Ja, for irriterende. Det er ikke klart om du virkelig trenger det, eller bare vil ha penger

og hvor mye er omtrent? og hvor kjøpte du?

ikke alle er like søte og hyggelige som det virker, det skjer som bare utpresser penger!

_________________ Meldingen ble endret av moderatoren 06/28/2010 klokka 16:10

Ja, det er forførende, selvfølgelig. så oppmerksomt på huden i dag. ser ut som noe sliten og som om de er dekket med et lag med døde celler: y_0022:
kanskje bare en god peeling gjort?

Jeg ga også en kosmetiker et hint om behovet for en slags støttende hjemmebehandling, men jeg spurte ikke hva som gikk inn i det. Hvordan behandler du huden din etter rensing? Må jeg kjøpe litt dyr krem, scrubs og i hvilken mengde?

Ansiktsrengjøringsmanualer

Var i hytta to ganger. For første gang var det veldig positive inntrykk, jeg var fornøyd med plasseringen - svært nær metroen, i sentrum av byen. Jeg kom for en kupong for en 8-trinns rensing, ble frivillig ved prosedyren, fortalt master om alt hun gjorde for meg, og i det hele tatt var det veldig høflig. Salongen selv gjorde et inntrykk.. gjennomsnittlig, ikke veldig skitne, ikke veldig rent.. normal. Han flau et lite toalett uten håndklær eller papir, men dette er ikke så kritisk, men ubehagelig.

Globale distribusjonssystemer jeg modnet kommer andre gang, fant at online kuponger er fortsatt henger i salongen med kommentaren "En person kan kjøpe et ubegrenset antall kuponger deg selv eller som en gave." Vel, jeg skulle gå uansett, men her tror jeg jeg kan spare penger også, så det er veldig bra. Dessverre, på grunn av timeplanen, var det umulig å komme til forrige mester, jeg meldte meg på en annen 10-trinns (kombinert) rengjøring. Da jeg kom til salongen, fortalte administratoren meg at jeg ikke hadde rett til å bruke kupongen, og jeg måtte betale hele beløpet. I mitt argument om at nettstedet er skrevet forskjellig, ble jeg fortalt "Vi sender ikke informasjon" og hvem spør jeg? Ok, siden jeg fortsatt skulle gå, som jeg sa ovenfor, foreslår jeg å betale forskjellen. Kupongen er allerede kjøpt, så hva kan jeg gjøre med det? Etter 5 minutters kamp ble avtalt.

I stedet for en 10-trinns rengjøring gjorde mesteren den vanlige ultralydrengjøringen. Etter at hun er ferdig, jeg spurte om mekanisk rengjøring, som også er inkludert i kostnadene for tjenester, master protesterte at jeg ikke hadde sagt før (fortsatt, hun raskt ferdig, og ikke kommentere hva hun gjorde for meg), men tilbys Ikke rengjør nesen din fra svarte flekker. Men hva er poenget med dette uten foreløpige forberedende prosedyrer, etter at alle porene allerede er stengt? I tillegg likte jeg ikke det faktum at mesteren hele tiden "poked" meg og, generelt, syntes å være en veldig uhøflig person. På mine klager som lider av utslett i ansiktet, mest sannsynlig forbundet med magen og eksempel at hvis du spiser godteri eller drikke, ble jeg umiddelbart øser ut, sa mesteren: "Hva, dunk mye?))" Det er som regel greit? Jeg kan imidlertid ikke merke seg at hun ga meg noen anbefalinger om hvordan man skal håndtere utslett. Jeg tror at hvis du lærer å jobbe med klienter, vil alt være bra med henne. Det eneste spørsmålet er, kan du lære?

Sist gang hun klaget om mangel på papir og håndklær på toalettet, ble det løst. Men sammen med dem dukket opp INSEKTER! Dette er tinn. Skitten skrekk! Jeg legger til et bilde.

Jeg tror jeg hadde all rett til å nekte å betale ekstra. Løs dine problemer med nettstedet, klienten har ingenting å gjøre med det! Var glad for at den andre gangen kom i det hele tatt) han satte definitivt et fett punkt i forholdet mitt til denne salongen. Boken av klager, forresten, ble aldri funnet.. så jeg la anmeldelsen min her.

Ifølge resultatene, ingen avslapping, ødela stemningen og brukte totalt 2000 rubler i stedet for den planlagte 700. Pengene er ikke stort, men likevel ubehagelig.

Ansiktsrensing av skjønnhetspleie. Anmeldelser om rengjøring av ansiktet. Rengjør ansiktet?

Ansiktet er kanskje den viktigste delen av kroppen. Bryst, skinker, ben - dette er alt interessant, men likevel ser de først på ansiktet. Og et uklart ansikt dekket av akne og sorte prikker vil lett fraråse ønsket om å se på alt annet. Og generelt, på jobb, i transport, på skolen, ser folk oftere på vårt ansikt enn på alt annet, så det ville være fint å holde en person i orden.

Så la oss snakke i dag om hvordan du gjør et ansikt vakkert.

La oss starte med en gjennomgang av den varierte opplevelsen av ansiktsbehandling og renslighet av ansiktet som ble oppnådd av jenter. Det er så ivrig etter å vite de beste måtene å rengjøre ansiktet, for å vite hva som bedre bidrar til å rengjøre porene, forbedre huden, skape utrolige skjønnhet.

Vi ære som prøvde hva. Hvem trente hva ansiktet rensing og hva er resultatene.

- Jeg vil si om kosmetisk rengjøring. Rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype. Etter rengjøring er ansiktet mitt greit (maksimum rødt, men det ser mer ut som en rødme, så det ser også bra ut). Min kosmetolog sa at huden min er som et skall, hun er ikke redd for noe, ingenting gjør vondt på huden min, og det tåler helt til og med en hard ansiktsrengjøring. Men hvis en kvinne har følsom hud, så er det selvsagt, etter en ansiktsrensing, bedre å gå hjem umiddelbart, og det er bedre å gå til folk neste dag - nei nei. Unødvendig å skremme ansiktet ditt. Og hvordan de vil huske hva du var, da vil ditt rydde ansikt ikke overskygge dette minnet og vil ikke forstyrre.

Og her er en annen ting å vite: Hvis du bare har komedoner, må du rense ansiktet en gang i måneden.

- Ikke et figen om det faktum at rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype! Den samme måten for ansiktet i hendene på to forskjellige kosmetologer gir en diametralt motsatt effekt. Sjekket på ansiktets ansikt. Etter en tante av en skjønnhetspleie kom Aki Peersik ut, etter at hun var redd for å øke øynene til folk for ikke å skremme forbipasserende.

Så den kosmetiske pose, som gjorde en god mekanisk rengjøring, sa at prosedyren skulle gjentas en gang i måneden og en halv. Ikke oftere, for ofte renser ansiktet skadelig. Rengjøring koster 500-700 rubler.

- Virkelig trenger å tenke når du skal rengjøre ansiktet ditt. Og absolutt er det bedre å ikke rense før en viktig begivenhet. Og jeg kan generelt ikke stå alle disse rensingene. Det gjør vondt veldig mye. Sinnelig knuse pimples og akne har lært. Og ultralydrengjøring av ansiktet er ineffektivt, det behandler overfladisk ansiktet, bare fjerner toppene. Ultralydrengjøring er god, sannsynligvis, for velpleidet hud, med grunne komedoner.

Og når jeg gikk med en slik ultralyd på ansiktet mitt, ble huden kuttet ned i nærheten av nesen min rett før såret. Itched lang og kjedelig. Generelt liker jeg ikke ultralydrengjøring i det hele tatt.

Og fortsatt støvsuging av ansiktet kan ikke gjøres hvis det er couperose. Og rensing av ansiktet med flytende nitrogen i rosacea er også umulig. Og jeg likte det så mye.

- Jeg dro til kosmetologen for å rense ansiktet ikke så lenge siden. Det virker fra våren. Min hud er ikke særlig problematisk, heller en kombinasjon og porene blir forstørret. Noen ganger hopper pimples opp. Generelt er det arbeid som skal gjøres, men alt er ikke så kritisk som det kunne være. Jeg forteller deg om å rydde ansiktet, som jeg nå gjør med en skjønnhetspleie. Generelt advarsler jeg deg om at jeg prøver å gjøre ansiktsskalering og rengjøring umiddelbart, fordi det virker som om effekten av denne prosedyren er bedre, og det er mer lønnsomt å kombinere prosedyrene for penger. Kosmetologen gjør peeling av ansiktet med rodemere (koraller er inkludert i preparatet, og derfor tenner ansiktet litt etter en dag). Kosmetologen gjør meg en rensende peeling en gang i måneden, og etter 2 uker kommer jeg til henne bare for en massasje og nærende ansiktsmasker. Etter 2 uker kommer jeg igjen til ansiktet peeling. Jeg føler at jeg kan si det like etter at jeg har blitt renset, blir ansiktet mitt rødt og brenner til kontakten, selv om det er ute, synes alt ikke å være så skummelt som det ser ut til. Neste dag går hevelse og rødhet i ansiktet bort og ansiktet - bare herlig. Men på 3. og 4. dag vil huden klatre litt. Men det er ikke skummelt, for da er skjønnheten helt enkelt ubeskrivelig!

- Jeg vil si dette: rensing av ansiktet - for hvert enkelt tilfelle! En person trenger å rengjøre ansiktet hver måned, og derfor hyppig skjønnhetspleieren, og en annen - et par ganger i året for å gjøre rengjøringen, vil være ganske nok.

Kosmetologer i salonger, selvsagt, anbefales å besøke dem regelmessig ofte, men dette kan være rent deres merkantilinteresse, og ikke en objektiv nødvendighet. Beauticians ønsker også å tjene så mye som mulig. Derfor bør samvittighetsfulle kosmetologer som pålegger tilleggstjenester, unngås.

Men råd fra uavhengige kosmetologer er å rengjøre ansiktet bare to ganger i året med en skarp forandring i været: etter vinterkulden og etter sommervarmen, dvs. vår og høst! Selvfølgelig kan det hende at du kanskje rengjør det kanskje oftere, men jeg vil understreke at en engangs ansiktsrensingsprosedyre ikke vil gi den ønskede effekten til huden din hvis du ikke rengjør og pleier huden din jevnlig! Som du kan se, er jeg for omfattende hudpleie! Det er ikke bare nødvendig å gå til kosmetologer, men også å kunne rense ansiktet hjemme.

- Jeg forteller deg om hva jeg tenker på å rengjøre ansiktet til en skjønnhetspleie. Jeg har fet hud, forstørrede porer og svarte flekker. Nesten ingen betennelser. Men hvis jeg vurderer på meg selv og ikke ser på huden min, ikke ordentlig bryr seg om det, blir det ikke veldig attraktivt og akne kommer ut.

Jeg la merke til at ansiktet blir nesten helt rent etter et kurs i ansiktsmassasje. Min kosmetolog bekreftet at dette ikke bare er mitt tilfelle - for mange mennesker hjelper ansiktsmassasje å rense ansiktets hud. Og nå lager jeg masker med leire og ansiktsmassasje. Og plage meg ikke med smertefull rensing. Selv om det er noen ganger behov for nitrogent ansiktsrensing, men ikke manuelt eller mekanisk. Hvorfor utsette deg selv for denne torturen hvis det er en måte å se bra ut og gjøre grove prosedyrer?

- Jomfru, kanskje min melding handler om akne, men jeg vil støtte de som leter etter interne kilder til hudproblemer og betennelser. For omtrent to uker siden begynte jeg å ha alvorlige problemer med ansiktets hud, det var så mange akne og betennelser i ansiktet mitt at det ikke var noe levende sted. Mamma begynte umiddelbart å insistere på at jeg raskt trenger en skjønnhetspleie, sier "rengjøring, rengjøring, umiddelbart rengjøring av ansiktet." Uansett hvor galt! Og jeg bestemte meg for å først drikke et medisinske stoff for leveren (fordi kviser min krypte seg hovedsakelig på høyre side av ansikt og nakke). Og hva ser jeg? 2 uker har gått, og du vil se meg nå! Ansiktet er glatt og rent, og til og med som en hyggelig gjennomføring - sirklene under øynene er forsvunnet. Og jeg ville gå til skjønnhetspleieren - vel, hva ville denne rengjøringen gi meg? I beste fall - ingenting, og dessuten gjør det vondt, og det er ikke klart hvem du vil ende med. God skjønnhetspleie trenger fortsatt å se!

- Jeg snakket her med min skjønnhetspleie. I mange år har jeg gått til henne for rensing og andre ansiktsbehandlinger. Jeg vil dele med deg nyttig informasjon, kanskje, hvem vet ikke: det er flere måter å atraumatisk rense ansiktet på. Dette - rengjør ansiktet med ultralyd, støvsuging, samt rensing av ansiktet med galvanisering. Sistnevnte inkluderer ansiktsskille med forskjellige syrer. Den beste effekten oppnås ved å kombinere atraumatiske rengjøringsmetoder med mekanisk rengjøring. Men med en slik rengjøring kan det bli rødhet av huden og ødemet, som selvsagt snart forsvinner, men forårsaker ubehag.

Min kosmetolog før atraumatisk rensing av ansiktet, tester huden for muligheten for allergiske reaksjoner. Hvis alt er bra, så renser det. Oh, og kontraindikasjoner for rengjøring er betennelse i huden og visse sykdommer. Først må du kurere betennelse, og deretter rense ansiktet ditt.

Jeg håper denne informasjonen er nyttig for noen)

- Jenter, mange forstår ikke veldig godt hva en skjønnhetspleie er ansiktsrengjøring. Vi tar nå ikke med på rengjøring av hjemmet, siden dette er en annen historie, og det er noen subtiliteter der. Så er ansiktsrensing en kosmetisk prosedyre som renser huden av urenheter, sebum og fjerner døde hudceller.

Denne prosedyren kan utføres i enhver skjønnhetssalong, helse eller skjønnhetssenter. Ansiktsrensing kan gjøres hjemme alene, men det er bedre å studere detaljert informasjon om dette emnet eller stille spørsmål om rengjøring av hjemmet til din kosmetolog.

Generelt kan en hvilken som helst ansiktsrensingsprosedyre deles inn i tre hovedfaser:

1) Forberedelse av huden for å rense ansiktet, som inkluderer å tørke huden med lotion og rensing fra tidligere påførte kosmetikk. Forresten, jeg anbefaler deg å komme til skjønnhetspleieren hvis mulig uten sminke, det vil spare deg tid;

2) Dampe huden, takket være porene forstørret. For å gjøre dette, bruk spesielle preparater, blandinger eller kremer. Kan også bruke ozon. Forresten, på dette stadiet, utvider ikke bare porene, men deres innhold myker også.

3) Rengjøringsprosessen selv er metoden du velger.

Snakker om rengjøringsmetoder. Faktisk, nå blir ansiktet rengjort på svært forskjellige måter. I min salong gjør slike muligheter:

1. Manuell ansiktsrengjøring

Det er laget for å rense huden fra akne. Samtidig striper kosmetologen huden med en gel, og deretter med fingrene innpakket med spesielle desinfiserende kluter, eller med sterile hansker fjerner akne.

Det er veldig smertefullt og traumatisk, pluss, hvis skjønnhetspleieren ikke er veldig forsiktig, kan du fange infeksjonen. Men dette er en veldig effektiv prosedyre, og det beste av alt renser huden fra svarte flekker.

2. Mekanisk rengjøring

Det ser ut som en manuell ansiktsrensing, bare her skjønneren bruker en spesiell enhet i stedet for sine egne hender - en skje av Una. Med den presser han på huden og dermed renser ansiktet.

3. Skyting

Dette er navnet på en lett og overfladisk ansiktsrensing. Hva er det For det første blir ansiktets hud dampet ut, og en spesiell ansiktsskrubb påføres den. Og så blir det øverste lag av huden avskallet med spesielle roterende børster.

4. Støvsuging av ansiktet

Dette er en smertefri og ikke-traumatisk måte å rengjøre ansiktet på. For denne prosedyren, bruk et spesielt vakuumapparat. Styrken på vakuumet renser huden mot urenheter.

5. Ultralyd ansiktsrengjøring

I denne metoden for rengjøring er damping ikke nødvendig. Kosmetologen bruker en spatel som beveges under en viss skråning på huden. Kraften til ultralydbølger renser porene til giftstoffer og toksiner. Jeg vet at ultralydrengjøring ikke anbefales å gjøre, hvis huden er veldig skitten.

- Jeg gjør regelmessig mekanisk rensing av ansiktet og oppfordrer alle til å gjøre det samme. For det første er det den eneste måten å dype og effektivt rengjøre porene, fordi ingen masker og kremer er i stand til en slik ansiktsrensing av høy kvalitet. Jeg var overbevist om dette gjentatte ganger. Under ansiktsrensingsprosedyren slipper skjønnhetspleiemannen manuelt med å trykke på hver svart prikk (tilstoppet pore) det fra smuss, og huden begynner å "puste". Og med vanlig vask eller prosedyrer som kan gjøres hjemme, blir huden bare overfladisk rengjort, og tilstoppet tid forblir tilstoppet og viser på ansiktet med en stygg svart prikk.

I seg selv har prosedyren for å rense ansiktet ikke noen hyggelige øyeblikk, det er ganske ubehagelig og smertefullt, noen ganger vil du gråte og løpe bort fra kontoret. Men jeg prøver å minne meg selv om hva slags ren og vakker hud som venter på meg bokstavelig talt neste dag etter rengjøringsprosedyren.

Før rengjøring må ansiktets hud dampes slik at alt smuss fra porene går lettere bort, og lar ikke ar på ansiktet. Vanligvis gjøres dette enten over dampen, eller et spesielt oppvarmingsmiddel påføres ansiktet. Etter det gjør skjønnhetsmesteren forskjellige små manipulasjoner (tonisk behandling, det kan forårsake noe annet), og da er det mest ubehagelige begynnelsen, det klemmer ut alt overskudd fra huden. Og det er veldig ubehagelig. Men det er verdt å lide en time. Dessuten gjelder skjønnhetssaken en rekke andre måter, masker, berolige, fuktighet.

Selv i ansiktet kan rensing inkludere behandling med enheten Darsonval (massasje med små nåværende pulser). Det har også en gunstig effekt på huden.

Etter alle disse prosedyrene, føler du en utrolig lettelse og friskhet i huden, porene er rene, huden skinner, puster og utstråler skjønnhet og helse!

Ansiktsrengjøring må gjøres! Til tross for melet (absolutt tolerabelt), der du må gå, vil du være en glad eier (eller eier) av en vakker og ren hud!

Her er noen interessante meninger som ble uttrykt på spørsmålet om en ung jente som skulle til skjønnhetssalongen for første gang. Jenta spurte:

- Vennligst informer meg om å rengjøre ansiktet. Interessert, selvfølgelig, anmeldelser, priser, tips. Mine porer på ansiktet mitt er veldig skitne, jeg er 18 år gammel, jeg har aldri gjort en skjønnhetspleie ansikt rensing, nå er jeg klar til å bestemme seg for dette. Fortell meg, helbredet huden i lang tid? Hvis noen vet, vær så snill, vær så snill, hvor i Moskva kan du rense ansiktet ditt slik at det er bra, men mange salonger og skjønnhetssenter, vet jeg ikke hvordan jeg velger det som er bedre.

Og hvilke svar og råd hun ga henne:

- Hvis en god kosmetolog, sporer etter rensing, tar ansiktet og rødheten på huden bokstavelig talt en time eller to. Jeg renser ansiktet mitt en gang hver annen måned. Jeg har en kombinasjon og veldig følsom hud, med tett avstand fra fartøy. Du kan starte med ansiktsskall. Jeg vil ikke annonsere salongen der jeg går, fordi Det som passer meg, kan ikke passe en annen. Bare vær oppmerksom: kosmetologen må nødvendigvis ha en høyere medisinsk utdanning og ulike lisenser som bekrefter kvalifikasjonen. Det er bedre å finne en skjønnhetspleie i salongen nærmere hjemme, fordi etter rengjøring anbefales det ikke å gå. Og advare din kosmetolog før du rengjør det i morgen for å studere eller jobbe. Og enda bedre ifølge vurderinger av venner og bekjente å navigere. Spør hvor de renser ansiktet deres, fra hvilken spesialist.

- Hvis du begynner å rense ansiktets hud, vil det være uendelig. Bedre masker hjemme gjør eller kjøper ferdige masker, rensefilmer. Jeg gjør for folkemedisinene ren hud.

- Jenter, ikke ryd ansiktet ditt! Jeg snakker fra min egen erfaring (og ikke bare på min måte gjorde mine venner og bekjente mange, så jeg hørte vurderinger om rengjøring fra vennene mine). Du vil ikke få noe bra til slutt. Rengjør huden i en måned, og deretter i ond sirkel. Jeg er ute av dumhet, rent for selskapet jeg gjorde for noen år siden, rengjorde en kosmetolog. På den tiden var jeg også rundt 17-18 år gammel, jeg gikk glede over et halvt år, og da begynte det, men før hun, før denne rensingen, var det ingen problemer med huden på ansiktet hennes. Nå, sakte, tar jeg opp ansiktet i et normalt utseende, allerede ved hjelp av urter. Her anbefales det å gjøre det riktig: gjør hjemme masker hjemme, eller svinger over kamille først, og deretter rydde opp en slags ansiktsmaske. Gjenta ikke feilen til andre. Forresten gjorde jeg et ansikt som renset på en veldig kul kosmetolog, annonsert, med forskjellige diplomer og en kul klinikk, og dette er ikke en garanti. Bare trenger ikke å klatre med så uhøflig intervensjon i et ungt ansikt. Hvis du ikke forandrer deg, vil du gjøre det om 20 år. Lykke til!

- Jeg vil anbefale at du bare peeling ansiktet ditt. Det er ikke engang så alvorlig som rengjøring, men effektiv. Og det er virkelig bedre å gjøre noe hjemme. Jeg vil beskrive ansiktsmasken min (huden min er ikke perfekt, fet, ufølsom): Ansiktsmaske: En håndfull havregryn, tilsett en skje med kokt salt, en skje med rømme, bland alt sammen til en slurry. sett på ansiktet i 15 minutter. Jeg brente ikke noe, alt føles behagelig. Deretter gni lett - det vil bli, som, peeling. Jeg gjorde denne ansiktet peeling annenhver dag, noen ganger skjedde det oftere (men jeg gjentar, huden min er helt ufølsom!). Og omtrent en måned senere ble ansiktet fjernet, strammet, akne ble mye mindre, til tider! Generelt er jeg glad. Men slike peeling for ansiktet bør gjøres regelmessig, ellers er det ikke noe poeng i det hele! Selv om det er som å vaske, må du gjøre det regelmessig, men hvis du slutter å vaske, vil du lukte og ikke se veldig bra ut.

- Men jeg tror at kvinner og til og med unge jenter trenger å rense ansiktene sine. Ikke alle, men de som har fet hud og synlige porer, trenger å rense ansiktet. Jeg har slik hud på ansiktet mitt. Og jeg lanserte meg en gang, og under huden var det mye skitt. Du kan ikke tillate dette. Bare trenger en god skjønnhetspleie. Jeg førte ansiktet mitt til normalt utseende.

Jeg forstår de som skriver at ansiktsmasker er skadelige. Selvfølgelig, masochka å gjøre det selv er også bra, men det hjelper bare overfladisk. Og hvis du har fet eller kombinasjonshud, er det nødvendig å rengjøre ansiktets hud. Og nå vil folk med slik hud forstå meg. De som anbefales ikke å gjøre dette, er sannsynligvis eierne av god ren hud. De forstår ikke hva hudproblemer er når du lider av vanlig forekomst av kviser.

- En god kosmetolog vil aldri velge ansiktet ditt på en gang. Det er mye mer milde metoder for å rense huden fra komedoner. Selvfølgelig, hvis du kommer til salongen og sier: "Jeg vil rense ansiktet", så vil ingen avvise deg. Og du spørre bedre hvordan huden din er i ansiktet, hvilke prosedyrer kosmetologen vil anbefale, hvilke vurderinger om disse prosedyrene, bivirkningene og konsekvensene.

Jeg har en god opplevelse og et godt ansiktsrengjøringstips. Jeg gjør en mekanisk ansiktshud rengjøring en gang hver tredje måned og er veldig fornøyd. Dette er ikke en ond sirkel, men vanlig personlig omsorg. Går du jevnlig til tannlegen, gynekolog? Så er skjønnhetspleieren. Samtidig gjør jeg selvfølgelig selv masker, og generelt tar jeg daglig hånd og hud på kroppen og ansiktet. Den eneste "men" - min kosmetolog har allerede blitt testet i årevis og er en mester med en "lett" hånd.

Disse er forskjellige meninger om ansiktsrensing. Du kan veie og bestemme alt selv. La oss si at du bestemmer deg for å gjøre en ansiktsrengjøring. Les anmeldelser, tips, anbefalinger. Og så hva? Hva etter å ha rengjort ansiktet? Så oppstår spørsmålet også for mange:

- Jenter, hvordan opprettholder du renslighet av huden din etter rensing, fordi porene i ansiktet ditt er rene og åpne, og det virker som om de umiddelbart blir skitne, ikke sant? Hvor mye effekt er nok?

- Noe i den forstand vil jeg ikke ta, for det første, alle porene kan ikke rengjøres. Vel, hva er poenget hvis du klemmer ut ti, men hundre gjenstår! Og etter noen dager vil de rensede porene bli tilstoppet igjen! Er det ikke riktig?

Les hvilke meninger som er om dette problemet:

- Etter rensing er porene på ansiktet ikke åpne i det hele tatt, siden sluttfasen av rensing av ansiktet er en strammemaske. Forresten, etter masken, blir huden, som fløyel, og alle betennelsene i ansiktet fjernet umiddelbart. Jeg holder den ren med vanlig daglig pleie - om kvelden etter vask, rensende lotion og nattkrem, om morgenen det samme, bare dagkrem. Effekten etter mekanisk rengjøring er bare tre måneder.

- Løftet om ansiktets skjønnhet - bare i riktig daglig pleie, men ikke i rengjøring. Jo mer mekanisk.

- Ansiktsrensing er også bra. Vi på ingen måte vil ikke rense huden på ansiktet, som med mekanisk ekstrudering av smuss fra porene. Alt annet fungerer også, men mer for å opprettholde riktig nivå og for å få effekten vare lenger!

- Jeg tror nå at historiene som vil hjelpe noen hjemmelagde masochki - dette er fullstendig tull! Hvis huden på ansiktet er fet og med mye akne, hudormer, forstørrede porer, så vil ingenting hjelpe deg med unntak av en kosmetolog eller en hudlege!

- Ansiktsrensing kan bare sirkulere i en lukket sirkel hvis problemet ditt er relatert til hormonelle, psykologiske og andre grunner, og ikke bare for å forurense huden. I dette tilfellet trenger du en hudlege! Eller en psykolog.

- En profesjonell kosmetolog vil få deg til å beundre huden din! Og andre vil beundre din skjønnhet, ikke akne. Og besøker kosmetologen på månedlig basis er den hellige plikten til hver selvrespektende jente og kvinne! Kosmetiker, massasje terapeut - de beste assistentene i skjønnheten. Tro meg, jeg skriver ikke bare! Jeg har den mest forferdelige huden på ansiktet mitt, selv om jeg er 21 år gammel og ungdommen er allerede bak, men jeg lider fortsatt med akne i ansiktet mitt. Jeg har regelmessig skjønnhetspleie. Først var jeg veldig bekymret, fordi Etter rengjøring forlater huden mye å være ønsket, så gjør rengjøring på fredag, slik at betennelse forsvinner i helgen. Nå skal jeg gå til skjønnhetspleieren meg selv igjen, fordi jeg jobber med kunder i en bank, og jeg må ha kunder, og du kan ikke gjøre det med dårlig hud. Generelt, tenk på din fremtid, om selvtillit og lykke til deg!

- Jeg gjorde ulike rensninger i ansiktet, det er praktisk talt ingen effekt. Porene har ikke ryddet, svarte prikker som de var, og ble igjen. Så jeg forstår heller de anmeldelsene der de sier at det ikke hjelper.

- Jeg har også meldt meg med en skjønnhetspleie for mekanisk rensing av ansiktet. Jeg er 28. Akne siden 11 år gammel. Og med alderen blir situasjonen bare verre. Hvis før acne, var akne på pannen og haken, men nå spredt seg til kinnene og templene. Pimply ansikt er forferdelig. Hvis noe bidrar til å bli kvitt akne, vil jeg bare være glad.

- Dette er tull - hvis effekten var et halvt år, og deretter problemer igjen, så er dette din feil og ikke skikkelig vare, men ikke rengjøring av ansiktet og kosmetikeren er skylden!

En Internett-gjennomgang ble gjennomført og utarbeidet av Ponomareva Julia, spesielt for nettstedet Krasotulya.ru

Liker du det? Laykni, del med venner, send til din side:

Mekanisk rengjøring - trenger du å gjøre?

Dyp hudrensing er en garanti for helsen og ungdommen. I mange tilfeller kan det bare oppnås ved profesjonelle prosedyrer utført i salonger og skjønnhetssalonger. En av disse prosedyrene er mekanisk rensing av ansiktet, som fortsatt anses som det mest effektive og universelle.

 • Gjelder for: alle hudtyper.
 • Søknadsalder: fra 12 år.
 • Pris: fra 1200 rubler.

Funksjoner av mekanisk ansiktsrengjøring

Mekanisk ansiktsrensing er en kosmetisk prosedyre som gir dyp rensing av huden for hånd eller ved hjelp av en Uno-skje. Denne teknikken er en av de mest traumatiske, men den mest effektive i kosmetikk. Bilder før og etter en slik prosedyre bekrefter at det kan lindre en person fra selv de mest dype forurensningene i porene, inkludert fettete plugger. For en økt slik rensing er det en rekke indikasjoner, blant hvilke er:

 • acne;
 • komedoner;
 • forstørrede porer.

Ofte er mekanisk rensing av huden tildelt jenter med fet, problem eller kjedelig hud. Sjelden blir jentene foreskrevet tørr eller sensitiv hud, fordi deres rehabiliteringsperiode etter en slik prosedyre kan være ganske lang.

Kontraindikasjoner for en slik prosedyre, utført i hytta eller hjemme, litt. Disse inkluderer akutte former for dermatitt eller herpes, flere utslett på ansiktet, spesielt de med smittsom natur, samt menstruasjon. Utfør heller ikke en slik manipulasjon av personer som lider av blodsykdommer, onkologi, eksem.

Hvordan er prosedyren?

Forstå hvordan du gjør dette er ren. Det utføres i flere faser, inkludert:

 1. Forrensning av huden med spesielle geler eller skum.
 2. Dampende hud. I salonger utføres denne prosedyren ved hjelp av en spesiell gel, og det kan brukes til spesielle masker eller bad i dette formålet.
 3. Direkte ansikt rensing med en hånd eller en spesiell skje. Under denne rengjøringen vil spesialisten fjerne fettplugger, svarte flekker og andre urenheter fra hudoverflaten.
 4. Påføring av en antiseptisk sammensetning til huden. Denne delen av rensingen vil bidra til å unngå infeksjon i de åpne porene.
 5. Bruk en beroligende krem ​​eller en maske i henhold til typen av menneskelig hud.

Etter slik rensing av kosmetologen eller en hjemmeprosedyre, kan rødmen forbli på ansiktet i noen dager, i de fleste tilfeller forsvinner de helt på den andre dagen. I de første 24 timene etter manipuleringen, bør du også forlate dekorative kosmetikk og ethvert middel til ansiktet basert på alkohol. Det anbefales å bruke skånsomt nærende og fuktighetsgivende kremer i huden i denne perioden.

Ekspertuttalelse

Til tross for at manuell ansiktsrensing forblir en av de mest ubehagelige prosedyrene i kosmetologi, er det høyt verdsatt av mange eksperter. Leger, dermatologer og kosmetologer sier at det i mange tilfeller bare kan redde en person fra fettete korker, svarte flekker og andre dype forurensninger som mange moderne kjemiske peeling og til og med ultralyd ansiktsrensing ikke kan takle. Eksperter anbefaler sine kunder å regelmessig delta i denne prosedyren, spesielt anbefale det til pasienter med problem eller fet hud.

Hvor ofte gjør leger denne manipulasjonen? Eksperter anbefaler å benytte manuell rengjøring hver 2-4 måneder, avhengig av tilstanden til huden. Resten av tiden, anbefaler de å lage lette kjemiske peeling som gjør at du kan holde huden din i topp tilstand.

Video gjennomgang av denne prosedyren:

Forbrukeruttalelse

Denne prosedyren gjør at du kan rense ansiktet perfekt. Men for meg er det helt uutholdelig på grunn av de smertefulle opplevelsene som følger med det. Nå vurderer jeg ulike alternativer for slik manipulering for aldri å falle igjen på den. Folk som ikke er så følsomme for smerte, jeg anbefaler, vil du like resultatet.

Hva kan jeg si om denne henrettelsen? Det gjør vondt, huden er skadet, og til og med dyr. Men jeg vil være ærlig, resultatet er verdt det. Hvis du drømmer om et perfekt rent ansikt, er dette det du trenger.

Jeg benytter denne metoden bare i de tilfellene når det er et svært presserende behov. Hvis svarte flekker eller akne litt, er du ikke enig i det. Og hvis du allerede har, gjør jeg bare med en bevist mester. Vurderinger sier at du kan spare mye på denne prosedyren, hvis du gjør det hjemme, men jeg tør ikke. Hvor mange dårlige tilfeller er relatert til dette, er bedre å ikke risikere.

Dette er en veldig god, om enn en gammel metode. Jeg føler meg lei meg for jenter som lider av urolige skjønnhetseksperter, etter rensing der deres hud helbreder i flere dager. Alt kommer alltid ned til meg i omtrent tre timer, og for slik manipulasjon er det normalt. Det er synd at det er så vanskelig å finne en verdig spesialist her.

Jeg var helt fornøyd med resultatet av denne prosedyren, bare hun kan takle mine utbrudd, og jeg har allerede klart å prøve forskjellige måter. Jeg går bare til henne til en skjønnhetspleie, jeg tør ikke gjøre hjemme, og jeg er sikker på at jeg selv ikke kan oppnå resultatet at en profesjonell som har jobbet med mennesker i mange år ikke kan oppnå.

Mekanisk ansiktsrengjøring vurderinger

Mekanisk ansiktsrengjøring: vurderinger og bilder før og etter prosedyren

Mekanisk ansiktsrengjøring: vurderinger og bilder før og etter prosedyren

De fleste unge jenter vet et slikt hudproblem, som tilstoppede porer, comedoner og akne, som ikke ser best ut på noen hud. For å fjerne alle disse problemene, må hudpleie bli nærmet seg grundig, for all del å besøke hudlege og følge alle hans råd. En av hovedprosedyrene for behandling av problemhud er mekanisk og kjemisk ansiktsrensing, noe som gjør det mulig å kvitte seg med tilstoppede porer og forbedre penetrasjonen til noen seromer, kremer, masker og andre kosmetiske preparater.

Mekanisk rensing av ansiktet kalles ikke ved en tilfeldighet, siden prosessen med å kvitte seg med komoneser utføres ved hjelp av en kosmetikers hender. Bare en erfaren dermatolog-kosmetolog, som er godt klar over egenskapene i hudstrukturen, vil kunne utføre denne rengjøringen effektivt.

Opplevelsen av mesteren spiller en viktig rolle, siden styrken av fingertrykket og vinkelen de ligger direkte avhenger av om porenees innhold vil bli fjernet, og om det ikke kommer til å trenge seg lenger. Derfor må du nøye velge en mester som manuelt skal rengjøre ansiktet, lese anmeldelser, se bilder av verk "før og etter", og vær også oppmerksom på implementeringen av alle hygiene- og hygienekrav i en viss skjønnhetssalong.

Du trenger ikke å frykte mekanisk rensing av ansiktet, da hendene til en erfaren kosmetolog vil kunne utføre virkelige mirakler selv med svært forurenset hud. Naturligvis er det fortsatt noen smertefulle opplevelser i løpet av denne prosedyren, men de er ganske tolerante. Noen ganger jobber legen ikke med hendene, men med spesialverktøy:

 1. Vidals nål, den brukes hvis det er nødvendig å "myke" eller "pry" en veldig "lunefull" komedo.
 2. Skje Uno, det er en skje med flere eller et lite hull og brukes til å fjerne ikke så dype komedoner.

Bruken av disse verktøyene øker rengjøringsskader, så det er ønskelig å foretrekke den "klassiske" metoden når mesteren renser porene bare ved hjelp av hender.

Før du utfører selve prosessen, blir huden grundig rengjort og forberedt og virker på det med damp, som leveres av et spesielt apparat og kalles fordamper, påfører varmemasker og andre kjemiske preparater, eller kombinerer disse to metodene. Etter at rengjøringsprosessen foregår direkte, blir huden nødvendigvis behandlet med forskjellige antiseptiske lotioner og en beroligende krem ​​eller maske påføres.

Best av alt, er mekanisk ansiktsrensing egnet for en kombinasjon av tett eller fet hud med tilstedeværelsen av ulike ufullkommenheter i form av uttalt akne, hudormer og komedoner. Det anbefales å gjøre denne rengjøringen en gang i flere måneder (det avhenger av den enkelte tid for hudforurensning) eller i et aktivt løpet på 4-12 prosedyrer i noen få uker i tilfelle av alvorlig forsømt hudtilstand.

Hvis det er dannet alvorlige betennelser, slitasje eller lette skader på huden etter at ansiktet har blitt renset, brukes det ofte et apparat som kalles darsonval, som virker på huden ved hjelp av mikrostrømmer, for å desinfisere dem. Under darsonvaliseringsprosedyren føltes en liten prikk, men etter en ganske smertefull manuell rengjøring kan det ikke føles.

For å fjerne ødem etter mekanisk rensing, porestramming, jevn hudton og nøytraliserende mild betennelse, brukes i regel spesielle beroligende masker, som også kan ha en hyggelig kjøleeffekt.

Ingen prosedyre vil imidlertid helt gjenopprette huden til sin normale tilstand, så du må være tålmodig og vent minst 2-3 dager til betennelsen minker. I løpet av denne perioden er det også forbudt:

 • bruk svømmebassenget, badstue, solarium;
 • soling;
 • utfør eventuelle kosmetiske manipulasjoner med huden, bortsett fra bruk av spesielle antibakterielle kremer anbefalt av legen;
 • fargelegge øyenbrynene og øyevipper.

Før du går utover, må du passe på å beskytte ansiktet mot solen ved å behandle det med en ikke-komedogen krem ​​med en SPF 30 beskyttelsesfaktor. Det er uønsket å bruke pulver og noen tonale midler i løpet av hele gjenvinningsperioden, da de kan tette de nylig rensede porene. De eneste unntakene er lette primere, pulver og mineralbaserte slør som ikke tetter porene.

Til tross for den tilsynelatende kompleksiteten i den mekaniske rensingen av ansiktet, er det ganske mulig å gjøre det hjemme, og observere noen regler. Nesten alle kosmetologer og dermatologer i sine vurderinger forbyder mekanisk rensing av ansiktet hjemme, og mange mennesker som lider av problemhud tror ofte på dem, og fortsetter å holde ganske store summer i skjønnhetssalonger hver måned. Men få mennesker tror at det er ganske mulig å gjøre denne prosedyren selv.

Hovedbetingelsen for å rengjøre ansiktet hjemme er å skape steriliteten til hender, ansikt og instrumenter som brukes. Dette kan oppnås ved å tenke nøye gjennom trinnvis rengjøring og forberedelse av desinfeksjonspreparater.

Først må du forberede et sted for rengjøring, utstyrt med et stort forstørrelsespeil og en lys bordlampe, slik at huden kan ses så mye som mulig. Det er best å utføre dette ved et bord som må dekkes i flere lag med sterilt gassbind.

Deretter må du kaste håret tilbake og fikse det med en spesiell bandasje, så ta vare på grundig rengjøring av hendene med antibakteriell såpe, og deretter det ansiktet med myke geler, skum eller andre midler som vaskes med vann. Tørk ansiktet med engangspapirhåndklær eller, enda bedre, med et stykke sterilt bandasje.

Etter at du har forberedt huden for ytterligere rengjøring, åpner du alle porene. Dette kan gjøres ved hjelp av det såkalte vannbadet, som innebærer å dampe ansiktshuden over en panne med varmt vann i 6-12 minutter for fet hud og 3-5 minutter for normal hud.

I stedet for enkelt vann er det tilrådelig å bruke forskjellige urtete, som har en mild beroligende og anti-inflammatorisk effekt (calendula, kamille, etc.) eller bare dryppe noen dråper sitron essensielle olje, eukalyptus eller te-treolje i pannen. I stedet for å dampe, bruker de oppvarming av spesielle masker, men de åpner porene litt verre.

Etter at ansiktets hud er utarbeidet, må du vaske hendene igjen med et antibakterielt middel, eller med enkel etylalkohol.

Det er nødvendig å rengjøre ansiktet, begynner med de mest "rene" områdene, og beveger seg langsomt til mer forurensede steder (vanligvis fra periferien til midten av ansiktet). Noen kosmetologer i en anmeldelse anbefaler å pakke fingrene med sterile disponible kluter, som må byttes ut etter hvert få pressede komedoner, men for korte negler kan du bare vaske hendene med jevne mellomrom med alkohol.

Det er nødvendig å sette press på comedones svært nøye, "tvinge" innholdet til midten. Det er ikke tilrådelig å bruke en Vidal-nål, en skje Uno og andre spesielle enheter for rengjøring av ansiktet i hjemmet. Du trenger ikke å prøve å rense alle porene, da det er nesten umulig. Det er nødvendig å være oppmerksom på den mest forurensede delen av ansiktet, og etter rengjøring er det obligatorisk å igjen vaskes grundig med antibakteriell såpe og påfør en beroligende krem ​​på kroppen, noe som har til fornemmelse for å begrense porene.

Siden mekanisk rensing av ansiktet er en ganske traumatisk prosess for huden, er det en rekke kontraindikasjoner for det, nemlig:

 1. Allergisk dermatitt i tilfelle av eksacerbasjon.
 2. Tilstedeværelsen av smittsomme hudsykdommer.
 3. Tendensen til skrøbelighet av karene på ansiktet og rosacea.
 4. Eksem, psoriasis og lignende sykdommer forbundet med forekomst av områder med peeling og brudd på overflaten av huden.
 5. Tilstendighet for utseendet av keloid arr fra skade på huden.
 6. Sterk tørr hud i ansiktet.
 7. Vegetativ-vaskulær dystoni, bronkial astma og andre sykdommer i cerebral sirkulasjon.
 8. Tilstedeværelsen på forsiden av store konvekse moler og andre formasjoner som kan bli skadet under rengjøring.

En av de mest effektive tilnærmingene til pleie av fet og problemhud er en kombinasjon av ultralyd og mekanisk rengjøring, noe som gjør det mulig å oppnå mer effektiv rensing. Du kan ultralyd på huden, både før og etter mekanisk rengjøring. I sistnevnte tilfelle er prosessen med etterfølgende rensing av porene lettere, og i det første kan du lindre huden og "fikse" effekten av mekanisk rengjøring ved hjelp av antiinflammatoriske profesjonelle preparater som kommer inn i huden ved hjelp av ultralyd.

I motsetning til mekanisk vil resultatene av ultralydrengjøring ikke avhenge av kvalifikasjonen til mesteren. Og hvis du stoler på huden for manuell rengjøring, er det best bare for en hudlege, da kan enhver kosmetolog klare å rense ansiktet med ultralyd. I tillegg er det også spesielle enheter for å utføre denne prosedyren hjemme, noe som gjør det mulig å rengjøre porene på egenhånd.

I dag er det ingen mer effektiv metode for å rive huden av komedoner og tilstoppede porer enn mekanisk rengjøring, derfor bør personer med problemhud ta en nærmere titt på denne prosedyren. Hvis det er kontraindikasjoner for denne prosedyren, kan den erstattes av ultralydrengjøring med en kombinasjon av lette kjemiske peeling. I alle fall er det tilrådelig å rådføre seg med en hudlege, i stedet for en skjønnhetspleie, som kan vurdere tilstanden til ansiktet og anbefale den mest hensiktsmessige og riktige omsorgssorgen før noen prosedyrer med ansiktets hud.

Jeg dro til mekanisk rengjøring en gang. Jeg kan ikke sammenligne med andre typer rensing, men jeg hadde min egen mening om den mekaniske.

Jeg likte det veldig godt. Ansiktet etter rensing var mye renere, etter noen dager forsvant all rødhet. Men de dampet meg ikke med kamille, men med et spesielt apparat. Alt det legen gjorde var ikke noe vondt - ja, litt ubehagelig, men ganske tålelig. Naturligvis ble det ikke brukt alkohol. Etter økten tørket de ansiktet med tonic, laget en fuktighetsgivende maske, darsonval og antibakteriell krem. Det første som slo meg var ingen svarte flekker. Vanligvis. Akne, selvfølgelig også. Som et resultat, anbefalte kosmetologen at jeg bruker apoteksmatikk for sensitiv hud, og slippe bort med Gud.

Jeg prøvde og vakuum, og ultralyd, og mekanisk rengjøring. Av de tre rengjøringsmetodene nærmet seg vakuumet meg mest, siden det viste seg å være veldig traumatisk for meg mekanisk, i lang tid var ansiktet mitt sårt (sannsynligvis feil), og ultralydet viste ingen effekt.

Jeg er en fan av mekanisk rengjøring. Jeg går hvert sjette år. Det er ingen alvorlig smerte, bare ubehagelig. Jeg sto også, uten kamille. Også pierce og knuse. Så darsenval, massasje, maske, tea tree. Sterkt forferdelig hevelse og rødhet er ikke engang etter prosedyren. Huden klipper ikke i det hele tatt. Huden etter rensing er myk og øm, porene er rene.

Manuell ansiktsrengjøring

USA, San Francisco

så langt som nødvendig - så uforutsigbar som mulig!

Fordeler: effektivitet, nødvendighet.

Ulemper: Det viktigste er valget av en kosmetolog, solbeskyttelse og etterbehandling er nødvendig.

Dessverre, på en bestemt tid av livet, forrådte huden min ærlig meg! Jeg blomstret som en løvetann i våren uforutsigbar, uforgjengelig, uforklarlig. Forsøk på å løse problemet med akne og betennelse fra innsiden, er det umulig å unngå problemet med mekanisk stress. Uansett hvordan.

Plusser: ren hud

Jeg gjorde en ansiktsrengjøring på skjønnhetspleie i dag og bestemte meg for å skrive en anmeldelse. Min hud er fet, store porer er tilstoppet, så rengjøring er et must. Selvfølgelig bruker jeg forskjellige masker, skrubber, geler, skum. Men alt dette bare.

Plusser: rent ansikt

Ulemper: Det gjør vondt, det er dyrt, etter rengjøring er det pinlig for folk å dukke opp, spor kan forbli

Et rent ansikt uten akne og hudormer er drømmen min! I noen grad er det allerede implementert. Ansiktsrengjøring spilte en god rolle i denne saken. Men ikke det viktigste! I løpet av 12 år, i puberteten, jeg.

Ulemper: Noen ganger ubehagelig, men ikke smertefullt!

Jeg vil begynne med det faktum at jeg personlig har problem og kombinasjonshud, alt dette jeg lider av wenches under øyelokkene, kalles de også "prosyanka"! Dette problemet jeg allerede har startet, og jeg husker ikke fra hva.

Ulemper: syk, rødhet på den første dagen og litt på den neste

Min hud har vært problematisk i mange år. For første gang, for 4 år siden, gikk jeg for manuell rensing av ansiktet; det var mange kviser på kinnene mine. Beautician fikk en god, alle rengjøres forsiktig, anbefales å bruke Zeneritom. Etter den tiden huden.

Plusser: ble laget på god kosmetikk;

Ulemper: alle de svarte punktene forblir i deres steder;

Manuell rengjøring, februar 2013. Jeg har dårlig hud siden barndommen: fet, med forstørrede porer, masse akne som hele tiden er betent! Jeg prøvde en haug med kosmetikk, endret en haug med salonger, prøvde mange medisiner, bestod en haug med tester, som.

Plusser: Ikke et par wen

Ulemper: Hvis du er allergisk, så avstå fra rengjøring

I dag skal jeg skrive om rensing av ansiktet, første gang jeg gjorde det for tre år siden, for andre gang, for en uke siden, var prosessen den samme, men reaksjonen av huden er annerledes. Og så, i hytta, tar det omtrent to og en halv time, vil jeg skrive.

Fordeler: Rengjør huden fra svarte flekker

Ulemper: liten ømhet

Denne tjenesten leveres i enhver skjønnhetsbehandlingsklinikk. Jeg anbefaler alle. Selv ikke lenge borte, og jeg vil dele mine inntrykk. Manuell rensing av ansiktet er rensing av huden fra svarte flekker. Det viktigste er å finne det gode.

Plusser: Kortsiktig effekt av avskallede hudporer

Ulemper: Smertefullt. en ubehagelig prosedyre, betennelser ikke passerer umiddelbart, porene blir deretter blokkert dypere, arr igjen

Ikke lenge siden var manuell rengjøring av ansiktet (eller mekanismen) nesten den eneste populære metoden for å kvitte seg med sorte prikker i ansiktet. Et sted før 18 år brukte jeg det også. I tillegg kan jeg si nei. Dette er veldig.

Plusser: I mitt tilfelle, nei.

Ulemper: Stripped nese.

For første gang laget jeg en mekanisk ansiktsbørsting for omtrent 3 år siden. Jeg husker disse forferdelige følelsene og hva ansiktet vendte seg etter prosedyren. Og jeg ble fortalt at jeg måtte komme om noen dager, gjenta.

Plusser: Billig. Effektivt.

Ulemper: Det gjør vondt. Traumatisk for huden. Effekten er kortvarig (periodisk må du gjenta denne prosedyren).

Jeg hørte om det såkalte "manuelle" ansiktet rensing fra min mors venn. Hennes datter går til denne salongen en gang i noen måneder til hennes betrodde mester (hennes mors datter har problemhud, og.

Fordeler: Effektiv rensing, huden blir mindre fet.

Ulemper: Sårhet og rødhet etter rensing som varer i 3 dager.

I dag leste jeg en anmeldelse om manuell ansiktsrengjøring og bestemte seg for å skrive min egen. Jeg renset ansiktet i lang tid, tilbake i 2012. Min hud er fet, med mange svarte prikker. For det første fant jeg gjennom en god venn.

Plusser: fjerner dyp forurensning fra porene

Ulemper: Dyrt, smertefullt, det er sannsynlighet for betennelse etter prosedyren

Til skjønnhetspleieren snudde seg i håp om det perfekte ansiktet. Etter konsultasjonen sa hun at manuell rengjøring av ansiktet var nødvendig. La oss bare si, glede er ikke billig. Hele prosedyren tok omtrent en time. Ikke akkurat kjent scenen, men følelsene.

Fordeler: Effektiv lindrer akne, huden blir frisk og frisk

Ulemper: ubehagelig prosedyre

Min problematiske ansiktshud krever spesiell omsorg. Men jeg har ennå ikke møtt et slikt kosmetisk produkt som vil hjelpe meg å glemme hva akne er i lang tid. Om å rense ansiktet før, hørte jeg mye. Og ikke bare.

Russland, Cherepovets FERIE 10-22MARTA

Plusser: renser porene

Ulemper: Traumatisk, ineffektiv, pimples hoppe igjen, scabs

I lang tid (fra 20 år) har jeg prøvd å få problemhud og har prøvd mange kosmetiske prosedyrer. Manuell rengjøring, mekanisk, ultralydrengjøring, kjemiske peeling. Ja, hvis vi lager en sammenligning, vil manuell rengjøring være mye mer effektiv enn ultralydrengjøring. Ultralyd er veldig forsiktig.

Fordeler: Rengjør huden

Ulemper: Ikke for lenge

Jeg elsker å stadig smøre noe, jeg er malt hver dag. Men jeg vil ikke bare tynne øynene mine, kinnene og gå, som alle vanlige jenter, men jeg maler alt, fra pannen til nakken og fra øre til øre :).

Russland, Nizjnij Novgorod

Fordeler: Rengjør huden

Fra 15 år møttes med denne prosedyren. Selvfølgelig er det ikke noe hyggelig i det, det gjør vondt til tårer. Huden var forferdelig, for skjønnens skyld ventet jeg å prøve å gjøre rengjøringen. Prosedyren er lang, ikke behagelig, klemme hver kvise for hånd.

Fordeler: forbedrer utseendet på huden, fjerner betennelse, strammer porene. Ved langvarig bruk er gode resultater mulige.

Ulemper: du må utføre ganske ofte, traumer, rødhet innen 2-3 dager, det er vanskelig å finne en god mester kosmetolog

Begynte å gjøre reningen for en stund, for 10 år siden. Dessverre, på grunn av flyttingen, kan jeg ikke finne en god kosmetolog på et nytt bostedssted. Men når muligheten oppstår, går jeg straks til min første og.

Ulemper: To dagers ansikt er rødt, men ikke skummelt.

Jeg trodde aldri at jeg trengte å rense ansiktet mitt. Jeg gikk med en slektning, eller rettere sagt, hun dro meg til salongen, hennes venn jobber der. Hvert halvår går hun til rengjøring, og jeg går aldri til min 33.

Ikke perfekt, det gjør vondt noen steder, men huden ser bedre etter en slik rengjøring.

Plusser: Rask, ikke veldig dyrt

Ulemper: Ikke perfekt, det gjør vondt noen steder

Hallo Huden på ansiktet mitt etterlater seg mye å være ønsket, det er svarte prikker som må fjernes og ikke maltes med kosmetiske produkter. Problemet er ikke stort, men det er der og jeg vil at ansiktet mitt skal se anstendig) Tid.

Hva du trenger å vite om den mekaniske rengjøringen av ansiktet

Hver kvinne før eller senere står overfor et problem når akne oppstår, et ubehagelig rødaktig utslett, og fargen blir grå og uattraktiv. Mekanisk rensing vil bidra til å takle et slikt kosmetisk problem.

Skjønnhetsindustrien tilbyr mange prosedyrer som hjelper kvinner med å forlenge ungdommen og attraktiviteten. Hver klientsalong kan velge seg et akseptabelt hudpleieprogram.

Du kan ofte høre spørsmålet: "Hva ville vært bedre - ultralyd eller mekanisk rengjøring?" Du kan ikke gi et bestemt svar. Hver av disse metodene har sine egne direkte indikasjoner og kontraindikasjoner. Ja, og måter å holde på er noe annerledes.

Ultralydrengjøring er en maskinvareprosedyre, og under mekanisk utføres alle manipulasjoner manuelt. God eller dårlig - å dømme deg. Men begge metodene gir svært gode resultater, spesielt hvis du følger alle anbefalinger fra en spesialist.

Hva er mekanisk ansiktsrensing og hvordan er det gjort?

Dette er en av de mest effektive, men og mest kardinale prosedyrer, sammenlignet med andre metoder. Det er mer smertefullt enn ultralyd, men også det mest effektive.

Under økten fjernes alle smuss og fettplugger manuelt fra porene. Ultralydrengjøring gjøres ved hjelp av et spesielt apparat.

 • herpesinfeksjon i historien;
 • eksem;
 • hudsykdommer i hodebunnen;
 • tendens til allergiske reaksjoner;
 • akutt dermatitt;
 • PMS og menstruasjonsperiode.

Hvis du ikke har funnet noe i listen ovenfor, kontakt legen din for å unngå ubehagelige konsekvenser.

Denne prosedyren er den dypeste rensingen av ansiktets hud. Forurensninger fjernes fra de dypeste lagene av epidermis, noe som ikke er tilfelle med peeling og andre typer rensing.

Selv akne i en svært forsømt tilstand er behandlingsbar og forsvinner helt etter en vanlig serie prosedyrer. Huden blir kvitt ubehagelige mangler og blir glatt og fløyelsaktig. Tonen er nivellert, ansiktskonturen er strammet. Problemer forsvinner ikke bare på overflaten, men også i de dypere lagene av epidermis.

Men fortsatt er det noen ubehagelige øyeblikk:

 • smertefullhet i prosedyren forårsaket av mekanisk fjerning av defekter med gjennomtrengning i de dype lagene;
 • utvinningsperioden etter prosedyren kan være svært lang (avhengig av organismens egenskaper) og kan vare opptil flere dager;
 • Det er fare for betydelige skader og som følge av arr, som avhenger av ferdigheten i prosedyren.

Hvis du utfører mekanisk rengjøring i hytta - velg forsiktig mesteren, vær oppmerksom på vurderingene av de som allerede har besøkt dette stedet, og gjorde en lignende prosedyre med en eller annen mester.

Prosedyren er utført i henhold til strengt foreskrevne regler, det bidrar til å oppnå maksimal effekt samtidig som unødige konsekvenser unngås.

I motsetning til den oppfatning at mekanisk rengjøring er en prosedyre som gir mulighet til å rydde opp huden og må gjøres regelmessig, anbefales det ofte ikke å ta seg av det. Faktisk er det den mest effektive måten å bekjempe slike problemer som akne, akne, komedoner og wen. Men i intet tilfelle bør det bli misbrukt.

Mekanisk rensing av ansiktet hjemme er ganske mulig. Men for all del er det nødvendig å gjøre alt for ikke å forårsake skade. Og for dette må du observere alle forholdsregler og utføre alle trinnene, som i hytta.

Først av alt må du fylle opp med nødvendige midler:

 • make-up remover melk;
 • tonic;
 • Enzym peeling agent (du kan kjøpe den i en spesialisert butikk);
 • enheter for direkte rengjøring - en padle, en sil eller metallløkker (de kan også bli funnet i butikken);
 • antibakterielle midler - kjøpt eller selvfremstilt masker;
 • alginatmaske - på vilje;
 • Krem av hudtype med en beroligende effekt.

Fordampning (damping av huden) kan utføres på improvisert måte ved bruk av urtete (kamille, calendula, streng, St. John's wort).

For å utføre denne prosedyren, må du ta en varm avkok, hell den i pannen og lene seg over den, og dekker hodet med et håndkle slik at effekten av badstuen blir dannet. Men dette bør gjøres nøye for å unngå brannskader.

Hvis du ikke har erfaring med å utføre en slik prosedyre, er det bedre å bruke varme komprimerer fra de samme urter.

Dyp en myk klut i buljongen, trykk litt og legg på ansiktet. Oppbevares til avkjølt. Gjenta flere ganger og fortsett til de videre trinnene av rengjøring.

For å forberede huden kan du også bruke en spesiell gel, som selges i de kosmetiske avdelingene i butikkene.

Ta vare på huden etter en økt bør være med stor forsiktighet at gjenopprettingsprosessen var så kort som mulig.

I flere dager etter prosedyren kan smerte eller rødhet fortsette på steder med særlig dyp penetrasjon i hudlagene.

Det er nødvendig å behandle huden med kremer som fremmer helbredelse av sår og beroliger inflammerte hudområder i ansiktet. Det anbefales å bruke Bepanthen, Solcoseryl, eller andre metoder for lignende tiltak.

Minst en dag etter prosedyren er det bedre å ikke bruke dekorative kosmetikk, spesielt matte eller tonalkremer, slik at porene ikke er forurenset. Bruk heller ikke produkter som inneholder alkohol.

Nærende og fuktighetsgivende kremer vil være svært nyttige. Spesielt om sommeren er det bedre å bruke midler som fremmer beskyttelse mot ultrafiolett stråling. Unngå direkte sollys og ikke solbat.

Mellom behandlinger som anbefales ikke mer enn en gang hver 3-4 måneder, kan du gjøre peeling, massasje eller rensende masker både i salonger og hjemme.

Flere Artikler Om Typer Acne