Zindol er et antiseptisk og desinfeksjonsmiddel for ekstern bruk basert på sinkoksid. Det brukes til akne og hudirritasjon, så vel som for andre hudproblemer. Aktiv ingrediens - sinkoksyd.

Den antiseptiske effekten av sinkoksid er assosiert med protein denaturering. De aktive ingrediensene reduserer også svette av væskedelen av blodplasmaet i nærheten av den berørte huden. Legemidlet gir en tørkeeffekt og bidrar til å danne en beskyttende film som beskytter såret mot forurensning.

Tsindol gir vevregenerering og fjerning av betennelse, det forbedrer også stoffskiftet i det berørte området. Alle hjelpestoffer har en desinfiserende og tørkende effekt. Det er effektivt ikke bare i behandlingen av hudsykdommer, men også i purulent kirurgi.

Hjelpestoffene i sammensetningen av Zindol - talk, glyserin, stivelse, etanol - har også en desinfiserende og tørkende effekt.

Frigjør legemidlet i form av en suspensjon for ekstern bruk.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Tsindol? I følge instruksjonene er stoffet foreskrevet i følgende tilfeller:

 • bleie dermatitt (bleieutslett);
 • bleieutslett;
 • stikkende varme;
 • dermatitt;
 • ulcerative hudlesjoner;
 • overfladiske sår;
 • eksem i den akutte fasen;
 • herpes simplex;
 • streptoderma;
 • trophic ulcers;
 • brannsår;
 • liggesår.

Effektiv bruk av Zindol suspensjon fra akne og akne, samt hudutslett på grunn av aktiviteten til sebaceous og svettekjertlene.

Instruksjoner for bruk Zindol dosering

Suspensjonen er beregnet til ekstern bruk - påføring på de berørte områdene av huden (forrenset og tørket hud).

Før bruk er det tilrådelig å sikre at det ikke er overfølsomhet overfor legemidlet. For å gjøre dette blir suspensjonen påført et lite åpent område med sunn hud, for eksempel bøyningen av albuen. Hvis det ikke er rødhet, brennende eller kløe innen 15 minutter, kan legemidlet brukes til behandling.

Bruksanvisning anbefaler at du bruker Zindol 2 til 3 ganger per dag. Etter påføring skal overflaten tørke. Om nødvendig, og tilstedeværelsen av irriterte fuktige hudområder, kan suspensjonen påføres under okklusiv dressing.

Når du bruker suspensjonen for behandling av akne og ungdoms akne, kan Zindol påføres flekk på utslett og la det gå til morgen. Om morgenen fjernes suspensjonen med rent vann og påføres igjen akne.

Om nødvendig kan stoffet kombineres med antibiotika.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrift av Zindol:

 • kløe,
 • hudrødhet
 • overdreven tørrhet i huden.

Hvis allergiske reaksjoner utvikles, bør bruken av suspensjonen seponeres.

Umiddelbart etter påføring av stoffet i det berørte hudområdet, kan det oppstå brennende og kløe, som forsvinner alene på 15-20 minutter.

Kontra

Det er kontraindisert å utpeke Zindol i følgende tilfeller:

 • i tilfelle overfølsomhet overfor noen av komponentene i stoffet, kan allergiske reaksjoner oppstå.

Legemidlet har ikke negativ innvirkning på barnets hud, så det kan brukes sikkert selv for nyfødte. Samtidig bør Zindol-suspensjon ikke påføres ansiktets hud, da dette kan forårsake peeling.

overdose

Ingen informasjon gitt.

Analoger Zindol, pris på apotek

Om nødvendig kan du erstatte Zindol med en analog for den aktive substansen - disse er legemidler:

Å velge analoger er viktig å forstå at instruksjonene for bruk av Zindol, prisen og omtalen, ikke gjelder for legemidler av tilsvarende effekt. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på apotek i Russland: Zindol suspensjon 125 g - fra 56 til 99 rubler, ifølge 618 apotek.

Oppbevares under normale forhold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdbarhet - 2 år.

Salve Tsindol: indikasjoner og anvendelse

Zindol Salve er et eksternt bredspektret middel basert på sinkoksid. Dette middelet har antiinflammatoriske egenskaper, derfor er det foreskrevet for ulike hudsykdommer - fra riper eller slitasje til sengetene og dermatitt. Som hver medisin har salven en rekke funksjoner som må vurderes før brukstiden.

Sammensetningen og frigjøringsformen av medikamentet

Sammensetningen av produktet varierer med få komponenter. Den viktigste aktive ingrediens er sinkoksid, som gir en gunstig terapeutisk effekt. Ytterligere komponenter (glycerin, stivelse, destillert vann, etanol og talkum) er utformet for å forbedre virkningen av den aktive substansen og gi preparatet den ønskede, hensiktsmessige for bruk, konsistens.

Legemidlet er tilgjengelig i flytende form, som kalles en suspensjon. Men folk bruker ofte navnet "talker". Derfor, uansett hva legen skriver på resept, vil det samme reseptet bli solgt til forbrukeren på apoteket.

Vær oppmerksom på! I noen tilfeller er det forvirring i medisinske termer, og pasienten kan bli rådet til å bruke Zindol salve i stedet for talere (suspensjoner).

Men mens farmasøytiske selskaper ikke er engasjert i fremstilling av stoffet i denne form. Og hvis det er nødvendig å bruke en salve på huden, kan du enten kjøpe et annet sinkholdig middel, eller gjøre det selv.

Forberedelse av Zindol salve hjemme

Råmaterialet til dette eksterne stoffet er fortsatt den samme farmasøytiske suspensjonen. For å motta salve er det nok å la en flaske med medisin stå ved romtemperatur. Etter sedimentformer dreneres overflødig væske, og stoffet som forblir nederst, brukes som en salve. Hvis du blander dette sedimentet med babykrem, får du en mer praktisk å bruke salve. Men fortsatt praktiserende leger anbefaler ikke å bli involvert i slike eksperimenter og å kjøpe ferdige salver med et annet navn, men med et lignende handlingsprinsipp.

Terapeutisk effekt av Zindol

På grunn av den viktigste aktive substansen har stoffet følgende positive egenskaper:

 • gir anti-inflammatorisk effekt, bidrar til rask og effektiv eliminering av hovedfokuset på betennelse;
 • absorberer overskytende talg, på grunn av hvilket dets adsorberings- og tørkeegenskaper blir avslørt;
 • har en utprøvd antimikrobiell og desinfiserende effekt, og reduserer dermed risikoen for å feste en sekundær infeksjon;
 • bidrar til normalisering av talgkjertlene;
 • hindrer tilstoppede porer og utslett;
 • lindrer brennende, kløe og irritasjon av huden;
 • mykner huden
 • aktiverer epidermis naturlige regenerative funksjoner;
 • gir beskyttelse mot aggressive eksterne faktorer, inkludert ultrafiolett stråling.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Instruksjoner for bruk Zindol salve sier at den kan brukes med:

 • keramikk i babyer;
 • bleieutslett;
 • sengetøy i bedridden pasienter;
 • ulike former for dermatitt (atopisk, bleie, smittsom, kontakt);
 • skader på huden - riper, sår, slitasje;
 • med forbrenninger av ulike etiologier;
 • herpes utslett
 • eksem i akutt stadium
 • sår på huden;
 • streptoderma.

Legg merke til! Dette verktøyet har ingen aldersrestriksjoner, går ikke inn i hovedblodstrømmen, slik at den kan brukes selv på babyens ultra-snøhud.

I tillegg har stoffet ingen kontraindikasjoner. Det eneste tilfellet der det ikke kan brukes, er en økt individuell følsomhet for enhver komponent.

Metode for bruk

Suspensjonen er ganske enkel å bruke - den påføres med et tynt lag med bomullsull, en bomullspute eller en bomullspinne på tidligere renset hud. Umiddelbart før påføring, blir medisinflasken rystet kraftig for å sikre en jevn struktur og jevn fordeling av ingrediensene. Produktet er igjen på huden i noen tid, hvorpå overskuddet vaskes av med varmt rennende vann. Prosedyren utføres ca. 4-6 ganger om dagen. Varigheten av terapeutisk kurs kan variere fra et par dager til en måned, avhengig av type og stadium av sykdommen.

Det er noen nyanser av bruk for behandling av ulike patologier:

 1. For brenning og sår anbefales en steril dressing med Zindol salve. Avhengig av valgt behandlingstaktikk, bør hyppigheten av behandling av slike dressinger anbefales av behandlende lege. Hver gang en ny del av legemidlet blir påført bandasjen.
 2. For alvorlige, dype hudlesjoner, blir pasienten maskert fra suspensjonen. Sammensetningen påføres huden og holdes i luften og venter på at den tørker. Deretter er det behandlede området dekket med en bomulls- eller gasbindduk og forlatt natten over. På morgenen, vask av rester med varmt vann, og fukt huden med egnet fløte.
 3. Ved mindre skader påføres den lille taleren med et tynt lag, og hvis det er mulighet for rask sletting, dekke med en lett klut eller et bandasje.
 4. For å forhindre ble dermatitt, påføres salve på hudflater som stadig er i kontakt med våte bleier eller undertøy.
 5. Ved hudutslett eller rødhet av huden av allergisk natur behandler agenten de skadede områdene flere ganger om dagen, uten å dekke noe.

Det er viktig! Du bør ikke bli involvert i behandling av problemområder med allergier på ansiktet av en baby opp til et år - dette kan føre til overdreven tørrhet i huden og peeling.

 1. For akne og herpetic hud manifestasjoner (inkludert vannkopper), suspensjonen er prikket med en vattpinne eller bomullspinne, og deretter venstre for å exfoliere og skyll av med varmt vann. Hvis huden ikke har en spesiell tørrhet, kan sammensetningen påføres på samme måte for hele natten og vaskes om morgenen.
 2. For eksem eller dermatitt påføres Zindol på inflammet hud med et tynt lag og vasker ikke av produktet før det er helt tørt. Jo sterkere skaden, jo oftere må prosedyren utføres, og etter hvert som tilstanden forbedrer, reduseres bruksfrekvensen gradvis.

Advarsel! Bruk ikke Zindol til behandling av skadede slimhinner. Du bør også unngå utilsiktet kontakt med stoffet i øynene eller munnen.

Bivirkninger av Zindol

I sjeldne tilfeller kan bivirkninger forekomme i form av lokal allergisk reaksjon - rødhet av det behandlede området, kløe eller utslett på det. Med disse symptomene, bør du slutte å bruke salven og i fremtiden unngå å bruke sinkpreparater.

Kostnaden for stoffet og eksisterende analoger

Prisen på Tsindol salve varierer fra 70-120 rubler. (i Ukraina - ca 100-195 UAH) per flaske på 125 ml. Men som praksis viser, kan stoffet Zindol ikke kjøpes på hvert apotek. Hvis det er problemer med kjøp av dette stoffet, erstattes det av andre midler basert på sink:

 • Sink salve - 15-31 rubler. (6-11 UAH);
 • Sinkpasta - 50-85 rubler. (10-18 UAH);
 • DiaDerm Cream - 115-180 rubler. (98-200 UAH);
 • Desitin - 230-280 rubler. (96-140 UAH)
 • Liniment sinkoksyd - 15-40 rubler. (7-13 UAH).

Zindol eller sink salve?

Av alle ovennevnte analoge preparater er sink salve testet av tiden den mest populære. Derfor er ofte spørsmålet: Tsindol eller sinksalve - som er bedre i legens kontor eller apotekets vindu? Til tross for at begge stoffene er laget på grunnlag av sinkoksid, er deres hjelpekomponenter noe annerledes. Så, i sammensetningen av sink salve er det petrolatum. Hovedformålet med dette stoffet er å mykne huden og gjøre den til en kremaktig konsistens.

Imidlertid vet få personer at petrolatum bidrar til blokkering av porer og talgkjertler, som igjen kan føre til økt reproduksjon av bakteriell flora på overflaten av epidermis. Derfor bør du ikke bruke sinksalve for personer med normal eller fet hud. I dette tilfellet er det å foretrekke å bruke suspensjonen Zindol. Med tørr hud vil sink salve ikke gjøre noen skade. Det vil si alt er veldig individuelt, og det er best å velge det nødvendige verktøyet for konsultasjon med en hudlege, kosmetolog eller annen spesialist.

anmeldelser

De fleste av dem som brukte Zindol for visse hudproblemer, gir positiv tilbakemelding om det og merker den effektive effekten av legemidlet:

 • Dette er et universelt middel for eventuelle feil på huden. Vi bruker hele familien - fra små til store. Ksenia, 44;
 • Tsindol ble rådet til meg av en venn, en mor til to barn, da jeg klaget over at jeg ikke kunne takle bleputslett i min halvårige sønn. Etter et par dager oppdaget jeg åpenbare forbedringer i huden, og babyen ble mindre stygg. Nå bruker jeg for den minste rødmen i problemområdene på barnets kropp, og jeg hadde også akne på ansiktet mitt. Alena, 26 år gammel;
 • Tsindol hjalp oss med vannkopper i et barn. Utslettet gikk fort, det var ingen uttalt kløe, det var ingen spor av sykdommen etter 3 uker. Victoria, 31;
 • Hele sommeren brukte de dette stoffet - en allergi mot jordbærene i den eldste, en liten jente om morgenen, et insektbit, mindre slitasje - hun gjorde alt med et smell! Den eneste ulempen er den lave absorpsjonen, talkeren smører klær og noen ganger var det vanskelig å vaske det av. Evgenia, 35;
 • bare dette stoffet reddet fra tilbakefall av eksem under graviditet! Lyudmila, 20 år gammel;
 • Akne herdet stoffet, men som et resultat ble huden overdried. Ikke likte det. Lera, 23;
 • i huset vårt er Tsindol en ekte tryllestav. Det er verdt en krone, og behandler huden perfekt. Jeg pleide å smøre meg selv med allergier, min sønn med ungdomspornografi, bruker ofte riper og brenner med dette verktøyet. Aldri mislyktes. Elizabeth, 19;
 • behandlet med Tsindol bedsores i granny. Legemidlet virker sakte, forbedringen var ikke merkbar umiddelbart, men hevelse og små sår fortsatt borte. Huden var ikke så grov. Julia, 24 år gammel.

Tsindol - virkningsfullt stoff og uflatterende vurderinger om det er i de fleste tilfeller forbundet med hudens individuelle egenskaper eller feilaktig bruk. Og likevel, når det oppstår hudproblemer, er det bedre å konsultere en lege som vil kunne etablere den sanne årsaken til sykdommen, samt avgjøre om det er hensiktsmessig å bruke denne løsningen.

Salve Tsindol: Helbredende kraft fra herpesutslett

Tsindol - farmakologisk høyt effektiv salve laget på sink basis. Det viser gode resultater i å løse problemer relatert til behandling av ulike overfladiske hudlesjoner og herpes.

Den har et bredt spekter av funksjoner rettet mot eliminering av dermatitt og andre hudproblemer. Ved hjelp av denne medisinen blir det mulig å sikre og raskt ikke bare kvitte seg med eksisterende hudsykdommer, men også fra ubehagelige tilknyttede symptomer.

Ingredienser: sinkoksid (12,5 g), som ligger til grunn for stoffet, og det er ekstra komponenter (sytti prosent etylalkohol, medisinsk talkum, sterilt glyserin).

Finnes i mørke glass små krukker, hvorav volumet kan være 100 g og 125 g. Pakket i spesialkasser av papp.

farmakologi

Når stoffet er på det berørte området av huden, begynner det å aktivt lage de såkalte "protein salter", hovedformålet som er ødeleggelsen av en annen type proteiner, blant annet bakterier kan bli funnet.

En slik "aktivitet" fra salven bidrar til å eliminere puffiness. Det danner også astringente og tørkeeffekter, som såret begynner å helbrede mye raskere. I tillegg blir albuminater opprettet, som igjen ødelegger celleveggene av cocci-type bakterier, samt skadelige stoffer dannet.

Ved å redusere den kvantitative indikatoren for proteinfraksjonen, begynner prosessen med enzymatisk formasjon og virkningen av svette- og sebaceøse utskillende kjertler som er lokalisert i de subkutane dype lag begynner. Dette fører til dannelsen av en film på overflaten av huden, som beskytter det skadede området.

Den består av proteiner som er blitt ødelagt, og det kåte hudlaget. Det bidrar til å minimere muligheten for at virus, bakterier og sopp inn i såret. Videre er stoffet i stand til å gi antimikrobielle effekter, og derved fører til normal hudmikroflora i det syke området.

Hoveddelen av Zindol er sink, hvis arbeid er rettet mot operativ healing av et eksisterende sår gjennom bruk av proteinsyntese, samt essensielle og utskiftbare aminosyrer som er spesielt opprettet av den. Sinkoksyd gir innsnevring av arteriolene og kapillærene, noe som faktisk fører til eliminering av puffiness.

Denne komponenten har også regenererende og pilin-inexpressive effekter. Vaselin steril, inkludert i det komplekse spekteret av salve, reduserer effektivt det umiddelbare såret. Effekten er rettet mot innhylling av den berørte huden, noe som fører til en reduksjon i negativ påvirkning av epitelceller fra biologiske væsker.

farmakokinetikk

Legemidlet, som kommer på et sår, begynner å bli aktivt absorbert i overflaten. For den fulle "passasjen" trenger han ikke mer enn fem til syv minutter. Verktøyet er beregnet for lokal bruk. En liten mengde salve kommer inn i blodet, og kombinerer det med globuliner. Tilbaketrekningen av stoffet utføres hovedsakelig gjennom nyrene og i minimal grad gjennom leveren.

vitnesbyrd

Hovedaktiviteten til stoffet er å eliminere problemer forbundet med skade på overflaten av huden:

 1. Legemidlet er utrolig effektivt i ferd med å eliminere de dannede sårene, uavhengig av graden av deres etiologi. I tillegg er den aktivt brukt av medisinske spesialister for behandling av sår, riper, slitasje og andre typer hudskader av mekanisk type.
 2. Salve perfekt lindrer betennelse i det berørte området, selv om det subkutane laget er dypt nok.
 3. Legemidlet er helt trygt for spedbarn, som er preget av dannelse av dermatitt (bleie, allergisk), akutt eksem og stikkende varme, ledsaget av utseendet på ulike utslett.
 4. Vel hjelper for å tørke forskjellige utslett, så vel som å unngå purulente formasjoner i slike sykdommer som vannkopper.
 5. Det viser gode resultater i terapeutiske tiltak for å eliminere trophic og varicose ulcers, samt bleieutslett.
 6. Salven er indikert for bruk i begynnelsen av en purulent prosess på sår og brannsår;
 7. Legemidlet vil raskt og effektivt bli kvitt eksisterende kviser.

Kontra

Dette verktøyet er forbudt å bruke til de personer som lider av økt grad av følsomhet overfor hovedkomponenten (sink), samt hvem som kan ha noen allergier mot sin direkte effekt. Også bør man ikke ty til behandling hvis kroppen ikke oppfatter andre komponenter som faktisk er inkludert i sammensetningen.

Søknadsmetoder

Først av alt, hva pasienter bør være oppmerksom på, er at dette legemidlet kun kan brukes som en lokal behandling. Før du påfører det på det berørte området, er det nødvendig å skylle det grundig, og tørk det deretter.

Det er viktig å riste flasken med stoffet grundig, og dermed oppnå ønsket konsistens. Etter dette blir ikke delen av lesjonen smurt med et tykt lag gjennom bruk av en bomullspute eller bomullspinne. Skyll ikke i flere timer.

For å eliminere stoffet bør bare bruk varmt vann. Zindol må påføres minst fire ganger, men ikke mer enn seks ganger per dag. Ved alvorlige hudlesjoner, som opptar et betydelig område på kroppen, bør legemidlet påføres under en spesiell gazeforbinding.

Denne manipulasjonen gjøres best ved sengetid og går over natten. Varigheten av bruken avhenger av alvorlighetsgraden av lesjonen og selvfølgelig på pasientens individuelle egenskaper.

overdose

Til dags dato er det ingen data knyttet til overdosering av salve, da det er helt trygt for utendørs bruk.

Bivirkninger

Noen ganger kan et stoff forårsake allergiske reaksjoner i det berørte området.

Det kan også være en liten kløe, liten rødhet, utryddende urtikaria eller mild utslag.

Ved påvisning av ovennevnte negative punkter, må du slutte å bruke salven. I tillegg er det nødvendig å forlate andre legemidler som inneholder sinkoksid.

Er det akseptabelt å bruke under graviditet?

Det er mulig å bruke suspensjonen under graviditet, særlig siden kvinner i denne stillingen ofte lider av dannelsen av ulike irritasjoner. Det er også tillatt å bruke verktøyet direkte under amming.

Kan jeg bruke med andre stoffer?

Det er ingen problemer med salvenes kompatibilitet med en annen type narkotika for øyeblikket. Den samhandler perfekt med antibakterielle stoffer. Det kan også brukes aktivt i forbindelse med en rekke urte rettsmidler, salver og kosmetiske kremer.

Spesielle instruksjoner

Hvis medisinen fortsatt av en eller annen grunn kommer inn i øynene eller munnen, så er det i dette tilfellet nødvendig å skyll dette området godt med vann. Legemidlet er godkjent for bruk av gravide kvinner og de som ammer, samt babyer.

Meninger om stoffet

Hittil har stoffet et stort antall positive vurderinger, både fra tidligere pasienter og fra leger. Og dette er absolutt ikke overraskende, fordi salven er i stand til raskt og effektivt å avlaste en rekke problemer forbundet med skade på overflaten av huden.

I tillegg er effektiviteten av en etter barbering, som ansiktet og bikiniområdet, notert, og hindrer dannelsen av rødhet, kviser og pustler. Også et stort antall foreldre sier at Zindol er effektivt for vannkopper.

Det er også bemerket at salven ikke stikker under sin handling, derfor er den lett tolerert av barn. Som for de negative vurderingene ble de heldigvis ikke funnet. Medisinsk spesialist, for sin del, anbefaler bruken av stoffet, siden det har gjentatte ganger bevist sin effektivitet.

Kostnad for

Omtrent kostnaden av stoffet ligger i området fra 65 rubler til 87 rubler.

Hvordan og hvor å lagre?

Legemidlet bør kun oppbevares på et mørkt og tørt sted, temperaturindikatoren for luft som ligger i området fra +8 til +18 grader Celsius. Legemidlet bør heller ikke være tilgjengelig for barn.

Du kan lagre i tre til fem år fra det øyeblikket det var åpent. Det anbefales å bruke Zindol i syv måneder. Så snart treningsdatoen utløper, er bruk av medisiner strengt forbudt.

Hvordan er det utgitt?

Et resept fra en medisinsk fagperson er ikke nødvendig å kjøpe medisinen.

analoger

Den nærmest Zindol i sammensetningen er slike midler som:

 1. Desitin salve - sink er også inkludert i det, men torskeleverolje, smaksatt olje, fortykningsmiddel, konserveringsmidler, antioksidanter fungerer som ekstra stoffer.
 2. Salicyl-sinkpasta - består av hvetestivelse og salisylsyre. Dens kjemiske sammensetning er mer aggressiv enn Tsindols.

Salve Tsindol er en effektiv løsning på problemer forbundet med skade på huden, som raskt helbreder eksisterende sår.

Hvordan bruke taleren Zindol. Narkotikalkostnad

Voksne og barn står ofte overfor dermatologiske sykdommer.

Eksem, bleieutslett, allergisk irritasjon, kontakt med kjemikalier og insektbitt skaper stress for huden og fører til inflammatoriske prosesser. I ungdomsårene, selv med sunn menneskelig kropps hud, kan akne være et problem som undergraver selvtillit.

Av denne grunn bør det alltid være noen antiseptiske midler i hjemmets førstehjelpsutstyr for å behandle tørre og gråtende utslett, for eksempel skytten Tsindol. Astringent og tørking egenskaper av stoffet tillater deg å raskt bli kvitt pustulær utslett og ungdommelig akne.

Cindol: sammensetning og farmakologiske egenskaper

Zindol er en sinkoksyd-suspensjon. På grunn av den ikke-ensartede konsistensen kalles det en mos.

Legemidlet ser ut som en flytende blanding, som etter sedimentering tykner og blir til en salve. Zindol salve har ikke en egen form. Når hetteglasset blir omrørt, får væsken en hvit eller gråaktig nyanse - de aktive substansene stiger fra bunnen. Derfor er det nødvendig å riste hetteglasset flere ganger før du setter taleren på pinnen.

Etter hudbehandling danner Zindol albuminater og denaturerer andre proteinforbindelser. Denne egenskapen gir en soling og tørking effekt, absorpsjon av skadelige stoffer og lindring av den inflammatoriske prosessen. Evnen til å denaturere proteiner gjør taleren til et uunnværlig middel for gråt og ekssudasjon, alvorlig betennelse og irritasjon av dermis.

Et lag av albuminater danner en beskyttende barriere på huden som beskytter såroverflaten mot invaderende patogene mikrober og infeksjoner og skaper en spesiell mikromiljø som fremmer regenerering av epidermis. Dermed får den syke huden beskyttelse mot irritanter som kommer fra utsiden.

Et viktig trekk ved Cindol talker er å redusere og beskytte epidermisene fra de negative effektene av urin og svette på sengetøy, eksem og bleie dermatitt. Tanning eiendommen av stoffet akselererer behandlingen av eksem og regulerer spredning av hudpartikler, eliminerer peeling.

Vurder detaljert sammensetning av suspensjonen:

Farmakologiske egenskaper av Tsindol tillater å rangere det som et dermatotropisk legemiddel, fordi det helbringer dermis og reduserer alvorlighetsgraden av symptomene på patologiske prosesser.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for behandling med Zindol

Hovedindikasjonene for bruk av suspensjonslærere kaller følgende tilstander:

 • Streptoderma.
 • Kutt og riper.
 • Stikkende varme
 • The bedsores
 • Bleieutslag.
 • Herpetic utslett.
 • Trophic ulcers.
 • Akutt stadium av eksem.
 • Termoburns, inkludert sol.
 • Dermatitt - bleie, kontakt, allergisk.

Det er bare en kontraindikasjon for bruk av et universelt terapeutisk middel - overfølsomhet overfor komponentene.

Fra bivirkninger i behandlingsperioden med en talker kan milde allergiske reaksjoner oppstå - testimonials fra pasienter til Tsindol vitner om dette. De er uttrykt av kløe, utslett og rødhet i det behandlede området. Dette indikerer individuell intoleranse mot suspensjonskomponentene og krever at medisinen blir stanset. For fremtiden bør en person huske at sinkoksidmedisiner ikke passer for ham.

Analogt talker Zindol har ikke. Dens synonymer er stoffer med sinkoksid - pasta og sink salve, liniment av sinkoksid, Diaderm krem ​​og salve Desitin. Alle rusmidler er inkludert i gruppen eksterne midler.

Hvordan du bruker Zindol: detaljert bruksanvisning

Suspensjon avlaster perfekt betennelse og helbreder liten akne. Hun reduserer akne i størrelse og forhindrer at nye elementer dannes. Det er nødvendig å bruke Zindol-mosen fra akne ved å bruke stoffet med en bomullspinne eller en tampong på en prikket måte, det vil si på en bestemt pimple.

Behandle antiseptisk ansikt, nakke, skuldre, bryst og dekolleté. Når produktet tørker og skreller, vaskes det av med varmt vann.

Kvinner kan søke et problem på problemområdet før sengetid, og vaske det av om morgenen. Om natten vil taleren maksimere sine nyttige egenskaper. Men for tørr hud er dette alternativet ikke egnet, siden suspensjonen kan øke tørrheten og forårsake peeling. Hvis hudtype er normal eller fet, vil stoffet demonstrere høy effekt og eliminere utslett etter flere bruksområder.

Zindol kan behandle ikke bare akne, men lindrer også irritasjon etter barbering av beina, bikiniområdet og underarmene. Til dette formål blir taleren også påført om natten, og om morgenen - vasket av. Produktet vil berolige irritert vev og forhindre dannelse av kviser og pustler.

Med dermatitt blir de syke hudområdene pre-rengjort og tørket, deretter påføres et tynt lag av Zindol. Midler holder på deksler flere timer, vask deretter av. I avanserte tilfeller med flere inflammatoriske purulente utslett, anbefales det å tørke huden med suspensjonen flere ganger om dagen. Som dermis forbedrer, blir behandlingsfrekvensen redusert til 1-2 per dag.

For barn

Suspensjon Zindol er så trygg for delikat hud at bruksanvisningen tillater det å brukes til behandling av nyfødte. Det er umulig å sette midler på barnets ansikt da det medfører peeling.

Hvordan behandle bleedermatitt og chili hos barn med Zindol:

 • I morgen må du vaske babyen med en svak løsning av kaliumpermanganat.
 • Tørk kroppen med et mykt håndkle og smør med en talker alle utslett og gråtende foci.
 • Ikke kle babyen for en stund, slik at preparatet tørker til luft.
 • På dagtid må du gjenta behandlingen, for eksempel når barnet trenger å bytte bleier og bleier, eller hvis krummen svetter tungt.
 • Om kvelden før sengetid, kjøp en nyfødt i blek rosa mangan vann.

Ved å følge denne behandlingsregimet, vil foreldre kunne kurere bleedermatitt hos en nyfødt om noen dager med Zindol alene.

Gravide og ammende kvinner

Under graviditet hos kvinner, på bakgrunn av hormonelle svingninger, kan små kviser og betent papiller starte opp på kroppen. I varmt vær kan fremtidige mødre oppleve stikkende varme, og uriktig mat provoserer noen ganger deres allergier. Cindol løser alle problemene som er oppført under graviditet og eliminerer kløe og eksem.

Behandling av huden med en taler vil hjelpe gravide og ammende mødre bli kvitt kviser og rødhet, fjern peeling og gjør dermis jevn. Også stoffet kan brukes til å helbrede riper, sår, kutt og områder som er bitt av insekter.

For å behandle sår og brente overflater, er det berørte området dekket med et bandasje gjennomvåt i Zindol. Etter behov forbindingstiltak.

Hvor mye er stoffet

Suspensjon Tsindol gjelder ikke for dyre stoffer - en flaske mos blir solgt til en pris på 70 - 110 rubler for et volum på 125 ml. Kostnaden kan variere noe avhengig av apotekets geografiske beliggenhet og prispolitikken, siden stoffet er tilberedt av visse stoffer.

Resept fra legen når du kjøper er ikke nødvendig. I Ukraina, koster en flaske med Zindol 150 hryvnia (minimum - 75). I Hviterussland er taleren ikke til salgs, siden den ikke er registrert av lokale helsemyndigheter.

Suspensjonen er lagret for lenge, så når du kjøper bør du være oppmerksom på holdbarheten. Hjemme skal taleren være på et mørkt sted borte fra kilder til varme og sollys. Den optimale oppbevaringstemperaturen er opptil +30 grader.

anmeldelser

På grunn av sin høye effektivitet til lave kostnader, samler Zindol talker mye positiv tilbakemelding. Suspensjon tørker vanlig akne og kyllingkopputslett hos barn, beroliger huden etter barbering og gir ikke flekker på kroppen, flekker ikke klær og sengetøy. Ved behandling av vannkopper fjernet stoffet virale elementer uten arrdannende vev, selv på de stedene hvor barnet hadde dype sår.

Tsindol mottok negative vurderinger for ikke å hjelpe noen mennesker med å få akne og ungdoms akne. Men på samme tid forverret antiseptisk ikke tilstanden til huden, noe som indikerer at den er uskadelig. Generelt holder taleren et godt omdømme og forblir et populært verktøy for behandling av akne, prikkende varme og bleieutslett.

Tsindol

Beskrivelse nåværende fra 06/18/2014

 • Latinsk navn: Cindol
 • ATC-kode: D02AB
 • Aktiv ingrediens: Zinkoksid (sinkoksyd)
 • Produsent: Moscow Pharmaceutical Factory (Russland)

struktur

100 ml suspensjon inneholder 12,5 g sinkoksid, 12,5 g stivelse, 20 g glyserin, 12,5 g medisinsk talkum, 20 g etanol 70% og opptil 100 g destillert vann.

Utgivelsesskjema

Legemidlet Tsindol fremstilles i form av en suspensjon i glassflasker med en kapasitet på 100 og 125 ml.

Farmakologisk aktivitet

Legemidlet har astringent, tørking og antiseptiske effekter.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

De terapeutiske virkninger av medikamentet skyldes tilstedeværelsen av sinkoksid i dets sammensetning, som har en tørking, astringent, anti-inflammatorisk, antiseptisk og adsorberende effekt på huden.

På grunn av disse egenskapene tilhører Zindol dermatotropiske legemidler - det har en positiv effekt på hudvev og dermis, og reduserer alvorlighetsgraden og intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i dem.

Suspensjon på huden danner albuminproteinsalter - albuminater, denaturerende andre proteiner. Denne effekten er ekstremt viktig for tørking av huden, lindrende betennelse, og også absorberende skadelige stoffer, siden de fleste biologiske molekyler som er involvert i hudirritasjoner og betennelser er proteinstrukturer.

Å ha evnen til å denaturere proteiner, reduserer stoffet frigjøringen av væsker, og reduserer også alvorlighetsgraden av irritasjon og betennelse. Laget av denaturerte proteiner på huden dannet ved opptaket av suspensjonen skaper en beskyttende film som beskytter den berørte huden mot infeksjon, og skaper også et mikromiljø som er gunstig for helingsprosesser. Takket være dette beskyttende laget, er huden beskyttet mot skadelige miljøfaktorer, samt ulike irriterende stoffer. I tillegg mykner Tsindol irritert hud.

Indikasjoner for bruk Zindol

Legemidlet er indikert for bruk under følgende forhold:

 • potnichka;
 • bleieutslett;
 • seng sår;
 • kutt og riper;
 • dermatitt, inkludert allergisk, kontakt og bleie;
 • sol og temperatur brannsår;
 • eksem under forverring
 • streptoderma;
 • ulcerative lesjoner på huden (inkludert trophic ulcers);
 • herpetic utbrudd.

Kontra

Legemidlet er kontraindisert ved overfølsomhet overfor komponentene som utgjør legemidlet.

Bivirkninger

Ved bruk av Zindol-suspensjon kan det oppstå allergiske reaksjoner som manifesterer seg på bruksstedet av stoffet. Allergiske reaksjoner kan oppstå som kløe, utslett eller rødhet i området behandlet med legemidlet. Ved utvikling av slike allergiske reaksjoner er det nødvendig å avbryte bruken av Zindol suspensjon, og også å kaste bort de eksterne midlene som inneholder sinkoksid.

Instruksjoner for bruk Zindol (metode og dosering)

Før du bruker Zindol-suspensjonen, er det nødvendig å vaske de berørte områdene av huden med varmt vann og tørk deretter godt. Deretter må du ta en flaske Zindol og grundig riste suspensjonen før du får innholdet i en ensartet konsistens. Deretter blir taleren påført med et tynt lag på den berørte huden (som en salve) i flere timer, hvorefter preparatet vaskes av huden med varmt vann. Huden behandles daglig i 4-6 ganger.

Varigheten av behandlingsforløpet avhenger av omfanget av skaden og kan være så lenge som flere dager eller en måned.

Instruksjonen på Zindol under ulike forhold

 • For alvorlige lesjoner i huden: Behandlingen utføres ved bruk av masker med Zindol. Legemidlet påføres huden, la det tørke i friluft, deretter dekkes med gasbind eller et stykke klut og la i denne formelen over natten.
 • For behandling av sår og brenn overflater: En bandasje behandlet med Zindol suspensjon påføres den berørte huden. Om nødvendig kan bandasjen bli endret til en ny.
 • For barn: For å forhindre at stoffet kan påføres huden i kontakt med våte klær.
 • Ved behandling av sår, kutt og riper, samt termisk og solbrenthet: Suspensjon Zindol påføres med et tynt lag på de berørte områdene. Om nødvendig kan du dekke det berørte området med en gasbind.
 • Når bleie dermatitt hos barn: Ved de første tegnene på blæreutslett, rødhet eller mindre irritasjon i huden, behandles babyens hud med en suspensjon 3 ganger daglig, eller hver gang bleiene blir byttet ut.

Når du bruker stoffet, ikke la det komme inn i munnen og øynene. Det er også viktig å huske at stoffet ikke er ment å behandle pustulært utslett, derfor bør bruk av Zindol-suspensjon bare utføres på de hudområder som ikke er infisert.

overdose

Det er ikke tilfeller av overdose med Zindol.

interaksjon

Interaksjonen av stoffet med andre legemidler er ikke beskrevet.

Salgsbetingelser

Legemidlet er tilgjengelig på apotek uten resept.

Lagringsforhold

Legemidlet bør oppbevares ved romtemperatur på et sted som ikke er tilgjengelig for barn.

Holdbarhet

For nyfødte

Legemidlet har ikke negativ innvirkning på barnets hud, så det kan brukes sikkert selv for nyfødte. Samtidig bør Zindol-suspensjon ikke påføres ansiktets hud, da dette kan forårsake peeling.

Instruksjoner for nyfødte

 • Om morgenen, kjøp et barn i vann med en løsning av kaliumpermanganat (vannet skal være malt i svak rosa farge).
 • Tørk barnets kropp med et håndkle, og behandle deretter med suspensjon alle steder som er dekket av utslett. Etter dette er det nødvendig for suspensjonen å tørke på bar hud i friluft.
 • Om dagen behandler du på nytt de berørte områdene etter behov. For eksempel, hvis et barn er svært svett eller må erstatte våte bleier.
 • Om kvelden bør du kjøpe et barn i vann med kaliumpermanganat.

Som regel, med en slik behandlingsregime, kan bleie dermatitt bli kurert på bare noen få dager.

synonymer

Desitin, liniment Zinkoksid, sinkpasta, diadermkrem, sinkolve.

Under graviditet og amming

Cindol bidrar til å håndtere stikkende varme, eksem, inflammatorisk utslett, allergisk dermatitt, kløe, samt små kviser som kan oppstå under graviditet.

Som regel er kvinnens hud under graviditeten utsatt for flaking, dannelse av kviser, dermatitt, rødhet, og også ulike typer irritasjoner - med alle disse symptomene, håndterer Cindol godt. I tillegg kan stoffet også brukes til behandling av riper, kutt og insektbitt.

Anmeldelser av Zindole

På grunn av sin effektivitet og lave pris på Zindol, har stoffet mange positive anmeldelser på nettet. Suspensjonen håndterer mange hudproblemer hos både voksne og barn, mens det nesten ikke forårsaker bivirkninger.

Mye positiv tilbakemelding knyttet til Zindols talkeregenskaper for å berolige irritasjon etter barbering (inkludert bikiniområdet), samt å forhindre utseende av rødhet, pustler og kviser.

Anmeldelser av Tsindol i vannkopper ble etterlatt av mange foreldre som behandlet utslett hos sine barn. De merker at Zindol-talker ikke etterlater spor som andre stoffer (for eksempel strålende grønn), mens den tørker fullstendig av kokosnøttutslett og akselererer helbredelsen av sår, og lar ingen arr selv i de stedene hvor dype sår befinner seg. Ved å bruke Tsindol med vannkopper, oppdaget foreldrene at stoffet ikke knuste huden i det hele tatt, så det er ingen problemer med å bruke det på babyens hud. Negative vurderinger ble oftest igjen av de foreldrene som ikke har tid til å behandle utslett av vannkopper flere ganger om dagen.

Ganske mange talte om bruken av akne-suspensjon. Anmeldelser av Zindol i dette tilfellet var ofte mer positive - stoffet reduserer betennelse og helbreder mindre utslett. Imidlertid var det negative anmeldelser, som var igjen av de som ikke brukte Cindol-suspensjonen for å bli kvitt akne. Det er verdt å merke seg at å forlate negative vurderinger ved bruk av Zindol for akne foreslo at det ikke var noen forverring av situasjonen i alle fall.

Noen vurderinger handler om at folk ønsket å kjøpe Zindol salve på apoteket, men stoffet er ikke tilgjengelig i et annet form enn en suspensjon.

Pris Zindol hvor du kan kjøpe

I forskjellige apotek varierer prisen på taleren Zindol fra 62 til 84 rubler per 125 ml flaske.

Tsindol (talker): instruksjoner for bruk for akne, for vannkopper

Tsindol (populært chatterbox) er et middel som brukes til akne, for vannkopper og andre hudproblemer. Instruksjoner for bruk vil bli diskutert nedenfor.

Hver av oss ønsker å bevare babyens hud, tynn, hvit-rosa og elastisk. Men, i tillegg til at huden gjennom årene gjennomgår aldersrelaterte forandringer, er det hver dag utsatt for skadevirkningen av både organismen, hvis det oppstår indre organer, og eksterne faktorer som varme, frost etc.

Alle av oss, i en eller annen grad, er utsatt for ulike ubehagelige manifestasjoner på huden, som dermatitt, sår, akne, brannskader osv. Og det er ikke alltid nært at rette er egnet for å hjelpe, og noen ganger kan vi ikke engang forestille oss noe som betyr at det kan hjelpe i dette tilfellet.

En av de velkjente og velprøvde løsningene for å bekjempe disse manifestasjonene på huden er Tsindol-suspensjonen for ekstern bruk. I lang tid har dette verktøyet vært mye og ikke uten suksess brukt av våre foreldre, og i folk har blitt kalt "talker" - fordi du må riste det godt før du bruker det.

Nedenfor vil vi snakke om egenskapene til dette stoffet mer detaljert, vi vil finne ut hvilke indikasjoner Zindol anbefales til, bruksanvisningen for bruk vil også bli vurdert i detalj.

struktur

Zindol er en heterogen masse, i form av en klar væske og utfelt (til risting) hvitt utfelling.

Sammensetningen av Zindol inneholder bare naturlige stoffer, som tillater bruken selv under graviditet, laktasjon og behandling av hudinfeksjoner hos nyfødte og barn.

 • Zinkoksid er en aktiv aktiv ingrediens med helbredende, helbredende egenskaper. Den antiseptiske egenskapen til sinkoksid er forårsaket av denaturering av proteinet i stoffets sammensetning. Sink oksid er den beste reflektor av UVA og UVB og er en viktig ingrediens i solkrem lotioner, calamine lotions, blek kremer, baby pulver, akne kremer og mye mer.
 • Talc er en integrert del av stoffet, har en utmerket adsorberende egenskap, fjerner overflødig fuktighet.
 • Potetstivelse - nærer huden med næringsstoffer og vitaminer, forbedrer tonen sin.
 • Glycerin - hjelper til med å regulere hudfuktighet.
 • Etanol - har en tørkeeffekt.
 • Renset vann - et hjelpestoff som nærer huden.

pakking

Zindol er produsert i brune glassflasker på 125 g hver, forseglet med en plastpropp og vridd over korken med en gjenget hette.

Flasken er plassert i en pappkasse, hvor bruksanvisningen også er plassert.

Om nødvendig kan suspensjonen brukes som en salve.

For å forberede salven fra Zindol, trenger du bare å åpne hetteglassets hette og la den stå åpen til et hvitt bunnfall dannes nederst, og forsiktig drenere alt vannet. Noen denne bruksmetoden kan virke mer praktisk og effektiv, det er verdt å merke seg at de nyttige egenskapene ved fremstilling av salver ikke går tapt.

søknad

Zindol er et universelt middel for behandling av hudsykdommer, egnet for sensitiv og delikat hud, inkludert barn. Tsindol har også en tørkeegenskap som gunstig påvirker helbredelsen av sår, og danner også en beskyttende film som beskytter såret mot forurensning.

Den brukes til tørr, problem, kombinasjon og sensitiv hudtype. Tsindol har vist seg å være et effektivt middel for slike manifestasjoner på huden som

Nyttige egenskaper

Effektiviteten til Zindol skyldes i stor grad å gi et ganske bredt spekter av terapeutiske egenskaper, for eksempel: tørking, astringent, anti-edematøs og anti-inflammatorisk virkning, på grunn av sinkoksidet som er en del av preparatet.

Også tilstede i sammensetningen av sink har en blekende effekt, noe som tyder på muligheten for at stoffet behandler mild eller moderat form av kongestiv og pigmentflater, samt arr etter akne.

Ved egenskapene er tsindol et dermatoprotektiv middel, har en positiv effekt på huden, og reduserer intensiteten av de patologiske prosessene som forekommer i den.

På grunn av stoffets evne til å denaturere proteiner, reduserer det frigjøringen av væsker og bidrar til å redusere hudirritasjon og betennelse. Det har en terapeutisk effekt på akutt form for allergiske prosesser (unntatt kronisk form).

Det beskyttende laget som er dannet etter påføring av preparatet, er i mange henseender likt i struktur til hudvev og dermis, beskytter den skadede huden mot infeksjon, og skaper også et gunstig miljø for helingsprosesser.

Glycerolmolekylene til Zindol som er en del av den, støtter perfekt den gunstige vandige sammensetningen av huden, og den virker i begge retninger. Hvis huden er tørr, tiltrekker de seg fuktighet fra luften, hvis luftfuktigheten tvert imot er lavt, de bidrar til utskillelsen av fuktighet fra kroppen for å unngå å tørke ut huden.

Den brukes som et babypulver. Bruksanvisningene, som du finner nedenfor, beskriver i hvilke tilfeller og hvordan du bruker Zindol.

Hvordan søke

Standard bruk av Zindol:

 • rist før bruk
 • Før bruk, test stoffet for individuell intoleranse, bruk på den indre bøyningen av albuen og vent 10-15 minutter;
 • swab, legg stoffet på den betente huden;
 • før gjenbruk for å fjerne rester av stoffet.

Vurder nyansene av stoffet, avhengig av problemet.

Akne og akne Cindole

Akne og akne. I hver persons liv kommer en periode når ansiktet er dekket med akne. Årsakene til akne kan være mange, dårlig ernæring, infeksjon, feil hudpleie. Derfor er det rettferdig å si at først og fremst må du se etter hovedårsaken til sykdommen. Når det gjelder den allerede eksisterende akne, vil Zindol, på grunn av sin beroligende effekt, først og fremst hjelpe med å fjerne rødhet, redusere irritasjon og kløe, og betydelig tørke pimple, noe som reduserer størrelsen betydelig.

Den aktive ingrediensen av stivelse inneholdt i Zindol forbedrer funksjonen til kjertlene som er ansvarlig for produksjonen av sebaceøsekresjonen, hvorav overskytende fremkaller betennelse og regulerer sekresjonen når ansiktets oljeaktige glitter påvirkes. Suspensjon har en positiv effekt på arbeidet med kollagenfibre, og hindrer de skadelige effektene av kosmetikk og det forurensede miljøet. Med en blekningsegenskap bidrar stoffet til resorpsjonen av pigmentflater igjen etter akne, hjelper i kampen mot svarte flekker.

Instruksjoner for bruk

Vurder hvordan du bruker Acne Zindol:

 1. Før du bruker produktet, skyll ansiktets hud grundig med varmt vann, og i tilfelle av høy fet hud vil det være bra å rengjøre det med kosmetisk lotion.
 2. Klargjør huden for behandling, avhengig av omfanget av utslett, på huden en prikk eller over overflaten av ansiktet med et tynt lag og la det tørke.
 3. Hold bør være noen timer, du kan gå over natten. Skyll deretter med varmt vann.
 4. Påfør 2-3 ganger om dagen. Hvis du ønsker det, kan du påføre en fuktighetsgivende kosmetisk krem ​​etter skylling.

Chindol i chicken pox

Cindol hos barn med vannkopper er spesielt effektiv i begynnelsen av sykdommen. Tsindol kan brukes til barn som er en måned gammel. Med vannkopper kan stoffet redusere betennelse og kløe, forhindre infeksjoner, bakterier og andre komplikasjoner. også tsindol kan redusere arr.

Påfør Zindol med vannkopper kan være en standard måte, som beskrevet ovenfor. Hvis du har sterkt tørket på huden, bør du påføre et barns fuktighetskrem.

når dermatitt

Dermatitt er en betennelsesprosess som påvirker pasientens hud når den kommer i kontakt med ulike irriterende stoffer. Årsakene til utviklingen av sykdommen kan være fysisk,

kjemiske, matfaktorer. De primære manifestasjoner av dermatitt er: kløe, betennelse, tørr hud. Instruks for bruk anbefaler Zindol for behandling av disse symptomene.

I perioden med behandling av dermatitt brukes Zindol til å gjenopprette hudområder som er dårligere på grunn av sykdommens virkninger, samt et middel til grunnleggende omsorg, selv uten forverring av sykdommen. Karbohydrater inneholdt i produktet spiller en stor rolle i transport av næringsstoffer til de berørte områdene, og gir en støttende effekt og bidrar til normal aktivitet av epidermis.

Instruksjoner for bruk

Påfør Zindol med dermatitt bør være som følger:

 1. Hudområder med tegn på betennelse bør vaskes med varmt vann og såpe, uten gnidning, flekk med et håndkle og la det tørke helt i luft.
 2. Forhåndsskakning av flasken med stoffet, påført med en bomullspinne, punkt (i tilfelle liten infeksjon), eller (hvis en stor del av huden påvirkes) med en vattpinne over hele overflaten av huden, i et tynt lag.
 3. La preparatet lufttørke og la stå i flere timer, skyll deretter med varmt vann. Gjenta prosedyren 4-6 ganger om dagen.
 4. Behandlingsforløpet avhenger av omfanget av lesjonen og de individuelle egenskapene til kroppens respons på stoffet.

Cindol i bleieutslett

Blær utslett er en ganske vanlig sykdom hos både barn og voksne. Spesielt fører overdreven diaphorese, kombinert med friksjon av huden med hverandre, som steder der rynker dannes eller friksjon av huden i benene i bena, til bleieutslett.

Den konstante tilstedeværelsen av svette sekreter, gni inn i huden, danner irritasjon. Blæreutslett er preget av: kløe, rødhet, erosiv manifestasjoner.

På grunn av sammensetningen, som gjør det mulig å regulere utslipp av fuktighet fra kroppen, vil tsindol hjelpe til med å balansere utskillelsen av vann, noe som vil stoppe ytterligere betennelse.

På grunn av dets mikrolementer er Tsindol mettet med skadede stoffer med nyttige stoffer, noe som vil bidra til å kompensere for ødeleggelsens effekter og vil bidra til økningen av regenerering av nye celler.

søknad

Tsindol i bleieutslett skal brukes som følger:

 1. Vask den berørte huden grundig med varmt vann og såpe.
 2. La huden tørke helt og påfør stoffet til de berørte områdene i kroppen, i et tynt lag og la det lufttørke. La i dette skjemaet i 2-3 timer. Gjenta prosedyren 2-3 ganger om dagen.
 3. Behandlingsforløpet avhenger av de individuelle egenskapene og reaksjonen av legemidlet på kroppen.

for brannskader

Brannsår er en av de vanligste traumer i folks daglige liv. Behandling av milde brannsår er mulig hjemme, uten å gå til legen og på sykehusinnleggelse. Zindol gjør en god jobb med å behandle slike forbrenninger. Har evnen til å lindre irritasjon, det vil synlig redusere den brennende følelsen.

På grunn av sin antioksidant effekt og muligheten til å trenge inn i de dypeste lagene av epidermis, vil det bidra til å beskytte hudceller mot tap og øke sin evne til å reprodusere nye celler, dette er et svært viktig punkt i behandlingen av brannskader.

Zindol har evnen til å reflektere, sprede og absorbere ultrafiolett stråling, takket være hvilken det kan legges til forskjellige kremer for å få et middel for solbrenthet.

Hvordan søke Zindol:

 • I tilfelle sol eller brennstoff, kutt, riper, er Zindol påført med et tynt lag på hele det berørte hudområdet.
 • Om nødvendig kan en gasbind dressing påføres over den behandlede overflaten.

Bruk under graviditet og amming

Problemhud under graviditet kan ofte plage fremtidige mødre. Disse metodene for behandling av utslett, som brukes i normal levetid, kan være kontraindisert i graviditeten, på grunn av deres sammensetning og aggressiv virkning, er det bedre å glemme dem under graviditeten.

I denne forbindelse er tsindol et absolutt trygt middel, siden det består av bare naturlige stoffer, etter å ha brukt stoffet på huden, absorberes bare en liten del i blodet, og fjernes på kort tid fra kroppen naturlig uten å påvirke fostrets utvikling.

Den eneste faktoren for å stoppe bruken av legemidlet kan være en mulig allergisk reaksjon på en av komponentene i legemidlet, så du bør ta en test før bruk, ta en liten suspensjon på innsiden av albuen og vent 10-15 minutter.

Under graviditet brukes Zindol til:

søknad

Tsindol under graviditet og amming brukes som følger:

 1. Skyll huden med varmt vann.
 2. La huden tørke helt.
 3. Påfør stoffet punktvis, eller helt på problemområdet med et tynt lag i 2-3 timer.
 4. Påfør 1-3 ganger om dagen.

Tsindol for nyfødte og barn

Hver mor bør vite at barns hudpleie er et av de viktige kriteriene for sunn vekst og utvikling av babyen. Å ignorere denne regelen vil true helsen til det nyfødte. Hvis problemet likevel oppsto, og du merket rødhet eller irritasjon på barnets hud, må du alltid ha et førstehjelpssett, og det er igjen verdt å merke seg at det må være barnslig, giftfri, noe som kan forårsake mer skade for barnet..

Unnlatelse av å følge hygieneregler er fulle av triste konsekvenser, for eksempel:

 • bleie dermatitt;
 • bleieutslett;
 • brannsår og sår;
 • som forebyggende tiltak.

Blant disse verktøyene kan noteres suspensjon Zindol, med sin naturlige sammensetning og effektiv i disse sykdomsvirkningen. Massen av bevis indikerer det

Zindol representerer minst fare i sammenligning med andre godkjente beskyttelsespreparater for barnets hud. Suspensjon absorberer overflødig fuktighet, og forhindrer dermed irritasjon av sensitiv baby hud, beskytter den mot bleieutslett og kanel, deodoriserer perfekt, absorberer ubehagelig lukt. Det vil fjerne rødhet og redusere irritasjon i huden, og gir forsiktig omsorg for babyens hud. For den største effekten av stoffbehandling, bør du følge metoden for anvendelse som beskrevet nedenfor.

Søknad om nyfødte avhengig av problemet

Bleieutslag

Et av de mest sårbare organene i nyfødte er hud. I barndommen er den fortsatt tynn, lett kuttet og mer mottakelig for penetrasjon av ulike infeksjoner, og blodkarene er kjent for å ligge nær overflaten. I tillegg, når overopphetet, fordampes fuktighet intensivt, noe som i sin tur kan føre til uttørking og andre alvorlige problemer. Hud bleie utslett er en av dem.

Blæreutslett er en inflammatorisk prosess som utvikler seg som et resultat av en irriterende og langvarig fuktighetsgivende effekt av det ytre miljøet eller svette, samt friksjon av hudens kontaktflater.

Fremgangsmåte for bruk av Zindol for bleieutslett:

 1. Forbered huden til behandling, rengjør og tørk huden overflaten grundig.
 2. Bruk en bomullspinne, bruk stoffet på den berørte huden.
 3. Påfør et tynt lag på overflaten av huden og la den tørke, vask deretter med varmt vann.
 4. Med en synlig forbedring i tilstanden til huden, reduserer du gradvis antall applikasjoner.

Bleie dermatitt

Blære dermatitt er en periodisk forekommende betennelse i huden, utløst av eksponering av eksterne faktorer til babyens hud, som bleier, bleier, etc.

Bruk av Zindol i bleie dermatitt er generelt den samme som i bleieutslett.

 1. Bathe barnet i varmt vann (med en svak løsning av kaliumpermanganat)
 2. Tørk babyens kropp
 3. Behandle huden med medisin og la den tørke i friluft.
 4. På kvelden, kjøp et barn

Brannsår og sår

Brann er en av de ganske vanlige skader blant barn, på grunn av deres nysgjerrighet, eksperimenterer de med brann og brennbare stoffer, brennende poppelflukt, blåser opp nyttårs brannknekker og brennende, bengalsk lys. Et middel for å bistå med forbrenninger, så vel som ved behandling av sår og slitasje, har vist seg å være Zindol-suspensjon.

Prinsippet om dets effekt på brannskader bestemmes ved å fjerne rødhet og brenning, samt skape et gunstig miljø som beskytter huden mot den negative påvirkning av det ytre miljø. Sporelementene i suspensjonen bidrar til å forbedre metabolske prosesser, forbedrer penetrasjonen av oksygen i cellene, som produktivt påvirker rask helbredelse av sår og brannsår.

 • Behandling av brannskader og sår gjøres ved å påføre et bandasje som er behandlet med stoffet på det skadede området av huden.
 • Om nødvendig bør bandasjen oppdateres i henhold til behandlingsforløpet.

Forebygging av bleieutslett og dermatitt

Først av alt er det verdt å huske at det er mange forebyggende tiltak for å forhindre dermatitt. Det er viktig å vite at i et miljø der en person befinner seg, må du opprette en hypoallegrisk atmosfære. Det er nødvendig å ta vare på riktig ernæring, unntatt matallergener. Pass på å overholde generelle hygieniske og hygieniske normer og regler. Eliminere stress, samt ta vare på den generelle tilstanden av helse, da sykdommen i indre organer kan påvirke huden direkte.

Tsindol brukes til å forhindre ovennevnte manifestasjoner på et barns hud, da det fjerner overflødig fuktighet, forhindrer utseende av bleieutslett og gir tørrhet, spesielt i varmt vær. For profylaktiske formål påføres tsindol på hudområdene som er i kontakt med vasken.

Behandling av hudsykdommer hos nyfødte bør utføres under nært tilsyn av foreldre og under tilsyn av behandlende lege.

Kontra

Individuell intoleranse eller allergi mot stoffets komponenter.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller er kløe mulig. Ved kontakt med øynene, skyll straks med rennende vann. Før bruk, test for individuell intoleranse over komponentene i suspensjonen, bruk en liten mengde medikamentet på innsiden av albuebukken og vent i 15 minutter.

Holdbarhet og lagringsforhold

Holdbarhet 3 år. Oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° С.

Pris Zindol

I tillegg til alle de ovenfor beskrevne medisinske egenskapene til Zindol ble han også kjent for sin lave pris og tilgjengelighet. På apoteket kan det kjøpes for 80-120 rubler, og til tross for at en flaske er nok for to, i tre måneder.

analoger

Tsindol kan erstattes av slike analoger:

 • Salicyl-sinkpasta - har en mer aggressiv sammensetning, som inkluderer: salisylsyre, hvetestivelse. Det er restriksjoner på bruk av stoffet under amming. Den gjennomsnittlige prisen i Russland for 250g er 80-100 rubler
 • Salve Desitin er et aktivt stoff i sammensetningen, som i cyndole, sinkoksid, men adskiller seg i hjelpestoffer. Allergiske reaksjoner registreres oftere enn fra Zindol. Omtrentlig pris for 57g fra 260 rubler.
 • Liniment Diaderm - et geléaktig stoff, etter påføring, kan etterlate en fettete glans. Sammensetningen inneholder sinkoksid. Tørkeffekten er mindre uttalt enn med Zindol. Prisen på 75 g av stoffet er ca 120 rubler.

anmeldelser

Zindol har de mest positive vurderingene på søknaden. Vurder noen få reelle vurderinger av stoffet.

Kristina, 18 år gammel

I omtrent et år begynte akne og akne å plage meg. Jeg prøvde ulike måter at jeg annonserer på TV, men i tillegg til den kortsiktige effekten fikk jeg ikke noe. Mamma anbefalte Zindol til meg hele tiden. Og så bestemte jeg meg endelig for å prøve det.
Jeg forventer ikke en slik effekt fra en krone. Betennelse og akne forsvant helt etter to uker, jeg kunne ikke tro på mine øyne. For meg har Cindol for akne vist seg å være et veldig effektivt middel. Likte ikke lukten av alkohol når den ble påført.

Barnet fikk vannkopper. Blant annet anbefalte legen dette stoffet og sa at Tsindol med vannkopper unngår mange av hudproblemene hos barnet. Bruksanvisning er nøye studert - jeg er bekymret for barnets helse. Det viste seg at stoffet kan brukes til barn.
Jeg kan ikke si hvor mye han hjalp med huden, fordi vannkopper gjorde vondt for første gang, men jeg så mye flere problemer med andre barn. I vårt land var sykdommen relativt rolig.

Zindol for akne ble rådet av min bestemor. Jeg var skeptisk til hennes råd, men bestemte seg for å prøve det, siden prisen ikke bidro. Bruksanvisningene snakket om et minimum av bivirkninger, anmeldelsene på Internett var også positive, det var enda mer tilbøyelig til meg å eksperimentere.
Effekten er veldig pen - etter en uke var det ikke en eneste akne i ansiktet, jeg la merke til en svak blekende effekt. Nå skal jeg bruke dette verktøyet hele tiden.

konklusjon

I dag, med all sin effektivitet, brukervennlighet og tilgjengelighet, er Zindol også et av de sikreste stoffene. Dens sammensetning er utformet for å behandle et bredt spekter av hudproblemer. Alle som har hudproblemer som beskrevet ovenfor, kan dra nytte av bruken av suspensjonen. Fremtidige moms og unge finner i dette preparatet effektivt, og viktigst trygt for seg selv og i tilfelle av fremtidige mødre, barn, anti-utslett på bakgrunn av hormonelle endringer i kroppen. Har vist seg å være et stoff og som et effektivt middel for solbrenthet og termiske forbrenninger, blæreutslett og dermatitt, både hos barn og voksne.

Zindol er ideelt når det legges til hjemmelagde solkrem, takket være UVA og UVB beskyttelse av sinkoksid i suspensjonen. Dens beroligende og astringerende egenskaper gjør den til en ideell ingrediens for anti-akne kremer. Før du bruker instruksjonen, bør du nøye undersøke. Tsindol oppfyller alle kravene og kravene til de europeiske kosmetiske regelverket.

Flere Artikler Om Typer Acne