Menn vil savne en pimple på nesen, men vil ikke overse de uvanlige flekkene på penis. Penis i sentrum av deres oppmerksomhet alltid. Hvis mørke flekker på penis oppstår, vil de være årsak til bekymring. Pigmentering av penisens hud er vanskelig å ikke legge merke til. Noen ganger, ikke alle vet hvorfor utseendet på denne kroppen endres og om det er noen grunn til bekymring faktisk. Erfaringer gjør det lettere å forstå årsakene til hva som skjer. Å kjenne dem, menn vil i tide søke medisinsk hjelp. Før et panikkanfall, klargjør de: pigmentflettene på penis er ikke en sykdom, men et symptom på en sykdom.

DETTE ER VIKTIGT! Et penisforstørrende middel som virker umiddelbart. Les mer >>>.

årsaker

Plottene på fallus skifter farge på grunn av ulike faktorer. En mann analyserer sitt liv og avslører en "stimulus" som påvirket pigmenteringen. Leger identifiserer fire grunner til endringer i pigmentering:

 • Forskjellige mikrobielle sykdommer;
 • Hudtrauma;
 • allergier;
 • Vitiligo.

En bakteriell infeksjon provoserer vevnekrose under en langvarig inflammatorisk prosess og påvirker et organ som ligger nær det berørte vevet. Gonokokker og Chlamydia, Staphylococcus og Streptococcus er bakterier som forårsaker flekker på hodet på penis. Hvis ingen tiltak tas, vil det utvikles en seksuelt overførbar sykdom som behandles kurativt med antibiotika og salver.

Eventuelle skader på penis er farlige, siden mikroorganismer som infiserer epidermis, kommer inn gjennom den skadede huden. Hans celler dør, et rødblått arr opptrer på huden. Han endrer sin farge konstant, men kirurgi vil fjerne den.

Allergier forårsaker interne og eksterne faktorer. Hvis begge faktorene er involvert, vises små utslag av forskjellige former på fallusen. De er tørre eller gråtende. En mann lider av kløe, brenner, gjør en avtale med en allergiker og identifiserer årsaken til allergien, og gjennomgår så vel behandling.

Vitiligo er en autoimmun patologi. Naturlig pigmentering forsvinner på separate sider av et integument. Melanocytter er celler som ikke er involvert i produksjon av pigment. På grunn av dem, brenner huden seg ut og blir hvit. Spott på penis med en slik natur forårsaker problemer for mannen.

For å beskytte deg selv og ikke se flekkene på kjønnsorganet, følg reglene for personlig hygiene. De nekter å bruke stramme badebukser til fordel for romslige, de vasker seksuelt organ 2-3 ganger om dagen. Overholdelse av enkle regler reduserer risikoen for røde områder på penis, og forhindrer også utviklingen av infeksjon.

Typer av neoplasmer og symptomer

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Spotene på fallusen er forskjellige i farge, størrelse, form. Disse parametrene er avhengige av sykdommen som utvikler seg i den mannlige kroppen.

 • Avrundede flekker med klare grenser av brun eller rosa farge;
 • Mørke flekker på hodet på penis;
 • Utslipp av rød farge forårsaker uutholdelig ches.

Den første typen flekk forårsaker Candida sopp. Det multipliserer raskt og påvirker huden på hannmedlemmet. For å bli kvitt sopp for alltid, nekter du selvbehandling og gå til klinikken til en lege.

Et mørkt sted på penisens hode er et tegn på hormonelle forandringer. Hormonene testosteron og østradiol spiller en viktig rolle i reproduktive systemet. Mangel på hormonet østradiol forstyrrer endometrieceller. På grunn av dette produseres melanin, noe som resulterer i at huden på armhulene, kjønnsorganene og brystvorten reduserer fargene til mørkere. For å gjøre pigmentspottene på penis forsvunnet, er det i dette tilfellet nok å normalisere nivået av hormoner.

Ofte behandler leger menn med små utslett. Slike steder taler om en allergisk reaksjon. Hvis huden brenner og klør med tiden, registreres det til legen for å identifisere allergenet og behandlingen.

Mørke flekker på penis oppstår på grunn av skader: kamme, blåmerke fra et slag, brenne. Noen ganger bytter de farge, får en rød fargetone. Som regel, i dette tilfelle, diagnostiserer leger en godartet svulst eller candidal eller kjønnsherpes. Noen ganger foreskriver de ikke behandling, fordi punktene på penis oppstår på grunn av en liten økning i nivået av melanin i kroppen. Legen overvåker pasienten i flere dager, oppdager ikke endring i størrelse og type flekker og foreskriver stoffer som reduserer nivået av melanin.

Mye mer farlige svarte flekker på fallusen. De indikerer en nekrotisk prosess. I medisinsk praksis er komplikasjoner sjeldne.

Hvis du ikke går til legen til rett tid, vil medlemmet bli fullstendig amputert i fremtiden. Her er svarte prikker på penis - ikke en grunn til bekymring. Slike svarte prikker på phallus indikerer at menn ble rammet av akne på grunn av blokkering av sebaceous kjertlene.

Svart prikk på penis

Relaterte og anbefalte spørsmål

7 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,28% av spørsmålene.

Hva er farlig svart prikk på penis

Svarte prikker på penis forårsaker en rekke ulemper. En person skammer seg, han blir begrenset, opptatt av tanker om den estetiske siden av problemet, som reflekteres i hans intime liv. Svært sjelden blir folk med slike problemer en spesialist, men forgjeves. Mange av de syke håper at den svarte prikken vil passere seg selv, men dette er ikke alltid tilfelle.

For å være sikker på din sikkerhet er det bedre å konsultere en spesialist og bli kvitt eventuelle problemer i fremtiden.

Detaljer om problemet

Alle svarte svulster må undersøkes, fordi noen ganger kan de oppstå på grunn av individuelle egenskaper eller dårlig hygiene, og noen ganger kan de indikere tilstedeværelsen av en kjønnsinfeksjon. I slike tilfeller trenger pasienten akutt behandling. For å finne årsaken, må du konsultere en spesialist.

I dette tilfellet vil disse legene hjelpe: hudlege og venerolog. Legen må foreskrive passende tester, og først etter det vil han kunne bestemme sykdommen. Rådgivning med lege er nødvendig selv om sykdommen fortsetter uten smertefulle opplevelser.

De vanligste årsakene til svarte flekker er: moles, akne, svarte prikker i form av fotohematom og ondartede svulster. Sistnevnte vises i alderdom, nemlig etter 60 år. Det er en slik sykdom er ikke veldig ofte. Menn som gjennomgår en omskjæringsprosess i tide, er mindre utsatt for dette problemet.

I en yngre alder kan akne og svarte flekker på penis oppstå på grunn av hormonelle lidelser. De passerer med alder og krever ingen intervensjon. Noen unge menn prøver å fremskynde helbredelsesprosessen og klemme dem ut. Ofte fører denne prosedyren til ytterligere infeksjon og infeksjon.

Noen ganger kan sorte prikker være kjønnsvorter. De gjør ingen skade, men kan forårsake ubehag. Slike formasjoner overføres seksuelt og forekommer oftest på bakgrunn av redusert immunitet. I de første dagene ser de dannede stedene ut som små brune eller svarte høyder, de er lett forvirret med sorte prikker, men over tid begynner de å vokse, de kan gradvis øke i størrelse.

Fjerning av disse kondylomene er veldig enkelt. For å gjøre dette, bare gå til en kosmetologs kontor, hvor en spesialist med laser eller cauterization vil takle slike steder. For å unngå tilbakefall, må du styrke immunforsvaret.

Moles er en av de vanligste årsakene til svarte flekker. Med dem kan en person bli født eller anskaffe dem i en eldre alder. Medfødte masser er mer vanlige enn anskaffet. De oppstår på skrotet eller gjennom kjønnsorganene.

Som for de molene som vises over tid, oppstår de oftest bare i ungdomsårene. De blir sjelden diagnostisert hos personer over 20 år. Disse formasjonene må behandles svært forsiktig og beskyttet mot skade.

Det kan være et poeng hos menn som er seksuelt aktive. Årsaken er skader og hematomer. Ofte forekommer slike formasjoner på hoveddelen. Disse flekkene krever ikke terapeutiske tiltak og til slutt oppløses, og gir ingen spor på huden.

Hvis en slik hematom i lang tid ikke går forbi, så for å bekjempe flekker, bør du kontakte en spesialist som gjennomboret hematomet med en nål, og på den måten akselerere gjenopprettingstiden.

Behandlingskurs

Behandlingsmetoden avhenger av årsaken og arten av opprinnelsen. Et slikt problem som en svart prikk, går ofte av seg selv og krever ikke ytterligere terapeutiske tiltak. Men ikke misbruk selvmedikamenter, for nøyaktig diagnose bør definitivt konsultere en lege.

Det er nødvendig å være særlig oppmerksom på nøye hygiene i kjønnsorganene og lede en sunn livsstil, unngå tilfeldig sex.

Årsaker, typer og behandling av svarte flekker på penis hos menn

Synes av ulike grunner, gir svarte prikker på penis, som andre steder, mannen en masse uleilighet. Han blir begrenset, tenker på den estetiske siden av problemet, og dette gjenspeiles ikke bare i det intime liv, men også i pasientens følelsesmessige og mentale tilstand. Hva forårsaker dannelsen av pigment, som kan skjule de svarte punktene på penis og hvordan man skal behandles for en slik sykdom - spørsmål som krever et detaljert svar.

Årsaker til svarte flekker på penis

Kjønnsorganene, som alle andre, leveres med blod, har talgkjertler og svette. Derfor kan svarte flekker på penis - ikke alltid en farlig sykdom, det være en trivial blokkering av talgkjertelen på grunn av mangel på hygiene eller overdreven svetting. Å være den enkleste, er utseendefaktoren ikke den farligste, det er andre grunner til formasjonene:

 1. HPV. I begynnelsen er små brune flekker synlige på orgelet og transformerer over tid til vorter og vorter. Sykdommen er viral, seksuelt overført og krever behandling, da det er stor risiko for transformasjon i maligne svulster.
 2. Melonopatiya. Det økte nivået av melaninproduksjon i basal laget av epidermis provoserer dannelsen av flekker eller flekker med endret pigmentering. Et karakteristisk trekk ved melanopati er lokale knuter og keratiniserte skalaer som dekker sentrum av formasjonen.
 3. Sopp. Infeksjonssporer kan slå seg på hvilken som helst del av kjønnsorganet, slå på hodet, bagasjerommet. Hormonforstyrrelser provoserer dannelsen, du kan bli smittet fra partneren din, og årsaken ligger ofte i langtidsbruk av narkotika, medisiner, steroider eller anabole steroider.
 4. Diabetes mellitus, fedme - sykdommer der pasienten ofte lider av svette, noe som resulterer i dannelse av punkter, mørke eller røde flekker.
 5. Allergiske reaksjoner forårsaker også ofte lokalisert endring i hudtone. Ikke bare mat, men også intim bruk betyr: geler, kondomer kan provosere utslett.
 6. Oncology. Poeng og flekker har en veldig mørk, nesten svart farge og klare konturer. Det er viktig å følge endringene i formasjonen av formasjonene: den raske veksten, tuberositetens utseende, multiplikasjon av poeng - et signal for å se en lege.

Det er viktig! I risikoen for å utvikle kreftpatologier er alderspasienter fra 55-60 år med en genetisk predisponering for kreft. Hvis en svart prikk på penis eller et sted på orgelet er kløende, blødning, bør du ikke forsinke besøket til legen.

 1. Nekrose manifesterer sig som flere svarte prikker / flekker på orgelet. Sykdommen er farlig dynamisk progresjon og rask vevsdød. Irreversible konsekvenser krever så snart som mulig å se en spesialist.

Som regel gjenspeiles de patologiske prosesser av vitale systemer i penisens hode. Ofte er det en mørk eller svart flekk som gradvis øker i størrelse. Men hvis en flekk dukket opp, forblir den uendret lenge og gir ikke ubehagelige opplevelser - problemet med kosmetisk natur.

Typer av neoplasmer og symptomer

Når du bestemmer deg for typer prikker, flekker og karakteristiske tegn, må du være oppmerksom på pigmentens fargetone. Mørke flekker (løs), flekker uten andre tegn kan indikere penile skader. Huden på et organ er så tynn at det raskt viser tegn på både følsomme støt og mikrotraumas fra å ha stramt undertøy, skrape og så videre. Andre typer formasjoner:

 1. En flekk eller prikk i en brun nyanse er et tegn på melanom, pigmentering av en individuell type. Hvis formasjonen har rødhet, hevelse, så er systemiske eller patologiske forandringer i kroppen mulig.
 2. Svarte lokale formasjoner med "ragged" kanter, som ligner en flekk, kan være et tegn på onkologi. Hvis den svarte prikken på penis raskt multipliserer, blir den mørk, prosessen med nekrose har begynt, noe som kan påvirke nærliggende vev og organer.
 3. Fødselsmerke (fødselsmerke) - også ofte alarmerende. Imidlertid har denne formasjonen glatte kanter, ikke forårsaker ubehag, og så lenge det ikke er noen forandringer i form, farge, er det ingen grunn til spenning. Moles konvekse kan forårsake ulempe i prosessen med coitus, det er bedre å bli kvitt dem.
 4. Merknader på orgelet, som vokser "på benet", er kondylomer, vorter. Noen ganger er denne formasjonen skadet og forårsaker blødning.

Når flekker og prikker oppstår på grunn av sykdommer i indre organer, opplever pasienten følgende symptomer:

 • kløe av varierende intensitet;
 • lokal eller spre type smerte;
 • brennende følelse;
 • peeling av sentrum av pigmentering;
 • rødhet rundt formasjonen;
 • abscess;
 • blødning;
 • endringer i overflaten av huden;
 • konsolidering i sentrum av utdanningen og / eller rundt den.

Et hvilket som helst tegn skal være en grunn til å kontakte en spesialist. Ved nekrose skal besøket planlegges så snart som mulig, siden patologien har en dynamisk fordeling, og saken kan ende med amputering av orgel.

Behandlingsmetoder

I seg selv vil den svarte prikken på penisens hode eller på orgelens stamme ikke passere og vil ikke løse, krever tilstrekkelig behandling. Terapi avhenger av årsaken til dannelsen av formasjoner, fordi pasienten først må gjennomgå en undersøkelse og diagnose. Etter å ha samlet testene, vil spesialisten foreskrive et medisinsk, kirurgisk, kosmetisk alternativ for å eliminere problemet eller anbefale en alternativ metode (populær).

Viktig: Den mest effektive behandlingsmetoden vurderes.

Legemidler er foreskrevet avhengig av diagnosen. For eksempel, hvis det er en soppinfeksjon, bør du drikke Terbinafine, vask de berørte områdene med klorhexidin eller Miramistin.

Når den allergiske karakteren av utslettet foreskrev antihistaminer. Uten anbefalingene fra legen til å ta piller, bør ikke være, fordi det er stor risiko for hormonforstyrrelser og vektøkning.

Scarring elimineres av en laser - dette er en kirurgisk metode med minimal invasiv orden, som har minimal risiko for å utvikle samtidige sykdommer. Laser fjerner vorter og vorter. I dette tilfellet, et behandlingsforløp for å eliminere årsaken til sykdommen.

Onkologiske problemer løses avhengig av graden av skade på medlemmet, pasientens individuelle egenskaper.

Vanlige grupper av legemidler som brukes til å behandle svarte flekker, flekker på den mannlige kjønnsorganet:

 • antibiotika;
 • antifungal medisiner;
 • antivirale midler;
 • antihistaminer;
 • salver, eksterne geler, vist å redusere kløe, brennende.

Det kosmetiske problemet med mørke flekker og flekker blir fjernet ved å male hudområdene, samt utnevnelsen av store doser vitamin A. For å eliminere fostermarkedet har muligheten for kryoforstyring, elektrokoagulering, vist sig.

Og hva vil skje hvis ikke behandlet? Selv den vanlige svartkomonen, hvis den ikke er behandlet, kan utløse infeksjonen. Det er derfor at svarte punkter ikke kan knuses, elimineres på en annen måte. Faktum er at kroppens struktur gjør at infeksjonen kan utvikle seg veldig raskt og påvirke andre deler av kroppen. I dette tilfellet vil pasienten føle ubehag, smerte. Konsekvensene av ikke-behandling er seksuell dysfunksjon, depresjon og i ondartede prosesser, kirurgisk fjerning av et organ.

Svarte prikker på penis: mulige årsaker

Svarte flekker på penis kan være normal eller alvorlig patologi. Pigmentering skal varsles i tilfelle skader, samt smerte, blødning, som den ledsages av. Farlig er en stor, raskt økende mol, som indikerer onkologisk prosess. Noen ganger kan pigmentering oppstå under hormonforstyrrelser eller ved infeksjon med seksuelt overførbare sykdommer.

Pigmentering er en forandring i huden på det mannlige organet. Det er pigmentpletter ikke bare svart, men også blå, brun, hvit, rød. Noen varianter kan danne plakk.

Årsakene til dannelsen av svarte flekker, som ikke er relatert til sykdommer og lidelser i kroppen, er:

Ikke bare ytre påvirkninger, men også ulike patologier, både lokale og systemiske, kan forårsake pigmentering.

I dag er denne formasjonen den farligste malignt svulsten. Karakterisert ved metastase til alle organer og systemer. Dens utvikling kommer fra cellene av melanocytter ansvarlig for hudpigmentering.

Forskjell av melanom (høyre) fra vanlig mol (venstre)

Melanom ser ut som en nevus (mørk mol) av heterogen struktur. Slike symptomer som skarp økning i utdanning, hud kløe, håravfall, dannelse av knuter og sårdannelse, blødning bør vakt.

Dette er en tilstand av kroppen, der noen steder melanin dannes enn det er nødvendig. Medfødte sykdommer inkluderer gigantiske nevus eller pigmenterte flekker. Vanligvis dannes foci av sykdom hos personer med ultrafiolett sensitiv hud.

Brune flekker (melanose) på penis

Ofte finnes pigmentflekker i ansiktet eller andre deler av kroppen, men finnes ofte på penisens hud.

Forstyrrelse er fraværet av melanin i enkelte områder. Formentlig er årsaken til utviklingen av vitiligo autoimmune lidelser, medisiner, inflammatoriske og nekrotiske prosesser.

I dette tilfellet dannes det mørke punktet av områder som ikke er påvirket av sykdommen. Resten (skadet) ser mye lettere ut.

Vitiligo i lysken

Årsaken til utviklingen av vitiligo er ikke fullt kjent, men bruddet antas å være genetisk. Hvite flekker kan forekomme hvor som helst på kroppen, misfarger håret. De er tilbøyelige til selvutslettelse, ikke bringer noen ulempe og ikke krever behandling.

Spott av rød og mørk farge, ledsaget av alvorlig kløe, kan indikere effekten av allergener. Irriterende stoffer kan være: hygieneprodukter, husholdningskjemikalier (midler til vasking, skylling, sengetøy), smøremidler, stoffer som huden kommer i kontakt med, inkludert kondomer.

Bruken av mat som inneholder allergener, fører til at flekker er lokalisert i andre deler av kroppen. Etter å ha eliminert årsaken, fortsetter reaksjonen uavhengig.

Allergisk reaksjon på glanspenis

Når svulsten stiger over huden, er det nødvendig å utføre en differensial diagnose med hemangiom.

Sykdommen oppstår på grunn av overdreven svette på penis og på hodet. Vis rosa-gul eller brune flekker som øker i størrelse, fusjonere med hverandre, overflaten skreller av.

Misfarging av huden skyldes skade på penis. Disse inkluderer slag, sår, brannsår, blåmerker.

Når den nekrotiske prosessen dannes, endres flekken på stedet til svart. Det er i stand til å spre seg til sunne områder, noe som kan provosere komplikasjoner.

Pigmenteringsforstyrrelser kan være ledsaget av ekstra symptomer: rødhet, suppurasjon, blødning, endringer i hudoverflaten, utseende av komprimeringsområder, alvorlig eller moderat alvorlig kløe.

Inspeksjon og konsultasjon av legen er obligatorisk. Bare han kan gjøre riktig diagnose og foreskrive nødvendig behandling.

For å avklare arten av utdanning og pigmentering, brukes følgende diagnostiske metoder:

 • generell blod- og urinanalyse
 • bakposev avtakbar;
 • analyse av kjønnsinfeksjoner;
 • sæd;
 • studie av sekresjoner.

Behandling kan være medisinering eller kirurgi.

Den mest effektive er stoffmetoden. Legemidler er foreskrevet avhengig av hoveddiagnosen:

 1. 1. For å behandle en smittsom lesjon, brukes antivirale, antifungale eller antibakterielle midler, avhengig av sykdommens etiologi. I tillegg er bredspektret antiseptika foreskrevet: klorhexidin, Miramistin.
 2. 2. Utslipp av allergisk natur elimineres ved hjelp av lokale og systemiske antihistaminer.
 3. 3. For å lindre kløe, brukes kremer og salver av lokal handling.

Uten anbefaling av legen å ta medikamenter, bør ikke være, fordi det kan føre til en forverring av situasjonen.

For melanom brukes kirurgisk behandling og strålebehandling.

Papillomer, vorter, vorter, arrdannelse elimineres av en laser. Dette er en minimal invasiv kirurgisk teknikk som gir deg en kosmetisk effekt.

Det kosmetiske problemet kan løses ved å polere hudområder eller foreskrive vitamin A-olje. Hvis det er nødvendig å fjerne fostermarkedet, brukes kryoforstyring og elektrokoagulasjonsmetoder.

Forebygging av dannelse av sorte prikker sikres ved følgende tiltak:

 • slutte å røyke og drikke alkohol
 • nøye utvalg av kondomer;
 • vanlig trening;
 • balansert diett;
 • riktig hygiene;
 • Lin fra naturlige stoffer;
 • tar vitamin og mineral komplekser.

Siden sorte prikker kan indikere alvorlig sykdom (melanom), er det viktig å konsultere lege når de ser ut.

Spott på penis: årsaker, mulige sykdommer og behandling

Menn vil savne en pimple på nesen, men vil ikke overse de uvanlige flekkene på penis. Penis i sentrum av deres oppmerksomhet alltid. Hvis mørke flekker på penis oppstår, vil de være årsak til bekymring. Pigmentering av penisens hud er vanskelig å ikke legge merke til. Noen ganger, ikke alle vet hvorfor utseendet på denne kroppen endres og om det er noen grunn til bekymring faktisk. Erfaringer gjør det lettere å forstå årsakene til hva som skjer. Å kjenne dem, menn vil i tide søke medisinsk hjelp. Før et panikkanfall, klargjør de: pigmentflettene på penis er ikke en sykdom, men et symptom på en sykdom.

DETTE ER VIKTIGT! Et penisforstørrende middel som virker umiddelbart. Les mer >>>.

årsaker

Plottene på fallus skifter farge på grunn av ulike faktorer. En mann analyserer sitt liv og avslører en "stimulus" som påvirket pigmenteringen. Leger identifiserer fire grunner til endringer i pigmentering:

 • Forskjellige mikrobielle sykdommer;
 • Hudtrauma;
 • allergier;
 • Vitiligo.

En bakteriell infeksjon provoserer vevnekrose under en langvarig inflammatorisk prosess og påvirker et organ som ligger nær det berørte vevet. Gonokokker og Chlamydia, Staphylococcus og Streptococcus er bakterier som forårsaker flekker på hodet på penis. Hvis ingen tiltak tas, vil det utvikles en seksuelt overførbar sykdom som behandles kurativt med antibiotika og salver.

Eventuelle skader på penis er farlige, siden mikroorganismer som infiserer epidermis, kommer inn gjennom den skadede huden. Hans celler dør, et rødblått arr opptrer på huden. Han endrer sin farge konstant, men kirurgi vil fjerne den.

Allergier forårsaker interne og eksterne faktorer. Hvis begge faktorene er involvert, vises små utslag av forskjellige former på fallusen. De er tørre eller gråtende. En mann lider av kløe, brenner, gjør en avtale med en allergiker og identifiserer årsaken til allergien, og gjennomgår så vel behandling.

Vitiligo er en autoimmun patologi. Naturlig pigmentering forsvinner på separate sider av et integument. Melanocytter er celler som ikke er involvert i produksjon av pigment. På grunn av dem, brenner huden seg ut og blir hvit. Spott på penis med en slik natur forårsaker problemer for mannen.

For å beskytte deg selv og ikke se flekkene på kjønnsorganet, følg reglene for personlig hygiene. De nekter å bruke stramme badebukser til fordel for romslige, de vasker seksuelt organ 2-3 ganger om dagen. Overholdelse av enkle regler reduserer risikoen for røde områder på penis, og forhindrer også utviklingen av infeksjon.

Typer av neoplasmer og symptomer

Dette er grunnleggende! For å komme tilbake og gjentatte ganger styrke styrken, trenger du hver kveld.

Spotene på fallusen er forskjellige i farge, størrelse, form. Disse parametrene er avhengige av sykdommen som utvikler seg i den mannlige kroppen.

 • Avrundede flekker med klare grenser av brun eller rosa farge;
 • Mørke flekker på hodet på penis;
 • Utslipp av rød farge forårsaker uutholdelig ches.

Den første typen flekk forårsaker Candida sopp. Det multipliserer raskt og påvirker huden på hannmedlemmet. For å bli kvitt sopp for alltid, nekter du selvbehandling og gå til klinikken til en lege.

Et mørkt sted på penisens hode er et tegn på hormonelle forandringer. Hormonene testosteron og østradiol spiller en viktig rolle i reproduktive systemet. Mangel på hormonet østradiol forstyrrer endometrieceller. På grunn av dette produseres melanin, noe som resulterer i at huden på armhulene, kjønnsorganene og brystvorten reduserer fargene til mørkere. For å gjøre pigmentspottene på penis forsvunnet, er det i dette tilfellet nok å normalisere nivået av hormoner.

Ofte behandler leger menn med små utslett. Slike steder taler om en allergisk reaksjon. Hvis huden brenner og klør med tiden, registreres det til legen for å identifisere allergenet og behandlingen.

Mørke flekker på penis oppstår på grunn av skader: kamme, blåmerke fra et slag, brenne. Noen ganger bytter de farge, får en rød fargetone. Som regel, i dette tilfelle, diagnostiserer leger en godartet svulst eller candidal eller kjønnsherpes. Noen ganger foreskriver de ikke behandling, fordi punktene på penis oppstår på grunn av en liten økning i nivået av melanin i kroppen. Legen overvåker pasienten i flere dager, oppdager ikke endring i størrelse og type flekker og foreskriver stoffer som reduserer nivået av melanin.

Mye mer farlige svarte flekker på fallusen. De indikerer en nekrotisk prosess. I medisinsk praksis er komplikasjoner sjeldne.

Hvis du ikke går til legen til rett tid, vil medlemmet bli fullstendig amputert i fremtiden. Her er svarte prikker på penis - ikke en grunn til bekymring. Slike svarte prikker på phallus indikerer at menn ble rammet av akne på grunn av blokkering av sebaceous kjertlene.

SPØRSMÅL OM SVART PUNKTER PÅ MEDLEM

Oppmerksomhet, jeg svarer ikke på spørsmål
Hva du skal behandle (skrive resept, foreskrive behandling, etc.). Fraværende utnevnelse av behandling kan skade pasienten og er lovlig ulovlig. Hva er det? Gjør en diagnose fra et fotografi Bare psykikene som jeg ikke tilhører, kan gjøre en diagnose fra fotografier. For et kvalitetsfoto, kan du i noen tilfeller kun påta seg en diagnose som må bekreftes (avklart) på en heltidsavtale med en lege. Jeg svarer ikke på spørsmålene i personlige meldinger. I eksepsjonelle tilfeller er korrespondanse mulig mot gebyr. Resepsjon i Rostov-til-Don

341, 233, Rostov-til-Don, Lenin Ave, 251 Veibeskrivelse
tlf. + 7 (903) 406-40-89, +7 (928) 121-89-41


Mine nettsteder

Hvite, røde støt på penis: hva er det? Årsaker og behandling

Eventuelle utslett som kommer opp i det intime området av en mann, er en grunn til bekymring. Kviser på penis - en av de vanligste anomaliene. Hvis du har lagt merke til noe som ligner på deg selv, må du finne ut om det er grunn til bekymring, eller hvis kviser må bare være igjen til de forsvinner.

Årsakene til utslett kan variere fra personlig hygiene til veneriske sykdommer. Hvis det ikke er noen alvorlige årsaker til utseendet av kviser, kan de gå av huden om noen uker. Det er imidlertid fare her: hvis du venter på at kviser skal gå bort alene, kan sykdommen bak utseendet utvikles i løpet av denne 14-dagers perioden. Og dette kan allerede være et alvorlig problem. Derfor anbefaler vi at du leser artikkelen vår om typer, årsaker og behandling av kviser på penis, og kontakt deretter en spesialist umiddelbart.

Hvorfor vises kviser på penis?

Pimples på penis kan oppstå både fra ytre påvirkninger på hudens overflate (for eksempel eksponering for dårlig kvalitet undertøystoff) og interne årsaker. Vurder hovedårsakene til akne:

 • uregelmessig intim hygiene eller bruk av substandard betyr å ta vare på det intime området av menn;
 • allergier mot undertøy, kroppspleie eller prevensjon;
 • ikke-infeksjonell betennelse (f.eks. dermatitt);
 • pubertet - hormonelle endringer forekommer på dette stadiet på grunn av økt testosteronproduksjon;
 • akne, som som regel gir utslett i form av hvite eller svarte pimples;
 • follikulitt - betennelse forbundet med hårsekkelen;
 • for stor prosentandel av stekte og fete matvarer i det daglige kostholdet;
 • soppsykdommer (f.eks. candidiasis);
 • Tilstedeværelse av mannlig kaukasus eller andre parasitter.

Andre årsaker til kviser er herpes, psoriasis, humant papillomavirus og syfilis.

Ytterligere symptomer

Kviser på penis kan være ledsaget av ekstra symptomer. Her er noen av dem:

 • smerte ved urinering
 • uttalt følelse av kløe og brennende;
 • hvit blomst på hodet av penis;
 • under magesmerter.

Det skal bemerkes at alle disse symptomene krever oppmerksomhet, selv om de ikke er ledsaget av utseendet av kviser på penis.

Typer av akne

Pimples på penis kan være kviser, utvekster og granuler - det er ganske mange alternativer, og alle av dem vitner om ulike sykdommer som påvirker den mannlige kroppen. Vi viser de viktigste alternativene.

Hvite pimples

Hvite formasjoner representerer ikke noe ubehag og er ikke betennelse. Som regel er hovedårsaken til utseendet deres et problem i sebaceous og svettekjertelenes arbeid.

Et annet tilfelle er når de hvite støtene på den mannlige penis dukket opp i follikelområdet (på grunn av dette virker det som håret vokser direkte fra kimen). I denne situasjonen kan vi snakke om en bakteriell infeksjon, som dukket opp som følge av unøyaktig depilering.

Andre årsaker til hvite kviser kan være redusert immunitet og diabetes.

Røde kviser

Røde støt på penis er mest sannsynlig å snakke om en virussykdom (for eksempel herpes). Forutsetningen for utseendet deres kan også være enklere: for stramt undertøy eller dårlig kvalitet intimpleie.

Dette gjelder det flere røde utslaget på penis. Hvis vi snakker om en enkelt (eller to eller tre) rød akne av en ganske stor størrelse, så kan vi snakke om en sopp eller en kjønnsykdom.

Svarte prikker

Små svarte prikker, rundt hvilke det ikke er betennelse, indikerer tilstedeværelsen av utviklet akne. Den sorte prikken selv i dette tilfellet er en samling av døde celler i epidermisene som tetter sebaceous kjertlene, noe som får dem til å akkumulere en hemmelighet.

bobler

Hvis utbruddene på penis er små bobler med en klar væske, er det sannsynligvis en konsekvens av kjønnsherpes. Disse vesiklene brister, og lar små sår på plass.

Utvekster på penis

Peneste flekker vises i form av lyse tuberkler (mørke nyanser er også karakteristiske for dem). Årsaken til utseendet er det humane papillomaviruset. I dette tilfellet er deres utseende som regel ledsaget av kløe. Hvis kløe er fraværende, kan det være vorter på grunn av dårlig hygiene.

Akne på penis er ikke forskjellig fra akne på ansikt eller rygg: små hvite knuter. De kan vises enten alene eller som en gruppe som er i stand til å okkupere hele området av penis. Hovedregelen her er ikke å ekstrudere dem. I dette tilfellet vil de passere jevnt og passere seg selv.

Fordyde granulater

Fordyce granulatene ser ut som hvite seler i størrelsen 1,5-2 millimeter (for å legge merke til dem, må du stramme penisens hud). Fordyce granulat anses som normalt og representerer ikke noen skade for menn.

vedlikehold er

Hvis du er fast bestemt på å konsultere en lege, bestem deg hvilken som helst. Dette kan gjøres på grunnlag av selvkontroll av lesjoner:

 • hvis de ligger hovedsakelig på bunnen av penis og området rundt det - gå til hudlege;
 • hvis de er plassert på hodet eller i området rundt det, gå til venereologen.

For å avgjøre hva som forårsaket akne, vil legen utføre følgende diagnostiske prosedyrer:

 • primær inspeksjon;
 • pasientundersøkelse;
 • blodprøve;
 • urinanalyse;
 • tar skrapinger og smører.

Først etter at legen tolker resultatene av tester og analyser, vil dommen av behandlingen som kreves av mannen bli gjort.

Hvordan behandle akne på penis

Hvis medlemmet ditt har utslett med kviser, må du kanskje bruke stoffer for å kvitte seg med dem. Etter å ha bestemt seg for hvordan å kvitte seg med kviser på penis, foreskriver legen oftest:

 • antiseptiske preparater er nødvendige for å rense huden og lindre betennelse;
 • hvis problemet er relatert til arbeidet med talgkjertlene, brukes kremer og salver med hormoner;
 • stoffer og kremer med antibakterielle egenskaper
 • hvis det gjelder candidiasis eller annen soppbetennelse, brukes antifungale midler;
 • hvis årsaken til kviser er virusinngang, er antivirale medisiner foreskrevet;
 • i tilfelle av en allergisk reaksjon brukes antihistaminer;

Hvis utslett er en kondylom, blir fysisk inngrep oftest brukt i form av eksponering for kondylom med flytende nitrogen.

Folkeveier

Hvis en mann ikke ønsker å se en lege for en diagnose, kan han forsøke å takle situasjonen ved hjelp av populære metoder. Blant dem er:

 • aloe. Klipp bladet av planten i halvparten og påfør en av halvdelene til kvise (mens du fester aloe med bandasje eller gasbind). Gjenta prosedyren 1 gang per dag i 5 dager;
 • mynte. Vi tar 4-5 mynteblader, ælt dem og blander med salt. Deretter settes blandingen i stoffet (helst chintz) og påfør det på det berørte området i 20-30 minutter. Prosedyren må gjentas 3-4 ganger om dagen;
 • salvie eller calendula. Vi tar 20 gram av en av disse plantene og insisterer den i 20-25 minutter i et glass kokende vann. Den resulterende avkokingen brukes til hygieneprosedyrer i det intime området opptil 5 ganger om dagen.
 • kamille. Vi tar 30 gram planter og brygger i et glass kokende vann. Etter avkokingen har avkjølt, kan den brukes som et hygienisk produkt, akkurat som kalendula med salvie. Fordelen med kamille - i sin antiseptiske og hypoallergeniske egenskaper;
 • celandine. Juice av denne planten kan legges til vannet mens du tar et bad. Den har antiinflammatorisk og beroligende effekt;
 • tranebærjuice. Ta 1-2 håndfull bær og klem juice ut av dem. Påfør saften til en bomullspute og behandle hele området av utslett. Prosedyren bør utføres 3-4 ganger om dagen;
 • poteter. Tørk potetene på banen, fest den til den berørte huden og fest den med gasbind 3-4 ganger om dagen i 20-25 minutter;
 • kviser kan behandles med en løsning av kokosnøttolje og heksehassel i forholdet 3 til 1. Denne blandingen må brukes 3 ganger om dagen;
 • mor-og-stemor. Bladene på planten må helles med vann og oppvarmes i et vannbad, hvoretter kokes i 15 minutter. Behandling av hjemmelaget medisin bør utføres 2-3 ganger om dagen.

Det er nyttig å kombinere folkeknikker med å utføre andre prosedyrer, som også kan brukes hjemme:

 • vanlig dusj;
 • bruk av antibakterielle hygieneprodukter;
 • klorhexidin desinfeksjon;
 • tar tabletter med et kompleks av vitaminer og mineraler.

Forebyggende tiltak

Hvis du på dette stadiet er bekymret for hvordan du kan forhindre utseende av kviser og kviser på penis, bruk følgende anbefalinger:

 • gjennomføre en revisjon av undertøy og hygieneprodukter for å finne ut om allergener ikke inneholder;
 • overvåke hygiene hver dag;
 • bruk spesielle, intime kremer som inneholder vitaminer i gruppe E og B - dette vil beskytte huden mot uttørking og irritasjon;
 • støtte immunsystemet med et balansert kosthold, mosjon og herding;
 • eliminere promiskuøs sex og ubeskyttet sex;
 • ta en dusj etter å ha besøkt det offentlige bassenget;
 • utføre rutinemessig inspeksjon av en spesialist hvert år.

Hovedproblemet med utseende av kviser (som utslag) er manglende evne til å bestemme graden av fare de utgjør. Derfor, hvis du mistenker at noe er galt med kjønnsorganene dine, må du umiddelbart kontakte en dermatovenerolog.

Hvorfor kviser ser på penisens hode

Pimples på penisens hode hos mange menn forårsaker en reell panikk, og dessverre er det ganske ofte rettferdiggjort. Det er tilfeller når de ikke utgjør noen fare og overlater seg når årsakene er eliminert. Imidlertid bør utslett på penis tas alvorlig, fordi De signalerer ofte alvorlige problemer som krever medisinsk inngrep. Når slike ubehagelige symptomer oppstår, er det nødvendig å glemme bashfulness og umiddelbart gå til legen. Tidlig behandling vil bidra til å unngå komplikasjoner.

Essensen av fenomenet

Under begrepet pimples på menns hode faller hevelser (fremspring) på den. Det kan være akne, komedoner, hudormer, små kviser, pustler, pustler, utslett. Alle akne på hodet kan deles inn i ikke-inflammatorisk og betent. I det første tilfellet snakker vi om blokkering av sebaceous kanaler, ikke forbundet med patologier. Slike kviser har som regel hvit farge eller et svart hode (komoner).

Inflammasjoner kjennetegnes av rødhet, noe som indikerer en inflammatorisk reaksjon, inkludert tilsetning av infeksjon. Oftest er de et synlig symptom på sykdommen og ledsages av andre patogene manifestasjoner (smerte, kløe). Blant denne kategorien av akne er det røde kviser på hodet og formasjoner med festering gulaktig eller grønn fargetone.

Akne kan manifestere seg i forskjellige former og har forskjellige egenskaper. For å forstå hvilken kategori de tilhører, blir forskjellene avslørt:

 • i størrelse: små (kviser), medium (kviser) og store (kviser, akne);
 • i form: papirer, kondylomer, noder, etc.;
 • konsistens: tett, myk, elastisk;
 • etter sted: internt og eksternt;
 • ved fylling: Vannaktig, purulent, blod;
 • etter farge: hvit, gulaktig, brun, med grønn tinge, rød, svart;
 • distribusjon: enkelt, lokalt distribuert, flere, diffuse, utslett.

Små hvite humper

Ikke-farlige manifestasjoner

Fysiologiske små kviser på hodet er ikke forbundet med patologi og utgjør ikke fare. Det er nødvendig å reservere - de er ikke farlige før infeksjonen har slått seg sammen. De vanligste formene er komedoner med en karakteristisk svart prikk; hvit hypodermisk wen; milium eller prosyanka av kviser med en diameter på ikke mer enn 1-1,5 mm hvit nyanse.

Hypodermiske hvite pimples vises når de blokkerer sebaceous kanaler. Spesielt er de vanlige i ungdomsårene, som er forbundet med hormonelle forandringer. Slike faktorer som dårlig ernæring, stressende situasjoner, ekstreme temperaturer (overoppheting og overkjøling), mindre skader, uoverensstemmelse med hygieniske regler, bruk av nært og syntetisk undertøy, overdreven svettende handling som provoserende årsaker. En betydelig rolle spilles av lavkvalitets vaskemidler, noe som forårsaker tørrhet på ytterdekselet.

Teenage utslett på hodet oppstår oftest under puberteten. Hormonal endring forårsaker aktiv androgenproduksjon. Grovhet av epitelet oppstår, mens sebaceous kjertler ikke har tid til å bli fullstendig sterkere. Pimples på penis i denne alderen regnes som ganske vanlig fysiologisk fenomen, disse problemene vil passere seg selv etter hvert som de blir eldre.

Patologiske manifestasjoner

Den inflammatoriske prosessen er en rød pimple på hodet eller oppblåsthet med en rød halo rundt den. De viktigste former for farlig akne:

 • papiller, dvs. Tilstedeværelsen av små røde pimples på penisens hode, som kan virke enkeltvis eller flertallt (utslett);
 • pustler eller purulente formasjoner med rødhet langs periferien;
 • node - rød kvise med en sensitiv sel
 • cystisk høyde, som er en lesjon med spiring i dypet, når bare en liten del av den er funnet utenfor, og formasjonshulen har en væskefylling;
 • furuncle - signifikant purulent dannelse i størrelse, der aktiv infeksjon er registrert.

I tillegg kan former av akne ha spesifikke varianter, som ofte blir observert med utviklingen av syfilis i et tidlig stadium.

Typiske patologier

Røde kviser på hodet kan være et symptom på en alvorlig sykdom av en smittsom natur. Slike sykdommer skiller seg ut

 1. Balanoposthitis candida type. Dette er en soppsykdom, det forårsakende middelet er Candida. Den viktigste infeksjonsmetoden er seksuell kontakt med en smittet partner. Hypotermi, redusert immunitet, og å ta visse medisiner kan være provoserende faktorer for å aktivere infeksjonen. Karakteristiske tegn: flere røde flekker med hvit blomstring, intens kløe, smerte på palpasjon, utseendet på en ubehagelig lukt.
 2. Kontakttype dermatitt med et irritabelt kurs. Dette er en allergisk reaksjon, som manifesteres av utslett på hodet med rødhet, hevelse og kløe av middels intensitet. Allergen virker ofte som vaskemiddel, syntetisk undertøy, kondom og smøremiddel. Hvis disse symptomene oppstår og ikke forsvinner på egen hånd innen 50-60 timer, bør du konsultere en lege for å finne ut årsakene.
 3. Genitalvorter. Lokalisering av lesjonen bare på penisens hode indikerer den første fasen av patologien. Gradvis sprer den inflammatoriske reaksjonen til hele kroppen av penis. Sykdommens årsaksmiddel er humant papillomavirus (HPV). I deres utseende er rød akne lik en soppinfeksjon, med nesten ingen kløe. Infeksjon skjer hovedsakelig gjennom seksuell kontakt.
 4. Pearly papules. De er svært vanlige hos menn i alderen 25-36 år. På hodepappene vises korporalt eller brunt i farger med rødaktig fargetone. Komplikasjoner er minst forventet fra slike formasjoner. I patogene termer er de ufarlige, men psykologisk har en alvorlig innvirkning på menn, noe som skaper et ubehagelig utseende. På hodet akkumuleres vanligvis 8-16 papules størrelse fra 1 til 6 mm.
 5. Seksuelt overførte sykdommer. Nesten alle seksuelt overførte sykdommer har et slikt symptom som røde kviser på hodet på penis. Så manifestert syfilis av sekundær natur, klamydia, gonoré. Intensiv kløe, smertefullt syndrom ved urinering, brennende er vanligvis ekstra tegn.
 6. Trichophytosis eller ringorm. Dets årsaksmiddel er en sopp. Rød akne har en betydelig størrelse og er ledsaget av alvorlig kløe.
 7. Genital herpes. Med utviklingen av denne smittsomme sykdommen, opptrer små vesikler fylt med klart innhold eller væske med forurensninger i blodet. Når slike kviser eksploderer, dannes små sprekker med sterkt smertesyndrom i deres sted.
 8. Pubic pediculosis. Det er generert av spesielle lus, i bitt som en liten pimple dannes.

Akne på hodet kan være et symptom på en alvorlig smittsom sykdom.

Prinsipper for behandling

Behandling av akne på penis avhenger av hvilken type patologi, dens etiologi og type infeksjon. Ved etablering av de patologiske prosessene er kompleks terapi forsynt med bruk av systemiske og lokale legemidler.

De mest brukte behandlingsregimer er:

 1. Med utvikling av candidiasis. Behandlingen starter med en diett (ekskludering av bakervarer og søtsaker, en økning i proteinfôr). Grunnlaget for behandlingen består av eksterne midler - antifungal kremer Clotrimazole. Desinfiserende effekt vaskes med brusoppløsning. Det er nødvendig å styrke immunforsvaret ved hjelp av immunostimulerende midler og vitaminkomplekser.
 2. Trihofitia. Påfør salve type clotrimazol, mikospor, Limizol. I tillegg er systemiske legemidler foreskrevet - Griseofulvin.
 3. Genital herpes. Sykdommen behandles med antivirale midler: Acyclovir, Famciclovir. Kan gis intravenøs injeksjon av Panavir. Zovarax, Panavir salver og geler brukes til lokal terapi. Med symptomatisk behandling anbefales Baralgin eller Pentalgin.
 4. Human papillomaviruslesjon. Behandlingen er basert på utnevnelse av slike legemidler: antivirale midler Inosiplex; immunomodulatorer (lisopid, amiesin); interferon; vitamin komplekser; salver og kremer (Imiquimod, Epigenintim). Om nødvendig er kjemisk cauterization eller kirurgisk fjerning gitt.
 5. Pediculosis. Hovedbehandlingen utføres ved hjelp av ekstern terapi: Nittifor, Pedillin.

Penis akne kan være både fysiologisk og patologisk. En ting er viktig - dette fenomenet bør ikke ignoreres. Med utviklingen av anomalier bør konsultere en lege. For å eliminere de farlige konsekvensene er det nødvendig å gi rettidig og tilstrekkelig behandling.

Mørke flekker på penis

Mørke flekker på penisens hode - ganske ubehagelig fenomen, som bare ikke gir gode resultater.

Mørking eller lette på enkelte områder av huden kalles pigment flekker.

Hva kan forårsake alder flekker og hvor farlig er det?

Undervurder ikke faren eller avbryte besøket til en spesialist på grunn av begrensning, fast ansettelse eller andre grunner.

Det kan være at årsaken til de mørke flekkene på penis er en kreft.

Mørke flekker på penis
forteller løytnant oberst
lege
Lenkin Sergey Gennadievich

Innholdet i denne artikkelen er verifisert og verifisert som medisinsk
standard lege dermatolog, urolog, ph.d.

Lenkin Sergey Gennadievich

Det er mørke flekker på penis: på grunn av hva?

Det viktigste spørsmålet er hvorfor mørke flekker vises på forplantningsorganet?

Den vanligste årsaken til denne sykdommen er traumer til penis.

Mørking kan skyldes brannskader, blåmerker, riper, skrammer.

Hvis det oppstår et mørkt rødt punkt på penis, kan årsakene ligge i følgende patologier.

 • I de fleste tilfeller er årsaken til det mørke røde stedet på penis et hemangiom - en godartet svulst. Den består av aldring av små vaskulære endotelceller. Denne dysplasi er mer sannsynlig en kosmetisk defekt enn noen farlig sykdom.
 • Candidiasis, det er i folket - trøst. Denne sykdommen tilhører gruppen av seksuelt overførbare infeksjoner. Dets årsaksmiddel er Candida sopp. Symptomer på denne sykdommen vil være hvit blomst på hodet av penis, kløe og rødhet, macerasjon og erosjon.
 • Genital herpes, som også er seksuelt overført. Det er preget av kløe, rødhet i penisens hode og, viktigst, utseendet av småbobler som er fylt med en fargeløs væske. Den største faren for denne sykdommen er at herpes også kan påvirke andre organer i det urogenitale systemet: blæren, prostata (prostata kjertel).
 • Det tredje nummeret vi har er en sykdom som psoriasis. I dette tilfellet vises rosa plaketter som kan klø,
 • Og det siste, mest uønskede alternativet, er en onkologisk sykdom. Hvis det er mistanke om melanom, er det nødvendig å kontakte en spesialist så snart som mulig. Varigheten og kvaliteten på livet ditt avhenger av det.

Mørke flekker på penis av andre grunner:

 1. I. Hypertrofiert melaninproduksjon. Med mørke flekker kan du bli født eller kjøpe dem i løpet av livet. Slike flekker krever ikke behandling, hvis de ikke øker eller endrer farge,
 2. II. HPV eller humant papillomavirus kan forårsake mørke flekker. Papillomer er godartede neoplasmer, hvis det er skadet, kan det oppstå sår. I motsetning til popular tro er dette ikke bare et kosmetisk problem. HPV øker sjansen for kreft, så det er tilrådelig å fjerne dem. Fjerningen skal kun utføres av en erfaren spesialist.
 1. III. Og sistnevnte, vurderes i denne artikkelen, grunnen til at det er en mørk flekk på huden er medlem av eksem. Eksem kan forekomme av ulike årsaker: på grunn av visse medisiner eller intime hygieneprodukter. Etter oppløsning av akutt fase allergodermatita ilil eksem kan forbli hyperpigmentering.

Hvis noen mørke flekker vises på penis, ta kontakt med forfatteren av denne artikkelen, venerologen, urologen i Moskva med 15 års erfaring.

Flere Artikler Om Typer Acne