De fleste medikamenter er dyre stoffer som inneholder et minimum av naturlige stoffer. Men i hundrevis av år søkt på behandlingen... normal urin. Metoden for helbredelse kalles urinoterapi. Fra det han hjelper og hva er farene ved slik selvbehandling, vil det være nyttig å kjenne alle fans av Gennady Malakhov.

Essensen av medisinsk praksis

En av grenene til alternativ medisin er urinoterapi, også kalt uroterapi eller uropati. Alle disse begrepene refererer til en praksis som bruker helbredelsesegenskapene til human urin for å bekjempe ulike plager.

Det finnes flere måter å terapeutisk bruk av urin på:

 • Svelging (eller urofagi) - drikk gjennom munnen (oral);
 • Ekstern mottak - gnidningsfluid i skadet hud, tannkjøtt, hår, etc.;
 • Skylling - bruk ved rengjøring av toksiner og skadelige stoffer. For eksempel, passerer gjennom nesen (med sinus), administrasjon med en enema i anuset etc.

Uropati var kjent i det gamle India. Det er nevnt i ayurveda og yogiske tekster, Sushret Samhita og andre monumenter. I Vesten er teknikken mye brukt bare litt over et århundre.

I denne videoen vil Gennady Malakhov fortelle hvordan han selv relaterer seg til urinoterapi, der denne teknikken kan hjelpe:

Hva er nyttig urinoterapi? Urinsammensetning

Urin er et biprodukt av kroppen som produseres i nyrene. Den inneholder mange produkter av cellulær metabolisme, som skal rengjøres fra sirkulasjonssystemet.

Humant ekskresjonsvæske har følgende komponenter:

 • Vann (95%);
 • Urea (9,3 gram per liter);
 • Klorider (1,87 g / l);
 • Natrium (1,17 g / l);
 • Kalium (0,75 g / l);
 • Kreatinin (0,67 g / l);
 • Andre oppløste ioner, uorganiske og organiske forbindelser.

Legene gjenkjenner urinegenskapen for å ødelegge skadelige og patogene mikroorganismer i sår, vev og patologiske foci.

Hva behandler urinoterapi?

Ifølge popularisatorene av denne metoden for behandling, kan den hjelpe med et stort antall plager:

 • Problemer med det menneskelige integumentære systemet. Biologiske katalysatorer, vitaminer og mineraler som er en del av stoffet, viser et effektivt resultat for psoriasis, sopp og mekanisk skade på huden;
 • Hårbelegget under vask med ekskresjonsfuktighet legger i lengde og kvalitet. Det er nok bare å legge til noen dråper urin til sjampoen før du shampooer, og oppskriften på et flott hårhodet er klart;
 • Kamp mot tidlig aldring i huden. Du kan bokstavelig talt vaske bort irriterende rynker fra ansiktet ditt og se noen år yngre;
 • Hvis du gni en liten mengde urin inn i de temporale lobes, kan du glemme kronisk hodepine i lang tid;
 • Ved å gni blir betennelse i bihulene også behandlet;
 • Fremskynder helbredelsesprosessen for sår, kutt, biter og brannsår. Ifølge eksperter blir regenerering akselerert med 30-40%. Slike bruksområder er spesielt viktige i forhold til utilgjengelighet av tradisjonelle antiseptiske midler.

Urinoterapi: Hvordan drikker du urin? Anbefalinger fra spesialister

Leger som praktiserer innen alternativ medisin, anbefaler ikke å forakter seg for å drikke urin, til tross for mange sosiale fordommer.

Denne handlingen skal imidlertid foregå underlagt visse regler:

 • Stoffet må helst være friskt. Med langvarig lagring i kjøleskapet faller kvaliteten og innholdet av næringsstoffer betydelig.
 • Ikke alle har lyst til å drikke sin egen urin. Det er kontraindisert for pasienter som lider av sykdommer i urinveiene (spesielt bakteriell etologi);
 • Drikke valg av en annen person er ikke bare mulig, men til og med nødvendig. Men i dette tilfellet er det nødvendig ikke bare å spørre om forekomsten av visse sykdommer, men også om alder av "giver". Eldre og modne mennesker oppfordres til å velge produkter av ungdoms liv (18-25 år);
 • De forteller legenden om urinfordelene til gravide, men det er ekstremt vanskelig å få det på grunn av fraværet av et sivilisert marked;
 • Du kan ikke drikke utvalget av motsatt kjønn;
 • Med særlig forsiktighet må du nærme deg valg av retter. Plastbeholdere er bare egnet for testing. Glass kopper og jevn krystall er egnet for urinoterapi.

Kjente tilhenger av teknikken

Blant pionerene som gjorde veien gjennom wilds av offentlige stereotyper, er det verdt å nevne følgende navn:

 • John Armstrong er grunnleggeren av urinoterapirbevegelsen i Europa og USA. Han skrev det grunnleggende arbeidet "Vann av livet". På grunnlag av dette arbeidet utviklet han en behandlingspraksis i 1918, som han prøvde med varierende suksess på tusenvis av pasienter.
 • Den fjerde statsministeren i India, Morarji Desai, på CBS-kanalens 60 minutters program sa at han bruker urin til medisinske formål. Ifølge ham er urin den eneste tilgjengelige medisinen for millioner av fattige indianere;
 • Britisk teater- og filmskuespiller Sarah Miles brukte produktene i kroppen sin i tre tiår. I løpet av denne tiden sa hun, hun ble kvitt allergi og styrket immunforsvaret;
 • Sangeren Madonna foretrekker ekstern bruk av urin på egne føtter for å eliminere mykose;
 • Boxer Juan Manuel Marquez bruker utladningen til ernæringsmessige formål.

Negative effekter av urinoterapi

Bevisbasert medisin sier at bruk av urin kan få alvorlige negative konsekvenser for kroppen:

 • Selv en sunn person begynner å lide av kronisk kvalme og diaré. Mageslimhinnen er skadet og tarmen rammes;
 • Urinoterapi i seksuelt overførbare sykdommer kan forårsake blodinfeksjon;
 • Survival Guides, utstedt av USA og britiske hærer, forbyder å drikke "selvframstilt" væske i tørstforhold og i fravær av andre kilder til fuktighet. Dehydrering vil kun bli forbedret på grunn av tilstedeværelsen av salter i sammensetningen;
 • Selv å gni inn i områder av huden kan forvandle seg til store problemer. Det er alvorlige tilfeller da selvmedisinering førte til nekrose (død) av store deler av vevet. Det er fare for limambutasjon.

Uroterapi er i bruk i en rekke tilbakestående tredjelandes land (for eksempel i Mexico), men i utviklede land er dette emnet lukket.

Hva kan forene indisk statsminister, amerikansk sanger og spansk bokser? Alle av dem ved deres eksempel bekrefter effektiviteten av utøvelsen av urinoterapi. Hva det hjelper med, avhenger av søknadsmetoden. Rubbing gjør det mulig å oppnå en desinfiserende effekt og drikker kamper med et dusin kjente plager.

Video: behandling av hudsykdommer med uropati

I dette klippet vil fytoterapeut Boris Tkachev fortelle deg hvordan du bruker artros, allergier, leddsmerter og de fleste hudsykdommer ved hjelp av urinoterapi:

Hva behandler urin?

I mange land er det mennesker som studerer urin som terapeutisk middel. Prøver å bruke det i ulike sykdommer. Skeptikere, selvfølgelig, er partisk mot denne metoden, men resultatet er slående selv de mest vantro. Tross alt inneholder denne "medisinen" ikke tilsetningsstoffer som kan påvirke vitale organer.

Urinverdi

Sammen med urinen er forskjellige syrer, forskjellige giftige forbindelser, salter avledet fra kroppen vår. Kort sagt, behandlet mat. Den nyttige verdien av urin for menneskekroppen har vært kjent siden antikken. For eksempel brukte grekerne urin som et antiseptisk middel, og brukte det når det skylles i munnen. Det er noen fakta som gir høye positive resultater med langvarig inntak av urin inni. Hun hjalp med mindre plager. Selvfølgelig anbefaler eksperter ikke permanent og langsiktig slik behandling. Men for forebygging kan du.

Urinbehandling

Hvis du er interessert i hva urin helbreder, så er det sykdommer av moderat alvorlighetsgrad, som nevnt i medisin. Og denne metoden kalles urinoterapi. Med hjelpen kan du rense kroppen, gjenopprette organers funksjon etter en sykdom.

 • Hvis urinen tas oralt, vil det gjenopprette bukspyttkjertelen, hjertet og leveren. Men før du bestemmer deg for å bruke den, bør du sjekke om du har en tarminfeksjon.
 • Det antas at den mest effektive og effektive urinen er morgen. Å ta det er ikke en hyggelig prosedyre, da den samtidig har en sur, salt og søt smak, den har en ubehagelig lukt. Men du må tilpasse deg det faktum at dette legemidlet.
 • Urina kan vaske nasopharynx, ører og øyne under inflammatoriske prosesser. Selv tykktarmen, og det kan ved hjelp av en enema vaske det.
 • Hos gravide inneholder den et stort kompleks av vitaminer. Og for å få blodet bedre produsert, foreskrive behandling med urinoterapi.
 • Hvis det er vanskelig for deg å bestemme seg for å ta det inne, begynner du å tørke kroppen din. Mange fakta har vist at etter slike vanlige prosedyrer blir huden renere, det finnes ulike typer eksem.
 • Og viktigst, over tid kan det kombineres med fastingsprosedyren.
 • Kvinner som ønsker å glatte og glatt hud i ansiktet, bør også kjenne til den mirakuløse fordelen av kremer og masker fra urinen.

Etter å ha lært at urin helbreder, kan noen til og med tenke på om det er verdt å referere direkte til radikale tiltak av antibiotika, som behandler en for en og kremer den andre, eller prøv fortsatt denne metoden?

Tro bestemor eller ikke

Våre bestemødre foretrekker folkebehandling med urin. Og vær ikke overrasket over at de fleste av dem fremdeles kan dyrke en grønnsakshage, tilberede den første og andre, og til og med bake kaker, rydde opp på egen hånd hjemme. Fordi tidligere, hadde de ikke så mange medisiner som vi nå har. De ble behandlet utelukkende ved urinoterapi. Og om nødvendig kan du gi råd om søknaden.

En person som virkelig tror på effekten av urin, vil det hjelpe. Men samtidig bør det tas hensyn til at det er nødvendig å håndtere dette rasjonelt uten fanatisme. Bedre enn, under tilsyn av en spesialist. Nå vet du hva og hvordan urin behandles.

Bruken av urin i behandlingen av sykdommer

For å opprettholde kroppens normale funksjon, er dannelsen og utskillelsen av urin viktig. Sammen med urinen fra kroppen fjerner vann, giftige forbindelser, overflødige salter - kort sagt, de endelige produktene av metabolisme. Siden antikken har folk visst om fordelene med urin og funnet det ganske utbredt bruk. De gamle romerne brukte det til å rense ullen fra smuss, gjennomvåt stoffet før maling. I det gamle Hellas vasket urinen sårene og brukte det som et antiseptisk middel for å skylle munnen. Er det legitimt å snakke om fordelene med urin i behandlingen av sykdommer? La oss prøve å finne ut det.

På grunn av de fordelaktige egenskapene til urin brukes hovedsakelig til behandling av ulike sykdommer. Denne metoden for behandling kalles urinoterapi. Det er kjent siden antikken, og i vårt land begynte det å bli brukt i tjueårene i forrige århundre. Denne metoden er ganske kontroversiell, men det er kjente tilfeller av kur ved hjelp av urin for milde plager. Og medlemmer av noen indiske religiøse sekter, gitt fordelene med urin, drikker hver dag sin egen urin og lider ikke av noen sykdommer gjennom livet. Det er sant at eksperter ikke anbefaler å ta urin inni lenge, da det inneholder menneskelig avfall.

Intern bruk

Under visse forhold kan intern bruk av urin ha en positiv effekt. Urin er i stand til å rense kroppen, eliminere blokkeringer, gjenopprette vitale organer som er ødelagt av sykdommen. Spesielt gunstig effekt på urinen når den administreres for å gjenopprette normal drift av bukspyttkjertelen, leveren, hjertet. Men samtidig bør en person som bestemte seg for å bruke den inne, ikke ha gastrointestinale problemer, smittsomme sykdommer og andre alvorlige sykdommer. Som regel leveres den mest effektive effekten av frisk morgenurin, som har en saltbitter smak, som mange finner ekkelt. Men dette må nærmer seg på samme måte som å ta medisiner.

Ved behandling av gjæring og rotting i tarmene har urinen til nyfødte barn vist seg bra - det dræper effektivt patogene mikrober, bidrar til å revitalisere fordøyelseskanalen og nyrene, og er også et fantastisk vanndrivende middel. En rik kilde til vitaminer, aminosyrer, glukose og hormonet kortisol er urinen hos gravide kvinner; Det tas oralt for å forbedre blodproduksjonen og forhindre kreft.

Utendørs bruk

Urin kan også spyle ulike kroppshuller på grunn av steriliteten. Ører vaskes med urin for inflammatoriske prosesser, nesopharynx for sinus og ondt i halsen, øyne for konjunktivitt. Noen ganger blir enda en tykktarme vasket med en urinemel, selv om dette er en ganske ekstrem måte.

Til tross for at metoden for urinoterapi virker uakseptabel og uhygienisk for mange mennesker, kan bruk av urin noen ganger være uvurderlig i noen kritiske situasjoner. For eksempel viste tørkingen av kroppen med urin å være utmerket, noe som gir rask gjenoppretting. Det legges merke til at etter 10-15 dager med slike prosedyrer er eksem, scabies, ringworm; i noen tilfeller, for behandling av alvorlige hudsykdommer, kombineres urinoterapi med sult.

Mange kvinner vet at urin kan brukes til kosmetiske formål. Frisk urin er i stand til å forynge huden, så den brukes til komprimering, tilsatt kremer, masker, ansikts- og kroppsskrubb. Den eneste tilstanden: å blande urin i like store mengder med krem, bør være i en separat beholder, og ikke i den originale krukken. Dermed er bruken av urin delt inn i to hovedkategorier - intern og ekstern.

En person som tror uselvis på urinoterapi, til fordel for urin i behandlingen av sykdommer, kan i noen tilfeller forbedre sin helse, men bare følge anbefalingene fra en spesialist. Så bruk naturlige rettsmidler når det er nødvendig, men med stor forsiktighet. Ta vare på helsen din kompetent, og den vil betale deg hundrevis!

Helbredende egenskaper av urin

De fordelaktige egenskapene til urin brukes til å behandle mange plager. Metoden for behandling gjennom urin kalles urinoterapi. Denne metoden dukket opp i antikken, og i dagens stadium har oppnådd ganske stor popularitet. I vårt land begynte det å bli brukt i 20-tallet av forrige århundre. De argumenterer mye om ham, men det er tilfeller av helbredelse fra plager. I India forkynner noen religiøse sekter bruken av urin, og tror at det vil bidra til å unngå sykdommer gjennom livet. Urinoterapeutene anbefaler ikke å drikke urin lenge på grunn av innholdet av menneskelig avfall i den.

Men det er noen forhold under hvilke bruk av urin inni er gunstig. Det renser kroppen, eliminerer blokkeringer og hindringer, gjenoppretter arbeidet med organer som er rammet av sykdommer. Det har en gunstig effekt på hjertets, bukspyttkjertelen og leverens normale funksjon. Men en person som bestemte seg for å benytte seg av urinbehandling, burde ikke lide av gastrointestinale sykdommer, smittsomme sykdommer og andre alvorlige sykdommer. De mest effektive morgendelene av urin. Dens smak er bittersalt, og mange anser det for ubehagelig, men de nærmer seg dette som en medisin: det er ubehagelig, men nyttig.

Urin kan vaske hull i menneskekroppen. Det er sterilt, så det kan trygt vaske ørene, med betennelse - halsen, nesen, med konjunktivitt - øynene. Ofte vaskes urinen med tarmene ved bruk av enema, men denne metoden anses som ganske ekstrem. Urinen til nyfødte babyer kan slukke putrefaktive prosesser i tarmene. Det dreper patogener og aktiverer funksjonaliteten i mage-tarmkanalen og nyrene. Slike urin har også vanndrivende egenskaper. I urinen av gravide er mange vitaminer, glukose, aminosyrer, kortisol. Det kan tas for å forbedre genereringen av blod og ødeleggelsen av frie radikaler.

Ofte anser folk at urinoterapi er uakseptabelt for seg selv, men det skjer at de terapeutiske egenskapene til urin blir det eneste som kan hjelpe. For eksempel skjer utvinning mye raskere hvis du tørker kroppen med urin. På bare to uker kan slike prosedyrer bli kvitt hudproblemer, som skabb, frata, eksem og andre. Du kan fortsatt legge til og terapeutisk fasting, og så vil resultatet bli merkbart enda raskere.

Kvinner er godt klar over det faktum at urin kan brukes som kosmetisk komponent. Ved hjelp av frisk urin kan du forynge huden. Det legges til forberedelse av komprimerer, alle slags kremer, masker, kroppsskrubb og ansikt. Men når det legges til kosmetikk, bør urinen blandes umiddelbart før bruk i en separat krukke. Så har urinoterapi to retninger: internt bruk av urin og ekstern. Slike utbredt bruk bekrefter bare fordelene med urinoterapi. Og hvis bruken av urinoterapi støttes av en persons reelle tillit i fordelene med dette systemet, vil han definitivt bli kvitt plager, forbedre helsen og oppnå gode resultater. Men når du følger prosedyrene for urinoterapi, er det nødvendig å periodisk konsultere med spesialister.

Kan urin bli kalt en ekte panacea? For å svare på dette spørsmålet er det nødvendig å vurdere i detalj kjemi av sammensetningen av urin. Urin har mange steroidhormonmetabolitter utskilt fra menneskekroppen, så det har antiinflammatoriske egenskaper. Hovedoppgaven til slike hormoner er å delta i metabolismen av karbohydrater. Metabolitter utskilt i urin beholder antiinflammatoriske egenskaper.

Mengden steroidhormoner som forbrukes i kroppen, er ganske stor, både når du tar en full del av urinen og når du tar del av det. Hormoner påvirker menneskers sykdom og helsen. Dermed kan vi konkludere med at urinoterapi er en slags hormonbehandling. Legemidler som brukes i hormonbehandling, selges uten legeens resept. Disse stoffene anbefales for betennelse, ledsaget av smertefulle reaksjoner. Dette er grunnen til at urinoterapi brukes til smertefulle opplevelser. Men instruksjonene for hormonell restaurering betyr at steroidhormoner er kontraindisert i lang tid. Kanskje derfor er urin ofte brukt eksternt - som komprimerer for hudforbrenninger eller for forstuinger og blåmerker.

Hva er årsaken til at urinoterapeuter foreskriver en massasje ved å bruke fordampet urin 6 ganger daglig? Man kan bare forestille seg hva "smak" fyller leiligheten! Hva skjer når urinen oppvarmes eller fordampes? Hva som skjer er at når konsentrasjonen av steroidhormoner i urinen øker, øker den. Resultatet av denne "helbredelsen" kan være utviklingen av tidlig overgangsalder, osteoporose, akselerert aldring, fedme. Psykiske lidelser kan utvikle seg. En person kan bli deaktivert!

Spesialister i urinoterapi mener at urin bare inneholder naturlige hormoner, og i apoteket finner du kun kunstige analoger. Men i behandlingen av en fjernet urin kommer en ukontrollabel mengde av slike hormoner inn i kroppen. De er i stand til å ødelegge funksjonaliteten av hormonsekresjon, samt kunstige typer hormoner som selges i apotek.

Før du begynner å vurdere urinoterapi som en mirakelbehandling, må du først og fremst bli testet for tilstedeværelse av nyre- og urinveier.

Leger vet om tilfeller av gonorré-konjunktivitt, som har utviklet seg på grunn av øynevask med urin. Det skjedde og dette når utskillelse av gastrointestinale sykdommer, inkludert sår, enterocolitt, kolitt og andre sykdommer, utviklet seg ved inntak av urin. Listen over slike hendelser er uendelig, men nok et par eksempler er nok til å forstå den virkelige effekten av urinen på menneskekroppen.

Det eneste som kan anbefales er å glemme den utbredte uttalelsen om nytten av alt naturlig. Ikke stol på de som har en vag idé om hva de fremmer med all sin styrke. Og hvis det gjelder helsen din, så mer!

Urinbehandling eller hemmeligheter med urinoterapi

Urinoterapi - ekte og falsk

På sidene på nettstedet vårt vurderer vi med deg metoder for behandling av alternativ medisin, diskuterer fordeler og ulemper... Aromaterapi, akupunktur, urtemedisin... Men i dag ønsker vi å snakke med deg om området for alternativ medisin der stoffet produserer menneskekroppen. Nei, dette handler ikke om blod, men om... urin.

Om urinbehandling og alle hemmeligheter med urinoterapi, om fordelene og skadene til en slik trend i alternativ medisin og om hvem og hvorfor det er strengt forbudt å bli behandlet med urin - alt dette på sidene i vår artikkel...

Hva er urinoterapi

Urinoterapi er en av metodene for alternativ medisin, hvis essens ligger i intern eller ekstern bruk av urin (urin) som terapeutisk middel. For at du skal forstå at det som er skrevet over er helt alvorlig, presenterer vi noen fakta. Så, for eksempel,

I Russland, i 1930, ble instituttet for urogravidan terapi åpnet - selv om den ble raskt stengt fordi studier av urin som ble utført i den, som stoffer, viste en fullstendig mangel på klinisk effekt fra denne væsken.

Alt dette kan kalles frukten av den syke fantasi fra forskere, hvis det ikke var for informasjonen om at de ble båret bort med urinterapi i det gamle India, forresten var det derfra at urinoterapi kom til oss som et alternativ medisinfelt.

Som vi skrev ovenfor, anses det eneste legemidlet i nesten alle sykdommer i urinoterapi å være urin selv eller urin, som fordampes på en spesiell måte. Dessuten mener tilhengerne av denne trenden at det kun er takket være denne "gyldne" væsken de bor på jorden.

Før du bestemmer deg for hva urinbehandling egentlig er - en annen måte å trekke ut charlatans fra å stole på folk, eller kanskje en nyskapende og universell behandlingsmetode, foreslår vi at du ser på hva menneskelig urin er.. Hva er så spesielt med henne som kan gjøre henne medisin...
tilbake til innholdet ↑

Human urin - som en kur mot sykdommer

Hvordan produseres urin

Blodplasma, som dannes i ferd med å passere gjennom nyrene, er en kompleks løsning av katabolitter og metabolitter og fremmede stoffer som ikke kan være i kroppen vår. Dette er vår urin eller urin. For eksempel,

innen en dag, opptil 1500 liter blod sirkulerer gjennom nyrene våre, samtidig som nyrene filtrerer alt dette blodet. Resultatet av denne filtreringen er den primære urinen - den produseres opptil 180 liter.

I sammensetningen er det svært lik sammensetningen av blodplasma. Flytting langs nyrene, suges verdifulle stoffer og vann fra det inn i blodet, men giftige stoffer som er oppløst i vann, danner sekundær urin, som kroppen vår tar naturlig på utsiden. Derfor er det ikke overraskende at i urinen til selv den mest sunne personen urea, ammoniakk, urinsyre, kreatinin kan oppdages, og hvis vi snakker om en sykes urin, kan det påvises patogene bakterier, tungmetallsalter, aceton og andre patologiske urenheter.
tilbake til innholdet ↑

Sammensetning av urin

Det ser ut til at med hvilken urin er, og hvordan kroppen vår produserer den, er alt klart. Men ikke haste til konklusjoner. Siden, hvis vi går inn i en mer detaljert og grundig studie av dette problemet, viser det seg at urin selv ikke er et enkelt produkt ved sin kjemiske sammensetning, det inneholder også purinbaser og et sett av nukleinsyrer, enzymer, viktige aminosyrer, vitaminer og hormoner. Alt dette i et komplekst og til og med, hvis det vurderes separat, glemmer et øyeblikk at denne urinen anses som et legemiddel som er i stand til å rense menneskekroppen av toksiner og toksiner, bidrar til å kurere mange sykdommer, og til og med erstatte mange biologisk aktive tilsetningsstoffer ved sin funksjon. eller kosttilskudd, som vi pleide å kalle dem (om fordelene og skader av kosttilskudd, les her).
tilbake til innholdet ↑

Typer av urinoterapi

Og selv om det bare finnes en aktiv ingrediens som kan helbrede i urin, finnes det flere typer av slike urinoterapi. Så dette er intern urinoterapi, som innebærer intern mottak av urin gjennom munnhulen. Ekstern urinoterapi, som innebærer bruk av urin som grunnlag for påføring, komprimering, lotion. Det er også en mellomliggende urinbehandling, som innebærer bruk av urin for å vaske kroppshulen, så spesielt ved hjelp av urin, blir tarmene vasket og renset - urinen brukes som grunnlag for en enema (finne ut hvordan du skal tømme tarmene).
tilbake til innholdet ↑

Urinoterapi egenskaper

Kan jeg drikke urin?

For at vi endelig skal dømme med deg - er det nyttig for urinbehandling eller det bare skader kroppen, foreslår vi at du kjenner deg til noen av egenskapene til urinoterapi. Så spesielt i dag brukes den av mange tradisjonelle healere, som en effektiv metode for rensing av kroppen og for behandling av mange sykdommer. Videre sier nylig og oftere nasjonale kosmetologer at det ikke er nødvendig å bruke noen foryngende kremer og serum, det vil være nok bare for å bruke urin som et kosmetisk produkt som renser huden og bryr seg om det.

Men hva med vitenskap? Noen kan spørre. Står hun til side? Ikke i det hele tatt, foreslår ny forskning fra forskere at

Sammensetningen av human urin inneholder metabolitter av steroidhormoner, noe som gjør det mulig å konkludere med at hormonbehandling og urinoterapi er to søstre som har mye til felles i deres effektmetoder på kroppen.

Videre, når en person bruker mengden urin som kroppen har tildelt på en dag, gir han ham en gjennomsnittlig dosering av hormonene han trenger, og behovet for ekstra hormontilskudd er ikke lenger nødvendig.

Og nå foreslår vi at du forstår hva som er sant for alt dette, og hva som ikke er det.
tilbake til innholdet ↑

Bruk av urin

I noen vitenskapelige og pseudo-vitenskapelige sirkler er det en oppfatning at alt vannet som er i menneskekroppen, inkludert urin (som en form for væske), er preget av sin spesielle struktur, og dens molekyler bestilles på en bestemt måte. For at vanlige vann som vi drikker (lærer å drikke vann ordentlig) kan skaffe seg en slik struktur, trenger kroppen vår å bruke mye energi for å forvandle den. Men hvis du drikker urin, trenger kroppen din ikke å konvertere vann, noe som betyr at du vil spare sin styrke, det vil slites ut sakte, henholdsvis, du vil kunne leve et langt og lykkelig liv.

Tviler du på Men eksperter sier at i sammensetningen av urinen finnes 200 forskjellige stoffer som kan rense kroppen vår og til og med bli et alternativ til medisiner og kosttilskudd. Dessuten kan sykdommer som brudd på mage-tarmkanalen, leveren, nyre, kardiovaskulær system, forkjølelse og smittsomme, sopplidelser, øyesykdommer - alt dette behandles med urin.

Imidlertid vil vi likevel minne om at det fremdeles ikke er noen farmakologisk eller folkemessig medisin som til slutt kan eliminere alle sykdommer på en gang. Derfor ville det være veldig modig å betrakte urin som et slikt panacea. Ja,

Denne spesifikke væsken har en effekt på kroppen, som effekten av hormonelle legemidler, og kan midlertidig lindre smerte, men forutsi videre sykdomsforløpet hvis en slik behandling er valgt - ikke en eneste ekspert vil påta seg, for i dag er effektiviteten av urinoterapi ikke vitenskapelig bevist og ikke bevist, og de tilfellene når urin fortsatt hjelper - de er mest sannsynlig knyttet til placebo-effekten og selvhypnosen, eller til en gunstig tilfeldighet av omstendigheter.

Ingen bivirkninger under urinoterapi

Mange medisiner, til tross for deres effektivitet, har en imponerende liste over bivirkninger som kan skremme bort selv de mest desperate. Urin er ikke noe unntak. Videre sier eksperter at urinbehandling har en hel liste over mulige komplikasjoner, og dette er til tross for at sammensetningen inneholder steroidhormoner som har en utbredt antibakteriell effekt. Og den mest alvorlige komplikasjonen er en høy sannsynlighet for at ved hormonell behandling ved langvarig behandling med urin (som er en analog av hormoner), kan det hende at det ikke lenger fungerer helt eller helt, helt frakoblet. Som et resultat av tilsynelatende uskadelig behandling, kan du bli deaktivert.
tilbake til innholdet ↑

Urin - Naturlige hormoner

Følgere av urinoterapi tror fast at menneskekroppen ikke kan bli skadet av hormonene den produserer. Men dette er ikke helt sant. Mengden hormoner i menneskekroppen styrer hypofysen og hypothalamus, men bare til de er i blodet. Så snart hormoner blir behandlet og utskilt med urinen, blir de fjernet fra balansen. Men hvis du fortsetter å drikke urinen eller gni den inn i huden, får kroppen din en del av ikke registrerte hormoner som forstyrrer alle hormonelle utskillelsesprosesser i kroppen, som er fulle av alvorlige brudd og funksjonsfeil. Du kan lære mer om symptomene på hormonelle lidelser i kroppen her.
tilbake til innholdet ↑

Urin som profylaktisk

Mange tradisjonelle healere sier at urin kan fungere som et profylaktisk middel for nesten alle kjente sykdommer. Igjen, denne egenskapen til urinoterapi bør og kan argumenteres. Hvis urin er et sett med hormoner, så hvordan kan det hevdes at hormonbehandling kan være profylaktisk? Fra slike profylakse kan begynne og magesår, blodinfeksjon og luftveissykdommer.
tilbake til innholdet ↑

Skader av urinoterapi

Det er studier som tyder på at menneskelig urin til intern bruk ikke kan og bør ikke brukes, da det er farlig og skadelig, til tross for den imponerende sammensetningen. Så, friske mennesker, som begynner å bruke urin til profylakse, må merke seg følgende symptomer i seg selv - diaré, irritasjon i tarmene, oppkast, smertefulle opplevelser i mageområdet. Mange slike eksperimenter er innlagt på sykehus med feil diagnoser - tyfusfeber, dysenteri, kolera, siden symptomene er svært like. Men så snart urinen går igjen fra kroppen, forsvinner symptomene, og diagnosene begrunner ikke seg selv.

Ikke glem at det som følge av et langt hormoninntak, og som følge av ukontrollert behandling av urin, kan oppstå problemer med den undertrykte produksjonen av hormoner av kroppen, og dette kan føre til brudd på hjernen tidlig aldring, økt kroppsmasse og nedsatt seksuell funksjon.
tilbake til innholdet ↑

Kontraindikasjoner til bruk av urin

I tillegg til den virkelige skade fra urinoterapi, er det også reelle kontraindikasjoner for denne metoden for behandling. Så hvis du lider av alvorlige sykdommer, kan slik selvmedisinasjon bare forverre tilstanden din og føre til at du bare mister tiden du bruker på pseudo-behandling med urinoterapi.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot det faktum at man i intet tilfelle kan bruke urinen til de som lider av pyelonefrit, sykdommer i det genitourinære systemet, karsykdommer. En gang i kroppen kan patogener av disse sykdommene føre til blodinfeksjon og fremkalle irreversible prosesser. I tilfelle av magesår, diabetes, hypertensjon, osteoporose, herpes, psykiske lidelser, samt under graviditet, er urinbehandling strengt forbudt.

Og hvis det fortsatt er mulig å snakke om ekstern bruk av urin - urin virkelig har en antiseptisk egenskap, desinfiserer sårets overflate og bidrar til å lindre ødem, bør du gi opp intern bruk, da slik behandling kan forårsake alvorlig skade på helsen din.

Interessant video om urinoterapi

I dag snakket vi om hvorvidt det er mulig og nødvendig å bli behandlet med urin, og vi lærte også alle insatsene til urinoterapi. Vel, beslutningen om å bli behandlet med slik medisin, eller å søke etter en annen - hver av dere, vår leser, må ta på seg selv. Men når du gjør denne avgjørelsen, ikke glem hovedprinsippet - gjør ingen skade...

Hvis noen av våre lesere kan dele med oss ​​deres erfaring med behandling av urin og fortell interessante fakta om urinoterapi, inviterer vi deg til å delta i diskusjonen av denne artikkelen. Vi venter på dine kommentarer, anmeldelser og historier.

Hva behandler human urin?

Urinoterapi er en behandlingsmetode som kom til oss fra India, men fikk ikke en offisiell status, derfor tilhører den alternativ medisin. Moderne forskere og leger har ikke klart å gi et enkelt svar på spørsmålet "Hvor nyttig er urinoterapi?". Derfor bestemte vi oss i dag for å fortelle deg om denne populære metoden for behandling mer detaljert.

Innholdet i artikkelen:

Urinoterapi: sammensetningen av urin

Urin er et produkt av menneskekroppen. Hovedkomponenten er vann, og alle metabolske produkter, giftige stoffer, sporstoffer og hormoner som allerede har utarbeidet sin livssyklus, oppløses i den. Og generelt sett inneholder urinen de stoffene som av en eller annen grunn ikke lenger trengs av menneskekroppen.

I nærvær av patologiske forhold kan urin inneholde passende inneslutninger. For eksempel, i diabetes mellitus, kan sukker oppdages i urinen, proteiner kan bli funnet i nyrepatologi, hormonelle lidelser forårsaker mange makro- og mikroelementer å forlate urinen, og urinsyrer (oksalater, urater, karbotaner, fosfater, etc.) dannes i feil diett..

Urinbehandling - for hvilke sykdommer er det effektivt?

I dag brukes urin som en effektiv måte å rense kroppen på, for behandling av ulike sykdommer, for kosmetiske formål. Tilhengere av denne metoden for behandling gir mange grunner som bekrefter effektiviteten.

 • For eksempel er det en oppfatning at alt vannet i menneskekroppen, inkludert urin, har en spesiell struktur. Dens molekyler bestilles på en bestemt måte. For at vann skal skaffe seg den nødvendige strukturen, bruker menneskekroppen en enorm mengde energi på transformasjonen. Hvis du drikker urin, så trenger organismen ikke å konvertere vann, noe som betyr at den bærer mindre, en person vil leve mye lenger.

Urin har en svært kompleks struktur. Den består av mer enn 200 forskjellige komponenter. På grunn av dette, kan det brukes til å rengjøre kroppen av giftstoffer. Det kan også erstatte mange medisiner og kosttilskudd.

I dag er urinoterapi vellykket brukt til å behandle sykdommer i mage-tarmkanalen, nyrene, leveren, kardiovaskulærsystemet, smittsomme og forkjølende, sopphudssår og øyesykdommer.

Skader av urinoterapi: de største misforståelsene i urinoterapi

Fans av urinoterapi, som er under påvirkning av myter, anser jeg det som en naturlig behandlingsmetode. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Nå vil vi fortelle deg hva misoppfatninger om urinoterapi kan føre til alvorlige konsekvenser og skade helsen din.

 • Myte 1: Urinoterapi er effektiv i behandling av alle sykdommer.
  Husk, i dag er det ingen medisin (ikke populær eller farmakologisk), som bidrar til å kvitte seg med alle sykdommer. Og urinoterapi er heller ikke et panacea. Det virker på likhet med hormonelle stoffer og kan midlertidig avlaste pasientens lidelse, men samtidig kan ingen forutsi konsekvensene av slik behandling. Hittil er effektiviteten av urinoterapi ikke vitenskapelig bevist. Og de tilfellene der en kur skjer, ikke mer enn en placebo-effekt.
 • Myte 2: Urinoterapi har ingen bivirkninger.
  Den virkelige situasjonen er helt motsatt. Urinbehandling har mange bivirkninger. Forskere hevder at effektiviteten av behandling med urin er gitt av tilstedeværelsen av steroidhormoner i den, som har uttalt antibakterielle egenskaper. Men i en bok om urinoterapi finner du ikke noe om dette, siden samfunnet behandler hormonbehandling med stor forsiktighet. I tillegg kan langvarig bruk av urin, så vel som andre hormonelle stoffer, føre til at ditt eget hormonelle system slutter å fungere normalt, og deretter helt stengt. Eksperter sier at denne prosessen kan bli irreversibel og en person for resten av livet blir deaktivert.
 • Myte 3: Farmakologiske midler er kunstige hormoner, og urin er naturlig.
  I en hvilken som helst bok om urinoterapi, kan du finne en slik utsagn at kroppen ikke vil bli skadet av de hormonene som den produserer seg selv. Men i virkeligheten er dette helt feil. Mengden hormoner i kroppen vår er strengt kontrollert av hypofysen og hypothalamus, men bare til den er i blodet. Så snart de blir behandlet og avlet med urin, blir de ikke lenger regnet. Derfor, hvis du drikker eller gni urin, så mætter du kroppen din med "uregistrerte" hormoner som bryter ned hele hormonsekretjonen av kroppen.
 • Myte 4: Urinoterapi har ingen kontraindikasjoner.
  Som nevnt ovenfor er urinoterapi skadelig for mennesker. Men det er spesielt farlig i nærvær av veneriske sykdommer, inflammatoriske sykdommer i urogenitalt system, nyre, lever og bukspyttkjertel sykdommer. Resultatet av slik selvbehandling kan være infeksjon i blodet eller indre organer. Det er også kategorisk kontraindisert for personer med problemer i mage-tarmkanalen, siden urin vil bidra til utvikling av sår, kolitt og enterocolitt.
 • Myte 5: Urin kan brukes til forebygging av sykdommer
  Hvor har du hørt om forebygging av hormonelle stoffer? Og urinoterapi refererer også til hormonelle behandlinger. Konsekvensene av slik forebygging vil være uforutsigbare, og starter med mavesår og slutter med infeksjon i blod og luftveier.

Urinoterapi - fordeler og ulemper: autoritativ oppfatning av leger om populær behandling av urin

Det er veldig vanskelig å gi et entydig svar på spørsmålet "Er urin terapi effektiv eller ikke?", Siden det fortsatt er aktiv debatt om dette emnet i vitenskapelige kretser. Etter å ha snakket med legene lærte vi deres synspunkter på dette problemet:

 • Svetlana Nemirova (kirurg, medisinsk kandidat):
  For meg er ordet "urinoterapi" nesten fornærmende. Det er bittert for meg å se hvordan folk ødelegger helsen deres, vurderer denne metoden for behandling som et paradis for alle sykdommer. I min praksis var det tilfeller da en pasient ble tatt med i en nødsituasjon i en forferdelig tilstand etter å ha brukt urinoterapi. Det hele startet med et lite sted mellom fingrene, som ble tatt for å være mais. Selvfølgelig gikk ingen til legen, men de tok seg selvmedisinering og urinoterapi. Som et resultat av slik uansvarlighet har han allerede blitt ført til oss med forferdelig smerte i beinet, vevnekrose. For å redde en persons liv måtte vi amputere hans ben.
 • Andrei Kovalev (alpinist):
  Alle stoffer som kommer inn i kroppen, og dermed i blodet, blir nøye filtrert gjennom nyrene. Og så utskilles alt overflødig væske, sammen med giftstoffer, samt overskudd av andre stoffer, med urinen. Kroppen vår jobbet, brukte energi til å fjerne alle unødvendige stoffer, og mannen så i en krukke og drakk den. Hva kan være fordelen med dette?
 • Marina Nesterova (traumatolog):
  Jeg vil ikke bestride, urin har virkelig gode antiseptiske egenskaper. Derfor, med eventuelle kutt, blåmerker og andre skader av samme type, kan bruken være effektiv. Komprimering fra urin vil bidra til å lindre hevelse og forhindre at mikrober kommer inn i såret. Imidlertid er den interne bruk av urin ut av spørsmålet, enda lengre. Du ødelegger selv din helse!

Til tross for at representanter for tradisjonell medisin har en negativ holdning til urinoterapi, skjuler mange kjente personer ikke det faktum at de bruker denne metoden for behandling i praksis. For eksempel gjemmer den kjente skuespilleren Nikita Dzhigurda ikke bare at han bruker denne metoden for behandling, men åpner også åpenlyst andre om å gjøre det samme. Den kjente TV-presentatøren Andrei Malakhov reagerer også positivt på urinoterapi.

De fordelaktige egenskapene til urin

De fordelaktige egenskapene til asparges

Hvordan forandrer de gunstige egenskapene til urinen?

Denne typen urin er den mest brukte og er i hovedsak et blodplasma, mettet med salter. Bruk det umiddelbart etter å ha forlatt kroppen. Det er av to typer - fra en sunn person og pasienten. En sunn person anbefales å bruke den for å forebygge sykdommer, for å støtte hormonbalansen på et stabilt nivå og for å spare energi og materielle ressurser i kroppen. Urin av en syk person brukes som universell medisin. Etter at urinen er avkjølt, mister den en rekke egenskaper: Kvalitetsverdien, væskekrystallstrukturen, dekomponerer til lys, oksiderer i luft, danner et bunnfall i den, etc.

Den gamle urinen er avkjølt, med utseendet på de første tegn på dekomponering av proteinstoffer - med en ammoniakklukt. En viktig egenskap ved denne urinen er at den gradvis mister sin "magnetisme" - gløden, den indre strukturen. Og hvis du bruker det (drikke, søk om massasje osv.), Så er det første som skal "trekke" kroppens energi på seg selv for å først gjenopprette sin "magnetisme", luminescens og struktur. Jeg... anbefaler ikke at du bruker det, men du kan og bør akkumulere for fordampning.

Veldig gammel urin

Så snart en ammoniakk lukt kommer opp i urinen, er det et tegn på dekomponering av proteinstoffer i den og forandringen i den sure pH til en alkalisk...

Ekstremt ugunstige forhold under hvilke biogene stimulanter er produsert, oppstår i den nedbrytende urinen. Kanskje maksimal forekomst av disse biogene stimulantene i urinen vil være mellom 3-7 dager ved en temperatur på 20 ° C...

Derfor kan en svært gammel urin brukes eksternt som et middel til å styrke og stimulere kroppen ved å endre pH fra litt syre til alkalisk - for å oppløse forskjellige forekomster av sur opprinnelse. Den kaustiske ammoniakklukten bidrar til åpningen av hudporene og bedre penetrasjon av urin i menneskekroppen. Mer. som vist av resultatene fra forskere. ammoniakk lukt kan stimulere menneskelig ytelse...

Flere teknikker for bruk av svært gammel urin:

a) for å rense tykktarmen av smuss og parasitter - bruk enemas med 1 liter gammel urin fra hvilken det er en liten ammoniakk lukt. "Eksponering" ikke mer enn 3-5 dager ved en temperatur på 20 ° C. Urin med sterk lukt er ikke egnet - det kan forårsake en alkalisk forbrenning i tarmslimhinnen. Lukten skal være, men ikke sterk;

b) for å rense blodkarene og fjerne hindringer - bruke kompresser fra slik urin; det kan også brukes til å rense sår og kroppsoverflater fra de døde og keratiniserte - ved å bruke komprimerer til de berørte områdene;

c) å oppløse saltinnsatser - gjelder også kompresser. De eldre saltinnsatsene. For de med en god lukt, bruk urin, men så at det ikke brenner seg.

En strippet til en fjerdedel av det opprinnelige volumet urin

Det viser seg som følger: i emaljert glass. men ikke metallredskaper, plasser 400 gram av hvilken som helst urin (fersk, gammel, baby, blandet osv.), sett det på brannen og kok til 100 gram forblir. Dette vil bli fordampet til en fjerdedel av urinen. Du kan ta 1 liter. 2 liter, etc., men under fordamping bør en fjerdedel av det opprinnelige volumet (vanndrivende) forbli.

La oss nå se hvordan sammensetningen og egenskapene til urinen endres under kokingen:

a)... Under påvirkning av høy temperatur i urin dannes biogene stimulanter, og i større mengder enn i svært gamle. Fordamp urinen mer enn en fjerdedel av det opprinnelige volumet, fordi ikke dens indre struktur oppnår såpeegenskapene...;

b) Ved å bruke en avskåret urin erstatter vi vannet med den vanlige krystallinske strukturen med en varmebestandig, vanskelig å destruktiv og derfor mer nyttig for organismen. Med andre ord blir "karbonlegemet" gradvis omgjort til en "diamant"...

I byen Hunzakut, hvor befolkningen i langlevende lever (gjennomsnittlig levetid på 120 år), slår nøkkelen til fantastisk vann. i studien viste det seg at mineraler i vann ikke er tilstede i form av ioner, men i form av kolloider, og dessuten negativt ladet. Vår urin er en kolloidal løsning med negativt ladede miceller (partikler). Grunnlaget for micellene er igjen av mucopolysakkaridene, som F.S.Hanenya, en velkjent forsker og entusiast for urinoterapi, betraktet som den viktigste terapeutiske faktoren...

Amerikanere, basert på studier av Hunzakut vannkilde, har utviklet en oppskrift på en drink med tilsetning av kolloider som finnes i morsmelk og søt kirsebærmasse. Den originale emballasjen til en slik drikke er dessuten fortynnet med 4 443 liter destillert vann, noe som kan medføre biologisk effekt på menneskelig og dyr organismen, det samme som det livgivende Hunzakut-vannet...

En fjernet urin i denne forbindelse er ikke minst uferdig til enten Hunzak-vann eller den amerikanske mirakelløsningen...

En avskåret urin er en veldig konsentrert, men naturlig saltløsning. Derfor virker det flere ganger sterkere enn vanlig urin når det gjelder avslapning og rensing. Dens "trekkraft" er slik at den ikke bare tømmer slimhinnen i tykktarmen under en enema, men virker også på samme måte som hele bukhulen...

Forfatteren selv og mange tilhengere var overbevist om at enkle mikroklyster (100-200 gram) frigjorde kroppen vår fra slim, giftstoffer "beslaglagt" i nyrene, bukspyttkjertelen, blæreveggene, kjønnene, leddbåndene og musklene i inngangsregionen. Hele utskillelsessystemet er losset. Effekten av å ta en fjernet urin både innvendig og utad, påvirker første gang.

En avskåret urin endrer sin smak og farge. Så, i en vanlig person, blir den veldig bitter og skaffer seg spesielle "rive" egenskaper. "Tearing off" egenskaper er uttrykt i det faktum at ved kontakt av en fjernet urin, for eksempel med kolonpolypper, mage, svulster etc., dør cellene av disse parasitære gjenfødelsene og avvises, parasittenene hopper ut. Så for mange mennesker etter de første enema prosedyrene med bekymret urin, ormer, polypper, etc. kommer ut, som ikke påvirkes av Walker's enemas, med celandine og andre ingredienser.

Ernæring for å forbedre de fordelaktige egenskapene til urin

Hvis en person bevisst forandrer kostholdet og bruker korn, frukt (tørket frukt om vinteren), grønnsaker (stuvet om vinteren), honning, urtete, nøtter, belgfrukter, danner han urin som inneholder lite salt. Når fordampet, har denne urinen ikke en uttalt bitter smak og inneholder lite salt. Smaken av denne urinen minner noe om brent, honningfarget, og lukten blir frisk og behagelig. bolzamicheskim. En slik urin er i stand til å støtte hjertet, på bekostning av den gyldne farge, som virker på den "mørke" patologiske energien og utviser den. Denne urinen er slående i sine helbredende egenskaper, den har blitt testet mange ganger...

Her er egenskapene til de helbredende egenskapene til blomster, som er inneboende i en avstivet urin.

Rød farge bygger hemoglobin. aktiverer leveren. øker kroppens kaloriverdi. Med den behandles følgende sykdommer: anemi, bronkial astma, forstoppelse, sløvhet, lungebetennelse, tuberkulose, fysisk debilitet. Det påvirker også det endokrine systemet.

Gul farge aktiverer motorens nerver, fremmer energiproduksjon i musklene, stimulerer gallekanalene og har antihelminthisk virkning. Det stimulerer og renser leveren, tarmen og huden. Følgende sykdommer behandles med det: diabetes, fordøyelsessykdommer, flatulens. fordøyelsesbesvær, hemorroider, revmatisme. eksem, det påvirker nyrene, leveren, milten.

Orange er en kombinasjon av rød og gul. dens oppvarmingsstyrke er større enn styrken av kombinasjonsfarger (dvs. rød og gul). Det stimulerer skjoldbruskkjertelen, puster, har en antispasmodisk effekt, bidrar til metabolismen av kalsium i kroppen og styrker lungene. Følgende sykdommer behandles med: astma, revmatisme, gikt, gallestein, nyre, lungesykdommer, ondartede og vanlige svulster.

Oppsummerer beskrivelsen av egenskapene til en avrundet urin, kan vi trygt si at dette er den beste typen urin, både for de syke og for friske mennesker.

Hvis den nyverdige urinen holdes i forkjølelse (fra minus 3 til minus 4 ° C) og mørkt sted, dannes også biologisk aktive stoffer i det under påvirkning av ugunstige forhold. Dermed er dette det tredje alternativet for å oppnå biologisk aktive stoffer fra urin, men det beste er fordampning.

Urin mettet med forskjellige stoffer

De helbredende egenskapene til urin kan endres vesentlig ved å legge til forskjellige stoffer. Som et resultat av dette vil vi selektivt påvirke forbedringen av en eller annen urinegenskap, og gjennom den, en eller annen kroppsfunksjon. For eksempel, kokende urin med et stykke edelt metall, metter det i tillegg med atomer av gull, sølv, etc. som forbedrer spesifikke egenskaper. Husk: "Gyllen sand cures nyresykdom og urinretensjon." Metoden for påføring av gull-trimmet urin er som følger: Når du fordamper urinen, sett et gullobjekt i den. Videre er denne urinen brukt i form av komprimerer for nyresykdommer.

Tilsetningen av forskjellige urter og deres blandinger gjør det mulig å i tillegg øke mikroelementblandingen av en avskåret urin, som er egnet til å mette kroppen med mikroelementer. For eksempel, når du damper i en urn, plasser to teskjeer av tørr sjøkål. Videre, bruk denne urinen i form av komprimerer for "mineralgjødsel" av kroppen, for et bad - for generell foryngelse av kroppen...

Blanding av urin med honning, sukker, vi forandrer smakegenskapene, og en uvitende person ved bruk av slik urin. tror at han drikker den "originale", herbaldekok som er behagelig for smaken...

Mettet med ulike stoffer, urin er et stort felt for kreativitet, generelt kan du "utilsiktet" oppdage den virkelige eliksiren av mektig helse. prøv, eksperiment, alt avhenger av ditt intellekt...

Passerer urinen gjennom magnetotronen, og vi opplaster dermed dens miceller (mucopolysakkarider). Som et resultat blir det enda mer aktivt i alle henseender. Hvis urinen blir kokt (hvilken som helst), gjenoppbygger den sin indre struktur for å tillate en stor strøm av termisk energi gjennom seg selv. For å fikse denne strukturen og deretter bruke sin økte energi for å styrke kroppen, er det nødvendig å avkjøle urinen etter å ha ført den til kokende tilstand (for eksempel i rennende vann). Det må påføres umiddelbart etter avkjøling (til temperaturen i fersk melk), ellers slår strukturen seg fort.

Kraftig kjølt urin brukes til kontinuerlig administrasjon i ulike sykdommer og lidelser. for eksempel i onkologi - innad i form av drikking og utad i form av komprimerer. Kanskje en kombinasjon som vil ytterligere øke virkningen av slik urin på kroppen... Du kan helle slik urin i en termosflaske som holder overbygget i lengre tid, og bruk som komprimerer etter behov...

Morgen, dag, kveld og natt urin

Hva er forskjellen mellom disse typer urin? Det viser seg veldig stort.

Fra 3 til 15 timer i kroppen vårer syrefasen, og fra 15 til 3 - alkalisk. Hvis du bruker den første urinen, er det bedre å fremme helbredelse av sår, resorbsjon av svulster, normaliserer det indre miljøet i kroppen skiftet til den alkaliske siden...

Morgen urin er mest nyttig fordi den er mettet med hormoner... Aldri savner en sjanse til å bruke denne "hormonelle cocktail". Denne urinen er spesielt god for bruk i kvinnelige sykdommer (drikking, tamponger) - den bedrer og helbreder de beskadigede slimhinner i kjønnsorganene bedre.

På ettermiddagen og kvelden er urinen mettet med matstoffer, produkter av daglig metabolisme. Det kan brukes som et "matprodukt". Men om natten kommer sykdommen til urinen, og den må brukes tidlig om morgenen, et merkelig antall søppel, for personlig helbredelse...

Hvorfor trenger vi teststrimler for urin?

Den første, midterste og siste del av urinen; jevnt og ulikt antall sip

... drikk bare den gjennomsnittlige strømmen (delen) av urinen... midtdelen inneholder den optimale mengden stoffer som gir de beste resultatene...

... Den sentrale delen av urinen, som ligger i blæren, er belastet med kronisk energi, som er ansvarlig for det. hvor mye kroppen vil eksistere. å miste kronisk energi, derved mister vi livet; hvis vi returnerer den tilbake (i form av drikking eller massasje), så vil vi forlenge våre egne liv...

Men det er ikke alt. Det viser seg at urin skal være full i en gulp eller ta et oddetall antall sip. Hvorfor? Ja, fordi det er nødvendig å observere forstyrrelsen (krusningseffekten). Kjernen i forstyrrelsen ligger i det faktum at to like bølger som overlapper hverandre, kan nøytralisere seg eller gjensidig styrke. I det første tilfellet vil effekten av bruk av urin være null, og i den andre forbedrede. Hvis en person drikker urin og blir avbrutt, kan etterfølgende søppel på grunn av forstyrrelser gjensidig undertrykke hverandre; hvis han drikker i en gulp, blir det ingen undertrykkelse...

Påvirkning av ernæring, tenkning, følelser... på urin

... Vår urin er den perfekte indikatoren for mat spist. Den er best oppnådd etter å ha tatt naturlige produkter: grønnsaker, frukt. grøt, nøtter, honning. urtete. Kan konsumeres i små mengder, gitt riktig kombinasjon, kjøtt, egg, melk, poteter, cottage cheese. Verst av alt, det kommer fra raffinert, saltvann, unaturlig mat og blandet mat....

Praksis viser at fra opplevelsene har vrede og andre negative følelser dannet skadelige stoffer. Mettet med slike stoffer, kan urin, når den tas tilbake, forårsake forgiftning. Gledelig stemning metter urin med gunstige stoffer. som, når den tas igjen, er en balsam for kroppen... Deretter følger en advarsel: Etter nervøs sjokk, sorg, hån, harm, etc. urin kan ikke tas. La det være 1-2 dager.

Effekten av månens syklus... på urinen.

... i løpet av månens syklus er det to faser (den første og den tredje), når kroppen absorberer godt, aksepterer og holder seg i seg selv stoffene som kommer inn i den. Omvendt, i de gjenværende faser (andre og fjerde), slipper kroppen slagg fra seg selv. På dette tidspunktet er det godt å utføre rengjøringsprosedyrer. Derfor, hvis du vil introdusere noe i kroppen (for eksempel, mett det med urinsalter), bruk deretter første og tredje fasen for dette. Bruk andre og fjerde for utskillelse, for eksempel når du renser tykktarmen med urin...

Interessante artikler

Nyttige egenskaper av beter.

En av de mest nyttige grønnsaker er rødbeter. Beets har et bredt spekter av applikasjoner i tradisjonell medisin, takket være sine nyttige og helbredende egenskaper. De fordelaktige egenskapene til beets skyldes tilstedeværelsen i røttene til ulike vitaminer (gruppe B, PP, etc.), betain, mineraler (jod, magnesium, kalium, kalsium, jern, etc.), bioflavonoider. Det brukes som en generell tonic, forbedrer fordøyelsen og metabolisme betyr.

Beets er en god kilde til vitamin C, kobber og fosfor. Beets eliminere giftstoffer i kroppen. Bjørneblader inneholder mye vitamin A og rødder av vitamin C.

De gode egenskapene til beets er også i det faktum at regelmessig forbruk av rødbeter vil bidra til å fjerne stråling og salter av tungmetaller fra kroppen, bidrar til å bekjempe kreftceller..

På grunn av den optimale kombinasjonen av kalsium- og kaliumsalter, hjelper beets å opprettholde syrebasebalansen i humant blod. Rødbete har mye sink og jern, så det er viktig å inkludere det i kostholdet, både kvinner og menn. Tross alt er det kjent at menn trenger sink, og kvinner mangler ofte jern i sine kropper.

Kobolt inneholdt i beets hjelper kroppen til å syntetisere vitamin B12, og jod beskytter skjoldbruskkjertelen, bevarer minne og ytelse. Beta er et svært viktig stoff som finnes i rødbeter, en biologisk aktiv substans som er nødvendig for fullstendig proteinfordøying. Betaine er så aktiv at det lar deg absorbere proteiner i kjøtt med nesten 100%. Derfor trenger en person ikke å spise store steker for å få nok - et lite stykke er nok.

Arbeidet i leveren forbedrer seg så mye under betain som en medisin er laget av den. Den beste medisinen ville imidlertid ikke være en betabasert pille, men en frisk grønnsak, og både rå og kokte rødbeter og bakte biter er like nyttige.

Folk med høyt kolesterol bør spise beteservietter hver dag, fordi beets binder kolesterol direkte i tarmene, slik at det ikke blir absorbert i blodet. Bittoppene, spesielt de unge, er så rik på vitaminer som rotgrønnsaker, men det er mye mer mineraler og protein i den.

Nyttige egenskaper av rødbeter kan listes i svært lang tid. Det anbefales å bruke for anemi, tap av styrke, svakhet, for forebygging av aterosklerose og tromboflebitt. Ved å konsumere betesaft i ca to uker kan du normalisere arbeidet i leveren, og til og med inntak av store mengder sukkerroer eller juice gir ingen bivirkninger. Selvfølgelig er de avføringsegenskapene til beets også kjent for alle, og det er takket være disse egenskapene at biet dietten hjelper mange mennesker ikke bare å gå ned i vekt, men også kvitte seg med en ubehagelig og smertefull sykdom - hemorroider.

Infeksjoner og patogene bakterier trekker seg også tilbake for tonets egenskaper av rødbeter, som også har antipyretiske og diuretiske effekter.

Det vil hjelpe kvinner til lettere å overføre kritiske dager, hos menn stimulerer det muskulær og seksuell aktivitet, og hjelper barn i behandling av allergier.

Beet inneholder mange gunstige B-vitaminer og antioksidanter, og inneholder også en ganske sjelden vitamin U, den har antiallergisk effekt, vitamin U bidrar til å normalisere arbeidet i mage og fordøyelsessystem. Og vitamin P, som finnes i rødbeter, har en gunstig effekt på sirkulasjonssystemet, og øker blodkarets elastisitet..

Innholdet av vitamin B9 i rødbeter er ideelt for forebygging av hjertesykdom. Å spise dette vitaminet er avgjørende for produksjon av hemoglobin, eller forebygging av anemi, leukemi. Beet har anti-aging egenskaper. Disse egenskapene trer i kraft på grunn av tilstedeværelsen av folsyre i rødbeter, noe som bidrar til etableringen av nye celler.

En annen av de viktige elementene i foryngende rødbeter er kvarts, noe som er svært viktig for god helse av bein, arterier og hud. Beets er nyttige for personer som lider av væskeretensjon i kroppen, og for folk som lider av fedme. Beets renser ikke bare nyrene, men også blod, reduserer surheten i kroppen vår, og hjelper til med å rense leveren. Denne grønnsaken stimulerer hjernen vår og eliminerer giftstoffer som kan akkumulere i kroppen vår, opprettholde god psykologisk helse og forhindre for tidlig aldring.

Beet juice - den mest verdifulle juice for dannelsen av røde blodkuler og for å forbedre blodet generelt. Det er generelt gunstig for kvinner hvis det er full, minst 0,5 liter per dag blandet med gulrotjuice.

Få mennesker vet at fersk sukkerrosa er en utmerket hostehjelp. Ved det første tegn på forkjølelse, drikk et glass rødbeterjuice, og du vil bli frisk neste dag. Det hjelper bitesaft og diabetes, hvis du drikker den minst 50 g 3-4 ganger om dagen, og med høyt blodtrykk - 4-5 ganger om dagen for en spiseskje, blandet med honning.

Du kan lære om tilstanden av immuniteten din hvis du drikker betesaft eller spiser råbiter, og ser på fargene på urinen om morgenen. Hvis tarmene dine har nok sunn mikroflora, blir ikke urinen slått rosa. Ellers er det verdt å gjennomgå en medisinsk undersøkelse, samt å tenke på å endre livsstil og ernæring til det bedre.

Rødbeter har gode rensegenskaper, men du bør begynne å drikke rødbeterjuice etter hvert som å drikke 1 glass vin om gangen kan forårsake en rensende reaksjon, nemlig: Svak svimmelhet eller kvalme. Erfaring viser at det i utgangspunktet er bedre å drikke blandingen, der gulrotjuice råder, og deretter øke mengden av sukkerrosa så gradvis at legemet opplever rensingseffekten bedre. Vanligvis nok fra 1 til 1,5 kopper juice.

Under overgangsalderen gir en slik prosedyre en mye større permanent virkning enn effekten av stoffet på syntetiske hormoner.

Den mest positive egenskapen til beets er at rødbeter inneholder mer enn 50% natrium og kun 5% kalsium. Dette bidrar til oppløseligheten av salter av oksalsyre, som på grunn av forbruk av tilberedt mat akkumuleres i blodkarene. Rødjuice er vist med utvidelse av blodårene eller deres herding, eller fortykkelse av blodet, noe som forårsaker høyt blodtrykk og andre typer forstyrrelser i hjerteaktiviteten.

En blanding av gulrot og sukkerroer er det beste naturlige blodpreparatet, spesielt for å fylle opp røde blodlegemer. Det stimulerer dannelsen av røde blodlegemer, forbedrer hukommelsen, spesielt i aterosklerose, utvider blodårene. Med hypertensjon, anemi, med nevrose og søvnløshet er det uunnværlig. Rødjuice er best igjen i noen timer i kjøleskapet, fjern skummet og bruk i en blanding med gulrotjuice i et 1: 4-forhold. Frisk juice forbedrer tilstanden til pasienter med ondartede svulster, drikker ikke mer enn 100 ml per dag, saften oppnås fra både rotgrønnsaker og unge topper.

For faryngitt og ondt i halsen, gurgle 5-6 ganger om dagen. Klem et glass juice, hell i det 1 ss. en skje med eddik. På samme tid ta en slurk.

Med en kald, begraver nesen din. I tilfelle av forkjølelse med tykke sekreter, vask med kokt rødbetsaft.

I diabetes, drikk fersk juice 1/4 kopp 4 ganger om dagen. Ved kronisk rhinitt, bruk en pipette for å skylle nesen med infused og fermentert kjøttkraft av rødbeter.

Det forbedrer hørsel, fjerner døvhet: kok peelte rødbeter, klem ut juice, drypp 3-4 dråper i hvert øre.

Til tross for alle fordelene ved rødbeter, kan de ikke spise det rå i strid med mage-tarmkanalen, da fordøyelsesfibrene kan forårsake intestinal opprør.

Forsiktig bør brukes rødbetennende hypotensiv, stoffer som inngår i sammensetningen senker blodtrykket.

Ikke drikk sukkerrosa med urolithiasis, da det inneholder en stor mengde oksalsyre som danner dårlig oppløselige forbindelser i kroppen.

I diabetes blir også rødbeter spist med forsiktighet, på grunn av det høye innholdet av sazarose i det..

Mange nyttige oppskrifter av tradisjonell medisin snakker om de fordelaktige egenskapene til beets:

 • For hypertensjon, bland et glass rødbeterjuice med et glass honning, drikk en spiseskje 3-4 ganger daglig før måltider til du føler deg bedre.
 • Når sår hals gni et glass rødbeter, legg til en spiseskje eddik, insisterer, klem og gurgle, litt svelger 1 - 2 ss. skjeer).
 • Med anemi drikker de 300 ml apple-betesaft per dag (250 apple og 50 bete).
 • Når mastopati revet på en liten ristebønne blandet med honning (for 3 deler av rødbeter ta 1 del av honning), sett blandingen på et kålblad og binde til pasientens bryst. i overgangsalder og menstruasjonssykdommer, er det nyttig å drikke fersk roséjuice i små mengder 2-3 ganger om dagen.

Flere Artikler Om Typer Acne