Ansiktet er kanskje den viktigste delen av kroppen. Bryst, skinker, ben - dette er alt interessant, men likevel ser de først på ansiktet. Og et uklart ansikt dekket av akne og sorte prikker vil lett fraråse ønsket om å se på alt annet. Og generelt, på jobb, i transport, på skolen, ser folk oftere på vårt ansikt enn på alt annet, så det ville være fint å holde en person i orden.

Så la oss snakke i dag om hvordan du gjør et ansikt vakkert.

La oss starte med en gjennomgang av den varierte opplevelsen av ansiktsbehandling og renslighet av ansiktet som ble oppnådd av jenter. Det er så ivrig etter å vite de beste måtene å rengjøre ansiktet, for å vite hva som bedre bidrar til å rengjøre porene, forbedre huden, skape utrolige skjønnhet.

Vi ære som prøvde hva. Hvem trente hva ansiktet rensing og hva er resultatene.

- Jeg vil si om kosmetisk rengjøring. Rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype. Etter rengjøring er ansiktet mitt greit (maksimum rødt, men det ser mer ut som en rødme, så det ser også bra ut). Min kosmetolog sa at huden min er som et skall, hun er ikke redd for noe, ingenting gjør vondt på huden min, og det tåler helt til og med en hard ansiktsrengjøring. Men hvis en kvinne har følsom hud, så er det selvsagt, etter en ansiktsrensing, bedre å gå hjem umiddelbart, og det er bedre å gå til folk neste dag - nei nei. Unødvendig å skremme ansiktet ditt. Og hvordan de vil huske hva du var, da vil ditt rydde ansikt ikke overskygge dette minnet og vil ikke forstyrre.

Og her er en annen ting å vite: Hvis du bare har komedoner, må du rense ansiktet en gang i måneden.

- Ikke et figen om det faktum at rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype! Den samme måten for ansiktet i hendene på to forskjellige kosmetologer gir en diametralt motsatt effekt. Sjekket på ansiktets ansikt. Etter en tante av en skjønnhetspleie kom Aki Peersik ut, etter at hun var redd for å øke øynene til folk for ikke å skremme forbipasserende.

Så den kosmetiske pose, som gjorde en god mekanisk rengjøring, sa at prosedyren skulle gjentas en gang i måneden og en halv. Ikke oftere, for ofte renser ansiktet skadelig. Rengjøring koster 500-700 rubler.

- Virkelig trenger å tenke når du skal rengjøre ansiktet ditt. Og absolutt er det bedre å ikke rense før en viktig begivenhet. Og jeg kan generelt ikke stå alle disse rensingene. Det gjør vondt veldig mye. Sinnelig knuse pimples og akne har lært. Og ultralydrengjøring av ansiktet er ineffektivt, det behandler overfladisk ansiktet, bare fjerner toppene. Ultralydrengjøring er god, sannsynligvis, for velpleidet hud, med grunne komedoner.

Og når jeg gikk med en slik ultralyd på ansiktet mitt, ble huden kuttet ned i nærheten av nesen min rett før såret. Itched lang og kjedelig. Generelt liker jeg ikke ultralydrengjøring i det hele tatt.

Og fortsatt støvsuging av ansiktet kan ikke gjøres hvis det er couperose. Og rensing av ansiktet med flytende nitrogen i rosacea er også umulig. Og jeg likte det så mye.

- Jeg dro til kosmetologen for å rense ansiktet ikke så lenge siden. Det virker fra våren. Min hud er ikke særlig problematisk, heller en kombinasjon og porene blir forstørret. Noen ganger hopper pimples opp. Generelt er det arbeid som skal gjøres, men alt er ikke så kritisk som det kunne være. Jeg forteller deg om å rydde ansiktet, som jeg nå gjør med en skjønnhetspleie. Generelt advarsler jeg deg om at jeg prøver å gjøre ansiktsskalering og rengjøring umiddelbart, fordi det virker som om effekten av denne prosedyren er bedre, og det er mer lønnsomt å kombinere prosedyrene for penger. Kosmetologen gjør peeling av ansiktet med rodemere (koraller er inkludert i preparatet, og derfor tenner ansiktet litt etter en dag). Kosmetologen gjør meg en rensende peeling en gang i måneden, og etter 2 uker kommer jeg til henne bare for en massasje og nærende ansiktsmasker. Etter 2 uker kommer jeg igjen til ansiktet peeling. Jeg føler at jeg kan si det like etter at jeg har blitt renset, blir ansiktet mitt rødt og brenner til kontakten, selv om det er ute, synes alt ikke å være så skummelt som det ser ut til. Neste dag går hevelse og rødhet i ansiktet bort og ansiktet - bare herlig. Men på 3. og 4. dag vil huden klatre litt. Men det er ikke skummelt, for da er skjønnheten helt enkelt ubeskrivelig!

- Jeg vil si dette: rensing av ansiktet - for hvert enkelt tilfelle! En person trenger å rengjøre ansiktet hver måned, og derfor hyppig skjønnhetspleieren, og en annen - et par ganger i året for å gjøre rengjøringen, vil være ganske nok.

Kosmetologer i salonger, selvsagt, anbefales å besøke dem regelmessig ofte, men dette kan være rent deres merkantilinteresse, og ikke en objektiv nødvendighet. Beauticians ønsker også å tjene så mye som mulig. Derfor bør samvittighetsfulle kosmetologer som pålegger tilleggstjenester, unngås.

Men råd fra uavhengige kosmetologer er å rengjøre ansiktet bare to ganger i året med en skarp forandring i været: etter vinterkulden og etter sommervarmen, dvs. vår og høst! Selvfølgelig kan det hende at du kanskje rengjør det kanskje oftere, men jeg vil understreke at en engangs ansiktsrensingsprosedyre ikke vil gi den ønskede effekten til huden din hvis du ikke rengjør og pleier huden din jevnlig! Som du kan se, er jeg for omfattende hudpleie! Det er ikke bare nødvendig å gå til kosmetologer, men også å kunne rense ansiktet hjemme.

- Jeg forteller deg om hva jeg tenker på å rengjøre ansiktet til en skjønnhetspleie. Jeg har fet hud, forstørrede porer og svarte flekker. Nesten ingen betennelser. Men hvis jeg vurderer på meg selv og ikke ser på huden min, ikke ordentlig bryr seg om det, blir det ikke veldig attraktivt og akne kommer ut.

Jeg la merke til at ansiktet blir nesten helt rent etter et kurs i ansiktsmassasje. Min kosmetolog bekreftet at dette ikke bare er mitt tilfelle - for mange mennesker hjelper ansiktsmassasje å rense ansiktets hud. Og nå lager jeg masker med leire og ansiktsmassasje. Og plage meg ikke med smertefull rensing. Selv om det er noen ganger behov for nitrogent ansiktsrensing, men ikke manuelt eller mekanisk. Hvorfor utsette deg selv for denne torturen hvis det er en måte å se bra ut og gjøre grove prosedyrer?

- Jomfru, kanskje min melding handler om akne, men jeg vil støtte de som leter etter interne kilder til hudproblemer og betennelser. For omtrent to uker siden begynte jeg å ha alvorlige problemer med ansiktets hud, det var så mange akne og betennelser i ansiktet mitt at det ikke var noe levende sted. Mamma begynte umiddelbart å insistere på at jeg raskt trenger en skjønnhetspleie, sier "rengjøring, rengjøring, umiddelbart rengjøring av ansiktet." Uansett hvor galt! Og jeg bestemte meg for å først drikke et medisinske stoff for leveren (fordi kviser min krypte seg hovedsakelig på høyre side av ansikt og nakke). Og hva ser jeg? 2 uker har gått, og du vil se meg nå! Ansiktet er glatt og rent, og til og med som en hyggelig gjennomføring - sirklene under øynene er forsvunnet. Og jeg ville gå til skjønnhetspleieren - vel, hva ville denne rengjøringen gi meg? I beste fall - ingenting, og dessuten gjør det vondt, og det er ikke klart hvem du vil ende med. God skjønnhetspleie trenger fortsatt å se!

- Jeg snakket her med min skjønnhetspleie. I mange år har jeg gått til henne for rensing og andre ansiktsbehandlinger. Jeg vil dele med deg nyttig informasjon, kanskje, hvem vet ikke: det er flere måter å atraumatisk rense ansiktet på. Dette - rengjør ansiktet med ultralyd, støvsuging, samt rensing av ansiktet med galvanisering. Sistnevnte inkluderer ansiktsskille med forskjellige syrer. Den beste effekten oppnås ved å kombinere atraumatiske rengjøringsmetoder med mekanisk rengjøring. Men med en slik rengjøring kan det bli rødhet av huden og ødemet, som selvsagt snart forsvinner, men forårsaker ubehag.

Min kosmetolog før atraumatisk rensing av ansiktet, tester huden for muligheten for allergiske reaksjoner. Hvis alt er bra, så renser det. Oh, og kontraindikasjoner for rengjøring er betennelse i huden og visse sykdommer. Først må du kurere betennelse, og deretter rense ansiktet ditt.

Jeg håper denne informasjonen er nyttig for noen)

- Jenter, mange forstår ikke veldig godt hva en skjønnhetspleie er ansiktsrengjøring. Vi tar nå ikke med på rengjøring av hjemmet, siden dette er en annen historie, og det er noen subtiliteter der. Så er ansiktsrensing en kosmetisk prosedyre som renser huden av urenheter, sebum og fjerner døde hudceller.

Denne prosedyren kan utføres i enhver skjønnhetssalong, helse eller skjønnhetssenter. Ansiktsrensing kan gjøres hjemme alene, men det er bedre å studere detaljert informasjon om dette emnet eller stille spørsmål om rengjøring av hjemmet til din kosmetolog.

Generelt kan en hvilken som helst ansiktsrensingsprosedyre deles inn i tre hovedfaser:

1) Forberedelse av huden for å rense ansiktet, som inkluderer å tørke huden med lotion og rensing fra tidligere påførte kosmetikk. Forresten, jeg anbefaler deg å komme til skjønnhetspleieren hvis mulig uten sminke, det vil spare deg tid;

2) Dampe huden, takket være porene forstørret. For å gjøre dette, bruk spesielle preparater, blandinger eller kremer. Kan også bruke ozon. Forresten, på dette stadiet, utvider ikke bare porene, men deres innhold myker også.

3) Rengjøringsprosessen selv er metoden du velger.

Snakker om rengjøringsmetoder. Faktisk, nå blir ansiktet rengjort på svært forskjellige måter. I min salong gjør slike muligheter:

1. Manuell ansiktsrengjøring

Det er laget for å rense huden fra akne. Samtidig striper kosmetologen huden med en gel, og deretter med fingrene innpakket med spesielle desinfiserende kluter, eller med sterile hansker fjerner akne.

Det er veldig smertefullt og traumatisk, pluss, hvis skjønnhetspleieren ikke er veldig forsiktig, kan du fange infeksjonen. Men dette er en veldig effektiv prosedyre, og det beste av alt renser huden fra svarte flekker.

2. Mekanisk rengjøring

Det ser ut som en manuell ansiktsrensing, bare her skjønneren bruker en spesiell enhet i stedet for sine egne hender - en skje av Una. Med den presser han på huden og dermed renser ansiktet.

3. Skyting

Dette er navnet på en lett og overfladisk ansiktsrensing. Hva er det For det første blir ansiktets hud dampet ut, og en spesiell ansiktsskrubb påføres den. Og så blir det øverste lag av huden avskallet med spesielle roterende børster.

4. Støvsuging av ansiktet

Dette er en smertefri og ikke-traumatisk måte å rengjøre ansiktet på. For denne prosedyren, bruk et spesielt vakuumapparat. Styrken på vakuumet renser huden mot urenheter.

5. Ultralyd ansiktsrengjøring

I denne metoden for rengjøring er damping ikke nødvendig. Kosmetologen bruker en spatel som beveges under en viss skråning på huden. Kraften til ultralydbølger renser porene til giftstoffer og toksiner. Jeg vet at ultralydrengjøring ikke anbefales å gjøre, hvis huden er veldig skitten.

- Jeg gjør regelmessig mekanisk rensing av ansiktet og oppfordrer alle til å gjøre det samme. For det første er det den eneste måten å dype og effektivt rengjøre porene, fordi ingen masker og kremer er i stand til en slik ansiktsrensing av høy kvalitet. Jeg var overbevist om dette gjentatte ganger. Under ansiktsrensingsprosedyren slipper skjønnhetspleiemannen manuelt med å trykke på hver svart prikk (tilstoppet pore) det fra smuss, og huden begynner å "puste". Og med vanlig vask eller prosedyrer som kan gjøres hjemme, blir huden bare overfladisk rengjort, og tilstoppet tid forblir tilstoppet og viser på ansiktet med en stygg svart prikk.

I seg selv har prosedyren for å rense ansiktet ikke noen hyggelige øyeblikk, det er ganske ubehagelig og smertefullt, noen ganger vil du gråte og løpe bort fra kontoret. Men jeg prøver å minne meg selv om hva slags ren og vakker hud som venter på meg bokstavelig talt neste dag etter rengjøringsprosedyren.

Før rengjøring må ansiktets hud dampes slik at alt smuss fra porene går lettere bort, og lar ikke ar på ansiktet. Vanligvis gjøres dette enten over dampen, eller et spesielt oppvarmingsmiddel påføres ansiktet. Etter det gjør skjønnhetsmesteren forskjellige små manipulasjoner (tonisk behandling, det kan forårsake noe annet), og da er det mest ubehagelige begynnelsen, det klemmer ut alt overskudd fra huden. Og det er veldig ubehagelig. Men det er verdt å lide en time. Dessuten gjelder skjønnhetssaken en rekke andre måter, masker, berolige, fuktighet.

Selv i ansiktet kan rensing inkludere behandling med enheten Darsonval (massasje med små nåværende pulser). Det har også en gunstig effekt på huden.

Etter alle disse prosedyrene, føler du en utrolig lettelse og friskhet i huden, porene er rene, huden skinner, puster og utstråler skjønnhet og helse!

Ansiktsrengjøring må gjøres! Til tross for melet (absolutt tolerabelt), der du må gå, vil du være en glad eier (eller eier) av en vakker og ren hud!

Her er noen interessante meninger som ble uttrykt på spørsmålet om en ung jente som skulle til skjønnhetssalongen for første gang. Jenta spurte:

- Vennligst informer meg om å rengjøre ansiktet. Interessert, selvfølgelig, anmeldelser, priser, tips. Mine porer på ansiktet mitt er veldig skitne, jeg er 18 år gammel, jeg har aldri gjort en skjønnhetspleie ansikt rensing, nå er jeg klar til å bestemme seg for dette. Fortell meg, helbredet huden i lang tid? Hvis noen vet, vær så snill, vær så snill, hvor i Moskva kan du rense ansiktet ditt slik at det er bra, men mange salonger og skjønnhetssenter, vet jeg ikke hvordan jeg velger det som er bedre.

Og hvilke svar og råd hun ga henne:

- Hvis en god kosmetolog, sporer etter rensing, tar ansiktet og rødheten på huden bokstavelig talt en time eller to. Jeg renser ansiktet mitt en gang hver annen måned. Jeg har en kombinasjon og veldig følsom hud, med tett avstand fra fartøy. Du kan starte med ansiktsskall. Jeg vil ikke annonsere salongen der jeg går, fordi Det som passer meg, kan ikke passe en annen. Bare vær oppmerksom: kosmetologen må nødvendigvis ha en høyere medisinsk utdanning og ulike lisenser som bekrefter kvalifikasjonen. Det er bedre å finne en skjønnhetspleie i salongen nærmere hjemme, fordi etter rengjøring anbefales det ikke å gå. Og advare din kosmetolog før du rengjør det i morgen for å studere eller jobbe. Og enda bedre ifølge vurderinger av venner og bekjente å navigere. Spør hvor de renser ansiktet deres, fra hvilken spesialist.

- Hvis du begynner å rense ansiktets hud, vil det være uendelig. Bedre masker hjemme gjør eller kjøper ferdige masker, rensefilmer. Jeg gjør for folkemedisinene ren hud.

- Jenter, ikke ryd ansiktet ditt! Jeg snakker fra min egen erfaring (og ikke bare på min måte gjorde mine venner og bekjente mange, så jeg hørte vurderinger om rengjøring fra vennene mine). Du vil ikke få noe bra til slutt. Rengjør huden i en måned, og deretter i ond sirkel. Jeg er ute av dumhet, rent for selskapet jeg gjorde for noen år siden, rengjorde en kosmetolog. På den tiden var jeg også rundt 17-18 år gammel, jeg gikk glede over et halvt år, og da begynte det, men før hun, før denne rensingen, var det ingen problemer med huden på ansiktet hennes. Nå, sakte, tar jeg opp ansiktet i et normalt utseende, allerede ved hjelp av urter. Her anbefales det å gjøre det riktig: gjør hjemme masker hjemme, eller svinger over kamille først, og deretter rydde opp en slags ansiktsmaske. Gjenta ikke feilen til andre. Forresten gjorde jeg et ansikt som renset på en veldig kul kosmetolog, annonsert, med forskjellige diplomer og en kul klinikk, og dette er ikke en garanti. Bare trenger ikke å klatre med så uhøflig intervensjon i et ungt ansikt. Hvis du ikke forandrer deg, vil du gjøre det om 20 år. Lykke til!

- Jeg vil anbefale at du bare peeling ansiktet ditt. Det er ikke engang så alvorlig som rengjøring, men effektiv. Og det er virkelig bedre å gjøre noe hjemme. Jeg vil beskrive ansiktsmasken min (huden min er ikke perfekt, fet, ufølsom): Ansiktsmaske: En håndfull havregryn, tilsett en skje med kokt salt, en skje med rømme, bland alt sammen til en slurry. sett på ansiktet i 15 minutter. Jeg brente ikke noe, alt føles behagelig. Deretter gni lett - det vil bli, som, peeling. Jeg gjorde denne ansiktet peeling annenhver dag, noen ganger skjedde det oftere (men jeg gjentar, huden min er helt ufølsom!). Og omtrent en måned senere ble ansiktet fjernet, strammet, akne ble mye mindre, til tider! Generelt er jeg glad. Men slike peeling for ansiktet bør gjøres regelmessig, ellers er det ikke noe poeng i det hele! Selv om det er som å vaske, må du gjøre det regelmessig, men hvis du slutter å vaske, vil du lukte og ikke se veldig bra ut.

- Men jeg tror at kvinner og til og med unge jenter trenger å rense ansiktene sine. Ikke alle, men de som har fet hud og synlige porer, trenger å rense ansiktet. Jeg har slik hud på ansiktet mitt. Og jeg lanserte meg en gang, og under huden var det mye skitt. Du kan ikke tillate dette. Bare trenger en god skjønnhetspleie. Jeg førte ansiktet mitt til normalt utseende.

Jeg forstår de som skriver at ansiktsmasker er skadelige. Selvfølgelig, masochka å gjøre det selv er også bra, men det hjelper bare overfladisk. Og hvis du har fet eller kombinasjonshud, er det nødvendig å rengjøre ansiktets hud. Og nå vil folk med slik hud forstå meg. De som anbefales ikke å gjøre dette, er sannsynligvis eierne av god ren hud. De forstår ikke hva hudproblemer er når du lider av vanlig forekomst av kviser.

- En god kosmetolog vil aldri velge ansiktet ditt på en gang. Det er mye mer milde metoder for å rense huden fra komedoner. Selvfølgelig, hvis du kommer til salongen og sier: "Jeg vil rense ansiktet", så vil ingen avvise deg. Og du spørre bedre hvordan huden din er i ansiktet, hvilke prosedyrer kosmetologen vil anbefale, hvilke vurderinger om disse prosedyrene, bivirkningene og konsekvensene.

Jeg har en god opplevelse og et godt ansiktsrengjøringstips. Jeg gjør en mekanisk ansiktshud rengjøring en gang hver tredje måned og er veldig fornøyd. Dette er ikke en ond sirkel, men vanlig personlig omsorg. Går du jevnlig til tannlegen, gynekolog? Så er skjønnhetspleieren. Samtidig gjør jeg selvfølgelig selv masker, og generelt tar jeg daglig hånd og hud på kroppen og ansiktet. Den eneste "men" - min kosmetolog har allerede blitt testet i årevis og er en mester med en "lett" hånd.

Disse er forskjellige meninger om ansiktsrensing. Du kan veie og bestemme alt selv. La oss si at du bestemmer deg for å gjøre en ansiktsrengjøring. Les anmeldelser, tips, anbefalinger. Og så hva? Hva etter å ha rengjort ansiktet? Så oppstår spørsmålet også for mange:

- Jenter, hvordan opprettholder du renslighet av huden din etter rensing, fordi porene i ansiktet ditt er rene og åpne, og det virker som om de umiddelbart blir skitne, ikke sant? Hvor mye effekt er nok?

- Noe i den forstand vil jeg ikke ta, for det første, alle porene kan ikke rengjøres. Vel, hva er poenget hvis du klemmer ut ti, men hundre gjenstår! Og etter noen dager vil de rensede porene bli tilstoppet igjen! Er det ikke riktig?

Les hvilke meninger som er om dette problemet:

- Etter rensing er porene på ansiktet ikke åpne i det hele tatt, siden sluttfasen av rensing av ansiktet er en strammemaske. Forresten, etter masken, blir huden, som fløyel, og alle betennelsene i ansiktet fjernet umiddelbart. Jeg holder den ren med vanlig daglig pleie - om kvelden etter vask, rensende lotion og nattkrem, om morgenen det samme, bare dagkrem. Effekten etter mekanisk rengjøring er bare tre måneder.

- Løftet om ansiktets skjønnhet - bare i riktig daglig pleie, men ikke i rengjøring. Jo mer mekanisk.

- Ansiktsrensing er også bra. Vi på ingen måte vil ikke rense huden på ansiktet, som med mekanisk ekstrudering av smuss fra porene. Alt annet fungerer også, men mer for å opprettholde riktig nivå og for å få effekten vare lenger!

- Jeg tror nå at historiene som vil hjelpe noen hjemmelagde masochki - dette er fullstendig tull! Hvis huden på ansiktet er fet og med mye akne, hudormer, forstørrede porer, så vil ingenting hjelpe deg med unntak av en kosmetolog eller en hudlege!

- Ansiktsrensing kan bare sirkulere i en lukket sirkel hvis problemet ditt er relatert til hormonelle, psykologiske og andre grunner, og ikke bare for å forurense huden. I dette tilfellet trenger du en hudlege! Eller en psykolog.

- En profesjonell kosmetolog vil få deg til å beundre huden din! Og andre vil beundre din skjønnhet, ikke akne. Og besøker kosmetologen på månedlig basis er den hellige plikten til hver selvrespektende jente og kvinne! Kosmetiker, massasje terapeut - de beste assistentene i skjønnheten. Tro meg, jeg skriver ikke bare! Jeg har den mest forferdelige huden på ansiktet mitt, selv om jeg er 21 år gammel og ungdommen er allerede bak, men jeg lider fortsatt med akne i ansiktet mitt. Jeg har regelmessig skjønnhetspleie. Først var jeg veldig bekymret, fordi Etter rengjøring forlater huden mye å være ønsket, så gjør rengjøring på fredag, slik at betennelse forsvinner i helgen. Nå skal jeg gå til skjønnhetspleieren meg selv igjen, fordi jeg jobber med kunder i en bank, og jeg må ha kunder, og du kan ikke gjøre det med dårlig hud. Generelt, tenk på din fremtid, om selvtillit og lykke til deg!

- Jeg gjorde ulike rensninger i ansiktet, det er praktisk talt ingen effekt. Porene har ikke ryddet, svarte prikker som de var, og ble igjen. Så jeg forstår heller de anmeldelsene der de sier at det ikke hjelper.

- Jeg har også meldt meg med en skjønnhetspleie for mekanisk rensing av ansiktet. Jeg er 28. Akne siden 11 år gammel. Og med alderen blir situasjonen bare verre. Hvis før acne, var akne på pannen og haken, men nå spredt seg til kinnene og templene. Pimply ansikt er forferdelig. Hvis noe bidrar til å bli kvitt akne, vil jeg bare være glad.

- Dette er tull - hvis effekten var et halvt år, og deretter problemer igjen, så er dette din feil og ikke skikkelig vare, men ikke rengjøring av ansiktet og kosmetikeren er skylden!

En Internett-gjennomgang ble gjennomført og utarbeidet av Ponomareva Julia, spesielt for nettstedet Krasotulya.ru

Liker du det? Laykni, del med venner, send til din side:

Ansiktsrensing. Er det fornuftig?

Ja, for irriterende. Det er ikke klart om du virkelig trenger det, eller bare vil ha penger

og hvor mye er omtrent? og hvor kjøpte du?

ikke alle er like søte og hyggelige som det virker, det skjer som bare utpresser penger!

_________________ Meldingen ble endret av moderatoren 06/28/2010 klokka 16:10

Ja, det er forførende, selvfølgelig. så oppmerksomt på huden i dag. ser ut som noe sliten og som om de er dekket med et lag med døde celler: y_0022:
kanskje bare en god peeling gjort?

Jeg ga også en kosmetiker et hint om behovet for en slags støttende hjemmebehandling, men jeg spurte ikke hva som gikk inn i det. Hvordan behandler du huden din etter rensing? Må jeg kjøpe litt dyr krem, scrubs og i hvilken mengde?

Anmeldelser av mekanisk (manuell) ansiktsrengjøring

Vurderinger av steder hvor de gjør mekanisk (manuell) ansiktsrengjøring

Gud og Gud forbyr å gå til dem til en annen lege. Dette er tilfelle da du prøvde en gang, og du vil ikke endre en lege mer.

Før injeksjoner for et par dager ble jeg rense ansiktet Julia (jeg kan ta feil i navnet: c) opprinnelig spilt inn på den mekaniske ultralyd + (den som er dyrere). Da jeg kom og Julia så på ansiktet mitt, sa hun at vi bare ville gjøre mekaniske, fordi ultralyd ikke er nødvendig i mitt tilfelle. Dette er jeg på det faktum at et sted de skrev om skilsmisse for ytterligere prosedyrer, dette er skurk. Tvert imot hjelper folk deg til ikke å gjøre for mye med ansiktet ditt, foreslår de. Også har Julia malt me ​​apotek og hud stykker for å opprettholde en person i normal tilstand, i motsetning til mange andre skjønnhetseksperter, som sier at rensingen bør gjøres hver måned.

Oppsummering: Gode spesialister, ikke dyre, ikke avle på headstock, veldig hyggelig og vennlig holdning. Alle spesialister er skjønnheter, og dette er også viktig :)

Et nytt fartøy og åpen hud er tilstanden i ansiktet mitt etter rengjøring.
4. Hvis det ikke var for et brastfartøy, som jeg nå må gloss over med korrekturlesere hver dag, ville jeg ikke ha skrevet en tidligere gjennomgang i det hele tatt. fordi Jeg gjentar, jeg liker ikke å skrive negative vurderinger.
5. Det er derfor jeg kom ikke i august for å få problemer, å forstå og kreve penger til rengjøring + ytterligere rehabilitering av huden.

Takk for invitasjonen, men jeg ønsker ikke å besøke Beauty Centre lenger, og ikke forvent å bli kontaktet. Jeg skrev denne anmeldelsen slik at folk kan lese ikke bare rosenrød anmeldelser og kosmetikk - en magiker, men faktisk å gå med ansiktet til Freddy Krueger.

Jeg håper du ikke lenger vil ha slike "ekkel" kunder som meg. Ønsker deg virkelig takknemlige kunder og profesjonell vekst.
Og jeg fant allerede kosmetikeren, for jeg er ikke bekymret.
Alt det beste!

Ansiktsrensing av skjønnhetspleie. Anmeldelser om rengjøring av ansiktet. Rengjør ansiktet?

Ansiktet er kanskje den viktigste delen av kroppen. Bryst, skinker, ben - dette er alt interessant, men likevel ser de først på ansiktet. Og et uklart ansikt dekket av akne og sorte prikker vil lett fraråse ønsket om å se på alt annet. Og generelt, på jobb, i transport, på skolen, ser folk oftere på vårt ansikt enn på alt annet, så det ville være fint å holde en person i orden.

Så la oss snakke i dag om hvordan du gjør et ansikt vakkert.

La oss starte med en gjennomgang av den varierte opplevelsen av ansiktsbehandling og renslighet av ansiktet som ble oppnådd av jenter. Det er så ivrig etter å vite de beste måtene å rengjøre ansiktet, for å vite hva som bedre bidrar til å rengjøre porene, forbedre huden, skape utrolige skjønnhet.

Vi ære som prøvde hva. Hvem trente hva ansiktet rensing og hva er resultatene.

- Jeg vil si om kosmetisk rengjøring. Rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype. Etter rengjøring er ansiktet mitt greit (maksimum rødt, men det ser mer ut som en rødme, så det ser også bra ut). Min kosmetolog sa at huden min er som et skall, hun er ikke redd for noe, ingenting gjør vondt på huden min, og det tåler helt til og med en hard ansiktsrengjøring. Men hvis en kvinne har følsom hud, så er det selvsagt, etter en ansiktsrensing, bedre å gå hjem umiddelbart, og det er bedre å gå til folk neste dag - nei nei. Unødvendig å skremme ansiktet ditt. Og hvordan de vil huske hva du var, da vil ditt rydde ansikt ikke overskygge dette minnet og vil ikke forstyrre.

Og her er en annen ting å vite: Hvis du bare har komedoner, må du rense ansiktet en gang i måneden.

- Ikke et figen om det faktum at rødhet etter ansiktsrensing avhenger av hudtype! Den samme måten for ansiktet i hendene på to forskjellige kosmetologer gir en diametralt motsatt effekt. Sjekket på ansiktets ansikt. Etter en tante av en skjønnhetspleie kom Aki Peersik ut, etter at hun var redd for å øke øynene til folk for ikke å skremme forbipasserende.

Så den kosmetiske pose, som gjorde en god mekanisk rengjøring, sa at prosedyren skulle gjentas en gang i måneden og en halv. Ikke oftere, for ofte renser ansiktet skadelig. Rengjøring koster 500-700 rubler.

- Virkelig trenger å tenke når du skal rengjøre ansiktet ditt. Og absolutt er det bedre å ikke rense før en viktig begivenhet. Og jeg kan generelt ikke stå alle disse rensingene. Det gjør vondt veldig mye. Sinnelig knuse pimples og akne har lært. Og ultralydrengjøring av ansiktet er ineffektivt, det behandler overfladisk ansiktet, bare fjerner toppene. Ultralydrengjøring er god, sannsynligvis, for velpleidet hud, med grunne komedoner.

Og når jeg gikk med en slik ultralyd på ansiktet mitt, ble huden kuttet ned i nærheten av nesen min rett før såret. Itched lang og kjedelig. Generelt liker jeg ikke ultralydrengjøring i det hele tatt.

Og fortsatt støvsuging av ansiktet kan ikke gjøres hvis det er couperose. Og rensing av ansiktet med flytende nitrogen i rosacea er også umulig. Og jeg likte det så mye.

- Jeg dro til kosmetologen for å rense ansiktet ikke så lenge siden. Det virker fra våren. Min hud er ikke særlig problematisk, heller en kombinasjon og porene blir forstørret. Noen ganger hopper pimples opp. Generelt er det arbeid som skal gjøres, men alt er ikke så kritisk som det kunne være. Jeg forteller deg om å rydde ansiktet, som jeg nå gjør med en skjønnhetspleie. Generelt advarsler jeg deg om at jeg prøver å gjøre ansiktsskalering og rengjøring umiddelbart, fordi det virker som om effekten av denne prosedyren er bedre, og det er mer lønnsomt å kombinere prosedyrene for penger. Kosmetologen gjør peeling av ansiktet med rodemere (koraller er inkludert i preparatet, og derfor tenner ansiktet litt etter en dag). Kosmetologen gjør meg en rensende peeling en gang i måneden, og etter 2 uker kommer jeg til henne bare for en massasje og nærende ansiktsmasker. Etter 2 uker kommer jeg igjen til ansiktet peeling. Jeg føler at jeg kan si det like etter at jeg har blitt renset, blir ansiktet mitt rødt og brenner til kontakten, selv om det er ute, synes alt ikke å være så skummelt som det ser ut til. Neste dag går hevelse og rødhet i ansiktet bort og ansiktet - bare herlig. Men på 3. og 4. dag vil huden klatre litt. Men det er ikke skummelt, for da er skjønnheten helt enkelt ubeskrivelig!

- Jeg vil si dette: rensing av ansiktet - for hvert enkelt tilfelle! En person trenger å rengjøre ansiktet hver måned, og derfor hyppig skjønnhetspleieren, og en annen - et par ganger i året for å gjøre rengjøringen, vil være ganske nok.

Kosmetologer i salonger, selvsagt, anbefales å besøke dem regelmessig ofte, men dette kan være rent deres merkantilinteresse, og ikke en objektiv nødvendighet. Beauticians ønsker også å tjene så mye som mulig. Derfor bør samvittighetsfulle kosmetologer som pålegger tilleggstjenester, unngås.

Men råd fra uavhengige kosmetologer er å rengjøre ansiktet bare to ganger i året med en skarp forandring i været: etter vinterkulden og etter sommervarmen, dvs. vår og høst! Selvfølgelig kan det hende at du kanskje rengjør det kanskje oftere, men jeg vil understreke at en engangs ansiktsrensingsprosedyre ikke vil gi den ønskede effekten til huden din hvis du ikke rengjør og pleier huden din jevnlig! Som du kan se, er jeg for omfattende hudpleie! Det er ikke bare nødvendig å gå til kosmetologer, men også å kunne rense ansiktet hjemme.

- Jeg forteller deg om hva jeg tenker på å rengjøre ansiktet til en skjønnhetspleie. Jeg har fet hud, forstørrede porer og svarte flekker. Nesten ingen betennelser. Men hvis jeg vurderer på meg selv og ikke ser på huden min, ikke ordentlig bryr seg om det, blir det ikke veldig attraktivt og akne kommer ut.

Jeg la merke til at ansiktet blir nesten helt rent etter et kurs i ansiktsmassasje. Min kosmetolog bekreftet at dette ikke bare er mitt tilfelle - for mange mennesker hjelper ansiktsmassasje å rense ansiktets hud. Og nå lager jeg masker med leire og ansiktsmassasje. Og plage meg ikke med smertefull rensing. Selv om det er noen ganger behov for nitrogent ansiktsrensing, men ikke manuelt eller mekanisk. Hvorfor utsette deg selv for denne torturen hvis det er en måte å se bra ut og gjøre grove prosedyrer?

- Jomfru, kanskje min melding handler om akne, men jeg vil støtte de som leter etter interne kilder til hudproblemer og betennelser. For omtrent to uker siden begynte jeg å ha alvorlige problemer med ansiktets hud, det var så mange akne og betennelser i ansiktet mitt at det ikke var noe levende sted. Mamma begynte umiddelbart å insistere på at jeg raskt trenger en skjønnhetspleie, sier "rengjøring, rengjøring, umiddelbart rengjøring av ansiktet." Uansett hvor galt! Og jeg bestemte meg for å først drikke et medisinske stoff for leveren (fordi kviser min krypte seg hovedsakelig på høyre side av ansikt og nakke). Og hva ser jeg? 2 uker har gått, og du vil se meg nå! Ansiktet er glatt og rent, og til og med som en hyggelig gjennomføring - sirklene under øynene er forsvunnet. Og jeg ville gå til skjønnhetspleieren - vel, hva ville denne rengjøringen gi meg? I beste fall - ingenting, og dessuten gjør det vondt, og det er ikke klart hvem du vil ende med. God skjønnhetspleie trenger fortsatt å se!

- Jeg snakket her med min skjønnhetspleie. I mange år har jeg gått til henne for rensing og andre ansiktsbehandlinger. Jeg vil dele med deg nyttig informasjon, kanskje, hvem vet ikke: det er flere måter å atraumatisk rense ansiktet på. Dette - rengjør ansiktet med ultralyd, støvsuging, samt rensing av ansiktet med galvanisering. Sistnevnte inkluderer ansiktsskille med forskjellige syrer. Den beste effekten oppnås ved å kombinere atraumatiske rengjøringsmetoder med mekanisk rengjøring. Men med en slik rengjøring kan det bli rødhet av huden og ødemet, som selvsagt snart forsvinner, men forårsaker ubehag.

Min kosmetolog før atraumatisk rensing av ansiktet, tester huden for muligheten for allergiske reaksjoner. Hvis alt er bra, så renser det. Oh, og kontraindikasjoner for rengjøring er betennelse i huden og visse sykdommer. Først må du kurere betennelse, og deretter rense ansiktet ditt.

Jeg håper denne informasjonen er nyttig for noen)

- Jenter, mange forstår ikke veldig godt hva en skjønnhetspleie er ansiktsrengjøring. Vi tar nå ikke med på rengjøring av hjemmet, siden dette er en annen historie, og det er noen subtiliteter der. Så er ansiktsrensing en kosmetisk prosedyre som renser huden av urenheter, sebum og fjerner døde hudceller.

Denne prosedyren kan utføres i enhver skjønnhetssalong, helse eller skjønnhetssenter. Ansiktsrensing kan gjøres hjemme alene, men det er bedre å studere detaljert informasjon om dette emnet eller stille spørsmål om rengjøring av hjemmet til din kosmetolog.

Generelt kan en hvilken som helst ansiktsrensingsprosedyre deles inn i tre hovedfaser:

1) Forberedelse av huden for å rense ansiktet, som inkluderer å tørke huden med lotion og rensing fra tidligere påførte kosmetikk. Forresten, jeg anbefaler deg å komme til skjønnhetspleieren hvis mulig uten sminke, det vil spare deg tid;

2) Dampe huden, takket være porene forstørret. For å gjøre dette, bruk spesielle preparater, blandinger eller kremer. Kan også bruke ozon. Forresten, på dette stadiet, utvider ikke bare porene, men deres innhold myker også.

3) Rengjøringsprosessen selv er metoden du velger.

Snakker om rengjøringsmetoder. Faktisk, nå blir ansiktet rengjort på svært forskjellige måter. I min salong gjør slike muligheter:

1. Manuell ansiktsrengjøring

Det er laget for å rense huden fra akne. Samtidig striper kosmetologen huden med en gel, og deretter med fingrene innpakket med spesielle desinfiserende kluter, eller med sterile hansker fjerner akne.

Det er veldig smertefullt og traumatisk, pluss, hvis skjønnhetspleieren ikke er veldig forsiktig, kan du fange infeksjonen. Men dette er en veldig effektiv prosedyre, og det beste av alt renser huden fra svarte flekker.

2. Mekanisk rengjøring

Det ser ut som en manuell ansiktsrensing, bare her skjønneren bruker en spesiell enhet i stedet for sine egne hender - en skje av Una. Med den presser han på huden og dermed renser ansiktet.

3. Skyting

Dette er navnet på en lett og overfladisk ansiktsrensing. Hva er det For det første blir ansiktets hud dampet ut, og en spesiell ansiktsskrubb påføres den. Og så blir det øverste lag av huden avskallet med spesielle roterende børster.

4. Støvsuging av ansiktet

Dette er en smertefri og ikke-traumatisk måte å rengjøre ansiktet på. For denne prosedyren, bruk et spesielt vakuumapparat. Styrken på vakuumet renser huden mot urenheter.

5. Ultralyd ansiktsrengjøring

I denne metoden for rengjøring er damping ikke nødvendig. Kosmetologen bruker en spatel som beveges under en viss skråning på huden. Kraften til ultralydbølger renser porene til giftstoffer og toksiner. Jeg vet at ultralydrengjøring ikke anbefales å gjøre, hvis huden er veldig skitten.

- Jeg gjør regelmessig mekanisk rensing av ansiktet og oppfordrer alle til å gjøre det samme. For det første er det den eneste måten å dype og effektivt rengjøre porene, fordi ingen masker og kremer er i stand til en slik ansiktsrensing av høy kvalitet. Jeg var overbevist om dette gjentatte ganger. Under ansiktsrensingsprosedyren slipper skjønnhetspleiemannen manuelt med å trykke på hver svart prikk (tilstoppet pore) det fra smuss, og huden begynner å "puste". Og med vanlig vask eller prosedyrer som kan gjøres hjemme, blir huden bare overfladisk rengjort, og tilstoppet tid forblir tilstoppet og viser på ansiktet med en stygg svart prikk.

I seg selv har prosedyren for å rense ansiktet ikke noen hyggelige øyeblikk, det er ganske ubehagelig og smertefullt, noen ganger vil du gråte og løpe bort fra kontoret. Men jeg prøver å minne meg selv om hva slags ren og vakker hud som venter på meg bokstavelig talt neste dag etter rengjøringsprosedyren.

Før rengjøring må ansiktets hud dampes slik at alt smuss fra porene går lettere bort, og lar ikke ar på ansiktet. Vanligvis gjøres dette enten over dampen, eller et spesielt oppvarmingsmiddel påføres ansiktet. Etter det gjør skjønnhetsmesteren forskjellige små manipulasjoner (tonisk behandling, det kan forårsake noe annet), og da er det mest ubehagelige begynnelsen, det klemmer ut alt overskudd fra huden. Og det er veldig ubehagelig. Men det er verdt å lide en time. Dessuten gjelder skjønnhetssaken en rekke andre måter, masker, berolige, fuktighet.

Selv i ansiktet kan rensing inkludere behandling med enheten Darsonval (massasje med små nåværende pulser). Det har også en gunstig effekt på huden.

Etter alle disse prosedyrene, føler du en utrolig lettelse og friskhet i huden, porene er rene, huden skinner, puster og utstråler skjønnhet og helse!

Ansiktsrengjøring må gjøres! Til tross for melet (absolutt tolerabelt), der du må gå, vil du være en glad eier (eller eier) av en vakker og ren hud!

Her er noen interessante meninger som ble uttrykt på spørsmålet om en ung jente som skulle til skjønnhetssalongen for første gang. Jenta spurte:

- Vennligst informer meg om å rengjøre ansiktet. Interessert, selvfølgelig, anmeldelser, priser, tips. Mine porer på ansiktet mitt er veldig skitne, jeg er 18 år gammel, jeg har aldri gjort en skjønnhetspleie ansikt rensing, nå er jeg klar til å bestemme seg for dette. Fortell meg, helbredet huden i lang tid? Hvis noen vet, vær så snill, vær så snill, hvor i Moskva kan du rense ansiktet ditt slik at det er bra, men mange salonger og skjønnhetssenter, vet jeg ikke hvordan jeg velger det som er bedre.

Og hvilke svar og råd hun ga henne:

- Hvis en god kosmetolog, sporer etter rensing, tar ansiktet og rødheten på huden bokstavelig talt en time eller to. Jeg renser ansiktet mitt en gang hver annen måned. Jeg har en kombinasjon og veldig følsom hud, med tett avstand fra fartøy. Du kan starte med ansiktsskall. Jeg vil ikke annonsere salongen der jeg går, fordi Det som passer meg, kan ikke passe en annen. Bare vær oppmerksom: kosmetologen må nødvendigvis ha en høyere medisinsk utdanning og ulike lisenser som bekrefter kvalifikasjonen. Det er bedre å finne en skjønnhetspleie i salongen nærmere hjemme, fordi etter rengjøring anbefales det ikke å gå. Og advare din kosmetolog før du rengjør det i morgen for å studere eller jobbe. Og enda bedre ifølge vurderinger av venner og bekjente å navigere. Spør hvor de renser ansiktet deres, fra hvilken spesialist.

- Hvis du begynner å rense ansiktets hud, vil det være uendelig. Bedre masker hjemme gjør eller kjøper ferdige masker, rensefilmer. Jeg gjør for folkemedisinene ren hud.

- Jenter, ikke ryd ansiktet ditt! Jeg snakker fra min egen erfaring (og ikke bare på min måte gjorde mine venner og bekjente mange, så jeg hørte vurderinger om rengjøring fra vennene mine). Du vil ikke få noe bra til slutt. Rengjør huden i en måned, og deretter i ond sirkel. Jeg er ute av dumhet, rent for selskapet jeg gjorde for noen år siden, rengjorde en kosmetolog. På den tiden var jeg også rundt 17-18 år gammel, jeg gikk glede over et halvt år, og da begynte det, men før hun, før denne rensingen, var det ingen problemer med huden på ansiktet hennes. Nå, sakte, tar jeg opp ansiktet i et normalt utseende, allerede ved hjelp av urter. Her anbefales det å gjøre det riktig: gjør hjemme masker hjemme, eller svinger over kamille først, og deretter rydde opp en slags ansiktsmaske. Gjenta ikke feilen til andre. Forresten gjorde jeg et ansikt som renset på en veldig kul kosmetolog, annonsert, med forskjellige diplomer og en kul klinikk, og dette er ikke en garanti. Bare trenger ikke å klatre med så uhøflig intervensjon i et ungt ansikt. Hvis du ikke forandrer deg, vil du gjøre det om 20 år. Lykke til!

- Jeg vil anbefale at du bare peeling ansiktet ditt. Det er ikke engang så alvorlig som rengjøring, men effektiv. Og det er virkelig bedre å gjøre noe hjemme. Jeg vil beskrive ansiktsmasken min (huden min er ikke perfekt, fet, ufølsom): Ansiktsmaske: En håndfull havregryn, tilsett en skje med kokt salt, en skje med rømme, bland alt sammen til en slurry. sett på ansiktet i 15 minutter. Jeg brente ikke noe, alt føles behagelig. Deretter gni lett - det vil bli, som, peeling. Jeg gjorde denne ansiktet peeling annenhver dag, noen ganger skjedde det oftere (men jeg gjentar, huden min er helt ufølsom!). Og omtrent en måned senere ble ansiktet fjernet, strammet, akne ble mye mindre, til tider! Generelt er jeg glad. Men slike peeling for ansiktet bør gjøres regelmessig, ellers er det ikke noe poeng i det hele! Selv om det er som å vaske, må du gjøre det regelmessig, men hvis du slutter å vaske, vil du lukte og ikke se veldig bra ut.

- Men jeg tror at kvinner og til og med unge jenter trenger å rense ansiktene sine. Ikke alle, men de som har fet hud og synlige porer, trenger å rense ansiktet. Jeg har slik hud på ansiktet mitt. Og jeg lanserte meg en gang, og under huden var det mye skitt. Du kan ikke tillate dette. Bare trenger en god skjønnhetspleie. Jeg førte ansiktet mitt til normalt utseende.

Jeg forstår de som skriver at ansiktsmasker er skadelige. Selvfølgelig, masochka å gjøre det selv er også bra, men det hjelper bare overfladisk. Og hvis du har fet eller kombinasjonshud, er det nødvendig å rengjøre ansiktets hud. Og nå vil folk med slik hud forstå meg. De som anbefales ikke å gjøre dette, er sannsynligvis eierne av god ren hud. De forstår ikke hva hudproblemer er når du lider av vanlig forekomst av kviser.

- En god kosmetolog vil aldri velge ansiktet ditt på en gang. Det er mye mer milde metoder for å rense huden fra komedoner. Selvfølgelig, hvis du kommer til salongen og sier: "Jeg vil rense ansiktet", så vil ingen avvise deg. Og du spørre bedre hvordan huden din er i ansiktet, hvilke prosedyrer kosmetologen vil anbefale, hvilke vurderinger om disse prosedyrene, bivirkningene og konsekvensene.

Jeg har en god opplevelse og et godt ansiktsrengjøringstips. Jeg gjør en mekanisk ansiktshud rengjøring en gang hver tredje måned og er veldig fornøyd. Dette er ikke en ond sirkel, men vanlig personlig omsorg. Går du jevnlig til tannlegen, gynekolog? Så er skjønnhetspleieren. Samtidig gjør jeg selvfølgelig selv masker, og generelt tar jeg daglig hånd og hud på kroppen og ansiktet. Den eneste "men" - min kosmetolog har allerede blitt testet i årevis og er en mester med en "lett" hånd.

Disse er forskjellige meninger om ansiktsrensing. Du kan veie og bestemme alt selv. La oss si at du bestemmer deg for å gjøre en ansiktsrengjøring. Les anmeldelser, tips, anbefalinger. Og så hva? Hva etter å ha rengjort ansiktet? Så oppstår spørsmålet også for mange:

- Jenter, hvordan opprettholder du renslighet av huden din etter rensing, fordi porene i ansiktet ditt er rene og åpne, og det virker som om de umiddelbart blir skitne, ikke sant? Hvor mye effekt er nok?

- Noe i den forstand vil jeg ikke ta, for det første, alle porene kan ikke rengjøres. Vel, hva er poenget hvis du klemmer ut ti, men hundre gjenstår! Og etter noen dager vil de rensede porene bli tilstoppet igjen! Er det ikke riktig?

Les hvilke meninger som er om dette problemet:

- Etter rensing er porene på ansiktet ikke åpne i det hele tatt, siden sluttfasen av rensing av ansiktet er en strammemaske. Forresten, etter masken, blir huden, som fløyel, og alle betennelsene i ansiktet fjernet umiddelbart. Jeg holder den ren med vanlig daglig pleie - om kvelden etter vask, rensende lotion og nattkrem, om morgenen det samme, bare dagkrem. Effekten etter mekanisk rengjøring er bare tre måneder.

- Løftet om ansiktets skjønnhet - bare i riktig daglig pleie, men ikke i rengjøring. Jo mer mekanisk.

- Ansiktsrensing er også bra. Vi på ingen måte vil ikke rense huden på ansiktet, som med mekanisk ekstrudering av smuss fra porene. Alt annet fungerer også, men mer for å opprettholde riktig nivå og for å få effekten vare lenger!

- Jeg tror nå at historiene som vil hjelpe noen hjemmelagde masochki - dette er fullstendig tull! Hvis huden på ansiktet er fet og med mye akne, hudormer, forstørrede porer, så vil ingenting hjelpe deg med unntak av en kosmetolog eller en hudlege!

- Ansiktsrensing kan bare sirkulere i en lukket sirkel hvis problemet ditt er relatert til hormonelle, psykologiske og andre grunner, og ikke bare for å forurense huden. I dette tilfellet trenger du en hudlege! Eller en psykolog.

- En profesjonell kosmetolog vil få deg til å beundre huden din! Og andre vil beundre din skjønnhet, ikke akne. Og besøker kosmetologen på månedlig basis er den hellige plikten til hver selvrespektende jente og kvinne! Kosmetiker, massasje terapeut - de beste assistentene i skjønnheten. Tro meg, jeg skriver ikke bare! Jeg har den mest forferdelige huden på ansiktet mitt, selv om jeg er 21 år gammel og ungdommen er allerede bak, men jeg lider fortsatt med akne i ansiktet mitt. Jeg har regelmessig skjønnhetspleie. Først var jeg veldig bekymret, fordi Etter rengjøring forlater huden mye å være ønsket, så gjør rengjøring på fredag, slik at betennelse forsvinner i helgen. Nå skal jeg gå til skjønnhetspleieren meg selv igjen, fordi jeg jobber med kunder i en bank, og jeg må ha kunder, og du kan ikke gjøre det med dårlig hud. Generelt, tenk på din fremtid, om selvtillit og lykke til deg!

- Jeg gjorde ulike rensninger i ansiktet, det er praktisk talt ingen effekt. Porene har ikke ryddet, svarte prikker som de var, og ble igjen. Så jeg forstår heller de anmeldelsene der de sier at det ikke hjelper.

- Jeg har også meldt meg med en skjønnhetspleie for mekanisk rensing av ansiktet. Jeg er 28. Akne siden 11 år gammel. Og med alderen blir situasjonen bare verre. Hvis før acne, var akne på pannen og haken, men nå spredt seg til kinnene og templene. Pimply ansikt er forferdelig. Hvis noe bidrar til å bli kvitt akne, vil jeg bare være glad.

- Dette er tull - hvis effekten var et halvt år, og deretter problemer igjen, så er dette din feil og ikke skikkelig vare, men ikke rengjøring av ansiktet og kosmetikeren er skylden!

En Internett-gjennomgang ble gjennomført og utarbeidet av Ponomareva Julia, spesielt for nettstedet Krasotulya.ru

Liker du det? Laykni, del med venner, send til din side:

Ansiktsrensing av skjønnhetspleie med bilde før og etter og besøk til kosmetologer

Bilder før og etter rengjøring av ansiktet på en skjønnhetspleie fyller det virtuelle rommet. Mange anser prosedyren for å være et paradis for mange kosmetiske feil, tatt som et kraftig våpen mot alderdom. Men er forventningene berettiget? Når er rengjøring virkelig nødvendig? Når vil ikke synlige endringer til det bedre. Vi vil fortelle i vårt materiale.

I moderne kosmetologi - et stort arsenal for høy kvalitet, smertefri "generell rengjøring" av ansiktet. Alle har sine sterke og svake sider. La oss utforske hver for å velge den beste metoden.

Hva er fordelene og fordelene med rengjøring

Gjennom hele livet absorberer huden pounds av smuss. Dekorativ kosmetikk, gate støv, spor av eksos i megalopoliser, nedbør fra dårlig kvalitet vann - noen kosmetolog vil fylle opp listen over "søppel" kilder for vårt epitel. Som et resultat blir vår hudfarget kjedelig, porene blir tilstoppede, og med alder opptrer små og store rynker jevnt. Ansiktsrensing anbefales fra tid til annen. Ideell - en gang i måneden.

Hva vil hjelpe høy kvalitet rengjøring:

 • lindrer hudutslett;
 • oppdatere hudfarge
 • ødelegge spor av "gamle" kosmetikk, pulver, fundament;
 • smale porer;
 • normaliserer blodsirkulasjonen i ansiktets hud;
 • vil regulere sebaceous kjertler.

Noen typer rensing fjerner de kåte hudlagene, frigjør nye: rent og delikat. Svært ofte renser det med en så effektiv metode som peeling som forynger en kvinne, og fjerner opptil 30% av synlige rynker i ansiktet hennes, og gir enda dype flekker på pannen og "goose" poter, som ofte vises etter 30 år, usynlige.

Tidlig rensing hjelper huden å puste. Forbedrer oksygenstrømmen til hver celle. Det er nyttig for hudceller, en persons generelle trivsel.

Men det er visse ulemper. I tilfelle av hudsykdommer, som edderkopper, dermatitt, rosacea, kan prosedyren forverre situasjonen og forverre sykdommen. For sikkerheten er det rimelig å gjøre prosedyrene ikke hjemme, men i en skjønnhetssalong. Selv om kosmetologen anbefaler mekanisk rensing av ansiktet, vil manipulasjonen foregå uten negative konsekvenser.

Moderne metoder for rensing

Borte er dagene da rengjøring av ansiktet ble gjort kun manuelt. Ansiktet ble dampet ut over "Chamomile" -apparatet eller bare med et vaskevann, og da skjøt kosmetologen bare kviser, renset de svarte prikkene. Resten ble gjort av enkle masker laget av havregryn, sitron eller agurk. Nå jobber kosologer aktivt med milde teknikker, selv om mekanisk rengjøring ofte er nødvendig for høy kvalitet og dyprengjøring av ansiktet.

Varianter av rensing:

 • mekanisk;
 • kjemisk;
 • Desincrustation;
 • ultralyd;
 • vakuum;
 • laser.

Klemme pimples og svarte flekker er den eneste måten å fjerne "gamle" forurensede porer fra hudoverflaten - svarte flekker. Ofte blir de ikke tatt av en hvilken som helst enhet, og skjønnhetssektoren forbinder fysikken. Etter mekanisk rensing (dette er ofte sett på bildet), gjenstår rødhet, huden sveller merkbart på manipulasjonsstedene, og det tar tid for den å fullstendig gjenopprette. De gjenværende metodene krever separat vurdering.

Kjemisk hudrensing

Mange forveksler rensing med peeling. Men dette er ikke alltid det samme. For rensing kan spesielle alginatmasker, masker-filmer og andre forbindelser med plante- og kjemiske komponenter brukes. Peeling effekt, selvfølgelig, overlegen slike prosedyrer. De fjerner stratum corneum i huden, og oppnår naturlig celleregenerering.

Det er disse typer peeling:

 • overfladisk;
 • median;
 • dyp.

For overfladisk peeling bruker kosmetologer frukt, melkesyre med høy konsentrasjon. I tillegg til dem kan bleking, fuktighetsgivende ingredienser og vitaminer være til stede. Mesteren bruker syre i ansiktet, forlater det i kort tid, nøytraliserer effekten med spesielle løsninger, og fjerner den deretter. Etter prosedyren er det viktig å vente til epitelet skreller av. Men resultatet av denne rensingen er imponerende. Ansiktet blir yngre, pigmenterte flekker, små rødme forlater, intern luminescens vises.

Det er kontraindikasjoner for peeling. Eksempelvis anbefaler eksperter ikke å holde det til eiere av sensitiv hud utsatt for rosacea.

Median og dype peeling er mye mer aggressiv. Hva slags personlig tilnærming du? Finn ut på en personlig konsultasjon med en spesialist.

Bruk av galvanisering

Ansiktsrensing med deincrustation er en mild behandling for alle hudtyper. Rengjøring utføres selv til eiere av tynn følsom hud. Alle som lider av rødhet, irritasjon. Disincrustation er en spesiell enhet rengjøring. Til å begynne med behandles ansiktet med en løsning som består av natron (konsentrasjon på 10%), urteekstrakter og sporstoffer.

Enheten produserer mikrostrømmer, som bringer renseløsningen inn i hudens dype lag. Reagerer med talg, danner løsningen en såpe, og kosmetologen fjerner det lett fra overflaten av epitelet.

Fordelene med metoden er store:

 • Døde celler er ødelagt;
 • porer, kanaler av talgkjertler renses;
 • akne helbreder;
 • forbedrer hudfarge.

I tilfelle av en rekke sykdommer, som herpes, seboré, under graviditet og amming, kan prosedyren være forbudt. Men generelt er prosedyren trygg og delikat.

Hvordan ultralyd vil hjelpe

Nylig bruker kosmetologi aktivt innovative metoder for rensing av ansiktet. Disse inkluderer ultralydrengjøring. Ultralydrengjøring er helt smertefri, helt trygg, forårsaker aldri irritasjon og passer for absolutt alle.

Prosedyreprinsippet er å bruke høyfrekvent lyd. Enheten er en mikroskopisk støvsuger. Det produserer ultralyd vibrasjoner, som trekker smuss ut av huden.

Hva skjer til slutt:

 • stimulerer cellemetabolisme;
 • blodstrømmen forbedrer seg i karene;
 • forbedrer hudfarge
 • øker strømmen av oksygen.

Men ultralydet er ikke i stand til å "trekke ut av hullene" dype komedoner. Og her forbinder skjønnhetseksperten den mekaniske rengjøringen, klemmer ut svarte prikker med hendene. Verdt å vite: Ultralyd er ikke gjort for personer med pigmentplasser, alvorlige forstyrrelser i hjerte- og blodkarens arbeid.

Den mest moderne metoden kalles gass-flytende peeling. Rengjøringen utføres av bobler av oksygen og karbondioksid, noe som ødelegger smuss i små partikler. Peeling verdsatt for en lys foryngende effekt.

Vakuum ansiktsrengjøring

Effektiv ansiktsrensing av en skjønnhetspleie, som kan ses på bildet, kalles vakuumrensing. Arbeid utfører en liten enhet. Han støvsuger trekker ut porene alt smuss, overflødig kroppsfett. I prosessen er epitelet kraftig mettet med oksygen, og det bidrar til å starte fornyelsesprosessene på mobilnivå. Dessuten har vakuumet en liten løfteeffekt, og strammer den ovale av ansiktet.

Fordeler med prosedyren:

 • blodsirkulasjonen øker;
 • skjønnheten blir frisk;
 • strammet ansikts kontur.

Resultatet gleder oss alle: huden er flatt, porene er innsnevret, det øvre laget av huden går bort og gir en fløyelsaktig hud. Men prosedyren kan ikke gjentas hjemme, mye avhenger av skjønnhetens ferdigheter: du må rense grundig og behandle huden bokstavelig talt med centimeter.

Laser rengjøring

Nå for å rengjøre ansiktet, bruk aktivt ny teknologi. Laseren er en av de siste oppfinnelsene av ingeniørindustrien. Under påvirkning av en laserstråle blir det øvre keratinøse laget av huden ødelagt, og fornyelsesprosessen starter samtidig. En stor pluss prosedyre - stimulering av kollagen, elastin. Antallet deres blir tilstrekkelig for at rynkene begynner å glatte ut, skinnet fra dim ble skinnende.

Fordeler med rensemetoden:

 • huden blir renere og friskere;
 • hudavlastning er utjevnet;
 • elastisitet øker;

Effekten av langvarig: Selv etter at prosedyren er fullført i skjønnhetssalongen, vil regenerering fortsette. "Climax" vil bli synlig om en måned etter gjennomføring av kurset.

En nødvendig betingelse for høykvalitets laserrensing er kvalifikasjonen til en kosmetolog. Enhetene er komplekse og spesialisten er nødvendig for å forstå sitt arbeid. Og gjør deg klar for å bruke: mens kurset er ganske dyrt.

Det er viktig å forstå at laserrensing ikke kan utføres på kvinner under 25 år, men i alderen 35+ år kan prosedyrer bli vanlige.

Bilder av ekte pasienter

Vi gjorde det mest detaljerte utvalget av fotografier av pasienter som brukte til å rengjøre ansiktet på en skjønnhetspleie. Alle har opplevd ulike teknikker. Se på bildene før og etter prosedyren. Tegn dine egne konklusjoner.

kjemisk

Ansiktet etter rengjøring av skjønnhetspleiepersonen i bildet etter ser mye lettere, yngre ut. Her kan du se at ved hjelp av kjemisk rengjøring kan du oppnå løfteeffekt: Rynker er nesten ikke merkbare på lys, ren hud.

mekanisk

Mekanisk ansiktsrensing hos skjønnhetsekspert: se bildet. Her kan du se at etter manuell rensing forblir rødhet, huden ser litt oppsvulmet ut. Men i ansiktet forblir ikke purulent akne og sorte prikker.

Desincrustation

Renset ved metoden for rensing av ansiktet på desinfiseringsmaskinen, utmerker seg ved utstråling og virgin renhet. Denne metoden gir en bemerkelsesverdig effekt av fløyelsaktig, strålende hud. Hva fanger øyeblikket øyet på bildet.

vakuum

På bildet av å rengjøre ansiktet med vakuummetoden, kan du se hvordan skjønnhetspleieren jobber nøye. Også på bildene er det lett å se: svarte prikker forsvinner uten spor.

laser

Kosmetisk prosedyre med en laser - en ny og progressiv. Men ikke alle har råd til en slik ansiktspleie på grunn av den kostbare prisen.

ultralyd

Bildet viser hvordan du rengjør ansiktet i hytta. Ultralyd hudrengjøring gir selv glede til klienter av estetiske sentre og skjønnhetssalonger.

Brukeromtaler

Vera Ivanova, 30 år gammel, Saratov: Personlig bruker jeg dyp ansiktsrensing i salongen ved hjelp av ultralydsmetoden. Det er delikat, og det som ikke er mottagelig for ultralyd, er fullført av min mester. Bildet viser resultatene før, etter. De passer meg.

Inna Petrenko, Kaliningrad, 50 år: I min alder, hjelper bare sterke kosmetiske prosedyrer. På kosmetologen går jeg gjennom rensing av ansiktet med peeling, ikke glem å utføre prosedyren om vinteren.

Svetlana Vorosova, 40 år gammel, Smolensk: Med min problemhud har jeg bare råd til å bli renset med vakuum. Veldig fornøyd med prosedyren.

Tegn konklusjoner. For å oppnå resultatet, bruker skjønnhetspleie flere rengjøringsmetoder i komplekset samtidig. Starter med en maske, går til ultralydet, og fullfører all manuell mekanisk rengjøring. Opprettholde et godt preparert ansikt enkelt og hjemme, ta til enkle masker fra linfrø, sesam, bruk regelmessig ferdige skaller og ta vare på deg selv systematisk. Vakker hud du!

Flere Artikler Om Typer Acne