Bruken av mezoroller blir stadig mer populær hjemme - se hva det er, hvorfor det er nødvendig, hvordan du velger og bruker mezoroller riktig for å forbedre kvaliteten på huden og for å rette kroppen.

Hva er en mezoroller

Mezoroller er en håndholdt massasje for dyp hudpleie og korreksjon av problemområder, som utvendig representerer en liten plastrulle med et håndtak på den ene siden og en silikontrommel med mange nåler på den andre. Vanligvis er nålene laget av medisinsk stål, noen ganger tilføres edle metaller til legeringen for å øke varigheten av produktet. For hjemmebetingelser varierer størrelsen på nålene fra 0,25 til 1 mm - under vil vi fortelle hvilke som passer for ansiktet, som er for kroppen, og hvorfor en lang lengde er uønsket. Antall nåler pr trommelen er også svært forskjellige, for det første vil være nok til trommelen 200. Størrelsen av nåler er også forskjellig, avhengig av behandlingsstedet - mezorollery møte liten størrelse med en fyrstikkeske, er mer utbredt mezorollery for å fange opp mer av den kultiverte området for kroppen.

Hvorfor trenger jeg en mezoroller

Som barn, jeg forsøkte å se nærmere på pinnsvinet som ble tatt av min far, smertefullt prikket med nåler, og jeg har fortsatt minnet om denne hendelsen. Derfor, til mezoroller, som andre stykker med nåler, reagerte jeg umiddelbart med vantro - hvorfor er det nødvendig. La oss spørre eksperternes oppfatning - hva er behovet for mezoroller, hvordan det hjelper vår hud. La oss begynne med ansiktets hud.

 • Bruken av mezoroller gir huden ansiktstonen og elastisiteten, forbedrer hudens elastisitet, eliminerer fine rynker. Slike prosesser vil oppstå på grunn av stimulering av produksjonen av eget kollagen og elastin.
 • Hudfarge forbedres, huden får stråling og en sunn glød - på grunn av aktivering av blodsirkulasjon og forbedring av metabolske prosesser.
 • Mezoroller bidrar til å begrense forstørrede porene.
 • Det er forebygging av aldersrelaterte endringer i huden, det forhindrer sagging av ansiktets hud og utseendet på dype rynker.

Den andre retningen i bruken av mezoroller hjemme er for korreksjon av kroppshud. Her er det verdt å merke seg følgende punkter.

 • Mezoroller har bevist seg i kampen mot cellulitt - som et resultat av økt blodsirkulasjon og forbedrede metabolske prosesser blir huden i problemområdet jevnere og elastiske.
 • Med hjelp av mezoroller kan du redusere synligheten av strekkmerker, arr og arr på kroppen betydelig.
 • Flabby og løs hud (mage, sider) er betydelig strammet.
 • Fra midjen, sider og andre problemområder går ekstra centimeter.

Hvordan velge en mezoroller

Å velge en mezoroller er et viktig punkt som du bør nøye vurdere før du kjøper.

 • Det viktigste her er lengden på nålen. Hvis du skal bruke mesolroller til å jobbe med ansiktets hud, skal nålens lengde være 0,4-0,5 mm, og for personer med tynn hud er den enda mindre. Dette er nok for nålen å trenge inn i hudens dermis og gjøre det mulig å komme seg til nyttige stoffer fra serumet. Størrelsen på mezoroller bør ikke være stor heller - 200 nåler ville være nok.
 • Hvis du har tenkt å bruke mezoroller for kroppens hud, kan den være stor i størrelse slik at du kan fange et stort hudområde. Nålene kan være lengre, opptil 1 mm, og deres nummer på trommelen kan nå 500.
 • En annen viktig faktor er materialet som nålen er laget av. Bedre hvis det er medisinsk stål eller titan, kan velstående mennesker ha råd til sølvnåler. Spray nåler i denne planen mister - noe støv fra kontakt med huden og aktive kremer og serum oksiderer raskt, og mezoroller blir ubrukelig.
 • Og til slutt, den enkle demontering. Mezoroller før hver prosedyre (og helst etter) skal rengjøres og desinfiseres grundig. Dermed er jo mer komplisert utformingen, desto vanskeligere blir det for deg å oppnå den nødvendige steriliteten hjemme.
 • Og noen ord om kosmetikk - serum, kremer, geler, som skal fungere sammen med mezoroller. Det er bedre å kjøpe dem i spesialiserte kosmetiske butikker, dette er spesielt viktig når du arbeider med ansiktets hud. I alle fall vil du trenge 4 komponenter til huden - et hudrensemiddel, et mesosalar-serum, et beroligende middel og en fuktighetskrem, samt et antiseptisk middel for desinfisering av mesoskalaen.

Som hjemme bruker de en mesoscooter for huden

Advarsel! Feil bruk av mezoroller hjemme kan forårsake betydelig skade på ansiktets hud - følg reglene som er beskrevet nedenfor, samt instruksjonene som er beskrevet i mezoroller-dokumentene. De grunnleggende kravene til ansikts hudpleie er som følger:

 • Før prosedyren må du desinfisere nålene til mezorollene. For å gjøre dette, bruk noe antiseptisk - klorhexidin, Miramistin eller alkohol. For bearbeiding kan du plassere mezoroller helt i væske eller spray nålene fra sprøytepistolen med den. La væsken tørke helt.
 • Ansiktshuden må også rengjøres - vask av sminke og tørk ansiktet med tonic.
 • Deretter skal huden påføres serum eller krem. Disse verktøyene velges individuelt, avhengig av det problemet du har tenkt å løse ved hjelp av en mezoroller. Det er mulig å bruke serum hyaluronsyre med en tørr hud med aloe vera eller kamille for å fjerne inflammasjon og forbedre utseende, med askorbinsyre, hvis det er nødvendig for å bleke hud, eller spesifikke anti-aldring serum. De kan kjøpes enten på apotek eller bestilles fra nettbutikker.
 • Om bevegelser. Det er bare tre av dem. Hvis noen var i salongen på skjønnhetspleieren, vet han - først blir hele ansiktet utarbeidet horisontalt, fra venstre til høyre og tilbake. Deretter går du til de vertikale bevegelsene - øverst og bakover. Den siste bevegelsen er diagonal. Det er ikke nødvendig å kombinere bevegelser, det er bedre å gjøre vekselvis - horisontal, vertikal, diagonal på slutten. Dermed blir hele ansiktet gjennomført i 5-10 minutter. Hvis du bruker mezoroller for forebyggende formål, er dette tilstrekkelig.
 • Hvis ansiktet har problemområder - nasolabiale folder, "kråketær" rundt øynene, fine linjer og frontal - etter å ha jobbet med hele personen tilbake til problemområdet og likevel bare 5-7 minutter å gjøre det.
 • Etter hudbehandling med mesoskaler, vaskes gelen eller serumet ikke av. Vi påfører en beroligende maske direkte på dem, og etter 5 minutter er det også fuktighetskrem.
 • Etter ferdigstillelse av alle manipulasjoner, bør nålerne til mezorollene behandles igjen med et antiseptisk stoff, får lov til å tørke og fjerne før neste prosedyre.
 • Antall prosedyrer for hjemmeforhold, som regel 5-7. Intervallet mellom prosedyrene er en uke, du bør ikke bruke mezoroller oftere, du bør gi huden hvile og sår å stramme.

Bruk av mesoscooler for kroppen hjemme

Bruken av mezoroller for kroppen har sine egne egenskaper knyttet til sonen du vil jobbe med. Hjemme er mezoroller brukt til baken, lårene, sidene, magen. Hvert av disse områdene anses å være en egen sone. I en økt kan bare en tas, det anbefales ikke å gjøre mesoterapi på en stor del av kroppen på en gang på grunn av den lave effektiviteten til denne tilnærmingen. Trinnene er som følger.

 • Desinfeksjon mezoroller.
 • Rengjør huden - ta en dusj og behandle det nødvendige området med et antiseptisk middel.
 • Bruk av stoffet etter eget skjønn. Det kan være anti-cellulittkrem og serum, oljer som øker hudens elastisitet, lipolytisk betyr å forbedre fettforbrenningen.
 • Behandler området mesoscaler. Bevegelsene er de samme - horisontal, vertikal og diagonal. Ca 7-10 minutter tildeles for utarbeidelse av ett problemområde. Det anbefales å desinfisere mezoroller gjentatte ganger. Som et resultat vil rødhet vises på huden.
 • Ved endelig bruk av et kosmetisk produkt og en lett massasje på den, til produktet er fullstendig absorbert.
 • Kurset for en problemsone er 10-12 prosedyrer med en frekvens på 3-4 dager, da trenger du en en-måneders pause. Under en pause kan du jobbe med et annet problemområde uten å påvirke den som hviler og gjenoppretter.

Komplikasjoner og kontraindikasjoner for mezoroller

 • Etter prosedyren er det en rødhet av huden på de stedene hvor mezorollene blir behandlet, og det kan også oppstå individuell hevelse og liten smerte på individuell basis. Som regel går disse komplikasjonene bort etter minst et par timer, maksimalt etter 24 timer.
 • Kontra forbyr mezorollera bruk i hjemmet, inkluderer graviditet, amming, diabetes, inflammatoriske prosesser i kroppen, feber, sår på huden, hudsykdommer uansett art, dårlig hud blodpropp, onkologi.

Mesoscooter - en prestasjon i kosmetologi og et alternativ til mesoterapi: vurderinger om enheten, bildet før og etter prosedyren

Moderne vitenskapelige fremskritt slutter ikke å forbause.

En av de mest betydningsfulle funnene av vår tid er mezoroller.

Det er enkelt, men effektivt og anses med rette som et ekte gjennombrudd i kosmetikk og estetisk medisin.

Generell informasjon

En enhet som kan løse smertefulle problemer med utseende uten å benytte seg av kosmetologer og plastikkirurger, fortjener spesiell oppmerksomhet.

Hva er behovet for mezoroller, hvor ofte å bruke det, hva er det og hvordan fungerer det? Kapasiteten til enheten er svært bred.

Mesoscaler klarer effektivt med cellulitt, hjelper til med å bli kvitt arr, brukes til å eliminere visse defekter i ansiktet, brystet, rundt øynene og strekkmerker på magen.

Vi tilbyr å lære mye nyttig og interessant informasjon om denne typen mesoterapi for ansikt, kropp og hår, les anmeldelser og se bildene før og etter bruk av mezoroller.

Hva er det, handlingsprinsippet

Den nyeste enheten som heter "mezoroller" (eller på en annen måte - dermaroller) er en rulle med de tynneste stålnålene festet til et praktisk plasthåndtak.

Denne unike enheten ved korte mikroskopiske punkteringer av huden gir følgende positive effekter:

 • blodsirkulasjonen i det behandlede området øker;
 • ny cellevekst er aktivert;
 • regenereringsprosessen starter;
 • stimulerer produksjonen av den nødvendige mengden av sitt eget kollagen og elastin;
 • forbedre sammensetningen av matrisen mellom cellene på grunn av aktivering av metabolske prosesser;
 • forbedring av absorpsjonen (absorpsjon) av aktive stoffer fra næringsstoffer som påføres ansiktets og kroppens hud i dermis dype lag gjennom epidermal barrieren.

Virkninger og fordeler

Studier har vist at mezoroller har en positiv effekt på tonen i ansiktsmuskulaturen og regenerering av huden. Mange problemer kan løses ved å bruke denne enheten:

 • arr forsvinner, arrvev blir glatt og fortynnet;
 • rynker er glattet (på ansikt, nakke, hender, brystområde);
 • hår tap er behandlet (prøv gass-væske peeling av hodebunnen);
 • strekkmerker er redusert;
 • hjelper med økt pigmentering;
 • Den skumle huden i ansiktet og kroppen forsvinner (i slike tilfeller kan RF-løft av ansikt og kropp hjelpe);
 • akne er eliminert;
 • cellulitt reduseres.

Den har følgende fordeler:

 • naturlig prosess av prosedyren;
 • ingen smerte;
 • enheten får lov til å bruke både på kroppen og på den delikate huden i ansiktet, nakken og brystet;
 • Mikroskopiske punkteringer strammes veldig raskt;
 • det etterlater ingen synlige merker, arr eller sår;
 • enheten kan brukes hjemme på et passende tidspunkt;
 • forbedrer absorpsjonen av aktive stoffer fra huden;
 • rimelig pris;
 • lang levetid.

Her kan du se hvordan mezoroller bidrar til å bli kvitt cellulitt, bilder før og etter økten:

Følgende bilder før og etter økten med en mezoroller demonstrerer hvordan du blir kvitt strekkmerker og arr på magen og ikke bare:

Hva er lengden på nålene

Det finnes tre forskjellige typer mezoroller for ansikt, kropp og hår med forskjellige nålestørrelser. Se på bordet hvor størrelsen på nåler er angitt og for hvilke formål de passer:

hjem

På rulleknivmaskinen til hjemmebruk er nåler med en lengde på 0,2 - 0,5 millimeter, og du kan bruke det selv uten å forlate hjemmet.

Denne enheten er trygg, i stand til å takle grunne rynker, hudslaphet, ekspansjon av porene.

I tillegg bidrar det til restaurering av hudceller, nivåer sin naturlige tone, gir den en sunn glød.

Det er også nyttig for hårtap.

kosmetisk

Valsen til en slik enhet er utstyrt med nåler 0,5-1 millimeter lang.

Det lar deg kvitte seg med arr, dype nasolabiale rynker, "kråkefødder" i nærheten av øynene, for å redusere den økte pigmenteringen av huden. Også kosmetisk type dermaroller brukes ofte til å eliminere cellulitt og sterkt hårtap.

medisinsk

Den har lengste nålelengde (1 - 2,5 millimeter). Å bruke en slik enhet er bare mulig i et spesielt utstyrt kosmetologikontor. Kun profesjonelle kosmetologer med høyere medisinsk utdanning og erfaring med slike prosedyrer har rett til å utføre intervensjonen.

En medisinsk enhet brukes best i kombinasjon med lokalbedøvelse. Prosedyren vil bidra til å eliminere forsømte former for cellulitt, fjerning av dype arr.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Indikasjoner for prosedyren:

 • aldersendringer;
 • overførte operasjoner, skader;
 • plutselig vekttap, fødsel;
 • hudsykdommer, alder flekker;
 • skallethet.

Effekten av bruken av mezoroller på ansiktet:

Bruk av mezoroller er kontraindisert under følgende forhold:

 • en periode med akutt sykdom av kronisk natur;
 • friske sår, kutt, solbrenthet på huden;
 • Tilstedeværelse av hudinfeksjon, sopp, pustulær eller annen sykdom, neoplasma eller betennelse;

 • graviditet og amming
 • Tilstedeværelsen av diabetes av enhver type;
 • alkoholavhengighet;
 • epilepsi;
 • ondartede neoplasmer;
 • autoimmune sykdommer;
 • blødningsforstyrrelser;
 • alder mindre enn 25 år;
 • hvis enheten har noen skader eller bøyde nåler;
 • utseendet av betennelse eller en allergisk reaksjon på huden etter bruk av enheten;
 • før du går ut: Kontakt huden i direkte sollys umiddelbart etter at prosedyren er kontraindisert;
 • Det er forbudt å dele med andre mennesker.
 • effektivitet

  Vakker hud - dette er mulig i alle aldre og under alle omstendigheter ved hjelp av en mezoroller.

  Funksjoner og effekt av mezoroller:

  • Det fjerner forstørrede porer og hudrødhet etter akne. Bekjemper pigmentflettene: lyser de hyperpigmenterte sonene, fjerner melasmas, chloasms, sunny lentigo.
  • Det sletter spor av alvorlige forbrenninger, skader, arr, keisersnitt, arrblindtarms fjerning og andre kirurgiske prosedyrer.
  • Enheten fjerner strekkmerker på de mest følsomme områdene i kroppen, selv i bysteområdet. Effektivt bekjemper cellulittavsetninger av hvilken som helst grad. Flabby og løs hud er ikke et problem for ham, mezoroller glatter og strammer det etter rask vekttap, fødsel, fettsuging (inkludert cryo og laser fettsuging) og med aldersrelaterte endringer.
  • Eliminerer overhenget til øvre øyelokk, gjør posene under øynene mindre uttalt, strammer huden rundt øynene. Fjerner uttalt rynker rundt munnen, strammer "andre haken", gjør ansiktets konturer tydeligere, fjerner rynker og strammer huden på hender og skuldre, gjenoppretter elastisiteten i nakken og brystet.
  • Hårtap kan også behandles med en dermaroller. Det bidrar til restaureringen av hårstrukturen, styrker hårsekkene, normaliserer veksten med tap (både hos kvinner og menn).

  Brukte preparater for ansikt, kropp og hår

  Du kan bare bruke spesielle preparater (serums og cocktails), som brukes til mesoterapi i skjønnhetssalonger.

  Det er forbudt å bruke konvensjonelle kremer og masker til ansikt og kropp, designet for daglig pleie, som et middel til mezoroller. De er ikke sterile, inneholder kunstige tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og dufter - Intensiv absorpsjon av slike stoffer i dermis dype lag kan føre til ubehagelige konsekvenser i form av allergiske reaksjoner og mikrobielle infeksjoner.

  Mulige komplikasjoner

  • smerte forårsaket av injeksjoner (de blir mer intense under stress, på kritiske dager);
  • Brennende, tørr hud (normen for helbredelsesprosessen);
  • rødhet og hevelse av vev (kjører uavhengig);

 • føler seg kløende;
 • hodepine;
 • arytmi, bradykardi eller takykardi;
 • en kraftig økning eller reduksjon av blodtrykket
 • forverring av herpes;
 • blåmerker og hematomer (forekommer i områder med tynn hud);
 • dannelsen av selene innen behandling (med for lang bruk av enheten);
 • infeksjoner (med manglende overholdelse av hygieniske regler under og etter prosedyren);
 • infeksjon med blodbårne infeksjoner (hvis samme enhet brukes av forskjellige pasienter);
 • allergiske reaksjoner.
 • Hvor ofte å bruke, gjennomsnittlige priser

  Antall prosedyrer avhenger av problemet som løses og området der det er plassert. Home dermaroller kan brukes to ganger i uken. Eksponeringstiden er fra 10 til 20 minutter. Kurset - 15-20 prosedyrer, hvoretter en pause er nødvendig - 1 måned.

  Hvor mye er en unik enhet som en mesoscooter for ansikt, kropp eller hår? Gjennomsnittlig pris for mezorollers varierer fra 500 til 1200 rubler.

  Meninger etter søknad

  Den generelle bakgrunnen til vurderinger av mesoskalaer for mesoterapi (også lære om ikke-injeksjonsprosedyrer) er positiv, men denne enheten er ikke egnet for alle. Her er anmeldelser igjen av folk som har opplevd en mezoroller-prosedyre på seg selv:

  "Etter graviditet hadde jeg mange strekkmerker. Jeg aksepterte allerede at de ikke kunne fjernes, men da fant jeg ut om scooteren for mesoterapi og bestemte meg for å prøve det. Han økte virkelig opptaket av krem ​​mot arrene, dømt etter resultatet! Striae blir mindre uttalt, og huden - mer elastisk! Selvfølgelig er det vondt når du bruker, men skjønnhet krever ofre! "

  "Jeg kjøpte en dermaroller via Internett. Brukes til den generelle tonen i ansiktet, forbedrer hudens elastisitet, smale porene.

  Jeg legger på huden serum, ri 20 minutter og for måneden er allerede et merkbart resultat!

  Rynker på panne og munn har blitt mindre merkbare, hudtonen har nivellert, ansiktet ser friskt ut!

  Resultatet, som etter salongprosedyrene, er bare mye billigere! "

  Anastasia, 41 år:

  "Jeg kjøpte flere mezorollers for å redusere rynkets dybde i hjørnene av munnen og nasolabial-foldene. Jeg har normal hud, men umiddelbart etter påføring, oppstod et utslett og betennelse! Sterilisert og enheten og huden, men hver gang - en forferdelig irritasjon! Som et resultat ble huden grodd, og rynker ble enda mer merkbare. Hvis det hjelper noen, så er dette mest sannsynlig et selvforslag! »Maria, 29 år gammel:

  "Jeg lærte om en dermaroller fra min kosmetolog. Jeg ble interessert og kjøpte snart denne enheten. Hovedproblemet i huden min er pigmentplater, jeg har slitt med dem hele mitt liv. Etter flere prosedyrer med en spesiell krem ​​og mezoroller ble flekkene lettere, men ikke redusert i størrelse.

  Følelser var svært smertefulle, led i en måned, men ingenting har endret seg. Jeg bruker ikke lenger. Effekten av prosedyren er selvfølgelig der, men ikke så imponerende å tåle slike ulemper. "

  Det kan konkluderes med at denne enkle, smertefrie, effektive og mer fordelaktige prosedyren med en dermaroller kan være et godt alternativ til dyre salongprosedyrer som peeling (kjemisk, mekanisk), mesoterapi, dermabrasjon og laser resurfacing. Det er veldig bra kombinert med mikrostrøm terapi og andre maskinvare metoder, det kan utføres etter laser biorevitalisering. Men selv en så enkel enhet har kontraindikasjoner. Husk å konsultere legen din før du bruker den.

  Og til slutt, se videoen om prosedyren for ansiktet med en mezoroller:

  Hvilken effekt har mezoroller?

  Innholdet

  For hudforyngelse hjemme kan du bruke en moderne enhet kalt mezoroller eller dermaroller. Riktig bruk av dette kosmetiske produktet vil bidra til å erstatte salong mesoterapi. Derfor, før du starter prosedyren, bør du lære i detalj hvordan mezoroller fungerer og hvilke indikasjoner den har til bruk.

  Hva er en mezoroller: operasjonsprinsipp

  Til tross for den store populariteten til hva en mezoroller er, og hvordan denne enheten ser ut, vet ikke alle. Produktet er en spesialvals med plasthåndtak. På rullen er tynne nåler laget av titan, stål eller annet materiale. Dermaroller kan produseres med nåler av forskjellige størrelser og lengder, avhengig av formålet med enheten.

  Operasjonsprinsippet til mezoroller er lik prosedyren for refleksbehandling og består i å stimulere aktive punkter og soner ved hjelp av nåler. Etter punktering av huden med nåler, stimuleres produksjonen av kollagen og elastin, og regenereringsprosesser starter. I tillegg blir blodsirkulasjonen gjenopprettet i det behandlede området av vev og metabolske prosesser forbedres.

  Gjennom de dannede mikrokanaler absorberes nyttige stoffer lettere og raskt inn i huden. For å gjøre dette, blir de påført huden umiddelbart før du bruker enheten.

  Hudheling skjer noen få timer etter økten, men effekten av dermarollene varer i flere uker. Hudbehandling er helt smertefri og krever i de fleste tilfeller ikke bruk av bedøvelse, som vanlig i salong mesoterapi prosedyren.

  Studier viser en kosmetisk eller terapeutisk substans etter at dermarollerens virkning har absorbert opptil 86% av huden. På grunn av det brede spekteret av mesoskoleapparatets virkemåte bidrar kosmetologiproduktet ofte til å erstatte uønsket kirurgisk inngrep og kvitte seg med kosmetiske defekter i utseendet.

  Pros hjem dermaroller

  Ved hjelp av en mezoroller enhet hjemme kan du få effekten av mesoterapi uten å besøke en spesiell salong eller klinikk.

  Foryngelsesprosedyren med en kosmetologisk nyhet har følgende fordeler:

  1. tilgjengelighet;
  2. sikkerhet;
  3. Ingen smerte;
  4. Hurtig helbredelse av huden.

  Det er nok å bruke tid på enheten, og du kan bruke den i ca 1-2 måneder, det vil si det er nok for en prosess, mens kostnaden for dermaroller vil være lavere enn kostnaden for en foryngelsesprosedyre i salongen.

  Hvis du bruker enheten riktig og behandler den med et desinfiseringsmiddel før og etter hver økt, kan du ikke være redd for å infisere infeksjonen. Den epidermis under behandling av et bestemt vevsted er litt skadet av dermarollene, så huden helbreder seg veldig raskt.

  Typer mezorollers

  Mezorollers av tre hovedtyper produseres og varierer i omfanget av effekten på huden og antall nåler på rullen:

  Enheten til hjemmebruk har korte nåler med en lengde på 0,2 til 0,5 mm, så under prosedyren kan du ikke være redd for å skade huden. Med hjelp av denne dermaroller kan du kvitte deg med fine rynker og bretter på huden, øke tonen, normalisere arbeidet til talgkjertlene og gjenopprette hudfarge. I tillegg hjelper det å stoppe håravfall og styrke hårstrukturen.

  I en kosmetisk mezoroller er lengden av nålene 0,5-1 mm, og kun spesialister med medisinsk utdanning kan bruke produktet, siden det er mulighet for ødeleggelse av kjellermembranen. Denne dermaroller anbefales for å bli kvitt arr, strekkmerker, dype rynker, alopecia og hud hyperpigmentering. Det hjelper også med de første stadiene av cellulitt.

  Den medisinske enheten er utstyrt med de lengste nåler, som har en størrelse på mellom 1,5 og 2,5 mm. En slik dermaroller brukes i kombinasjon med lokalbedøvelse, da det kan oppstå alvorlig smerte under nålens punktering av huden.

  Dermaroller forberedelser

  I tillegg til husholdningsapparatet anbefales det å kjøpe spesielle kosmetikk, som er av to typer:

  Konsentrere - det er vanligvis et enkelt stoff. Hyaluronsyre regnes som det mest populære konsentreret for mezoroller, da det hjelper glatte rynker og beholder fuktighet i cellene.

  For å hvite huden, brukes kosmetiske preparater med vitamin C, og for å øke tonen - elastin eller kollagen. Ved inflammatoriske prosesser brukes aloe vera konsentrat, noe som gir ytterligere hydrering. Kamille har en beroligende effekt.

  Cocktailer kan selges i ferdig form. Dette er spesielle cocktailer designet for mesoscaler eller mesoterapi. Slike cocktailer kan inneholde opptil 50 ingredienser og er rettet mot å løse en eller flere estetiske problemer. Konvensjonelle serum og andre midler for ekstern bruk vil ikke fungere her.

  Faser av prosedyren

  For å unngå uønskede konsekvenser og for å oppnå maksimal effekt ved bruk av dermaroller, er det nødvendig å følge alle finesser og regler i prosedyren:

  1. Desinfeksjon produkter;
  2. Rensing og desinfeksjon;
  3. Påføring av et kosmetisk produkt på huden;
  4. Hudbehandling dermaroller;
  5. Re-behandling med antiseptisk;
  6. Påføring av en beroligende maske på ansiktet eller krem ​​på kroppen;
  7. Re-desinfiseringsenhet.

  Først av alt desinfiseres enheten med et spesielt verktøy. Huden på legemet hvor prosedyren skal utføres, skal være ren uten skade. Ansiktet må være pre-cleaned av kosmetikk. Deretter påføres en cocktail eller et konsentrat på et bestemt område av stoffet, og huden behandles med et kosmetisk instrument.

  Bevegelsen skal være lett og utføres i følgende retninger:

  Påføringssonen skal deles i flere små seksjoner, hver av dem behandles 10 ganger i forskjellige retninger med samme trykkraft.

  Etter å ha brukt mezorollene, blir cocktail eller konsentrat på nytt, og det anbefales derfor å bruke en beroligende krem. Etter prosedyren plasseres enheten i en desinfiserende løsning og tørkes grundig. Det anbefales å lagre det i et spesielt tilfelle.

  Varigheten av en økt med et hjem dermaroller er fra 5 til 15 minutter. Gjenta økten kan holdes ikke tidligere enn syv dager. Antall prosedyrer avhenger av det enkelte problem og tilstanden til huden.

  Rehabilitering og begrensninger

  For å unngå uønskede konsekvenser eller komplikasjoner etter prosedyren anbefales det å følge visse restriksjoner:

  1. I flere dager er det forbudt å gå inn for idrett;
  2. Å være i direkte sollys uten beskyttende krem;
  3. I tillegg er det ikke anbefalt å bruke badstue, svømmebasseng eller solarium;
  4. Ikke bruk tette klær, bruk kosmetikk eller peeling.

  I løpet av denne perioden kan det være en liten rødhet i huden, en brennende følelse eller en svak hevelse i vevet, som regnes som kroppens respons på punktering av huden med en nål. I mangel av komplikasjoner, overfører slike hendelser seg selv og trenger ikke spesiell behandling.

  Bivirkninger

  1. Det kan være en bivirkning i form av individuell intoleranse mot protein eller andre komponenter som utgjør dermaroller-cocktail. I slike tilfeller oppstår en allergisk reaksjon i form av enkel dermatitt eller angioødem. Tegn på allergi kan oppstå umiddelbart etter prosedyren eller etter noen dager.
  2. Hvis asepsis-reglene ikke følges, kan en infeksjon komme under mikro-punktering av huden, noe som resulterer i en abscess eller erysipelas. Hvis flere personer brukte samme enhet på en gang, så gjennom dermarollene kan du få hepatitt eller HIV.
  3. Etter bruk av medisinsk mezoroller kan fibrose oppstå, som følge av veksten av bindevev og dannelsen av sel under huden. Under prosedyren kan nålen skade blodkaret, hvoretter et hematom blir dannet.
  4. I sjeldne tilfeller oppstår en dramatisk nedgang i blodtrykket eller en endring i hjerterytmen ved bruk av en kosmetologisk enhet. Behandlingen av slike komplikasjoner bør behandles av en lege med hensyn til deres alvorlighetsgrad.

  vitnesbyrd

  Dermaroller har et bredt spekter av indikasjoner:

  • Mimic rynker;
  • Nasolabial folder;
  • alopeci;
  • cellulitt;
  • Redusert hudtone;
  • flabbiness;
  • pigmentering;
  • Dobbelt hake.

  I tillegg hjelper hjemme dermaroller å bli kvitt puffiness i området rundt øynene, fjern kråkenes føtter og akne.

  Kontraindikasjoner til bruk

  Til tross for den positive effekten, har home dermaroller en rekke kontraindikasjoner å bruke:

  • Graviditet, amming;
  • Allergi for å konsentrere eller cocktail;
  • Hudskader;
  • Moles i hudbehandlingsområdet;
  • Endokrine patologier;
  • Inflammatoriske prosesser;
  • Virussykdommer i huden (herpes);
  • Inflammatoriske elementer og akne i den aktive fasen;
  • Tendens til keloid arr;
  • Maligne svulster.

  Det anbefales å kjøpe dermaroller og kosmetikk for det bare i spesialforretninger. Hvis du følger alle regler for asepsis og teknologi, kan du få maksimal foryngende effekt ikke dårligere enn virkningen av dyre salongprosedyrer.

  Mezoroller. Hva er dette?

  En mesoscaler, eller dermaroller, kalles en nålerull på et plasthåndtak designet for en slik kosmetisk prosedyre som mikronidling (en type mesoterapi). På trommelen av en mekanisk enhet kan det være fra 200 til 1200 nåler uten nåler. I de fleste enheter er de laget av slitesterkt kirurgisk stål, for dyre modeller er de laget av legeringer med titan, sølv, gull og platina.

  Prinsippet om mezoroller

  Når du ruller med en vals på overflaten av ansiktet og kroppen, oppstår perforering av huden. Spor som opptrer under piercing forsvinner som regel innen to timer, men mikronidlingprosedyren utløser i seg selv langsiktige regenereringsprosesser. I områder av hud som er skadet av nåler, aktiveres blodstrømmen. Restaurering av huden er ledsaget av akselerert celledeling, produksjon av elastin og kollagen. Resultatet av alle disse prosessene er en foryngende effekt.

  I tillegg øker mezorollene hudpermeabilitet, på grunn av hvilke næringsstoffer som absorberes bedre. Ifølge nyere studier, med vanlig bruk av medisinsk kosmetikk, dør dypt inn i dermis bare den 30. delen av de verdifulle komponentene. De gjenværende stoffene danner en film på huden. Hvis overflaten av kroppen (ansiktet), smurt med spesiell kosmetikk, behandles med mezoroller, vil andelen penetrerende elementer øke til 86%.

  Micronidling har mye felles med akupunktur. Under påvirkning av nåler er nerveenden irritert, noe som har en gunstig effekt på arbeidet til både kroppens individuelle organer og hele systemene. Dermed er mezoroller hensiktsmessig å ikke bare brukes i kosmetisk, men også for medisinske formål.

  For hvilke soner er dermaroller egnet?

  Body. Bruken av en mezoroller i nakkeområdet bidrar til å redusere hudens flabberhet. Takket være mikronidling, kan du gjenopprette elastisiteten og fastheten i kroppens hud, inkludert de delikate områdene i hendene og brystet. Nålvalsen brukes i lårene, baken og beina for å redusere alvorlighetsgraden av strekkmerker og cellulitter. Skarpere tynnere mennesker, så vel som kvinner etter fødsel, hjelper mezoroller å kvitte seg med strekkmerker og skånende hud i magen. Integrert bruk av enheten lar deg aktivere metabolske prosesser. Som et resultat, vekten minker, forbedrer konturene av figuren.

  Ansiktet. For å eliminere fine alder rynker behandler mesoskaleren delikat hud rundt øynene og munnen. Micronidling er gjort på kinnene og haken, i den submandibulære sonen for å stramme den ovale av ansiktet. Prosedyrer med mesoscaler er foreskrevet for hyperpigmentering, post-akne og arr, siden akupunktur bidrar til å jevne ut farge og struktur av huden.

  Den hårete delen av hodet. Bruk av enheten i hårvekst området gjør at du kan stoppe tynt hår, så denne prosedyren aktiverer blodsirkulasjonen og dermed øker tilførselen av oksygen og næringsstoffer til hårsekkene. Ved behandling av skallethet hos menn og kvinner utføres mikronidling med minoxidil. Penetrerende inn i dermis, stopper vasodilatoren tapet av eksisterende hår og stimulerer også veksten av nye.

  Typer mezorollers

  Utvalget av nålruller gjør det mulig for alle å velge den optimale modellen, basert på det problemet jeg ønsker å takle. For eksempel har scalprollers blitt utviklet spesielt for hodebunnen. Verktøy av denne typen øker overfladisk penetrasjon av narkotika, behandler arrene etter hårtransplantasjon. Ved behandling av hodebunnen med en scalproller kan blodplasma beriket med blodplater bli brukt i stedet for medikamenter. Slike mikronidling er en type PRP-terapi.

  Avhengig av trommens størrelse er det smale og brede mezorollere. Den første er for nasolabialområdet og øyet. Antallet nåler på overflaten av den smale rullen kan være fra 80 til 180 stykker. Bred mezorollera håndterer bekvemt store områder av kroppen. Som regel er det i slike enheter fra 1080 til 1200 miniatyrnåler. Bredden på trommel mesoscalers for kroppen overskrider 4 cm.

  Universal er enheter som kan brukes både i salongen og i hjemmet. Slike innretninger er av to typer. Noen modeller har flere utskiftbare trommer i forskjellige størrelser. Ved å bytte ut flyttbare valser, kan mesoskalaen brukes til å behandle øyet, hele ansiktet, så vel som kroppen. En annen type universelt instrument er en modell med en trommel av middels størrelse. En vals med en bredde på 1,7-2 cm regnes som optimal for mikronidling av både kropp og ansikt.

  En annen type enhet er photon mezorollers. Aktivitetsspekteret av slike anordninger er ikke begrenset til mesoterapi. Takket være foton-emitteren som er innebygd i rullespindelhåndtaket, blir integrene også utsatt for fototerapi. Kombinasjonen av to metoder på en gang i driften av enheten tillater å øke effektiviteten av mikronidling. Prosedyrer med foton mesoskaler akselererer vevregenerering og oksidative prosesser, normaliserer vannelektrolyttbalansen i hudcellene, forbedrer lokal immunitet.

  Hvilke problemer hjelper mezoroller å takle?

  I henhold til graden av påvirkning, kan mesoscaler terapi være dyp, medial og overfladisk. Enheter med lange nåler (1,5-2,5 mm) brukes til å redusere flatheten i kroppens hud, eliminere strekkmerker og kurere arr. Overflaten av ansiktet med en dypvirkende mesoskaler behandles sjelden, siden gjennomsnittstykkelsen på huden er 1,5 mm.

  Median mesoscaler terapi er foreskrevet for baldness, striae, merkbar hud uregelmessigheter og utvidede hudporer. Behandling i disse tilfellene er laget med nåler 0,5-1,5 mm lang. Overfladisk eksponering som skyldes grunne (0,2-0,5 mm) hudpekturer anbefales for å forbedre hudflekk, forhindrer for tidlig aldring, eliminerer kråkenes føtter rundt øynene.

  Generelle indikasjoner på bruk av mezoroller er:

  • aldersrelaterte endringer i ansiktets og kroppens hud;
  • store og små rynker;
  • overdreven hårtap, alopeci av noe etiologi og skala
  • Forringelse av krøllekvaliteten (tørrhet, chipping, sårbarhet);
  • reduksjon i elastisitet og elastisitet i huden;
  • strekkmerker, arr, arr;
  • alder flekker, hyperpigmentering, dyschromia;
  • hevelse under øynene, ptosis av øvre øyelokk;
  • ansikts hudfettighet, forstørrede hudporer;
  • dobbel hake, bryli, fuzzy ansikts konturer;
  • overflødig kroppsfett;
  • cellulitt;
  • sagging mage;
  • forberedelse til plastikkoperasjoner, dype kjemiske peeling (forebygging av komplikasjoner, akselerasjon av regenerering og reparasjonsprosesser, optimalisering av resultatet).

  Egenskaper ved bruk av mezoroller uten spesiell kosmetikk

  Det er to hovedteknikker for bruk av dermaroller. Den første innebærer bruk av en rulle på den tørre, det vil si uten forutgående bruk av kosmetikk: flytende vitaminer, mezokokteyley. I dette tilfellet oppstår den gunstige effekten på kroppen på grunn av stimulering av reflekssonene og aktive punkter med nåler. Den andre teknikken innebærer kombinasjonen av prinsippene for akupunktur og mesoterapi, så før behandling av huden med en vals, påføres et spesielt preparat på overflaten av det valgte området.

  Hvordan søke dermaroller selvstendig (uten medisiner og kosmetikk)?

  1. Enheten rengjøres med et produkt eller en spesiell lotion.
  2. Området i kroppen eller personen der de skal bruke enheten, behandles med et antiseptisk middel.
  3. På den valgte overflaten rulles mezoroller sakte, uten trykk, 10-15 ganger.
  4. Etter prosedyren påføres en beroligende sammensetning på huden.

  Det er viktig! Ved å endre bevegelsesretningen, bør mezoroller ikke dreies riktig i prosessen. Først blir den fjernet fra huden, og deretter satt igjen.

  Minste behandlingsvarighet med mesoskler bør omfatte 10 økter. For å oppnå et langsiktig resultat, er minst 30 prosedyrer kreves. De første ti dagene mezoroller brukes hver dag, eller annenhver dag. På slutten av kurset er en pause i en og en halv time.

  Bruk av mezoroller med narkotika: konsentrater og mezokokteyli

  Micronidling er en enkel og lav-effektprosedyre, som i kombinasjon med spesielle preparater gir en fantastisk estetisk effekt. Graden av virkning av stoffer som trengs gjennom mikrokanaler i huden, øker ti ganger. Derfor er det best å bruke mezoroller på toppen av sammensetningen valgt i henhold til det kosmetiske problemet.

  Imidlertid snakker vi ikke om vanlige kremer. De kan bare ikke kombineres med akupunktur på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av dufter, fargestoffer, konserveringsmidler. Aktiv absorpsjon av disse komponentene i huden kan være skadelig. Videre, i kremer som kommer i kontakt med luft, er mikrober ofte tilfelle.

  Preparater for dermaroller er av to typer - konsentrater og cocktailer. Sammensetningene i den første kategorien inneholder høye doser av ett stoff og er rettet mot den raske løsningen av en bestemt oppgave. Populære monodrugs i mesoscaler terapi er ekstrakter fra planter: kamille, aloe vera, artisjokk. For å forbedre fargene og strukturen i huden tillate prosedyren med dimetylaminoetanol.

  Reduser dybden av rynker, øk elastisiteten i huden, og som et resultat kan du få en løftende effekt av kollagenkonsentrat. De som vil lette huden, eliminere fregner og alder flekker, bør ty til prosedyrer med askorbinsyre. Bruken av mezoroller etter påføring av hyaluronsyreserum er nødvendig for å forebygge ptosis. Resultatet av denne prosedyren er intensiv fuktighet av huden, forsvinning av fine rynker og flabhet.

  Cocktailer for mezoroller-terapi består av flere stoffer. De virker svakere enn konsentrater, men de løser et kompleks av estetiske problemer. Komponenter av mezokokteyley er: planteekstrakter, syrer, vitaminer, mineraler, elastin og kollagen. Generelt kan ingrediensene i sammensetningen være fra to til femti.

  En av de vanligste kombinasjonene for striae og cellulitt er ekstrakter fra grønne teblader, alger og hyaluronsyre. For moden og problematisk hud i ansiktet er en kombinasjon av "hyaluronka" med peptider egnet. Hovedkomponentene i anti-aging cocktailen vil være elastin og kollagen, samt et vitaminkompleks. Terapeutiske stoffer for hodebunnen inneholder som regel aminosyrer, melanin, vasoaktive stoffer, sporstoffer, vitaminer i gruppe B.

  Instruksjoner hvordan du bruker riktig mezoroller og cocktailer:

  1. Umiddelbart før akupunkturprosedyren, desinfiseres enheten grundig.
  2. Overflaten på området der nålrullen skal påføres, blir også rengjort og desinfisert.
  3. Et konsentrat eller en cocktail påføres den preparerte huden.
  4. Videre, med lette massebevegelser, blir huden behandlet med mezoroller. I hver retning - horisontalt, vertikalt og skråt - enheten utføres fra 5 til 10 ganger.
  5. Fjern resterende kosmetiske produkter etter at prosedyren ikke er nødvendig. For å berolige irritert hud, påføres en spesiell krem, gel eller maske.

  Etter hver økt nålbehandling bør mesoskooleren skylles med varmt rennende vann og desinfiseres (for eksempel med hydrogenperoksid). Oppbevar enheten utelukkende i saken.

  Det er viktig! Dermaroller er en enhet av individuell bruk, derfor kan den bare brukes på en person. Apparatets levetid - 4-6 måneder.

  Kontraindikasjoner for mikronidling. Forsiktighetsregler

  Du kan ikke bruke mezoroller:

  • under graviditet og amming
  • i de områdene hvor det er betennelse, kutt, vorter, mol;
  • med sopp, virusinfeksjoner;
  • i hudens onkologi, psoriasis, eksem;
  • diabetes, blødningsforstyrrelser;
  • med epilepsi, forekomsten av en allergi mot stoffet av stoffet.

  Etter prosedyrene med mezoroller bør du ikke aktivt gå inn for sport, gå til bassenget og badet, og sole deg i solariumet. Under gjenopprettingsperioden bør vanlige kosmetikk erstattes med regenererende og fuktighetsgivende midler. Før du går ut i solen, må skadede områder av ansikt og kropp smøres med solkrem med en SPF på 20 eller høyere. Hvis prosedyrene ble utført på kroppens hud, bør klærne brukes tilstrekkelig stort slik at stoffet ikke forårsaker irritasjon.

  Du kan bli kjent og kjøpe en mezoroller her: "Mezorollers"

  Velg og kjøp mezopreparaty og spesiell kosmetikk til mesoterapi her: "Mezokokteyli og preparater for mesoterapi"

  Hvordan bruke mezoroller hjemme?

  Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

  Hva er en mezoroller?

  En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

  Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

  Hva er det for?

  Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

  Fordelene ved en nål massasjeapparat:

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
  • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
  • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
  • huden blir elastisk, glatt;
  • integumentets struktur er forbedret;
  • taperende porer;
  • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

  Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

  1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
  2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
  3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

  Hvor kan man kjøpe og priser?

  Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

  Slik bruker du hjemme

  For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

  Bruksanvisning:

  • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
  • trenger å rense huden fra sminke;
  • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
  • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
  • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
  • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

  Kontra

  Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

  Når enheten er forbudt:

  • soppsykdommer;
  • eksem;
  • psoriasis;
  • demodex;
  • acne;
  • fødselsmerker, papillomer;
  • brannsår;
  • skade på integriteten til integumentet;
  • rosacea;
  • graviditet, amming;
  • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
  • endokrine systempatologier;
  • diabetes.

  Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

  Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

  Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

  • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
  • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
  • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
  • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
  • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
  • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
  • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

  Hvor lang tid tar prosedyren?

  Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

  Bla gjennom populære modeller

  BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

  Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

  Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

  DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

  ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

  Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

  Fremgangsmåter for forberedelse

  1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
  2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
  3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
  4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

  Ansikts forberedelse

  For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

  Mesoterapi teknikk

  Slik bruker du mezoroller riktig:

  • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
  • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
  • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
  • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
  • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
  • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

  Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

  For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

  Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

  Fordeler og ulemper med mezorollers

  Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

  • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
  • Rimelig pris.
  • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
  • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
  • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
  • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
  • Lader ikke arr og skade.
  • Det er ingen gjenopprettingstid.
  • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
  1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
  2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
  3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
  4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

  Funksjoner av omsorg for enheten

  Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

  Skjønnhetspleie vurderinger

  Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

  En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

  Kundeanmeldelser

  Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

  Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

  Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

  Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

  Flere Artikler Om Typer Acne