Vitaminpreparater brukes til å behandle hypovitaminose og avitaminose, og er også en kilde til et balansert kompleks av gunstige elementer for å holde kroppen i god form. Ofte oppstår spørsmålet: Hva er bedre Aevit eller E-vitamin for å holde kroppen frisk og vakker? Vurder egenskapene til narkotika.

Hva er inkludert i komplekset Aevita

Aevit er et vitaminpreparat, som består av:

 • Retinol (vitamin A) - 100.000 IE;
 • Alfa-tokoferol (vitamin E) - 100 mg;

Effekt på kroppen Aevita

Virkningen av stoffet på kroppen bestemmes av dets sammensatte sammensetning.

retinol:

 • deltar i dannelsen av rhodopsin, som er nødvendig for å tilpasse øyet i mørket;
 • involvert i beinvekst;
 • styrker immunforsvaret;
 • bidrar til det normale reproduksjonssystemet;
 • forbedrer tilstanden til huden, helbreder små sår, sprekker, arr;
 • på grunn av sin antioksidant effekt, det senker aldringsprosessen av huden;
 • støtter det kardiovaskulære systemet;
 • nødvendig for kvinner under graviditet, samt foster for utvikling;

tokoferol:

 • styrker veggene i blodårene, øker deres elastisitet og tone;
 • reduserer nivået av kolesterol, noe som forringer funksjonen av hjertet og blodkarene;
 • har antioksidant egenskaper;
 • Beskytter kroppens celler fra virkningene av frie radikaler, noe som påvirker tilstanden og funksjonen til ulike systemer negativt.
 • nødvendig for det normale reproduksjonssystemet;
 • bidrar til normal utvikling av fosteret;
 • helbreder forskjellige hudskader;
 • gjenoppretter leverceller;
 • forbedrer nervesystemets funksjon

Når skal du ta Aevit og Vitamin E

Legemidlet Aevit tatt med hypovitaminose, der det ikke er nok vitamin A og E. Det anbefales også å ta inn ulike sykdommer i øyet, spesielt netthinnen. Ved kardiovaskulære sykdommer, er Aevit foreskrevet i komplisert terapi. I gynekologi er det foreskrevet for planlagt befruktning og allerede forekommende graviditet. I dermatologi anbefales det også et kombinasjonsmedikament, siden stoffets antioksidantvirkning er forbedret, og hudens aldring er inhibert.

Samtidig inntak av Aevita og E-vitamin er ikke anbefalt, siden vitaminer er fettløselige og kan akkumulere i kroppen, noe som fører til hypervitaminose.

Forskjeller mellom narkotika

Forskjellen mellom stoffene Aevit og Vitamin E er, og det bestemmer noen egenskaper av stoffinntaket.

Tocopherol absorberes lett inn i blodet, og etter 4 timer oppnås maksimal konsentrasjon. Retinol absorberes sakte og i lang tid. For bedre absorpsjon av vitamin A er vitamin E nødvendig.

Aevit absorberes lenger og lenger utskilles fra kroppen sammenlignet med vitamin E.

Ved terapeutisk effekt Aevitum oppviser flere egenskaper og terapeutisk virkning på kroppen i forhold til vitamin E. Ved fremstilling Aevitum handling tokoferol øker retinol.

Det er mulig å sammenligne vitamin E og Aevit med sine kolleger, som for tiden er på det farmasøytiske markedet mye. Mange stoffer inneholder vitamin A og E i forskjellige doser. De varierer i produsent, pris, antall kapsler i pakken, dosering.

Narkotika er bra for kroppen, men før du tar dem, bør du konsultere legen din. Ukontrollert og upassende inntak av vitaminer kan forstyrre funksjonen og funksjonen av systemene. Dosering og varighet av administrasjonen er valgt i henhold til kroppens tilstand.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/vitamin_e__40813
Grls: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=0804cefc-0ed0-4520-8376-acb700b33a8ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Hva er bedre aevit eller vitamin e

Den beste rynke øyekrem

For å eliminere rynker bruker våre lesere Biorecin. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Hver person har rynker. I noen vises de tidligere, andre senere. Den aller første, rundt øynene, kan oppstå etter 20 år. Årsaken til rynker rundt øynene er ikke så mye alder, men livsstil, vaner, de skadelige effektene av UV-stråler, kaldt. Derfor søker kvinner fra ung alder etter måter å håndtere de tidlige "strålene" av latter. Noen finner den beste anti-rynke øyekrem fra den profesjonelle linjen, andre bruker hjemmelaget kosmetikk. Kosmetikk, tilberedt på egenhånd, ikke mindre effektivt kjøpt, men for å oppnå resultater, fra industriell kosmetologi, vanskeligere.

En av de enkleste og mest effektive måtene er kryomassasje - gni isbiter fra urteinfusjonen, huden rundt øynene. Massasje med fingertuppene rundt øynene har også en gunstig effekt på huden. Men profesjonell kosmetikk vil tillate å kvitte seg med brettene under øynene og med konstant bruk for å fikse resultatet.

 • Effektiv anti-rynke øyekrem
 • Lumene Vitamin C +
 • CLINIQUE All About Eyes
 • Olay Total Effects eye
 • Garnier fuktighetsgivende non-stop 24 timer
 • Estee Lauder tidssone
 • Vurdering av de mest berømte kremer
 • Hva skal være en rynke øyekrem
 • Hvordan bruke krem
 • Hvordan fjerne rynker selv

Effektiv anti-rynke øyekrem

Effektive rynker rundt øynene, gi den nødvendige omsorg, beskytte og bevare ansiktets skjønnhet. Å bestemme "din" anti-rynke øyekrem er best å prøve produkter med forskjellige sammensetninger fra forskjellige produsenter. Den samme krem ​​er ikke alltid ufarlig å bruke, det er en avhengighet. For å finne den beste krem ​​for rynker rundt øynene, må du gå gjennom listen over merkevareprodukter som tilbys av oss.

Den anti-rynke øyekrem skal ha en myk tekstur, med økt fuktighet. Vær oppmerksom på krem ​​av populære merker.

Lumene Vitamin C +

Oljete tekstur betyr umiddelbart absorbert og virker i alle lag av dermis, nærer det med mineraler og vitaminer. Systematisk bruk gir et resultat som er merkbart etter 30 dager. Forsvinner poser under øynene, bretter. Huden er fuktig, frisk, glatt.

Kostnaden på 30 ml: 170 rubler.

CLINIQUE All About Eyes

Den subtile, luftige duften av kremet med en delikat konsistens forynges umiddelbart etter påføring på huden. Kremet inneholder komponenter som beroliger og fukter huden. Ingen fettete, delikate tekstur, umiddelbar absorpsjon. Egnet for sminke.

Kostnaden for 15 ml krem: 1800 rubler.

Olay Total Effects eye

Transformasjon av huden, dannelsen av en matton ikke bare "slokkes" av manglene, men også på grunn av regenereringseffekten, rynker krem ​​rynker. Kanskje denne anti-rynke øyekrem vil være den beste. Mousse tekstur er lett påført og absorbert, fjerner sirkler og tegn på tretthet under øynene, utjevner rynker.

Kostnaden for 15 ml: 625 rubler.

Garnier fuktighetsgivende non-stop 24 timer

Utviklerne sier at kampen mot "alderen" aldring på kort tid. Pålitelig beskyttelse med fuktighet innen 24 timer er gitt. Problemområder er ikke maskerte, men ryddes av giftige avsetninger, med penetrasjon av gunstige stoffer inn i huden.

Gjennomsnittlig pris på ett rør er 15 ml: 220 rubler.

Estee Lauder tidssone

Kosmetologer sier at den mest effektive anti-rynke øyekrem er laget i form av et serum. Dette verktøyet produserer hyaluronsyre, så resultatet er synlig etter to dager. Aktiv handling i dermis dype lag bidrar til å fjerne kråkenes føtter. Huden er jevnet og utjevnet.

Kostnaden for et rør på 15 ml: 2850 rubler.

Vurdering av de mest berømte kremer

Blant denne enorme mengden rynke kremer, er det veldig enkelt å bli forvirret hvilken som skal velges for hudtype. Vi har utarbeidet en vurdering av de mest berømte anti-rynke øyekremer, vennligst les og ta notat!

Hva skal være en rynke øyekrem

Egenskapen av øyekrem - fuktighetsgivende sammensetning. Det skal fylle huden med fuktighet til maksimum og holde den. En slik kosmetikk bør nærme den delikate huden, da det er den eneste delen av ansiktet der subkutant fett er helt fraværende. Regelmessig hydrering og ernæring bidrar til å redusere ansiktsrynker og forhindre at nye vises.

Den beste anti-rynke øyekrem bør også kunne:

 • skjul sirkler under øynene;
 • håndtere tegn på tretthet;
 • gi en delikat sunn tone;
 • å returnere tidligere plastisitet, elastisitet.

Hvilken krem ​​av rynker rundt øynene er bedre, bestemmer du!

Hvordan bruke krem

Selv den mest effektive anti-rynke øyekrem vil ikke ha nytte hvis den ikke er ordentlig påført. Husk at disse midlene ikke kan gnides, for eksempel på kinnene, pannen, halsen. På "pads" av fingrene, klem ut et minimum av krem ​​og bruk en delikat, tapping bevegelser for å "kjøre inn" rette. Grunnleggende triks for å håndtere "smeshinka":

Å åpne porene renser huden med tonic. For hver øyelokk er det nok krem ​​med et kamphodet. Ikke skyv eller trekk huden rundt øynene. Pass på å bruke verktøyet på øvre øyelokk. Flere fordeler hvis de brukes om natten, men ikke tidligere enn 2 timer før sengetid.

Det er viktig å huske! Når du velger de beste kremer for deg selv, er det viktig å vurdere alle nyanser: pris, karakter, tekstur, tekstur, sammensetning.

Spesiell oppmerksomhet bør tas til den anbefalte alderen og oppgavene som er tildelt anlegget. En kompetent tilnærming til kjøpet vil bidra til å bevare ungdommen og skjønnheten i ansiktet ditt. Men selv det "mest fantastiske" verktøyet kan ikke forsikre deg mot allergier på grunn av intoleranse mot komponentene. Derfor foretrekker damer ofte hjemmelaget kosmetikk.

Hvordan fjerne rynker selv

I dag er det mange måter som kan glatte huden under øynene, gjør den elastisk. Hjemmebehandlinger er budsjett og er tilgjengelige for alle. Alle nødvendige komponenter er i nesten alle kjøleskap. De vanligste og mest effektive - poteter.

 • Rist knollen på en fin rist, legg til en dråpe jojobaolje, sett øynene i 20 minutter etter vask. Du kan hakke potetene i tynne plater, legg øynene på toppen i en halv time, vask ansiktet. Disse masker vil fjerne øynestamme, hevelse, svarte sirkler, redusere rynker.
 • Brygg grønn te, kul. Vi fukter bomullsputer i den og legger på øyelokkene. Hver kveld i 20-30 minutter, og dine ansiktsrynker vil forsvinne sammen med tretthet og mørke sirkler.
 • Klipp et stykke aloe, stratify og tørk problemområder. Etter tjue minutter, tørk ansiktet med en plate dyppet i rent vann og smør det med olivenolje. Du kan lage en mos fra aloe, tilsett melk, eggeplomme, noen dråper tea tree olje. Påfør masken i 15-20 minutter etter vasking.
 • Havremel hell varm melk, tilsett revet eple, pisket protein, noen dråper olivenolje. Påfør hele ansiktet, under øyelokkene, pass på at du forlater i 15 minutter, skyll.
 • Hver "øye" -mask, som er utarbeidet av seg selv, passer for hele ansiktet, halsen og dekolleten. Etter dem blir ansiktet yngre, overflaten flater. Elastisitet, elastisitet i epidermis øker, rynker, selv dyp, glattes. Havtorn, avokadoolje, ricinusolje kan legges til hvilken som helst maske.
 • Ikke mindre effektivt med rynker bekjemper tokoferol (vitamin E) og aevit (vitamin A og E). Pierce kapselen med en nål, klem ut vitaminolje og søk under øynene. Kan blandes med din favoritt øyekrem. Viktigst av alt, bør enhver prosedyre utføres senest 2 timer før sengetid. Ellers kan morgenen være hevelse og rødhet i øynene.

Alle må bestemme seg selv for en god anti-rynke øyekrem - kjøpt i en butikk eller laget med egne hender. Det viktigste er å få et positivt resultat uten allergiske effekter. Rynker under øynene kan glattes, men du bør glemme latskap, selv med profesjonell sminke.

Hvordan bruke vitaminer "Aevit" for akne

Jakten på dyre merker og moderne midler slutter ikke alltid med ønsket effekt. Hvorfor dette skjer, forklarte legen og journalisten Ben Goldacre (Storbritannia) på sidene til de bestselgende farmasøytiske lies. Hvis du følger forfatterens logikk, er for eksempel Aevit-oljeløsningen for akne ikke verre enn den nyeste ansikts-kosmetikk med vitaminer. Er det nødvendig å overbetale når ganske rimelige stoffer produseres i flere tiår? I tillegg forfremmer merkede produkter bare resultatene av kliniske studier.

Vitaminkompleks "Aevit" - et multifunksjonsmiddel

Huden trenger å motta en rekke forbindelser, men vitamin A, E, C, gruppe B og sink er spesielt viktig for det. Med mangel på disse stoffene, oppstår problemer som akne, tørrhet, peeling. Hjelper å takle hudfeilmedisiner "Aevit" - et kompleks av vitamin A, eller retinol, med vitamin E-tokoferol.

Tocopherol og retinol:

 • delta i protein- og lipidmetabolisme og andre trofiske prosesser i vev;
 • bidrar til å styrke karveveggene og forbedre blodsirkulasjonen;
 • støtter beskyttende og andre funksjoner i huden;
 • nødvendig for riktig regenerering;
 • stimulere veksten av epitelceller.

Hvordan påvirker aevit utseende?

De lovende resultatene av forskning på effekten av vitaminer på hud, hår og negler supplerer de positive vurderingene om akne akne. Kompleks stoff bidrar til å forbedre bindevevets struktur. Takket være vitaminer blir huden elastisk, håret får en livlig glans, neglene styrkes. Generelt blir utseendet mer attraktivt.

Tvert imot fører feil i ernæring og forstyrrelser i mage-tarmkanalen til mangel på vitamin A og E i kroppen, utseendet på akne, kjedelig hud og sprø negler. I slike tilfeller foreskriver legene farmasøytiske preparater og multikomplekser. Eksperter bestemmer spørsmål om dosering og varighet av behandlingen.

Effekten av stoffet "Aevit" på huden:

 • lyser, forbedrer fargen med økt pigmentering;
 • bidrar til å bli kvitt akne og postacne;
 • glatter fine linjer
 • gir elastisitet og elastisitet
 • Den forynger.

Får mat til rette for mangel på vitamin?

Matvarer inneholder mange typer biologisk aktive stoffer i nødvendige mengder for å opprettholde kroppens helse. Retinol og dets forløper beta karoten er rik på gulrøtter, biff lever, egg. Tocopherol og askorbinsyre er essensielle for riktig vitamin A metabolisme. Men disse stoffene selv er svært nyttige på grunn av deres antioksidanter, anti-aging egenskaper. B-vitaminer gir riktig fordøyelse og andre prosesser i kroppen.

For å kunne bli kvitt akne eller sprø hår må være en sideelv til vitamin A og E i huden fra innsiden med mat. Dessverre blir en signifikant del av deres aktive stoffer ødelagt under kulinarisk behandling. I tillegg kan en person være et brudd på assimileringen av individuelle vitaminer. Finn ut om det er nok i kroppen med vitamin A og E, er bare mulig som følge av en medisinsk undersøkelse.

Hvordan ta tak i det

Noen ganger lurer pasienter på hvorfor leger forskriver vitaminer for ulike utslett på huden. For eksempel kjemper stoffet "Aevit" ikke mot bakterier, sopp og virus. Dens innflytelse bidrar til å styrke generell og lokal immunitet, forbedrer prosesser av epitelcellenregenerering. Designet vitaminkompleks for innendørs og utendørs bruk. Forklar hvordan å drikke akne fra akne, er det bedre å ha en spesialist (generalpraktiserende, dermatolog). Vanligvis inntas kapsler en om gangen en gang om dagen med mat.

For å eliminere rynker bruker våre lesere Biorecin. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Dette er spesielt viktig å vurdere når du planlegger barns fødsel og under graviditet.

Retinol og tokoferol er fettløselige stoffer, så når stoffet slippes, blir de aktive ingrediensene tilsatt mais eller soyaolje. Ampuller eller gelatinkapsler fylles med denne gyldne væsken. Nærmere opplysninger om preparatet er rapportert i merknaden (papirfôr inne i kartongen). Kjøpe vitaminer Aevit fra akne på apoteket. Du kan kjøpe en blister med 10 kapsler for 33-45 rubler.

Hvordan bruke vitaminer for å behandle akne

Påfør acne eksternt uten å konsultere en lege. Oljeinnhold av kapsler eller ampuller blir tilsatt til forskjellige masker, mindre ofte brukt uavhengig. For å trekke ut innholdet i gelatinkapselen, piercere en tannpirk eller nagelsaks. Gjennom det resulterende hullet er det lett å presse innholdet etter hvert.

Hvordan søke ansikt for akne:

 1. Bland 1-2 dråper vitaminolje med nattkrem i håndflaten eller liten bolle. Påfør etter en dusj eller dampbad på fuktig, varm hud. Slå enkelt verktøyet med fingertuppene.
 2. Damp en bomullspute med en lotion eller alkoholfri tonic, og legg deretter til 1 dråpe Aevit-vitamin. Når du gni ansiktet ditt, må du være spesielt oppmerksom på problemområder og akne merker.
 3. Bland godt 2 dråper vitamin med en kosmetisk maske for ansiktet. Du kan legge aevit i et ferdig betyr enten lage hjemmelaget maske av leire, urter, epler, cottage cheese, havregryn. Påfør sammensetningen i ansiktet og hold i 20-40 minutter.

Tocopherol - en del av stoffet "Aevit" kalles ofte "ungdomens vitamin", betraktes som viktig for bevaring av kvinnens kroppslige reproduktive funksjoner. Verktøyet kan brukes separat fra retinol, for hvilket du må kjøpe flytende vitamin E i en oljeløsning, bruk den på samme måte som det som er nødvendig.

Tocopherol er rik på mandler og cashewnøtter, havtornolje, valnøtter og olivenolje. Å spise disse matvarer, samt inntak av vitamin E, bør tas med forsiktighet. Store mengder av tokoferol kan føre til aktivering av talgkjertlene, noe som er uønsket for akne.

Flott bilde

Helse, astrologi, tester, relasjoner, psykologi, poesi, sitater

Legemidlet "Aevit" virker underverk! Effektiv løsning for en krone

Apotekene selger geniale i deres enkelhetsprodukter, som koster bare pennies, og er i stand til å forvandle huden bedre enn noen kosmetikere.

Apotekene selger geniale i deres enkelhetsprodukter, som koster bare småpenger, og er i stand til å forvandle huden bedre enn noen kosmetolog. En av disse fantastiske preparatene er kapsler med vitamin A og E i olje - Aevit skriver fithacker. Mens vi kjører gjennom butikker med dyre kosmetikk, legger apoteket de midler som virkelig fungerer. Disse inkluderer aevit. Det er ikke noe uvanlig i dette verktøyet - bare en blanding av vitaminer A og E i olje, siden disse er fettløselige vitaminer, er de ubrukelige i et annet miljø.

For å bevare ungdom og skjønnhet, trenger huden alle vitaminer og sporstoffer, men A og E er ansvarlige for elastisitet og fasthet i huden. Disse 2 vitaminene er en av de kraftigste antioksidanter. Retinolpalmitat (vitamin A-form):

 • Regulerer bytte i vev;
 • Øker mobil immunitet
 • Stimulerer reproduksjonen av epitelceller og derved forynge huden.
 • Nødvendig å styrke vevets beskyttende funksjoner;
 • Hjelper med å beholde fuktighet i hudceller;
 • Ta oral retinol og bruke den eksternt kan kurere ukompliserte former for hudkreft;
 • Inhiberer utviklingen av virus og bakterier, beskytter huden mot negative effekter av det ytre miljøet;
 • Forbedrer kapillær sirkulasjon;
 • Øker antioksidantegenskapene til vitamin E, som i sin tur ikke oksiderer retinol.

Alpha-tokoferolacetat er et fettløselig vitamin:

 • Den har en uttalt antioksidant effekt;
 • Regulerer metabolske prosesser i vev
 • Stimulerer mikrocirkulasjon og normaliserer vevtrofisme;
 • Penetrerer dypt inn i lagene av epidermis fuktighetsgivende og fornyer huden;
 • Whitens og fjerner alder flekker;
 • Forynker huden og stimulerer regenereringen av nye celler.

Disse 2 komponentene samhandler godt og utfyller hverandre. Vitamin A er nødvendig for ansiktets hud, og E-vitamin tillater ikke oksidasjon og positiv påvirkning. Sammen de først:

 • Ha en foryngende effekt;
 • Små rynker er glatt og dype blir mindre synlige;
 • Forbedrer hudfarge
 • Ansiktets hud er mer elastisk og elastisk, mindre følsom og lettere å gjenopprette;
 • Porene er innsnevret, akne er kurert.
 • På grunn av den forbedrede regenereringseffekten forsvinner spor etter akne raskt.

Hvordan bruke ansikt for ansikt

Bare en lege kan avgjøre om det skal ta et innfall i eller ikke, fordi vitamindosen er ganske stor og bør tas så mye som kroppen trenger, ikke mer. Ikke glem et sekund at en overdose av selv de mest nyttige vitaminene kan føre til alvorlige helseproblemer.

Vel, hvis vi bruker ansikt for ansiktet eksternt, så er det i tillegg til mulige allergiske reaksjoner, at denne okkupasjonen er helt trygg.

Aevit anbefales for bruk når:

 • Huden er fet og problem, forekomsten av akne og spor av dem;
 • Tørr, fading hud;
 • Dermatose, psoriasis. Aevit øker lokal immunitet av huden, slik at du kan kvitte deg med mange hudproblemer;
 • Seborrhea og hårtap. Dette er et hudproblem som også kan behandles ved å bruke anevit lokalt.

Se også: En maske med en Botox-effekt av 2 ingredienser vil eliminere rynker og forynge hudceller!

Det er flere måter å bruke en blanding av vitaminer A og E i olje på:

 • I ren form

En kapsel er gjennomboret med en nål, innholdet påføres ansiktet med lett masserende bevegelser, inntil oljen absorberes i huden. Dette gjøres best om natten, da huden absorberer næringsstoffer lettere, og det har også mer tid til det. Hvis du gjør dette hver kveld, så etter 10 dager ser du de første resultatene. Ifølge vurderinger lindrer aevit akne, rynker og hudvising.

 • Som tilsetning til nattkrem

Her kan du gjøre det på forskjellige måter. Det første alternativet er å legge til et par dråper vitaminolje til nattkremet, den andre er å påføre ansiktet på huden en halv time etter påføring av kremet. I alle fall er effekten omtrent den samme.

 • Aevit mot rynker - ansiktsmasker

Siden vitamin A og E i olje i tandem har en kraftig foryngende effekt på huden, er den primært brukt til å bekjempe for tidlig aldring og rynker. Legg innholdet i en aevita kapsel til noen anti-aging masker, til masker for fading hud. Jeg legger denne oljen til kaffekroppen min (kaffe, sukker, smør, aevit) - huden etter at den er guddommelig. Tro meg, denne vitaminoljen koster bare pennies, og effekten overgår alle forventninger.

 • Akne akne

Selvfølgelig antas det at vitamin A er gunstig for akne, men som jeg allerede har nevnt, øker vitamin E retinol og forhindrer det i å oksidere, så prøv alltid å bruke disse 2 vitaminene sammen.

For å bli kvitt akne, gjør lotioner med aevit. Innholdet i en enkelt kapsel er impregnert med en bomullspute og påført ansiktet. Den gode nyheten er at den ikke vil tette porene, men heller begrense dem. Etter en uke med daglig bruk, vil du se betydelige resultater.

Se også: Tegn på graviditet på et tidlig stadium. Hvordan bestemme graviditet før en forsinkelse uten en test

Kan aevit bli gul med konstant bruk? Jeg bestemte meg for å svare på dette spørsmålet som det ofte blir spurt. Svar: Selvfølgelig ikke! Du ser på bildene og ser de gule kapslene, men faktum er at det er vanlig vegetabilsk olje som er beriget med vitaminer, og den gule fargen er ikke i oljen, men i den enteriske membranen der den er inneholdt.

Måter å bruke Aevita til negler og hår

 • Å vokse notater

Vanligvis pierser de bare kapslene og masserer kutiklene og neglen med innholdet. Vurderer gjennom vurderinger, fungerer dette verktøyet raskt og effektivt. Neglene blir elastiske etter den første applikasjonen, og hvis du bruker olje 3-4 ganger i uken før du går i seng, vil neglene ikke lenger eksfolieres, knuses, begynner å vokse raskere.

 • Fra seborrhea i hodebunnen og håravfall

I sin rene form er det vanskelig å bruke avkjenning på hodet, så det anbefales å legge det til hårmaskene:

Noen spiseskjeer oliven, ricinus eller burdock olje og innholdet av 2 kapsler av aevita. Påfør masken i første omgang på hodebunnen som vil forbli på håret. Det anbefales å vikle hodet i et håndkle og hold i minst 30 minutter. Lag en maske 1-2 ganger i uken i 1 måned.

Se også: Hvis legen anbefaler deg å gjøre en koloskopi, bare fortelle ham følgende...

Mask med eggeplomme. Yolks fra 2 egg, 2 kapsler aevita. Hold masken i 30 minutter, gjenta en gang i uken.

Det kan imidlertid brukes til ansiktshud, så vel som for hår, som et supplement til alle hjemmemekanismer og masker. Dette er den enkleste måten å få effektene sine uten noen spesiell innsats.

Viktig: all informasjon som er gitt på Greatpicture-nettstedet er rent INFORMASJON i naturen og erstatter ikke konsultasjon, diagnose eller profesjonell medisinsk behandling. Hvis du har noen helseproblemer, kontakt en spesialist umiddelbart.

Hvorfor ta Aevit

Ofte, på grunn av mangel på søvn, tung fysisk anstrengelse og strenge dietter, svekkes menneskekroppen. Neglene exfolierer, håret faller ut og hudfarge forsvinner. For å støtte det, anbefales det å ta vitaminkomplekser. Blant sistnevnte skiller Aevit seg ut. Men før du begynner å ta stoffet, må du ta en nærmere titt på bruksanvisningen. Så hvorfor ta det?

Hva er Aevit

Aevit er et kompleks som inneholder to hovedkomponenter: vitamin A og E. En gul kapselpreparat og ampuller til intramuskulære injeksjoner produseres. Sistnevnte er kun tilgjengelig på resept og brukes ikke til å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Kapslene lagres ved en temperatur ikke høyere enn 20 ° C i to år fra fremstillingsdatoen.

Aevita inneholder i en kapsel:

 • 10.000 IE av vitamin A (retinol);
 • 100 mg vitamin E (tokoferol).

Aevit er en gul kapsel som inneholder tokoferol og retinol

For å forstå hva fordelene med stoffet er, er det nødvendig å vurdere hver komponent separat:

 1. Vitamin A: styrker immunforsvaret og forbedrer metabolske prosesser i vev, forhindrer forekomsten av patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, bidrar til å forynge celler og vev, forbedrer synsstyrken, deltar i dannelsen av bein og har en positiv effekt på kjertlene.
 2. E-vitamin: bekjemper frie radikaler i kroppens celler, hjelper til med å normalisere metabolske prosesser, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer en rekke kardiovaskulære sykdommer, støtter reproduktiv funksjon, fungerer som en profylakse for kreftssykdommer og fremmer aktiveringen av immunitet generelt.

Interessant, retinol øker antioksidantegenskapene til vitamin E. Det er derfor komponentene i legemidlet er spesielt effektive sammen.

For hva og hvordan å ta kvinner

Kvinner tar Aevit til flere formål:

 • styrke håret;
 • forbedre hudtilstanden;
 • gjør neglene dine mer holdbare;
 • normalisere hormoner;
 • forbedre tilstanden til reproduktive systemet.

For ansiktshud

På grunn av mangel på vitamin A og E, får huden en tusky farge, små utslett og peeling vises. I dette tilfellet er sannsynligheten for premature rynker høy. Hvis disse problemene oppstår, ta vanligvis en kapsel Aevita daglig i 2 uker.

For å forbedre helsen til huden, kan Aevit legges til kremen eller tas oralt.

I tillegg kan verktøyet brukes eksternt. For å gjøre dette, skal du bare kutte Aevitas ene kapsel og legge den resulterende oljen til din favoritt ansiktskrem. Du får et vitaminrikt middel. Etter noen ukers bruk kan du se hvordan huden har forandret seg til det bedre: kviser har tørket ut, rødhet forsvunnet og fine rynker utjevnet. Du kan bruke denne metoden kontinuerlig.

Aevit kjemper perfekt mot tørr hud på leppene. Kross kapselen og bruk innholdet til problemområdet. Etter at produktet er absorbert, bruk vanlig leppebalsam. Du kan gjøre prosedyren daglig.

For huden rundt øynene

De første tegn på aldring vises vanligvis på huden rundt øynene. En maske med Aevit bidrar til å oppdatere problemområder. Prosedyren utføres i flere faser:

 1. Klar hud fra kosmetikk og akkumulerte urenheter. En vanlig vaskeleg eller mycelvann er ideell for dette.
 2. Pierce Aevitas kapsel med en ren nål.
 3. Slå vitaminolje inn i huden rundt øynene med fingrene på fingrene. Prøv å gjøre dette i løpet av massasjen: Start fra det innvendige hjørnet og følg utvendig, og grip det øvre og nedre øyelokket fullt ut.

Prøv å massere huden rundt øynene så forsiktig som mulig.

Bananpuré i tillegg fukter øyelokkhuden

Video: hudpleie rundt øynene ved hjelp av Aevita

For hår

For å styrke håret mer egnet Aevit i form av ampuller, fordi det vil være lettere å bruke stoffet. Ta oljen av burdock og lin som grunnlag. Kombiner komponentene i forholdet 1: 1 og tilsett 2 ampuller Aevita til blandingen. Bland emulsjonen grundig. Påfør produktet på rotsonen og vent til sammensetningen er jevnt fordelt på håret. For å øke hastigheten på denne prosessen, ta en lett hodemassasje.

Grunnlaget kan også ta ricinusolje, noe som øker veksten betydelig.

Linfrøolje er bra for hårpleie.

Etter å ha behandlet håret med sammensetningen, rist hodet med klamfilm. Etter en time skylles av med sterkt vanntrykk. Du trenger ikke å bruke sjampo, siden masken som er igjen på håret, varer i noen flere timer.

Også for hår vil det være nyttig å bruke Aevit inni. En kapsel per dag vil være tilstrekkelig. Kurs - 4 uker. Deretter må du ta en pause i en måned og om nødvendig å gjenoppta behandlingen.

For negler

Den mest effektive måten å bruke Aevita på på negler er en emulsjon av olivenolje og selve preparatet. Ingredienser er tatt i forholdet 1: 1. Det resulterende verktøyet gnides inn i kutikulaen til den er helt absorbert.

Olivenolje i kombinasjon med Aevit styrker neglene og nærer nagelen

Det anbefales å utføre prosedyren flere ganger i uken med jevne mellomrom.

For å styrke neglene, er det nyttig å legge til noen dråper Aevita til en vanlig håndkrem. I tillegg bidrar kapslene innvendig også til å forbedre helsen til platene og kutikula.

Til andre formål

Å normalisere hormonet og forbedre tilstanden til reproduktive systemet Aevit tatt i samsvar med anbefalingene fra legen. En er foreskrevet to kapsler per dag, den andre. Husk å konsultere en spesialist i gynekologi, ikke delta i amatør i behandlingen av slike alvorlige lidelser.

For hva og hvordan å ta menn

I tillegg til den generelle styrken av kroppen påvirker Aevit menn som følger:

 1. Effekten av Aevita ligner på virkningen av hormoner som er ansvarlige for muskelvekst. Dette brukes ofte av idrettsutøvere. For å oppnå maksimal effekt er det nok å bruke en eller to kapsler av legemidlet per dag.
 2. Legene foreskriver Aevit menn med nedsatt reproduktiv funksjon. Takket være preparatet blir spermatozoa mer aktive, noe som gjør oppfatningen mer sannsynlig.
 3. Aevit anbefaler med økt fysisk anstrengelse. Å ta stoffet akselererer muskelgjenoppretting.

Trener regelmessig, menn må ta ekstra vitaminer.

Før du begynner å ta Aevit for å bygge muskler eller forbedre reproduktiv funksjon, bør du konsultere legen din. Men hvis du vil bruke stoffet til å styrke immunforsvaret, bruk deretter en kapsel per dag i en måned. Deretter må du ta en pause i flere uker og gjenta behandlingen.

Interessant, for menn så vel som for kvinner, er Aevit egnet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Metoder for anvendelse er det samme som for den vakre halvdelen av menneskeheten.

For hva og hvordan å ta barn

Barn Aevit er vist i følgende tilfeller:

 1. Beriberi. Denne mangelen på visse stoffer i kroppen, på grunn av hvilken den generelle tilstanden til barnet er betydelig forverret.
 2. Lag i utvikling. Barnets kropp vokser stadig, så han føler behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvis det er mangel på flere elementer på en gang, blir utviklingen redusert. For å unngå dette, må barn regelmessig ta vitaminer, inkludert Aevit.
 3. Tap av synsstyrke. Skolebarn og studenter leser og jobber mye på datamaskinen. I denne forbindelse mister folk i en tidlig alder ofte sin visjon helt eller delvis. Aevit er en god forebygging av slike problemer.
 4. Flott fysisk anstrengelse. For at musklene skal kunne komme seg raskt, er det nødvendig å hele tiden opprettholde balansen mellom vitaminer og mineraler i kroppen. Aevit - en av de viktigste elementene.
 5. Tørt hår, sprø negler og kjedelig hud. Ofte oppstår disse problemene hos barn lastet med studier og ulike seksjoner. Å støtte den unge kroppen vil hjelpe Aevit.

Det er svært viktig for barn å få de nødvendige vitaminer og sporstoffer, men under 14 år anbefales det ikke å ta Aevit

Barn Aevit foreskrevet av lege. Opptil 14 år anbefales ikke å ta stoffet. For å oppnå denne alderen, kontakt lege og konsulter om dosering og bivirkninger. Hvis spesialisten anser det nødvendig, vil han utnevne Aevita til barnet.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

Til tross for fordelaktige egenskaper har stoffet følgende kontraindikasjoner:

 1. Allergi mot vitamin A og E.
 2. Tyreotoksikose.
 3. Glomerulonefritt.
 4. Inflammatoriske prosesser i nyrene (med ekstrem forsiktighet).
 5. Åreforkalkning.
 6. Graviditet og ammingstid (kun med tillatelse fra observatøren).
 7. Alder opp til 14 år.
 8. Cirrhosis, viral heppitis, cholecystitis (utpekt bare av lege).

I tillegg kan følgende bivirkninger oppstå ved bruk av Aevita:

 • diaré;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • kløe;
 • utslett;
 • rødhet;
 • apati;
 • døsighet;
 • smerte i hodet;
 • svimmelhet;
 • kramper.

For å unngå ubehagelige konsekvenser, sørg for å konsultere legen din før du tar stoffet og følg nøye med den foreskrevne dosen.

A og E er fettløselige vitaminer. Slike stoffer kan akkumuleres i kroppen, så det gir ingen mening å stadig ta dem. Ellers bidrar du til overdosering, som igjen kan føre til bivirkninger.

Store produsenter Aevita

De mest kjente produsentene av Aevita er:

Aevit produserer mange selskaper, men sammensetningen er nesten alltid den samme.

Sammensetningen av narkotika er nesten det samme, så stole på doktors mening og prisen. Prøv å ikke kjøpe en glatt billig Aevit, fordi den kanskje ikke er av høy kvalitet.

Mat rik på vitaminer A og E

Vitamin A finnes i matvarer av både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Det er nødvendig å ta hensyn til at det ikke er noe fett i grønnsaker, frukt og grønnsaker, takket være at stoffet absorberes bedre. Så ikke glem å legge til krem ​​til gulrotjuice og vegetabilsk olje i en salat.

Den høyeste konsentrasjonen av vitamin A er observert i følgende matvarer:

 • fiskeolje;
 • kyllingelever;
 • biff leveren;
 • acne;
 • smør;
 • kyllingegg;
 • hard ost;
 • gulrøtter;
 • sorrel;
 • persille;
 • tørket rosehip;
 • paprika;
 • tomater;
 • gresskar;
 • aprikoser,
 • persimmon;
 • Viburnum.

Å få en overdose av retinol med mat er nesten umulig. I tillegg er vitaminer bedre absorbert fra mat, derfor, hvis mulig, bruk disse matvarene så ofte som mulig.

Fotogalleri: hvilken mat inneholder vitamin A

E-vitamin er hovedsakelig funnet i matvarer av vegetabilsk opprinnelse:

 • nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter, valnøtter);
 • tørkede aprikoser;
 • havtorn;
 • hunden steg;
 • hvete;
 • spinat;
 • Viburnum;
 • sorrel;
 • svisker,
 • havremel;
 • bygg grits.

I tillegg er tokoferol tilstede i produkter av animalsk opprinnelse:

Som i tilfelle av retinol, er et overskudd av vitamin E med mat vanskelig å oppnå. Hvis menyen er rik på matvarer med høyt innhold av tokoferol, kan du ikke ta det ekstra.

Fotogalleri: hvordan kompensere for mangel på vitamin E

Tilbakemelding om fordelene ved søknaden

Jeg drikker aevit en kapsel, jeg har drukket i 10 dager og positive resultater er allerede synlige håret mitt begynte å se bedre ut og skinne vakkert, huden på hendene mine sluttet å tørke, jeg er glad!

Christina

http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4290616/

Hilsener! Jeg drakk (AEVIT) i 2 måneder på doktorsavtale... Jeg hadde litt akne i ansiktet, men da jeg sluttet å drikke dem, forsvant de!

Sheila

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Jeg drikker AEvit vår og høst. ikke mer enn 1 kapsel om dagen om morgenen. I løpet av en måned. På kvelden etter vask, piercerer jeg 1 kapsel og smør den med olje rundt øynene mine. Og så allerede mer enn et år. Det er ingen brudd på syklusen, utslett, kløe og hårtap. Nå som det har blitt kaldere, har jeg også begynt å smøre det på mine hender for å unngå sprekker. Jeg liker det.

Julia

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Gjør AEvit reparerte skadede, forvitrede lepper med sprekker og peeling? Aevit er en stor hjelper i denne virksomheten, og hjelper også med å peeling lepper. Men bare som en ekstra hjelp - det beskytter mot fuktighetstap, glatter flakene, gjør huden på leppene mer elastisk og elastisk!

Palmero

https://irecommend.ru/content/aevit-kakovo-ego-primenenie-ya-nachinala-prinimat-vovnutr-po-instruktsii-potom-okazalos-chto

Aevit påvirker hele kroppen positivt når den brukes riktig. Men ta bare løsningen hvis du ikke får nok retinol og tokoferol sammen med mat. Husk at stoffet har bivirkninger og kontraindikasjoner. Sørg for å konsultere en spesialist før du starter kurset Aevita.

Vitaminer AEVIT - Gjennomgang

AEVIT er ikke alt gull som glitter. Til tross for alle de positive egenskapene til disse vitaminene, bør de tas svært nøye! Indikasjoner, kontraindikasjoner, bruksanvisninger, samt bilder før og etter bruk. Tegn på vitamin A og E.

Nylig har jeg lagt merke til at det bare er en slags AEVIT-bom. Hver jente anser det for sin plikt å ta det på forretningsreise og uten, uansett hvor det ikke legges til: i ansiktsmasker og hår, i kroppsrør, i mat. Samtidig bruker de alle disse midler kontinuerlig eller i lange kurs uten å tenke på konsekvensene. Men hvis du finner ut det, da Sammensetningen av disse "vitaminene" er ikke i det hele tatt trygg.

AEVIT - Dette er et komplekst vitaminpreparat, hvor to fettløselige vitaminer A (retinolpalmate) og E (alfa-tokoferolacetat) går,

hvorav navnet selv. Begge komponenter løses i vegetabilsk olje (solsikke eller soyaolje), fordi de i en annen utførelsesform uten fett ikke absorberes.

VITAMIN A:

 • er ansvarlig for vev metabolisme, forbedrer trofisme, det vil si næring av vev, og dermed sikre deres regenerative evner (dvs. helbredelse);
 • senker prosessen med cell aldring og reduserer frekvensen av naturlig celledød (apoptose);
 • deltar i den visuelle analysatorens arbeid og bidrar til overføring av det visuelle signal til de tilsvarende hjernestrukturer;
 • tar vitamin A har en positiv effekt på arbeidet med sebaceous og svettekjertler, som brukes til å behandle hudsykdommer, inkludert akne (akne), seborrhea, lupus;
 • er en antioksidant, har en gunstig effekt på reproduktiv funksjon.

VITAMIN E:

 • er en antioksidant, og derved beskytter celler fra frie radikaler, bidrar til normal funksjon av immunsystemet;
 • bremser naturlig aldring og celledød;
 • forbedrer mikroblodsirkulasjon og vevtrofisme;
 • takket være de ovennevnte egenskapene, bidrar en positiv effekt på det reproduktive systemet til både kvinner og menn til oppfattelsen, den normale utviklingen av embryoet og deretter fosteret.

I komplekset øker begge vitaminene hverandres egenskaper, med det resultat at den samlede effekten er mer uttalt og oppnås raskere.

I forbindelse med ovennevnte egenskaper av dette vitaminpreparatet har indikasjoner for dets bruk et meget stort spekter.

Indikasjoner:

 • svekket mikrocirkulasjon og vev-trofisme som et regenerativt middel;
 • behandling av hudproblemer av forskjellige slag, alt fra tørr hud og akne, til behandling av seborrheisk dermatitt, noe som er ganske vanskelig å korrigere med medisinering og behandling av lupus erythematosus;
 • optisk nerveatrofi, keratomalakia (hornhinnetørhet) og xerophthalmia (tørrøysyndrom). De to siste forholdene vises bare i tilfelle hypovitaminose A;
 • arteriosklerose og vaskulær endarteritt; perifer nevropati av forskjellig opprinnelse;
 • smittsomme sykdommer i gjenopprettingsperioden, samt ulike næringsdefekter, inkludert dietter, for hvilke det ikke er inntak av tilstrekkelige flerumettede fettsyrer.

KONTRA:

Som du ser, er alle indikasjoner alvorlige nok og har en reell årsak til mangel på disse vitaminene. I denne forbindelse er det ikke bare ikke rasjonelt, men noen ganger ganske farlig, å ta dem til høyre til venstre, og til og med ved å introdusere i kroppen på flere måter (oral og perkutan ved hjelp av masker og lotioner). Tross alt, som du vet, er en overdose fettløselige vitaminer farligere for deres fiasko.

For en sunn person, som en profylakse, vil det være tilstrekkelig å ta en kapsel aevita per dag til munn, et kurs på 3-4 uker, med en gjentakelse av kurset ikke tidligere enn seks måneder.

I dette tilfellet er administrasjonsruten bare en, enten innad eller utad (som forresten er mindre effektiv).

Hvis det er en reell indikasjon på å ta stoffet, bør legen foreskrive det, og det bør tas i strengt angitte doser, og ikke som jeg vil.

Hva er faren for å ta AEVIT?

 • Det er umulig å forutse utviklingen av hypervitaminose av fettløselige vitaminer! Og det kan manifestere seg på en helt annen måte, opp til irreversible konsekvenser;
 • Doseringene av komponentene inneholdt i preparatet overvurderes flere ganger i sammenligning med vitamin-mineral-kompleksene tatt for profylaktiske formål. Som følge av dette, bør legemidlet kun brukes til medisinske formål. Vitamin A er inneholdt i en dose på 100.000 IE, vitamin E - 100 mg (den gjennomsnittlige profylaktiske for dem henholdsvis 3300-5000 IE av vitamin A og 10-30 mg vitamin E). Beregn hvor mange ganger dosen overskrides, og hva vil skje med kroppen hvis du tar dem 2-3 stykker om dagen, og til og med bruke det på ansiktet ditt!
 • folk som lider kroniske lever-, nyre- og skjoldbrusk sykdommer Det er kontraindisert. På apotek, når det selges, spør ingen apoteket AEVIT-kjøperen om han lider av cholecystitis.
 • Det anbefales ikke å ta stoffet for gravid og amming, fordi det kan ha en toksisk effekt på barnet.
 • ingen tenker på Opprinnelsen til soyabønneolje, i hvilke vitaminer er oppløst. I dag er de fleste soyabønner av genetisk modifisert opprinnelse. Alle er så redd for GMO, men de tar ukontrollert 3 AEVIT kapsler uten avbrudd i seks måneder.
 • og sist. Vet noen at før du bruker, må du sørge for at den enkelte toleransen av stoffet? AEVIT, som alle andre legemidler, kan forårsake en alvorlig allergisk reaksjon.

Jeg er spesielt overrasket over de nylig gravide kvinnene, som vet mye om fordelene med vitamin E for fostrets utvikling og helsen til fremtidens mor, og først etter å ha lært om graviditeten kjøper de umiddelbart AEVIT uten å tro at sammensetningen avviker betydelig fra de vanlige vitamin E kapslene. I tilfelle av AEVIT har de ikke bare nytte av deres ufødte barn, men også risiko for uopprettelig skade, siden vitamin A i store doser har en teratogen effekt, det vil si evnen til å forårsake fostervansdannelser og deformiteter. Og enda mer ikke ta dem samtidig med andre vitaminer for gravide kvinner.

Jeg tar AEVIT ekstremt sjelden inni, om høsten våren, når jeg opplever forferdelig tørrhet i huden eller vises såkalt "fast" i hjørnene av munnen (denne sykdommen er også kjent som vinkelstomatitt eller vinklet cheilitt). I større grad er det en manifestasjon av gruppe B avitaminose, men den må behandles med bruk av regenereringsstimulerende midler som AEVIT.

Vanligvis blir denne tilstanden ganske vanskelig, fordi når du spiser eller snakker, blir leppens hjørner stadig skadet og dårlig helbredet. Men da jeg brukte AEVIT klarte jeg å redusere sykdommens varighet til en uke.

Samtidig tok jeg kapslene innvendig i 7 dager til sprengene ble helt helbredet, og etter det 3 dager førte jeg inn i den punkterte kapsel til hudoverflaten for å myke de fallende skorpeene, siden det ikke trenger inn i de dype lagene i huden under noen omstendigheter, virker det bare overfladisk.

Effekten av å bruke stoffet er ganske enkelt fantastisk, men jeg anbefaler ikke det hele tiden, det er ikke allmektig, men det kan gjøre mye skade. Best for sunn hud, hår og negler vil være riktig ernæring, spesialpleieprodukter, og noen ganger komplekse vitaminer og mineraler. Men ikke dødelige doser av et ganske farlig stoff.

Jeg bruker også AEVIT til å myke leppens hakkede hud, legge til håndcreme som en bløtmiddel, når hendene mine begynner å lide av å bruke en stor mengde kjemikalier til husholdningen, pleide å myke skorpene på helbredelsesårene etter hudtrauma, inkludert etter laserfjerning av mull og kirurgisk fjerning av nevus (skorper faller av lettere og raskt, etterlater et mykt arr). Å bruke en overdose eksternt er nesten umulig å få, men jeg får effektene jeg trenger.

For klarhet vedlegger jeg et bilde, hvor A- og E-vitaminmangel er tydelig observert, tørr og flakket hud, lepper sprekker.

Vitaminer Aevit

Hvis du er dårlig næret, er opptatt av strenge dietter, stadig nervøs og ofte forkjølet, fører dette til at kroppen arbeider slitent og uunngåelig fører til mangel på vitale stoffer, inkludert "skjønnhets- og ungdoms vitaminer" - A og E. Deres mangel er ledsaget av mange sykdommer, derfor, for å rette ubalansen er tildelt et effektivt stoff, best kjent som vitaminer Aevit.

Men hvorfor nøyaktig Aevit, hva er så spesielt med dette preparatet, fordi det bare er to vitaminer i det? Faktum er at Aevit har en kraftig immunostimulerende og antioksidant effekt, har en positiv effekt på blodsirkulasjonen, forbedrer tilstanden til hår og hud, bidrar til å opprettholde funksjonene i synets organer, og når det brukes riktig, har det gode helbredende egenskaper.

I dette tilfellet inneholder stoffet ikke, som de sier, ikke noe overflødig, noe som nesten eliminerer risikoen for allergiske reaksjoner og hypervitaminose for andre vitaminer, som vanligvis er inkludert i sammensetningen av de fleste vitamin-mineralkomplekser.

Likevel bør det forstås at Aevit bare er et hjelpemiddel i det komplekse systemet for omsorg for kroppen, og dette stoffet er ikke et middel til å erstatte en sunn livsstil.

Og nå la oss ta en nærmere titt på Aevits vitaminer...

Vitaminer Aevit: sammensetning, egenskaper og egenskaper av effekter på kroppen

Aevit er en gjennomsiktig gelatinebollkapsel med gulaktig farge, fylt med en oljeaktig løsning.

Effekten av stoffet Aevit er basert på en kombinasjon av vitamin A og E, som er en del av den. Deres egen bruk gir dårlige resultater, fordi mangel på E-vitamin ikke vil tillate den nødvendige mengden vitamin A å bli absorbert. Det er vitamin E som forhindrer oksidasjon av vitamin A i vev og tarm. I tillegg utfører hvert av disse stoffene sine livsviktige funksjoner for organismen.

Vitamin A (retinolpalmitat, selv om det i flere preparater ofte finnes i form av retinolacetat), bidrar til bevaring av immunitet og er en uunnværlig del av prosessen med å bekjempe ulike infeksjoner. Retinol er avgjørende for vedlikehold og restaurering av epiteliale vev som utgjør huden og slimhinnene. Det er derfor vitamin A er så populært i kosmetologi og er indisert ved behandling av psoriasis, akne og solbrenthet: det aktiverer regenereringsprosessen, stimulerer kollagenproduksjonen og forbedrer kvaliteten på de dannede vevene.

Et nært forhold til epitelceller gir også retinol gunstig innvirkning på lungens funksjon og å være et utmerket tilleggsverktøy ved behandling av visse gastrointestinale sykdommer (for eksempel sår).

Vitamin A er involvert i dannelsen av visuelle pigmenter og sørger for tilpasning av øyet under forholdene til forskjellige belysningsnivåer (fotoreception), som bidrar til bevaring og gjenopprettelse av syn.

Vekst og utvikling av skjelettsystemet hos barn, samt den korrekte fosterutviklingen av fosteret, er et annet stort område med aktiv aktivitet av vitamin A.

Vitamin E (tokoferolacetat) - En kraftig antioksidant som hindrer dannelsen av skadelige stoffer (frie radikaler) som påvirker kroppen negativt. Tocopherol spiller en viktig rolle for å opprettholde normal funksjon av perifere og sentrale nervesystemer, styrker veggene i blodårene og har anti-sklerotisk effekt.

Vitamin E forhindrer for tidlig aldring av kroppen, stimulerer immunsystemet, forbedrer vevregenerering, reduserer tretthet, bidrar til bevaring av reproduktiv funksjon, påvirker utviklingen og funksjonen av hormonelle og reproduktive systemer, samt inngår i kompleks behandling av visse kroniske sykdommer (f.eks. Diabetes).

Kombinasjonen av vitaminer A og E er ideell for behandling av mange patologier og forhold - begge stoffene utfyller hverandre og har en kompleks effekt på kroppen. Som et resultat er metabolismen normalisert, prosessen med enzymproduksjon stimuleres, vævsbestandighet mot oksygenmangel (hypoksi) økes, mobil respirasjon aktiveres, og den generelle helsen forbedrer seg.

Bruken av Aevita bidrar også til å takle effektene av stressende situasjoner og nervøs overbelastning.

Hvem skal ta Aevit vitaminer og når?

Til tross for de gunstige effektene på vitamin A og E, kan deres uavhengige og ukontrollerte bruk være en alvorlig feil i kampen for helse, siden det er umulig å bekrefte dette behovet i hjemmemiljøet uten å konsultere en spesialist og ytterligere undersøkelse av kroppen. For mottak av Aevita er det visse indikasjoner på grunnlag av hvilken den optimale søknadsplanen er bygget.

Ofte brukes høye doser av legemidlet til å behandle systemiske sykdommer som psoriasis, visse typer eksem og lupus erythematosus. Aevit er også foreskrevet for aterosklerose og vasokonstriksjon, forstyrrelser i cellulær ernæring og mikrocirkulasjon av vev, optisk nerveatrofi, xerophthalmia (tørrhet i hornhinnen og øyets konjunktiv) og andre oftalmologiske sykdommer.

Personer som lider av hypovitaminose A og E på grunn av feil diett, unormal gastrointestinal funksjon, mangel på enzymer og som følge av reduksjon i absorberbarheten av vitaminer i fordøyelsessystemet, viser også bruken av legemidlet Aevit. Det er svært viktig å huske om funksjonene i mottaket i visse patologier (diaré, levercirrhose) og etter abdominal operasjon - i disse tilfellene vil kun en spesialist kunne velge riktig dose.

I dag foreskriver legene ofte Aevit for cystisk fibrose i bukspyttkjertelen, samt pasienter som raskt mister vekt eller er på parenteral ernæring (motta næringsstoffer ved intravenøs administrering) for å fylle vitaminmangel i kroppen.

Akutte og kroniske smittsomme sykdommer med hyppige eksacerbasjoner tyder på en reduksjon av lokal immunitet, derfor er det i tillegg ofte i tillegg til hovedforløpet at Aevit er foreskrevet, siden vitamin A og E er ansvarlig for dannelsen og støtten av immunitet.

Alkohol, nikotinavhengighet og overdreven rusmisbruk - direkte indikasjoner på bruk av stoffet. Aevit er indisert for pasienter som opplever langvarige nevropsykiske påkjenninger, sitter på et strengt lavt kaloriinnhold med alvorlige kostholdsbegrensninger, og de som tar sterke stoffer.

Aevit fant også sin bruk i behandlingen av mastopati, en fibrocystisk brystsykdom, siden kombinasjonen av vitamin A og E har en positiv effekt på kvinnens hormoner og tilstanden til brystkjertlene, og regulerer forholdet mellom progesteron og østrogen i vevet.

Legemidlet er effektivt i kampen mot akne hos ungdom og voksne. Hjelpe å bekjempe hudfeil, det påvirker kroppen som en helhet. I moderne kosmetologi er den eksterne metoden for å bruke Aevita populær - i dette tilfellet er det praktisk talt ingen kontraindikasjoner, med unntak av individuell intoleranse mot komponentene, noe som er ganske sjelden.

Hvordan ta vitaminer Aevit: instruksjoner

Hyppigheten og løpet av å ta stoffet Aevit avhenger av kroppstilstanden og dens bestemte egenskaper, derfor er det nødvendig å koordinere doseringen og varigheten av dosen bare hos den behandlende legen.

Til sammenligning: Den gjennomsnittlige profylaktiske dosen av vitamin A og E er henholdsvis 3000-5000 IE og 10-30 mg. I kapsler av stoffet Aevit er det mye høyere og er kurativt: 100.000 IE av vitamin A og 100 mg vitamin E, så ukontrollert bruk kan forårsake overdose og kronisk forgiftning.
Hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, er Aevit nyttig og trygt for kroppen hvis følgende skjema observeres: 1-2 kapsler 2-3 ganger daglig eller 1 kapsel per dag. Varigheten av bruken i dette tilfellet er omtrent to uker eller 30-40 dager etterfulgt av en pause på 3-6 måneder. Videre kan ifølge vitnesbyrd tildeles et andre kurs.

Aevit gelatinekapsler tas oralt uten å tygge og drikke rikelig med vann. Legemidlet kan forbrukes uansett tidspunktet for et måltid. Med introduksjonen av Aevita intramuskulært nok 1 ml per dag som foreskrevet av lege.

For personer som lider av alkoholisme og nikotinavhengighet, er Aevit foreskrevet i standarddoser i 40 dager, men i særlig alvorlige tilfeller kan en mer privat mottakelse indikeres for intensiv påfylling av vitaminmangel og korrigering av kroppsforstyrrelser.

Ved kroniske og akutte smittsomme sykdommer, bør Aevit kun tas som en del av en kombinationsbehandling: det er et ekstra middel for å opprettholde immunitet og gjenopprette kroppens vitale krefter.

I tilfelle hypovitaminose A og E, så vel som sykdommer i galdevegen, lever og mage-tarmkanalen, kan den behandlende legen på riktig måte velge dosen med hensyn til kontraindikasjoner, dagens behandlingsforløp og pasientens organisme. Selvbehandling i dette tilfellet er farlig og kan føre til alvorlige helsekonsekvenser.

En overdose av vitamin A og E kan oppstå kvalme og oppkast, svimmelhet, døsighet, i alvorlige tilfeller, det er spenning og forvirring (et karakteristisk trekk ved A-hypervitaminose). Langvarig bruk av stoffet fører til allergiske reaksjoner og kronisk forgiftning, noe som kan føre til dysfunksjon av skjoldbruskkjertelen, indre blødninger, nyre- og leverfeil, tromboflebitt. Den minste mistanke om overdosering av Aevita er en alvorlig grunn til å stoppe bruken av stoffet og en grunn til å søke akutt medisinsk hjelp.

Kontraindikasjoner for å ta vitaminer Aevit

I motsetning til popular tro er Aevit ikke et forebyggende verktøy som kan tas fra tid til annen av en hvilken som helst ordning. Dette er et ekte stoff, som betyr at det har en rekke kontraindikasjoner. Noen sykdommer i kombinasjon med å ta vitamin A og E kan forårsake uopprettelig skade på kroppen.

Ved kronisk hjertesvikt er Aevit kontraindisert på grunn av høydose egenskaper av vitamin E for å forårsake trombose. Denne prosessen har svært ubehagelige konsekvenser i form av blokkering av blodkar og betennelse i veggene deres (tromboflebitt). Blodpropper kan i sin tur bli revet, uunngåelig fører til tromboembolisme av vitale kar.

Aevit er også kontraindisert i hypertyreoidisme - beruselse med skjoldbruskkjertelhormoner med forhøyet skjoldbruskfunksjon. Store doser vitamin E inneholdt i preparatet kan forårsake nedsatt metabolisme av skjoldbruskhormoner.

Kronisk glomerulonefritis (en smittsom nyresykdom) er en annen alvorlig kontraindikasjon. Nyresvikt kan forårsake alle de samme store doser vitamin E. I tillegg kan mulige allergiske reaksjoner, noen ganger oppstå når du bruker Aevita, være svært farlig for pasienter med nyrepatologi.

Cholecystitis, en svært vanlig sykdom blant kvinner, er også et "rødt lys" for å ta stoffet, og i dette tilfellet er vitamin A ikke så ufarlig. I høye doser bidrar det til fortykning av galle og dannelse av steiner i galdeveien. I tillegg er denne sykdommen giftig for leveren og kan føre til brudd på funksjonene.

Koronar hjertesykdom og hyppige angina angrep, samt hjerteinfarkt - indikasjoner på begrenset inntak av stoffet på grunn av dets evne til å forårsake vaskulær trombose. Pasienter med pyelonefrit og personer med blødningsforstyrrelser bør også være forsiktige for ikke å selvmiljøere og først rådføre seg med legen.

Under graviditet og amming, er Aevit kun brukt i ekstreme tilfeller og er strengt foreskrevet av en lege. Første trimester er kontraindikasjon: på dette tidspunktet er alle organer, systemer og vev av barnet lagt ut, og store doser av vitamin A og E kan forårsake uregelmessigheter i utviklingen.

Legemidlet er giftig i hypervitaminose A og E, selv om doseringen er observert, og er heller ikke egnet for behandling av barn under 14 år: de oppgitte dosene er for farlige for barnas kropp.

Vitaminer Aevit: For eller imot? Anmeldelser av vanlige mennesker

Aevit - en av de mest populære og effektive hittil, kombinert multivitaminpreparater av et bredt spekter av handling. Men, som alle andre medisiner, manifesterer Aevit i hvert enkelt tilfelle seg individuelt. Hvis dette stoffet er nytt for deg, ikke stress for å betingelsesløst stole på den subjektive oppfatningen. Det er nødvendig å studere så mye informasjon som mulig og, selvfølgelig, kontakte en spesialist.

Så, hva sier folk om vitamin Aevit?

"Ikke så lenge siden begynte jeg å bruke Aevit. Små pimples på armene, skuldrene, tørr hud - alt stoppet etter en uke med inntak, huden ble elastisk, huden ble forbedret. Så å bli kvitt hudproblemer, og fikk til slutt en utmerket følelse. Jeg aksepterer kurs i 40 dager to ganger i året og er veldig fornøyd med resultatet. "

"Jeg stod for alvorlige helseproblemer da jeg krasjet på jobb. Sommer, varme, jeg glemte ofte å spise, og etter en stund ble jeg veldig tynn. Situasjonen har nådd det punktet der neglene begynte å bryte, håret falt ned, det begynte ofte å bli syk. Da terapeuten utnevnte Aevit, trodde hun ikke på resultatet, men etter noen uker ble effekten merkbar: håret sluttet å klatre, neglene begynte å vokse bedre og ikke lenger eksfolieres, og til min overraskelse etterligner rynker! Resultatet er utmerket. "

"Jeg elsker solen veldig mye! Både naturlig og i solterrasse tar jeg derfor ofte solbad. Men etter prosedyrene begynte ingen lotion og krem ​​å gi det ønskede resultatet - huden ble tørr, begynte å skrelle av. Jeg skal ikke gi opp mine vaner, så jeg begynte å ta Aevit. Selv en kapsel om dagen hjelper meg å unngå hud peeling etter solbrenthet. Om vinteren hjelper Aevit med å bekjempe tørre lepper - du må pierce kapselen og bruke løsningen på leppens hud. Bare noen få prosedyrer er nok, og leppene er like gode som nye. "

"Jeg så mye tilbakemelding, både positiv og negativ. Jeg kan si en ting: Aevit er bra, men fortsatt et ekstra middel til generelle tiltak for kroppsstøtte, og det bør foreskrives av en lege, enten det er en kosmetolog, en terapeut eller en hudlege. For en god helse er kompleks omsorg viktig, og Aevit vil være i stand til å korrigere mange mangler, men han vil aldri løse problemene som har blitt startet i kroppen. "

"Billig, effektiv, men farlig betyr om det tas tankeløst. For første gang ble Aevit anbefalt til meg av en kosmetolog som et tilsetningsstoff for kremer og balsam. Effekten er utmerket hvis det brukes klokt, som når du påfører løsningen fra kapsel direkte til ansiktet etter en uke, fikk røde, skjellete flekker - ifølge en hudlege var det en overdose. Du bør alltid være forsiktig - disse er ikke vanlige vitaminer. "

Som det fremgår av vurderingene, er effekten av stoffet mangfoldig og avhenger av kroppens egenskaper, helse og mange andre faktorer, slik at meninger kan være motstridende.

Effektiviteten av vitaminer Aevit klinisk bevist, men hvis du ikke er sikker på behovet for dette legemidlet, vil det være riktig å konsultere en spesialist for detaljerte råd, og så tar et positivt resultat ikke lang tid å vente.

Flere Artikler Om Typer Acne