I en ulik kamp mot de inflammatoriske prosessene i huden, og mer enkelt, akne, er en person klar til å skaffe seg dyre midler bare for å bli kvitt rødhet. Samtidig er naturen klar til å tilby et svært effektivt verktøy til en rimelig pris.

En av disse mirakuløse naturlige rettsmidler for akne har blitt en serie. Du kan kjøpe en plante enten i apotekskjeden, eller selvstendig begynne å samle og tørke den. Langsiktig erfaring med alternativ medisin tillot oss å identifisere flere meget viktige fordelaktige egenskaper ved dette anlegget. Blant dem er:

 • protivoallergennoe;
 • Anti-inflammatorisk;
 • antidandruff;
 • Normaliser fordøyelseskanalen;
 • diaphoretic;
 • choleretic;
 • Og mange andre like viktige medisinske egenskaper.

Ved behandling av akne tar den antiinflammatoriske effekten av bruken av toget spesiell betydning. Spesielle oljer inneholdt i planten har en depressiv effekt på putrefaktiv og patogen mikroflora. Dermed oppstår dannelsen av en nidus av betennelse og et område av rødhet dannes.

Terapeutiske deler av trehuset

For at avkok eller infusjon skal ha maksimal terapeutisk effekt, er det nødvendig å forstå hvilke deler av planten som hjelper i nærvær av akne eller hudormer. Urter med erfaring anbefaler å samle kun 15-18 cm av den øvre delen av hovedstammen, samt laterale skudd i begynnelsen av blomstringen. For å tørke skal de oppsamlede skuddene være i et mørkt rom og ved en temperatur på ikke over 40-440C. Kutt av skudd og blomster må spres ut på papir i et tynt lag og vend om fra tid til annen.

De viktigste folkeoppskrifter bruker suksess

Herbalists har i mange år utviklet oppskrifter som kan fjerne en person av akne hjemme.

Broth, eliminere betennelse på huden

For forberedelsen må du forberede på forhånd 1,5 Art. skjeer med tørkehakkede urter. Fyll dem med et glass varmt vann, det er nødvendig å sikre maksimal varmeoppbevaring. Den ideelle løsningen ville være å bruke en termo eller termomug. La infusjonen gå et par timer, og tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Du kan også lage isterter fra den for å tørke huden. For å lage dem, er det nødvendig å helle forkokt avkok i isform og deretter fryse. Rubbing av det tidligere rensede ansiktet før sengetid og etter oppvåkning kan oppnå merkbare resultater etter bare noen få uker. Medikulerte dekodert isbiter gir ikke bare lindring av betennelse, men stimulerer også blodsirkulasjonen, forbedrer hudens næring.

I alvorlige tilfeller, når akne og akne er vanskelige å behandle, kan du bruke lotion. I kjøttet som er forberedt på forhånd, fuktes et lag av bomullsull eller gasbind og deretter påføres det berørte området av huden. Det er tilrådelig å enten forvarme kjøttkraft til kroppstemperatur, eller bruk en fersk løsning. Lotionen legges over på ansiktet i kort tid. Som regel går det ikke over 15-20 minutter, hvorefter det er nødvendig å skylle ansiktet med kaldt rent vann.

Skal jeg bruke en annen krem ​​etter prosedyren? Alle løser dette problemet på egen hånd. Men serien har en tørkeeffekt, derfor kan det påkreves fuktighetskrem bare hvis pasienten har tynn og sensitiv tørr hud. I andre tilfeller er det bedre å avstå fra bruk av kosmetikk, slik at de medisinske stoffene i toget kan fritt påvirke hud og problemområder.

Broth-serien for oral administrasjon

Dette middelet har en koleretisk og diaphoretisk virkning, og bidrar også til å rense tarmene fra toksiner, toksiner og putrefaktive bakterier. Redusere giftigheten i kroppen har en positiv effekt på immunsystemet, og øker beskyttelsesfunksjonene i alle organer og vev. Huden blir ikke et unntak.

For tilberedning av denne buljongen vil det kreve alle de samme tørkede skudd og blomster. Det er nok to spiseskjeer for to briller med kokende vann for å få en løsning som inneholder medisinske stoffer i den nødvendige konsentrasjonen. Innpakket tallerkener med avkok, bør du la det stå på et varmt sted i ca 3-4 timer, anbefaler eksperter å bruke avkok 1-2 spsk tre ganger om dagen.
Myk og ren, fløyete og glatt hud vil være belønning for langsiktige terapeutiske prosedyrer, som utføres ved hjelp av en serie.

En serie av akne, stikkende varme, urticaria - en glemt gave til folk fra naturen!

På grunn av antiinflammatoriske, nærende, beskyttende og tørkeegenskaper, er serien i forkant av folkemidlene for akne, stikkende varme og urtikaria. Graserier kan brukes som både eksterne og interne midler til hudproblemer av et bredt spekter.

Den har bare 2 kontraindikasjoner, nesten aldri forårsaker bivirkninger, og du kan kjøpe for en krone - dette er bare de klareste fordelene ved en enkel serie. Og i dag vil du lære alle sine hemmeligheter.

Hjelper en serie med akne, eller hvorfor elsker jeg en plante

Serien besto testen av tid og tapte ikke sin popularitet. Og alt på grunn av sine fordelaktige egenskaper:

 • Anti-inflammatorisk - den viktigste nyttige egenskapen til serien. Gresset på et tog bekjemper effektivt betennelse, og nøytraliserer dem i selve herden.
 • Næringsrik. Serien, spesielt i blomstringsperioden, er rik på vitaminer B, C, essensielle oljer, tanniner og coumariner.
 • Resistance. På grunn av tilstedeværelsen av en høy mengde tanniner og karotenoider, er huden bedre motstand for de skadelige effektene av det ytre miljøet.
 • Tørker. En fin bonus for eiere av oljeaktig og kombinert hudtype.
 • Diuretisk, diaphoretisk og koleretisk virkning. Alle er forenet i en gruppe, da de bidrar til å rense kroppen fra innsiden, noe som har en god effekt på huden.

Som du kan se, er de nyttige egenskapene til toget en vogn og en liten lastebil. Og den dårlige prisen og funksjonaliteten gjør gresset i serien en av de mest populære rettsmidler for akne i tradisjonell medisin. Vi fortsetter nå direkte til behandlingen.

Riktig bruk av sekvensen er et løfte om å bli kvitt akne, elveblest, stikkende varme og andre hudproblemer.

For behandling av akne gress serier brukes både eksternt og som et internt middel. Serien er en veldig rimelig plante. Sekvensen kan samles i forstadsområder (mer på dette under), eller kjøp på apoteket.

Du må vite at for å behandle hudsykdommer er det bare et tredelt tog som passer. Et hengende eller radialt tog bærer stor risiko for forgiftning.

Nedenfor har jeg valgt bare de mest effektive oppskrifter for rettsmidler mot akne og andre hudproblemer.

En avkok av en serie av akne - grunnlaget for oppskrifter!

Den mest populære bruken av serien er å behandle akne og akne. For å forberede avkoket fra serien trenger vi bare:

 • 2 ss. l. tørr gress suksess tripartitt.
 • 150 ml varmt vann (ikke kokende vann).
 • Fortrinnsvis en termos for å holde seg varm.

I en kokt pott spiser vi toget, fyller det med vann og la stå i 3-4 timer. Deretter filtreres den resulterende infusjonen gjennom osteeklær. Alt, en avkok av akne fra serien er klar!

Kjøttkraft må vaske om morgenen og om kvelden. Huden vil tørke ut og roe ned, og kviser vil raskt modnes.

Husk at avkoket fra serien forverres svært raskt (i kjøleskapet maksimalt 2 dager), så bruk det umiddelbart etter forberedelsen.

Tørker ansiktet med avkok av toget

Alt er enkelt - vi forbereder avkok og bruker det på en bomullssvamp. Vi gni huden om morgenen og om kvelden. Denne metoden for å anvende en serie treparts-akne har en mild helbredende effekt på huden uten risiko for negative konsekvenser.

Isbiter med en streng

Veldig enkel og praktisk oppskrift. Hell kjøttkraft fra toget i form for å lage is og fryse. Det er nødvendig å tørke ansiktet med kuber fra et tog 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.

Etter en uke kan du se positive resultater: huden er yngre, glatt og elastisk, og betennelsen minker.

Bare husk at isen ikke er egnet hvis du har: allergier mot kaldt (blærer og smerte på steder som er behandlet med kaldt), eller en kald sykdom. Det er forbudt å bruke is til de stedene hvor fartøyene befinner seg nær hudens overflate.

Lotioner fra avkok av toget hjelper selv fra de mest stillestående akne og hudormer + fra flekker (akne)

Metoden hjelper selv i spesielt avanserte eller kritiske tilfeller. Vi demper et lag av gasbind i den ferdige, fremdeles varme buljongen fra serien og passer den til problemområdet. Hold lotionen fra serien kan ikke være mer enn 20 minutter, hvorpå du må vaske toget med ikke for kaldt vann.

Lotioner kan brukes som et middel for blemmer, merker og arr etter akne (post-akne). Handlinger på samme algoritme.

Ta svinget inne som et middel for akne

Som nevnt ovenfor har serien vanndrivende, diaphoretiske og koleretiske egenskaper. Det er derfor, for å bli kvitt akne, en serie ta og inne. Når det tas oralt, renser serien, stimulerer eliminering av giftstoffer, øker kroppens beskyttelsesevne.

Serien bidrar til å etablere riktig drift av fordøyelseskanalen, og dette har stor innvirkning på hudtilstanden. For intern bruk må du lage en enkel infusjon fra serien.

2 spiseskjeer av urt-serie helles to kopper kokende vann. La det brygge i 1 time, hold varm så mye som mulig. Ta innsiden av serien som et middel for akne bør være 2 ss 3 ganger om dagen.

Vend på en urticaria

Utmerket hjelper en rekke urticaria. For dette, tross alt, vil et bad av helbredende urter passe bedre, inkludert med en streng. Bland i like store mengder: suksess, celandine, kamille, salvie og avkjøle.

Det ferdige avkoket legges til på badet med en temperatur på ikke over 38 ° C. Når urticaria ta slike bad fra serien bør være innen 15-20 dager hver to dager ikke mer enn 10 minutter.

Er det mulig å bade et barn i en rekke urticaria? Her må du være forsiktig: bruk av tog er ikke anbefalt for barn under 3 år.

En serie stikkende varme

En suksess sparer fra stikkende varme. Vi kjøper en serie i et apotek. For 4 poser med gress etterfølgere står for 1 liter kokende vann. Hell og la for å infuse i 20 minutter og hell den inn på badet.

Et slikt bad fra serien bør tas hver tredje dag i 3 uker. På samme måte bruker du en rekke allergier.

Tips om å plukke en streng av dine egne

Naturligvis, for behandling av akne er det bedre å bruke gress-serien, samlet med egne hender.

Men du kan ikke samle en streng hele året, så hvis du ikke har laget aksjer, kan du kjøpe urter og i apoteket, ikke bekymre deg.

Hvis du bestemmer deg for å sette sammen en streng med egne hender, bør du huske at:

 • Det er nødvendig å samle en sving i perioden når anlegget ennå ikke er oppløst. Vi trenger unblown knopper.
 • For bruk av gress-serien som et middel for akne og akne, passer bare store blad av planten og dens spiss (ikke mer enn 15 cm over).
 • Etter å ha samlet anlegget, må strengen spres ut i en tynn ball på avisen (eller på hvilket som helst papir). Noen ganger setter serien slik at den er bedre tørket ut.
 • Tørking krever et mørkt sted hvor temperaturen ikke overstiger 38-40 ° C.

Sørg for å ta en kunnskapsrik herbalist med deg.

Kontra

Serien har et lite antall kontraindikasjoner, men fortsatt er de. Det er forbudt å bruke serien:

 • Gravide kvinner.
 • Hvis du er allergisk mot toget eller til noen av de sammensatte oppskriftene (idiosyncrasy).

En serie med akne: anmeldelser

Umiddelbart foreta en reservasjon som mange entusiastiske vurderinger om bruken av en serie av akne går i det store nettet. Og fortjente. Sekvensen er en kur for naturen selv. Ta det og bruk det!

Men husk at hvis du bare håper på en suksess, vil den positive effekten snart forsvinne, fordi akne må behandles grundig. Og til slutt, en gjennomgang av en rekke akne og andre hudproblemer. Skriv hva du tenker på denne metoden, og vil du prøve det på deg selv?

Slå gress fra akne

Det har lenge vært vanlig å bade babyer i en serie. Denne urten beskytter huden mot stikkende varme og ulike former for irritasjon. Etter "helbredelsesbadet" forsvinner alle små kviser. Utslett på huden hos voksne behandles også av en streng.

Slike gress vokser på ødemarkene og i utkanten av grønnsakshagen, i fuktige områder.

Takket være vitaminene "B" og "C" inneholder de essensielle oljene, tanniner, det å eliminere irritasjon fra huden, derfor er toget betraktet som en av de beste rettsmidler i kampen mot akne.

En allergisk reaksjon på en slik plante er ekstremt sjelden.

Acne behandling serien

Det finnes ikke et slikt organ i en person som han på en eller annen måte ikke ville hjelpe.

Dekoksjoner og infusjoner fra en slik plante brukes både eksternt til å behandle alvorlige hudproblemer (seborrhea, nevrodermatitt, scrofula, eksem, allergisk utslett) og internt.

Serien er svært effektiv i behandling av ulike pustulære sykdommer: akne, furunkulose og akne. For å gjøre dette, finhakkede blader av treartede togdekselproblemer.

Men grusgraven blir satt på en slangebitt.

Samle eksklusivt små store blader og plantetopper med ublåste blomsterknopper.

Oppskrift bouillon serien for intern bruk

Reduksjon av forgiftning har en gunstig effekt på immunsystemet, øker beskyttelsesfunksjonen til vev og alle organer. Ikke bli unntak og hud.

For å forberede en helbredende buljong, vil det være behov for tørkede blomster og skudd. Det er nødvendig å fylle to spiseskjeer i en rekkefølge med to briller med kokende vann.

Som et resultat får du en løsning som inneholder medisinske stoffer i ønsket konsentrasjon. Wrapped ned med et lommetørkle i en bolle med buljong, bør du insistere det på et varmt sted i ca 4 timer.

"Kunnskapsrike mennesker" anbefaler å ta 1-2 store skjeer med ferdig avkok tre ganger om dagen.

Rent og mykt, glatt og fløyelsaktig hud vil være en belønning for pasient og langvarig behandling.

Ekstern bruk av medisinske planter

Urten brukes, og som et middel for bad, hvis pasienten vil bli kvitt utslett, ikke bare på ansiktet, men på hele kroppen.

For å forebygge akneutslett, forbereder de en infusjon fra et tog og tørker ansiktet med det to ganger om dagen. Avkoket er gjort på samme måte som produktet for intern bruk, men bare litt rikere (i stedet for to skjeer med urter, tre skjeer helles med kokende vann).

Du kan brygge 2 ss tørr rekkefølge med 250 ml vann. Det er nødvendig å bringe blandingen til koking, fjern den fra varme og avkjøl den til romtemperatur. Deretter bør buljongen dreneres, og det myke gresset legger på ansiktet i 20 minutter. Masken fjernes med en bomullspinne fuktet i buljong.

Hvis du har på ansiktet ditt noen store akne, må du håndtere dem ved hjelp av kremer. Det anbefales å bruke dem "varmt".

Veldig effektiv frossen avkok, som tørkes ansikt flere ganger om dagen. Slike medisinske is forhindrer ikke bare utseendet på utslett, men forbedrer også hudtonen, og forynker dermed og trekker den opp.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Serien, som andre medisinske planter, har kontraindikasjoner og bivirkninger:

 • Ukontrollert bruk av narkotika på grunnlag av et tog kan forårsake negative effekter;
 • bruk av dette verktøyet er ikke anbefalt for barn under 3 år og gravide kvinner;
 • langvarig bruk av komprimerer, avkok, drikker og lotioner fra serien kan forårsake slike bivirkninger som generell svakhet i kroppen, rask tretthet, nervøs sammenbrudd, irritabilitet, trykkreduksjon.

effektivitet

Det er veldig vanskelig å snakke om hvor effektiv serien er i kampen mot akne, siden det eliminerer bare de utadvendte manifestasjonene av fremtredenene, og hovedårsaken til slike utbrudd forblir intakt.

Derfor, før du bruker et slikt stoff, anbefales det å gå til legen og finne ut hovedårsaken til utslett.

Ikke glem at behandlingen av utslett bør være omfattende og inkluderer ikke bare midler til ekstern bruk, men også et spesielt kosthold, vitaminkurs og faste dager.

Mumie har ingen uttalt bivirkninger.

anmeldelser

Noen skriver om fordelene med å ta et bad med en streng. For å gjøre dette, legger de ganske enkelt til badinfusjonsserien, oppskriften som du finner ovenfor. Takket være slike bad er tilstanden til huden betydelig forbedret, rødhet og kløe forsvinner, pustler tørker opp.

I tillegg er det mange positive tilbakemeldinger fra unge foreldre som gir barna sine te på rad. En slik urteinfusjon hjelper bemerkelsesverdig i kampen mot diatese og seboré. Badebarn i en serie vil bli kvitt alle små kviser og dermatitt, inkludert blepkviser.

Det er mulig å snakke om linjen i svært lang tid, og å snakke positivt. Populariteten til denne urt er forklart veldig enkelt: rimelig, billig og effektiv.

Men i behandlingen av akne anbefales dette stoffet å bli tatt eksternt. Utvilsomt, slike stoffer for ekstern eksponering, som inneholder en serie, en stor mengde, fordi folk ofte ikke helbreder årsaken, men konsekvensen av sykdommen.

Du må huske at sekvensen hjelper til med behandling av akne, men de kommer tilbake så lett som de ser ut. Prøv derfor å finne tiden og besøke en spesialist slik at han kan gjøre en riktig diagnose og foreskrive en omfattende behandling for å eliminere årsakene til akne og ekstern maskering av hudbetennelser.

Hvordan bli kvitt akne med en serie

Serien er kjent som et svært effektivt antiinflammatorisk, sårhelende, beroligende, antiallergisk middel. Det er mye brukt til å behandle dermatologiske problemer som akne, eksem, seboré, psoriasis og allergiske utslett. Dette er et trygt naturlig middel som ikke forårsaker bivirkninger. Blomster og decoctions fra serien behandler diateser, koke og purulent akne, ikke bare i ansiktet, men gjennom hele kroppen. Planten påvirker forsiktig huden, tørker opp betennelser, forhindrer dem i å spre seg, eliminerer kløe og irritasjon. Derfor anbefales bad med tilsetning av urteavkok for behandling av sinkholes og bleieutslett selv hos nyfødte.

Fordelene med serien

For problematisk ansiktshud, er en suksess bare en finne. Regelmessig å bruke avkok, masker, lotioner, lotioner på grunnlag av en serie, kan du permanent bli kvitt oljeaktig glans på pannen, svarte flekker på nesen og haken, betent akne og purulente pimples. Pimples, svarte flekker, samt andre hudutslett i ansiktet og kroppen kan kureres ved å bruke infusjoner, avkrok fra innsiden. De har et vanndrivende, koleretisk, beroligende, anti-inflammatorisk effekt på kroppen, fjerner toksiner, gjenoppretter metabolske prosesser, normaliserer arbeidet i fordøyelsessystemet, urin og andre systemer. Som et resultat er kroppen renset for giftstoffer og giftstoffer, betennelse elimineres, og huden blir ren, strålende.

En positiv effekt har en rekke forkjølelser. Urtete vil bidra til å lindre tilstanden, redusere kroppstemperaturen, eliminere smerte i halsen. Te fremmer svette, fjerner giftstoffer, nøytraliserer virkningen av virus og lindrer betennelse.

Indikasjoner for bruk

Serien bidrar til helbredelse av sår og arr, fjerning av inflammatoriske prosesser, allergiske manifestasjoner. Området for applikasjonen er svært bredt, det bidrar til å kurere:

 • akne, akne, akne på ansiktet;
 • akne, kviser på kroppen;
 • skrubbsår;
 • allergier;
 • diatese;
 • seborrhea;
 • eksem;
 • sår og sår på huden;
 • leversykdom;
 • forstyrrelse av fordøyelsessystemet;
 • hoste;
 • katarralsykdommer;
 • sykdommer i genitourinary system;
 • hjertesykdom;
 • høyt blodtrykk.

Hva inngår i komposisjonen?

Fordelene av serien på grunn av sin kjemiske sammensetning. Bladene og stilkene av planten inneholder:

 • Vitaminer A og C - har antioksidantegenskaper, sikrer normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens regenererende evne, styrker blodkarene, forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser, forbedrer hudtilstanden;
 • phytoncides hjelper sårene å helbrede raskere, eliminere purulente manifestasjoner og irritasjoner;
 • flavonoider er nyttige for kroppens generelle tilstand, tone opp, aktivere gjæring, øke motstanden mot eksterne faktorer;
 • essensielle oljer har en gunstig effekt på alle kroppssystemer;
 • mineraler er nødvendige for normal drift av alle organer og systemer;
 • coumarins bidra til å eliminere betennelse, kløe, irritasjon, lindre kramper, har antibakterielle, smertestillende og beroligende effekter;
 • slimhinner, innhylling, fremme helbredelse av skadede vev og lindre betennelse;
 • bitterhet normaliserer metabolske prosesser, dreper bakterier, reduserer betennelse;
 • tanniner desinfiserer, lindrer betennelse.

Hvordan bli kvitt akne?

For behandling av akne og akne hjemme, er strengen brukt som et middel for ekstern bruk og avkok for oral administrasjon. Midler fra serien bidrar til å fjerne giftstoffer, bakterier og andre skadelige stoffer fra kroppen. Reduksjon av forgiftning gjør det mulig å styrke immunforsvaret, øke beskyttelsesreaksjonen og metabolske funksjoner i kroppen, øke regenereringsevnen. Etter å ha brukt en rekke utslett på huden tørker opp, irritasjon, akne og svarte flekker forsvinner.

Infusjon for intern bruk

For å klargjøre et middel for intern bruk trenger du en spiseskje tørt gress, blandet med et glass vann, i ti minutter, hold vannbadet. Kjøttkraft tatt tre ganger om dagen, et hundre gram om gangen. Regelmessig bruk av denne infusjonen gir huden et vakkert og godt preparert utseende, og hvis bruken av toget kombineres med ekstern bruk, vil effekten være veldig sterk.

Broth for utendørs bruk

Ekstern bruk inkluderer bruk av masker, komprimerer, lotioner og lotioner. God hjelp fra akne på ansiktet komprimerer. Ved avkjøling av toget blir en gasbind bandasje fuktet, hvor spor for øynene er laget på forhånd. Fuktet bandasje påføres på renset ansikt i ti minutter. Etter at kompressoren ikke er fjernet, trenger ikke å vaske, må verktøyet tørke på egenhånd. En løsning av serien utfører også vasking eller tørking. Slike vanlige prosedyrer bidrar til rask helbredelse av sår, lindrer betennelse, forhindrer utseende av nye kviser og hudormer. For å gjøre avkok, trenger du en spiseskje gress, hell et glass kokende vann over det, koke i noen minutter, la det brygge i en halv time, avløp. Ved hjelp av denne buljongen lage kremer. Fuktet i en varm løsning bomullsputer påført til de betente stedene i ti til femten minutter. Til problemområdene kan du feste gresset som avkokingen er laget av. Herbompressen holdes i minst femten minutter, og ansiktet gnides med kjølt kjøttkraft.

bad

For å få akne, kan akne på kroppen regelmessig ta bad med en streng. Avkok for badekaret blir gjort mer konsentrert - ti liter vann må tas hundre gram urter, koke og la den brygge. Bath må tas i tjue minutter. Slike vannbehandlinger eliminerer utslett, kløe og irritasjon av huden.

Gni isbiter

Masker fra serien

Flere oppskrifter for effektive masker basert på serien:

 1. Avkjenningen av toget er blandet med grønn leire til en grøtaktig tilstand. Produktet påføres huden i tjue minutter, skylles deretter med varmt vann.
 2. Friske blader av planten er blandet i halv med cottage cheese. Den resulterende massen påføres i femten minutter til problemområdene. Masken nærer huden, oppdaterer, fuktighet, reduserer betennelse.
 3. Til en halv skje med honning, legg til en full skje sitronsaft og samme mengde oljeserie. Masken påføres i femten minutter og vaskes av med kaldt vann.
 4. Ta en teskje honning, avkok av toget, bland med egghvide, slå, sett i femten minutter, skyll med varmt vann.

Kontra

Ekstern bruk av toget er kontraindisert bare hvis du er overfølsom. I dette tilfellet er allergiske reaksjoner mulig. Intern bruk er kontraindisert for gravide, barn under tre år, samt for lavt blodtrykk.

anmeldelser

Serien eliminerer svarte flekker, akne, allergier, bidrar til å kurere mange hudsykdommer. Dette fremgår av vurderinger av personer som bruker serien:

"Jeg har akne på ansiktet mitt siden ungdomsårene. I flere år prøvde jeg mange verktøy, som omfattet narkotika og populære metoder. Det var liten effekt, jeg visste ikke hva og hvordan å fjerne akne. Suksessen hjalp. Om morgenen og kvelden, hver dag i flere måneder, gnidd jeg ansiktet mitt med isbiter fra avkok av toget. Resultatet er et rent ansikt. "

"Jeg har lenge opplevd et kompleks av akne på ryggen min. Det gjorde det vanskelig å ha åpne T-skjorter, så utslettene var rikelig. I bladet leses om helbredelsesegenskapene til serien. Bad med tilsetning av urtedekok bidro virkelig til å takle problemet. "

Hjelper en serie med akne?

I økende grad vender folk i behandling av akne seg til tradisjonell medisin. De medisinske egenskapene til en slik plante som tog har vært kjent for folk i mer enn ett århundre.

Serien vokser langs bredden av reservoarer, grøfter eller på buer av sumpene. Denne planten inneholder essensiell olje, karoten, vitamin C, samt stoffer med tanniske egenskaper. I folkemedisin brukes bladene og toppene av stilkene (ikke mer enn 15 centimeter), og når kappene klippes, må blomstene være i knopper og ikke åpne. Det er verdt å merke seg at en bestemt type tog brukes til terapeutisk bruk - trepartsartikum, de andre typene er ikke egnet til behandling.

På slutten av det 18. århundre ble sekvensen ansett som den eneste effektive medisinen som reddet folk fra allergiske reaksjoner og andre hudutslett.

Russiske leger på den tiden hadde allerede studert alle detaljene for å samle denne planten, og også oppfunnet tørkemetoder. I tillegg ble mesteparten av reseptbeløpet for medisinske avgifter oppfunnet i samme periode.

I dag er dette unike anlegget ikke mindre etterspurt enn før. Takket være moderne legemidler ble alle mulige fordeler av serien avslørt. Dette utløste i sin tur skapelsen av forskjellige unike preparater basert på det, salver, kremer, ansiktsmasker, tinkturer (lotioner), samt badealter med en streng og forskjellige oljeekstrakter.

Barnas balsam, basert på utarbeidelsen av en serie, lar deg beskytte babyens hud mot tørrhet og flak.

Utnevnelsen av serien oppstår oftest i situasjoner der det kreves en antihistamin effekt, noe som igjen gjør det mulig å redusere området forbundet sykdommer eller eksem.

I ungdomsårene er en rekke oljeakne best. Dette verktøyet kan påvirke utseendet på ny akne på kroppen din, og har en hormonell karakter.

En serie av akne. Metoder for bruk

For behandling av akne og akne blir toget brukt i forskjellige variasjoner, for eksempel som en komprimering.

For å forberede en komprimering fra serien, må du først forberede en infusjon, hvis oppskrift er følgende: Hell 1,5 ss av denne urt med kokende vann og la det brygge i 20-30 minutter. Etter det kan du fortsette til selve applikasjonen av en komprimering. For å gjøre dette, i den resulterende infusjonen, må du fukte en ren gaze og deretter feste den til problemområdet. Etter en halv time kan gassen bli fjernet, hvorpå du må skyll huden med rent vann.

Regelmessig å gjennomføre dette ikke i det hele tatt komplisert prosedyre vil gi deg hud som har blitt ryddet av akne og akne. I tillegg gir serien deg muligheten til å forhindre fremveksten av ny akne ved å forbedre hudens sekretoriske funksjoner.

Også fra serien kan du lage et avkok. For å gjøre dette, hell et halvt glass kokende vann med en spiseskje knust og, selvfølgelig, pre-tørket tog. Når du har fylt et tog med vann, må du passe på å dekke lokket godt. Noen bruker denne buljongen som et middel for vasking, og noen legger gjenværende tykk etter filtrering til problemområder.

Følgende oppskrift vil hjelpe deg med å lage en løsning fra serien for intern bruk. For å gjøre dette, bryg en skje med en streng med et 250-tonn glass kokende vann, så la det avkjøles, og du kan begynne å ta det om morgenen, til lunsj og om kvelden.

Hvis huden din er dekket med akne, som er i et vanskelig utviklingsstadium, kan du prøve lotioner fra serien. For å forberede en slik løsning, trenger du en tørket streng (1,5 ss) og et glass kokende vann.

For å insistere på denne løsningen, er det nødvendig å observere temperaturregimet, så etter at huden blir romtemperatur, suge en bomullsskive med dette middelet og påfør det til problemområder (denne løsningen brukes som lotion for akne).

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Enhver medisinsk plante bør brukes i visse doser, slik at ukontrollert bruk av narkotika på grunnlag av en serie kan ganske alvorlig skade helsen din.

Bruk av serien til medisinske formål er ikke anbefalt for barn under 3 år, så vel som for gravide kvinner.

Langvarig bruk av toget eller overdose kan føre til følgende bivirkninger:

 • irritabilitet;
 • generell svakhet i kroppen, tretthet;
 • nervøs irritabilitet;
 • fall i blodtrykk.

Hvis en overdose forekommer hos et barn, vil han mest sannsynlig ha en fullstendig intoleranse i serien.

Effektiviteten av dette stoffet

  Med denne artikkelen les:
  • Hvordan velge apotek rettsmidler for akne
  • Narkotika for akne
  • Hvordan velge en effektiv akne krem
  • Zener rette for akne er solgt uten lege resept

Å snakke om effektiviteten av bruken av ulike verktøy fra serien mot akne er ganske vanskelig, siden de fleste infusjoner og løsninger som er fremstilt fra denne planten, lindrer bare de eksterne manifestasjonene, og årsaken til utslettene deres forblir intakt.

Derfor er det best å finne ut årsaken og bare velg en behandling.

I tillegg husker at behandling av akne bør være omfattende og inkluderer ikke bare aktuelle produkter, men også faste dager, et spesielt diett og vitaminkurs, gjentatt 2 ganger i året.

Fortell oss om din erfaring med bruk av et tog i kampen mot akne i kommentarene.

En serie av akne

For behandling av akne brukes en rekke måter. Men de fleste foretrekker tradisjonell medisin, da urtepreparater anses å være mindre effektive. I tillegg betraktes oppskrifter fra naturlige ingredienser trygt i forhold til kjemiske legemidler.

Serien er den mest tilgjengelige og mest effektive måten som brukes i kampen mot inflammatoriske prosesser i huden. Denne urt kan kjøpes på et apotek eller samle råvarene selv. Den langsiktige erfaringen med å bruke toget i dermatologi bekrefter effektiviteten og betydningen.

Den perfekte kombinasjonen av essensielle oljer, vitaminer og tanniner som finnes i gresset, lar deg bruke en serie akne fra de første dagene i livet. Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for denne planten.

Nyttige egenskaper av anlegget

I naturen skjer serien overalt. Den vokser langs reservoarer, grøfter og sump. For medisinske formål brukes bare blader og topper av stilkene med blomsterstand. Uavhengig samling av urter kan begynne i begynnelsen av blomstringen, på en tid da blomstene fortsatt er i knopper. Det er verdt å merke seg at for behandling av akne og akne brukes kun trehus serier. For at de innsamlede råmaterialene skal beholde maksimal nytte, må gresset være riktig tørket.

Sekvensen har følgende nyttige egenskaper:

 • gress stopper betennelse;
 • besitter antiseborrheic handling
 • positiv effekt på arbeidet i magesystemet;
 • er et diaphoretisk og koleretisk middel.

Oljene i den friske planten akselererer regenerering av skadet hud og hemmer utviklingen av patogen mikroflora.

For tiden er etterspørselen etter denne anlegget i medisin ganske høy. På grunn av det faktum at farmasøytene har oppdaget mange flere fordeler med urt, har ulike unike stoffer, salver og tinkturer med høye antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper blitt opprettet i medisin. I tillegg er badesalt og essensielle oljer mye brukt i dermatologi.

Når man vurderer om en serie av akne hjelper, er det verdt å merke seg at den interne bruken av avkok gir flere fordeler enn eksterne kremer. Ved å eliminere betennelse på huden oppnås bare en kosmetisk defekt, mens den indre årsaken til sykdommen ikke elimineres. Ved intern bruk av terapeutisk avkok, normaliserer det endokrine systemet, de metabolske prosessene blir akselerert, og sebaceous kjertlene gjenopprettes. Derfor, når du bruker en serie for å lindre betennelse, er det nødvendig å søke en omfattende behandling.

Intern bruk av en serie for behandling av akne

Hvis det ble funnet at patologien var forårsaket av en allergisk reaksjon i kroppen eller en metabolsk forstyrrelse, ble serien mot akne brukt som et internt middel. Rensing av tarmene fra giftstoffer og putrefaktive bakterier har en gunstig effekt på hudens ytre tilstand. Reduksjon av forgiftning bidrar til å forbedre immunsystemets beskyttende egenskaper, samt å forbedre arbeidet i alle indre organer.

Broth serien av akne er forberedt som følger:

 • To spiseskjeer av tørre råvarer helles 0,5 liter kokende vann.
 • Insister betyr 3-4 timer.
 • For en bedre kjøttkraft kan du bryte gress i en termo.
 • For å ta stoffet trenger du tre ganger om dagen, 2 ss.
 • Synlig resultat med denne metoden for behandling av akne kan oppnås bare hvis du regelmessig tar avkok i 4-5 uker.

Det bør bemerkes at tykkelsen, som gjenstår etter drikkbuljong, også kan brukes til medisinske formål i form av en kosmetisk komprimering. Drikkebuljong må brygges hver dag igjen. Teblader beholder nyttige egenskaper i løpet av dagen.

Ekstern aknebehandling

For ekstern behandling av akne på ansiktet påføres komprimerer, masker og terapeutiske lotioner på grunnlag av en serie. Hvis patologien har spredt seg til andre deler av kroppen, brukes i dette tilfellet antiseptiske bad. Som et forebyggende tiltak, for å forhindre utseendet av akne, anbefales det å vaske hver dag med urteekstrakt.

For å forberede en helende avkok for komprimering og vask må du helle en spiseskje gress med et glass kokende vann. Etter at tebladene er avkjølt helt, kan produktet påføres huden.

For å lage en terapeutisk komprimering av mykede urter, må du dampe to spiseskjeer av tørre råvarer i et glass kokende vann. Etter at urtemediet blir mykt, må du tømme alt vannet, og sette presset gress på problemområdet i 15-20 minutter. Etter prosedyren må komprimeringen fjernes med en bomullspute dyppet i buljong.

Ved behandling av separate store utslett og koker, bruk lokale lotioner fra det dampede gresset. Det anbefales å legge medisinske råvarer varmt. En bomullspinne dyppet i en sterk buljong av en streng blir påført til det betente området i 15 minutter.

For forebyggende behandling av huden og for å forhindre utseendet av akne, kan du tørke ansiktet med kuber med frossen kjøttkraft. En slik termisk effekt øker elastisiteten, fremmer raskere helbredelse av arr, reduserer betennelse og forbedrer blodsirkulasjonen. Å forberede et slikt middel kan være i iskappene. Forkokt avkok av toget blir hellet i cellene og frosset. Tør ansiktet med is om morgenen og før sengetid.

Mulige kontraindikasjoner

Når det brukes til medisinske formål av plantematerialer, er det nødvendig å observere en bestemt dose. Ukontrollert bruk av urter kan påvirke helsen negativt. For å sikre at ansiktsrenseren er så trygg som mulig, bør følgende anbefalinger følges:

 • Ikke ta avkjøling fra toget under graviditet og amming.
 • Hvis du opplever ubehag i form av kløe og rødhet, må bruk av plantemateriale stoppes.
 • Ved langvarig bruk av buljongen kan det i noen tilfeller økes tørrhet i huden. I dette tilfellet bør du erstatte avkok med krem, som inkluderer ekstrakt av toget.
 • Bivirkninger fra bruk av urtemidler kan manifesteres på grunn av individuell intoleranse.

Effektiviteten av populære oppskrifter

Det er ganske vanskelig å svare på spørsmålet om hvor effektiv toget er i å bekjempe hudutslett. Dette skyldes det faktum at urteavkok i de fleste tilfeller kun kan eliminere den eksterne manifestasjonen av problemet. Derfor, for en helhetlig løsning på problemet, er det nødvendig å konsultere en lege og gjennomføre den nødvendige undersøkelsen.

Også må vi ikke glemme at eliminering av den interne årsaken til hudutslett skal være omfattende. Eksterne prosedyrer må kombineres med vitaminkomplekser, kosthold og en sunn livsstil.

En serie ansikts acne

En slik enkel plante, som en serie, har lenge vært brukt som et utmerket middel for å eliminere irritasjon fra huden. Og det hjelper, fra barndom som infusjon for badekar, og fortsetter deretter å bli brukt av voksne som lider av utslett. Dette middelet kan samles av deg selv (det vokser der det er fuktig, ofte i ledige partier eller langs kantene av grønnsakshager) eller kjøpe det på apoteket.

egenskaper

Serien har blitt brukt i mange år takket være den innflytelsen den har på huden, nemlig:

 • Bekjempe betennelser. Gress hjelper til effektivt å eliminere utslett og slukke utseendet i heden av forekomsten.
 • Power. På blomstringstidspunktet inneholder serien vitaminer, essensielle oljer, tanniner og coumariner.
 • Beskyttende. Takket være de fordelaktige stoffene, hjelper strengen huden til å motstå de skadelige effektene av miljøet.
 • Eliminering av fet skinn. Planten normaliserer også sebaceous kjertlene.
 • Når det tas inn, har det en rensende effekt. Fremmer fjerning av skadelige stoffer gjennom svette, urin og galle.

Som du kunne se, samlet denne enkle planten mange nyttige egenskaper for hele organismen generelt og hud spesielt.

oppskrifter

I kampen mot akne vil du hjelpe deg med en rekke verktøy basert på serien. Og takket være det faktum at du vil lage dem selv hjemme, vil kostnaden bli ekstremt liten, men resultatet vil ta det. For ansiktet, bruk avkok, lotioner og is, men for å rense kroppen må du ta bad med tilsetning av infusjon.

avkok

For å forberede dette alternativet, ta et glass vann, plasser væsken i en un-emaljert kasserolle og koker den, tilsett deretter tre spiseskjeer av strengen og la den lage mat i ti minutter. Fjern nå fra varme og la avkjøle og deretter spenne gjennom en sik eller ostekloth.

Det resulterende avkoket anbefales å bruke som en lotion for ansiktet fra tre til fem ganger om dagen, og det er bare å fuke overflaten av dermis med en bomullsstykke. Deretter må du bruke en fuktighetskrem for å unngå å tørke ut. Bruk ferdigproduktet kan ikke være mer enn tre dager, og lagres i kjøleskapet.

infusjon

Ta et glass kokende vann og fyll dem med to spiseskjeer av serien. Det er best å bruke termos, da det vil opprettholde ønsket temperatur. Hvis dette ikke er mulig, dekk deretter beholderen med en varm klut. La stå i ca tre timer. Deretter passerer infusjonen gjennom osteklær, på slutten klemmer du all væsken forsiktig.

Hell den resulterende blandingen i en beholder for å lage isterninger. I butikkene i dag finner du komfortable plastposer til disse formålene. Bruk is til å tørke huden din om morgenen, det vil ikke bare kurere akne, men også lindre hevelse og hevelse.

komprimere

For ham trenger du en forkokt infusjon. Hans oppskrift er over. Dip en ren gaze inn i væsken, klem ut overflaten og dekke ansiktet. La i ca 30 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med kaldt vann og smør med krem. Komprimering kan brukes opptil tre ganger i uken. Regelmessig bruk vil tillate deg ikke bare å fjerne eksisterende betennelser, men også for å forhindre utseende av nye, siden denne metoden bidrar til å normalisere arbeidet med hudceller.

Svelging

Som vi allerede skrev tidligere i denne artikkelen, bør en serie akne brukes i et kompleks, ikke bare på ansiktet selv, men også innenfor. På grunn av bruken av denne organismen, vil kroppen kunne bli kvitt toksiner, rense seg selv for skadelige stoffer og styrke immunforsvaret. Dessuten har en medisinsk plante en gunstig effekt på tarmens arbeid - den viktigste kilden til utslett på ansiktet.

For utarbeidelsen av denne fantastiske løsningen er alt du trenger å hælde to spiseskjeer av urter et glass kokende vann og vent to timer. Og så drikk den filtrerte infusjonen av to spiseskjeer til frokost, lunsj og middag.

Kontra

De er faktisk svært små, det er graviditet og ammestiden, samt tilstedeværelsen av en allergi mot selve planten.

Hvis du befinner deg i slike tegn som svakhet, nervøse sammenbrudd, overdreven irritabilitet, lavt trykk, kan dette være et tegn på feil bruk av toget. Stopp å ta det og konsultere lege.

Slik forbereder du deg

Selvfølgelig er den enkleste måten å kjøpe medisin på apoteket. Men hvis det er et ønske, kan du selv forberede en serie. Og hvordan du gjør det riktig, vil fortelle tipsene nedenfor:

 • Gresset høstes før knoppene blomstrer.
 • Etter å ha funnet en passende plante, kutt av de femten centimeter av stammen og de store bladene.
 • For å tørke toget, legg det på avispapir og la det være, og snu det i noen tilfeller.
 • For tørking, velg et mørkt varmt sted.

For å velge den virkelig nødvendige planten og unngå ubehagelige konsekvenser, er det bedre å ta en person som er velbevandret i urter ved første samling.

effektivitet

Mange vurderinger tyder på at toget gjør en utmerket jobb med å behandle akne i ansiktet. I de fleste tilfeller synes utslett ikke bare på grunn av tilstanden til huden, men også på grunn av tilstedeværelsen av indre sykdommer.

Det er derfor å effektivt bli kvitt akne, du må forstå hva roten til problemet er, og først og fremst eliminere det.

Du må også regelmessig rense kroppen, to ganger i året for å drikke vitaminpreparater og endre kostholdet av dietten. Ikke spis søt, mel, fett og stekt.

Få rikelig med frukt og grønnsaker, og drikk rikelig med væsker. Ofte gå utendørs og delta på sportsaktiviteter.

Mange generasjoner har med hell brukt en streng i kampen mot akne.

Denne medisinske planten har bevist seg og fortsetter å finne nye fans. Videre vil behandlingen ikke bare være effektiv, men også økonomisk og lett tilgjengelig, da urt kan kjøpes i nesten ethvert apotek. Men husk at før du starter aktiv bruk, er det verdt å ta en ulnar test og sørg for at du ikke er allergisk mot denne løsningen.

En streng av healing egenskaper for akne

Serien er kjent som et svært effektivt antiinflammatorisk, sårhelende, beroligende, antiallergisk middel. Det er mye brukt til å behandle dermatologiske problemer som akne, eksem, seboré, psoriasis og allergiske utslett. Dette er et trygt naturlig middel som ikke forårsaker bivirkninger. Blomster og decoctions fra serien behandler diateser, koke og purulent akne, ikke bare i ansiktet, men gjennom hele kroppen. Planten påvirker forsiktig huden, tørker opp betennelser, forhindrer dem i å spre seg, eliminerer kløe og irritasjon. Derfor anbefales bad med tilsetning av urteavkok for behandling av sinkholes og bleieutslett selv hos nyfødte.

Fordelene med serien

For problematisk ansiktshud, er en suksess bare en finne. Regelmessig å bruke avkok, masker, lotioner, lotioner på grunnlag av en serie, kan du permanent bli kvitt oljeaktig glans på pannen, svarte flekker på nesen og haken, betent akne og purulente pimples. Pimples, svarte flekker, samt andre hudutslett i ansiktet og kroppen kan kureres ved å bruke infusjoner, avkrok fra innsiden. De har et vanndrivende, koleretisk, beroligende, anti-inflammatorisk effekt på kroppen, fjerner toksiner, gjenoppretter metabolske prosesser, normaliserer arbeidet i fordøyelsessystemet, urin og andre systemer. Som et resultat er kroppen renset for giftstoffer og giftstoffer, betennelse elimineres, og huden blir ren, strålende.

En positiv effekt har en rekke forkjølelser. Urtete vil bidra til å lindre tilstanden, redusere kroppstemperaturen, eliminere smerte i halsen. Te fremmer svette, fjerner giftstoffer, nøytraliserer virkningen av virus og lindrer betennelse.

Hvis du bestemmer deg for å lage en egen serie, samle den om morgenen, når duggen fra plantens blader fordamper. For helbredende formål brukes unge blader og ublåste knopper av planten, hvis blad er tre ganger, denne typen kalles en trefolds rekkefølge. Andre arter kan være giftige.

Indikasjoner for bruk

Serien bidrar til helbredelse av sår og arr, fjerning av inflammatoriske prosesser, allergiske manifestasjoner. Området for applikasjonen er svært bredt, det bidrar til å kurere:

 • akne, akne, akne på ansiktet;
 • akne, kviser på kroppen;
 • skrubbsår;
 • allergier;
 • diatese;
 • seborrhea;
 • eksem;
 • sår og sår på huden;
 • leversykdom;
 • forstyrrelse av fordøyelsessystemet;
 • hoste;
 • katarralsykdommer;
 • sykdommer i genitourinary system;
 • hjertesykdom;
 • høyt blodtrykk.

Hva inngår i komposisjonen?

Fordelene av serien på grunn av sin kjemiske sammensetning. Bladene og stilkene av planten inneholder:

 • Vitaminer A og C - har antioksidantegenskaper, sikrer normal funksjon av immunsystemet, øker kroppens regenererende evne, styrker blodkarene, forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser, forbedrer hudtilstanden;
 • phytoncides hjelper sårene å helbrede raskere, eliminere purulente manifestasjoner og irritasjoner;
 • flavonoider er nyttige for kroppens generelle tilstand, tone opp, aktivere gjæring, øke motstanden mot eksterne faktorer;
 • essensielle oljer har en gunstig effekt på alle kroppssystemer;
 • mineraler er nødvendige for normal drift av alle organer og systemer;
 • coumarins bidra til å eliminere betennelse, kløe, irritasjon, lindre kramper, har antibakterielle, smertestillende og beroligende effekter;
 • slimhinner, innhylling, fremme helbredelse av skadede vev og lindre betennelse;
 • bitterhet normaliserer metabolske prosesser, dreper bakterier, reduserer betennelse;
 • tanniner desinfiserer, lindrer betennelse.

Hvordan bli kvitt akne?

For behandling av akne og akne hjemme, er strengen brukt som et middel for ekstern bruk og avkok for oral administrasjon. Midler fra serien bidrar til å fjerne giftstoffer, bakterier og andre skadelige stoffer fra kroppen. Reduksjon av forgiftning gjør det mulig å styrke immunforsvaret, øke beskyttelsesreaksjonen og metabolske funksjoner i kroppen, øke regenereringsevnen. Etter å ha brukt en rekke utslett på huden tørker opp, irritasjon, akne og svarte flekker forsvinner.

Infusjon for intern bruk

For å klargjøre et middel for intern bruk trenger du en spiseskje tørt gress, blandet med et glass vann, i ti minutter, hold vannbadet. Kjøttkraft tatt tre ganger om dagen, et hundre gram om gangen. Regelmessig bruk av denne infusjonen gir huden et vakkert og godt preparert utseende, og hvis bruken av toget kombineres med ekstern bruk, vil effekten være veldig sterk.

Broth for utendørs bruk

Ekstern bruk inkluderer bruk av masker, komprimerer, lotioner og lotioner. God hjelp fra akne på ansiktet komprimerer. Ved avkjøling av toget blir en gasbind bandasje fuktet, hvor spor for øynene er laget på forhånd. Fuktet bandasje påføres på renset ansikt i ti minutter. Etter at kompressoren ikke er fjernet, trenger ikke å vaske, må verktøyet tørke på egenhånd. En løsning av serien utfører også vasking eller tørking. Slike vanlige prosedyrer bidrar til rask helbredelse av sår, lindrer betennelse, forhindrer utseende av nye kviser og hudormer. For å gjøre avkok, trenger du en spiseskje gress, hell et glass kokende vann over det, koke i noen minutter, la det brygge i en halv time, avløp. Ved hjelp av denne buljongen lage kremer. Fuktet i en varm løsning bomullsputer påført til de betente stedene i ti til femten minutter. Til problemområdene kan du feste gresset som avkokingen er laget av. Herbompressen holdes i minst femten minutter, og ansiktet gnides med kjølt kjøttkraft.

bad

For å få akne, kan akne på kroppen regelmessig ta bad med en streng. Avkok for badekaret blir gjort mer konsentrert - ti liter vann må tas hundre gram urter, koke og la den brygge. Bath må tas i tjue minutter. Slike vannbehandlinger eliminerer utslett, kløe og irritasjon av huden.

Gni isbiter

Bra for hud gnidd med is, forberedt fra avkok av toget. Dette verktøyet tørker ut utslett, forbedrer hudtone, eliminerer fet skinn, strammer porene. Også effektiv i kampen mot akne masker basert på decoctions fra serien. De lindrer ikke bare akne, men er også en utmerket profylaktisk for å forhindre akne.

Masker fra serien

Flere oppskrifter for effektive masker basert på serien:

 1. Avkjenningen av toget er blandet med grønn leire til en grøtaktig tilstand. Produktet påføres huden i tjue minutter, skylles deretter med varmt vann.
 2. Friske blader av planten er blandet i halv med cottage cheese. Den resulterende massen påføres i femten minutter til problemområdene. Masken nærer huden, oppdaterer, fuktighet, reduserer betennelse.
 3. Til en halv skje med honning, legg til en full skje sitronsaft og samme mengde oljeserie. Masken påføres i femten minutter og vaskes av med kaldt vann.
 4. Ta en teskje honning, avkok av toget, bland med egghvide, slå, sett i femten minutter, skyll med varmt vann.

Kontra

Ekstern bruk av toget er kontraindisert bare hvis du er overfølsom. I dette tilfellet er allergiske reaksjoner mulig. Intern bruk er kontraindisert for gravide, barn under tre år, samt for lavt blodtrykk.

anmeldelser

Serien eliminerer svarte flekker, akne, allergier, bidrar til å kurere mange hudsykdommer. Dette fremgår av vurderinger av personer som bruker serien:

"Jeg har akne på ansiktet mitt siden ungdomsårene. I flere år prøvde jeg mange verktøy, som omfattet narkotika og populære metoder. Det var liten effekt, jeg visste ikke hva og hvordan å fjerne akne. Suksessen hjalp. Om morgenen og kvelden, hver dag i flere måneder, gnidd jeg ansiktet mitt med isbiter fra avkok av toget. Resultatet er et rent ansikt. "

"Jeg har lenge opplevd et kompleks av akne på ryggen min. Det gjorde det vanskelig å ha åpne T-skjorter, så utslettene var rikelig. I bladet leses om helbredelsesegenskapene til serien. Bad med tilsetning av urtedekok bidro virkelig til å takle problemet. "

Video om de nyttige egenskapene til serien:

I en ulik kamp mot de inflammatoriske prosessene i huden, og mer enkelt, akne, er en person klar til å skaffe seg dyre midler bare for å bli kvitt rødhet. Samtidig er naturen klar til å tilby et svært effektivt verktøy til en rimelig pris.

En av disse mirakuløse naturlige rettsmidler for akne har blitt en serie. Du kan kjøpe en plante enten i apotekskjeden, eller selvstendig begynne å samle og tørke den. Langsiktig erfaring med alternativ medisin tillot oss å identifisere flere meget viktige fordelaktige egenskaper ved dette anlegget. Blant dem er:

 • protivoallergennoe;
 • Anti-inflammatorisk;
 • antidandruff;
 • Normaliser fordøyelseskanalen;
 • diaphoretic;
 • choleretic;
 • Og mange andre like viktige medisinske egenskaper.

Ved behandling av akne tar den antiinflammatoriske effekten av bruken av toget spesiell betydning. Spesielle oljer inneholdt i planten har en depressiv effekt på putrefaktiv og patogen mikroflora. Dermed oppstår dannelsen av en nidus av betennelse og et område av rødhet dannes.

Terapeutiske deler av trehuset

For at avkok eller infusjon skal ha maksimal terapeutisk effekt, er det nødvendig å forstå hvilke deler av planten som hjelper i nærvær av akne eller hudormer. Urter med erfaring anbefaler å samle kun 15-18 cm av den øvre delen av hovedstammen, samt laterale skudd i begynnelsen av blomstringen. For å tørke skal de oppsamlede skuddene være i et mørkt rom og ved en temperatur på ikke over 40-440C. Kutt av skudd og blomster må spres ut på papir i et tynt lag og vend om fra tid til annen.

De viktigste folkeoppskrifter bruker suksess

Herbalists har i mange år utviklet oppskrifter som kan fjerne en person av akne hjemme.

Broth, eliminere betennelse på huden

For forberedelsen må du forberede på forhånd 1,5 Art. skjeer med tørkehakkede urter. Fyll dem med et glass varmt vann, det er nødvendig å sikre maksimal varmeoppbevaring. Den ideelle løsningen ville være å bruke en termo eller termomug. La infusjonen gå et par timer, og tørk ansiktet om morgenen og kvelden.

Du kan også lage isterter fra den for å tørke huden. For å lage dem, er det nødvendig å helle forkokt avkok i isform og deretter fryse. Rubbing av det tidligere rensede ansiktet før sengetid og etter oppvåkning kan oppnå merkbare resultater etter bare noen få uker. Medikulerte dekodert isbiter gir ikke bare lindring av betennelse, men stimulerer også blodsirkulasjonen, forbedrer hudens næring.

I alvorlige tilfeller, når akne og akne er vanskelige å behandle, kan du bruke lotion. I kjøttet som er forberedt på forhånd, fuktes et lag av bomullsull eller gasbind og deretter påføres det berørte området av huden. Det er tilrådelig å enten forvarme kjøttkraft til kroppstemperatur, eller bruk en fersk løsning. Lotionen legges over på ansiktet i kort tid. Som regel går det ikke over 15-20 minutter, hvorefter det er nødvendig å skylle ansiktet med kaldt rent vann.

Skal jeg bruke en annen krem ​​etter prosedyren? Alle løser dette problemet på egen hånd. Men serien har en tørkeeffekt, derfor kan det påkreves fuktighetskrem bare hvis pasienten har tynn og sensitiv tørr hud. I andre tilfeller er det bedre å avstå fra bruk av kosmetikk, slik at de medisinske stoffene i toget kan fritt påvirke hud og problemområder.

Broth-serien for oral administrasjon

Dette middelet har en koleretisk og diaphoretisk virkning, og bidrar også til å rense tarmene fra toksiner, toksiner og putrefaktive bakterier. Redusere giftigheten i kroppen har en positiv effekt på immunsystemet, og øker beskyttelsesfunksjonene i alle organer og vev. Huden blir ikke et unntak.

For tilberedning av denne buljongen vil det kreve alle de samme tørkede skudd og blomster. Det er nok to spiseskjeer for to briller med kokende vann for å få en løsning som inneholder medisinske stoffer i den nødvendige konsentrasjonen. Innpakket tallerkener med avkok, bør du la det stå på et varmt sted i ca 3-4 timer, anbefaler eksperter å bruke avkok 1-2 spsk tre ganger om dagen.
Myk og ren, fløyete og glatt hud vil være belønning for langsiktige terapeutiske prosedyrer, som utføres ved hjelp av en serie.

For behandling av akne brukes en rekke måter. Men de fleste foretrekker tradisjonell medisin, da urtepreparater anses å være mindre effektive. I tillegg betraktes oppskrifter fra naturlige ingredienser trygt i forhold til kjemiske legemidler.

Serien er den mest tilgjengelige og mest effektive måten som brukes i kampen mot inflammatoriske prosesser i huden. Denne urt kan kjøpes på et apotek eller samle råvarene selv. Den langsiktige erfaringen med å bruke toget i dermatologi bekrefter effektiviteten og betydningen.

Den perfekte kombinasjonen av essensielle oljer, vitaminer og tanniner som finnes i gresset, lar deg bruke en serie akne fra de første dagene i livet. Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for denne planten.

Nyttige egenskaper av anlegget

I naturen skjer serien overalt. Den vokser langs reservoarer, grøfter og sump. For medisinske formål brukes bare blader og topper av stilkene med blomsterstand. Uavhengig samling av urter kan begynne i begynnelsen av blomstringen, på en tid da blomstene fortsatt er i knopper. Det er verdt å merke seg at for behandling av akne og akne brukes kun trehus serier. For at de innsamlede råmaterialene skal beholde maksimal nytte, må gresset være riktig tørket.

Sekvensen har følgende nyttige egenskaper:

 • gress stopper betennelse;
 • besitter antiseborrheic handling
 • positiv effekt på arbeidet i magesystemet;
 • er et diaphoretisk og koleretisk middel.

Oljene i den friske planten akselererer regenerering av skadet hud og hemmer utviklingen av patogen mikroflora.

For tiden er etterspørselen etter denne anlegget i medisin ganske høy. På grunn av det faktum at farmasøytene har oppdaget mange flere fordeler med urt, har ulike unike stoffer, salver og tinkturer med høye antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper blitt opprettet i medisin. I tillegg er badesalt og essensielle oljer mye brukt i dermatologi.

Når man vurderer om en serie av akne hjelper, er det verdt å merke seg at den interne bruken av avkok gir flere fordeler enn eksterne kremer. Ved å eliminere betennelse på huden oppnås bare en kosmetisk defekt, mens den indre årsaken til sykdommen ikke elimineres. Ved intern bruk av terapeutisk avkok, normaliserer det endokrine systemet, de metabolske prosessene blir akselerert, og sebaceous kjertlene gjenopprettes. Derfor, når du bruker en serie for å lindre betennelse, er det nødvendig å søke en omfattende behandling.

Intern bruk av en serie for behandling av akne

Hvis det ble funnet at patologien var forårsaket av en allergisk reaksjon i kroppen eller en metabolsk forstyrrelse, ble serien mot akne brukt som et internt middel. Rensing av tarmene fra giftstoffer og putrefaktive bakterier har en gunstig effekt på hudens ytre tilstand. Reduksjon av forgiftning bidrar til å forbedre immunsystemets beskyttende egenskaper, samt å forbedre arbeidet i alle indre organer.

Broth serien av akne er forberedt som følger:

 • To spiseskjeer av tørre råvarer helles 0,5 liter kokende vann.
 • Insister betyr 3-4 timer.
 • For en bedre kjøttkraft kan du bryte gress i en termo.
 • For å ta stoffet trenger du tre ganger om dagen, 2 ss.
 • Synlig resultat med denne metoden for behandling av akne kan oppnås bare hvis du regelmessig tar avkok i 4-5 uker.

Det bør bemerkes at tykkelsen, som gjenstår etter drikkbuljong, også kan brukes til medisinske formål i form av en kosmetisk komprimering. Drikkebuljong må brygges hver dag igjen. Teblader beholder nyttige egenskaper i løpet av dagen.

Ekstern aknebehandling

For ekstern behandling av akne på ansiktet påføres komprimerer, masker og terapeutiske lotioner på grunnlag av en serie. Hvis patologien har spredt seg til andre deler av kroppen, brukes i dette tilfellet antiseptiske bad. Som et forebyggende tiltak, for å forhindre utseendet av akne, anbefales det å vaske hver dag med urteekstrakt.

For å forberede en helende avkok for komprimering og vask må du helle en spiseskje gress med et glass kokende vann. Etter at tebladene er avkjølt helt, kan produktet påføres huden.

For å lage en terapeutisk komprimering av mykede urter, må du dampe to spiseskjeer av tørre råvarer i et glass kokende vann. Etter at urtemediet blir mykt, må du tømme alt vannet, og sette presset gress på problemområdet i 15-20 minutter. Etter prosedyren må komprimeringen fjernes med en bomullspute dyppet i buljong.

Ved behandling av separate store utslett og koker, bruk lokale lotioner fra det dampede gresset. Det anbefales å legge medisinske råvarer varmt. En bomullspinne dyppet i en sterk buljong av en streng blir påført til det betente området i 15 minutter.

For forebyggende behandling av huden og for å forhindre utseendet av akne, kan du tørke ansiktet med kuber med frossen kjøttkraft. En slik termisk effekt øker elastisiteten, fremmer raskere helbredelse av arr, reduserer betennelse og forbedrer blodsirkulasjonen. Å forberede et slikt middel kan være i iskappene. Forkokt avkok av toget blir hellet i cellene og frosset. Tør ansiktet med is om morgenen og før sengetid.

Mulige kontraindikasjoner

Når det brukes til medisinske formål av plantematerialer, er det nødvendig å observere en bestemt dose. Ukontrollert bruk av urter kan påvirke helsen negativt. For å sikre at ansiktsrenseren er så trygg som mulig, bør følgende anbefalinger følges:

 • Ikke ta avkjøling fra toget under graviditet og amming.
 • Hvis du opplever ubehag i form av kløe og rødhet, må bruk av plantemateriale stoppes.
 • Ved langvarig bruk av buljongen kan det i noen tilfeller økes tørrhet i huden. I dette tilfellet bør du erstatte avkok med krem, som inkluderer ekstrakt av toget.
 • Bivirkninger fra bruk av urtemidler kan manifesteres på grunn av individuell intoleranse.

Effektiviteten av populære oppskrifter

Det er ganske vanskelig å svare på spørsmålet om hvor effektiv toget er i å bekjempe hudutslett. Dette skyldes det faktum at urteavkok i de fleste tilfeller kun kan eliminere den eksterne manifestasjonen av problemet. Derfor, for en helhetlig løsning på problemet, er det nødvendig å konsultere en lege og gjennomføre den nødvendige undersøkelsen.

Også må vi ikke glemme at eliminering av den interne årsaken til hudutslett skal være omfattende. Eksterne prosedyrer må kombineres med vitaminkomplekser, kosthold og en sunn livsstil.

Sannsynligvis kjenner hver av oss den gamle utsagnet om at nyfødte babyer skal bades i vann med tillegg av en infusjons-sekvens som bidrar til å beskytte krummens sarte tynne hud fra forskjellige irritasjoner, utslett og utseende av stikkende varme. Dette skyldes de unike egenskapene til anlegget, som i de siste århundrene var det toget som var praktisk talt det eneste middel til å behandle ulike hudsykdommer og utslett. I dag beholder planten sin tidligere popularitet, og ganske ofte brukes en rekke akne, som viser høy effekt i behandlingen.

Plantegenskaper

Denne enkle planten vokser langs kysten av ulike reservoarer, sumper, det kan bli funnet i nærheten av små kanaler og til og med grøfter med vann. De unike egenskapene til anlegget og dets evne til å eliminere ulike utslett på huden på grunn av den spesielle sammensetningen. Den grønne massen av planten inneholder en stor mengde karoten, naturlige essensielle oljer, tanniner, vitaminer, spesielt C og B og andre nyttige komponenter.

Det er viktig å huske at anlegget må samles på riktig måte for effektiv behandling. Dens helbredende egenskaper er maksimalt manifestert bare hvis sekvensen ble høstet ved dannelsen av knoppene, men før de ble avslørt, må bare de øvre delene av planten med blader og uåpnede blomster, ikke lenger enn 15 cm, samles inn.

Bruken av serien har en spesiell effekt på huden, spesielt:

 • Eliminerer betennelsesprosesser, mens bruk av avkok gjør det ikke bare effektivt å eliminere eksisterende utslett, men også for å forhindre utseende, og stoppe utviklingsprosessen i det aller første trinn.
 • Det nærer huden, og gir den mange viktige ingredienser. Ved blomstringens begynnelse, når plantens knopper er klare for avsløring, inneholder den grønne massen og pedunclene den maksimale mengden nyttige komponenter som menneskelig hud absorberer veldig enkelt.
 • Eliminerer skinnet fra overflaten av huden, normaliserer arbeidet med talgkjertlene og regulerer sekresjonen.
 • Det beskytter epidermis, styrker lokal immunitet, som hjelper huden til effektivt å motstå ulike skadelige effekter.

For større effektivitet av terapi, blir en avkok av akneoppfølging ofte tatt av munnen samtidig med ekstern bruk. I dette tilfellet bidrar anlegget til å rense kroppen fra innsiden, fjerne forskjellige skadelige forbindelser, toksiner og slagger, og gir en uttalt koleretisk og vanndrivende effekt.

Måter å bruke en serie av akne

Faktisk er serien en av de mest rimelige medisinske plantene, som kan kjøpes på apotek, både i bulk og i andre arter, men du kan også forberede deg ved å samle plantetopp med knopper i landområdene langs reservoarene.

Det er viktig å huske at serien har flere typer, men medisinene av dem er bare en trippel serie (den er forskjellig fra de andre med tadale kronblad). Bruken av en serie av stråling eller hengende kan føre til alvorlig forgiftning av kroppen.

Det er avkok og infusjon av planten er grunnlaget for all behandling av akne med en serie. Kjøttkraft i ulike konsentrasjoner brukes til å legge til vannet før du tar et bad, noe som gjør at du kan eliminere utslett på alle deler av kroppen, eliminere betennelse og til og med allergiske manifestasjoner. Den brukes til tørking, lotion, komprimering og vasking, samt for frysing og tilberedning av isterninger.

Koking avkok (infusjon) skal være riktig. For å gjøre dette må du ta et tredelt tørket tog i mengden 2 skjeer, hell råmaterialet i en tett lukket beholder og hell 150 ml vann inn i den. Vann bør ha en temperatur på ca 95 ° C, det vil si være veldig varmt, men ikke kokende. Det er best å koke vann, la det stå i ca 5 minutter og bare deretter hell gresset med det. Kapasiteten må umiddelbart lukkes og stramt innpakket, slik at man insisterer i 4 - 6 timer. Du kan lage en avkok og i en termo.

Etter avspenning kan avkoket brukes til å behandle huden to ganger om dagen, for eksempel for daglig vasking.

Det skal huskes at preparert infusjon ikke kan lagres i lang tid. En del må bare brukes i to dager, og oppbevar væsken i kjøleskap i en tett lukket beholder. Derfor, for maksimal terapeutisk effekt, anbefales det å daglig tilberede en ny infusjon.

Du kan enkelt tørke med avkok av planten ansiktets hud eller en annen del av kroppen der det er en lesjon med akne, etter å ha renset epidermis, ved hjelp av en bomullspute eller svamp gjennomvåt i den forberedte sammensetningen.

Klar sterk infusjon kan fryses, helles i isterter. Slike terninger anbefales å tørke huden to ganger om dagen, noe som øker den terapeutiske effekten betydelig, siden kaldet reduserer intensiteten av betennelse og strammer porene. Det er mulig å bruke slike medisinske isterninger, ikke bare for å eliminere eksisterende akne- og akneelementer, men også for å forhindre deres forekomst i fremtiden. I tillegg, isbiter, når de tørker huden, øker lokal blodsirkulasjon, noe som gjør at celler kan få mer næringsstoffer og oksygen. På grunn av dette er huden ikke bare ryddet av akne, men blir også mer sunn farge.

Hvis det er en alvorlig aknelesjon, når hudtilstanden blir alvorlig forsømt, og også hvis mørke flekker, arr og andre spor forblir på overflaten av epidermis, anbefales det å lage lotioner og komprimerer fra en sterk infusjon, soaking i infusjonsservietter eller bomullsputer i 20 - 30 minutter. På slutten av denne tiden ble ansiktet eller den andre delen av legemet, på hvilken applikasjonen av lotioner (komprimerer) ble utført, skyllet med kaldt vann.

Har intern mottaksserie

Bruken av infusjon og avkok av innsiden har en uttalt diuretikk, koleretisk og diaphoretic effekt, som hjelper kroppen å rense seg selv av skadelige elementer på en naturlig måte. Hvis du regelmessig drikker avkoket på toget, elimineres alle giftige toksiner fra kroppen, samtidig som kroppens generelle forsvar økes.

Bruken av en slik avkok gjør at du kan normalisere arbeidet i fordøyelsessystemet, noe som påvirker tilstanden til huden, fordi det ofte forekommer akne på grunn av sykdommer og lidelser i dette området. Det er intern bruk av et slikt middel som betydelig forbedrer effekten av ekstern bruk av stoffet og akselererer prosessen med å kvitte seg med patogene elementer.

For behandling i dette tilfellet bør du forberede riktig infusjon, noe som er noe annerledes enn det som brukes til å behandle huden. I dette tilfellet tas det tørre råmaterialet i mengden 2 skjeer, men helles med varmt vann i mengden 2 glass etterfulgt av infusjon i 1 til 2 timer. Ta dette verktøyet etter filtrering for behandling av akne bør være 2 ss tre ganger om dagen.

I noen tilfeller anbefales det å bruke serien sammen med kamille, forberede en blandet infusjon, eller bruke begge midler separat i løpet av dagen. Dette tiltaket gjør det ikke bare mulig å styrke behandlingen, men øker også sine grenser betydelig, fordi kamille har sine egne unike egenskaper og har også en gunstig effekt på huden og kroppens tilstand som helhet.

Vi bør ikke glemme at for alle fordelene av sekvensen til bruken av denne planten, er det noen kontraindikasjoner. Serien, som kamille, tilhører gruppen av hypoallegic planter som kan eliminere ulike hudutslett, inkludert de av allergisk natur. Imidlertid finner noen mennesker intoleranse mot denne planten. Slike tilfeller er sjeldne, men likevel bør du sjekke om mulig intoleranse før du begynner behandling. Det anbefales heller ikke å ta en streng og bruke den til ekstern hudbehandling under graviditet.

Flere Artikler Om Typer Acne