Katya skrev oss den første delen av hennes saga. Vi håper at slutten sin vil falle sammen med den endelige forsvinden av akne med katina tilbake.

"Alt startet enten klokka 8, eller i klasse 9. Jeg brøt en humerus. I en hel måned ble hennes og hennes øvre rygg forseglet i et kast. Etter at alt ble fjernet, oppsto akne. På ansiktet og ryggen. Legen sa at det var normalt for overgangsalderen og utnevnt en slags mos. Senere var det darsonval, Clearasil, Safeguard, rensing, masker, polyphepans, peeling og mye mer. Ansiktet ble menneskelig, og overflaten på ryggen likte likevel et månelandskap. Fra lotion og lapping forbedret tilstanden, men ikke for lang. Men fra solen - i lang tid. Men da jeg kom hjem fra havet, kom også akne tilbake. På ryggen var de rolige og vel. Ikke overrasket, forresten, med meg generelt, behagelig og morsomt. Generelt ble jeg vant til det, og vi ble venner.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

Et par (eller tre?) År siden sa en venn: "Gå til TsNIKVI. Hvis de ikke hjelper det, hjelper de ikke hvor som helst. " I senteret foreskrev legen tester og sa av en eller annen grunn at huden min ikke ville bli erstattet med en ny. Det er synd, ellers ville jeg velge som brasilianere, fargen på kanel. Forskningsresultatene sa at kroppen er ok. For å få lime ble foreskrevet piller, vitamin E og massasje med varme katter. (Ok, det var ingen siste poeng :). I stedet bestilte de seg på Internett om roaccutane - sannsynligheten for at dette legemidlet venter på meg var flott. Legen la merke til at ingenting mer effektivt for behandling av akne ennå er oppfunnet, men det er nyanser. De kalles "bivirkninger". Det er generelt. Etter et kurs av Roaccutane vil en person kunne fortelle resten av sannheten. Det faktum at han har en Shelezyak-planet inne: ingen gass, ingen vann, ingen vegetasjon, bebodd av roboter. «Å, la han,» tenkte jeg og slapp av.
Narkotika som jeg ble foreskrevet før Roaccutane hjalp ikke.

Jeg kom til Bellefontaine klinikken uten mye håp, men fortsatt med en del nysgjerrighet. Plutselig har medisinen gjort store fremskritt i behandlingen av akne, men jeg vet ikke.

"Har du virkelig akne?", Asked PhD, en dermatokosmetolog, og klinikkleder, Sofia Bigvava, utrolig. Jeg snudde ryggen og tok av min skjorte.

Legen så på ryggen, spurte hvor lenge denne sykdommen hadde vært hos meg, hvordan jeg hadde behandlet det, bestilte sykepleieren å forberede meg på injeksjonene og dro av kontoret. Jeg satt på sofaen med anestetisk krem ​​på ryggen min og var bekymret. Hvorfor injeksjoner med en gang? Hvorfor sendte de ikke blodprøver til meg? Fra en finger, fra en vene, fra en nese - en vanlig, hormonell, det er alt? Og hvorfor sendte de ikke den til endokrinologen? Hvordan er det mulig å kurere akne på denne måten?

I meg som gurgles kokende,
så gnister gnister direkte inn i pulveret;
send meg, Herre, tålmodighet,
men bare veldig, veldig raskt.

Da huden på ryggen var nummen, og Sophia kom tilbake, spurte jeg henne tusen spørsmål, og dette er det jeg lærte.

Min akne er ikke relatert til hormoner eller mage. Jeg har en genetisk historie som skjer når en av foreldrene har fet, porøs hud. Det er dette organet som skal behandles og det er ikke nødvendig med tester i mitt tilfelle. Legen talt all denne informasjonen umiddelbart, etter å ha sett på ryggen min.
"Hvis jeg ikke mistenker demodex (subkutan tick), sender jeg ikke pasienter til å ta prøver. Ellers er det ekstra gebyrer og avfall. Takket være min erfaring og innsikt kan jeg se om forskning er verdt å gjøre eller ikke, sier Sofia.

Ifølge henne har alle betennelser en viss type, struktur og noen ganger en bestemt lukt. Sophia kunne ikke svare på hvordan han ser ut, men hun sa at han ser ut avhengig av mengden av pus i huden. Jeg har det ikke, fordi kviser er små, men de med store kokker synes å "lukte søtt". Men bare den følsomme nesen til en kompetent lege kan fange denne duften.

Det var tre ampuller, hvis innhold var blandet og måtte bli skrevet av meg. Den ene inneholdt et antibakterielt stoff, de andre to inneholdt antiinflammatoriske og fuktighetsgivende midler. Denne mezokokteyl-kunnskapen Sofia.

Hormoner er ikke der, men det er et antibiotika. De behandles med stafylokokker, som ifølge legen, har nesten alle under huden, men jeg har - spesielt aktiv. Når du behandler akne, foreskriver mange leger en antibiotisk pille til pasienter. Sofia Bigvava motsetter seg en slik tilnærming, anser den for aggressiv og skadelig. Etter hennes mening er lokale injeksjoner av et antibiotikum fortynnet i riktig andel mye mer effektive og miljøvennlige. Hun blander spesielt en kube av antibiotika og to kuber av antiinflammatorisk og fuktighetsgivende substans. Så stoffet vil aldri gi slike bivirkninger som en pille.

Sophia gjemt sprøyten med en "cocktail" inn i en maskin som så ut som en mesoinjektorpistol. Deretter justeres nålens dybde ved hjelp av begrensninger. Vanligvis er det valgt av dem avhengig av tykkelsen på huden - dette er viktig. Hvis for eksempel en nål settes for dypt inn i tynn hud, kan det være hematomer. Min hud er på baksiden av middels tykkelse, slik at legen tok 1,5 mm av fire typer stopp - 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm, 2 mm. Etter det hugget jeg av hele ryggen min.

Det skadet på steder. Et sted følte jeg ingenting, et sted - veldig mye. Ifølge legen, avhenger graden av smerte bokstavelig talt på alt: syklusen, været og velvære. Dårlig humør - det gjør vondt, bra - nei, alt er så sammenhengende. Og så er det avferent innervation. Dette for eksempel når nålen kommer inn i huden, og der er nerveen nær, som også påvirker følsomheten.

Da snakket vi om hva jeg skulle gjøre for å få fart på behandlingsprosessen, og hva ikke.

Mat bør tas mer nøye. Ikke overmål søtt. Nekte drikker som fanta og sprite. Begrens antall nøtter - de er veldig dårlige for den problematiske huden. Hvis du spiser, si en håndfull, så vil det definitivt være utslett.

Du kan ikke eksponere ryggen din i direkte sollys eller lampingstanning (kan pigmenteres), du kan ikke vaske det med såpe, hard vaskeklut og skrubbe gni. Fra dem kan sårene åpne seg, og innholdet deres kan spre seg over ryggen. Etter dusjen ikke bruk kremer og oljer - de kan tette porene. Du må vaske ryggen med hendene og dusjgelen, og tørk med en talker om morgenen og om kvelden.

Oppskriften til taleren ble oppfunnet av Sophia selv. På en gang løste hun også problemet med akne, og gikk til medisinsk, for å håndtere det en gang for alle. Etter å ha studert og prøvd alt som var tilgjengelig for medisin, fant Sophia at visse stoffer var effektive, men ikke nok - og styrket dem med en kombinert kombinasjon. I hjertet av talker - tinktur av eikbark. De resterende ingrediensene øker stoffets antiinflammatoriske og anti-infeksjonsegenskaper. Detaljer om sammensetningen holdes hemmelig, som nå er det utstedt et patent.

Hvor mange prosedyrer jeg fortsatt trenger, mens du ikke kan si sikkert. En pasient hadde ti ukentlige økter, den andre var nok syv, den tredje - fire. Nysgjerrig hvor mye trenger jeg?

PS! Jeg gjorde snakkeren (der hun er, på bildet til venstre) med mitt største skjønnhetsverktøy. Hvor er vaskekluten - glemt. Alle nøtene hun fant hjemme, ga en nabo. Og jeg liker ikke søtsaker. "

Vi følger historien om Katya - og vi ønsker henne en rask slutt.

Har noen av dere møtt problemet med akne på ryggen?

Rygg rengjøring

Profesjonell hygienisk rensing i Novosibirsk

Ofte betaler vi ikke nok oppmerksomhet til tilstanden til huden på ryggen til det oppstår problemer. Dette kan være akne, pigmentering, støt. Dette forklares av det faktum at mer tid dagen skjuler ryggen fra nysgjerrige øyne klær. Og når sommeren kommer og du vil kle av seg så mye som mulig, eller når vi går på en fest og velger en kjole med en forførende hals på baksiden, blir forsømmelse til den vakre delen av kroppen tydelig. I det hele tatt ser grov hud med akne og svarte prikker og jordartet ut og føles ikke helt sunt. Du bør alltid huske at ikke bare ansiktets hud, men også huden på ryggen trenger rengjøring.

Etter prosedyren blir huden jevn og fløyelsaktig, og dens farge og lettelse - glatt. Det er en løsning fra alle "trafikkorker", fjernelse av betennelser, sunn bluss og skinne vises.

Hvorfor trenger du hudrengjøring i salongen av Novosibirsk? Normalt bør renseprosessen gå naturlig, av seg selv. Hemmeligheten til sebaceous kjertlene er utskilt til overflaten av epidermis i tilstrekkelige mengder. Det gir mykhet og elastisitet i huden, funksjonen av beskyttelsesmantelen.

Som følge av ugunstige miljøforhold, solstråling, hormonelle forstyrrelser og ikke alltid skikkelig omsorg, virker sebaceous kjertler verre. Fett er dannet i overskudd. Horny celler holder sammen, har ikke tid til å skrelle i tid og akkumulere på overflaten av epidermis og i kanalene i kjertlene. Under påvirkning av luft oksiderer sebum, noe som resulterer i komedoner, som også kalles "sorte prikker". Hvis en infeksjon går sammen akkumulert fett, begynner den inflammatoriske prosessen. I dette tilfellet kaller vi elementet av betennelse akne eller akne, og hudproblemet.

Hygienisk rengjøring består av flere trinn:

Rensing - fjerner sminke og urenheter med gelé, skum eller gel (avhengig av hudtilstanden).

Åpning av porer, mykning av sebaceous plugger, løsning av stratum corneum. På vårt kontor bruker vi fordampning, men bruk den ikke med overdreven hårvekst, økt trykk, bronkial astma, da dette er en kontraindikasjon.

Brossage er en mekanisk peeling som utfører delikat eksfoliering av de øvre lagene av epidermis ved hjelp av en roterende børste (børsten til baksiden har en større diameter enn for ansiktet).

Rensing av porene (komekstraksjon) utføres mekanisk. Pluggene fra de fettete kanalene blir presset ut manuelt.

Stramming og gjenoppretting av huden. For å gjøre dette må du bruke masken i henhold til hudtype. Ofte - basert på hvit leire. Kaolin er en av de kraftigste adsorbenter, absorberer overflødig fett, rester av forurensning. Leire har anti-inflammatorisk virkning, strammer porene, virker hudfarge, som er spesielt nyttig for pigmentering, inkludert de som er igjen etter akne.

Darsonval. Denne behandlingen er en svak vekselstrøm. Impulser sendes til huden gjennom en vakuumglasselektrode. Strømmen til Darsonval, har en sterk anti-inflammatorisk effekt, stimulerer blodsirkulasjonen, forbedrer metabolismen og fremmer resorpsjonen av stillestående flekker. Et positivt resultat manifesteres selv fra en prosedyre.

Endelig omsorg - påføring på huden på ferdig forberedelse. Oftest er det et antibakterielt eller anti-inflammatorisk middel med en beroligende effekt.

Varigheten av prosedyren er 1,5 timer. Periodicitet - etter behov.

Hvis behandling er nødvendig, anbefales phytopilings etter rensing. Utført som separate prosedyrer. Dette kan være en økt, eller kanskje 6-8 prosedyrer en gang i uken. Alt avhenger av helsen og alvorlighetsgraden av problemet.

La huden din alltid se vakker, perfekt ut.

Ønsker du å kjøpe profesjonell hjemmekosmetikk fra oss? Klikk på nettbutikken til profesjonell kosmetikk forfatter.

Dagens avorisme: "Når en kvinne vender henne tilbake på deg, så ros dette tilbake - og kvinnen vil forene deg."

Rygg rengjøring

Jeg har akne på ryggen min. Jeg tror å gjøre rygg rengjøring. Har noen gjort det? Hvor og hvilke inntrykk? Kan det være andre måter å kvitte seg med? Jeg spør dine råd.
Takk!

Besvart: 16

Jeg vet ikke. rengjøring, bortsett fra at hvis bare absolutt horror på baksiden. også. badstue, body scrub. Jeg tror hjelp. Ikke umiddelbart, selvfølgelig.

Da jeg hadde dette, begynte jeg å rense ryggen hver kveld, akkurat som ansiktet mitt, dvs. Første rensende gel, deretter eksfolierende. hjalp meg.

Solarium hjelper meg spesielt og bruner generelt. vel og gel + skrubbe + fuktighetsgivende melk, men det meste er fortsatt tan.
Jeg har ikke prøvd rengjøring, men det er også veldig interessant. hvis du bestemmer deg, vennligst fortell oss her!

vask grundig med anti-bakteriell dusjgel, bruk talkumpulver til ryggen, tørk med salisylalkohol over natten.

hjalp meg. i tillegg er gnidning med alkohol bedre enn noen kremer og geler fra kviser.

Takk, om salisylalkohol. Jeg bruker det 3 ganger om dagen, og jeg bruker ikke noe mer lenger. Effekten er allerede der))

Åh, etter at vannkopper takooe strømmet ut
bare 3-4 ganger om dagen - en dusj (så var det en slik mulighet), som bør være en vaskeklut
tørk deretter tråden med alkohol. Forløpt dag for 3

Hovedregelen er å få hendene av. Jeg anbefaler ikke rengjøring - så vil du helbrede merkene for ytterligere 2 år.
solseng - generelt sett ondskap, gir bare en maskerende effekt, kanskje senere blir det verre.
en gang her rådet de til å lage masker fra bodyguards. men jeg fant det aldri, selv om det var en gang nødvendig.
ta vare på ryggen som du ville ansiktet ditt.
alt gikk i seg selv, tilsynelatende, det var tenåring, eller jeg vet ikke hva, jævla.

Jeg var ferdig med å rengjøre
Jeg anbefaler egentlig ikke
alt dette er selvfølgelig individuelt, men sporene etter Chitski forble veldig lenge... og mine porer ble raskt tilstoppet
Generelt løste dette ikke problemet
Hvis du virkelig vil være som en prosedyre, nitrogen! gir effekt

men generelt hjalp de meg, merkelig nok vitaminer.
i mitt tilfelle, Vitrum Beauty. største tillatte dose
effekten var allerede på den tredje dagen. utslettet stoppet og huden ble ikke så feit
Vel, pluss å vaske ryggen som et ansikt er trolig sant også

fortell, plz, om Vitrum Beauty i mer detalj! Hvor mange drakk, hvilken effekt på ansiktet, håret, neglene?

Hvordan bli kvitt akne på ryggen?

For en tid siden la jeg merke til flere kviser på ryggen min. Først hadde jeg ikke lagt vekt på, vel, kviser og kviser, vil passere. Så la hun merke til at de ikke lenger er "et par kviser", men direkte i bulk. Og så rødlig med pustler, og noen bare rødaktige. Jeg trodde allergi, men jeg spiste ikke noe slikt...

Generelt, i nesten en måned har jeg disse akne på ryggen min. Jeg plantet meg selv på et stivt kosthold, søtsaker ble helt eliminert helt - akne går ikke bort! Tapt tynnere - en glede)

Forsøkt å smøre med acne lotion, salicylic - hjelper ikke. På jobb anbefales det å gå til rengjøring. Noe mens du tenker. Etter å ha rengjort ansiktet ble hele ansiktet brent og det var rødt, og etter å ha ryddet ryggen min, hva vil jeg ikke lyve på ryggen i det hele tatt? Og hvordan å bære ting, fordi allerede i den åpne toppen ikke ligner på, banke det!

Hvem møtte hvem som hadde det? Hvordan bli kvitt disse forferdelige acne på ryggen raskt? Hva betyr? Jeg skjønner at det ikke er sommer, og all denne "glede" kan bli dekket opp, men for det! For det første er det mest motbydelige, og for det andre det nye året snart, alle slags helligdager, du kan ha på seg en kjole med en åpen bakside av en figen. Tredje, vel, som om fyren kle seg litt dum og uten sex, ingensteds)

Ultralyd rengjøring og peeling

Gå til side

Krista

nykommer

postet av lisa666 23. august 2006, 09:55
Velkommen! Jeg har et slikt problem - jeg vil gjøre en ultralyd ansiktsrengjøring, men de plages av tvil - er det verdt det? Jeg er redd for å gå for manuell rengjøring, ærlig, fordi Du vet aldri, vil ødelegge alt. Jeg vil heller ikke gjøre det hjemme heller, fordi gravd ut allerede, noen steder, porer av ukjente størrelser. Problemet med akne har plaget meg i 9 år. Akne er ikke der, men de ser ut til å "migrere" fra sted til sted - det pleide å være mye på kinnene, hvor kinnbenene nå er borte, men det er små røde flekker, de er nesten umerkelige. Og nå er alt inflammet på haken, mer presist på sidene. Jeg var allerede utmattet, jeg prøvde ikke. ingenting hjelper, så bare midlertidig forbedring er noen ganger i form av en nedgang i betennelse. Og alle disse interne akne noen, ofte ser pustler ut.
5 år siden kom inn i en salong. Der fortalte kosmetologen meg (ved en gratis konsultasjon) at det var nødvendig å gjøre manuell rengjøring og + mange ting, generelt pumpet ut penger, og sendte meg til dermatologen (for en betalt konsultasjon). Dermatologen kom på en eller annen måte i mitt problem, og jeg vet ikke, Hun ble rammet av at jeg bor hos henne på ett område, som det viste seg senere, fortalte hun meg at hun ville gjøre en helt annen type rengjøring (problemet er, jeg husker ikke hvilken! Men i en måned må jeg gjøre en håndbok. Jeg gikk for flere prosedyrer, huden er renset, akne borte. og gikk ikke, og alt klatret igjen.
Mine spørsmål er:
1) Vet noen, er ultralydrengjøring gjort flere ganger eller en gang, for eksempel er en måned nok?
2) Kan noen gjøre i noen salonger, og dele adressen (i Moskva eller M.O. i Yaroslavl retningen). Jeg ville være veldig takknemlig fordi jeg ikke vil gå til hvem og til hvem!

Jeg vil bare ikke gå til hagen etter prosedyren, på grunn av det røde ansiktet. Derfor tenker jeg på å prøve ultralydrensing. Prosedyren i salongen besto av: rengjøring med en enhet, ansiktsmassasje med hender, flytende nitrogen, jeg husker ikke lenger. Men jeg gikk ut med et rødt ansikt, så satt jeg i en halv time og alt gikk. med hver prosedyre ble ansiktet bedre og bedre.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

postet av Bachinenok 24. august 2006, 18:27
Hilsener! Jeg gjorde både manuell rengjøring og ultralyd. Jeg likte ikke den manuelle, jeg gjorde det flere ganger med gode kosmetologer, men personlig har ansiktet mitt vært foruroligende for lenge. Men jeg likte ultralydet, selv om gjenopprettingsperioden tok 3 dager (ansiktet var rødt og deretter peeling av i noen dager), men så veldig rent hud og STOR hudfarge. Hjelper virkelig uken for 2. Selv om skjønnhetseksperten advarer om at den skal utføres et par ganger i måneden, i det minste. Så jeg holder ultralydet med begge hender.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

Skrevet av lisa666 den 07 september 2006, 20:37
Jeg fant endelig tiden og gikk. i forgårs. Resultatet av nikokogo ble dessuten verre. kanskje er jeg i feil hender. Det virket for meg, men jeg skjønte fra beauticianens bevegelser, et sted i mitt hjerte at hun ikke var opplevd. Gjorde i sentrum av skjønnhet og helse.
I utgangspunktet fjernet de sminke, dampet ansiktet. Deretter en liten massasje som om med en skrubbe. Hun nevnte også ordet "brosss" (eller hva?), Da begynte å gjøre det direkte med enheten, som det var, en ultralyd. Det var veldig smertefullt. Jeg forventet ikke dette. følelsen var at bladet ble drevet over ansiktet, og med slik press på ansiktet. Jeg pleide å ha tårer i øynene, men jeg fortsatte å lide. Etterpå rydde jeg ikke ut, hun presset med en spesiell skje, det viste seg å være enda mer smertefullt, og vi byttet til håndbok med henne. Så sett masken på, og med en annen strøm flyttet litt. Hun ble bedt om å gjøre en massasje med nitrogen. Jeg dro med et rødt ansikt. Rødheten ble værende til neste dag.
Den eneste pluss-porene er rene stål (ikke overalt, selvfølgelig). Akne svevet over kinnene, nærmere ørene. Inne i det er alt. På haken, ingen endringer, alt ser også ut og rødheten sover ikke. Jeg er opprørt.
så et par dager avskallet. Tvert imot har fet hud blitt mer enn noensinne.
Bachinenok og det gjorde deg vondt når du gjorde denne prosedyren? Eller jeg kom virkelig til de dårlige "ekspertene".

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

sendt på Ninon den 7. september 2006, 20:51
lisa666, ikke ser huden din, du kan ikke si spesielt, men fra personlig erfaring:
1) Ultralyd er bra for overfladiske grunne komedoner.
2) Med miliumer og dype, svimlende porer, er det helt ubrukelig (for svakt).
3) Sårhet - resultatet av feil utførelse av prosedyren (men med riktig utførelse og dype komedoner - resultatet vil være null, så jeg må noen ganger skade folk).
4) I vår salong, foran ultralydet, stammer de ikke ut, men gjør deincrustation (forsterker effekten av ultralydet, men ikke så mye).
5) "kaster" er bare en børsting på enheten (som en elektrisk tannbørste, bare for ansiktet).

postet av lisa666 den 8. september 2006, 11:44
Ninon takk! Jeg tror at hvis min skjønnhetspleier var så opplevd, ville hun ha fortalt meg alt dette, så på porene mine og rådet meg om jeg skulle gjøre det.
Selv etter prosedyrene foreskrev hun meg et par medisiner:
1) salicylat-sinkpasta n / natt
2) Metrogil gel 1%, morgen / kveld.
Jeg smør for nå. selv om det ikke er noen endring.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

sendt av Elena 8. september 2006, 13:57
Fortell meg, og fra "pimples" hjelper slik rengjøring?
Hendene klatre ikke, fordi neurogen betennelse samtidig. Alle kosmetikk med salicylsyre (klinikker), men fortsatt svake
Forresten, forårsaker ultralydrengjøring nevrogen betennelse?

Skrevet av Ninon 10. september 2006, 18:24
Forresten, forårsaker ultralydrengjøring nevrogen betennelse?

Neurogen - betyr vaskulær? Jeg så det ikke personlig, men det utvider fartøyene.
Fortell meg, og fra "pimples" hjelper slik rengjøring?
Hva mener du kviser? Vi må se huden.

sendt av Elena 19. september 2006, 07:42
I min forståelse er nevrogen betennelse når den røde ikke går bort etter rengjøring i svært lang tid og vises i de "rensede" områdene av betennelse. Eller ikke betennelse, og røde flekker og støt-type hud svulmer.
Et sted på forumet skrev Anna Margolin om dette (emnet handlet om cosmederm7 - en hemmer av nevrogen inflammasjon).
"Pimples" Jeg kaller sannsynligvis lukkede komedoner. dvs. Disse er ikke svarte punkter, ikke hvite. Fargen på huden ser ut til å være jevn, men overflaten består av små tuberkler.
De er over hele ansiktet mitt, men mer selvfølgelig på nesen og pannen.
Bare basiron hjalp meg godt med dem, men for nå er det kontraindisert for meg.

sendt av Galaxy 13. mars 2008, 20:50
Ultralydrengjøring er en ubrukelig prosedyre. og hvis det er en peeling, er det en ganske god fremgangsmåte.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

Skrevet av Krista 24. september 2008, 20:53
Jeg vil splurge på en slik enhet

Apparater for ultralyd ansikts hudpleie

Jeg tror ikke på slike ting for hjemmebruk, men jeg liker prinsippet om ultralydrengjøring, mindre ofte kan du gjøre mekanisk arbeid, og jeg har en kupperøs fra den.
Prof. apparater i salonger har en ultralydfrekvens på 28 kHz i gjennomsnitt, denne lille tingen er 24. Ikke så lite virker det.
Hva synes du? Vil dette fungere? Eller tull?

postet av rouge venitien 24. september 2008, 21:17

Du vet, siden jeg bokstavelig talt nylig kjøpte en hjemmedatamaskin for darsonvalisering, er jeg egentlig en optimist når det gjelder husholdningsapparater. Forresten, kjøpte hun også Zhezaton (i Beauty Secrets). Ultralyd sett, men så langt så bare tett.

sendt Krista 24. september 2008, 21:22
Misforståelse fra det faktum at jeg er en fototerapi-enhet. Kanskje vil han noen gang hjelpe meg, med forkjølelse, sier de, han er god, men i ansiktet hans produserte han noe utrolig - jeg holdt ham på arret på pannen i 20 minutter, og han blåste meg en stor hodemann på dette stedet, som ble blåst bort ganske raskt, når avbryter stråling.

postet av rouge venitien 24. september 2008, 21:55
Vel, kanskje er faktum at denne spesielle metoden (fototerapi) ikke passer deg? Ultralyd brukes også til rengjøring i salonger - jeg ville ha prøvd det for å starte hvis du tviler sterkt


I salongene gjorde det selvsagt, ellers hva er poenget med å kjøpe en katt i en pose i det hele tatt
Generelt finner du det ikke på lager, som det viste seg.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

postet av rouge venitien 27. september 2008, 11:26
Christa, men legg igjen en anmeldelse senere, ikke glem.

postet av Krista den 27 september 2008, 12:23
Og ingen vet hvilken base som er bedre å gjøre ultralydsrengjøring? Jeg ble ferdig i hytta like ved vannet, men en gang for en spesiell gel.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

Forresten, jeg kjøpte aldri et rengjøringsapparat, jeg forlot telefonen min i tredje. Salonger "Beauty Secrets" Jeg trenger ikke modellen. Det er en litt svakere modell, men denne vil ikke lenger, hvis du tar, så med maksimal effekt, for en håndholdt enhet.

goct

Gjesten

Re: Ultralyd ansiktsskanning

Og hvilken modell vil du ha? Jeg passerer noen ganger noen hemmeligheter av skjønnhet - jeg spør om det er det.

Krista

nykommer

Re: Ultralyd ansiktsskanning

rouge venitien
Den som jeg ga en referanse til. Kus 2000

creamy_breeze

nykommer

Krista

nykommer

creamy_breeze

nykommer

Ninon

Grunnleggeren

creamy_breeze

nykommer

vannpolo

nykommer

creamy_breeze

nykommer
nykommer

Hva tror du, for microdermabrasion, er en slik enhet helt tinn? Jeg vil kjøpe meg selv til hjemmebruk, og nå tror jeg, om det er et bånd som Krista ønsker, eller denne. Jeg vil kjøpe i Novosibirsk for rensing, og det er bare svake enheter, maksimalt 22 Hz.

Det er også støvsuging, men det ser ut til at rosacea klatrer fra det, som står overfor?

Jeg vil også gå til skjønnhetspleie på mandag, spør henne hvilken enhet som er bedre for huden min. Hun foreskrev meg en serie peeling med mesoterapi, og min økonomi synger romanser. Hvor kult det ville være å få deg til å peeling hjemme også!

Krista

nykommer

Merkelig, beskrivelsen sier at modellen 3003D2 har en ultralydfrekvens på 18-22 kHz, jeg venter på at kus-2000-modellen skal vises, det er en ultralydfrekvens på 24 kHz, og hvis det fortsatt er 3003D2 23,5, så er det ingenting å vente på. De er nesten det samme, hvorfor da forskjellen i prisen på 1000 rubler?

Og hva er "strømmen mellom passiv elektroden og bladet fra 8 til 100 uA?"

nykommer

Krista

nykommer

Jeg kjøpte meg en gave den 8. mars, et slikt leketøy

Generelt, mens jeg liker det, er effekten veldig lik salongen en, den renser, det er sikkert. Formålet med kjøpet er å minimere manuell utførelse, siden kupé fra mekanisk rengjøring skremmer seg skremt.

Vesna

nykommer

Jeg kjøpte meg en gave den 8. mars, et slikt leketøy

Krista

nykommer

Nasty

administrator

vannpolo

nykommer

Nasty

administrator

Krista

nykommer

Ja, alt er uforståelig her, mekanisk rengjøring er faktisk en generelt skadelig prosedyre, også bare et tips kan fjernes, i tillegg til konsekvensene, ser noen ikke umiddelbart opp. På meg nå generelt har slik skit begynt, man har bare å trykke litt, et lite fartøy vises foran øynene.
Jeg tror at hvis ultralydrengjøringen ville kjøre noe inni, så etter oss, det problematiske, ville det være 10 ganger flere problemer, siden alt ser veldig ut på huden veldig raskt. Men det er mindre unnskyldning etter det, for før ICP gikk jeg generelt til hensikt.
Det som gjør meg glad er at etter UZ-rengjøring har jeg en veldig frisk hudfarge, og huden er så jevn, som vanlig i tekstur

Ultralyd ansiktsrengjøringsmetode

Ultralyd ansiktsrensing er en metode for maskinvarekosmetologi som bruker effekten på huden i ansiktet av høyfrekvente lydvibrasjoner. Samtidig øker cellemetabolismen, lymfsystemet (systemet der alle avfallsstoffene elimineres fra kroppen) begynner å jobbe aktivt. Mikrovibrasjon, utført av ultralyd, utfører funksjonen til mikromassasje. Ultralydvirkning gjør det mulig å dype huden på urenheter, døde celler, sebum, svette, komones, uten å skade det øvre laget av huden og ikke forlate rødhet og hevelse. Dette aktiverer metabolismen, dannelsen av kollagen og elastin, øker vevregenerering (fornyelse).

Ultralyd fonophorese er mulig under ultralyd ansiktsrensing - innføring av ulike næringsstoffer i huden ved hjelp av ultralyd. Samtidig utføres mikromassasje, lymfatisk drenering og mikrooppvarming av vev, noe som bidrar til forbedring av blodsirkulasjonen, og derfor nærmer næringsstoffer og oksygen frem til ansiktsmuskulaturen og huden raskere. Denne prosedyren kan brukes i alle aldre for enhver hudtype, bare driftsmodusene til enheten endres. Effekten av det injiserte kosmetiske stoffet holdes i flere dager etter prosedyren.

Den gjennomsnittlige varigheten av prosedyren for ultralyd ansiktsrengjøring med ultrafonophorese er 15-20 minutter.

Ultralydsskalingsresultater

Ultralyd ansiktsrengjøring fjerner bare gamle celler, virkningen på unge celler påvirkes ikke. Denne peeling forbedrer hudens naturlige hydrering, fornyer det øverste lag av huden, huden blir myk, fløyelsaktig, ung og grunne rynker utjevnes. Huden blir mer tilgjengelig for effekten av kosmetikk.

Ultralyd peeling blant klienter med aldersrelaterte endringer er i stor etterspørsel, da det jevner grunne rynker og gjør huden mer ungdommelig og elastisk, reduserer døende av overfladiske hudceller (hyperkeratose).

Indikasjoner for ultralydsrengjøring er:

- fet og blandet hud
- acne;
- økt svette;
- kjedelig hudfarge;
- forstørrede porer.

Rygghud rengjøring?

Hvem har vært gjennom dette? Gjør det vondt Hvordan er resultatene? Dyrt?

her) gjorde alt akkurat som det er skrevet her)
Det var litt ubehagelige følelser, men alt var helt tålelig)

 • ikke vis mitt navn (anonymt svar)
 • følg svarene på dette spørsmålet)

Populære spørsmål!

 • i dag
 • i går
 • 7 dager
 • 30 dager
 • Les nå!

  Veldedighet!

  © KidStaff - lett å kjøpe, praktisk å selge!

  Gi råd, del, fortell

  Bruk av dette nettstedet innebærer godkjenning av bruksvilkårene.

  Akne på ryggen: årsaker og behandling

  Problem hud, som ofte er betent og dekket med akne, finnes ikke bare i ansiktet. Ofte hopper pimples ut på ryggen, og med lik frekvens i både kvinner og menn. Ofte skjer dette i ungdomsårene, men dette kosmetiske problemet er også kjent for voksne. I dag løses det lett ved laser polering av huden og andre metoder. Men hvorfor oppstår akne på ryggen og hvordan du renser huden? Dette er vår samtale.

  Årsaker til akne på ryggen

  Den første og mest vanlige - et brudd på hormonelle nivåer i kroppen. Det kan påvirke og endokrine sykdommer, og naturlige endringer, for eksempel forekommer hos ungdom, hos gravide, under menstruasjon, etc. I tillegg kan tilbake akne være en refleksjon av problemer med indre organer og systemer, som fordøyelseskanalen.

  Utilstrekkelig hudpleie, mangel på grunnleggende hygiene, overdreven svetting, bruk av skjorter og bluser laget av syntetisk stoff, ukontrollert bruk av søtsaker, kjærlighet til fett og såkalte "usunne godterier" er en rekke årsaker til at det kan oppstå ubehagelig utslett. Det er ikke opp til alle å etablere årsaken alene, så et besøk til legen vil være den riktige avgjørelsen. Etter nødvendig undersøkelse og behandling med medisiner (hvis det er foreskrevet), kan du kontakte skjønnhetsseksperten her.

  Hvordan kosmetologi vil hjelpe til med behandling av akne på ryggen

  Som på ansiktet behandles akne også på ryggen. En ultralyd rengjøringskurs kan foreskrives som gjør en utmerket jobb med mild til moderat akne. Prosedyren er vist med lukkede og åpne komedoner, høy fett hud. Det utføres av enheten, nesten smertefritt. Under prosedyren blir problemområdene rengjort med en ultralydskrubber.

  Damping er ikke nødvendig, det er ingen konsekvenser i form av hevelse i huden og alvorlig rødhet. Under virkningen av ultralyd åpner porene bredt, og deres innhold blir effektivt rengjort: sebum, smuss, purulent materiale, og så videre. I tillegg produserer enheten en liten vibrasjon, det er en slags god massasje, noe som bidrar til normalisering av regenerative prosesser i vev, og deres nivå av immunitet mot inflammatorisk prosess øker.

  Laser resurfacing fjerner akne merker

  Det neste skrittet for å rense huden er å behandle akne merker. Vanligvis, etter å ha fjernet de betente papillene, er det stygg flekker og spor, eller ganske merkbare arr. Prosedyren for hudsliping er kjent for mange som en metode for laser ansiktsforyngelse, men de kan også løse problemet med post-akne.

  Skadede øvre lag under prosedyren er atraumatisk og smertefritt fjernet av strålen. Parallelt er det en strukturell fornyelse av dermis på mobilnivå. På grunn av den akselererte reparasjonen av defekte lag, dannes et nytt glatt epitel raskt på støtestedet.

  rengjør ansiktet for og imot? og hvilken er bedre?

  Velg ett av alternativene:

  for min hud egnet håndbok. meg ultralyd er som en død poultice. nok til å gå hver 2. måned. rødhetstrøm i den første kvelden.
  Du, forfatteren, hvor har prosedyren, at slike konsekvenser er beklagelige?

  mot bare de som ikke går til salonger hele tiden. Vel, dette er min mening: GY:
  en gang går til "hjem magiker", da alle er fortalt at denne "nåværende er verre."

  Hva en luksus, 3 dager å sitte hjemme, kapeter%) Gitt at huden min er veldig veldig følsom overfor mech.vozdeystviyu, og alt blir umiddelbart rødt, etter rengjøring kan jeg fortsatt gå et annet sted på vei tilbake, ikke nøl med å røde ansikt, alle ser ganske sivilisert ut.

  De sparer på krem-damperen. Det koster mye, som alle profesjonelle kosmetikk.

  Vel, hver kosmetolog har sannsynligvis sin egen handlingsplan. :) Jeg peeling alltid "før" tilbringe.

  Jeg kan gå hvor som helst etter rengjøring med en gang! Vanligvis bry deg om røde flekker. For det første er det ikke mange av dem, og for det andre går det innen en time eller to. Og noen ganger eksisterer de ikke i det hele tatt.

  Tilbake rengjøring vurderinger

  Akne på ryggen er vanlig og forårsaker alvorlig ubehag, fra et ubehagelig utseende til smertefulle opplevelser. Hvordan bli kvitt akne på ryggen? Løsningen på dette problemet er å rense ryggen. Å rense ryggen og bli kvitt dette problemet hjemme er vanskelig og farlig nok, fordi du kan ta med en infeksjon. Skjønnhetseksperter på Aquarelle skjønnhetssalongen vil utføre profesjonell ryggseng etter alle regler.

  Hvordan ryggen er renset, hvilke kontraindikasjoner den har, og hvorfor det er et problem med rygghuden - la oss fortelle deg i vår artikkel under på siden

  Relaterte tjenester

  Øyenbryn forming

  Spansk løfting

  skreller

  Ansiktsrengjøring

  anmeldelser

  Jeg går til salongen i mange år. For meg er hvert besøk en ferie. Jeg elsker alle jentene. Svært varm og vennlig atmosfære av hytta. Jeg ønsker å ønske velstand til salongen, kjærlighetens jenter, skjønnhet og vennlighet - dette er så mangelfull i vår tid.

  Den første gangen var Bob Natalia ved rengjøring, hun var fornøyd med alt. Kosmetologen selv var veldig fornøyd med sin profesjonalitet, holdning til kunder og selvfølgelig prisene selv...

  Jeg går her allerede, og jeg husker ikke hvor mange år. Jeg elsker alle jentene Akvareller. Men spesielt, jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet til massøren Nana Yatskina. Nanochka - du er bare en sorceress! Jeg kan ikke vente på hver massasje. Takk jenter som du er!

  mestere

  Manikyr og pedikyr

  Manikyr og pedikyr

  Manikyr og pedikyr

  Hvordan finne oss

  Vladivostok,
  Str. Semenovskaya 32

  Vi jobber fra kl. 8.00 til 20.00,
  ingen helg

  +7 423 222 99 50
  +7 914 705 44 86
  @acvarelsalon

  Følg oss

  Vi jobber bare
  med anerkjente merker

  Pimples på ryggen er årsaker.

  Huden på ryggen hos menn er grovere enn kvinnen, men ikke mindre følsom. Hun produserer også aktivt talg. Også de fleste menn som lider av utslett på ryggen er elskere av fete, salte og krydrede matvarer. For deres kjærlighet til junk food, får de en overflod av lavdensitets lipoproteiner, som provoserer kjertelkjertler i ryggen og utseende av papiller. Dette fører til dannelsen av akne på ryggen, akne på skuldrene. Du kan kjempe tilbake utslett både hjemme og i hytta. Vurder de vanligste årsakene til akne på ryggen og måter å bli kvitt dem.

  Årsakene er delt inn i eksterne og interne faktorer. Til eksterne inkluderer:

  • Klær fra substandard stoffer
  • stresset
  • Helseskadelig avhengighet (røyking, alkohol)
  • Mangel på vitaminer
  • Tett, pustende klær
  • Overdreven svette i varmen

  Interne faktorer inkluderer:

  • Ungdomspuddom
  • graviditet
  • Endokrine sykdommer
  • dysbacteriosis
  • Genitourinary system problemer

  Hvordan bli kvitt akne på ryggen i salongen?

  Rengjøring av baksiden av akne er en komplisert kosmetologisk prosedyre. Tilbake hud tilbake sunt utseende kan være medisinsk, kosmetisk og folkemessig rettsmidler. Når det gjelder sistnevnte, er du bare ansvarlig for deres søknad. Derfor anbefaler skjønnhetssalongen "Akvarell" kontaktpersoner fagpersoner.

  Typer av rygg rengjøring:

  • Mekanisk rygg rengjøring

  Den skjønnhetspleie enten manuelt eller ved hjelp av en spesiell skje fjerner sår, gjelder skrubbe og gel, som åpner porene. Det neste trinnet - manuell rengjøring, påføring av maske, behandlingsapparat Darsonval, og deretter krem.

  • Ultralyd rygg rengjøring

  Ultralydrengjøring av ryggen regnes som en mer forsiktig prosedyre. Vibrasjoner fra ultralydbølger slår ut fettpropper fra porene uten å skade huden.

  Laser rygger brukes til dersom alle andre metoder ikke er effektive eller ikke kan brukes på grunn av at:

  • Papirene ligger dypt;
  • Huden er sterkt betent på steder med utslett
  • porer for bredt
  • for mange abscesser
  • stagnasjonsflater ble dannet.

  I vår salong er mekanisk ryggrensing den mest populære og allsidige prosedyren.

  Kosmetisk profesjonell ryggrensing er den mest pålitelige måten å kvitte seg med ubehagelig utslett. Hva skal jeg gjøre hvis ryggen min gjør vondt etter rengjøring? I begynnelsen kan rødhet og lett ubehag bli observert på stedet for kosmetisk eksponering, da huden er irritert av ekstern forstyrrelse. Hvis problemet vedvarer etter en periode som er oppgitt av en spesialist, kontakt en spesialist igjen.

  Du kan alltid finne ut mer informasjon, priser på rengjøring eller få individuelt råd fra spesialister på Aquarel salongen personlig eller ved å ringe +7 423 222 99 50.

  Rengjør ryggen din fra akne

  Akneutslett på huden kan dukke opp i alle aldre, og både hos kvinner og menn, vil rydde baksiden av akne i salongen raskt bli kvitt komedoner uten ekstra tid og penger. Prosedyren utføres av fagfolk, i etapper, i samsvar med alle hygiene og sterilitetsregler.

  Årsaker til akne lesjoner

  Eliminere bare de eksterne tegn på sykdommen, bli kvitt akne for alltid vil ikke fungere. Først må du avgjøre hvorfor utslett vises på baksiden, ellers vil salongprosedyrer bare gi en kortvarig effekt.

  Eksterne årsaker til betennelse:

  • Ubehagelig klær fra ubestemt materie. Ryggen er konstant svette, huden puster ikke, som følge av drivhuseffekten, oppstår irritasjon på grunn av rask reproduksjon av patogener.
  • Irrasjonell omsorg: Konstant eller sjelden rensing av epidermis, bruk av midler som er uegnet til en bestemt type dermis.
  • Tørking av epitelet, hyppige besøk til solariumet.

  Det er viktig! Ofte, akne på kroppen - en manifestasjon av en allergi mot noen kosmetikk eller vaskemiddel, balsam. Eliminere irriterende faktorer, du kan glemme utslett for alltid.

  Årsaker som påvirker dannelsen av komoner fra innsiden:

  • hormonell ubalanse under graviditet, tar piller hos ungdom;
  • feilfunksjon av det endokrine systemet;
  • tilstand av stress, depresjon;
  • sykdommer i fordøyelseskanalen, urogenitalt system.

  Ved lokalitet og natur av komedoner på kroppen, kan en kosmetolog bestemme den interne årsaken til sykdommen. I nærvær av akne på ryggen, bør krydret, fet, stekt fra kostholdet utelukkes.

  Typer utslett på kroppen

  Følg huden må være fra fødselen. Når tilbake akne dannes, er det nødvendig å bestemme utseendet for å foreskrive tilstrekkelig terapi. Akne kan vises ikke bare i ungdomsårene, men også hos gravide kvinner, kvinner og menn i alle aldre.

  Varianter av akne på kroppen:

  • røde ål - resultatet av overdreven produksjon av fett eller betennelse i kaviteten av komedien;
  • purulent utslett - mangel på rettidig behandling av akne, som under påvirkning av eksterne faktorer blir sårdannelse;
  • blackheads - comedones, som stammer fra opphopning av støv, sebum på huden, utsatt for fett;
  • Subkutane betennelser kan oppstå hvis porene er tilstoppet med vekter og alt skitt ikke kan komme seg ut.

  Akne av forskjellige størrelser indikerer ikke alltid forekomsten av farlig patologi. Men det er fortsatt nødvendig å bli undersøkt - mange inflammatoriske elementer kan være en reaksjon på kosmetikk eller klær. Noen kviser på kroppen forsvinner uten spor, for eksempel hvis de oppstår på grunn av høy temperatur eller høy luftfuktighet i atmosfæren.

  Indikasjoner for rengjøring

  Ideelt sett kan den kosmetiske prosedyren gjennomføres systematisk - før sommeren og etter den. Men hvis det er visse faktorer, blir rengjøring av baksiden av akne og komedoner i hytta utført oftere:

  • Tilstedeværelsen av akne, men i etterligning;
  • "Store" porer;
  • intensiv funksjon av svettekjertlene;
  • et stort antall akne, milium.

  Selvhjelp for kroppens hud er ganske vanskelig, så rengjøring gjøres best i salongen med en erfaren spesialist.

  Det er viktig! Kontraindikasjoner til prosedyren - økt smerte syndrom, hudsykdommer som krever inngrep av en hudlege.

  Mekanisk rensing av kroppen: stadier

  Salonprosedyre løser mange hudproblemer: eliminerer akne, akne raskt og rimelig. Mekanisk rengjøring utføres i trinn:

  • Før prosedyren er huden forberedt for ytterligere eksponering. Denne scenen består av rensing, skrubbe, fordampning og rensing av dermis med tonic som åpner tilstoppede porer.
  • Hovedvirkningen - mekanisk eller manuell rensing av kroppen fra akne, akne. Under prosedyren gjelder spesialisten den manuelle metoden eller omhyggelig behandlede verktøy (Vidal loop, Uno skje). Beautician desinfiserer hendene før rengjøring, og når den utføres, bruker han engangshansker og servietter.
  • Den siste fasen av salongprosedyren er behandling av dermis med et innsnevrende, desinfiserende legemiddel. Deretter påføres en beroligende maske på epitelet, darsonvalisering gjøres om nødvendig.

  Det endelige trinnet med rensing er hydrering av dermis med en lys, kremaktig substans, som har nærende, beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

  Salonene tilbyr ulike typer rensebehandlinger for akne i ansiktet. Faktisk er teknikken like, forskjellig bare i mindre følsom dermis. Men den mest populære prosedyren om sommeren er en atraumatisk og mekanisk rensing av kroppens hud. Før du besøker salongen, bør du se gjennom vurderingene om det, da rengjøring er smertefull.

  Resultatene av kosmetisk prosedyre

  Mekanisk rensing av kroppen av akne i hytta er utbredt blant leger og personer som lider av konstante utslett på huden. Takket være salongprosedyren, kan du takle den forsømte form av sykdommen, i tillegg til:

  • eliminere komedoner;
  • rene fettplugger;
  • bli kvitt akne;
  • stabilisere funksjonen av talgkjertlene;
  • smal de "store" porene.

  Det er viktig! Det er bedre å systematisk rengjøre kroppen - dette vil gi en mulighet til å oppnå det beste resultatet. Basert på tilstanden til pasientens dermis, vil spesialisten bestemme frekvensen av prosedyren.

  Kostnader for salongprosedyrer

  Rensing av komedones hud har lenge vært etterspurt blant ungdom, menn og kvinner i ulike aldre. I salonger er kostnaden for en slik prosedyre lavere enn for andre typer kosmetiske tjenester.

  I gjennomsnitt varierer prisen fra 1 600 til 1 800 rubler. På grunn av den rimelige prisen kan den utføres med frekvensen som er nødvendig for å oppnå et optimalt resultat.

  Gjenopprettingstid etter rengjøring

  Etter prosedyren vender huden tilbake til normal i ca 3 eller 4 dager. I løpet av disse dager, vil betennelse passere, porene vil smale. I 7 dager etter at den mekaniske støt ikke skal gå til badstuen eller badet, bruk alkoholbasert tonic.

  Kroppsrengjøring er ikke like vanlig som ansiktsskalering, men med begynnelsen av sommer og åpne kjoler, vakre badedrakter, blir stadig flere kunder til salonger.

  Rygghuden krever grundig rensing, selv om noen ikke tar hensyn til kosmetiske feil. Konstant stress, dårlig kosthold, hardt vann og klær kan utløse utviklingen av enda mer akne og kroppsakne, noe som er vanskelig nok til å bli kvitt.

Flere Artikler Om Typer Acne