med to spiseskjeer av serien. Det er best å bruke termos, da det vil opprettholde ønsket temperatur. Hvis dette ikke er mulig, dekk deretter beholderen med en varm klut. La stå i ca tre timer. Deretter passerer infusjonen gjennom osteklær, på slutten klemmer du all væsken forsiktig.

Hell den resulterende blandingen i en beholder for å lage isterninger. I butikkene i dag finner du komfortable plastposer til disse formålene. Bruk is til å tørke huden din om morgenen, det vil ikke bare kurere akne, men også lindre hevelse og hevelse.

komprimere

For ham trenger du en forkokt infusjon. Hans oppskrift er over. Dip en ren gaze inn i væsken, klem ut overflaten og dekke ansiktet. La i ca 30 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann og smør med krem. Komprimering kan brukes opptil tre ganger i uken. Regelmessig bruk vil tillate deg ikke bare å fjerne eksisterende betennelser, men også for å forhindre utseende av nye, siden denne metoden bidrar til å normalisere arbeidet med hudceller.

Svelging

Som vi allerede skrev tidligere i denne artikkelen, bør en serie akne brukes i et kompleks, ikke bare på ansiktet selv, men også innenfor. På grunn av bruken av denne organismen, vil kroppen kunne bli kvitt toksiner, rense seg selv for skadelige stoffer og styrke immunforsvaret. Dessuten har en medisinsk plante en gunstig effekt på tarmens arbeid - den viktigste kilden til utslett på ansiktet.

For utarbeidelsen av denne fantastiske løsningen er alt du trenger å hælde to spiseskjeer av urter et glass kokende vann og vent to timer. Og så drikk den filtrerte infusjonen av to spiseskjeer til frokost, lunsj og middag.

Kontra

De er faktisk svært små, det er graviditet og ammestiden, samt tilstedeværelsen av en allergi mot selve planten.

Hvis du befinner deg i slike tegn som svakhet, nervøse sammenbrudd, overdreven irritabilitet, lavt trykk, kan dette være et tegn på feil bruk av toget. Stopp å ta det og konsultere lege.

Slik forbereder du deg

Selvfølgelig er den enkleste måten å kjøpe medisin på apoteket. Men hvis det er et ønske, kan du selv forberede en serie. Og hvordan du gjør det riktig, vil fortelle tipsene nedenfor:

 • Gresset høstes før knoppene blomstrer.
 • Etter å ha funnet en passende plante, kutt av de femten centimeter av stammen og de store bladene.
 • For å tørke toget, legg det på avispapir og la det være, og snu det i noen tilfeller.
 • For tørking, velg et mørkt varmt sted.

For å velge den virkelig nødvendige planten og unngå ubehagelige konsekvenser, er det bedre å ta en person som er velbevandret i urter ved første samling.

effektivitet

Mange vurderinger tyder på at toget gjør en utmerket jobb med å behandle akne i ansiktet. I de fleste tilfeller synes utslett ikke bare på grunn av tilstanden til huden, men også på grunn av tilstedeværelsen av indre sykdommer.

Det er derfor å effektivt bli kvitt akne, du må forstå hva roten til problemet er, og først og fremst eliminere det.

Du må også regelmessig rense kroppen, to ganger i året for å drikke vitaminpreparater og endre kostholdet av dietten. Ikke spis søt, mel, fett og stekt.

Få rikelig med frukt og grønnsaker, og drikk rikelig med væsker. Ofte gå utendørs og delta på sportsaktiviteter.

Mange generasjoner har med hell brukt en streng i kampen mot akne.

Denne medisinske planten har bevist seg og fortsetter å finne nye fans. Videre vil behandlingen ikke bare være effektiv, men også økonomisk og lett tilgjengelig, da urt kan kjøpes i nesten ethvert apotek. Men husk at før du starter aktiv bruk, er det verdt å ta en ulnar test og sørg for at du ikke er allergisk mot denne løsningen.

En serie av akne

Dette emnet har 3 svar, 4 medlemmer, Sist oppdatert Hanna 3 år, 5 måneder siden.

Jeg vet at små barn badet i en serie, slik at huden var frisk, og hvis det er noen betennelser, så går de fort. Sannsynligvis kan du bruke denne metoden for akne, bare vil vite hvordan du kan bruke en serie med akne, noen vurderinger om midlene med en serie.

Avkjenningen av serien, etter min mening, kan ikke være et fullverdig verktøy for å eliminere akne. I et kompleks, med andre metoder, vil effektiviteten, absolutt, være mer avgjørende. For eksempel, gjør det til en regel å tørke ansiktet om morgenen og om kvelden med avkok av strengen og parallelt, bruk andre metoder.

Sekvensen brukes til og med innover i form av te (2 ss. I et glass kokende vann for å insistere mer enn en halv time og drikk i tre doser per dag), slik at du kan legge til lotioner og masker for dem. For ekstern bruk brygg en sterkere løsning. Og du kan fryse for å tørke med is. Veldig enkel billig og effektiv måte. Ingen skade, de vet selv at babyer bade!

Med akne gjorde jeg en serie komprimerer hver kveld. Samtidig så infusjonen tre ganger om dagen. Resultatet kom etter et par uker. Men jeg har gjort alt dette i en måned, så langt har det ikke vært akne etter dette.

Hvordan bruke en avkok av en serie av akne?


I en ulik kamp mot de inflammatoriske prosessene i huden, og mer enkelt, akne, er en person klar til å skaffe seg dyre midler bare for å bli kvitt rødhet. Samtidig er naturen klar til å tilby et svært effektivt verktøy til en rimelig pris.

En av disse mirakuløse naturlige rettsmidler for akne har blitt en serie. Du kan kjøpe en plante enten i apotekskjeden, eller selvstendig begynne å samle og tørke den. Langsiktig erfaring med alternativ medisin tillot oss å identifisere flere meget viktige fordelaktige egenskaper ved dette anlegget. Blant dem er:

 • protivoallergennoe;
 • Anti-inflammatorisk;
 • antidandruff;
 • Normaliser fordøyelseskanalen;
 • diaphoretic;
 • choleretic;
 • Og mange andre like viktige medisinske egenskaper.

Ved behandling av akne tar den antiinflammatoriske effekten av bruken av toget spesiell betydning. Spesielle oljer inneholdt i planten har en depressiv effekt på putrefaktiv og patogen mikroflora. Dermed oppstår dannelsen av en nidus av betennelse og et område av rødhet dannes.

Terapeutiske deler av trehuset

For at avkok eller infusjon skal ha maksimal terapeutisk effekt, er det nødvendig å forstå hvilke deler av planten som hjelper i nærvær av akne eller hudormer. Urter med erfaring anbefaler å samle kun 15-18 cm av den øvre delen av hovedstammen, samt laterale skudd i begynnelsen av blomstringen. For å tørke skal de oppsamlede skuddene være i et mørkt rom og ved en temperatur på ikke over 40-440C. Kutt av skudd og blomster må spres ut på papir i et tynt lag og vend om fra tid til annen.

De viktigste folkeoppskrifter bruker suksess

Herbalists har i mange år utviklet oppskrifter som kan fjerne en person av akne hjemme.

Broth, eliminere betennelse på huden

For forberedelsen må du forberede på forhånd 1,5 Art. skjeer med tørkehakkede urter. Fyll dem med et glass varmt vann, det er nødvendig å sikre maksimal varmeoppbevaring. Den ideelle løsningen ville være å bruke en termo eller termomug. La infusjonen gå et par timer, og tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Du kan også lage isterter fra den for å tørke huden. For å lage dem, er det nødvendig å helle forkokt avkok i isform og deretter fryse. Rubbing av det tidligere rensede ansiktet før sengetid og etter oppvåkning kan oppnå merkbare resultater etter bare noen få uker. Medikulerte dekodert isbiter gir ikke bare lindring av betennelse, men stimulerer også blodsirkulasjonen, forbedrer hudens næring.

I alvorlige tilfeller, når akne og akne er vanskelige å behandle, kan du bruke lotion. I kjøttet som er forberedt på forhånd, fuktes et lag av bomullsull eller gasbind og deretter påføres det berørte området av huden. Det er tilrådelig å enten forvarme kjøttkraft til kroppstemperatur, eller bruk en fersk løsning. Lotionen legges over på ansiktet i kort tid. Som regel går det ikke over 15-20 minutter, hvorefter det er nødvendig å skylle ansiktet med kaldt rent vann.

Skal jeg bruke en annen krem ​​etter prosedyren? Alle løser dette problemet på egen hånd. Men serien har en tørkeeffekt, derfor kan det påkreves fuktighetskrem bare hvis pasienten har tynn og sensitiv tørr hud. I andre tilfeller er det bedre å avstå fra bruk av kosmetikk, slik at de medisinske stoffene i toget kan fritt påvirke hud og problemområder.

Broth-serien for oral administrasjon

Dette middelet har en koleretisk og diaphoretisk virkning, og bidrar også til å rense tarmene fra toksiner, toksiner og putrefaktive bakterier. Redusere giftigheten i kroppen har en positiv effekt på immunsystemet, og øker beskyttelsesfunksjonene i alle organer og vev. Huden blir ikke et unntak.

For tilberedning av denne buljongen vil det kreve alle de samme tørkede skudd og blomster. Det er nok to spiseskjeer for to briller med kokende vann for å få en løsning som inneholder medisinske stoffer i den nødvendige konsentrasjonen. Innpakket tallerkener med avkok, bør du la det stå på et varmt sted i ca 3-4 timer, anbefaler eksperter å bruke avkok 1-2 spsk tre ganger om dagen.
Myk og ren, fløyete og glatt hud vil være belønning for langsiktige terapeutiske prosedyrer, som utføres ved hjelp av en serie.

Medisinske og kosmetiske egenskaper til serien for ansiktets hud: Vurdering av merkevarekosmetikk og hjemmelagde oppskrifter

Den scrofula, marsh arrow, geit horn, hund elsker - så snart folk ikke ringer dette gresset! Dermatologer setter pris på det fordi det nøye og forsiktig behandler de mest forsømte hudsykdommene. Alle foreldre vet om det, legger det til badekaret for å bade sine nyfødte slik at de ikke har utbrudd på kroppene sine. Og bare den dovne har ikke hørt at serien til ansiktet er et utmerket kosmetisk middel, noe som gjør det mulig å forbedre tilstanden til epidermis, praktisk talt for eventuelle problemer.

Nyttige egenskaper

Ikke så mye kosmetisk som terapeutiske egenskaper av serien på grunn av sin rike kjemiske sammensetning. Bladene inneholder essensielle oljer, kumarin (aktiverer celleaktivitet), tanniner, vitaminer A og C, flavonoider, aminer (ammoniakkderivater, irriterer epidermis og er provokatorer av allergi mot denne urten, men øker samtidig sin motstand mot skadelige faktorer fra utsiden), mineraler, bitterhet (hovedvåpenet i kampen mot akne).

Det er ikke overraskende at det er så nyttig for ansiktets hud:

 • anti-inflammatoriske og tørkeegenskaper gjør det mulig å kvitte seg med akne på kort tid, og deretter uten gjenværende effekter (post-akne);
 • fuktighetsgivende for tørr hud;
 • foryngelse - for moden, rynket;
 • økning av lokal immunitet av epidermis, beskyttelse mot skadelige faktorer;
 • styrking av de hypodermiske karene, behandling og forebygging av rosacea;
 • aktivering av syntesen av kollagen og elastin, på grunn av hvilken huden blir ung elastisk;
 • rengjøring fra svarte punkter;
 • innsnevring av porene;
 • normalisering av sebaceous kjertlene, som tillater bruken av denne planten som et mattemiddel for å eliminere usunn skinn på fet hud;
 • behandling av de mest alvorlige hudsykdommene: pyoderma (av alle former), eksem (inkludert gråt), dermatitt, psoriasis.

De utvilsomt fordelene av serien for ansiktet gjør det til en konstant komponent i alle slags kosmetikk og et uunnværlig kur for hudsykdommer.

Nysgjerrige faktum. Sekvensen brukes som en motgift mot slangebitt og insekter.

Brand kosmetikk vurdering

Hvor skal jeg se etter en streng i kosmetikk? I ren og konsentrert form kan du kjøpe hydrolat (duftende vann dannet under dampdestillasjon av plantens blad) eller olje. Og på grunnlag av dette gjør mange merker ulike produkter innenfor linjene for problematisk hud. En liten TOP-10 orienterer deg i rekkevidde og priser.

 1. Herbal Oxygen Healing urter - ansiktsmaske. Laboratory Selfie (Hviterussland). $ 8.4.
 2. Ansiktsmaske nr. 4 for problemhud. BioBeauty (Russland). $ 7,7.
 3. Organisk ansiktsvask for tørr og sensitiv hud. OrganicZone (Russland). $ 5,9.
 4. En maske for akne problem hud. Levissime (Spania). $ 4,9.
 5. Erilem Argentum - hud - gel for vasking av problemhud. Kronen av Sibiria (Russland). $ 4,6.
 6. Stopp akne - ansikts rensing kviser. La Cree (Russland). $ 4,4.
 7. Alginatmaske for problemhud i form av poser. TakeCareStudio (Russland). $ 4,3.
 8. Kosmetisk balsam - ansiktscreme for eksem og psoriasis. Aromatika (Russland). $ 2,3.
 9. Kremskum for å fjerne sminke med nanosilver. Domix (Russland). $ 1,5.
 10. Nyt ditt bad! - maske for dyp rensing av porene. Belkosmex (Belorussia). $ 1.2.

Så serien er oppført i sammensetningen av mange kosmetikkvarer fra kjente merkevarer. Se etter det hovedsakelig i serien for problem og fet hud, da hovedformålet er kampen mot akne.

Dette er interessant. I psykiatri, avkok og infusjon av denne planten brukes til å behandle angst og styrke søvnen.

Regler for anvendelse

Det finnes flere arter av denne planten, men for terapeutisk og kosmetologisk bruk er det bare et tredelt tog. Problemet er at det er ekstremt vanskelig å skille det fra andre varianter (oftest stråling og hengende), og bruken av dem kan føre til svært ubehagelige komplikasjoner (ekstern bruk - til brannsår og alvorlige allergier, inntak - forgiftning). Derfor anbefaler ikke eksperter (dermatologer, kosmetologer, fytoterapeuter) på det sterkeste å samle inn råvarer. Det er bedre å kjøpe en farmasøytisk samling og på basis av den, forbereder allerede hjemmelaget kosmetikk.

Dette er grunnregelen for bruk av en plante som kosmetikk hjemme. Men det er også tilrådelig å ta hensyn til noen flere nyttige anbefalinger.

 1. Det behandler allergier, men samtidig kan det forårsake det. Derfor må du først kontrollere hvordan huden din reagerer på planteekstrakt, i et hvilket som helst følsomt område av huden. Dette kan være håndleddet, området i nærheten av øret, den indre klaffen til albuen.
 2. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse.
 3. Før du bruker, ikke glem å rengjøre ansiktet ditt fra sminke.
 4. Hjemmelagde masker er ønskelig å gjøre to ganger i uken. De resterende produktene (lotion, is, tørke, skum, krem) - daglig.
 5. Ikke bli båret med toget - bruk ikke mer enn 3 produkter basert på det (for eksempel krem, maske og ansiktsvask).
 6. Etter en måned med aktiv bruk, må du ta 2 uker hvile.
 7. Hvis noen bivirkninger oppstår, må du slutte å bruke anlegget.

Gjør alt riktig - du kan få mest mulig ut av huden din.

Og likevel... Sekvensen har sårheling egenskaper, så hvis du har sår og microcracks i ansiktet ditt, kan du trygt bruke den.

Søknadsmetoder

I sammensetningen av nesten alle husholdnings kosmetikk fra serien er grunnleggende oppskrifter for fremstilling av konsentrater fra den. Lær å gjøre dem - og i din arsenal av skjønnhet vil det være kremer, masker, tonics og hva du vil.

Oftest brukes en avkok i kosmetikk, som lett og raskt kan tilberedes hjemme. En spiseskje med råvarer (friskt eller tørket ristet blader) skal helles med et glass varmt vann og oppvarmes: i et vannbad - 15 minutter, sakte på ovnen - 10 minutter. Strain.

Bruk varm til å lage masker, kremer, komprimerer, punktapplikasjoner. Den resulterende væsken kan vaskes to ganger om dagen. Hvis du heller det i mugg og legger det over natten i fryseren, vil du ha neste morgen morgen anti-inflammatorisk iskrem fra akne og andre utslett.

På samme måte som avkok, kan du bruke infusjonen. Det viser seg mer konsentrert. To spiseskjeer av blader helle et glass kokende vann. Deksel, pakk inn noe varmt. La i 1-1,5 timer. Strain. Brew denne væsken kan være i en termos.

For fremstilling av masker og kremer fra serien er nyttig olje, som kan kjøpes på apotek eller gjort hjemme. 50 gram råvarer knust i en kaffekvern faller i søvn i en krukke med mørkt glass. Hell 200 ml baseolje (viktigst, at den ikke ble raffinerte). Det er bedre å ta oliven, mandel eller sesam. Lukk, bland godt. En dag senere legger du til mer olje slik at den dekker planten med ca. 0,5 cm. Rør godt igjen. La på et mørkt sted i 3 uker. Rist et par ganger om dagen. Strain. Oppbevares i kjøleskapet ikke mer enn seks måneder.

Med verden - en tråd. I Russland er en gammel mengde gamle høstet som et medisinsk råmateriale og aktivt brukt i farmasøytisk industri. Hun fikk stor popularitet blant tibetanske munker. Men i Vesten ble dets nyttige egenskaper ignorert i svært lang tid.

oppskrifter

Og selvfølgelig oppskrifter for hjemmepleieprodukter for ansiktet.

 • Infusjon innsiden av akne

Drikk 100 ml tre ganger daglig etter måltider i 10 dager. Advarsel: Det er kontraindikasjoner - hypertensjon og graviditet.

 • Vask med akne avkok

Daglig vask to ganger med varm, tilberedt avkok.

 • Akne maske

Å oppløse pulver av grønn kosmetisk leirebuljong til den nødvendige konsistensen. Påfør enten på hele ansiktet, eller spot på akne i 20 minutter. Vask av med varmt vann.

 • fuktighetskrem

Bland 30 gram tørket knust blad av toget og linden. Hell et glass vegetabilsk eller olivenolje for en dag. Soak i et vannbad i minst 2 timer. Strain. Smelt 30 gram bivoks, legg til det et oljeekstrakt av urter. Oppbevares i et vannbad i 10 minutter. Hell i en glassburk, legg til et par dråper av favoritteteren din. Bland godt. La massen herde. Holdbarhet i kjøleskapet - 5 dager.

 • Rynke maske

Bland 15 ml buljong, 10 gram risstivelse, 10 dråper tokoferol. Påfør ansiktet bedre med en spatel. Handlingstid - 15 min. Skyll med varm, konsentrert grønn te.

 • Black Point Mask

Bland 10 dråper av suksessoljen og 2 tabletter med aktivert karbon i pulver. Til nødvendig konsistens for å dele med kjøttkraft.

 • Maske av rosacea

Kryss i pulver 2 tabletter askorutin, bland med en spiseskje buljong, legg til tykkelsen på en litt knust havregryn.

 • Forfriskende maske

Bland 30 gram råstoff og hytteost, tilsett 10 ml honning. Påfør ansiktet i 15 minutter.

 • Fra poser og mørke sirkler under øynene

Bland i like mengder avkok av tog og persille. Hell i mugg, legg over natten i fryseren. Om morgenen vil du få bleking og forfriskende isterninger, som vil gjemme sporene til en søvnløs natt bedre enn noen concealer. Bare tørk huden rundt øynene med dem - og ingenting vil bli igjen av bretter og blåmerker.

 • Acne Tonic

I kampen mot akne, kan du enkelt tørke ansiktet med en streng (avkok eller infusjon) to ganger om dagen hver dag etter vaskeprosedyren om morgenen og kvelden. Behandlingsforløpet er 10 dager.

 • Ansiktsvask

Hjemme kan du lage anti-inflammatorisk skum for vask, noe som vil redusere antall akne i ansiktet betydelig. For å gjøre dette må du piske sponene fra vaskevasken til skumtilstanden og legge til en liten avkok av toget.

Det er ingen tvil om at serien ikke bare har kosmetiske, men virkelig helbredende egenskaper for ansiktets hud. Dette gjør det uunnværlig og effektivt i kampen mot sår, kokker, kviser, akne, allergiske reaksjoner og mange hudsykdommer. Men samtidig pålegger dette faktum også en del av ansvaret i prosessen med å anvende dette råmaterialet hjemme. Den minste uaktsomhet kan føre til ubehagelige konsekvenser.

En serie allergier: medisinske egenskaper, bruk, vurderinger

Nyttige egenskaper av serien har blitt kjent siden Hippocrates-tiden. Tibetanske healere brukte denne ugresset i behandlingen av hudutslett. Og i pre-revolusjonerende Russland var farmakene engasjert i å høste et medisinplante i mer enn tjue gubernias.

Gressens folk kalles scrofulous eller geithorn. Moderne apotek anbefaler serien som et av de effektive antiallergene stoffene.

Bruk av allergitog

Antiallergisk planteaktivitet er gitt av følgende faktorer:

 • Metting med vitaminer A og C. Vitamin A fremmer epithelial regenerering, vitamin C gir motstand mot negative ytre påvirkninger på huden.
 • Tilstedeværelsen av tanniner, sink, svovel gir deg en terapeutisk effekt på huden.

Bruk av urter i en rekke hudsykdommer gjør at du kan:

 1. Bli kvitt inflammatoriske prosesser.
 2. Forhindre nye manifestasjoner av sykdommen.
 3. Avlaste hevelse og kløe.

Å vite de antiseptiske og antiallergiske egenskapene til toget, er dermatologer aktivt i bruk av urter for hudsykdommer. Hvis prosedyrene utføres korrekt, kan man få et konkret resultat fra de første øktene.

Hjelper gress virkelig

Det er en vakker legende at solen sendte planten til jorden i form av solskinn. Strålene, spredt på bakken, ble til en medisinsk blomst. Upretensiøs plante stakk ikke bare i det fjerne Nord. Det reproduserer raskt, derfor, som et farmakologisk råmateriale, det er rimelig og billig.

I Russland bruker ikke bare tradisjonell medisin, men også tradisjonell medisin urtemedisin. Selv om det i rettferdighet skal bemerkes at det var lite forskning.

Utenlandske dermatologer anbefaler ikke å bruke denne planten ved barns alder (12 års grense), ikke anbefaler det til bruk under graviditet.

Slike forbud skyldes ikke negative effekter på kroppen, og mangelen på kliniske resultater for disse pasientgruppene.

Verdens helseorganisasjon merker at i 8 tilfeller ut av 10 er det et positivt resultat under behandlingen.

For å svare på spørsmålet om stoffet virkelig hjelper, kan bare de som seriøst og metodisk brukte det til å behandle hudsykdommer, hjelpe.

Hvordan bruke en rekke allergier

Allergi er en alvorlig hudforstyrrelse som skyldes visse årsaker. Derfor er selvmedisinering, selv ved planteopprinnelse, kontraindisert. Først etter å ha diskutert mulighetene for å bruke dette legemidlet med en lege, bestemmer doseringen og bruksmetoden, det er mulig å ta våpenet i drift.

Legen kan anbefale:

 • Baths.
 • Overleggskrem og komprimerer.
 • Bruk i form av salver.
 • Te, avkok og infusjoner til intern bruk.

Sår, hudutslett, kløe vil tørke ut og gradvis forsvinne.

Behandlinger for babyer og babyer

Kliniske studier og følgelig er det ikke beskrevet en beskrivelse av resultatene av anvendelsen av serien. Av denne grunn oppfordres babyer og babyer til å lage en universell samling, som i tillegg til dette urtet inneholder kamille og eikebark.

Forholdet er tatt i like store andeler. Barns infusjon er tilberedt på kaldt vann. 6 ss placere helles to liter vann ved romtemperatur og satt på hele dagen. Infusjonstid - 12 timer. Før badingprosedyren filtreres og helles i vannet tilberedt for å bading barnet.

Slike prosedyrer utføres før natts søvn, i 10 minutter. daglig. I en alder av 3 år er badeetid ikke mer enn 10 minutter.

Til tross for at serien betraktes som et effektivt middel for allergiske utslett, er det nødvendig å sjekke hvordan barnet reagerer på preparatet før du bader.

Påfør det tilberedte vannet på håndleddet og følg reaksjonen. Avvisning av urteinfusjon er sjeldne.

Helbredende bad

Helbredende bad er de mest populære middelene i kampen mot allergiske manifestasjoner.

Grunnleggende badeforberedende oppskrift:

Alternativ 1: 5 ss tørr råmateriale helles med en halv liter kokende vann og holdes i et vannbad i omtrent en kvart time. For volumet av et standardtypebadbad vil den angitte doseringen være påkrevd i fire ganger størrelsen.

 • Anbefalt badetid er før sengetid.
 • Den anbefalte badetiden er en halv time.
 • Den anbefalte behandlingsvarigheten er 10 dager.

Etter at badet skylles med rent vann, bør det ikke være.

Alternativ 2: et bad med tilsetning av havsalt. Forholdene forblir de samme. I tillegg tilsettes hundre gram glass havsalt, som først må oppløses i vann.

 • Den anbefalte badetiden er 20 minutter.

Tilberedning av matlaging

Intern bruk innebærer bruk av infusjoner. Dette er det mest foretrukne alternativet i forhold til te. Grunnoppskrift:

 1. 2 ss tørr råvarer helle et glass kokende vann.
 2. Forbered infusjonen i en emalje kastrullvolum på en liter.
 3. Kapasitet sveve i et vannbad i en kvart time.
 4. Kjølig naturlig. Tar 40-50 minutter.
 5. Vann må legges til det opprinnelige volumet.

Resepsjonstid - før måltider. Dosering - 3 ganger en spiseskje

Cooking lotions

Lotions - et effektivt verktøy for ekstern behandling.

Prosessen med å lage lotioner:

 1. Forbered en liten emaljepanne.
 2. Legg til 4 ss. skje urter, hell 400 g vann og koke i 7-12 minutter.
 3. Broth er filtrert og avkjølt.

Bomullsputer eller bandasjer, brettet i flere lag, passer for kremer.

sammensetningen

Infusjon for spedbarn

 • Tørr gress - 1 ss. skje;
 • Tørr kamille - 1 ss. skje;
 • Dry celandine - 1 ss. skje;
 • Valerian - 1 ss. skje;
 • St. John's Wort - 1 ss. skje;

For en blanding av urter trenger du 400 mg vanlig varmt vann. Kok blandingen i 15-20 minutter, legg deretter til babyens bad. Ikke glem å spenne.

Oljetinktur serie

For å forberede, ta 25 g ugress og et glass vegetabilsk olje. Gresset helles med olje og legges i et vannbad. Det tar lang tid å plage, nesten hele dagen. Det viser seg vakre gadgets.

Alkohol tinktur serie

For å forberede, ta 200 g alkohol og 20 g av blandingen. Tørr gress helles med alkohol og legges på et kjølig sted, men ikke i kjøleskapet. Insistere i mørket. Du kan pakke beholderen med svart papir. Dosering: 20 dråper før måltider. Den angitte oppskriften er kun egnet for voksne.

anmeldelser

 1. Anna (ung mor, 29 år): Min datter er 6 måneder gammel. Om 2 måneder byttet til blandingen. Reaksjonen var forferdelig - utslett på huden, som begynte å bli vått, hjalp ingenting. Barnelege rådes til å bade i buljong-serien. Etter en uke med behandlinger forsvant rødhet og blemmer. Jeg anbefaler på det sterkeste.
 2. Lydia (38 år gammel lærer): Jeg lider av atopisk dermatitt siden barndommen. Jeg bruker lotion og bad med en streng. Resultatet er at kløe forsvinner, huden blir renere, betennelse forsvinner. Hvis det ikke var for dette gresset, vet jeg ikke hvordan jeg levde.
 3. Sergey (62 år gammel, pensjonist) Jeg lider av allergier i mange år. Forverring er tidlig på våren. Jeg drikker kjøttkraft og te, som forebygging. I 5 år, som utslett på huden kan unngås. Takknemlig til min lege for råd.
 4. Olga (mor til 2 barn, 33 år) Etter fødselen til sin andre sønn, ble hun kjent med allergisk dermatitt. Begynte å bade med en blanding av tog og kamille. Det hjalp, men huden begynte å tørke. Barnas hudlege avbrød min avtale. Neste gang vil jeg definitivt konsultere en lege før du bader et barn med en streng.

Modest gressserie - er et kraftig stoff. Som enhver medisin, bør den bare tas etter samråd med legen din.

En serie av akne, stikkende varme, urticaria - en glemt gave til folk fra naturen!

På grunn av antiinflammatoriske, nærende, beskyttende og tørkeegenskaper, er serien i forkant av folkemidlene for akne, stikkende varme og urtikaria. Graserier kan brukes som både eksterne og interne midler til hudproblemer av et bredt spekter.

Den har bare 2 kontraindikasjoner, nesten aldri forårsaker bivirkninger, og du kan kjøpe for en krone - dette er bare de klareste fordelene ved en enkel serie. Og i dag vil du lære alle sine hemmeligheter.

Hjelper en serie med akne, eller hvorfor elsker jeg en plante

Serien besto testen av tid og tapte ikke sin popularitet. Og alt på grunn av sine fordelaktige egenskaper:

 • Anti-inflammatorisk - den viktigste nyttige egenskapen til serien. Gresset på et tog bekjemper effektivt betennelse, og nøytraliserer dem i selve herden.
 • Næringsrik. Serien, spesielt i blomstringsperioden, er rik på vitaminer B, C, essensielle oljer, tanniner og coumariner.
 • Resistance. På grunn av tilstedeværelsen av en høy mengde tanniner og karotenoider, er huden bedre motstand for de skadelige effektene av det ytre miljøet.
 • Tørker. En fin bonus for eiere av oljeaktig og kombinert hudtype.
 • Diuretisk, diaphoretisk og koleretisk virkning. Alle er forenet i en gruppe, da de bidrar til å rense kroppen fra innsiden, noe som har en god effekt på huden.

Som du kan se, er de nyttige egenskapene til toget en vogn og en liten lastebil. Og den dårlige prisen og funksjonaliteten gjør gresset i serien en av de mest populære rettsmidler for akne i tradisjonell medisin. Vi fortsetter nå direkte til behandlingen.

Riktig bruk av sekvensen er et løfte om å bli kvitt akne, elveblest, stikkende varme og andre hudproblemer.

For behandling av akne gress serier brukes både eksternt og som et internt middel. Serien er en veldig rimelig plante. Sekvensen kan samles i forstadsområder (mer på dette under), eller kjøp på apoteket.

Du må vite at for å behandle hudsykdommer er det bare et tredelt tog som passer. Et hengende eller radialt tog bærer stor risiko for forgiftning.

Nedenfor har jeg valgt bare de mest effektive oppskrifter for rettsmidler mot akne og andre hudproblemer.

En avkok av en serie av akne - grunnlaget for oppskrifter!

Den mest populære bruken av serien er å behandle akne og akne. For å forberede avkoket fra serien trenger vi bare:

 • 2 ss. l. tørr gress suksess tripartitt.
 • 150 ml varmt vann (ikke kokende vann).
 • Fortrinnsvis en termos for å holde seg varm.

I en kokt pott spiser vi toget, fyller det med vann og la stå i 3-4 timer. Deretter filtreres den resulterende infusjonen gjennom osteeklær. Alt, en avkok av akne fra serien er klar!

Kjøttkraft må vaske om morgenen og om kvelden. Huden vil tørke ut og roe ned, og kviser vil raskt modnes.

Husk at avkoket fra serien forverres svært raskt (i kjøleskapet maksimalt 2 dager), så bruk det umiddelbart etter forberedelsen.

Tørker ansiktet med avkok av toget

Alt er enkelt - vi forbereder avkok og bruker det på en bomullssvamp. Vi gni huden om morgenen og om kvelden. Denne metoden for å anvende en serie treparts-akne har en mild helbredende effekt på huden uten risiko for negative konsekvenser.

Isbiter med en streng

Veldig enkel og praktisk oppskrift. Hell kjøttkraft fra toget i form for å lage is og fryse. Det er nødvendig å tørke ansiktet med kuber fra et tog 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

Etter en uke kan du se positive resultater: huden er yngre, glatt og elastisk, og betennelsen minker.

Bare husk at isen ikke er egnet hvis du har: allergier mot kaldt (blærer og smerte på steder som er behandlet med kaldt), eller en kald sykdom. Det er forbudt å bruke is til de stedene hvor fartøyene befinner seg nær hudens overflate.

Lotioner fra avkok av toget hjelper selv fra de mest stillestående akne og hudormer + fra flekker (akne)

Metoden hjelper selv i spesielt avanserte eller kritiske tilfeller. Vi demper et lag av gasbind i den ferdige, fremdeles varme buljongen fra serien og passer den til problemområdet. Hold lotionen fra serien kan ikke være mer enn 20 minutter, hvorpå du må vaske toget med ikke for kaldt vann.

Lotioner kan brukes som et middel for blemmer, merker og arr etter akne (post-akne). Handlinger på samme algoritme.

Ta svinget inne som et middel for akne

Som nevnt ovenfor har serien vanndrivende, diaphoretiske og koleretiske egenskaper. Det er derfor, for å bli kvitt akne, en serie ta og inne. Når det tas oralt, renser serien, stimulerer eliminering av giftstoffer, øker kroppens beskyttelsesevne.

Serien bidrar til å etablere riktig drift av fordøyelseskanalen, og dette har stor innvirkning på hudtilstanden. For intern bruk må du lage en enkel infusjon fra serien.

2 spiseskjeer av urt-serie helles to kopper kokende vann. La det brygge i 1 time, hold varm så mye som mulig. Ta innsiden av serien som et middel for akne bør være 2 ss 3 ganger om dagen.

Vend på en urticaria

Utmerket hjelper en rekke urticaria. For dette, tross alt, vil et bad av helbredende urter passe bedre, inkludert med en streng. Bland i like store mengder: suksess, celandine, kamille, salvie og avkjøle.

Det ferdige avkoket legges til på badet med en temperatur på ikke over 38 ° C. Når urticaria ta slike bad fra serien bør være innen 15-20 dager hver to dager ikke mer enn 10 minutter.

Er det mulig å bade et barn i en rekke urticaria? Her må du være forsiktig: bruk av tog er ikke anbefalt for barn under 3 år.

En serie stikkende varme

En suksess sparer fra stikkende varme. Vi kjøper en serie i et apotek. For 4 poser med gress etterfølgere står for 1 liter kokende vann. Hell og la for å infuse i 20 minutter og hell den inn på badet.

Et slikt bad fra serien bør tas hver tredje dag i 3 uker. På samme måte bruker du en rekke allergier.

Tips om å plukke en streng av dine egne

Naturligvis, for behandling av akne er det bedre å bruke gress-serien, samlet med egne hender.

Men du kan ikke samle en streng hele året, så hvis du ikke har laget aksjer, kan du kjøpe urter og i apoteket, ikke bekymre deg.

Hvis du bestemmer deg for å sette sammen en streng med egne hender, bør du huske at:

 • Det er nødvendig å samle en sving i perioden når anlegget ennå ikke er oppløst. Vi trenger unblown knopper.
 • For bruk av gress-serien som et middel for akne og akne, passer bare store blad av planten og dens spiss (ikke mer enn 15 cm over).
 • Etter å ha samlet anlegget, må strengen spres ut i en tynn ball på avisen (eller på hvilket som helst papir). Noen ganger setter serien slik at den er bedre tørket ut.
 • Tørking krever et mørkt sted hvor temperaturen ikke overstiger 38-40 ° C.

Sørg for å ta en kunnskapsrik herbalist med deg.

Kontra

Serien har et lite antall kontraindikasjoner, men fortsatt er de. Det er forbudt å bruke serien:

 • Gravide kvinner.
 • Hvis du er allergisk mot toget eller til noen av de sammensatte oppskriftene (idiosyncrasy).

En serie med akne: anmeldelser

Umiddelbart foreta en reservasjon som mange entusiastiske vurderinger om bruken av en serie av akne går i det store nettet. Og fortjente. Sekvensen er en kur for naturen selv. Ta det og bruk det!

Men husk at hvis du bare håper på en suksess, vil den positive effekten snart forsvinne, fordi akne må behandles grundig. Og til slutt, en gjennomgang av en rekke akne og andre hudproblemer. Skriv hva du tenker på denne metoden, og vil du prøve det på deg selv?

Flere Artikler Om Typer Acne