Jeg leste et innlegg om Dermatikk, bestemte meg for å spørre om hva som resulterte etter hudormer og metrogylgel (jeg ble foreskrevet av dermatologen som en antibakteriell beroligende)?
ellers pakker jeg disse to kremer, og utløpsdatoen er ved å utløpe, du må bestemme om du skal bruke den eller ikke!

om huden din: i tenårene alt du kan ha prøvd. Helbredet huden generelt;
Nå Kozha sensitiv, tørr og utsatt for utslett, hvis Gud forby, ikke sjokolade og vaske eller synger godt, og viktigst hele personen i rødt arr på koagulasjon og kviser selv..

Besvart: 18

Jeg vil fortelle deg om min erfaring med å bruke Skinoren, men beskrivelsen din har helt forskjellige problemer og hud.

I den forstand at han ikke er i det hele tatt fra shramikov, liker

Det er bare fornuftig å bruke Skinoren i lang tid (> 4 uker), det er ingen kortsiktig effekt. Jeg har personlig porer som har krympet etter det, kviser stoppet å dukke opp, generelt har utgivelsen av alt fra huden normalisert. Men huden var opprinnelig blandet, det er, noen steder fet. Forresten, forresten, skiller huden seg av det, men legen anbefalte å smøre den med en helende krem ​​og på en eller annen måte ble den lett overført.
La meg påminn deg igjen, hvis du bruker det for kort tid eller uregelmessig, er effekten null. Nå prøver jeg å begynne å bruke det igjen, og det er ingen forbedringer. Effekten av ett og et halvt måneders kurs var nok i nesten et år.

Skinoren gel eller krem?

Krem, selv om jeg ikke tror at 15% eller 20% av det aktive stoffet er så stor forskjell

og så begynte alt på nytt igjen?

hudoren er veldig effektiv, liker jeg

et ne sushit koju?

Skinoren - mens huden også er tørr og følsom, så ee utsatt for utslett

Fortell meg hva som hjalp og hvis YOYO hadde effekten, slik som huden etter hudoren etter en tid var enda verre

Jeg bruker det inkonsekvent - et sted på en dag, noen ganger i uken la jeg huden min komme unna den. Resultatet er verre enda. Dessuten bruker jeg skinoren gel, det er mindre konsentrasjon enn i Minut krem ​​i 5 - min krem ​​på toppen av Skinoren.

Jeg brukte skinoren fra kviser, i prinsippet hjelper det, men det er ingen permanent effekt% ((og så å bruke det regelmessig - dette er ikke så enestående effekt).

Jeg er allerede 25, og jeg er fortsatt i krig med kviser og akne. Jeg kan dele opplevelsen om Metrogil gel (ganske billig, middelmådig kvalitet, min første kosmetolog også foreskrev det): Effekten er merkbar etter første bruk, men ikke så mye at du kan gjøre det andre, tredje gang - ikke bedre, ikke verre. Jeg likte ikke effekten av filmen på ansiktet om morgenen (hvis jeg smurte den på kvelden før), vasker du den av i lang tid. Spør din kosmetolog om Baziron. Effekten er veldig bra, pimples og rødhet fjernes umiddelbart. Jeg søkte det på hele ansiktet (unntatt øyet), fordi Jeg har dem overalt (kinnben, panne, nese, etc.) og smør hverandre separat, og etter denne applikasjonen - huden på hele ansiktet er glatt, uten uregelmessigheter og veldig myk, myk. Men jeg la merke til at alle slike kremer, geler og salver tørker huden veldig godt, slik at de ikke ville skrive om fuktighetsgivende. Baziron så jeg brukte en gang annenhver dag, og ikke to ganger om dagen, etter behov. Alterner med fuktighetskrem og bruk termisk vann. Ja, jeg glemte nesten: Etter å ha brukt Baziron, kan det være en svak brennende følelse, huden vil bli rosa og du vil føle deg varm, men dette er ikke forferdelig og i løpet av 30 minutter vil passere. Men det var bare meg, de to vennene hadde ingenting slik. (RS. Hvis du finner dette interessant, er huden min dehydrert, følsom, kombinert.)

Prøv å bringe skjerfene dine og rødhet til en badagoy - et utmerket folkemåte! Det har en lokal irritasjonsvirkning, forårsaker blodstrøm til huden, har absorberbare egenskaper. Jeg bringer henne på effekten av min akne på ryggen og skuldrene.

Skinoren gel for akne

Mange har problemhud, i forbindelse med det de ser etter et middel for å effektivt bli kvitt akne. De mest effektive stoffekspertene tror Skinoren gel, som anbefales til bruk for mennesker i alle aldre. Han har praktisk talt ingen kontraindikasjoner, noe som tillater bruk av denne gelen, selv under graviditet og amming. Den eneste ulempen med Skinoren er at den ikke er for rask handling.

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen, som er en del av gelen, er azelainsyre i mengden av ett gram. Denne syren har en anti-inflammatorisk og antimikrobiell effekt. I tillegg er en rekke andre effektive ingredienser en del av denne aknehjelpen.

 • Syv prosent lerititsin, som har antiinflammatorisk effekt.
 • 5% propylenglykol.
 • Renset vann.
 • Natriumhydroksyd.
 • Triglyserider, som øker penetrasjonen av komponenter i huden.

søknad

Bruk av Skinoren er nødvendig når det gjelder en rekke hudproblemer, da dette verktøyet har et stort antall nyttige egenskaper.

 • På grunn av den antibakterielle effekten, hemmer veksten av ulike patogene organismer.
 • På grunn av dets keratolytiske egenskaper fjerner gelen eksisterende komedoner og forhindrer dannelsen av nye.
 • Anti-inflammatorisk effekt bidrar til inhibering av fettsyreproduksjon, noe som bidrar til hudirritasjon.
 • Langvarig behandling er mulig på grunn av at stoffet ikke er vanedannende.

Du bør begynne å bruke stoffet, hvis det er en av de mulige indikasjonene.

 • Tilstedeværelsen av akne, som dukket opp på grunn av hormonell utvikling.
 • Rensing av huden for å forhindre forekomst av purulent utslett forårsaket av infeksjon av bakterier.
 • Pigment flekker som skjedde under hormonal justering.
 • Skinoren gel bidrar til å kurere svarte flekker og akne.

På grunn av sin effektive sammensetning eliminerer denne gelen ikke bare akne, men bidrar også til å forhindre utvikling av nye utslett. Bruk av stoffet lar deg fjerne hyperpigmentering og betennelse.

Riktig bruk av gel Skinoren er ekstremt lett. Det er nødvendig å rengjøre overflaten av huden i ansiktet grundig, og tørk med en vanlig serviett. Deretter klemmes en liten del av gelen ut, og alle problemområder i ansiktet smøres, og huden må forsiktig masseres. Denne prosedyren bør utføres to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er bare tre måneder.

I noen tilfeller kan det oppstå forverring av hudens generelle tilstand eller en forverring av hudsykdommen, noe som resulterer i irritasjon og peeling. For å eliminere disse ubehagelige symptomene, er det nødvendig å redusere antall prosedyrer til en per dag. Effekten av bruken av gelen skjer bare etter en måned. Det er imidlertid nødvendig å stoppe behandlingsforløpet etter hele kurset.

Skinoren. Krem eller gel?

Hovedforskjellen mellom krem ​​og gel er innholdet av azealsyre. I kremet når konsentrasjonen 20 prosent, mens gelen inneholder bare femten prosent syre. Denne forskjellen skyldes at gelens evne til å trenge raskere inn i huden, noe som betyr at den aktive komponenten må være litt mindre enn ved påføring av kremet. Gelen har en polymerstruktur bestående av fett med tre prosent, og vann i sammensetningen inneholder sytti prosent. Kremet har også konsistensen av en oljeemulsjon, for femten prosent som består av fett, og vann inneholder omtrent femti prosent.

Bruk av gel er anbefalt for personer som har hud som er utsatt for fett, mens kremen passer best for eiere av tørre og sensitive hudflater. Den største fordelen med gelen er dens evne til å avkjøle og eliminere fettete på ansiktet. Det absorberes raskt og er utmerket som et medisinsk grunnlag for sminke.

Narkotikaanaloger

For tiden har alle apotek et stort antall medisiner som avlaster akne, som hver kan brukes som analog til Skinoren. I tillegg er det en rekke produkter som inneholder azelainsyre.

Hvis det ikke er mulig å bruke Skinoren, kan du kjøpe noen av disse verktøyene, som fungerer som en komplett analog av gelen.

Akne Gel: Søknad

Ved behandling av problemhud spilles en viktig rolle ved rettidig rensing av huden. En god akne gel hjelper deg forsiktig med ansiktet ditt. Det er best å velge gel for daglig hudpleie i henhold til hudtype og alvorlighetsgrad av utslett.

Til dags dato er det et stort utvalg av kosmetiske produkter for hudpleie. Gels for vasking av problem hud utsatt for utslett er spesielt vanlig.

For ungdomsår, egnet skrubbe geler. De inkluderer slipemidler som hjelper til med å fjerne svarte flekker, eliminerer hudens oljelyst, rengjør porene og fjern død hud.

Akne gel inneholder salisylsyre, essensiell olje, sink, triclosan og andre komponenter. Gels, som inkluderer alkohol, kan tørke huden, så det er ikke egnet for personer med sensitiv hud. Gelen som inneholder essensielle oljer er egnet for personer i mer moden alder.

Effekten av gelen på huden:

 1. rengjøring;
 2. anti-inflammatorisk;
 3. antibakterielle;
 4. healing;
 5. podsushivayuschee.

Indikasjoner for bruk av gel:

- Svarte prikker eller komedoner;

Metode for bruk:

 1. Vask ansiktet med vann. Påfør en liten mengde akne gel til våt hud og spre det jevnt over overflaten. Pre gel må skumme.
 2. Lag sirkulære, massasjebevegelser, gnid det forsiktig inn i huden. Deretter vaskes gelen med vann ved romtemperatur.

Metrogil gel

Metrogil akne gel er effektiv for noen typer utslett på huden, inkludert akne. Når den påføres huden, danner gelen en beskyttende film som skaper en barriere mot bakterier og bakterier. Det tørker ikke huden, som noen andre akne rettsmidler. Den aktive ingrediensen metronidazol bidrar til å gi en antiparasitisk effekt, ødelegger infeksjonen og renser huden porene fra bakterier.

Ingredienser: metronidazol, destillert vann, propylenglykol, natriumedetat, natriumhydroksyd og andre komponenter.

Metrogil gel blir solgt på apotek og har en rørform.

indikasjoner:

En av funksjonene ved bruk av dette legemidlet er at gelen ikke kan påføres huden før du går ut i solfylt vær. Det bør heller ikke forveksles med et kjent verktøy i tannpleie - Metrogil-dent. Handlingen og sammensetningen av hver av dem er helt forskjellige.

Hvis Metrogil gel for akne ikke ble funnet på apoteket, kan du kjøpe en analog av det, for eksempel Rosamet eller Rozex.

Kontra:

For å oppnå maksimal effekt er gelen best inkludert i det generelle løpet av behandlingen av lesjoner, siden den uavhengige applikasjonen kanskje ikke gir det ønskede resultatet. Du kan kombinere Metrogil gel med en mos og hudrengjøring.

Skinoren

Skinoren gel brukes til å behandle akne, akne og akne. Den har en antiinflammatorisk effekt, fjerner det cornified laget av epidermis, fjerner fettete plugger, strammer og renser porene.

Sammensetningen av Skinoren inneholder følgende komponenter: natriumhydroksyd, benzoesyre, triglyserider, renset vann og andre.

For å oppnå maksimal effekt blir Skinoren acne gel påført huden to ganger om dagen. Behandlingen utføres i kombinasjon med andre midler mot utslett.

Garnier

Tilgjengelig i akne ruller. Det har en avkjølende effekt på huden, samtidig tørker og renser huden, normaliserer arbeidet med talgkjertlene. Gelen inneholder alkohol og salisylsyre, slik at den vellykket brukes til å behandle akne, akne, svarte flekker, fet hud.

Baziron

Gel Baziron fra akne inneholder benzoylperoksid i sammensetningen, noe som bidrar til å undertrykke overdreven sebumproduksjon, forbedrer oksygeninnholdet, renser huden av bakterier og helbreder sår igjen etter utbrudd. Baziron brukes vellykket ikke bare for akne, men også for mange andre hudsykdommer.

Gel mot akne bør brukes på tørr hud, pre-cleaned av kosmetikk. Den viktigste effekten av gelen vil bli merkbar en måned etter starten av behandlingen.

Kuriozin

For akne av varierende alvorlighetsgrad, benyttes kuriosin gel. Den består av hyaluronsyre og sink. På grunn av denne gelen Curiosin har en helbredende effekt på huden. Det bidrar til å kvitte seg med effekten av lesjoner i form av arr og sår på huden, stimulerer celleregenerering, bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i lesjonene.

Av fordelene med dette stoffet er at gel Curiosin ikke forårsaker en allergisk reaksjon, og er svært rimelig.

Ved behandling av lesjoner bør det huskes at bare riktig tilnærming til problemet og omfattende behandling er nøkkelen til effektiviteten av bruken av noen kosmetikk for akne, inkludert geler.

Skinoren

På samme måte som stoffet Baziron, som ble beskrevet i en tidligere artikkel, er Skinoren et middel beregnet for behandling av akne, både de vanligste og de som er forbundet med overgangsalder, samt med økt hudpigmentering dekke. Å ta stoffet bidrar til å normalisere en slik prosess som keratinisering som forekommer i veggene til sebaceous kjertler, og lar deg også redusere konsentrasjonen av frie fettsyrer som finnes i lipider.

Skinoren har et bestemt sett med antimikrobielle egenskaper, som er rettet mot behandling av sykdommer som Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis. Azelainsyre, avhengig av en eller annen dosering av legemidlet, kan redusere veksthastigheten og levedyktigheten av melanocytter. Azelainsyre, som også er en del av Skinoren-medisinen, absorberes ikke i systemisk sirkulasjon etter påføring på huden. Så, etter påføring av 5 gram gel eller Skinoren krem, absorberes kun 3,5 prosent. En viss del av den absorberte syre blir ytterligere utskilt fra kroppen gjennom nyrene, og den andre delen utskilles i form av dikarboksylsyrer C7 og C5, som dannes nettopp fra denne syre, i prosessen med såkalt beta-oksydasjon.

Skinorens bruk er indikert for akne, i tillegg til hud hyperpigmentering - det er spesielt chloasma, melasma (et preparat i form av en krem ​​anbefales), og også rosacea (et preparat i form av en gel anbefales).
Beregning av doseringen, på samme måte som behandlingsvarigheten, utføres og utelukkende utelukkende på individuell basis. Aldri restriksjoner stoffet har ikke.

Før du bruker Skinoren, anbefales det å behandle dette området av huden med vann, eller alternativt med mildt rengjøringsmiddel, så huden må tørkes grundig.

Gel eller krem ​​- avhengig av anbefalt doseringsform, skal påføres et bestemt hudområde med et tynt og jevnt lag, to ganger om dagen, helst om morgenen og kvelden, i prosessen, forsiktig gni den inn i huden. Legemidlet anbefales å bruke i tilstrekkelige mengder, men det er viktig å ikke overdrive det. For eksempel ville et lag på ca 2,5 centimeter være nok for overflaten av hele ansiktet. Varigheten av behandlingsforløpet med legemidlet kan avhenge av det kliniske bildet av sykdomsforløpet. I prosessen med å behandle akne blir merkbare forbedringer, i de fleste tilfeller, kun registrert noen få uker senere. For maksimale resultater anbefales det å strekke opp til flere måneder ved å ta stoffet.

Med en sykdom som melasma, er Skinoren krem ​​foreskrevet ganske ofte av leger. Behandlingsforløpet er minst tre måneder, og for å konsolidere de oppnådde resultatene anbefales det å bruke stoffet regelmessig. Det må huskes at under behandling av melasma er det fornuftig å bruke et bredt utvalg av forskjellige beskyttende kremer som kan være nyttige for å forhindre forverring av sykdommen, som i sin tur kan være forårsaket av eksponering for ultrafiolette stråler, eller ved re-pigmentering i lettere områder av huden.

Skinoren Anmeldelser

Anmeldelser av Skinoren, for det meste, er positive, og de merker at stoffet faktisk har en uttalt og merkbar effekt i prosessen med å behandle akne. Imidlertid inspirerer noen vurderinger noen tvil om effektiviteten av stoffet i behandlingen av slike sykdommer som rosacea. Anmeldelser noterer seg også en viss grad av utseende av de første merkbare resultatene, men inspiser ikke mye selvtillit om deres holdbarhet. Her er noen av dem:

Anya, 17 år gammel:

 • "Som det virket for meg, er kremet effektivt. Jeg har brukt det i to uker nå, effekten er merkbar nå, det er mindre akne og akne, den irriterende fettete glansen har forsvunnet."

Vasily, 18 år gammel:

 • "I de første ukene var det ingen spesielle resultater. Bare ved begynnelsen av femte var det en merkbar forbedring. Legen fjerner stor akne godt, men et lite utslett, det vil si rosacea, fjerner ikke. Men likevel. Jeg anbefaler stoffet til alle som har Det er ikke rødt utslett fra mange små kviser, men det er bare enkelte små kviser. Du må bruke ganske mye krem ​​på dem, og etter to timer vaske av, gjenta hver dag. "

Andrei, 17 år gammel:

 • "Verktøyet er vakkert. Jeg brukte forskjellige verktøy før, men effekten var bare ekstern, faktisk overfladisk. Og Skinoren handlet etter noen timer, selv om jeg brukte svært lite på det. Jeg brukte det flere ganger om dagen, og la det på de mest problematiske områdene. Jeg er veldig fornøyd, men så langt kan jeg ikke si noe om tidspunktet for opprettholdelsen av resultatene. "

Gel mot akne BELMEDPREPARATES Metronidazole-gel - review

20 ganger billigere Skinoren.

Ja, ja. det er nesten for ingenting, tenk deg og det er det egentlig. Dette er et veldig billig, men svært effektivt middel for hudproblemer. I Hviterussland koster det fra $ 0,6 til $ 1.

Metronidazol-gel antiprotozoal og antimikrobielt legemiddel. Gelen selv har ingen farge eller lukt, noe som er veldig praktisk. Det kan brukes under kosmetikk. Pimples tørker veldig bra, bokstavelig talt over natten passerer de, selvfølgelig, det vil ikke takle store og dype kviser så fort, men det vil redusere dem sikkert. Det regenererer huden godt og på grunn av dette bidrar til å bli kvitt post-akne.

Metronidazol er et funn for meg, fordi er et effektivt verktøy, og prisen er fantastisk. Generelt er dette verktøyet alltid i min nærvær.

Tips: prøv det er verdt for alle som sliter med problemhud, men uten fanatisme, husk, dette er fortsatt et antibiotikum.

Antibiotika for akne. Skinoren, Zinerit, Baziron AU, Klenzit C, Diferin, Baneotsin

Nå hver sekund tenåring med akne minst en gang og smurt på anti-akne antibiotika på akne, uten å vite det. Reklame for akneprodukter som skinoren, zenerit, basiron AC, curiosin, Clensite C, differener og mange andre har til og med blitt kjedelig. Kosmetologer og kjærester anbefaler også dem. La oss se om det finnes antibiotika for akne i disse produktene, og i så fall hva de er farlige om. På grunn av hva er disse stoffene og om de skal brukes til akne.

Hva er skadelige antibiotika for akne?

Aktuelle antibiotika bryter mot lokal hudimmunitet og hudbeskyttelse. Antibiotika har ingen effekt på utviklingen av akne. Ved avskaffelse av midler med antibiotika kan det oppstå en forverring av akneproblemet. Men dette er ikke det verste. Menneskekroppen gir immunitet mot antibiotika (eller en hel klasse antibiotika, og det er bare 4 typer av dem), og huden og hele menneskekroppen blir ufølsomme (resistente) mot et slikt antibiotikum. Produserer det ganske raskt. Spesielt hvis minst en liten pause i løpet av søknaden. Nok til nemazat et par dager. Og enda mer så hvis selvhelbredende akne. Det slutter bare å handle. Men tenk at det oppsto en situasjon da du virkelig trengte et antibiotika for å redde livet, for en operasjon, etc. Og før det, på råd fra en kjæreste eller en blogger, smurt du huden med dette, så uten å tenke på produktets sammensetning. Og kroppen har blitt resistent mot alle typer antibiotika. Det kan bare være livstruende. Men tross alt går nesten hver person gjennom ulike alvorlige inflammatoriske sykdommer eller operasjoner i livet. Forresten, akne kan aldri bli kurert ved å bruke en krem ​​med et antibiotika etter det andre. Og for å bli resistent mot alle antibiotika, bakteriestammen og sykdomsformen, som praktisk talt bare er antibiotika og immunoglobulin, og kan herdes. Tenk på mulige konsekvenser...

Her er hva kosmetologer sier om akne selvmedikamenter: «Selv blir behandlet i årevis på råd fra kjærester, annonser og artikler i magasiner og Internett ved hjelp av ulike uegnet midler, Oriflama, Mary Kayami, klinikker, klinikker, velg verktøy som vasker huden for å klø, gni ansiktet med alkoholholdige tinkturer og tonic Ved å forvandle den til en evig inflammet skumt ørken, blir dårlig hud revet av badyagami og harde scrubs, smurt med hormonelle midler, og de foreskriver salver med antibiotika selv. Og så dekke hele denne skjønnheten med tonn correction, toner og pulver. Som et resultat av slik selvbehandling ble huden med enda større problemer, med en mengde komedoner, inflammerte porer, post-akne, arr, ødelagt av lipidbarrieren i huden, antibiotikaresistens, og det var også aureus.

Siden barndommen husker jeg rådene til kjærester til kviser med tetracyklin salve. Men dette er et ekte antibiotika. Såpe med triclosan? Dræper alle bakterier i henhold til annonsering. Også et kraftig antibiotikum! Erytromycin, clindamycin, kloramfenikol, syntomycin, etc. er også antibiotika. Dalatsin T inneholder to antibiotika samtidig. Så kjent og utbredt og annonsert Ziner inneholder også et antibiotikum for akne (erytromycin). Forresten er 80% av akne-forårsakende bakterier allerede resistente mot erytromycin inneholdt i zeneritt, så i 80% av tilfellene er det bare ubrukelig. Og i nesten 100% av tilfellene er tetracyklin ubrukelig. Sintamycin salve og metrogyl / metronidazol / roex - narkotika som er best, prøv aldri selv. Leder til overfølsomhet og faktisk dreper normal hud.

Og pulver og salve baneocin med et antibiotika? Det brukes til alvorlige hudlidelser, men på Internett er det videoer av flere jenter "skjønnhetsbloggere" som bruker antibiotikapulver som et pulver! Vel, slik at huden skinner mindre. Og dette er deres "must-have", uten som de ganske enkelt ikke går utenfor! Men på deres råd tømte hundrevis av tusen jenter deretter apotekstellerne og feide alle banecocinene i sine kosmetiske poser uten å lese komposisjonen og indikasjonene og sammensetningen.
Vi vil gjenskape det kjente ordtaket: "Du må være ansvarlig for hva du sier og gi råd til folk." Men du, kjære lesere av nettstedet NaturaTeka.ru, vær forsiktig. Du trenger ikke å tro på alt som står skrevet på Internett, på kvinners portaler og i skjønnhetsblogger. Og også du bør ikke tro alt kosmetiske selskaper sier til deg. Ikke en eneste kosmetolog bør tro! Tross alt, foreskriver mange mennesker antibiotika til ALLE med fet hud, og med tanke 1 og 2 er akne mye bedre og sikrere uten antibiotika, de er ikke nødvendig i det hele tatt i første fase. Og enda mer er det ikke nødvendig å engasjere seg i selvbehandling med slike stoffer, spesielt antibiotika for akne.

Effekter av antibiotika på akne på hud og kropp:

 • Effekten kan være kortvarig, kan være forverring etter kansellering.
 • Den lokale immuniteten til huden og dens beskyttende funksjoner er svekket.
 • Kan være vanedannende og motstandsdyktig mot mikroorganismer, hud og hele kroppen til en bestemt type antibiotika
 • Ikke behandle akne, akne

Skinoren, Zinerit, Baziron AU, Curiosin, Klenzit C, Differin For Acne

La oss gå tilbake til våre antibiotika. I tillegg til zerinitt er slike kremer og salver for akne og fet hud også populære i Russland:

 • Skinoren. Gel eller krem ​​inneholder azelainsyre. Dette er et bakteriedrepende middel, for dyrt for dets egenskaper. Tørker og irriterer huden og kan forårsake alvorlig peeling.
 • Baziron AS. Undertrykker veksten av bakterier og dannelse av sebum, peeling. Tørker huden, forårsaker irritasjon, aktivt peeling. Inneholder benzoylperoksid, er i det vesentlige et velkjent hydrogenperoksid i form av en gel. Og det koster 500 + rubler. For hva? Analog - Ultra Color
 • Kuriozin. Gelen er en sinkhyaluronat. dvs. hyaluronsyre i kombinasjon med sink. Brukes for akneflekker, ikke aknebehandling. Kan stramme og tørre huden
 • Klenzit C. Inneholder antibiotika (clindamycin) og retinoid (syntetisk analog av vitamin A). Ifølge kosmetologer er det en effektiv behandling for akne, ifølge indikasjoner.
 • Differin, Derivat gel. Både det og det inneholder adapalen, en syntetisk retinoid. Antibiotika inneholder ikke
 • Klenzit. Analog differensial
 • Retinoisk salve. Inneholder retinsyre
 • Fucidinum. Kremet inneholder fusidinsyre. Dette er et bakteriedrepende middel. Penetrerer dypt inn i huden
 • Izotreksin. Gelen inneholder isotretinoin og er ikke det beste antibiotikumet (erytromycin, som vi skrev om ovenfor). Det er bedre å bruke isotretinoin separat som et enkelt middel.
 • Dalatsin. Inneholder antibiotika (clindamycin)
 • Zener. Inneholder antibiotika (erytromycin). I 80% av tilfellene er det ubrukelig. Eller gir en kortsiktig effekt.
 • Bactroban. Inneholder antibiotika (mupirocin). Forårsaker brenning og kløe
 • Roaccutane. Et svært farlig stoff, foreskrives bare av en lege med den mest alvorlige formen av anke, når hele ansiktet er dekket av purulente betennelser. Den har mange bivirkninger. Om ham vil være en egen artikkel
 • Retasol. Inneholder retinoid. Tilgjengelig i form av alkohol lotion

Dette er alle stoffer med blandet virkning, de kan ikke direkte tilskrives antibiotika, noen av dem, som du ser, inneholder antibiotika, noen gjør det ikke. Forresten inneholder nesten alle disse produktene farlige parabener og propylenglykol.
I alle fall er de alle terapeutiske stoffer, ikke kosmetikk. Og må foreskrives av en lege! Og det bare hvis det er klare indikasjoner på dette. Til tross for dette, sannsynligvis 95% av jentene smør alt på huden uten resept av en hudlege, og selv uten ekte behov, og selv om det ikke er noen akne i det hele tatt, bare for forebygging...
Vi nevnte retinoider flere ganger. Om retinoider og retinol (vitamin A), deres effekt på huden, så vel som en av de mest kraftfulle og forferdelige stoffene - Roaccutane, snakker vi i en egen artikkel.

Konklusjoner om bruk av antibiotika og slike salver for akne som hudorer, zenerit, basiron AC, curiosin, Clenzit C, differen og andre.

 • Ikke bruk selvmedisiner, bruk ikke antibiotika eller hormoner og ingen salve eller kremer for akne (hudorene, zinerit, basiron AS, curiosin, Clenzit C, differenerin, etc.) uten å ordinere en hudlege. Alle disse verktøyene har visse indikasjoner, samt en rekke bivirkninger. Hvis det er mulig, er det bedre å ikke bruke dem i det hele tatt.
 • Hvis du har blitt foreskrevet et middel for akne, ikke vær lat og les dens sammensetning, indikasjoner, kontraindikasjoner, vurderinger.
 • Les vår artikkel om hva du skal gjøre hvis en pimple hoppet opp
 • Uten et stort behov, uten utnevnelse av en kompetent dermatolog, kan antibiotika og kremer med antibiotika ikke brukes. Hvis du er foreskrevet antibiotika når du har mindre enn 40 akne i ansiktet ditt (stadium 1-2 akne) eller du bare har fet hud, ta kontakt med en annen hudlege også.
 • For å forhindre betennelse og eliminere dem, må du ordentlig ta vare på huden din. Med trinn 1 og 2 av akne (opptil 40 akne i ansiktet) er det i de fleste tilfeller nok å løse problemet helt.
 • Hvis du har mer enn 40 akne i ansiktet (tredje etappe akne), sørg for å konsultere en hudlege
 • Hvis du allerede har brukt produkter med hormoner, antibiotika eller kremer for akne, zineritt, Clenzitis C, Diferin, Roaccutane, etc., så konsulter en hudlege.
 • Det er bedre å snu ikke til en kosmetolog, men til en hudlege.
 • Anti-akne antibiotika er ikke kosmetikk, men medisiner!

Fortell oss i kommentarene hvis du noen gang har brukt antibiotika og salver for akne og på hvis råd eller resept. Skriv, ble hudklinikken, zinerit, basiron AU, curiosin, Clenzit C, differentialin, Roaccutane og andre salver foreskrevet for deg?

Hva er bedre metrogil eller hudoren

I denne delen er de generelle reglene for forumet Ugrey. NO.
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Beskrivelser og vurderinger av de viktigste eksterne midler for behandling av akne er også i apoteksseksjonen. Detaljert omtaler kan overlates der.

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1134
Registrering: 3. februar 09
Fra: Karelen
Bruker-ID: 35424
Omdømme: 38

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 347
Registrering: 13. juli 09
Fra: Izhevsk
Bruker ID: 55033
Omdømme: 5

Gruppe: Deltakere
Innlegg: 84
Registrering: 25. juni 09
Fra: Finland
Bruker-ID: 53185
Omdømme: ennå ikke

Her, jeg foreskrev det samme også, trichopolum inni og i form av sink-trichopolol salve + metrogil, bare begynt å bruke, jeg vet ikke hvor effektiv

Gruppe: Veteraner
Innlegg: 347
Registrering: 13. juli 09
Fra: Izhevsk
Bruker ID: 55033
Omdømme: 5

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1134
Registrering: 3. februar 09
Fra: Karelen
Bruker-ID: 35424
Omdømme: 38

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 21
Registrering: 10. januar 09
Bruker-ID: 32230
Omdømme: ennå ikke

Folk, vær så snill å fortelle meg hvor bra det er å kombinere Metrogil gel og Skinoren gel? Kanskje i 10 minutter etter at Metrogil bruker Skinoren? Eller er det bedre om morgenen og en om kvelden? Jeg la merke til at 10 minutter etter Metrogil, er den applicerte Skinoren mye sterkere, huden er svært kløende og kløende. Fungerer Clean Skinoren gel så dårlig? Men slår denne metoden ikke alle fordelaktige egenskapene til Metrogil gel under et Skinoren-lag?

PS Jeg har et godt resultat både fra det og fra en annen, derfor vil jeg kombinere dem og bruke dem i et par måneder.

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1134
Registrering: 3. februar 09
Fra: Karelen
Bruker-ID: 35424
Omdømme: 38

Folk, vær så snill å fortelle meg hvor bra det er å kombinere Metrogil gel og Skinoren gel? Kanskje i 10 minutter etter at Metrogil bruker Skinoren? Eller er det bedre om morgenen og en om kvelden? Jeg la merke til at 10 minutter etter Metrogil, er den applicerte Skinoren mye sterkere, huden er svært kløende og kløende. Fungerer Clean Skinoren gel så dårlig? Men slår denne metoden ikke alle fordelaktige egenskapene til Metrogil gel under et Skinoren-lag?

PS Jeg har et godt resultat både fra det og fra en annen, derfor vil jeg kombinere dem og bruke dem i et par måneder.

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 21
Registrering: 10. januar 09
Bruker-ID: 32230
Omdømme: ennå ikke

Takk. Jeg ville bare ha denne måten å ikke bruke dem begge en gang om dagen, men 2, slik at huden er vakrere. (IMG: style_emoticons / default / rolleyes.gif) Tror du at en gang ikke er nok?

PS I Hviterussland har Skinoren gel bare nylig opptrådt, kan du forestille deg, har ikke blitt sertifisert før, sjekket alt. Jeg er frisk, så hudkrem Skinoren, og gelen har ventet og er glad. Og Metrogil gel hjelper alltid, når ingenting hjelper, har jeg det. Blin, sov bort ved et bryllup på fjærputer, så ble et mareritt med ansiktet, jeg tror jeg plukket opp en slags reptil. Jeg tok antibiotika, jeg fyller på bifidobakteriene i sin helhet (IMG: style_emoticons / default / biggrin.gif), kostholdet blir bedre.

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 1134
Registrering: 3. februar 09
Fra: Karelen
Bruker-ID: 35424
Omdømme: 38

Nei, ikke nok. Du vil bruke to stoffer om dagen, i prinsippet er dette nok. Jeg tror ikke at resultatet avhenger stort sett av antall ganger om dagen.

Innlegget har blitt redigertIrishKa - 8 okt 2009, 08:20

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 21
Registrering: 10. januar 09
Bruker-ID: 32230
Omdømme: ennå ikke


Gruppe: Besøkende
Innlegg: 1
Registrering: 16. oktober 09
Bruker-ID: 64696
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 543
Registrering: 19. august 09
Fra: Krasnoyarsk
Bruker ID: 58621
Omdømme: 3

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 617
Registrering: 8. oktober 09
Fra: Barnaul
Bruker-ID: 63961
Omdømme: 25

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 10
Registrering: 23. oktober 09
Bruker-ID: 65355
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 19
Registrering: 6. november 09
Fra: Russland
Bruker-ID: 66763
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 53
Registrering: 14. februar 09
Fra: Mendeleevo
Bruker-ID: 37043
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 38
Registrering: 4. november 07
Bruker-ID: 10459
Omdømme: 3

Jeg kjøpte metrogil ca 1,5 måneder siden, noen ganger likte de det, de syntes å like det, og noe stoppet. Her tror jeg nok en gang jeg vil prøve Bazik + Diff i et kompleks med en god vask Aven + tonic Aven, + tonal Vishy, ​​men de (B og D) hjelper meg ikke i det hele tatt. Jeg forstår at effekten ikke bør være umiddelbart, men tross alt, betennelsene som flyter på en eller annen måte må fjernes, er basiron som en død poultice for meg. Differensialet er lik.
Nå smeder jeg for natten med metrogylum, rødmen minker, kviserene tørker opp og minker i størrelse, de unpeeled kviser er også mye bedre. Jeg vet ikke hva som vil skje neste, men det er mye mer behagelig å gå med ikke-betent akne nå enn å vente på effekten fra Baziron.

Eller kanskje jeg fortsatt metrogil med noe å kombinere? Det er bare hva? Og forresten, et slikt spørsmål, er det nå nødvendig (med betent hud) å bruke kremer med AHA-syrer? Eller er det bare peeling for post-acne? Jeg har ikke hatt så lenge siden, slik at ikke en eneste pimple hopper ut, alt i en svak forverring passerer, selv om UB mellom lyset og gjennomsnittsgraden (hvis jeg ikke hadde klødd det ut ville ha vært sikkert lys)

Dermatotropiske stoffer INTENDIS Skinoren gel - anmeldelse

Jeg ventet mye mer fra ham, spesielt med tanke på prisen som ikke var liten. Skinoren gel: sammensetning, metode for påføring og instruksjoner. Vurdert etter en måneds brukskurs + Foto før og etter

Hilsener til alle som så på min anmeldelse!

Skinoren gel, jeg kjøpte for å erstatte budsjettkvivalenten, som allerede hadde oppbrukt to pakker og ville ha kjøpt en tredjedel, ja, apoteket hadde ikke det på lager. Jeg bestemte meg for at originalen sikkert vil være bedre enn tilsvarende, spesielt da det er dyrere flere ganger.

Og det var slik.

Tremånedersløpet av Clindovita og Azelik ble avsluttet.

Jeg bestemte meg for å gi huden en pause fra apoteket og kjøpte en slags wonderkrem fra Garnier.

Jeg tror, ​​men hva? Bare tenk, porene vil score litt, ikke skummelt da.

Nøyaktig en uke senere, oppstod sår subkutan akne på ansiktet, som ikke bare ser estetisk tiltalende, men også vondt som helvete.

Garnier ble straks deportert til søppelkassen, og beina mine gikk igjen til apoteket på jakt etter en tung landing, noe som ville sette huden min i orden.

Azelik var ikke der, det var nødvendig å bestille ham og vente en uke. Jeg hadde ikke noe ønske om å gå med ømt akne i en hel uke, så jeg måtte velge fra det som ble presentert i apoteket.

Jeg valgte Metrogil og Skinoren gel. Og jeg vil fortelle deg om sistnevnte i dag.

Dermatotropiske stoffer INTENDIS Skinoren gel

PRIS:

Å være pimply i disse dager er veldig dyrt. For et lite rør av Skinoren gel på bare 15 ml måtte jeg betale nesten 600 rubler. Og det er i det billigste apoteket!

INGREDIENSER:

Aldri klatre inn i sammensetningen av midler.

For ansiktscremer er det eneste som betyr noe for meg, at det ikke er silikon, siden de øyeblikkelig tetter porene.

Her var azelainsyre viktig for meg i sammensetningen, siden den var inneholdt i Skinoren-analogen - Azelika, som jeg med hell brukte i omtrent seks måneder (om enn med avbrudd), og i samme prosentandel.

EMBALLASJE:

Alt er som en reise, alt er voksen. Papirboks med grunnleggende informasjon.

Inne i håndboken og selve røret.

Hvis boksen virker mer eller mindre vanlig, er her kremet selv.

Så jeg vil si: "Kom hit, fattig, jeg skal mate deg med grøt"

Vel, det er ganske lite, spesielt gitt at de trenger å bruke to ganger om dagen.

Og prisen er aldri budsjett.

Vel, la oss håpe at Skinoren vil gi en så fin effekt at disse pengene vil koste ja naiv

På baksiden er det minst nyttig informasjon, inkludert sammensetningen.

På sveisesømmen - utløpsdato og batchnummer.

Tuten var opprinnelig forseglet.

Baksiden av lokket brøt den og fant et lite hull som det er lett å dispensere gelen, selv i små porsjoner.

SKINOREN GEL: BRUKSANVISNING

Siden dette er bare akne gel, ser jeg ingen grunn til å male alt i detalj, så jeg vil bare vise deg bildeanvisninger fra to sider. Hvis du ønsker det, kan du klikke på et bilde og forstørre det.

KONSTRUKSJON OG FARGE:

Selv om emballasjen er skrevet "gel", er det fortsatt mer gelkrem.

Konsistensen er lys, den distribueres normalt, den absorberes i omtrent tre minutter, hvor huden er klebrig. Vel, etter å ha bløt, erstatter klissete klæbrighet.

* Jeg beklager en slik liten bunke, bare en gel og så i røret er ikke nok til å oversette den

Når den er fordelt over hånden, kan den letteste tekstur settes veldig bra.

SMAKEN:

Skinorens duft er veldig lett, subtil, nøytral.

Ingen følelser og foreninger, han forårsaket ikke meg.

MINE UTSKRIFT FRA ANVENDELSEN AV GEL SKINOREN

Umiddelbart vil jeg snakke om huden min, slik at det var klart hva Skinoren måtte håndtere: lunefullt, problem, med forstørrede porer og svarte prikker.

Det reagerer på uegnet pleie nesten umiddelbart (i tilfelle en krem ​​fra Garnier, for eksempel med subcutis).

Med riktig apotekspleie ser det ganske anstendig ut.

Generelt besluttet jeg først å bruke Metrogil om morgenen og Skinoren gel om kveldene.

Kveldsritualen så slik ut: Sminke med hydrofil olje (i mitt tilfelle, veldig budsjett, fra Avon), vaske med koreansk skum, toner med syrer (men det er svært få av dem, syrer i den forstand), Skinoren gel. En dag etter Skinorena brukte jeg koreansk ansiktsolje, da huden min ikke har nok omsorg for dette produktet.

søknad:

Etter toner, distribuere Skinoren er ikke vanskelig. En annen ting er at den ikke særlig glir over enda litt fuktig hud fra toner, det vil si forbruket er aldri økonomisk, men husker hvor lite volumet av denne gelen er, så generelt.

Som jeg sa, tar det omtrent tre minutter å absorbere, ikke mer.

effekt:

Først vil jeg snakke om hvordan huden føles etter å ha påført Skinoren gel.

Som jeg skrev ovenfor, umiddelbart etter påføring, er det en liten klistrethet, men det er ikke helt kritisk og kan bare føltes hvis du berører ansiktet med hendene, og etter ca 2-3 minutter.

Skinoren har ingen omsorgsegenskaper, tvert imot tørker det og strammer huden litt.

Derfor vil ikke oljeaktig hud med seg være stramt: det kan lett provosere peeling og dehydrering av huden.

Dette problemet kan løses enten ved å bruke fuktighetsgivende masker, eller ved å bruke en lett krem ​​i 30-40 minutter etter påføring av Skinoren.

Men her er det en nyanse: Disse samme kremer og masker, som gir hudpleie, må være 100% ikke-komedogene, for ikke å nullere effekten av Skinoren.

Og å plukke opp så veldig vanskelig.

Så det viser seg en ond sirkel av noe slag

 • Vi vender nå til eksponentiell del av anmeldelsen.

La meg først vise før og etter, og bare da fortell deg om mine tanker om effektiviteten av Skinoren.

Her er et bilde før: en uke med bruk av Garniers krem ​​= ett par helbredet akne på kinnene og en på pannen. Videre, når de bruker Skinoren, har de omtrent en uke, og det virker, de burde allerede ha helbredet, men nei.

På bildet ser alt mer eller mindre ut, alt er mye verre, pluss, disse betennelsene er også utrolig smertefulle.

Men etter to uker med å bruke Skinoren og Metrogil.

Vel, det er det. Ja, betennelsene sov, men tiden gikk var anstendig! Noe forteller meg at disse akne og uten Skinoren i to uker ville være i samme form.

Ærlig, forventet jeg mye mer.

Jeg vil vise et komparativt bilde før / to uker etter starten av bruk

Generelt tok det fire hele uker for disse hypodermene å gå helt, hvorav tre jeg brukte Skinoren gel og Metrogil.

I rettferdighet merker jeg at de ikke etterlot spor i form av post-akne, og takk for det!

Men på dette stadiet skulle jeg sette både stjerner og to stjerner, eller til og med noen få stjerner.

Men du må være objektiv og tilstrekkelig se på ting.

Ja, Skinoren tetter matt på huden, men dette er ikke matten, når huden er fuktet og næret, men det skinner ikke. Denne matten ligger på randen av dehydrering og peeling, og jeg liker ikke en slik matting.

Skinoren og Metrogyl for øyeblikket jeg bruker om to måneder, og Skinoren kommer for tiden til slutt. Betennelser i løpet av denne tiden viste seg gjentatte ganger, men de var ganske små og forsvant ganske raskt uten å etterlate etter akne. Det er, i denne retningen fungerer det virkelig.

Men den svarte peker. De føler seg ganske komfortable med denne omsorg: de vokser og forminerer på ansiktet mitt. Det var det han var de sorte punktene til Skinoren (som, som det var, skulle jobbe med dem) var ubrukelig.

Forresten brukte jeg Skinoren en og en halv uke om morgenen og om kvelden. WOW-effekten var fortsatt ikke der. Men jeg kan med sikkerhet si at han ikke er i konflikt med sminke og min favoritt tonalnik faller på ham uten problemer.

For øyeblikket ser huden slik ut:

Det virker og ikke dårlig, men det skjedde bedre.

 • La oss nå snakke om Skinoren-analogen og sammenligne den med prototypen.

Skinoren har en analog - Azelik, det er billigere, og volumet er mer, og teksten er mer behagelig, og jeg likte effekten fra Azelik mye mer.

Etter Azelik kunne jeg rolig ikke bruke noen ansiktscreme - det var nok for meg å bruke det. Skinoren i denne henseende er absolutt nei! Huden etter det føles det samme som uten det når det gjelder hydrering og ernæring. Det var derfor jeg måtte bruke koreansk ansiktsolje annenhver dag, bra, det tetter ikke porene.

Alt i alt, det komplekset av midler jeg brukte sammen med Azelik ga meg en mye bedre effekt.

RESULTAT: Hvis jeg ikke hadde brukt Azelik før, kunne jeg ha vært fornøyd. Nå kan jeg si at Skinoren-analogen er mye mer effektiv enn han selv.

Ja, Skinoren beskytter huden mot alvorlige betennelser, men det virker veldig dårlig med de som oppsto før bruk. Han tenner ikke engang huden min perfekt. Ja, og med svarte prikker, kjemper han også dårlig. Generelt er fingeren nede fra meg og 3 *, siden effekten av den fremdeles er der. Jeg anbefaler ikke å kjøpe den, men dens motstykke Azelik

Du kan være interessert i mine andre vurderinger på akne rettsmidler:

Azrik Akrikhin Acne Cream - saken når analog fungerer mye bedre enn den annonserte prototypen;

Akrikhin dermatotropiske produkter OAO Klindovit gel er et ideelt middel for morgenproblem hudpleie;

Effervescent vitaminer Supradin - de gir ikke bare en glede av glede, men også ren hud.

Takk for oppmerksomhet og se deg snart!

Hvordan er Skinoren gel forskjellig fra krem?

De fleste tenåringer, som mange generasjoner siden, lider av slike problemer som akne. Narkotika som lover å bli kvitt de hate ålene, svarte kviser, utallige. I alt dette er det noen ganger vanskelig å velge riktig verktøy. Selv et merke som Skinoren, produserer krem ​​og gel. Så hvilken av dem er mer effektive, og hva er forskjellene generelt?

Skinoren gel, krem ​​og deres sammensetning

Forskjeller i sammensetningen av disse to stoffene, men elendig, men det er. Først av alt ligger forskjellen i mengde aktiv substans. Så i gelen 15% azelainsyre og i fløten - 20. Dette skyldes at gelen trenger huden raskere enn kremet, så det trenger ikke ytterligere 5% av stoffet. Skinoren gel er laget på en polymer base, som inkluderer 3% fett og 70% vann, ekskluderer innholdet av alkohol og fett. Krem inneholder også i sin struktur en vannfettemulsjon, hvor vann tar 50% og fett - 15%.

Hva er mer praktisk å bruke - Skinoren krem ​​eller gel

Og han og det andre stoffet skal påføres huden 2 ganger om dagen. Gelen er egnet for bruk av personer som har fet hud, mens kremet er bedre egnet for de som har sensitiv, tørr eller normal hud. Begge legemidlene er ikke vanedannende, som oppfattes av forbrukere, da de begge er svært dyre. Begge har en hyggelig lukt, til tross for at det ikke finnes smaker. Gelen absorberes raskt i huden, utsatt for fett og etterlater ingen flekker. En krem ​​vil bidra til å kvitte seg med røde flekker på ansiktet etter akne og gjenopprette hudens skjønnhet og helse. En annen fordel med gelen er at den har en fuktighets- og kjøleeffekt, ikke etterlater en fettig glans og kan brukes under sminke.

Hva sier folk om disse stoffene?

Noen hevder at det ikke er noe bedre middel, det var i første omgang noe ubehag, da gikk alt bort, og Skinoren gel (krem) gjorde jobben, nemlig de fjernet huden av akne. Det er de som er fornøyd med bare kremet, og det er de som er galne av gelen. Faktum er at alle har en annen hudtype, og virkningen av stoffet er også forskjellig.
Noen sier Skinoren kan forårsake allergi, rødhet og kløe. Dette skjer hvis huden er svært følsom overfor stoffene i legemidlet. Derfor, å velge ett eller annet middel for akne, er det nødvendig å først konsultere med en hudlege, for ikke å skade huden.

Skinoren Acne Gel

Skinoren - moderne akne gel

Skinoren er et preparat som inneholder azelainsyre. Den har antibakteriell, komedolytisk (oppløses komedoner) og antiinflammatoriske egenskaper.

For behandling av akne brukes både 15% gel og 20% ​​krem.

Skinoren virker på de underliggende årsakene til akne:

 • Økt keratinisering av epidermale celler
 • Reproduksjon av mikrober i sebaceous kjertel
 • Utvikling av betennelse
 • Utdanning komedoner (trafikkorker)

Dette gjør det behagelig og et av de beste verktøyene i kampen mot akne.

Når krem, og når gel?

Bruksanvisning:

 • Før du bruker gelen til å vaske med varmt vann, kan du bruke geler og skum til problemhud;
 • Legemidlet er brukt på hele huden eller bare til den berørte huden 2 ganger daglig (morgen og kveld) eller 1 gang;
 • Klinisk forbedring skjer i gjennomsnitt i 2-4 uker. Behandlingsforløpet er individuelt, inntil 3 måneder;
 • Gjenta om nødvendig behandlingen etter pausen i 1-2 måneder;
 • Under behandlingen er det nødvendig å beskytte huden mot solstråling.
 • Ved alvorlig hudirritasjon i de første ukene av behandlingen, bruk en gang om dagen; mulig kortvarig tilbaketrekking av legemidlet med etterfølgende gjenopptakelse etter at symptomene på irritasjon har blitt forsvunnet i den anbefalte dosen.

Kontra:

Bivirkninger:

 • Lokal irriterende effekt, rødhet og peeling av huden, brennende, kløe.
 • I sjeldne tilfeller, allergiske reaksjoner på huden.

Kan kombineres med andre legemidler til behandling av akne, for eksempel:

morgen - Skinoren, kveld - Differin;
om morgenen - Skinoren, om kvelden Baziron;

Kostnaden for hudoren varierer fra 600 til 700 rubler.

 • Isotrexin i behandling av akne(2)
 • Dalatsin - T fra akne på ansiktet(0)
 • Retinoisk salve(7)
 • Baziron(0)
 • Dr. Tice lotion mot akne(0)
 • Hvordan bli kvitt sorte prikker - Pilaten maske(0)
 • Vidal melk(122)
 • Kuriozin(1)
 • klorheksidin(0)
 • Vi senker virkningen av androgener "Androkur"(1)

7 Responses to Skinoren acne gel

Hvordan behandle et utslett, en bivirkning av hudoren gel? Hva skal jeg gjøre?

Kast gelen. Påfør antihistaminer: loratadin eller suprastin eller diazolin eller klarin.

Hvorfor trenger du skinoren for 500 rubler, noe som nesten ikke hjelper i det hele tatt når du kan kjøpe klorhexidin for 10-15 rubler, og det vil hjelpe deg hundre ganger bedre.

Etter å ha brukt Skinoren, begynte et utslett, så i tillegg til denne gelen fikk jeg også antiallergiske piller. Apoteket ga Metrogil gel. Jeg trodde at jeg også ville kaste pengene bort, men etter en uke i bruk begynte det åpenbare forbedringer. Så det er bedre å ikke kaste bort penger og kjøpe Metrogil med en gang.

Allergier kan selvfølgelig forekomme på Skinoren, som på et annet stoff. Det virker for meg, det er ikke nødvendig å skrive dette ned til minuser. Skinoren har sine egne egenskaper. Det er bedre å bruke det på den siste fasen av akne behandling, det vil spare deg for komedoner og post acne. For første fase er det nødvendig med et antiinflammatorisk legemiddel som Metrogil eller Zinerit, og etter Skinoren.

Skinoren har svært uttalt eksfolierende egenskaper, du kan til og med sammenligne det med peeling. Huden etter behandling blir jevn, glatt, reduserer antall svarte prikker. Det gjenstår å oppleve selve behandlingen, under hvilken først og fremst alt vil skrelle, klø og rødme. Jeg filmet disse ubehagelige effektene med Metrogil, fordi vanlig fuktighetskrem ikke kunne klare seg. En venn, for eksempel, en enkel barnekremkostnad.

Skinoren forårsaker ofte ikke allergi, men irritasjon. Mange mennesker er forvirret fordi symptomene er like. Irritasjon går bort alene eller, som det er foreslått her, er det ganske mulig å fjerne det med Metrogil. Og ifølge Skinoren-effekten, vil det gjennomsnittlige stoffet ikke takle alvorlig akne, i det minste alene.

Flere Artikler Om Typer Acne