Fortell meg, er det mulig å salve med kinnene? Vi smurt dem med dermatitt på presten, men om kinnene er mulige eller verre, blir det.

og da har vi problemer med kinnene mine, min mor lest et sted som du kan pusse kinnene dine og jeg nølte med)

Jeg håper... turer til dermatologen ga ikke noe, smurt, smurt, alle prøvde sannsynligvis. et barn i året og tre bør allerede spise alt, og vi med dette dietten spiser ikke engang hva vi spiste før ((((((((

Min sønn hadde samme type søppel - det falt i det hele tatt. Selv nå pusses søte, rosiner, tørkede aprikoser, svisker, compotes. På plakkens kropp strømmet ut (for å frata seg) og kløe forferdelig. Jeg bruker hans Akriderm, gi et antihistamin (Klaritin hjelper ham godt) i et par uker på en diett og alt blir normalt. Det viktigste er å spise druer - det sprinkler ikke, og rosinene - 100% av hele spottet vil gå, og hvis rosenkompotet er full i hagen, vil det være en slags vakt.

Å gå på nøtter... men vi vet ikke hva vi har... legen sa, å melk. så vi har ikke drukket det i 2 måneder allerede, men alt går ikke bort.

Zindol for nyfødte - anmeldelser

Totalt antall anmeldelser: 9

Etter fødselen til det første barnet hadde vi også et problem med bleieutslett. Men naboens bestemor fortalte meg, og jeg kjøpte.

Trengs bare i førstehjelpsutstyret!

Her er det en debatt om hva som er best, salve eller suspensjon Zindol. Personlig var vi godt hjulpet av Zindol Suspension, som selges.

Tsindol er en ekte magic wand. Denne sommeren hadde vi et barn og han hadde bleieutslag i problem.

Tsindol - talker fra voldtekt.

Ja, bleieutslett hos nyfødte er en ganske ubehagelig ting. Barnet er uartig, gråt og, generelt, oppfører seg rastløs.

Det skjer at nyfødte ser bleieutslag. Personlig behandlet jeg dem raskt med Zindol-suspensjon.

Ingen bleieutslett hos nyfødte

Hos nyfødte er blekkutslett et vanlig problem. Jeg kom også over dette og bare ett stoff for oss.

Momma hjelp

Som de sier, så hun ikke så mye, og hennes lille sønn hadde en liten bleieutslett rundt baksiden av hodet, eller heller nakke. Han er veldig.

Det er bra at det er så billig, men veldig effektivt stoff som Tsindol. Det fungerer virkelig! Boo.

Hver kvinne som har barn, vet at du bør nøye og nøye overvåke huden, spesielt.

Tsindol /

Sinkoksyd (sinkoksyd)

Sammensetning og utgivelsesform:

100 g suspensjon inneholder glyserin 20 g, sinkoksyd 12,5 g, medisinsk medisinsk 12,5 g, stivelse 12,5 g, etylalkohol 70% 20 g, destillert vann til 100 g; i hetteglass på 125 g

Dermatitt, sår, bleieutslett.

Dosering og administrasjon:

Beskrivelse tatt fra nettstedet: http://slovari.yandex.ru/

% D0% B0% D0% B8% D0% B3% D0% B8 /% D0% A0% D0% 9B% D0% A1 /% D0% A6% D0% B8% D0% BD% D0% B4 % D0% BE% D0% BB / # Dosering og administrasjon

Anmeldelser av stoffet Tsindol

Suspensjon for ekstern bruk, Moskva farmasøytisk fabrikk

Indikasjoner for bruk

Dermatitt, sår, bleieutslett.

Diskusjon av stoffet Zindol i journaler av mødre

. Jeg hadde en god aknebehandling under graviditet! Jeg gjentar: Disse midlene er virkelig tillatt under graviditet. Så: 1) Vanlig apotek zink suspensjon ZINDOL (pris ca 60 p.) Jeg brukte den som ansiktsmaske: smurt hele ansiktet. Ikke vær redd, ikke overdry: det er glycerin i sammensetningen, og huden min er tørr og følsom. Hver dag laget jeg masker og ble brukt lokalt på betennelser for natten (tørker, men ikke slitt) etter ca 5-6 dager, betennelsen forsvant, og hvis nye dukket opp, brukte jeg umiddelbart Cindol lokalt og de gikk om dagen eller to. 2) Krem KLIRVIN (pris ca 70 rubler) er ayurvedisk krem ​​for arr, strekkmerker, arr.

Prøv tsindol, akne hjalp oss mye.

. 30 ml om morgenen, røde flekker på kinnene. Neste morgen, som alt gikk, ga jeg en annen 60 ml i to matvarer, strømmet ut umiddelbart etter en time, og det var flekker overalt. Smurt først med tsindol, hennes kinn ble grovt forferdelig, så her leste hun om mustellaen hun skrev, noe som hjelper. Vi er bare litt, advantan Elidel og alder passer ikke, jeg kjøpte en krem ​​Muster stelatriya hjulpet veldig mye, det fukter og lindrer rødhet.Men litt smøre, bør rengjøres av allergi kroppen. Jeg ga enterosgel + fenistil dråper. Vel, vi sitter igjen på vår "favoritt" -blanding.

Cyndol hjalp oss også perfekt)

Cindol hjalp oss mye, de drakk zyrtek for kløe.

og jeg kjøpte tsindol, det hjelper mye, og selv 22 rubler er verdt alt :)

ZINDOL hjelper mye! og jeg bader i en kamille, en linje, en lavrushka.

hjalp oss drapelen. stivelse hjalp (dette var da det var veldig sterkt). og hvis allergi mot noe tsindol hjelper mye (men det gjør vondt for å smøre det.. på meg selv prøvde jeg.. men passerer)

. ikke for alle. Suprastin for oss var frelse, bare de første 2-3 dagene vil være døsighet, og deretter avtar eller går helt og holdent. Alt som kunne på ansiktet og kroppen jeg smurt med en talker Zindol. Tenk på mat, hjelper veldig godt med å vaske med emulsjon Emolium. Men hvis jeg ærlig ikke vet hvorfor Fenistil etter Suprastin i det hele tatt) sammenligner jeg behandlingen av datterens blodtrykk 18 år siden, da det ikke var noe med medisin, er det nå en og samme Suprastin, Qing dol og til og med hormonal salve i tilfelle absolutt noen.

bleieutslett bør tørkes. Tsindol hjulpet perfekt.

Tsindol hjelper meg godt fra stikkende varme, vi er utøst, jeg smurte kinnene mine, jeg tror allergi, Fenistil hjalp oss ikke, jeg vil donere blod.

. Hørforverring, som du ikke har hatt, mye lettere. Det er opp til deg, noen ganger anbefaler de hormon. Salve + "Barns" krem ​​(1: 1), men ikke mer enn 1 uke. Zink-agenter (Zindol, Zinocap) med Zn pyrithion, Friderm Zinc shampoo (lagt til badevann) hjalp oss med kløe, unntatt selvfølgelig homøopatiske salver (Hypericum, Rus, "Arnica", "Calendula" og andre), sov babyen mer rolig! Gå før sengetid. For øvrig foreskrev homøopatet ikke stoffer med sink, det kan herdes uten det, men i vår erfaring måtte vi bruke den, fjernet raskt rødhet, flekker. Ikke glem å legge til kalsiumpreparater til porrer, for eksempel "Kalsiumglukonat" (1/2 tab.), Vi hadde jevnere hud fra ham, men kort.

Selv med stikkende hår hjelper Tsindol oss mye!

. Kah, bryg i en kopp og legg til badet. Når det gjelder Desitina: min venn brukte bare ham og ingenting annet i det hele tatt. Men det er fortsatt en stor masse salver og kremer med sink. Det er enda Tsindol (Suspensjon for agitasjon - sink) - det koster drypp - en god ting uten langvarig våt tilstand. Svømming: Svamper brukes ikke og brukes ikke.

. og smerte. 8. Gips er ikke nødvendig. 9. Bandasjer er ikke nødvendig. 10. Masker, bomull, termometer (jeg hadde en vanlig, forferdelig elektronisk løgner))) - de riktige tingene. 11. Jeg ville ha kjøpt den magiske suspensjonen Zindol i apoteket)). Den inneholder sink, desinfiserer, tørker. Det skjer slik at bleieutslett angrepet og huden på rumpa på noen steder, som det var, blir avskallet, blir våt. Så denne suspensjonen er den beste måten å beskytte og helbrede disse sårene på. Hvis plutselig babyen dusjet - også egnet. 12. Spray for å vaske nesen. Et stort problem vil bli "kozyavochki")) tørket ut og noen ganger forstyrrer pusten. Sprayer hjalp ikke meg med å håndtere dem. Alt som turunda kunne ta ut var igjen om kvelden under badet.

fra potnichki brønnen hjelper tsindol i apoteket til salgs. Vi har også fra fødselssykehuset, har øyne som festes, hjulpet bare av furatsilin og veldig raskt

Bepanten hjalp oss ikke i det hele tatt. Og hjalp og hjelper umiddelbart - talker Zindol. Det er verdt en krone i apoteket. Alt går om dagen

. alternativ til hormonelle stoffer. Det hjelper oss raskt. For å fukte huden gir en utmerket effekt kremenemulsjonen Mustela stelatopiya. For eliminering av rødhet og plakk billig og munter Zindol-talker eller dyrere Uryazh Cu-Zn eller Mustela stelatat. Hvis kløe er sterk, så er antihistaminer uunnværlige - dessverre vil fenistil ikke hjelpe :-( i løpet av eksacerbasjonene måtte du ikke bare gi zyrtek, men også en fjerdedel seng av suprastin for natten, slik at det i det minste ikke gråte om natten. Og nå drikker du ikke medisinen når hun har et nytt sted, drikker jeg meg selv om morgenen og om kvelden med suprastin i et par dager (vi er på HB) - det hjelper, og kløen er fortsatt veldig bra for kremen Uryazh-motsetninger.

Anmeldelser for Zindol

Frigivelsesskjema: Suspensjon

Analoger Zindol

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 16 rubler. Analog billigere med 60 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 53 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 51 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 51 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 49 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 34 rubler. Analog billigere med 42 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 38 rubler. Analog er billigere med 38 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 37 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 37 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 46 rubler. Analog billigere med 30 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 50 rubler. Analog billigere med 26 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 93 rubler. Analog dyrere med 17 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 94 rubler. Analog er dyrere for 18 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 110 rubler. Analog dyrere med 34 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog er 38 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 118 rubler. Analog er dyrere på 42 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 162 rubler. Analog er dyrere på 86 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 165 rubler. Analog dyrere på 89 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog er dyrere for 106 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog dyrere på 107 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 190 rubler. Analog dyrere på 114 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 205 rubler. Analog dyrere med 129 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 237 rubler. Analog dyrere med 161 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog mer med 183 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 276 rubler. Analog er dyrere med 200 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 278 rubler. Analog er dyrere på 202 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 285 rubler. Analog er dyrere for 209 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 289 rubler. Analog mer med 213 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 293 rubler. Analog dyrere med 217 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 307 rubler. Analog mer med 231 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 309 rubler. Analog mer med 233 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog dyrere med 239 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 316 rubler. Analog er dyrere for 240 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 344 rubler. Analog dyrere med 268 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 364 rubler. Analog mer med 288 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 382 rubler. Analog dyrere på 306 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 389 rubler. Analog mer med 313 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 417 rubler. Analog mer til 341 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere på 348 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 464 rubler. Analog er dyrere for 388 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 482 rubler. Analog mer med 406 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 514 rubler. Analog dyrere på 438 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 585 rubler. Analog dyrere med 509 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 589 rubler. Analog dyrere på 513 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 598 rubler. Analog dyrere på 522 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 638 rubler. Analog dyrere på 562 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 749 rubler. Analog dyrere med 673 rubler

Instruksjoner for bruk til Zindol

Doseringsform:

ingredienser:

Farmakoterapeutisk gruppe:

Farmakologiske egenskaper:

har en antiseptisk, astringent, tørkende effekt. Indikasjoner for bruk: dermatitt, hudsår, bleieutslett.

Kontraindikasjoner: Overfølsomhet overfor stoffet.

Dosering og administrasjon: Påfør den berørte huden med en vattpinne fuktet med legemidlet 2-3 ganger om dagen.

Bivirkning: Lokale allergiske reaksjoner i form av kløe, hyperemi, utslett.

Bruk under graviditet og amming: kan brukes under graviditet og amming.

Interaksjon med andre legemidler:

Spesielle instruksjoner:

Ikke la stoffet komme inn i øynene, på sår. Form for frigjøring: Suspensjon for ekstern bruk i flasker på 125 g. Flasken er plassert i en pappkasse.

Holdbarhet: 2 år. Ikke bruk etter utløpsdato.

Oppbevaringsforhold: Under normale forhold, utilgjengelig for barn.

Apoteksalg: ingen resept.

produsent:

Anmelder: Natasha (negativ anmeldelse)

Dermatitt hjalp meg ikke

Ulemper: De selger ikke overalt, en ubehagelig lukt, tørker huden, etterlater en film, på grunn av hvilken huden svetter og begynner å klø mer, reduserer ikke betennelse, fjerner ikke kløe og irritasjon.

Fra dermatitt brukt, likte ikke. Tsindol billig, ja - omtrent 100 rubler totalt. Det lukter ujevne, noe søtt og veldig sterkt - alkohol. Whitish er i samme farge, det etterlater huden på huden. Operasjonsprinsippet er tydelig i sammensetningen. Alkohol tørker, har en antiseptisk effekt. Glycerin nærer huden, stivelse og talkier spiller rollen som pulver (med bleieutslett), sink reduserer betennelse. Men jeg likte ikke effekten, fordi alkohol tørker tørt og irriterer huden, noe som gjør brennelsen og smerten bare intensivert. Glytsirin faktisk ikke engang fuktighet, men heller en oljeaktig, ubehagelig film forlater, ikke virkelig absorbert. Herved påvirkes huden av "drivhuseffekten", svette, blir enda mer irritert og begynner å klø. Jeg trengte ikke talkum og stivelse - de har ingen fordeler med dermatitt, men sink, men bra (jeg behandlet akne med sink salve, det hjalp), det var i denne forberedelsen at han ikke viste seg i det hele tatt - jeg har små betennelser forverring av sykdommen, så de reagerte ikke på sink, betennelsen minket ikke. I et ord, fra noe fra hva, men fra dermatitt hjelper det ikke.

Gjennomgå forfatter: Elena (positiv anmeldelse)

Avlaster kløende vindmølle

Fordeler: Kløe minker markant, er billig

Alle vet hva vannkopper er, bare mange blir behandlet med de gamle metodene med strålende grønn. Men i ett program hørte jeg på en eller annen måte at strålende grønn ikke lindrer kløen, men tørker ut utslettene. Derfor, da barnet mitt ble syk med denne sykdommen, begynte jeg å lete etter midler som ville bidra til å håndtere det komplekse utslettet. Jeg fant mange positive vurderinger på Internett om Zindol, som er mye billigere enn andre lignende midler. Jeg bestemte meg å prøve. Det viste seg at det er behagelig i konsistens og lukt av væsken, etter at applikasjonen av kløe blir merkbart mindre. Og barnet er ikke så problematisk å overføre sykdommen.

Tsindol

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Tsindol skuffet. Fungerer sakte, i to uker nesten null resultat. Jeg klarte å oppnå noe ikke tidligere enn i en måned. Du må virkelig bruke den i lang tid for å fjerne all akne, og dette vil ikke være nok tålmodighet. Kanskje årsaken er at jeg bare brukte den en gang om dagen. Vel, hvordan ellers, hvis det tørker på ansiktet og blir til et lag som ligner på tannkrem, og så begynner å falle i stykker. Så du må bruke den om natten. Hun gjorde ikke masker, bare kviser smurt seg med et tykt lag. En flaske var nok for hele måneden, så utgifter var minimal, i hvert fall i dette pluss.

Jeg liker tsindol! Arbeider, billig stoff.
Kan fjerne selv den mest alvorlige kløen. Det lindrer betennelse og helbreder huden.
Rist kraftig før bruk. Det lukter fint med kritt, det eroderer ikke hvis du glemmer å lukke lokket.
Brukt det selv utover holdbarheten, fungerer like bra.
Det er nesten ingen forbruk, det er nok substans på en wadded disk for å behandle ett område. Det absorberes veldig raskt, det tørker ut på huden.
Jeg bruker den til våt, betent akne for natten, og for morgen blir betennelsen redusert. Verktøyet har en beroligende effekt.

Tsindol ganske akseptabelt betyr. Penetrerer dypt inn i huden, forhindrer bakterier i å spre seg videre.
Det er flere måter å bruke den på, jeg bruker mest fire. Men det er viktig å forstå at en uke ikke er nok, en kurstilnærming er viktig her, lenge, ikke mindre enn to måneder. Først da vil forbedringer bli sett og gjenoppretting vil skje. Hvis du behandler huden med cyndol opptil 6 ganger om dagen, vil du legge merke til før forbedringen ved slutten av den første uken.
Nå mer om hvordan jeg bruker tsindol.
Jeg konkluderte med at en metode, som å tørke, gjør akne vanskeligere å kurere, så jeg bestemte meg for å diversifisere teknikkene og gjøre terapien mer effektiv.
Den første, mest vanlige - den vanlige gnidningen. Den eneste forskjellen i mitt tilfelle er at jeg ikke vasker den av etter tørking, selve verktøyet smelter godt. Hvis du vasker av, selv etter en viss periode, vil mange nyttige komponenter av cyndol vaskes av med vann. Og så trenger han sannsynligvis inn i huden til det maksimale.
Den andre metoden er i form av masker. Men det er egnet hvis ansiktet umiddelbart har mye utslett.
Den tredje er en komprimering. Spred over natten, og dekker også applikasjonsstedet med en bandasje eller bomullspute.
Og den siste er som en salve, et tykt sett av løsningen selv.
Selvfølgelig, på samme tid på en dag i ingen tilfelle kan ikke bruke alle disse metodene. Men å endre dem gjennom hele kurset vil oppnå et godt resultat.

Problemet er bonal. Jeg har en sterk irritasjon etter hver barbering. Jeg lider så lenge. Jeg søkte etter barbering og krem ​​og lotioner, men ingenting hjalp.
På apoteket kjøpte jeg en 5 rubel tsindol. På kvelden, prøvde umiddelbart. Om morgenen var det ingen irritasjon. Jeg vet ikke hva dette er knyttet til, sannsynligvis noen spesielle sammensetninger, men det var ikke noe spor av rødhet, de resterende finnene økte ikke, som vanlig, ble ikke betent. Hver gang huden ble bedre og bedre.
Så det er mange fordeler: budsjettpris, tilgjengelighet, effektivitet.
Det er noen ulemper, men de er ganske ubetydelige. Løsningen er dårlig vasket av. Kanskje jeg legger et tykt lag, kanskje bare en bestemt masse. Men du må gni grundig med såpe for å vaske alt. Og hvis noe ikke er vasket og igjen, så etter tørking begynner det å smuldre.

Jeg ble kjent med dette stoffet lenge, men på grunn av omstendigheter for første gang hjalp han meg ikke, så jeg presset ham bort.
Jeg kjøpte den for å tørke acne. Men hun visste ikke at det ikke hjelper med alle typer akne.
Det er en tofaset væske, i hvile danner et hvitt flockende sediment. Derfor rist godt før bruk.
Nylig gikk gjennom førstehjelpsutstyret og kom over en tsindol. Jeg bestemte meg for å bruke den igjen. Heldigvis har holdbarheten ikke gått ut.
Jeg bruker det slik: Skyll godt, bruk en bomullspinne for å hente den tykkeste delen av løsningen. Jeg overlegger den, jeg smelter ikke den, jeg gni det ikke, på en moden kvise. Hvis absessen ikke er moden og det gjør vondt mye, vil tsindol ikke hjelpe i dette tilfellet. Det er denne situasjonen som fikk meg til å tenke for første gang negativt om egenskapene til dette stoffet. Tsindol vil hjelpe, hvis en liten kvise, som allerede har begynt å passere, vil bidra til rask tørking og helbredelse.
Noen ganger lager jeg masker fra tsindol, legger et tynt lag over hele ansiktet. Men jeg våget ikke å forlate for natten. Det er veldig mye i sammensetningen av komponentene som er tørket - talkum, alkohol, stivelse. En slik masse kan forbli på puten. Derfor, før jeg går i seng, vasker jeg den av.

Jeg var en gang klar til å betale store penger for å bli kvitt akne for å få mest mulig effekt. Men prisbarrieren er fortsatt der, noen stoffer har ikke råd til det. Det er også et annet problem - ikke alle gode produkter er tilgjengelig gratis. Og for dette måtte du gå til polyklinikken for å se en lege slik at du kunne få resept, forsvare lange køer, eller bruke penger annet enn på stoffet, og også å besøke en betalt spesialist. Og de som lider av akne, har ikke det travelt å virke igjen på et overfylt sted. Det er derfor jeg foretrekker hjemmebehandling, til privatliv, slik at ingen kan se meg. Det oppfyller alle kriteriene for prisen, selges uten resept, er egnet for selvstendig bruk og vil spare deg for unødvendige utgifter for dyre produkter og prosedyrer i skjønnhetssalonger.
Jeg ble behandlet med dem i to måneder. Jeg hadde en ferie, så det var nok tid til å overholde alle reseptene for bruk.
Ikke noe spesielt gjorde. Kanskje oftere enn vanlig på ansiktet, 6 ganger om dagen. Skyll straks ikke, la løsningen suge. Og du kan forstå hva som har blitt absorbert ved å sprinkle det fra huden.
Prøv å anbefale til alle, bare ikke miste noe. Noen kobler andre midler, men en tsindola var nok for meg.

Ingen allergier!

medisinsk referanse bok

Chatterbox tsindol vurderinger

Verktøyet Tsindol lærte jeg bare i år. Barnet hadde utslett på beina, selvfølgelig, vendt til en spesialist, viste det seg at dette er normal dermatitt. Sommertid, for mange bær og frukt, kan det provosere et slikt utslett.

Flere varianter av salver ble foreskrevet, så vel som det foreslåtte stoffet, som jeg ikke engang hadde hørt om.

Etter å ha kjøpt inn et apotek, men det koster ikke dyrt på rundt 100 rubler, sa apoteket også om effektiviteten av medisinen.

Det selges i glassflasker med mørk farge, 125 g hver. Den vanligste hetten unscrews, og inne er det en ekstra en som hviler innover.

I sammensetningen er det - sinkoksid, derav navnet på legemidlet, det er stivelse, medisinsk talkum, og det finnes også glyserol. Det ser ut som en konsistens av flytende rømme, hvit, det er ingen sterk lukt, men det lukter litt av alkohol.

Beregnet for behandling av dermatitt, ulik opprinnelse av sår, blæreutslett hos voksne og barn.

har evnen til å tørke sår, i sine egenskaper og tilstedeværelsen av sink i sammensetningen av en sterk antiseptisk, binder sår som har råtne sår.

Til bruk brukte vi en bomullspute, som ble påført produktet og smurt dem med syke deler av kroppen. Det tørker ut og ser ut som tannkrem har blitt brukt. Men du trenger ikke å skylle med en gang, den fungerer når den er tørket opp. Etter flere dager ble det klart at utslett hadde blitt redusert, mens kløen var alvorlig borte.

Men senere på voksen, med samme utslett - etter å ha prøvd flere ganger virkningen av den positive fungerte ikke, måtte jeg bruke sterkere salver.

Marina Viktorovna 2017-11-11 05:10:48

Jeg er glad for at dette legemidlet fremdeles finnes i apoteket, vi behandler dem alle - fra akne til myggbitt, slitasje og eventuelle sår i huden.

Viktorova Marina Vladimirovna 2017-10-06 21:21:46

Utmerket stoff, En av de beste arbeiderne og veldig nyttige stoffer. Jeg vet lenge, de behandlet eksem, dermatitt, psoriasis, nevrodermatitt og mye mer. Tidligere skrev legen manuelt oppskriften til meg, min bror. Sønn i barndommen, nå kan du holde kroniske sykdommer under kontroll takket være Tsindol. Zdoroao er en veldig god medisin. Men du må finne ut hvordan du bruker det med en lege, dette er veldig viktig. Men jeg forsøkte ikke engang å bekjempe akne selv om jeg ikke hadde noen problemer eller problemer.

Varaksina Anna Konstantinovna 2017-10-02 11:34:52

Tsindol - visuelt bevis på at billige midler ikke hjelper verre enn dyre, hvis de er valgt riktig. Jeg behandler dem og akne, og insektbitt, og noen irritasjon og til og med små sår. Jeg forstår ikke hvorfor folk jager etter dyre midler som baziron og solantra, hvorfra det fremdeles er ukjent hva effekten vil bli hvis du kan bli behandlet med det som er til stede.

Katya Nasyrova 2017-06-04 10:48:27

Mamma sier at selv i ungdommen hennes ble tsindol (han ble kalt chatterboxen) behandlet. Det er enda interessant at så mange år har gått, og ingenting har endret seg.

Regina 2017-05-30 10:36:04

Jeg bruker den som et middel til å gi nødhjelp :) Så snart pimpleen hopper opp, begynner jeg å smøre den med cyndol, den går fort.

Rita 2017-05-02 14:41:25

Det enkleste og mest effektive middelet for akne. Jeg trodde ikke at jeg ville løse problemet mitt, men på grunn av Zindol og metrogy gel ble huden ren igjen :)

Kjennskap til dette verktøyet i 20 år. Fra og med diatese og slutter med frekvensen. Det viktigste er å følge instruksjonene strengt.

Alena 2015-11-18 16:51:02

Tørker pimples, fjerner rødhet, og samtidig tørker ikke huden

Inna 2015-03-29 16:07:33

Tsindol er et utmerket og rimelig middel i kampen mot akne, enda alvorlig. Da alle de dyre stoffene hadde en tvilsom effekt, kjøpte jeg min sønn Zindol. Ja, det er ikke veldig praktisk å bruke, men effekten er kult og langvarig. Etter Tsindol ble akne av sønnen isolert, vi behandlet dem med Metrogil, nå et veldig rent ansikt.

Tatyana 2015-03-02 02:02:15

Jeg lærte nylig om Tsindol ganske nylig, selv om dette allerede er et gammelt stoff. Kjøpt onkel for behandling av sår på beina. Det helbreder og lindrer betennelse. Jeg tok for å behandle dem akne på ryggen, kastet da en nattkjole, men akne var borte. Nå vil Tsindol stå på rad med min favoritt, billige og effektive medisiner sammen med Metrogil og Salicylic Salve.

Tanya 2015-01-28 19:47:10

Med Zindol er det viktigste å være forsiktig, så det vil bli en utmerket effekt. Jeg snakker ikke engang om sårheling. Chatterbox hjalp meg med kviser. Jeg smurt det om kvelden, da jeg kom hjem, viste det seg 2 ganger. Om morgenen brukte hun metrogyl, hun kunne til og med bli malt, og akne gikk i alle fall. Det eneste negative er at Zindol blir veldig skitten.

Zindol ble påført etter en smertefull hårfjerningsprosedyre, såret strammet om 2 dager. Flott verktøy

Anna 2014-11-19 19:14:44

Datteren min er ammet, noen ganger ser jeg utslag på kinnene mine, på beina mine, på mine feil i kostholdet... og nå noen ganger på kosttilskudd. Jeg kjøpte Tsindol - og nå er det nok å smøre problemområder en gang etter bading - og om morgenen er barnet "så godt som nytt": alt er rent, det er ingen tegn på utslett. Billig og sint, og ingen hormoner. Og om sommeren reddet Tsindol fra potnichki-tørringene veldig bra, fjerner rødhet og irritasjon etter 15 minutter.

Zoya 2014-11-03 19:09:15

Meget god akne behandling

Irina 2014-09-01 21:09:50

Meget godt middel for allergi, når utslett, baby 2,5, små flekker tørket og fjernet den røde

Utrolig verktøy. Det hjelper med bleieutslett og stikkende varme hos små barn, samt med kviser og til og med myggbitt. Vi bruker det med hele familien.

Pavel 2014-06-22 12:10:40

Fra min ungdom hadde jeg betennelser på huden min, spesielt ryggen min ble plaget. Vanligvis om sommeren tørket alt opp, men om vinteren var det pus på skjorter, det så veldig ubehagelig ut. Han behandlet med ulike talere, effekten var midlertidig. "Tsindol" ble anbefalt på apoteket. Samme taler, men med sink, som raskt ble sortert ut med bakteriene. Nå er ryggen ren, selv om det ikke er noen spor av sykdommen. Men en ting - alt sengetøyet etter det kan bli kastet ut.

Bronislav 2014-06-21 17:00:40

Veldig bra, han fra kviser hjelper seg med å bli kvitt. Min hud, men ikke veldig problematisk, men noen ganger dukker opp på ansiktet mitt. Jeg dekker dem opp for natten med cyndol og om morgenen går de ut betydelig, og etter et par dager går de av og det er ingen spor igjen =) Min venn fortalte meg om ham en gang da, de er også lagret =)

Yuri Kirichenko 2014-05-15 21:50:40

Suspensjonen er utmerket, jeg behandler den etter barbering på nakken, en time senere med en skorpe stramme! Generelt, for kutt og sårheling, er det beste middelet veldig billig og fungerer alltid. Det er viktig å påføre litt, og rundt det er ikke så mye å smøre eller ellers rødmen vises, rett på såret med en bomullspinne komfortabelt.

Anmeldelser av Tsindol

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

  • Lav pris
  • Bra for dermatitt
  • Tilgjengelighet på apotek
  • Hjelper ikke alltid

Verktøyet Tsindol lærte jeg bare i år. Barnet hadde utslett på beina, selvfølgelig, vendt til en spesialist, viste det seg at dette er normal dermatitt. Sommertid, for mange bær og frukt, kan det provosere et slikt utslett.

Flere varianter av salver ble foreskrevet, så vel som det foreslåtte stoffet, som jeg ikke engang hadde hørt om.
Etter å ha kjøpt inn et apotek, men det koster ikke dyrt på rundt 100 rubler, sa apoteket også om effektiviteten av medisinen.

Det selges i glassflasker med mørk farge, 125 g hver. Den vanligste hetten unscrews, og inne er det en ekstra en som hviler innover.

I sammensetningen er det - sinkoksid, derav navnet på legemidlet, det er stivelse, medisinsk talkum, og det finnes også glyserol. Det ser ut som en konsistens av flytende rømme, hvit, det er ingen sterk lukt, men det lukter litt av alkohol.

Beregnet for behandling av dermatitt, ulik opprinnelse av sår, blæreutslett hos voksne og barn.
Verktøyet har evne til å tørke sår, i egenskaper og nærvær av sink i sammensetningen av en sterk antiseptisk, binder sår som har råtne sår.

Til bruk brukte vi en bomullspute, som ble påført produktet og smurt dem med syke deler av kroppen. Det tørker ut og ser ut som tannkrem har blitt brukt. Men du trenger ikke å skylle med en gang, den fungerer når den er tørket opp. Etter flere dager ble det klart at utslett hadde blitt redusert, mens kløen var alvorlig borte.
Men senere på voksen, med samme utslett - etter å ha prøvd flere ganger virkningen av den positive fungerte ikke, måtte jeg bruke sterkere salver.

Tsindol

Skjema for utgivelse

Cyndol instruksjoner

Zindol er et dermato-beskyttende husholdningspreparat basert på sinkoksid til utendørs bruk, som har en tørkings-, desinfeksjons-, adsorberings- og sammenbindende effekt. Det forhindrer at ekssudatet forlater blodkarene til det ekstracellulære rommet, noe som bidrar til å redusere betennelse og eliminere irritasjon av huden. Formutgivelse - suspensjon. Effektiv med gråtende utslett, dermatologiske allergiske reaksjoner, ulike inflammatoriske hudlesjoner. Det er praktisk å bruke, har en gunstig sikkerhetsprofil og er egnet for bruk i pediatrisk praksis, inkludert hos spedbarn. Det har bevist seg i nederlaget av herpes simplex-viruset, stikkende varme hos spedbarn, streptokokker pyoderma, brannsår, sårhinner, overfladiske sår, akne. Preparatet desinfiserer, tørker den berørte huden, utviser en adsorberende og sammenbindende effekt. Zindol danner en beskyttende film på overflaten av huden, hindrer penetrasjon av bakterier og virus og forhindrer en økning i det inflammatoriske fokuset. Bruk av stoffet som en kveldsmaske gjør det mulig for kvinner å kvitte seg med problemene i en kosmetologisk natur. Påføringen av suspensjonen er laget med en bomullspute, og om nødvendig er en liten pimple - med en bomullspinne - rettet mot små flekker. Etter tørking forlater suspensjonen en tynn hvit film på huden, som deretter lett fjernes med vann.

Siden den aktive komponenten av legemidlet ikke absorberes i systemisk sirkulasjon, er det kun lokale bivirkninger som er mulig - allergi, kløe og hyperemi ved bruk av den. Ved avslutning av søknaden, går alle disse effektene svært raskt. Graviditet og ammingstiden er ikke kontraindikasjoner for bruk av Zindol, fordi Legemidlet inneholder ikke sterke komponenter som antibiotika og steroidhormoner. Den eneste kontraindikasjonen for bruk er overfølsomhet overfor sinkoksid eller annen hjelpestoff av legemidlet (medisinsk talkum, stivelse, etylalkohol, glyserin). Overdose Tsindol umulig. Legemidlet er beregnet for ekstern og lokal bruk. Den spesifikke mengden suspensjon beregnet for en enkelt applikasjon, samt varigheten av bruken av legemidlet, bestemmes av formålet med dets bruk og den kliniske situasjonen. Med hastigheten på å oppnå effekten er Zindol litt dårligere enn det tilsvarende utenlandske legemidlet Zinerit fra Astellas, men ingen av disse legemidlene har noen fordeler ved å redusere de subjektive symptomer og tolerabiliteten av behandlingen. Samtidig er overholdelse (forpliktelse) til behandling med Zinerit betydelig lavere på grunn av høye kostnader i forhold til Zindol.

Tsindol (talker): instruksjoner for bruk for akne, for vannkopper

Tsindol (populært chatterbox) er et middel som brukes til akne, for vannkopper og andre hudproblemer. Instruksjoner for bruk vil bli diskutert nedenfor.

Hver av oss ønsker å bevare babyens hud, tynn, hvit-rosa og elastisk. Men, i tillegg til at huden gjennom årene gjennomgår aldersrelaterte forandringer, er det hver dag utsatt for skadevirkningen av både organismen, hvis det oppstår indre organer, og eksterne faktorer som varme, frost etc.

Alle av oss, i en eller annen grad, er utsatt for ulike ubehagelige manifestasjoner på huden, som dermatitt, sår, akne, brannskader osv. Og det er ikke alltid nært at rette er egnet for å hjelpe, og noen ganger kan vi ikke engang forestille oss noe som betyr at det kan hjelpe i dette tilfellet.

En av de velkjente og velprøvde løsningene for å bekjempe disse manifestasjonene på huden er Tsindol-suspensjonen for ekstern bruk. I lang tid har dette verktøyet vært mye og ikke uten suksess brukt av våre foreldre, og i folk har blitt kalt "talker" - fordi du må riste det godt før du bruker det.

Nedenfor vil vi snakke om egenskapene til dette stoffet mer detaljert, vi vil finne ut hvilke indikasjoner Zindol anbefales til, bruksanvisningen for bruk vil også bli vurdert i detalj.

struktur

Zindol er en heterogen masse, i form av en klar væske og utfelt (til risting) hvitt utfelling.

Sammensetningen av Zindol inneholder bare naturlige stoffer, som tillater bruken selv under graviditet, laktasjon og behandling av hudinfeksjoner hos nyfødte og barn.

  • Zinkoksid er en aktiv aktiv ingrediens med helbredende, helbredende egenskaper. Den antiseptiske egenskapen til sinkoksid er forårsaket av denaturering av proteinet i stoffets sammensetning. Sink oksid er den beste reflektor av UVA og UVB og er en viktig ingrediens i solkrem lotioner, calamine lotions, blek kremer, baby pulver, akne kremer og mye mer.
  • Talc er en integrert del av stoffet, har en utmerket adsorberende egenskap, fjerner overflødig fuktighet.
  • Potetstivelse - nærer huden med næringsstoffer og vitaminer, forbedrer tonen sin.
  • Glycerin - hjelper til med å regulere hudfuktighet.
  • Etanol - har en tørkeeffekt.
  • Renset vann - et hjelpestoff som nærer huden.

pakking

Zindol er produsert i brune glassflasker på 125 g hver, forseglet med en plastpropp og vridd over korken med en gjenget hette.

Flasken er plassert i en pappkasse, hvor bruksanvisningen også er plassert.

Om nødvendig kan suspensjonen brukes som en salve.

For å forberede salven fra Zindol, trenger du bare å åpne hetteglassets hette og la den stå åpen til et hvitt bunnfall dannes nederst, og forsiktig drenere alt vannet. Noen denne bruksmetoden kan virke mer praktisk og effektiv, det er verdt å merke seg at de nyttige egenskapene ved fremstilling av salver ikke går tapt.

søknad

Zindol er et universelt middel for behandling av hudsykdommer, egnet for sensitiv og delikat hud, inkludert barn. Tsindol har også en tørkeegenskap som gunstig påvirker helbredelsen av sår, og danner også en beskyttende film som beskytter såret mot forurensning.

Den brukes til tørr, problem, kombinasjon og sensitiv hudtype. Tsindol har vist seg å være et effektivt middel for slike manifestasjoner på huden som

Nyttige egenskaper

Effektiviteten til Zindol skyldes i stor grad å gi et ganske bredt spekter av terapeutiske egenskaper, for eksempel: tørking, astringent, anti-edematøs og anti-inflammatorisk virkning, på grunn av sinkoksidet som er en del av preparatet.

Også tilstede i sammensetningen av sink har en blekende effekt, noe som tyder på muligheten for at stoffet behandler mild eller moderat form av kongestiv og pigmentflater, samt arr etter akne.

Ved egenskapene er tsindol et dermatoprotektiv middel, har en positiv effekt på huden, og reduserer intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i den.

På grunn av stoffets evne til å denaturere proteiner, reduserer det frigjøringen av væsker og bidrar til å redusere hudirritasjon og betennelse. Det har en terapeutisk effekt på akutt form for allergiske prosesser (unntatt kronisk form).

Det beskyttende laget som er dannet etter påføring av preparatet, er i mange henseender likt i struktur til hudvev og dermis, beskytter den skadede huden mot infeksjon, og skaper også et gunstig miljø for helingsprosesser.

Glycerolmolekylene til Zindol som er en del av den, støtter perfekt den gunstige vandige sammensetningen av huden, og den virker i begge retninger. Hvis huden er tørr, tiltrekker de seg fuktighet fra luften, hvis luftfuktigheten tvert imot er lavt, de bidrar til utskillelsen av fuktighet fra kroppen for å unngå å tørke ut huden.

Den brukes som et babypulver. Bruksanvisningene, som du finner nedenfor, beskriver i hvilke tilfeller og hvordan du bruker Zindol.

Hvordan søke

Standard bruk av Zindol:

  • rist før bruk
  • Før bruk, test stoffet for individuell intoleranse, bruk på den indre bøyningen av albuen og vent 10-15 minutter;
  • swab, legg stoffet på den betente huden;
  • før gjenbruk for å fjerne rester av stoffet.

Vurder nyansene av stoffet, avhengig av problemet.

Akne og akne Cindole

Akne og akne. I hver persons liv kommer en periode når ansiktet er dekket med akne. Årsakene til akne kan være mange, dårlig ernæring, infeksjon, feil hudpleie. Derfor er det rettferdig å si at først og fremst må du se etter hovedårsaken til sykdommen. Når det gjelder den allerede eksisterende akne, vil Zindol, på grunn av sin beroligende effekt, først og fremst hjelpe med å fjerne rødhet, redusere irritasjon og kløe, og betydelig tørke pimple, noe som reduserer størrelsen betydelig.

Den aktive ingrediensen av stivelse inneholdt i Zindol forbedrer funksjonen til kjertlene som er ansvarlig for produksjonen av sebaceøsekresjonen, hvorav overskytende fremkaller betennelse og regulerer sekresjonen når ansiktets oljeaktige glitter påvirkes. Suspensjon har en positiv effekt på arbeidet med kollagenfibre, og hindrer de skadelige effektene av kosmetikk og det forurensede miljøet. Med en blekningsegenskap bidrar stoffet til resorpsjonen av pigmentflater igjen etter akne, hjelper i kampen mot svarte flekker.

Instruksjoner for bruk

Vurder hvordan du bruker Acne Zindol:

  1. Før du bruker produktet, skyll ansiktets hud grundig med varmt vann, og i tilfelle av høy fet hud vil det være bra å rengjøre det med kosmetisk lotion.
  2. Klargjør huden for behandling, avhengig av omfanget av utslett, på huden en prikk eller over overflaten av ansiktet med et tynt lag og la det tørke.
  3. Hold bør være noen timer, du kan gå over natten. Skyll deretter med varmt vann.
  4. Påfør 2-3 ganger om dagen. Hvis du ønsker det, kan du påføre en fuktighetsgivende kosmetisk krem ​​etter skylling.

Chindol i chicken pox

Cindol hos barn med vannkopper er spesielt effektiv i begynnelsen av sykdommen. Tsindol kan brukes til barn som er en måned gammel. Med vannkopper kan stoffet redusere betennelse og kløe, forhindre infeksjoner, bakterier og andre komplikasjoner. også tsindol kan redusere arr.

Påfør Zindol med vannkopper kan være en standard måte, som beskrevet ovenfor. Hvis du har sterkt tørket på huden, bør du påføre et barns fuktighetskrem.

når dermatitt

Dermatitt er en betennelsesprosess som påvirker pasientens hud når den kommer i kontakt med ulike irriterende stoffer. Årsakene til utviklingen av sykdommen kan være fysisk,

kjemiske, matfaktorer. De primære manifestasjoner av dermatitt er: kløe, betennelse, tørr hud. Instruks for bruk anbefaler Zindol for behandling av disse symptomene.

I perioden med behandling av dermatitt brukes Zindol til å gjenopprette hudområder som er dårligere på grunn av sykdommens virkninger, samt et middel til grunnleggende omsorg, selv uten forverring av sykdommen. Karbohydrater inneholdt i produktet spiller en stor rolle i transport av næringsstoffer til de berørte områdene, og gir en støttende effekt og bidrar til normal aktivitet av epidermis.

Instruksjoner for bruk

Påfør Zindol med dermatitt bør være som følger:

  1. Hudområder med tegn på betennelse bør vaskes med varmt vann og såpe, uten gnidning, flekk med et håndkle og la det tørke helt i luft.
  2. Forhåndsskakning av flasken med stoffet, påført med en bomullspinne, punkt (i tilfelle liten infeksjon), eller (hvis en stor del av huden påvirkes) med en vattpinne over hele overflaten av huden, i et tynt lag.
  3. La preparatet lufttørke og la stå i flere timer, skyll deretter med varmt vann. Gjenta prosedyren 4-6 ganger om dagen.
  4. Behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og de individuelle egenskapene til kroppens respons på stoffet.

Cindol i bleieutslett

Blær utslett er en ganske vanlig sykdom hos både barn og voksne. Spesielt fører overdreven diaphorese, kombinert med friksjon av huden med hverandre, som steder der rynker dannes eller friksjon av huden i benene i bena, til bleieutslett.

Den konstante tilstedeværelsen av svette sekreter, gni inn i huden, danner irritasjon. Blæreutslett er preget av: kløe, rødhet, erosiv manifestasjoner.

På grunn av sammensetningen, som gjør det mulig å regulere utslipp av fuktighet fra kroppen, vil tsindol hjelpe til med å balansere utskillelsen av vann, noe som vil stoppe ytterligere betennelse.

På grunn av dets mikrolementer er Tsindol mettet med skadede stoffer med nyttige stoffer, noe som vil bidra til å kompensere for ødeleggelsens effekter og vil bidra til økningen av regenerering av nye celler.

søknad

Tsindol i bleieutslett skal brukes som følger:

  1. Vask den berørte huden grundig med varmt vann og såpe.
  2. La huden tørke helt og påfør stoffet til de berørte områdene i kroppen, i et tynt lag og la det lufttørke. La i dette skjemaet i 2-3 timer. Gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.
  3. Behandlingsforløpet avhenger av de individuelle egenskapene og reaksjonen av legemidlet på kroppen.

for brannskader

Brannsår er en av de vanligste traumer i folks daglige liv. Behandling av milde brannsår er mulig hjemme, uten å gå til legen og på sykehusinnleggelse. Zindol gjør en god jobb med å behandle slike forbrenninger. Har evnen til å lindre irritasjon, det vil synlig redusere den brennende følelsen.

På grunn av sin antioksidant effekt og muligheten til å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, vil det bidra til å beskytte hudceller mot tap og øke sin evne til å reprodusere nye celler, dette er et svært viktig punkt i behandlingen av brannskader.

Zindol har evnen til å reflektere, sprede og absorbere ultrafiolett stråling, takket være hvilken det kan legges til forskjellige kremer for å få et middel for solbrenthet.

Hvordan søke Zindol:

  • I tilfelle sol eller brennstoff, kutt, riper, er Zindol påført med et tynt lag på hele det berørte hudområdet.
  • Om nødvendig kan en gasbind dressing påføres over den behandlede overflaten.

Bruk under graviditet og amming

Problemhud under graviditet kan ofte plage fremtidige mødre. Disse metodene for behandling av utslett, som brukes i normal levetid, kan være kontraindisert i graviditeten, på grunn av deres sammensetning og aggressiv virkning, er det bedre å glemme dem under graviditeten.

I denne forbindelse er tsindol et absolutt trygt middel, siden det består av bare naturlige stoffer, etter å ha brukt stoffet på huden, absorberes bare en liten del i blodet, og fjernes på kort tid fra kroppen naturlig uten å påvirke fostrets utvikling.

Den eneste faktoren for å stoppe bruken av legemidlet kan være en mulig allergisk reaksjon på en av komponentene i legemidlet, så du bør ta en test før bruk, ta en liten suspensjon på innsiden av albuen og vent 10-15 minutter.

Under graviditet brukes Zindol til:

søknad

Tsindol under graviditet og amming brukes som følger:

  1. Skyll huden med varmt vann.
  2. La huden tørke helt.
  3. Påfør stoffet punktvis, eller helt på problemområdet med et tynt lag i 2-3 timer.
  4. Påfør 1-3 ganger om dagen.

Tsindol for nyfødte og barn

Hver mor bør vite at barns hudpleie er et av de viktige kriteriene for sunn vekst og utvikling av babyen. Å ignorere denne regelen vil true helsen til det nyfødte. Hvis problemet likevel oppsto, og du merket rødhet eller irritasjon på barnets hud, må du alltid ha et førstehjelpssett, og det er igjen verdt å merke seg at det må være barnslig, giftfri, noe som kan forårsake mer skade for barnet..

Unnlatelse av å følge hygieneregler er fulle av triste konsekvenser, for eksempel:

  • bleie dermatitt;
  • bleieutslett;
  • brannsår og sår;
  • som forebyggende tiltak.

Blant disse verktøyene kan noteres suspensjon Zindol, med sin naturlige sammensetning og effektiv i disse sykdomsvirkningen. Massen av bevis indikerer det

Zindol representerer minst fare i sammenligning med andre godkjente beskyttelsespreparater for barnets hud. Suspensjon absorberer overflødig fuktighet, og forhindrer dermed irritasjon av sensitiv baby hud, beskytter den mot bleieutslett og kanel, deodoriserer perfekt, absorberer ubehagelig lukt. Det vil fjerne rødhet og redusere irritasjon i huden, og gir forsiktig omsorg for babyens hud. For den største effekten av stoffbehandling, bør du følge metoden for anvendelse som beskrevet nedenfor.

Søknad om nyfødte avhengig av problemet

Bleieutslag

Et av de mest sårbare organene i nyfødte er hud. I barndommen er den fortsatt tynn, lett kuttet og mer mottakelig for penetrasjon av ulike infeksjoner, og blodkarene er kjent for å ligge nær overflaten. I tillegg, når overopphetet, fordampes fuktighet intensivt, noe som i sin tur kan føre til uttørking og andre alvorlige problemer. Hud bleie utslett er en av dem.

Blæreutslett er en inflammatorisk prosess som utvikler seg som et resultat av en irriterende og langvarig fuktighetsgivende effekt av det ytre miljøet eller svette, samt friksjon av hudens kontaktflater.

Fremgangsmåte for bruk av Zindol for bleieutslett:

  1. Forbered huden til behandling, rengjør og tørk huden overflaten grundig.
  2. Bruk en bomullspinne, bruk stoffet på den berørte huden.
  3. Påfør et tynt lag på overflaten av huden og la den tørke, vask deretter med varmt vann.
  4. Med en synlig forbedring i tilstanden til huden, reduserer du gradvis antall applikasjoner.

Bleie dermatitt

Blære dermatitt er en periodisk forekommende betennelse i huden, utløst av eksponering av eksterne faktorer til babyens hud, som bleier, bleier, etc.

Bruk av Zindol i bleie dermatitt er generelt den samme som i bleieutslett.

  1. Bathe barnet i varmt vann (med en svak løsning av kaliumpermanganat)
  2. Tørk babyens kropp
  3. Behandle huden med medisin og la den tørke i friluft.
  4. På kvelden, kjøp et barn

Brannsår og sår

Brann er en av de ganske vanlige skader blant barn, på grunn av deres nysgjerrighet, eksperimenterer de med brann og brennbare stoffer, brennende poppelflukt, blåser opp nyttårs brannknekker og brennende, bengalsk lys. Et middel for å bistå med forbrenninger, så vel som ved behandling av sår og slitasje, har vist seg å være Zindol-suspensjon.

Prinsippet om dets effekt på brannskader bestemmes ved å fjerne rødhet og brenning, samt skape et gunstig miljø som beskytter huden mot den negative påvirkning av det ytre miljø. Sporelementene i suspensjonen bidrar til å forbedre metabolske prosesser, forbedrer penetrasjonen av oksygen i cellene, som produktivt påvirker rask helbredelse av sår og brannsår.

  • Behandling av brannskader og sår gjøres ved å påføre et bandasje som er behandlet med stoffet på det skadede området av huden.
  • Om nødvendig bør bandasjen oppdateres i henhold til behandlingsforløpet.

Forebygging av bleieutslett og dermatitt

Først av alt er det verdt å huske at det er mange forebyggende tiltak for å forhindre dermatitt. Det er viktig å vite at i et miljø der en person befinner seg, må du opprette en hypoallegrisk atmosfære. Det er nødvendig å ta vare på riktig ernæring, unntatt matallergener. Pass på å overholde generelle hygieniske og hygieniske normer og regler. Eliminere stress, samt ta vare på den generelle tilstanden av helse, da sykdommen i indre organer kan påvirke huden direkte.

Tsindol brukes til å forhindre ovennevnte manifestasjoner på et barns hud, da det fjerner overflødig fuktighet, forhindrer utseende av bleieutslett og gir tørrhet, spesielt i varmt vær. For profylaktiske formål påføres tsindol på hudområdene som er i kontakt med vasken.

Behandling av hudsykdommer hos nyfødte bør utføres under nært tilsyn av foreldre og under tilsyn av behandlende lege.

Kontra

Individuell intoleranse eller allergi mot stoffets komponenter.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller er kløe mulig. Ved kontakt med øynene, skyll straks med rennende vann. Før bruk, test for individuell intoleranse over komponentene i suspensjonen, bruk en liten mengde medikamentet på innsiden av albuebukken og vent i 15 minutter.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarhet 3 år. Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.

Pris Zindol

I tillegg til alle de ovenfor beskrevne medisinske egenskapene til Zindol ble han også kjent for sin lave pris og tilgjengelighet. På apoteket kan det kjøpes for 80-120 rubler, og til tross for at en flaske er nok for to, i tre måneder.

analoger

Tsindol kan erstattes av slike analoger:

  • Salicyl-sinkpasta - har en mer aggressiv sammensetning, som inkluderer: salisylsyre, hvetestivelse. Det er restriksjoner på bruk av stoffet under amming. Den gjennomsnittlige prisen i Russland for 250g er 80-100 rubler
  • Salve Desitin er et aktivt stoff i sammensetningen, som i cyndole, sinkoksid, men adskiller seg i hjelpestoffer. Allergiske reaksjoner registreres oftere enn fra Zindol. Omtrentlig pris for 57g fra 260 rubler.
  • Liniment Diaderm - et geléaktig stoff, etter påføring, kan etterlate en fettete glans. Sammensetningen inneholder sinkoksid. Tørkeffekten er mindre uttalt enn med Zindol. Prisen på 75 g av stoffet er ca 120 rubler.

anmeldelser

Zindol har de mest positive vurderingene på søknaden. Vurder noen få reelle vurderinger av stoffet.

Kristina, 18 år gammel

I omtrent et år begynte akne og akne å plage meg. Jeg prøvde ulike måter at jeg annonserer på TV, men i tillegg til den kortsiktige effekten fikk jeg ikke noe. Mamma anbefalte Zindol til meg hele tiden. Og så bestemte jeg meg endelig for å prøve det.
Jeg forventer ikke en slik effekt fra en krone. Betennelse og akne forsvant helt etter to uker, jeg kunne ikke tro på mine øyne. For meg har Cindol for akne vist seg å være et veldig effektivt middel. Likte ikke lukten av alkohol når den ble påført.

Barnet fikk vannkopper. Blant annet anbefalte legen dette stoffet og sa at Tsindol med vannkopper unngår mange av hudproblemene hos barnet. Bruksanvisning er nøye studert - jeg er bekymret for barnets helse. Det viste seg at stoffet kan brukes til barn.
Jeg kan ikke si hvor mye han hjalp med huden, fordi vannkopper gjorde vondt for første gang, men jeg så mye flere problemer med andre barn. I vårt land var sykdommen relativt rolig.

Zindol for akne ble rådet av min bestemor. Jeg var skeptisk til hennes råd, men bestemte seg for å prøve det, siden prisen ikke bidro. Bruksanvisningene snakket om et minimum av bivirkninger, anmeldelsene på Internett var også positive, det var enda mer tilbøyelig til meg å eksperimentere.
Effekten er veldig pen - etter en uke var det ikke en eneste akne i ansiktet, jeg la merke til en svak blekende effekt. Nå skal jeg bruke dette verktøyet hele tiden.

konklusjon

I dag, med all sin effektivitet, brukervennlighet og tilgjengelighet, er Zindol også et av de sikreste stoffene. Dens sammensetning er utformet for å behandle et bredt spekter av hudproblemer. Alle som har hudproblemer som beskrevet ovenfor, kan dra nytte av bruken av suspensjonen. Fremtidige moms og unge finner i dette preparatet effektivt, og viktigst trygt for seg selv og i tilfelle av fremtidige mødre, barn, anti-utslett på bakgrunn av hormonelle endringer i kroppen. Har vist seg å være et stoff og som et effektivt middel for solbrenthet og termiske forbrenninger, blæreutslett og dermatitt, både hos barn og voksne.

Zindol er ideelt når det legges til hjemmelagde solkrem, takket være UVA og UVB beskyttelse av sinkoksid i suspensjonen. Dens beroligende og astringerende egenskaper gjør den til en ideell ingrediens for anti-akne kremer. Før du bruker instruksjonen, bør du nøye undersøke. Tsindol oppfyller alle kravene og kravene til de europeiske kosmetiske regelverket.

Flere Artikler Om Typer Acne