Ikke alle kvinner drømmer om solbrun gylden hud, mange damer tenker på hvordan de skal hvite ansiktet hjemme, så soling og solsenger bryr seg ikke om dem. Kanskje, det vil virke rart for noen, siden den solbrune kroppen og ansiktet er på mote nå, og den aristokratiske plassen er en ting fra fortiden. Likevel blir tanning ikke alltid vakker, og glatt lys hud ser veldig fordelaktig ut.

I tillegg anbefales bleking for de som:

 • akne arr og postoperative arr;
 • økt pigmentering, mange fregner;
 • mislykket tanning;
 • stygg hudfarge.

Nedenfor er 6 påvist måter å hvite ansiktet på.

Metode 1. Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en av de mest populære måtene å lette ansiktet på. Det er lett tilgjengelig og koster en krone, men det gir fantastiske resultater. Huden blir ikke bare lettere, men tømmer også utslag og svarte flekker.

Bleking ansikt med peroxide er best gjort hver syv dager for tørr hud og to ganger for fet.

Løsningen må ikke tas mer enn 3%, da en høy konsentrasjon nesten helt sikkert tørker ut huden eller brenner den.

Gjærmaske

 • hydrogenperoksid - 1 skje;
 • tørr gjær - 1 skje.

Gjær fortynnet peroksid. Masken skal være ganske tykk.

Påfør våt på ansiktet og masker med en maske i 10-15 minutter. Skyll deretter ansiktet ditt med vann og smør med en nærende krem.

En gjærbasert oppskrift anses som delikat og trygt, og derfor egnet for tørr og normal hud.

Mask med ostemasse

 • hydrogenperoksid - noen få dråper;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • fett hytteost - 1 skje.

Bland eggeplomme med hytteost og tilsett hydrogenperoksid. Påfør blandingen på huden i 10-15 minutter, og skyll deretter med vann.

Ved å bruke hydrogenperoksid for å lette huden, bør du ikke bruke den på øyenbrynene. Dette stoffet blemer ikke bare ansiktets hud - det lyser også håret.

Sikkerhets forholdsregler

 1. Før du bruker en maske basert på hydrogenperoksid i ansiktet, må du prøve det på albuen din. Hvis det ikke oppstår irritasjon, kan masken brukes som beregnet.
 2. Følg nøye anbefalingene gitt i oppskriften. Ikke overskrider doseringen, bruk ikke peroksid med konsentrasjon høyere enn 3%.
 3. Hvis du har tørr hud, legg deretter til lakkende ingredienser til peroksydmasken: kefir, honning, eggeplomme, olje.
 4. Unngå å få peroksidbaserte ansiktsmasker.
 5. Påfør masken med et tynt lag og ikke perederzhivay på ansiktet ditt lenger enn den tildelte tiden.
 6. Gjør maksimalt to behandlinger per uke. Kurset er 1 måned, og deretter slutte å bruke peroksid i 2-3 måneder.

Metode 2. Sitronsaft

Sitronsaft er kjent for sine lysende egenskaper. Blondiner elsker ham fordi han gir blondt hår en vakker glans og lyser dem med 1-2 toner.

Det er også nyttig for huden. Det vil bidra til å raskt bleke ansiktet ditt, samt fjerne støt og utslett fra det.

Du kan bare tørke huden med sitronsaft, og du kan lage masker og skrubber ut av det.

Sitron Honey Whitening

 • honning - 1 skje;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • olivenolje - 1 skje.

Bland ingrediensene. Det bør være en væskemasse. Påfør ansiktet med en bomullspute. Masser huden i noen minutter for å forbedre blodstrømmen og la masken komme til å suge. Fjern rester av masken etter en kvart time. Sitronbleking er veldig effektiv og rask.

Glycerinmaske for sensitiv hud

 • sitronsaft - 0,5 skjeer;
 • eplejuice - 0,5 skjeer;
 • glycerin - 1 skje.

Bland alle ingrediensene og påfør huden. For første gang kan dosen sitronsaft reduseres til noen få dråper. Hvis irritasjon og brennning ikke oppstår, neste gang mengden sitronsaft kan økes.

Sitronbleking for fet hud

 • ekorn - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje.

Bland citron og protein og bruk på ansikt til masken er helt tørr. Skyll med kaldt vann.

Også i blandingen for fet hud kan du legge til litt kamferalkohol (5-10 dråper). Men en slik maske skal påføres prikket - bare på de pigmenterte sonene.

Metode 3. Kefir

Hvis du liker mild ansiktsbleking hjemme, så er det best å velge kefir masker. Slike hjemmehjelpemidler er egnet for både tørr og sensitiv hud. De er delikat og trygt. I tillegg er kefir et utmerket myknings- og næringsmiddel.

Mask med agurker

 • agurk - 1 stk;
 • Kefir - 2-3 skjeer.

Skrap en revet agurk, slik at man får en ganske homogen masse. Tilsett kefir, bland godt. Bruk nå blandingen på ansiktet og hvil i 15-20 minutter. Etter denne tiden vasker du av masken.

Gjenta prosedyren 2-3 ganger i uka, og snart vil du legge merke til de første resultatene.

Mask for hudrensing

 • kefir - 50 gram;
 • eggeplomme - 1 stk;
 • sitronsaft - 1 skje;
 • Vodka - 1 skje.

Bland alle komponentene i en homogen væskemasse og legg den på ansiktet, halsen og dekolletene med bomullsull. Hold masken i 15 minutter og vask den av.

Prosedyren passer godt til både tørr og fet hud.

Metode 4. Soda

Soda har lenge vært kjent for sine bleking egenskaper. Bruk den i matlaging, og i husholdningen, og rart nok, i kosmetikk.

Det er verdt å merke seg at brus masker og skrubber er mer egnet for fet hud, siden brus er en ganske sterk substans som tørker epidermis. Derfor er det bedre for eiere av den tørre typen å prøve bleking ved hjelp av mer milde metoder (for eksempel sitron). Damer med fet hud brus bleking hjelper ikke bare å gjøre tannlegen lettere og jevnere, men også for å kvitte seg med slike problemer som akne, akne, oljeaktig glans, økt sebumsekresjon, forstørrede porer.

Såpe ansiktsmaske fra brus

 • en bar med naturlig såpe på oljer;
 • natron.

Gni såpen i hendene for å lage skum. Påfør skummet på ansiktet og gjør en myk massasje i en sirkelbevegelse. Påfør brus over toppen og masser også ansiktet ditt med det. Hold masken på ansiktet i noen minutter og skyll med vann.

Lotion fra brus

Denne oppskriften er enkel og krever ikke noe, bortsett fra noen spiseskjeer med vanlig brus.

En bomullspinne eller skive fuktet med varmt vann, dypp i bruspulver og søk forsiktig på problemområder (alder flekker, arr, fregner). Regelmessig gjentakelse av disse enkle manipulasjonene vil gi en betydelig belysning av huden og bli kvitt gale defekter.

Soda maske med hydrogenperoksid

Peroksidbleking ble diskutert ovenfor. Styrke sin handling ved å bruke brus.

 • brus - 0,5 skjeer;
 • hydrogenperoksid (3%!) - noen få dråper;
 • yoghurt eller rømme - 1 skje.

Bland soda med yoghurt og tilsett hydrogenperoksid til blandingen. Påfør masken på ansiktet ditt i noen minutter (ikke mer enn 5), og skyll deretter ansiktet med vann.

Et slikt verktøy lar deg ikke bare hvite huden raskt, men lindrer også akne og oljeaktig glans.

Husk at for kosmetiske formål kan du bare bruke vanlig mat (eller drikke) brus. Andre varianter av dette produktet kan ikke brukes, da de kan skade huden alvorlig.

Persille Kosmetisk Ice

Metode 5. Persille

Persille er en unik plante. Det vil bidra til å bleke huden og forynge den. Rask og lett, det glatter rynker, nærer huden med gunstige stoffer, fjerner mørke sirkler under øynene. Bleking med persille er like effektiv som bleking med sitron.

Løvetannmaske

Ta en haug persille og en haug med løvetannsløv. Helt fint grøt og dekk med mineralvann. Insister blandingen i en halv dag, og bruk deretter for å tørke ansiktet. Persille vil raskt og komfortabelt fjerne alder flekker og lette fregner.

Kosmetisk is

For å lage spesiell is trenger du bare persille og vann. Rull gjennom grønnsakene i en kjøttkvern og klem juice. Bland saften med vann i forholdet 1: 1, og hell i mugg, sett i fryseren.

Den resulterende isen er nyttig for å tørke huden hver dag. 10-20 minutter etter tørking er det verdt å vaske ansiktet med vann.

Persille fra fregner

 • persille - 1 gjeng;
 • rowan juice - 2 skjeer;
 • vodka - 4 skjeer.

Fra den grønne klemmesaften. Bland det med vodka og fjellasjuice. Du kan legge til litt sitronsaft. Den resulterende blandingen tørker ansiktet og tar særlig hensyn til opphopningen av aldersflater og fregner. Dette vil bidra til å bleke ansiktets hud eller litt tørre, små betennelser /

Tørre persille kjøttkraft

Dette er den enkleste måten å lette huden på dette krøllete grønt. For å lage kjøttkraft, hogg persillefinet fint, legg det i et glass eller en bolle og hell kokende vann over det. Etter å ha slukket kjøttbøtta i ca en halv time, suge en bomullsplate i den og tørk ansiktet. Gjenta prosedyren daglig. Persille er trygg selv for tørr hud.

Metode 6. Eddik

Lukten av eddik liker ikke mange, men til tross for dette er det eddik som er et av de mest effektive middelene til bleking av ansikt. Gamle egyptiske kvinner brukte det til hudpleie. Eddik er også populær nå.

Men husk at det er umulig å bruke eddik i ren form - det kan påvirke huden og forbrenne den. Det er bedre å fortynne det med vann i like store mengder.

Eddiksyre

Fukt en bomullspute i fortynnet eddik og legg det på de pigmenterte områdene i ansiktet. Du kan også tørke huden med den resulterende løsningen, og 15 minutter etter prosedyren, skyll med kaldt rennende vann.

konklusjon

Du ble tilbudt seks enkle, men effektive måter å hvite huden din hjemme. Hvilken du skal velge er opp til deg. For tørr hud, velg bleking med persille og kefir, for fet hud - peroksid eller sitron, persille er egnet for normalt. Den store fordelen med hjemmelagde masker er at de vil bidra til å hvite ansiktets hud og tilnærming med nyttige stoffer, myke og eliminere små utslett.

I hemmelighet

Face yngre enn bare 11 dager!

Selv ved 40 kan du se på 21 hvis du smør ansiktet ditt for natten.

7 enkle og rimelige måter å hvite ansiktet ditt hjemme

I øst er hvit hud ansett som en guddommelig gave, og eieren er vakker. I gamle tider drakk kinesiske prinsesser knuste perler oppløst i vann og spiste liljøtter, mens Cleopatra badet i melk. Det er ikke overraskende at spørsmålet om hvordan å bleke ansiktet bekymret mange jenter.

Lys hud ble gitt større betydning enn elegansen av ansiktsegenskaper. Mørkhudede kvinner pleide å jobbe i marken eller tilbrakte lang tid ute, og derfor solgte de seg til svart. Dette betydde familie fattigdom og mangel på utsiktene.

I Russland og Europa er lysbrun velkomne. Hovedkampen er med pigmentflett og fregner. Uansett hvor kosmetologer forsøker å overbevise seg selv om at de perky redheads på ansiktet er sjarmerende, er jenter uutholdelige i deres beslutning om å redusere dem. Krigen mot jevn, lett hud stopper ikke hjemme eller i skjønnhetssalonger.

Årsaker til dårlig hudfarge

Huden til innbyggerne i midtområdet og Nord-Europa er naturlig hvit og brenner lett i solen. Det er verdt litt lenger å ligge på stranden eller glem å smøre med en beskyttende krem ​​mot UV-stråler, da det blir rødt og etter et par dager begynner å skrelle av. Som et resultat er soling ujevn. Å komme inn i lignende situasjoner fra år til år kan man provosere utseendet på pigmentflettene, spesielt uønsket i ansiktet.

Redheads med tynnferdig hud har fregner som vises når sollys treffer det, selv om vinteren. Det er viktig for dem å bruke en beskyttende lotion eller krem ​​på en klar vinterdag i byen og på skianlegg. Hvis fregner fortsatt plager og ødelegger stemningen, vil en blekemaske være en fantastisk måte ut.

Hvordan blege ansiktet ditt: anleggsmidler

Det finnes en masse av allment tilgjengelige midler, slik at ikke bare å bringe huden i perfekt stand, men også for å lette den. Effekten av masken kommer ikke umiddelbart. Prosedyren må gjentas i en måned eller to for å oppnå et stabilt resultat.

Imidlertid lurer på hvordan å bleke et ansikt hjemme, mange velger masker.

Hydrogenperoksid

Oksygenet i peroksidet, når det kommer i kontakt med huden, forårsaker en oksidasjonsprosess i den, noe som gjør det mulig å kvitte seg med giftstoffer og skadelige stoffer. Løsningen bør ikke inneholde mer enn 3% av de aktive ingrediensene, for ikke å forårsake brenning. Det er mye sikrere å bruke peroksid i kombinasjon med ekstra ingredienser.

Gjærmaske

En skje med tørr gjær og samme mengde hydrogenperoksid blandes og påføres på problemområder i huden i 15-20 minutter. Etter vask av, fukt huden med en krem.

Curd mask

Næringsrik og bleking blanding på samme tid vil bli hentet fra en spiseskje med fett hytteost, eggeplomme og noen dråper peroksid. Denne masken holdes også på ansiktet i ikke mer enn 20 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

Sitronsaft

Juice av sitron eller grapefrukt vil gi huden vitaminer, toner det og forhindrer utseendet til de første rynkene. Lysdannelse av pigmentering oppstår på grunn av tilstedeværelsen av organiske syrer i frukt. Blanding av juice med andre komponenter vil unngå overdrying av huden.

Mask med sitron og honning

Denne blandingen vil også fungere som en utmerket skrubbe når du vasker av masken. Til massen av hel sitron tilsett 50 g honning og en halv teskje olivenolje. Etter grundig blanding blir produktet påført ansiktet i 15 minutter.

Vegetabilsk olje vil lindre huden fra følelsen av tetthet etter prosedyren og gir næring til huden.

Glycerinmask

Glycerin fukter og myker huden perfekt ved å absorbere vann fra miljøet. Denne egenskapen tillater det å nøytralisere tørkeffekten av sitronsaft samtidig som den opprettholder sine fordelaktige effekter.

For en bleking maske, må du ta to spiseskjeer sitronsaft og glycerin og en teskje kokt vann. Problemer i huden behandles to ganger om dagen i flere måneder. Resultatet vil bli merkbart etter en og en halv måneders bruk.

Sitron lotion

Sitrus juice lotion vil ikke bare lette huden, men også bidra til akselerasjonen av regenerering prosesser. Tenåringer, det vil bidra til å desinfisere huden og unngå utseende av utslett.

 • 2 ss. skjeer av sitronsaft;
 • 2 ss. skjeer med kokt vann;
 • 2 ss. skjeer av vodka;
 • 2 ss. skjeer av heksehøns bouillon.

Etter blanding anbefales væsken å oppbevares i kjøleskapet og brukes to ganger om dagen. Ikke bruk lotion på ansiktet ditt om morgenen før du går ut i den lyse solen. Sitronsaft gjør huden sensitiv og tilbøyelig til solbrenthet. Den beste tiden å bruke lotion er om ettermiddagen og om natten.

kefir

Laktobaciller og aminosyrer, som er rikelig inneholdt i drikken, har en gunstig effekt på huden. De renser og fukter det, og aminosyrer bidrar også til å klargjøre aldersflater og fregner.

Med agurker

Kefir med agurk gir huden elastisitet og lindrer sløvhet. Det er nok å bruke en lignende maske 3 ganger i uken. En halv agurk er revet og 2 ss kefir helles i en slurry. Mikroorganismer tilstede i kefir er aktive i en kort periode, så masken skal brukes umiddelbart etter produksjon. Vask den av etter 20 minutter, og fukt huden med tørr krem.

Med kjære

4 spiseskjeer med fett kefir blir tilsatt til litt oppvarmet honning, og deretter blandet med pisket protein av ett egg. En nærende maske skal ikke holdes på ansiktet i mer enn 20 minutter. Hun vil gjøre huden fløyelsaktig og vil avlaste små rynker. I tillegg strammer det porer og reduserer betydelig oljeaktig glans.

Siden antikken, natron, eller natriumbikarbonat, har blitt betraktet som en panacea for mange sykdommer. Det eliminerer perfekt betennelse og irritasjon, men på grunn av effektens styrke er det ønskelig å bruke brusløsninger for hudbleking, helst ikke mer enn en gang i uken.

Soda Wash

Soda fortynnes med vann i like store mengder og fukter gasbind i den. Stoff pålegges på den mørkede huden i 10 minutter. Etter vask av huden er det viktig å fukte kremen, siden bruset tørker sterkt.

Med hydrogenperoksid

En teskje med natron blandes med to skjeer med fett yoghurt uten fargestoffer og tilsetningsstoffer og en tredje teskje hydrogenperoksid. Den resulterende masken påføres ansiktet i 5 minutter, og deretter rens huden med kaldt vann. Takket være yoghurt vil huden ikke skrelle av.

Med såpe

Denne masken er veldig tett til huden etter vask, så du bør forberede fuktighetskrem på forhånd. Soda og vann er tatt i like store mengder, og såpe er skummet. Kosmetisk svampeskum fordeles på huden med pigmentering, og brusoppløsning legges på toppen. Etter 7-9 minutter vaskes masken av.

persille

Vitaminer A, C og B, sporstoffer og folsyre inneholdt persille, gir huden en skinn og gir næring til det. For masker brukes finhakket kvist og persilleblade.

Med løvetann

Lige deler av finhakket løvetann og persille stengler helles med en liten mengde mineralvann og insisterer i 12 timer på et mørkt sted. Masken skal begynne å gjøre om våren, når den aktive solen gir økt pigmentering. På ansiktet av henne hold i 20-30 minutter, deretter fjernet.

Kosmetisk is

Du kan helle buljong eller tinktur av persille i isformer og sette i fryseren. De resulterende isbitene toner huden og forbedrer hudens overflate. De har en sterkere effekt på huden på grunn av det resulterende stresset fra lav temperatur.

avkok

Blander vassdrag med vann i forholdet 1:10, kok blandingen i 10 minutter, og filter deretter. Vask ansiktet to ganger i uken med kjølt kjøttkraft.

Med rowan

Maskeoppskrift lykkes med å bekjempe fregner:

 • 1 ts persille juice;
 • 1 ts. juice av rowan bær;
 • 1 ts. vodka;
 • 1 ts. sitronsaft.

Eteriske oljer

Eteriske oljer som er rike på vitaminer og mikroelementer, er gode for huden, mens persille, ylang-ylang og vaniljeoljer letter det intensivt. Å bruke olje i ren form er kontraindisert for å unngå irritasjon og brannskader. For å oppnå ønsket resultat, tilsettes noen dråper olje til krem, leire eller vann for vasking. Forløpet av bleking varer 3 uker, så ta en pause i 2-3 måneder.

eddik

Eddik er et velkjent folkemiddel, egnet for de som søker en oppskrift på hvordan du raskt får et ansikt hjemme. Den kom fra det romerske riket, hvor skjønnhetene også drømte om å ha marmorhud. Vann blandes med eddik i like deler og tørker ansiktet med en bomullspinne i 8-10 minutter, og skyll deretter blandingen grundig.

Hvis huden er ufølsom, kan du prøve å bruke ufortynnet eddik.

Kosmetiske preparater for hudavletting

En effektiv moderne prosedyre er å bruke en laser til å bleke huden din. I mange klinikker av estetisk medisin eller nettverksskjønnhetssalonger er det spesielle apparater for sliping av hud eller forsiktig fjerning av dets grovt øvre lag. Å kvitte seg med døde celler gjør det mulig å jevne ut hudtonen og oppnå en merkbar belysning.

Mange kremer inneholder kvikksølv, som er giftig for mennesker. Den tillatte prisen overskrides tusenvis av ganger sammenlignet med europeiske og amerikanske kolleger. Selvfølgelig gir kvikksølv en rask lette effekt, men det akkumulerer i huden, det forgift kroppen. Tablets sammensetning med instruksjonene skrevet i hieroglyffer er et mysterium i det hele tatt, noe som er bedre å ikke føle seg selv.

I skjønnhetssalonger kan du lage en peeling eller en maske basert på patenterte utenlandske kosmetikk, men du trenger et helt kurs for å oppnå målet. Salonprosedyrer er ikke billige, så det er bedre å ta vare på huden hjemme, velge riktig krem ​​eller maske fra naturlige ingredienser.

Nyttige anbefalinger

Perfekt bidrar til å nærme huden og fjerne døde celler maske fra leire. Etter oppløsning av pulveret kjøpt i apotek med varmt vann og la den resulterende vasselen på ansikt og nakke, la den tørke. Etter å ha blitt tørket av lerret, blir huden jevn og silkeaktig, og hudens hud blir friskere.

Spesiell oppmerksomhet bør settes på kvaliteten på kosmetikk og kremer. Hvis du opplever en mild allergisk reaksjon eller en ubehagelig tinning, må du forlate dette produktet. Ansiktets hud er veldig delikat, og det skal være så behagelig som mulig.

Årsaken til pigmentering kan være en metabolsk forstyrrelse og hormonbalanse i kroppen. Graviditet og fødsel, å ta visse medisiner og til og med sterke belastninger bidrar til utseendet på brune flekker på huden. Noen ganger forsvinner de seg selv etter normalisering av kroppens tilstand, men oftere må de motstå metodene ovenfor.

konklusjon

En kvinne vil alltid behage andre, spesielt det sterkere kjønn. Menn, i sin tur, setter pris på velpleide jenter og er stolte av sin stilige følgesvenn. Først og fremst vekker ansiktet oppmerksomhet mot seg selv, så bryr seg om tilstanden til huden, vil aldri være overflødig.

Glatt lys hud gjør jenta yngre og mer attraktive. Det trenger ikke å være skjult under tett påført sminke, for i dag er naturlighet og nakenhetene av kosmetikk på mote. Enkel hudpleie hjemme, i tillegg til svaret på spørsmålet om hvordan du gjør et ansikt, vil tillate deg å føle deg trygg, og denne kvaliteten gjør jenta uimotståelig i menns øyne.

Jeg heter Julia Jenny Norman, jeg er forfatter av artikler og bøker. Jeg samarbeider med forlagene "OLMA-PRESS" og "AST", samt med blanke magasiner. Foreløpig bidrar til å fremme virtuelle virkelighetsprosjekter. Jeg har europeiske røtter, men jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt i Moskva. Det er mange museer og utstillinger som belaster positive og gir inspirasjon. På fritiden studerer jeg franske middelalderske danser. Jeg er interessert i informasjon om den tiden. Jeg foreslår deg artikler som kan fange en ny hobby eller bare gi hyggelige minutter. Vi trenger å drømme om den vakre, så vil det gå i oppfyllelse!

Hvordan å hvite ansiktets hud hjemme - Bruk masker, kremer, avkok, lotioner

Rengjør huden med porselen glød - drømmen om nesten alle jenter. I kampen for den edle skinnet brukes alle slags kremer, premium tonale baser og mange andre ferdige produkter. Men å vite hemmelighetene om å hvite ansiktets hud hjemme, kan du betydelig spare og forbedre epidermis uten kosmetikk.

Slik fortmer du ansiktet ditt hjemme

For å hvite ansiktet, brukes naturlige komponenter som har evne til å undertrykke manifestasjonen av melanin og normalisere produksjonen av melanocytter. Disse er fermenterte melkeprodukter, leireblandinger, grønnsaker og bærmasker, noen farmasøytiske preparater.

Effektiv hudbleking produkter

De mest effektive produktene for bleking:

 • Melk, kefir, yoghurt. Helt naturlig, perfekt for å lysere epidermis. I tillegg til kampen mot melanin bidrar de til å normalisere arbeidet til talgkjertlene og eliminere fett;
 • Hvit og blå leire. Slike mineralforbindelser har en utmerket rensefunksjon. Som sådan blir ikke blekingeffekten observert, men de tømmer ut overflaten og fjerner punktrødhet. Passer til blekflisete jenter med kombinasjon eller problem hud;
 • Ascorbinsyre. Brukes ofte i profesjonell kosmetikk for å lindre irritasjon og hudbelysning. Det er en sikker analog av kojinsyre, som også er aktivt hvitt, men har en høy toksisitet;
 • Bearberry. Urter fra familien Heather, aktivt brukt i folkemedisin for bleking av epidermis. Inneholder den sjeldneste naturlige komponenten - arbutin, som brukes i profesjonelle kremer for å bekjempe pigmentering;
 • Hydrogenperoksid. Her er letteffekten basert på oksidasjon. Det er i stand til nesten umiddelbart å eliminere liten rødhet, men er ikke egnet for hyppig bruk;
 • Salve. I medisin blir ofte bleking brukt ved å bruke sink og svovelsalve. Disse legemidlene har en sterk antiseptisk funksjon, og eliminerer dermed fokuset på betennelse, reduserer reproduksjonshastigheten av patogene mikroorganismer. Lys porselenhud etter dem er ikke verdt å vente på, men du kan oppnå en jevn farge og mangel på akne.

Video: Fast ansiktsblegning

Whitening masker

Det enkleste alternativet til å hvite ansiktets hud hjemme - for å lage en maske med poteter. Denne rotgrønnsaken inneholder en stor mengde askorbinsyre og folsyre. For å forberede en lightening komprimering, må du grate en potet på en fin riper og bruke massen på ansiktet med et tykt lag. Hold minst 20 minutter. Gjenta hver dag om morgenen.

Potetmaske for hudbleking

Sitron har en lignende effekt. Men det kan bare brukes i fravær av allergiske reaksjoner. For å fjerne aldersflater eller uregelmessig tanning, må du klemme ut citrusjuice og legge den til en hvilken som helst egnet maske. Påfør frisk i ren form anbefales ikke på grunn av aggressivitet - det kan begynne peeling av epidermis. Den beste kombinasjonen er to spiseskjeer av hvit ler, en skje juice og samme mengde vann. Gjelder alle problemområder og tåler ikke mer enn 30 minutter. Gjenta hver andre dag.

For å gi en hvit, men problematisk eller fet hud myk porselen, kan du bruke havtornolje. I motsetning til stereotyper, gjør ikke det oransje stoffet gulrot-farget epidermis. Snarere, det motsatte: tørker pimples, strammer porene og nivåer det. For en slik handling må du lage en enkel maske: Påfør olje på ansiktet med en bomullspute og la den stå i maksimal tid. Gjenta som ønsket daglig eller tre ganger i uka.

Havtorn olje for ansikt

Castorolje har en lignende effekt. For å bruke den må blandes med ekstra ingredienser - bruken i ren form gir en økning i inflammatoriske prosesser. Effektivt vitner denne masken:

 • 2 ss havregryn;
 • Et halvt glass sur melk;
 • 10 gram castorca;
 • 1 ts. varm honning.

Alle komponenter må blandes og lar seg brygge i 10 minutter. Deretter gjelder ansikt og nakke. Vask av etter 15 minutter, det er veldig viktig og deretter påfør en fuktighetskrem. Gjenta to ganger i uken før sengetid.

Vurderinger hevder at masker hjelper med leire godt. Forsiktig redusere pigmenteringen av blandingen, som inkluderer kaolin og kambriansk pulver. Massen er tilberedt på den klassiske måten: leire og vann (juice, urteavkok eller grønn te) kombineres i forholdet 2: 1. Påfør ansikt og dekolleté. Hold i 20 minutter, for å unngå tørking, sprut regelmessig med vann. Gjenta tre ganger i uken.

Leire ansiktsmasker

I Asia bruker jenter ris for å eliminere den "stygge" brunfarge. Denne masken er tilberedt enten fra kokt grøt eller rismel. Til to teskjeer av produktet legges til 10 gram kefir og 5 honning. Preparatet blandes grundig og påføres på huden med et tykt lag. Hold på ansiktet i 15 minutter, gjenta hver dag om morgenen.

Bleking med sink salve har blitt utbredt på grunn av metallets naturlige funksjoner: det beskytter huden mot solens stråler, bidrar til å stramme seg og aktivt bekjemper rødhet. Ved hjelp av dette apoteket er produktet enkelt: to ganger i uken, påfør et tynt lag av rengjøringsmiddel på ren hud og la den være til absorbert.

Lysende dekokser og lotioner

En myk lotion med agurk er ideell for tørr og sensitiv hud. For å forberede den, legg til 5 til 10 agurkglass og noen dråper sitronsaft til et glass mineralvann. Denne sammensetningen inneholder ikke konserveringsmidler og holdbarheten er bare en dag. 250 ml akkurat nok til to ganger om dagen. Gni ansikt med lotion om morgenen og om kvelden. I løpet av dagen kan du bruke som en sprøyte, overløp i en beholder med en spray.

Komkommer Ansikts Lotion

For problem og fet hudlotion med persille er ideell. For forberedelsen er det nødvendig å blande et halvt glass finhakkede greener, 100 gram alkohol og ca. 50 gram av hvilken som helst egnet olje for å normalisere funksjonen av talgkirtler. Tinkturen er plassert i 14 dager i et mørkt, kjølig sted. Periodisk må det ristes. Etter to uker er hun klar til bruk. Tørk ansiktet med denne løsningen om morgenen og kvelden.

Noen essensielle oljer har også sterk bleking effekt. For eksempel vil lotion med eter av lavendel, sitron og kamille redusere alder flekker, rynker og betennelser. For å forberede verktøyet må du ta 300 ml mineralvann, 6 dråper kamille og lavendel og 10 sitrus. Rør oppløsningen grundig og la stå i 10 minutter. Rist blandingen litt før bruk.

Olje ansiktsmasker

Tøm epidermisene fra akne og kviser, blek det og gi en blanding av brus, salt og noe avkjølende avkok (grønn eller kamille te, urteplukking med bjørnebær, vann etter matlagingsløv) for å gjøre det mykt og glatt. 200 ml væske er tatt ikke flere skjeer av hver mineralkomponent. Å vaske med så lite vann to ganger daglig før og etter fjerning av kosmetikk.

Folkemidlene

Kosmetisk olje fra eukalyptuseter og jojoba baseolje (shea eller kokosnøtt - avhengig av hudtype) har høy bleking evne. For å lette huden hjemme må du kombinere 20 gram base og 5 gram eter. For enkel å blande, anbefales det å varme komponentene i et vannbad slik at de blir væske. Ved påføring, fukt en bomullspinne i olje og smør huden to ganger om dagen. Før du går ut, må massen vaskes av, ellers vil støv holde seg til huden to ganger sterkere enn vanlig.

Oljeskinnblegemiddelblanding

Etter en dårlig brunfarge vil kamilledekok og hydrogenperoksid lyse ansiktet ditt. Vær oppmerksom på at denne metoden ikke passer for mørk hud. Blekingsprosessen på epidermis med stor mengde melanin kan være ujevn. Som et resultat vil striper og flekker av forskjellige farger vises. 50 gram kamille te er tatt 1 skje peroksid. Løsningen blandes grundig og lades for å blande i flere timer. Etter bruk som vanlig lotion.

Før du tenner ansiktet ditt hjemme raskt på følgende måte, må du sjekke allergisk reaksjon. Denne oppskriften bruker friske jordbær, som er det sterkeste allergenet. Til å begynne, fest et stykke bær til et ufattelig hudområde. Hvis det ikke var noen følelse av kløe og hevelse etter 20 minutter, kan oppskriften brukes.

Denne metoden vil bidra til å lette selv mørk hud. Jordbærbær blir knust i potetmos, revet poteter og noen dråper sitronsaft blir lagt til dem. Gruel brukes på alle områder som krever avklaring: hender, ansikt, nakke, bryst. Det er nødvendig å opprettholde massen ikke mer enn 20 minutter.

Jordbærmaske

Mange populære oppskrifter tilbyr å bruke pepperrot for bleking. Til tross for den aggressive lukten, er denne roten i stand til å normalisere produksjonen av melanocytter i løpet av noen timer. Det er nødvendig å kombinere saften av pepperrot med vann i forholdet 1: 2 og påfør med en bomullspute til ansiktet. Ikke hold mer enn 15 minutter. Bruk fuktighetskrem etter at denne masken er nødvendig.

Whitening Cosmetics Review

Tabellen nedenfor viser vurderingen av populære kosmetikk for hudbelysning, samt en beskrivelse av dens handling.

Instruksjoner: hvordan å hvite huden i ansiktet hjemme raskt

Overdreven hudpigmentering på ansiktet virker utiltrengende for mange kvinner, så du vil bli kvitt henne på alle mulige måter. Dette kan gjøres ikke bare på en kosmetologs kontor, men også hjemme.

Generell informasjon

Kompleksjon skaper et generelt inntrykk av en person, om hans helse og holdning til seg selv.

Ideell hud er bortskjemt av ulike sykdommer, dårlige vaner, negative eksterne faktorer. For eksempel, problemer med blodårene gir en spottete hudtone, røyking er gul, brunbrun er rød, sykdommer i indre organer er gråaktige.

Derfor blir det med ansiktet til det rettferdige kjønnet ansiktet å "oppdatere" ansiktet, og returnere sin tidligere hvithet. Men jakten på skjønnhet er forskjellig fra det virkelige behovet.

Du bør på alvor vurdere ansiktsbleking i følgende tilfeller:

 • overdreven pigmentering i form av flekker, lentigo, fregner, chloasma;
 • langvarig eksponering mot solen, da solbrentene ble til en smertefull "skjønnhet";
 • veldig mørk hud med effekten av "innbyggerne i sør";
 • spor av nylig laget salongprosedyrer i ansiktet, ikke passere;
 • rødlige formasjoner liknende knuter;
 • gråaktig eller gulaktig ansikt.

I disse tilfellene trenger epidermis virkelig bleking og skikkelig omsorg. For å gjøre dette, er det ikke nødvendig å skynde seg på skjønnhetssalongen for å gå gjennom alle tenkelige blekingprosedyrer. Det er nok å takle problemet hjemme alene. Det vil bli mer effektivt og dobbelt så hyggelig fra budsjettet som er lagret.

Årsaker til økt pigmentering

Problemet kan ligge i de eksterne og interne faktorene. Ofte vises pigmentering i løpet av årene, det vil si at den er oppkjøpt:

 • alder hormonelle endringer (spesielt under graviditet);
 • forgiftning av kroppen (tuberkulose, ormer);
 • intens eksponering for ultrafiolett stråling;
 • tar visse medisiner
 • vitamin mangel;
 • effekter av herdede hudsykdommer (brannskader, eksem);
 • sykdommer i fordøyelseskanalen, nervesystemet, leveren.
 • Folk rettsmidler for alder flekker, nyttige oppskrifter

  Folk oppskrifter blekes ikke bare, men også helbrede. Naturlige ingredienser gjør ingen skade. Men du må følge reglene - ikke bruk forberedte midler til områdene rundt øynene, og etter prosedyren må du bruke riktig krem.

  Hydrogenperoksid

  Hydrogenperoksid perfekt whitens huden i ansiktet, det er den mest berømte enkle middel. Det koster pennies, og effekten gir en fantastisk opplevelse.

  Ansiktet lyser ikke bare, men også ryddet fra svarte flekker og forskjellige utslett. På apoteket må du kjøpe en løsning på ikke mer enn 3%, ellers er en brennende eller overdrevet hud garantert.

  Prosedyren skal utføres en gang i uken for eiere av tørr hud og 2 ganger for mer fet. Bleking kurs - en måned. Etter noen måneder kan du gjenta.

  Masker er utarbeidet på grunnlag av peroksid:

  • Gjærmaske. Forbereder et tykt stoff av tørr gjær og løsning i forhold til en skje på en skje. Produktet påføres i 15 minutter. Denne blekemasken er ideell for tørr og normal hud.
  • Curd mask. Bland en skje full av fett hytteost, eggeplomme, noen dråper peroksid. Gruel smurt på ansiktet, etter at 15 minutter er fjernet.

  Tenk på at hydrogenperoksid lyser ikke bare huden, men også øyenbrynene.

  Sitron (sitronsaft)

  Hvordan kan hvite hud med sitron? Det har lenge vært kjent at saften av sur sitrus lyser godt. Sitron som en naturlig blek gir ikke bare en sunn farge i ansiktet og whitens huden, men fjerner også utslett.

  Juften i seg selv kan gnides i epidermis eller masker kan utarbeides på grunnlag av:

  Sitron-honning maske. Bland honning, sitronsaft og olivenolje (alle skjeer). Det skal være et flytende stoff.

  Det påføres ansiktet med en bomullspinne med masserende bevegelser. Dette vil forbedre blodstrømmen og hjelpe forbindelsen til å absorberes godt. Vask av restene trenger på 15 minutter.

 • Glycerintandem. Masken er laget av eple og sitronsaft (½ skje) og glyserin (1 skje). For den første prosedyren kan du redusere andelen sitrusjuice, da det vil være en brennende effekt. Og neste gang øker doseringen.
 • Hvis moles forårsaker uleilighet, og du vil fjerne dem, vil vi i denne artikkelen beskrive hvordan det kan gjøres uten alvorlige konsekvenser.

  Alt om fordelene og ulempene ved den nye teknologien for intravenøs ozonbehandling leses i denne publikasjonen.

  Soda fikk berømmelse "blekemiddel". Det brukes også i kosmetikk. Fond basert på det er mer egnet for økt fettinnhold, siden stoffet tørker celler sterkt. For kvinner med økt tørrhet er denne metoden for bleking ikke egnet. Soda vil også bidra til å håndtere akne, oljeaktig glans, brede porer og hudormer.

  For å lage en såpemaske blander du natron og naturlig såpe (i olje). Såpeskum brukes på ansiktet med massasjebehandlinger, og brus blir gnidd på den over topplaget. Masken vaskes av etter 5 minutter.

  Finn ut fra denne videoen hvordan og med hva du kan hvite huden på pigmentplasser raskt hjemme:

  Potensiell fare og kontraindikasjoner

  Før rushing å forberede hjemmelagde masker for bleking av ansiktets hud, må du merke kontraindikasjonene. Tross alt er naturlige blekningsbestanddeler aggressive mot epidermis. I store mengder syre korroderer epidermis, depleterer den enda mer.

  Det bør tas hensyn til husprosedyrer i følgende tilfeller:

  • Noen hudsykdommer (kupperose, keratose, melanom);
  • ansiktsskader;
  • uhelte sår;
  • overliggende sømmer;
  • hvis mer enn en måned ikke har gått på ansiktet siden salongprosedyren;
  • stort inflammatorisk område;
  • Overfølsom, veldig tynn, overdried, dehydrert hud.

  Gjennomgang av ferdige bleking kosmetiske produkter

  Hvitevirkningen av husholdningsprodukter vil støtte kosmetiske produkter. Den moderne skjønnhetsindustrien er generøs med et utvalg av blekingskrem, masker, skrubber og andre "fasiliteter" for ansiktet. Velg det beste alternativet vil hjelpe tematisk gjennomgang.

  Whitening Cream "Clinicians Complex"

  Denne fantastiske krem ​​vinner til og med pigmenterte arr, for ikke å nevne fregner og aldermerker. Den spesielle sammensetningen virker effektivt, mens du ikke tørker epidermis.

  Gjort på grunnlag av kojinsyre. Derfor er verktøyet egnet for eiere av tynn og tørr hud. Den påføres med et tynt lag to ganger om dagen.

  Resultatet vil treffe i 2 uker. Men superfuniteten er ikke billig: en krukke med et volum på 60 ml med en 6% krem ​​er fra 11 tusen rubler.

  «Meladerm»

  Dette produktet holdes i de tre øverste blant ansiktsblekkprodukter. Helt naturlig sammensetning uten kjemiske tilsetningsstoffer, derfor egnet for alle, har ingen kontraindikasjoner.

  Fjerner effektivt fregner, akne, leverflater, pigmentering. De må brukes regelmessig hver dag. Så i en måned blir ansiktet forvandlet. Utstedelseskurs - fra 6 tusen rubler.

  Mask Belita Vitex

  Blekemiddel refererer til budsjettet, men et effektivt alternativ. Produktet er produsert i Hviterussland ved hjelp av teknologien med "smart" avklaring. Aktivstoffer påvirker bare områder som trenger bleking. For å eliminere risikoen for pigmentering, bør den brukes regelmessig.

  Du kan kjøpe en maske til en fornuftig pris - fra 170 rubler. I en måned vil ansiktet skinne og gjøre deg glad med en sunn farge.

  Hva er intramurale livmor fibroids og hvordan denne sykdommen er behandlet, lære av denne artikkelen.

  Hva er bedre - photoepilation eller laser hårfjerning? Vi vil bidra til å avgjøre dette problemet.

  sera

  Også effektiv "blek" anerkjent serum fra forskjellige produsenter. De brukes best en gang daglig før sengetid. For å oppnå maksimal effekt, kan du rense ansiktet ditt med en ikke-aggressiv skrubbe før prosedyren. De mest populære produktene i denne linjen er:

 • Ultra Brightening Serum fra Ultraceuticals - fra 7 tusen rubler;
 • Blanc Expert MELANOLYSER - fra 700 rubler;
 • Hvit linsserum - fra 200 rubler.
 • De nødvendige produktene kan bli funnet for alle typer hud og lommebok, og kostnadene påvirker ikke alltid produktets effektivitet. Resultatet kan forbedres med naturlige gaver.

  Whitening ansiktets hud hjemme er lett, hvis du følger anbefalingene og forsiktigheten. Vurder egenskapene til huden din og vær så snill å begynne å lete etter den beste oppskriften.

  Den store fordelen med hjemmelagde masker er ikke bare effektiv lettelse, men også helse og ernæring. Også ikke glem om prestasjonene i moderne kosmetikk, en god blekingskrem vil hjelpe i kampen for et strålende ansikt.

  Hvordan bli kvitt aldersplassene, vil lege dermatovenerologen fortelle:

  Hvordan blek huden din hjemme (+ VIDEO)

  Ønsket om å bleke ansiktet ditt kan forekomme i hver andre jente. Og dette handler ikke om rasisme, men kampen mot ujevn hudtone.

  Prosedyren for ansiktsbleking gjør at du kan gjøre ansiktet ditt enda, fjern trette pigmentflettene og forbedre det generelle utseendet. Du kan utføre ansiktsbleking, både i salongen og hjemme.

  Før du går til de vestlige vinterens harde metoder for hudbleking, er det verdt å avgjøre årsakene til at forverring av hudfarge kan oppstå. Og i hvilke tilfeller kan dette problemet løses.

  • For mange uønskede pigmentpunkter (fregner, etc);
  • For sterk solbrenthet (brent ut i solen);
  • Mørk hud, som om du er en sørger;
  • Grået har fått grå eller gule nyanser;
  • Effektene av salongprosedyrer.

  Å fikse slike grunner er ganske enkelt. La oss lære å hvite huden din alene og hjemme.

  1. Komprimer

  Du kan lage en sikker bleking komprimering. Det er et gasbind stoff, som er fuktet i det aktive stoffet. For komprimering kan du velge yoghurt, rømme, urter, sitronsaft.

  Å bruke en komprimering er i 10-15 minutter og gjør dem to ganger i uken.

  2. Herbal lotions

  Det er også viktig å lage urte-lotioner - de er like trygge og fordelaktige for huden.

  Velg infusjoner fra et årtusen, lakris, persille eller løvetann og tørk huden med dem to ganger om dagen. Etter noen uker vises det første resultatet.

  3. lotioner

  Lotioner kan fremstilles av samme urter som lotioner (persille, lakris, årtusen). Gadgets er relevante i tilfelle når du ikke trenger å bleke hele ansiktet, men en del. For eksempel, nese eller panne. Bruk lotion hver annen dag.

  4. Lysmaske

  Spesielle lette ansiktsmasker hjelper til med å bleke huden så raskt som mulig. Du kan kjøpe en lysende ansiktsmaske i butikken og ikke lide med etableringen av hjemmet.

  5. Eterisk olje

  Eteriske oljer kan være et utmerket tillegg til andre hudbleking produkter. For eksempel, legge dem (3-4 dråper) til urte-lotioner ville være svært nyttig.

  Vær oppmerksom på essensielle oljer av bjørk, gurkemeie, sort pepper, eucalyptus, sandeltre og mynte.

  Produkter som hjelper til med å bleke ansiktet ditt

  Separat er det verdt å merke seg mat, mono-masker som vil hvite huden.

  • persille;
  • soda;
  • tomat;
  • agurker;
  • Havregryn og tomat;
  • jordbær;
  • løvetann;
  • Sitron og honning;
  • Meieriprodukter.
  Se også treningsvideoene som viser i detalj og fortell deg hvordan du skal hvite huden din.

  Hvordan å hvite ansiktet ditt hjemme?

  Hvem blant kvinner drømmer ikke om en helt ren, delikat porselenhud, som hver celle ser ut til å utstråle lys fra innsiden. En kvinne med slik hud vil bli lagt merke til i den største mengden. Lyset i ansiktet hennes tiltrekker ufrivillig øynene og tvinger andre til å beundre ungdom og skjønnhet. Og det spiller ingen rolle hvor gammel du er - 16 eller over 70.

  Velpleie kvinne med perfekt hud er vakker i alle aldre. Men hva skal man gjøre hvis de siste årene, feil livsstil, stress, økologi eller den lyse solen klarte å sette sine merker på huden din? Hva skal jeg gjøre hvis ansiktet mitt har blitt brent, strekket med fregner eller har fått en jordaktig fargetone? Hvordan hvite huden, hvis du ikke har tid eller penger til å besøke skjønnhetssalonger?

  Vi forsikrer: Disse problemene er løst, det viktigste er ønsket om å forandre seg selv. Bruk de vanlige verktøyene i alle husholdninger til å bleke ansiktet ditt. Men før vi starter en substantiell samtale om oppskrifter for masker, la oss være oppmerksom på noe annet.

  Når du ikke kan forsøke å lysere pigmenteringen selv?

  Huden, som litmuspapir, viser kroppens tilstand. Enhver plutselig pigmentering ser ut til å være en betydelig grunn til å gå til leger. En liten mørkbrun flekk på pannen kan indikere leverproblemer. Store pigmentflater med ujevne kanter på ansiktet - alvorlige hormonforstyrrelser.

  Den jordiske fargetone i ansiktet vil føre til at legen mistenker en Gingham sykdom, HIV, onkologi, sepsis. Grønn - skrumplever, nyresykdom, svulst. Rødhet i huden - rosacea, tuberkulose, erytrocytose, allergier og mange andre sykdommer. Husk: i første fase er hudkreft også maskert som et pigmentspot.

  Å forsøke å bleke ansiktet ditt alene i slike situasjoner, vil du ikke få den riktige effekten, du vil miste verdifull tid og la sykdommen sakte, men sikkert ødelegge kroppen.

  Du bør ikke ty til lett hud hvis ansiktet ditt er tilstede:

  • uhelte sår eller sømmer;
  • inflammatoriske prosesser;
  • melanom, keratose og en rekke andre hudsykdommer.

  Ikke hør for å forsøke å lette pigmentplettene hvis du nylig har gjennomgått en salongprosedyre eller huden din er dehydrert og veldig tynn.

  Hvis huden er sunn og du vil gjøre den mer hvit, lyse fregner, vær så snill å fortsette til enkle prosedyrer.

  Ansiktsmasker hjemme

  For de som ikke vet hvordan man skal hvite et ansikt uten ekstra penger, har vi utarbeidet flere enkle oppskrifter, hvor effektiviteten er testet.

  Du vil komme til redning:

  Persille juice og noen sitrus. Det vil bidra til å fjerne pigment flekker og mette huden med mikroelementer. Klem en liten mengde juice, fukt den med klut, og la den stå på ansiktet i 20 minutter.

  Berry puree. Det ideelle alternativet - jordbær og viburnum. Du kan bruke currant. Hvis huden er følsom, blir den mest fortynnet med vann. For å få en maske, forklar bærene, legg dem på en litt fuktig gasbind, legg maske på ansiktet ditt. Etter 15-20 minutter skylles. For å øke effekten, legg til en liten mengde honning til Berry puree.

  Mashed agurk. Denne tonicen bør ikke blandes med andre produkter. Gjør en mush, legg det umiddelbart på ansiktet ditt og la det stå i 25 minutter. Denne blandingen vil ikke bare bleke huden, men også perfekt fukte den.

  Hvit leire. Løs opp leirepulveret med vann og påfør huden med et tynt lag. Jo lengre masken vil være på ansiktet, desto bedre effekt kan oppnås. Vent til våtvannet tørker, og vask det av.

  sennep. Denne oppskriften er ikke for alle. Før du slår ansiktet ditt med sennep, test muligheten for å påføre en maske på håndleddet. Løs opp sennepspulver med vann slik at blandingen ligner rømme. Påfør håndleddet, hold til du føler deg brennende. Vask av med varmt vann. Hvis det ikke er irritasjon etter masken, gjelder ansiktet.

  Kefir. Denne drinken vil bidra til å kvitte seg med alder flekker. Og hvis du legger persillejuice til det, vil resultatet overstige alle forventninger.

  Gjør masker regelmessig til flekkene forsvinner. En slik prosess tar tid. Dette er ikke alltid egnet for de som elsker raske resultater, og de leter etter andre måter å lyse på huden.

  Vi anbefaler å bruke ansiktsmasker laget av brus, peroksid og sitron. Den eneste tilstanden er at disse stoffene er ganske aggressive mot hudcellene, derfor kan de ikke brukes til for tørr og sensitiv hud.

  Peroksid Bleking

  Perfekt peroksidblekemiddel fremstilles raskt. Bland en spiseskje med hydrogenperoksid med noen få dråper ammoniakk og spon av vaske-såpe. Slå disse komponentene til et vedvarende skum oppstår. Påfør det i et tykt lag på huden. Det er bedre å bruke denne løsningen tre ganger i uken, men ikke oftere, ellers blir huden tynnere.

  Bruk hydrogenperoksid til ansiktet og i kombinasjon med produkter som:

  • Gjær. Bland en skje med tørt gjær med samme mengde peroksid, bruk produktet til huden i 15 minutter.
  • Hytteost. 1 eggeplomme, 1 l. fett hytteost, 2-3 dråper peroksid.

  Eiere av tørr hud kan lage en slik maske en gang i uken, vanlig og fet - 2 ganger i uka.

  Viktig: Husk at peroxide lyser håret, så vær forsiktig når du bruker masken nær øyenbrynene.

  Hvordan hvite ansiktet ditt med brus?

  Et annet ganske effektivt verktøy som kan bli funnet på kjøkkenet i ethvert hjem er natron.

  Enkle oppskrifter:

  Soda for ansiktet med naturlig honning. Bland en spiseskje honning og krem ​​med brus (ta det på toppen av en kniv) og søk om i 10 minutter, og skyll og fukt huden.

  Anti-inflammatorisk blanding. 1 ts. natron for ansiktet, 2 ss. l. potetstivelse eller havregryn (kan gjøres av havregryn, slip dem i kaffekvern), tilsett vann for å oppnå en tynn slurry. For å forbedre effekten, legg til noen dråper tea tree olje.

  Husk: brus kan også brukes som skrubbe. Alt du trenger å gjøre er å fukt pulveret med vann og gni det inn i huden, løp fingrene langs massasje linjene i ansiktet. For å oppdatere huden og stram porene, i stedet for vann, bruk appelsinjuice.

  Sitron Whitening

  Juice av denne sitrus hjelper perfekt til å takle ikke bare med fregner, pigmentflater, men også med forskjellige utslett.

  Å hvite ansiktet med sitron, bruk:

  Bomullkuler dyppet i fruktjuice. Tørk ansiktet deres.

  Sitron-eple-glycerin maske. For første forberedelse, ta noen dråper sitronsaft, en halv skje med eplejuice og en skje med glyserin. For følgende prosedyrer, ta mengden sitronsaft til en halv skje. Dette vil tillate huden å bli vant til det sure miljøet og forhindre irritasjon.

  En blanding av brus og peroksid. Det kan bare brukes til å lette problemområder. Forberedelsen av denne super effektive måten blandes 2 ts. brus og 1 ts. peroksyd.

  Soda behandlinger bør ikke utføres mer enn en gang i uken. Tid for masker og skrubbe - ikke mer enn 10 minutter.

  Flere Artikler Om Typer Acne