Hva raskere hjelper akne?

Jeg likte skinoren mer. Akne og fjern den ene og den andre, men etter zerinitt har jeg litt fett panne. Sannsynligvis tørker han fortsatt mer, så fett etter ham og klatrer. Skinoren gir umiddelbart en slik effekt av dullhet i huden. Etter opphør av bruk av begge midler, akne, dessverre, returnerte

Zener.

Jeg likte mer, "Zener", som jeg har fet hud i ansiktet, og "Zener" godt tørker huden. Og jeg er ikke enig i påstanden om Alina (svar ovenfor), at "Zener" upraktisk å bruke, veldig praktisk, ikke trenger noen vatok og tamponchiki for tørke, skrus hetten og gned ansiktet hans. Veldig praktisk, spesielt på veien.

"Skinorene" jeg våget ikke å skaffe seg, det er en prosentandel av hormonet jeg ikke liker. Og hvorfor, hvis "Zenerite" virkelig passer meg. Selv om jeg tok kurs i to uker, og jeg trengte det ikke lenger. I de siste to årene bruker jeg ikke noe. bortsett fra salisylalkohol.

Zener hjelper raskere, fordi det har et ganske sterkt antibiotikum, og antibiotika har evnen til å jobbe raskt. Men Skinoren skal samle seg i huden, så den virkelige handlingen vil bli merkbar bare om 2-3 måneder, selv om huden begynner å endres tidligere.

Hvis dette er valgt som en engangs handling, så ville jeg ta Zener - raskt, effektivt, vil og arr fortsatt, men hvis du da ta vare på feil huden, vil kviser fortsatt gå tilbake og Zener kan ikke hjelpe, fordi bakterier har utviklet immunitet.

Generelt vil jeg foretrekke ordningen: Baziron + Klenzit eller Differin. Dette er det mest effektive alternativet.

Zener eller Skinoren - hva bedre hjelper akne

Hjem >> Narkotika >> Zener eller Skinoren - hva bedre hjelper mot akne

Skrevet av: admin 12/8/2016

Zener eller Skinoren - hva bedre hjelper for akne? Med dette spørsmålet vender de til meg nesten hver måned og flere ganger. For å være ærlig er spørsmålet mitt litt overraskende. Hver av produktene har forskjellige sammensetninger og behandler ulike typer hudsykdommer. Det er nok å lese sammensetningen og instruksjonene, og alt blir klart for deg.

Men siden spørsmålene ofte blir spurt, bestemte jeg meg for å skrive en artikkelkamp "Zener eller Skinoren - som er bedre?". I det vil jeg skrive om sammensetningen, fordelaktige egenskaper, forholdsregler og hvilke typer akne å behandle med hvert av disse verktøyene. Da vil jeg prøve å sammenligne dem, snakke om min erfaring med å bruke og skrive en konklusjon. Alle tanker og spørsmål som vises når du leser denne artikkelen, må du skrive i kommentarene under artikkelen!

Jeg skrev mer detaljerte artikler om Zenerite og Skinoren i separate artikler der du kan finne fullstendig informasjon om sammensetning, priser, sikkerhetstiltak, kontraindikasjoner og lese anmeldelser!

Zinerit

Et fantastisk eksternt middel, som ofte foreskrives av dermatologer til sine pasienter. Det brukes hovedsakelig til å behandle huden i ansiktet, brystet og ryggen.

Selges i praktisk emballasje. Etter å ha blandet de to basene (tørr og pulverisert), som ligger i pakken, får vi en praktisk gjenlukkbar flaske med en applikator.

Erytromycin (Erytromycinum) - Makrolid antibiotika. Beholder effektive antibakterielle egenskaper, eliminerer patogener hudbetennelse.

Sink. Zinksalter er nødvendige for å redusere talgproduksjonen. Som, i overkant og i blokkeringer, forårsaker betennelse og kviser.

På grunn av egenskapene til erytromycin og sink i bunken, penetrerer den dypt inn i huden, helbreder betennelse og tørker huden, noe som ikke fører til utseende av ny akne. Å ha en utmerket antimikrobiell effekt, hvite og ødelegger også svarte prikker (comedones), eliminerer hvite prikker.

 1. Vi vasker ansiktet grundig med såpe eller skum.
 2. Tørk tørr hud
 3. Vi bruker et lite lag på hele ovalen i ansiktet, og legger særlig vekt på problemområdene (akne eller betennelser som allerede er dannet)

Jeg bruker vanligvis om morgenen og rett før sengetid, uten å bruke andre midler.

Kontraindikasjoner og sikkerhetstiltak:

 1. Individuell intoleranse erytromycin. I tillegg til andre ingredienser.
 2. Høy følsomhet for sink.
 3. Unngå kontakt med øyne og slimhinner.
 4. Ikke bruk på skadet hud.
 5. Lang søknad. Generelt er verktøyet ganske vanedannende. Ikke overgå kurset mer enn 10-12 uker.
 6. Ikke bruk utløpsdato.

Kan brukes til barn.

Graviditet og fôring:

Kan brukes under graviditet og amming. Men det er nødvendig å konsultere en lege! Og når barnet mates, gjelder ikke brystet.

På grunn av det faktum at det ikke penetrerer for dypt inn i organismen, blir det påført eksternt og trenger ikke inn i hovedløpssystemet, det har ingen spesielle manifestasjoner. Det kan bare forårsake lokal brennende følelse, irritasjon og tørrhet.

Min erfaring med å bruke:

Jeg kjøpte det først som en tenåring. Og han hjalp meg mye å kvitte seg med røde og subkutane kviser på pannen og haken. På den tiden var jeg ganske bekymret for denne typen akne. Men etter systematisk behandling av huden begynte akne å miste bakken. Og på slutten av flasken ryddet nesten. Jeg sier ikke hva som har blitt som en baby. Men resultatet, som de sier, var synlig "på ansiktet." Viktigst, de stoppet å skade! Jeg var i stand til å øke selvtillit og stoppe lidelse når jeg kløde ansiktet mitt.

Siste gang jeg bestemte meg for å kjøpe den på slutten av universitetet. Denne gangen, dessverre, ble han ikke en slik trollmann. Men jeg hadde ikke ungdommelig hudproblemer, men i forbindelse med mage-tarmkanalen. Men han tørket gammelt akne godt. Etter å løse problemer med magen, begynte jeg igjen å bruke og rydde ansiktet nesten helt.

Herfra vil jeg oppsummere. Zener, som ekstern agent, likte jeg virkelig. Men før du bruker det er det nødvendig å finne ut årsaken til utslett. Den mest mislikte er prisen. Deretter valgte jeg en talker for akne og erstattet dette stoffet helt. Han er mye billigere og hjelper meg til tider bedre.

Så la oss gå videre til det andre stoffet og finne ut hva du skal velge - Zener eller Skinoren.

Skinoren

Et omfattende middel for behandling og forebygging av akne. Som en del inneholder ikke antibiotika.

Foreløpig tilgjengelig i form av gel og fløte. Hva er forskjellen? Hvis du har fet eller kombinasjonshud, må du velge en gel. Og hvis tvert imot, skråningen til tørrhet, deretter krem.

Azelaic acid er et utmerket antimikrobielt, antibakterielt og antimikrobielt middel. Normaliserer talgproduksjonen.

 • Låser opp tette porene
 • Eliminerer betennelse
 • Dræper bakterier
 • Tørker huden og ser ikke ut til mye fett
 1. Vi vasker huden med såpe eller melk.
 2. Dip med et håndkle.
 3. Påfør et tynt lag på hele ovalen i ansiktet eller til lokaliseringen av akne (f.eks. Tilbake) 2 ganger om dagen.
 4. For best resultat må du bruke innen få måneder. Mange anbefaler minst 12 uker.

Kontraindikasjoner og sikkerhetstiltak:

 1. Gjelder ikke barn under 12 år.
 2. Unngå kontakt med slimhinner, øyne og sår.
 3. Individuell intoleranse og allergi mot ingredienser.

Kan brukes i lang tid, har ingen begrensninger på bruken

Graviditet og fôring:

Kan brukes under graviditet og amming. Men det er nødvendig å konsultere en lege! Og når barnet mates, gjelder ikke brystet.

I de første dagene av bruk (og noen ganger litt lengre) forårsaker en brennende følelse, irritasjon, overdreven tørrhet og peeling av huden. Noen ganger er smerten ganske sterk. Det avhenger av din type og hud tilstand. Første gang må du lide, men hvis kløen ikke forsvinner, bør du slutte å bruke.

Min erfaring med å bruke:

For å være ærlig brukte jeg ikke den så lenge. I begynnelsen hadde jeg en vill kløe og irritasjon, som aldri forsvant etter en uke med bruk. Legen rådde meg til å gi opp pengene. Men å dømme etter vurderinger, er resultatet synlig i 3-4 uker. Så jeg kunne ikke fullt ut sette pris på hva som er bedre enn Zener eller Skinoren...

Zener eller Skinoren - som er bedre? Deres fordeler.

 • Det er ingen forbud mot bruk av 12 år, som hans "motstander".
 • Svært absorbert, men tilstrekkelig til behandling. Overflødige midler kommer ikke inn i kroppen
 • Effektivt bekjemper betennelse. Perfekt til behandling av pasienter med akne oppstod sammen med betennelse.
 • Dræper bakterier på huden
 • Effektivt bekjemper komedoner (svarte prikker).
 • Returnerer naturlig pigmentering av huden. Hjelper med flekker etter akne.
 • Fjerner døde hudceller perfekt

Forfatterens oppfatning til spørsmålet "Zener eller Skinoren"

Det første jeg sier. Eventuelle medisiner påvirker hver enkelt person. Før du velger en behandling er nødvendig, undersøk sammensetningen og konsulter med en spesialist! Vår oppgave er å hjelpe kroppen, ikke skade den.

Personlig velger jeg Zener. Han nærmet meg mye bedre (som jeg skrev om i artikkelen).

Nysgjerrig din mening, hva er bedre Zener eller Skinoren? Venter på svar i kommentarene!

Zener eller Skinoren: Hva hjelper bedre for akne?

Mange mennesker lider av akne eller akne. Denne sykdommen forårsaker mye uleilighet, danner komplekser. Oftest er akne lokalisert på ansiktet.

Dette er spesielt ubehagelig fordi det forstyrrer normal, avslappet kommunikasjon, tvinger eieren til å vende seg bort fra samtalepartneren, føler seg følelsesløs.

Akne kan også lokaliseres på brystet, tilbake, hovedsakelig på steder der det er mange store sebaceous kanaler. Men forekomsten av akne og akne på slike tilsynelatende ikke merkbare steder fører også til mye uleilighet, derfor er det nødvendig å behandle akne uavhengig av hvor den ligger.

Årsaker til akne

Akne kan oppstå på grunn av mange grunner:

 • For unge mennesker kan dette være en periode med hormonell aktivitet, for eksempel overgangsalder (pubertet, menstruasjonstid). I de fleste tilfeller forsvinner slik akne spontant i en alder av 25 eller 30;
 • Arvelig predisposition;
 • Som følge av hudskader som er ledsaget av betennelse;
 • Ved bruk av ulike legemidler: anabole steroider, fluor, klor, brom, jodholdige midler, kortikosteroidhormoner;
 • Stressfulle situasjoner påvirker også tilstanden til huden negativt.
 • Økt aktivitet av sebaceous gelé, som fører til dannelsen av en sebaceous horny plug i kanalen i sebaceous kjertel og, som et resultat, blokkering av kanalen;
 • Reduksjon av lokal immunitet, som fører til penetrasjon av mikroorganismer i sebaceous kanaler og ytterligere forverring.

Acne rettsmidler

For behandling av akne brukes midler med antibakteriell aktivitet. Dette er den viktigste effekten av alle rusmidler mot akne, fordi de ødelegger de patologiske mikroorganismer og forhindrer videre utvikling, stopper den videre aknebetennelsen.

Også av stor betydning er eiendommen av stoffet for acne forsinke hypersekresjon av talgkjertlene, og har også anti-inflammatorisk, snerpende effekt.

Zinerit og Skinoren består av helt forskjellige aktive ingredienser. Men hver av dem virker veldig effektivt, og hjelper til med å bli kvitt akne.

Zinerit

Zener er et kombinasjonsmedikament, den viktigste effekten som blir kvitt akne.

Sammensetningen av Zinerit inneholder følgende aktive ingredienser:

 • Erytromycin, som har en bakteriostatisk effekt på mikroorganismer som forårsaker akne på huden;
 • Zinksalter som har en sammenvirkende effekt og bidrar til å redusere talgproduksjonen av kjertlene;

Det komplekse samspillet mellom disse komponentene gjør at stoffet kan trenge tilstrekkelig gjennom huden og ha en terapeutisk effekt på den.

Kontraindikasjoner for bruk av Zinerit:

 • Individuell intoleranse mot antibiotika erytromycin eller andre makrolide antibiotika;
 • Overfølsomhet for sink;
 • Ifølge vitnesbyrd lov til å bruke under graviditet og amming.

Programfunksjoner:

 • Smør ren hud med et tynt lag (med en spesiell applikator) hud to ganger om dagen;
 • Unngå kontakt med øynene;
 • Unngå kontakt med slimhinner i munn og nese.

Varigheten av behandlingen er fra 10 til 12 uker, avhengig av alvorlighetsgraden av akne.

Følgende bivirkninger kan oppstå under behandlingen:

Siden stoffet praktisk talt ikke absorberes i systemisk sirkulasjon, observeres uønskede effekter sjelden.

Skinoren

Sammensetningen av gelen Skinoren inneholder følgende aktive ingredienser: Azelaic acid, som har antimikrobielle og antifungal effekter;

Kontraindikasjoner til utnevnelse av Skinoren er:

 • Barns alder opp til 12 år;
 • Individuell intoleranse mot aktive stoffer;

Programfunksjoner:

 • Legemidlet påføres to ganger daglig, i et tynt, jevnt lag;
 • Unngå kontakt med øyne og slimhinner.

Varigheten av behandlingen er 3 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Følgende bivirkninger kan oppstå under behandlingen:

 • Lokal irritasjon, passerer på egen hånd;
 • Hudallergi;

Hvilken løsning hjelper bedre?

Skinoren gel og Zener hjelper helt med å bli kvitt akne, men det er noen særegenheter:

 1. Skinoren fjerner døde hudceller, hjelper med å kvitte seg med svarte prikker og akne merker;
 2. Zenerit lindrer perfekt betennelse, hjelper i kampen mot bakterier på huden;
 3. For å velge et stoff må du konsultere en lege.

Brukt begge betyr. Hjalp Zener. Ingen brenning og irritasjon. Og skinoren er forferdelig. Rødhet, kløefrykt.

Jeg kosmetologer foreskrevet Skinoren-gel. Jeg kom til dem i en svært kostbar kosmetikk for å behandle akne. Og hun avviste meg, sier "Acne er veldig lett behandles, her popolzuyutsya skinorenom 15%, og alle vil passere raskt." Og la meg avle til andre betalte prosedyrer - rensing, peeling, maske, meso - som jeg absolutt ikke trenger.
Jeg tror. Vel, hvis hun sier at alt er enkelt, så vet hun allerede dette fra sin yrkeserfaring. Aktivt smurt med denne gelen, huden på kinnene og nesen sterkt tørket og dekket med skall. Men akne har dessverre ikke passert. Tilsynelatende er det nødvendig å behandle årsaken, ikke effekten. Jeg vil gå til gastroetrologen for å gjøre en avtale.

Jeg var ikke spent da jeg begynte å ta Zener, men fra skinorena var, og alvorlig irritasjon, så jeg sluttet å bruke den og erstatte med en Zener, ingen brennende, og i den andre uken av akne borte.

Og jeg ble kontaktet av både narkotika og ingen bivirkninger ble ikke bare bruker zinerita ble kvitt den andre uken, og deretter igjen etter to måneder akne gått så Skinoren uke hjulpet.

Og jeg foretrekker zineritom, anvendt ukentlig og slutten av uken jeg hadde gått acne, bare den første dagen etter påføring på huden, det var en kløe, og deretter forsvant, og Skinoren ikke hjulpet.

En Zener jeg ikke hjelpe, men Skinoren ja, og i ganske rask tidsramme av ulempene jeg kan se merkelig peeling hud, eller så kroppen min blir oppfattet som hele tiden etter påføring av kammen som akne.

En Zener hjalp meg å bli kvitt akne, men den første dagen var lett kløende hud, men så forsvant, og flekker ved slutten av den andre uken kom til intet, er jeg veldig glad for å bli kvitt dem, er det sterkt kompleks.

Jeg er fornøyd med zinerita så lenge slitt med akne og ingenting fungerte, og Zener nærmet bare på den første dagen av søknader var en lett hudirritasjon og kløe, og deretter gått og akne begynte å forsvinne på dag fire.

Jeg brukte bare Skinoren... Inntrykkene er todelt - det ser ut til å hjelpe, og dessuten, innen den tiden som er oppgitt av instruksjonen, men så er ansiktet kløe av ham! Men fortsatt anbefale!

Det virker for meg at alle produkter som påføres huden, jo mer problematisk, er veldig individuelle. Det er umulig å gi en klar anbefaling av hvilke av disse to måtene som er bedre.

Skinoren acne - anmeldelser, gel, krem, salve som er bedre enn zenerit eller basiron, pris

Effektive rettsmidler for akne i ansiktet "Baziron", "Zener", "Skinoren": som er bedre?

Hver person, fra tid til annen, uansett alder og kjønn, la merke til akne, akne, betennelser i ansiktet, noe som påvirket hans utseende negativt og forårsaket mange problemer.

Hva betyr å takle dette problemet og finne årsakene deres, la oss finne ut.

Årsaker til betennelse i huden

 1. Ubalansert ernæring.
 2. Ikke-overholdelse av hygieneregler.
 3. Sykdommer i mage-tarmkanalen.
 4. Psykologisk tilstand.
 5. Miljøet.

Et ubalansert kosthold fører til utseende og videre multiplikasjon av irritasjoner på ansiktets hud: akne, akne, betennelse. For at kostholdet skal balanseres, er det nødvendig å utelukke stekte, saltede, røyke produkter, og for å spise fersk frukt og grønnsaker bør animalsk fett erstattes av grønnsak.

Unnlatelse av å følge hygienreglene er også en årsak til betennelse på huden. I henhold til hudtype, velg et produkt for daglig bruk, for fuktighetsgivende, nærende og beskytte din dermis.

Sykdommer i mage-tarmkanalen spiller en stor rolle i dannelsen av akne. For magesår, gastrit, er de første symptomene på huden akne, noe som signaliserer utviklingen eller utviklingen av sykdommen. Så snart du eliminerer årsaken, vil du glemme betennelsen i dermis for alltid.

Den psykologiske tilstanden reflekteres direkte i forhold til ansiktet ditt. Stress, følelser, nervesjokk reflekteres i ansiktet ditt med en grå farge, trist, sliten utseende, utseendet på rynker og avvæpne kroppen din.

Miljøet har også en negativ effekt på ansiktets dermis. For eksempel tørker en sterk kaldvind huden og klumper seg i porene, ultrafiolett - forsterker sebaceous kjertler, noe som bidrar til dårlig hudregenerasjon. En inflammatorisk prosess vises på dermis, og deretter akne, akne.

I dag er det et stort utvalg av rusmidler for aknebehandling som tilfredsstiller kjøperen, men ikke alle er perfekte for deg. Tenk på noen av dem, og finn svaret på spørsmålet: Hva er bedre, "Baziron" eller "Zener" eller "Skinoren"?

Eksternt middel for behandling av akne, akne, "svarte flekker" (comedones), har en antiseptisk, antiinflammatorisk, keratolytisk effekt, regulerer talgkjertlene og produksjon av subkutant fett. Salve og gel forbedrer blodsirkulasjonen, fremmer helbredelse av sår og aktivt regulerer ernæring av vev. Derfor er de vant til å behandle trofiske bensår.

Sammensetningen inneholder den aktive substansen - benzoylperoksid, som har antimikrobielle, keratolytiske virkninger, hemmer produksjonen av talg. Inneholder hjelpestoffer: vann, natriumhydroksyd, silika, glyserol, karbomer og andre.

Formutgivelse: gel og salve "Baziron AS." Gelen er tilgjengelig i forskjellige mengder av innholdet av det aktive stoffet: 2,5%; 5%, 10%. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, kan du velge den mest passende konsentrasjonen for deg.

Det anbefales å bruke lette berøringer av de berørte områdene av dermis to ganger om dagen på tørr, renset hud. Den tilsynelatende effekten av søknaden utvikles etter en løpetid på 1 måneders behandling.

Anbefales ikke for barn under 12 år, personer med individuell intoleranse mot komponentene.

Kombinert stoff for behandling og forebygging av akne, akne, har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter.

Den består av aktive aktive ingredienser - erytromycin, sinkacetatdihydrat, som har en bakteriostatisk effekt på mikrober som forårsaker akne. Sink normaliserer sebaceous kjertlene og har en astringent effekt.

Tilgjengelig i pulverform, som et fargeløst løsningsmiddel og en applikator er festet til.

Før du bruker lotionen, er det nødvendig å oppløse pulveret til ekstern bruk i en flaske med oppløsningsmiddel og rist i 3 minutter.

Etter fullstendig oppløsning av lotion, påfør det med et tynt lag av applikatoren til de skadede områdene av dermis to ganger om dagen. Behandlingsforløpet er 10 uker. Etter tørking, blir lotionen blitt usynlig etter påføring. Etter oppløsning vil legemidlet være egnet for bruk innen 5 uker.

Verktøyet er kontraindisert for personer som har overfølsomhet overfor sink, etanol og erytromycin.

Legemidlet for behandling av akne, chloasma har antiinflammatoriske, keratoliserende effekter, kommer i form av en krem, gel for ekstern bruk. Ved langvarig bruk av verktøyet vises ikke vanedannende effekt.

Det aktive stoffet er azelosyre, som har antimikrobiell, antiinflammatorisk, lav toksisitet. Hjelpestoffer: propylenglykol, natriumhydroksyd, benzoesyre, vann.

Mengden og frekvensen av legemidlet foreskrevet av en spesialist, for hver det er individ. Gel, krem ​​påføres to ganger om dagen med et tynt lag på tørr, renset hud i ansiktet, forsiktig å gni. Hos pasienter med akne blir forbedring observert etter 1 måned med påføring av krem. For å konsolidere effekten av kurset bør fortsette i ytterligere to måneder.

Ikke bruk hvis du er følsom overfor komponentene i produktet.

Et stort antall mennesker er tilbøyelig til å bruke "Baziron", siden det er den mest uttalt effekten. Men noen er ikke enige med denne oppfatningen, fordi de ikke merket en positiv effekt etter påføring av gelen, og foretrekker å bruke Skinoren.

Det kan påføres over hele overflaten av ansiktet, i motsetning til konkurrenten, der det bare anbefales å bestemme applikasjonen. Derfor, i behandlingen av store lesjoner, er det bedre å bruke Skinoren, med ineffektivitet - Baziron.

Disse stoffene har et helt annet spekter av handling. En viktig ulempe ved Zenerite lotion er effekten av å bli vant til stoffet, det kan ikke brukes i mer enn tre måneder, i motsetning til konkurrenter. Derfor er det bedre å bruke "Baziron" enn "Zener".

"Zenerit" eller "Baziron AS" - hvilket stoff er det beste?

likheter:

 • behandling av betennelse på huden;
 • kjempe mot akne;
 • desinfiserende effekt;
 • normalisering av sebaceous kjertlene, og dermed redusere produksjonen av subkutan fett, noe som bidrar til dannelsen av akne.

Forskjeller: Begge produktene har en annen sammensetning. Handlingen av "Baziron" er rettet mot ødeleggelsen av grunnårsaken til utslett, og handlingen av "Zinerit" - rettet mer utbredt.

Den består av etylalkohol, som tørker huden, og i noen tilfeller klager noen av intoleranse mot denne komponenten.

Derfor er det bedre å bruke "Baziron AU", og ikke "Zener", siden det ikke forårsaker avhengighet av verktøyet.

"Baziron", "Zener" eller "Skinoren" - alle er narkotika med blandet handling, etter at avbrytelsen som det er en forverring av sykdommen, er det også en kortsiktig effekt. Derfor, etter en lege resept, kan du ikke stoppe halvveis og slutte å bruke disse legemidlene uten å gjennomgå hele behandlingsforløpet.

"Zenerit" er et hormonelt middel, og mange anbefaler det ikke på grunn av avhengighet av stoffet. "Skinoren" er et utmerket middel for akne, det er ikke vanedannende, men det utmerker seg av høy pris, stoffet varer bare i en måneds bruk.

"Baziron" er hyggelig for mange, både i kvalitet og pris, det er økonomisk konsumert, arene fra akne forsvinner. Når du velger et middel for akne "Zinerit" eller "Skinoren", eller "Bazirona", trenger du bare å konsultere med en spesialist og ikke selvmedisinere.

Vitenskapelige studier har vist en positiv effekt ved bruk av disse akneprodukter. Hvert stoff har antiinflammatoriske, tørke- og regenererende effekter. Unngå å få stoffet i øyet, hvis du opplever en allergisk reaksjon, må du straks slutte å bruke produktet.

Husk! Velg et middel for akne vil bare hjelpe en spesialist. Ikke medisinske. Og så blir huden frisk.

Antibiotika for akne. Skinoren, Zinerit, Baziron AU, Klenzit C, Diferin, Baneotsin

Nå hver sekund tenåring med akne minst en gang og smurt på anti-akne antibiotika på akne, uten å vite det.

Reklame for akneprodukter som skinoren, zenerit, basiron AC, curiosin, Clensite C, differener og mange andre har til og med blitt kjedelig. Kosmetologer og kjærester anbefaler også dem.

La oss se om det finnes antibiotika for akne i disse produktene, og i så fall hva de er farlige om. På grunn av hva er disse stoffene og om de skal brukes til akne.

Hva er skadelige antibiotika for akne?

Aktuelle antibiotika bryter mot lokal hudimmunitet og hudbeskyttelse. Antibiotika har ingen effekt på utviklingen av akne. Ved avskaffelse av midler med antibiotika kan det oppstå en forverring av akneproblemet. Men dette er ikke det verste.

Menneskekroppen gir immunitet mot antibiotika (eller en hel klasse antibiotika, og det er bare 4 typer av dem), og huden og hele menneskekroppen blir ufølsomme (resistente) mot et slikt antibiotikum. Produserer det ganske raskt. Spesielt hvis minst en liten pause i løpet av søknaden. Nok til nemazat et par dager.

Og enda mer så hvis selvhelbredende akne. Det slutter bare å handle. Men tenk at det oppsto en situasjon da du virkelig trengte et antibiotika for å redde livet, for en operasjon, etc. Og før det, på råd fra en kjæreste eller en blogger, smurt du huden med dette, så uten å tenke på produktets sammensetning.

Og kroppen har blitt resistent mot alle typer antibiotika. Det kan bare være livstruende. Men tross alt går nesten hver person gjennom ulike alvorlige inflammatoriske sykdommer eller operasjoner i livet. Forresten, akne kan aldri bli kurert ved å bruke en krem ​​med et antibiotika etter det andre.

Og for å bli resistent mot alle antibiotika, bakteriestammen og sykdomsformen, som praktisk talt bare er antibiotika og immunoglobulin, og kan herdes. Tenk på mulige konsekvenser...

Her er hva kosmetologer sier om akne selvmedikamenter: «Selv blir behandlet i årevis på råd fra kjærester, annonser og artikler i magasiner og Internett ved hjelp av ulike uegnet midler, Oriflama, Mary Kayami, klinikker, klinikker, velg verktøy som vasker huden for å klø, gni ansiktet med alkoholholdige tinkturer og tonic Ved å forvandle den til en evig inflammet skumt ørken, blir dårlig hud revet av badyagami og harde scrubs, smurt med hormonelle midler, og de foreskriver salver med antibiotika selv. Og så dekke hele denne skjønnheten med tonn correction, toner og pulver. Som et resultat av slik selvbehandling ble huden med enda større problemer, med en mengde komedoner, inflammerte porer, post-akne, arr, ødelagt av lipidbarrieren i huden, antibiotikaresistens, og det var også aureus.

Siden barndommen husker jeg rådene til kjærester til kviser med tetracyklin salve. Men dette er et ekte antibiotika. Såpe med triclosan? Dræper alle bakterier i henhold til annonsering. Også et kraftig antibiotikum! Erytromycin, clindamycin, kloramfenikol, syntomycin, etc.

er også antibiotika. Dalatsin T inneholder to antibiotika samtidig. Så kjent og utbredt og annonsert Ziner inneholder også et antibiotikum for akne (erytromycin).

Forresten er 80% av akne-forårsakende bakterier allerede resistente mot erytromycin inneholdt i zeneritt, så i 80% av tilfellene er det bare ubrukelig. Og i nesten 100% av tilfellene er tetracyklin ubrukelig.

Sintamycin salve og metrogyl / metronidazol / roex - narkotika som er best, prøv aldri selv. Leder til overfølsomhet og faktisk dreper normal hud.

Og pulver og salve baneocin med et antibiotika? Det brukes til alvorlige hudlidelser, men på Internett er det videoer av flere jenter "skjønnhetsbloggere" som bruker antibiotikapulver som et pulver! Vel, slik at huden skinner mindre.

Og dette er deres "must-have", uten som de ganske enkelt ikke går utenfor! Men på deres råd tømte hundrevis av tusen jenter deretter apotekstellerne og feide alle banecocinene i sine kosmetiske poser uten å lese komposisjonen og indikasjonene og sammensetningen.

Vi vil gjenskape det kjente ordtaket: "Du må være ansvarlig for hva du sier og gi råd til folk." Men du, kjære lesere av nettstedet NaturaTeka.ru, vær forsiktig. Du trenger ikke å tro på alt som står skrevet på Internett, på kvinners portaler og i skjønnhetsblogger.

Og også du bør ikke tro alt kosmetiske selskaper sier til deg.

Ikke en eneste kosmetolog bør tro! Tross alt, foreskriver mange mennesker antibiotika til ALLE med fet hud, og med tanke 1 og 2 er akne mye bedre og sikrere uten antibiotika, de er ikke nødvendig i det hele tatt i første fase. Og enda mer er det ikke nødvendig å engasjere seg i selvbehandling med slike stoffer, spesielt antibiotika for akne.

Effekter av antibiotika på akne på hud og kropp:

 • Effekten kan være kortvarig, kan være forverring etter kansellering.
 • Den lokale immuniteten til huden og dens beskyttende funksjoner er svekket.
 • Kan være vanedannende og motstandsdyktig mot mikroorganismer, hud og hele kroppen til en bestemt type antibiotika
 • Ikke behandle akne, akne

Skinoren, Zinerit, Baziron AU, Curiosin, Klenzit C, Differin For Acne

La oss gå tilbake til våre antibiotika. I tillegg til zerinitt er slike kremer og salver for akne og fet hud også populære i Russland:

 • Skinoren. Gel eller krem ​​inneholder azelainsyre. Dette er et bakteriedrepende middel, for dyrt for dets egenskaper. Tørker og irriterer huden og kan forårsake alvorlig peeling.
 • Baziron AS. Undertrykker veksten av bakterier og dannelse av sebum, peeling. Tørker huden, forårsaker irritasjon, aktivt peeling. Inneholder benzoylperoksid, er i det vesentlige et velkjent hydrogenperoksid i form av en gel. Og det koster 500 + rubler. For hva? Analog - Ultra Color
 • Kuriozin. Gelen er en sinkhyaluronat. dvs. hyaluronsyre i kombinasjon med sink. Brukes for akneflekker, ikke aknebehandling. Kan stramme og tørre huden
 • Klenzit C. Inneholder antibiotika (clindamycin) og retinoid (syntetisk analog av vitamin A). Ifølge kosmetologer er det en effektiv behandling for akne, ifølge indikasjoner.
 • Differin, Derivat gel. Både det og det inneholder adapalen, en syntetisk retinoid. Antibiotika inneholder ikke
 • Klenzit. Analog differensial
 • Retinoisk salve. Inneholder retinsyre
 • Fucidinum. Kremet inneholder fusidinsyre. Dette er et bakteriedrepende middel. Penetrerer dypt inn i huden
 • Izotreksin. Gelen inneholder isotretinoin og er ikke det beste antibiotikumet (erytromycin, som vi skrev om ovenfor). Det er bedre å bruke isotretinoin separat som et enkelt middel.
 • Dalatsin. Inneholder antibiotika (clindamycin)
 • Zener. Inneholder antibiotika (erytromycin). I 80% av tilfellene er det ubrukelig. Eller gir en kortsiktig effekt.
 • Bactroban. Inneholder antibiotika (mupirocin). Forårsaker brenning og kløe
 • Roaccutane. Et svært farlig stoff, foreskrives bare av en lege med den mest alvorlige formen av anke, når hele ansiktet er dekket av purulente betennelser. Den har mange bivirkninger. Om ham vil være en egen artikkel
 • Retasol. Inneholder retinoid. Tilgjengelig i form av alkohol lotion

Dette er alle stoffer med blandet virkning, de kan ikke direkte tilskrives antibiotika, noen av dem, som du ser, inneholder antibiotika, noen gjør det ikke. Forresten inneholder nesten alle disse produktene farlige parabener og propylenglykol. I alle fall er de alle medisinske preparater, og ikke kosmetikk.

Og må foreskrives av en lege! Og det bare hvis det er klare indikasjoner på dette.

Til tross for dette, sannsynligvis 95% av jentene smør alt på huden uten resept av en hudlege, og selv uten ekte behov, og selv om det ikke er noen akne i det hele tatt, bare for forebygging...

Vi nevnte retinoider flere ganger. Om retinoider og retinol (vitamin A), deres effekt på huden, så vel som en av de mest kraftfulle og forferdelige stoffene - Roaccutane, snakker vi i en egen artikkel.

Zener basiron eller skinoren

Problem Hudreparasjoner

Jenter, vennligst del dine hemmeligheter: hvordan du bekjemper akne. Jeg pleide å bruke basiron AC og Zener, huden er brukt, det hjelper ikke lenger, selv om det hjalp - super. Fra Skinoren gel er jeg allergisk. Hva annet er det betyr, oppskrifter, kanskje noe populært? Takk alle sammen

For punktutslett i ansiktet, som er bedre?

Noen ganger forekommer akne på ansiktet, hudkombin, men utsatt for tørrhet. Hva anbefaler du Skinoren, Zener, Baziron AU, Kuriozin eller noe annet?

jenter, før graviditeten hadde jeg problematisk hud, så dex 1/4 for natten. Det var akne, men ikke slik og ikke i en slik mengde. Etter 17 uker ble huden gal. Kulene på nakken og haken var spesielt rikelig.

Det gjør vondt en person i bokstavelig forstand. To uker kan jeg ikke få dem ut. Jeg smør en baneocin for natten og brenner den med et salicylsyrepunkt. Tidligere ble jeg hjulpet av basiron, men det kan ikke gjøres nå.

Kan jeg Skinoren eller Zener? Og hva gjør du spare? Vår måte....A gutt

Zener: analoger er dyre, men også effektive

Det synes for meg at problemet med akne er mer relevant i overgangsalder når tenåringer er klare til noe, bare for å bli kvitt akne, røde flekker og wen. I kurset går og narkotika, og kosmetikk, og tradisjonell medisin, og til og med sminke.

Jeg tror fortsatt at den beste legen for akne er Zenerit, som ikke bare er kjent, men ofte annonsert. Umiddelbart merker jeg at produktet er veldig dyrt, og en flaske er knapt nok i en måned.

Så ikke alle tenåringer har råd til å kjøpe stoffet Zener. Analoger...

Diskuter emnet ditt i fellesskapet, finn ut meningene til aktive brukere av Babiblog.

Gå til samfunnet

Jeg har en kombinasjon av følsom hud! Jeg bestemte meg for å kjøpe enten Zener eller Skinoren gel eller Baziron, men jeg hørte en midlertidig effekt fra Zinerit. Hva råd?

Baziron AU, vurderinger

Jeg har allerede prøvd og Skinoren og Zenerit og Klenzit S (de to sist hjalp meg godt). Jeg vil prøve Baziron AU, les på internett som skriver hva noen sier at du skal kunne bruke den og alt det og brenner skjer..

Dette er ikke det viktigste for meg, det viktigste for meg er at effekten er 100%! De sier også at etter en uke er det allerede en effekt..

I prinsippet tror jeg) Klenzit C hjalp meg godt, men først var det mange kviser, og da var det ikke noe, og huden tok ikke alle de andre kremer, etc... Hvem bruker...

Poll for kvinner 25-35 år gammel, lider av akne, 2000 gni.

Jeg inviterer til undersøkelse av kvinner i alderen 25-35 som har akne og har varierende grad av hudproblemer.

Jo mer alvorlige problemene er, desto bedre (ved opptak, legg til et bilde, og du trenger 2 bilder - den generelle planen og noen hudområder hvor det er et problem, UTEN DISSE FOTOENE, SOM IKKE TAKKER), og ved hjelp av ulike kremer og behandlinger for akne.

Varigheten av undersøkelsen er 2 timer, belønningen er 2000 rubler. Fortrinnsvis ikke deltakelse 5 måneder. 2. september kl 11.00 eller 16.00 3. september kl 11.00 eller kl 16.00.

Baziron under graviditet

Jenter, vennligst fortell meg! Har noen brukt bazironom under graviditet? Det er ikke noe sted i ansiktet, alt i akne! Håndboken sier at det ikke har vært kliniske studier, men

Veldig nyttig artikkel))) problem hud.

Baziron eller Zener - som er bedre?

 • 17. november 2016 kl. 15:35:39
 • Visninger: 1320

Hva er mer effektivt: Baziron AU eller Zenerit?

Diskusjoner om et universelt middel som eliminerer og forhindrer utseendet til akne og akne raskt og lenge begynte for lenge siden og fortsetter til denne dagen. For å gi en objektiv oppfatning, samt en komparativ analyse av midlene, er det nødvendig å begynne å vurdere hver av dem separat.

Egenskaper Baziron AS

Gelen er laget på basis av benzoylperoksid, som en aktiv substans. Denne komponenten er vidt distribuert i behandling mot stafylokokker på epidermis, så vel som mot aknemikrober, som er propionsyre og forårsaker betennelse på huden.

Den praktiske fordelen med produktet er forskjellige konsentrasjoner:

 • For svake utbrudd og i begynnelsen av foci blir Baziron AU 2,5% brukt som regel.
 • Konvensjonell terapi for normal eller tørr hud utføres ved anvendelse av AC Baziron 5%.
 • For de mest plagsomme typer og alvorlige manifestasjoner av akne er bedre å bruke en maksimal konsentrasjon på 10%.

Gelen reduserer talgproduksjonen, noe som reduserer risikoen for hudproblemer.

Egenskaper "Zenerit"

Verktøyet har en konkret effekt i kampen mot bakterier og bakterier. Grunnlaget for sammensetningen er erytromycin, som utfører hovedfunksjonen - ødelegger mikromiljøet der mikrober kan utvikles. Kompleks rensing gjør at du raskt kan oppnå positive resultater. Ved korrekt og jevnlig gjennomføring av terapi - garantert langsiktig effekt.

Legemidler har en felles funksjon - de er designet spesielt for akne og for å lindre betennelsesprosesser. De påvirker produksjonen av fett, reduserer overskuddet. Forebygging av utslett og reduksjon av fettinnhold. Begge stoffene er like i bruk - et lite lag påført lesjonene.

De viktigste forskjellene betyr

Baziron AS fokusert på, påvirker årsaken til akne - spesielle bakterier og stafylokokker. Zenerit utfører et bredere spekter av oppgaver.

Det er derfor å velge et stoff spesielt for huden din, bør du konsultere en spesialist.

Samtidig vil det være nyttig å finne ut årsaken til betennelse: det kan være en ubalanse på hormonnivået, et problem i organens arbeid, overdreven stress. Hvis problemet skyldes tilstopping, vil det være en positiv effekt fra et hvilket som helst stoff.

For å organisere et fullverdig kurs mot akne, uten resultater av bruk av andre stoffer fra mikrober, er det bedre å bruke Baziron AU. Det er ikke vant til det, det kan brukes i lange perioder uten å redusere effektiviteten.

Zener er best brukt til den endelige dekorative effekten. Den er egnet for barn. Strengt utelukket deling.

Hvis det er umulig å få faglig råd, bruk hjelp, basert på to eksempler:

 1. Et barn under 12 år. Små utbrudd basert på inflammatoriske prosesser. Kombinert eller tørr hudtype. Velge Zener. (Det samme alternativet for kvinner under graviditet og fôring)
 2. Akne forårsaket av stafylokokker. Store berørte områder. Alvorlig stadium av sykdommen. Kombinert eller fet hud. Andre midler er maktesløse. Velg Baziron AU.

Informasjon om analog Skinoren

 • Lignende handling
 • Det aktive stoffet i sammensetningen - azelainsyre
 • Handlingsprinsippet - tørking av problemområder, eliminering av overflødig fett
 • Påvirkning på miljøskadelige mikrober - lavt

For å oppsummere - Skinoren Gel og Skinoren Cream er egnet for å fjerne pigmenter og bekjempe komedoner. Kremet brukes best på tørre typer, gel - for fet hud.

Hva er mer effektivt - Baziron AU eller Skinoren?

Når du velger en salve for å behandle akne eller akne, reiser det nesten alltid spørsmålet om hva som er bedre - Baziron AU eller Skinoren. Dette skyldes ikke bare populariteten, tilgjengeligheten av narkotika, men også deres effektivitet.

Aknebehandling, akne vil være effektiv hvis det brukes i komplekse legemidler som inneholder sterke stoffer som påvirker stafylokokker og bakterier som forårsaker akne, samt terapeutiske stoffer som tørker huden, bidrar til å kjempe med komedoner.

Derfor, med henblikk på effektiv behandling, anbefales det å velge disse to salver.

beskrivelse

Virkningen av salven er basert på behandling av de viktigste årsakene til akne, akne, som er:

 • epidermale stafylokokker;
 • propionsyrebakterier acne.

Dette stoffet utelates i form av en gel med en konsentrasjon på 2,5%, 5%, 10%.

VIKTIG! Det er nødvendig å velge doseringen ikke bare på grunnlag av tilstanden til huden, intensiteten av den inflammatoriske prosessen, men også på anbefaling av en lege, siden preparatet tørker huden veldig mye.

En ekstra fordel med Baziron AU:

 • tørker ikke huden, men reduserer samtidig produksjonen av talg;
 • ikke bare bekjemper akne og akne, men forhindrer også infeksjon av huden i fremtiden;
 • kan brukes før du bruker sminke.

Funksjoner for bruk Baziron AS

Hovedfunksjonene i bruken er:

 • behovet for å fjerne acne provosert av bakterier, stafylokokker;
 • ikke vanedannende
 • veldig tørr hud, egnet for fetttype;
 • kan ikke brukes sammen med andre potente kosmetiske preparater, terapeutisk art.

Egenheten er en utprøvd antibakteriell effekt, sterk tørking av dekselet, derfor anbefales det å velge kosmetiske preparater og kremer på vannbasis.

Når det er bedre å bruke Baziron AU:

 • akne, akne, provosert av stafylokokker;
 • mangel på behandling ved begynnelsen av utviklingen av akne, signifikant utslett;
 • Tilstedeværelsen av kombinasjon eller fet hud;
 • mangel på tidligere effektiv behandling;
 • sensitivitet for erytromycin.

VIKTIG! Det anbefales ikke å bruke Baziron AU på tørr hud, da dette vil forårsake overdrying, dannelsen av overdreven flak.

Skinoren gel: egenskaper ved bruk

Skinoren gel er basert på azelainsyre, som tørker huden litt, men har ingen antibakteriell effekt, og er derfor egnet for den første fasen av akne eller akne. Brukes hovedsakelig for kosmetiske formål, heller enn for formålet med behandling.

VIKTIG! Det er utmerket for å bekjempe pigmentspots, comedones, der Baziron AU er maktesløs.

Legemidlene kan kombineres ved hjelp av en til en eller trinnvis, slik at de kjemper sammen med akne forårsaket av bakterier takket være den antibakterielle effekten, samtidig som de hjelper til med å bli kvitt alder flekker på huden, utseendet til komedoner.

For at stoffene skal kunne fungere mer effektivt, må de brukes systematisk, med en syklus på minst 20 dager. Det anbefales å utføre behandlingen i tre måneder, i løpet av denne perioden er huden helt erstattet.

Funksjoner, bivirkninger av Skinoren bruk

Ved den første fasen av bruk av Skinoren kan bivirkninger oppstå:

 • kløe forårsaket av overdreven tørking av huden;
 • erytem.

Salven kan brukes prikket eller påført hele ansiktet. Anvendelsesmetoder avhenger av slike faktorer:

 • Spredningen av akne, lokalisering av akne;
 • frekvensen av dannelsen av nye komedoner;
 • profylaktisk eller terapeutisk bruk.

Særlige egenskaper hos Baziron AS fra Skinoren

Baziron AU og Skinoren har en rekke særegne egenskaper:

 • Baziron AU koster ca 460 rubler, Skinoren koster 680 rubler.
 • Grunnlaget for Skinoren er azelainsyre, grunnlaget for Baziron AC er benzoylperoksid.
 • Baziron brukes til å behandle bakteriell akne, akne, Skinoren bidrar til å bekjempe komedoner, tørker, normaliserer funksjonen av talgkjertlene.

Før du foretrekker Baziron AS eller Skinoren, må du bestemme:

 • om akne eller akne er forårsaket av en bakteriell infeksjon eller forstyrrende sebaceous glands;
 • hvilken type hud er akne, akne eller akne;
 • krever terapeutisk bruk eller behandling.

I videoen om bruk av narkotika

Den kombinerte bruken av disse stoffene er en løsning på et kompleks av problemer: eliminering av betennelse, bekjempelse av mikrober, tørking og reduksjon i aktiviteten til talgkjertlene. Det er viktig å forstå at komplekse tiltak er den mest effektive måten å forbedre den generelle tilstanden og sikre en langvarig positiv effekt på.

Hva er bedre å bruke til behandling av akne: Skinoren eller Baziron?

Hvis du utfører en undersøkelse om det mest effektive middelet for akne og akne i ansiktet, vil det være umulig å bestemme nøyaktig ett enkelt stoff. Årsaken er at hvert verktøy virker på egen måte, som forklares av en annen sammensetning.

Til tross for det store spekteret av lignende produkter, forblir narkotika som Skinoren og Baziron ledere i apoteket. Det er han som vil diskutere dem videre, fordi det er viktig å forstå hva disse stoffene er, hva er likheter og forskjeller mellom dem, men mange er interessert i hudoren eller basiron som er bedre.

Dette finnes i artikkelen.

For nøyaktig å bestemme forskjellene og likhetene mellom disse legemidlene, er det nødvendig å vurdere hverandre separat, og deretter på grunnlag av informasjonen mottatt for å trekke konklusjoner.

Baziron

Det presenterte legemidlet har en høy antimikrobiell aktivitet mot Propionibacterium acnes og Staphylococcus epidermidis. I løpet av behandlingen er det mulig å oppnå en komedolytisk og antiinflammatorisk effekt, forbedre prosessen med oksygenering av vev, redusere prosessen med fettproduksjon fra talgkjertlene, fjern overskudd av sebaceøs sekret og fukt huden.

Før du legger produktet i ansiktet, bør huden rengjøres grundig. Derfor, vær sikker på å behandle dekslene med en rensende tonic. Påfør kremet som er nødvendig om morgenen og om kvelden. Behandlingsforløpet vil være 3 måneder. Det er mulig å finne en positiv effekt fra en slik behandling om en måned, da for å konsolidere det oppnådde resultatet, er det nødvendig å utvide behandlingen.

Baziron er et effektivt middel for mild til moderat akne. Det lar deg eliminere patologien i nærvær av pustulære elementer.

Hvis behandlingen er rettet mot å bekjempe akne, kan Baziron brukes sammen med andre lokale og systemiske midler.

Hvis det forventede resultatet etter 3 måneder ennå ikke er kommet, er det lov til å utvide behandlingen ytterligere.

I videoen - egenskapene til Baziron:

Når du bruker dette stoffet i noen mennesker, har de følgende bivirkninger. De består i irritasjon av epidermis på stedet der behandlingen ble utført. Du bør ikke utelukke allergiske reaksjoner og tørr hud.

Hvis du stoler på vurderinger av folk som brukte Baziron for å eliminere problemet som har oppstått, så snakker mange veldig positivt av ham. Men som et hvilket som helst stoff, har det sine negative aspekter. De viktigste ulempene ved gelen forblir varigheten av påføring og irritasjon av huden. Her finner du instruksjoner for bruk av gel Baziron.

Skinoren

Innsendt stoff bekjemper aktivt røde flekker etter fjerning av akne og tillater ikke arr på huden. Takket være Skinoren klarer han å gjøre dekslene kjedelige, eliminere uønsket fettete glans.

Under behandling av akne er det viktig å finne ut hvorfor hun oppsto, da behandlingsprosessen vil gi fordeler etter kort tid.

Derfor, etter å ha besøkt en hudlege og Skinorens resept, er det nødvendig å holde seg til riktig ernæring og ikke å konsumere sterk alkohol i store mengder.

For å oppnå maksimal effekt av applikasjonen må verktøyet være minst 3 måneder. I løpet av denne tiden er det en forandring av de tre tre syklusene på hudoverflaten, ellers vil betennelse og akne igjen leve på ansiktshuden. En syklus har en varighet på 20-30 dager.

Ved bruk av Skinoren i begynnelsen av sykdommen kan bivirkninger som kløe og erytem oppstå. Men etter hvert forsvinner disse ubehagelige manifestasjoner, og huden blir merkbart renere. Men det er nødvendig å bruke stoffet med ekstrem forsiktighet.

Hvis du oppdager at integritene i lang tid ikke oppfatter produktet veldig bra, må du bruke det punktvis eller ta en kort pause i behandlingen.

Når problemet ble eliminert, var det ikke mulig å erstatte Skinoren med andre stoffer.

I videoen - Skinoren karakteristisk:

forskjeller

Den første forskjellen mellom de presenterte stoffene er deres pris. Kostnaden for Baziron er 460 rubler, og for Skinoren må du betale 680 rubler. I tillegg er deres sammensetning også annerledes. Skinoren er basert på azelainsyre, men Baziron inneholder benzoylperoksid i sammensetningen.

Selv om mange eksperter påpeker at disse verktøyene kan erstatte hverandre, anses denne oppfatningen for feil, fordi de har forskjellige effekter.

Baziron retter sin tiltak mot eliminering av alle bakterier som påvirker dannelsen av betennelse, og Skinoren gjør det mulig å endre strukturen på kjertlene for å redusere produksjonen av sebaceøse sekresjoner.

Hva velger alle de samme

Basert på testimonials fra mennesker som har opplevd effekten av disse stoffene, er de fleste av dem tilbøyelige til Baziron, siden terapeutisk effekt er mye høyere.

Men det er situasjoner når dette stoffet er maktesløst, og deretter kommer Skinoren til redning, som har en utpreget terapeutisk effekt.

Men bare den behandlende legen vil kunne nøyaktig bestemme det beste stoffet for saken din etter at den utfører den nødvendige undersøkelsen.

Du kan fortsatt se mange klager at begge legemidlene har en bleking effekt. Slike resultater gir ikke mange mennesker, fordi deres ansikt blir blekt, noe som ikke virker som et symptom på patologi eller alvorlig sykdom.

Presenterte stoffer tar en ledende posisjon når det gjelder bekjempelse av betennelse, akne og pigmentering.

For å oppnå ønsket resultat er det svært viktig å vite hvilken av de ovennevnte som skal gjelde i den nåværende situasjonen, slik at du i stedet for den forventede effekten ikke blir irritert og allergisk.

Og dette kan bare gjøres ved å besøke en dermatologs kontor. Du kan også lure på hva som er bedre: Zener eller Skinoren.

Zener eller Skinoren - hva bedre hjelper akne

Zener eller Skinoren - hva bedre hjelper for akne? Med dette spørsmålet vender de til meg nesten hver måned og flere ganger. For å være ærlig er spørsmålet mitt litt overraskende. Hver av produktene har forskjellige sammensetninger og behandler ulike typer hudsykdommer. Det er nok å lese sammensetningen og instruksjonene, og alt blir klart for deg.

Men siden spørsmålene ofte blir spurt, bestemte jeg meg for å skrive en artikkelkamp "Zener eller Skinoren - som er bedre?".

I det vil jeg skrive om sammensetningen, fordelaktige egenskaper, forholdsregler og hvilke typer akne å behandle med hvert av disse verktøyene.

Da vil jeg prøve å sammenligne dem, snakke om min erfaring med å bruke og skrive en konklusjon. Alle tanker og spørsmål som vises når du leser denne artikkelen, må du skrive i kommentarene under artikkelen!

Jeg skrev mer detaljerte artikler om Zenerite og Skinoren i separate artikler der du kan finne fullstendig informasjon om sammensetning, priser, sikkerhetstiltak, kontraindikasjoner og lese anmeldelser!

Zinerit

Et fantastisk eksternt middel, som ofte foreskrives av dermatologer til sine pasienter. Det brukes hovedsakelig til å behandle huden i ansiktet, brystet og ryggen.

Selges i praktisk emballasje. Etter å ha blandet de to basene (tørr og pulverisert), som ligger i pakken, får vi en praktisk gjenlukkbar flaske med en applikator.

Erytromycin (Erytromycinum) - Makrolid antibiotika. Beholder effektive antibakterielle egenskaper, eliminerer patogener hudbetennelse.

Sink. Zinksalter er nødvendige for å redusere talgproduksjonen. Som, i overkant og i blokkeringer, forårsaker betennelse og kviser.

På grunn av egenskapene til erytromycin og sink i bunken, penetrerer den dypt inn i huden, helbreder betennelse og tørker huden, noe som ikke fører til utseende av ny akne. Å ha en utmerket antimikrobiell effekt, hvite og ødelegger også svarte prikker (comedones), eliminerer hvite prikker.

 1. Vi vasker ansiktet grundig med såpe eller skum.
 2. Tørk tørr hud
 3. Vi bruker et lite lag på hele ovalen i ansiktet, og legger særlig vekt på problemområdene (akne eller betennelser som allerede er dannet)

Jeg bruker vanligvis om morgenen og rett før sengetid, uten å bruke andre midler.

 1. Individuell intoleranse erytromycin. I tillegg til andre ingredienser.
 2. Høy følsomhet for sink.
 3. Unngå kontakt med øyne og slimhinner.
 4. Ikke bruk på skadet hud.
 5. Lang søknad. Generelt er verktøyet ganske vanedannende. Ikke overgå kurset mer enn 10-12 uker.
 6. Ikke bruk utløpsdato.

Kan brukes til barn.

Kan brukes under graviditet og amming. Men det er nødvendig å konsultere en lege! Og når barnet mates, gjelder ikke brystet.

På grunn av det faktum at det ikke penetrerer for dypt inn i organismen, blir det påført eksternt og trenger ikke inn i hovedløpssystemet, det har ingen spesielle manifestasjoner. Det kan bare forårsake lokal brennende følelse, irritasjon og tørrhet.

Jeg kjøpte det først som en tenåring. Og han hjalp meg mye å kvitte seg med røde og subkutane kviser på pannen og haken. På den tiden var jeg ganske bekymret for denne typen akne.

Men etter systematisk behandling av huden begynte akne å miste bakken. Og på slutten av flasken ryddet nesten. Jeg sier ikke hva som har blitt som en baby. Men resultatet, som de sier, var synlig "på ansiktet."

Viktigst, de stoppet å skade! Jeg var i stand til å øke selvtillit og stoppe lidelse når jeg kløde ansiktet mitt.

Siste gang jeg bestemte meg for å kjøpe den på slutten av universitetet. Denne gangen, dessverre, ble han ikke en slik trollmann. Men jeg hadde ikke ungdommelig hudproblemer, men i forbindelse med mage-tarmkanalen. Men han tørket gammelt akne godt. Etter å løse problemer med magen, begynte jeg igjen å bruke og rydde ansiktet nesten helt.

Herfra vil jeg oppsummere. Zener, som ekstern agent, likte jeg virkelig. Men før du bruker det er det nødvendig å finne ut årsaken til utslett. Den mest mislikte er prisen. Deretter valgte jeg en talker for akne og erstattet dette stoffet helt. Han er mye billigere og hjelper meg til tider bedre.

Så la oss gå videre til det andre stoffet og finne ut hva du skal velge - Zener eller Skinoren.

Skinoren

Et omfattende middel for behandling og forebygging av akne. Som en del inneholder ikke antibiotika.

Foreløpig tilgjengelig i form av gel og fløte. Hva er forskjellen? Hvis du har fet eller kombinasjonshud, må du velge en gel. Og hvis tvert imot, skråningen til tørrhet, deretter krem.

Azelaic acid er et utmerket antimikrobielt, antibakterielt og antimikrobielt middel. Normaliserer talgproduksjonen.

 • Låser opp tette porene
 • Eliminerer betennelse
 • Dræper bakterier
 • Tørker huden og ser ikke ut til mye fett
 1. Vi vasker huden med såpe eller melk.
 2. Dip med et håndkle.
 3. Påfør et tynt lag på hele ovalen i ansiktet eller til lokaliseringen av akne (f.eks. Tilbake) 2 ganger om dagen.
 4. For best resultat må du bruke innen få måneder. Mange anbefaler minst 12 uker.
 1. Gjelder ikke barn under 12 år.
 2. Unngå kontakt med slimhinner, øyne og sår.
 3. Individuell intoleranse og allergi mot ingredienser.

Kan brukes i lang tid, har ingen begrensninger på bruken

Kan brukes under graviditet og amming. Men det er nødvendig å konsultere en lege! Og når barnet mates, gjelder ikke brystet.

I de første dagene av bruk (og noen ganger litt lengre) forårsaker en brennende følelse, irritasjon, overdreven tørrhet og peeling av huden. Noen ganger er smerten ganske sterk. Det avhenger av din type og hud tilstand. Første gang må du lide, men hvis kløen ikke forsvinner, bør du slutte å bruke.

For å være ærlig brukte jeg ikke den så lenge. I begynnelsen hadde jeg en vill kløe og irritasjon, som aldri forsvant etter en uke med bruk. Legen rådde meg til å gi opp pengene. Men å dømme etter vurderinger, er resultatet synlig i 3-4 uker. Så jeg kunne ikke fullt ut sette pris på hva som er bedre enn Zener eller Skinoren...

Zener eller Skinoren - som er bedre? Deres fordeler

 • Det er ingen forbud mot bruk av 12 år, som hans "motstander".
 • Svært absorbert, men tilstrekkelig til behandling. Overflødige midler kommer ikke inn i kroppen
 • Effektivt bekjemper betennelse.

Perfekt til behandling av pasienter med akne oppstod sammen med betennelse.

 • Dræper bakterier på huden
  • Effektivt bekjemper komedoner (svarte prikker).
  • Returnerer naturlig pigmentering av huden. Hjelper med flekker etter akne.

  • Fjerner døde hudceller perfekt

  Forfatterens oppfatning til spørsmålet "Zener eller Skinoren"

  Det første jeg sier. Eventuelle medisiner påvirker hver enkelt person. Før du velger en behandling er nødvendig, undersøk sammensetningen og konsulter med en spesialist! Vår oppgave er å hjelpe kroppen, ikke skade den.

  Personlig velger jeg Zener. Han nærmet meg mye bedre (som jeg skrev om i artikkelen).

  Nysgjerrig din mening, hva er bedre Zener eller Skinoren? Venter på svar i kommentarene!

  Flere Artikler Om Typer Acne