Hver jente ønsker å bli en glad eier av klar hud, og dette er ikke overraskende. Moderne rytme av liv og dårlig økologi gir sitt preg på samfunnet. Flere og flere mennesker forsømmer reglene for ernæring og grunnleggende ansiktspleie på grunn av mangel på tid. Som et resultat av dette, vises svarte flekker og betennelser som ikke gir tiltrengelighet. For å gjøre huden ren og glatt, er det nok å følge effektive anbefalinger. Vurder hvert aspekt i rekkefølge.

Metode nummer 1. Opprettholde hygiene

 1. Bytt sengetøy 1-2 ganger i uken, spesielt for putevar. Pass på at badehåndklær alltid er rene, om mulig vasker dem annenhver dag.
 2. Ikke bruk omsorgskremet umiddelbart før sengetid, ellers vil sammensetningen bli absorbert i putevaret, noe som fører til utvikling av bakterier. Skyll alltid av sminke før du legger deg til sengs.
 3. Endre pulver- og tonalbasis minst to ganger i året, til tross for at holdbarheten ikke er utløpt. Når det gjelder kosmetisk svamp, bruk et nytt pulver til pulver hver måned. Ikke glem å vaske børstene som du bruker blush, skygger og tonal base på.

Metode nummer 2. Damphud

 1. For at ansiktets hud alltid skal være ren, må den dampes ut. Dampbad vil bidra til å åpne porene og fjerne overflødig kroppsfett med svette.
 2. For å utføre prosedyren effektivt, fjern overflødig kosmetikk, vask med vann ved romtemperatur, tørk ansiktet.

Metode nummer 3. Ikke klem på akne

 1. For å bli eier av ren epidermis, gi opp vane med å klemme akne, sår og svarte flekker. Anbefalingen er spesielt relevant i tilfeller der slike manipulasjoner utføres med negler.
 2. For å takle magesår og sorte prikker, få masker laget spesielt for dette formålet. Som regel inneholder de acetylsalisylsyre, hydrogenperoksid eller aktivert karbon.
 3. Du trenger ikke å røre opp sminke med skitne hender når du er borte fra hjemmet. Gjør det til en regel å bruke til dette formål kosmetiske plater og pinner. Om sommeren svetter huden mye, fjern produktene fra aktiviteten til talgkjertlene, ikke med skitne hender, men med matt eller vått kluter.

Metode nummer 4. Balansekraft

 1. Tilstanden av huden avhenger av hva du spiser. Som nevnt tidligere har ikke alle moderne personer råd til å spise fullt og regelmessig. For å gjøre epidermis ren, spis 3 måltider om dagen med to snacks.
 2. Unngå hamburgere, pølser og annen fastfood. Ekskluder fra dagligmenyen, hjemmelagde pickles og hermetikk, stekt, fettstoffer og for søte retter. Oppført mat former fettete overbelastning og purulent akne, noe som er veldig vanskelig å bli kvitt.
 3. For å gi kroppen nyttige elementer, gå til middag, ikke på McDonalds, men til kontoret kantine. Bestil første, andre kurs og frisk grønnsaksalat.
 4. Ta vanen 1 time per dag for å spise fisk, kjøtt eller sjømat, dampet. Stew grønnsaker, spis belgfrukter og frokostblandinger. Ikke nekter frokost, etter å ha våknet opp, spis ost, havregryn eller linfrø med bær, fettfattig yoghurt.
 5. Gi opp vane med å spise tett under en sen middag, observere mathygiene. Det siste måltidet bør ikke gjøres senere enn 4 timer før sengetid. Etter denne perioden, spis bare frukt, meieriprodukter, bær.
 6. Huden er utsatt for rask dehydrering, så det er ekstremt viktig å observere drikkeregimet. Bruk minst 2,7 liter. rent vann per dag (for jenter av gjennomsnittlig bygge). Om sommeren øker mengden til 3 liter.
 7. Fjern fra kostholdet søte drikker og saltet vann, pakket juice, smaksatt te. Gi opp alkohol eller drikk ikke mer enn 200 ml. tørr vin (ikke mer enn 2 ganger i uken).

Metode nummer 5. Fukt huden riktig

 1. Rent vann betraktes som den mest effektive metoden for fuktighet. Som nevnt tidligere, følg drikkeregimet. Mangel på fuktighet vil føre til flaking og betennelse i dermis.
 2. Regelmessig gjelder for hudhydrogel og serum, som er 80% sammensatt av fuktighetsgivende ingredienser. Velg kosmetikk med alder.
 3. For at huden i ansiktet ikke tørker, bruker du i sommerperioden produkter med UV-beskyttelse, danner de en fuktighetsgivende film. Under et besøk på solarium, legg til en spesiell krem ​​på ansiktet ditt, som selges i garveriet.
 4. Få en juicepress, kok fersk med selleri, gulrøtter, kål, eple, appelsin eller pære. For å unngå utslett fortynnet drikke med det filtrerte vannet i en andel 1: 1.
 5. Lene på sesongmessige bær, frukt og grønnsaker, de gir best fuktighet i huden og metter kroppen med vitaminer. Gjør det til en vane å drikke kefir eller ryazhenka med hakkede dill før sengetid.

Metode nummer 6. Bruk kvalitets kosmetikk

 1. Dårlig kosmetikk (omsorgsfull, dekorativ) fører til for tidlig aldring av huden, tresko porene, fremmer dannelsen av purulent akne. Nekter å kjøpe slike midler på markedet eller i en underjordisk passasje.
 2. Dekorative kosmetikk av høy kvalitet som selges i spesialforretninger for makeup artister. Gi fortrinn til produkter på en naturlig basis. Se på det koreanske merket VOV, deres produkter er helt hypoallergene.
 3. Hvis mulig, bruk en tonal base i minimale mengder og ikke mer enn 2 ganger i uka. Det samme gjelder for bruk av pulver, skjuler under øynene, korrekturlesere, rødme. Bytt fundamentet med et BB-basert fuktighetsgivende serum.
 4. Velg kosmetikk med aldersrelaterte endringer. Hvis du nylig har blitt 20 år gammel, trenger du ikke å kjøpe en krem ​​eller tonic for jenter 30+. Få sammensetningen for ung hud uten anti-aging effekt, som har som mål å bekjempe epidermisproblemer i din alder.
 5. Når du kjøper leppestift, fundament eller pulver, må du ikke bruke sammensetningen av testeren direkte til ansiktet. Som regel utløper holdbarheten til slike midler raskt, dessuten er dette trinnet ikke hygienisk. Spør rådgiveren til disponible prober.

Metode nummer 7. Tørk huden med is

 1. Bruk av kosmetisk is har en gunstig effekt på huden, renser og styrker den. Hyppigheten av bruk - 2 ganger om dagen, kan du ofte. Varigheten av prosedyren er 3-5 minutter.
 2. For å klargjøre sammensetningen, ta 30 gram. kamille, 25 gr. bjørkbark, 10 g. rosmarin. Brygg disse urter med kokende vann (mengden avhenger av isformens volum), la i 1 time. Etter den angitte perioden, stram oppløsningen, hell den i rom og frys den.
 3. Du kan lage is på grunnlag av grønn eller svart te. For å gjøre dette, lage en sterk brygge, hell ca 45 ml. sitronsaft 200 ml. infusjon. Pakket i ispakker eller -former, send fryser.
 4. Klargjøre is fra grapefruktjuice fortynnet med vann i forholdet 2: 1. Eventuelt legg til dine favorittoljeoljer som lavendel, geranium, ginseng eller eukalyptus. Hell deretter infusjonen i koppene, vent til den fryser og bruk som angitt.

Metode nummer 8. Må peeling

 1. Det er vanskelig å oppnå ren hud hvis du forsømmer peeling eller skrubbeprosedyren. Eksperter anbefaler å forberede formuleringer minst 2 ganger i uken for fet og kombinasjonshud. I tilfelle av den tørre typen av dermis, er skrubbing nødvendig 1 gang om 10 dager.

Drikk et kurs av multivitaminer 1 gang på et halvt år, komplement komplekset med fisk og oljemasseolje i ampuller. Et slikt trekk vil fjerne slagger og giftstoffer fra kroppen, tune immunforsvaret og forbedre tilstanden til huden, håret og neglene. Lag masker fra de tilgjengelige produktene.

Tips for å gjøre ansiktet ditt helt rent

Naturlig skjønnhet vil alltid være i mote. Men for å være stolt av ansikt og kropp, og tiltrekke seg beundringsfulle blikk, må du hele tiden ta vare på huden din. Blant kvinner er det en oppfatning at opprettelsen av perfekt hud kan slå rimelig, og du må skille ut for dyre salongprosedyrer. Men dette er ikke tilfelle. Det er mange måter å lage et rent ansikt hjemme, uten kviser, blåmerker, alder flekker og andre uregelmessigheter og mangler. Selvfølgelig trenger du mer enn en dag, så du bør være tålmodig og villig til å bli kvitt ufeiligheter og undertrykke andre med din glatte og delikate hud. I dag vil vi bli kjent med noen metoder for å gjøre ansiktet helt rent, disse tipsene passer både kvinner og menn som bryr seg om seg selv.

Hvordan oppnå ren hud?

For å opprettholde huden din i orden må du huske tre viktige regler:

Derfor bor vi på disse punktene mer detaljert og åpner alle hemmelighetene til riktig omsorg. Men først og fremst vil jeg legge merke til at mange problemer kan ligge i kroppen. Det er viktig å utelukke de skadelige faktorene og vanene som kan hindre deg i å oppnå et herlig resultat, blant annet:

 • røyking og drikking;
 • misbruk av soling / solarium;
 • mangel på søvn;
 • dårlig / eller feilaktig kosmetikk;
 • usunt kosthold / eller mangel på vitaminer;
 • hormonforstyrrelser;
 • stress, angst.

Når alle "interne" faktorer tas i betraktning, vil det være mye lettere å takle mangler fra utsiden. Hvordan lage det perfekte ansiktet hjemme, bør du vurdere de grunnleggende reglene.

Rengjør huden hjemme

Hver dag er vår hud forurenset av støv, fett, kosmetikk, så det er ekstremt viktig å rengjøre den. Hvis du vil se et reelt resultat, bør renseprosedyrene utføres to ganger om dagen, om morgenen og før sengetid, og du bør ikke se etter unnskyldninger, som om du ikke hadde tid eller ble trøtt.

For rensing, kjøp pleieprodukter basert på hudtype: skinn, geler, tonics, lotion og kremer. Når du vasker, la gelen eller skummet på ansiktet ditt i noen minutter, slik at urenheter blir brakt ut lett og uten rester. Du kan rengjøre fet hud med spesielle porøse svamper eller pensler.

På slutten av vaske, skyll ansiktet ditt med kaldt vann eller gni det med en isbit, vil disse manipulasjonene bidra til å lukke porene og tone huden.

Prøv å tørke av huden med engangsbeskytter eller et rent, håndkle for å forhindre at bakterier eller smuss kommer inn i huden. Hvis du er i tvil, er det bedre å la huden selv tørke i luften.

Hvordan gjør du et ansikt rent hvis du har fet eller problem hud? Om morgenen, bruk alkoholbasert tonic, det bidrar til å begrense porene og forhindre utseendet av fet glans og akne. Hvis det ikke er noen spesiell lotion, tørk ansiktet med et stykke sitron eller friskt agurk.

Flere oppskrifter og anbefalinger for fet hudpleie finner du her.

Før du går ut, spesielt hvis det er vinter på gården, må du påføre et tynt lag fuktighetsgivende, nærende eller beskyttende krem. Dette bør gjøres i 10 minutter før utgangen, slik at det er en mulighet til å fjerne overflødige rester av krem ​​med serviett.

Det kan virke som om at rensing av ansiktet vil ta mye tid, men dette er ikke slik at hele prosessen tar maksimalt 10 minutter, og resultatet vil være strålende, ren hud i ansiktet hjemme.

Hvordan lage et ansikt rent og glatt, bruk skrubbe og peeling

For å fjerne det døde laget av epitel, 2 ganger i uken må du rense ansiktet med midler og slitende partikler. Faktisk lever i de øvre lagene forskjellige bakterier som lever på døde celler trygt. For å bringe en person i orden, er det ikke nødvendig å kjøpe ferdige rør med skrubb, et eksfolierende middel kan også tilberedes hjemme fra improviserte midler. Tross alt er det mange alternativer enn å rense ansiktet ditt.

Den mest milde typen peeling er en skrubbe basert på fruktsyrer. La oss gi noen eksempler.

 • Kiwi + banan. Disse tropiske frukter inneholder store mengder gunstige syrer for huden. Bland bananmasse med hakket kiwipulp, og jevnt på ansiktet, vent 10 minutter, vask.
 • Ananas + honning. Ananas renser rent huden, og dens juice bryter lett ned fett og gamle cellulære rester. For denne oppskriften er det bare frisk frukt som passer, hermetisert eller frosset, vil ikke fungere. Og honningen i denne oppskriften skaper ekstra beskyttelse og ernæring for ren hud i ansiktet. Syltede stykker ananas heller to spiseskjeer med varm honning, hvis sammensetningen viste seg å være vassen, legg til en klype havregryn. Påfør på huden med milde bevegelser og skyll av etter 10 minutter.
 • Naturlig kaffe + oransje. Kaffe er en utmerket antioksidant som hjelper til med å kvitte huden med skadelige stoffer og forbedre tilstanden og hudfarge. Apelsinmassen skal blandes med en skje med malt kaffe, og tilsett en skje med honning for konsistens. Påfør forsiktig på huden og motstå 10-15 minutter.

En mer kardinal metode, hvordan du får et helt rent ansikt og fjern porene av smuss - er å lage en skrubbe fra brus, egnet kun for eiere av oljeaktig / problemhud.

Like effektivt for rensing av ansiktet er bruken av masker med aktivert karbon.

 • Bland opp natron med vann (3: 1). Våt eller damp hud før påføring. Spred produktet over huden, spesielt oppmerksom på problemområder (kinn, nese, panne). I en sirkulær bevegelse masserer du huden. Skyll forsiktig med vann, unngå kontakt med øynene. Etter denne prosedyren vil huden bli litt tørket, ikke glem å smøre den med krem.

Ikke glem fuktighetsgivende

Rent, vakkert ansikt, sørg for å fuktighet etter vask. Tross alt kan vann og omsorgsmidler tørke huden sterkt, noe som betyr at det vil bli mer utsatt for forekomsten av infeksjoner.

Hvis du har fet hudtype, så er det spesiell fettfattig krem ​​med matteffekt.

For normal og tørr hud egner seg for dyp fuktighetskrem, som for eksempel petroleumsglass eller lanolin.

Du bør ikke sette en fuktighetsgivende eller nærende krem ​​med et tykt lag slik at den nødvendige mengden krem ​​absorberes i dermis, det vil ta 10-15 minutter, det anbefales å fjerne rester av kremet med servietter.

Du kan fukte huden med improviserte midler, tørk ansiktet med et aloe-blad, et stykke agurk, gresskar eller gulrot, frisk frukt, melon, fersken eller et eple eller forskjellige naturlige oljer. Hva annet kan brukes til å hydrere, les her.

Den ideelle huden i ansiktet hjemme er ikke en myte, men resultatet av ditt harde arbeid på deg selv. Vær oppmerksom på konsistens, hold deg til vanlig, men forsiktig vare, se kosthold og livsstil, og nyt rent og jevnt hud.

Hvordan oppnå perfekt ren hud?

Med problematisk hud føler du deg usikker og uattraktiv, uansett hvor mye sminke du har på. Derfor er ren hud drømmen til hver jente. Og det er mulig, bare du trenger å gjøre noe arbeid. La oss lære å oppnå ren, jevn og sunn hud hjemme og ved hjelp av profesjonelle skjønnhetseksperter. Men først, la oss definere hvilke sykdommer som er og hvorfor de ser ut.

Hudproblemer og deres årsaker

De vanligste problemene er akne. Det kan være wen, svarte flekker, pustler, komedoner, whiteheads, cyster. Med dem møter vi først i ungdomsårene. Så deres skyldige er den hormonelle forandringen av kroppen. Men med avgang av ungdom, går ikke akne alltid bort, så ofte lider menn og kvinner over 20 og flere av dem.

Neste på listen er fet hud og forstørrede porer. Det motsatte problemet - for tørr hud i ansiktet, provoserende irritasjon, følelse av tetthet og peeling. Og de siste pigmentene, de legger heller ikke til tilnærming.

Hva er årsakene til at ansiktshuden lider:

 • poreforurensning og clogging;
 • forstyrrelser av talgkjertlene;
 • usunt kosthold;
 • stress,
 • røyking og alkohol;
 • bruk av upassende kosmetikk;
 • ukontrollert medisinering;
 • påvirkning av for høye eller lave temperaturer.

Også ulike sykdommer som påvirker stoffskiftet, påvirker mage-tarmkanalen og det endokrine systemet på huden. Den første fasen på vei til vakker hud er eliminering av skadelige faktorer, samt behandling av sykdommer som påvirker utseendet. Uten dette vil alle manipulasjoner ikke være like effektive, og problemene kommer tilbake igjen.

Populære kosmetologiske ansiktsbehandlinger

Mange foretrekker salong hudpleieprodukter. Dette er ikke overraskende, fordi en profesjonell skjønnhetspleie vil fortelle deg hvordan du gjør huden ren og hva som passer for deg.

Tenk på de nyeste kosmetiske prosedyrene:

1. Ultralyd ansiktsrengjøring.

Ultralyd fjerner stratum corneum, smuss og svarte flekker, samt overflødig fett. Ultralydrengjøring skader ikke huden og forårsaker ikke smerte, siden bare et tynt lag av epidermis påvirkes. Under virkningen av ultralyd forbedrer blodsirkulasjonen og stoffskiftet i huden. Sesjonen varer i ca 40 minutter, og resultatet er synlig etter den første prosedyren. Du kan gjøre ultralyd rengjøring hver uke, hun har ingen bivirkninger, hun trenger ikke forberedelse og utvinning. Anmeldelser av kosmetologer og klienter seg om denne metoden for omsorg er veldig gode.

2. Laser rengjøring.

Strålen fjerner dypere lag av huden, eliminerer urenheter og døde celler. Denne metoden er mer effektiv, men samtidig mer traumatisk enn ultralydrengjøring. Fordelene ved laserskalering er en langvarig effekt (opptil 3 måneder) og muligheten for å kvitte seg med alder flekker, akne, arr og fine rynker, som ikke kan oppnås ved hjelp av ultralyd.

3. Støvsuging av ansiktet.

Ved hjelp av vakuum fra porene som om suget smuss, fett, ål og svarte punkter fjernes. Negativt trykk forbedrer blodsirkulasjonen og akselererer prosessen med regenerering av epidermis. Støvsuging er smertefri og trygg, men krever noen forberedende og avsluttende prosedyrer, på grunn av dette er varigheten mer enn 1,5 timer. Du kan bruke den en gang i måneden. Denne metoden er kontraindisert i nærvær av sterke utslett, dermatitt og rosacea. Så, hvis du har slike problemer, må du velge en annen måte, for eksempel kryoterapi.

4. Kryoterapi eller kryomassasje.

Du kan gjøre ansiktet ditt helt rent med flytende nitrogen. Effekten av kryoterapi skyldes påvirkning av svært lav temperatur (-180 ° C), under påvirkning som bakteriene er ødelagt og betennelse er fjernet. Kald stimulerer blodsirkulasjonen og metabolske prosesser under huden, og normaliserer sebumsekresjonen, og porene smals. Med hjelp av kryoterapi kan bli kvitt akne, skinne, alder flekker, arr. Selv ut hudton, forsvinne fine rynker.

Varigheten av kryomassasjonen er 10 minutter. Resultatet skal vises etter første søknad. Kurset er 10-15 prosedyrer, det må gjentas 2 ganger i året. Det viser seg litt dyrt, men fordelene med mye kryoterapi. Men det er noen ulemper: det kan være en ubehagelig brennende og prikkende, og etter økten blir ansiktets hud rød for en stund. Nitrogenbehandling er kontraindisert for personer med kardiovaskulære sykdommer, smittsomme og inflammatoriske prosesser, samt i nærvær av allergier.

5. Mekanisk rensing.

Dette er en veldig effektiv, men radikal måte. Rensing av porene og smuss utføres av en skjønnhetspleie med hånd og spesialverktøy. Før mekanisk rengjøring er det nødvendig å oppnå porrens åpning ved hjelp av damp eller krem, og på slutten - deres innsnevring, så tar det nesten en time.

Etter denne prosedyren blir huden rød og irritasjon passerer ikke i flere dager. Det er fortsatt en risiko for å komme til den dårlige mesteren, hvoretter arrene vil forbli. Men i hendene på en profesjonell, med vanlig bruk, er resultatet veldig positivt: akne, hudormer og svarte prikker forsvinner helt, ansiktets hud blir glatt og fløyelsaktig. Et annet pluss av denne metoden er relativt lav pris. En god effekt er i stor grad avhengig av skjønnhetens skjønnhet. Derfor ta ditt valg seriøst. I det minste må du lytte til kundeanmeldelser om denne veiviseren.

Vakkert ansikt hjemme

Hvis du ikke har mulighet til å besøke salongen, kan du ta vare på ansiktet ditt hjemme. For eksempel utfører selvstendig mekanisk rengjøring. Faser av prosedyren:

 1. Vask av sminke og smuss fra ansiktet (du kan bruke sminkefjerner).
 2. På et rent ansikt, bruk en skrubbe eller maske for å rengjøre huden. På samme tid, gjør en mild ansiktsmassasje, men ikke gni hardt, for ikke å skade.
 3. Oppnå poreåpning ved hjelp av varme kompresser eller dampbad. Ansiktet du trenger å holde over dampen, dekket med et håndkle, 10-15 minutter. Temperaturen skal ikke være for høy, slik at du ikke brenner deg selv. I vannet kan du legge til et avkok av kamille, mynte, horsetail eller yarrow. De lindrer irritasjon og akselererer blodmikrocirkulasjonen.
 4. Når porene åpnes, fortsetter vi med fjerning av svarte flekker og sebaceous plugger ved hjelp av et lett trykk, ved periodisk tørking av ansiktet med peroksid. Hender, selvfølgelig, må vaskes grundig og behandles med alkohol. Du kan pakke fingrene med en klut fuktet med hydrogenperoksid.
 5. Etter rensing, tørk ansiktet med alkoholkrem og en isbit for å begrense porene. På slutten må du bruke en nærende eller fuktighetsgivende krem. Du kan bruke hjemmelagde ansiktsmasker.

Husk at slike manipulasjoner ikke kan utføres hvis du har alvorlig akne, dermatitt og betennelse.

Støvsuging kan gjøres hjemme hvis det er et spesielt apparat. For å gjøre dette må du også dampe huden, og deretter i 10 minutter for å kjøre på problemområdene med denne enheten. Hvis du ikke liker eller er redd for å presse akne, kan du bruke hjemmelagde skrubber. Teknikken vil være den samme som ved mekanisk rengjøring (for å rengjøre ansiktet, for å åpne porene, for å påføre skrubbe før tørking, og deretter å vaske av og lukke porene).

For peeling hjemme, kan du bruke brus, salt eller sukker. De er blandet med honning, rømme, krem ​​eller skum, og blandingen masseres inn i ansiktet. Det er viktig å gjøre alt forsiktig for ikke å skade huden. Fuktighetsgivende hjemmelagde masker kan fremstilles av olivenolje og eggeplomme. For tørr hud, havremel og melk masker er nyttig.

Tips for vakker hud

For å holde huden jevn og sunn må du følge noen regler. Og de vil være nyttige selv for de som har helt ren hud.

 • Ikke glem å vaske, spesielt før sengetid. Det er bedre å rengjøre huden ved hjelp av spesielle geler eller skum.
 • Enhver type hud trenger hydrering og ernæring. Husk derfor om krem, masker og lotioner. Spesielt nyttige produkter med naturlige ingredienser.
 • Bruk en skrubbe ikke mer enn 2 ganger i uka.
 • Velg kosmetikk i henhold til alder og hudtype.
 • Ikke glem om et sunt kosthold, så vel som mye vann. Kroppen trenger vitaminer og sporstoffer.
 • Unngå hypotermi og langvarig eksponering for sollys.
 • Husk sunn søvn. Det skal vare minst 8 timer.
 • Å være vakker og sunn - gi opp dårlige vaner.
 • Unngå stress. De er dårlige for tilstanden til huden og hele kroppen.

Rengjør huden hjemme

Ren hud, et løfte om tillit. Alle har lyst til å se i speilet og se en sunn matte hud. I dag er det mange måter å kvitte seg med dette problemet en gang for alle. Du trenger ikke å glosse over problemet, du trenger bare å kurere det.

De første hudproblemer begynner med puberteten. Etter en viss periode, for noen mennesker, er alt normalisert, mens for andre akne, forsvinner ikke "blomstringen" av huden. Hvorfor har noen jevn hud, mens andre har problemhud?

La oss se på årsakene til problemhuden.

• Usunn livsstil (røyking, søvnmangel)
• Naturlige faktorer (varm sol, vind, hardt vann, frost)
• Forurenset økologi
• Problemer med metabolisme
• Daglig belastning på huden (pulver, fundament, støv)
• Feil omsorg (overdreven vasking, feil utvalgte hudpleieprodukter)
• Mekanisk skade som påvirker hudtekstur (selvklemmende finner, plukking, etc.)
• Feil ernæring (overdreven forbruk av krydret, søtt, næringsmiddel)

For at huden skal være matt med jevn lettelse, uten feil, trenger den konstant pleie.

Før du går i gang med aktive handlinger, er det viktig å avgjøre hvilken type hud du har, det er fire av dem: normal (sunn), fet, tørr og kombinert.

Fet hud

Med riktig pleie vil jevn hud med en "fettete fabrikk" se sløv og vakker ut. Betennelse og glans vil stoppe. Overaktive sebaceous kjertler og et tykt lag av epidermis - årsaken til din lidelse. På grunn av god smøring på fet hud, ser rynker ut senere enn i andre typer.

Faktorer som du kan bestemme fet hud på

• Etter litt tid etter vask vises en fettig glans på ansiktet.
• Sminke opp "bokstavelig talt" en time etter påføring.
• Porene blokkert av komedoner
• hovne åpne ansiktsporer

seborrhea

I tilfelle din patogene patologiske natur er seboré. Seborrhea er preget av økt sebaceous kjertelaktivitet og endringer i sammensetningen av talg. Hvis purulente utslett blir observert med seboré, har seboré allerede gått i akne, og du må snarest kontakte en hudlege.

mat

Hvis du har fet hud, bør du nekte eller redusere mengden varme, søte, fete og krydder matvarer, da disse rettene har muligheten til å stimulere hudkirtler i huden.

Fet hudpleie hjemme

"Fett kremer" er kontraindisert for fet hud. Det er bedre å bruke profesjonell kosmetikk eller en linje for omsorg for fet hud. Anbefalt antiseptisk krem, astringent og astringent virkning, krem ​​som inneholder omega-3 syrer.

Hjemme bør det være en mekanisk peeling. For peeling kan du bruke spesielle skrubber for fet hud og komme i nærvær av en myk børste til ansiktet. Ofte kan du ikke skrelle, det vil føre til et ubalansert arbeid i talgkjertlene, tørking, vil slette lipidlaget av huden. Hyppigheten av prosedyrene avhenger av egenskapene til skrubbingen, følsomheten i huden, intensiteten av den mekaniske effekten på huden. I betennelsesområder eller hudsykdommer; sopp, subkutan myte og noen andre sykdommer, - peeling er umulig.

Riktig rensing. Hygiene bør utføres to eller tre ganger om dagen. Pass på å kjøpe spesialprodukter merket for "fet hud". Såpe, alkoholholdige stoffer, vil øke produksjonen av talgkirtler, noe som bare vil forverre situasjonen. Bruk av skum eller gel bør være en langsom sirkelbevegelse for å gå gjennom alle områder av ansiktet. For å unngå utvidelse av porene, bruk ikke bare varmt eller kaldt vann. Det er bedre å vaske med kontrast, denne prosedyren vil gi huden en tone.

Tørr hud

Tørr hud er tynn og øm. Det er nødvendig å ta vare på det veldig delikat, det tåler ikke alkohol og alkaliske produkter. Såpe, hyppig vask av ansiktet, kan tørke huden og det kommer til og med rynker på det unge ansiktet. I sin ungdom ser hun veldig vakker, matt ut, uten oljeskinn og forstørrede porer, men for at hun skal være vakker så lenge som mulig, trenger hun en riktig valgt omsorg. Med alder produserer sebaceous kjertler ikke lenger nok sebum og uten skikkelig omsorg, blir det dekket av rynker. Jenter kan ikke alltid bestemme hvilken type hud de har. Tørr hud er lett forvirret med en kombinasjon som har tørr hud på bare noen få områder.

Faktorer der du kan bestemme tørr hudtype

• Ugjennomsiktig, rosa, porer er neppe merkbare
• Følelser av tørrhet, tetthet etter vask.
• Etter flere vasker begynner huden å skrelle, grov til berøring
• I kulde vises irritasjon og rødhet

Årsakene til tørr hud er veldig enkle. Hyppig rensing, kosmetikk ikke beregnet på tørr hud. Mangel på vitaminer A, E, C, B. I tørt klima, med lavt fuktighetsinnhold i luften, tørr huden mister fuktighet gjennom epidermis. I det varme klimaet, med brennende sol, bør du definitivt bruke solkrem, og i kulde med en fett eller tonalkrem.

Ta vare på tørr hud hjemme

Når du renser tørr hud, er det viktigste å ikke overdrive det med ansiktsoppvask. Om morgenen er det tilrådelig å vaske med kaldt vann. Det vekker opp huden og forbedrer blodsirkulasjonen. Bruk produkter beregnet på tørr hud. Hydrolipidlag av tørr hud tåler ikke aggressive effekter (såpe, hyppig skrubbing og peeling). De vasker bort beskyttelsesbarrieren på huden, noe som kan føre til dermatitt. For å forebygge sykdommer og øke hudbarrieren, vil en spesiell melk være egnet, etter vask, legg litt på en bomullspute og tørk ansiktet hver kveld. Melk har fett, fukter og regenererer huden fra innsiden. Bør alternere krem, fuktighetsgivende og ernæring. Påfør på renset hud med massasjebevegelser, jevnt uten å strekke huden.

Kombinasjonshud

Kombinert hud bør behandles som to typer hud, tørr og fet. Vår oppgave er ikke å overdrive tørr og ren fra overflødig fettete sekresjon i sonen av fet hud.

Faktorer der du kan bestemme kombinert hudtype

• I en sone er huden skinnende, tilstoppet med komedoner, har et stort antall fettpunkter, og i det andre kan det skrelle av eller være i god stand.
• Ulike soner reagerer annerledes på samme krem.
• I noen områder absorberes kremet raskere, og i andre er det langsommere,
• Ved berøring når det berøres ansiktet, i noen områder forblir en fettete hemmelighet på fingrene, mens i andre er huden sløv og jevn til berøring.

Ta vare på kombinasjonshud hjemme

Ved bruk av pleieprodukter er det tilrådelig å velge med etiketten "for kombinasjonshud." Kremet bør ha fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper, fortrinnsvis med tilstedeværelse av vitamin A, E og naturlige oljer. Tonics for kombinasjonshud vil bli ryddet av støvrester og vil gi friskhet og utstråling. Kremer bør ikke være fettstoffer og alkoholholdige. Alkohol tørker tørr hud og provoserer fett for å produsere fett. En gang hver annen uke hjemme for å gjøre skrubbe, etter rensing, kan huden tørkes av med melk. Målet vårt er å begrense porene, stoppe de inflammatoriske prosessene, regulere funksjonene til talgkjertlene, gjenopprette den normale syrebalansen i huden.

Normal hud

Normal hud (sunn) er den vakreste og problemfri. Det gir ikke mye trøbbel under omsorg, det er mulig å ta vare på henne hjemme. Hvis du er i orden, vil normal hud ikke bli en fett eller tørr type (huden har egenskaper for å endre typen, avhengig av noen faktorer: livsstil, ernæring, helsestatus) og vil forbli vakker og elastisk i mange år.

Faktorer der du kan bestemme normal hud

• Matskinn med jevn lettelse.
• Moderat fettsekret av hudhemmeligheter
• Ingen svarte flekker, porer er knapt merkbare
• Uten arr, akne, akne

Ta vare på normal hud hjemme

Ved rensing, dyrk vask med vekslende varmt og kaldt vann for å holde huden i tone og forbedre blodsirkulasjonen. Bruk bare midler til normal hud, for ikke å forstyrre sunn miljø i huden. Ikke bruk alkohol eller alkaliske såper. På kvelden anbefales det å tørke huden med kosmetisk melk. Det er også nyttig å nærme huden med oljer (kokosnøtt, mandel og druefrøolje vil fungere veldig bra). Siden i løpet av dagen er vår hud aktivt beskyttet, dets reserver må fylles på, gi næring og hvile. Etter å ha rengjort ansiktet grundig, bruk en fuktighetskrem. Fuktighetsgivende og nærende krem ​​skal brukes i sin tur. En dag er fuktighetsgivende, en annen dag er nærende, på denne måten vil huden både nærme og fukte.

Rengjør huden hjemme - video

Nyheter fra vår kosmetikkbutikk

HUDSØKENHET - ET RESULTAT AV KOMPLEKS OG REGELVARP

Alle moderne sminkeartister og skjønnhetsspesialister oppgir klart at huden ikke kan være sunn uten skikkelig omsorg. Kriteriene ved hvilke hudpleieprodukter er valgt, er ganske forskjellige. Hovedkriteriene er typen hud og dens alder. Komplekset av aktiviteter inkluderer flere grunnleggende prosedyrer rettet mot rensing, toning, ernæring og beskyttelse.

FACE MASKS - FAST AID

Alle, uten unntak, drømmer kvinner om å se vakre alltid! Uansett om en kvinne er 20 eller 60 år. Men i hverdagen er det ikke hver kvinne som har fri tid, som du kan bruke til deg selv og din hud, samt gratis penger som du kan betale for i salongen. Derfor har vårt firma "Meytan" utviklet for representanter for det rettferdige kjødet en rekke masker som kan forbedre hudens ytre tilstand og tone opp den indre tilstanden til huden.

HVORDAN FÅ RID AV MIKKE CIRKLER OG VESKER I ØYENE? EFFEKTIV LØSNING FUNNT.

Hver dag begynner den vakre halvdelen av menneskeheten med forsøk på å korrigere hudfeil ved hjelp av ulike kosmetikk. Hudproblemer, inkludert "poser" og sirkler under øynene, er et problem for de fleste kvinner. Hva må gjøres for å ikke maskere dette problemet, men å løse det? La oss definere en integrert tilnærming og begynne å bekjempe disse manglene, slik at utseendet er åpent og friskt!

Rengjør huden hjemme

For hver kvinne er det viktig at ansiktet hennes alltid ser friskt og rent ut. En av de mest nødvendige prosedyrene for å opprettholde en ren og jevn hud er peeling. Peeling prosedyren bidrar til å fjerne døde hudceller, rense porene og gi ansiktet et strålende utseende. Den kosmetiske industrien produserer mange masker, kremer med effekten av peeling, slikt verktøy kan velges i hvilken som helst priskategori. Ikke den verste effekten har masker gjort hjemme fra naturlige ingredienser.

Bruk skrubbe er best om kvelden før sengetid. Ansiktet må rengjøres av sminke, slik at huden blir litt fuktig. Maskskrubbe pålegger ansiktet med ryddige massasjebevegelser. Ikke bruk skrubemiddel rundt øynene, huden er veldig tynn, og skrubben kan skade den.

Hjemmelaget ansiktsskrubb gjøres oftest på grunnlag av kaffegrunn. Regelen med å bruke kaffegrunn er følgende: for ansiktet, brukt kaffe, dvs. Den som forblir i kaffemaskinen eller turken etter å ha tilberedt drikke, og for kroppen - frisk, ikke brygget. I brygget kaffe er det nesten ingen koffein, noe som kan føre til for høyt blodtrykk. For kroppen (spesielt for problemområder) er en slik økning i blodsirkulasjonen nyttig, men når du skiller ansiktet, er det bedre å unngå det.

En effektiv ansiktsskrubbsmaske oppnås ved å blande kafferom med meieriprodukter - hestekjøtt og rømme eller krem. Det er umulig å gi en nøyaktig andel, hovedkriteriet er en konsistens som er praktisk for bruk. Det anbefales å forlate en slik maske på ansiktet i 10-15 minutter, skyll deretter med varmt vann. På samme måte blir masker laget - scrubs basert på kaffegrunder med frukt - banan, jordbær, aprikos.

Utmerkede resultater oppnås ved peeling, som ligger til grunn for fruktsyrer. Selv i det gamle Egypt, rengjort kvinnene huden ved hjelp av fruktjuicer eller vin sediment. Noen moderne industrielle kosmetiske masker for peeling er basert på fruktsyre: appelsin, sitronsyre, vinsyre. Peeling frukt syre hjemme er å påføre ansiktsmasker, laget av sure frukter og bær. Populære masker fra frukt med tilsetning av yoghurt, rømme, havremel. Før du setter på ansiktet, ikke glem å hogge frukt, bær og havremel i en blender!

Bruk av hjemme masker for peeling er svært effektiv, huden etter slike prosedyrer blir ren, delikat, forynget. Utfør denne rensingen ukentlig og glem problemhuden for alltid!

Hvordan rengjør huden: En detaljert veiledning

Hvis du følger skjønnhetstrendene, vet du at innsatsen nå er naturlig. Som et resultat er hovedrollen spilt av helsen til huden: det er ikke lenger mulig å skjule feilene under fundamentet. Men hva om du lider av en overflod av svarte flekker og utslett? Ikke bekymre deg, i denne publikasjonen vil vi vurdere alle måtene å lage ren ansiktshud.

Hvorfor gjør acne og akne

Utsløpet grieves ikke bare tenåringer: selv voksne klager på akne, dekker ansiktet, ryggen, brystet og i noen tilfeller hender. Sykdommen er vanligvis forårsaket av overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene, noe som fører til dannelsen av overbelastning i porene. Situasjonen forverres hvis du forsømmer peeling, fordi overflod av døde celler ikke bidrar til helsen til huden. Ytterligere faktorer inkluderer følgende:

 • hormonelle nivåforstyrrelser;
 • feil diett
 • tar en rekke medisiner (kortikosteroider, androgene medikamenter, OK).

Studier har vist at 70-90% av menneskene gjennom livet står overfor hudutslett. Mange klarer å takle akne og akne med benzoylperoksid, men stoffet har en aggressiv effekt. Hvis du ikke lider av en alvorlig form for sykdommen, er det mer milde metoder som står til din disposisjon.

Grunnleggende behandling for problemhud

Pleie for problematisk ansiktshud inneholder kjente grunnleggende prosedyrer, men økt oppmerksomhet blir betalt for egenskapene til denne typen hud.

Vi vasker ordentlig

Utfall kan oppstå på grunn av at du gjør feil i en hygienisk prosedyre kjent fra barndommen. Vær oppmerksom på følgende regler for vasking:

 1. Ikke forsøm din morgenvask, og tenk at ansiktet ditt ikke ble skittent om natten. Hvis du ikke vasker håret hver dag, faller noen stylingprodukter på puten, og fra den til huden. Resultatet er tilstoppede porene, fordi mange jenter om morgenen bare skyll ansiktet med vann.
 2. For å rense smuss, ta en liten mengde skum eller gel for vask og tørk huden forsiktig i 30-45 sekunder. Det er så mye tid som trengs for å forhindre dannelsen av trafikkorker. Men unngå overdreven friksjon, ellers vil rødhet og peeling ikke holde deg venter.
 3. Vannet skal være knapt varmt: elskere av høye temperaturer vil bli utsatt for overdrying. Kaldt vann stimulerer om morgenen, men under sin handling åpner porene ikke, og du klarer ikke å klare hovedoppgaven.
 4. Frekvensen av vasking spiller også en rolle: 2-3 prosedyrer per dag er tilstrekkelig. Eiere av fet hud gjør en feil, altfor iøynefallende, fordi ved kontinuerlig fjerning av fett jobber kjertlene enda mer aktivt. Hva om selv etter vasking av ansiktet ditt ikke ser ut til å være rent nok? Tørk det med en lett tonic uten alkohol.
 5. Skyll av skummet eller gelen du bruker. Uansett hvor høy kvaliteten på det kosmetiske produktet, kan rester tette porene.

Når du fullfører den hygieniske prosedyren, må du ikke gni huden med et håndkle, men flekk for å unngå tidlige rynker.

Gentle rensing

For å forbedre tilstanden til integumentet, ta vare på mild rensing. Du kan kjøpe ferdige geler til vask eller lage et verktøy med egne hender. For det andre alternativet vil du trenge:

 • 1 ss. l. oppvarmet kokosnøtt olje;
 • 3 ss. l. honning;
 • 2 ss. l. eddik;
 • 2 kapsler probiotika;
 • 20 dråper tea tree essensielle olje.

Bland ingrediensene, hell i en glassbeholder og sett på et kjølig sted. Bruk som gel for vask om morgenen og kvelden.

Masker mot betennelse

For å fjerne betennelse, gjør masker med honning, legg til yoghurt eller essensielle oljer. Prøv følgende oppskrifter:

 1. Til 1 ts. honning, legg til like mye hjemmelaget yoghurt (et butikkprodukt med fargestoffer, konserveringsmidler og smaker vil ikke fungere). Påfør den resulterende massen på ansiktet, la det fungere i 10 minutter, skyll.
 2. Lag en blanding av 2 ss. l. honning, 1 ts. oppvarmet kokosnøttolje og ½ ts. kanel. Rør på huden, unngå kontakt med øynene. Handlingstid - 10 min.

Gjenta prosedyren 2 ganger i uken for å få effekten.

Ikke glem at hjemmelagde masker har noen ulemper: i motsetning til ferdige produkter, passerer de ikke testing for hypoallergenicitet. Før du lager en maske, påfør en liten mengde av blandingen på huden bak øret og vent 24 timer.

For alvorlige utslett, berik blandingen med et par dråper tea tree essensielle olje.

Scrubs for problem hud

Ikke gjør uten vanlig eksfoliering, fordi akkumulering av døde vev bidrar til akne. Bruk ferdige scrubs eller gjør dem selv, tar rørsukker eller havsalt. Du vil også trenge en base som de følgende produktene passer til:

 • honning;
 • tykk kefir;
 • smeltet kokosnøttolje.

Forberede skrubbeblandingen 1 ss. l. exfoliator med 1-2 ts. Foundation, bruk deretter blandingen på ansiktet og masser forsiktig i en sirkelbevegelse. Overdreven nidkjøring er ikke nødvendig, da mikrogap vil øke sannsynligheten for infeksjoner. Gjenta prosedyren 2 ganger i uken, du vil forbedre tilstanden til integumentet.

Selv forsiktig skrubbing bør ikke gjøres i perioden med akneforverring: partikler skader inflammerte integrasjoner.

Hvilke vaner må revideres

For å bli kvitt utslett er det ikke nødvendig å ty til salongprosedyrer eller kjøpe dyre midler. René Rulo, en ekspert dermatolog som jobber med Hollywood-stjerner, anbefaler å begynne å revidere hverdagsvaner. Legg merke til følgende:

 1. Ikke vask ansiktet med såpe og kast gelen eller skummet, hvis du har tørrhet i huden etter bruk. Disse produktene fjerner laget av talg og oljer som kroppen produserer naturlig. Resultatet er dehydrering, og cellene trenger fuktighet. Med overdreven hud er akneutslett økende, og du kan glemme strålende helse. For å holde ansiktet jevnt og rent, start med det riktige valget av rensemidler: Pass på at flasken sier "Ingen sulfater" på flasken.
 2. Gi opp kosmetikk med alkohol. Mange mennesker liker følelsen av renhet etter deres anvendelse, men ingrediensen tørker huden, noe som fører til akkumulering av døde celler. Da tetter de seg i porene, hvor sebum akkumuleres - et ideelt avlsmiljø for bakterier.
 3. Ønsker du å se et rent og vakkert ansikt i et speil, bruker du kluter for å fjerne sminke? Men Rene Roulot advarer om at effekten er motsatt av ønsket. Sminkeservietter renser ikke huden tilstrekkelig, og smuss og rester av kosmetikk smøres på huden. Dermatologer sier at du også kan bruke ansiktsvask og ikke vaske den av med vann! Slike kluter er bare egnet for å fjerne sminke fra øynene, og prosedyren skal fullføres med vasking. Samtidig er det umulig å gni øyelokkene: mekaniske effekter er ødeleggende for sensitive deksler i dette området, og for tidlig rynker vil ikke holde deg venter. Bare bruk et serviett i 20 sekunder. og fjern sammen med makeuprester.

Ved hjelp av råd fra Rene Roulot, kan du legge merke til en endring i et par måneder.

Hvordan velge kremer og bruk dem riktig

Hva skal være en dagkrem som forbedrer tilstanden til integumentet? Dr. Deborah Palmer, en lege fra New York, sier: Hvis du lurer på hvordan du skal lage et rent ansikt uten pigmentering, bruk UV-beskyttede produkter. Påfør dem 365 dager i året, selv om du ikke kommer til å tilbringe mye tid ute. Men når du velger, vær oppmerksom på tekstur av produktet slik at det ikke er for tett: ellers kan blokkering av porene ikke unngås.

I løpet av dagen vil det være behov for solbeskyttelsesprodukter, siden morgenkrem er ikke nok. Faktum er at substansene som tjener som en barriere for ultrafiolett stråling, disintegreres under solens virkning. Sebum påvirker også dem, så i andre halvdel av dagen forblir integumentene forsvarsløse. For ikke å bruke nye lag med krem, bruk mineralpulver med SPF-filtre: du oppdaterer sminke og sikrer hudens helse.

Dermatologer sier at bruk av en serie dyre produkter fra merkevaren ikke er nok. Det er viktig å velge produkter som passer til din hudtype, og ikke følge råd fra en venn eller tro på reklame.

Ikke bruk en krem ​​om morgenen og kvelden, fordi du på begynnelsen av dagen trenger et middel for å beskytte huden mot ytre påvirkninger: Dekorativ kosmetikk, smuss, ultrafiolett, legger ikke til skjønnhet og helse. Som et resultat, frie radikaler skade celler, og fett plugger form i porene. For å unngå et slikt prospekt, velg antioksidantprodukter eller supplere virkningen av hovedproduktet med serum.

Pass på å bruke nattkrem! Kanskje du ofte forsømmer prosedyren, og tenker at integlene skal "puste". Men om natten krever huden spesielt fuktighet: uten å bli utsatt for aggressive miljøforhold, vil de bli aktivt gjenopprettet, og regenereringsprosessen er umulig uten tilstrekkelig væskeinnhold. Mangelen på fuktighet fører til overdreven sebumproduksjon, hvorpå tilstopping av porene ikke tar lang tid.

Anbefalinger fra spesialister

Vurder hvordan du gjør ansiktet ditt rent hjemme, lytt til anbefalingene fra eksperter:

 1. Ikke rør det om dagen, fordi Dr. Julia Tsu, en hudlege fra New York, advarer om fare. Hvis du berører huden med fingrene, bidrar det til spredning av bakterier, som er fulle av utslett. Og de som ikke kan motstå og ikke klemme en pimple, risikerer å bli arr.
 2. Tror du at rikelig bruk av pleieprodukter vil ha nytte? Men når du blir spurt hvordan du gjør ansiktet helt rent, svarer legene: Prøv ikke alle pleieprodukter du ser på butikkhyllene. Når du bekjemper akneforverring, er 1-2 medisiner nok. Når problemet går bort, begrense deg til vaskegel, dag og nattkrem, fuktighetskrem, beroligende masker og skrubbe.
 3. Dermatologen Janet Pristovski, en utøver i New York, på bakgrunn av 30 års observasjoner, konkluderte med: Klienter som hadde svampe for pulver minst en gang i uka klaget mindre av svarte flekker og akne. Penslene som brukes til skygger, skal skylles hver 2. uke, og resten - månedlig. Hvordan lage et ansikt rent og vakkert hjemme? Tenk på hygiene.
 4. Hold styr på hvilke produkter som brukes på håret. Når trådene faller på ansiktet, er en del av stylingsmiddelet på huden, så gel eller leppestift for håret forårsaker akne på pannen. Ikke glem å bytte putetaske ukentlig, ellers vil fettet fra håret falle på ansiktet: Utseendet på utslett vil være naturlig.

Sann, slike anbefalinger vil ikke være et paradigme: I kritiske dager møter de fleste kvinner utslett. Årsaken er en endring i hormonnivået når mengden østrogen reduseres, og testosteron forblir det samme. Dette påvirker sebaceous kjertler, og snart har du klager på smertefull akne. Selv kjendiser som har råd til å henvende seg til spesialister, løser ikke alltid problemet: nylig har Krissy Tygen lagt inn bilder på "Instagram" hvor du kan se en ikke-ideell hudtilstand. Ikke vær opprørt hvis flere dager i måneden klager du på ufullkommenheten til integumentet, fordi akne vil forsvinne av seg selv.

Kampen for en ren og vakker hud er en langsiktig prosess, så det er viktig at endring ikke forårsaker ubehag. Slik at du har tid til å bli vant til de nye reglene, introdusere dem 1 per uke: Først må du lære å ikke røre ansiktet med skitne hender, og deretter gjennomgå arsenalet av pleieprodukter. Over tid vil du danne nyttige vaner og følge dem uten å tenke.

Lær mer om hvordan du lager en ren hud, kan du fra videoen:

Hvordan eliminere utslett

Hvis tenårene er over, og du fortsatt lider av akne og utslett, ville den beste løsningen være å konsultere en hudlege. Han vil avgjøre hva som forårsaket problemet og fortelle deg hvordan du gjør ansiktet rent og jevnt. Når du ikke klarer å konsultere en spesialist, trenger du flere stoffer for å behandle akne:

Legemidlet er lett å bruke, og viktigst, at dets handling du vil se umiddelbart.

 1. Behandle det berørte området med en salicylsyre rensende tonic.
 2. Påfør stoffet med benzoylperoksid: Effekten blir ofte ledsaget av rødhet og irritasjon, men de forsvinner etter noen dager. Når det gjelder rusmidler med dette stoffet, er det lite valg i Russland. På apotek vil du kjøpe krem ​​"Baziron"; nettbutikker vil tilby mer gunstige verktøy, for eksempel inneholder Acne Free-linjen alt du trenger.
 3. Siden bensoylperoksid får tørrhet, må du fullføre prosedyren ved å bruke vanlig fuktighetskrem. Pass på at tekstur ikke er for tett, ellers vil produktet tette porene.

Har du bestemt deg for å bli med Baziron? Verktøyet er aggressivt, så bruk det på de berørte punktene. Unngå kontakt med øyenbryn og hår, ellers kan de lyse. Behandle ansiktet en gang om dagen for å unngå sterk tørking.

Når huden reagerer på bruk av Baziron med overdreven rødhet, fortynnes den med vann til konsistensen av lotionen.

Det kan hende du tror at jo mer du bruker midler, desto effektivere blir behandlingen. Og gjør en feil! Dermatologer advarer om at overdreven omsorg gjør ikke mindre skade enn fraværet. Siden overflod av stoffer vil forårsake irritasjon, følg grunnleggende ordningen. Det er lov å legge til masker:

 • fra kosmetisk leire, siden den trenger inn i porene og eliminerer korkene;
 • fra kjølt havregryn i vann med sitronsaft tilsatt (kan overlates over natten);
 • Jordbær med hjemmelaget yoghurt, blandet i like store mengder, og eksponeringstiden vil være 15 minutter.

Klem det samme akne eller akne bør ikke være fordi du har risiko for infeksjon.

Siden utslett er et symptom på en sykdom, bør du konsultere en spesialist hvis det er mulig for å finne ut nøyaktig årsaken til problemet.

Hvordan bli kvitt sorte prikker

Problemet med svarte flekker bekymrer ikke bare tenåringer, og å bli kvitt huddefekten er vanskelig. Ekstrudering ødelegger ditt utseende og øker sannsynligheten for infeksjoner, og gir også et tvilsomt resultat. Det hjelper bare de som klager bare på et par akne, men hva om utslett dekker hele T-sonen?

Dermatologer advarer om at bruk av skrubber ikke vil fungere. Rachel Nazarian, en praktiserende New York-lege, forklarer: prikker vises når det er tid for døde celler og bakterier å tette seg. Som et resultat kommer sebum ikke ut og begynner å akkumulere, sakte å flytte pluggen til overflaten av integumentet. Etter kontakt med oksygen i luften, begynner den å oksidere, skaffe seg en mørk farge.

Du bør ikke tenke at utseendet på sorte prikker er forbundet med utilstrekkelig hygiene: Hvis du begynner å gni ansiktet ditt frantically med scrubs, vil du legge til problemer med mikrotrauma.

Bli kvitt hudormer med salisylsyre. Det kan være en del av midler for vasking, men det beste resultatet vil gi de produktene du forlater i noen timer. Tross alt, jo lengre effekten av det aktive stoffet, desto raskere vil du legge merke til forbedringer! Advantage Acne Spot Treatment gel fra Clean-merket har bevist seg godt Klar: i tillegg til hovedkomponenten inneholder det ekstrakter av heksehasel og kanel, som normaliserer aktiviteten til talgkjertlene. Hvis du vil spare, tørk ansiktet med salisylsyre, og ikke glem den påfølgende hydrering.

Etter flere ukers bruk vil en del av de svarte ålene oppløse, og de resterende pluggene vil falle i størrelse.

I tillegg til salicylsyre trenger du produkter med retinoider. Eiere av sensitive deksler er forsiktige med dem, men kosmetiske merker har utviklet milde alternativer. RetAsphere 2-i-1 Retinol Nattkrem fra Kate Somerville er nyttig for deg: Selv om det ikke er billig ($ 85), vil det ikke bare bli kvitt svarte flekker, men også forhindre utseende av rynker.

Ikke prøv å fjerne hudfeil ved å klemme, ellers risikerer du infeksjon.

Hjem rettsmidler: hvordan du gjør huden ren

Hvis du vil bli kvitt utslett, kan du bruke penger på dyre omsorgsprodukter. Ved hjelp av naturlige produkter løser du selv problemet. For eksempel kan en rensende tonic fremstilles fra vanlig eddik. Bland det med vann i like deler, dypp en bomullspinne i væsken og tørk ansiktet før du legger deg. Som et resultat vil det øverste laget av døde celler oppløse, noe som vil redusere utslett. Men verktøyet må påføres forsiktig, om nødvendig, endre andelen eddik. Du kan ikke bruke den i akutt akne, fordi handlingen vil bli for aggressiv.

Eddik blandes også med honning og sukker, fordi den sistnevnte vil fungere som en naturlig exfoliator. Kornene skraver av døde hudvev fra overflaten av epidermis, men ikke skade huden, som knuste aprikossten eller sovende kaffe. Oppskriften inkluderer grønn te, normalisering av talgkjertlene. For å lage en skrubbe, ta 1 ts. eddik, hell 2 ts. kjølt te, legg til 1 ts. honning. Det gjenstår å legge til 5 ts. sukker, bland og applicer på huden. Gni verktøyet med milde bevegelser, og la deretter stå i 10 minutter.

Lag en myk peeling og lykkes ved hjelp av en havremelmaske. Legg til hovedbestanddelen (2 ss.) 1 ts. sitronsaft og honning, bland og applicer på huden i ansikt og nakke. Etter 15 minutter skyll med kaldt vann; utfør prosedyren 2 ganger i uken. Etter et par måneder vil du legge merke til at utslettene har blitt mindre. Effekten oppnås på grunn av at flak og sitron fjerner døde celler, og honning har en antibakteriell effekt som reduserer betennelse.

Sitron på vakt for skjønnhet

Evaluer egenskapene til en sitron, fordi den inneholder syrer fjerner det øverste laget av døde celler, og vitamin C fjerner pigmentflettene. Gjør følgende masker:

 1. Påfør ferskpresset sitrusjuice til ansikt og nakke, uten å glemme å forhåndstesting for fravær av allergier. Hvis dekslene er følsomme, fortynn væsken med vann. Etter å ha behandlet huden, la masken stå i 10 minutter, vask deretter. Til slutt tørk ansiktet med et stykke agurk for å fukte og myke huden. Utfør prosedyren daglig eller hver 48 timer, og bestemm frekvensen avhengig av reaksjonene.
 2. For samtidig å gi dekker vitaminer, lage fersk juice fra ½ sitrus og 2 ss. l. honning. Handlingstid - 20 min.
 3. En del av ansiktet forblir eksfoliering, da fjerning av døde celler kalles. Akkumulerer på overflaten av integumentet, påvirker de effekten av kosmetikk, fordi de ganske enkelt ikke trenger inn i stratum corneum. Også døde celler forurenser porene, og hyppigheten av akne øker. Du vil bli hjulpet av en blanding av sitronsaft og sukker, tatt i like deler. Etter skrubbe, gni den inn i fuktig hud, og la den stå i 10 minutter. Verktøyet vil være mer nyttig enn vanlige ferdigvarer, hvis sammensetning inneholder knuste aprikoskjerner: I motsetning til dem har sukkergranulatene ikke skarpe kanter og ikke etterlater mikrotraumas på dekslene. Prosedyren gjentas 1-2 ganger i uken.

Nøkkelen til ytelse vil være vanlig søknad. Bare systematisk pleie vil forbedre tilstanden til huden, så vær tålmodig og ikke forvent umiddelbar transformasjon. Etter noen måneder vil du legge merke til fremgang!

For å lære mer om hvordan du rengjør huden din med sitron, se videoen:

Gurkemeie - en naturlig rensemiddel.

Hvis du har små akne arr på ansiktet ditt, vil du gjøre dem mindre merkbare med gurkemeie. Den inneholder også blekemidler som har en antiseptisk effekt: bakterier vil ikke formere seg i blokkerte porer, og risikoen for betennelse vil redusere. Følgende masker hjelper deg:

 1. Bland 1 ss. l. gurkemeiepulver med en liten mengde ananasjuice for å få en kremaktig konsentrasjon. Påfør blandingen til ansikt og nakke, la det tørke, vask deretter med vann ved romtemperatur. Gjenta 2-3 ganger i uken, og akne vil forsvinne.
 2. Prøv indiske skjønnhetsreceptene ved å blande basestoffet med kikertmel. Blandingen påføres ansiktet, hvorpå den får tørke. Vent en annen 5-10 minutter. og fjern rester ved vask med varmt vann. Når masken myker, gjør du lette sirkulære bevegelser. Gjenta hver uke.

Masker med gurkemeie kan ikke holdes for lenge på ansiktet, ellers blir det gulaktig.

Fuktighetsgivende og desinfiserende egenskaper av honning

Hvordan å gjøre ansiktet var rent og glatt? Honning er uunnværlig, fordi den fukter huden helt. Du forhindrer tidlig dannelse av rynker, bli kvitt akne og betennelse, gjør huden elastisk. Vedta følgende hjemmelagde maskeoppskrifter:

 1. Produktet kan brukes i ren form, men først foreta en test for allergi. Bruk en liten mengde til området bak øret og vent 24 timer. Hvis ubehagelige symptomer ikke oppstår, fortsett med prosedyren. Gjenta det ukentlig.
 2. For å få huden til å bli frisk, legg til 1 ts. Hoveddelen av 2 ts. melk (helst hjemme). Deretter legger du til 1 ts. kikærter mel, blande. Varigheten på masken er 20 minutter. Gjør det hver 7. dag, og etter et par måneder vil du legge merke til forbedringer.

Honning bidrar også til helbredelsen av små sår, slik at den kan brukes til peeling av deksler.

Kok brus: bli kvitt døde celler

I kampen for skjønnhet, ikke glem verktøyet, som finnes i ethvert kjøkken. Antiseptiske og anti-inflammatoriske effekter av brus vil bidra til å finne et strålende helseutseende, og eksfolierende egenskaper vil bli kvitt smuss i porene og døde celler. Sammensetningen av blandingene vil være enkel med enkelhet:

 1. Hvis du ikke klager på integritets følsomhet, bland 1 ts. grunnleggende komponent med en like mengde sitronsaft. Påfør ansiktet, gni lett i sirkulære bevegelser, skyll. Fjern overflødig fuktighet ved å suge dekslene med et mykt håndkle. Var handlingen for aggressiv? Erstatt sitronsaft med destillert vann. Gjenta 2 ganger om 7 dager, se hudens reaksjon.
 2. Soda er blandet med honning, tar komponentene i like store mengder. Behandle lett fuktig hud, og la masken stå i 1 min. Til slutt, vask med kaldt vann for å begrense porene. En ukentlig innvirkning er nok for deg å legge merke til forbedringer i 8-10 uker.

Bruken av natronatur normaliserer pH i integumentet, noe som er viktig for å opprettholde en sunn hud.

Eksotisk papaya for ansikts skjønnhet

Masker med papaya frukter vil forbedre tekstur av huden og lindre smuss. Deres eksfolierende handling vil også vær så snill med mildhet: Selv eiere av følsomme integrasjoner, som tradisjonell skrubbing er kontraindisert, vil ikke klage på resultatet. Det er nok å ty til følgende metode:

 • skive moden frukt;
 • legg til 1 ts. honning og en like mengde sandeltrepulver;
 • Påfør blandingen på ansikt og nakke, la det fungere i en halv time;
 • vask huden med rosa vann;
 • gjenta ukentlig.

Ingrediensene for denne masken er ikke like billig og tilgjengelig som i tidligere oppskrifter, men resultatet vil være på toppen.

konklusjon

Hvis du vil glemme utslett på huden, bør tilnærmingen være omfattende. Ikke se etter "magi" betyr at stolthet produsentene: Det er ikke noe produkt som kan forvandle deg i blinkende øye. Kostvaner og særegenheter i hudpleie påvirker hudens helse, så vurder livsstilen din. Bruk også masker og skrubbe fra hjemmelagde produkter, men forvent ikke umiddelbare resultater: det vil ta noen måneder å forbedre. Ha tålmodighet, og snart vil vennene dine spørre deg hvordan du gjør huden ren og glatt hjemme!

Flere Artikler Om Typer Acne