Ideell hud er rene porer, mangel på peeling og betennelse, sunn og jevn tone i ansiktet. Selv jenter som ikke bryr seg om nye ting innen mote eller frisør, vil bli lykkelige eiere av et vakkert ansikt. Dette er ikke overraskende, mørke sirkler under øynene og ansiktsrynker gir den virkelige alderen, og pigmentflettene og finnene ødelegger det estetiske utseendet. Av disse årsakene er det viktig å lære å ta vare på huden selv, uten å benytte seg av kosmetologer.

20 trinn på vei til perfekt hud

Trinn nummer 1. Fukter huden regelmessig. For å oppnå en vakker rosa nyanse, må du drikke en tilstrekkelig mengde væske per dag (minst 2,8 liter). Foretre ferskpresset juice med persille eller selleri, hjemmelagde sukkerfrie kompotter, mineralvann uten gass, grønn te og urtete. Lene på rent vann, det fjerner giftstoffer og lindrer kroppen av giftstoffer, noe som gir ansiktet friskhet. Fuktighetsgivende huden bidrar også til vanlig bruk av friske grønnsaker og frukt.

Trinn nummer 2. Tørk huden med kosmetisk is. For forberedelsen er det nødvendig å blande i en sammensetning 35 gr. limes, 15 gr. pelargoner, 30 g. burdock rot og 45 gr. bjørk bark. Deretter dab urter med filtrert varmt vann og la det stå i 3 timer. Styll blandingen, drypp 3 ml. Tremme ester eller te tre, hell i former. Send i fryseren, tørk ansiktet 3 ganger om dagen i 5 minutter. Ikke hold deg på ett punkt i mer enn 3 sekunder.

Trinn nummer 3. Velg kosmetikk riktig. Når det gjelder dekorative kosmetikk, gi preferanse til den profesjonelle serien med naturlige tilsetningsstoffer. Slike produkter beriker cellene med oksygen, forhindrer for tidlig aldring og utseende av rynker. Redusere bruken av fundament og pulver, denne kosmetikk tetter porene og kompliserer prosessen med selvrensing.

Trinn nummer 4. Bruk termisk vann. Ta vanen med å bruke termisk vann i en veske. Den kan brukes på ren hud, og når du oppdaterer sminke. Særlig relevante midler vurderes om sommeren, fordi epidermis lider av mangel på fuktighet. Hvis du jobber på kontoret, får du en kompakt luftfukter, den klare oppgaven og erstatter termisk vann.

Trinn nummer 5. Ikke forsøm kremer. Det er en nødvendighet, ikke et innfall, spesielt om sommeren. Foretrekker serum og hydrogeler som beriker huden med fuktighet. De må inneholde retinol, flytende protein og medisinske urter. Ved kaldt vær, bruk beskyttende frostkrem, de forhindrer utseende av sprekker og betennelser. Fjern alltid sminke før sengetid, om mulig, gjør det 2-3 timer før du legger deg til sengs.

Trinn nummer 6. Ikke rør ansiktet med hendene dine. Ikke prøv å fikse sminke eller svette unna med hendene. Til dette formål må du bruke matt eller papirservietter. Våt ansiktet med dem etter behov, og spray deretter huden med termisk vann. Ellers risikerer du å bli eier av sår som etterlater lilla flekker.

Trinn nummer 7. Følg regimet av arbeid og hvile. Sov minst 7 timer om dagen, helst på en lav pute. Det skal ikke være for mykt eller tvert imot hardt. Velg en optimal høyde på ikke mer enn 10 cm. Hvis du ofte arbeider på en datamaskin i lang tid, bruk spesielle briller designet for dette formålet. De kan kjøpes på salongoptikken eller på apoteket.

Trinn nummer 8. Ikke klem på akne. Hvis du ikke har erfaring med slike prosedyrer, ikke prøv å presse akne eller akne. Slike handlinger fører til brudd på huden, det er betennelse, rødhet og ubehagelige smertefulle opplevelser. Verre, hvis handling blir en vane, risikerer du permanent å miste perfekt hud. Velg selv den beste serien med omsorgsprodukter eller bruk tradisjonelle metoder for rensing, de er ikke mindre effektive.

Trinn nummer 9. Påfør sminke riktig. Før direkte bruk av dekorative kosmetikk bruker serum, gel eller en primer, danner de en beskyttende film. Ta en nærmere titt på firmaet "VOV", kosmetikken til denne produsenten er forskjellig naturlig og hypoallergen sammensetning. De kan også kjøpe en utmerket base for sminke.

Trinn nummer 10. Se ditt daglige kosthold. Balanse den optimale mengden proteiner, fett, karbohydrater og fiber. Fokuser på matvarer rik på vitaminer A, B, C, D, E, ikke glem omega-syrer. Helt gi opp hermetikk og pickles, ikke spis pølser og pølse, ikke misbruke fastfood. Spis fraksjonalt 5-6 ganger om dagen, mens en porsjon ikke overstiger 350 gram. Minst en gang i uken, spis mager fisk, spis kylling, biff eller kalkun hver dag. Forbered mat for et par eller i din egen juice, fettmat akselererer produksjonen av blubber og danner et rør i porene.

Trinn nummer 11. Beskytt huden mot UV-stråler. Når du besøker en solarium eller soling, bruk en ansiktscreme med maksimal beskyttelse. Hvis du ikke vil at hudfaget skal skille seg fra kroppens skygge, sole deg på en trygg tid når solen er mindre aktiv. Bruk briller, et hette eller en brettet hue, ikke rynk, for ikke å forårsake for tidlig rynker.

Trinn nummer 12. Vær oppmerksom på hygiene. Bytt sengetøy, spesielt putevar minst 2 ganger i uken. Separate badehåndklær i de for ansikt og kropp. Pass på at det alltid er rengjøringsservietter for hender og ansikt i vesken.

Trinn nummer 13. Gjør sport. Fysisk aktivitet akselererer metabolske prosesser, normaliserer blodstrømmen, strammer kroppens og ansiktets muskler. Det er ikke nødvendig å melde seg på treningsstudioet og løpe i timevis på banen, for første gang vil det være nok å gå regelmessig til fots eller danse. Velg din foretrukne retning og handle!

Trinn nummer 14. Unngå negative faktorer. Lær å takle stress på kort tid, ikke tillate utseendet av langvarig depresjon eller generell tretthet. Meditere, bli distrahert ved å se din favoritt TV-serie eller lese en interessant bok. Med hensyn til fysisk stress inkluderer den alkohol og tobakk. Hvis du virkelig vil drikke, gi preferanse til semi-tørr eller tørr vin. Slutte å røyke eller redusere antall sigaretter.

Trinn nummer 15. Fôr huden. For disse formål er en omsorgsmaske laget av tilgjengelige komponenter perfekt. Hakkes halvparten av en banan, hakk en fjerdedel av en agurk. Koble to komposisjoner, tilsett 30 ml til dem. olivenolje og 25 gr. hør korn. Rør, gjør en maske, la i 1 time. Påfør sammensetningen 3-4 ganger i uka.

Trinn nummer 16. Vask håret regelmessig. Skittent hårhår inneholder produktene til talgkjertlene, som overføres til huden ved kontakt. Hvis du har på deg et slag, må du stikke det ved enhver anledning, slik at porene på pannen ikke blir blokkert. Når du utfører renseprosedyrer, ta hensyn til området bak ørene og templene, er det i disse områdene at mer akne og betennelser akkumuleres.

Trinn nummer 17. Forbered din hjemme-lotion. For å rense huden riktig, er det nødvendig å bruke naturlige formuleringer så ofte som mulig. For å forberede tonic hjemme trenger du 30 ml. Vodka, 10 gr. salvie, 15 gr. eikebark, 20 gr. kamilleblomster. Brygger urter i 75 ml. kokende vann, insisterer 3 dager. Etter termen, belastning, hell i vodka. Tørk huden hver dag om morgenen og om kvelden. Hold sammensetningen på et mørkt sted.

Trinn nummer 18. Bli kvitt aldersplassene. Du kan hvite ansiktet med sitron eller persille. I det første tilfellet presser saften ut av sitrus og fukter en kosmetisk tampong i den, og tørk deretter flekkene eller fregner. For å bruke den andre oppskriften, hogk fersk persille, bland den med rømme, la en maske og la den gå i en halv time.

Trinn nummer 19. Ta vare på området rundt øynene. Disse områdene inneholder en liten mengde muskel-, kollagen- og elastinfibre, og derfor er de mest utsatt for utseendet av rynker. Få et profesjonelt verktøy som vil mette huden med fuktighet og oksygen. Påfør kremet med innkjøringsbevegelse på tangenten til den orbitalbeinet, og gjør det jevnt i mørke sirkler. Du bør ikke smøre øvre øyelokk, det er ikke så utsatt for dehydrering og dannelse av defekter.

Trinn nummer 20. Bli kvitt døde hudceller. Bruk sparing peels eller scrubs, egnet som kjøpt naturlige produkter, og hjemmelagde produkter. For å forberede sammensetningen trenger du 5 valnøtter, 70 ml. nybrygget kaffe, 50 g. tykk, 20 gr. rømme, 45 gr. gelatin. Kryss muttere i en kaffekvern eller knuse mellom to skjeer, tilsett surkrem og tykk. I en separat bolle, hell på gelatin og kaffe, vent på hevelse. Masser ansiktet i 10 minutter, og la deretter blandingen stå i ytterligere fire kvartaler. Utfør prosedyren 2 ganger i uken.

For å oppnå den perfekte huden må du gjøre maksimal innsats, spesielt først. Regelmessig næring og fuktighet av epidermis, bli kvitt alder flekker og døde partikler. Tren, følg dietten, slapp av på en lav pute. Bruk termisk vann og hjemmelagde masker, ikke presse akne.

Hvordan oppnå perfekt hud?

Når det gjelder ansiktets skjønnhet, er det ofte underforstått at huden ser perfekt ut. Det skal være rent, ømt, strålende, sunt, smidig, godt hydrert. Rynker, kviser, akne og uregelmessigheter er uakseptable. Bruises under øynene, oljeaktig glans, nasolabial fold, kråkefødder og forstørrede porer passer ikke inn i bildet.

Hudfaktorer

For å oppnå det ideelle, er det ikke bare nødvendig å ta vare på, men også å eliminere påvirkning av negative faktorer, både interne og eksterne, på det.

Eksterne faktorer er delt inn i 2 grupper:

De første er for eksempel ultrafiolette stråler, som fører til overdreven tørrhet, peeling, rødhet og tidlig fading. En annen negativ ekstern faktor er temperaturfall. Hvis den stiger, blir huden rød og et nettverk av fartøy danner på den. Ved lavere temperaturer er det grovt og tørt. Negativ påvirkning av snø, vind, støv og høy eller lav fuktighet. I denne forbindelse velges kosmetikk til omsorg slik at den tilsvarer årstidene.

Kjemiske faktorer inkluderer maling, såper, rengjøringsmidler og syrer. Denne kategorien inkluderer dårlig kvalitet eller dårlig utvalgte kosmetikk. Utslett, allergiske reaksjoner kan oppstå på grunn av konstant bruk av produkter som inneholder forskjellige smaker, smakforsterkere, farger og konserveringsmidler som påvirker fordøyelseskanalen.

Interne faktorer inkluderer:

 • Metabolske lidelser, som fremkaller utslett, øker fettinnholdet, utseendet av akne og fett.
 • Endokrine patologi.
 • Vitaminmangel forårsaker for tidlig aldring, tørrhet, peeling, pigmenteringsforstyrrelser.
 • Sykdommer i indre organer. Hvis det er problemer med leveren, kan det virke som pigmenterte flekker. Sykdommer i fordøyelseskanalen forårsaker utslett og akne.

Rengjøring og fuktighetsgivende

Når du kan bestemme typen hud, er det på tide å begynne å utvikle en plan for å ta vare på henne. Det første trinnet er rensing, som må utføres etter oppvåkning og før sengetid. Påfør spesielle kremer, skum, melk og geler. Hvis det er et problem med akne eller akne, vil tjære såpe hjelpe.

En gang i uka anbefales det å lage dampbad. Det vil hjelpe porene å åpne, det vil bedre trenge inn i huden og rense det. Deretter legger du en maske eller skrubbe. Påfør lotioner til ansiktet. De toner, desinfiserer, tørker akne og forbedrer blodsirkulasjonen samtidig. Urteekstrakter har en regenererende effekt.

Dyprengjøring utføres ved mekanisk eller kjemisk peeling. De eksfolierer effektivt de cornified partiklene og akselererer celleregenerering. Mekanisk peeling innebærer bruk av scrubs og gommazhey. Den første inneholder store og små slipende partikler. Sistnevnte er nødvendige for rensing av tørr og meget sensitiv hud. Etter påføring, vent et par minutter for å danne en skorpe. Rull deretter komposisjonen. Dette fjerner laget av døde celler.

Eiere av fettdeksel kan bruke skrubbe to ganger i uken, tørr - en gang i 14 dager. Hvis det er et alvorlig problem, for eksempel akne, kan du ikke bruke det for å unngå infeksjon.

Etter at ansiktet har blitt klart, blir toning utført med passende midler. Det fjerner resterende smuss, smaler porene og gjenoppretter pH-balansen. Med det formål å toning effektiv massasje med is. Det siste trinnet er fuktighetsgivende krem, som påføres på massasjelinjer.

Oppskrifter til hjemmelagde masker og peeling

Det er mange oppskrifter for peeling som er enkle å forberede hjemme:

1. Oppskriften foreskriver å blande en spiseskje kamfer og ammoniakk, flytende glyserin og borsyrepulver. Legg til pounded tablet hydroperit. Etter det blir noen revet såpe blandet inn for å gjøre konsistensen til den ferdige peeling ser ut som krem. Blandingen smøres på ansiktet og venter på at den tørker. Skylling skal brukes med en 10% løsning av kaliumklorid blandet med vann, der kluten fuktes.

2. En annen hjemmelaget peeling oppskrift involverer blanding av en lik mengde mandel, hvit leire og linfrø. Komponentene er pre-bakken. Den resulterende vasselen masseres for ansiktet og vaskes deretter av.

3. Ifølge oppskriften må du blande et par spiseskjeer med rørsukker med samme volum sitronsaft og yoghurt. Ansiktet er pre-rengjort og legg deretter et tykt lag av masse. La for en kvart time og vaske av. Peeling virker av bestanddelene av melkesyre, glykolsyre og sitronsyrer.

Masker for perfekt hud hjemme

For et fettdeksel blandes tørr gjær med kefir i forholdet 1: 3, og måler mengden i spiseskjeer. En teskje sitronsaft og et par dråper hydrogenperoksid tilsettes til blandingen. Det bør være en skummel masse som er plassert i ansiktet, unntatt området rundt øynene og munnen. La være å handle i en kvart time, skyll deretter på og påfør krem ​​med fuktighetsgivende effekt. Sammensetningen bidrar til å åpne porene, bekjempe akne og akne, hvitt og fjerner fett.

For kombinasjonshud, bland en teskje sitronsaft og honning med en spiseskje tørr, prehakket hvetekli. Alle blandet og smurt på ansiktet. Sammensetningen må holde minst 20 minutter. Denne masken lar deg rense T-sonen fra smuss og mette den tørre huden på kinnene.

Justering av talgkjertlene hjemme er lett med følgende oppskrift. Ta en spiseskje honning, høyt fettost og varm melk. Verktøyet påføres som vanlig og forlates i 20 minutter, vaske av og påfør en fuktighetskrem.

Alle disse masker bidrar til å forbedre tilstanden til huden. De sliter med de viktigste problemene - tørrhet eller for mye fett og næringsdefekter.

Ansiktspleie tips

Hvis du følger rådene om å ta vare på ansiktet, vil det ikke være vanskelig å holde den ung i lang tid:

1. Kosmetikk er valgt avhengig av type, siden behovet for tørr og fet hud er svært forskjellig.

2. Spesiell oppmerksomhet blir gitt til områder med tynt, følsomt dekk - rundt munnen og øynene. For dem, valgte spesialverktøy.

3. Eventuell tilbaketrekking må begynne med rensing. Du må kjøpe høykvalitets ansiktsrensemidler, kremer, masker og skrubber. Uten dette er det umulig å oppnå helt ren hud, sunn og vakker. Også, ikke glem å fjerne sminke hver natt.

4. Dekselet trenger daglig fuktighet, inkludert fra innsiden. Drikker mye væske, kompenserer en person for mangel på vann. Så huden blir ung og elastisk lenger. Med samme formål er det nyttig å sprøyte ansiktet med termisk vann. Ikke bruk såpe under vask, da det er veldig tørt.

5. Det er best å kjøpe allergivennlige kosmetikk.

6. For å oppnå et perfekt glatt ansikt er det umulig uten bruk av peeling med en nøytral pH for å opprettholde balansen. Det brukes ikke mer enn et par ganger i uken.

7. Mangel på søvn påvirker utseendet sterkt. Regelmessig får nok søvn, vil kvinnen unngå tidlig utseende av rynker og folder, forlenge ungdommen.

8. Ansiktet skal beskyttes mot solstråling for å unngå for tidlig aldring.

9. Det ideelle dekket kan ikke oppnås uten å gi opp dårlige vaner - alkohol, røyking og usunt kosthold.

Hvordan lage huden perfekt, kjenner kosmetologen. Det er best å vende seg til det før den naturlige aldringsprosessen begynner. Hans tips og salong prosedyrer vil bidra til å håndtere akne og akne, de første rynker og andre problemer.

I en uke er det umulig å oppnå det ideelle ansiktsuttrykket, du må jobbe kontinuerlig med det, regelmessig ta vare på deg selv hjemme. Uten daglig pleie i form av fuktighetsgivende og nærende, vil huden ikke se jevn og smidig ut.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme?

Hver jente og kvinne drømmer om perfekt hud. Vi vil at vårt ansikt ikke skal ha rynker, alder flekker, rødhet, svarte prikker. Den jevne tonen og litt merkbar glød av epidermis vil gjøre enhver person attraktiv. Mange er opptatt av svaret på spørsmålet - "Hvordan gjør huden perfekt?". For å gjøre dette må du nøyaktig avgjøre hudtype, bli kvitt overflødig tørrhet eller oljepåvirkning. Kosmetologer sier at effektive kosmetiske prosedyrer for høykvalitets ansiktsbehandling kan enkelt utføres hjemme.

Hva påvirker tilstanden til ansiktets hud?

De fleste kvinner tror at den ideelle huden i ansiktet er resultatet av bruk av dyre kosmetikk eller innsats av plastikkirurger. Dette er imidlertid ikke helt sant. Bare omfattende omsorg vil oppnå gode resultater. Tilstanden av vår epidermis avhenger stort sett av kroppens generelle helse. Hvis du har noen kroniske patologier, vil de umiddelbart påvirke ansiktet ditt. Overvåk helsen din, regelmessig gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og så vil huden din svare med takknemlighet.

Hver jente vil vite hvordan å gjøre huden perfekt

Vakker hud i ansiktet avhenger stort sett av våre vaner og livsstil. For å kvitte seg med fine rynker, jevne tone, øke elastisiteten og glattheten i epidermis, følg disse enkle retningslinjene.

 • Gi opp dårlige vaner. Drikker alkohol og røyking gjør huden grå, stygg. Det kan være utslett, rynker, svarte flekker. Saken er at skadelige stoffer som kommer inn i kroppen vår med skadelige drikker eller sigarettrøyk, elimineres, også gjennom huden.
 • Gå mer utendørs. Lei en aktiv livsstil, spill sport.
 • Eliminer fett, stekt mat, varme krydder og sukker fra kostholdet ditt.
 • Grunnlaget for kostholdet ditt bør være fisk, grønnsaker, frukt og andre sunne produkter som ikke inneholder fargestoffer og GMO.
 • Unngå nervøs stress, prøv å få nok søvn.
 • Bruk kosmetikk av høy kvalitet som ikke tetter porene.
 • Gi opp solseng.

Hvis huden din plutselig blir et problem, må du passe på en fullstendig medisinsk undersøkelse. Faktum er at utseendet på puffiness, utslett, mørke sirkler under øynene kan indikere problemer med fordøyelseskanalen, leveren, nyrene og blodet.

Hvordan lage et perfekt ansikt?

Så, du vet allerede hvordan du gjør et ansikt rent - du må passe først og fremst om helheten til hele organismen. Hvis du tar hensyn til alle de ovennevnte anbefalingene, så snart vil huden din bli perfekt. Opprettholde skjønnheten hele tiden. For å gjøre dette kan du bruke dyre kosmetikk eller hjemmelaget egen matlaging. Beauticians hevder at naturlige ingredienser masker og kremer vil gi flere fordeler. Det må imidlertid huskes at det ikke anbefales å lagre slike kosmetikk i mer enn 3-5 dager.

Så, la oss se på svaret på spørsmålet "Hvordan lage en person helt ren?". Det er nok å følge tre enkle regler som er kjent for hver kvinne:

Rengjøring av huden gir deg en følelse av friskhet.

 • rensing;
 • fukting;
 • Power.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på huden seriøst, må du først vurdere hele sminken din. Kjøpte masker, kremer, lotioner kan overbelaste epidermis, gjør det for tørt. Kontroller holdbarheten til slike produkter, gi fortrinn bare til de produktene som passer til din hudtype. Hvis kosmetikk inneholder resirkulerte petroleumsprodukter (propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, mineraloljer), er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. Hvis alle dine kosmetikk var ubrukelig, ikke haste for å bli lei deg. Eventuelt hudpleieprodukt kan tilberedes på egen hånd fra enkle og rimelige produkter.

Hvordan rense huden?

Grundig hudrensing bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruken av vanlig vann fra springen er strengt forbudt. Hvis du vil at huden din alltid skal være glatt, silkeaktig, elastisk og strålende, bruk en vanlig, lettmettig kefir for vasking. Påfør et lite surt melkeprodukt på en bomullspute, og tørk forsiktig og forsiktig med ansiktet og nakken. Denne prosedyren vil tillate å myke epidermis døde celler. Noen få minutter etter påføring av kefir, må du grundig vaske med avkok av urter, kjøpt gel eller melk.

Umiddelbart etter prosedyren, vil du føle en utrolig friskhet, huden vil begynne å "puste". For å forhindre at slike følelser forsvinner, må du bruke litt lys fuktighetskrem på huden.

Riktig fuktighetsgivende - et løfte om hudens skjønnhet

Umiddelbart etter rensing av huden må du ta vare på tilstrekkelig fuktighet. For å gjøre dette, velg en krem ​​som er ideell for din hudtype. Vil du bli kvitt små rynker, men vet ikke hvordan du skal gjøre ansiktet vakkert? Deretter legger du til noen dråper vitamin E i form av smør til krem ​​du bruker daglig. Dette stoffet vil gjøre huden mer elastisk, glatt, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Fuktighetsgivende ansiktscreme kan fremstilles av deg selv. Det er bedre å gjøre uten å legge til kjemikalier på produktet. Husk imidlertid at hjemmelaget krem ​​skal lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 3-5 dager. Bruk base mandelolje, surkrem, som base. Du vil også trenge vannkomponenter - kamilleavkok, rosenvann. En selvfremstilt fuktighetskrem er en utmerket sminkebase.

Hud ernæring

Huden trenger vanlig næring og hydrering.

Næringsmiddel for huden må påføres om kvelden før sengetid. Dette kosmetiske produktet kan inneholde vegetabilske eller animalske fettstoffer. Velg en krem, avhengig av hudtype.

For selvforberedelse av næringsstoffet hjemme trenger du lard eller margarin, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Til bunnen legger du til hakkede medisinske urter - kamille, celandine, streng, salvie. 100 gr. fett du trenger 3 ss. knuste urter. Alle grundig blandet.

På kvelden, legg krem ​​på ansiktet med et tykt lag, vent 15-30 minutter, og fjern deretter resten av produktet med et serviett. Hjemmelaget krem ​​må lagres i kjøleskapet, og ikke mer enn 1 måned.

De beste folkemidlene for hudens skjønnhet

Ansiktspleie kan være veldig effektiv hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Alle nødvendige ingrediensene er sannsynligvis allerede i kjøleskapet ditt. Tenk på noen få populære oppskrifter som har mottatt mange positive vurderinger.

  På en fin rist gni et fersk eple. I en liten dyp beholder, bland 1 eggeplomme og litt melk. Slå på brannen og kom med koking. Send eple saus til beholder. Påfør en liten kald maske på ansiktet, og vask av etter 5 minutter.

Effektive masker for vakker hud kan forberedes av deg selv

Hvis du tilbereder en maske på riktig måte i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene, kan du forbedre huden din veldig raskt. Det er viktig å bruke dette verktøyet regelmessig, ikke glem det daglige rensing, ernæring og fuktighetsgivende ansikt.

Ikke gjør vanlige feil

Noen av de rettferdige sexene mener at for å oppnå skjønnhet og feilfrihet i ansiktets hud er det bare mulig med hjelp av tonale midler. Kosmetologer sier at daglig bruk av slike kosmetikk kan påvirke tilstanden til epidermis negativt. Hvis du har problemhud, er det bedre å nekte grunnlaget i det hele tatt, fordi det tetter porene, tillater ikke huden å puste.

Vil du jevne ut hudtonen? Påfør en base eller fuktighetskrem i ansiktet ditt og pulver deretter T-sonen.

Skyll ikke sminken med varmt vann. Slike prosedyrer skade epidermis, forårsaker alvorlig stress. For å oppnå skjønnheten i huden kan være hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Følg tipsene som presenteres i denne artikkelen, og veldig snart ser du perfekt ut.

Tips 1: Hvordan oppnå perfekt hud

Til å begynne med, forstå et ganske enkelt og åpenbart mønster: Det du ser i speilet, avhenger direkte av hva som står på bordet hver dag. Feil ernæring er en direkte vei til dårlig, kjedelig hud. Hvorfor? Vår hud er ikke bare en slags "skall", det er også det største respiratoriske og ekskresjonsorganet. Svikt i fordøyelsen fører til opphopning av giftstoffer og skadelige stoffer som vises, og huden inkludert, slo seg ned på hennes betennelser, kviser, tilstoppede porer og selje.

Tillegg din meny med gjærte melkprodukter, varm høy karbohydrat frokost (havregryn, for eksempel), som setter opp arbeidet i fordøyelsessystemet, proteinmat (et uunnværlig byggemateriale!) Og fiberrik frukt og grønnsaker. Unngå steking - For det første beholder dampet eller stiv mat en større mengde næringsstoffer, og for det andre vil du redde kroppen fra giftige kreftfremkallende stoffer, produsert til og med av den mest nyttige oljen ved oppvarming.

Hvis du er ung, men med ubehagelig overraskelse, har du allerede funnet flere rynker på huden din, ikke panikk - kanskje har hun rett og slett ikke nok vann. Sjekk det ut på en enkel måte - bare lett klem et stykke hud og se hvor raskt det glatter ut. Hvis stien ikke passerer umiddelbart - det er dehydrering! Husk derfor: minst 1,5-2 liter vann per dag (avhengig av høyde og vekt). Bør alltid en flaske ikke-karbonert rent vann med deg, og start morgenen med et glass varmt vann, som du bør drikke i små søppel en halv time før frokost. Det forbedrer også fordøyelsen! Grønn svak og usøtet te er også en stor hjelper i kampen mot kjedelig og problematisk hud, det er en utmerket antioksidant bevist i århundrer.

Unngå stress og sove i minst 8-10 timer. Bare i løpet av denne tiden har huden evne til å gjenopprette. Når det gjelder stress, kan du drepe to fugler med en stein om gangen, tildele ukentlig tid for lange turer eller, enda bedre, aktiv sport. Løping eller sykling i en vakker park er en utmerket kilde til endorfiner og et middel til å forbedre blodsirkulasjonen og oksygenering av huden!

Selvfølgelig er det nødvendig å handle ikke bare fra innsiden, men også for å støtte og glatte huden på alle måter ved hjelp av daglig pleie. Først av alt er det nødvendig å bestemme nøyaktig hvilken type hud. Hva er din - tørr, oljeaktig, blandet eller, hvis du er helt heldig, normal? Avhengig av dette, velg daglig pleie, som presenteres i butikker med hele programmer for hver type. Rensing, toning, fuktighetsgivende - dette er tre trinn som er nødvendige for enhver hud - fra vanlig til fet. Husk at eksfolieringsprosedyrer er nødvendige selv for tørr hud, siden døde partikler dannes, inkludert på den. En eller to ganger i uken, gjør en regenererende vitaminmaske - og huden din vil skinne!

Perfekt hud i ansiktet - drømmen til hver kvinne. Hvordan oppnå det?

Det er en misforståelse at det bare er mulig å oppnå skjønnhet i ansiktets hud ved bruk av dyre midler, profesjonell kosmetikk, men dette er ikke slik.

Det finnes grunnleggende metoder for rensing og hudpleie, noe som bidrar til å bevare ungdom og skjønnhet.

Så, hva er midler for rensing og fuktighetskraft effektivt?

Er det virkelig effektive scrubs og masker som lindrer akne, gjør huden perfekt?

Les her om Zener hjelper med akne.

Perfekte hud- eller skjønnhetsbehandlingsmetoder.

Det er mange profesjonelle måter å kjempe for skjønnhet og helse i huden. Mange av disse metodene er kun relevante for salongbruk, og noen kan brukes hjemme.

Så hvordan gjør du huden din perfekt? Effektive metoder:

 • riktig ernæring, så vel som alltid en sunn livsstil, som den viktigste hemmeligheten til den perfekte huden;
 • grundig og daglig rensing av huden;
 • bruk av vanlig peeling av huden;
 • bruk av produkter for daglig fuktighetskrem huden.

For bedre å forstå betydningen av hver metode for å finne den perfekte huden, må du snakke om dem separat.

Hvordan spise, slik at huden alltid var perfekt?

Hovedassistentene i å finne vakker og sunn hud er antioksidanter. Det er flott hvis en jente regelmessig spiser granateple, havtorn, blåbær. Disse naturlige frukter og bær hjelper til med å finne skjønnheten i huden.

Du bør også bare spise maten som er mettet med vitaminer og mineraler.

Vitaminer er ideelle fighters mot akne. Hvis en jente alltid spiser riktig, er sannsynligheten for betennelse veldig liten.

En sunn livsstil er viktig i kampen for skjønnheten i huden. For eksempel bør en jente ha en klar modus på dagen, du må sove 8 timer eller mer.

Det er flott hvis en jente ikke misbruker alkohol, ikke røyker, er litt nervøs. Den riktige daglige diett og fraværet av dårlige vaner er de beste hjelperne til å finne den perfekte huden.

Selvfølgelig må jenta bruke flere midler i kampen for ungdom. Naturlige masker for rensing og fuktighet av huden vil bidra til å se attraktive ut i alle aldre.

Hvordan og hvorfor å rense huden?

Bare ren hud i ansiktet kan være ideell, derfor må jenter rengjøres daglig. Det er best å rengjøre huden i to faser: om morgenen og om kvelden.

Så, hvilke kveldsprosedyrer bør utføres:

 • Fullfør sminkefjerning med lotioner og tonics;
 • toning huden med sitron vann eller is;
 • bruken av en rekke hjemmelagde masker, for eksempel fra kefir;
 • søker nattkrem.

Mange jenter bruker en rekke ansiktsmasker, som er best brukt om natten. For eksempel kan du bruke kefir mask.

For forberedelsen skal man blande fettfett med egghvite og bruke sammensetningen på huden.

Etter noen få minutters bruk skal masken vaskes av, og så er det nødvendig å bruke en nattkrem.

Slike kvelden prosedyrer vil rense huden, noe som gir den et ekstra attraktivt, sunt utseende.

For morgenen er rensing bedre å kjøpe en rekke tonics. Eksperter anbefaler å velge gelrensere for fet hud, og for tørre kremer med kremaktig konsistens.

Etter morgenvask kan du gå til leiremasken, som perfekt renser huden. Det er bare nødvendig å blande leire med væsken til en grøtaktig tilstand og påfør produktet på ansiktet i noen minutter. Deretter trenger du bare å forsiktig vaske masken.

Daglig bruk av produkter til morgen og kveld rensing av huden vil bidra til å bli kvitt betennelse og svarte flekker. Disse verktøyene er også nøkkelen til å finne den perfekte huden.

Bruk av masker for å fukte huden

Hvis huden virker for tørr, trenger jenta bare å bruke en maske for å fukte.

Noen ganger tørr hud fører til peeling, og noen ganger til tidlig aldring og utseendet på et stort antall rynker.

For å gjøre huden perfekt, bør du regelmessig bruke fuktighetsgivende masker. Så, hvilke masker vil være den mest effektive?

Gurkemask maske

Maskenes sammensetning er elementær. Det er nødvendig å tørke agurken revet. Den resulterende slurryen skal blandes med krem ​​og rosevann (20 dråper). Deretter skal masken påføres ansiktet, forsiktig distribuere hele sammensetningen.

Nå er det bare å vente 20 minutter, hvorpå produktet kan vaskes av med rent vann. Hvis du bruker oppskriften minst et par ganger i uken, vil huden alltid se vakker og fuktig ut;

Honey Mask

1 ss. en skje med honning skal blandes med samme mengde olivenolje og legge til masken og eggeplommen. Blandingen må blandes grundig og oppvarmes deretter på lav varme. Etter at masken er avkjølt, er det nødvendig å dele like mye.

Første del må påføres umiddelbart, og den andre etter 10 minutter. Etter ytterligere 10 minutter må du vaske preparatet fra ansiktet. Et slikt effektivt verktøy vil alltid bidra til å opprettholde den perfekte balansen mellom hudfuktighet.

Potetmaske

Dette verktøyet kan virke vanskelig å forberede, men effektiviteten dekker eventuelle mangler.

Det er nødvendig å koke potetene i uniformer, og deretter knead dem uten å fjerne huden.

Ved siden av poteter må du legge til en skje med melk og eggeplomme.

Deretter skal verktøyet oppvarmes i et vannbad og varmes på ansiktet. For å oppnå størst effektivitet, kan du dekke ansiktet ovenfra med gasbind. Etter 20 minutter skal produktet skylles med varmt vann.

Dette er bare en kort liste over de mest effektive produktene som bidrar til optimal hudvannbehandling. Rent og fuktighetsgivende - to viktige parametere i kampen for den perfekte huden.

Hjem ansikts peeling

Det er mange hjem måter å bidra til å kvitte seg med døde hudceller. En av de mest effektive måtene er peeling med havremel.

Flak skal fylles med vann og vente på at de skal hovne. Deretter skal flakene påføres ansiktet, forsiktig gni dem inn i huden. 2-3 minutter etter bruk av produktet, kan det vaskes av. Dette alternativet for peeling er noen ganger mer effektivt enn salongprosedyrer.

Du kan også utføre prosedyren ved å bruke grov sand, fri for alle steiner og smuss.

Denne sanden trenger litt suge, og så begynner å grundig gni inn i huden. Etter et par minutter skal sanden vaskes av.

Peeling er en ganske aggressiv prosedyre, så du bør ikke misbruke den. For jenter med tørr hud, bruk peeling en gang i uken.

For fet hud er det bedre å øke antall prosedyrer til to eller tre i uken. Peeling bidrar til å oppnå den perfekte hudtilstanden, og sikrer jentene attraktivitet i mange år.

Det er ikke verdt å gjøre dette, fordi hver kvinne har en unik ansiktshud, og det er nødvendig å velge pleieprodukter individuelt.

Også eksperter anbefaler ikke å bruke hjemmelagde masker og peeling uten å konsultere lege.

En allergisk reaksjon kan godt forekomme her, så det er bedre å konsultere en kosmetolog eller en hudlege før du bruker produktet.

Så, hvilke konklusjoner kan trekkes fra ovenstående? Slik bryr du deg om huden din slik at den ser perfekt ut:

 • det er nødvendig å bruke en rekke produkter til morgen og kveld hudrensing;
 • jenta bør tenke på å bruke masker for å fukte huden;
 • vanlig peeling er hemmeligheten til den ideelle hudtilstanden;
 • Før du kjøper en rekke kremer og kremer, bør du kontakte en spesialist.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Selv om du bare er 20 år gammel og du er fornøyd med huden din, anbefaler vi deg ikke å slappe av. Bright sol, dårlig ernæring og feil omsorg vil gjøre trikset. Hvordan holde huden utstråling og ungdom? Om dette i vår artikkel.

Årsaker til hudproblemer

Det er ting som forårsaker utseendet til ulike problemer med ansiktets hud:

 • hormonell svikt, som oppstår i visse sykdommer, samt under pubertet, overgangsalder, graviditet, på grunn av bruk av hormonelle prevensjonsmidler;
 • genetisk predisposisjon;
 • metabolske forstyrrelser, nervøse, gastroenterologiske sykdommer;
 • solstråling, smuss, støv;
 • ubalansert kosthold (masse søtsaker, saltholdighet, pickles, fett, hermetisert, røkt);
 • stress, overarbeid;
 • røyking, drikking av alkohol;
 • kosmetikk av dårlig kvalitet eller ikke valgt etter hudtype.

Hvordan kan du gjøre huden din perfekt

Kampen for den perfekte huden bør startes umiddelbart på alle fronter, du bør ikke vente på at brutto endringer vises - blå flekker, dype groper, forstørrede porer, edderkopper, pigmentering og rynker på kinnene.

Sunn livsstil

Å vandre i frisk luft, god søvn, sunn mat, unngå dårlige vaner - alt dette er bra for huden, nesten ingen ville være uenig. For bedre, må du sove minst 7 timer om dagen. Under en natts søvn produseres hormoner som fremmer cellefornyelse og veksten av kollagenfibre.

Vær aktiv, trening, alle øvelser vil normalisere blodsirkulasjonen og inntaket av næringsstoffer. Slutte å røyke og beskytte deg mot sollys. Inkluder i kostholdet grønnsaker, frukt, kokt magert kjøtt. La det være mindre animalsk fett, mer vegetabilsk olje, nøtter, fisk.

Bare noen kremer vil ikke kunne oppnå den perfekte hudfargen, det er nødvendig å mate det fra innsiden. Menyen skal ha følgende produkter:

 • nøtter, de inneholder Q10 og vitamin E, akselerere regenerering;
 • Røde og oransje grønnsaker rik på vitamin A, som fremmer cellefornyelse;
 • sure frukter og bær (appelsin, grapefrukt, svartbær, kiwi, tranebær), de er leverandører av vitamin C, styrker blodkarene;
 • fisk fett raser, den inneholder nyttige omega-3 syrer, vitaminer D og A - alle disse stoffene forbedrer blodsirkulasjonen;
 • frokostblandinger, fra dem kommer B-vitaminer som stimulerer produksjonen av kollagen;
 • avokado er en utmerket kilde til niacin, dette vitaminet har en anti-inflammatorisk effekt;
 • Granateple er ansvarlig for hudens elastisitet, da den inneholder stoffer som er involvert i dannelsen av kollagen;
 • vegetabilsk olje mætter kroppen med gunstige fettsyrer, uten som huden ikke absorberer de nødvendige vitaminene E, D, A;
 • cottage cheese, det fyller kroppen med selen, vitamin E, alle disse komponentene bremser aldring.

Vann er nødvendig av cellene. Ansiktshuden blir frisk hvis du drikker nok rent vann.

Hvilken sport forynges

Vanligvis tar en person ikke mer enn seks tusen trinn om dagen. God morgen eller kveldsløp.

Det er flere moderat fysisk anstrengelse, for eksempel yoga, Pilates, som er foryngende og bra for helse. De er rettet mot å utvikle fleksibilitet, som går tapt med alderen, og koordinering, påvirker hjernen positivt. To ganger i uken er det nødvendig å delta aktivt i treningsstudioet eller svømmebassenget.

Hvordan bryr seg seg godt hjemme

Kombinert hud, utsatt for fett, dehydrert, med kviser. Med denne typen er det bedre å rengjøre ansiktet med et middel som det er en innskrift på "gjenoppretting". Vel, hvis sammensetningen vil være rensende ingredienser som ikke bryter med det beskyttende lag av huden.

For å gjenopprette lipidbalansen trenger du kremer med ceramider, fettsyrer, vitamin C, som reduserer glans, beskytter mot aldring. Om kvelden anbefaler skjønnhetssektoren et middel med syrer, mens det er akne - med salisylsyre. Og når utslett vil passere, bruk en krem ​​med fruktsyre.

Kombinert, meget sensitiv hud, utsatt for pigmentering, med forstørrede porer, oljeaktig glans på haken, i nesen og pannen, grunne rynker, edderkoppårer. Med denne typen hud anbefales det å bruke et rensende hypoallergenskum to ganger om dagen. Å vaske om morgenen og om kvelden.

I dagens krem ​​blant komponentene skal være hyaluronsyre. Nattkrem bør inneholde ANA-syre, om morgenen er det nødvendig å bruke et produkt med en SPF-faktor på minst 30. Lag fuktighetsgivende masker to ganger i uken.

Tørr hud, det er pigmentering og peeling, synlig vaskulær mesh. Først og fremst må du vaske om morgenen og om kvelden med hyaluronsyre skum. Det neste trinnet med rensing er en høykvalitets lotion med fuktighetsgivende ingredienser, samme hyaluronsyre og urea.

Påfør med fingertuppene, da en bomullspute ofte irriterer sensitiv hud. Grunnleggende pleieprodukter - nærende krem ​​og serum. I dag bør krem ​​være solbeskyttelse og vitamin C. Natkrem bør inneholde aminosyrer.

Oppskrifter for masker, skrubber og gni, essensielle oljer

Bevist hjemmelaget kosmetikk vil bidra til å holde huden ung. For å holde henne frisk og ung i lang tid, er det ikke nok bare å velge en maske, du må også bruke den på riktig måte.

Husskrubbe

Den mest effektive hjemme skrubbe - havremel. Soak flakene i varmt vann. Påfør huden i sirkulære bevegelser, la i 10 minutter, skyll deretter forsiktig med vann ved romtemperatur.

Skru av olivenolje, malt kaffe og et par dråper jojobaolje. Masser det over ansiktet ditt, la det stå i 3 minutter, skyll med varmt vann. Peeling gjør ikke bare fuktighet, men fjerner også døde hudceller perfekt.

Enkel frukt peeling. Bær inneholder fruktsyrer som forsiktig fjerner døde celler. Friske bær kan erstattes med frosne. Mash bær grundig, gjelder på ansiktet, stå i 15 minutter.

Å tørke huden

Du kan lage kosmetiske isterninger: frukt, honning eller med urter. I en skje med honning, legg til 1-2 dråper essensiell olje, fortynn med vann (en halv kopp), hell i isform, sett i fryseren. Tørk hud med kosmetisk is kan være opptil to ganger om dagen.

Etter vask, tørk huden med sterk tebrygging av svart te. Hun toner vakkert. For å fukte en wadded disk med te, uten å presse, å tørke en nakke, ansiktshud og en decollete sone. Hvis huden er fet og porøs, legg til et par dråper sitronsaft til bryggen.

Effektive hjemmelagde masker

Mot akne En pimple kommer vanligvis opp der den er spesielt synlig. Fortynn tørr gjær i vann, bruk på det betente området, la i 10 minutter. Vitamin B, et sporelement krom i sammensetningen av gjær bidrar til rask helbredelse.

Fra etterligne rynker. Du kan lage en maske med grønt eple og olivenolje. Skjær eplet tynt og legg i fryseren i 30 minutter. Påfør olje på ansiktet, stykker epler på toppen. La i 15 minutter. Øyeblikkelig hudstramming du oppgav.

For å forbedre hudfarge. Forbered en maske med yoghurt (kefir) og sitronsaft. Bland melkeprodukt med sitronsaft (halvt glass med 1 teskje), send blandingen i 10 minutter i kjøleskapet. Påfør ansiktet, dekselet med klamfilm (pre-cut for lepper og nese). La i en halv time.

Å hvite, gjenopprette elastisitet. Masken med blåbær vil hjelpe. Blåbærbær knuter. Bland tre teskjeer kokte potetmos med lavt fettost (1 ts) og flytende honning (1 ts).

For å fukte, smale porene. Forbered en maske med ville jordbær. To spiseskjeer bær for å kombinere med hvite egg, pisket i et frostskum, legg til noen dråper sitronsaft. Jordbær er rik på vitamin C, som er den sterkeste antioksidanten.

For hudforyngelse. Lag en maske med søt pepper. Grind kjøttfulle pod med en blender, legg til honning (1 ts.), Olje, infused på hvete spirer (1 ts.). Hvis maskenes konsistens er flytende, kan du legge til stivelse (1 ss).

Den klassiske ordningen for bruk av masker ser slik ut:

 • bare på ren hud;
 • langs massasjelinjene;
 • skyll med kaldt vann;
 • etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem;
 • hold på huden i ikke mer enn 20 minutter;
 • Legg en bomullspute fuktet med svak te over øyelokkene;
 • Fukt den tørkede masken med vann eller påfør et nytt lag på toppen.

I en liten video presenteres tre effektive enkle ansiktsmasker.

Matlaging duftende kosmetikk fra olje

Citrus og rosenolje glatter jevnt ut rynker, gjenskaper hudens elastisitet i ansiktet og øyelokkene, redder fra akne, irritasjon og peeling, forbedrer hudfarge, og for å bekjempe akne og akneoljer er velegnet kamilleolje og teetre.

I en nøytral ansiktskrem (uten dufter) tilsettes olje. Den optimale dosen: Fem dråper essensiell olje per 150 ml av din favorittkrem. Men først må du sjekke at det ikke er noen allergiske reaksjoner på oljer.

Her kan du lære å etterligne gymnastikk fra rynker.

Hvordan rengjøre porene i ansiktet, vil denne artikkelen fortell.

Kjendis hud skjønnhet hemmeligheter

Kosthold for å stramme huden fra Julia Roberts. Tre dagers diett består av fettfisk (laks, tunfisk eller makrell) og en fullstendig avvisning av stivelsesholdige matvarer (poteter, pasta, ris og bananer).

Fettsyrer i fisk metter kroppen med mineraler og vitaminer, forbedrer blodsirkulasjonen og gjør huden elastisk. Og avvisningen av stivelsesholdig mat, som gir huden løshet, gjenoppretter raskt trøtt hud. Resultatene av et slikt strømforsyningssystem er derfor synlige etter tre dager.

For raskt å gjenopprette hud fløyelsaktig og sunn farge, må du spise riktig, opprettholde en sunn livsstil, leke sport og ikke overse hjemmelagde masker. For eksempel, en maske med kefir og sitronsaft forbedrer hudfarge ikke verre enn en spesiell krem.

Du finner noen flotte ansiktspleie tips i denne videoen.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Flere Artikler Om Typer Acne