Som et resultat ble en slik enhet som en mezoroller (et annet navn dermaroller) ekstremt populært blant kvinner, men de fleste av dem vet fortsatt ikke hvorfor det trengs, og hvordan man bruker det riktig.

Denne artikkelen vil hjelpe deg å forstå dette godt.

Mezoroller konsept

Snakker i et enkelt, feminint språk, er mezoroller "... en prikkende håndrulle."

På overflaten av en slik vals er lokalisert fra 200 til 500 mikronåler, som er laget av medisinsk stål eller av en legering av edle metaller som platina, gull, titan.

Basert på lengden på nålene kvalifiserer de seg for to typer:

 • Lengde over 2,0 mm - beregnet til profesjonell bruk: De brukes kun i kosmetiske klinikker eller salonger;
 • Lengde opp til 0,5 mm - egnet til å trene hjemme.

Slik at når du velger en enhet, har du ikke spørsmål om hvilken mezoroller som skal brukes til ansiktet, vi gir under anbefalingene fra eksperter, og vi vil fastslå hvor lenge nålene skal brukes på dette eller ansiktsområdet.

Dermaroller Søknad

Med nållengde fra 0,2 til 0,3 mm

Så godt som mulig er et slikt verktøy egnet for området rundt øynene. Siden huden i dette området er delikat og følsomt, påvirker nålene til en mezoroller med en slik lengde ikke laget av epidermis.

Ved å bruke en scooter til dette området, er det mulig å redusere øynene i øyelokkene, forbedre hudtonen og fukte det.

Med nållengde 0,5 mm

Denne enheten er egnet for hjemmebruk over hele ansiktet. Hvis du praktiserer slike økter en gang i uka, kan du forbedre deg betydelig: farge og hudtekstur, redusere rynkets alvor, øke kosmetikkets absorpsjon og legge vekt på ansiktskonturen.

Med en nållengde på 1 til 1,5 mm

Apparatet med slike nåler kan definitivt ikke brukes rundt øynene. Det fungerer bra på alle andre områder, og du kan oppnå følgende: smal porene, stram konturen, fukte, glatte små og redusere alvorlighetsgraden av dype rynker, eliminere arr.

Med nållengde fra 2,0 mm

Ofte brukes enheter med slike nåler for å eliminere cellulitter og strekkmerker.

Mesoscaler Effektivitet

Dermaroller, selv om det ikke er i stand til å erstatte salongprosedyren helt, men det kan ganske godt holde ansiktets hud i god form.

Regelmessig bruk av dermaroller vil tillate:

 • normalisere produksjonen av kollagen og elastin;
 • øke absorpsjonen til kosmetikk;
 • starte cellegenerering
 • piercing dermis med nåler har en gunstig effekt på hele kroppen.

Se videoen du vil lære hvordan du bruker rullen hjemme, hva den er for, og hva dens effektivitet er:

Dermaroller prosedyrer vil bidra til å takle slike problemer som:

 • arr og arr etter akne;
 • rynker;
 • aldring og fading;
 • forstørrede porer og fet hud;
 • pigmentering;
 • fuzzy ansiktsform;
 • problemer med hodebunnen (hårtap, langsom vekst);
 • kjedelig hudfarge.

Som du kan se, lover bruken av rullen en ung og vakker hud, men ikke glem at alle slike prosedyrer har en rekke kontraindikasjoner.

Kontra

Du bør avstå fra bruk av dermaroller i følgende tilfeller:

 • hudbetennelse;
 • fôringsperioden og bære spedbarnet;
 • sår og kutt på behandlet område;
 • diabetes mellitus;
 • smittsomme sykdommer;
 • allergier;
 • onkologi og autoimmune sykdommer.

Det er også flere ønsker og forbud etter prosedyren:

 1. Etter økten er de første to eller tre timene uønsket å gå ut;
 2. På sommerdager er det viktig å bruke kremer med høyt innhold av SPF;
 3. Det er forbudt å bruke mezoroller til tredjepart.

Oppmerksomhet: Du vil lære om kontraindikasjoner til bruk av mezoroller - les deretter denne artikkelen.

Hyppighet av bruk av enheten

Hvor ofte du trenger å bruke mezoroller for ansiktet, avhenger av hvilken enhet du har valgt. For eksempel kan en ruller på 0,2 - 0,5 mm brukes daglig, men ikke mer enn 10-15 ganger i ett kurs.

Dermaroller med nåler 1 mm og høyere - brukes en gang i uken.

Første gang etter kjøpet er nødvendig for å utføre prosedyren en gang hver 2-3 dager. Dette vil tillate huden å bli vant til den nye terapien.

Verktøyet får lov til å bruke så lenge det uten problemer smutter gjennom dermis. Men så snart de følte at de var stumme, måtte de umiddelbart byttes ut med en ny!

Hyppigheten av utskifting av enheten

Det er vanskelig å fastslå klart hvor mye tid din mezoroller vil tjene. Hvor ofte må du endre mezoroller avhenger av slike faktorer som:

 • frekvens av økter;
 • mezoroller kvalitet;
 • omfanget av søknaden.

Med fokus på tilbakemeldingene fra kvinner som brukte en dermaroller, kan vi si at verktøyet fra medisinsk stål vil vare i ca 10 økter; verktøy med titan eller annet verdifullt belegg - opp til 8 måneder.

Du kan kjøpe en mezoroller på apotek eller i nettbutikker for felles kjøp. Dette alternativet vil koste deg litt billigere.

Mesoterapi hjemme er en enkel og effektiv prosedyre. Med riktig tilnærming til henne kan hun vel erstatte turer til salongen!

Mezoroller

Bruken av mezoroller blir stadig mer populær hjemme - se hva det er, hvorfor det er nødvendig, hvordan du velger og bruker mezoroller riktig for å forbedre kvaliteten på huden og for å rette kroppen.

Hva er en mezoroller

Mezoroller er en håndholdt massasje for dyp hudpleie og korreksjon av problemområder, som utvendig representerer en liten plastrulle med et håndtak på den ene siden og en silikontrommel med mange nåler på den andre. Vanligvis er nålene laget av medisinsk stål, noen ganger tilføres edle metaller til legeringen for å øke varigheten av produktet. For hjemmebetingelser varierer størrelsen på nålene fra 0,25 til 1 mm - under vil vi fortelle hvilke som passer for ansiktet, som er for kroppen, og hvorfor en lang lengde er uønsket. Antall nåler pr trommelen er også svært forskjellige, for det første vil være nok til trommelen 200. Størrelsen av nåler er også forskjellig, avhengig av behandlingsstedet - mezorollery møte liten størrelse med en fyrstikkeske, er mer utbredt mezorollery for å fange opp mer av den kultiverte området for kroppen.

Hvorfor trenger jeg en mezoroller

Som barn, jeg forsøkte å se nærmere på pinnsvinet som ble tatt av min far, smertefullt prikket med nåler, og jeg har fortsatt minnet om denne hendelsen. Derfor, til mezoroller, som andre stykker med nåler, reagerte jeg umiddelbart med vantro - hvorfor er det nødvendig. La oss spørre eksperternes oppfatning - hva er behovet for mezoroller, hvordan det hjelper vår hud. La oss begynne med ansiktets hud.

 • Bruken av mezoroller gir huden ansiktstonen og elastisiteten, forbedrer hudens elastisitet, eliminerer fine rynker. Slike prosesser vil oppstå på grunn av stimulering av produksjonen av eget kollagen og elastin.
 • Hudfarge forbedres, huden får stråling og en sunn glød - på grunn av aktivering av blodsirkulasjon og forbedring av metabolske prosesser.
 • Mezoroller bidrar til å begrense forstørrede porene.
 • Det er forebygging av aldersrelaterte endringer i huden, det forhindrer sagging av ansiktets hud og utseendet på dype rynker.

Den andre retningen i bruken av mezoroller hjemme er for korreksjon av kroppshud. Her er det verdt å merke seg følgende punkter.

 • Mezoroller har bevist seg i kampen mot cellulitt - som et resultat av økt blodsirkulasjon og forbedrede metabolske prosesser blir huden i problemområdet jevnere og elastiske.
 • Med hjelp av mezoroller kan du redusere synligheten av strekkmerker, arr og arr på kroppen betydelig.
 • Flabby og løs hud (mage, sider) er betydelig strammet.
 • Fra midjen, sider og andre problemområder går ekstra centimeter.

Hvordan velge en mezoroller

Å velge en mezoroller er et viktig punkt som du bør nøye vurdere før du kjøper.

 • Det viktigste her er lengden på nålen. Hvis du skal bruke mesolroller til å jobbe med ansiktets hud, skal nålens lengde være 0,4-0,5 mm, og for personer med tynn hud er den enda mindre. Dette er nok for nålen å trenge inn i hudens dermis og gjøre det mulig å komme seg til nyttige stoffer fra serumet. Størrelsen på mezoroller bør ikke være stor heller - 200 nåler ville være nok.
 • Hvis du har tenkt å bruke mezoroller for kroppens hud, kan den være stor i størrelse slik at du kan fange et stort hudområde. Nålene kan være lengre, opptil 1 mm, og deres nummer på trommelen kan nå 500.
 • En annen viktig faktor er materialet som nålen er laget av. Bedre hvis det er medisinsk stål eller titan, kan velstående mennesker ha råd til sølvnåler. Spray nåler i denne planen mister - noe støv fra kontakt med huden og aktive kremer og serum oksiderer raskt, og mezoroller blir ubrukelig.
 • Og til slutt, den enkle demontering. Mezoroller før hver prosedyre (og helst etter) skal rengjøres og desinfiseres grundig. Dermed er jo mer komplisert utformingen, desto vanskeligere blir det for deg å oppnå den nødvendige steriliteten hjemme.
 • Og noen ord om kosmetikk - serum, kremer, geler, som skal fungere sammen med mezoroller. Det er bedre å kjøpe dem i spesialiserte kosmetiske butikker, dette er spesielt viktig når du arbeider med ansiktets hud. I alle fall vil du trenge 4 komponenter til huden - et hudrensemiddel, et mesosalar-serum, et beroligende middel og en fuktighetskrem, samt et antiseptisk middel for desinfisering av mesoskalaen.

Som hjemme bruker de en mesoscooter for huden

Advarsel! Feil bruk av mezoroller hjemme kan forårsake betydelig skade på ansiktets hud - følg reglene som er beskrevet nedenfor, samt instruksjonene som er beskrevet i mezoroller-dokumentene. De grunnleggende kravene til ansikts hudpleie er som følger:

 • Før prosedyren må du desinfisere nålene til mezorollene. For å gjøre dette, bruk noe antiseptisk - klorhexidin, Miramistin eller alkohol. For bearbeiding kan du plassere mezoroller helt i væske eller spray nålene fra sprøytepistolen med den. La væsken tørke helt.
 • Ansiktshuden må også rengjøres - vask av sminke og tørk ansiktet med tonic.
 • Deretter skal huden påføres serum eller krem. Disse verktøyene velges individuelt, avhengig av det problemet du har tenkt å løse ved hjelp av en mezoroller. Det er mulig å bruke serum hyaluronsyre med en tørr hud med aloe vera eller kamille for å fjerne inflammasjon og forbedre utseende, med askorbinsyre, hvis det er nødvendig for å bleke hud, eller spesifikke anti-aldring serum. De kan kjøpes enten på apotek eller bestilles fra nettbutikker.
 • Om bevegelser. Det er bare tre av dem. Hvis noen var i salongen på skjønnhetspleieren, vet han - først blir hele ansiktet utarbeidet horisontalt, fra venstre til høyre og tilbake. Deretter går du til de vertikale bevegelsene - øverst og bakover. Den siste bevegelsen er diagonal. Det er ikke nødvendig å kombinere bevegelser, det er bedre å gjøre vekselvis - horisontal, vertikal, diagonal på slutten. Dermed blir hele ansiktet gjennomført i 5-10 minutter. Hvis du bruker mezoroller for forebyggende formål, er dette tilstrekkelig.
 • Hvis ansiktet har problemområder - nasolabiale folder, "kråketær" rundt øynene, fine linjer og frontal - etter å ha jobbet med hele personen tilbake til problemområdet og likevel bare 5-7 minutter å gjøre det.
 • Etter hudbehandling med mesoskaler, vaskes gelen eller serumet ikke av. Vi påfører en beroligende maske direkte på dem, og etter 5 minutter er det også fuktighetskrem.
 • Etter ferdigstillelse av alle manipulasjoner, bør nålerne til mezorollene behandles igjen med et antiseptisk stoff, får lov til å tørke og fjerne før neste prosedyre.
 • Antall prosedyrer for hjemmeforhold, som regel 5-7. Intervallet mellom prosedyrene er en uke, du bør ikke bruke mezoroller oftere, du bør gi huden hvile og sår å stramme.

Bruk av mesoscooler for kroppen hjemme

Bruken av mezoroller for kroppen har sine egne egenskaper knyttet til sonen du vil jobbe med. Hjemme er mezoroller brukt til baken, lårene, sidene, magen. Hvert av disse områdene anses å være en egen sone. I en økt kan bare en tas, det anbefales ikke å gjøre mesoterapi på en stor del av kroppen på en gang på grunn av den lave effektiviteten til denne tilnærmingen. Trinnene er som følger.

 • Desinfeksjon mezoroller.
 • Rengjør huden - ta en dusj og behandle det nødvendige området med et antiseptisk middel.
 • Bruk av stoffet etter eget skjønn. Det kan være anti-cellulittkrem og serum, oljer som øker hudens elastisitet, lipolytisk betyr å forbedre fettforbrenningen.
 • Behandler området mesoscaler. Bevegelsene er de samme - horisontal, vertikal og diagonal. Ca 7-10 minutter tildeles for utarbeidelse av ett problemområde. Det anbefales å desinfisere mezoroller gjentatte ganger. Som et resultat vil rødhet vises på huden.
 • Ved endelig bruk av et kosmetisk produkt og en lett massasje på den, til produktet er fullstendig absorbert.
 • Kurset for en problemsone er 10-12 prosedyrer med en frekvens på 3-4 dager, da trenger du en en-måneders pause. Under en pause kan du jobbe med et annet problemområde uten å påvirke den som hviler og gjenoppretter.

Komplikasjoner og kontraindikasjoner for mezoroller

 • Etter prosedyren er det en rødhet av huden på de stedene hvor mezorollene blir behandlet, og det kan også oppstå individuell hevelse og liten smerte på individuell basis. Som regel går disse komplikasjonene bort etter minst et par timer, maksimalt etter 24 timer.
 • Kontra forbyr mezorollera bruk i hjemmet, inkluderer graviditet, amming, diabetes, inflammatoriske prosesser i kroppen, feber, sår på huden, hudsykdommer uansett art, dårlig hud blodpropp, onkologi.

Hva er en mezoroller, hvordan å bruke den og er den trygg?

Mezorollers blir stadig mer populært, så sammen med kosmetologer forstår vi om denne skjønnhetsgadget er nødvendig i hjemmeplejen.

Nylig har mezoroller blitt en av de mest populære skjønnhetsgrene. Hvordan bruke det hjemme kan fortelle noen skjønnhetsgener. Instruksjonen er som følger: huden er grundig rengjort, behandlet med et antiseptisk middel, en spesiell mezokoktyl påføres, og massasje er startet. Men som en hvilken som helst skjønnhetsnyhet, reiser mezoroller mange spørsmål. Vi svarer på de mest populære.


Hva er det


Hva slags mezoroller? Hva er det og hvordan fungerer det? En mezoroller (også kalt en dermoroller) er en ruller dekket med nåler. Disse nålene skaper mikrodammer i huden gjennom hvilken mezokoktylen trenger inn i. I tillegg lover produsentene at bruken av mezoroller bare vil forandre ansiktet: rynker vil bli glattet, porene blir innsnevret, huden blir sunn og vakker, huden vil få stråling. Men er det?

Kosmetologer gir ikke et klart svar på dette spørsmålet. Mesoterapi for ansiktet hjemme hos mesoskriveren har både supportere og motstandere. Hovedargumentene til motstanderne om å bruke mezoroller er den lave effektiviteten til metoden og hudskade. Mikroprober, som vises etter bruk av en skjønnhetsgadget, er inngangsporten for infeksjonen, så risikoen for komplikasjoner er høy.


Hvordan velge en mezoroller for ansiktet?


Men ikke alle stoppe de mulige konsekvensene. Etter å ha bestemt seg for å kjøpe en mesoscaler for ansiktet, oppstår spørsmålet alltid - hvilken størrelse nåler bør jeg velge? Og generelt, hvordan velge en mezoroller for ansiktet? Faktisk er alt enkelt. Nåler med en lengde på 0,3 mm til 0,5 mm anbefales for ansikt og kropp. På kroppen kan du bruke nåler opp til 1,5 mm. De mest delikate mezoroller er nødvendig for området rundt øynene: Den anbefalte nållengden er fra 0,2 til 0,3 mm. I tillegg, når du velger en mezoroller, er det nødvendig å estimere rullens lengde og bredde.


Mesoskootere avviker ikke bare i lengden av nålene, men også i belegget. Scooteren kan bestå av medisinsk stål og kan ha en titan-, gull- eller sølvbelegg. Titan og sølv belegg er bedre å velge for personer med sensitiv hud.

Det er en annen forskjell: antall nåler. For følsomme områder rundt øynene og nesen, brukes mezorollers med det minste antall nåler - fra 35 til 180. Mesoskalere med ca 192, 200, 360 og 540 nåler passer til ansikt og kropp. Noen ganger finnes en gadget med 1080 nåler på markedet - denne er kun egnet for kroppen, for steder med den tykkeste huden.


Mesoterapi i ansiktet hjemme med en mezoroller er en annen skjønnhetsprosedyre som er gjort med en mezoroller. En spesiell forberedelse påføres huden, egnet for å utføre en slik prosedyre, og rullingen av ansiktet med en prikkvals begynner. Ifølge produsentene, kommer mer enn 80% av de nyttige ingrediensene i preparatet inn i huden.


Godt resultat eller bedrag?


Bilder før og etter bruk av mezoroller er fantastiske: rynker utjevnes i en prosedyre, hudfarge blir jevnt og sunt. Men hvis du kom over bilder etter en dårlig utført prosedyre, var du sannsynligvis enda mer imponert: blåmerker, den såkalte "blodige duggen" (selv om kosmetologer som jobber med mezoroller fortsatt ikke har kommet til en felles mening, er dette normen), festering akne. Imidlertid hevder fortaler for bruk av en mezoroller at hele saken er i strid med sikkerhetsforskriften.

Jeg er helt mot mezoroller både i profesjonell omsorg og hjemme. Først av alt, fordi denne prosedyren har en rekke kontraindikasjoner, og folk ofte kan ikke bestemme seg selv om de har dem.

Yulia Pärn mener også at det er umulig å gi tilstrekkelig desinfeksjon hjemme til mezoroller. Innfør infeksjonen med en skitten mezoroller er ikke vanskelig. Når det gjelder bruken av mezoroller med en kosmetolog - nekter mange kosmetologer å bruke det i det hele tatt, fordi injeksjonsteknikker viser seg å være mye mer effektive og trygge. Et preparat som brukes før "rullende" blir for lite inn i huden. Effekten av mezoroller er sterkt overdrevet, og dessuten bryter den ikke engang, men tårer huden, fordi den trekker den sammen. Pärn la også til at bruk av mezoroller er ganske smertefullt - selv injeksjoner er mye mer komfortable.


Kan jeg bruke mezoroller for kroppsforming?


Mezoroller brukes ikke bare i ansiktet: denne skjønnhetsgadget brukes også på kroppen for vekttap, kroppsforming, kvitt cellulitt og små arr. Vanlige bruksområder er hofter, mage og rumpe. Listen over kontraindikasjoner til en slik prosedyre er imponerende: graviditet, åreknuter, kreft, hudlidelser (inkludert eksem, dermatitt, sopp og skader), epilepsi og psykiske lidelser, diabetes og blødningsforstyrrelser. I tillegg anbefaler kosmetologer å avstå fra å bruke mezoroller til de som har fremtredende mol på de stedene hvor behandlingen skal utføres.


Ofte for behandling av kroppen brukte gadgets med høy nålelengde. Imidlertid har slike nåler en imponerende liste over mulige bivirkninger: disse er hematomer og blåmerker, et brudd på trykk, og til og med fibrose av bløtvev!


Så før du prøver å justere formen ved hjelp av en mezoroller, tenk først, er du klar for slike konsekvenser? Ingen er immun mot dem, fordi du aldri vet hvordan kroppen din vil reagere på intervensjonen. Det er mye sikrere metoder: LPG-massasje, ultralydsbehandling, sjokkbølgebehandling.

Hårbotten mesoterapi hjemme med mezoroller


Den siste måten å bruke mezoroller er for hår. Videre brukes enheten ikke bare til å vokse hår på hodet, noen menn ty til en slik prosedyre for å vokse et smart skjegg og bart. Mezoroller for hodet kalles også scalor scooteren.

Det er mulig å bruke en scalorolor både separat og i kombinasjon med spesielle preparater. Denne terapien lover å stoppe skallethet, forbedre den generelle tilstanden til håret og hodebunnen, samt takle arr etter hårtransplantasjon. Bivirkningene av slik behandling kan være mindre rødhet i hodebunnen og liten smerte.


En liste over kontraindikasjoner igjen imponerende. Disse er hudsykdommer, betennelser, skader, diabetes mellitus, fødemerker, graviditet, onkologiske sykdommer, blodfortynnende medisiner, feber og alder opptil 18 år.


Er det verdt å prøve?

Det må huskes at hjemmeforholdene er langt fra steriliteten som observeres i klinikken eller medisinsk senter. Uansett hvordan vi håndterer hendene og overflaten av huden, kan vi ikke tilstrekkelig beskytte oss mot penetrering av patogen mikroflora under beskyttelsesmantelen av huden. Derfor kan vi bare bruke de dermarollere som ikke kommer til blodkarene hjemme.

I følge Bayrambukova kan også mezorollene forbedre penetrasjonen av serum i overflatelagene i huden, og ved å skade epidermis kan vi forbedre og fremskynde desquamasjonen. I tillegg fungerer mezoroller som en massør, forbedrer blodsirkulasjonen og derved forbedrer vevsgenerering. Enhver, selv den minste skade på huden, oppfatter kroppen som et signal til celledeling, henholdsvis, vil vi akselerere prosessen med hudfornyelse. Mezoroller stimulerer også forsiktig produksjonen av kollagen og elastin.


Bayrambukova la også til at hovedfienderen ved å bruke mezoroller hjemme sparer. Mange kvinner søker å bruke profesjonelle mezorollers hjemme med nåvidde nåler. Dette er smertefullt - det er umulig å gi tilstrekkelig smertelindring hjemme. I tillegg kan en leker ikke nøyaktig vurdere hvilken type nål som er nødvendig. Dette kan ha ubehagelige konsekvenser - for eksempel kan tynn og tørr hud for store nåler gi merker som vil helbrede i lang tid. Imidlertid er kontrollert skade på huden på en eller annen måte gunstig, da det alltid er et signal for vevregenerering. Men hvis skaden er betydelig, er det mulig å provosere utseende av arr, hyperpigmentering (som er viktig) og utseendet av en purulent infeksjon.

Selvfølgelig må du selv ta stilling til hvilke kosmetologiske prosedyrer som skal brukes til. Husk imidlertid alltid de mulige risikoene og vurdere konsekvensene fornuftig. De viktigste prinsippene i kosmetologi er sikkerhet og moderasjon, så husk dette når du velger en spesialist.

Hva er en mezoroller og hvordan du bruker den?

Hver moderne kvinne ønsker å være vakker og velstelt. Noen ganger for dette trenger du bare å ta vare på din egen hud: i tide for å bli kvitt akne eller de første rynker, arr, overdreven pigmentering eller hat cellulitt. En mezoroller kan bli en ekte magic wand i dette tilfellet og, selvfølgelig, et utmerket alternativ til salong prosedyrer.

Innhold:

Essensen av arbeidet og de viktigste indikasjonene for bruk

En vanlig roller massager utstyrt med en rekke tynne nåler er mezoroller. Til tross for enkelheten er det svært effektivt å påvirke huden - det gir det friskhet, elastisitet og stimulerer prosessen med cellulær regenerering.

Den voksne organismen har en tendens til å bli eldre, og den første aldersrelaterte endringen reflekteres i huden. Så blir kollagenfibrene strukket, det fremkaller flaskighet i huden, mens kollagenet selv begynner å syntetisere dårlig. Derfor er hovedmålet med kosmetologi på dette stadiet å intensivere dannelsen av sitt eget kollagen, for å begrense størrelsen på dens fibre.

Som en salongprosedyre irriterer mezoroller huden med en rekke nåler, noe som stimulerer syntesen av nytt kollagen.

Council. Det er verdt å ta hensyn til at denne prosedyren kan forårsake smerte, og derfor vil bruk av en spesiell bedøvelsesspray ikke være overflødig.

I tillegg forbedrer mezoroller hudenes evne til å absorbere fordelaktige stoffer fra overflaten. Mikropikturer, som gjenstår etter nålene, er utformet for å spille rollen som de viktigste tunnelene for næringsstoffer, som dekker huden før en rullemassasje.

Bruk mesoscooter anbefalt for:

 • Den første mimic rynker og dype rynker.
 • Tilstedeværelsen av postoperative arr eller arr.
 • Flabbethet og tørr hud.
 • Økt pigmenteringsnivå.
 • Betennelser på huden.
 • Strekkmerker på kroppen. Strekkmerker kan også bekjempes med mandelolje.
 • Virkningen av allergisk dermatitt.

Typer mezorollere og kontraindikasjoner

Det finnes flere varianter av denne massasjeren, som hver er preget av tilstedeværelse av nåler av strengt definert lengde:

 1. Ruller med korte nåler.

Den er designet for den mest milde effekten, fordi nålene er svært små - opp til 0,5 mm. Denne mesoscooter hjelper huden å returnere en sunn farge, eliminere små rynker og forbedre prosessen med hudernæring.

 1. Ruller med nåler av middels størrelse.

Denne enheten kan brukes ikke bare for ansiktet, men også for kroppen. Lengden på nålene er opptil 1,5 mm. Hjelper med å stoppe prosessen med hårtap, fjerner flere strekkmerker, glatter hudoverflaten, strammer porene.

 1. Ruller med lange nåler.

Påfør det bare for kroppspleie, siden nålene har en lengde på opptil 2-2,5 mm. Denne mesoscooter bekjemper vellykket sagging og arr på huden, reduserer utseendet av cellulitt.

Kontraindikasjoner til bruk av mezoroller

Hvis en person har minst noen av følgende liste, må bruken av denne enheten bli forlatt. Så dette:

 • Graviditet, amming.
 • Utseendet av betennelse.
 • Åreknuter.
 • Diabetes mellitus.
 • Herpes virusinfeksjon.
 • Rosacea.
 • Oncology.
 • Sykdommer som påvirker arten av blodpropp.
 • Eventuelle hudskader.
 • Et stort antall mol i bruksområdet.
 • Allergi mot mekanisk stress eller påførte midler.

Hvordan bruke mezoroller riktig?

Det bør umiddelbart avklares: Denne massasjeren kan kun brukes etter å ha konsultert en lege, som vil fortelle deg det grunnleggende kosmetiske belegg som er optimalt for en bestemt hudtype.

Umiddelbart før prosedyren vaskes, desinfiseres og tørkes rullen. Gjør dette for å unngå å trenge inn i kroppen av enhver infeksjon. Etter prosedyren trenger massøren også rengjøring og desinfeksjon.

Arbeidssystem:

 1. Grundig rensing av huden.

Tonics og geler, laget for å rense huden mot forurensning, er egnede. Så skylles huden og tørkes.

Det er viktig! Følsom hud må forhåndsbehandles med bedøvelse.

 1. Bruk av aktivt stoff.

Dette kan være et serum, en spesiell løsning eller gel, som påføres med lysmassasjebevegelser til det angitte området.

Det er nødvendig å følge med på at for hver del passerer enheten omtrent 10 ganger, og i fire forskjellige retninger. Eventuelt trykk er utelatt, massøren skal passere over huden lett og naturlig. Når du endrer retningen, fjernes enheten fra kroppen for å unngå skade på huden. Hele prosessen bør ikke ta mer enn 20 minutter. Hvis huden er følsom, reduseres behandlingstiden med halvparten.

 1. Bruk av beroligende midler.

Etter den utsatte kosmetiske prosedyren, må huden bli soothed. Kom til hjelp av en spesiell krem ​​eller maske.

Prosedyren utføres kurs, som består av 20 økter med intervaller på en dag. Du kan gjøre flere slike kurs med en pause på 30 dager.

Det er viktig! Etter økten er det nødvendig å unngå direkte sollys, forlate dekorative kosmetikk (hvis det berørte området er et ansikt), og bruk også en beskyttende krem.

Hvilket underlag er mer egnet for denne prosedyren?

Umiddelbart før du bruker mezoroller, er det nødvendig å velge et preparat som brukes på velrenset hud. Her vil alt avhenge av virkningsområdet og det spesifikke problemet. Selvfølgelig er det bedre å spørre råd fra en kompetent spesialist. Midler for en mezoroller inneholder vanligvis:

Det returnerer hudens elastisitet, eliminerer mindre ufullkommenhet, fuktighet det godt.

Gjerne tonen i ansiktet, har fremragende bleking egenskaper.

Eliminer flabbighet, gjør huden elastisk, ansikts konturer - mer avgrenset.

De nærer, lindrer betennelse, beroliger og oppfrisk huden.

Den har forfriskende og foryngende egenskaper.

Fordeler og ulemper med å bruke en mezoroller

Påvirkningen på huden med en massør, som enhver annen kosmetisk prosedyre, har sine sterke og svake sider.

fordeler:

 1. Det raske resultatet er etter den første økten.
 2. Passer til øyelokk og andre ømmeområder.
 3. Rimelig pris. Sammenlignet med andre salongprosedyrer.
 4. Sikkerhet - små punkteringer heler raskt og gir ingen merker.
 5. Enkel betjening - muligheten til å bruke ruller hjemme.
 6. Praktisk ikke forårsaker smerte.

ulemper:

 1. Sannsynligheten for allergi.
 2. Peeling av huden etter prosedyren.
 3. Hvis du ikke følger de viktigste reglene i prosedyren, kan du infisere infeksjonen.
 4. Det er bedre å ikke bruke mezoroller om sommeren. De aggressive effektene av ultrafiolett stråling kan etterlate alvorlige hudforbrenninger.

Mezoroller er en mirakel enhet som bidrar til å opprettholde skjønnhet og ungdom, uten å forlate hjemmet ditt. Det bidrar til å spare penger på dyre salongprosedyrer, som ikke alltid gir den ønskede effekten. For å bevare det ytre attraktivitet og velpleide utseende er drømmen om alt rettferdig sex, som med en mezoroller sikkert vil bli en realitet.

Hva er mesoller og hvordan du bruker det?

Innholdet

Enhver kvinne før eller senere står overfor hudproblemer, det være seg akne eller visner, rynker eller arr. Bruke en mezoroller er et utmerket alternativ til ulike prosedyrer og plasentale kosmetikk.

Hva er en mezoroller?

Det kalles også dermaroller. Dette er en ruller utstyrt med tynne stålnåler, som er festet til et plasthåndtak. Noen bedrifter bruker i produksjonen ikke ekte stål, men legeringer med verdifulle metaller - sølv, titan, gull og platina.

Eksperter som undersøkte påvirkning av ulike kosmetikk, sier at maksimalt 3% av de nødvendige elementene trer inn i huden. De resterende kremer og kremer dekker bare huden med en film. Men hvis du bruker mesoscooter for ansiktet etter at en spesiell forberedelse har blitt brukt, øker absorpsjonen til 86%. Det er hva denne enheten er for.

Skjulte kanaler, som danner bruken av mezoroller, er lukket på hudoverflaten etter et par timer. Men dette er ikke slutten, fordi gjenopprettingsprosessen starter i dermis:

 • en økning på behandlet sirkulasjon;
 • aktivering av dannelsen av unge hudceller;
 • forbedre sammensetningen av matrisen mellom cellene på grunn av aktivering av metabolske prosesser;
 • restaurering av ønsket mengde elastin og kollagen (bindevevsfibre).

Mezoroller klassifisering

Det finnes flere typer mezorollere som er klassifisert etter type nåler:

 1. Home.
  Lengden på nålen til hjemmeinnretningen varierer fra 0,2 til 0,5 millimeter. Du kan bruke det hjemme alene. Det er et trygt apparat som hjelper i kampen mot små rynker, hudsløvhet, forstørrede porer. I tillegg kan du gjenopprette strukturen og naturlig og jevn hudtone. Det er også nyttig for hårtap.
 2. Medisinsk.
  De lengste nålene til en medisinsk dermaroller er fra 1 til 2,5 millimeter. En slik enhet brukes best sammen med anestesi. Dette vil bidra til å eliminere forsømt cellulitt, dype strekkmerker og arr, og skape en elastisk og myk hud. Med en dermaroller av medisinsk type kan bare kosmetologer som har en høyere medisinsk utdanning, opptre.
 3. Kosmetisk.
  På et lignende apparat, nemlig rullen, er det nåler med en lengde på 0,5-1 mm. Bruken av en slik dermaroller er begrunnet bare for en kosmetolog med medisinsk utdanning, siden det er mulighet for forstyrrelse av kjellermembranen. Med den kan du fjerne dype rynker rundt lepper, øyne, ptosis, arr, strekkmerker og hyperpigmentering. Kosmetisk dermaroller kan brukes til å eliminere jeg cellulitt og skallethet.

Det er mulig å bruke denne enheten effektivt, siden operasjonsprinsippet ligner akupunktur. Når de blir utsatt for denne enheten, blir 2 viktige mekanismer for hudfornyelse lansert:

 1. Øker absorpsjonen av næringsstoffer fra overflaten av ansikt og kropp. Punkterne fra nålene til mezorollene er kanalene gjennom hvilke fôringsmidler går inn i dermis, som påføres før prosedyren.
 2. Stimulerer dannelsen av elastin og kollagen. Ved hjelp av en mezoroller, er huden punktert til en liten dybde, men dette er nok til å starte den regenerative prosessen.

Fordeler med å bruke

Mesoscalers produserte en fantastisk effekt innen kosmetikk. Hver kvinne etter bare noen få økter kan føle den imponerende effekten av apparatet.

Mesoskalere har mange fordeler i forhold til andre kosmetiske prosedyrer:

 1. Sikkerhet. Prosedyren innebærer små punkter som vil helbrede raskt. Ved andre metoder som skader huden, fortsetter gjenværende virkninger opp til en uke.
 2. Effektivitet. Etter 1 økt, forbedrer hudstrukturen allerede, slik at ansiktet blir friskt og tett.
 3. Enheten truer ikke epidermis, som er et beskyttende hudlag.
 4. Enkel bruk og lagring. Før bruk, blir enheten bare behandlet med et desinfiseringsmiddel, og etter prosedyren tørkes det og lagres i spesiell emballasje.
 5. Nesten absolutt mangel på smerte. Nålene til dermarollene er veldig tynne og korte, og i løpet av økten er det ikke nødvendig å bruke anestetiske kremer.
 6. Mesoskalere brukes i de mest følsomme områdene av kroppen.
 7. I noen tilfeller kan enheten erstatte laser dermabrasion og peeling.

Dermaroller produkter

Forberedelser for mezoroller er produsert forskjellige, alt fra lett aktive elementer til komplekse stoffer.

For ikke å skade epidermis og forårsake allergi, er det beste alternativet å kontakte en kvalifisert kosmetolog og en hudlege. Spesialisten vil fortelle deg nøyaktig hva verktøyet passer til i hvert tilfelle.

Til tross for mangfoldet av slike kosmetikk, utfører verktøyene visse funksjoner.

Den bestemmende ingrediens er det aktive stoffet:

 • elastin - gir hudoverflaten elastisitet;
 • cocktailer - er mot strekkmerker, for vekttap eller drenering, for hårvækst;
  serumprodukter med vitamin C - perfekt blekemiddel;
 • serum betyr med hyaluronsyre - perfekt fuktighet og glatte rynker;
 • kollagenhydrolysat - gir en foryngende effekt;
 • maske med kamille ekstrakt og kollagen - utmerket anti-allergisk stoff med en beroligende effekt;
 • Alginatmasker med kollagen og aloe vera-ekstrakt er preget av deres beroligende og anti-inflammatoriske effekter.

I tillegg brukes i kombinasjon med mezoroller:

 • krem med SPF-faktorer;
 • nåler smertestillende midler mer enn 1 millimeter;
 • steriliseringsløsninger;
 • masker med en beroligende effekt.

Alle midler må kjøpes uten besparelser, siden høyverdige og dyre medisiner for mezoroller er i stand til å gi huden den nødvendige omsorg.

Mange bedrifter produserer dermarollers og umiddelbart tilsvarende midler for dem. Bruken av en dermaroller krever en første opplæringsstudie.

Søknadsskjema

I treningen studerer kosmetologer alle nyanser av bruk av mezoroller. Generelt er det en viss algoritme for handlinger:

 1. Hver prosedyre starter med en dermaroller. Det behandlede området rengjøres på spesielle måter og tørkes.
 2. Deretter gjelder et visst verktøy.
 3. Kosmetologen tar enheten og leder dem til det valgte området. Virkningen er lett og noe som ligner på massasje. Bevegelsen utføres til sidene - vertikalt, diagonalt og horisontalt. Alle tomter behandles mer enn 5 ganger.
 4. Bruk av dette apparatet etterpå krever lindrende hud ved hjelp av spesielle masker som ikke skylles av med vann, hvorpå fuktighetsgivende eller nærende kremer med SPF-faktorer påføres.
 5. Etter at prosedyren er fullført, rengjøres enheten med en desinfiserende løsning og legges i en boks eller pose til oppbevaring.

vitnesbyrd

Mange kosmetologer snakker positivt om dermarollers. Imidlertid bør de brukes klokt, da de har forskjellige effekter avhengig av lengden av nålene.

Selvfølgelig er en slik tilstand forholdsvis betinget, siden forskjellige personer har forskjellig tykkelse av ansiktsområder. I tillegg er denne faktoren påvirket av et genetisk trekk, livsstil og alder.

Det er mange indikasjoner på bruk av mezoroller:

 • blåmerker, sekker og rynker rundt øynene;
 • post-acne, ulike arr, arr;
 • skallethet og håravfall
 • forstørrede porer;
 • dype og fine rynker;
 • traumer;
 • hud etter brannskader;
 • flabbighet i ansikt og kropp;
 • strekkmerker;
 • cellulitter.

Kontra

Som med alle prosedyrer, har bruken av dermaroller sine egne kontraindikasjoner:

 • infisert hud;
 • akne betennelser;
 • vorter;
 • eksem;
 • forstørrede moler;
 • hudirritasjon;
 • diabetes mellitus;
 • åpne abscesser og sår;
 • ondartede svulster i huden;
 • herpes;
 • dårlig blodpropp;
 • graviditet og amming.

Bivirkninger

Etter prosedyren kan følgende bivirkninger oppstå:

 • kløe og brennende;
 • smerte;
 • hjerterytmeforstyrrelse;
 • hevelse og rødhet i huden;
 • blodtrykkstrykk;
 • pigmentering;
 • hematomer og blåmerker;
 • allergisk reaksjon;
 • infeksjon;
 • fibrose.

Etter prosedyren er det nødvendig å avstå fra:

 • svømmebassenger, badstuer, bad;
 • kosmetikk, er det bedre å velge fuktighetsgivende og helbredende preparater;
 • sterk fysisk aktivitet.

I tillegg, etter dermaroller anbefales ikke:

 • Ved dyprengjøring, våt det behandlede området for et par dager;
 • Bruk elementer som passer godt rundt behandlingsområdet.

Valget av mezoroller

Det finnes mange typer dermarollers på kosmetologimarkedet. Før du velger en mezoroller, bør du vurdere noen nyanser.

For det første må enheten være av høy kvalitet, og instruksjonene må være klare og enkle. Før du kjøper, sørg for at dermaroller har en garanti og et sikkerhetssertifikat.

For det andre er det nødvendig å velge apparatet i henhold til sonen som må behandles. De største dermarollene brukes til kroppen, ansiktsområdet kan behandles med de midterste, og de minste er velegnet til det tynne området rundt øynene.

Den rimeligste er mezorollerov med stålnåler, men de går fort ut. Totalt vil det være nok for maksimalt 10 søknader. Forgylte nåler eller titan modeller har lengre levetid, men de er mye dyrere.

Dermaroller er rangert blant profesjonelle kosmetologer. Selv om det kan brukes uavhengig hjemme, er det best å konsultere en skjønnhetspleie. Og den sikreste avgjørelsen vil være å ta et kurs med salongprosedyrer.

Mesoscooler hjemme: bruksanvisning

De som bestemmer seg for å kjøpe en mezoroller må forstå: Resultatet avhenger av riktig bruk. Hvis du også er på jakt etter den perfekte enheten av skjønnhet, må du lese om metoder for søknad før du åpner instruksjonene for enheten du kjøpte. Plutselig bestemmer du at det er lettere å gå til salongen?

Hva er det

Mesoscooter (dermaroller) - kosmetikkapparat, bestående av et plasthåndtak og en bevegelig rulle med tynne nåler. De lager mikroprokoler i huden, stimulerer restaureringen av naturlige prosesser i den og forbedrer penetrasjonen av omsorgsfulle midler.

Hjemmet mezoroller kan brukes hjemme, men et mildt instrument er nødvendig som ikke skader. Fremgangsmåten i prosedyren er ikke forskjellig fra forholdene til skjønnhetssalongen. Du må bare øve for å lære å justere graden av trykk og bestemme riktig tidspunkt for behandling av hver sone.

Etter prosedyren oppstår følgende endringer:

 1. Syntese av kollagen og elastin øker - fibrene som er ansvarlige for hudens elastisitet. Med alder og under påvirkning av skadelige faktorer reduseres produksjonen. Resultatet er et usunt ansikt eller kroppsfarge med rynker, strekkmerker og cellulitt.
 2. Forbedret lokal sirkulasjon. Ansiktet og kroppen gjenvinne sin naturlige nyanse, næringsstoffer leveres til cellene uten avbrudd.
 3. Celler er aktivt regenerert. Med alderen går prosessen med å oppdatere dem, og det er nødvendig å gi dem en "oppladning".
 4. Forbedrer stoffskiftet i cellene. Nyttige komponenter absorberes bedre, og skadelige blir fjernet raskere.

Mesoscaler brukes med kosmetikk. Først blir de påført huden, og deretter passere den med en ruller med nåler. Det forblir mikroprokolov, som forsinkes i 1,5-2 timer. Denne tiden er tilstrekkelig for at de aktive stoffene skal trenge inn under de øvre lagene. Ved bruk, som vanlig, absorberes kun 3% av de nyttige komponentene, men i kombinasjon med en dermaroller, stiger indikatoren til 85%.

Indikasjoner for bruk

Mesoscooter brukes til å bekjempe dermatologiske problemer på ansikt og kropp. Prosedyren håndterer følgende feil:

 • løs hud som har begynt å bli gammel;
 • usunn hud;
 • etterligne og alder rynker;
 • post acne (flekker og arr etter akne);
 • forstørrede porer og forbedret sebumproduksjon;
 • appelsinskall effekt;
 • pigmenteringsforstyrrelser;
 • arr;
 • strekkmerker (strekkmerker);
 • cellulitt;
 • poser, blåmerker under øynene;
 • "Crows feet";
 • hårtap og tynning.
Hjemme vil du ikke kunne kvitte seg med alvorlige problemer, som dype rynker eller arr. Poenget er ikke engang evnen til å håndtere mezoroller, men lengden på nålene. For hjemmebehandling er det bare korte som passer, og de kan ikke trenge inn i de dypere lagene i huden.

Kontra

Under prosedyren er huden skadet, noe som betyr at dermarollene kan forverre visse forhold. Det kan ikke brukes i følgende tilfeller:

 • graviditet og amming
 • diabetes mellitus;
 • akutte herpeslekkasjer
 • dermatologisk utslett (akne, allergier);
 • onkologiske sykdommer;
 • fødselsmerker og annen eksponeringsutdanning;
 • kardiovaskulære sykdommer;
 • akutt infeksjon;
 • autoimmune sykdommer;
 • forverring av kroniske patologier;
 • epilepsi;
 • alkoholisme;
 • eventuelle uhelte skader i slagområdet;
 • hemofili.

Før du utfører mesoterapi, er det bedre å konsultere med kosmetikeren. Han vil sjekke for restriksjoner og velge et middel som ikke vil forårsake bivirkninger. Sammensetninger som brukes under mesoterapi hjemme, har også kontraindikasjoner. Hvis du ikke tar dem i betraktning, kan du forverre problemet.

Typer enhet

Dermarollers er innenlandske (nållengde 0,15-0,5 mm), kosmetisk (0,5-1 mm) og medisinsk (1-2,5 mm). Alle av dem selges i det offentlige området, men sistnevnte to typer kan kun brukes av skjønnhetseksperter.

Vanligvis skriver produsenten på pakken hva mezoroller er designet for - for ansikt eller kropp. Hvis du ikke finner en slik innskrift, er det verdt å vurdere følgende indikatorer:

 1. Nåler med en lengde på 0,15-0,2 mm brukes til området rundt øynene og svært følsom hud i ansiktet.
 2. Ruller, som gjør punkteringer til en dybde på 0,3-0,5 mm, er valgt for å behandle ansiktet helt. 0,3 mm nåler vil ikke skade området rundt øynene hvis det ikke er veldig følsomt.
 3. En mezoroller med 0,5-1 mm nåler brukes til å behandle hodebunnen.
 4. Nåler med en lengde på 1-1,5 mm behandler brystet.
 5. Valsen, som gjør punkteringer til en dybde på 1,5-2 mm, passer for mesoterapi i hoftene.

For ansiktet brukes en mesoscaler med 35-540 nåler. Hvis det er mer, betyr det at instrumentet er ment for kropps-mesoterapi. De trenger ikke å telle - produsenten angir mengden på pakken.

Du kan bestemme omfanget og utseendet dermarollera - tynne ruller behandler ansiktet, bred kropp.

Enheter varierer i materiale. Mesoscooters med plastnåler - den billigste, kortvarige og aggressive. De handler grovt og gjelder ikke for ansiktet. Nåler laget av stål eller medisinsk legering mer motstandsdyktig, men de er bare nok til 10 økter. Den mest pålitelige dermaroller laget av titan. De er nok i seks måneder med vanlig bruk 2-3 ganger i uken.

Noen produsenter dekker nåler med edle metaller - gull, sølv, platina. De påvirker ikke resultatene av prosedyren og verktøyets levetid, men reduserer risikoen for bivirkninger.

En egen type mezorollers - med eksponering av foton. Prosedyren med deres bruk kombinerer mikropunktur og lysbehandling. Effektiviteten av å eliminere dermatologiske problemer og håravfall øker.

preparater

Effekten etter påføring av dermarollene er den samme som etter massasje - hudfargen forbedrer, øker elastisiteten litt. For å takle et bestemt problem, må du legge til en kosmetikk til slike effekter.

Til hjemmebruk kan du kjøpe pleieprodukter fra en kosmetolog. De er delt inn i 2 grupper - konsentrater (myse) og cocktailer. Den første gruppen av rettsmidler er basert på virkningen av ett stoff, og sammensetningene av det andre kan inneholde opptil 50 komponenter som utfyller hverandres handlinger.

Følgende serum er populære:

 • hyaluronsyre - fuktighet, eliminerer fine rynker, gir en lett løfteeffekt, hindrer at vevet faller;
 • vitamin c (askorbinsyre) - lyser, bekjemper hyperpigmentering;
 • elastin og kollagenhydrolysat - øke elastisiteten, redusere dybden av rynker;
 • aloe vera ekstrakt - fuktighet, eliminerer betennelse, små kviser;
 • kamille ekstrakt - normaliserer tilstanden til problem hud etter akne eller allergi;
 • Artisjokk ekstrakt - reduserer puffiness, eliminerer cellulitt.

Cocktailer inneholder flere komponenter i lavere konsentrasjon, så effekten av dem er mindre uttalt. Men de kan handle samtidig på flere problemer. Vanligvis består shakes av hyaluronsyre og 2-3 ekstra ingredienser, slik som peptider eller planteekstrakter.

På apoteket kan du kjøpe ferdige stoffer. Vanligvis består de av plantekomponenter - grønn te, ginkgo biloba, rød drue ekstrakt. Aminosyrer, vitaminer eller hyaluronsyre blir tilsatt dem.

Vanlige farmasøytiske geler, kremer og salver kan brukes i kombinasjon med en mezoroller bare etter godkjenning av en kosmetolog. De fleste produktene er kun beregnet på overflatebehandling, og bivirkninger er mulige hvis de faller inn i de dype lagene i huden. For å beskytte mot dem må du vise sammensetningen av legen.

Til dermaroller må kjøpe ekstra midler. Hvis du bruker en rulle med nåler lengre enn 1 mm for kroppen din, trenger du lokalbedøvelse, for eksempel Emla krem. For å fjerne sminke og desinfeksjon trenger tonic og antiseptisk. Etter prosedyren påføres en nærende krem ​​eller en beroligende maske, og om sommeren er det også solkrem. Før hver økt skal mezorollene behandles med et stoff som dreper bakterier, for eksempel Bacillol eller QuickDes.

Faser av prosedyren

Et grundig forberedelse for mesoterapi med mezoroller hjemme er ikke nødvendig. Det er bare nødvendig å konsultere en skjønnhetspleie, slik at han kan avgjøre om teknikken kan brukes. Han vil gi råd til den rette enheten og stoffene til ham.

Før hver prosedyre er det nødvendig å desinfisere hudvalsen. For dette formål, klorhexidin, miramistin, 3% hydrogenperoksid eller 75% alkohol. Valsen skal fullstendig dyppes i løsningen og stå i 10-15 minutter. Deretter må verktøyet plasseres slik at det er helt tørt, ikke i kontakt med andre overflater.

På denne tiden kan du gjøre forberedelsen av huden. Det bør rengjøres av kosmetikk, avfettet med tonic og desinfisert, for eksempel med Miramistin 0,05%. Når valsen tørker, påføres ansiktet på ansiktet eller kroppen, og deretter utføres det flere ganger med en mezoroller over hvert område av det behandlede området.

Hvis det brukes en enhet med nåler større enn 1 mm, er det nødvendig å bruke Emla anesthetisk krem ​​20 minutter før prosedyren.

Når du behandler ansiktet, må du først gå på dermaroller på pannen, og deretter gå til øyenbrynens rom, kinn, hake, nasolabial trekant og området rundt øynene. Bevegelsen skal være jevn, uten trykk.

Å kjøre en ruller over ansiktet er nødvendig i tre retninger: først, skrå, deretter vertikalt og horisontalt. Du kan studere ordningen med massasjelinjer for å kjøre en ruller riktig. Problemområder hvor huden er tett nok, kan behandles 2 ganger.

Gjennomsnittet varer i gjennomsnitt en halv time. Etter ferdigstillelse er det nødvendig å påføre en beroligende eller kjølende krem ​​på huden. I løpet av de neste dagene før du går ut, må du bruke solkrem. I mellom økter kan du søke nærende masker på ansiktet ditt.

Kursets varighet

Vanligvis kosmetologer anbefaler 1 økt hver 7-10 dager. Hvis huden ikke er for følsom, kan du ordne 2-3 prosedyrer per uke etter å ha konsultert en lege. Du bør ikke skynde igjen - ikke alle kan bli behandlet med mesoterapi for ofte, men resultatet av bruken av dermarollene vil være det samme, uansett intervallet mellom øktene.

I løpet av 1 kurs kan det være fra 10 til 20 prosedyrer. Du kan gjenta det med en pause på seks måneder. Hvis mezoroller brukes for ofte i kombinasjon med preparater, vil huden utvikle avhengighet av dem. Alle stoffene det trenger kommer fra utsiden, slik at deres syntese inne i kroppen vil senke. Resultatet vil være et usunt utseende av ansiktet eller kroppen.

En dermaroller kan påføres uten ekstra midler hele tiden bare som en massasje eller for å stimulere cellegenerasjon og kollagenproduksjon.

Bivirkninger

Etter prosedyren kan det være noen komplikasjoner som kan forårsake skremmende. Vanlige bivirkninger som ikke utgjør en trussel, inkluderer følgende:

 1. Rødhet. Dette er den riktige hudreaksjonen til skade. Det kan se rødt ut, men om noen timer vil det passere.
 2. Stramhet og tørrhet. På grunn av det faktum at mikropunktur har forårsaket økt hudregenerasjon, kan de første par dagene føles lett når huden rører seg. Det virker for tørt og trangt, men fuktighetskremet vil fikse alt.
 3. Pain. Hvis huden er svært følsom, kan selv korte nåler av hjemmedyrene forårsake ubehag. Han vil passere gjennom dagen. Hvis du ikke vil tåle det, kan du ta en lys smertestillende.
 4. Kløe (ikke forbundet med allergi). Utseendet er knyttet til aktiviteten til de samme reseptorene som er ansvarlige for smerte. I løpet av dagen vil kløe passere uten behandling.

Det er mer alvorlige komplikasjoner etter prosedyren:

 • infeksjon på grunn av bruk av et ikke-sterilt instrument;
 • allergi mot narkotika;
 • hematomer på grunn av skade på blodårene;
 • forverring av herpes forårsaket av hudlesjoner;
 • endringer i pigmentering mens du forsømmer solkrem når du går ut;
 • arr og sel.
Smittsomme, virale og allergiske sykdommer bør henvises til lege - jo desto bedre. Hyperpigmentering og arr kan bare korrigeres av en skjønnhetspleie, vanligvis gjort med en laser. Farmasøytiske preparater eliminerer sjelden problemet helt.

Sikkerhetsforanstaltninger

Prosessen med mesoterapi kan enkelt utføres hjemme, ingen spesielle ferdigheter trengs. Den eneste mulige faren er for dyp punktering av huden. Det er ikke bare smertefullt, men fører også til ubehagelige konsekvenser som hematomer og arr.

For det første er det bedre å justere til områder med tett hud, for eksempel på pannen. Du bør ikke trykke på en scooter - dette vil ikke ha en bedre effekt. Området rundt øynene behandles mer nøye enn andre. For det bruker en ruller med de korteste og sjeldneste nåler.

Pleieregler

Livet til hver mezoroller er skrevet på emballasjen. Noen enheter kan tåle opptil 10 prosedyrer, andre forblir intakte i seks måneder med regelmessig bruk. Det er umulig å bruke en dermaroller i lengre tid - dens nåler blir kjedelige og skader huden.

Skarpe dem også, kan ikke. Hvis verktøyet ikke er i orden, må du kaste det ut og kjøpe en ny. Det er nødvendig å ta vare på dette på forhånd for ikke å forstyrre løpet av prosedyrene.

Under driften av mezoroller må følgende regler overholdes:

 1. Oppbevar den bare i esken der den ble solgt.
 2. Behandle med antiseptisk før og etter hver prosedyre. Etter påføring er det nødvendig å vaske rester av kosmetisk produkt fra rullen.
 3. Ikke gi enheten enheten til andre, til og med slektninger.
 4. Når rullen er desinfisert, skal nålene ikke hvile mot fartøyets vegger - dette deformerer dem.
 5. Etter fall eller annen mekanisk skade, kan ikke dermarollene brukes - nålene bøyer og ødelegger huden.

anmeldelser

Arina, 45, Kirov

"Jeg gikk gjennom salon mesoterapi og brukte en mesoskoleapparat hjemme, så jeg har noe å sammenligne. Etter profesjonelle prosedyrer, forynges huden virkelig, og etter å ha påført en prikkvalsen oppblåser den og svulmer. Noen mennesker oppfatter tilsynelatende denne effekten som rynkeutjevning. Jeg prøvde å bruke mesoscaler flere ganger, men innså at effekten ikke kan vente - forlatt. "

Dinara, 36 år, Irkutsk

"Jeg har brukt dermarollere i 2 år, i løpet av denne tiden endret jeg 5 stk. Jeg likte spesielt fotonen en - kvaliteten er høy. Jeg arrangerer et kurs på 7-8 prosedyrer (3-3 ganger i uka) en gang hver tredje måned, jeg kjøper profesjonelt serum med hyaluronk. tiden huden har blitt mer elastisk, rynker slutter å dukke opp. "

Elena, 31 år gammel, Volzhsky

"Det er vanskelig å finne en kvalitet mezoroller. Jeg kjøpte mine til 1500 rubler, men kvaliteten er definitivt kinesisk. Nålene var helt stumpe etter 5. prosedyre. Men jeg brukte enheten til kroppen, så behandlingsområdet er stort. Det er ikke smertefullt å kjøre en vals på bena mine, det er ikke noe blod. da er de røde og friksjonen på jeans er ubehagelig. Generelt likte jeg prosedyren - huden ble elastisk, cellulitten begynte å forsvinne, strekkmerkene ble intermitterende, som om de var stiplede. Jeg planlegger å gjenta kurset, bare jeg vil kjøpe en mesoscaler mer kvalitativt. "

Flere Artikler Om Typer Acne