Begynte å legge merke til svarte flekker på ansiktet ditt? Vet ikke årsakene til deres utseende, men vil virkelig bli kvitt dem hjemme? Vi vil avsløre den mest interessante informasjonen om dette emnet, samt gi oppskrifter av de beste hjemmelagde masker for å effektivt eliminere denne irriterende mangelen!

Hvilken informasjon lærer du:

Årsaker til komedoner

For å oppnå et stabilt resultat må slike midler brukes i kurs.

Svarte flekker eller komedoner er forstørrede porene i huden, som er blokkert på grunn av akkumulering av talg og små støvpartikler i kanalene. De kan forårsake alvorlig betennelse i epidermis som et resultat av penetrasjon i infeksjonens porer.

De viktigste faktorene som forårsaker komedones utseende på ansiktets hud er:

 • Feil eller utilstrekkelig metode for omsorg for epidermis ved bruk av midler som ikke er egnet for sin type;
 • hyppig bruk av dekorative kosmetikk som bidrar til forurensning og tilstopping av porene;
 • hormon ubalanse (ungdomsår, graviditet, overgangsalder, seksuelt overførbare sykdommer);
 • genetisk predisposisjon;
 • varm sesong i kombinasjon med fet hud;
 • feil livsstil og ernæring (dårlige vaner, misbruk av fet, søt og røkt mat, mangel på fysisk aktivitet);
 • hyppig depresjon og nerve overbelastning;
 • endokrine forstyrrelser;
 • tar prevensjonsmidler.

Generelle anbefalinger og råd

For at masker skal være effektive, må de brukes riktig, med tanke på følgende anbefalinger:

 • Påfør preparatene bare på den tidligere vasket huden i ansiktet, unntatt områdene i nærheten av øynene og leppene.
 • masker vil bli mye mer effektive hvis det er gjort et dampbad som åpner porene før bruk.
 • hold komposisjonene på ansiktets hud skal ikke være mer enn 20 minutter;
 • vask masken av huden bør være mykt vann (filtrert eller kokt) ved romtemperatur;
 • For å oppnå et stabilt resultat må slike midler brukes i kurs - minst 10-15 prosedyrer utført minst 2 ganger i løpet av uken;
 • i nærvær av omfattende foci av betennelse, feberinfeksjoner, mikrotraumas eller allergiske manifestasjoner, er det best å forlate bruken av slike masker.

Oppretter effektive hjemme masker fra svarte prikker

En av de mest effektive sammensetningene som renser porene fra forurensning er masker-filmer basert på gelatin, som er et dyrkollagen, som har en foryngende effekt på huden. Påfør dem med en børste, bare i væske og varme. Når du fjerner en slik film, oppstår dyp porrrensing. De trenger ikke skylling, så de er veldig praktiske å bruke.

gelatin

 1. For å forberede en slik maske, må du ta pulverisert gelatin i mengden en teskje og 8 ss varm melk eller vann. Etter blanding av komponentene får preparatet infusjon for hevning i 40 minutter, hvoretter massen oppvarmes over lav varme for fullstendig oppløsning av gelatinkorrulene. Påfør ansiktet minst 3 lag, da den forrige tørker.
 2. Denne masken består av en teskje pulverisert gelatin, 8 teskjeer varm melk og 1 tablett svart aktivert karbon. Etter blanding av gelatin og melk holdes sammensetningen i en halv time for å svulme, deretter aktiveres kullpulveret til massen og blandes godt til homogen. Påfør masken på ansiktet i 3 lag, fjern metoden for å rive den resulterende tykke filmen.
 3. Som en del av denne masken vil være: en liten, frisk rå agurk, revet på en fin rist, en spiseskje med aloe juice, en pakke med pulverisert gelatine. Gelatin er oppløst i varmt vann, satt på brannen til den er helt oppløst, så får den avkjøles og tilsettes gjenværende komponenter. Ikke glem å blande alt godt og påfør med en børste til huden i flere lag.

Med brus og havsalt

Denne sammensetningen er ikke mindre effektiv mot komedoner, da den danner rent porer, gjør huden myk og revitalisert.

For å forberede en slik maske må du ta en teskje sjøsalt og natron, bland dem og applicer på ansiktssøpt hud med såpe for masserende bevegelser i et minutt. Sammensetningen er igjen på huden i 10 minutter og vasket av med varmt vann.

Med gjær

En slik sammensetning vil hjelpe huden til å returnere en sunn farge, rense den, gi glatthet og silke.

Du må bake myk gjær (en teskje) og tre prosent hydrogenperoksid (4-5 dråper). Etter sliping skal gjæren med hydrogenperoksid få en homogen og tykk masse som påføres i et tett lag på ansiktets hud og tåler ikke mer enn 10 minutter.

Med eple og honning

Frukt syrer og sukker skrubber huden overflaten, rengjør porene fra smuss og døde celler.

Denne sammensetningen omfatter: en teskje smør, 4 ss fersk eplemasse, hakket til puré, 200 ml sitronsaft, en teskje sjøsalt, ½ kopp slipet havregryn og 3 dråper lavendel essensiell olje.

Smeltet smør i et vannbad blandes med epleblanding og salt. Separat kombinere havregryn og sitronsaft, kombiner deretter de to komposisjonene, tilsett lavendelolje og bland blandingen veldig grundig til glatt. Påfør masken på huden i en sirkulær bevegelse, opprettholder vanlig tid, og vask deretter først av med varmt og deretter kaldt vann.

Med honning, protein og havregryn

Denne sammensetningen har en dyp rensende effekt, så det anbefales å bruke det bare på problemområder i huden.

Hakket i en kaffekvern havregryn i mengden av spiseskje, blandet med rå egghvite og en teskje honning. Sette masken på ansiktet, gni den inn i huden. Vask av en slik maske nøye.

Med cornmeal

Denne masken eliminerer skinne, renser, har en antiseptisk og dyp rensende effekt. To spiseskjeer med korn mel fortynnes med en liten mengde varm melk til en tykk masse dannes, hvorpå den påføres huden i sirkulære gnidningsbevegelser. Vask av masken etter at den er helt tørr med kaldt vann.

Med grapefruktjuice

Litt hakket havregryn i mengden av spiseskje kombineres med 50 ml naturlig ferskpresset grapefruktjuice og tillater sammensetningen å blande i 3 minutter. Påfør denne masken på ansiktet skal massere bevegelser. Vask det først med varmt og deretter kaldt vann.

Med protein og sitronsaft

Egenskapene til denne masken består av sammentrekning av forstørrede porene og deres dype rensing. Masken inneholder en spiseskje sitronsaft, 1 rå egghvite og en spiseskje med brunt sukker. Først, slå proteinet til skum vises, legg deretter sitronsaft og sukker til det. Etter fullstendig oppløsning av sukkerblandingen påføres huden. Vask av denne sammensetningen med kaldt vann.

Med leire og ananas

Leire i kombinasjon med fruktsyrer av ananas trekker ut alle porene fra porene, effektivt rengjør dem fra komedoner.

Du trenger: 2 spiseskjeer av hvit pulverisert kosmetisk leire og 2 ss naturlig juice fra fersk ananas. Etter blanding av komponentene, sett massen i kjøleskapet i 10 minutter, hvorpå den påføres på ansiktets hud, tidligere fuktet med kaldt vann.

Med kefir og honning

I tillegg til å rense huden fra svarte flekker, har denne masken en mykning, nærende og lette effekt.

Den består av 2 ts kefir, samt honning, sitronsaft og salt, tatt i mengden en teskje. Etter blanding blir sammensetningen påført ansiktet med masserende bevegelser, spesielt aktive i problemområdene.

urte

En spiseskje av linfrø blandes med en teskje tørket kamilleblomst, malt i en kaffekvern eller mørtel. Hell deretter sammensetningen med kokende vann til en tykk, grøtaktig masse dannes, dekk med et lokk og insister 30 minutter. Den resulterende massen i et tykt lag påfører problemområder i huden. Vask først masken med varmt og kaldt vann.

Med bønner og kaffe

Denne skrubbe masken brukes til å raskt slippe hudens porer fra de svarte flekkene. Den er forberedt på følgende måte. Ta en teskje havregryn i en kaffekvern, samme mengde kaffeområder, ½ teskje fint salt og en teskje malet bønner. Etter å kombinere alle komponentene i en enkelt masse, legg det til ½ spiseskje med fettfattig rømme og bland alt godt. Når du påfører denne sammensetningen på ansiktet, vær spesielt oppmerksom på problemområdene med svarte prikker, og gni massebrønnen inn i disse områdene.

Såpe og salt maske skrubbe

I varmt vann er en bomullspute fuktet, en lakk påføres den og en klype fint salt helles på toppen, hvorpå huden behandles med komedoner med lette sirkulære bevegelser. Vedlikehold en slik sammensetning på ansiktet i ca. 3 minutter, og vask deretter grundig med kaldt vann.

Med ris

En fjerdedel av et glass ris vaskes med kaldt vann, helles i en gryte og helles med vann slik at den dekker det helt. Dekk blandingen med et lokk og legg over natten. Om morgenen blir vannet drenert, og riskornene er knedd med en gaffel for å danne en slurry. Påfør en masse på ansiktet med gnidningsbevegelser.

Med badagi

Badyagi pulver blandes med rå egghvite til en tykk masse og påføres bare på huden med komedoner. Holdtiden for denne masken er ikke lenger enn 5 minutter. Vask av en slik sammensetning med varmt vann for å redusere smerte.

Video: Super effektiv maske fra svarte flekker, lage mat hjemme

Elsk deg selv og ta vare på huden din regelmessig!

Rengjør ansiktet fra svarte flekker hjemme

Nesten hver person har sorte prikker i ansiktet. For å kvitte seg med dem, bruker mange ofte store summer penger på kjøp av ulike skrubber og enheter. Men hvorfor gjør dette? Det er også mulig å rengjøre ansiktet fra svarte flekker hjemme ved hjelp av tilgjengelige verktøy. Og resultatet av deres bruk er ikke verre enn bruk av dyre kosmetikk. Og hvordan du skal utføre rengjøring av hjemmet i ansiktet og hva som kreves for dette, vil du finne ut nå.

Forberedelse for ansiktsrengjøring

Hjem rengjøring av ansiktet fra svarte prikker krever adherence til flere regler. Først, før du utfører prosedyren, er det nødvendig å fjerne alle urenheter fra huden. For å gjøre dette er det ikke nok bare å vaske med varmt vann med såpe. Det er nødvendig å behandle huden med alkoholkrem for å eliminere ikke bare sminke og støv, men også overflødig sebum, noe som fører til tilstoppede porene, noe som resulterer i svarte flekker.

For det andre er det også nødvendig å dampe huden for å åpne porene og forbedre penetrasjonen av de aktive ingrediensene i dem, noe som vil fremme deres dype rensing. Ellers vil du kunne eliminere kun overflateforurensning, nemlig svarte flekker. Men etter noen dager ser de fremdeles ut, fordi kjernen, som dannes i porene, fjerner du ikke.

Etter rensing og damping av huden, kan du begynne å rense den. Å utføre denne prosedyren på flere måter - ved hjelp av skrubber og masker, som ikke bare renser porene, men også bidrar til deres innsnevring.

Nå ser vi på hjemmelagde oppskrifter fra svarte prikker. Men før jeg ønsket å merke tilstedeværelsen av kontraindikasjoner til deres bruk:

 • kupiroz;
 • Tilstedeværelsen av purulente prosesser på huden;
 • Overfølsomhet i huden;
 • irritasjon;
 • brudd på integriteten til huden (sår, kutt, slitasje, etc.);
 • individuell intoleranse mot komponentene som brukes til å fremstille kosmetisk sammensetning.

Tatt i betraktning alle disse reglene, vil rensing av ansiktet fra svarte flekker hjemme være helt trygt for helsen din. Men hvis du forsømmer dem, kan du alvorlig skade huden. For eksempel, hvis det er purulente betennelser i huden, er det mulig at infeksjonen sprer seg til sunt vev.

Og hvis du har sett kupiroz (nærhet til de små kapillærene i huden overflaten) når utsatt for en rekke scrubs kan dannes små blåmerker, indikerer skade blodkar og indre blødninger. Derfor forsøm ikke kontraindikasjoner. Hvis du har dem, er det bedre å søke hjelp fra en profesjonell som kan finne den sikreste måten for deg å bli kvitt sorte prikker.

Hva er bedre masker eller skrubber?

Som nevnt ovenfor kan rensing av ansiktet fra de sorte stedene i huset gjøres med skrubber og masker. Men hvilken er bedre? Det er vanskelig å svare på dette spørsmålet, og de og andre har en positiv effekt på tilstanden til huden og bidrar til eliminering av svarte flekker.

Det er imidlertid nødvendig å forstå forskjellen mellom skrubber og masker. Anvendelsen av den første er rettet mot å eliminere den øvre stratum corneum, med hvilken den øvre kork dannet i porene også elimineres. Og masker bidrar til innsnevring av porene, og derved skyver hele innholdet ut av dem.

Derfor krever fjerning av svarte flekker i hjemmet bruk av skrubber og masker. Først må du grundig rengjøre huden med en skrubb, og gjør deretter en smalende maske umiddelbart. Oppskrifter for deres forberedelse, vurderer vi nå.

Scrubs for rensing av ansiktet: oppskrifter

Å lage en skrubbe hjemme er veldig enkel. Det krever ikke kjøp av dyre komponenter. Alt som trengs for deres forberedelse er i huset ditt, som du kan se for deg selv nå.

Salt og brus

Hjemmelaget oppskrift på å lage en slik skrubbe fra sorte prikker er enkel. Trenger å ta 1 ts. salt og natron, bland dem og legg til litt krem. Deretter skal den preparerte blanding gni i renset ansikt i flere minutter og deretter igjen for en dypere effekt i 10 minutter. Neste, skrubbe for å vaske av med kaldt vann.

Det skal bemerkes at når du bruker denne skrubbingen, kan det være en liten brennende følelse. Hvis, ettersom behandlingen påvirker huden, vil den øke, vent ikke til den angitte tiden går. Vask av tidligere, ellers vil det oppstå irritasjon.

Denne oppskriften for å lage skrubbe for å rense huden på svarte flekker er enda enklere. Vi må ta kaffebønner, slip dem i en kaffekvern og det er det! Strimlet kaffe skal påføres huden litt fuktet med vann. Det må gnides i en sirkulær bevegelse, og betaler mest oppmerksomhet til problemområdene. Etter det skal kaffen vaskes av med varmt vann.

Havre skrubbe

Hjemlig rengjøring av ansiktet fra svarte flekker kan oppstå ved bruk av havregrynskrubbe. For forberedelsen vil det bli behov for havremel, som også skal knuses i en kaffekvern. Deretter skal de blandes med litt vegetabilsk olje for å oppnå en kremaktig masse.

Den resulterende sammensetningen må gnides inn i huden med massasjebevegelser i flere minutter, og deretter igjen for en dypere effekt i 10-15 minutter. Denne skrubbe er mest egnet for sensitiv hud. Det renser det ikke bare, men også fuktighet, og gir også det med alle nødvendige næringsstoffer.

Rice scrub

Hvis det ikke var kaffe eller havregryn hjemme, så kan du lage srkab fra ris. Det er også veldig enkelt å gjøre. Du må ta noen spiseskjeer av frokostblandinger, slip det i en kaffekvern eller blender, og kombiner det deretter med en liten mengde rømme eller krem.

Sammensetningen er også påført med massasjebevegelser og forlatt i 10-15 minutter, deretter vasket av med vann. For oljede hudtyper, legg til litt sitronsaft til kokt skrubbe. Det vil litt tørke huden og eliminere overflødig talg.

Oppskrifter av de beste masker for å rense huden fra svarte flekker

Hjemmelagde oppskrifter for masker fra de svarte prikkene på ansiktet er også veldig enkle. Men husk at de bare skal brukes etter å rense huden med en skrubbe. Dette gir det beste resultatet.

Proteinmask

Dette er den enkleste, men effektive masken som gjør det mulig å rense huden på svarte flekker og eliminere fettete skinner. Du må ta alle en egghvide, slå den med en gaffel og påføres på renset hud med et tynt lag. Det er mye mer praktisk å gjøre dette med en bomullspute.

Så snart det første laget av protein er helt tørt, bruk et andre lag uten å vaske av den første. Vent til den tørker og gjenta prosedyren igjen. Alt du trenger å bruke 5-6 lag. Deretter kan du vaske av masken med vann.

Hvis du har tørr hud, er det ikke anbefalt å bruke denne masken for å kvitte seg med svarte flekker, siden det kan begynne å skrelle seg sterkt.

Gelatinemaske

For å bli kvitt sorte prikker kan du bruke følgende hjemmelaget maskeoppskrift. Du må ta mat gelatin i mengden 1 ss., Hell den 2 ss. skjeer med kokende vann og sett til side slik at det sveller (det tar omtrent en halv time). Deretter varmes den gelatinøse blandingen i mikrobølgeovnen for å oppløse alle klumperne, og tilsett den knust til en aktivert vinkel i pulverform (1-2 tabletter).

Den resulterende sammensetningen påføres kun på problemområder av huden. Vent til det tørker, og bare fjern den dannede filmen. Gelatin vil stramme huden, og dermed begrense porene, og aktivert trekull, som en magnet, vil tiltrekke alle forurensninger.

Boric Acid Mask

En god maske, men ikke egnet for sensitiv hud. For å lage mat, må du male i en kaffekvern 1 ss. havregryn, og bland dem deretter med 3-4 dråper borsyre og kefir slik at det blir oppnådd en pastaformig masse.

Den preparerte sammensetningen skal påføres på renset hud med massasjebevegelser. Etter en kvart time kan masken vaskes av med varmt vann.

Maske med aloe

Ideell for både tørr og fet hud. Det bidrar til å bekjempe ikke bare med svarte flekker, men også akne, da det effektivt lindrer betennelse, bidrar til å aktivere regenereringsprosessene og gjenopprette sebaceous kjertlene.

For å forberede masken må du ta banket egghvide og bland den med 2 ts. aloe juice Deretter skal den resulterende sammensetningen påføres huden i 10-15 minutter og skylles med vann. For fet hud kan et par dråper sitronsaft legges til masken, og når det er tørt, noen dråper vegetabilsk olje.

Kosmetisk leiremaske

I kampen mot svarte prikker er kosmetisk leire også effektiv. For disse formål er det best å bruke blå eller hvit leire. Det skal fortynnes med avkjølt kokt vann til en kremaktig konsistens og påføres på renset hud. Vent til den er helt tørr og vask den av med varmt vann.

Alle disse hjemmelagde, svarte punktoppskrifter er svært effektive. Men for å bli kvitt dette kosmetiske problemet en gang for alle, bør de brukes minst 2 ganger i uken. Etter en slik rensing av huden, bør den nødvendigvis smøres med en nærende krem. Dette vil fjerne irritasjon og fukte huden. Også etter slike prosedyrer anbefales det ikke å bruke sminke for de neste 12 timene.

Ansiktsmasker fra svarte flekker hjemme

Svarte flekker på ansiktet (comedones) er et ubehagelig fenomen som mange mennesker må møte. De kan oppstå på alle typer hud, men oftere ser de ut på fet hud.

Gjennom vanlig bruk av hjemmelagde ansiktsmasker kan du oppnå følgende effekt:

 • Gi hudens elastisitet.
 • Tone henne opp.
 • Åpne porer.
 • Å tørke huden.
 • Normaliser vannbalansen.

Du må velge en oppskrift på deg selv som vil forhindre utseendet på sorte prikker og eliminere årsakene til utseendet deres.

Regler for bruk av masker fra svarte prikker

For å maske for huden var effektiv, må du klargjøre huden for dens anvendelse. Etter fjerning av masken fra huden, er det nødvendig å fukte det. Hvis du føler at den er tilstrekkelig hydrert, er denne prosedyren ikke nødvendig.

Før du bruker et kosmetisk produkt på huden, bør det være godt dampet. Dette kan gjøres på flere måter, hjemme, men det er lettere å gjøre følgende:

 1. I pannen for å lage urte avkok.
 2. Kok det.
 3. Bøy over pannen, avstanden skal være minst 20 cm.
 4. Deksel med et håndkle - som ved innånding.
 5. Pust en avkok i noen minutter.

Du må forstå når huden din vil fordampe. Hvis du ikke har tid til å lage urteavkok, kan du bruke vanlig vann med aromaoljer.

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

Oppretter hjemmelagde masker fra svarte prikker

I den moderne verden i kosmetologi virker det, hvilken retning som er utviklet og forskjellige hudproblemer kan løses. Men det er et annet problem - den høye prisen. Ikke alle mennesker vil ha midler til å regelmessig besøke skjønnhetssalongen. Og så kan du ordne en skjønnhetssalong hjemme, ved hjelp av masker, utarbeidet av deg selv.

Masker fra svarte flekker på ansiktet er forskjellige i effektivitet, hvor kostnadene er svært forskjellige fra kosmetikk. Takket være dem kan du ikke bare eliminere ulike problemer. Indikasjoner for bruk er svarte prikker.

Svart maske fra svarte punkter

Svarte ansiktsmasker kan fremstilles på forskjellige måter:

 1. Bruk aktivert trekull (oppskrifter vil bli gitt nedenfor).
 2. Påfør en ferdig svart maske.
 3. Klargjør en maske med svart leire.

Svarte leire masker er egnet for fet hud. Du kan bare bruke leire i ansiktet, og du kan bruke andre komponenter.

ingredienser:

 • Svart leire;
 • Herbal decoction;
 • Sitron juice;
 • Eterisk olje.

Fremgangsmåte for tilberedning og påføring på ansiktets hud:

 1. Klargjør urte avkok, du kan bruke kamille, salvie, trillebunn, St. John's wort, calendula.
 2. Løs opp leiret i den.
 3. Legg til noen dråper fersk sitronsaft.
 4. Legg til litt essensiell olje, du kan bruke lavendel, fersken eller tea tree olje. Men det anbefales ikke å bruke sitrusoljer.
 5. Alle blander og gjelder.
 6. Vask av etter 10-15 minutter.
Videooppskrift: Svart maske fra svarte flekker og hvordan du fjerner hudormer på nesen

Svart prikkmaske med gelatin

Gelatin er nyttig ikke bare i matlaging, det har lenge vært mulig å bevise sine kosmetiske og fordelaktige egenskaper. Gelatin fra svarte flekker er et godt middel, da det kan strekke pluggene, og dermed rense huden og opptre som peeling.

ingredienser:

 • Gelatin - 50 gr.
 • Melk - 30 ml.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Varm dem i mikrobølgeovnen til gelatinen svulmer, 10-15 sekunder.
 3. Bruk en børste til å distribuere masken på problemområder i huden.
 4. Vent til herdingen og dannelsen av filmen.
 5. Riv av filmen.

Svart maske med egg

En eggmaske fra svarte flekker er tilberedt med både protein og eggeplomme. Proteinmasken bekjemper tilstoppede porer og eliminerer utseendet på punkter. Det fremmer dyp rensing av sorte prikker og har en gunstig effekt. nemlig:

 • Skader ikke huden.
 • Det fukter, nærer og oksyderer dermis.
 • Gentle effekt.

ingredienser:

 • Et egg
 • Hercules - 10 gr.
 • Borsyre - 1 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Visp å slå proteinet.
 3. Grind frokostblandinger.
 4. Tilsett syre.
 5. Beat til skum vises.
 6. Påfør og etter en halv time å fjerne.

Oppskrift fra komedoner med eggeplomme for normal hud

ingredienser:

 • Et egg
 • Sukker - en kunst. en skje.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skille den hvite fra eggeplommen.
 2. Bland eggeplomme med sukker til det er oppløst.
 3. ½ mask put.
 4. Når det tørker, skal et annet lag brukes.
 5. Etter 1/3 time å vaske.
 6. Påfør en nærende krem.

Svarte prikker maskerer med brus

Soda er et utmerket verktøy i kampen mot blokkert porene, men det har kontraindikasjoner før bruk.

Du kan ikke lage masker for å fjerne svarte prikker i følgende tilfeller:

 1. Nærhet av kapillærene.
 2. Tilstedeværelsen av akne.
 3. Følsom hud.
 4. Intoleranse.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 50 ml.
 • Soda - 60 gr.
 • Brunt sukker - 50 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland alle ingrediensene.
 2. Klar ansikt.
 3. Masser masken jevnt over ansiktet.
 4. Etter 15 minutter, vask.

Hjemmelaget oppskrift mot brusekomater

ingredienser:

 • Soda.
 • Såpe eller lotion.
 • Salt (helst fint).
 • Noen vann.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skum såpe eller lotion.
 2. Bland ingrediensene i like store mengder.
 3. Bomullspinne for å distribuere masken.
 4. Etter en kvart time å vaske.
 5. Bruk en fuktighetskrem.

Maske med sorte prikker med aktivert karbon

Kullbremsemiddel er effektivt for fet og normal hud.

ingredienser:

 • Vann - 5 ml.
 • Aktivert karbon.
 • Gelatin - 2, 5 gr.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Kross pillen.
 2. Bland med de resterende ingrediensene.
 3. Varm massen i et vannbad i noen minutter.
 4. Varm maske gjelder.
 5. Etter avkjøling, fjern den i en bevegelse.

En annen oppskrift fra komedoner med svart kull

Kullmaske fra punktene som sliter med problemet med forekomsten deres, er det mange oppskrifter som bidrar til å eliminere sykdommen.

ingredienser:

 • Sitronsaft - 1 ts.
 • Aktivert karbon.
 • Yoghurt - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Klem juice fra sitron.
 2. Grind tabletter av kull, legge til kunst. en skje.
 3. Legg til yoghurt.
 4. Alle blandet.
 5. Damphud.
 6. Påfør masken.
 7. Vask av etter ¼ timer.

Svart prikkmaske for tenåringer

Som regel, tenåringer, som vises på bakgrunn av overgangsalderen, vil ofte bli kvitt de svarte prikkene på nesen. For tenåringer kan du bruke enkle verktøy. Men huden deres er mer følsom enn en voksen, så du må finne en spesiell tilnærming til den.

ingredienser:

 • Tør gjær.
 • 3% hydrogenperoksid.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland ingrediensene.
 2. Fordel verktøyet til problemområder.
 3. Etter 10 minutter, vask av.
 4. Tørk ansiktet med is.
 5. Tørk huden med et håndkle.
 6. Bruk en fuktighetskrem.

Rensende maske mot svarte flekker med ris

ingredienser:

 • Ris - 1 kopp.
 • Kokende vann - 2 kopper.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Skyll risen godt.
 2. På kvelden, hell risen med vann.
 3. Lukk lokket.
 4. Etter 12 timer, fjern vannet.
 5. Mash rump.
 6. Påfør huden som en skrubbe. Fjern etter 20 minutter.
 7. Vask ansiktet ditt

Svarte prikker maske med honning

Naturlig honning er et utmerket produkt for å bekjempe problemhud. Denne oppskriften har en nærende, fuktighetsgivende og mykende effekt. Med hjelpen kan du rense huden mot forurensning.

ingredienser:

 • Et eple.
 • Honning - 5 ss. skjeer.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fjern skelen fra frukten.
 2. Gni.
 3. Bland ingrediensene.
 4. Påfør masken.
 5. Etter 10 minutter, vask.

Denne oppskriften, tilberedt med egne hender, kan brukes med en honning, uten å legge til et eple, det vil ha samme effekt.

Mask av svarte prikker av leire

Svarte prikker rensende masker med leire er effektive. Du kan bruke forskjellige leire for matlaging, men som praksis viser, er hvit leire best.

ingredienser:

 • Clay.
 • Melmjøttmel.
 • Aloe.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Med aloe peel.
 2. Klem juicen.
 3. Bland med de resterende ingrediensene.
 4. Bruk.
 5. Etter 15 minutter, vask av.

Mask fra svarte punkter av havremel

Bli kvitt sorte prikker vil hjelpe havremel, noe som forbedrer hudens elastisitet.

ingredienser:

 • Litt brus.
 • Borsyre - 3 dråper.
 • Havremel - Art. en skje.
 • Kefir.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Grind flakes.
 2. Tilsett kefir, brus på toppen av kniven og syren.
 3. Klar ansikt.
 4. Påfør området med svarte prikker.
 5. Etter en kvart time å vaske.

Black Point Mask for tørr hud

Effektive ansiktsrensende masker kan gjøres fra ostemasse.

ingredienser:

 • Svart pepper
 • Hytteost.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Bland en klype pepper med cottage cheese.
 2. Jevnt fordel masken på ansiktet.
 3. Etter 5 minutter, vask av.

Kaffebasert hud peeling for hudproblemer

ingredienser:

 • Naturlig kaffe.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Fra uferdig kaffe helles i den tykke tanken.
 2. Massasje for å gni væsken.
 3. Etter ¼ timer å vaske, respekterer kontrasten.
 4. Slå først på varmt vann, så kaldt.
 5. Tørk huden med urte avkok.

Svart flekkmask for fet hud

Hjemmelagde oppskrifter for ansiktet fjerner fet skinn, som gir en antiseptisk effekt og dyp rensing av sorte prikker. (Se her 14 hjemmelagde masker for fet hud).

ingredienser:

 • Melk.
 • Cornflakes - 4 ts.

Fremgangsmåte for fremstilling og anvendelse:

 1. Melk å varme.
 2. Cornflakes blir til mel.
 3. Ta masken til en tykk konsistens.
 4. Påfør i sirkulære bevegelser på ansiktet.
 5. Etter tørking skylles.
Videooppskrift: Hjemskrubbe fra svarte flekker på ansiktet hjemme

Black dot masker: søknad vurderinger

I lang tid kunne ikke finne penger og kvitte seg med svarte flekker, jeg har en allergi, betyr det at det var ineffektiv. Når jeg ved et uhell kom over en artikkel i et magasin om effektiviteten av aktivert karbon. Jeg bestemte meg for å prøve å lage en maske, resultatet slo meg, i en måned klarte jeg å rense huden og eliminere svarte flekker.

Vasilina, 45 år gammel

I lang tid ble jeg plaget av svarte flekker, til jeg begynte å bruke leire for kosmetiske formål. Hun laget masker basert på forskjellige leire: hvit, svart, gul, rosa, blå. Jeg fant ikke stor forskjell mellom leirtypene, men masker viste alltid effektivitet, og så klarte jeg å rense huden min og se nydelig igjen.

Ansiktsmaske fra svarte flekker som rensemiddel

Åpne komedoner er cyster som dannes på grunn av blokkering av hårsekkene i munnen med det desquamated epitelet blandet med tykt fett. De ligner svarte plugger i forstørrede porene. Fargen på disse svulstene gir melanin - et stoff som oppnås ved oksydasjon av tyrosin. Når ekstrudering fra dem skiller seg ut. Vanligvis vises med hyperkeratose. Elimineres ved regelmessig å rengjøre ansiktet med salongskall og hjemskrubb. Et annet effektivt middel mot dem er en ansiktsmaske mot svarte flekker, som produseres av mange merkede kosmetiske selskaper. Om ønskelig kan den tilberedes hjemme. Det vil imidlertid være ubrukelig hvis du ikke finner ut hovedårsaken til denne plaget.

Årsaker til svarte flekker på ansiktet

Med riktig hudpleie og riktig livsstil komedoner er svært sjeldne. Og selv om du regelmessig gjør en ansiktsmaske mot svarte prikker, uten å eliminere årsakene til utseendet, vil de helle det ut igjen og igjen. Så det er mye mer praktisk å finne ut en gang for alle, hvorfor de dannes - og ikke å plage den allerede utmattede huden med endeløs rensing. Så løp over de faktorene som er de viktigste provokatører av disse trafikkorkene, og prøv å bli kvitt dem.

 • Feil hudpleie

Svarte prikker - mange av dem som er lat for å fjerne sminke før sengetid, bruker sjelden scrubs og dampbad. Gjør det til en regel to ganger om dagen for å være sikker på å vaske med rensende gel eller melk. Kardinal ansiktsrensing anbefales 1-2 ganger i uken, avhengig av tilstanden til huden.

 • Sminkproblemer

I dag produserer mange en-dagers firmaer billige, men svært lavkvalitets- og lavkvalitets kosmetikk, hvor resten av dem tetter porene. Den inneholder syntetiske komponenter som ikke oppløses og danner trafikkork. Sammenligning av situasjonen og feil bruk av kosmetikk. Hvis tørkepreparatene påføres tørr hud, og en tung, oljeaktig konsistens påføres på den oljeaktige og problematiske huden, blir kjevearbeidet av og det subkutane fettet klumper porene.

 • Fet hud

Denne grunnen for dannelsen av comedoner er ikke så lett å eliminere til en viss alder (etter 30 år ved de første aldersrelaterte endringene blir epidermis normal, siden det mister kollagen, elastin og fuktighet). Fet hud er alltid overflødig fettproduksjon, noe som fører til utseendet på en skinnende film og svarte flekker på ansiktet. T-sonen er spesielt berørt. Bare én vei ut - opp til 30 år for å ordne regelmessig generell rensing av huden.

 • Hormonale lidelser

Ingenting kan gjøres i tilfelle at perioden med voldsomme hormoner. Dette skjer i bestemte stadier av en kvinnes liv: under pubertet (ungdomsår), graviditet, amming, menstruasjon, vanlig bruk av prevensjonsmidler, overgangsalder. Her må du bare vente på denne vanskelige tiden - og alt vil passere seg selv. En maske fra svarte prikker blir bare en ekte frelse.

Komedoner er ofte et resultat av langvarig behandling med kraftige stoffer. Antibiotika, for eksempel. Kjemoterapi og tar for lang tid en prevensjonsmetode fører også til tilstoppede porer.

Sykdommer i mage og nervesystem - en annen grunn for dannelsen av komedoner. Så du må undersøkes og gjennomgå en behandling. Eller, med en sterk nervespenning, prøv å unngå stress, drikk antidepressiva.

 • Ubalansert ernæring

Tørr mat, raske snacks, fascinasjon med hurtigmat og karbonatiserte drikker, ikke-overholdelse av kostholdet - alt dette forverrer hudens tilstand og bidrar til overflod av svarte flekker i ansiktet. Og en maske her klarer ikke klart. Lær prinsippene om god ernæring og endelig begynn å følge dem.

 • Dårlige vaner

Røyking, alkohol, narkotika - giftstoffer etter dem blir deponert ikke bare i kroppen, men også i porene, tette dem tett med trafikkork.

Bor i et industriområde i byen med stadig forurenset luft, og til og med høy luftfuktighet - selv ved vanlig bruk av masker, vil smuss og giftstoffer stadig samle seg i porene. Få en ond sirkel. Det er to måter ute: salong ansikt rengjøring eller flytting.

En slik detaljert oversikt over årsakene til at disse ubehagelige svarte flekkene dannes på ansiktet, er en advarsel om at ikke en, selv den mest effektive masken fra komedoner, beskrevet nedenfor, vil ikke takle motgang hvis du ikke blir kvitt den provokerende faktoren. Huden har en tendens til å bli vant til den samme kosmetiske sammensetningen og til slutt slutter å reagere på den. Så du må uendelig passe på deg selv forskjellige masker og oppskrifter, og ikke alle av dem vil fungere. Det er mye lettere å slutte å angripe vintreet. Vel, parallelt, selvfølgelig, engasjere seg i rengjøring.

Et interessant faktum. Mange hjemmelagde svarte prikkmasker er laget av aktivert karbon - og med god grunn. Dette stoffet har et stort antall porer, så det absorberes lett og dypt av overflaten av huden.

Med fet hud kan du takle masken av protein. Full detaljer >>.

Nyttige tips i bruk av masker

Det gjenstår å finne ut hvordan man lager en ansiktsmaske fra svarte prikker hjemme og hvordan man bruker det riktig for å få mest mulig ut av det. Noen tips vil komme til nytte. Hvis du holder fast i dem, vil innholdet av komedonene være veldig enkelt å ta ut ved hjelp av de foreslåtte midler.

 1. Kontraindikasjoner: Skalete, tørr hud og smale porer.
 2. Både butikk og hjemmelagde masker fra svarte flekker kan forårsake hudallergi, så sørg for å sjekke hvordan huden din reagerer på et bestemt produkt. For det meste smører man den følsomme huden på håndleddet. Denne metoden gir imidlertid ikke alltid et 100% resultat.
 3. Før rengjøring, damp ut problemområdet ved hjelp av en fordamper, et urte dampbad.
 4. Du trenger ikke å skade huden med en ekstra rengjøring med skrubbe, da en maske fra svarte flekker vil være nok. Bedre å gjøre det dagen før.
 5. Ikke bruk dette verktøyet på hele overflaten av ansiktet: Behandle bare det forurensede området. Ofte er dette T-sonen - hake, nese, panne.
 6. Handlingstid er ca 10-20 minutter. Sjelden, hvilke masker er igjen i en halv time - hvis bare de som ikke danner filmer.
 7. Hvis maskefilmen med svarte prikker ikke vil bli fjernet fra ansiktet, bokstavelig talt å stikke til huden, må du ikke skille den av med kraft. Dette vil føre til traumer. Det er nok å fukte ansiktet ditt med vann ved romtemperatur.
 8. Etter fjerning av de svarte flekkene påføres en beskyttende eller beroligende krem ​​på huden.
 9. Innen en time etter at prosedyren ikke anbefales å gå ut.
 10. Hvis masken brukes som profylaktisk, kan den gjøres en gang i uken. Hvis det er mange svarte flekker og akne - to ganger.

Hvis det ikke er noen spørsmål med bruk av bøte, er det på tide å begynne å velge Det finnes på butikkdisken - i en vakker pakke, med en ideell formel inne, en behagelig lukt og en praktisk konsistens og merkenavn. Samtidig vil parabener, dufter, fargestoffer og andre syntetiske og kjemiske stoffer som ikke påvirker epidermis ganske positivt, være tilstede i den. Og det vil koste mye penger. Og du kan lage en god ansiktsmaske fra svarte flekker hjemme. Valget er ditt.

Merk. Hvis du bruker en svart maske laget av gjørme for fjerning av svarte flekker, husk at det har sårheling egenskaper. Så i nærvær av arr, akne etter akne - vær sikker på å bruke den.

Black Mask Rating

Mange tror at den mest effektive ansiktsmasken fra svarte flekker er merket, fra kjente kosmetiske selskaper. Faktisk, dømme etter vurderinger, tegner mange av dem comedones perfekt og perfekt renser huden. Velg noe fra dette rike området for deg selv.

 1. Blackhead - kinesisk maske for de sorte prikkene. Pilaten. $ 13.
 2. Svart maske - svart ansiktsmaske fra svarte punkter. Boscia Luminizing. USA. $ 16.5.
 3. Rensende Naturlig Mudder Mask Mask - rensende gjørme ansiktsmaske. Bio Marine. Israel. $ 16.
 4. Pig-nose klare, svarte hode-rensestrimler for nesen for å fjerne sorte prikker. Holika Holika. Israel. $ 7,4.
 5. Pudina - mintmaske for rynker, akne og sorte prikker. Lalas. India. $ 5.
 6. Black Head 3 Step Solution - svarte prikkmasker. Elizavecca. Sør-Korea. $ 3,6.
 7. Black Mask Purifying Peel - svart maske for rensing av ansiktet fra svarte prikker. Shills. Kina. $ 3,3.
 8. Hemmeligheter Arctica - dyp rensing fra svarte punkter. Planeta Organica. Russland. $ 2,5.
 9. Black Clean - svart maskefilm for T-sonen i ansiktet med aktivert karbon. Belita-Vitex. Hviterussland. $ 1,6.
 10. Aqua Bamboo Black Mask - fuktighetsgivende svart maske med bambus ekstrakt. Mijin. Sør-Korea. $ 1,5.

Brandfondene må regelmessig bruke en viss sum penger, mens en hjemmelaget ansiktsmaske mot svarte flekker, laget av vanlig mat, ikke vil bli så dyrt.

Nyttig råd. I mangel av skikkelig hudpleie blir svarte flekker til slutt betent og blir til akne. For å unngå dette, tørk ansiktet med en calendula-åndtinktur mellom masker.

Hjemmelagde oppskrifter av folkemidlene

Vanligvis blir hjemmelagde ansiktsmasker fra svarte flekker tilberedt fra tørkekomponenter som danner en film på huden. Dette er gelatin og protein. Polysorb, aktivert karbon, havsalt og natron har gode rensegenskaper. Se etter oppskriften du liker, og nyt resultatet.

Den beste svarte ansiktsmasken fra svarte prikker - fra aktivt kull, knust og blandet med ulike ingredienser. Fortynn knust 2 kulltabletter med 10 ml vann, tilsett samme mengde sitronsaft. Legg til 3 dråper tea tree essensielle olje. Handlingstid - 20 minutter.

En av de mest populære er en svart prikkmaske med gelatin. Bland den knuste aktive karbontabletten med 5 g gelatinpulver. Tilsett 10 ml melk. Slå, varme, i en varm (nesten varm) form påført problemområdet. Fjern, da du føler at huden har dannet en film.

Hjemmelaget ansiktsmaske fra svarte prikker med egg er utarbeidet utelukkende fra protein. Hvis du slår det opp til skumtilstanden og legger det på huden, dannes en film som fjerner hvilken du trekker til overflaten og smuss fra porene.

Tørke ansiktsmaske fra svarte flekker med protein vil bidra til å takle akne og fettete skinn med fet hudtype. Bland 30 gram svart leire med 10 ml sitronsaft og egghvite.

Den hjemmelagde ansiktsmasken fra svarte flekker med honning og brus rydder perfekt de mest forurensede porene og eliminerer komedoner i en prosedyre. Fortyn 50 gram natron med 100 ml vann, tilsett 20 ml varm honning.

Rensende ansiktsmaske med svarte flekker med aspirin er ikke egnet for sensitiv hud, men det vil være den perfekte frelsen for fet og problematisk. Bland 2 knuste salicylsyre tabletter med 25 gram grovt havsalt og 10 ml varm honning.

Havremel ansiktsmaske fra svarte punkter fungerer bra. For forberedelsen er det nødvendig å fortynne sitronkonsentert juice med varmt kokt vann og bland denne løsningen med havregryn til en tykk tilstand.

Masken for svarte flekker med Polysorb - et stoff mot stoffets forgiftning - har vist seg godt. Det absorberer skadelige stoffer som en svamp. Handlingen er veldig lik aktivert karbon. Fortynn 10 gram POLYSORB pulver med varmt vann slik at oppslemningen oppnås. Det skal brukes direkte til problemområdet.

Bare en stor rensende ansiktsmaske fra svarte flekker er oppnådd med hydrogenperoksid. Ta det i mengden 20 ml og bland med 10 ml stort havsalt. Påfør produktet på huden i 10 minutter.

Gelatin eller proteinmaskefilm for ansiktet fra de svarte punktene i en hvilken som helst sammensetning vil være svært effektiv. Kul brygget grønt blad te (50 ml) bland i like store mengder kamille ekstrakt, tilsett 20 g gelatin pulver, varme og rør. Avkjøl, hell 20 ml agurkesaft og 40 ml aloejuice. Insistere en halv time.

 • For fet hud

Hvis du trenger en maske for fett ansikt fra svarte flekker og akne, bland 20 ml aloe juice, samme mengde glyserin og potetstivelse.

Enhver hjemmelaget oppskrift på en svart prikkmaske er en garanti for naturlig sammensetning og sikker bruk. Ja, slike verktøy får ikke alltid den ønskede konsistensen og utstråler sjelden luftige smaker, i motsetning til merkevarer. Både de og andre har sine fordeler og ulemper. Valget er ditt.

Sort prikker ansiktsmaske

Folk kaller dem ål, i medisin de kalles komedoner. De liker å bosette seg på fete områder av huden - på nesen, på pannen og haken. Kamp med ubudne gjester er i stand til masker fra svarte prikker.

 • Hvorfor vises svarte prikker
 • Kan en maske bli kvitt sorte prikker?
 • Hvordan klargjøre huden for å påføre masken
 • Hvordan bruke en maske
 • Oversikt over midler

Hvorfor vises svarte prikker

Grunnårsaken er overdreven aktivitet av sebaceous kjertlene. Derfor ser du svarte prikker på den fete delen av ansiktet - i den såkalte T-sonen, hvor sebum produseres i overskudd, noe som gir huden en karakteristisk glød.

Svarte prikker er ikke noe mer enn oksydert fett fast i porene og omgjort til fettpropper. De absorberer smuss og støv. I tillegg inneholder hud sebum pigment melanin, som oksyderer og mørkner i luften. Herfra - mørk farge og dyster navn.

Ansiktsmasker mot svarte prikker er rettet mot å løse flere problemer samtidig: redusere fettinnholdet på hudoverflaten og rengjør porene. Handlingen er bare 5-10 minutter.

Svarte prikker er plassert på fet hud.

Kan en maske bli kvitt sorte prikker?

Kanskje, men ikke alltid første gang. Ved vanlig bruk av detox masken renser huden fra alt som fremkaller dannelsen av sebaceous plugger:

overskudd sebum;

døde kåte celler;

Gradvis blir sorte prikker i det minste lysere.

Som regel løses problemene med fet hud og tilstoppede porer ved hjelp av konsentrert mineralmasker basert på naturlig leire og gjørme. På listen over aktive ingredienser av masker til profesjonell og hjemmebruk vil du sikkert møte en rekke "mineraler".

kaolin

Hvit leire fikk navnet sitt fra byen Kaolin i den kinesiske provinsen Jiangxi, hvor den ble oppdaget. Det er et naturlig mineral basert på aluminosilikater. Inneholder silika, kalsium, kobber, kalium, magnesium, sink, nitrogen i en passende form for assimilering. Kaolin løser forskjellige problemer:

har en gunstig effekt på tilstanden til huden som helhet;

justerer tone og lettelse;

absorberer overflødig talg;

fungerer som en myk exfoliant, som er spesielt verdifull for betent hud, som ikke anbefales aggressive slipemidler.

Naturlig leire er rik på mineraler og sporstoffer.

montmorillonitt

Den mest populære leire for mild rensing og detox er i stand til mye:

absorbere forurensning og salter av tungmetaller, trekker dem ut av huden;

mettet vev med mikro- og makroelementer;

vis antioxidant egenskaper - nøytralisere frie radikaler og forhindre lipid peroxidasjon.

normalisere syrebasebalansen i huden;

bentonitt

Fungerer ofte som en aktiv ingrediens i masker. Denne mineralske leire inneholder minst 70% montmorillonitt.

Gassul (rasul)

Den legendariske marokkanske skummende leiren (ghassala - i kjørefeltet. Fra den arabiske "vasken"), blir kun utvunnet i ett felt nær Atlasfjellene. Det har lenge vært brukt i skjønnhetsritualer av kvinner i øst. Inneholder mineraler, inkludert silisium, magnesium, sink, natrium, jern, kalium. Den har allsidige evner.

Moisturizes huden og absorberer samtidig alt som forstyrrer sin skjønnhet: overflødig sebum, forurensning.

Med regelmessig bruk forbedres hudfarge.

Fremmer løfteeffekt, glatter fine linjer, reduserer hevelse.

Perfekt renser porene.

Det fungerer veldig mykt, derfor er det egnet for sensitiv hud.

Hjelpekomponenter

Sammensetningen av mineralmaskene på grunnlag av kurativ slam og leire kan inneholde ytterligere ingredienser som øker effektiviteten av verktøyet. De mest lojale allierte av rensende masker:

salicylsyre, som har en peeling og anti-inflammatorisk effekt;

slipende partikler som eksfolierer døde celler;

oppvarmingskomponenter, åpning av porer.

Hvordan klargjøre huden for å påføre masken

Grunnlaget for forebygging av svarte flekker - regelmessig pleie

Mineral detox masker til hjemmebruk krever vanligvis ikke spesiell forberedelse av huden. Men for å kvitte seg med sorte prikker så snart som mulig, er det bedre å holde fast ved en viss algoritme.

Påfør masken bare på ren hud.

Vask du må. Jo klarere ansiktet er, desto mer aktive og dypere virker mineralmasken.

Før du bruker, utfør en dyp renseprosedyre.

Ikke alle mineralmaskene inneholder exfoliants. Å bli kvitt gamle celler med skrubbe, vil øke effektiviteten til masken.

Varm huden med et varmt håndkle.

Dette er nødvendig hvis masken selv ikke har en termisk effekt. Varme, som du vet, åpner porene og fremmer bedre rensing.

Bruk salicylsyre tonic regelmessig.

Men bare hvis dette stoffet ikke er i maskenes sammensetning. Salisylsyre vil bidra til å løsne stratum corneum, og mineralavgift vil fullføre jobben.

Hvordan bruke en maske

Reglene for å bruke en maske mot svarte prikker er omtrent det samme som for masker til andre formål.

Mineralmasker drar bokstavelig talt forurensningen fra porene

Påfør det på et vått eller tørt ansikt med fingrene eller med en børste eller kosmetisk spatel.

Ikke hold masken lengre enn tiden som er angitt i instruksjonene, og vent ikke til leiret og smusset vil sprekke på ansiktet ditt: Selv fet hud trenger ikke overdriedness.

Bruk detoks masker 1-2 ganger i uken. Oftere anbefales det ikke: Overfetting av huden, det er mulig å provosere økt sebumsekresjon.

Etter bruk av masken, påfør en porefasthetsmiddel på T-sonen, og en fuktighetsgivende gel eller krem ​​på kinnene.

Oversikt over midler

Masker av Clay Magic-serien, L'Oréal Paris

De inneholder kaolin, montmorillonitt og rasoul pluss ytterligere ingredienser. Masken "Detox and Shine" er beriket med kull, som trekker ut av porene av forurensning, forbedrer hudfarge, gir skinn. Mask "Cleansing and Matting" inneholder eukalyptus for antiseptisk virkning, strammer porene. "Exfoliating and narrowing pores" inkluderer scarabingpartikler, røde alger ekstrakt, polerer huden ferskt.

Sjeldne Earth Pore Cleansing Masque, Kiehl's Pore Cleansing Mask

Amazonas hvit leire, havremel og aloe vera i sammensetningen gir en dyp detox og strammer porene.

Mineral pore rensemaske med leire, Vichy

Sammensetningen har to typer leire (kaolin og bentonitt), termisk vann og aloe vera. Midler absorberer talg, forurensning, tørker ikke, passer alle.

Clarifying Clay Masque Deep Pore Mask, SkinCeuticals

På grunn av dens sammensetning, inkludert kaolin, bentonitt og syrer, frigjør det porene fra forurensning, strammer dem og utmerker hudtekstur. Regulerer produksjon av talg.

Mineral Skin's Best Wonder Mask Mask, Biotherm

Midler med marokkansk gassul leire, aprikosfrøpulver og antioksidanter av marine opprinnelse renser huden grundig og kjemper sløvhet.

Flere Artikler Om Typer Acne