Det er ekstremt viktig at helbredelse av hud og bløtvev etter en skade eller kirurgi utføres uten komplikasjoner. Det estetiske resultatet og menneskers helse er avhengig av det, så spesiell oppmerksomhet bør utvises på eventuelle uvanlige symptomer i denne perioden.

Hva skal jeg gjøre hvis arret klør? Kløe kan forekomme både i den første perioden av modning, og i senere perioder, av varierende intensitet, ledsaget av smerte og rødhet, eller vises uten noen andre symptomer. Er det en grunn til bekymring i hvert av disse tilfellene? Skal jeg umiddelbart gå til legen? Hvordan takle ubehag og hva å gjøre hvis situasjonen forverres? TecRussia.ru analyserer i detalj:

De vanligste årsakene til ubehag i arrene

I lang tid trodde leger at kløe var en slags smerte, bare mye svakere. Men nylig ble det kjent at i betydningen "ripete" den ansvarlige spesifikke reseptorer, C-fibrer, som utgjør om lag 5% av alle nerveendene i huden. De kan stimuleres av ulike effekter, ekstern og intern, inkludert stoffer som dannes under en akutt eller kronisk inflammatorisk prosess: histamin, interleukiner, proteinaser, etc.

Tatt i betraktning at betennelse er en uunnværlig del av helbredelsen av vev i de tidlige stadier, kan det regnes som en vanlig tilstand når det blir frisk arr, som bare begynner å danne. Her er det viktigste å ikke gni problemområdet med hendene dine og spesielt med neglene dine. I stedet kan du bruke kaldt komprimering eller beroligende for huden, antihistaminer hjelper også mange mennesker godt, men de bør kun tas med doktors tillatelse. I tillegg må tilstanden til en slik arr nøye observeres - smerte, rødhet, hevelse, utseende av ichor eller pus bør være årsak til bekymring: disse er alle tegn på infeksjon, som krever akutt medisinsk inngrep. For behandling, foreskrives antibiotika og antiinflammatoriske legemidler vanligvis ved munn eller lokalt. Du kan til og med måtte åpne såret, rense det, og deretter bruke sømmen igjen.

Også arr klør ofte når de er irritert av for stramt klær, grov klut, piercing eller andre dekorasjoner. Alt er veldig enkelt her: smykker må fjernes, klærne skal byttes til mykere og løsere. Det er ekstremt viktig å eliminere friksjon så mye som mulig i de første månedene av arr-modning, for i tillegg til ubehagelige opplevelser kan det føre til hypertrofi og til og med keloidformasjon (for eksempel skarifiseringskvinne gni de helbredende områdene med et tykt håndkle for å gjøre arrene lysere og mer voluminøse). En annen måte å beskytte overgrodd hud mot permanent skade på, er silikoneklokkerende flekker.

Hvorfor fortsatt kløe og hvordan håndtere det?

 • En gammel sutur kan bli kjedet med overdreven tørrhet i den tilstøtende huden - for eksempel som følge av bruk av en aggressiv dusjgel, eller bare når den ikke mottar tilstrekkelig forsiktighet. Hvis dette er grunnen, trenger du et middel for å gjenopprette det normale pH-nivået. Spesielt er kremer som anbefales for atopisk dermatitt bra, for eksempel den berømte Lipicar-serien fra La Roche-Posay, TriXera-serien fra Avene, Emolium-serien, Mustela og andre.
 • Noen ganger oppstår ubehag i arrvævet på dagen for regn, snø eller kardinal vær endrer seg. Dette skyldes et hopp i atmosfærisk trykk: som følge av endringer, og det indre trykk i legemet, som i sin tur påvirker intensiteten av blodstrømmen i karene ved siden av sømmen. Ubehagelige opplevelser går fort raskt, de kan også fjernes av lokale beroligende midler.
 • En sjelden, men svært farlig årsak til kløe er dannelsen av en ligaturfistel. Dette er typisk for postoperative sår: de blir vanligvis sydd i lag, og hvis de snart blir fjernet fra huden, forblir sømmer i dypere vev - bughulen og leddkapslene i lang tid. Over tid kan kroppen reagere på dem som utenlandsk agent (selv om hypoallergen suturmateriale brukes) og begynne å avvise, og dette kan skje allerede i de første dagene etter operasjonen, og bare måneder eller år senere. De viktigste symptomene er utseendet på et begrenset område av rødhet rundt arret, i stedet for som en abscess oppstår. Det er mulig å vente når det "otboler seg" i flere år, foruten en infeksjon kan komme inn og forverre tilstanden (opptil sepsis). Legen kan råde deg til å vente til fistelen dannes, hvorpå den vil åpne den og fjerne suturen som forårsaket reaksjonen. Hvis denne taktikken ikke hjelper, vil det bli nødvendig med en fullstendig utjevning av problemområdet av vev.
 • Mange klager på at huden begynner å kløe etter bruk av spesielle ytre geler og salver for arr. Produsentene av noen av disse stoffene, for eksempel Countertubex, spesifiserer spesifikt dette punktet i instruksjonene: kløe er ikke en nødvendig, men ganske forventet reaksjon, og hvis det er tolerabelt, må ingenting gjøres. Men noen ganger er årsaken i allergi eller individuell intoleranse mot komponentene i legemidlet, og ubehag er vanligvis ledsaget av utslett og rødhet. Når disse symptomene vises, bør du slutte å bruke stoffet og konsultere en hudlege for å velge et annet middel.
 • Etter fjerning av mol, forblir små arr på huden, som normalt ikke bringer ubehag og helbredelse om noen få uker. Men noen ganger begynner de også å klø. Sårets kanter rødmer vanligvis og sveller. Her er det nødvendig å søke om intern høring til hudlege for å finne ut - eller betennelse forårsaket av infeksjon eller svulst ble fjernet helt og ikke begynte å vokse igjen. I sistnevnte tilfelle vil re-fjerning være nødvendig, for sikkerhet er det ofte utført kirurgisk.

Hvis det er keloid

Situasjonen er ekstremt ubehagelig når flere måneder etter skade øker sårområder i volum, blir konvekse, grove til berøring, bli lyse rød eller burgunder. Mest sannsynlig er det dannet keloid arr, og vanligvis det ikke bare klør, men også vondt - dessverre er dette normalt for ham.

Slike arr skal behandles allerede i de tidlige stadier av modning. Den viktigste påvist effekten (og inkludert i internasjonale kliniske retningslinjer) terapeutiske metoder er injeksjoner av kortikosteroider og silikone okklusive dressinger. Som ytterligere prosedyrer, er det lov å bruke preparater basert på hyaluronidase eller kollagenase i form av lokale injeksjoner eller elektroforese-midler.

Hvis tiden går tapt, brukes laserpolering og andre slipemiddelprosedyrer for korreksjon. Men kirurgisk fjerning av et slikt arr er ikke det beste handlingsforløpet, siden det etter operasjonen kan det vokse enda sterkere. Under alle omstendigheter er dannelsen av keloid grunnen til det tidligste besøket hos en hudlæge, generell eller plastikkirurg.

Hva er arret på hånden? Kløende arr etter "Kontraktubex.

Keisersnitt - drift av levering, nødvendig i noen situasjoner. Dessverre forlater denne intervensjonen et arr på kroppen til en kvinne som krever riktig omsorg.

Standard vaginal - er den tradisjonelle fødsel i praksis av obstetrikere og leger. Men likevel blir flere og flere kvinner født ved hjelp av "keisersnittet" -operasjonen.

Hvis du er alvorlig opptatt av arrdannelse, bør du vurdere å diskutere følgende metoder for å minimere arrdannelse og forebygging med kirurgen. Kirurgen kan bestille flere prosedyrer som reduserer sjansene for arrdannelse. Dette skyldes at kollagen endres ettersom det blir eldre, og fettlaget under huden blir tynnere. Resultatet av disse endringene, sammen med eksponering for solen, røyking, miljøpåvirkning og andre livsstilsproblemer, betyr at huden ikke helbringer så godt eller så raskt som vi alder. Fordelen med alder er at mangler som oppstår over tid, som solskader, bidrar til å skjule arr som kan være mer tydelig på yngre hud. De med mørke hudtoner vil sannsynligvis danne hypertrofiske og keloidære arr, som er preget av overdreven vekst av arrvæv. Noen arr har imidlertid en tendens til å blande seg bedre med mørkere hud, mens lettere skinnede mennesker kan oppleve at deres arr er mer merkbare. Jo dypere og lengre snittet, jo lengre helingsprosessen blir, og jo mer sannsynlig blir arret. Et større snitt kan være mer stressende når du beveger deg, noe som kan forårsake lavere healing. Hvor raskt huden din healer Du kan være en av de genetisk velsignede menneskene som ser ut til å helbrede magisk, raskt og enkelt med minimal arr, eller du kan være diabetiker og huden din har en tendens til å sakte helbrede. Hvor raskt du blir behandlet, er en personlig sak og kan endres med sykdommen eller skaden.

 • Din alder
 • Etter hvert blir vår hud mindre elastisk og tynnere.
 • Din hudtone og hudfarge.
 • Noen hudfarger er mer utsatt for arr enn andre.
 • Størrelsen og dybden på kuttet.
 • Et stort snitt er mye mer sannsynlig å forlate et arr enn et lite snitt.
Arr forebygging betyr å fokusere på faktorer som du kan kontrollere.

Selvfølgelig varierer det vesentlig fra normal levering, men over tid var det i stand til å omdanne til en kvalitativ prosedyre, ikke dårligere enn den naturlige metoden.

Kirurgisk inngrep "keisersnitt"

Mange tror at operasjonen skylder sitt navn til legen som oppfant det. Dette er imidlertid langt fra saken: I oversettelse fra det gamle latinske ordet "caesarea" er "kongelig". Ikke alle familier har råd til denne fødsel i den fjerne fortiden.

Noen måter er enkle, for eksempel, følge instruksjonene din kirurg gir deg et brev. Andre er ikke så enkle som å slutte å røyke. Ikke bare øker røykingen risikoen for arr, men det reduserer også behandlingen. Alkohol dehydrerer både kropp og hud, noe som reduserer generell helse. Så lenge såret din healer, unngå alkohol og konsentrere seg om koffeinfrie drikker.

Spis et balansert kosthold med vekt på proteininntak. Proteiner utgjør byggesteinene i helbredende hud, så det er viktig å gi kroppen nok protein slik at huden din kan helbrede. Hvis du ikke liker å spise kjøtt, gir soyaprodukter et utmerket alternativ som en kilde til protein.

Operasjonen "keisersnitt" er et nødvendig tiltak, som legen foreskriver på forhånd, eller i det øyeblikket kvinnen ikke kan føde.

barnefødsel ved keisersnitt

Fra historien: Driften "keisersnitt" eksisterte like mye som menneskeheten. Dens forskjell var bare i det faktum at det i gamle tider var hensikten å trekke ut fosteret fra en død mors liv og bare i 1500-tallet begynte de å øve på en levende kvinne.

Dehydrering oppstår når du ikke tar nok væske. I alvorlige tilfeller kan det forårsake elektrolytforstyrrelser og hjerteproblemer. I mindre alvorlige tilfeller vil du føle deg tørst og din generelle helse vil bli redusert. Å holde seg godt hydrert vil bidra til å holde helbredelsen i riktig retning.

Hvis du er overvektig, kan du ha større risiko for arrdannelse. Fettet under huden kan virke mot kirurger for å lukke snittet ditt best. Hvis legen din foreslår at du hviler i to uker, ikke gå tilbake til arbeid etter en helges helg. Å tømme selv vil ikke hjelpe såret ditt og helbrede det.

En planlagt eller akutt keisersnitt innebærer et snitt i livmoren og fjerning av babyen fra den. Avhengig av kompleksiteten og antall fødsler. kvinner får full eller lokal anestesi.

Beskjæringen av livmoren varierer fra barnets stilling i livmor. Det er tre hovedtyper av kutt:

 • klassisk snitt (vertikal snitt nær navlen)
 • klassisk lav snitt (vertikal snitt under navlen)
 • klassisk tversgående snitt (horisontalt snitt i underlivet)

typer kirurgiske inngrep

Hvis operasjonen var ukomplisert og moren føler seg bra, så på den andre dagen, får moren å sette barnet for første gang til brystet.

Å ta de tiltakene som din kirurg anbefaler, kan være det viktigste du kan gjøre for å hindre arr. Å ta tiltak for å hindre infeksjon, avstå fra å bruke salver og midler som ikke er foreskrevet, samt andre generelle metoder for behandling av kutt, er nødvendige for helbredelse uten arr.

Hvis snittet ditt er infisert, er det viktig at du identifiserer tegn på infeksjon og øyeblikkelig søke medisinsk hjelp. Infeksjon kan alvorlig skade helbredelse og kan bidra til arrdannelse. Diabetes og mange andre sykdommer kan redusere healing. For best resultat bør sykdommen din være så kontrollert som mulig før kirurgi og under gjenoppretting. For eksempel er det for diabetikere viktig at blodsukkernivåene ligger innenfor det normale området så høyt som mulig, siden høye nivåer vil redusere healing.

Avhengig av hvor mye smerte kvinnen opplever, på den andre dagen får hun lov til å stå opp. Det er imidlertid verdt å huske at de første dagene bør følge en spesiell "flytende" diett, slik at tarmene fungerer uten komplikasjoner.

Stingene som brukes på snittet med god helbredelse fjernes etter syv til ti dager.

Stress på kuttet bør unngås ved å løfte, bøye eller gjøre noe som strekker seg eller skaper spenning på kuttet. Dette stresset kan kutte snittet, forsinke healing og ofte gjøre såret større enn det skal være, noe som øker størrelsen på arret ditt.

Unngå å få sol på kuttet når det er mulig. Hvis ditt arr er vanskelig å dekke, for eksempel ansiktet ditt, invester deg i en god solkrem. Kirurgen kan fortelle deg når det er trygt å bruke salven, men det er vanligvis trygt å gjøre dette når masker er fjernet eller snittet er helt lukket.

Hvor lang tid heler en sutur etter en keisersnitt?

 • Arret etter kirurgi er en konstant komponent. Det kan ikke unngås og fjernes, dessverre kan ingenting være. Selv lasere er maktløse, fordi kuttet er ganske dypt og skader frontvegg i bukhulen
 • Under den andre fødselen blir snittet kun gjort langs det gamle arret, noe som betyr at nye arr kan unngås.
 • De første dagene etter operasjonen, bør en kvinne forvente stor smerte i snittet.
 • Leger vil regelmessig hjelpe deg og injisere smertestillende midler.
 • En spesiell bandasje vil hjelpe mye, spesielt for fulle kvinner, hvis fettfold er stor. Bandasje hjelper arret er immobilisert

mageforband etter keisersnitt

I alle fall, etter operasjonen må du flytte, og derfor oppleve ubehagelige opplevelser. Smerten oppstår fordi i tillegg til huden var skadet fiber, muskel og fettvev. Men jo mer tid går, jo mindre vil du føle smerte.

Minimering av arr etter kirurgi

Smertefri, komfortabel prosedyre Tilpassbar behandling Utrolig, ablativ resultater. Denne behandlingen er ideell for pasienter med mild akne arr eller hypertrofiske arr, spesielt de som skyldes kirurgiske inngrep. Hver laserbølgelengde kan justeres for å oppnå den ideelle huddybde- og mikroskopiske behandlingssone, som gjør det mulig å tilpasse prosedyren fullt ut for å dekke de enkelte pasientens spesifikke behov.

Hochstein Scar Control Program

Pasienter vil se en markert forbedring etter bare én behandling, men for å oppnå optimale resultater, kan en anbefalt serie med tre behandlinger kreves med et intervall på seks uker. Vi anbefaler at alle pasientene bruker dette etter at suturen er fjernet og sårene er stengt. Hvis du har en tendens til å danne hypertrofisk eller keloid arr, kan du bruke den i 6 måneder til et år. En dråpe er nok til å dekke en tre-tommers arr.

I de fleste tilfeller går de sterke og forstyrrende opplevelsene til den tiende eller fjortende dagen etter operasjonen. All denne gangen kan du lindre smerte med medisiner.

helbredet arr etter keisersnitt

Etter to uker vil du fortsatt føle ubehag. Arret klør ofte og klør, men i intet tilfelle bør det forstyrres. Det er ikke uvanlig for et arr for å gi deg en kvelende og vond følelse som kan manifestere seg enda mer responsiv til en forandring i været.

7-dagers blåmerke og hevelseprosedyre

Det bør tørke i noen minutter og danne en jevn overflate over ditt arr. Hvis du har spørsmål, ring kontoret. Nyt og oppfrisk huden etter kosmetiske eller dermatologiske prosedyrer som. Dermabrasion eller microdermabrasion Kjemisk peeling Laser eller lette prosedyrer Kosmetisk kirurgi etter fullstendig helbredelse av sår. Fôr og gjenopprett hudens utseende som følge av profesjonell eksponering.

 • Nyt og forny gammel hud, oppmuntrende foryngelse.
 • Fôr huden.
 • Utseendet til huden som følge av miljøpåvirkning.
 • Fôr subkutan hud påvirket av andre hudforhold.
Du kan sove mer enn vanlig, eller ikke føle deg normal.

Hvis du føler periodisk tap av følsomhet, prikking og følelsesløp i underlivet - ikke bli skremt. Over tid forsvinner alt ubehag.

Kan søm spre etter keisersnitt?

Korsømmer, i forskjell fra vertikal, anses å være mer foretrukne. Dette skyldes at deres plassering gir minimal negative konsekvenser. Det er også verdt å være oppmerksom på hvilke tråder sy kuttet:

Disse følelsene er også vanlige for pasienter som gjenoppstår fra kirurgi som ikke har en infeksjon. Forskjellen er at når de kommer seg fra kirurgi, føler de fleste litt bedre hver dag, i stedet for å føle seg bedre i noen dager, og plutselig føler seg utmattet og sløv, noe som kan skje med en infeksjon. Feber: Feber blir ofte ledsaget av en følelse av forkjølelse. Feber kan også redusere appetitten, føre til dehydrering og hodepine.

Lavfrekvent feber er vanlig på dager etter operasjonen, og kirurgen må rapportere feber på 101 eller mer. Rødhet: Et kutt som er rødt, eller har røde striper som kommer fra den, til den omkringliggende huden, kan være infisert. Noen rødhet er vanlig på snittstedet, men det skal reduseres over tid og ikke bli mer rødt som snittet helbreder. Avløp Fra snittet: luktende drenering eller pus kan begynne å vises på infisert snitt. Det kan variere i fargen fra farget blod til grønt, hvitt eller gult. Drenering fra et smittet sår kan også være tykt, og i sjeldne tilfeller kort. Smerte: Smerten din skal sakte og jevnt reduseres ved helbredelse. Hvis ditt smertenivå på kirurgisk område øker uten tilsynelatende grunn, kan du ha en infeksjon i såret. Dette er normalt for å øke smerte, hvis du overdriver det med aktivitet eller reduserer smertestillende medisiner, men en betydelig og uforklarlig økning i smerte bør diskuteres med kirurgen.

 • Tegn og symptomer på et infisert kirurgisk snitt.
 • Hot kutt.
 • Et infisert snitt kan følges ved berøring.
 • Snittet selv kan begynne å virke hovent eller hovent.
Uansett om du anser at operasjonen din er et tegn på ære, en markør for ditt nye liv eller noe selvbevisst, kan dette nye tillegget bli brukt.

 • catgut (i stand til å oppløse) brukes når operasjonen fant sted uten noen spesielle komplikasjoner
 • silke tråder senere må fjernes

Selvfølgelig er styrken av sømmer avhengig av trådens kvalitet, men andre faktorer er ikke sjeldne, noe som kan påvirke dens integritet.

keisarrær

 • For eksempel spiller handlinger av medisinsk personale under operasjonen en svært viktig rolle på kvaliteten på suturen og hastigheten på helbredelsen. Derfor, hvis du vet på forhånd at du ikke kan unngå kirurgi, velg en kvalifisert lege og et barnehospital som har et godt omdømme.
 • Ikke sjelden årsaken til at sømmen blir solgt blir morens feilaktige handlinger. For eksempel, ikke respekterer regimet for hvile eller for aktiv trening. Etter operasjonen, bør du i lang tid glemme hva sport og vektløfting er.
 • En annen mulighet for sømforbruk er i etterfølgende graviditet. Belastningen i livmoren kan være for høy og ikke sy i forrige gang kan påvirke deg i fremtiden negativt.

andre graviditet - årsaken til sømmen divergens

Fullstendig profesjonell helbredelse av suturen kan kun diagnostiseres av en profesjonell lege ved hjelp av en ultralydsundersøkelse og observasjon av en kvinne.

For noen er det enkelt å justere det "traumatiserte livet", mens andre sørger for tap av sin umarkerte kropp. Vi håper at alle deltakere i en felles erstatning kan sette pris på arrene og alt de representerer. Les videre, diskutér størrelsen på arret, fjern forskjellige arr for å erstatte hoften og kneet, se på arrhelsesprosessen og del raskere.

Når det gjelder temaet kirurgisk arr, blir ingenting diskutert mer enn "størrelse". Tenk på det: Har du noen gang hørt om noen som lengter etter et større arr? En studie i Reconstructive Review sier at et lite snitt er psykologisk viktigere enn mange leger tror. Med andre ord, pasienter er mer følelsesmessig og følelsesmessig påvirket av lengden eller kirurgisk arr enn noen leger ønsker å tenke på.

Hvordan behandle en sutur etter keisersnitt?

I de fleste tilfeller, etter en keisersnitt, foreskriver legen et kompleks av anestetika og antibakterielle midler for å unngå mulig infeksjon i såret og utviklingen av den inflammatoriske prosessen.

Hvis smerten ikke går vekk etter to eller tre uker, og utseendet på arret er utilfredsstillende: det rødmer, klør, klør, gjør vondt og gjør bevegelsen vanskeligere - dette er en grunn til å konsultere en lege som har operert på deg.

La oss splitte størrelsen på snittet for ulike typer utskiftninger i knær og hofteledd. Lengden på snittet som blir ditt arr, avhenger av kneets størrelse, nemlig lårbenets bredde og bredden på tibia. Hvis du er overvektig, har du store bein, eller dette er den andre operasjonen på samme ledd, vil snittet ditt bli større. Det er derfor i gjennomsnitt at menn har større kutt og arr enn kvinner.

Minimalt invasiv knæ erstatning

Minimalt invasiv kneutskiftingskirurgi blir stadig mer populær. Det viktigste salgsargumentet for minimalt invasiv kirurgi handler om snittets størrelse. "Minimalt invasiv" betyr et mindre snitt, mindre skade på muskler og vev og, som noen kirurger sier, en raskere utvinningsprosess. Selv om det er positive og negative sider for minimalt invasiv kirurgi, vil det levere et mindre arr til pasientene.

En profesjonell lege vil undersøke deg og foreskrive den riktige behandlingen, samt fortelle deg om metoder for domstolskap og sårbehandling.

ta vare på cicatrix etter keisersnitt

 • Vanligvis, etter operasjonen, er kvinnen på sykehuset i omtrent fem til syv dager. All denne gangen tar sykepleierne seg av henne i manipulasjonsrommet, regelmessig skifter dressinger og smører arret.

Hvordan bryr seg de selv hjemme?

 • Mens hjemme for den første uka, anbefales det sterkt at kvinner ikke tar bad eller dusj, for ikke å våte sømmen. Hygiene bør overvåkes med en antibakteriell gel og bare lokalt.
 • Og bare etter en uke, med normal helbredelse, prøv å forsiktig skille sømmen med den samme intime gelen uten en vaskeklut og meget milde, milde bevegelser.

Etter å vaske sømmen, ikke gni den med et håndkle og tørk forsiktig bort fuktighet med et sterilt serviett eller papirhåndkle. Dette vil bidra til å forhindre suppuration.

romen hygiene omsorg

Legen din, avhengig av dine individuelle egenskaper, kan foreskrive spesielle absorberbare salver som fremskynder helbredelsesprosessen.

På egen hånd kan du kjøpe vitamin E flytende kapsler på apotek og behandle arret forsiktig. Vitamin E fôrer huden perfekt og fremmer sin helbredelse.

Hvis du behandler arret feil, kan du få en infeksjon i det, og når du merker kløe, suppuration og rødhet - se legen din umiddelbart.

Den aktive suturen krever de to første månedene. Etter denne tiden reduseres det betydelig, lyser og blir mindre synlig.

Hva skal jeg gjøre hvis en sutur er betent etter et keisersnitt?

Healing av suturen er ikke alltid jevn. Tilfeller av betennelse og suppurering er ikke uvanlig. I de fleste tilfeller oppstår dette på grunn av infeksjon i såret eller i kroppen. Den inflammatoriske prosessen på snittet kan være veldig farlig for en kvinne.

Hvis du merker de minste symptomene:

Hver kvinne bør snarest kontakte en lege for å få hjelp. Legen foreskriver et kurs av antibiotika, noe som bidrar til rask eliminering av infeksjonen, og oftest forsvinner problemet innen to til tre dager.

postoperativ arrpleie

Ikke bekymre deg for at amming på grunn av antibiotika kan bli ødelagt. Det er mange stoffer som er akseptable under amming.

Hvorfor er sømmen etter keisersnittet riper?

Keisersnitt - kirurgisk inngrep. Som etter en operasjon gjenstår arret - stedet for snittet. Sårheling karakteriseres av kløe. Dette skyldes at alt vev er intensivt restaurert og helbredet.

keisarrær

Størrelsen på arret har stor innvirkning på helbredelseshastigheten, så hvis snittet var veldig stort, vil arret helbrede sakte og kløe blir sterkere.

Fiber og muskelvev var utsatt for excision, og det var deres utvinning som ble preget av kløe. Hvis du har blitt sterkt gjenopprettet under svangerskapet, kan buken og arrstedet også klø regelmessig.

Huden strekte seg og trakk seg veldig sakte tilbake. Det er ikke uvanlig for kvinner å merke seg at oppførselen til arret avhenger av klimatiske forhold: når været endres, begynner arret å klø. Alt dette skjer på grunn av endringen i atmosfærisk trykk, som føles menneskekroppen.

Hvor går bumpen på sømmen etter keisersnitt?

Forløpet for operasjonen for hver organisme er forskjellig. Noen kvinner skryter om rask helbredelse og fullstendig mangel på konsekvenser, andre har problemer. Av disse problemene kan identifiseres en, preget av utseende av hematomer og klumper på rummen.

komplikasjoner av arrheling

Utseendet på humper og hematomer på rommen er feilen til legene som utførte operasjonen. Kanskje årsaken til dette er dårlig helbredelse av blodårer eller unøyaktig behandling av snittet etter operasjonen.

Etter en tid (flere måneder) kan du legge merke til en slags støt. Dette er en ligaturfistel - stedet hvor kroppen avviser suturmaterialet. Ikke sjelden en slik bump kan fester. I slike tilfeller er lokal behandling ubrukelig, og bare legen kan fjerne denne bumpen.

Fjern suturen etter keisersnittet. Hvordan fjerne sømmen?

Hvis suturen ble laget med catgut-tråder, er det ikke nødvendig med fjerning. Disse tråder har en tendens til å absorbere seg selv. I andre tilfeller skjer fjerning av suturen omtrent en uke etter operasjonen. Skyting dem er ikke smertefullt, men ikke hyggelig.

suturfjerning etter keisersnitt

For at dette skal utføres, er det nødvendig med anestesi. Kun i sjeldne tilfeller kan smertestillende medisiner kreves. Det er nødvendig å observere alle betingelsene for sterilitet og anbefalinger for pleie av arret:

 • Bruk behagelige, trange klær på arret
 • Bruk sterile dressinger
 • Smør ildstedet med helbredende salver
 • forhindre overmoistening
 • ikke gi deg sterk fysisk anstrengelse og ikke løft vekter

Hvordan fjerne suturen etter keisersnitt?

 • Dessverre er det umulig å fjerne arret etter en keisersnitt. Korrekt omsorg for arret, etterlevelse av alle normer for sterilitet og smøring med spesielle salver vil bidra til riktig helbredelse
 • Det skjer ofte at et lite snitt og kroppens evne til å helbrede raskt, samt et profesjonelt pent kosmetisk snitt av en profesjonell, gjør arret mindre synlig for øyet. Det er ikke uvanlig at selve arret blir skjult av den inguinale krøllen.
 • Andre kvinner søker hjelp fra en plastikkirurg og laserterapi for å gjøre uren mindre merkbar.
 • Et annet alternativ er å bruke en tatovering på arret, men det er ikke så etterspurt av alle kvinner.

Uansett hvilken operasjonsmetode for å fjerne en muldvarp er valgt - er dannelsen av et arr eller arr nesten uunngåelig. Det er derfor, alle som har opplevd kirurgi for å fjerne moles, er interessert i spørsmålet om hva de skal gjøre med postoperative spor.

De som skal fjerne en muldvarp, er bekymret for spørsmålet om spor etter prosedyren.

Hvordan oppføre seg etter operasjonen

Ofte etter operasjonen, og etterfølgende omsorg i postoperativ periode - oppstår ingen komplikasjoner, men samtidig er forekomsten av ulike ubehag og komplikasjoner i form av betennelse absolutt ikke uvanlig. Det er derfor nødvendig å ta vare på et sår etter operasjonen, ikke mindre enn før og under den. Strengt følge legenes anbefalinger er en fin måte å forhindre de negative effektene som kan skyldes kirurgi.

Kløe er en av de vanligste typene ubehag som oppstår i nesten alle pasienter som har gått gjennom kirurgi for å fjerne nevus.

Et sår kan være riper av flere grunner, og de kan være både helt trygge og naturlige, og bære en viss trussel, være et tegn på komplikasjoner og alle slags negative prosesser.

I det første tilfellet er sporet fra mulden riper på grunn av at såret helbreder, og veksten av nye vev ledsages av prosesser som manifesterer seg som kløe. Dette er ganske normalt, så det er ikke nødvendig å bruke spesielle kremer som hjelper til med å berolige huden.

Fjerning av en muld gjør vondt i huden og gjenoppretter det kløe

Hva om arr arrser

Hvis en pasient har et arr som blir dannet etter operasjonen, og i tillegg til kløen selv, har sporet av fjernmolekylen og stedet rundt det rødhet og hevelse - slike symptomer er et klart signal for rask behandling av spesialister. Som et resultat av undersøkelsen kan løsningen av dette problemet være både gjentatt fjerning av en mol, som igjen kan utvikles direkte under såret, kirurgisk fjerning av festered fibre og behandling av betennelse ved hjelp av lokale antibiotika.

I tillegg til ubehaget forårsaket av kløe, kan stedet for en fjernmolekule skade, noe som er et tegn på flere mulige prosesser:

Ved å bestemme gjentakelsen (gjenutvikling av en mol), er den eneste korrekte løsningen å gjenta operasjonen. I dag tilbyr spesialister innen dermatologi og kirurgi en rekke operasjoner som til slutt fører til den endelige seieren over molen.

Listen over populære måter å fjerne mol på er:

 • laser kirurgi;
 • nitrogenapplikasjon;
 • kirurgisk metode;
 • bruk av radiobølger;
 • elektragulyatsiya.

Av alle de ovennevnte alternativene er bare kirurgisk "klassisk" og forståelig, mens andre metoder krever ytterligere avklaring.

Flytende nitrogen fjerning moderne måte å kvitte seg med mol

Måter å fjerne moles

Laser fjerning av fødselsmerker - en av de raskeste og mest effektive måtene å kvitte seg med vekst på huden. Den utvilsomt fordel ved en slik operasjon er det faktum at for fullstendig fjerning av nevus er det bare en økt som er nødvendig, noe som varer absolutt ikke i lang tid. I tillegg påvirker en slik operasjon ikke sunn hud, slik at forekomsten av arr og arr er nesten umulig. I de fleste tilfeller blir spor av en muldvarp etter en slik prosedyre etter noen måneder til en knapt merkbar flekk som ikke forårsaker visuelt ubehag.

Til tross for det faktum at fjerning av fødselsmerker ved hjelp av nitrogen er vanskelig å tilskrive for populære typer operasjoner - dens effektivitet er svært høy. En viss ulempe ved en slik prosedyre er at ofte for fullstendig fjerning av formasjonen på huden, er det nødvendig å gjenta det, siden det er nesten umulig å ødelegge en dypt lokalisert mol på en gang. I tillegg er en slik operasjon svært ofte ledsaget av termiske forbrenninger i sunne områder av huden, som senere blir årsaken til arr og arr.

En annen åpenbar ulempe ved denne metoden er lengden på gjenopprettingsperioden sammenlignet med andre, mer populære alternativer blant pasienter. Det viktigste positive aspektet ved nitrogenmetoden er den lave prisen ved en slik operasjon.

Fjerning av mol med radiobølger er vitenskapelig kalt radiokirurgisk metode, som består i en ikke-kontaktmetode for behandling av vev. Fjerning av en mølle av en kirurg, i dette tilfellet, skjer ved bruk av en radio kniv, og faktisk - radiobølger. Radiovågkniven er en elektrode, på toppen av hvilken energi er konsentrert på en spesiell måte, som oppvarmer og fordamper vev. Denne metoden tilhører kategorien sparing, siden arret etter fjerning av molen på denne måten ikke forekommer, og prosedyren for fullstendig helbredelse tar litt tid. I tillegg eliminerer bruken av denne metoden praktisk talt muligheten for komplikasjoner, forutsatt skikkelig postoperativ behandling av såret.

Elektroagulering er en metode som involverer termisk påvirkning av de nødvendige områdene i huden ved bruk av høyfrekvent strøm. Elektrisk strøm flyter og oppvarmer en spesiell platinusløkke til to hundre grader. En slik anordning brukes til å fjerne mol ved bruk av "skjære" og "koagulasjon" -bølger. Ved å bruke denne metoden kan du forsiktig fjerne overflødig vev, i stedet for som et lite sår dannes. På grunn av denne særegenheten av operasjonen, etter mol, blir arr i absolutt flertall av tilfeller ikke dannet, og prosessen med sårheling skjer raskt ved bruk av primærspenning.

Kirurgisk fjerning av fødselsmerker er den vanligste metoden, som er mest utsatt for utseende av arr og arr. Samtidig er det denne metoden som innebærer å beseire et ganske stort område av sunn hud, noe som gjør størrelsen på såret stort.

Laserfjerning av en muldvarp gir ikke merkbar spor

Forekomsten av smerte

Ideelt sett, med riktig postoperativ omsorg for såret, bør det ikke skade. I tilfeller der det er tegn på betennelsesprosesser, eller helingsprosessen varer mye lenger tid enn forventet, bør du søke hjelp fra en spesialist som etter å ha fastslått årsakene til forekomsten av slike prosesser, vil kunne gi eksperthjelp, avhengig av symptomene.

Til tross for at fødselsmerket har en kosmetisk ulempe, er selvfjerning eller behandling fulle av alvorlige komplikasjoner, opp til dannelsen av kreftvulster. Derfor er det kun tillatt å bruke folkemiddagsmidler på moles og i postoperativ periode for sår dannet av dem etter samråd med en spesialist, og bare i kombinasjon med klassiske medisinske preparater.

Årsakene til at arret etter fjerning av fødselsmarkedet gjør vondt kan være ganske mye, men den eneste riktige løsningen på dette problemet er å umiddelbart søke råd fra en spesialist som vil hjelpe ikke bare å fastslå årsaken til ubehag, men også kunne bidra til eliminering. Et rettidig besøk til legen er en garanti for en rask løsning på problemet og muligheten til å unngå komplikasjoner som til slutt kan føre til uopprettelige konsekvenser for kroppen.

Hvorfor er arr oppskrapet etter sårheling?

Siden barndommen husker alle å undervise voksne som klør, det betyr helbredelse. Hvor mange knuste knær og albuer gikk gjennom dette stadiet, og teller ikke! Så denne regelen forblir i vårt sinn. Mange har sikkert kommet over en situasjon der et arr klør etter at et sår har helbredet. Det ser ut til at tiden har gått anstendig, men han er bekymret og bekymret for alt... Hva skjer i dette tilfellet og hvordan man reagerer riktig?

Arrdannelsesprosess

For å forstå hvorfor arret gjør vondt og kløe er det nødvendig å forstå sin natur, hvorfor det dannes og hvilke prosesser såret gjennomgår i prosessen med helbredelse.

Vevet i kroppen vår er rikelig forsynt med blodkar og nerveender. Forestill deg nå at du kutter deg selv. Hva skjer da? Karene og nerverne er ødelagte, lagene i huden skiftes. Deres opprinnelige posisjon kan ikke gjenopprettes ideelt, derfor, når såret begynner å helbrede, dannes et stort antall nye fartøy og nerveender i den.

Det er også fylt med kollagenfibre, som danner et tett arr. Dette nye stoffet er ikke lenger så elastisk og følsomt som resten av huden.

Årsaker til kløe

Mens såret bare helbringer, er det ikke flau for det faktum at arret er konstant kløe. Det antas at dette er normalt, og du vil være rett hvis du ikke er i panikk om dette.

Husk at vi allerede har sagt at nye nerveender og fartøy danner i fordrevne vev? Så dette er den aller første grunnen, som det klør til arr, som fra flere uker til seks måneder. Det er en naturlig prosess med regenerering.

Men hva betyr det hvis det gamle arret klør etter operasjonen? Det skjer år går forbi når han igjen får seg til å føle seg: swells, klør, endrer farge. Alt dette kan være like lett flyttbare årsaker, og krever langsiktig behandling. Disse inkluderer:

 • Tråder som syr såret. Til tross for at moderne medisin gir preferanse til spesielle selvopptakbare tråder, skjer det ofte at deres individuelle partikler kan vare lenge i innsiden. Så begynner kroppen på et tidspunkt å avvise dem.
 • Hvis det klør dårlig rundt arret, og han har åpenbart forandret seg, kan dette tyde på at han har gjenfødt seg som en keloid arr. Kløe, brennende og økende i størrelse er de viktigste symptomene.
 • Arret blir stadig gnidd og skadet av klær eller dekorasjon.
 • For tørr hud er en annen vanlig årsak til kløe. Selv i fravær av et arr, vil det klø.
 • Noen behandlinger forårsaker også kløe. Hvis et arr er riper etter "Kontraktubex", så er dette en normal reaksjon av kroppen til stoffet. Det er ingenting å bekymre seg for.

Hjem Super oppskrift. Memo for deg!

Trinn for å eliminere kløe

Hva om arr arrner? Tross alt, er sensasjonene så uutholdelige at vi enda mer kan skade arret, uten å kjenne det til blodet.

Det er flere alternativer for å håndtere problemet:

 • Påfør en kald komprimering til omgivende vev. Bare rør ikke på arret selv. Hvis du gjør dette fra tid til annen, vil kulden kaste ubehag.
 • Mint-tinktur har en "frysende" egenskap. Smør regelmessig bekymringsstedet til deg.
 • Hvis du har et arr fra en inokulasjon på venstre skulder eller en gammel postoperativ sutur, kontakt legen din. I dag er det mange måter å eliminere arr på. Ingen arr - ingen ubehag.
 • Smør ar og omgivende vev med fett krem.
 • Når et arr er riper fra Kontraktubex, prøv å bruke mindre salve. Ikke glem å vaske den av før neste applikasjon, da det etter tørking danner en film på araens overflate, noe som kan gi ubehagelige opplevelser.

Men det å gjøre er definitivt ikke anbefalt, så det riper på arret. For det første, forverrer du kun følelsen av kløe. For det andre kan du skade huden din og slå opp en infeksjon.

Les også "Scar tattoo: er det vakkert?" [RBlock navn = pered_read_also return = 1]

Oppskrift på hjemmelaget kløende salve

Du kan komme til hjulpet hjemmelaget salve, som er spesielt godt å bruke for omfattende arr, som etter brannskader. Hun vil bokstavelig talt om noen få dager fjerne alt ubehag.

For forberedelsen trenger du vegetabilsk olje og bivoks. Ta 5 ss. l. olje og kok i et vannbad. Når oljen er varm, kast et stykke voks av en hasselnøtt. Bland alt godt for å smelte voksen.

Grind nå syv streptocid-tabletter og hell i olje-voksblandingen. Rør for å unngå klumper, og la avkjøles.

Smør arene med denne salven om morgenen og om kvelden og dekk med et bandasje slik at ingenting blir flekket. Salven vil raskt lindre betennelse og kløe.

Eksklusiv video. Arrbehandling med folkemidlene

Uansett hvor gammel arret ditt er, hvis det begynte å plage deg, ville det ikke være overflødig å se en lege. La legen undersøke problemområdet og fjerne frykten din eller tvert imot foreskrive behandling hvis du plutselig starter suppuration eller danner en keloid.

Jeg har erfaring i medisin i 8 år. I sin helhet gir jeg kvalifisert hjelp til pasienter som søker om akutte og kroniske hudsykdommer i en hvilken som helst etiologi. Jeg går kontinuerlig på internasjonale vitenskapelige konferanser og symposier for å forbedre mitt faglige nivå. Jeg gjennomfører også regelmessig sertifiseringskurs i spesialet.

Betyr stimulerende regenerering Merz Kontraktubex - tilbakekalling

Contractubex erfaring bruker 5 måneder. Vil gelen fjerne arr? I virkeligheten er ikke alt så glatt som en annonse synger. Hva å gjøre og hvor å løpe hvis det er et arr, men jeg vil at det ikke skal være? Vil det hjelpe med strekkmerker? + analog Kontraktubeksa

Hei. I tilbakekallingen vil jeg snakke om min erfaring med å behandle arret, hva du bør være oppmerksom på og hva som er underlagt Contractubex, og hva bør ikke forventes.

Som du kan se brukte jeg nesten hele Contractubex.

En ikke veldig vakker dag, mine handlinger førte til at jeg hadde et arr. Crimson farge. Han helbredet lenge, og på den tiden var jeg ute etter hva jeg kan bruke i slike tilfeller og hvor jeg skal løpe.

Jeg begynte å google og det første jeg kom over var Contractubex. Siden det kan kjøpes på et apotek uten problemer, gikk jeg der og kjøpte meg et rør.

Gelen ble solgt i en boks og kostet 600 rubler for 20 gram.

TIL hvem en kontrakt er egnet:

 • Hypertrofiske og keloid arr som oppstår etter kirurgi, amputasjoner, brannskader og skader
 • Ankylose (kontraktur) av ledd
 • Dupuytren's Contracture
 • Traumatisk sene kontrakturer
 • Strekkmerker etter graviditet
 • Atrofiske arr (spesielt som oppstår etter akne eller furunkulose).
 • Forebygging av dannelse av patologiske arr i den postoperative perioden eller etter en ulykke.

Kontraktubex passer min sak: et atrofisk arr.

søknad:

Forbruket av stoffet i en applikasjon i gjennomsnitt 0,5 cm gel på en arr overflate på 20-25 cm2. Voksne bruker legemidlet 2-3 ganger daglig, for barn over 1 år gammel, blir stoffet påført 1-2 ganger om dagen. Gelen påføres i et tynt lag og lett gnides i arrvevet.

Jeg må si om effektiviteten av gelen. Alt avhenger av størrelsen på området som du vil bruke Contractubex på. Hvis dette er hele magen, vil ett rør vare i maksimalt flere uker. Hvis størrelsen på arret er lite som min, så er det et rør som er nok for hele bruk.

Produsenten advarer omgående at det ikke blir noe raskt resultat.

Behandlingsforløpet er i gjennomsnitt 3-6 måneder.

Du trenger ikke å håpe å se en endring i en uke. Bare vær tålmodig og bruk gel regelmessig. Dette er en av de viktigste faktorene for å forbedre utseendet på arret.

Jeg brukte gelen hver dag, morgen og kveld. Uten å gå glipp av en enkelt dag. Og så fortsatte det i ca 5 måneder.

Som jeg allerede sa, var arret av en rødaktig nyanse, så ved slutten av kurset ble det lyst. Han ble blek, enda lettere nyanse.

Gelen har en skarp, merkbar lukt. Ikke slår nesen, men det føles veldig sterkt, fordampes over tid.

Konsistensen av gelen er klar og væsken.

Hva jeg ikke liker å kontrakt:

 • Emballasje fortaber sin presentasjon og klemmer seg ut av det blir problematisk.
 • Etter å ha påført gelen begynner huden å skrelle av. Huden bokstavelig talt kløer og jeg vil kamma den til blodet, gelen kilder huden så sterkt.

Dette føltes ikke hvis arret på kroppen: magen eller benet. Men med ansiktsproblemer oppstår. Jeg har et arr på ansiktet mitt, så det var veldig vanskelig å tolerere dette kittende i ansiktet.

 • Et eller annet sted på en time, en og en halv, starter gelen som om den skiller seg av og faller av med flak fra huden.

La oss se på gelens sammensetning:

100 g gel inneholder

løk ekstrakt 10,0 g

heparin natriumsalt 5000 ME

Mine resultater:

Kontraktubeks fjernet mitt røde arr.

Et annet viktig poeng.

Effekten av kontraktubex avhenger av alderen av arret. Du må begynne å bruke gel så tidlig som mulig.

MEN

Ikke bruk på åpne sår.

I dette tilfellet vil kontraktubex fjerne fargen på arr og litt forbedre den.

HVA VENT IKKE FOR:

Contractubex vil ikke fjerne arret! Huden vil ikke være så langt som arret. Det er ikke underlagt gelen, det virker ikke med de dypere lagene i huden.

Av denne grunn vil dybden av arr eller strekkmerker ikke være mindre. De vil lyse og effekten vil ende.

Gelen vil ikke gi effekt på gamle arr eller det blir nesten ikke noe resultat. Fordi det bare er en gel, ikke et radikalt mål.

Hva å gjøre etter kontrakt:

Å gå på laser polering. Bare et kurs av laser sliping vil bidra til å oppnå maksimalt resultat.

En hvilken som helst salve eller krem ​​vil ikke gi et slikt resultat som polering.

Jeg har ikke fullført slipekurset. Jeg har fortsatt 3-5 prosedyrer.

Jeg vil oppsummere:

Psss. Hva skal du bruke til de som kløe og virker irritert fra CONTRACUTBEX?

Denne gelen er mye bedre og mer behagelig på huden. Tilbakemelding på gelen.

Contractubex foregår i kampen mot arr. Han fjerner ikke arrene, og gjør ikke det samme til huden. Men for å lage arr er ikke så merkbar, for å fjerne dens lysstyrke er underlagt ham. Kun gel kan sterkt irritere huden. Vil irritere huden din, kan kun kontrolleres ved å påføre en gel på huden.

Akne sammentrekninger, arr og flekker etter dem

Mange vet om effektiviteten av Kontraktubex. Det er perfekt for enhver hudtype, takler akne og arr etter dem. Med det kan du øke hastigheten på regenerative prosesser. Legemidlet brukes til både behandling og profylaktiske formål, mens huden blir mykere og mer elastisk, etter å ha blitt eksponert for gelen, noe som forhindrer utseende av arr og rødhet fjernes, huden blir ikke så stram og kløende.

Måter å bruke stoffet

Hvis ansiktet ditt har arrdannelse fra flekkene etter at akne har en uerstattelig effekt. Selvfølgelig er det mest effektivt hvis arrvævet er friskt, ikke har tid til å helbrede, og det har fortsatt et belegg i form av en skorpe. Forresten, bør denne skorpe aldri bli dratt av, fordi du risikerer å få et stort og ubehagelig arr. Ofte forsvinner den på egen hånd (omtrent en uke etter klemming av kvise). Og så er det tid for Contractubex - handlingen vil bli den mest effektive. Effektiv gel i fjerning av flekker fra kviser.

Før du påfører det, bør du rengjøre huden - du kan vaske med såpe eller gel.

Et lite knep. For å øke resultatet, smør det behandlede området med myresyre før du bruker gelen.

Instruksjonen sier at kontraktubex for akne merker skal brukes med en liten bevegelse. Imidlertid er slike manipulasjoner i enkelte tilfeller ineffektive. Atrofisk (konkav) arr krever for eksempel kraftig bevegelse og trykk på huden. Etter tid skal gni ta minst 60 sekunder. Etter hvert som gelen absorberes, viser den økt mengde, noe som gjør prosedyren mer effektiv. Gelen brukes hovedsakelig to ganger om dagen, men mengden gnidning kan økes opptil fem ganger. Takket være denne behandlingen vil være mer effektiv, og resultatene kommer raskere.

Foto 2. Scarred ansikt

Prosedyren er litt annerledes hvis du vil bli kvitt et stort arr. Ofte er fjerningen av pus fulle av blåaktig-lilla arr, presset inn i huden og har kanter av uregelmessig form. I dette tilfellet er det ikke nok å gni gelen alene. Du må bruke lufttette dressinger. Du kan enkelt lage en slik dressing hjemme. For å gjøre dette trenger du matfilm. Klipp et lite stykke fra det. Deretter gni gelen i arret, vent et minutt og smør deretter det berørte området, men mer rikelig. Deretter legger du til en film på det behandlede området og reparerer det, utjevner det. Det følger godt med huden og vil ikke falle av. Hvis tiden tillater det og det er en mulighet, må du ikke fjerne bandasjen innen 12 timer, eller enda bedre - gjør det før du legger deg til sengs.

Hvorfor er stoffet effektivt?

Huden helbreder ikke så fort som vi ønsker det... Derfor er arring eller arrdannelse ikke i stand til å bli kvitt i noen dager, er en lang og omhyggelig prosess.

Hvis arrene er friske nok og svært lite betent, vil det ta deg om en måned å bli kvitt dem ved hjelp av Contractubex. Mer alvorlige trofiske arr kan fjernes, men ikke tidligere enn etter seks måneder med kontinuerlig medisinbehandling.

Bivirkninger

Noen ganger etter langvarig bruk av gelen, begynner pasientene å klage på kløen og dårlig utseende av arret selv. Men disse symptomene er ikke farlige - på kort tid stopper huden kløe. Uansett, kløe sier at du gjør alt riktig, og helbredelsesprosessen står ikke stille. Som praksis viser, eiere av sensitiv hud, som starter kløe om natten, klager oftest om denne tilstanden.

Foto 3. Under handlingen av Kontraktubeks blir huden gjenopprettet trinnvis og tar et sunt utseende.

Det skjer at arret endrer farge, det blir mørkere, en liten hevelse dukker opp rundt den. Dette er heller ikke så mye, veldig snart vil alt passere.

meninger

Meninger om stoffet den mest positive. Mange pasienter rapporterer at ved hjelp av Kontraktubex klarte de fremdeles å kvitte seg med det hatet arr, som påpekte hudproblemer. Og til og med gamle arr ble gradvis helbredet og ble nesten umerkelig.

Kontrakterte sex arr etter akne er trygt, det er lov å bruke både voksne og barn. Det er sant at prisen for det ikke er for lavt, men det er fullt ut begrunnet av kvaliteten på stoffet og de forventede effektene av behandlingen.

Vi venter på tilbakemelding og kommentarer om stoffet. Fortell: Hjalp han deg med å behandle arr?

Flere Artikler Om Typer Acne